Szophie

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Hétf. Szept. 22, 2014 6:47 pm

Jellem frissítés/változtatás:
Szophie igazán furcsa jellemmel van megáldva. Általában első megítélés alapján dönt a személyekről, furcsamód könnyen csatlakozik akárki társaságához, de kapcsolatai általában felszínesek az emberekkel, kevesen kerülnek igazán közel hozzá. Gyanakvó, könnyen megsértődik, és jajj annak, aki becsapja. Becsületes játékos, de sokra tartja a büszkeségét, és ha valaki megsérti azt, igazán durván tud vele bánni, kislányos ártatlansága ellenére. Viszont még sohasem követett el komolyabb bűnt, leginkább a békére törekszik. Néha hirtelen döntéseket hoz meg, érzelmi állapota is könnyen, gyorsan változik egyik pillanatról a másikra. Elutasító, durva hangnemben beszél sokszor, máskor félénken. Nem szeret másoknak magáról beszélni, az érzelmei elrejtésére törekszik. Nagyon jó színésznő, tökéletesen el tud játszani akármilyen érzelmet, könnyen megtéveszt másokat. Reménytelenül szüksége van kapaszkodókra, biztatásra és szeretetre, ennek hiányban könnyen elveszik, és csak nehezen tud újra talpra állni, így mindennél jobban ragaszkodik örök társához, otthon egyetlen testvéréhez, a játékban (állatidomár lévén) egyetlen örök bajtársához. , ezek hiányában könnyedén visszaváltozik a régi, játék indulása előtti Szophievá, aki elutasítja, eltaszítja az érzéseket, mind a jókat, mind a rosszakat, ezzel elbarikádozva magát a fájdalomtól, csalódástól, ugyanakkor a boldogságtól is.
Szélsőségesség jellemzi, szeret olvasni, nagyon művelt és mindenben az összefüggéseket keresi. Zene terén ugyanúgy jöhet nála a klasszikus, mint a rock vagy pop zene. Imádja a régi korok emlékműveit, a múzeumokat, a nagy építményeket, de az egyszerű természet is ugyanúgy lenyűgözi.
A játékba érkezésekor igazán elveszett volt, nem szeretett emberek közelébe menni, és sokat beszélni, jellemzően akkor még a kinti viselkedése uralkodott rajta, de ez a játékban tartózkodásának ideje alatt egyelőre megváltozott. Mostanra sokkal nyitottabb, nagyon NAGYON sokat beszél, mindenfélén képes nevetni, és életvidám, pont, mint gyerekként, sőt mondhatni rá, hogy nagyra nőtt gyerek. Szereti a különféle játékokat, és szereti érdekessé tenni a mindennapjait. Folytonos szokása mindig, mindenhol, mindenben elesni, ám amióta akrobatika jártassága van, ez a tulajdonság sajnos megszűnt. És még egy fontos infó..Imádja a csokit, és a sütit, ezekkel mindig le lehet fizetni.
Fontosnak tartja a mondatot, amit egy küzdelem alatt mondott egy játékostársa:
"Ez a játék megbontja az elmét, ne hagyd hogy legyőzzön, harcolj ellene."
Ebben teljesen egyet ért vele, és megpróbálja felnyitni erről mindenki más szemét is.
A másik mottója: "Harc az elesettekért!"
Fogalma sincs, honnan van a mondat, talán olvasta valahol, de mindenesetre próbál tenni az ellen, hogy a kisebb szintű játékosoknak baja essen. Bár ez azért nem könnyű, tekintve, hogy ő maga is védelemre szorul..

Szeret mindenféle ismeretlen emberrel ismerkedni, random kiválasztani a tömegből egy érdekes személyt, és odamenni hozzá beszélgetni.
Mániája a hatalom, és ennek elvesztése egészen rosszul érintette. Szeret másokat irányítani, még ha ezt - önbizalmának csökkenése miatt - a játékban aligha gyakorolja.
Mindezek mellett segítséget is szívesen nyújt a nála alacsonyabb szintű játékosoknak. Nem célja, hogy mindenki mehalljon..Razz De a pirosakat sem ítéli el, lévén, nem tartja főben járó bűnnek a gyilkolást. Főleg, mióta maga is parancsot adott ki egyszer rá.. Persze ez még játékon kívüli történet..Rolling Eyes

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Pént. Szept. 26, 2014 2:47 pm

Ossu!

Elfogadom a jellemváltoztatást.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Szomb. Okt. 25, 2014 11:12 pm

NJK pályázat
Név: Ismeretlen
Megszólítás: Kun
Kor: ??
Kaszt: Harcművész
Foglalkozás: Besúgó
Szint: IsmeretlenKinézet: Átlagos, a tömegbe olvadó. Sehonnan sem tűnik ki soha. Egy kicsit fiatalka, szőke kisfiú, nagy, vastag keretes szemüveggel. Amolyan igazi kocka fajta kinézettel.

Lopakodás: 4
Észlelés: 3
Hallgatózás: 4
Látás: 2

Vadászat: 500
Halászat: 500
Ital készítés: 300
Lovaglás: 100Pontozás: Ismeretlen
Szín: goldenrodVannak dolgok, melyek szükséges elemként épültek be a kinti életembe. És most, hogy lassacskán berendeződött az életem ebben a különös világban, hiányolni kezdtem ezeket. Egyre többször jutottak eszembe olyan tényezők, melyek szerves részét képzeték odakint mindennapjaimnak, és melyeket idebent is szükségesnek, sőt, fontosnak és hasznosnak láttam. Végül elhatározásra jutottam az egyik ilyen dologgal kapcsolatban.
Így hát kabátot ragadtam, és leereszkedtem az alvilágba. Történt ez 2024. január 20-án. Már nem most volt, ám mostanság jutottam el arra a pontra, hogy ténylegesen magaménak érezhetem az akkor kötött szerződést.
De kezdjük csak szépen a történet elején..
Fagyos, csillagtalan éjszaka volt, mikor útnak indultam az általam vélt alvilág helyszínére. Nem volt bennem félsz, ám Vezért magammal cipeltem. Mégis ő volt a fegyverem. Habár sokkal egyszerűbb lenne egy karddal, vagy késekkel lófrálni, valahol mégis biztonságosabbnak éreztem farkasomat. Talán azért, mert így nem rajtam és a saját reakcióidőmön múltak a dolgok.
Már jó előre egyéni nyomozásba kezdtem, és annak ellenére, hogy nem igazán szoktam ilyesmikkel foglalkozni, megvoltak a készségeim hozzá. Így aztán hamarosan érdekes dolgokat tudhattam meg. Nemsokkal később, ma pedig úton voltam egy bizonyos hely felé, melynek a létezése sem teljesen bizonyos.
A sötétbe lassan köd vegyült, és én alig láttam a mellettem loholó farkast is, nemhogy egy bizonyos helyet megtaláljak. Szerencsére a minimapom még ki tudtam bogarászni, és a koordinátákat is megszereztem, így nem kellett igazán a látásomra hagyatkoznom.

Igazából olyan helyeken jártam, ahova normális zöld indikátoros aligha tenné be a lábát, és amelynek létezéséről egy JL tagnak még csak tudnia sem szabad. Szerencsére latba vetettem Vezér fogának erejét, tárgyalóképességemet, és hasznomra vált az is, hogy lassan elterjedt rólam, hogy kedvezek a vörös indikátorosoknak. Habár tudtommal sem Zu, sem Makoto nem szerves része az alvilágnak olyan mélységekben, amennyire nekem szükségem lenne rá, azért a velük való kapcsolatomat sikerült hasznosítanom. Némi kis hazugság, csalafinta nőies mosoly, sokatmondó bókok, majd hideg, tárgyilagos hangnem, fenyegetés, és végül újra a kedves és jópofa kislány. Nem kellet sokat könyörögnöm az információkért, kit így, kit úgy, de sikerült meggyőznöm. És a zárt ajtók feltárultak előttem. Olyan helyekre jutottam be, amelyek létezése még meg sem fordult a fejemben a sao társadalomban. Úgy tűnik, a hatalom még nem alakult ki, de a sötét oldal már mélységes hálózatokkal jelen van az Aincradi életben. De nekem ez csak jó volt. Profit kerestem. Nem szerettem lejjebb adni az igényeimet.
Hamarosan a ködben végigbotorkálva pár utcán, egy jellegtelen kis épülethez értem. Tudtam, hogy nem az ajtón kell bemenni, hanem az előtte lévő lábtörlő alatt elhelyezett csapóajtón, amely egy kocsmába vezet. Amint beléptem, vagyis sokkal inkább beestem, rögtön rám tapadt az összes tekintet egy pillanatig, majd folytatták tevékenységüket, mintha mi sem történt volna. Csak egy helyről láttam rosszalló tekintetet villanni a céhjelzésem felé, a többiek ügyesen eltakarták meglepettségüket és megrökönyödésüket. Magabiztos léptekkel haladtam végig a szürke köveken, egyenesen a pult felé véve az irányt.
- Egy whiskyt. - rendelek a csapostól, és helyet foglalok a magas széken.
- Nem vagy te túl fiatal.. - hajol hozzám közel a férfi, miközben egy korsót törölget el. Nem esek kétségbe.
- Nem. - válaszolok magabiztosan.
- Fanyar ízlésre vall. - jegyzi meg, miközben tölt nekem. - Nem illik egy ilyen kislányhoz.
- Azt majd én eldöntöm, mi illik hozzám, és mi nem. - válaszolom eleresztve egy aprócska mosolyt, majd magam elé húzom a poharat, és kortyolok. Merengve nézem a poharamban a folyadékot, és a pohárnak koccanó jégkockákat.
- Hallottam valamit.. - folytatom tovább a társalgást a csapossal. - Bizonyos valakitől. A dolog érdekelne engem. - újra felnézek rá, rámosolygok. Ha igaz, amit tudni vélek, akkor ő is tud a "dologról".
- A dolog? - mosolyog vissza rám, és szemében valamiféle elismerés csillan meg, párosítva némi kíváncsisággal.
- Csakhogy a dolognak kulcsa van. - vonja meg a vállát. Mosolyom még szélesebbé válik, hisz tudom, helyben vagyok. Felhörpintem a maradék italom, majd elismétlem a mondatot, mely elvileg az a bizonyos "kulcs".
- A kicsi fehér kutya jó kutya, a fekete kutya rossz kutya? - nézek rá kérdőn, még mindig mosolyogva, majd leteszek egy zacskót az asztalra, melyben jól halhatóan arany csilingel. És nem egy whisky ára, abban biztos lehet akárki az itt ülők közül, akik minden bizonnyal összes hallgatózás jártasságukat rám állították. Nem gond, nincs nagy titkolni valóm. A csapos is szélesen elmosolyodik, szolidan elteszi a zacskómat, majd fejével  wc felé billent.
- Bal, kettő. Harmadik sor ötödik. - mondja még, majd elfordul, és tovább mossa a poharakat. Én pedig felkelek helyemről, végignézek a társaságon még egyszer, s utoljára, elkapva néhány kétkedő és néhány elismerő tekintetet, sőt, néhány félreérthetetlenül perverzet is, majd elindulok a mosdó irányába, és a megfelelő sorszámú wc megfelelő csempéje alatt megtalálom a kulcsot, mely nyitja az igazi, fent látott ajtót.

Belépek rajta, sötét, kosz, por és pókháló fogad. Köhintek egyet, majd elindulok a nyikorgó padlón át. Vezér engedelmesen követ.
Belépek egy terembe, melynek fala csupán tégla. Egy alak áll a sötétben, engem figyel.
- A kocsmáros jelzett, hogy jönni fog valaki. - mondja fiatalos, vékony, férfihoz képest magas, ám átlagos hangon.
- Bevallom, álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy hozzád hasonló lesz az. - kel fel, és lép közelebb, így már láthatom alacsony, soványka alakját.
- Én viszont reméltem, hogy hozzád hasonló lesz. - mondom elmosolyodva.
- És mond, mi vezetett rá a front egyik nemes harcosát, hogy betedd a lábadat egy ilyen mocskos helyre. Vagy talán meguntad az igazság palota fényesre csiszolt köveit?
- Nem verekedni jöttem. Tárgyalni, egyezséget ajánlani.
- Milyen egyezséget kérhet egy magadfajta? - kételkedés hangzott hangjában.
- Valamit, amiben a képességeidre van szükségem. Máskülönben minek fáradtam volna azzal, hogy megtaláljalak.
- Nocsak, ez egészen érdekes. Folytasd. - hallom hangján, hogy mosolyog. Kezével egy öreg kanapé felé mutat. Leülök, ő is mellém. Immár láthatom szőke haját, szemüvegét, egészen különös árnyalatú, ártatlan szemét.
- Aranyos. - jegyzem meg kuncogva.
- Ez a profilom. Ezért tudom jól végezni a munkámat. - mosolyodik el az ártatlan archoz egyáltalán nem illő gonoszsággal.
- És épp ezért vagy a legjobbak között.
- A legjobb.
- Remélem. A szolgálataidra volna szükségem.
- Mint már említetted.. De mi a pontos feladat?
- Azt még nem tudom.
- Nem tudod? Cél nélkül kerestél fel?
- Nem, a célom a meggyőződés, hogy segítesz nekem majd, ha szükségem van rá. Amint pontosan kitalálom a feladataidat, hidd el, közölni fogom veled.
- Pusziért vagy szempilla rebegtetésért?
- Természetesen megfelelő fizetségért. Információkra van szükségem.
- Mint mindenkinek, aki engem keres fel. - bólint. - De ennek borsos ára van.
- Pont egy hozzám hasonló frontharcos ne tudná kifizetni? - elmosolyodok. Talán egy kicsit vissza kell majd fognom a költekezésemet, de úgy gondolom, simán ki tudom fizetni a fiút.
- Akkor keress fel, ha szükséged van rám...
- Van. Azt akarom, hogy a közelemben légy, és akármikor elérhesselek.
- Az áldozatokkal jár..
- Megteszed, vagy nem?
- Mondd, miért teszed ezt? Miért van szükséged rám? Tudom ám, ki vagy te, és a barátaidról is tudom, kik.
- Ez csak természetes. Ha nem tudnád, nem lennél elég hasznos.
- De azt nem értem, miért lehet szükséged rám?
- Azt neked nem is kell tudnod, elég, ha én tudom. De ígérem, csak testhezálló feladatot fogsz tőlem kapni.
- Különös.. Téged a köztudat nem ilyennek ismer.
- És nem is kell ilyennek ismerniük. Rólad is mást gondolnak, mint a valóság.
- Igaz. Ez hasznos dolog. Mégis.. Sosem gondoltam volna.
- És épp ebben az előnyöm. Senki sem gondolja.
- Hümm.. Kun.
- Tessék?
- Hívj Kunnak.
- Kun-kun, ez vicces.
- Nos, Szophie-szophie, ha megbízásod van számomra, tudod, merre találsz. Érdekesnek talállak, jó játéknak tűnik.
- Szerintem is. - mosolyodok el az általam is oly gyakran használt kifejezésen. - És garantálom, hogy még érdekesebb lesz. - ezzel sarkon fordulok, és ott hagyom. Azt hiszem, a szerződés megköttetett szóban. És amíg kellő pénz és magabiztosság áll rendelkezésemre, azt hiszem, számíthatok rá az ügyeimben.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Vas. Okt. 26, 2014 3:44 pm

Ossu~!

Elfogadom a pályázatot, készíts Kunról egy adatlapot az NJK-boardba, és használatba is veheted Smile
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Szer. Dec. 03, 2014 8:42 pm

4. képesség.\o/

Szophie képes innentől gondolati síkon beszélgetni a mobokkal, minibossokkal és bossokkal. Csak ő hallja ezt, meg az alany, aki képes szintén fejben válaszolni, méghozzá emberi nyelven. Tehát voltaképp a gondolatait közli Szophieval a kérdésekre, kijelentésekre, egy Szophie által is érthető formában. A mobok ilyenkor nem képesek hazudni, hiszen azt Szophie ugyanúgy hallja, ha pl. arra gondolnak, hogy most azt fogom mondani, hogy.., nem pedig azt, hogy...! Vagy pl. azt is, ha arra gondolnak, hogy: "mégis mi ez a fejemben?! :O"
A statokkal, és hasonló dolgokkal való kérdések viszont nem lehetségesek.>< És cserébe Szophienak is őszintének kell lennie, mert a mobok ugyanúgy hallják minden gondolatát.:3

OOC így ismerkedős játékok játszhatóak ezekkel a lényekkel. Miniboss esetén a mesélő, boss esetén KA, mob esetén pedig az aktuális játékos/mesélő irányítja ezeket.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Vas. Dec. 07, 2014 2:45 pm

Ossu!

Tekintve, hogy a moboknak emlékei is vannak, némelyik boss beszél, és a petek is tudnak beszélni, így nem mondhatok nemet arra, hogy gondolati síkon barátkozni tudj a lényekkel xD Viszont nem gondolatolvasás, csak telepátia, így a hazugságos részt kérem szépen kivenni, Szophie kisasszony, és mehet hozzá a háttérsztori.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Dec. 07, 2014 3:38 pm

Nyuhm.. És Klein bácsi, akkor nekik kötelező mindig válaszolni, vagy fejben csendben is maradhatnak? :O

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Vas. Dec. 07, 2014 8:28 pm

Mesélőtől függ, biztos vannak félénk, szégyenlős, vagy makacs mobok is xD
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Kedd Dec. 30, 2014 4:00 pm

Képesség története
...
és nincs meg az öt szó..
...

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Csüt. Feb. 26, 2015 8:10 pm

Falat képesség pályázat:
A gyík képes általa szabályozott időpontokban egy kicsiny, fejére pont illő sötét keretes napszemüveget teremteni, és hordani, látási viszonyok romlása nélkül. Cool Eközben két lábra képes állni.

Keretsztori: majd kijátszásban, ha elfogadtatódik.^^

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Klein on Szomb. Feb. 28, 2015 4:56 am

Ossu!

"Teremteni". Na, ennek a magyarázatára vagyok kíváncsi Very Happy Legyen valami a rendszerbe illő megoldásod erre a "teremtésre", és akkor elfogadom a képességet.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Aug. 13, 2017 7:32 pm

Pet 2. képesség:

Vezér, mivelhogy egy északi farkasról van szó, immunis a hidegre hatalmas szőrme bundája miatt, sem életpontjaiban nem vonódik le, sem pedig mozgásában vagy kitartásában nem akadályozza. Van rá lehetősége, hogy egy embert - egyszerre csak egyet! - megvédjen, azaz melegítsen a saját test hőmérsékletével, így az a játékos vagy njk is immúnis lesz a hidegből fakadó életpont csökkenésre, ugyanakkor a kitartása és a mozgása ugyanúgy akadályozva lesz.

Pályázat kijátszása: /Még nem teljes, következő körökben még folytatódik Razz /
http://swordartonline.lifeme.net/t3526-kuldetes-narnia-kronikai#110923

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Strea on Pént. Aug. 18, 2017 12:25 pm


Elfogadom a képességet; amint ki van játszva, már használhatod a linkelt küldetésen kívül is Smile

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.