Kimiko vs. Juurei

Go down

default Kimiko vs. Juurei

Témanyitás by Kyrena Juurei on Csüt. Jan. 10, 2013 9:49 pm

Nos, eddig nem mondhatnám, hogy túl jó statisztikával rendelkezem. Két küzdelemből egy döntetlen és egy vereség. Bár, ha bele gondolok, az első lehetett volna győzelem is, de én bolond módon ezt az eredményt csináltam belőle. És még bölcselkedtem is hozzá. Bár be kell valljam, igaz volt, amit mondtam. Az utóbbit viszont feladtam, mielőtt... khm... Elájultam. Azt hiszem arra a Jinre igencsak a szívbajt hoztam volna, ha csak úgy földre dobom magam a küzdelem közepén. Pedig már kezdte komolyan venni. Lényeg, ami lényeg, és fő az egyensúly, tehát most nyernem kell. Nincs más lehetőségem. Épp ezért döntöttem úgy, hogy feldobok egy másik kihívást a főtéren ácsorgó táblára.

"Kardforgató keres játszótársat. Perverz alakok kíméljenek! Aki vállalja a kihívást, várjon itt a táblánál. Rövidesen érkezem!
Juurei"

Írom meg rövid, lényegre törő mondataimat. Most nevet is teszek mellé. Bár vicces volt a "Kardforgató-sama" megnevezés, ismét nem akarom hallani. És a második mondatot is szükségesnek éreztem. Hátha most sikerül rendesen küzdenem, anélkül, hogy a... fóbiám közbeszólna. Egy ideig még állok a tábla mellett, aztán keresek egy kényelmesnek tűnő padot. A tömegnek nem mondható népségen könnyű átlátni, így ki is szúrok hamarosan egy utcai bútort, mi még üres. Remek! Azonnal odabaktatok és hátsóm annak ülésre szánt részére helyezem. Most már csak várnom kell. Remélhetőleg nem túl sokat. Nem akarok itt ücsörögni állandóan. Na jó... Ha holnapig nem jelentkezik senki, akkor leszedem és átírom, téve rá egy időpontot is. Csak már kezdek türelmetlen lenni... Jöhetne valaki!

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko vs. Juurei

Témanyitás by Kimiko on Pént. Jan. 11, 2013 11:01 am

Visszatérve egy kis grindelésről, ami valójában mértéktelen mob ölést jelent, col és exp farm céljából, a városközpontba vetettem az irányt. Persze előtte, még betértem egy fogadóba megpihenni. Miközben mentem, furábbnál-furább alakokkal találkoztam. A városban általában nem páncélban és fegyverrel mászkálok, de most kivételes eset volt. Rajtam volt a teljes felszerelésem. Valójában elfelejtettem levenni, amikor átléptem a városhatárt. Nem is volt nagy baj, mivel megpillantottam a városközpontban egy nagy táblán egy hirdetést, amelyen vállalkozik valaki egy csetepatéra. Nekem ez tökéletes volt. Ezzel is fejlődik a harci tudásom, és erősebb leszek. Mert most aztán nem vagyok valami tápos, a fegyveremet is csak épphogy kezdem megszokni. Azért mennyire lehet már szokatlan, repülő pengékkel harcolni? Másoknál nem láttam még ilyen féle fegyvert, mindenkinél valamilyen két kézzel fogható fegyver van. Jajj, még az elfeknek is van kristályuk, na de azt is két kézzel fogják. Állva a táblától egy kicsit távolabb, hezitáltam azon, hogy most menjek e oda. És ha egy nagyon erős ellenfél jön ellenem? Akkor mit fogok tenni? Fogom, és futok? Olyan ellenfél ellen, akit meg sem tudok ütni, nincs értelme kihívnom. Mert az csak pikpakk egy ütés és lerendez, de teljesen. Valami azt sugallta nekem, hogy ez nem lesz egy nagyon erős ellenfél, nem lesz kettő-három szinttel magasabb, mint én. Talán ez volt a kezdő löket? Vagy már ösztönösen hozzá szoktam volna a harcokhoz, és szeretek harcolni? Mindenesetre én ezt egy tudatalatti löketnek könyveltem el, amit nem érthettem meg, hogy honnan jött… Csak úgy jött… Mert nem is baj, nagy elmélkedéseim közepette, már oda is értem a táblához, és ott álltam a tábla alatt. Csak azt a dolgot nem értettem meg, hogy honnan fogja tudni, hogy pont én akarok ide jönni, mert rajtam kívül még sok ember áll itt, csak ők éppen most olvassák a táblán lévő hirdetést. Többségük továbbhalad egyből, a maradék még áll és gondolkodik pár másodpercet, majd ők is továbbhaladnak. Csak én lennék egyedül az a hülye, aki jelentkezik erre a valamire? Hmm… Nem baj. Próba szerencse, jó lesz kipróbálni magam még több játékos ellen.

//Bocsi, most nem jöttek a sorok, betegen nincs ichlet Razz //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
avatar
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
125/150  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko vs. Juurei

Témanyitás by Kyrena Juurei on Szomb. Jan. 12, 2013 1:58 pm

Az idő telik. Emberek jönnek-mennek. A tábla környékén jó ideig nem történik semmi. Én jobb híján, elfogyasztok némi ételt a padon ülve. Mégis mit tehetnék? Eldöntöttem, hogy várni fogok, de azt nem, hogy koplalni is. Az dolgaim közül egy kisebb szendvicset varázsoltam elő és azt falatozgattam. Közben kényelmesen elterülök a padon. Amint végzek az evéssel, hátra dőlök és élvezem, hogy arcomra süt a nap. Másokat lehet, hogy idegesít, de én szeretem ezt az érzést. Már csak azért is, mert a valós világban nem sok ilyen pillanatom volt.
Időközönként a tábla felé sandítok. Egyszer csak meglátok előtte néhány embert. Nincs mit tenni. Ahhoz, hogy tudjam, hogy az én hirdetésem miatt vannak ott, várnom kell. Eltelik egy perc, majd még egy és még egy. Az emberek mozgolódtak, kivéve egyetlen személyt. Egy lányt, hogy pontosítsam valamelyest a leírást. Biztonság kedvéért várok még egy-két percecskét, majd felkelek. Megigazítom a ruhám, összeszedem oldalamról leszerelt kardomat, majd megindulok felé. Arcomon barátságos mosoly. Először a táblához megyek és leszedem a hirdetést. Ha nem ő az, akkor sincs kedvem tovább várni. Azt néhány tépéssel megsemmisítem, aztán a lány elé lépek.
- Emiatt vártál? Ha igen... Elnézést, hogy eddig várattalak. Meg kellett bizonyosodnom róla, hogy ezért vagy itt - mosolyodom el.
- De... Ugye te nem csak azért vagy itt, hogy nézd a harcot? Mert ha igen, ellenfél hiányában a küzdelem elmarad... - sóhajtom.
Na igen... Jártam már így, és bár az a srác mégis vállalta a kihívást, a küzdelem nem volt túlzottan élvezetes. Remélem most másként lesz.
- Ha viszont a kihívásomra felelnél... A nevem Kyrena Juurin - nyújtom felé kezem, barátian.
Amennyiben a lány tényleg azért van itt, hogy megküzdjön velem, folytatom a szövegelést.
- Úgy gondoltam, küzdhetnénk fél életig... Akár itt, a téren is. Más kikötés nincs. Megfelel, vagy van egyéb javaslatod?

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko vs. Juurei

Témanyitás by Klein on Kedd Feb. 05, 2013 8:03 pm

Ossu! Very Happy

Kimiko eltűnt a ködben, így kérésre lezárom a KT-t. Juurei jutalma 10 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko vs. Juurei

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.