Karmazsin selyemlepel

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Hermit on Kedd Aug. 27, 2013 1:49 pm

GULL


*Azon gondolkodott, hol, s kik lehetnek, akikre ő igazából vár. Végül meglátta Asukát, aki kissé feltűnően - vagyis önmagát adva - kijelenti, hol is van a találkozó. Hermit felállt, s megbújva egy üres blokkban Hypnose-zá változott. Úgy kereste fel a kijelölt helyet. Belépve már a vezető beszélt. *
~ Ezt a sok nőt egy rakásra. ~
* De persze erre számított. Hisz egy női klubba lépett be. Reméli, hogy nem hijába választotta ezt a céhet. Narancs indikátorára felfigyelhettek páran, akik pont vele szemben ültek, de egyelőre nem nagyon akarta magára felhívni a figyelmet. De mikor az ő nevét hallotta - akkor érkezett meg igazából - így szólt. *
- Itt áll.
* Jelentette ki komoran, s ha mindenki ránézett, akkor elmosolyodott. *
- Üdv! Hypnose vagyok.
* Majd  beljebb lépett, s nekidőlve a falnak, keresztbe fonta a karját, úgy hallgatta a többieket. Ha hellyel kínálták, csak megrázta a fejét.*
- Inkább állnék.
* Nem volt rossz kedve, de rájöhettek a többiek, hogy nem is az a csacsogó típus. Inkább ő a vad és kíméletlen női irányt képviseli, aki kimért, s szigorú. Ha egyeseknek nem tetszik, akkor szóljanak, s elmegy. De kellenek ilyenek is. Akik előbb inkább a fejüket, s csak azután használják a szájukat. A vezető bemutatkozásra szólítja fel a jelenlevőket. Ha sokáig csönd támadt, akkor Hypnose vette át a szót. *
- Amint tudjátok, Hypnose a nevem. Hetes szintű árnyharcos vagyok. A magam ura szoktam lenni, de megfelelő érvekkel meg lehet győzni, s képes vagyok az együttműködésre, ha ez a céh érdeke.
~...és persze az enyém... ~
- Szerintem nagyszerű csapat leszünk, akik az elit céhek közé kerülünk. Ha ebben nem hinnék, nem is volnék itt.
* Terészetesen gondolatait nem mindet közölte a többiekkel. Elég furcsa reakcikat válthatna ki vele. Azonban biztató szavakat is kellett mondania, ha nem is túl kedvesen, de elvárással, s reménnyekl. Most a lényeg, hogy magához édesgesse a tagokat, persze nem akar zsákbamacskát sem árulni. Tudják csak meg, hogy ő nem az a cukipofa típus. Ezt a szerepet szánta Hypnosenak. Persze fog tudni mosolyogni, s nőies lesz, de mégis az a vad amazon típus. Már csak azért is, mert a többi női tulajdonságot ostobaságnak tartja. A fecsegésnek sosem volt semmi értelme. *

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kagura on Kedd Aug. 27, 2013 10:30 pm

..::Gullwings céhtalálkozó::..
AKA In Position It's Showtime Girls Cool

Lassacskán teljes céh befutott, s dagadt a mellem a büszkeségtől. Ahogy Auro~chanhoz léptem, elmosolyodva, büszke fejet vágva kihúztam magam, s belekaroltam két vezértársamba.
- Istennők vagyunk mindhárman kedveseim. - Vigyorogtam a napszemüveg alatt, majd leültem a boksz egyik sarkára. Nem akartam nagyon beszorulni a többiek közé, így inkább az ülés szélén helyezkedtem el. Alig ültünk le azonban, igazi meglepetés fogadott mindannyiunkat. Megérkezett Hypnose, bár kicsit másként képzeltem el ezt a titokzatos céhtársat. Valahogy nem stimmelt vele valami, s a retinavédő kézi műszerem mögött gyanakvóvá vált a tekintetem. Valahogy olyan volt a lány, mint aki karót nyelt, s ettől mindig rossz előérzetem támadt. Hime~chan bemutatkozásán elmosolyodtam, majd az új lányén is, s minden gyanúm elszállt vele kapcsolatban. Jó céhtárs lesz belőle. Amint csönd támadt, a nagy vigyorgás közepette úgy éreztem eljött az én időm. Felkeltem, majd pár elegáns lépéssel eltávolodtam az asztalunktól, s a drámai hatás érdekében, még az egyik pincér tálcájáról is lekaptam egy pohár bort. A szabad kezemmel eltüntettem a napszemüvegem, s közben kiejtettem a bűvös szavakat.
- Chara~change! Glamorous Scanty!

Csodálatosnak éreztem magam. Fenséges istennők voltunk mindannyian, ehhez kétség sem fért, de még köztük is feltűnő jelenség voltam. De mit tehetnék, ha egyszer ilyennek teremtett a sors? Gyönyörűnek és fenségesnek. A jobbomban nőiesen tartottam a borospoharat, míg a balt magam mellett lengettem elegánsan. Megfordultam, s a lépteim nyomán szinte éreztem, milyen hatást gyakorlok az egyelőre ismeretlen lányokra. Éreztem, eljött Kagura ideje.
- Megremeghet a föld – kezdtem a monológot – kiszáradhatnak az óceánok, s kialudhat a nap. Megengedjük nekik ezt a luxust. Mert Gullwingek vagyunk. Aincrad Number one-jai. A legjobbak a legjobbak között. Az én nevem Kagura. Kagura, a Henchgirl-ök vezére. - Mosolyodtam el, majd belekortyoltam a boromba, s letettem az asztalunkra a poharat. - Én vagyok a céhünk kincstárnoka, ruhatervezője, és a Gullwings bulik lelke. - Ezzel hátravetettem a hajam, majd előintettem a menüm, s elegánsan kiterítettem a lányok elé, a ruhaterveket, majd folytattam. - Ha a céhbulit szeretnél szervezni, keress engem, és garantáltan hatalmas bulit csapunk. Ha pénzre van szükséged, fordulj hozzám, rendelkezésedre bocsájtom a kincstár javait. Ha szeretnél valami igazán menő ruhát, fordulj hozzám, és megtervezem neked. - Magyarázom a feladatköröm, bár egyelőre nem megyek bele a bankárkodásba. Mindent a maga idejében. Ezzel cseppet meghajlok, majd büszke mosollyal az arcomon visszaülök a helyemre, és kezembe veszem a borom.
avatar
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
220/250  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Szophie on Szer. Aug. 28, 2013 11:55 pm

Gullwings céhtalálkozó


Sajnos a barátkozás farkas és kutyus között most nem sikerült olyan jól, a kis jószág félve kucorodott arrébb, farkasom meg nagy csalódottan jött oda hozzám.
- Megpróbálok beszélni a fejével. - nyugtattam meg a kutyus gazdiját.
- Fél tőlem, most mit tegyek? - kérdezte csalódottan a fakasom.
- Ne legyél ilyen nyányila, velem hogy bánnak a fiúk? - kérdeztem vissza, utalva ezzel arra, hogy lehetne egy picit kíméletesebb. A lányokkal nem úgy kell bánni, mint Hatival..Rolling Eyes
Közben a lány következő kérdésére figyeltem, így el is engedtem farkasom, had menjen a dolgára.
- Nos.. Ebbe nem is gondoltam így bele. - feleltem kurtán. - Eddig nem volt semmi bajom a vörösekkel, és szerintem most sem történhet semmi különösebb dolog. - azt nem említettem meg, hogy a top10 tagjaként nem is nagyon kell senkitől sem félnem. Na jó, lehet, hogy elbíztam magam egy picit az utóbbi időben, de meg volt rá az okom.
- Köszönöm szépen. - fogadtam el a meghívást, hogy közéjük üljek. - Váóó, céh vezetőnek lenni nagy tisztelettel jár, ám még nagyobb felelősség. - Én mindig külön tisztelettel néztem fel azokra, akik képesek embereket összehozni, és irányítani, egy céhet összekovácsolni, és összetartani.
Aztán a tagokhoz kezdett beszélni. Kissé feszengtem a társaságban, hisz egyértelmű volt a tény, hogy nem illek oda hozzájuk. Vagyis alapvetőlen a sok lány között simán elvegyültem, csak a céhlogómmal tűntem ki.
Amíg ők beszéltek, én a farkasomra figyeltem, aki az egyik asztalról halászott el egy rózsát, és azt vitte oda a kutyusnak. Letette elé, és csendesen leült. Na, csak nem megtanul romantikázni? Vagy nem.. Ennél a farkasnál nem ehet tudni. Lassan feküdt le két mancsára, úgy nézett kutyuli szemekkel fajtársára.
Közben kizökkentem a figyelésből, mert a lány újra hozzám szólt.
- Öhmm.. Nos.. - kezdtem bele, miközben enyhén zavarba jöttem. - Hát én.. Igazán nem is tudom, mit mondhatnék. Nem vagyok frontharcos a kezdetektől fogva, az 5. boss ütés volt az első, amelyen én is részt vettem. Nemrégen végeztünk a kilencedikkel, és most készülünk a nagy tizedikre. Azt suttogják, hogy ez különösen erős lesz. - magyaráztam először a frontharcos témát. - Egyébként honnan gondoltad, hogy frontharcos vagyok? - emeltem fel szemöldököm, mikor rájöttem, ilyesmit nem is említettem.
- A céhem.. Nos.. Úgy tudnám leginkább jellemezni, hogy hősö gyülekezete. - tértem rá a kínosabb témára. - A tagok mind arra törekednek, hogy megmentsék a bajba jutottakat, és kivigyék a játékot. - mind, kivéve engem. Valahogy nem éreztem mostanában teljesen magaménak a szabályainkat. Nem illettem bele a céh profiljába. - Magamról mit is mondhatnék.. - tértem át az utolsó témára. - Egy egyszerű lány vagyok, aki éli életét. Pont. - ezzel befejeztem. Ezen kívül mit mondhatnák én még? Szerintem semmit..
- Az ott egy jeti? - kérdeztem feltörő lelkesedéssel az egyik lányt, aki egy cuki kis szőrgombócot cipelt maga után. Tényleg egy jeti lenen? *-* Tachi mondta, hogy találkozott már egyel, aki egy játékos petje volt, de nem hittem volna, hogy nekem is megadatik a szerencse. Tényleg egy jeti lenne?
Aztán a másik lányhoz fordultam, aki éppen ruha terveket mutogatott.
- Ohh Istenem, az de aranyos.*w* - csillant fel a szemem az egyik ruhára. - Tiszta menő! - lelkesedtem. - Nagyon ügyes vagy!

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 31, 2013 8:46 pm

Chancery: Bronzgyűrű (+1 erő)
Ryuninji Ren: Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Braien Kinni on Csüt. Jan. 23, 2014 3:52 pm

/Itachi/

Voltaképpen még mindig nem tudtam, hogy a fenébe kell kilépni innen, de most már egyre jobban kezdett idegesíteni a tény. Viszont én többet egy beképzelt csíkszemet sem kérdezek meg, az fix. Mindegyik le idiótázott. Ez a játék egy fos. Adhattak volna egyértelműbb utasításokat is. Na de, ha egyszer innen kijutok, majd jól lehúzom egy kritikával. A hozzám hasonlókra szoktak hallgatni az emberek. Ha én azt mondom, hogy fos, biztos vagyok benne, hogy mások is egyet értenek majd velem. Hát még ha megtudják, hogy egy ilyen miatt kellett napokig hanyagolniuk személyemet. 🇳🇴Rohamopsan csökkenni fog a játék keresete, erről én magam fogok gondoskodni. Csak jussak már ki.>.> Nem értem, miért olyan nagy dolog az itteni emberek számára az, hogy normálisan válaszoljanak a kérdéseimre. Ahelyett, hogy lehülyéznek. Inkább fogtam magam, és elmentem egy királynak látszó helyre. Legalább a kivitelezéssel nem lőttek mellé. Nagyon pöpec hely ez. Csini csajok, király berendezés.. Azt csodálom, hogy nem költöztem még ide. Na persze.. ennek van egy fontos oka. Mégpedig a pénz hiány._. Voltaképp még mindig az az egyetlen kabátom van, amit a Karácsonyfa mellett kaptam attól a nőcitől. Az is jól kidobott másnap reggel.>.> Tipikus. Szóval a fagyhalál szélén tengődöm, de ezzel senki sem foglalkozik. Koncerteket kések le az amerikai turnémról, de ez senkit sem érdekel. Hát akkor csesszék meg, én vedelek! Nék.. ha lenne rá zsém. De nincs.No De ebben az épületben legalább meleg van. És a menő bútorok között a menő kinézetemmel talán fel is szedhetek valami spinét, aki hazavisz és megetet, elszórakoztat. Esetleg segít nekem kilépni.Rolling Eyes
avatar
Braien Kinni
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
50/100  (50/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Itachi Saton on Csüt. Jan. 23, 2014 4:26 pm

//Braien Kinni x Itachi//

Éppen a kezdetek városában sétálgattam és nézelődtem. Eléggé unatkoztam és harcra vágytam vagy egy kis italra.
-Fiatal még a hajnal -mondtam magamnak -lehet most benézek alapozni, utána elmegyek elvágom valamelyik kis féregnek a torkát és aztán leiszom magamat... Mind egy sétálok még egy kört és meglátjuk  mi lesz és hogyan.
Majd nekiindultam sétálni a városban még egy kicsit körbenézni. Menet közben nézegettem a kocsmákat és gondolkodtam.
-Valami jó kocsmát kell keresni ahol találhatok valami értelmes emberel akit felvehetek a céh-be, olyat aki igazán képes ölni.
Viszonylag hamar körbejártam a várost és már vöröslött az ég alja majd valami zenét hallottam és megcsapott az olaj szag amit a sült krumpli és az egyéb zsíros ételek árasztottak. Távolról csak nagy tömeget láttam és egy színpadot amin valami zenekar zenélt. ~Most nincs sok dolgom szétnézek már kicsit erre nem nagyon járok úgysem~ Elmentem és távolról egy pult mellett álltam meg. Belemerültem a zenébe majd mikor feleszméltem úgy döntöttem, hogy itt maradok.
-Csapos! Egy sört kérnék... Világosat!
-Máris adom. -mondta a pultos
Majd oda adtam neki annyi pénzt amennyit kért. ~Bunkó még tartja a markát borravalóért~ Kicsit szétnéztem, megnéztem miket lehet ott még csinálni és hát mit ne mondjak elég sok mindent. Hamar elfogyott a söröm és visszatértem a kiindulási ponthoz, a pulthoz. Nézegettem az itallapot majd felfigyeltem egy látszólag elmeháborodottnak tűnő srácra de én pont ilyen tagot keresek. Letettem az itallapot és néztem a srácot, hogy biztosra menjek, valóban megfelelő lesz-e.
-Egy sört?
Kérdeztem a srácot és nem vártam meg a válaszát kértem is neki a sört:
-Csapos! Két sört!
És fordultam vissza a sráchoz:
-Mi járatban erre felé?

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Braien Kinni on Pént. Jan. 24, 2014 2:20 pm

Hatalmas sóhaj hagyta el a szám, miközben felkönyököltem a pultra. A csapos NPC elég ronda pillantásokat küldött felém, amiért nem rendelek semmit, de mégis mit érdekeljen ez engem? Ugyanolyan szúrós tekintettel néztem én is vissza rá. Szemek háborúja! Órákon keresztül is tarthatott volna ez a párbaj, ám hamarosan jött egy férfi, és rendelt, így a csaposnak el kellett fordulnia, hogy kiszolgálja a vendéget. Ezt úgy vettem, hogy akkor most én nyertem! Győzedelmes mosoly terül el arcomon, miközben újra elterpeszkedtem a fotelban. Hátra hajtottam a fejem, és hallgattam a zenének nevezett valamit. Ami szörnyű volt._. A csíkszeműek nem tudnak rendes zenét tolni. Nem érzik át rendesen a lényegét a dolognak. Fogadni mernék, hogy az a nyomi gitáros a színpadon még az Iron Men riffjét sem tudná levenni. Pedig az aztán egyszerű, ha egyszer sikerült az embernek. Szinte az egész szám ugyanabból áll, nem valami nagy dolog, és mégis ettől az egyszerűségétől olyan zseniális, és fülbemászó. El is kezdtem magamban dúdolni, hogy azzal is üssem az időt. Has he lost his mind? Can he see or is he blind?
Belemerültem a zenébe, és szinte észre sem vettem a mellém telepedő fiatalembert. A sör szó volt az, mely kirángatott gondolataimból.
- Kössz haver. - terült el elégedett mosoly arcomon, és rendesen a pulthoz fordultam. Gúnyosan a morgolódó csaposra vigyorogtam. Nem tudom, miért hívott meg a srác, de ingyen sörre sosem mondok nemet. Talán elveszetten nézhettem ki, ezért tette. Mondjuk jobban örültem volna, ha egy cuki kis csaj sajnál meg.. De ez is megteszi. Amin még jobban meglepődtem, hogy csevegésbe kezdett az ismeretlen. Talán szüksége van egy ivó cimborára.. Egy beszélgető partnerre..
- Várom az olyan szerencsétleneket, akik megsajnálnak, és meghívnak valamire. - feleltem hetykén, és arcomra újfent gúnyos mosoly költözött. Hisz ezzel épp jótevőmet sértegettem. - Esetleg megmondják, hogy lehet innen kijutni. - tettem hozzá sunyin, remélve, hogy megkapom a választ végre. - Mert hogy nem a fos zene miatt vagyok itt, az is biztos. - fintorogtam, miközben ujjammal a színpad felé böktem.
avatar
Braien Kinni
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
50/100  (50/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Itachi Saton on Pént. Jan. 24, 2014 4:48 pm

A srác elég flegma volt és beszólogatott annak ellenére, hogy én hívtam meg a sörre.
-Szóval szerencsétlennek találsz? Szerintem gondold meg, hogy kivel beszélsz és, hogy milyen stílusban. Egyelőre én hívtalak meg a sörre és neked nincs pénzed.
Majd tovább iszogattunk és nézelődtem, vártam, hogy a srác is mondjon valamit ne csak én tartsam szóval.Aztán csak kiejtett valami kis kérdést halkan.
-Mii? -kiáltottam fel meglepetten- úgye ezt nem mondtad komolyan? Hogy lehet innen kijutni? Akkor fel ébresztelek barátom. -vettem egy nagy levegőt és elkezdtem neki beszámolni a dolgokról- ez egy játék és az innen való kijutás két féle képen lehetséges. Az egyik záró, jelbe teszem a rosszabbik, az az, hogy leveszik a fejedről a konzolt és meghalsz vagy az, hogy meghalsz a játékban és akkor a való életben is meghalsz. A másik, a jobbik lehetőséged és az ajánlott, az az, hogy végigviszed mind a 100 szintet és Kayaba kienged. Szóval húzz bele -veregettem meg a vállát.Elfogyott a söröm de én nem kértem még egyet inkább mert a srác kicsit butának tűnt és bunkó is volt de lehet, hogy ez csak valami álca számára.
-Csapos két szakét kérek meg magamnak mellé egy Umeshu-t nekem!
Vártam, hogy szóljon a srác amíg kitöltik az italt.És nagy meglepetésemre szólt is valamit:
-Mi bajod van a zenékkel egy bárba ne várj valami Metal-t vagy valami Hip-hop-ot. Minden bárban ilyen zenéket játszanak.
Kitöltötték az italt és ismét én fizettem de nem nagyon érdekelt, gondoltam ha iszik hátha mond még magáról valamit.
-Na ez a szaké ez egy jó kis ital ha iszok ami elég ritka akkor ezt iszok és Umeshu-val kísérem.Szóval Igyuuunk!
Majd koccintottam vele.
-Egészségedre!
Viszont én itt meghúztam a határt innentől nem iszok semmi alkoholost még a végén kiütöm magam ami nem kéne.
-Mikor kezdtél? Mióta játszol, hogy ennyire nem tudod a dolgokat? Mondj valamit magadról...
Majd miközben figyeltem iszogattam az italomat.

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Braien Kinni on Pént. Jan. 31, 2014 7:47 pm

- Honnan tudod, hogy nincs pénzem? - vigyorodtam el. - Viszont ha tényleg nem vagy szerencsétlen, akkor viselkedj is úgy. Na mesélj, mi oka volt egy nem szerencsétlennek arra, hogy meghívjon egy hozzám hasonló alakot egy italra? - lötyögtettem meg a poharam tartalmát, majd egy húzásra lehajtottam.
- Nos.. Nekem senki sem magyarázta el, hogyan. - vontam meg a vállam, majd arcomon elégedett mosoly terült el, ahogy elkezdte vázolni a helyzetet a kijutásommal kapcsolatban. Ez a mosoly hamarosan rá is fagyott a képemre, majd leredukálódott egy egyszerű, döbbent kifejezésre. A vállveregetésnél csak megráztam magam, és gyorsan intettem a pincérnek még egy italért, Bár azt a kevéske fityingem vész esetére tartogattam, nem bírtam tovább, ennek a hírnek hallatán úgy éreztem, az alkohol adhat csak pontos megoldást.
- Hennessy-t, egy üveggel. - rendeltem, majd amikor megkaptam azt, jól meghúztam, és ezután kínáltam oda beszélgető partneremnek. - Szóval fejlődés, mi.. - meredtem magam elé. Rohadt egy helyzet ez. Nem koncertezhetek? Itt ragadtam a csíkszemek világában, ahol sehol egy normális nő, sehol egy normális kocsma, sehol egy normális pia, semmi? Na jó, a hennessy-vel nem volt semmi gond, de ez akkor sem ugyanaz, mintha odakint ihatnám a spanokkal, pár spangli kíséretében. Azt hiszem, ezt hívjk úgy, sz@r ügy. Végül átterelődött a téma a zenére, ami meg kell hagyni, fos volt ezen a helyen.
- Ezaz, ember! Sehol egy normális bár, vagy kocsma, vagy kávézó, vagy akármi, ahol rockot tolnának. Ez így még kibírhatatlanabb. - húztam le a szakét, melyet ő kért nekem. - Nem is rossz. - meredtem az üres kis feles pohárra emlékeztető tál szerű valami aljára. Ő Umeshuval, én Hennessyvel kísértem mindezt.
- Nos, először is.. A nevem Braien. - kezdtem mondani valamit magamról. - És asszem azért nem tudok semmit erről a bent ragadós dologról, mert eddig egyik nyomorék sem volt képes megosztani velem, csak röhögtek. - ingattam meg rosszallóan a fejem. - De hogy volt ez? Ki volt írva valahova, vagy mi, hogy mindenki tudja, csak én nem?! - kérdeztem, még mindig az előző témán rágódva. - Mert az lehet, hogy félre értettem, tudod nem valami jó a japánom.

/Elnézést a késésért./
avatar
Braien Kinni
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
50/100  (50/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Itachi Saton on Szer. Feb. 05, 2014 6:19 pm

-Hogy miért hívtalak meg? Megsajnáltalak... -vigyorodtam el és bár tudtam, hogy ez nem így van azért kicsit húzom az agyát- tudod gyakran megszánom a magadfajta kis kezdő játékosokat. Nekem semmiből sem tart és nekem sem árt néha a társalgás.
A srác feláldozta a maradék kevéske pénzét mármint elméletileg az a kevéske pénze volt és azt is elitta. ~Elég bolond egy srác... Na és én vagyok a szerencsétlen pedig ő issza el az utolsó fityingjét is amikor én folyamatosan meghívom~ Na mind egy aki hülye az... vágjon kecskét ebédre. Kell nekem a céh-be egy ilyen tag szóval nem is tudom, hogy kezdhetnék bele és, hogy vezethetném rá arra, hogy egy gyilkos céh-be akarom felvenni. De nem kell kérdezgetni kérdez ő. Hát had mondja.
-Igen nekem ez a kedvenc alkholom bár hozzátenném én nem sokat iszok.
Majd figyelmesen vártam a következő mondandóját. Nem igazán volt zavarban tök simán dumált és csak mondta és mondta és mondta. Egyszer aztán csak megragadtunk egy témánál vagyis ami már egyszer volt téma de vissza megint felhozta.
-Hogy érted azt, hogy nem jó a japánod? Honnan játszol és akkor milyen nyelven beszélsz? Mert Kayaba mindenkit elteleportált a kezdetek városába és elmondta mi a pálya. Mondjuk nem csodálom, hogy mindenki ki nevetett. Főleg, hogy még beszélni sem tudsz. De mind egy én felvilágosítottalak.
Majd aztán mikor kicsikét csendben maradt és én következhettem megpróbáltam rávezetni a céh-re.
-Nem gondolod, hogy el kéne vállalni egy két küldetést? Vagy valami olyan helyre kéne menned ahol szerezhetsz pénzt? Így nem fogod túl sokáig húzni... Talán én segíthetek...

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Braien Kinni on Csüt. Feb. 06, 2014 4:06 pm

Hehh.. Micsoda nagyzás. Még hogy neki semeddig sem tart meghívni egy magamfajta szánalomra méltó alakot. Mondhatta volna ennyiből azt is, hogy mert egy szeretetszolgálatot működtet hozzám hasonló koldusok számára, mert már nem tudja hova elszórni a sok zsét. Vagy tököm sem tudja.
- Jobb helyeken ingyen is társaloghat az ember. - felelem fitymálva, majd hátra dőlök székemben.
- De azért kösz. - biccentek felé, kifejezve hálámat. Voltaképp itt létem óta talán ez az első dolog, amely nem vegetálásnak nevezhető és mégis személyemhez kötődik. Mondjuk elég nagy szívás, hogy egy ismerkedés egy férfival csoda számba megy. Általában nem is szoktam emlékezni holmi ivócimborákra, sőt, a csajokból sem sokra, legalábbis nyaktól fölfelé. Ember, visszasírom azt az életmódot. Most egy nőciért is eladnám a lelkem az ördögnek.
- Nem sokat iszol? - rökönyödök meg. Furcsák ezek a japánok, én mondom. Bár ha úgy vesszük.. - Én sem sokat. - vigyorogtam. - Ha a napi öt üveg nem számít annak. - Bár ez ebben a játékban nem így van, ami tök szívás ugyan, de nem tudok vele mit kezdeni. Majd valahonnan szerzek zsét, aztán újra arany életem lesz. Majd..
- Áhhmm, életemben nem voltam Japánban. - legyintettem.  -Bár egy turné oda nem lenne kispályás. Szaké turné, hehehh.. - ábrándoztam félhangosan.
- Angolul. De már kezdek hozzászokni ehhez a nyelvhez is. Lassan belemegy az ember fejébe, ha mindig ezt hallja. - dőltem hátra, és újra meghúztam az üveget.
- Jahhmm, hát.. most, hogy így mondod, tényleg nem lenne utolsó küldetésezni, vagy valami. Majd talán egyre be is nézek valamikor. Asszem.. Meg elmegyek mobot is pixelezni. - feleltem unottan. Aztán az utolsó mondatára felröhögtem. - Mi vagy te..? Szeretetszolgálat? - kérdeztem széles vigyorral arcomon, ámbár érződött hangsúlyomon az is, hogy örültem is a felajánlásának. Rendes ember, igen rendes.
avatar
Braien Kinni
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
50/100  (50/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Itachi Saton on Vas. Feb. 09, 2014 4:42 pm

Egyre érdekesebb a számomra ez a srác. Előbb még tahó most pedig még meg köszöni a piát. Hihetetlen. Ami megint csak meglep, hogy egy angol játékos nem pedig japán. Nem is tudtam, hogy ilyen nagy kiterjedésű az a játék. Mind egy, felkeltette a figyelmemet a srác úgyhogy megpróbálom letesztelni, hogy valóban elég "tökös-e" ahogy ő azt mondja.
-Hát igen valakinek szeretet valakinek utálat szolgálat vagyok de ez mindennel így van.
Válaszoltam az előző kérdésére amire még visszafogok térni de először:
-És te tudsz-e harcolni? Mert fikázni tudtad a Japánokat de elverni eltudod-e őket? Érdekelne mert ha meg neked a dolog akkor lenne neked egy -hangsúlyoztam ki a szót- SZERETETSZOLGÁLATI munkám és ha azt jól csinálod per csináljuk akkor nagyot kaszálhatsz vele. Szóval harc? Aztán még tárgyalunk.
Majd megittam a maradék piámat és, hogy "ösztönözzem" meghívtam magunkat még egy körre.
-És tudod mit? A vicc kedvéért és, hogy legyen ellenem egy ici-pici parányi kis apró esélyed iszok még egy kört de te is iszol de te úgy is sokat szoktál inni. -majd intettem a csaposnak - Csapos! Még egy kört!
Majd mikor megkaptuk egyből levágtam a féldecist és kezdte adagolni a pia és már erős szédülésbe kezdtem de még ki lehetett bírni.
-Na érezd megtisztelve magad ritkán iszok ennyit... -csuktam be a szemem mivel már a gyomromat is kezdte csípni és már rájöttem, hogy hülyeség volt- áááh de már többet nem iszok hanem mivel ennyit ittam menjünk harcolni. Kíváncsi vagyok majd megnézzük, hogy nem csak a szád nagy. A többit menet közben!
Majd fel álltam a székemből és elindultam.

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 18, 2014 1:08 pm

[Gregant]

A burok árának emelkedésének híre gyorsan terjedt a városban, és az is kiszivárgott, hogy egy bizonyos céh el akar foglalni egy egész szintet. Légy a saját ellenfeled! Ez azt jelenti, hogy képzeld magad az ő helyébe. A hétköznapi életben a körülöttünk lévők erősnek hiszik a házban elbújt tolvajt. Ha az ellenfél bőrébe bújsz, az az érzésed támad, hogy mindenki ellened van, és nincs kiút a menekülésre. Aki bezárkózott, olyan, mint egy fácán, aki pedig bemegy, hogy elkapja, az sólyom. Ezt Timidus is nagyon jól tudta, és nem volt nehéz rájönnie arra, hogy a burok árának emelkedése azt fogja eredményezni, hogy a frontharcosok majd a Pánik kristályra akarnak támaszkodni. Ren volt az, aki elvezette őt a legjobb információkhoz. A fiú vette rá, hogy a céhvezérek és a frontharcosok helyett a solo játékosok legyőzésével foglalatoskodjon, és kik mások lehetnének a legmagányosabbak, mint a kitaszított vörösek. Vöröseket azonban nem lehet minden útszélen találni, így a kezdetek városának olyan részeibe kellett elmerészkedni, ahova Shu nem szívesen járt. A sárkány eddig is tett esténként kiruccanásokat, de eddig mindvégig a centrumban maradt, hiszen az ott összegyűlő embertömegektől várta a legtöbb információt. Nem volt hallgatózás jártasságuk, azonban a jó népet nem zavarta egy, az ajtó mellett látszólag szunyókáló, vagy a háztetőn csücsülő pet, nyugodtan folytatták a csevejüket a jelenlétében, és bele sem gondoltak abba, hogy Timidus kihallgatja őket. Vörösök azonban nem járkáltak ilyen helyeken, így a sárkány lassacskán átköltözött a kaszinók és a lokálok közelébe. Be természetesen nem merészkedett, de már így is egy olyan pletykát fogott, ami elindította a fogaskerekeket kibernetikus agyában.
-Biztos, hogy jó ötlet ez Timidus?
-Az ötlet jó. A besúgó Sayonara tag, Yoshiaga is Sayonara tag, aki a burkokat árulja.
-Oké… de miért foglalkoznának velünk?
-Mert most nekünk van információnk a számukra. Elmondtam már.
-Jó… de akkor is…
-Én csak megvédem az embereket. Láttad, hogy hogyan harcolnak. Láttad, hogy Petert sem tudták megvédeni, de még csak nem is tudtak arról, hogy mire készül.
-Mi se tudtuk…
-De mi legalább próbálkoztunk. A Pánik kristályt aktiválni kell, a burkot nem. Meg akarod várni amíg meghal valaki, mert nem aktiválta időben?
-Nem! Dehogy!
-Akkor pedig segítünk nekik.
-De engem be sem engednek ilyen helyekre Timidus… ez nem gyerekeknek való…
-Még szerencse, hogy van kristályod. Kettő is.
-Nagyon rossz előérzetem van…
-A terv tökéletes, és még mindig védett területen belül vagyunk. Ne aggódj.
-Oké… de csak azért, hogy életeket mentsünk.
-Persze. Csak azért.

És Timidus nem hazudott, bár az életek számára igen hierarchikusak rendeződtek, kezdve a saját életükkel, majd sorban mindenki máséval attól függően, hogy mennyire hasznosak a számukra. A lány aktiválta a kristályt, magára öltött egy kissé idősebb alakot, majd besétáltak a helyiségbe. Ahhoz még kutakodni sem kellett nagyon, hogy megtudják, a besúgó melyik fülkében szokta árulni az információkat. Az ajtót jól becsukták maguk mögött, majd a kristály hatása meg is szűnt, és mindketten illedelmesen meghajoltak Gregant előtt, majd a sárkány lépett előre, és megszólalt.
-Üdv! Mit szólnál, ha fordítanánk a szokásos unalmas procedúrán? Információnk van a számotokra.
[Elhasználtam egy Gyenge Kinézet Kristályt]

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Yoshiaga on Hétf. Aug. 18, 2014 4:00 pm

// Gregant szemszöge //

A lány besétált és kinézetet váltott. Kinézet kristály vagy képesség. A lány egy állatidomár, mivel nem egyedül jött, bár az is meglehet, hogy csak egy nem-harci társ. - asztalánál ülve kinyitotta az egyik fiókot, tele milliónyi fecnivel. Előkapta az egyiket, amelyiken az volt, hogy "2-7 szint átjáró?" megfordította és gyorsan felfirkantotta az üres oldalára az alábbit: "sárkány nem harci pet?", majd visszadobta a fecnit. - Sárkánya lépett előre és az szólalt meg. Rendelkezik kifejlett mesterséges intelligenciával, tehát a pet valószínűbb. A lány valószínűleg néma, vagy csupán az állatidomárok közkedvelt irányítás fókuszát követi és így a pet lesz kettejük közül a domináns. Valószínűleg néma. Kérdés, hogy a játék meggyógyítja-e a némaságot. - Előkotort egy fecnit, amelyen az alábbi kérdés volt "némaság gyógyul?". Úgy vette elő a milliónyi fecni közül, mintha rendezetten lennének elhelyezve és tudná a helyét. Szinte azonnal megtalálta. A két fecnivel maga előtt összekulcsolta a kezeit és a sárkányra nézett.
- Hallgatom, de előtte lenne néhány kérdésem a lány felé. - A leányra nézett - Először is, hogy az a sárkány pet vagy nem-harci kisállat, másodszor pedig, hogy maga esetleg néma volt-e a való életben? És ha igen és Aincradban sem tud beszélni, akkor kérem a másik tagot, hogy válaszoljon.
Feje visszafordult a sárkány felé.
- Mellesleg nem kell többes számban beszélni, egyedül vagyok itt.


A hozzászólást Yoshiaga összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 18, 2014 4:49 pm-kor.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 18, 2014 4:27 pm

~Jegyzetel. Bölcs döntés.~
Timidus régóta megtanulta, hogy az emberek agya kevés ahhoz, hogy megfelelően el tudja raktározni az információkat, azonban úgy tűnik, ez az ember erre rájött, felismerte a hibáját, és nem fél megmutatni, nem degradáló számára, hiszen tudja, hogy előnyre tehet szert az információkból. Nem véletlenül ő a besúgó. Ami azonban már meglepte Timidust az az volt, hogy nem elégedett meg azzal, hogy megkapja az általuk emlegetett információt, de még többet akart, ráadásul Shut szólította meg. Bizonyára meglátta, hogy ki a vezető, és tudja, hogy az idomár könnyebben kikotyogna titkokat, ezért is őt kérdezte. A kért információk egyike sem volt olyan jellegű, mellyel előnyhöz juthat velük szemben, és Timi azt is sejtette, hogy a Sayonara tagjaként már eleve behozhatatlan előnnyel rendelkezik, ráadásul még hazai terepen is van, ettől függetlenül nem tartotta kockázatosnak azt, hogy ide jöjjenek. Bólintott a társának, hogy válaszolhat… Shu azonban csak értetlenül pislogott. Az egy dolog, hogy a sárkányt meglepi valami, ő ezen gyorsan képes volt túllépni, mindössze elraktározta mint a későbbiekben felhasználandó lehetséges alternatíváját a hasonló eseményeknek, Shut azonban már eleve feszélyezte a helyzet, így kellett pár másodperc, amíg megtalálta a hangját.
-I… igen. Mármint pet. Timidusnak hívják, én pedig Shukaku vagyok…
A pet nem szólt közbe, a Sayonaranak nem lehetett nagy szám mindent kideríteni róluk, így nem volt okuk titkolni sem egy ilyen könnyen megszerezhető információt.
-És nem… nem vagyok, és nem voltam néma… csak az ilyen dolgokat Timi szokta intézni…
És való igaz, a harc és a taktika a sárkány feladata volt, a szabadidő és az egyéb teendők pedig az idomáré, és ennek következményeképpen ismételten a pet vette át a szót.
-Az információm nem csak neked szól, hanem a céhednek is. Bizonyára tudod, hogy az emberek a Pánik kristállyal akarják elkerülni, hogy magasabb áron kelljen venni tőletek a Pánik burkot. Közvetlen kapcsolatunk van az egyetlen kristályíróhoz és az alapanyagaihoz, aki képes ennek a kristálynak a megírására. Nálunk van az összes alapanyag is, így jelenleg nem tud elkészíteni egyetlen darabot sem.
Intett a fejével a lány felé, aki előhalászta az eszköztárából az egy szál Lávatulipánt, és letette az asztalra a férfi elé.
-A ritka ércek négy szafari jelvénybe kerülnek. Azt megakadályozni nem áll módunkban, hogy ebből alapanyagot szerezzen, de ha a céhetek igényli, tehetünk lépéseket az ügyben, hogy minél nehezebben jusson forrásokhoz.
Kis szünetet tartott, majd folytatta.
-Egyéb információkkal is szolgálhatok, ehhez azonban tudnom kell a céljaitokat, hogy tudjam, mire van szükségetek.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 19, 2014 6:58 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Yoshiaga on Hétf. Aug. 18, 2014 4:47 pm

// Gregant szemszöge //

Gregant szomorúan dobta a két fecnit a többi közé. Az egész egy szép mozdulattal történt, egyik kezével kinyitotta a fiókot, másikkal belesöpörte a fecniket és amint beértek már be is csukta. Ezután csendben meghallgatta a sárkányt is. Bár nevekkel is szolgáltak neki, fölösleges információnak tartotta, ami csak foglalja a memóriát, így megpróbálta nem megjegyezni nevüket. - Kicsit elkeserítő, hogy ilyen pitiáner információkkal szolgálnak nekem, ez mind köztudott és várható volt, hiszen a konferencián minden úgy ment, mint a karikacsapás. A kérdés már csak az, hogy mégis miképpen veszem rá a lányt, hogy ne szabotáljon minket anélkül, hogy akármit elárulok a Sayonaráról. Igazából munkámból adódóan ezt már rutinszerűen csinálom, de ezúttal mégis nehéz volt, a sárkány személye nagyon ellenszenvesnek tűnt, kicsit, mintha egy nem unott Nabnost látnék.
- Kár ezt hallani, kérem ne próbálja meg szabotálni idomárjának játékostársait. - ezután az idomárra tekintett, tudva, hogy ő az egyetlen valós személy a kettesük közül, őt kellett meggyőznie.
- Nem lenne jó azt látni, ha valaki azért halna meg, mert sem a burokhoz sem az alternatívájához sem tudna hozzáférni. A céhünk nem ígérkezik ilyesfajta segítséghez, mivel pénzhiányban sem rendelkezik... - A valószínűleg fontos, mivel így nem adok információt. - ...valószínűleg.
Vár három-négy másodpercet, végig a lányt nézi, majd visszafordul a sárkány felé.
- Nyílegyenest, akadályok nélkül szárnyalunk a céljaink felé, így segítségre nem szorulunk rá.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 18, 2014 5:19 pm

A fickó már most tetszett a sárkánynak, ha pedig tudott volna gondolatot olvasni, akkor talán már rajongásig is ment volna ez a fokozat, persze tisztán csak szakmailag, mint ellenfél akitől tanulni lehet. Timidus nem sok olyan embert ismert, akitől ő tanulni tudna, legalább is úgy, hogy az adott egyén ne véletlenül tanítsa dolgokra, hanem azért, mert kihívást jelent a számára. A nevekről alkotott véleményük teljesen azonos volt, ő be sem mutatkozott, hanem rögtön a lényegre tért. Gregant ezután pedig olyasvalamivel próbálkozott, amit igen kevesektől látott eddig. Érvelt. Érveket és kérdéseket fogalmazott meg a témával kapcsolatban, de persze csak tömören, lényegre törően. Már a megfogalmazás is annyira tökéletes volt. „Kár ezt hallani.” Tulajdonképpen időpocsékolásnak minősítette a kettejük beszélgetését, és ezt nyíltan ki is mondta, mégis mesterien játszott a szavakkal. Még arra is ügyelt, hogy következetesen alacsonyabb rendűnek tüntesse fel a sárkányt, amikor mind ő, mind az idomár kijelentette, hogy jelenleg a tárgyalás kettejük között zajlik, azonban ez a csel már rég nem vállt be, Timidust nem dühítette fel és nem tudta érdekelni, ha levegőnek nézik, amíg tudta, hogy igaza van, így hát nyugodtan folytatta.
-A figyelmét elkerülte egy lényeges információ: A frontharcosok többsége nem való frontharcosnak.
Sohasem használt még magázó beszédet, azonban most először szükségét érezte, hogy ilyen magas fokú tiszteletet mutasson.
-Feltételezem, hogy önök bár figyelik a frontharcosok ténykedését, de nincsenek közöttük, vagy ha igen, akkor csakis magas szintű frontharcoson vagy harcosokon keresztül. Mi igen. Első kézből vannak információink a kisebb játékosokról is, és biztosíthatom, hogy a ténykedésükkel csak nagyobb veszélybe sodorják őket. A csapatuk szervezetlen, többségük nem ért a harchoz, így nem fogja észrevenni, hogy mikor kell használnia a kristályt. Eddig azért nem történtek halálesetek, mert a burok gondolkodott helyettük. A kristály nem alternatíva, ha valóban meg akarja menteni az életüket, kellő információ hiányában pedig, mivel egymásban sem bíznak meg, a parancsok sem tud pontos utasítást adni a kellő időben való használatra, sőt, számtalanszor tapasztaltam, hogy a harcosok megtagadják az utasításokat.
Kis szünetet tartott, majd folytatta.
-Azt pedig nem hiszem el, hogy a valószínűleg elegendő lenne egy olyan céh számára, amelynek nincs szüksége segítségre. Persze egy szóval sem mondtam, hogy mi segítenénk önöknek. Mi kérjük az önök segítségét abban, hogy ne lehessen burok nélkül a bossra menni, így megakadályozzuk a lehetséges halálokat. Ehhez azonban szükségünk van a közbenjárásukra, mivel a kis szintű harcosok csökönyösségükből és észbeli hiányosságukból adódóan nem hallgatnak észérvekre. Olyanról is tudok, hogy burok nélkül akart valaki a terembe menni. Egy ilyenen nem segítene a kristály, őket kényszeríteni kell a burok használatára. Önök nyilvánvalóan okosabbak náluk, és belátják ezt.
A céljaikról nem kérdezett tovább. A férfi egyértelműen jelezte, hogy nem fog válaszolni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Yoshiaga on Kedd Aug. 19, 2014 4:41 pm

// Gregant szemszöge //

Gregant figyelmesen hallgatta végig a sárkány mondanivalóját, de már az első mondat után tudta, hogy innentől már mindketten ismeretlen terepen járnak. Eddig az idomár csapatának volt ismert a terep, de szerinte túlságosan sem arra a válaszra számítottak, mint amit kaptak, így érzelgésekbe mentek át. A monológot türelmesen hallgatta végig, majd kitalálta mit mondjon. - Csodás... elvitték az érzelmek, már, ha van a petnek akármennyi is. Valószínűleg ez csak a kislány érzelmeinek tükröződése a peten keresztül. A beszélgetés innentől fölösleges, több információval valószínűleg nem rendelkeznek, nem mintha az előbb mondottak akármi újdonságot is jelentettek volna.
- Igen, hölgyem és kisállata, de így működik a játék. Én mindent megteszek, hogy segítsem a többieket, de nem vagyok az apjuk, hogy kézen fogva vezessem őket. A kristály pedig ugyanúgy működik, mint a burok, hiszen a burok a kristály programjának átirata. Bocsásson meg, hogy kijavítottam a mondanivalójukat, de a pontos tudás az igaz tudás. - a lány és a sárkánya között járt a tekintete, de a lényeges mondanivalóknál mindig a lányra nézett. - Lehet, hogy most megbántom önöket, nem ez a célom, de úgy érzem, hogy a beszélgetés érzelgéssé ment át és az időm túl értékes ahhoz, hogy ilyenre pazaroljam. Azért máskor is meghallgatom önöket, ha találnak valami érdekesek. - ha... - nézett a lányra.
Ezután Gregant egyik embere benyitott az ajtón és a leány vállára helyezte kezét mosolyogva.
- Kérem fáradjon ki, megbízómnak még sok fontos elintéznivalója van.

// Köszönöm a játékot. //
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 19, 2014 5:21 pm

-Go ri no sho, légy a saját ellenfeled. Ne azt nézd, hogy te mit tudsz, hanem azt, hogy azok mit tudnak, akiket meg akarsz védeni, és akkor máris kiderül, hogy nem tettél meg mindent. A megszerzett tudás, az igaz tudás. Remélem megértitek még az első haláleset előtt.
Hangjában semmi érzelgősség nem volt, színtelen, monoton szólammal beszélt. Nem volt oka aggódni, hiszen ők nem jártak bossokra, így a lány életét nem veszélyeztette semmi, de Peter halála után megértette, hogy a többiek elvesztése majdnem olyan rossz az emberek számára, mintha saját maguk halának meg, így ha Shut akarja megvédeni, akkor a többieket is meg kell védenie. Nem véletlenül töltött annyi sok időt a pletykák hallgatásával. Mindvégig igaza volt, csak a Sayonara ugyanazt a hibát követte el újra és újra, pedig külön felhívta rá a figyelmüket. A saját fejükkel gondolkodtak, nem pedig a plebs fejével. A jó harcosok, mint amilyen Timidus is volt, vagy a vele szemben álló fél, természetesen tudták, hogy ez a kristály kivételes, és önmagától aktiválódik. A köznép azonban nem tudta. Ahhoz voltak hozzászokva, hogy a kristályokat aktiválni kell, és nem nézték meg a leírást, mert biztosan az is úgy működik mint a többi. A sárkány kémkedés közben számos olyan beszélgetésnek volt fültanúja, ahol az emberek azon sopánkodtak, hogy mi lesz ha valaki nem aktiválja időben a kristályt, és egyébként is nagyon drága lesz, meg nehéz elkészíteni, így inkább nem is vesznek. Képtelenség lett volna mindenki figyelmét felhívni arra, hogy idióta, így a sárkány tervét kellene alkalmazni, hiszen az a legcélravezetőbb. A kényszer. Valamint Timidus azt is tudta, hogy az egyetlen kristályíró, aki el tudja készíteni, az képes bedurcizni és hetekre eltűnni az erdőben, valamint igen hajlamos az öngyilkosságra, és amennyiben meglépi, úgy a tudása is vele együtt hal. Persze ha a Sayonara nem kíváncsi ezekre az információkra, akkor nem fogja velük megosztani. A tervében természetesen szerepet játszott, hogy amellett, hogy megakadályozza a haláleseteket, még hátráltatja is az előrejutást. Dupla haszon. Meghajoltak, a lány gyorsan elkapta az asztalról a lehelyezett növényt, és kisiettek az épületből. Mikor elég messze értek már, az idomár csak akkor mert megszólalni.
-Miért nem mondtad el neki a többi részt is?
-Mert nem volt rá kíváncsi. Meg kell tanulniuk, hogy semmilyen információ nem hasztalan, és ha valaki önként áll eléd azzal, hogy átadja, akkor végig kell hallgatni.
-Most… megsértődtél…?
-Nem. Mindössze nincs más módom arra, hogy eljuttassam hozzájuk az üzenetet. Hála a gőgösségüknek nem vesznek komolyan, így bármit mondok, nem fognak rajta elgondolkodni. Bizonyíték kell, ez pedig majd az első frontharcos lesz, aki meghal.

A lány csak borongós tekintettel meredt maga elé. Tényleg nem hallgatták végig őket, és ha udvariasan is ugyan, de ki lettek dobva, és mindezt csak azért, mert egy pet ajánlotta fel a segítségét, akit lenéztek… és ezért fog meghalni valaki… még egy strigula az embereknek…
/ Én is köszönöm! ^^ /

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Shukaku on Szer. Okt. 22, 2014 11:48 pm

A tudás hatalom

Egy kis ismi Adriannal

Kedvenc párosunk ezúttal is a lebuj felé veszi az irányt. Timidus jó pár szaftos dolgot hallott már itt, és Morrigant is itt ismerték meg, akire a lány... na jó, igazából Deavára még mindig nagyon kíváncsi. Eleve ritka az idomított mob és idomár páros, de a pókocska még ezen túl is különleges, főleg amióta Enhi mesélt arról a bizonyos valakiről... lényeg a lényeg, hogy ezúttal azonban nem látják sehol a nőt, ám mivel feltétlenül beszélni akarnak vele, egy üzenetet küldenek, hogy találkozzanak itt, addig pedig leülnek a pulthoz. Talán különös látvány egy ilyen fiatal teremtés, de furcsamód nem ők az egyetlenek, sok utcagyerek rohangál ezen a környéken, bár Shu azt még sohasem próbálta ki, hogy kiszolgálnak-e nekik is valami erősebbet.
-Jó napot... elnézést... kaphatnánk valamit inni? És... Morrigant esetleg tetszett látni? Idomár, egy pókkal szokott itt lenni, és olyan...
-Whiskey
-Igen... azt szokott inni...


Adrian arcán a szokásos rokonszenves mosoly ül, ahogy kiszolgálja egy koktéllal az egyik vendéget, majd ugyanezzel a mosollyal fordul Shu felé is.
-Természetesen. Mit parancsol inni? Az említett kisasszonyt névről nem ismerem, de arcról biztosan felismerném. A pók pedig nem egy különleges furcsaság errefelé. Üzenetet viszont egészen biztosan nem hagyott.


Hogy mit parancsol inni? Shut, aki még a petjének sem parancsolt soha igencsak meglepi a kérdés, és egy ideig csak zavartan pislog, majd kiböki.
-Olyan... valami olyan van esetleg, aminek az íze hasonlít a tonicra... vagy... vagy igazi tonic? Régen ittam olyat, és szeretem. Neked is biztos ízlene, Timidus... az arca pedig...
-Nagyon fehér bőr, fekete hátközépig érő haj, nagyon magas és sok rajz van a testén.
-Az... az tetoválás...
-Akkor az. És szerencsejátékozik. Sokat. Zöld indikátora van.


-Igen, van tonichoz hasonló kesernyés italunk, ellenben szénsavmentes. Remélem így is megfelel az ízlésének. A hölgyet pedig a leírás alapján már valóban ismerem, de az utóbbi időben nem láttam itt. Kíván esetleg üzenetet hagyni neki?

-Nem látta?
Ijed meg egy picit Shu, hiszen a nő elmondása szerint mindig itt szokott lebzselni. Csak nem történt valami baj?
-Nem... már küldtem neki üzenetet, hogy itt várom. És... és jó lesz a szénsavmentes. Köszönjük. Mivel tartozunk?

-Ma és tegnap nem volt itt, ezt biztosan állíthatom. A fizetés pedig ráér távozáskor, gondolom ha itt találkoznak, akkor fogyasztanak majd még. -majd bólint egyet a köszönetre és pillanatokon belül eléd helyezi a pultra a kért italt -Egészségére!

A lány csak bólint, Timidus azonban a fiúra szegezi a tekintetét.
-Mindenkit ismersz arcról, ha leírjuk, vagy mutatunk egy képet?
Shut nem lepi meg a kérdés, és egy picit oldalba böki a társát, de most éppen azzal van elfoglalva, hogy az ital felét áttöltse egy, a sárkánynak is alkalmas tálkába, amit mindig magánál tart.

-Az túlzás, hogy mindenkit, és nem tudom megmondani egytől-egyig a nevüket sem, viszont az arcmemóriám kiváló és ha van valami jellegzetes szokása vagy ismertetőjele az adott személynek, akkor igen, felismerem. Önöket is könnyű megjegyezni. -somolyog az orra alatt.

A sárkány bólint, majd belekóstol az italba.
-Fordítva. Mi mutatunk egy képet, és te elmondod, hogy járt-e már itt, és van-e valami jellegzetes szokása, kikkel szokott találkozni, és ilyenek. Ez mibe kerülne?
-De... de... Timidus!
-Shu. Ez a besúgó búvóhelye, az úr pedig segíthet nekünk, ha szeretne. Nos?
-De... elnézést kérek...

Próbál visszakozni a lány, de arról fogalma sincs, hogy mit tegyen, hiszen nem akar jelenetet rendezni.

-Előbb szabadjon megkérdeznem, hogy miféle besúgót említett a petje?

-Nem a petje említette, hanem Timidus. Informátor. Már beszéltem vele egyszer személyesen is, bár inkább azok keresik fel, akik a bossharcokban érdekeltek. Ám ez jelenleg nem fontos.
-Timidus... elég lesz... ne csinálj balhét...

Sziszegi Shu a foga között, és igyekszik a lehető leglátványosabb bocsánatkérő tekintetét a férfi felé irányítani.

Adrian csöppet sem lepődik meg Shu reakcióján, találkozott már olyan bolondos emberekkel, akik személyiséggel ruházták fel az idomított mobjaikat, de számára ezek a lények mindig is csak programok maradtak.
-Áh, értem. Gregantra gondol, A besúgóra. El kell szomorítsam, de ő nem szokott idejárni. Állítólag valóban a Kezdetek városában van a bázisa, de legjobb tudomásom szerint sosem tartózkodik egy helyben.
Arca ismét mosolygósra vált, ebben a mosolyban azonban sokkal több huncutság bújik meg.
-Ez az információ még ingyen volt, de ahogy a pe.. Timidus is említette, mindennek ára van. Az ár viszont személy függő. Tegyen próbára, ha akar!


Na erre viszont már Timidus böki meg sokatmondóan az idomárt, mintegy na ugye megmondtam jelzéssel.
-Amit itt fogyasztanak a vendégek, azt te kapod meg?

-Nem. Alkalmazott vagyok.

-Mennyit keres egy nap alatt?

-Erre nem áll módomban válaszolni. - Továbbra is rezignált tekintettel, mosolygós arccal állja a kérdéseket.

-Ha többet fizetnek a vendégek, akkor neked is több jut?

- Természetesen.

A sárkány bólint, majd egy hatalmasat füttyent, hogy az egész terem hallhassa.
-A tíz legerősebb vendégem egy italra!

Mivel az esti zenés műsoridő még jócskán odébb van, ezért a bárpult helyiségében (ahol az asztalok és a színpad is elhelyezkedik), összesen sincsenek többen, mint egy tucat. A hátsó boxokban és vendégszobákban ki tudja mennyien múlatják az időt vagy folytatnak szövevényes tárgyalásokat, az előtérben ülők viszont aligha kapják fel a fejüket. Azonban egy amúgy is kissé illuminált állapotban lévő, sárga indikátoros, marcona és kissé együgyűnek tűnő férfi leheveredik a Shu melletti bárszékre. - Ide a legerősebb italod! - majd a kislányra vigyorog, azt hiszi Shu hívta meg. Adrian vonakodva ugyan, de kiszolgálja a férfit.

A lány egyre jobban igyekszik elsüllyedni, és pislog az ajtó felé, ám a sárkány nem tágít, Shu pedig gyorsan helyet cserél a pettel.
-Mennyibe került? Fizetünk.

- Ahogy mondtam, távozáskor is elegendő fizetniük. - mondja ez úgy a pultos, hogy tisztába van vele, itt ma több pénz fog a zsebébe folyni, mint az italok ára.

-Szeretnénk tudni az árát, hiszen nem egy italra hívnánk meg az urat.

- Értem, 3 arany, poharanként. - Az együgyű felhajtja az italát, majd tovább vigyorog Shura. Még mindig nem fogta fel, hogy nem ő beszél, hanem Timidus.

-Köszönöm. Akkor adj neki kérlek még egyel. A próbatétel az lenne, hogy elmondom, hogy több mint négyezer italra tudom meghívni az urat, te pedig elmondod, hogy megéri-e velünk tovább tárgyalni.

- Négyezer? Állok elébe cica! Tedd csak próbára a nagy Korgot, nem fogsz csalódni! Bárkit a pult alá iszok, bárkit! Áhháhhá! - És már kapja is a következő italt Adriantől, azonban ezúttal már sokkalta serényebben szolgálja ki. - Természetesen megéri : ] - A magát Korgnak nevező fickó eközben Shu haja felé nyúl, hogy megpödörhesse egy tincsét. - Mondd csak, mit keres itt egy ilyen fiatal pipi, mint te? Csak nem szeretnéd, hogy egy igazi férfi letépje a virágodat? Áhhhááhháá

-Amennyiben szeretnél még italt, úgy nem érsz az idomárhoz, ember.
Shu pedig természetesen amennyire tud, arrébb húzódik.

- Jól van, jól van, csihadj jószág! Én csak érdeklődtem a kishölgynél. Már azt sem lehet? Ő hívott meg az asztalához, Korg pedig elfogad minden kihívást. - majd odakacsint Shunak. Adrien közben karba font kézzel szemléli az eseményeket és egyre önteltebb mosoly kerül az arcára.

-Jelenleg egy pultnál ülünk, nem asztalnál, és én hívtalak meg, nem a kishölgy. Még tíz poharat az úrnak, Shu, te pedig megmutatnád a barátlistádat... (itt egyértelműen bemutatkozást vár)

Adrian sorra kitölti az italokat, amitől Korg arca egyre bárgyúbbá válik, majd sorra felhajtja az italokat. Timidus válasza csöppet sem érdekli. - Miért nem beszélgetsz Korggal, cica? - vág kiskutya fejet a fickó, de már erősen kapaszkodik a pultba.
Adrien közben szintén Shuval társalog. - A barátlistájára szeretne felvenni? Sajnos ezt vissza kell, hogy utasítson. Elnézését kérem.


-Nem cica, hanem sárkány.
Shu már nem is foglalkozik ezzel, hiszen a pet mellett biztonságban érzi magát, ráadásul már arra is rájött, hogy mire volt jó ez az egész.
-Nem... de... azt hiszem már tudom mit szeretne Timidus. Őt esetleg... őt tetszett látni erre valamikor? -Mutat Anatole képére a listán.

Mivel a kellemetlenkedő fickónak sikerült kellően leinnia magát, és ez látszik is abból, hogy lefordul a székről, majd visszamászik, ezért Adrien tőle eddig szokatlan módon, egészen erélyes hangon szól rá. - Korg, eleget ittál már ma! Megkérnélek, hogy távozz! - Ennek eredményeképpen a fickó elkezd keménykedni. - Nekem ne magyarázzál nyunyi fiú! A kishölgy vendége vagyok, nem dobhatsz ki. - És már nyúlna is be, hogy elkapja a pultos ingét. Adrian azonban résen van és egy pult alá bekészített lökés kristályt aktivál Korgon, aki ennek hatására kiterül a padlón. A kis csetepaté végeredménye, hogy Adrian udvariasan Shu türelmét kéri, majd látszólag egészen magas szintű súlyemelését aktiválva kitessékeli a férfit. Most már talán érthetővé vált, hogy miért nincs biztonsági őt a lokálban. Miután visszatér a pultba, szemügyre veszi Anatole képét. - Igen, ismerem. Mondjam az árát, vagy elég, ha a végén egyben számlázok? : ]

-De... Timidus... nem azt mondtuk, hogy...
-Nem mondtuk. Igen, mondd az árat.


- Elég közismert személy, bár törekedett arra, hogy ne ismerjék fel. 300 arany lesz kezdésképpen. Mit akartok egészen pontosan megtudni?

-Amit megosztasz 300 aranyért.
És bár Shu az elején még tiltakozott volna, hisz ez neki nem egyeztethető össze a bizalommal, most, hogy Adrian említette, hogy Anat inkognitóban akart maradni, már őt is kezdi érdekelni ennek az oka, ráadásul most már még inkább biztonságban érzi magát, hála a fiú erejének és felkészültségének.

- Nos... - hajol közelebb a pult felett, nem mintha bárki is figyelne rátok a teremben lévők közül - Valamivel több, mint egy éve, rendszeres vendégünk volt. Pókerezni járt ide, és jellegzetessége volt, hogy csak limonádét ivott. És keresett egy bizonyos személyt. Korábban is megfordult itt párszor, amikor még nem volt felkapott ez a hely. Mondjuk úgy, hogy kezdetekben nem eshetett csorba a közismerten makulátlan becsületén azzal, hogy itt vendégeskedik. Állítólag a céhét is a mi teraszunkon alapította azzal a főnixes idomárral. Aztán történt egy kis kellemetlenség, ami miatt jó ideig nem látogatott el hozzánk. De mint említettem, a incidens után pár hónappal ismét rendszeres vendégünk volt. Viszont bizonyára megtalálta azt, akit keresett, mert legalább egy éve be sem tette ide a lábát.

-Van esetleg valami olyan információ, amit te tudsz, ő pedig nem szeretné, hogy mások is megtudják?

- Információnak ára van, kedves barátaim : ] - jelzi ezzel azt, hogy szívesen kiegészíti az elmondásai hiányos részeit is, megfelelő juttatás fejében.

-Shu...
-De... mennyivel?
-Egészítsd ki ötszázra.

A lány megcsóválja a fejét, de megteszi, az érmék szépen koppannak az asztalon, a lánytól megszokott szép sorba rendezve.

Adrian a pult alá húzza a pénzecskét, de még szem előtt van az előtte lévő munkaasztalon. - Az embert, akit úgy egy éve keresett, úgy hívják, hogy Pierre. Van egy Guild of Gods nevezetű céhe, amolyan Chaos Team, ha érti mire gondolok. Igazi bajkeverők és sok borsot törtek Anatole orra alá. Az említett másfél évvel ezelőtti incidenst is a céh egyik tagja robbantotta ki. Hallott arról a mészárlásról, ami pont egy éve történt egy bálon? Az is a GoG-hez fűződik. Ez a bizonyos Pierre pedig a vezérük.

-Miért titkolná ezt Anatole?

- Valakit már elveszített emiatt... gondolom nem akar másokat is.

-Egy nő?

Csupán bólint.

A sárkány is bólint, majd Shu felé is csipog egyet, aki csak szomorkásan dülöngél a székkel.
-Köszönjük az információkat. Itt van még ötszáz arany. A fele a tiéd, a feléből pedig hívd meg az embereket italra. A befolyásosabbakat. És mondd, hogy az aréna bajnoka küldi. Indulunk Shu.
-De... Anatole megvédi a barátait... ebben nincs semmi rossz... nem kellene szégyellnie...
-Ezt majd ő elmondja. Köszönünk mindent.

A lány is bólint, majd lehuppan a székről, és elgondolkodó tekintettel indul el az ajtó felé.

Adrian csak bólint. - Forduljanak hozzám máskor is bizalommal, igyekszem segítségükre lenni. Viszlát! - Majd ahogy arrébb ültük, hallhatjátok, hogy eleget tesz kéréseteknek és serényen italokat készít, amelyeket körbevisz a vendégek között az üzenettel. Az információ nem volt akkora horderejű, hogy 500 aranyat megérjen, ezt ő jól tudja, de ha már a pénzetekkel kérkedtetek, hát nem szégyellt lehúzni benneteket.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Jan. 21, 2015 7:00 pm

Az aréna harc után...

Az az egy kifejezés elég volt, hogy beterítse azzal a rózsaszín köddel a fejemet, hát egyből fel is nevettem, és a nyakát átkarolva felhúztam magam az arca vonalába, hogy megcsókolhassam. Kit érdekel, hogy éppen néznek minket, ugye? Elégedett és boldog voltam.... mondjuk választ azt még mindig nem kaptam, de valamit sugallt már Anat, szóval csillogó szemekkel néztem a szemébe utána, hogy elszakadtam az ajkaitól.

Jólesett a csókja, főleg a "sok" önmegtartótatás és civakodás után, méltó lezárása ennek a remek kis párbajnak. Már megint tudja a dolgát a kis huncut, mert olyan szemekkel néz rám, hogy férfi legyen a talpán, aki ellent tud neki mondani. Nekem nem sikerül. - Legyen... együtt. - Forgatom a szemeimet és legszívesebben a képébe nyomnék egy párnát, mielőtt kitörhetne valami diadalittas sátáni kacajban, de azzal elrontanám az iménti pillanatot. Leteszem szépen a földre, úgy, hogy puhán érintse a talajt, majd pár pöttyintés a menümben és ismét elegáns öltözetben vagyok. Enyhe meghajlás a közönségnek, majd a kezem nyújtom a pöttömnek. - Gyere, sétáljunk egy kicsit nyugisabb helyre. Nyster?

Bólintottam és még szélesebbé vált a mosolyom. Volt valami felemelő abban, hogy kvázi maga mellé vesz. Veszélyes dolgokat csinál? Lehet, de szent meggyőződésem volt, hogy amíg együtt vagyunk, nem érhet minket baj. Egy rövid matatás után az én felszerelésem is eltűnt, csak az a szimpla ruha maradt, amit már odakint is viseltem
- Mondjuk. Van egy kisebb park a teleport kapu közelében, az sosem szokott zsúfolt lenni : 3 - mondtam, majd kézen fogtam a srácot, és közelebb húzódva hozzá indultam el.

- Ott akarod meghallgatni a kristályt, vagy inkább otthon nyugiban? Átadhatom hozzá a jegyzeteimet is, ha szükséged lenen majd rá. - Könnyed léptekkel sétálok mellette és a beszédem is legalább annyira könnyed, mintha csak süteményekről beszélgetnénk, nem pedig veszélyes embervadászatól. - Timidussal hogy állsz?

- Nekem mindegy, rajtad áll, hogy mennyire akarod világgá kürtölni Razz - céloztam arra, hogy nyilván bárki meghallhatja, nekem viszont tényleg mindegy volt, hol kólintom fejbe Anatot - Timidus...? Az aaa... ja, az okoskodó gyík, akitől agybajt kapok, akármikor megszólal? - kérdeztem vissza, egyben a véleményem is kifejtve. Furcsa volt a hozzállásom a párosuk felé, egyszerre pozitív és negatív... nem igazán tudtam dönteni, hogy is kéne irántuk éreznem.

- Akkor hallgasd meg otthon, aztán majd írj, ha beszélni akarsz még róla. És megsúgok valamit... Timidust én sem csípem Smile> Viszont nagyon jó stratéga és jól harcol, csak nehéz "beprogramozni". Ha viszont jól viselkedsz Shuval, a pet is jól fog viselkedni. - adok egy tippet kacsintva.

- Heeeh? Engem nem győzött meg róla, hogy olyan jó lenne - vontam meg a vállam. Nem is törekedett rá, hogy kihasználja azt, amit jó előre tudott, pedig állítólag azért hívtak ki, hogy legyőzzenek. Ehhez képest az első pillanatban, amikor komolyan vettem a harcot, fel is adták.
- Azt mondta,, hogy legyőztek téged, ha jól emlékszem - jegyeztem meg, hátha beszél róla kicsit - Amúgy miért kéne kivívnom a szimpátiájuk?

- Nem győzött le... de hmpf... majd kerítek alkalmat egy igazi küzdelemre és ha legyőzöm, akkor legyen nagy a szája Razz - Magabiztosság mindenek felett. - Nem kell kivívnod, de nem árt, ha együtt kell majd vele is működnöd. A velem való szövetkezés egyenlő azzal, hogy az Artesesekkel is szövetkezel. Viszont lenne egy nagyon fontos dolog, amiben szeretném a segítséged kérni. Junról lenne szó...

- Annak a kislánynak a babázás való, és ezt nem azért mondom, mert annyi éves, ahány, hanem az alapján, amit láttam - jegyeztem meg elhúzva a számat. A babázásból meg már kinőttem, szóval nem tudom, hol kéne együttműködnöm vele |-(
- Valami baj történt Jun-channal...? - kérdeztem, egyből felkapva a fejemet. Na ő az volt, akiért szívesen tűzbe tettem volna a kezemet, ha kell.

Igazat adok a lánynak, Shu túlságosan gyámoltalan és labilis, bár utóbbi rám is jellemző Rolling Eyes Valahol tetszik az a féltő aggódás, amit Miri hangjából kihallok Jun kapcsán, de gyorsan megnyugtatom inkább. - Nem, semmi aj nincs vele. Csak a nyakába zúdítottam egy nagy adag felelősséget és szeretném ha segítenél neki megbirkózni vele. Kineveztem helyettesemnek és hát nálad keresve sem találnék jobb vezéregyéniséget, aki segíthetne neki megbirkózni.

Mély lélegzet, oké. Pici sóhajtás, megnyugodtam. Pierre-ék óta ugyanúgy féltettem őt is, mint Anatot, és bár azon kívül jelentős "eventet" csupán a klónjaink éltek át, úgy egyébként a szívemhez nőtt a lány.
- Ne ijesztgess >.> Minek neked helyettes amúgy? - érdeklődtem, felnézve rá - Amúgy persze, számíthatsz rám : 3

- Mert nem lehetek mindig mindenhol ott. Nagyon sok a teher a vállamon és úgy gondoltam, ha ezt megosztom és a céhen belül is lesz egy megbízható támaszom, aki a többiek támasza is tud lenni, akár helyettem is, akkor az csak ő lehet. De majd a hanganyagból meghallgathatod az indokaimat. Wink

- Hmm.. jó válasz Razz - öltöttem nyelvet játékosan, majd szorosabbra fogtam  akarját, és berántottam Anatot egy sikatorszerű, szűk kis utcába, ahol elég fal vesz minket körbe - Most már kíváncsi vagyok arra a kristályra, hallani akarom >.>

Meglepett a vehemenciája, és persze először rögtön arra gondolok, hogy huncutkodni akar. Már rá is markolok a derekára és már közelednék is mohón felé, mire leesik, hogy nem is engem akar ennyire Sad - Gyere akkor inkább a Karmazsin Selyemlepelbe, ott vannak hangszigetelt szobák és nem zavarnak minket. - vetem el a Nysteres ötletem és már kézen is ragadom és húzom magam után.

- Karmazsin Selyemlepel? Minek jársz te nightclubokba? >.> - ítéltem is kapásból a név hallatán, pedig valójában fogalmam se volt, hogy az milyen hely, de ilyen névvel semmi jó nem lehet. Képzelem mire használják azokat a hangszigetelt szobákat Neutral - És ne ráncigálj magad után Neutral - tettem hozzá, s azzal a lendülettel fel is ugrottam a hátára, és neki is nyomtam a melleimet, hogy érezze, nem kell neki ilyen helyekre járnia amúgy Razz

Hátizsák üzemmód on. - Annak a bárnak a teraszán alapítottam meg a céhemet, szóval több tiszteletet neki Razz Egyébként pedig ha elvegyülsz az ilyen helyeken, kevésbé leszel feltűnő azoknak, akikre vadászol. Aláírom, nincs patyolat hírneve a helynek, de még mindig az egyik legdiszkrétebb a twister mellett.

- Aha Neutral - nyugtáztam az infót, olyan nemhiszeknekeddejókifogás hangszínnel, és erősebben megkapaszkodtam a vállaiban, hogy ne kelljen félnie attól, hogy esetleg lepottyanok. Addig is pihenhetek kicsit, amíg odaérünk.

Ahogy megérkezünk, leeresztem a vállamról a pöttömöt, majd odakacsintok rá, hogy érezze, az elkövetkezedőket ne vegye magára. Megtartom a két lépés távolságot, mintha nem is lennénk egy pár, majd odalépek a pulthoz és kérek Adriantől egy üzleti megbeszélésekre alkalmas helyiséget. Akkor kezdek el újra közeledni Mirihez, ha már magunkra zártam az ajtót. - Lehet, hogy fél Aincrad tud a románcunkról, de a bűn barlangjában nem kell még kérkednünk is vele Razz Itt a kristály, tessék. - És lehelyezem elé a hanganyagot.

Üzleti megbeszélés, aha. Ez biztos ilyen titkos jelszó, bár nem értem, hogy akkor miért nem ölel át minimum. Na nem mintha úgy akarnék kinézni, mint akinek kell egy szabad szoba egy órácskára |-( Jobb híján nem túl elégedett arccal követem Anatot, a varázsnak már majdhogynem nyoma sincs. Persze, most nem pendíti meg azokat a húrokat, amiket az arénában Razz A szobába érve ledobtam magam a kényelmes fotelba, és miután szemeztem kicsit a kristállyal, megérintettem, hogy aktiváljam. Az a szokásos módon izzott fel, és kezdett beszélni, én meg figyelmesen, komoly arccal hallgattam.

Sok minden átfutott az arcomon a hosszú felvétel hallgatása közben, többször nyílt a szám arra, hogy megszólaljak, de végül mindig be is csuktam. Kavarogtak a gondolataim, rengeteg dolog volt, amihez szívesen hozzászóltam volna, de az olyan apróságok, mint Saya-chan furcsa viselkedése és Shu-chanék szokásos bicskanyitogató stílusa most tényleg nem volt fontos. Miután a kristály inaktívvá lett, egy picit még csendben maradtam, mert át kellett vennem magamban, hogy mit is akarok mondani, és csak aztán nedvesítettem meg az ajkaimat, hogy szóljak.
- Először is, a kristályt megtartom, ki akarom jegyzetelni róla a fontosabb dolgokat - jegyeztem meg, aztán felmutattam az ujjaimat, és egyről kettőre váltottam - Másodszor, ez így egyszerre nagyon sok, ezt neked is be kell látnod. Mintha egyszerre akarnál négy vagy öt frontot nyitni egy háborúban, tuti bukás, ha nem szortírozzuk a tennivalókat. És ha nekiállsz valaki ellen ügyködni, azt a többi se fogja szó nélkül hagyni, ha kapcsolni tudják a nevedet a dolgokhoz - jöhetett a harmadik ujj felmutatása - Harmadszor, nekem van pár extra infóm arról a Tenkáról, Hina-channal beszélgettünk már róluk - újabb ujjamat emeltem fel, négyesre váltva - Negyedszer pedig... - nagy levegőt vettem - ...hogy lehet valaki Sayonara-tag?

Minden egyes újabb ujjszámolásnál nagyobbat és nagyobbat nyeltem, az utolsó kérdést hallva viszont már csettintek egyet a nyelvemmel elvigyorodva. Milyen kis vehemens, máris komoly babérokra törne Razz De emlékeztetnem kell magamat, hogy ennek ára van. De nézzük csak sorjában és én is számolok magam előtt az ujjaimon, hogy ne felejtsek el semmit sem. - Megtarthatod, de ne a menüdbe tartsd, hanem biztos helyen a jegyzeteiddel együtt. Tudom, hogy túlvállaltam magam, nem véletlenül próbálom rendezni a soraimat azáltal, hogy bevonom a céhtagjaimat is és engedékenyebb vagyok veled szemben is. A Tenkáról és bármi másról szóló információidat szívesen fogadom, s mint mondtam, te is megkapod az én jegyzeteimet. Timidus is elég komoly aktákat vezet, bizonyára ő is szívesen megosztja veled is, ha már sikerült legyőznöd harcban. A Sayonara pedig... csak nem tag akarsz te is lenni?

Már nyitottam is meg a menümet, hogy kikeressem az üzenetet, amit Hina-chantól kaptam pár hete, aztán közelebb húzódtam a fiúhoz, konkrétan hozzábújtam, hogy jól láthassa ő is az írást. (poszt vége)
- Nem, miért akarnék én ilyen kockázatos dolgokban részt venni? Nyilván egyedül hagylak abban a kapzsi társaságban Razz

- 99?!?! - Akad meg a szemem Reiga pusztakezes sebzésén. Bakker, agyonturbóztam magam mindenféle felszereléssel és csak így tudom meghaladni az ő pusztakezes sebzését. O.O Najah, megakadhatott volna jobban máson is a szemem, de hát a férfiúi irigység Rolling Eyes Átkarolom Mirit, majd hagyom, hogy bezárja a menüjét, miután magamnak is átküldetem a feljegyzéseket. - Érdekes egy társaság és csak remélni tudom, hogy sosem kell összefutnod majd Kuromajoval...

- Pedig én már kezdem úgy érezni, hogy engem gyűlöl, és csak azért nem tisztel meg a kiszámíthatatlanságával :/ - csóváltam meg a fejem kicsit poénabbra véve a figurát, bár ez itt most nem biztos, hogy a viccelődés helye volt, viszont nem én lennék, ha nem próbálnék meg könnyed maradni. Ha közvetlenül érintene, akkor nem lennék képes rá, de így "külső" szemlélőként más volt a helyzet.
- Szóval Sayonara - tereltem vissza a témát, mert most az adatgyűjtés mellett ez volt számomra a legfontosabb.

- Higgy nekem, nem akarsz bekerülni. - vettem komolyabbra a figurát, de még mindig nyugodtan öleltem magamhoz.

- Mert miért is nem? Nem akarlak sehol egyedül hagyni, ha már megegyeztünk, hogy együtt keveredünk bajba - döntöttem hátra kicsit a törzsem, hogy ránézhessek rendesen, felvont szemöldökkel és magyarázatot várva.

- Egyrészt most már fokozottabban nehezebb bekerülni a parancsnokok miatt. Ahoz, hogy tag lehess, le kell győzni a parancsnokot és a tagot is. Azonban ha egy Sayonara tag veszít egy direkt párbajban, az életével fizet...

Elfordítottam a fejem, lehajtottam, és magam elé meredtem. Legszívesebben kikeltem volna magamból és egy pofonnal díjaztam volna a felelőtlenségét, de azon már túl voltunk, szóval csak vettem egy mély levegőt a köztünk beálló súlyos csendben. Hezitáltam, mert párbajban nem voltam erős, és a mai nap rá is mutatott, elvégre komolytalan stratégiával gyakorlatilag simán legyőztek, hiába az önbizalom növelő sikereim mostanában.
- Nem... nem akarom tehetetlenül figyelni, hogy valami veszélyes helyen ügyködsz... - mondtam, de azt nem tudtam hozzátenni, hogy nem érdekel, amit mondott. Tudtam, hogy csak magamat sodornám veszélybe, ha ilyen feltételt vállalnék.

- Az az előnyöd van velem szemben, hogy te tudod, hogy mi történik akkor, ha legyőzöd a tagot. Ne akarj belekeveredni ebbe is, épp eléggé féltelek már így is. - Közelebb húzom magamhoz és a homlokomat az övéhez érintem.

- És ilyenek kezében van az életünk... - sóhajtottam fel remegő hangon. Eddig csak azt hittem, hogy simán kapzsik, de hogy még ilyen szabályaik is vannak mellette... egyre kisebb volt a bizalmam a burkok felé - És a parancsnokok? Rájuk is vonatkozik ez? És kik azok egyáltalán, mi a szerepük?

- Erről még nem tudok beszélni, én még nem választottam parancsnokot. De tudom mi jár a fejedben és nem! Nem lehetsz a parancsnokom!

A vehemencia, amivel ellenkezett, egyből bevarrta a számat. Nem tudtam ellenkezni vele, de ugyanakkor azt sem akartam, hogy ott maradjon, és pont olyan érzésem volt, mintha magára hagynám, úgy ahogy mindenki mást, akit elveszítettem. Megráztam a fejem, teljesen kivoltam, de most csak belefúrtam a fejem a kedvesem mellkasába. Előtte nem fogok sírni...

- No, de van ennél fontosabb dolog is, amiről beszélni akartam még veled. - hagyom, hogy a mellkasomhoz bújjon, úgy simogatom a buksiját - Beszéltünk ugye arról, hogy túlvállaltam magam és úgy érzem elforgácsolódom, ha mindent magas szinten akarok űzni. Éppen ezért elgondolkoztam azon, hogy felhagyok a kovácsolással...

Még jobban szorítottam a szavak hallatán, nem akartam ezt hallani. Nem volt elég az egész, még rá kellett dobnia egy plusz bombát. Igaz, már nem volt közös boltunk, nagyon régen nem, de vagy két éve dolgoztunk már együtt. EGYÜTT! Féltem, hogy ha megszólalok, akkor megsértem, szóval inkább befogtam, csenddel válaszoltam a felvetésére. Néma tiltakozás... vagy mi...

- Van már pár T4-es receptem, de a magas áruk miatt nincs nagy keletje /most ideszámolom azt is, amiket küldi végén kap majd/, ezeket szeretném odaadni neked, hogy ha majd tiert váltasz, akkor legyen egy alapon. Na meg hogy őrizd meg nekem arra az esetre, amikor majd nyugdíjas hónapjaimat töltöm a SAO-ban és lesz újra inspirációm a kovácsolással babrálni. Ugye azt ígértem, hogy a fáradtságos kovácsolásaidért T4-es felszereléssel jutalmazlak. Ehelyett inkább recepteket adok és van pár jelvényem is, amiket ércekre váltanék. Írd össze, hogy mire van szükséged, nem akarok adósod maradni!

És folytatta, ignorálva azt a néma tiltakozást, én meg csak ráztam a fejem, hátha abból jobban ért. Aztán csak elpattant a cérna, és olyan lendülettel kaptam fel a fejem, hogy egy pillanatra még meg is szédültem, de egyébként szikrázó szemekkel néztem rá.
- A te neved egybeforrt a kovácsolással, nem hagyhatsz fel vele!

- Hát pedig már egy jó ideje nem csinálom - nevetem el magam kelletlenül.

- De ez csak ideiglenes, ameddig nem lesznek olyan receptjeid... - húztam el a számat, és lehajtottam a fejem. A tierváltás mindig ezzel járt, az elején recepteket gyűjtögetünk és az ércek beszerzésén dolgozunk. Ez tök természets volt...

- Nem véletlenül mondtam, hogy lehet, csak megőrzést kérek. No, ne legyél már ennyire elkámpicsorodva Razz

- De.... túlságosan aggódom érted, és ilyen alap dolgokkal akarsz felhagyni, hogy veszélybe sodorhasd magad... nekem ez nem tetszik :/ Én ezt nem akarom... - döntöttem újra neki a homlokom, és megfogtam a kezét, hogy összekulcsolhassam az ujjainkat. Volt még egy félmondat bennem, de azt nem akartam már kimondani, nem is lettem volna rá képes.

- Most vannak dolgok, amiket előtérbe kell helyeznem. Azért nem akartalak eddig mindebbe belevonni, mert azt szeretném, hogy a biztos és nyugodt hátteret adhasd meg számomra, anélkül, hogy a kezedet tördelve aggodalmaskodsz. - Ahogy összefonódnak ujjaink, hüvelykemmel simogatom a kézfejét.

- Baka... - fejeltem meg finoman azt a széles mellkast, ami most támasztékot nyújtott a kobakomnak. Vissza akartam kapni a régi, szeleburdi Anatot, aki csinált hülyeségeket, de nem kereste a bajt szándékosan. Mennyivel jobb lett volna csak a szintek tisztításával törődni? Miért kellett ebbe belekeverednie? Móóó...
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Cellindir on Vas. Feb. 15, 2015 10:16 pm

Egy udvarias bólintással köszönöm meg az aincradi pincérlánynak, hogy kihozta az italomat, bár nem jelent semmit. Ez éppen olyan egyszerű, mint átvágni a torkát, számomra ő sem jelent semmit, ahogyan valószínűleg senki más sem ezen a helyen. Nem látok senkit, aki ismerős lenne, és nem tudom, mennyi használható közülük. Csak azért jöttem ide, mert valaki keresett engem.
Nem tudom, hogy ez a Kazuma mit akar tőlem, azt sem tudom, ki ő, de nem hagyom figyelmen kívül az üzenetét, az hatalmas ostobaság lenne. Ha segíteni tud nekem valahogy, az rengeteget javítana a helyzetemen, ha pedig zsarolni próbál, és nem jelenek meg, talán ártana, és jobb megtudni az ártó szándékát. Amennyiben ilyenje van, magának árt vele. A zsarolóknak azonnal halniuk kell, amint kidugják a nyelvüket a szájukon.
Iszok egy kortyot a fahéjas tejből, miközben az ajtón tartom a szemem. Nem akarom, hogy az ital megzavarhassa a gondolkodásom, ezért általában mellőzöm az alkoholt, ez pedig egy különösen kényelmetlen pillanat lehet. Még segíthet az is, ha a másik fél kevesebbre tart, amiért nem alkoholos italt iszok. Sokan ítélnek gyorsan ilyen felületes információk alapján. Ők a legkönnyebben kezelhető típus.
Talán szükséges lett volna informátorokat értesíteni, és megtudni valamit erről a Kazumáról, de okosan csinálta, nem hagyott időt a találkozó előtt arra, hogy felkészüljek rá. Ez sajnos feltételezi, hogy nem ostobával van dolgom. Megnyitom a menümet, és megírok egy levelet Asukának arról, hogy elképzelhető, hogy ma éjszaka kellene mennünk szafarizni, énekes madárra kellene vadászni. Egyelőre nem küldöm el, mentem a piszkozatok közé, de amennyiben a céhről vannak információi, tényleg vadászni fogunk rá.
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kazuma on Kedd Feb. 17, 2015 12:37 am

A hely tökéletesnek bizonyult a célra. Mindössze pár nappal korábban jártam is itt, így nem volt nehéz eligazodni. A kijelölt időpontnál jóval hamarabb érkeztem és ki is fizettem egy félreeső asztalt, két pohár vízzel, ahonnan jó rálátásom nyílt a hely nagy részére. Innentől persze nem maradt más dolgom, mint a falnak háttal felállított széken helyet foglalva várni a vendégemet és elütni az időt. A könnyű zene és a közelben beszélők érdektelen témái azonban hamar ráébresztettek hogy hosszú és unalmas várakozás elé nézek, így a végén csak az ajtóra függesztettem a szemeimet és figyeltem ki lép be rajta. Egy idő után végre belépett az első ígéretesnek látszó játékos is. A vendégem külsejét ugyan nem ismertem, - mert ezt az apróságot elfelejtettem kideríteni korábban – de majdnem biztos voltam benne, hogy ő lesz Cellindir. Le is ült az egyik asztalhoz és látszólag egyelőre nem is vett észre, csak rendelt egy italt. Ez kicsit elbizonytalanított a kilétével kapcsolatban. Volt még egy-két vörös szétszórtan, bár egyikük sem tűnt túl ígéretesnek egy felületes felmérés után. Mindenesetre megvolt az egyszerű tervem, hogy hogyan is küszöbölhetném ki az információk hiányát. Megírtam egy rövid üzenetet Cellindir részére...

Kazuma írta:A maszkos árnyharcos neve talán ismerősebb lehet, a 13-as asztalnál megtalálsz.

és pontban 21:00-kor rányomtam a küldés gombra. Innentől már csak arra kellett figyelnem, hogy kinél bukkan fel a kis üzenetjelző ablak.
És kapás. A sejtésem helyesnek bizonyult. Ezzel le is tudtam az apró hiányosságot, ami kimaradt az információimból. Már csak ügyelni kell, hogy a horgon is maradjon. Pusztán egy biccentéssel jeleztem neki, amint összetalálkozott a tekintetünk, de ezt leszámítva akkor sem mozdultam, ha az asztalomhoz jött. Nem köszöntem és hellyel sem kínáltam, meghagytam neki az első szó lehetőségét.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Cellindir on Csüt. Feb. 19, 2015 10:20 am

Miután elolvasom a levelet, a szemem sarkából vetek egy pillantást a sarokban ülő férfira, aki még itt is álarcot visel. Igaz ugyan, hogy ide bárki beléphet, és fontos lehet, hogy elrejtsük a személyazonosságunkat, véleményem szerint inkább feltűnést kelt ezzel, mintsem a beolvadást segíti. Persze, nem az én dolgom, hogy egy idegen rejtőzködési szokásaiba beleszóljak.
Nem kertelek túl sokat, egyszerűen felállok az asztalomtól, és átülök a maszkot viselő férfihoz. Miközben iszok egy kortyot az italomból, várom, hogy elkezdje, amiért idehívott, próbálok rájönni, ki lehet ő, mit akarhat itt. Az indikátora és a neve megvan, de nekem most az arca kéne inkább. Sokan nem tulajdonítanak itt akkora jelenséget az arcnak, de örülnék, ha olvashatnék belőle. Különösen, hogy úgy tűnik, nem hajlandó még a hangját sem hallatni előttem.
Soha nem voltam türelmetlen, éppen ezért nem kérdezek rá, miért jött, csak hátradőlök a széktámlának, és kérdőn nézek rá, hogy elkezdje, amit mondani akart. Kettőnk közül neki van valami mondanivalója, ezért is érzem úgy, hogy neki kellene elkezdenie ezt a beszélgetést. Sokan egyszerű keménykedésnek érzik, ha eljátszhatják a csendben ülő alakot, de nekem inkább taktikai okaim vannak rá, hogy ne hagyjam, hogy elérje, amit akar: hallani akarom a hangját, tudni akarom, hogy milyen lehet a maszk mögött.
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kazuma on Vas. Feb. 22, 2015 1:12 pm

Némán figyeltem, ahogy közelebb jött. A külseje alapján nyilvánvalóan európai, nálam magasabb és ránézésre nagyjából egyidős lehet velem. Leült és némán figyelt. Pár pillanatig farkasszemet néztünk. Próbáltam felmérni az erőviszonyokat, bár egy dologban biztos voltam, és ha egy kicsit is figyelte a világ eseményeit, akkor ő is biztos lehetett benne. Pusztán egy legyintésembe kerül eltörölni a játékból. Az arcát fürkésztem és megpróbáltam annyi információt kiolvasni belőle, amennyit csak lehetett. Érdekes helyzet volt ez, főleg, hogy már tudtam mit fogok tenni és próbáltam rájönni, hogy az ő reakciói mit adnak majd vissza. Kicsit még élveztem is a helyzetet, hiszen az én kezemben voltak a fő ütőkártyák. A kérdés csak az, hogy mit tudok kihozni belőle. Ha tévedek, nem veszítek semmit, pusztán egy szőke európaitól szabadítom meg a világot. Ha igazam van... nos, akkor még bármi megeshet. Mindenesetre egyelőre elég megfontoltnak tűnik ahhoz, hogy én se menjek fejjel a falnak. Egy kis kockázatot viszont vállalhatok.
– Cellindir, 10. szinten állsz jelenleg, bár ha azt vesszük, hogy csak a kiképző meglátogatása miatt, akkor ez a szám inkább lefelé hajlik. A legjobb esetben sem húznád egy percig ellenem, de persze nem vagy egyedül, egy viszonylag erősnek mondható vörös céh tagjaként. Eddig helyesnek tűnik? - mondtam el néhányat, a megszerzett információimból. Hátradőltem és zsebre dugott kézzel kicsit jobban kiengedve szólaltam meg újra. - Persze nem azért kértem ezt a találkozót, hogy pár egyszerű adatot elsoroljak neked. Pusztán elgondolkodtam. Talán segíthetnénk is egymásnak, mint egyik vörös a másiknak. - ezek után nem volt más hátra, mint megvárni, hogy vajon mit tud nekem felajánlani és vajon az ajánlata elég meggyőző lesz-e az életben tartásához.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.