Szophie

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Szophie

Témanyitás by Szophie on Szer. Jan. 09, 2013 2:11 pm

Frozen flower:
Petem fagy alapú támadása. A sebzés egyenlő az irányítás és a kitartás összegével, és speciális képesség/2-ször használhat
ó.

A kezdetek erdejében sétáltunk, én és a nem rég kikelt petem. Fogalmam sem volt arról, hogy most mit is kezdjek, ezért gondoltam, kiszellőztetem egy kicsit a fejem a friss levegőn. Esteledett már, de ez egyáltalán nem zavart. Az idő egyre hidegebb lett, ahogy a nap szép lassan lebukott a horizont alá. Kellemes, lágy szál fújt, ami összekócolta a hajamat, azt igazgattam jobbra, balra, hogy eredeti állapotában álljon, közben petem vidáman baktatott mellettem, és a fűben próbálta elkapkodni a szöcskéket, amolyan lesben áll, és ugrik "támadással".
Egy kitaposott kis csapáson haladtunk, egyre beljebb az erdőben. Egy tetszetős kis tisztáson, ami tele volt szebbnél szebb virágokkal, aztán megálltunk pihenni. Egy tölgyfa tövében élveztem a csendet. Elbambultam egy időre, mire észhez kaptam, teljesen besötétedett, persze ez nem zavart, ezért folytattam az elmélyült gondolkodásomat a múltamról, és a jelenről. Nem jutottam a múltammal kapcsolatban valami sokra, semmi változás, de a jelen annál izgalmasabbnak bizonyult. Igazából nem is bántam, hogy ebben a világban ragadtam.
- Te, kis farkas! Szerintem valami név is kéne neked.. - szólaltam meg a hosszas csönd után. Petem erre egy vidám vakkantás szerűséggel válaszolt.
- Tudod, nekem otthon is voltak állataim.. Egy hal, akit Némónak hívtak, egy nyuszi, aki a Buksi névre lett keresztelve, aztán kisebb-nagyobb módosítások után végül a Buksi von Büdi Dagi nevet kapta..- mosolyodtam el. - Tudod néha büdös volt, meg egyébként nagyon dagadt, mindig túletettem. Régen volt egy cicám is, akit Tigrisnek neveztem el, mert szürke alapon, fekete csíkos volt, és olyan volt, mint egy tigris, fekete-fehérben, kicsinyítve. Meg voltak kutyáink is, de nekem a szívemhez csak néhány nőtt igazán, tudod nagyon sok vadászkutyánk volt, de ezek engem nem érdekeltek. Igazából az utcáról befogadott kis kóbor ebeim voltak. Először 3 évesen kaptam egyet, aki skótjuhász, és pincsi furcsa keveréke volt, a feje, és a szőre skótjuhász, de a lábai kicsik voltak. Furcsa szerzet volt, meg kell hagyni. Aztán szülinapomra kaptam egy dalmatát is, mert nagyon szerettem a 101 kiskutyát, ezért értelemszerűen az ő neve Pongó volt, meg volt egy másik kis keverékem is, goldenretriver volt az anyja, az apja.. ki tudja? Őt Mackónak neveztem el. A legutolsó kutyusom fajtáját meg már meg sem tudom mondani. Fehér volt, kunkori farokka, a feje viszont fekete, és a feje tetején egy kis fehér csík, az oldalán hatalmas fekete pöttyök, a lábán meg kicsi pöttyök. Ő kis bolond kutya volt, de szeretett vadászni is, mindig elkísérte a többi vadászkutyát, sőt elöl futott, és mindig megtalálta a rókákat. Az más kérdés, hogy nem azt kellett volna keresni.. - nevettem el magam. - Az ő neve pont ezért Vezér lett. - Ekkor ugat. Most komolyan, miért ugat bele a beszédembe. De azért folytattam. -Ő volt az utolsó kutyusom, mert utána történtek velem rossz dolgok, és egyszerűen úgy éreztem, nem tudnék elég kedvesen bánni vele. Hmmhmmmm.. neked is kéne valami frappáns név, mint a többieknek. Mondjuk.. ööö.. Mégis hogy találtam én ki neveket a kutyáimnak?? Honnan jött az, hogy Vezér? - ugat. - Most mit ugatsz, te, kis picúr.. Várj!- valami szöget ütött a fejemben. - A Vezér név tetszik neked? - ugat. - Oké.. te választottad, akkor a neved mától Vezér, de figyelmeztetlek, nem változtathatod meg! - Ekkor kicsi farkasom boldogan megnyalta az arcom. - Azért ennyire ne szeress..
Ezután valami zajt hallottam a bokorból.
- Mégis mi a..? - farkasom támadó állásba ált, és valamire morgott a bokrok közül, ezért én is felálltam, és magam elé tartottam a késem. Ekkor egy mob futott elő a bokrokból, méghozzá egy vaddisznó.
- Jajj..! - sikítottam. Elég félelmetes közelről egy vaddisznó.. Egyenesen felénk tartott.
Ekkor valami váratlan történt. Farkasom szeme tengerkéken kezdett fényleni, és a levegőt ezernyi, szikrázó csillám töltötte meg, de mégis alig észrevehetően. Talán napfényben nem is látszana. Egyenesen a farkasom körül keringtek ezek a csillámok, és a vaddisznó felé szálltak, majd körülötte is örvényleni kezdtek. Ezután az hirtelen megállt, és mintha zúzmarás lett volna, bár ezt nem tudtam jól kivenni, a rossz fényviszonyok miatt. Pár másodpercig ez a fajta csillogás vette körül, majd pixeleire bomlott szét.
- E-ez?? Ez most mi volt? - kérdeztem a semmibe meredve, majd odafutottam, ahol az előbb az a vaddisznó állt. Semmi nem volt ott, semmi az égvilágon, csak fű, meg egy virág. Azt kezdtem e közelebbről szemügyre venni. Teljesen fehér lett valamitől, csillogóan fehér. Ekkor hozzányúltam.
- E-ez hideg? Ez teljesen megfagyott?? Vezér?? Ezt te csináltad? Akkor ez a te képességed, drága.. – örültem meg új felfedezésemnek.


_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Csüt. Jan. 10, 2013 12:14 am

Ossu! Very Happy *int*

Nagyon gonoszak a körülmények veled és velem kapcsolatban! Sad Majd én is meghívlak valamire, mint Bornis, Szophie-san! pályázatod pedig elfogadom!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Szer. Jan. 23, 2013 6:01 pm

Jellem:
Szophie igazán furcsa jellemmel van megáldva. Általában első megítélés alapján dönt a személyekről, furcsamód könnyen csatlakozik akárki társaságához, de sokáig tart, mire valakiben igazán megbízik. Gyanakvó, könnyen megsértődik, és jajj annak, aki becsapja. Becsületes játékos, de sokra tartja a büszkeségét, és ha valaki megsérti azt, igazán durván tud vele bánni, kislányos ártatlansága ellenére. Viszont még sohasem követett el komolyabb bűnt, leginkább a békére törekszik. Nem szeret másoknak magáról beszélni, az érzelmei elrejtésére törekszik. Elutasító, durva hangnemben beszél sokszor, máskor félénken. Nagyon jó színésznő, tökéletesen el tud játszani akármilyen érzelmet, könnyen megtéveszt másokat. Reménytelenül szüksége van kapaszkodókra, bíztatásra és szeretetre, ennek hiányban könnyen elveszik, és csak nehezen tud újra talpra állni, így mindennél jobban ragaszkodik örök társához, otthon egyetlen testvéréhez, a játékban (állatidomár lévén) farkasához. Szélsőségesség jellemzi, szeret olvasni, nagyon művelt .Zene terén ugyanúgy jöhet nála a klasszikus, mint a rock vagy pop zene. Imádja a régi korok emlékműveit, a múzeumokat, a nagy építményeket, de az egyszerű természet is ugyanúgy lenyűgözi.

Kiegészítés:
A játékba érkezésekor igazán elveszett volt, nem szeretett emberek közelébe menni, és sokat beszélni, de ez a játékban tartózkodásának ideje alatt megváltozott. Mostanra sokkal nyitottabb, nagyon NAGYON sokat beszél, mindenfélén képes nevetni, és életvidám, pont, mint gyerekként, sőt mondhatni rá, hogy nagyra nőtt gyerek. Szereti a különféle játékokat, és szereti érdekessé tenni a mindennapjait. Folytonos szokása mindig, mindenhol, mindenben elesni. És még egy fontos infó..Imádja a csokit, és a sütit, ezekkel mindig le lehet fizetni.
Fontosnak tartja a mondatot, amit egy küzdelem alatt mondott egy játékostársa:
"Ez a játék megbontja az elmét, ne hagyd hogy legyőzzön, harcolj ellene."
Ebben teljesen egyet ért vele, és megpróbálja felnyitni erről mindenki más szemét is.
A másik mottója: "Harc az elesettekért!"
Fogalma sincs, honnan van a mondat, talán olvasta valahol, de mindenesetre próbál tenni az ellen, hogy a kisebb szintű játékosoknak baja essen. Bár ez azért nem könnyű, tekintve, hogy ő maga is védelemre szorul..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Pént. Jan. 25, 2013 3:48 pm

Ossu!

Elfogadom a kiegészítést, átírhatod az adatlapodon Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Feb. 08, 2013 4:37 pm

Kinézet: Sötét haj, vörös, vagy kék színű szemek, hangulattól függ, bár eredetileg vörös. Arca fehér és makulátlanul sima. Apró, vidám kis vonások a szeme sarkában, mely barátságos külsőt kölcsönöz neki. Arccsontja finom éle és kerek arca van, igazán fenséges megjelenése. Finoman ívelt, vékony, szája van, mely a leggyöngébb árnyalatban rózsapiros. Haja talán a legtökéletesebb éke, ezernyi örvénylő, parányi fürttel follya körül makulátlan fehér arcát és nyakát. A legmeglepőbb mégis a szeme, hisz hány ember van, akinek változik a szem színe?. E két forgatag, mellyel szinte mindig érzelmetlenül mered maga elé, egy-egy kivétellel persze, mert mikor elfeledkezik magáról, apró, finom változások jelzik, érzelmeit. Ha valaki régóta ismeri, természetesen észreveszi az ilyesfajta változások legkisebb jelét is, de egy külső szemlélő számára szinte már félelmetes lehet az a márványszoborként figyelő tökéletes, érzelmetlen tekintet. Viszont a legtökéletesebben tudta álcázni érzelmeit, és olyan kifejezést vett fel, ha akart, amilyet csak szeretett volna. Érdekesség még, hogy szinte mindig van egy aprócska kis fehér, kék virág a hajában.
Ruházatát tekintve a stílusa egyedi. Imádja a masnikat, és a fémes színeket, főleg a kéket.(minden árnyalatban.) Épp ezért visel egyszerű, fehér pólót, masnival két oldalt az ujjánál és középen. Hozzá egyszerű szoknyát hordott, kék masnikkal, fekete cicanadrággal. Fekete, kék árnyalatban játszó, egyszerű köpenyt, fehér nagy rózsával a közepén. Cipője egyszerű, könnyed fekete topánka. Persze ez mind egyszerű ruhának tűnik, de tudniillik, hogy ezüstszállal van átszőve, így biztosítva nagyobb védelmet, és a köpeny (valamilyen szintig) tűz és vízálló anyagból készült. Pirosat,sárgát,narancsot,rózsaszínt , vagy ezeknek valamely árnyalatát szinte sohasem láthatunk rajta , mert utálja ezeket.


/Az aláhúzottak jelölik a módosításokat, és a képek..csak hogy el tudjátok képzelni./

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Szomb. Feb. 09, 2013 4:37 pm

Ossu! Very Happy

Elfogadom a változtatást, örülök hogy sikerült rátalálnod az ideális karakterképre! Kérlek módosítsd az adatlapod a pályázat tükrében.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 10, 2013 1:31 pm

1. képesség: A képessége a fény. Ez elsőre furán hangozhat, de lényegében kis fénygömböt képes létrehozni , melynek segítségével bármilyen körülmények között képes elvakítani az ellenfelét, így fölénybe juttatva petjét, illetve harcos társait, akik ezalatt nyugodtan támadhat, az ellenfél nem képes észrevenni őket, így eltalálni sem. A támadás spec. képesség/2 körig hat. (Ez a támadás hatásos sötétben való tájékozódásra is.)

Változtatás:
A képességem a fény. Ez elsőre furán hangozhat, de lényegében kis fénygömböt képes létrehozni , melynek segítségével képes elvakítani az ellenfelét. Ha az ellenfelet eltalálom ezzel a képességgel, akkor egyel nagyobb értéket kell dobnia a kockával, mint alapból, ahhoz, hogy találjon. Pl. Ha a fegyverkezelésünk egyenlő, akkor 3-at kéne dobnia, de ha eltalálom a képességemmel, akkor 4 -et kell, ahhoz, hogy eltaláljon.
A támadás spec. képesség/2 körig hat. (Ez a támadás hatásos sötétben való tájékozódásra is.)


_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Vas. Márc. 10, 2013 1:32 pm

Ossu! Very Happy

PÜ-ben már megbeszéltük, szóval elfogadom a módosítást gyorsan Smile
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Szomb. Márc. 30, 2013 2:09 pm

Nahh akkor.. Élek a lehetőséggel /ha jól tudom, egyszer szabad ilyet./ , és fegyverkészítő jártasságomat lecserélném páncél készítőre. Indok: Mert belőlük jóval kevesebb van.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Szomb. Márc. 30, 2013 11:43 pm

Csere engedélyezve, pályázat elfogadva Very Happy Új jártasságod 1 pontról indul, és az eddigi receptjeidet sem tudod már elkészíteni.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Csüt. Ápr. 04, 2013 3:45 pm

/Na végre ezt is megértem. megint boldogítalak egy kicsit..Razz/

Képesség:
Szophie akarattal át tudja változtatni petjét ember alakúvá, aki így minden emberi tulajdonságot - köztük a beszédet is. - magáénak tudhat. Ez nem függ a pontoktól, erre bármikor, és bármennyi ideig képes. Külső szemlélőnek az egyetlen feltűnő dolog a 2 kis fülecske, és a farok lehet, de ez is elenyésző, hisz hiheti egyszerű cosplayesnek is. Egyetlen legnagyobb előnye a képességnek, hogy a pet ilyenkor ugyanolyan páncélt hord, mint a gazdája, így megkapja a páncélpontokat. /Jelen esetben +16./

Keretsztori:
Oké, mostanra bőven túl sok volt az unalmasnak induló, semmittevő napokból, amik végül úgy sültek el, hogy találkoztam valakivel mob vadászat közben, akinek szintén nincs semmi dolga, és végül ez okból harcoltunk. Szóval elegem lett ebből, és megfogadtam, hogy ma biztos ki nem fogok mozdulni a városból. Viszont akkor mégis mit csináljak egy teljes napon keresztül? Az természetes, hogy lustálkodásra, és sütizésre szánom. El is indultunk végül, a kedvenc cukrászdámba, ami véleményem szerint a legjobb. Sokat időztem ott, és végig meg sem mukkantam, mert a gonoszkodó farkasom bedurcázott, hogy semmit nem csinálunk, ezért én is bedurcáztam, és nem szóltam hozzá. Végül viszont addig nézett rám hatalmas kutyuli szemekkel, hogy beadtam a derekam, és így elindultunk egy magasabb szintre, hogy ott kiélhesse gyilkos vágyait. Szépen eleresztettem, hogy ölje csak a mobokat, addig én meg lefeküdtem, és süttettem a hasamat a jó meleg napocskán. ~ Mennyivel másabb lenne, ha Vezér egy ember lenne.. ~ Gondolkoztam el a dolgon. Végül arra jutottam, hogy az csak még rosszabb lenne. Egy öntelt, mindenre elszánt gyilkos, ember bőrben.. A hideg is kirázott a gondolattól. Megkeserítené az életemet. Megjegyzem így is ezt teszi.. De ha a gondolatait még szavakba is tudná önteni, és úgy kifejezni utálatát. Ezt egyszer már megtette. Nem volt túl kellemes társaság, meg kell hagyni. Bár a maga módján igencsak kedves, és szeret engem, csak túl gorombán fejezi mindezt ki. Ekkor valami el állta a napfény útját, így kinyitottam a szemem, hogy megnézzem, ki vagy mi az. Egy szelíd, aranyos kisfiú állt velem szemben.
- Szia! Te meg hogy kerülsz ide? - kérdeztem kedvesen.
- Mégis mi az, hogy hogy? Te hoztál ide, lyukas agy. - szólalt meg, nagyon is lekezelően.
- Mégis mire véljem ezt a hangnemet, fiatalúr? Én tök kedves voltam veled, erre te meg.. - kezdtem bele a szidásba, de leintett.
- Inkább menjünk, és együnk valamit! Végeztem a vadászattal, és megéheztem! - jelentette ki, mintha ez természetes lenne.
- Nem vagyok az anyukád.. Nem foglak etetgetni. - Nézd már a pofátlanját. Egy ismeretlennel csak így beszélni.. hallatlan.
- Látom, még mindig nem esett le.. Vezér! A ne-vem Vez-ér! Én len-ni te pet. Ér-te-ni en-gem? - kérdezte, úgy játszva, mintha egy ufóval beszélne.
- Béke! - nevettem el magam, majd bele gondoltam abba, hogy ez most mit is jelent. Félelmeim beigazolódni látszanak.
- Ugye most csak álmodom?! - kérdeztem kétségbeesve. Lehetetlen! Ez ugye csak egy vicc?!
- Nem, ez az új képességed! Hát nem jó? Na, most, hogy végre felfogtad, indulás! - sürgetett. Na jó.. Én aztán nem kértem egy ilyen bosszantó képességet! De nem én! És most engem gyűlöl ez a rendszer, vagy mi? Lehetetlen, hogy ezt tegye velem! Átkozott! Megátkoztak! Egy gonosz farkassal, aki most már beszélni is tud, és ember lett. Az első megdöbbenésem nagyon hamar legyőzte a kiakadás. Fel nem tudtam fogni, hogyan cseszhet így ki velem ez a egész.. Végül egy nagy sóhajjal elindultam a noszogatásra, hogy majd akkor adok neki enni. Természetesen azért továbbra is reménykedtem abban, hogy mindjárt jön valami nevető ember, hogy ez csak "kandi kameraaa!" Vagy mindjárt felébredek, és akkor megint egy rendes, szótlan farkas fog előttem állni. Viszont ha mindez továbbra is így marad, akkor elkezdődött életem legrosszabb korszaka, amikor végig veszekedni fogok vele, ő meg mindenkivel, és és és.. Bele sem merek gondolni.-.-"

Jellem:
Vezér igencsak erőszakos, és felettébb gonosz. Ezt eddig is tudtuk, de jelleme kiteljesedni látszik most, hogy mindezt már szavakba is tudja ölteni. Viselkedése arrogáns, és bunkó. Kertelés nélkül megmondja mindenkinek, hogy mit gondol róla, és ez a vélemény szinte minden esetben negatív. Ha nagyon muszáj, viszont tud lehengerlően is bánni másokkal. /Puncsol ám rendesen, ha kell../ Ezen kívül nagyképű, ami miatt könnyen bajba is sodorhatja önmagát, és gazdáját. Lenéző másokkal szemben, hidegen hagyják az emberek érzelmei, véleményei. Nem is foglalkozik velük, mindaddig, míg nem akarnak azok közelebbi ismeretséget kötni velük. Ugyanis féltékeny, és ez miatt senkit nem akar gazdája közelébe engedni, akit félt, és véleménye szerint szerencsétlen, és semmire nem jó, pláne nem harcra, épp ezért kell őt mindig védelmeznie. Érzékeny, féltő, és gondoskodó oldalát ritkán mutatja, de azért ezek a jó tulajdonságok is fellelhetőek benne. No meg a gazdájához hűen, ő is imádja a sütiket, és a teát.Smile
/Majd még bővítem, ha a játékokban jobban kiteljesedik a jelleme, egyenlőre ennyi./

Kinézet:
Haja, fülei, és farka hófehér színűek. /mint ahogy ez elvárható egy fehér farkastól./ Hatalmas szeme lilás színben tükröződik, melyet apró szempillái bájosan öveznek. Igazán aranyos lenne a megjelenése, ha nem lenne mindig morcos. Viszont még ennek fényében is női szíveket megdobogtató kinézete van.
Mivel a petnek három kisállat fejődési szintje van, ezért nem csak pet alakban, de ember alakban is változások vannak a 3 kor között.
Bébi

Fiatal

Kifejlett

Színe:
Turquoise

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Pént. Ápr. 05, 2013 3:50 pm

Ossu!

A képességet elfogadom, gratulálok hozzá! Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Szomb. Jún. 29, 2013 1:32 pm

Pet képesség módosítás:
Petem fagy alapú támadása. A sebzés egyenlő az irányítás és a gyorsaság/2 összegével, és speciális képesség/2-ször használható egy harcban. Feltöltési ideje 3 kör.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Hétf. Júl. 01, 2013 11:06 pm

Ossu!

Mostan ezt is szigorúbban fogom venni, szóval érvényesítem az irányelvek azon részét, miszerint idomárnak nem lehet sebzést növelő képessége.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Hétf. Júl. 01, 2013 11:35 pm

Nyah akkor.. Utolsó variáció.><
Vezér képes a fényt manipulálni, aminek segítségével ellenfelét valamilyen állattá t tudja változtatni, de nem a szó szoros értelmében, csak ránézésre. (Petet is, és idomárt is!) Az adott illető is azt fogja hinni magról, hogy átváltozott. Semmilyen pontot nem változtat. A harc végéig működik, vagy amíg Vezér azt akarja.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Szer. Júl. 03, 2013 12:35 am

Éljenek a fun képességek \o/ Elfogadom a pályázatot.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Szer. Szept. 18, 2013 7:34 pm

Pályázat lvl 99...

1. képesség eredeti:
A képessége a fény. Ez elsőre furán hangozhat, de lényegében kis fénygömböt képes létrehozni , melynek segítségével képes elvakítani az ellenfelét. / ha az belenéz./ A képesség tükrözhető is. Kockás játékoknál: Ha az ellenfelet eltalálom ezzel a képességgel, akkor egyel nagyobb értéket kell dobnia a kockával, mint alapból, ahhoz, hogy találjon. Pl. Ha a fegyverkezelésünk egyenlő, akkor 3-at kéne dobnia, de ha eltalálom a képességemmel, akkor 4 -et kell, ahhoz, hogy eltaláljon.
A támadás spec. képesség/2 körig hat. (Ez a támadás hatásos sötétben való tájékozódásra is.)

Változtatott:
A képességeinél a fény elem választódott ki, mint alap. Így lehetséges az, hogy első képessége nem más, mint egy fény gömb megidézése.
A gömb színe, és hatása Szophie pillanatnyi érzelmétől függ, viszont ez nem Szophiera hat, hanem a petre, aki ilyenkor szintén átveszi Szo érzésit. Ennek hatására válhat dühössé, szomorúvá, nyugodttá, vagy éppen boldoggá. Ettől függően Vezér képességei romlanak, vagy éppen javulnak. Mindez az idomárra nem hat.
Kék gömb: nyugalom ~ Ha Vezér nyugodttá válik, akkor megnő a koncentrációs képessége, ez által sokkal könnyebben talál. Viszont a nagy odafigyeléstől gyorsabban elfárad, így a kitartása is visszaesik ~ Fegyverkezelés megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg kitartása csökken szint/4-el, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve. (20-as szinten 5-el, 21, 22, 23, 24-es szinten 6-al, 25-ös szinten 7-el.. stb.)
Piros gömb: Dühös ~ Vezér indulatai a szokásosnál is rosszabbá vállnak, ami miatt nő a támadásának ereje, ám ilyenkor elveszti a fejét, és az élete csökken. ~ Irányítás megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg élet csökken szint/8-al, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve.
Fekete gömb: Szomorú ~ Vezér szomorúvá válik, ahogyan gazdája is. Ennek hatására a védekezésre kezd el koncentrálni a támadás helyett. ~ Élet megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg irányításom csökken szint/4-el, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve. (20-as szinten 5-el, 21, 22, 23, 24-es szinten 6-al, 25-ös szinten 7-el.. stb.
Sárga gömb: Boldog ~ Vezért kitörő öröm fogja el, pont mint gazdáját. Ekkor a farkas a szokásosnál is aktívabbá, és pörgősebbé válik, ám ennek a hátránya nem más, mint figyelem ingadozás. ~ Gyorsaság megnő a szintem felével lefelé kerekítve, míg fegyverkezelés csökken szint/4-el, ha ez az érték nem kerek, akkor mindig felfelé kerekítve. (20-as szinten 5-el, 21, 22, 23, 24-es szinten 6-al, 25-ös szinten 7-el.. stb.

Feltöltési, és lehűlési idő egyaránt 5 kör, kivéve az élet módosítások, mert azok véglegesen maradnak. (értsd: ha már egyszer lecsökken az élet valamennyivel, az nem töltődik vissza, és fordítva.)

Előreterjeszteném, hogy ez a képesség nagyban függ az aktuális szituációtól, így userileg nem igazán irányíthatom, hogy melyik érzelem fog aktiválódni az adott esetben, egyszóval ez is egyfajta hátrány, illetve ez kijátszásilag is jó, mivel így a pet adott állapotát is ehhez kell igazítanom.

Megjegyzem, hogy mindezen módosítások csak, és kizárólag a pet pontjait befolyásolják, a karakterét nem.

Pet képesség módosítás:
Vezér képességeinek alap eleme a jég.
Ennek segítségével jégfelhőt küld ellenfelére, amely miatt az alig lát tökéletesen még látás jártassággal sem.
Kockás játékoknál: Ha az ellenfelet eltalálom ezzel a képességgel, akkor egyel nagyobb értéket kell dobnia a kockával, mint alapból, ahhoz, hogy találjon. Pl. Ha a fegyverkezelésünk egyenlő, akkor 3-at kéne dobnia, de ha eltalálom a képességemmel, akkor 4 -et kell, ahhoz, hogy eltaláljon.
A támadás összesen 4 körig hat.

Pet 2. képessége:

Képes fegyver forgatásra, így megkapja a fegyver által adott bónuszokat is, ám csak állatidomár fegyvereket bír el ~ pálcát, tőrt, ilyesmit ~ Illetve ezt csak addig használhatja, míg el nem törik a páncélja ~ ugye ami az előző képességem miatt van..~ és ezeket a +-okat csak a farkas kapja meg, Szophie nem. Egy harcban csak egyszer használható, majd a fegyver visszahelyeződik az invertoryba, ezen kívül egy fegyver csak 3 harcot bír ki a farkasnál, utána tönkre megy, és újat kell venni..

Magamra húztam a takarómat, és megfordultam. Fülem a megnyugtató, és folytonos hang irányába fordítottam. Dob.. Dob.. A hang ritmusa egybefonódva az enyémmel éltető szimfóniába gyökeredzett. Mintha egy szerető bátyó mellkasán feküdtem volna, teljes biztonságban éreztem magam. De mi ez? Mit keres az ágyamban ez a megnyugtató dob? És milyen kényelmes.. És mintha meleg is lenne. Kezemet nyújtottam álmosan, hogy kitapogassam a dobom alakját, és anyagát. Puha, és meleg, kicsit gyűrött.. És jé, nem is szilárd. Mintha valami ruha lenne. Végig simítottam ujjaimat az anyagon, míg nem egy másik felületre értem. Ez sokkal puhább volt, sima, és meleg áradt belőle. Mint a bőr.. talán. És olyan furcsa az alakja. Ez meg itt sokkal keményebb, de közben ugyanúgy puha. Aztán itt ez a nyílás is.. És mi ez a folyékony?
Jajj.. Megmozdult, és felszisszent a dob alattam. Mit tettem? Semmit, semmi nem történt, minden visszaállt a régibe. Csak egy kicsit megmozdult, mindez semmiség. Tovább tapogattam. Ujjaim valami selymesbe gabalyodtak, a kicsi, vékony selyem szálak. Mi lehet ez?
Végre rászántam magam arra, hogy kinyissam a szemem. Érdekelt, hogy mi lehet ez a dob.
Szemeim lassan szoktak hozzá a fényhez, agyam lassan fogta fel, mit is látok. Kezem bársonyos hajat simít, és amibe az előbb nyúltam bele, több, mint valószínű, hogy nyál. A nyak bársonyos bőrén, és a fehér, gyűrött pólón simítottam végig talán az előbb. A dob nem is dob, hanem egy szív hangja. És én.. én valakin fekszem! Na de álljunk meg egy pillanatra.. Hogy kerül ez a valaki az ágyamba? O.O Ésésés..
- ÁÁÁááááááááááááááá! - ugrottam fel sikítva nagy hirtelen, rögtön kiment a szememből az álom, ahogy rájöttem, egy férfi fekszik az ágyamban..- Te...te..te..te.. - nem tudtam mást mondani, csak teljesen elképedve bámultam, ahogyan álmosan megdörgöli a szemét.
- Mit kell korán reggel kiabálni. - ásítja tejesen nyugodtan. Mintha nem éppen az én ágyamban lenne úgy, hogy én nekem fogalmam sincs arról, hogy került oda. Ésésés... Mit csináltam én tegnap? Teljesen és tökéletesen úgy emlékszem, hogy lefeküdtem szépen aludni, tökéletesen egyedül, vihar volt, ezért Vezér félt egy picit, de végül hagytam, hadd gubózódjon be a takarója alá, ahogy ilyenkor szokott, és ennyi.. Semmilyen fiúra nem emlékszem, akinek itt kellene lennie. Ez..ez..ez.. Szexuális zaklatás!
- Vááááááááááááááááá! Vezééééééééér!!! Gyere, gyilkolj, ölj, tegyél valamit!!! - sipítoztam teljesen kiakadva. Erre a férfi csak bambán bámult rám, arról nem is beszélve, hogy a farkasom sehol nem volt. Pedig legalább olyasmire számítottam, hogy örömittasan betrappol ide, és szétszakítja ezt a nyomit itt.. De nem, ilyesmi nem történt. Aztán jött a felismerés..
- Mit tettél a farkasommal? - kérdeztem, miközben a sírás kerülgetett. Vezér.. Elképzelni sem tudom, hogy valami történjen vele. Az nem lehet! Ez az ember nem tehette ezt..
- Hogy mi? - fordította félre a fejét a fiú. - Már bocsáss meg, de nem értelek. - összeszűkült szemmel figyelt. - Persze ez nem újdonság. - ezt már halkan mondta, de én így is hallottam. Ettől függetlenül nem értettem.
- Izé.. szóval bocsi, hogy nálad aludtam, nem hittem volna, hogy így kiakadsz, de izé.. Tudod vihar volt. - ezt meg aztán pláne nem értettem. Hogy jön ez most ide? A vihar elől menekült az ágyamba, vagy mi?
És ekkor láttam meg azt, aminek eddig is szemet kellett volna szúrnia.. Két kis fehér fület a fiú fején. Pontosan olyat, mint amilyen az én petemé.
- Vezér? - kérdeztem, ám még mindig nem értettem.
- Igen? - kérdezett vissza, és látszólag ő sem értette, hogy most mi van.
- Te vagy az? - érdeklődtem, és egy picit közelebb léptem a fiúhoz.
- Ez meg milyen kérdés, ki lennék? - gúnyos hangnem, és a többi, és a többi.. ez az én farkasom.
Megnyugodhatok, nem szökött egy idegen férfi sem az ágyamba. Ám akkor mi ez a fura változás? Nem értem!
- Na jó, gyere a tükör elé! - ezzel elé fordítottam az ember méretű tükrömet. Erre az ért az én magabiztos petem is értetlenül nézett.
- Nőttem? - esett le az álla.
- És nem is akármekkorát, idősebbnek nézel ki, mint én vagyok. - mosolyodtam el.
- Hihihihihhhiiii.. :twister: - ezzel gonoszul elmosolyodott, kihúzta magát, még egy utolsó pillantást vetett tükörképére, majd csendesen felállt, és kivonult a konyhába. Mégis mit jelent az, hogy hihihihihiii? Ez olyan ördögi volt, hogy a hideg is kirázott.. Valamire készül talán? És mégis mi ez a magasság? Van vagy 180 centi...! Ez nem ér, legalább másfél fejjel magasabb nálam a saját petem!! Ésésés..
Teljesen ledöbbenve vettem tudomásul, hogy az én cuki kis farkas kölyköm felnőtt. Nem akarom! Nagyon nem! Arról nem is beszélve, hogy új ruhákat kell neki vennem. Bár a mostani ruhája is az, ami lefekvésekor rajta volt, amit nem értek, hisz az sokkal kisebb volt. Vele nőttek a cuccai is?
- Nézd!!! - nyitott aztán be nagy hirtelen, szemében lázas csillogással.
- Na mi van? Csak nem rájöttél, hogy feléred az asztalt? - gúnyolódtam.
- Nem, ez jobb. - Nem értem, mire ez a felhajtás. Csak egy pálcát tartogat a kezében, semmi több. Ez az a nagy durranás? Pff...
- Tudom használni! - ezzel örömittasan kirohant. Ki érti ezt? Én is tudom, mégsem vagyok tőle boldog.. Vagy most jött rá, hogy van keze? És várjunk csak.. Én meg most jöttem rá, hogy konkrétan egy férfival aludtam!! Pet férfival.. O.O Ez most miii??!! Nem! Nem! Nem!! Nem jelent ez semmit, igaz? Csak olyan, mintha egy plüss macival aludtam volna, vagy egy.. egy férfival, aki állat. -.-" Erről inkább senkinek sem beszélek soha, de soha az életben.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Csüt. Szept. 19, 2013 7:19 pm

Ossu!

Elfogadom a pályázatot, gratulálok Vezér második képességéhez Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Nov. 24, 2013 7:27 pm

3. Képesség

Passzív: Szophie különleges módon látja a körülötte levőket ha a képesség aktív. Egy fajta kis fénygömböt lát a mellkasuknál lebegni - csak ő látja - amely színétől függően megmutatja, hogy az ellenfélnek mi a szándéka irányában, milyen érzelmek vezérlik.

Aktív: Mivel Szophie érzi az ellenfél támadó szándékát is, megnő az eséje azok kivédésére - megnő 1 alkalomra a fegyverkezelése a szintje felével, de csak az ellenfél kockadobására hat ez, neki továbbra is ugyanannyit  kell dobnia a sikeres találathoz.

A képesség aktív formáját három körönként lehet használni, míg a passzívot akármikor.

Pályázatot késöbb játszom ki.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Csüt. Nov. 28, 2013 3:45 pm

Ossu!

Elfogadom a pályázatot, gratulálok a harmadik képességedhez! Attól a ponttól kezdve, hogy kijátszottad a megszerzését/felfedezését, használhatod is Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 16, 2014 7:57 pm

3. Képesség módosítás:
Még ki sem játszottam._. szóval a módosítotthoz írok pályázatot, ha nem gond.>.<

Tik-tak, tik-tak. Az idő kegyetlen sebességgel telt. Tik. És máris öregebb vagyok, mint annak előtte. Tak. Még öregebb. De itt bent.. Itt még mindig tizenhat éves vagyok, mintha csak megállt volna az idő. A hajam sem nő, a körmöm sem, semmi nem változik rajtam, ha nem akarom azt.
A halál gondolata viszont itt van, itt lebeg folyton. Nem azért, mert látjuk az öregeket, nem szép, csendes lefolyású. Még csak betegségek nincsenek. Minden kegyetlenül gyors, az egyik pillanatról változik a másikra. Egyszer még él, aztán hirtelen nem. Egyik pillanatról a másikra szakadnak pixelekké az emberek.
És ez a szörnyűség, a rossz ezen a helyen. Még felkészülni sem lehet a dologra. És hogy egy mob okozta, egy játékos, avagy kint történt vele valami? Azt már senki sem írja tudja, aki nem látta.. Nincs sírtábla, és azon nincs felirat. Még csak egy olyan hely sincs, ahol gyászolhatnánk hamvait. Mert ő már nincs itt, eltűnt. Semmi nem maradt..
Askr.
És ott van a másik. Ő pedig túlságosan is kézzelfogható. Egy olyan kort hirdet, mely már nincs, elenyészett. És a felejtés lassú folyamat. Erre feltűnik, a boldog gyerekkor hírnöke, ezzel felborítva lelkem törékeny békéjét.
Justin.
Miért most? Amikor boldognak érezhettem magam egy kicsit, amikor minden visszanyerte régi színét és vidámságát.
A sors fintora, hogy most történt ez. Az élet hullámvasút. És mint tudjuk, ha felérünk a magasba, utána mindig zuhanás következik. Zuhantam. És amikor végre leestem, azt hittem, nem juthatok lejjebb. Justin feltűnése elég volt, hogy minden jókedvem elszállingózzon, és azt hittem, ez a mélypont. Tévedtem.
Azok a fekete betűk, melyekkel elszállt minden, mit egyáltalán kedvnek lehet nevezni, azok voltak a legmélyebb pont. Nem volt már rossz kedv, jó kedv, semmilyen kedv. Talán csak halál kedv.
De a mélyről mindig felfelé vezet az út. Innen már nincs lejjebb, ugye?

Az erdőben voltam, egyedül. Régen éjszaka volt, sötét mindenhol. Nem láttam a mobokat, bár ők láthattak engem. Mégsem támadtak meg. Amíg nem támadok én, addig ők sem. Három veszély volt, melytől félnem kellett. A játékosok. Az utamba kerülő fák. És önmagam.
De hiszen Askr megígérte.. Azt mondta, hogy ha öngyilkos akar újra lenni, én ölhetem meg. És én azt hittem, hogy számára is annyit jelent ez, mint számomra. Nekem ez az ígéret maga volt a minden. Erőt adott saját magamnak is az élethez.
De biztosan betartotta volna.. Ha megígérte, akkor az szent. Biztosan nem azért, nem azért... Távozott közülünk.
Zaklatott voltam. Nem tudtam egyszerűen felülkerekedni a dolgokon. Ahhoz túlságosan megemészthetetlenek voltak. Mint egy hatalmas adag sötét, mérgezett karamell. Annyi van a számban, hogy rágni sem tudok. És keserű, szörnyen. Ez a kettő nekem túl sok. Először Justin felhozza az emlékeket, ezzel okot adva az öngyilkosságra. Aztán meglátom Askr fekete betűit, ezzel elveszítve a kapaszkodót, melyet ő nyújtott.
Már csak a lehetőség hiányzik. És a sötétben, egyedül éppen azt keresem.
Most nem szabadna magamban lennem. El kellett volna mennem valakihez. Hinari szobája csak karnyújtásnyira lett volna.. Egy beszélgetés vele biztosan helyre ráz. De ilyen állapotban az ember nem gondol a legmegfelelőbb megoldásra, vagy ha gondol is, viszolyog tőle.
Én a halált kerestem, kergettem. Nem tudtam volna megtenni önmagammal. De más meg tudja tenni velem. Ennyire egyszerű. Szinte vágytam rá, hogy valaki megöljön, még akkor is, ha ezt még gondolatban sem mertem kimondani. De nem jött.. Minél jobban kergettem, annál jobban elkerült a veszély.
Egy fának mentem neki, fejjel. Ez a fa is itt az utamat állja! Mérgesen belé ütöttem. És az ütésemre valami felfénylett egy pillanatra, miközben fémes hang hallatszott. És az öklöm ott maradt. Valami.. valami kiállt az öklömből. És belé szorult a fába.O.o ... Elkezdtem húzkodni, de izéé.. nem ment. Kitámasztottam a lábammal magam a fában, és úgy húzkodtam a kezem, meg azt a valamit, ami kiállt belőle, bele a fába.. vagy mi. És akkor engedett. Én pedig a popsimra estem.
És kitört belőlem a nevetés.
Ilyen nincs. Ez az egész annyira.. abszurd. Hogy ez történjen velem az éjszaka közepén egyedül az erdőben. Másokat ilyenkor megerőszakolnak, én meg.. Nem mintha ez nem lenne jobb, sőt.. Csak.. xDD
Képesség:
Vaskarom.\o/
Szophie tenyerének tetején vaskarom nő a bőr alól, összesen három. Amikor ezt használja, akkor az alap ereje megnő spec. képességnyi ponttal 5 körig, majd többé nem használhatja a harc alatt.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Vas. Márc. 16, 2014 8:16 pm

Ossu!

Annyi kitétellel elfogadom a képességet, hogy maximalizálod a teljes sebzésed (idomár+pet) negyedében a sebzésbónusz mértékét Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 16, 2014 8:32 pm

Oki.:3 megdumáltuk.Wink

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Hétf. Május 05, 2014 8:26 pm

Akkor a megbeszéltek alapján módosítás:

Pet 1. képsség:
Vezér képességeinek alap eleme a jég.
Ennek segítségével jégfelhőt küld ellenfelére, amely miatt az alig lát tökéletesen még látás jártassággal sem.
Kockás játékoknál: Ha az ellenfelet eltalálom ezzel a képességgel, akkor egyel nagyobb értéket kell dobnia a kockával, mint alapból, ahhoz, hogy találjon. Pl. Ha a fegyverkezelésünk egyenlő, akkor 3-at kéne dobnia, de ha eltalálom a képességemmel, akkor 4 -et kell, ahhoz, hogy eltaláljon.
A támadás összesen 4 körig hat.
Kiegészítés: Ha az ellenfélnek alapból nem kellett dobnia, akkor innentől 2, vagy nagyobbat kell ahhoz, hogy találjon.

Pet 2. képesség:
A farkas képes fegyver forgatásra, így megkapja a fegyver által adott bónuszokat is, ám csak állatidomár fegyvereket bír el ~ pálcát, tőrt, ilyesmit ~ Illetve ezt csak addig használhatja, míg el nem törik a páncélja ~ ugye ami az előző képességem miatt van..~ és ezeket a +-okat csak a farkas kapja meg, Szophie nem. Egy harcban csak egyszer használható (mármint egyszer addig, amíg el nem törik a páncél), majd a fegyver visszahelyeződik az invertoryba, ezen kívül egy fegyver csak 3 harcot bír ki a farkasnál, utána tönkre megy, és újat kell venni..
Módosítás: Ha a pet páncélja sosem törik el (, mert a pet nem sebződik. pl.: boss harcokon, kazamatákban), akkor egész harc alatt érvényben marad.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Kedd Május 06, 2014 11:03 pm

Ossu!

Elfogadom a módosítást.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.