Sweet Dreams cukrászda

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by RenAi on Vas. Jún. 14, 2015 11:38 am

Bemutatkozott, meglepett az amit hozzátett. Tehát ha akarom hívhatom Candy-man-nek is akár ha úgy tartja kezdem ezek szerint. Persze nem tartja úgy, én jobb szeretem az embereket az igazi nevén szólítani mintsem, becenév esetleg gúnyneveket aggassak rájuk. Viszont a Kemabat furcsa, szokatlan név, így csak Kem-nek fogom szólítani azt hiszem. Majd bájcsevejbe kezdtünk minden haladt szépen, nem eset nehezemre válaszolni a dolgokra hisz kellemes élményeket mesélhettem el neki, pont így adtam némi magyarázatot a helyről amit úgy szeretek és úgy ismerek. A kérdésére csak megráztam a fejem, jelezve hogy nem, vagy legalábbis nem tudok róla, majd szavakkal is kifejeztem mindezt.
- Nem, vagyis nem tudok róla… de azt beszélik hogy hamarosan egy miniboss sorozat indul, és ilyenkor a kezdő céhek vagy épp csak pár ismerős akik partyba vergődnek szoktak összegyűlni ilyen helyeken hogy megbeszéljék ki mit tud és milyen taktikát vessenek be. – Magyaráztam és a gyerekek mellett igencsak meglátszódtak a kis klickek, csoportok sőt akár összetolt asztalok is nagyobb létszám esetén. Majd a fiú modora nem változott, de a szavai igen. Furcsa érzés volt, elszomorodtam, és pár pillantig fel sem fogtam hogy most mi is történt, csupán újra járattam a fejemben a szavakat, hogy tényleg jól hallottam-e, de igen. Válaszomat válasz követte. Nem pillantottam rá, hisz szégyelltem magam. A mondatait nem tudtam hova tenni, egyszerre voltak gorombák és kedvesek, szinte zavarbaejtő. Viszont úgy nézem sokat tud, tehát tapasztaltabb játékosról lehet szó. Csak lehajtott fejjel hallgattam végig és szavakat kerestem amivel hozzá tudok szólni. Bár tény… lehet tényleg igaza van. Amikor azt monda hogy oda se nézzek, akkor enyhén megrándultak az izmaim… Az nem jó… elfutni a problémák elől…
- Ha nem nézek oda… akkor csak homokba dugom a fejem… - Magyarázom.
- Az sem jó, gyáva dolog… főleg ha akad aki mondjuk követne is a rendfentartásban.. – Mondtam.
- Nem szeretném ha az emberek azt hinnék hogy bármit megtehetnek, és azt sem hogy az emberek elhinnék hogy bármit megtehetnek velük. – Mondom kissé sértettebb hangon. Soha többet nem fogok cserbenhagyni senkit… Soha többet nem fogok visszavonulni, mondván hogy időre van szükségem. Soha többet nem fogom hagyni hogy az élet nélkülem zajlon tovább és hogy a barátaim, a céhem, az ismerőseim vagy épp bárki… bajba kerüljön nélkülem. Ezeket már nem mondtam ki hangosan, viszont talán látszódhatott rajtam, persze igyekeztem rejtegetni az idnulataimat. Majd mikor befejezte a monológját, megtettem amit kért. Felemeltem a szemébe, és ugyan időbe telt míg felsőtestéről a pillantásom felcsúszott az arcára, majd megtaláltam a szemeit. Kellemesebb volna? Nekem nem, csupán zavarba ejtő, és félek is picit tőle… vagyis nem tőle, a szavaitól… úgy.. nem tudom, az igazságtól amit nem tartok igazságnak…
- Így jobb? – Kérdezem.
- Amúgy… furcsa vagy. – Jegyzem meg némileg bátrabban, hiába nincs mitől félnem, csupán az hogy nem tudom elmagyarázni a tetteim okát, mint ahogy azt sem hogy miért nem tudom, akarom megosztani mindezt vele.
- Egyszerre vagy kedves és ijesztő és ez ijesztő. – Pillantásom lesütöm, majd ismét ráemelem.
- Igazság szerint ez tetszik. Olyan vagy mint a rosszfiú jófiúk. – Kuncogok el végül. És beleharapok a sütimbe.
- Az amiért majdnem megríkattál, nem kapsz. ˇ^ˇ – Öltöm ki a nyelvem, kezdem ismét felvenni a régi hangulatom. Kezdek ismét felbátorodni, hisz tényleg szokatlanul mondhatnám rejtélyes a fiú, szeretném jobban megismerni.
- Amúgy igazad van, ezt elsimrem, viszont nem szeretnék csupán néző lenni a tucatból miközben valaki bajban van… és ha tudok, akkor teszek ellene. Ezt megfogadtam magamnak. – Hajolok közelebb a fiúhoz, miközben odatoltam neki az időközben rendelt jegeskávét két személyre.
- A vendégem vagy. – Jegyzem meg kedvesen. Hogy mivel is érdemelte mindezt ki… nem tudom, talán a kedves gorombaságával. Mindenesetre nem értett engem és ez nem is baj, akad hogy én sem értem magamat, csak napok esetleg hetek múlva jövök rá tetteim miértjére. Hiába a tudatalattim úgy látszik okosabb mint én. Majd a szívószállal szürcsölni kezdtem az italom. Elkevertem a tejeszínhabot a tetején. És megannyi kérdés fogalmazódott meg bennem.
- Úgy érzem… a goromba kedves emberek, is inkább kedvességből gorombák. – Van egy olyan érzésem hogy rá fog cáfolni erre, de ki tudja, így érzem és meg akartam vele osztani ezt. Nem tartom gonosznak, rossznak, inkább csak ijesztő picit, de Ozi is ijesztő volt, majd mikor megismertem rájöttem hogy tök kedves és segítőkész. Kíváncsi vagyok hogy ő milyen lehet…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kemabat on Hétf. Jún. 15, 2015 10:48 pm

Igen, akár úgy is hívhatnád, de elárulom, nem reagálna rá semmit, annyit érnél el vele, mintha a falnak beszélnél. Ha meg az igazi nevén kívánnád szólítani, akkor hívd Chiba-nak. De félretéve a kitekintőt, térjünk is vissza az asztalhoz.
Kemabat figyelmesen hallgatta a lány válaszát, és körbenézve tényleg látott néhány kisebb csoportosulást.
- Nem félnek, hogy valaki kihallgatja őket? Ilyen helyen megbeszélni, hogy ki mire képes, elég kezdő dolognak tűnik. Egy fogadó szobájában szerintem okosabb lenne. Meg eléggé bosszantó, hogy elfoglalják az összes helyet. Még jó, hogy megláttam ezt az üres asztalt. – mondata közben a lány arcát fürkészte, hogy lássa, hogy reagál a szavaira. – Na és, te is vársz valakire, vagy valakikre? Esetleg csak nem pont rám? Végül is, tudom, hogy ellenállhatatlan vagyok! – kacsintott a lányra, közben azért remélte, hogy nem veszi komolyan, ha már foglalt a pára.
Ai kirohanása megmosolyogtatta a fiút, érezhetővé vált, hogy bár mindketten emberek, a fejükben teljesen másak.
- Gyáva dolog? Azt mondod? Miért? Miért jobb, ha közéjük rontasz, és ott leszel a semmit érő harmadik? Talán több leszel így másoknál? Hülyeség! Ha olyan csatába avatkozol bele, ahol egy kisebbet terrorizálnak, megértem. Ha csak az egyik akarja, a másik meg kényszerből cselekszik, megértem. De ha két ember egymásnak feszül, és nézeteltérésüket így akarják lerendezni, senkinek sincs joga közbeavatkozni, és ilyenkor, ha nem bírod elviselni a látványukat, akkor igenis jobb nem oda nézni, és nem gyávaságból, hanem mások döntésének tiszteletben tartása miatt. Most ugye azért nem sértődtél meg rám? Nem akartalak bántani, csak elmondtam az álláspontomat. – hagyta abba, és egy újabb falatot nyomot a szájába.
Mikor a lány végre felemelte a fejét, Kemabat első dolga volt mélyen belenézni lila szemeibe.
- Szerinted nem? – szavaiban meglepődést lehetett érezni – Nem jobb látni a másik szemét beszélgetés közben? Többet elárulnak, mint a szavak. Ha a szavak hazudnak is, a szemből látni lehet az igazságot. Nem jobb tudni, hogy mennyire gondolják komolyan az emberek, amit mondanak? Látni a meggyőződésüket? Elhiszem, hogy kicsit fura, főleg, ha nem sűrűn nézel valaki szemébe, de sokkal őszintébbnek hatnak a beszélgetések.
~ Fura? Én? Nem értem! Ő az, akinek a hangulata gyorsabban változik, mint ahogy a villám lecsap. Boldogan kezdte, majd szinte elsírta magát, utána sértődöttség következett, most meg mintha visszatért volna a korai boldogsága, mintha mise történt volna. Ez nem normális! És még én vagyok fura? Van egy olyan érzésem, hogy sosem fogom megérteni az ilyen embereket. ~ reagálta le magában a lány kijelentését, de hangosan nem merte, tartott tőle, hogy ismét változás állna be, és a mostani tűnt a legnormálisabbnak.
- Szóval kedves vagyok és duplán ijesztő? Te ijesztőnek tartasz? Engem? A megtestesült jóságot? – kis szünetet tartott, átgondolta, mit is mondott, majd korrigálta egy kicsit – Na, jó, túlzásba estem, de akkor is, ijesztő? Rosszfiú jófiú? Ez egyre jobb! – hitetlenkedett egy sort, közben elfogyott a második sütije is.
~ Annyi baj legyen, nem kell odaadnod, meg tudnám szerezni, ha nagyon akarnám. ~ gondolta, közben megengedett magának egy kissé gonoszabb mosolyt, ami még mindig nem közelítette meg az igazit.
- És ezen meglepődtél? Mondtam, hogy szinte mindig igazam van! Nem kell hangoztatnod az egyértelműt! Ha valaki bajban van, csak hajrá! De az előbb senki sem volt bajban. Max te magad kerested a bajt! Ezt miért kapom? – pislogott, majd belekortyolt az ajándék italába.
- Remek! – mondta visszafogott indulattal, közben próbált még egy kis gúnyt is belecsempészni mondatába. – Most már goromba is vagyok?
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by RenAi on Pént. Júl. 17, 2015 8:41 am

Természetesen meg sem fordulna a fejemben hogy Chibának is nevezhetném hisz tudjuk hogy nem tudhatok olyan információkat amiket még nem osztottak meg velem, viszont figyeltem a fiú válaszát ami jogos volt.
- Nézz körbe ők mind kis céh tagjai, vagy csak most fognak alakulni… És amúgy is, én nem tudom hogy gondolkodnak de lényeges információkat csak nem osztanának meg, itt. Maximum a helyszínt és időt meg a rájuk váró veszedelmeket mérik fel. De nem tudom, mert nem hallgatózok. – Öltöttem ki a nyelvem.
- Viszont, igen kicsit zavaró hogy mindent elfoglalnak, ugyanakkor nem igen tudunk velük mit kezdeni. – Tártam szét a kezeim. Majd magamhoz húztam a turmixos poharam. Majd arra a kérdésére hogy pont rá vártam volt egy pillanatig nem tudtam mit felelni, majd jött a velősen egóval dúsított kijelentése hogy ellenállhatatlan. Akaratlan is kinevettem.
- Nem várok, és nem vagy annyira ellenállhatatlan mint szeretnél. – Csipkelődtem megint egy sort. Ha már ő is kekeckedik velem. És érdekes hogy pont az efféle viselkedés az ami manapság tetszik, hisz Silverrel is így jártam. Vele is lehet ökörködni és ez tetszett, ugyanakkor reméltem nem veszi sértésnek, ha viszont igen akkor megérdemli, onnantól látszik hogy az egoizmusa csupán egy érzékeny és törékeny lelket takaró maszk, amit hát valljuk be… az esetében nehéz lenne elképzelni. Majd ismét kényes témához érkeztünk, nem szerettem ha görbe tükröt mutogatnak felém, hisz az nem más mint ahogy mások látnak engem, és az emberek persze ritkán szeretik meglátni a valót és inkább egy sablonra építenek a saját elvárásaik és értékrendjük alapján. Viszont most igaza lehetett a fiúnak, így lehajtottam a fejem és közben a gondolataim cikáztak hogy miként is magyarázhatnám meg neki. Persze rájöttem hogy nem megmagyarázni akarom, hanem egy logikusnak ható okot kitalálni amivel nem tűnök olyan ostobának mint aminek érzem most magam. Miután megkíséreltem válaszolni, majd megjegyezte hogy nézzek a szemébe, ostrom alatt éreztem magam, viszont valamiért tetszett. Fogalmam sincs miért. Furcsa volt és ijesztő, ugyanakkor hétköznapi. Viszont nem adtam alább én sem, igyekeztem nem elszontyolodni, vagy feldühödni inkább maradnék meg önmagam kis csenevész mosolygós mivoltjának. Valaki említette hogy minden csupán látásmód kérdése, tehát olyan látásmódot kell keresnem ami ezt lehetővé teszi. Az pedig nem az hogy ismét kioktatva érzem magam mint Shukaku többszöri esetében, hanem inkább … fogalmam sincs, de van időm még gondolkodni, de ismét a fiúra koncentráltam. Majd jött a magyarázkodás amit vártam. .___. Igen, vártam.
- Nem őszinteség az ha valakire rákényszerítesz olyan dolgot amit alapjáraton nem csinálna. – Javítottam ki. És bár fura, ritkán fordítom el a fejem másoktól, ritkán pillantok félre… Ezt eddig Jin, Tachi és ő érte el csak nálam. Még Shukakunál is csak karba font kézzel előre meredve próbáltam nem elveszíteni a verbális harcokat… Többnyire sikertelenül. Majd kifejtem a véleményem, hogy furcsának találom a fiút. Bár utólag rájövök hogy a furcsa nem jó szó erre, de egyszerűen nem találok jobbat jelenleg. Szokatlan és érdekes… talán de ez máris két szó. Majd úgy látszott hogy a vérszívás kezdődik elölről, nem gond szeretem a vérfrissítést, tehát igyekeztem állni a sarat. Viszont most nem voltam benne biztos hogy tényleg viccelődik magával, azt hiszem tényleg meglepődött.
- Hát igen, nem csak te szeretsz görbe tükröt mutogatni a másik felé. – Mosolyodtam el hamiskásan, viszont volt valami a fiúban. Itt hagyhattam volna magára hisz a társaságát nem csíptem, vagyis nem tudom. Hullámzó volt a hangulatom mellette, és persze ez egyértelmű ha valaki kedveskedik a másikkal, belerúg majd ismét kedveskedik. És döntse el az ember… Felsóhajtottam, éreztem hogy ebből már nem fogok jól ki jönni. Túlmagyarázza a dolgokat, és az egója eléri a Ren-ét legalább, bár Ren-el lehet viccelődni, őt még nem ismerem annyira viszont…
- Hát, gondolom okkal gondolom rólad mindezt. Valószínűleg a viselkedésed és a mondataid okozhatja. – Támasztottam le a könyökömet az asztalra majd a kezeimmel az arcomat két oldalról, és mélyen, nagyon mélyen a fiú szemébe néztem, ahogy ő szereti. :3 Miközben mosolyogtam, remélve hogy feltűnik neki hogy nem gondolom véresen komolyan, de azért van igazság az én szavaimban is.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Yue on Vas. Aug. 02, 2015 1:57 am

//Hikaru//


Reggel.
Kicsit kómásan kimásztam az ágyamból. Airis és Inu még aludtak. Nem akartam felébreszteni őket így halkan kimentem a szobámból és lementem a nappaliba és leültem a kanapéra, Shin a bal oldali kanapén ült és olvasott valamit.
-Ohayou *ásít* gozaimasu.
-Ohayou. Megint elkezdték, veszekedtek éjszaka?
-Szerencsére nem. Az volt a gond, hogy összekuporogva kellett aludnom mert eldöntötték, hogy lelökik egymást és úgy sikerült elaludniuk, hoy ne tudjak normálisan aludni, vendégszobába meg nem megyek.
-Ha legközelebb ilyen lenne szólj és megoldom.
-Köszönöm. Smile
-Vigyázzak Inu-ra? Semmi dolgom nincs mára.
-Tényleg megtennéd? Angyal vagy!
-Inkább ördög.
-Akkor ördög. Akkor mentem felöltözni aztán elmentünk Airissal a cukrászdába.
Felmentem a szobámba, két társam már ébren voltak és lustultak.
-Jó reggelt!
-Ohayou gozaimasu Yu-chan! ^^ -mondta Airis.
-Reggelt. Ugye mára nincsen program vagy kiruccanás? -kérdezte Inu.
-De van!
-Ne máááááááár.... Nem fair. Nem megyek! ˇ~ˇ
-Kivételesen nem kell jönnöd. Ma csak Airis jön. Addig Shin fog rád vigyázni, szóval fogadj szót neki!
-Igenis.
-Szuper! ^^
Átöltöztem majd Airissal és Inu-val lementem a nappaliba Shin-hez.
-Rád bízom, vigyázz rá és sok szerencsét!!!!
-Nem lesz szükség szerencsére. Vigyázz magadra. Airis, figyelj oda, hogy semmi butaságot ne csináljon!
-Wakatta! Mochiron!
Elköszöntünk majd mentünk is. Odateleportáltam magunkat a cukrászdához. Nem voltak sokan, volt még 3 szabad asztal. Odaültem a sarokban lévő asztalhoz, az volt a kedvenc asztalom.
Keresztbe tett lábakkal vártam a pincért vagy pincérnpt, hogy felvegye a rendelésemet. A pincérnő felírta a rendelésemet, egy pohár víz és egy fagyi kehely tejszínhabbal.
-Furcsi. Sokkal többet szoktál rendelni.
-Tudom de kettes szintre szeretném fejleszteni az akrobatika jártasságomat, ezért spórolnom kell egy kicsit.
-Ahha.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kemabat on Pént. Aug. 07, 2015 4:57 pm

- Tévedésben élsz cukorfalat! Egy szóval sem mondtam, hogy az szeretnék lenni, de nem tudok vele mit kezdeni, ha már egyszer az vagyok. – szélesre húzta mosolyát, majd megfogta poharát. – Neked is kár tagadnod. Lehet, hogy nem én nézek ki a legjobban, bár eddig csak az öcsémet láttam, aki felülmúlna engem, de a külsőm mellé párosuló személyiségem rásegít elérnem ezt a címet. Bár nem is szabadna elvárnom olyantól, hogy elfogadja ezt a tényt, aki már megtalálta élete párját. – jelentette ki komolytalanul, de nem sértőn, vagyis nem sértő szándékkal.
A beszélgetés előrehaladtával miután kifejtette, miért szereti a szemkontaktust, érdekes megjegyzést kapott rá.
- Lehet, hogy félreérthető voltam, nem azt akartam mondani, hogy őszintébb lesz, csak azt, hogy azt az érzetet adja, legalábbis nekem. De ennyire zavar a tekintetem? Ennyire nem akarsz a szemembe nézni? Mert akkor legyen, nem akarom, hogy kényelmetlenül érezd magad, bár kissé elszomorító.
Kemabat mondandóját Ai már elfordított fejjel hallgatta végig, amit az íjász nem tudta, hogyan kezelje.
~ Vajon ez is egy hangulatváltozásból eredő dac lenne? Vagy… Sosem fogom megérteni, az biztos.
- Görbe tükröt? – kérdezte, majd hangosan felnevetett. – Úgy érezted, hogy eddig görbe tükröt mutatok feléd? Jaj, szegény! Ez jó, görbe tükröt. Tudod, nem akartalak megbántani. Minek? Semmi hasznom nem származott volna belőle. Én csak elmondtam a személyes véleményemet. Nem ismerlek, nem ismerhetlek, hiszen most találkoztunk. Ennyiből ez jött le, de az nem azt jelenti, hogy igaz rád nézve minden szavam. Nem ismerem a személyes okaidat sem. Görbe tükör. Ami torzítja a valóságot. Eszembe se volt alkalmazni rajtad, kár lenne elrondítani ezt a szép pofikát. – belekortyolt italába, majd széles mosollyal szólalt meg újra.
- Látod? Mondtam, hogy ellenállhatatlan vagyok. Mi mással magyaráznád meg, hogy nem tudtad megválaszolni az „Ezt miért kapom?” kérdésemet?
Hangos nevetése ismét előtört belőle, majd a számára alaptalan vádakra reagált a maga gúnyos hangvételében, majd úgymond megtudta, hogy a társasága miből következtetett azokra a jellemzőkre. Kemabatnak tetszett, amit látott, nyilván még sincs annyira ellenvetése a szemkontaktus ellen, így hasonlóan Aihoz ő is az asztalra könyökölt, így közelebb került ahhoz a lila szempárhoz, kék szemével mélyen belenézett, és mosolyogva válaszolt.
- Minden bizonnyal megvan rá az okod! Nem értem, mondjuk azt sem, hogy mit takar a „rosszfiú jófiúk” vagy a goromba hogy kedves.
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Hikaru on Pént. Aug. 07, 2015 9:19 pm

/Yuki/

Rohadt régen nem kajáltam semmi édeset, úgyhogy úgy döntöttem elalvás előtt, hogy a reggelemet a cukrászdában kezdem. Reggel ez még jobb ötletnek tűnt, pocsékul indult az ébredésem, úgyhogy kell valami, ami visszarázza az életet belém. Igazság szerint a fán töltött kicsavarodott alvás sem volt túl kényelmes, de az aztán különösen kellemetlen, ha egy rakat rothadó zombi gyűlik a fa alá, amíg alszol, és a hörgésükre kelsz. Nem mintha ebben a játékban bármi fenyegetést jelentenének.
Belépek a cukrászda ajtaját, és egy kisípolt káromkodással kifújom magam. Megint tele van. Persze, a kockák nagy része imád zabálni, szerintem az itt ülők fele három éve ül itt, és legfeljebb az újabb adag zabát megy el kifarmolni. Lehet, hogy most le kéne lépni, de nem érdekel, ha nekem kell valami, akkor megszerzem. Meg is veszem gyorsan a vaníliás fehértortát, olyat, amit DiCaprio evett a Djangoban, aztán becélzom azt az asztalt, ahol a legkevésbé hányingerkeltő ember ül. Undorító lehet most az igazi testem, nem is tudok lélekben rákészülni, de ettől még lehetek rosszul a pattanásos kockáktól. Ezért is huppanok le a velem kb. egykorú rózsahajú lánnyal szemben.
- Hali! Szabad ez a hely?- természetesen már leülés után kérdezek, de csak udvariasságból, mert tudom a választ: nem szabad, rajta ülök. Miközben megigazgatom a páncélom, el is kezdem enni a tortámat.

_________________
Adatlap
avatar
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1702/1900  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Yue on Pént. Aug. 07, 2015 10:16 pm

Vártam, hogy kihozza valaki a rendelésemet, egy fagyi kelyhet.

Közben otthon:
Inu összevissza járkál a házban.
-Farkas, mi a bajod? -kérdezte idegesen Shin.
-Úgy érzem, hogy Yuki közelébe fiú van, vagy midjárt lesz. És ez idegesít! -mondta Inu.
-Ismerős. -_-
-Késő utánuk menni?
-Megérzem majd ha segítségre lesz szüksége, addig maradunk itt.
-Chh!

Cukrászdában:
Ahhoz képest, hogy reggel van sokan vannak. Mondjuk reggel nem szoktam annyira jönni.
Vetettem egy pillantást az ajtóra unalmamban. Egy szőke hajú, kék szemű
fiú lépett be, kicsit furcsa öltözetben. Ritkaságnak számított nekem, hogy egy szőke hajút látok, gondolom fordított esetben neki lenne fura, hogy természetes rózsaszín hajú lányt lát.
Minden asztal foglalt volt. Vagy elvitel vagy leül valaki(k) mellé.
A szőke hajú fiú odajött az asztalomhoz és miután leült megkérdezte, hogy szabad ez a hely.
Nem zavart. Volt egy tippen, hogy milyen élete volt a valóságban.
-Ne-
Befogtam Airis csőrét mielőtt végigmondta volna.
-Szabad. ^^  
A pincér kihozta a fagyi kelyhet.
-Még egyszer elnézést a múltkoriért kisasszony, többé nem fordul elő!
~Legutóbb is ezt mondta. -Már megszoktam. ^^"
A pincér ment a következő rendelést kivinni.
Közeledett egy kb 3 méterre távoli asztalhoz az Ügyetlen pincér aki általában rám szokta ejteni az édességet.
-Yu-chan, Ügyetlenke a közelben!
-Arigatou!
Gyorsan megnyitottam a menümet és kivettem egy kisebb világos rózsaszín esernyőt amit aztán magam elé tartottam. Ügyetlen megbotlott és egy csokitorta tartott felém, az esernyőre ment a torta. A szőke hajú fiúra egy morzsa se ment.
~Ez közel volt. -.-Végre egyszer nem rám hanem az esernyőre ment. ^^  
Szegény csokitortából pixelek lettek. A pincért hátrahívták, hogy megint elbeszélgessenek vele.
-Végre megúsztad!  
-Hai. -mondtam halkan.

avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by RenAi on Szomb. Szept. 19, 2015 4:52 pm

Felcsillant a szemem. Tehát nem szeretne ilyen ijesztő lenni, csupán nem tud vele mit kezdeni. Ez azt jelenti hogy ő nem akar bántani másokat, és nem is a kioktatás a célja, ő csupán ilyen. Mint Shu. Ő is halsonló csak ő nem ilyen ijesztő.
- Nem nézel ki rosszul. – Úgy látom ezt akarta hallani és igazat is mondtam.
- Viszont Jint nem tudod felül múlni. – Mosolyodtam el, és amint felidéztem az arcát kissé kipirosodtam.
- Öcséd? *-* Nekem is van egy öcsém. – És végre egy közös pont! Örültem neki, és hiába szomorít el kissé… mégis szeretek róla beszélni.
- Hány éves? Ő kint ragadt vagy ő is bent van? Sikerült már megtalálnod? – Csillant fel a szemem, ha neki sikerült talán nekem is sikerülhet… talán… másra nem merek sőt nem is akarok gondolni!
- Hmm? A személyiséged szokatlan kissé, számomra, de… kezdem látni hogy egész jó fej vagy. – Mosolyodok el kissé bizonytalanul.
- Elszomorító? Nem értem. Amúgy nem esik… ha nem… - de nem tudtam megfogalmazni, ha nem érint túl személyesen? Ez olyan hülyén hangzik… Majd a véleményemet nyilvánvalóan kinevette. Kinevetett. Zavarba jöttem, főleg hogy sokan ide is fordultak hogy mi történik erre, én pedig le tudtam volna süllyedni egészen az asztal alá. Nem értettem most ezzel miért is mondtam ennyire vicces dolgot, hisz én így értelmeztem. Majd el kellett fogadnom hogy neki ez ennyire tetszett. Igaz volt egy mondata amit inkább kedvesnek ítélnék meg, és kezdett kicsit ő is összezavarni. Majd jelzett az üzenetjelzőm. Hinari küldött egy pm-et.
- Bocsánat ezt meg kell hogy nézzem. – Kértem elnézést a fiútól, majd elolvasva ismét felé fordultam. Még volt pár percem, nem kellett sietnem szerencsére, így nem kellett hirtelen megszakítani ezt az érdekes ámbár részemre gyakran kínos beszélgetést. Bár talán pont ezért is tartom érdekesnek. Így belementem a kis játékába. Az asztal szélére könyököltem amajd álltam a pillantását. Ki más ha én nem?
- Nem, úgy értem a jófiú rossz fiút, hogy gorombán fogalmazol meg igaz dolgokat, és gyakran mondasz kedves dolgokat ami érdekessé tesz, és úgy látom mindez tudatos hiába mondod hogy nem, amúgy talán pont ezért lehetsz érdekes a lányok szemében. - Fejtette ki.
- Tényleg amúgy van már barátnőd? – Kérdeztem nyíltan, hirtelen ötlettől vezérelve.
- Jah, és az ajándékod azért kaptad mert érdekes vagy és itt akartalak tartani még egy picit. De ennyitől még nem vagy ellenállhatatlan. – Nyújtottam ki a nyelvemet a fiúra.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Szer. Okt. 21, 2015 2:47 pm

~Cearso~

Egyszerű tervem volt mára, a dojot elhagyva kissé fellélegezhettem azt hiszem, valamiért nem bírom a bezárt légkört, pedig az én kis szobácskám ajtaja is állandóan zárva volt, de az  az én tulajdon szobácskám volt, ez meg nem. Az igazat megvallva kellemetlenül éreztem magam a sok minden miatt amiket kaptam és elfogadtam. Kezdtem úgy érezni hogy elszaladt velem a ló, hogy nem tudom mivel és miként fogom mindezt visszaszolgáltatni Shu-chanéknak. Szokatlanul közvetlenek, mégis picit nyomott hangulatom lett amikor velük beszéltem, de nem éreztem hogy bármi rossz szándék vezérelte volna őket, mégis távolságtartó maradtam, nem úgy mint a kis Ninjájával, először nem tudtam eldönteni hogy npc-e, de nem. Ő egy igazi ízig vérig kislányka, aznap este végig azon tanakodtam hogy, hogy ragadhatott ő is így itt bent, hisz talán még írni sem tud, vagy csak alig-alig… De szintén Shu channak köszönhetően támadt egy remek ötletem. Ő ugyan felajánlotta Timidus régi kiságyát, de azt végképp nem fogadhattam el, viszont az én kis tojglimnak csinálok egy sajátot, eredeti Kiwi kiságyat, akár a tojáskának, akár amikor kikel. Már meg is volt fejben hogy hogy is fog kinézni, és pár alapanyagot is megszereztem hozzá, mint a nádszövetet, posztót, de kellett valami puha töltelékanyag amit belevarhatok a ruhaagyagba és kibélelhetem, kipárnázhatom vele a kis kosárka belsejét. Találtam pár leírást hogy is kell összeszőni, így azt felhasználva biztos voltam benne hogy ha nem is elsőre, de meg fogom csinálni. Most már csak valami puha anyag kell, mint mondjuk toll vagy szőrme. És csupán remélem hogy a nád ami az inventorimban lapul elég lesz. Direkt úgy szedtem hogy akár kétszer is nekifuthassak. Szokatlanul könnyen törik és pixeleződik el az is, így kicsit aggódok hogy mi lesz. Talán kéne keresnem valakit akinek a kertészkedése magas szinten van, de lehet hogy az csakis a virágkötésig terjed, nem tudom. Mindegy, most majd meglátom. Kicsit megpihentem az egyik épületben, először a játékboltba akartam bemenni, de zsúfolásig volt, így maradt viszont a cukrászda. Volt annyi pénzem hogy ízletesebb falatokat is kipróbálhassam, eldöntöttem hogy végig fogom enni az összeset, legalábbis ha nem ma, de előbb utóbb meglesz. Ínycsiklandozó volt a látvány és az illatok is, és ami tetszett hogy nem is volt olyan zsúfolásig a hely, de üres sem volt. Ezt pontosan így szeretem, üres helységbe sem szívesen megyek be mint ahogy a zsúfolt teremben sem szívesen nyomorognék, de ez így perfekt volt. Gyorsan rendeltem, először csak három sütit, és egy jegeskávét. A kávéra szükségem lesz. *-* Főleg ha neki akarok állni nyuszikra vadászni, még egyszer. Kínos volt az a pillanat amikor elfogtam a nyuszikát és legalább olyan kétségbeesett pillantást váltottunk egymásra, mint amit ő érezhetett. Nem akartam leszúrni, pedig úgy kaptam volna érte olyan anyagot amit kitöméshez használhatok, sőt még így sem garantált hogy azt kaptam volna. A nyuszit elengedtem, én pedig elmenekültem pontosan ide. Kicsit pihenni, kikapcsolódni akartam. Az ilyen dolgok nem nekem valók azt hiszem… *Fáradt sóhaj* Megkezdtem az első sütim, valami krémes varázs a neve, és máris az első helyen szerepel a listámon. Időközben jöttek emberek, mentek játékosok, cserélődött a nép, fel sem tűnt hogy talán több mint egy órát töltöttem el, idebent úgy hogy még csak a második szelet sütit majszolgatom, igazság szerint elkalandoztam kissé, rossz szokásom. Amint olyat látok a fantáziám rögtön a tetőfokára hág, és máris összehoztam a két npc-t a felszolgáló lányt és a pultos fiúcskát. Csupán egy sanda pillantásukat kaptam el amit egymásra vetettek, és a már láttam is életük kisfilmjét. Akaratlan is mosolyra húzódott a szám, de hogy ne tűnjek hülyének gyorsan bele is temettem magam a jegeskávémba. Szétnézve is találtam hasonlókat, párokat, olyanokat, akik valószínű itt töltik a randijukat, megsimítottam az ölemben lévő kisebb strucc tojás méretű tojáskámat, és nagyot haraptam a sütiből, miközben magam elé húztam az étlapot, hogy felfedezzem mit rendelhetek még. Kicsit meglepődtem amikor egy árnyék tornyosult felém, picit meg is ugrottam a székben, majd hátra pillantva felfedeztem a tulajdonosát is.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Szer. Okt. 21, 2015 3:35 pm

Kiwi
Egy kicsit pihennem kéne. Legalábbis mindenki ezt mondja, aki az elmúlt időben az arénában látott. És az Artemist is fáradtnak éreztem az utolsó néhány küzdelem alatt. Bár a Vigo elhagyása után, már csak Árnyékra kellett vigyáznom naponta pár órát, ezért rengeteg idő szabadult fel a küzdelmekre. Néha még nekem kell vadásznom az ellenfelekre, annyira nehéz néha ellenfelet szerezni, aki rá is ér. Máskor meg mázlis vagyok, és olyannal futok össze, aki célirányosan engem akar kihívni. A mai egy ilyen kivételes szerencsés na volt, és mivel nem szoktam visszautasítani a kihívásokat, maximum egy késöbbi időt kérek, a mai napom viszonylag hosszú volt, és amikor végre felszabadult egy kis időm, úgy gondoltam, hogy most már túl fáradt vagyok egy újabb ellenfelet keresni, inkább beülök a híres cukrászdába, ami szerencsére nem a küzdő lelkű játékosok miatt, hanem a kivételesen jó ételek miatt híres.
Mikor megcsaptak az illatok, hirtelen elkalandoztak a gondolataim. Illetve azon is elkezdtem gondolkodni, hogy Árnyék mit szólna az édességekhez. Másodpercekig állok szótlanul, a gondolataimba merülve.
Az zökkent ki, hogy az elöttem ülő lány egy hirtelen mozdulatot tett. Majd miután felém nézett, azt hiszem magyarázatot kéne keresnem, hogy miért állok épen itt. Valahogy nem hiszem, hogy túl jó indok lenne, hogy  elég jó lenne az, hogy elkalandozott a gondolatom, méghozzá olyan dolgon, amit nem is igazán tudok megmagyarázni.
-Bocsi, nem akartalak megijeszteni. Csak nem találtam sehol se helyet. Nem baj, ha ide ülök?
Mutatok a lány mellett árválkodó székre.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Szer. Okt. 21, 2015 4:31 pm

~Cearso~

Kicsit elkalandoztam, elfantáziálgattam és tudom magamról hogy ilyenkor kissé kába tudok lenni míg vissza nem zökkenek a földre teljesen. Mindebben segítséget nyújtott a felém tornyosuló árkény, ami kissé megijesztett, így igyekeztem kideríteni annak tulajdonosát. Hátra fordultam, csupán egy pillanatra, majd vissza.
~ Milyen helyes! *-*~ Első gondolat, pesze nem láttam belőle sokat csupán a körvonalait, és a szineket. A lila haját, alkatát magasságát, és arca formáját, de például a szeme színére már nem is emlékszem. Mindezek után kissé félénken, de ismét a hang tulajdonosát kezdtem keresni.
- Persze! – Vágtam rá hirtelen, kicsit megilletődve. Ugyanakkor fél szemmel azért láttam hogy akadt még pár szabad, vagy fél-szabad hely a távolban. Kicsit örültem, hogy mellém akar ülni, ugyanakkor izgultam is, nem számítottam arra, hogy bármiféle társaságom lesz így nem is tudtam felkészülni rá. Igen, fel kell hogy készüljek, lelkileg, kérdésekkel és témákkal hogy zavar mentesen tudjak beszélgetni, így pontosan úgy éreztem mint akit a mély vízbe dobnak.
- Nem ijesztettél meg. – Hazudtam, de igenis meglepődtem tőle. Viszont hogy hozzam a formám, rögtön rögtönözök és igyekszem kérdésekkel elárasztani és szórakoztatni társamat, már ha ezt ő is úgy gondolja. Figyeltem a mozzanatait, azt ahogy leül, óvatosan oda toltam elé az étlapot én már úgyis ki néztem mit fogok rendelni.
- Tessék. – Szólalok meg amikor a fiú elé ért.
- Amúgy… gyakran szoktál erre járni? – Zavaromban hülyét csinálok magamból, nem azt akartam kérdezni hogy erre, hanem hogy ide. ><”
- Mármint.. ide… azt akartam mondani hogy ide. – Javítom ki magam rögtön, de érzem hogy elönti az arcomat egészen a fülemig a forróság, zavarba hoztam a formám, amit leginkább ismételten a kávéval próbáltam elterelni. Egyrészt takarni az arcom, másrészt úgy éreztem tennem kell valamit, valami kényszer mozdulat, valami hogy legyen a kezemben, hogy védekezhessek hogy falat emelhessek. Hogy eltakarhasson, és erre ez a hatalmas pohár egész jó eszköz volt. Lopva a szemét kutattam, ha rám pillantott természetesen lesütöttem a ruhájára. Nem rántottam el se a szemem se a fejem, csupán más irányt vettek szembogaraim. Ha sikerült, tudatosítottam magamban hogy vörösek a szemei. Hihetetlen. *-* Imádom azt a színt, arról nem is beszélve hogy ritka, nem sok mindenki változtatta vörösre a szemeit idebent, én sem mertem. A zöld hajammal sem mertem huzamosabb ideig kilépni, de mikor láttam hogy többen is mernek színeket vállalni, így felbátorodtam, és nem festettem vissza szőkés barnára.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Szer. Okt. 21, 2015 5:32 pm

*Kiwi*

Elég gyorsan tudatosult bennem, hogy az indokom nem éppen volt megfelelő, hisz az étterem kicsit sem volt annyira zsúfolt, hogy ne lett volna üres asztal. Bár vannak olyan emberek, akik nem szeretnek üres asztalhoz ülni, mert szeretnek idegen emberekkel ismerkedni. Én éppen nem tartóztam ezek közé az emberek közé. Csak hirtelen ez volt az első kifogás, ami magyarázatot adhatott, hogy miért állok szokatlanul sok ideig egy helyen. Bár az is tény, hogy a fura színű hajával a lány kitűnik ebből a tömegből.
Nem ülök le se túl gyorsan, se túl lassan, és mikor meghallom, hogy nem ijedt meg, egy megkönnyebült sóhaj hagyja el az ajkaim. Egyáltalán nem akartam megijeszteni senkit.
Megköszöntem az étlapot, majd kiválasztottam néhány citromos édességet, és leadtam a rendelésem.
-Te mit kérsz?
Kérdeztem a lánytól, amíg még itt áll a pincér.

A kérdés után pár másodpercig gondolkoztam
-Csak mikor lefáradok a folyamatos küzdelmek után. Vagyis igen, elég gyakran. Errefelé szerencsére nem túl sűrűn járnak harcra éhes emberek, ha meg véletlen összefutok valakivel, akit a ismerek küzdőtérről, akkor tudom, hogy most ő is pihenni vágyik, vagy épp a társával akar eltölteni egy kis időt. Szerencsére ez fordítva is igaz, de téged még nem láttalak erre.
A legfeltünőbb persze még mindig a haja.
-Odakint is zöld volt, vagy csak idebent festetted át? Mármint a hajad.
Csak ebben a pillanatban veszem észre a lány ölében nyugvó tojást.
-Idomár vagy?
A tojás felé nyúlnék, de félúton rájövök, hogy ez bizony nem lenne jó ötlet.
-Bocsánat. Csak még soha nem láttam ki nem kelt pet-tojást.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Szer. Okt. 21, 2015 8:09 pm

Elméláztam, saját zavaromtól kicsit ön megsemmisülve vonultam vissza a gondolataimba amiből ismételten ő ébresztet ki kicsiny álomvilágomból. Persze láttam a történéseket, még azon is tanakodtam hogy ennyire szereti-e a citromos édességeket, csupán addig nem jutottam el hogy én is akartam rendelni. Megszólítása után hirtelen el is felejtettem mit is akartam még kérni, de pár pillanat hezitálás és az étlapra sandítás után eszembe is jutott.
- Kérek egy pingvin szeletet, egy kijevi krémest és két kávés tekercset. – Majd hagytam hogy elvigye az asztalról mosatlan kistányérokat. Utólag kapcsoltam csak hogy inni elfelejtettem kérni, de ahogy nézem, még kihúzom a tejeskávémmal egy ideig, még úgy az egyharmada megvolt, talán nem is baj hogy nem rendeltem. Utána jött a releváns kérdés. Szerencsére nem akadt fent a nyelvbotlásomon, azt hiszem csak én csinálok magam előtt ügyet az ilyenekből.
~Folyamatos küzdelmek, amik gyakroiak, és ide jár kicsit lepihenni…~ Egy pillanatra nem is tudtam mit gondoljak, persze a harc nem az erősségem de hát ő fiú. Egyértelmű hogy a fejlődés, az önmegpróbálás és a másik fölé jutás lesz az etalon. Bennük van azt hiszem. Én csak ritkán pvp-ztem, és álltalában azt sem ilyen játékokkal, mármint nem mmo-kban hanem a tps-ekre jellemző inkább.
- Akkor te már nagyon erős lehetsz. – Dicsértem meg, elvégre ha ennyit harcol tényleg, azokért jó exp és tapasztalat jár.
- Én nem vagyok annyira a harc híve, főleg nem így… igy ijesztő, még elment az amikor egy shotgun-al szaladgálok úgy hogy felszerelhetek mellé egy közelharci fegyvert, de idebent nem… ez más. – Magyarázkodok. Ugyanakkor azt már nem tettem hozzá hogy lenyűgöztek azok akik olyan bátran egymásnak estek, de csupán azért mert akkor már azt is megjegyeztem volna, hogy számomra borzalmas hogy tényleg kést kardot mártanak egymás testébe az emberek, levághatják egymás végtagjait meg ilyenek… Mindig is féltem hogy én is ilyenné válhatok ha egyszer elkezdem… A magyarázatom után én a szemét kerestem lopva, amit meg is találtam. Egy pillanatra csupán amikor elbambult, vagy félre pillantott. Majd mielőtt megkérdezhettem volna, megelőzött. Kicsit meglepődtem, hisz nem gondoltam hogy ő is engem elemezget.
- Ehm… nem. – Vágtam rá gyorsan.
- Nem, eredetileg szőkés-barna hajam van. – Jelentettem ki.
- De az avataraimat a játékokban mindig is egyedibbre csináltam, ott meg mertem tenni, és amikor láttam, hogy idebent is gyakran festik át az emberek a hajukat, vagy épp a szemüket. – Mosolyodtam el, gondoltam tudja, hogy jelen esetben rá célzok. De az extrémebb dolgok, az hogy feltűnően kitűnjek a valóságban inkább riasztó volt számomra mint vonzó, viszont az avataraimat úgy alakítgatom ahogy szeretném, még akkor is ha most éppenséggel pont benne vagyok, bár így az eddigi aggodalmam kissé előbújt.
- Nagyon… feltűnő? Kirívó? – Kicsit aggódva kérdeztem, de láttam itt már kék és rózsaszín hajakat, sőt másik fajta zöldet is, de lehet hogy ő is inkább a természetesség híve. Majd válaszoltam a következő kérdésére.
- Igen. Ez tűnt a legérdekesebb kasztnak. – Magyaráztam, majd amikor láttam mire készül először kissé megszeppentem, de magyarázatára felbátorodtam és a tojáskámat feltettem az asztalra hogy azért ne az asztal alá nyúlkáljon, még félre értenék és számomra is kellemetlen volna. Persze nem engedtem el, egyrészt hogy ne dőljön el, másrészt nehogy elszaladhasson vele… Mondjuk mihez kezdhetne nem is értem…
~ Tényleg vajon meg lehet sütni az ilyen tojásokat?~ Releváns kérdés, ugyanakkor nem hiszem hogy ezt valaha is meg fogom tudni, de sosem lehet tudni hogy valaki épp pettojást akar reggelizni, hallottam már olyat hogy ellopják a peteket és a tojásokat… szánalmas…
Épp csak meg tudta kicsit méregetni, megérinteni, már hozták is a rendelésünk, kezdtem kissé felszabadultabb lenni, így a sütemények láttán nyíltan felcsillant a szemem, és összefojt a nyál a számban. Tojgli az ölemben, mi pedig nekiláthattunk mindannak amiért idejöttünk.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Csüt. Okt. 22, 2015 8:02 am

-Ha sikerül úgy felfognod, hogy ez egy ugyanolyan, mint bármelyik másik játékban, akkor kicsit felszabadultabb leszel ezen a téren. De ha nem akarsz, akkor nem akarsz, én nem erőltetem. Anélkül is mvan êp elég küzdő ellenfelem.
-Én nem mondanám magam erősnek. Az esetek nagy részében elvesztem a párbajt.
At azért nem teszem hozzá, hogy általában azért, mert jobban szeretem, ha a másik fél is átérzi a diadalt, néhány igencsak nehéz küzdelem után. A győzelem csak ritkább eseten számít, mikor van tétje a dolognak.
-Óh, nem. Ez..
Rámutatok a szememre.
-Ez nincs festve. Ez a természetes színe. Elég ritka, és általában egy betegség előjele, ezért nem szoktam vele dicsekedni. A suliban még csúfoltak is miatta, de annyira hozzá vagyok szokva, hogy másmilyen színt nem is szeretnék.
Egy kicsit furcsa erről egy idegennek beszélni, de nem igazán tudom másra terelni a szót. Persze tehettem volna úgy, mintha észre se veszem a célzást a szemeim színére, de akkor szerintem egész végig azt bámulta volna, vagy hülyének nézett volna, aki nem érti a célzást, amit kevésbe szeretek annál, hogy a betegségemet is egyből felhozzam. Szerencsére ő is fél a külseje miatt, és most illő lenne nem elbizonytalanítani.
-Feltünőnek feltünő, de találkoztam már rosszabb összeállítással is. Ez legalább kiemeli még a szemeidet is.
És már megint kezdem facepalm Átestem a ló túloldalára. Ilyenkor kivánom, hogy bárcsak itt lenne a szivi, és alaposabban a körmömre nézne. Szerencsére vizonylag gyorsan tudom elterelni a témát a felfedezésemmel, és a lány is van olyan kedves, hogy közelebbről is megmutatja az engem érdeklő darabot. Ekkor elgondolkoztam valamin:
-Tudod már, milyen állatod lesz, vagy esetleg van valamilyen vágyad ezen a téren? Olyan jó érzés, ha az ember tudja, hogy gondoskodhat valakiről.
De azt hiszem választ már csak a deszert után fogok kapnu. Amihez én is hozzálátok. Bár nem akkora lelkesedéssel.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Okt. 22, 2015 2:49 pm

A válaszán elgondolkodtam, egyikük pont azt mondja hogy ez olyan mint a való élet, a másik pedig inkább csak játékként tekint a világra, és a rendszerre… Úgy hiszem itt sem lehet megfelelni mindenkinek, és bár meg sem fordult a fejemben hogy kihívjam máris azt kezdte el magyarázni hogy ő nem erőlteti, ha nem hát nem… Csupán pislogtam, majd magyarázkodni kezdtem.
- Nem, félreértettél... én egyáltalán nem akartalak kihívni vagy ilyenek. – Megszeppenten pillantottam beszélgetőparteremre, akiről most jutott az eszembe hogy még a nevét sem tudom. Vissza játszottam az eseményeket, és tényleg nem mutatkoztunk még be egymásnak… Vajon ő is felfigyelt már erre az apró hiányosságra? Kicsit hezitáltam, most olyan hülyén venné ki magát ha megkérdezném a nevét. Kifejezetten kínosnak éreztem a helyzetet. De előtte még volt pár magyarázkodni valóm szintén… hisz a végére jutottam annak a gondolatmenetnek hogy miért is nem tudok konkrétan játékként tekinteni rá…
- De eddig minden más játékba közvetve támadtál az ellenfeledre, itt személyesen teszed meg. Te magad mozdulsz, támadsz védekezel és az ellenfeled is testközelben van hozzád… Erre értettem hogy ijesztő. – Arra persze már nem térek ki, hogy félek magamtól és a versenyszellememtől hogy ha belevágnék megtetszene az hogy a másikat közvetlen érintve késsel, karddal sebzem… Talán inkább ettől félek jobban mintsem a harctól… De ezt persze nem jelentem így ki egy idegennek, talán még ismerősömnek sem mondanám, hisz olyan hülyén hangzana ez az aggodalmam… Majd egymást kezdtük el elemezgetni. Megtudtam hogy a szeme színe egy betegség miatt ilyen, igazság szerint erről az albínóság jut az eszembe, de nem mertem tovább vinni a témát hiába furdalt a kíváncsiság, talán majd később ha máskor is összefutunk, vagy nem tudom… Főleg azok után hogy megemlítette hogy cikizték miatta, hát nekem is vannak érdekes történeteim, de csak hallgattam. Nem akartam belekezdeni hogy tudom miről beszélsz… olyan elcsépelt lenne, de tetszett az a fiúban hogy így felvállalta a múlt bizonyos sérelmeit. Mindezek után az én hajam követezett, és a válasz amit kaptam… Pont elég volt ahhoz hogy azon tanakodjak melyik színre fessem át, hogy ne lógjak ki annyira a sorból, ugyanakkor az eddigi játékaimban az avatarom mindig kilógott kissé. Talán valahol élvezném is, ha nem épp konkrétan ebben a testben raboskodnék… Látszódott rajtam hogy elbizonytalanodtam, mint ahogy a fiún is hogy kissé zavarba hozta magát, de legalább őszinte volt. Nem mondtam de kapott ezért egy aprócska piros pontot, még akkor is ha már azt terveztem hogy lecserélem ezt a színt valami szolidabbra. Mondjuk barnára… vagy, nem is tudom…  Hiába ez a fiú sem lesz az udvarlás nagy mestere, de talán pont ez az emberiség is tette szimpatikussá a szememben, na meg persze hogy japán, az nagyon. Mindkettőnknek jobb volt kissé elterelni a témát magunkról, hisz ezen a téren mindketten befürödtünk egymás előtt, és a társaságunk harmadik tagja kerül középpontba.
- Nem tudom, miért van aki tudja előre? – Kérdeztem meglepetten.
- Amúgy nincs… bár kicsit tartok attól hogy valami pók,  vagy hüllő lesz, tőlük tartanék, de nincs semmi konkrét elképzelésem sem vágyam, majd ami kibújik belőle. – Kicsit nyugodtabb voltam hisz Shu elmondása szerint volt aki egy hónapot várt a pet kikeléséig én a két és fél hetet járom vele, szóval van még egy kis időm hogy ismét aggódni kezdjek. Mondtam a  fiúnak miközben kipakolták a desszertünket, és tojgli visszakerült az ölembe. Majd nekiláttam, az édességáradatnak. A fiú is, bár ő talán nem volt annyira éhes, bár nekem is ha ezt bevágom, akkor kérem szépen a hat sütit gyűrtem le alig másfél óra alatt. Belegondolva hogy ennyit elméláztam az előző hárommal, bár az események felgyorsultak amint lett társaságom. Kicsit zavarban voltam a fiú előtt, mások előtt enni kicsit frusztráló volt, mármint idegenek előtt. Aggódtam hogy leejtem, vagy összemaszatolom magam, így a  tányér fölé hajolva óvatos, de falánk mozdulatokkal estem neki első választottamnak. Most figyeltem fel csak rá, hogy nem rendelt inni, pedig ennyi süti után tuti meg fog szomjazni. Most hogy csend volt kezdtem el megfogalmazni magamban miként is kérdezhetném meg a nevét. Bár már egész sokat beszéltünk, elég sok mindenről… de lehet  ismét csak én fújom fel, így nagy levegő és megtettem.
- Amúgy… nem mutatkoztunk még be egymásnak, a nevem Kiwi. – Kezdtem, és úgy gondoltam ez elég lesz hogy én is megtudjam az övét.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Csüt. Okt. 22, 2015 5:25 pm

-Nem értettelek félre, csak arról biztosítottalak, hogy én se foglak kihívni téged, ha az számodra megerőltető. Pedig néha egy küzdelem alatt sokkal többet tud meg a másikról, mint egy ehhez hasonló beszélgetésből. Nem azt mondom, hogy nem szeretek beszélgetni, csak éppen nem az erősségem, ahogy látod.
-Ez ellen nem tudok érvelni, az a része a legjobb a dolognak, hogy valósághű az egész, de  mégsem okozol maradandó sérülést. És az, hogy az egész nem fáj. Nálam még az is közrejátszik, hogy nincs vér. Bár van aki hiányolja. Nekem már vágták le karomat, lábamat, haraptak az ujjaimból, sőt, olyan is volt, hogy én haraptam, ha nem hagtak màsik megoldást, de szerencsére ezek midig visszaálltak a küzdelem után.
Talán túl nagy hévvel álltam hozzá a dologhoz, egy olyan személlyel szemben, aki nem akar harcolni, de szerencsére átkerült a téma a tojásra.
-Mondtam, hogy még nem találkoztam ilyesmivel, vagyis pont ugyanannyit tudok a dologról, mint te. Eddig még csak olyanról hallottam, hogy valaki szafari jelvény segítségével változtatta meg az állatkája kinézetét, ha az nem tetszik neki.
Majd a csendet kiaknázva bemutatkozik.
-Észre se vettem ezt az apró részletet.
Hazudtam. Sokkal kötetlenebb a társalgás, minél kevesebbet tudunk a másikról, és a bemutatkozást se szoktam erőltetni. 
-Akkor bocsánatot kérek Kiwi.
Oyan a neve, mint egy trópusi madáré, milyen érdekes lenne, ha pont egy oyan madár kellne ki a tojásából.
-Kisasszony?
Félve nézek a lányra, sohasem lehet tudni, hogyan reagál valaki ere a megszólításra.
-Az én nevem Cearso. Örvendek a találkozásnak.
Az utolsó süti előtt jártunk, amikor odaintettem egy arra járó pincért.
-Egy csésze forró teát kérnék.
És még halkan odasúgtam, hogy Kiwi ne hallja meg:
-És a kisasszonynak is.
Nem vagyok benne túlságosan biztos, hogy mit fog hozzá szólni, de ennyit csak megérdemel, ha egyszer már pofátlanul az ő asztalánál helyezkedtem el. Alig telt el néhány másodperc az utolsó süti után, máris elöttünk volt a gözölgő ital.
-Nem  tudom, te hogy vsgy vele, de nekem az édességek után jól esik ey csésze tea, főleg ha még forró. Remélem nem baj, hogy neked is kértem.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Okt. 22, 2015 8:09 pm

Meg sem fordult a fejemben hogy ki akarna hívni engem, szóval ez a félreértés ebből eredhetett, elvégre velem miért akarna harcolni bárki is… főleg velem… Majd amikor folytatta csak meglepetten figyeltem majd amikor a csonkításhoz ért láthatta rajtam hogy kissé lesápadtam…
- Ez abszurd… és ha valakinek a fejét vagy a törzsét vágják át, akkor ott már meg van ki a győztes… - Hüledezek… Igazságtalannak tartottam, még akkor is, vagy talán pont azért mert a valóságra akar hajazni, amikor nem az… nagyon nem az…
- Pedig ügyesen csinálod. – Dicsértem meg, akárhogy is azért van beszélőkéje hiába mondja hogy nincs, talán csak kicsit önbizalom hiányos vagy ilyesmi, de nem gondolnám róla hogy nincs dumálókája, több meg nem is kell mint ami van neki. Bár szeretem a bőbeszédű embereket, valahogy magukkal ragadnak, de ő sem szűkölködik a szavakban, többet ismer egy tétova igennél és nemnél, és ez már bőven elég.
- Amúgy… volt egy ismerősöm alig letehet belőle bármit kihúzni, leginkább csak igent és nemet használt, vagy csak bólogatott, de a végén megbarátkozott velem, és az osztályban főként csak velem beszélt. – Büszkélkedtem el ezzel és igazság szerint meg akartam neki mutatni hogy ez nálam nem akadály.
Majd a pet-re terelődik a téma, nem is bántam igazság szerint…
- Szafari jelvénnyel? – Kérdeztem vissza… valahogy nem tartottam helyén valónak megváltoztatni a pet küllemét, hisz pont ez benne a szép, a meglepetés. Olyan mint valami zsákbamacska, csupán a szerencsén múlik mit kapsz. Gondolkodtam el rajta… Majd a csönd szünetjét egy elmaradt mozzanattal igyekeztem kitölteni.
- Ehm… nem kell bocsánatot kérned. – Jelentettem ki kicsit meglepődve. Igazság szerint én is megfeledkeztem róla…
- Ki-kisasszony?! o.o –Döbbentem meg, majd heves tiltakozásba kezdtem. Nem szerettem az efféle becézéseket, főleg mivel olyan régimódinak, vagyis inkább csak köreimben teljesen szokatlan volt.
- Ne-nem kell így becézned, legyek csak Kiwi. ^^ Vagy szeretnéd ha Cearso Úrfinak szólítanálak:- Mosolyodtam el bátorodva, az előző meglepettségemből visszatérve a valóságba, és picit még viccelődtem is vele.
- Én is örvendek. Szokatlan név, honnan ered? Esetleg jelent valamit? – Érdeklődtem őszintén. Majd a láttam hogy a pincérrel foglalatoskodott én pedig igyekeztem nem megzavarni semmivel. A rendelését hamarosan ki is hozták, én pedig meglepve fogadtam hogy én is kaptam.
- Köszönöm. Szeretem a teát. – Emeltem meg kissé a poharat.
- Nem dehogy, kifizessem? – Kérdeztem rá, ugyan egyértelmű volt hogy meg lettem hívva, de akkor is így éreztem tisztességesnek ha megkérdezem.   Majd a sok süti után kicsit éreztem hogy pihentetnem kell, mivel kicsit el is nyomott egy fajta álmosság amit a jóllakottság okozott.
- Amúgy… mondtad hogy a harcban ismered meg a másikat… Hogy értetted pontosan? – Kérdeztem rá, bár nem voltam benne biztos hogy hallani akartam a választ, főleg hogy én pont attól félek hogy egy harcban más oldalamat mutatnám mint ami vagyok, vagy aminek gondolom magam… Ezért is olyan ijesztő. Az ejtőzés közben visszajárattam az elhangzott mondatokat, mint hogy leginkább veszít… pont ez az amit nem értek… Miért szeret harcolni, ha ő húzza a rövidebbet, valahogy nem áll össze teljesen a kép.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 23, 2015 12:33 am

-Ez tény, de ezt a rendszer általában csak akkor engedi, ha OHKO-zod az ellenfeled.
Ha játszott már másik küzdelem alapú játékkal, akkor nem lehet nehéz számára dekódolni a kifejezést. Legfeljebb rákérdez, hogyha nem érti a dolgot.
-De ilyenkor a mozdulat helyett a párbeszédablak ugrik fel, ami figyelmeztett a találat kritikus voltjáról. Illetve a győzelem tényéről. Eddig még nem láttam olyat, aki bármikor befejezett volna egy ehhez hasonló mozdulatot.
Ezek szerint van olyan, aki még nálam is kevesebbet szokott beszélni. Ez egy kicsit megnyugtat.
-Szafari jelvénnyel.
Ismételtem meg a szavaimat. Majd a biztonság kedvéért meg is magyarázom a dolgot.
-Akkor kapod, hogyha szafarizás közben elérsz egy bizonyos eredményt, a többség aranyat ad, de valamelyik tapasztalati pontot is akár. És pár darab kivételével mindegyik ad egy jelvényt, amit hasznos dolgokra be tudsz váltani. És ezek egyike a pet küllemének megváltoztatása. Gyüjteményt is lehet vezetni, hogy miket fogtál már el. Bár néha elég uncsi tud lenni, hogy fél napig nem futsz össze semmilyen vaddal, majd a következő pár percben két tucattal is összefutsz akár.

-Nem, nem szükéges úrfiznod, és én sem foglak kisasszonyozni. Tehát csak simán Kiwi. Deal?
Kérdezek rá a dologra.
-Nem igazán jelent semmit. Csak a kinti világra emlékeztett akárhányszor csak meghallom vagy olvasom.
Amikor meghallom, hogy ő akarja fizetni az én általam rendelt italt, gyorsan megnyugtatom, hogy ezt most én fogom fizetni.
-Ne szórakozz. Erre a vendégem vagy. Addig idd, amíg még forró. Úgy az igazi.
Ha egyszer már kihűlt, akkor már nem olyan jó az íze, nem véletlenül rendeltem ezt késöbb, mint az édességeket.
-Hogyan értettem? Hát, a küzdelem alatt kötetlenebbül tudok beszélni. Illetve ez alatt az idő alatt a másik fél csak nagyon nehezen tudja elrejteni a kasztját. A kasztjából és a harcmódorából nagyon sok mindent le lehet szűrni. Például, hogy mennyire van hozzászokva a fegyverhez, amit éppen forgat, és hogy mekkora lehet a tudásunk közti különbség. Persze vannak olyan emberek, akiknek a harc közben megváltozik a jelleme, ez a ritkább eset, de sokkal izgalmasabb. Főleg amíg megfejted, hogy melyik az ellenfeled valódi jelleme.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Szomb. Okt. 24, 2015 3:28 pm

A rövidítés először megfogott, de csupán egy pillanatra, nem kell hozzá sok ész hogy kitalálja az ember, ugyanakkor az „általában” szócskán inkább fennakadtam.
- Hogy hogy csak általában? Mármint milyen eseteket fogad még el? – Jobb ha ismerem ezeket a részleteket is, bár annyira nem érdekel. Tudom magamról hogy úgy sem leszek a harc embere, viszont nem árt ha tisztában vagyok a rendszer adta lehetőségekkel.
- Hmm…- Kifejezetten érdekesnek tartottam ezt a dolgot, de nem vittem tovább a gondolatokat, úgy éreztem jobb ha nem folyok bele jobban, így is eleget hallottam már ahhoz hogy csupán akkor keveredjek harcba ha az végképp elkerülhetetlen, bár… talán nincs is olyan hogy elkerülhetetlen, csupán ha nem is akarjuk…
- Hmm Shukaku is említett valamit a szafarizásról. – De mivel elég sok információ ért akkor, így kicsit megkoptak az emlékek, és inkább azok ragadtak meg amik közvetlen engem érintettek.
- És hogy működik konkrétan? Le kell fényképezni majd egy erre szakosodott npc-vel megosztani, vagy bizonyos nyersanyagokat kell tőlük beszerezni? – Kérdeztem rá a működésének konkrétumára.

Hihiiii, gondoltam, hogy az úrfizástól berezel, legalább úgy érinthette szerintem mint engem a kisasszonyozás. Egy biccentéssel jeleztem, hogy részemről stimt, miközben felemeltem a fejem és egy mosoly kíséretében ismét az arcára pillantottam. Most tűnt csak fel hogy az ebédlőtársam nem is japán. Sokkal markánsabbak a vonásai, és a szeme sem épp olyan formájú mint azoké akikkel eddig találkoztam. Igen, eddig Rosszka kivételével mindenkit japánnak néztem, gondoltam és meg sem fordult a fejemben hogy több más nemzetiségű is bent ragadhatott rajtam kívül. Igazság szerint megörültem amikor Katjaval összefutottam, de ez az öröm sem tartott sokáig hisz Rosszka-chan-ról a mai napig sem tudom eldönteni mit is gonoljak. Ő is ijesztő, ugyanakkor nem tudom beskatujázni hogy gonosz vagy rossz és ez zavart, nagyon is. De ismételten elkalandoztam, a gondolataim könnyen rántanak magukkal, talán ezt társam is megtapasztalhatta, főleg hogy ennek köszönhetően rajta is hagytam a pillantásom pár huzamosabb másodpercig, mire észbe kaptam… Zavartan kaptam el a szemem, sütöttem le, nem akartam hogy kellemetlenül érezze magát miattam, és bámulni sem akartam. Az olyan illetlen… De szerencsére gyorsan terelődik a téma, méghozzá a nevével kapcsolatban. Meghallja vagy olvassa… hmm… Úgy véltem ő is olyan lehet mint Rosszka, mármint a nemzetiségéből adódóan adhatott magának nevet, így gondolotam hogy nem zavarja ha rákérdezek.
- Amúgy… mi a nemzetiséged? – Kérdezek rá, hisz vonásai, neve is pontosan elárulja hogy ő sem japán. Míg hallgatom a válaszát, addig megérdeklődöm hogy tényleg meghívott-e. Valahogy olyan furcsa… engem még nem hívott meg senki, erre egy  full tök idegen srác megteszi… Nem értem az indokait, de rákérdezni nem merek. Majd kifejti hogy addig igyam amíg meleg. Nem kell erőltetnie, ahogy szólt én úgy nyultam a pohár után, eleget téve a kérésének, mivel kaptam és örültem neki. Ugyanakkor kissé ideges is voltam, ami miatt remegtek a kezeim, majd megemelve a poharat tapasztaltam hogy tényleg forró… Még a szám széléig eljutott, de már akkor lehetett látni hogy itt baleset lesz ha nem leszek elég gyors vagy ügyes, és immáron a forró tea nem csak a számban hanem a ruhám többi részén is csöpögött. Meglepettségemben, és ijedtemben felpattantam a székről, magamra vonva így pár emberke figyelmét, és nem elég hogy magam cikiségét is el kellet viselnem, leégettem ezzel a jelenséggel Cerarsot is, akit végképp nem akartam. A pohár a földön kötött ki, gurult még egy keveset majd elpixeleződöt, tartalmával együtt. Csupán a ruhám szívott magába keveset a nedűből, ami kellemetlenül tapadt a testemhez, de szerencsére nem túl látványosan. Igyekeztem szalvétával letörölgetni, majd az asztalt is, és utána magamra kaptam egy vastagabb kardigánt az inventorimból.
- Bocsánat. – Kértem elnézését megszeppenve…
- Ha szeretnéd magadra hagylak… - Ajánlottam fel hogy nem égetem tovább, hisz biztos kínos volt neki ez a pár perc mellettem, főleg hogy fel is figyeltek ránk. De ha marasztalt akkor rákérdeztem még pár dologra, amiből az egyikre érdekes választ kaptam…
- Más lesz a személyisége? Mint a ski-… tudathasadásosoknak?  Vagy… nem értem.– Használtam majdnem rosszul az egyik kifejezést, amit bizony a közhiedelem is tévesen használ hála az ostoba filmeknek… Majd megfogott még egy gondolat…
- Gondolom az amit szorult helyzetben használ. – Fejtem ki első érvem, hisz a részegekre is azt mondják hogy az az igazi énjük, hisz nem tudják magukat kontrollálni vagy ilyesmi… Szorult helyzetben hasonló lehet az eredmény.
- Amúgy nem értem én ezeket a dolgokat… elrejteni a kasztot felesleges… - Csóváltam a fejem értetlenkedve.
- Mint ahogy azt sem értem hogy egy közös harc során mint egy küldetés is miért jó titkolózni a feleknek… csak maguknak, a csapatnak ártanak vele… - Most a kezem is jár a magyarázkodásnál, viszont hamar kapcsolok hogy nem kéne leverni semmit, így gyors az ölemben köt ki, a két kézfejem egymást markolászva.  

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Szomb. Okt. 24, 2015 6:45 pm

-Én még nem hallottam másik esetről, csak azért használtam az általában szócskát, mert annyira nem vagyok biztos abban, hogy nem létezik másik módszer.
Elfelejtetted, hogy egy virtuális világban vagyunk? Nincs szükség hozzá s fotóra, se NPCre. Elég csak megérinteni valamilyen úton a vadat, a halat meg kifogni, és a rendszer máris a te fogásodnak érzékeli, és jóvàírja a gyüjteményedben. Még meg sem kell ölnöd, kivéve ha valamilyen alapanyagot szeretnél benne. De.. Ez a része nekem nem megy.
Vicces, ugye? A küzdőtéren tudok kegyetlen lenni, de mikor egy állat kerül az útamba, nos, há, akkor elérzékenyülök egy kicsit.
 Szívesen megmutatom, ha van még időd, és persze ha te is szeretnéd. 


-Ez egy fura kérdés. Elég ha annyit mondok, hogy európai vagyok?
Mi történt?

Ugrottam a lányhoz, mikor felugrott.
Úgy látszik elfelejtettem szólni, hogy hiába nincs fájdalomérzet, vannak olyan dolgok, mint például a hő, amiket elég jól utánoz a rendszer. Nincs semmi bajod? És a tojásodnak?

-Miért akarnál itt hagyni? Majd rendelek egy másikat. Addig is, tessék, az én bögrém, még nem ittam bele, és már nem olyan forró, mint a tiéd volt.

-Akkor is ezt állítanád, ha ez a személyisége csak egyetlen egyszer tört fel, és azt mondja, hogy nem emlékszik a dologra?

 És a dolgok titkolása, hát az egy rossz szokásom. De tényleg nem tudom, hogy mért jó.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Vas. Okt. 25, 2015 1:13 pm

- Értem. – Feleltem a válaszára. Majd a szafarira terelődik a téma.
- Nem felejtettem el. ˇ^ˇ - Válaszolom kissé ingerültebben, de ez alig észrevehető. De amúgy furcsa hozzászokni, nagyon is…  A mai napig nem tudok dűlőre jutni teljesen magammal, és talán Cear is ezt vehette észre rajtam. A mondatán miszerint küzdőtéren harcol míg az állatokat nem bántja, csupán kedvesen elmosolyodtam.
~Egyáltalán nem szokatlan…
- Egyáltalán nem furcsa, igazság szerint azok akik már sokat csalódtak az emberekben azok így gondolkodnak.  – Magyarázom meg. És bár én nem adtam fel azt hogy minden ember jó a maga módján, csupán meg kell találni azt a bizonyos pontot amivel elő lehet csalni belőle…
- Ehm… amúgy én sem tudok minden állatot bántani. Ma nyúlszőrt akartam szerezni, tömítésnek de elengedtem a kis foglyomat, egyszerűen nem tudtam… a vöröslő szemeibe pillantottam és végem volt… Viszont embereket sem tudok, szeretnék bántani… - Félek tőlük, a bosszútól, attól hogy elszalad vele vagy épp velem a ló… és persze a vereségtől is… a megaláztatástól és még sorolhatnám. Az ajánlatán elgondolkodtam. Lélekben benne voltam hogy állatokat keresgéljünk, viszont azért picit aggódtam hisz az előbb ecsetelte hogy könnyebben kegyetlen az emberekkel mint az állatokkal. Nem akartam rémeket látni, pedig van rá hajlamom. Viszont mivel tisztában vagyok vele így elhessegettem a kisördögöket, és némi hezitálás után rábólintottam.
- Ha.. van kedved és időd.. – Jegyeztem meg, bár ő ajánlotta fel. Majd ismételten a vonásain akadt meg a szemem, rákérdeztem a származására, és azt hiszem tolakodónak vehette, bár a nevéből és ha olyan mint Rosszka… bár nála lerí, de a fiú esetében kevésbé.
- Ne haragudj, nem akartam tolakodónak tűnni. – Visszakoztam gyorsan. Majd megjött az italunk, én pedig követve a fiú tanácsát gyorsan neki is láttam, aminek eredménye hogy a jó része rajtam landolt.. A poharat elejtettem, a tojáskát gyorsan az asztalra tettem, amire én feláltam, hogy ne áztassa át teljesen a ruhámat a forró tea… Felpattant hozzám, zavarba jöttem hirtelen, nem elég így is kellemetlen volt. Egy pillanatra kiegyenesedve szemügyre vehettem partnerem magasságát is. Igen, pasiknál szinte az első dolog amit szemügyre veszek, és örömmel nyugtáztam hogy magasabb mint én.
- Nincs semmi. És neki sem. – Feleltem gyorsan.
- Bocsánat. – Kértem elnézését a fiúnak is és a pincérnek is, aki villámgyorsan ott termett kettőnk körül. Végül lenyugodtak a kedélyek és visszaültünk a helyünkre, felajánlottam hogy magára hagyom, nem égetem tovább a jelenlétemmel.
- Hogy ne hozzalak kínos helyzetbe.. – Magyarázom még a pillantásom is elfordítva a fiútól. Mikor felém felajánlja az ő teáját végképp kellemetlenül érzem magam. Egyszerűen nem akartam elfogadni, valahogy kezdett megismétlődni az ami Shukaku boltjában is… Felsóhajtottam.
- Nem kérek, és köszönöm de nem fogadom el. – Jelentettem ki teljesen elszégyellve magam, haragudtam magamra, nagyon is. Kizárt hogy hagyjam hogy másodjára is meghívjon, mivel az előzőt is magamra öntöttem... Hogy tudok mindent elrontani?... És most ezzel a viselkedéssel a hangulatot is rombolom. Olyan hülye és gyerekes vagyok… Majd ezeknek a gondolatok hatására éreztem hogy süllyedni kezdek, megzuhanni aminek eredménye az hogy ismét képzelegni kezdek… Vagyis nem képzelgés… csupán, csupán kivetül mindaz amit lelkem sugároz… Képtelen vagyok irányítani a képességem, ami sokszor magától aktiválódik ha erősebb érzelmi változáson megyek keresztül… Mint például most Cear nem látja hállistennek, de bármihez hozzáérek, fekete és hamuszürke lesz, majd megbomlik és sötét pillangóként szállnak tovább. De ez az én valóságom, én látom, én érzékelem mindaddig amíg nem kap jogot akár egy érintéssel. Pont ezért kerülöm a harcot, a tömeget és az embereket… nem szeretnék senkit sem bántani… Kell egy kis idő hogy megnyugodjak, és minden ami akkor történt visszaáll az eredeti valóságra, mondhatni Cear és mindenki más álltal érzékelt környezetre. Ismét van szalvétám, villám, tányérom, asztalterítő… Ilyenkor még a tojáshoz sem nyúlok hozzá, pedig tudom hogy nem eshet baja…
- Bocsánat… - Kértem ismét bocsánatot, már magam sem tudom miért… leginkább a hisztis viselkedésemért… Majd idővel tovább terelődött a szó. Kicsit aggódtam hogy most mit is gondolhat rólam… de nem adtam hangot mindennek. Majd a mondatában felfedeztem valamit. Csupán megérzés volt, magam sem értem honnan jött, de nem mertem hangot adni addig ennek, amíg ez nem lesz több ennél. Úgy gondoltam Cear magáról beszélt akkor…  Pár pillanatig nem tudtam miként is reagáljak, így hezitáltam a válasszal, főleg hogy az előbb is sokat rontottam, nem kéne folytatni…
- Szerintem… az normális ha az embernek vannak titkai, és szeret titkolózni. Ennek sok oka lehet, mint például hogy fontosabbnak érezzük magunkat, vagy hogy érdekesebbé tegyük mindazt ami vagyunk, hogy érezzük hogy mások meg akarnak mindket fejteni, érezzük a másik érdeklődését irányunkban… vagyis itt csak magamból tudok kiindulni, meg sokszor közrejátszik az is hogy megóvjuk magunkat, de a titkaink csak egyedivé tesznek minket. Vagyis így érezzük, szerintem… - Kezdtem úgy érezni hogy elveszítem a fonalat abban miként is akarom kifejezni magam…
- De az előzőre visszatérve, az hogy csak egyszer tér elő, és hogy nem emlékezik rá. Elvileg ez az egyik jel arra, amennyit tudok, de nem vagyok jártas a témában és hülyeséget nem akarok állítani. Ugyanakkor azért harcolsz hogy ilyennel találkozz? Hogy megértsd és megismerd? – Talán picit buta kérdések, fogalmam sincs arról hogy társam miként fog reagálni minderre… aggódtam…

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Vas. Okt. 25, 2015 2:56 pm

A mosolya jól esett, bár nem úgy vélekedek az emberekről, ahogy ő gondolja, de ez már az a lényegtelen részlet, amit már felesleges felemlegetni.
-Ne is bánd. Az állatidomárok többsége nem tud állatot bántani.
Szerintem pont ezért is választhatták ezt a kasztot. Mert közelebb állnak az állatokhoz, mint mások.
-Kedvem az mindig lesz hozzá. Az időről meg beszélhetünk.
Bár nincs olyan szoros heti beosztásom, mint Shunak, vannak olyan dolgok, amiket nekem is el kell végeznem.
-Nem voltál tolakodó, csak igazából én magam se tudom, hogy milyen nemzetiségű vagyok. Tudod, a szüleimmel rengeteget utaztunk, és mikor rákérdeztem erre, mindig csak annyi volt a válaszuk, hogy európaiak vagyunk. Rengeteg szép helyet is bejártunk, de néhány itteni térség még azokon is túltesz.
Elkalandoznak a gondolataim azokra a helyekre gondolva, ahol a családommal jártunk. Volt köztünk néhány tényleg csodálatos vidék. És a fájdalomérzet is valódi volt. Sohasem gondoltam volna, hogy három év után mennyire hiányozni fog a szúnyogcsipés okozta kellemetlen viszketés. Vagy egy erős pofon érzése az arcomon. Olyan apróságok, amiket a legszívesebben elfelejtennél, de a hiányuk pont ugyanúgy zavar.
-Amit a legjobban bánok, hogy nincs itt bent a valódi családom. Mondjuk ott van a céh, ahova eddig tartoztam, de a valódi családomat sajnos nem tudják pótolni.
A Vigo tényleg csak egy utánzata egy családnak. Mindenkin túl hamar eluralkodnak az érzések.
-És azt gondolod, hogyha itt hagysz egyedül, akkor azzal nem hozol kinos helyzetbe? Vagy ha legközelebb ugyanitt futunk össze, ugyanezek az emberek társaságában? Legalább azt engedd meg, hogy hazakísérjelek. Tényleg, merre laksz? Érdekelne, hogyan kell ki a tojásból a kisállat. Még olyat se láttam, és nagyon érdekelne a dolog.
Miután elutasítja a teát, még egyszer rákérdezek:
-Biztos nem kérsz?
De ha nem, akkor nem erőltetem.
-Nagyon sűrűn kérsz bocsánatot. Nem kell bocsánatot kérned. Nem csináltál semmi rosszat. Ha meg igen, akkor arról én nem tudok, és nem tölem kéne bocsánatot kérned, hanem attól, akit bántottál. De ha jól emlékszem, te nem szeretsz másokat bántani. Vagy talán tévednék?
-Azt mondod, az bizonyíték rá? Nem, nem az ilyen emberek miatt küzdök. De az tény, hogy keresek valamit vele. Vagy valakit, de igazából én se tudom, hogy kit vagy mit.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Vas. Okt. 25, 2015 4:52 pm

- Ühm.. – Csupán ennyit engedtem ki a torkomon. Viszont tévedés, nem az állatok miatt választottam ezt a kasztot, viszont erre már nem térek ki…
- Rendben. –Fogadtam el így az ajánlatát a szafarira. Majd választ kapok tőle a származása mivoltára, mi furcsa volt, de az hogy annyi helyet járt.
- Hmm, jó lehetett annyi helyet látni. – Kezdtem bele a dolgok pozitívumába.
- Ugyanakkor tudom, hogy fárasztó az állandó költözés, egy idő után belefáradtam az állandó újrakezdésbe. – Magyaráztam neki, hogy én miként éltem meg a dolgok negatívumát is. Majd kicsit elkalandozott, nem kívántam megszakítani nosztalgiájában, hisz nosztalgiázni jó dolog, én is szeretek. Majd a családjának hiányáról kezdett el beszélni. Nem gondoltam hogy ennyire hasonlíthatunk. *-* Viszont nem éltem bele magam, nem mertem. De tudtam hova fűzni még a gondolatát.
- Amióta bent vagyok, én is sok játékosban vagy épp npc-ben látom az öcséimet… - Magyarázom.
- Azt hittem ez idővel enyhül majd, de ezek szerint nem… amúgy, én… mármint szerintem… tök jó lenne ha be lehetne őket is invitálni ide. – Már kimondtam mire belegondoltam mekkora ostobaságot is mondtam… Biztos nagyon hülyének fog tartani mindezek után, és jogosan… De már nem tudtam visszakozni, nem tudtam túlmagyarázni, hogy más értelmet kapjon a mondatom, pedig végig azon kattogott az agyam. Majd a céhről kezdett el beszélni.
- Csak ezért léptél ki onnan? – Kérdeztem meg, hisz tudom hogy céhben lenni hasznos és jó… bár jelenleg úgy gondolom hogy Cear túl sokat várt egy csapat idegentől. Ami egyszerre kedves, és hiba. Tudom jól, hisz más játékokban volt saját céhem… De talán itt tényleg más… talán itt… tényleg többet vár egyik ember a másiktól, és ez ijesztő… Majd az teás incidens után, a fiú mégiscsak kijátszott. Igaza volt, mindenhogy bajban hagyom, ebből már nem tudok jól kijönni, így csendben elfogadtam a történteket. A teát visszautasítottam másodjára is, elvégre ha most elfogadtam volna olyan lenne mintha csak kérettem volna magam, pedig nem. Amikor megjegyzi hogy nagyon sűrűn kérek bocsánatot már nyílt is a szám.
- Bocsánat. – De éreztem hogy ezzel nem segítettem és ismét furcsán jöttem ki a dolgokból.
- Nem, nem szeretek. – Jelentettem ki nyíltan.
- Nem szeretném kijelenteni hogy bizonyíték, nem tudok sokat az ilyen dolgokról csak amiket olvastam és halottam. - A mondatának befejezésére miszerint keres valamit, nekem volt egy elképzelésem, de nem jelentettem ki nyíltan.
~Saját magát keresheti… ~ Hülyén hangzik vagy túl sok filmet és animét nézhettem, de első gondolatra ez ugrott be. Csupán kedvesen mosolyogtam majd felálltam.
- Ha haza szeretnél kísérni, akkor a Shukaku Dojo-jáig megyünk. – Jelentettem ki kedvesen, és felkértem hogy kísérhetne ha tényleg komolyan gondolta.
- Amúgy én is nagyon szeretném látni, mármint nagyon várom már… Szokatlan hogy ennyi ideig nem bújik ki a pet, de… Shukaku mondta hogy volt akinek egy hónapig nem kelt ki, ez esetben nekem még van két és fél hetem majdnem. – Jelentettem ki a tojásom a mellkasomhoz szorítva, biztosan tartva a kezemben és egy fáradt sóhajjal. Nekem semmi sem egyszerű.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Cearso on Vas. Okt. 25, 2015 5:45 pm

-Igen, jó lenne. Néha tényleg jó lenne a honvágy ellen néhány SAO előtti ismerős. Csak hát, valakinek odakint is végeznie kell a dolgokat. 
Tényleg, lehet ezzel kapcsolatban egy kérdésem? Ha egyszer a későbbi jövőben eljönne az a pillanat, hogy az emberek ott állnak a 100. boss kapuja előtt, te mit szeretnél, ha legyőznék a bosst is mindenki kijuthatna, vagy inkább azt, hogy az emberek inkább ne foglalkozzanak a bossal, hanem éljék le idebent a maradék életüket? Persze nem muszáj most azonnal válaszolnod, de érdekelne a választásod, és hogy mért azt az opciót választanád?
Lehet, hogy kicsit hirtelen és sokat kérdeztem, de Shu mindig azért nyavalyog, mert senki sem kérdezi meg a frontnál a köz akaratát. Persze a felvázolt példám már csak a legvégső esetre igaz, de nekem erre van a legnagyobb szükségem a döntéshez.
-Nem, nem csak ezért...
Elhallgattam, ez egy olyan dolog, amit nem kéne csak úgy elmondani akárkinek. Ha nem ismeri a Vigo történetét és alapulását, akkor nem kéne elijesztenem tőle. Ha nem ismered a hátteret, akkor nem is olyan rémisztő a dolog.
-Volt még más is. Meg nekem jobban áll a szolós műszak. De ha céhben gondolkozol, akkor szerintem egy kitünő választás lehetne. És annak ellenére, hogy kiléptem, még mindig rendesen tartom velük a kapcsolatot. Általában hetente meg is látogatom őket.
Miután másodszor se fogadta el a teát, még visszaültem a székbe, és elkortyolgattam.
Mikor meg a bocsánatkéréseit hoztam szóba az újabb bocsánatkérésre csak elkuncogtam magam egy kicsit. Persze csak szolidan, hogy ő még észrevegye, de a környéken ülők már ne kapják fel rá a fejüket.


-Shuéknál laksz? Szívesen elkísérlek. Aranyos kislány, és a sárkánya is aranyos, hogyha sikerül a bizalmába fogadnia. Timidus néha talán túlságosan félti Shut.
Majd álltam is fel. Odamentem a legközelebbi pincérhez, és kifizettem a számlát. Majd a lány részét is. Általában nem ez a szokásom, de úgy nézett ki, most valamiért siet, én meg nem akartam még a két külön fizetéssel és a pincér várásával is húzni az idejét. Majd elkezdtem kikisérni az ajtón, és ha azzal érvelt volna, hogy még nem fizetett, akkor azt a választ kapja tőlem, hogy már rendeztem az ő számláját is. Amikor meg oda jutott, hogy láthatóan mikor kell ki a tojás, meg kellett állnom egy pillanatra.
-Várj, várj. Ez nekem új információ. Ha még két és fél heted van az egy hónapig, akkor alig két hete ébredhettél fel. Akkor azért nem láttalak még. Pedig a zöld hajadról biztos felismertelek volna. Ezek szerint még kis szintű lehetsz. A kiképzőn gondolkoztál már? Én annak idején csak azért nem használtam, mert úgy jobban megérték nekem bizonyos küzdelmek, de ha nem áll szándékodban harcolni, akkor szerintem nincs sok vesztenivalód vele.
Aztán észbekaptam.
-Bocsi, nem rábeszélni akarlak. Végül is neked kell majd eldöntened, hogy igénybe akarod venni vagy sem.
Majd a tekintetem a tojásra siklott.
-Szólsz majd, ha elkezd kibújni a tojásból?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Okt. 26, 2015 8:17 am

A kérdés meglepett, és az igazat megvallva fogalmam sincs mit is gondoljak hirtelen. Bele gondolva nem olyan rossz ez a hely, és titokban hiába rettegek a teljes önállóságtól, valahol mégiscsak kihívás és itt azért sokkal de sokkal több lehetőségem van mint odakint, elnyomva… Ugyanakkor ijesztőbb is, és hiányoznak a kintiek… Nagyon nehéz döntés ám, és hirtelen is ért a fiú kérdése… de szerencsére nem kért azonnali választ…
- Amint eldöntöttem, és meg is tudom magyarázni, szólok. – Igen kicsit kitértem a pontos válasz elől, de ez így volt jó most… Főleg hogy meg is tehettem… Viszont érdekelt hogy miért annyira lényeges ez számára, vagyis volt egy sejtésem, de nem mertem kinyilvánítani, méghozzá azt hogy ő egyik vagy másik csapathoz tartozik konkrétan… és társakat keres. Így volt értelme, viszont nem mertem elkötelezni magam, épp úgy ahogy a céhajánlattra sem mertem rábólintani, vagy épp kérni… Félek a hosszú távú dolgoktól, és hogy meg tudnék-e felelni neki… el tudnám-e ténylegesen kötelezni magam… Persze ha lenne egy társam aki tanít akiben bíznék, őt vakon követném, de eddig nem sikerült ilyesmire szert tennem. Remélhetőleg csak még… Majd a céh került szóba, meg szerettem volna kérdezni hogy melyik céhbe tartozott, de inkább egy lényegesebb kérdést tettem fel. Elgondolkodtam a válaszán, ugyan konkrét információt nem adott, de ez is elég érdekes volt…
- Megkérdezhetem, hogy mi? – Bár amint feltettem, éreztem, hogy talán kicsit sok leszek, elvégre, ha el akarta mondani, elmondta volna nem… Majd megnyugtatott az az információ hogy rendszeresen eljár hozzájuk, és látogatja őket…
- Amúgy… túl sok volt a kötelezettség? Azért jobb magán játékosnak lenned? – Kérdeztem, kicsit úgy érezem már mindegy, hisz rájöhetett hogy én bizony egy igencsak kíváncsi teremtés vagyok. Majd elszégyeltem magam amikor a bocsánat kérés után még ki is nevetett, ugyanakkor titokban örültem neki hogy sikerült megnevettetnem. És egy piros pontot jóvá is írtam magamnak. :3

- Igen, te is ismered? – Persze akkor még nem esett le hogy egy céh-ről beszéltünk, még akkor ha ő esetleg már sejtette, de szóba pontosan nem került…
- Ühm. Tudom hogy rendesek, sokat segítettek, főleg felszerelésekben, meg rengeteg információt adtak kezdésre, aminek már több mint a felét el is felejtettem… De nem beszéltem velük sokat… - Azt már nem említem meg, hogy valamiért amire nem tudtam rájönni nyomás alatt éreztem magam, mondjuk ez az érzés Cearnál is meg volt amikor mindent elrontottam, és amikor a sötét dolgok történtek… Igyekeztem, elkerülni a fizikai kontaktust, hisz nem csak nekem, de másoknak is elijesztő lehet egy ijen képesség, főleg hogy nem is tudom hogy működik. Arra már rájöttem hogy vannak fokozatai, és az érzelmem manipulálja, és hogy ha megérintek valakit akkor bizony ő is a „csapdámba” kerül… De mindez nem újdonság, a képesség leírásban is benne van, épp csak konkrét használati útmutatót nem adtak hozzá… Majd kicsit magamra hagyott, és a pincért kereste fel, amíg én készülődtem. Már készültem megjegyezni, hogy én is fizetek, amikor felhívta rá a figyelmem hogy meghívot…
~ Aljas. ˇ^ˇ ~ Hogy miért kapta meg ezt a jelzőt, mert tudtomon kívül tett adóssá. Nem szerettem tartozni, de nem tudtam rá emiatt haragudni. Így egy röpke válasszal le is zártam.
- Ezesetben legközelebb én fizetek. C: - Nem tudtam neki köszönömöt mondani, mivel rosszul éreztem magam a dolgok egy része miatt, de mint mondtam a harag és neheztelés is távol állt tőlem, elvégre úriember módjára viselkedett, és ez tetszett. Majd úgy hiszem sikerült meglepnem a petemmel és magammal kapcsolatban is. Azt hittem nyilvánvaló, de ezek szerint nem.
~ És már megint a zöld hajam. QQ ~ Nem tudom eldönteni hogy ez pozitívum-e nála avagy sem… De úgy hiszem tényleg feltűnő vagyok, nem csak a magasságom miatt, de avatarom kirívósága miatt is.
- Igen… mondta Shukaku is hogy legalább a 10-es szintig fel kéne húzatnom magam, Miu meg hogy jó dolog mert több expet kapok magasabb szinteken… De egyrészt igazságtalannak érzem, hisz ti is, más is az elejénél kezdte és úgy járt végig lépésről lépésre, a másik… meg ugye amíg nincs petem nem tudom hogy hogy osszam a pontjaimat, viszont mivel ódzkodok a közvetlen harctól így… így lehet így tudnék csak fejlődni… Vagy nem tudom… - Hadartam hirtelen el az egész elképzelésem, és tanácstalanságom… De ő is azt mondta hogy megéri… Mire a visszakozásával ismét elbizonytalanított, szépen vagyunk…
- Eddig csak Shukaku mondta hogy jobb ha hagyományosan fejlődök mert akkor megismerem az összes szintet… viszont azt is hozzá tette hogy a céhházuk, és a szafari is a tízes szinten van… De nem tudom… Félek hogy pofátlanságnak tűnne, annyit segítettek és most még azt is elfogadnám hogy beléphetek a céhbe… nem akarom kihasználni őket… és azt sem hogy úgy tűnjön hogy rájuk akaszkodom, viszont amit segítettek mindent vissza akarok fizetni…- Igen, ilyen téren hajthatatlan és merev vagyok… Tudom milyen tartozni, és azt is hogy milyen ha az ember képébe vágják, és még az étel is kifordul a szájából. Nem, ebből elég volt! Nem fog ilyen még egyszer előfordulni…
A beszélgetésünk tojglira terelődött…
- Mindenképp. – Mosolyodtam el a fiú lelkesedésén, tök cuki volt hogy így rápörgött a petemre, bár már én is tűkön ülök, és megmondom az igazat csakis Shukaku mondata után nyugodtam meg, addig kétségbeesve jártam az utcákat hogy mit is kezdjek a megfagyott tojásommal…

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sweet Dreams cukrászda

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.