[Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 14, 2013 9:01 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Jan. 14, 2013 9:04 pm

Miyu petje is eltalálta ellenfelét, amivel sikerült ezt az ellenfélt is kiiktatni.

Ellenfelek:
8 zöld
7 narancs
5 lila
1 vörös (vezér)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Hinari on Hétf. Jan. 14, 2013 11:26 pm


Nos mondanom sem kell, a tervem nem jött be, ugyanis hiába álltam viszonylagosan távol az eseményektől, ezzel mintegy kizárva magam az esetleges csapda veszélyéből, ellenfeleink jóval többen voltak, mint vártam. Nemcsak a tisztást kerítették be, de mögülünk is jöttek elő, így jobb megoldás híján behátráltam a többiekhez a tisztás közepére, közben végig rajta tartva szemem a hordán. Hirtelenjében meg sem tudtam számolni őket, ám a különböző színű karszalagjaik (és persze a narancssárga indikátoruk) rögtön feltűntek.

Enheriel építő jellegű javaslataira csak bólintottam, habár gondolataim egészen máshol jártak. Elbizonytalanodtam és kétségek gyötörtek annak ellenére, hogy ilyeneken agyalni nem ebben a helyzetben kellett volna. Mire észbe kaptam, már két – zöld karszalagos – támadó is eltűnt a színről, az állatidomár lányok gyors reakciójának hála. Eredetileg azért is álltam a fa mellett, mert árnyéka plusz életet, és ezzel némi magabiztosságot is adott, de ráébredtem, hogy a tisztás közepén való feszült lépkedésnek is megvan a maga előnye: a sebesség. Behunytam szemeim, csupán egy röpke pillanatra, majd kinéztem magamnak az egyik narancs karszalaggal rendelkező ellenfelet. Egyelőre nem támadott, így kihasználva a lehetőséget, megvillantottam kardomat, és már el is indultam felé.
Három villámgyors, semmi trükkel meg fölösleges attrakcióval nem túlbonyolított vágást próbáltam bevinni neki, közben figyelve rá, hogy én is és lehetőleg ő is a tisztáson maradjon. Mivel nem tudtam pontosan, a mentőcsapat többi tagja mennyi sebzéssel bír, így azt sem voltam képes megállapítani, hogy van-e erő vagy bármilyen másfajta különbség a különböző karszalagosok között. Bízva a legjobbakban, miszerint sikerül legalább ezt az egyet kiiktatni, húztam végig testén a pengét, majd a következményekre várva, hátraugrottam.
- Csak annyi, hogy próbáljuk meg kitalálni, mennyi is az életük pontosan – feleltem Miyu kérdésére, majd (amennyiben támadásaim betaláltak) folytattam – A narancsnak 10 körüli élete lehet. A zöldeknek mennyi, akiket támadtatok? – kérdeztem. Suttogásra meg hasonlókra nem volt szükség, a hallgatózás képességük miatt. Ha a többiek elárulják, az ellenfél sajnos ugyanúgy megtudja a sebzésüket, mint mi, ám kis logikával rá lehet jönni, hogy valószínűleg a banda kb-ra tudta csapattársaik életpontjait is, így ezen információ már nem lesz új nekik.

// Ha a 10ből 9hp-t elveszít, akkor a megbeszéltek szerint el fog ájulni, ugye? A 3 dobás a 3 egymást követő vágásnak felel meg.

Edit: Mivel 2 vágás talált, így meg tudtam állapítani hogy 10 körül van az élete //


A hozzászólást Hinari összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 14, 2013 11:41 pm-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 14, 2013 11:26 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#3 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Luv Delackrose on Szer. Jan. 16, 2013 3:43 am

/Igyekszem Momo mérgezését minnél hamarabb bevetni, hogy harapásától kezdve minden kőrben le fog majd vinni 5%-ot, alap sebzése nincs de az első harapástól számít./

A színészkedésemmel ügyesen előcsalogattam az ellenfeleinket, na jó nem biztos hogy a színészkedésem miatt volt, elvégre többen is gyűltünk a lány köré, majd meglepett mikor azt láttam hogy ez a banda igen is tud összetartó is lenni, eleinte nem gondoltam volna. Hangzott el itt minden, sértések, okos megjegyzések amire egy két ember még vevő is volt. Még a végén elég összetartó kis bagázs leszünk?...áhh ahoz sokan vagyunk, igen, elvégre minél többen vagyunk annál nagyobb a széthúzás és a vita a kavarodás és a félre értés veszélye. Persze ez ebben a helyzetben nem biztos hogy másodlagos. Ahhoz hogy szervezetten tudjunk támadni nem ártana ha tisztában lennénk egymás képességével és erejével, tulajdonságával. De ez most leheteltlen, csupán a szerencsében bízhatunk, és hogy az ellenfeleink ostobák, amit sajnos nem tartok nagyon valószínűnek.

Az egyik fa mögül a távolból előbújik az íjász, és hozzánk beszél, nem mondhatnám hogy értettem amit mondott pedig tisztán hallottam minden szavát, így figyelmen kívül hagytam és a többi felbukkanó piros és narancs színű indikátoros alakokat kezdtem el szemügyre venni, volt rajtuk valami furcsa, el voltak különítve a karjukon különböző színű szalagokkal, kellet egy kis idő hogy rájöjjek mégis mit jelent, de nagyobb fejtörést okozott hogy mégis miért? Mivel Ők az ellenségeink, tudatlanságba kéne burkolniuk minket nem? Nem lenne szabad bárminemű információt kiadniuk csak úgy magukról. Persze láttam hogy a többiek is megértették a lényegét, így mindenki olyasvalakivel állt ki csak aki nádjából vele azonos erősségben lehet, persze ez is relatív egészen addig amíg pár harc el nem dönti az arányokat, azaz hogy mégis mennyivel lehetnek erősebbek vagy épp gyengébbek nálunk. Hajaj…mit is kéne tennem? Szemeimmel Momo-chant kezdtem el keresni, elvégre azt láttam hogy az általam befolyásolt mobokat pillanatok alatt ölték le, de Momonak se színés se hamvát nem láttam. Héé? Csak nem hagyott magamra a kis piszok?....Kezdtem el szemeimmel a távolabbi tályat is kémlelni. Sokat nem de hogy egy bokor alatt ott gubbasztó árnyékot láttam, ebből reméltem hogy Ő lesz az. Tehát próba szerencse…Momo speciális képességét jobb minél hamarabb aktiválni, így ha utam nem állják akkor az íjász közelébe férkőzök, azt hallottam ugyanis hogy ha közelről támadnak kisebbet sebeznek, remélem hogy ez tényleg így is van. Amint a kis petem látta hogy mozgásba lendültem, kereste hogy ki is lesz az áldozat, mivel az íjász közelébe mentem, úgy Ő is közelített felé lopakodva ahogy az egy kis tigrishez méltó.
- Héé…te benga állat…igen te…nézz ide…Nehogy azt hidd hogy félek ám tőled! *Belül reszket*
- …Na mi lesz ki mersz állni ellenem? Igyekeztem elterelni a figyelmét, és reméltem hogy ebben a zsivajban amit a többiek okoznak, sőt alap a léptek és az erdő zaja is gerjeszt, remélem sikerül a kis tigrisemnek megharapni, megkarmolni vagy valamilyen úton módon megsebezni. Ha vészesre fordul a helyzet megpróbálom lefogni, vagy valamit elérni hogy a petem támadhasson.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 16, 2013 3:43 am

The member 'Luv Delackrose' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jan. 16, 2013 10:36 am

Összegzés:
Hinari nekilendül, és egy narancs szalagost szemel ki magának. Két támadást sikerült bevinnie, amitől már csak 4 HP-je maradt, így mindenki tudhatja, hogy 10 élet körül van az életük.

Momo csapása sajnos mellé ment, mivel a vezér időben észrevette a petet, és felugrott egy közeli faágra. Látszik rajta, hogy Delackrose felidegesítette, amitől felemelte kezét, és elordította magát.
- Támadás! - kiáltja.

A zöldek 3 postonként sebeznek 1-et, a narancsok 2 postonként 2-t, a lilák pedig postonként támadnak és 3-at visznek le sikeres csapással mindegyiküknek 4-et vagy nagyobbat kell dobniuk, hogy találjon (a vezérre nem vonatkozik, és sebzése jelenleg ismeretlen). A vezér addig nem támad, míg vagy le nem győzitek eredeti csapatszámának 50%-át (11 főt), vagy be nem találtok egy sikeres csapást.

Ellenfelek:
8 teljes HP-s zöld (3/0)
6 teljes HP-s narancs, 1 4hp-s narancs (2/0)
5 teljes HP-s lila
1 teljes HP-s vezér

Csapatotok:
- Hinari: 20 HP (árnyékban 30 HP)
- Enheriel: 15 HP
-- Villámlás: 8 HP
- Tuki Mitsuki: 20 HP
- Luv Delackrose: 20 HP
-- Momo: 10 HP
- Kimiko: 20 HP
- Rosemarie Ewerard: 15 HP
- Zhel T. Everett: 20 HP
- Arisu Miyu: 20 HP
-- petje: 10 HP

(ha valakinek rosszul írtam elnézést)

Off:
Zhel jelezte, hogy utoljára akar írni

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Zhel T. Everett on Pént. Jan. 18, 2013 8:15 pm

elindulva abba az irányba ahonnan a lövések jöttek, rövidesen egy tisztásra értek, ahol meg is találták a lánykát aki nem volt éppen túl szalonképes. Sőt.. még csak magánál sem volt, mert jól megverette magát. De hát Zhel hiába is beszélt neki, hogy aludjon és mászkáljon egyedül az erdőben, mert veszélyes.. áááh.. dehogy, mert azt mondta, hogy neki nem lesz semmi baja.. Pedig lett.. nem is akármekkora. Már rég halott lenne ez a buta nőszemély, ha az elrablói nem csalinak szerették volna használni. Zhel szótlanul sétált oda a lányhoz pár lánnyal együtt, akik nem féltek a csapdáktól, mert ez nyilvánvalóan az volt. A kékszemű még a képességét is aktiválta, hogy idejében tudjon reagálni a dolgokra. És lám.. Hamarosan meg is jelent a fogadó bizottság, méghozzá elég nagy számban. Sőt még főkolompos is tiszteletét tette a találkozón, de persze csak messziről dumált és dumált.. Ahogy egy bizonyos árnyékban rejtőző lányka is, de nem figyelt rá igazán a fiú. Az ellenséges vezérnek a stílusa elég bosszantó volt, még a kékszeműnek is aki már többé-kevésbé visszafogta a dühét. De nem tudta teljesen.. ez van..ezt kell szeretni. De nem is kellett sokat várnia, mert a sok kis egérke már támadott is. Nem válogattak.. akit értek. Zhel hátralépkedett párat, hogy a harcoló felek mögött legyen és onnan mérte fel a helyzetet, hogy ki mennyire gyors és milyen a stílusa. Végül ő is beszállt a küzdelembe. Nem foglalkozott azzal, hogy melyik ellenfelet üti.. csak csapta azt aki éppen közel került hozzá. persze végig olyan szögben állt, hogy lássa az íjászt, így ha az megcélozta akkor megpróbálta egyik ellenfelét a nyíl elé rántani. Végső esetben pedig elugrani.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 18, 2013 8:15 pm

The member 'Zhel T. Everett' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 19, 2013 3:52 pm

Megrohamozta Zhel ellenfeleit, aminek köszönhetően igencsak megfogytak a zöld emberek. (mivel csak vagdostál össze vissza, így én ezt úgy értelmeztem, hogy mindegyik vágást egy emberre intézted)

4 teljes HP-s zöld (3/1)
4 teljes HP-s narancs, 1 4hp-s narancs, 2 1hp-s narany (2/1)
3 teljes HP-s lila, 2 11hp-s lila
1 teljes HP-s vezér

2 lila támadja Hinarit
2 lila támadja Enherielt
1 lila támadja Tuki Mitsukit

Eredmény:
A Hinarit, és Mitsukit 1x eltalálták, így elveszítenek 3 hp-t

- Hinari: 17 HP (árnyékban 27 HP)
- Enheriel: 15 HP
-- Villámlás: 8 HP
- Tuki Mitsuki: 17 HP
- Luv Delackrose: 20 HP
-- Momo: 10 HP
- Kimiko: 20 HP
- Rosemarie Ewerard: 15 HP
- Zhel T. Everett: 20 HP
- Arisu Miyu: 20 HP
-- petje: 10 HP

A vezér a következő körben támadásba lendül, mert elértétek az 50%-ot.


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 19, 2013 3:57 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 19, 2013 3:52 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Szomb. Jan. 19, 2013 7:45 pm

Az események kezdetüket veszik. Milyen kár, hogy egyelőre nekem nincs kedvem csatlakozni. Csak nyugodtan rejtőzködöm a kék szemű srác árnyékában és szemlélődöm. Először csak némi megszólás érkezik. Persze, hogy nevetséges ez a bagázs. Mégis mi értelme nyíltan beleloholni egy csapdába? Semmi. Én éppen ezért rejtőztem el. Pontosabban... Felvettem a lehető legjobb pozíciót a taktikai megfigyelésre. Úgynevezett társaim szépen aprítják a népet. Hirtelen kedvet kapok, hogy csatlakozzam. A képességem még aktív. Van még vagy két köröm, mielőtt ki kell mennem feltöltődni. Az pedig bőven elég arra, hogy én is szórakozzam keveset.
- Na jó, egye fene, én is megmozgatom magam... - szólalok meg, bár a hang forrása jelenleg láthatatlan.
Saját helyemen nyújtózkodok egyet és előveszem szépen élezett késeimet. Túl nagy támadóerővel nem rendelkezem, de ez véleményem szerint nem is akkora csoda. Célszemélyek után kezdek kutakodni. Néhányan akadnak igen csekély életponttal. Azokat el is intézhetném.

- Madárkáim, azokat az élethiányos fiókákat hagyjátok csak rám... - nevetem és már meg is indulok.
A két, narancs szalagos, csekélyke élettel rendelkező alakot szemeltem ki magamnak. Miért erőltetném meg magam most, valami komolyabbal? Mi vagyok én, szeretetszolgálat? Na nem, az már nem... És soha nem is voltam. Először a hozzám közelebbi árnyékába röppenek. Képességemnek hála ezen cselekedetet letudom az árnyak között járva. A késeimmel végül kinyúlok bokája mellett és ott belevágok, ha minden jól sikerül. Ha úgy látom, hogy kimúlt, megyek a következőhöz és vele is ugyanígy cselekszem, csak most valamivel mókásabban. Most teljes testemmel előbukkanok. A fickó mögött, természetesen. A kés élén megcsillan az istenverte nap fénye, én pedig előszeretettel mártom azt barátunk hátába. Ábrázatomon mindeközben fagyos vigyor. Na igen... Nem akarok bepirosodni. Azzal felesleges veszélynek tenném ki magam, nem is beszélve egyesek ellenségeskedéséről. Ennek ellenére nem hagyhatom, hogy ezek itt randalírozzanak. Legfőképp amiatt nem, mert az nem szórakoztató. És most itt az ideje a mókának.
Amennyiben az elsőt nem sikerül elintézni az első csapással, a másodikat is neki szánom. Ugyan úgy, ahogy a másik támadását terveztem. Előjövök és hátba szúrom.

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 19, 2013 7:45 pm

The member 'Rosemarie Ewerard' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Jan. 19, 2013 8:47 pm

//Megint Villámlás miatt van két kocka! Ha nem érvényes az egy cselekedetbe, felejtsétek el!//

Sikerült kiütnöm az egyik zöldet, amelyik egyből a börtönbe teleportálódott. Szerencse, mert nem szívesen lettem volna vörös játékos. Miyu petje is kiiktatott egyet szerencsére. Viszont az a Luv Declarosa nevű nem is tudom milyen nemű játékos felhúzta a vezér agyát, aki egyből kiabálta:
- Támadás!
- Szép volt, most nagyobb bajban vagyunk! – „dicsértem” meg. A Hinari nevű lány 4 HP-ra sebezte az egyik narancsost, ebből az a tény jött le, hogy 10 HP-s. A lány aztán megkérdezte, mennyi a zöldszalagosaknak.
- 5 HP, legalábbis 6 pontos sebzés már sok volt nekik. – mondtam neki. 2 Lila hirtelen rám támadt. Azonban volt akkora szerencsém, hogy ki tudjam kerülni őket, így egyikük sem talált el engem. Azonnal cselekedtem és megpróbáltam belevágni az egyik lilába a tőrömet, előtte szóltam Villámlásnak, hogy maradjon a lányhoz közel, hogy ne legyen védtelenül. De az előtte belecsípett az általam támadott lilába, és azután ugrott a lány mellé. De szegény Hinarit és Mitsuki-t eltalálták.
- Lányok, jól vagytok?! – kérdeztem ijedten. Szerencsére csak 3 HP-t vesztettek. Hirtelen a fiú megugrott és levágott egy csomó embert főleg zöld szalagosokból.
- Na jó, egye fene, én is megmozgatom magam... - szólalt meg hirtelen egy agresszív, de hideg hang. Majd megjelent egy albínó lány. Igen, albínó volt, bár a haja inkább rózsaszínes fehér volt mintsem hófehér. Nagyon ritka volt ez állatoknál, hát még embereknél! Biztos sokan piszkálták szegényt, nyilvánvalóan féltékenységből. Sok ember rosszul van, ha valaki különb náluk. Tudom milyen érzés, hiszen a szüleim is rosszul voltak tőlem. Pedig a saját hibájuk volt, hogy soha nem érték el azt, amit akartak. Vagy nem csináltak érte semmit, vagy elrontották az esélyt a céljukra. És akkor engem szoktak hibáztatni.


A hozzászólást Enheriel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 19, 2013 9:00 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 19, 2013 8:47 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 20, 2013 10:21 am

Rose mindkét támadása betalált, amitől 2 narancs ellenfeletek eltűnt a harctérről. támadása betalált. És Enheriel támadása is betalált (azonban mivel csak 0,5 cselekvése van, így csak az első, és amúgy a pettel együt van 0,5 pont, és az ő cselekedetei is levisznek, ám az előzőnél véletlenül nem figyeltem, szóval most szólok! illetve, hogy még nem jönnél, ám mivel nem akarlak megterhelni, így Kimiko, Tuki Mitsuki utáni körváltásnál nem kell írnod, mivel ezt most megtetted)
(mellesleg most 2 postnyi dolog fog történni, ám a lilák most nem támadnak 2x, mivel dobás után vettem észre, hogy ők duplán támadnának, de most megkíméllek titeket)

Összesítés:
4 teljes HP-s zöld (3/3)
4 teljes HP-s narancs, 1 4HP-s narancs (2/0)
3 teljes HP-s lila, 1 11HP-s lila, 1 8HP-s
1 teljes HP-s vezér

1 narancs, 1 zöld támadja Hinarit
1 zöld támadja Enherielt
1 lila támadja Tuki Mitsukit
1 lila támadja Luv Delackrose petjét (Momot)
1 narancs támadja Kimikot
2 narancs, 1 lila, 1 zöld támadja Zhelt
1 narancs, 2 lila, 1 zöld támadja Arisu Miyut
a vezér kiszemelte magának Momot, ám még csak céloz

Eredmény:
Hinarit eltalálták 2x (- 3 HP)
Tuki Mitsukit eltalálták 1x (-3 HP)
Kimikot eltalálták 1x (-2 HP)
Zhelt eltalálták 1x (-2 HP)
Arisu Miyut eltalálták 1x (-3 HP)

- (írt) Hinari: 14 HP (árnyékban 24 HP)
- (írt) Enheriel: 15 HP
-- Villámlás: 8 HP
- Tuki Mitsuki: 14 HP
- (írt) Luv Delackrose: 20 HP
-- Momo: 10 HP
- Kimiko: 18 HP
- (írt) Rosemarie Ewerard: 15 HP
- (írt) Zhel T. Everett: 18 HP
- (írt) Arisu Miyu: 17 HP
-- petje: 10 HP

Vezér stat:

lvl: 7
Élet: 10+2 (12)
Fegyverkezelés: 10+2 (12)
Erő: -
Kitartás: 7
Gyorsaság: 10+8 (18)
Speciális Képesség: 3
Páncél: 13

Páncélzat:
Stabil Íj (+2 fegyverkezelés)
Bőr Sisak (+2 páncél)
Bőr Köpeny (+2 páncél)
Bronz Vért (+9 páncél)
Gyorstalpaló (+ 8 gyorsaság)
2x Természet Gyűrű (2x +1 élet)

Off.:
Mivel még jómagam is nehezen igazodtam ki a dobáson, így legközelebb mindegyikőtök támadóinak támadásait külön sorba rakom xD


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 20, 2013 10:31 am-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 20, 2013 10:21 am

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Arisa Miyu on Vas. Jan. 20, 2013 2:35 pm

Sikerült elég szép számban irtani az ellenfeleket. Hirtelen arra ettem figyelmes, hogy egyszerre négyen próbálnak megtámadni, négy oldalról rohamoztak meg, így nem tudtam, mitévő legyek.
- Jajj.. - nyafogtam. Csak szépen leguggoltam, és összehúzódtam, mint egy félős kisgyerek villámláskor. becsuktam a szemem, és vártam, aztán arra lettem figyelmes, hogy semmi.. Végül rájöttem, hogy ha bántanak, akkor sem fog nekem fájni, így immár megnyugodva felálltam, mintha mi sem történt volna. Körbe néztem, és szerencsére nem látta senki ezt a műveletemet. Vagy ha látta is, nem foglalkozott vele. Ezután megláttam az élet csíkomon, hogy vesztettem egy kis életet.
- Tehát eltaláltatok.. És én pedig semmit sem éreztem... - lepődtem meg. - Na de nincs most időm itt szórakozni, meg lefagyni. - Néztem sasomra. - Most mi támadunk! Próbáljunk meg egy narancsot.. Azt ott! - mutattam egyre, akit még senkinek sem sikerült eltalálnia. Hogy hirtelen milyen bátor lettem.. Bár ez mégsem bátorság, hisz 7 Hp-s sebzéssel egy narancsot simán legyűrök, aki 10 Hp-s.. Legalábbis szerintem 10 Hp-s, hisz Hinari támadásával 4-re süllyedt az élete. Kisebb tétovázás után sasom megindult az átalam kijeölt célpont felé, és megpróbált egy támadást bevinni.
- Fogyjatok csak! Nyááááá.. - kiáltottam harci izgalmamban, pedig én még csak meg sem mozdultam, végig egy helyben álltam. Szánalmas lenne ha nem lenne az a tény, hogy hát én egy állatidomár vagyok, és az egyértelmű, hogy az állatom harcol helyettem, nem? Én olyan szépen álltam egy helyben, magam elé tartott késsel, és utasítottam Pidgeyt, hogy mit csináljon. Szinte pont ez miatt a tény miatt választottam ezt a kasztot, így nem kell nekem sok mindent csinálnom.
avatar
Arisa Miyu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Dec. 15.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Vas. Jan. 20, 2013 3:09 pm

Mondhatom "repestem az örömtől" mikor kiderült, hogy csapdába sétáltunk. "Na, már csak ez hiányzott!" - gondoltam egy nagy sóhaj kíséretében. Enheriel javaslatára körbe álltunk és megkezdődhetett a támadás. Néhány másodpercig tétováztam, és ez elég idő volt arra, hogy célponttá váljak. Szerencsére fel voltam készülve az ellenséges támadásra, arra viszont nem, hogy pont egy lila szalagos játékos támad meg. Az első csapást sikeresen hárítottam, de a másodiknak sikerült eltalálnia, így lement 3 HP-m. Úgy döntöttem most nincs itt az idő arra, hogy lacafacázzak, tehát inkább próbáltam én is támadni. A legjobban az lepett meg, hogy – bár ő gyorsabb volt mégis – a harcuk eléggé kiegyenlített volt.
Két kardcsapás között végignéztem a területen. És szomorúan állapítottam meg, hogy nincs nagyobb vízforrás a közelben. Na, nem mintha annyira a táj érdekelt volna, inkább arra voltam kíváncsi, hogy mennyire tudom használni a speciális képességemet. „Hajj, akkor csak a levegő páratartalmára támaszkodhatok.” – gondoltam és megpróbáltam egyszerre a harcra és a képességem előhívására is koncentrálni. A második perc után már kétségbe voltam esve, hogy nem sikerül, de aztán a kardom elkezdett fényleni és a levegőből származó nedvesség hozzá „tapadt” a kardom hegyéhez, így jó két centinyire meghosszabbítva azt. A míg az ellenfelem máshol kalandozott támadtam és reméltem, hogy sikerült egy szép találatot bevinnem, aztán ő is észbe kapott és újra megkezdődött a tánc, amiben már én vezettem. Szépen kisebb támadásokkal próbáltam gyengíteni az ellenfelet – szám szerint ötöt próbáltam bevinni, az elsőt nem számítva.
Körülöttem mindenki harcolt és én csak egyre tudtam gondolni, túlélni, lehetőleg a nélkül, hogy gyilkossá válnék./Bocsi, hogy nem írtam/
avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 20, 2013 3:09 pm

The member 'Tuki Mitsuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 20, 2013 4:22 pm

Miyu... Mitsuki... ez így nem stimmel...
Miyu ez rád vonatkozik: már megint elfelejtettél dobni Very Happy ha enm tudod, hogyan kell csak szólj, ám most dobok...
Mitsuki: nem tudom hogy gondoltad ezt, de csak 0,5 CSP-d van, miközben 5-ször vagy 6-szor vágtál xD légyszi figyelj erre, mivel csak egy vágást intézhetsz, ráadásul a képességhasználatot eddig nem is néztem, de ugye az is 0,5 pontot vinne le! És lehetőleg ad meg a célpontot, hogy kit támadsz Very Happy

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 20, 2013 4:22 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 20, 2013 4:50 pm

Mitsuki támadása betalált, és legyőzött egy narancsot (mivel én nem emlékszem, hogy írt volna, így véletlenszerűen kijelöltem egyet), míg Miyué nem (az utólag álltal dobott).

Összesítés:
4 teljes HP-s zöld (3/0)
4 teljes HP-s narancs (2/2)
3 teljes HP-s lila, 1 11HP-s lila, 1 8HP-s
1 teljes HP-s vezér

(1. sor) 3 lila, 1 narancs támadja Hinarit
(2. sor) 1 narancs támadja Enheriel-t
(3. sor) 1 lila támadja Tuki Mitsukit
(4. sor) 1 lila támadja Luv Delackrost
(5. sor) 2 lila, 1 narancs támadja Rosemarie Ewarardot (postod szerint megmutatkoztál, szóval nem vagy láthatatlan)
(6. sor) 1 lila, 1 narancs támadja Kimiko-t
(7. sor) 1 lila támadja Zhelt
(8. sor) vezér támadja Momot, majd Zhelt kezdi el célozni

Eredmény:
Hinarit eltalálták 2x (-5 HP)
Enherielt eltalálják 1x (-2 HP)
Luv Delackroset eltalálják 1x (-3 HP)
Rosemarie Ewarardot eltalálják 3x (-7 HP)
Kimikot eltalálják 1x (-2 HP)
Zhelt eltalálják 1x (-3 HP)
Momot eltalálja a vezér (-6 HP)

- Hinari: 11 HP (árnyékban 21 HP)
- Enheriel: 14 HP
-- Villámlás: 8 HP
- Tuki Mitsuki: 16 HP
- Luv Delackrose: 19 HP
-- Momo: 4 HP
- Kimiko: 16 HP
- Rosemarie Ewerard: 10 HP
- Zhel T. Everett: 25 HP 1 p
- Arisu Miyu: 19 HP
-- petje: 10 HP

Off:
elfeledkeztem a páncélokról, így utólag kijavítottam. Új kör váltás, illetve a vezér találati esélye is ugyanolyan mint az embereié. Mielőtt bárki panaszkodna, hogy miért őt támadják, akkor kockadobással döntöm el ITT


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 20, 2013 5:01 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 20, 2013 4:50 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#3 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#4 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#5 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#6 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#7 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#8 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Jan. 21, 2013 4:04 pm

(Figyelem! a ti érdeketekben szerintem hagyjátok Zhelt írni elsőnek, hogy kicsit lecsökkentse a létszámot)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az emberrablás esete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.