"Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Go down

default "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Shade on Hétf. Jan. 07, 2013 5:45 pm

Újabb unalmas nap kezdődik a SAO-ban. A normális szobámban ébredtem, igaz most nem az ágyban, hanem azon kívül, a földön. Leestem az ágyamról. Belekapaszkodtam az ágyamba, majd fölhúztam magamat, majd tovább mozogva föltápászkodtam. Nagy sóhaj, majd lehúztam a menü-t, és fölszerelkeztem. Ezzel meg is voltak a fölkelés utáni tevékenységek.
Kiléptem a szobaajtón, majd kisétáltam az épületből, és az utcán találtam magamat. Nem tudtam mit kezdeni magammal, csak ott álltam, és néztem előre. Kezdett kicsit idegesíteni. Körbenéztem, és elindultam jobbra, sétáltam néhány utcát, majd balra fordultam. Nem volt nálam a fegyverem, úgyhogy ez gyorsabban sikerült, mint azt vártam. Átvágtam a tömegen, majd a csendesebb részhez kerültem, ahol, most nem volt sok ember, találtam egy üres padot. Leültem, majd vártam, egy kis idő múlva a nap felbukkant az egyik épület mögül, és az egyik fénysugár eltalálta a szememet, ami kellemetlenül hatott. Még jó pár percig vártam, vagy unatkoztam, ez a kettő fogalom a fejemben, már szinte szinonima. Fölegyenesedtem, és körbenéztem. Egy lányon akadt meg a szemem, sápadt volt, a haja fehér. Albínónak nézett ki. Unaloműzés, és harc.
Érdekesnek tűnt. Elindultam felé, és egy minimális idő alatt megérkeztem hozzá.
-Te is unatkozol? Ha igen, szeretnék veled harcolni.- mondtam egy kissé rámenősen, amivel zavarba hoztam magamat, mert első ilyen volt, hogy közvetlenül, kezdeményező félként álltam egy harc előtt. Visszagondolva, múltban egy szemüveges, sráccal harcoltam, aki magasabb szintű volt, mint én. Ezúttal nyerni fogok ebben a harcban!
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Hétf. Jan. 07, 2013 8:32 pm

Unalom, unalom, unalom, unalom, unalom... Ennyivel tudnám leírni mindazt, ami körülvesz. Gőzöm sincs, hogy mit kellene tenni. A való világban... Igen, valószínűleg már valami kötekedő állatot püfölnék. De még mennyire... És milyen jó érzés is lenne... Jobb híján csak lézengtem, lehetőleg az emberektől távol. Érdekes... Senki nem kötött belém. Mindenki el volt foglalva a maga kis dolgával. Ez... Felháborító. Egyetlen szerencsétlen sem akad, aki engem boldogítana? Hát mégis milyen világ ez? Egy biztos, eddig csak csalódtam benne. Bár lehet, hogy erről én tehetek? Nem, az ki van zárva. Minden ennek a hülye játéknak a hibája és a még hülyébb játékosoké. Pontosabban... Gyáva játékosoké. Mi az, a valódi világban fűbe-fába belekötnek, itt meg félnek, hogy bárkivel is meg kellene küzdeniük? Jellemző... Nyápic az összes. Na de sebaj, eljön még az én napom. Csak türelmetlenül kell várnom. A gondolattól elmosolyodom. Egy idő után megunom a sétagaloppot és megállok. Szusszanok egyet. Ez a nap idegesítően süt. Egy kellemesebbnek mondható árnyékban tanyázom és nézelődöm az árnyékot biztosító épület falának dőlve.
Nem hittem volna, hogy pont most lesz szerencsém. Léptek zajára leszek figyelmes. Felnézek, eddig földre emelt tekintetemmel és egy fiút látok meg. Nos igen... Határozottan fiút. Mivel pasinak még nem mondanám. Ellököm magam a faltól és elvigyorodom kérdése hallatán. Cseppet sem tagadom, mennyire örülök ennek az ajánlatnak. Szeretne velem megküzdni, állok elébe! Így, vagy úgy, de legalább feldobja a napom egy jó kis verekedéssel.

-Most nem viccelsz, ugye? Benne vagyok! Hol szeretnéd lejátszani? És milyen feltételekkel? - kérdem, továbbra is fagyosan vigyorogva.
Lehet, hogy kinézetemmel párosítva ez az arckifejezés kissé rémisztő lehet, de nem érdekel. Vörös szememmel nézek végig újdonsült és egyben első kihívómon. És most tapsoljuk meg a bátor jelentkezőt. Azt nem állítom, hogy vakmerő is. Igaz, a valódi világban simán levernék egy efféle kölyköt, de ez más. Tekintve, hogy itt mindenki egyenlően kezd. És jelenleg, egyes szintemnek hála, én még eléggé a gyenge kategóriába tartozom. Na de az erő nem mindegy.

- Hé, most azért jöttél ide, hogy átverj és jót nevetve megfutamodj, vagy harcolunk is? Ha az utóbbi, akkor nyögd ki a feltételeket és kezdjük! - sürgetem kicsit.
Éppen eleget vártam eddig. Most, hogy ide jött ez a fiú, kezd egy kicsit érdekesebb lenni a napom. És most már így, vagy úgy, de megküzdök vele. Elvégre ha el akarna húzni, kénytelen lennék utána menni, hogy bosszúból adjak neki néhány békejobbost... Meg balost is, kézzel és lábbal egyaránt.

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Shade on Kedd Jan. 08, 2013 4:49 pm

-Nem, egy kicsit sem viccelek, tényleg harcolni szeretnék. Így mellékesen, nekem akár, itt is megfelel a harc, de ha gondolod, mehetünk nyílt terepre.- mondtam, majd halvány mosoly futott végig az arcomon egy pillanatig, a lány arcán fekvő vigyor, vagy inkább rosszul sikerült mosolyra válaszolva.
-Ha elsőre megfelel, akkor játsszuk fél életig.- válaszoltam az utolsó kérdésére. Lehúztam a menümet, majd keresni kezdtem a menü pontok között azért, hogy elküldhessem az invitálást. Miután nehézkesen, és egy kis siettetés után sikerült megtalálnom, elküldtem. Ekkor, megjelent a levegőben, az egyszer már látott visszaszámlálás. Előkaptam a pörölyömet, majd kicsit visszább ugrottam, tartva a tisztes távolságot. Igaz nem voltam íjász, így ez csak felesleges dolog lett volna, de az ellenfelem kitartásának minimális csökkentésére éppen hogy megfelelt.
-Nos, ebben a típusban egyszerű a szabály. Amint te, vagy én elvesztem az életem felét, a harcnak vége. Ezzel nem kell megölnünk egymást, így lesz mindkettőnknek lehetősége egy visszavágóra.- mondtam, és beálltam a harci pózba.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Kedd Jan. 08, 2013 5:25 pm

Kérdésemre egyszerű választ kapok és nem mellékesen, nagyszerűt. A vigyorom továbbra is arcomon marad. Hát nem remek? A nap süt, a város tele van emberekkel, én pedig találtam egy kis szórakozást. Vagyis... Jobban mondva, ő talált rám. De ez már részletkérdés. Most, hogy itt van, élhetek azzal, amit az orvos felírt. Egy játékkal kiélhetem a bennem rejlő, elfojtott agressziót. Na persze... Én, meg az elfojtott agresszió. Ha elfojtottam volna, akkor nem kellett volna hívnia azokat a gorillákat, hogy lefogjanak, mielőtt kiütöm a szoba ablakán. Na igen... Akkoriban még szép volt az élet. Most pedig úgy néz ki, ismét lesz egy jó napom. Vagy legalább néhány percem.
- Ugyan! Nekem tökéletesen megfelel itt is. Eleget unatkoztam, ne húzzuk az időt! És ha már itt is megküzdhetünk, minek pazaroljuk feleslegesen az erőnket azzal, hogy odébb megyünk néhány métert? - kérdem.
Vigyorom egy szép nagy mosollyá változik. Elvégre mégsem vicsoroghatok rá egész végig. Amúgy sem célszerű a szép fogaim mutogatni, a végén még ki találná ütni valamelyiket. A szüleimnek elég volt a játékot kifizetni, nem kellene még fogorvosra is költeni. Tényleg... Itt van egyáltalán fogorvos? Nem hiszem, hogy szükség lenne ilyesmire, sok verekedés ellenére sem.

- Fél élet? Rendben! - egyezek bele.
Ezek után türelmetlenül várom, hogy felugorjon előttem a kis ablak. Amint megjelenik, már el is fogadom. Ellenfelem nem húzza az időt. Miért is tenné, elvégre ő is unatkozott. Az pedig cseppet sem jó dolog. Mihamarabb tenni kell ellene. Én is hátrálok egy lépést. A késeimet előveszem, egyiket egyik, másikat pedig másik kezembe. Azok tökéletesen illenek markaimba. Ujjaimat először egészen erősen fonom az apró markolatokra, majd lazítok szorításomon. Csak könnyedén, hogy a kés jól forogjon. Na igen... Az állatokkal folytatott utcai küzdelmekben használtam már ilyesmit. Volt, hogy kisebbet, volt, hogy nagyobbat. De lényeg, ami lényeg, kések voltak. Határozottan azok. Mivel kis sebzésem van, így el tarthat majd egy ideig, mire győzök. A terep viszont nekem kedvez. Nem is kicsit.

- Ígérem, igyekszem megfelelő ellenfél lenni számodra! - kacagom.
Az időt nem szándékozom húzni. A magyarázatra bólintok egyet, hogy értettem, és várom, hogy vége legyen a visszaszámlálásnak. Amint meghallom a kezdetet jelző hangocskát, ellenfelem felé kezdek futni. Amint olyannyira közel érek, hogy ő eltalálhat, használom képességem. Egy szempillantás alatt eltűnök és megbújok árnyékában, mindössze néhány pillanatig. Csak addig, míg úgy nem látom, hogy keresni kezd. Vagy amíg meg nem unom. Minden esetre, csak néhány másodpercet várok. Ekkor a késekkel díszített kezeim kiemelkednek a srác árnyékából és célba veszik lábait. Rögtön ezután visszahúzódom rejtekembe. Elvégre még bőven van időm arra, hogy ott tartózkodjak.

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Shade on Szer. Jan. 09, 2013 6:54 pm

-Akkor kezdjük!- mondtam, majd a kezdetet jelző hang megszólalt. Láttam, hogy futni kezd felém. Két kés volt a kezében.
~Milyen kaszt ez?~ gondolkodtam, miközben a lány egyre közelebb ért. Még erősebben megszorítottam a pörölyömet. Meglendítettem, egy kicsit gyorsabb voltam, mint ő, így talán el is találtam (Kockadobással szeretném eldönteni, a találatot. Korona esetén nem találtam el, koponya esetén eltaláltam). Ha nem találtam el, akkor sikerült eltűnnie a szemem elől. Ekkor forgolódni kezdem, hogy meglássam, de nem találtam.
-Hol vagy?- kérdeztem a semmitől, ami valójában a lánynak szólt, egy kis nyomot akartam találni, legalább.
~Láttam már, ilyen kasztú játékosokat, az utcán. Ha jól tudom... Árnyharcos.- gondolkodtam, majd az árnyékomra néztem. Nem, lehetetlen, hogy az árnyékomban bújón el, biztos valamilyen másik dolgot használ, mint például a láthatatlanság. Gyáva dolog. Az előző ellenfelem nem volt, ilyen aljas. Még mindig kerestem, ekkor viszont a páncélzatom hiányát vettem észre. Megsebzett valami, a lábamnál volt a vágás/szúrás. Ez félelmetes volt, talán gyorsabb voltam, de ha közel van, az elől nem tudok kitérni. Körbenéztem, de ekkor egy kis szürke pontot vettem észre az árnyékomban, de nem úgy tűnt, mintha az árnyékomhoz tartozna. Hova tűnt?!
-Gyere elő, gyáva!- ordítottam, majd mozogni kezdtem, hátha nem talál el. Ezt nem hiszem el. Ilyen nem létezhet.


//Hát akkor guruljon az a kocka. Very Happy//
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 09, 2013 6:54 pm

The member 'Hasarii Fumiaki' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Szer. Jan. 09, 2013 7:18 pm

A küzdelem elkezdődött. Nem húzzuk sokáig az időt. Miért tennénk? Remélhetőleg egy érdekes és felettébb szórakoztató küzdelemben lesz részem. Én azonnal megindulok. Miért ne cselekednék másként. Aki az első találatot beviszi, az uralja a harcot. Hát igen. Ez volt eddig az alapelvem, amivel csatába indultam nap mint nap. Így kezdtem neki most is. Elhatároztam, hogy enyém lesz az utolsó ütés.
Ellenfelem út közben lendíti fegyverét. Elég érdekes fegyver, melyből lehet következtetni kasztjára is. Elvégre ki más járna egy nagy pöröllyel, ha nem egy harcos? Nos, ez eldöntetett. Ennek ellenére... A kasztjából nem gondolnám, de gyors. Még nálam is gyorsabb, nem is kicsivel. Így történhet meg, hogy eltalál, még mielőtt eltűnnék. Csak figyelem, ahogy páncélom ripityára törik, életpontjaim pedig vészesen csökkenni kezdenek. Ennek ellenére eltűnök. Jobb ez így. Egy ház árnyékában rejtőzöm el. Mikor kérdez, csak keserűen felnevetek.

- Itt - válaszolok kérdésére és előjövök.
Alakom azonnal feltűnik. Fehér hajam és bőröm tökéletes kontrasztban van az árnyékkal sötétített fallal. A földön térdelek. Bevallom, igencsak megviselt az előző támadása. Nem is kicsit.

- Ez kicsit gyorsabb volt, mint vártam... Sajnálom, nem voltam megfelelő ellenfeled! - mosolyodom el.
Na igen. Bárki meglepődne mostani viselkedésemen, de én, nem. A megfelelő ellenfél megérdemli a tiszteletet, még az én groteszknek mondható világomban is. A vereség ritka és szép pillanat. Na jó, nem annyira szép, mint a győzelem, de néha ez is kell. Különben mi dühítene fel, nemde? Pont úgy, ahogy most. Dühös vagyok, nem vitás. Ezt viszont igyekszem nem most kimutatni. Ráérek vele később is. Mondjuk a következő kihívón levezethetem dühömet. A küzdelem végét jelző hang már rég elhangzott. Felkelek, kicsit a falnak dőlök. Nem fáj, de határozottan kellemetlen az, ahogyan az ütésre reagál testem. A levegőt még kicsit gyorsabban veszem a kelleténél. Ezt igyekszem gyorsan szabályozni, aztán ellököm magam a faltól és egy gyors mozdulattal megigazítom hajam.

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Shade on Szer. Jan. 09, 2013 9:31 pm

A lány végül előjött, nem úgy sikerült, ahogy vártam, azt hittem, hogy a kasztjához hűen gyors, éppen ezért én is minden sebességemet bevetettem, de úgy tűnt, hogy egy kicsit lassabb, mint én, és még az élete is kevés volt. Arra volt, még ideje, hogy eltűnjön.
-Hol vagy?- kérdem kis nyugalommal, majd hallom a választ egy ház árnyékából, oda fordulok, és a lány kiemelkedik az árnyból. Odasétáltam.
-Bocsi, hogy nem fogtam vissza magamat, azt hittem, hogy hasonló szintű vagy, mint én. Úgy tűnik, hogy még nem tudok kíméletes lenni.- mondtam, majd fájdalmas mosolyt vetettem a lányra. Vége lett a harcnak.
-Köszönöm a harcot, ha gondolod, egyszer majd csinálhatunk visszavágót. Remélem, hogy akkor már nem fogok egycsapással végezni.- mondtam, majd meghajoltam, sarkon fordultam, és elsétáltam. Győztem, de furcsa mód nem éreztem boldogságot. Sokkal inkább nyomasztott, hogy ilyen fölénnyel győztem. Egyetlen csapást vittem be, és az egésznek vége lett. Nem volt valami izgalmas. Megkönnyebbültem, hogy nem öltem meg, most semmi gyilkos ösztön nem volt rajtam. Az unalom tovább folytatódik, mint mindig. Sétáltam a városban, majd alkonyatkor elindultam a lakásom felé, beléptem az ajtón, leszedtem a felszerelést, és lefeküdtem aludni. Holnap is lesz nap.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Asuna on Pént. Jan. 11, 2013 4:46 pm

Rettentően rövid volt, de mivel túl nagy volt a szintkülönbség, és csak fél életig ment a játék..ezért annyira nem is lehetett sokáig elhúzni. ^^" A harcot ezennel lezárom.

Hasarii Fumiaki: 5 exp 10 arany
Rosemarie Ewerard: 5 exp 10 arany
avatar
Asuna
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Harc a fejlődésért... vagy csak adrenalinért?" Rosemarie Ewerard vs Hasarii Fumiaki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.