[Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 04, 2013 10:02 pm

Nos, mindegyikőtök el van foglalva a saját kis dolgával, mikor is mindegyikőtök sikoltozásra, és jajveszékelésre keltették fel figyelmeteket. Mindegyikőtök kimegy a főtérre, ahonnan jönnek a hangok. Először nem tudjátok, mi van, de egyszer csak egy hatalmas nyerítés hallatszódik, majd mérges dobogások. Egyszer csak egy lángoló sörényű lény ugrik elő a tömegből, és össze-vissza néz. A legtöbben, csak elkergetik, ám mikor titeket megközelít, annyira meglepődtök, hogy nem mozdultok. A lény fölött zöld indikátor van, szóval ez egy pet. Egyszer csak megiramodik, majd megáll, majd felétek fut, és vissza. Ha nem esett le még nektek a tantusz, akkor megnoszogat titeket, hogy jelezze, hogy kövessétek. Már lassan a várost is alig láthatjátok olyannyira eltávolodtatok. Egyszer csak megáll, és földet kezdi el kapargatni patáival. Egyszer csak hangos nevetésre lesztek figyelmesek és a közeli bokrokból 4 férfi ugrik elő, és mindegyikük kezében egy Kezdő Kard található, és mindegyikük indikátora narancssárga.
- Nézzétek milyen édes... keresi a gazdáját. – próbál szórakozni az egyik alak.
Ha valamelyikkőtök megkérdezi, mit akarna tőletek, akkor egy alacsony mélyhangú férfi szólal meg.
- Természetesen kirabolni! Szóval kérjük szépen a holmitokat csinos kis leánykák… vagy erővel kényszerítünk rá tieteket. – húzza széles mosolyra a száját.
A rablók még meg sem próbáltak körbe keríteni titeket. Úgy látszik nagyon kezdők a szakmában, mert még a fegyverüket sem emelték fel, így szabad célpontok a támadásaitok számára.

Mindegyik katonának 10 élete van, és mindegyiküknek 1 pontos a sebessége. Győzzétek le őket. Egyenlőre nincs szükségdobásra, de szabad használnotok  Very Happy (ha dobtok, akkor 2 fölött talál)
Maximum addig játszatok, hogy egy darab még életben maradjon, így ki tudjátok hallgatni, ám ha nincs, kedvetek leölhetitek, ám mindenképpen addig tartson a postotok, hogy legyőztétek az embereket!

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Hinari on Pént. Jan. 04, 2013 11:54 pmAincrad nyugalmát – már amennyiben nyugodtnak mondható – éles hangok sorozata törte meg. Éppen a szobámban töltöttem az időt, a kardomat próbálgattam, de a lenti, egyre erősödő hangzavar minduntalan kizökkentett a koncentrálásból.
Mi a fene folyhat odalent? – kérdeztem félhangosan, majd – miután a válasz magától nem akart rám találni – kitártam az ablakot, és lekukkantottam a főtérre. A szokásos kép fogadott: tömeg, zsivaj, veszekedések, lökdösődések, viták és fura lények kavarogtak szemeim előtt. Már éppen fordultam is volna vissza, amikor megláttam a kétségbeesett állatot. Innen nem láttam tisztán, mi is a gondja, de rögtön tudtam, hogy nem fogom annyiban hagyni. Ha az emberek nem is, az állatok már annál inkább érdekeltek, mert tudtam, hogy ezen lényeknek a tettetés és a másik kihasználása nincs a génjeikben. Vagyis, a programjukban.

Amint leértem, a kezdeti magabiztosságom egy pillanat alatt elszállt. Ez a jószág nem tűnt veszélytelennek, idegessége meg szinte rögtön átragadt rám, megnehezítve a dolgok állását. Ami viszont megnyugtató volt, hogy a pet (mert hát mi más lenne?) nem akart ránk támadni. Helyette inkább üzenni szeretett volna nekem, nekünk, de én nem voltam állatidomár, hogy ki tudjam olvasni a viselkedéséből a gondolatait.
Tanácstalanul álltam, földbegyökerezett lábbal, és vártam a fejleményeket. A ló meg oda-vissza rohangált, szemei kétségbeesést tükröztek, menni akart volna, de maradni is, vajon csak én nem értem pontosan mit csinál, vagy ő maga sem? Egyáltalán, hol a gazdája?
Ekkor, mintha áram ütött volna meg, rájöttem. Persze, hiszen ez eddig is teljesen nyilvánvaló volt, ki kellett volna nyitnom a szememet, hogy lássam! Lélekszakadva rohantam utána, a napfénynek köszönhetően végig tartva az iramot, ám direkt nem teljes sebességgel futva, hiszen nem tudhattam, ki figyel minket.

Egy bokrokkal szegélyezett területen álltunk meg végül, és körbenézve nagy megnyugvással tapasztaltam, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki segíteni szeretne az állaton. Ám, mint az egy perccel később kiderült, rajtunk kívül bizony másoknak is fájt a foguk a kalandra, mégpedig nem a legjobb értelemben.
- Húzzatok el! – mordultam rá a négy alakra, akik arckifejezése semmi jóról nem árulkodott. A tűzparipa sem mutatott rokonszenvet, így már szinte biztos voltam benne, hogy ezek valami bűnözőfélék. A felettük lévő narancssárga indikátor semmi kétséget nem hagyott, a kezükben lévő fegyver meg aztán pláne nem. Talán nem volt túl jó ötlet beléjük kötnöm, de mostmár mindegy. Sikerült annyira felhúzniuk, hogy még az állandó félelmeimről is megfeledkeztem, egy rövidke időre kibújva bőrömből.
Ölni viszont nem akartam.
Én nem vagyok, és soha nem is leszek olyan, mint ők, nem fogok lesüllyedni az ő szintjükre. Itt nem konkrétan az indikátorom színe miatt aggódtam, egyszerűen jellemileg nem fért bele a dologba a gyilkosság. Reménykedve néztem körbe, a többi lány vajon hogy van ezzel. Miután elsőre nem tudtam megállapítani, úgy döntöttem, hogy azért nem fogom hagyni, hogy kiraboljanak (vagy még rosszabb), és mivel a biztonságot nyújtó falu már elég messze volt, előhúztam a kardom.

Íriszeimet a nap felé fordítva, beszívva annak energiáját, egy pislogásnyi idő alatt a felém legközelebb álló bandita előtt teremtem, fegyveremet könyörtelenül végighúzva annak mellkasán. Egyszer, kétszer, háromszor… eközben ő mégcsak a kardját sem tudta felemelni, gyorsasága szinte eltörpült az enyémhez képest.
- Mondtál valamit? – kérdeztem dühösen, pengém élét a nyakához szorítva, és ott tartva pár másodpercig. Miután eldobta a fegyverét, és megbizonyosodtam afelől, hogy már semmi kárt nem tehet bennünk, odalöktem őt újdonsült társaim elé. Életpontjaiból alig maradt valami, így aki akarta, egy sima ütéssel végezhetett is vele. (Ugye a 10hp-ből levettem neki 3x3-at.)
- A többit rátok bízom- fordultam a lányokhoz, feltéve ha addigra nem intézték el mindet – Nekem egy időre elég volt – folytattam, és odamentem az ideges állathoz, halk beszéddel próbálva megnyugtatni őt.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3505
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Jan. 05, 2013 10:39 am

Békésen sétálgattam a boltok között új fegyver után. Kinéztem egy szép tőrt, de az árra 300 arany volt, úgyhogy le kellett mondanom. Egy másiknál ugyanaz a tőr 200 arany volt, de ez is túl drága volt nekem. Hirtelen egy hangos sikítást, majd különböző hangzavar hallatszódott. Én meg Villámlás azonnal odarohantunk, de addigra tömeg volt. Aztán feltűnt valami: egy tűzparipa zöld indikátorral. A legtöbben elkergették a szegény állatot, aztán felénk közelített. Tudtam, valami baj van a gazdájával. A viselkedése is ezt árulta el: oda-vissza rohangált, rám nézett, majd bökdösött a kezemre az orrával. Villámlás azonnal értette, és elindult a kis csikó után, ahogy én is. Közben láttam, hogy mások is segíteni akarnak a kis állaton, így megnyugodtam, hogy nem egyedül kell. Egy bokrokkal kiszegélyezett úton mentünk, mikor a kiscsikó hirtelen megállt, és a földet kaparta patájával.
- Mi a baj kicsike? – kérdeztem tőle kedvesen. Hirtelen gonosz nevetést hallottunk, majd 4 férfi ugrott ki elénk, kezünkben kezdő kardokkal.
- Mit akartok? – kérdeztem tőlük, mikor az egyik kigúnyolta a kis pacit. Egy alacsony mély hangú férfi közölte, hogy ki akarnak rabolni, úgyhogy vagy adjuk oda a holminkat, vagy elveszik tőlünk. Narancsszínű volt az indikátoruk, de igen kezdők voltak, mert a fegyvert sem emelték meg, és nem kerítettek be.
- Pofátlan disznók! – mondtam nekik, majd az egyikbe belevágtam, Villámlás meg a Villámkarmokat használta. Reméltem, hogy legalább egyikük megmarad, mert ki kéne faggatni, hogy hol van a pet gazdája. Az egyik lány meg is oldotta ezt a problémát, így már csak 3-al volt dolgunk. De én nem öltem meg őket, mert nem szívesen lettem volna vörös, plusz a megölésük nem helyes.

Ha egy életbe maradt a csata után, odamentem hozzá, és kérdezni kezdtem.
- Ha jól viselkedsz, és minden kérdésre válaszolsz, akkor nem kaphatsz sokat a börtönben… Hol van a tűzparipa gazdája? És miért raboltátok el? Jobb lesz, ha válaszolsz, mert szerintem páran szívesen elvágnák a torkodat. – a „jó rendőr” szerepet játszottam, hátha megtörik ettől, és mindent elmond, amit kell.


//Villámlás Villámkarmai miatt dobok kockát a sokkolt állapot végett. Elvileg ha 2 vagy nagyobb érték jön ki, akkor megvan a Sokkolt állapot(33%)//


A hozzászólást Enheriel összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 05, 2013 11:04 am-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 05, 2013 10:39 am

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Szomb. Jan. 05, 2013 1:32 pm

Épp a főtéren sétálgattam és nézegettem a piaci árucikkeket, bár egyiket sem tudtam volna megvenni- az én kevés pénzemből -, de jó volt kicsit fájdítani a szívemet. Már éppen azon voltam, hogy visszamegyek a fogadóba és kitalálom hogyan tovább, mikor az alapzajokon kívül más is megütötte a fülemet. Gyorsan megpördültem és a hang irányába futottam. Egy lángoló sörényű paripáé volt a hang és eléggé furcsán viselkedett. Hol megiramodott, hol visszafutott. "Mi a fene, hiszen ez egy pet! Mégis hol a gazdája?" - töprengtem, de úgy gondoltam, ha csak itt állok, akkor nem fogom megtudni, így a paripa után siettem, és nem én voltam az egyetlen. „Úgy tűnik a „hogyan tovább” eljött elém. – gondoltam tréfálkozva, majd körülnéztem, hogy kik jöttek még a furcsa pet után. Több lány is észrevette a paripa furcsa viselkedését. Ahogy elnéztem volt köztünk egy állatidomár is, bár jobban nem vettem szemügyre.
Jó messzire kerültünk a várostól mire a paripa megállt, és idegesen kaparni kezdte a földet. Négy férfi jelent meg előttünk, és lazán vázolták, hogy ki akarnak rabolni minket. Mindegyiknek narancsszínű indikátora volt, de eléggé kezdőnek tűntek, mivel még a kardjukat sem emelintették meg. " Most komolyan, ezek azt hiszik, hogy csak úgy hagyni fogjuk magunkat? Micsoda egy beképzelt bagázs!" - gondoltam bosszankodva és az egyik férfira támadtam. Bár hasonló erőviszonyban voltunk, a meglepetés ereje mégis csak velem volt, így sikerült lefegyvereznem az illetőt. Megölni csak a legvégső esetben akartam. Mert azért mégis csak ember bármilyen gonosz is.
A többi lány is - illetve Enheriel petje is, akt közben felismertem – legyőzött egy-egy banditát, így kikérdezhettük őket a talált pet gazdája felől.

avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Luv Delackrose on Szomb. Jan. 05, 2013 2:54 pm

..: Emberrablás este:..
Épp olyan üzletet kerestem ahol fincsi kis piros italokat lehet venni, nem kellet sok találtam is bár az állam padlót fogott mikor megpillantottam az árát, pénztárcám kinyitottam de csak egy kisebb porfelhő jelent meg, szinte teljesen üres volt. Azon gondolkoztam miként tudnám gyarapítani vagyonom mikor elég hangos hangzavar támadt, és egy játékos nekem is hátrált. Már készültem épp letámadni mikor legalábbis leszidni hogy figyelhetne jobban, majd mikor megfordultam egyszerűen csak ledermedtem. A látvány egyszerre volt ijesztő és gyönyörű, legalábbis a ló amit lángok borítottak Ő gyönyörű volt. Akartam azt a lovat. Vagy legalábbis csak rá akartam ülni, de ahogy ott kalimpált és tétován habozva lépett előre majd vissza, meg sem tudtam moccanni. Majd elindult egyenesen ki a faluból, és én persze követtem. Nem tudtam mi fog ebből kisülni, de szerettem volna kipróbálni, hogy vajon milyen lehet egy ilyen jószágot megülni, így követtem, már teljesen kiértünk a városból sőt mondhatni azt hogy még a közelét is elhagytuk, feltűnt hogy van még valaki aki szintén követi a paripát, és mivel nem tudtam mit akar így gyorsabbra fogtam. Ugyanis az a ló az enyém lesz. Kisvártatva de a ló végre meg ált, nem sokra rá mikor körbe néztem feltűnt hogy nem csak én meg az a másik lány hanem bizony követtük Őt jó páran. Majd még gyűltek hozzánk, de azok a fickók nemcsak hogy nem voltak lányok de még az indikátoruk is más színű volt mint a miénk. Nem mondhatnám őket kedveseknek, szerettek volna minket kirabolni, ugyanakkor megfordult a fejemben hogy a ló valamelyikőjük tulajdona lehet és még az is elképzelhető hogy betanították neki hogy mégis így csalogasson ide embereket, hogy aztán kirabolhassák őket. Ugyanakkor a paripán látszott hogy tényleg zavart és szemein látszott hogy segítségre van szüksége. Gondolataimból két aprócska mancs toppanása mellettem ébresztett fel.
- Áhh, hát te is itt vagy Momo-chan? – Kérdeztem mézes mázos hangon a chan-t elhúzva, majd kezembe vettem és megölelgettem kedvenc kis macskaszerű szörnyemet. A kis tigris morgott egyet jelezve hogy hadjak neki levegőt is venni, majd kipattant a kezemből még mielőtt bármit is mondhattam volna, neki támadt az ellenfeleinkre.
A kis tigris inkább vicces hatást kelthetett mintsem félelmetest ellenfeleinkben, ugyanakkor hamar rá jöttek hogy jobb ha kerülik a kis cicám karmait, fogait. Nos, mivel nem tudtam mit is kezdjek inkább csak bíztattam kis állatkámat, kezemben kis tigris fejes zászlócskák jelentek meg és bíztató mondatokat kántáltam. Amikor ellenfelem élete már-már elfogyóban volt nem csinált mást a kis macska mintsem mancsát hősiesen a földön fekvő ellenfelére tette és tekintetét büszkén a semmibe meresztette, ha az áldozata megmoccant hangosan mordult egyet. Több sem kellett ez idő alatt mindenki támadásba lendült szóval gyorsan és könnyedén arattunk győzelmet ellenfeleink felett. Szemembe könnyek szöktek mikor láttam petem hősiességét, így míg vele foglalkoztam a többiek már át is vették a vezetést, az egyik szőke hajú lány már oda is ment hogy megnyugtassa a lovat, karomba vettem a kis tigrisem majd figyeltem a fejleményeket.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kimiko on Szomb. Jan. 05, 2013 8:15 pm

Az idő… Tökéletes volt egy kis pihenésre. Történt velem egy s más az utóbbi időben. Például, magam sem tudom, hogy, de a fegyverem kicserélődött, és a képességem is. A loginomban a kasztom is megváltozott harcművészre. Fura-fura… De tökmindegy, a fegyverem még nem voltam képes használni… Érdekes egy fegyver volt, négy penge volt, és a neve pedig az volt, hogy quadra penge. Mi a tök lehetett ez? Nincs is markolata, meg sem lehet fogni, csak szimpla pengék, de azokból is az óriás fajta. Nem tudtam, mihez kezdjek velük, azért a jobb és bal oldalamhoz erősítettem őket, tokokban persze. A képességem lecsekkoltam, egy szféra volt, ami különösebben nem jó semmire. Legalábbis leírás nem dukált hozzá, ezért hogy mi lehet, nem tudom. A városban sétáltam. A város, szokásosan zsúfolt volt, tele fura emberkékkel. A furaságot egy paci törte meg, amit mintha már láttam volna valahol. Egy lánynak lehetett a petje… Igen, pontosan tudom már. Harcoltam is vele, de hogy utána mi történt, gőzöm sincs. A lovat sokan elhessegették, nem érdekelte sok embert a dolog. Talán női intuíció, vagy megérzés volt az, hogy mennem kell utána. Ezért elindultam hát. Lehet, hogy épp valami questtel van összefűzve a dolog?! Vagy segítségért jött a lovacska? Követni kezdtem, de jó messziről. Sületlenségem miatt, elmaradtam tőle, és nem tudtam, merre keressem a petet. De végül csak megtaláltam. Láttam, hogy harc folyik ott. Valamilyen alakok vannak ott, sárga indikátorral, fura… A pet birtokosának nem volt sárga indikátora… Mit jelentsen ez? Már mentem is volna segíteni az ott harcoló emberkéknek, de ekkor észbe kaptam. Nincs fegyverem… Mert ezeket a pengéket nem tudtam használni jelen esetben semmire, csak dísznek voltak jók… Ha támadni próbálok, akkor magamat is megsebzem. Mit lehetne tenni? Semmit… Csak álltam távolabb mindenkitől, várva a fejleményeket, mert más dolgom nem volt. Odébb mentem én is, és megbújtam egy bokorba. Néztem, hogy mi történik, ha nagy bajba kerülnek, akkor megpróbálok valamit alkotni, de nem tudom, hogy fogok nekik segíteni. De a lányok ügyesek voltak. Pikk-pakk megoldották a dolgot, néhány embert még el is intéztek. Megnyugodva ültem a kis bokrocskában, és néztem, hogy mi történik. A lányok észrevehettek, és meg is támadhattak engem, mivel nincs rejtőzködés jártasságom. Érdekes, vajon mi fog történni tovább? Jönnek még gonosztevő vadállatok? Mert a lónak a gazdája még mindig nincs itt… Vagy vannak egyforma petek?!

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
avatar
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
125/150  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Vas. Jan. 06, 2013 11:10 am

Ez a játék kezd unalmas lenni. Azt hittem itt majd kedvemre levezethetem a feszültséget, de nem. Az öléshez kell a kihívás, vagy ha nem, hát szépen megjárhatom. De mikor is foglalkoztatott ez engem? Viszont... A városban mindenki védett, így hiába támadok bárkit. Itt életpontot tényleg csak akkor veszít az ember, ha kihívják és ő elfogadja. Elég pocsék egy rendszer. Sóhajtok, és csendben sétálok, magamban fortyogva. Most bánom először, hogy nem tudok kimenni innen. A való világban legalább szétverhettem volna egy két állatot, de itt... Semmi. A városon kívülre indultam, mikor sikítást hallok. Ábrázatomon azonnal sejtelmes mosoly ül ki. Ez mellett még némi düh is. Hogy merészel valaki szórakozni, mikor én itt fortyogok mérgemben? Ezt nem hagyhatom szó nélkül. Lépteim azonnal a hang irányába indítom, hatalmasat fordulva ezzel. Nem sétálva haladok, sokkal inkább futva, remélve, hogy én is be tudok még szállni. Futok, ahogy lábaim bírják. Viszonylag elég gyorsan is megy ez az egész. Mégis, mikor a térre érek, már csak azt látom, hogy néhányan üldöznek valamit a távolban.
- Na azt már nem, nem léptek meg! Hogy mertek itt hagyni, hogy unatkozzak?! - eresztek el egy kérdést a levegőben.
Szusszanok egyet, majd ismét futni kezdek. A többieket viszont nem érem sikerül utolérnem. Úgy tűnik, sokkal messzebb voltak, mint hittem. Az az idióta nap is... Mi a francért kell ennyire sütnie? Még ha lenne valami haszna, de nincs. Mondjuk... Már igazán hozzászokhattam volna a bőröm vakítóan fehér színéhez. Csoda, hogy a hóba nem olvadok bele. Ennek mondjuk lehet, hogy szem az oka. Elvégre... Nos, meg kell hagyni, tökéletes kontrasztban van bőröm és hajam színével. De akkor is eltér a normálistól. Ezzel viszont nem éri meg foglalkoznom. Egyszer úgyis meg kell állnia annak a bagázsnak, majd akkor beérem őket és elbánok velük. Na igen, milyen szép is lesz az... Hallani, ahogy könyörületért esedeznek.
A távolból látom, hogy hirtelen rájuk rontanak. Azok a fickók, nem tűnnek valami kedvesnek. Úgy tűnik, a lányok nemigen akarnak harcolni. Legalábbis ölni nem. Nyámnyilák. Ha nem ütnek, ne higgyék, hogy azok beszélni fognak! Mire elég közel kerülök hozzájuk, már el is intézik a bagázst. Én meg tovább mérgelődhetek. Valami zajt hallok az egyik bokor mögül, de nem lenne jó csak így oda rontani. Abban mégis mi a vicces? Jobb lenne inkább kiugrasztani onnan. Igen, ez lesz a jó megoldás. Elég közel van ahhoz, hogy képességem használhassam. És meg is teszem. Az árnyjárásnak köszönhetően eltűnök, s egybe olvadok a lány [Kimiko] árnyékával. Várok egy pillanatot, majd ott, mögötte előjövök, megszüntetve képességem és egy jó rúgással igyekszem fenékbe billenteni, hogy átessen a bokron és megmutassa magát. Próbálok ügyelni arra, hogy ne veszítsen életpontot. Az indikátorom még makulátlan, és ahhoz, hogy gond nélkül szórakozhassak, annak is kell maradnia. Bár így is, úgy is megoldom... Valójában... Nem is számít. Egyszerűen csak nem akarok most kárt tenni a lányban. Viccesebb, ha megrémül.

- Húúú... - szólalok meg halkan, nevetve, ha sikerül rúgási kísérletem, ha nem, majd ismét eltűnök árnyékában és előjövök a lányok, és mint látom, egy srác, egyik támadója mögött.
- Szóval... Ki akar elsőként kimúlni, fiúk? Vagy anélkül is hajlandóak vagytok kiselőadást tartani? - kérdem vigyorogva, ujjaim ropogtatva.
Remélem azért kioszthatok néhány ütést, már csak azért is, hogy némi feszültséget levezethessek. Igazából... Lehet, hogy a petet üldözőknek is az lenne a jó. Főleg, mivel úgy döntöttem, hogy velük megyek. Bajos társaságnak tűnnek, biztos lesz majd néhány bulis helyzet, ahol jól érezhetem magam.


A hozzászólást Rosemarie Ewerard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 08, 2013 4:25 pm-kor.

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 06, 2013 8:06 pm

Zhel és Arisa Miyu (ha szeretne) is csatlakozik hozzátok... amint írtak ők is írom a folytatást

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Jan. 06, 2013 9:03 pm

Zhel egy meglehetősen nehéz és megterhelő küldetésről tért vissza a kezdetek városába.. magára haragítva egy sötét céhet, amit talán nem kellett volna, de nem látta sok értelmét annak, hogy a kelleténél tovább a szövetségesük legyen. Csak kihasználta őket, hogy elérje célját.. ennyi.. semmi többet nem tervezett a goldhand-el... a aló életben is csak egy kissebb cég... nem jelentenek számára komolyabb veszélyt... amint kikerül innen még fel is számoltatja az egész kócerájt. Ezt már most eldöntötte. A főtéren bóklászott a kékszemű, hogy vegyen egy kis utánpótlást kajából és esetleg egy kis potiból ha akad. Ekkor pillantott meg egy ismerős kis állatkát.. aki.. hát... nem volt a szíve csücske. Egy párszor megszívatta már ez a tüzes kis paripa... Legutóbb még aludni sem hagyta és virrasztania kellet, míg Ayani fel nem ébredt. Most azonban felfigyelt egy furcsaságra.. a paci itt volt, de a gazdi nem... Ez valóben érdeke, mert ez a kettő szinte elválaszthatatlannak számított . Most viszont csak az egyik fél van jelen. A pet elég furán viselkedett.... Zhel egyből arra gondolt, hogy megbolondult.. elgurult a gyógyszere, vagy rosszat evett, de amikor pár játékos követni kezdte, már gyanúsabb lett a dolog. Lassan össze is állt a kép. Perverz Ayani bizonyára bajba került.. És ez a kis szemtelen jött segítségért. Kicsit lemaradva a kékszemű is követte a petet.. nem háborgatta a lányokat. Voltak egy páran, így biztosan kap majd segítséget a lányka, de erről a fiú saját szemével is megszeretne bizonyosodni.. igaz az okát nem érti, csak úgy érezte, hogy mennie kell. És ez az érzés erősebb volt a józan eszénél.. életében először. követte hát a népet eglszen addig, míg meg nem jelent négy férfi.. Szavaikból lejött, hogy Ayani-t elrabolták.. Jellemző.. pedig figyelmeztetve lett. A harcba felesleges lett volna beleavatkozni.. a létszámfölény egyértelművé tette a csata végkimenetelét. És úgy is let ahogy a fiú megjósolta. A harc végére csupán egy maradt eszméleténél.. őt is meggyötörték már a lányok. Lassú és komótos léptekkel haladt a férfi felé és előhúzta a fegyverét. Ő is a tettek mezejére lépett és a fekvő fickó torkának szegezte a fegyverét.. már hozzá is ért.
- Hol van Ayani??- kérdezte rezzenéstelen arcal.. Érzelmet nem lehetet róla leolvasni, de szemében látszott, hogy nem viccel.. szívfájdalom nélkül kivégzi az embert ha kell. Nem látszott rajta, de ingerűlt volt.. és mégjobban dühítette,hogy nem érti ennek azokát sem.. .. talán majd kap választ az összes kérdésére.. Amikhez valószínűleg Ayani lesz majd a kulcs..
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Arisa Miyu on Hétf. Jan. 07, 2013 7:50 pm

Nagyon unatkoztam, ezért elmentem sétálni, ránéztem a küldetések táblára is, de semmi érdekeset nem találtam, így céltalanul folytattam az utamat, össze vissza bolyongva. Egyszer csak valami sikítozás szerűségre és csörömpölésre lettem figyelmes.
- Ez meg mi lehet? - döbbentem meg. Hirtelen elhatározásból a hang irányába vettem az irányt. Utam egyenesen a főtérre vezetett, ahol nyerítés, és patadobogás közepette egy ló futkározott mindenfele, majd odafutott az összegyűlt tömeghez, akik ezt nézték, és furcsa mozdulatokkal próbált valamit csinálni.
-Talán követnem kéne.. - fordult meg a fejemben, így is tettem. Velem együtt még pár személy lépett ki a tömegből, és mindannyian a pacit kezdtük el követni. A ó útja messze ki vezetett a városból. Egyszer csak megállt, és a földet kezdte el kaparászni. Ezután mellettem a bokorból nevetés hallatszott. Nem biztos, hogy jó ötlet volt egy ismeretlen lovat követni.. Még akár vörös indikátoros játékosokkal is találkozhatok. Négy félelmetes férfi bújik elő. Mégis hogy fértek el mindannyian egy ilyen kicsi bokorban? Nem volt nehéz rájönnöm a szándékaikra, az értékeinket akarták természetesen.. Tejesen leblokkoltam, mire észhez tértem, már mindenkit legyőztek, számomra nem maradt ellenfél, így megint semmire nem voltam jó. Sasom, ideges fújtatással jelezte, hogy neki sem nagyon tetszett ez. A harc végeztével már csak egy ellenfél volt hátra, ő is már a földön feküdt, nekem aztán semmi hasznom. Egy fiú ekkor oda ment a banditához, és a torkának szegezte a fegyverét. Elég közel voltam, hogy tisztán halljam, mit mond.
- Hol van Ayani?? - mondta. Gondolom a ló gazdájára gondolt. Megfordult a fejemben, hogy talán lelépek a helyszínről, visszatérek a szállásomra, és nem foglalkozok ezzel az egésszel, de valami mégis a maradásra ösztönzött.
- Úgy sincs semmi dolgom, és itt talán lesz egy kis izgalom a számunkra. . - súgtam petemnek az orrom alatt, nagyon halkan.
avatar
Arisa Miyu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Dec. 15.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Jan. 08, 2013 3:55 pm

Résztvevők:
- Hinari
- Enheriel
- Tuki Mitsuki
- Luv Delackrose
- Kimiko
- Rosemarie Ewerard
- Zhel T. Everett
- Arisu Miyu

Sorrend: nincs, ám a határidő lejártával az 1. írás sorrendjébe kezdem el noszogatni az embereket 
Határidő: 5 nap/fő (de lehetőleg ne teljen le ez 5 nap)

Seperc alatt legyőztétek ellenfeleiteket, így jöhet a kihallgatás. Enheriel módszere az utolsó eszméleténél lévő rablónál nem jött össze, mivel az csak a képébe röhögött.
- Azt hiszed, hogy egy ilyen kis fruskának majd köpök? Milyen senkiházi…
Azonban elharapta a mondanivalójának a végét, és nyelt egypár jó nagyot, mikor észrevette Zhel kardjának pengéjét, ami éppen a torkának szegeződött. Látszott rajta, hogy nem ő a legbátrabb ember, és mivel életsávja már jócskán a vörös zónában volt, így vett egy nagy levegőt, és „dalolni” kezdett.
- J-jól van… Az a lányt… elrabolta a főnökünk.. é-és bevonszolta annak az erdőnek a k-közepébe. – mutat a Kezdetek Erdejének irányába – Azt mondta… hogy szüksége van rá, hogy odacsalogassa egyik rokonát… mivel egy bizonyos család lánya, amivel.. azt hiszem a család neve Ever…
Nem tudta befejezni a mondandóját, mivel egy nyílvessző hasított el mellettetek, és a férfi torkában állt meg. A foglyotok hirtelen szét pixeleződött, és további nyílvesszőknek hála a társai is. Nem kellett nagy tudás, hogy visszakövessétek a nyílvesszők irányát. Az erdő sűrűjéből jöttek a lövedékek, ám rá kellett jönnötök, hogy nagy szintű ellenféllel van dolgotok, mert igen nagy kihívás ilyen nagy távolságból ilyen pontosan lőni. Azonban az irányt megkaptátok. Ha azonban megfordulna a fejetekben, hogy inkább visszafordultok, akkor még megtehetitek, ám ha elhatároztátok, hogy kiszabadítjátok Ayanit, akkor az erdő felé veszitek az irányt. Az erdőig vezető úton nem történt semmi galiba, azonban amint beértek a Kezdetek Erdejébe észrevehetitek, hogy míg a külsején alig fordul meg egy-két mob, a belsejében igencsak elburjánzanak. Szerencsére a mobok nem okoznak nektek gondot, de azért kicsit megdolgoztattak titeket, ám szerencsére nem bánta egy életpontotok sem. Menet közben nem találkoztatok a vadásszal, szóval néhányatokban megfordulhatott a rossz érzés, miszerint nincs itt valami rendben, de hát már nincsen visszaút, ha csak nem vagytok olyan félősek, hogy a cél előtt visszaforduljatok, mivel már látszódik az erdő közepét jelző tisztás. Ahogy beléptek a tisztásra egy vörös kupacot láthattok meg a közepén, ami mellett függőlegesen van az életsáv, vagyis a valami éppen fekszik. Ha közelebb értek észrevehetitek, hogy egy lány fekszik a fűbe, akinek elképesztően hosszú vörös haja van, illetve hogy életsávja már vörös zónában van (aki ismeri a szintjét, az tudja, hogy már csak kb. 10 HP-ja van az 50-ből). Zhel, illetve Kimiko már fel is képes ismerni, hogy ki fekszik a földön. Ayani volt az, aki éppen mozdulatlan arccal lefele a földön fekszik.

/postotok addig tartson, míg rátaláltok Ayanira, illetve ha valamit óhajtotok még, mondjuk hasra fektetni, akkor megtehetitek, ám rögtön fejezzétek be légy szíves. Ezen felül mindenki rakja be egy spoilerba a következő információkat: szint, páncél és élet, stat pontotk, jártasságok és annak szintje. Köszönöm ^^/


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 08, 2013 5:51 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Hinari on Kedd Jan. 08, 2013 4:31 pm


Ahogy elnéztem, elég sokan összegyűltünk, főleg lányok, bár a csapat hamar bővült egy fiúval is. Nem ismertem senkit, és ez felettébb bosszantott: már jó ideje a Kezdetek Városának utcáit róttam, mégse elegyedtem beszédbe szinte senkivel, főleg az után a bizonyos nap után. Ezen bizony változtatni kell!
- Sziasztok, én Hinari vagyok - fordultam oda a csapathoz, akik időközben már szóra is bírták a narancssárga fickót. Ha válaszoltak, ha nem, én azért közelebb mentem hozzájuk, élénken hallgatva a történetet. Tehát emberrablás történt, méghozzá előre el volt tervezve minden. Talán…
Gondolataimat azonban nem tudtam befejezni, ahogy a férfinek se a mondandóját: mindkettőnket egy bizonytalan eredetű nyílvessző szakított félbe, és a szétszóródó pixeldarabok cseppet se nyugtattak meg. Lopva a város felé pillantottam, hiszen az erdőben rejtőző profi íjász nem valószínű, hogy megáll egyetlen lövés után. Ha sikerül, még leléphetek innen. Elhatározásomat megerősítendő, tettem egy lépést a biztonság irányába, ám ekkor meghallottam azt az olyannyira rettegett hangot, ami egy játékos halálának animációjával jár együtt. Megpördültem, ám a többi bandita helyén már nem volt semmi. Végtagjaim remegtek, majdnem annyira a dühtől, mint a félelemtől, ám a szituáció eszembe juttatta azt a másikat, a fogadalmammal együtt. Többé nem futok el.

Nyeltem egy nagyot, és elindultam, folyamatosan figyelve az erdő fény-árnyék mozgását. Minden energiámmal az íjászt és az esetleges veszélyforrásokat igyekeztem felkutatni, így fogalmam sem volt, végülis mennyien jöttek utánam, vagy épp előttem. Egypár mob az utamba került, ám én annál ingerültebb voltam, hogy ezektől meghátráljak. A lányon járt az eszem, akit elraboltak, és az okán, amit nem sikerült elmondania a fazonnak. Ahogy közeledtünk, egyre érett bennem az elképzelés, hogy ezek tulajdonképpen csak játszanak velünk. Hiszen ez a rengeteg az ő territóriumuk, ezerszer jobban ismerik, mint mi, éppen ezért nekik semmiből nem állt volna minket is lenyilazni, ahogy a társaikkal tették. Valami itt felettébb furcsa.
Ebben a pillanatban értünk ki a tisztásra, és gyanúmat az ott fogadó látvány csak fokozta: valószínűleg ő volt az áldozat, ám semmiképp sem normális, hogy csakúgy itt hever, magányosan a tisztás közepén. Ez tuti csapda, biztos vagyok benne. Megálltam, és kivártam. Kardomat készenlétben tartva követtem az eseményeket, ám a vöröshajú lányhoz, akármennyire is szerettem volna, mégse mentem oda. Segíteni akartam rajta, persze, de az óvatosság sohasem árt, így eszem ágában sem volt kilépni a nyílt terepre, könnyű célpontot biztosítva az íjásznak. Ehelyett kivont fegyverrel kémleltem körbe, hátamat az egyik fának vetve. Amennyiben a többiek kiszaladtak a rétre, és esetleg csapdába kerültek, legalább lesz valaki, aki kívülről tud segíteni nekik.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3505
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Enheriel on Kedd Jan. 08, 2013 5:30 pm

Teljesen felháborított a férfi bunkó viselkedése. Már éppen szólni akartam Villámlásnak, hogy karmoljon belé, mikor megjelent egy fiú, aki rászegezte a kardját, és ez éppen elég volt ahhoz, hogy daloljon. Valami Eve-vel kezdődő családtag miatt rabolták el a Tűzparipa gazdáját, de nem tudta befejezni, mert egy nyílvessző megölte. Biztos, hogy egy erősebb társa volt, hiszen ilyen messziről csak az tud lőni, aki nagyobb szintű. A Férfi szerint az erdő közepén van a lány, és mivel onnan jött a nyíl is, mentünk arra. Közben az egyik lány Hinari-ként mutatkozott be.
- Üdv, Enheriel vagyok. – mondtam neki, mielőtt elindultunk. Ahogy mentünk, észrevettük, hogy az erdő külsején alig volt egy-két mob, de bent elburjánzottak. Pár állat mobot sikerült a képességemmel leállítani, vagy elküldeni, párat leöltek ugyan, de szerencsére egyikük HP-jába sem került. Amikor a tisztásra értünk, fura látvány fogadott: a lány, aki elvileg az áldozat ott hevert a földön, indikátora szerencsére zöld volt, de a hihetetlen hosszú haja vörös volt, mint a HP-ja, ami 10-et mutatott csak. Páran felismerték, hogy ez az elrabolt lány. Hinari a sűrűbe maradt valószínűleg csapdát észlelve. Én is ott maradtam Villámlással és próbáltam a tűzparipát is ott marasztalni.
- Ne haragudjatok. – mondtam a többieknek. – De ha ez csapda, jobb, ha valaki még szólhat erősebb játékosoknak. – és ott vártam ha beleegyeztek, hogy mi lesz. Reméltem, hogy nem csapda, de az is gyanús volt, hogy az íjász nem volt sehol sem. Érdekelt, hogy a lány melyik rokonára fenik a fogukat, és miért. Egyáltalán van-e okuk rá arra, hogy bántsanak egy embert, csakhogy meglegyen az a személy, akit akarnak. Hirtelen felmerült az a gondolat, hogy talán fejvadászok. De gyorsan elvetettem, hiszen egy fejvadász miért játszana ilyen játékkal, ami csapda igazából.


Spoiler:
1. szint; EXP: 20/50
Élet: 3 - 15HP (PET: 8 HP)
Fegyverkezelés: 3
Irányítás: 3
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Spec. Képesség: 2
Páncél: 0 +2
NINCS JÁRTASSÁG

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Luv Delackrose on Csüt. Jan. 10, 2013 2:24 pm

Meglepően ezek az ellenfelek nem jelentettek valami nagy kihívást senki számára, mindannyian könnyedén győztük se saját kis áldozatunkat. Páran ájultan hevertek a földön, csak egy volt eszméleténél, akit a szőke kis állatidomár kezdett el faggatni, esélytelenül, a lányt lenézően kiröhögte, de öröme nem tartott sokáig ugyanis a kék szemű fiúcska jéghideg kardjának pengéjével találta magát szemben, rögtön más volt a helyzet. A pasasnak élete is alig volt már, a fiún meg látszódott hogy nem viccel, jéghideg tekintettel vonta kérdőre, aki azonnal felelt is kérdésére.
- Áhh, tehát emberrablás! – Mondtam ki félhangosan, miközben kezem összecsaptam. Hallgattam hogy a mi kis fogjunk milyen szaftos infókkal szolgálhat még nekünk, de egy nyílvessző fojtotta belé a szót…örökre… A torkából kiálló nyílvessző, és a mi kis fogjunk nem élvezhette tovább, a sao világát. Elpixeleződött, zöld kis foltokká vált ami eltűnt a semmibe. Még nem láttam senkit sem meghalni, különösebben nem rázott meg, elvégre Ő is könnyedén kivégzett volna minket ha tud. De voltak a csapatban, akik ledöbbenve álltak az eset előtt. Nem kellett sok újabb nyílvesszők záporoztak felénk, de egy sem minket talált el. Mind a narancssárga indikátorosokat találta el, így ők is elpixeleződtek, a s eltűntek a semmibe. Engem inkább az zavart, hogy ha az ellenségeink minket miért nem próbáltak még csak meg sem állítani, sőt többen gyorsan az íjász nyomába eredtek, gondolkodás nélkül. De előtte megejtettünk egy gyors bemutatkozást.
- Örvendek lányok, a nevem Luv, és neked kék szemű fiúcska, mi a neved? – Fordultam a fiúhoz majd tettem felé pár lépést. Ha bemutatkozott, azt mondtam neki hogy: Ahh örülök, ha meg nem akkor puffogtam hogy mégis milyen goromba. Miután a többiek elmentek én nem siettem utánuk, még a lóra vetettem egy pillantást.
- Naa had üljek fel rád. – Kértem kezem összetéve, hullámzó testel. A ló válasza csak egy hátsó lábaival jól célzott rúgás lett. Pár métert repültem és egy fa állított meg, csakis a csodának köszönhetem hogy nem ment le az életpontom egy cseppet sem. Pedig már képzeletben, láttam ahogy csörtetek a többiek után ezen a csodás paripán. Össze szedem magam, leporolom a ruhám és kisvártatva a többiek után eredek. Nem volt nehéz dolgom, az avar letaposva, ágak letörve s csak pár mob teremtek újra a helyszínen, jelezve azt hogy ott már pusztítottak a többiek. Nem kellett sok utol is értem őket, majd hangosan megszólaltam hogy mindenki jól hallja.
- Ne öljétek le a mobokat, még hasznát tudjuk venni! És gondoskodom róla hogy ne bántsanak minket. – Szólok oda a többieknek. Azzal mivel már közel voltunk a célhoz aktiváltam is a képességem. Így a mobok úgy érezték hogy mi a barátai vagyunk és pár követni is kezdet minket. Mivel a lányok előrébb voltak, így mikor beértem őket ők egy fa tövében rejtőztek el. Úgy gondolták hogy csapda, és szó ami szó én is biztos voltam ebben. A távolban egy lány feküdt eszméletlenül, illetve hogy nem csak a haja vörös hanem az életcsíkja is. Enheriel aki már korábban be is mutatkozott, szólalt meg hogy majd Ő fedez, és ha baj van majd szól erősebb játékosoknak. Gyávák…gondoltam először, ugyanakkor az ötlet nem rossz, de hogy ketten is őrt álljanak és csak az eseményeket bámulják…ennyi erővel maradhattak volna otthon. Csípősen néztem rájuk, majd a kis tigrisem letettem a kezemből.
- Jól van akkor majd én megyek! – Mondtam, a tigrisemre néztem Ő tudta hogy mit akarok, én kimegyek bevállalom hogy megtámadjanak, majd Ő az erdő rejtekéből jól hátsón harapja az ellenfeleinket. Ugyanakkor cseppet sem féltem, nem csak ez volt a tarajsomban, irányítani még nem tudom az állatokat, de érzelmeket tudok beléjük generálni, és ezt ki is fogom itt használni ha szükséges. Pár farkas és vaddisznó, akiket ide csaltam már fel is álltak a helyükre. Ha valaki kívülről látná az eseményeket csak pár vöröslő szempárt látna a bokrok árnyékában. Így sóhajtottam majd feltűnően csörtetve kikecmeregtem távolabb a lányoktól, nehogy felhívjam rájuk a figyelmet.
- Óhh, egy szerencsétlen lányka fekszik itt eszméletlenül! – Mondtam a tőlem elvárható színpadias hangon, heves gesztusokkal.
- Ohh, mit csináljak vele már alig van élete! – Mondom szintén jól hallhatóan.
- Talán adjak neki piros italt? – Kérdezem csak úgy a semmibe. Majd az invertorymból elő is veszem, és ha tudom megitatom vele. Ezekkel a hangos, megjátszott, színészi mondatokkal próbáltam magamra terelni a figyelmet ha esetleg az ellenség a közelben van. Ha bármi féle mozgás lenne, a petem megközelíti azt a helyet. És ha én is észre veszek valamit, pár mobban keltek félelmet és agressziót hogy támadjon rájuk, persze gondolom hogy nem tudnak nekik ártani, de figyelem elterelésnek tökéletes.

Spoiler:

Szint:1
Élet:4
Fegyverkezelés:0
Erő/Irányítás:5
Kitartás:2
Gyorsaság:2
Páncél:2
Jártasság: -


A hozzászólást Luv Delackrose összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 10, 2013 4:17 pm-kor.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Csüt. Jan. 10, 2013 3:23 pm

Mire végeztünk Enheriel faggatni kezdet a foglyul ejtett banditát. Először sértegette a lányt, de mikor észrevette, hogy egy kard hegye csiklandozza a torkát - ami mellesleg egy sötét hajú fiúé volt - egyből dalolni kezdett. Elmondta, hogy hol találjuk meg a paripa gazdáját és azt is, hogy egy rokona miatt rabolták el, viszont mire befejezte volna a mondandóját ő és a társai kis pixelekre hullottak a nyilaktól amik, a lombok közül jöttek. Miközben siettünk megtalálni a pet gazdáját mindenki elkezdett bemutatkozni. Az első egy szőke hajú lány volt akit Hinarinak hívtak. Másodiknak Enheriel mutatkozott be. Aztán utána egy vörös hajú szemüveges állatidomár, ahogy elnéztem, őt Luv-nak hívták. Ahogy elnéztem úgy tűnt rajtam van a sor, úgyhogy én is bemutatkoztam.
- Az én neven Mitsuki. - mondtam egy mosoly kíséretében, és próbáltam magabiztosnak tűnni, bár igazából arra gyanakodtam, hogy ez az erdő még többet is tartogat számunkra és ez kissé megijesztett. Ami azt illeti a szerencsétlenségem még itt sem hagyott el. Sikerül megbotlanom az egyik fa kiálló gyökerében és szépen orra is estem, ahogy annak rendje, s módja. Viszont már megszoktam az ilyen baleseteket, úgyhogy gyorsan fölálltam és leporoltam a ruhámat. Nem sokára oda is értünk a tisztáshoz. Alig hogy odaértünk megpillantottam egy lányt aki a tisztáson hevert. Az indikátora zöld volt, de a HP-ja már vörösen világított. Már éppen azon voltam, hogy oda szaladok hozzá, mikor Enheriel közbevetette, hogy akár csapda is lehet. Kis ideig gondolkoztam mit tegyek, de mikor már többen elindultak a lány felé úgy döntöttem én is megnézem hátha tudok segíteni valamit. De erősen gondoltam, hogy csak akadék leszek Smile
Spoiler:
Szint:1
Élet:4
Fegyverkezés:1
Erő: 3
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél :2
Jártasság:-
avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kimiko on Csüt. Jan. 10, 2013 9:40 pm

Kirúgtak a bokrocskámból, amelyben ültem ugyan. Nem válaszoltam az illetőnek semmit, valójában nem is tudtam, hogy ki volt az. Nem is érdekelt. Egy emberkét elfogtak, aki magyarázott is dolgokat nekünk. Persze először nem adta meg magát, de utána jött egy srác, aki eléggé nagy félelmet okozott nekik, és máris dalolni kezdett… Milyen ember az ilyen. Hogy képes valaki csak így elárulni a bajtársai dolgait? Gondoltam magamba. Majd egy nyílvessző találta el az illetőt. Ekkor megértettem, nincs szó bajtársasságról. Habár… Az illetőt, aki lelőtte őket megértem valamilyen szinten, mivel elárulta a dolgait, de amit elárultak, az nem a nemesebb célhoz tartozik. Így jogosnak tartom az ölést. Itt minden komolyan megy, igazi testvériségek alakulhattak ki az óta. Talán nekem is be kellene lépnem egybe? Hmm… Majd, talán egyszer, ha találok barátokat, belépek valamilyen céhbe. A kis csapat elindult, én mentem utánuk. Most próbáltam közelebb maradni hozzájuk, nem akartam velük menni. Főleg, hogy nagy segítség nem lehetek, úgy, hogy nem tudom használni a fegyverem. Miközben mentünk, használtam a képességemet. Mivel nem dukált mellé leírás, nem tudtam, hogy mire való ez a dolog… A kezem közt levitált az a szféra, és csillogott fényesen. Mikor milyen színbe. Jöttek mobok, és megpróbáltam beléjük irányítani azt, de mihelyst távolabb ment tőlem, olyan pár méterre, a gömb szertefoszlott. Pixelekre darabolódott. Ekkor megint leidéztem a kezembe, és mentem tovább, gondolkodva, hogy vajon, mire jó egy ilyen cucc. Mert, hogy nem sebez, az tuti. Elértünk egy bizonyos pontig, ahol megpillantottunk egy leányzót. Ez a leányzó, ismerős volt nekem. Pont, a pet gazdája. Nem érdekelt mit mondanak a többiek, csapda vagy nem csapda, én megindultam felé. Nem érdekel, ha meghalok, de legalább megpróbáltam. Lehet, hogy csak azért megyek feléjük, mert bízok abban, hogy megmentenek… De lehet, hogy tényleg nem gondolkodok, és csak azért futok felé, mert meg akarom menteni, és hiszek abban, hogy nem csapda. Vegyes érzelmek kavarogtak bennem. Amikor megpillantottam a lányt, egyből mondtam neki pár dolgot:
- Hogy érzed magad? Mondj valamit!
Guggoltam le hozzá, feltéve, ha nem történt addig semmi furcsa. Ki tudja? Lehet addigra már átlőtték a torkom? De az is lehet, hogy valójában nem történt semmi. A lány, eléggé meg volt viselve. A nevét még mindig nem tudom, vagy nem emlékszek rá, de tisztán emlékszek, hogy valamikor már harcoltam vele. Mivel a hp csíkja eléggé alacsony, ezért a mini potion (+5 hp) után kutatok, és mutatom neki, hogy igya meg. Ez persze akkor, ha nem történt semmi furcsa.


//Statok, páncélzat meg minden-minden az aláírásomban található ^^//

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
avatar
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
125/150  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Zhel T. Everett on Pént. Jan. 11, 2013 11:50 am

Tűzrózsa segélykérését, vagyis nem biztos, hogy az volt, de annak tűnt, még Zhel sem tudta figyelmen kívül hagyni. Erős ellenszenvet érzett a pet iránt, mert párszor kiszúrt vele és ok nélkül támadt a fiúra, most nem róla volt szó. Ayani nem volt vele, a kis paci meg a főtéren próbálta magára felhívni a figyelmet. A kékszemű és még egy csapat lány követte. A fiú ment hátul jól lemaradva… Különösebb szándéka nem volt ezzel. Nem akart beszélgetni, bár azt a lányok sem tették. Nem is tudta miért tart velük… megbizonyosodik a lány jólétéről, épségéről és már észrevétlenül le is lép. Furcsa számára még ez a minimális aggódás is.. nem szokott hozzá ehhez az érzéshez.. zavarta.. Felettébb zavarta szegényt, igaz ezt nem mutatja ki. Az érzelmei csak rá tartoznak.. másnak semmi köze hozzá. Az út során négy bandita szerűség állta utunkat, de kezdők voltak. A hölgyek simán lenyomták őket.. szépen harcoltak, de a vallatás az már férfimunka. Ez bizonyítást is nyert mert egy szőke lányka hiába is próbálkozott.. nem járt sikerrel. Zhel kezébe vette az ügyet és hála rémisztő, élénk színű szemeinek és a kardjának a fickó torkán egyből dalolni kezdett. A gyanú beigazolódott és a lánykát elrabolták. Ayanival csak a gond van.. mindig bajba keveri magát, nem alszik rendesen és természet mániás, Mindezek mellett még van egy őrzővédő szemtelen lángparipája is… Vele a fiúnak nem felhőtlen a viszonya. A hallottak meglepték.. Ayani meséjéből az jött le, hogy nem volt testvére.. egyke volt és a szüleit megölték. Ezért menekült az erdőbe és lett Mauglina. A vallatás sajnos kudarcba fulladt pár nyílvessző miatt.. és a többi alany is el lett távolítva ugyan ezzel a módszerrel. Ha már eddig együtt jöttek, az egyik hölgyemény bemutatkozott.. majd egy másik is és egy harmadik nem beszámítható nemű illető is megtette ezt,majd kékszemű barátunkat környékezte meg.
- Zhel T. Everett- viszonozta ő is a bemutatkozást.. az illem ezt diktálja.. Így nem tagadta meg a kérést. A kis csoport elindult az erdő közepe felé, ahogy a perverz lánykát tartják fogva. Út közben nem volt gond.. csak pár mobot csaptak le, de a vörös hajú útitársuk megkérte a társaságot, hogy ne tegye, majd ő foglalkozik velük, így eleget tett a kérésnek. Hamarosan megérkeztek az említett helyre és meg is pillantották Ayanit. Nem volt a legjobb formában, de élt.. Zhel meg is könnyebbült egy kicsit. Ennek sem értette az okát.. zavarta… nagyon is, hogy ilyen érzelmekkel kell telnie a napjának. Ez szokatlan nála. Páran megtorpantak, de akadtak olyanok is akik nem bírták csak szemlélni a dolgokat. Így a kekszművel együtt négyen léptek a lányhoz. Ketten potiont is adtak nekik, addig Zhel körbe- körbe járt és fülelt, kémlelte a tájat.. Minden bizonnyal csapdába sétáltak.. Nem véletlenül terelték őket ide. Ezen járatta az agyacskáját amíg Ayani körül lépkedett, hogy cselekedjen, ha kell.


Spoiler:
Élet:3+1
Fegyverkezelés:4
Erő: 5+1
Kitartás:4
Gyorsaság:12
Speciális képesség:2
Páncél: 2

Érclátás: 8
Páncélkészítés: 16
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Arisa Miyu on Pént. Jan. 11, 2013 1:07 pm

A bandita beszélt, hála a torkára szegezett késnek.
- J-jól van… Azt a lányt… elrabolta a főnökünk.. é-és bevonszolta annak az erdőnek a k-közepébe. – mutat a Kezdetek Erdejének irányába – Azt mondta… hogy szüksége van rá, hogy odacsalogassa egyik rokonát… mivel egy bizonyos család lánya, amivel.. azt hiszem a család neve Ever…- ekkor szél csapott meg, aminek következtében a petem fel is repült a vállamról, majd egy nyílra lettem figyelmes, ami egyenesen a bandita torkában állt meg, majd az pixeleire bomlott. Majd még több jött az erdő felől, ezzel mindegyik banditát megsemmisítették. Közben már azon gondolkoztam, hogy milyen undorító ember, vagyis játékos rablókkal van dolgunk. Egyszerűen förtelmes, hogy nem elég az a probléma, hogy itt ragadtunk, de ugyanúgy vannak itt is ilyen alakok.. Megsajnáltam a lányt, és tenni is akartam valamit az ilyen förtelmes játékosok ellen.
- Most menjünk, segítsünk neki! - súgtam sasomnak, és el is indultam egyenesen az erdő felé. Reményeim beigazolódtak, és többiek is megindultak, nem igazán lett volna jó egyedül szembeszállni ilyen gonosz alakokkal. Közben a többiek elkezdték a bemutatkozást. A szőke hajú lányról megtudtam, hogy ő Hinari, két állatidomár volt még rajtam kívül a csoportban, az ő nevük Enheriel, és Luv. Enheriel szintén szőke volt, oldalán egy griffel, míg Luv tetőtől talpig pirosban pompázott, ennek ellenére a nemét nem tudnám megmondani..Jobbján egy tigris volt. Megismertem még egy Mitsuki nevű lányt is, és megtudtam, hogy a kék szemű fiút Zhelnek hívják.
- Sziasztok! Én Miyu vagyok! - mondtam egy barátságos mosoly kíséretében. Az erdőben sétálva csak pár mob keresztezte az utunkat. Sehol egy ellenség, senki, még az a nyilazós fickó is eltűnt. Nagyon furcsának találtam a dolgot, de nem szóltam erről senkinek. A mobokat könnyű szerrel eltűntettük az utunkból, nem volt velük semmi baj. Én nem használtam a képességem, társaimmal ellentétben, nem akartam idő előtt kifáradni, a kitartásom pedig nem túl jó. Inkább csak sasomat küldtem rá néhányra, a többit meghagytam másoknak.
Egy tisztáshoz érve aztán egy lányra lettünk figyelmesek, ott feküdt középen, és az élete nagyon alacsony volt. Még mindig furcsálltam, hogy sehol nincs senki, ha tényleg elrabolták, akkor az biztos, hogy valakinek vigyáznia kell rá. Mindenesetre követtem a többieket a lányhoz, és közben sasomat óvatosságra intettem. Ő felszállt a vállamról, és fentről kémlelte az erdőt.
- Valami itt nincs rendben! - súgtam, csak magamnak.
avatar
Arisa Miyu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Dec. 15.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Pént. Jan. 11, 2013 8:31 pm

Jól megtervezett beugrómat senki nem vette figyelembe. Érdekes... Pedig általában mindenki észre veszi. Ha nem a szavak és bájos modorom miatt, hát kinézetem végett mindenképp. Elvégre nem hasonlítok túlzottan az átlagra. Nem is beszélve arról, hogy az a nyomorult tolvajnépség rám sem bagózott. Igazából... Az dühített fel egyedül. Na meg az, hogy hiába a sok erőfeszítés, egy kék szemű szépfiú azonnal elorozza a dicsőséget egyetlen pengével. Én hátrébb lépek sértődötten. Karjaim keresztbe fonom mellkasom előtt és csak hallgatózok. Nehezemre esik nem provokálni egy kis bunyóra ezt a nyomorultat, aki megakadályozott abban, hogy legnagyobb örömömre információt kényszerítsek ki a még magánál lévő tanúból. De most megállom. Úgy tűnik ismeri az eltűnt személyt. Ez tisztára olyan, mint egy bűntett. Furcsa, hogy most itt vagyok a mentőosztag kellős közepén, ahelyett, hogy bajos előítéletem miatt már bent csücsülnék a hűvösön 24 órás megfigyelésre. Érdekes fintora a sorsnak. De ezekkel akarok én tartani? A válasz hamar megszületik, amint elhasít egy nyílvessző az orrom előtt, eltalálva ezzel a beszélő alanyt. Ennél több sem kell. Vérem felpezsdül és már alig várom, hogy valami érdekfeszítő történjen, mert ez eddig dögunalom. A nap fénypontja az volt, mikor azt a nyuszit kiugrasztottam a bokorból. De ennél több, eddig nem volt. Most viszont kezd érdekessé válni a történet.
Fogom magam és anélkül, hogy törődnék a bemutatkozókkal, megindulok az erdő elé, "társaimmal" együtt. Nekem eszem ágában sincs elárulni a nevem ennek a balfékbrigádnak. Éppen elég az, hogy velük mutatkozok. Egy rakás idióta, mást nem is mondhatok. Ezen véleményem csak fokozódik, mikor meglátom a vörös hajú barom alakítását a tisztáson. A hányinger kerülget, viccet félretéve.

- Ennél pocsékabb színpadi előadást még életemben nem láttam... - mormogom.
Néhányan a háttérben maradnak, de sokan bevállalják azt, hogy megmutatkoznak, annak ellenére, hogy ez egy nyilvánvaló csapda. Én sem tennék másként, de nem vagyok ennyire ostoba. Velük tartok ugyan, csak kicsit másként. Képességemet használva a magát Zhelnek nevező árnyékába olvadok, s úgy tartok velük. Az a srác megőrjít.

- Megtennéd, hogy nem járkálsz annyit? Idegesít... Ha gondolkozni akarsz, verd a fejed a földbe, hátha nyelsz egy kis észt is a földön kívül... - szólok rá, cseppet sem kedvesen.
Annak ellenére, hogy az árnyékok közt rejtőzöm, hangomat hallhatják. És... Tényleg idegesít. Főleg azért, mert állandó járkálásával állandóan megy az árnyéka is, így én is. És körbe-körbe sétálni dögunalom. Közben figyelem a többieket. Mármint amennyit látok. Próbálnak némi életet verni a lányba, akit itt találtunk. Naná, hogy találnunk kellett valakit, elvégre kell egy jó csali, amivel ide vonzzák a kérdéses személyt. Várjunk! Mit is mondott az a pasas, mielőtt pixelekre bomlott olyan aranyosan? Áh, mindegy... Annyira nemigen foglalkoztatott, hogy meg is jegyezzem, amit mond. Lényeg, ami lényeg, történhetne már valami...

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 13, 2013 1:12 pm

Nem tudta se Kimiko, se Delackrose-nak nem sikerült meggyógyítani Ayanit, ugyanis, egy hangos kacaj törte meg a csendet. Az egyik fa mögül egy férfi lép elő, akinek egy íj volt a kezében. Miután abbahagyta a kacagást, szélesre húzta száját, és a következőket mondta:
- Ahhoz képest, hogy tudtátok, hogy ez egy csapda elég könnyen belemásztatok a közepébe. Amúgy nem is gondolkodtatok el azon, hogy bárki használhat Hallgatózást, meg Lopakodást arra, hogy észrevétlenek maradjanak, miközben kihallgatnak?
Felemelte kezét, és csettint egyet. A fák mögül, és a bokrokból is kiemelkednek jó páran. Mindegyiküknek vörös, vagy narancssárga indikátoruk van, és a kezükön egy szalag. Hiába próbálna Enheriel segítségéért sietni mögüle is előjöttek páran. Rá kellett, hogy jöjjetek, hogy teljesen bekerítettek. Delackrose mobjait se perc alatt levadászták, és egyre közelebb lépkedtek hozzátok. Feltűnhet valamelyikkőtöknek, vagy akár mindegyikőtöknek, hogy nem mindegyik bandita erős. Azok, akik zöld szalagot viselnek kifejezetten gyengék, a narancsok már kicsit erősebbek, illetve a lila szalagosokkal már tényleg nem bírtok (persze Zhelnek könnyebb, mert ő nagyobb szintű). Gyors számolás után 10 zöld, 7 narancs, 5 lila, illetve az íjász van, aki vörös szalagot hord. Úgy tűnik a harc elkerülhetetlen.

off:
Beszéljétek meg, hogy melyikkőtök mennyi embert támad meg, illetve kezdjetek is a meg romozásba, ha úgy látjátok. A Zöldeknek 5, a Narancsoknak 10, a Lilálknak pedig 20 életük van, míg az íjásznak nem ismert. Mindegyiküknek 4-es a gyorsaságuk. A cselekvéspontok így néznek ki:
- Hinari: 1
- Enheriel: 0,5
- Tuki Mitsuki: 0,5
- Luv Delackrose: 1
- Kimiko: 1
- Rosemarie Ewerard: 1
- Zhel T. Everett: 3
- Arisu Miyu: 0,5

A cselekvéspontot úgy számoltam ki, hogy a gyorsaságotokat megnéztem, és ha kevesebb, mint az ellenfeleké, akkor 0,5, ha ugyanannyi, akkor 1, illetve ha több, akkor annyi, ahány szorosa az ellenfeleteké. Mindenfajta cselekvéshasználat (potiivás, képességhasználat, támadás) 0,5 pontot visz le. Kérem, mindegyikőtök dobjon a hatoldalú kockával, ha támad! Hogy ne legyen kavarodás 2-es fölött mindegyik talál. Mivel előzőleg megbeszélhetitek ki mennyit intéz el, így szerintem a switch szükségtelen, de megtehetitek azt, hogy bizonyos támadások elé vetitek magatokat Very Happy Remélem érthető ^^ "

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Jan. 14, 2013 6:26 pm

//mivel nekem iszonyat kevés a cselekvés pontom, én csak egy zöld embert merek megtámadni, bocsi! Ja és Villámlás támadása miatt van 2 kocka.//

Tudtam, csapda! Ezt a tény az bizonyította, hogy kijött egy röhögő férfi íjjal a kezében.
- Ahhoz képest, hogy tudtátok, hogy ez egy csapda elég könnyen belemásztatok a közepébe. Amúgy nem is gondolkodtatok el azon, hogy bárki használhat Hallgatózást, meg Lopakodást arra, hogy észrevétlenek maradjanak, miközben kihallgatnak? – ijedtembe azonnal fordultam meg segítségért, de felsikítottam, mikor láttam a mögöttem felbukkanni néhány férfit. Bekerítettek minket, és közeledtek felénk, miután levadászták az ismeretlen nevű Decklarosa mobjait. Villámlás morogva, felborzolt háttal állt mellettem. Az egyik zöld szalagos férfi úgy tűnik türelmetlen volt, mert azonnal nekem és Villámlásnak rontott. Szíven akart döfni egy késsel, azonban felkaptam a sajátomat és a szívébe vágtam, Villámlás meg hirtelenjében elugrott és belekarmolt. Én leginkább a többiek miatt aggódtam és a sérült lány miatt is. Nem akartam, hogy az íjász gerinctelen módon megölje szegényt, hogy lelkileg megroppanjunk, és úgy végezzen velünk is.
- Fiúk, lányok, valaki vigyázzon a lányra, nehogy nagyobb baja essen! – kiáltottam nekik, miközben kerültem egy másik támadómnak támadását, ahogy tudtam, akárcsak villámlás is. Közben igyekeztem a lánytól távol tartani az átkozott banditákat, ahogy tudtam, közben figyeltem, hogy ki foglalkozik az íjásszal. Villámlás a fütyülésemre mellém szegődött védeni a lányt, közben megpróbálta elkerülni, hogy megöljék.
- Gyerekek, alkossunk kört, úgy nem tudnak hátulról megtámadni! – javasoltam a társaimnak reménykedve, hogy ők is jó ötletnek tartják. Közben a lány mellett álltam védekezően.
- Mi szándékotokban áll bántani a lányt és a rokonát?! Mit ártottak nektek?! – kérdeztem az íjásztól remélve, hogy nem egy nyilat kapok a torkomba, mint a társai. Villámlás is közben próbálta felébreszteni a lányt, hogy él-e még.


A hozzászólást Enheriel összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 15, 2013 4:00 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 14, 2013 6:26 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Arisa Miyu on Hétf. Jan. 14, 2013 8:32 pm

- Ahhoz képest, hogy tudtátok, hogy ez egy csapda elég könnyen belemásztatok a közepébe. Amúgy nem is gondolkodtatok el azon, hogy bárki használhat Hallgatózást, meg Lopakodást arra, hogy észrevétlenek maradjanak, miközben kihallgatnak? - mondta egy hang egy bokorból, majd sok banditát pillantottam meg. Mindegyik kezén szalag, de különböző színűek.
- Remek! - sóhajtottam. Mindegyik arcán ördögi mosoly, és látható rajtuk, nem igen irtóznak az emberöléstől sem. Sasom visszarepült a vállamra, így kicsit nagyobb biztonságban éreztem magam. Úgy tűnt, az íjász a vezér, hisz csak az ő kezén van vörös szalag, illetve ő tűnt a legveszedelmesebbnek, és legerősebbnek. Valószínűleg az előbbi banditákat is ő intézte el, akik a csapattársai, bajtársai voltak. Szívtelen alak..
- Fiúk, lányok, valaki vigyázzon a lányra, nehogy nagyobb baja essen! - mondta az egyik lány, így én rögtön mellé sétáltam, közben sasomat próbáltam támadásra ösztönözni, hisz így nekem kell elmozdulnom onnan. Ő meg is támadta az egyik zöld karaktert. Fentről, a levegőből zuhanó repülésből csapást mért rá. Nem hiába van az az erős csőr és karmok. Ezzel az egésszel csak annyi volt a baj, hogy megint távol került tőlem, így megint csak a saját harci tudásomra hagyatkozhatok.
- Gyerekek, alkossunk kört, úgy nem tudnak hátulról megtámadni! - mondta megint a lány.
- Igaza van, így sokkal biztosabb az egész. Sokan vannak, ezért jó lenne, ha összefognánk..Ezen kívül valakinek valami ötlet? - mondtam.
- Mi szándékotokban áll bántani a lányt és a rokonát?! Mit ártottak nektek?!- kiabálta az íjásznak. Nos nekem perpill persze nem ez volt a legégetőbb problémám. Most ki kellett vennem a részem rendesen a harcból, tekintve, hogy eddig semmit se csináltam szinte. Meg kellett mutatnom, hogy én is érek valamit, ha sokat nem is..
avatar
Arisa Miyu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Dec. 15.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Jan. 14, 2013 9:01 pm

2 körönként csinálok összegzést.

Enheriel (-3 hp) és petjének (-3 hp) köszönhetően egy zöld szalagos ellenfélnek, már vége, ám mivel nem szeretne bevörösödni, így az általa legyőzött ellenfél a börtönbe teleportálódott (illetve ha valaki igényli még ezt a lehetőséget, az jelezze).
Mivel Miyu nem dobott, így én dobok helyette.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.