Külváros

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 10, 2015 6:24 pm

Bacchus: Fotó Kristály
Szophie: Bronzgyűrű
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Bacchus on Hétf. Ápr. 20, 2015 2:10 pm

*Kemila toborzás*

Az öregékhez ritkásan benézek, de most nem ilyen ügyben jöttem Tolbana határába. Négyünknek elszámolni valója van pár másik személlyel.

*1 órával később*

Hosszú ideig tartott, de a már eszméletlen játékosokat egy kupacra feldobáltuk. Az össze visszavert, pirosban lógó életerű kupac, mesésen csillogó páncéldarabkáikkal tündököltek, a virágzás ünnepének napfényében. Xen sebtében összeszámolta, a kupacot, ami tizenkét játékost számlált, és persze az ő keze tiszta maradt. Malcolm utána egyesével pakolta ezt egy rozogának tűnő szekérre, miközben Fraggy, fosztott amit csak tudott. Mivel maguktól nem adták át értékeiket, az erő hatalmát kellett bevetni, és elégedetten néztem a tömegbunyó eredményét.
- Barátaim, fizetés nap van! - vigyorogtam szélesre mosollyal. Mire Malcolm csak nagyot sóhajtva, egy kis zsák aranyat lökött én és Fraggy közé. Mint a kutyák ugrottunk a zsák tartalmáért, Majd Xen két jól irányzott dobással kiütött és szemünk elől szedte össze az aranyat. Megköszönte Malcolmnak az e havi fejadagját, és vissza dobta a zsákot. A kis szemétláda, ezt mindig eljátssza.. morogtam. Ugyanúgy pislogtam, mint hal a vízben, és a többi tizenkét gyerkőc. Malcolm folytatta a munkát, és Fraggy-t is felemelte, gúnyosan odavetette neki, hogy ez alkalommal ő is elmegy a szekérrel, mire barátom csak egyszerűen, őrjöngve forgatta szemét. A behemót nem tette a szekérre, hanem a két elé kötött szamárral foglalatoskodó felé intett.
- Viheted a szemetet, csak a szokásos helyre, egyenlőre. Azzal egy kisebb zsákot bízott még a bozontos ürgére. Bőre természet ellenesen néhol fekete foltokkal volt tarkítva, még az arcán is, nem csak a karjain. Majd Xen felengedett minket állni, mire Fraggy egyből neki rohant. Én pedig ezzel nem törődve, Malcolmhoz, hogy megszerezzem a zsákot. Egyértelműen kellett a havi juss, hisz én hívtam ezeket össze. És ugyanúgy érdemem, a győzelem is fölöttük.
Pár percen belül mindenki elégedetten figyelte a lassan tovább haladó szekeret, ami távolba tova haladt. Xen törte meg a csendet. Ezért a szállítmányért közel nyolcezer aranyat fogunk kapni. Malcolm megvillantotta arany fogát és elégedetten kurjantott. Fraggy rá sem rántva felállt és elbandukolt. Még visszaszólt, és felajánlott egy jó unaloműzési programot, amire a többiek kaptak is.
- Dehogy megyek - feleltem. - Menjetek csak, hajkurászni, később csatlakozom, most azonban egészen más dolgom van - azzal a gourdot megtöltöttem némi borral és lehörpintettem jó felét azon nyomban. Két dolgom van, élvezni a napot, aztán meg beugrom a két öreghez. Nekidőltem az út irányjelző kövének, ami Horunka falu hollétét mutatta a határban, amerre a szekér is lassan elzötyögött._________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Kemila on Hétf. Ápr. 20, 2015 9:04 pm

Tolbana környékén volt dolgom, ami egy kissé elhúzódott. A külváros részén járok, ami talán élettelibb volt egykoron. Mivel van már szabadidőm, így tökéletesen lelassul a járásom. Néha megállok, hogy egy-egy épület maradványát megnézzem. A hely határához érkezem, mikor a távolban megpillantok egy ücsörgő illetőt. Ilyen távolról nem tudom eldönteni, hogy milyen indikátoros. Óvatosabbra veszem a figurát, de egyre inkább közeledek felé. Mikor közelébe érek, akkor magam meglepve szólok hozzá.
- Hello! – köszönök oda neki, ezzel talán jelzem, hogy nem ellenségesek a szándékaim. Biztos távolságban megállok. Egy darabig nézem a testhelyzetét, de fél szemmel próbálok figyelni a környezetemre. Mikor megállapítom, hogy nem fognak rám támadni, akkor a férfit nagy ívben megkerülöm a vicc kedvéért, mint ha félnék tőle, aztán haladok előre. Nem hinném, hogy bárki mellém merne szegődni, mert az utóbbi időben, amúgy is csak szóloztam. Legtöbb esetben csak a környék felfedezése volt a cél, amit azután gyorsan lejegyeztem magamnak, hogy a későbbiekben visszatérhessek. Hirtelen megállok, majd felnézek az égre és azon gondolkozom, hogy most már mennyire otthonomnak érzem ezt a virtuális világot. Ugyanúgy alszok, felkutatom a helyeket és különböző kutató munkát végzek. Néha küldetéseket csinálok, amik elég hosszúak ahhoz, hogy elég időt vegyenek el tőlem. Idő? A valós időt nem érzékelem, úgy mint a testem jelzéseit sem. Fogalmam sincs róla, hogy miként nézhetek ki és megkérdőjelezem a létem is. Vajon mi lesz, ha egy év telik el vagy kettő, vagy annál sokkal több? Fontos kérdések, amik olykor még előjönnek, de egyre kevesebb alkalommal. Egyre inkább részesévé válok, vagyis jobban mondva szívja magába a lényem.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
avatar
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Bacchus on Kedd Ápr. 21, 2015 4:40 pm

Kellemesen pihentettem az izmaim és lassan regenerálódott életerőm. Az út porában ülve és hátamat nekidöntve az oszlopnak, egész kényelmes pozícióban tengettem az időt. Közben borozgatásommal olykor-olykor megdöntve a gourdot hörpintettem, a jobb kor napjainak nedűjéből. Nyolcezer arany.. annyira hihetetlen, ez csak azt jelenti, mehetünk magasabbra. Az ettől arcomra öltött vigyoromat, egy üdvözlő hang alakította át szimpla mosollyá. Ugyan a verekedésből megszereztem a sárga indikátort, de ez még nem súlyosbodott az állandó sárgára. Tudom hamarosan visszavált zöldbe. Életerőm közeledett a teljeshez. A pihenő és a terület nagyobb regenerációt biztosított, mintha odakint a határban zajlott volna, a reménytelen csapattal.
- Szia - köszöntöttem viszont és lelögyböltem torkom a maradék borral, kiürítve a gourdot. Míg feltérképezte lehetőségeit én sem pazaroltam időm, csinos. Több sem kellett, minthogy továbbhaladjon, addig viszont tűrtem nézését. Feltápászkodtam és ősi hívásnak engedve, utána eredtem. Pár könnyed lépéssel, csattogtam a lábbelimmel az apró kavicsos úton, félre rugdosva a kisebb kavicsokat. Innen már jobban látszott, közel egy fejjel alacsonyabb a lány, alig állam fölé érhet, de azt hiszem ennek jelentősége nulla. Már csak a kérdés, mit látott, és hogy veszélyes-e, szereti-e a piát?
- Hova, hova kislány? - utolsó szónál, játékosan elhúztam a szót, ahogy még annó óvodában tanultam, mielőtt megráncigálom a másik copfját. Nem értem be egészen, sőt, bő két méter híja még. - Talán eltévedtél? Ismerem a környéket, rendesen.. ott - mutatta tőle jobbra - azokon a mezőkön saját kezűleg is dolgoztam - meg más kezeivel is.. többnyire. - Erre ugyan nem veszélyesek a mobok, de jobb ha felfogadsz, egy vezetőt - széttártam karjaim, majd csupasz mellizmaimra mutattam - engem. Mosolyogtam kedélyesen.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Kemila on Kedd Ápr. 21, 2015 6:55 pm

Hallom fél füllel, hogy visszaköszön, de én nem igazán tekintettem az ő irányába. Elég volt egyszer megnéznem, hogy felmérjem a helyzetet. Amolyan erőfickónak képzelem el, főleg azért, mert csupasz mellkassal mászkál. Ha én tennék ilyet, akkor bizony sokan könnyű nőcskének gondolna. A legtöbb férfi meg biztosan a társaságomat keresné. De nincs szerencséje az erősebbik nem képviselőinek, mert én jól fel vagyok öltözve. Nem mutogatom magam túlságosan. Nem az én stílusom, hogy a különböző testrészeimet tárjam fel mindenki előtt. Ívben kikerültem őt, ami az óvatosságomra utal. Azonban Mr.csupasztest a nyomomba szegődik, mi több utolér. A kérdése hallatán édesen ránézek, aztán hirtelen megtorpanok.
- Egyáltalán nem vagyok kislány – szögeztem le az elején, hogy ne hasonlítson össze a kis szűz 16 évesekhez.Szembefordulok vele, hogy újfent íriszeim kereszttűzébe kerüljön.
- Eltévedni? Nos nálam kizárt dolog, kivéve ha nem működik a térkép. Ettől függetlenül elég jól ismerem ezt a környéket, mert gyakran megfordulok a környéken. Van egy pár hely ahová gyakran el szoktam járni. - mesélem neki, hogy nem éppen vált be, amit elképzelt magában. Valószínűleg a kezdő játékost lát bennem, akit könnyen el lehet csábítani. Mikor tovább szövi a szavait a csodálatos pókhálójában, akkor egyszerűen nevetnem kell.
- Bocs, de nekem nincs szükségem olyan emberre, aki elcserélte az eszét és felsőtestének ruházatát egy tál lencséért. – vetettem oda neki, mint az erős hullám a partra vetett halat. Kis szünetet tartok, hogy emésztgesse csak a hallottakat.
- Számomra így festesz, emellett a másik ok, amiért nem kérek a vezetésedből, mert én szintén az vagyok. Van egy közösségem, ahová tartozok.- magyarázom el neki. Ekkor indulok csak el újra, aztán út közben hátrapillantok, hogy mi a helyzet az úgy mond útitársammal.
- Szóval igazán értékelném, ha nem tennéd nekem a szépet. – oktatom ki, hogy én igazából nem kedvelem az olyan alakokat, akik nyomulnak. Én jobban szeretem a tettek emberét, mármint ha megvéd veszélyes helyzetben, akkor több esélye lesz nálam.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
avatar
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Bacchus on Szer. Ápr. 22, 2015 12:15 am

Nocsak, nocsak, fején találtam a szöget. Kaján vigyorrá formálódott a mosoly szám szegletében. Azt már cask látom, hogy nem vagy kislány, de legalább aranyos, hogy így felkapja a vizet. Cseppet sem izgatott, hogy mit tud, vagy mire képes, csak kíváncsian vártam, hogyan fog visszavágni, az őt ért megszólításra és hatott.
- Tapasztalatot megkíván ez a vidék, az már szent - válaszoltam is rögvest.
Felnevettem csak a könnyed visszaszólásra. Ha tényleg igaza lenne, már nem élnék. Mókás, esküszöm! Viszont a mondat második fele érdekesebben hangzott már.
- Legyen hát - válaszoltam immáron némi komolyságot erőltetve, vigyorra görbülő vonásaimra. Mikor lejjebb adtam a jókedvből szóltam is - Bacchusnak hívnak, neked mi a neved? - megvártam válaszát mindenképp, majd folytattam is.
- Igazán ne haragudj, csak annyira látni akartam arcod, miután úgy kerültél ki mint valami csövest - felnevettem itt - ezek után muszáj voltam haramiának beállítanom magam, s látom az öltözékem el is érte a hatását - vagyis a hiánya. Végig néztem a lányon, ő azért inkább úgy öltözött, mint aki jeges területre készül, de sebaj. A lényeg először is a kobakjában van.
- A megjelenésem legfőbb, oka, hogy boxoló vagyok - fontam össze karjaim mellkasom előtt, hogy jól láthassa a dagadozó izmokat - látom te is hasonló lehetsz - biccentettem arca felé - te is hordasz a szemed alatt tetoválást. Én is. Összesen tíz alkalommal lettem bajnok. Te? - kérdeztem, az ő tetoválása különbözött az enyémtől, de hasonlóan jelentősnek tűnik, nem véletlen tetovál az ember az arcára, csak ha valami olyasmit ért el, amit más nem tud. Független attól, hogy szerencsétlen vagy alkalmatlan az életre.
- Nos, ha már kislány nem is vagy, te milyen közösségbe tartozol? Mesélhetnél róla. - kérdeztem komolyan, miközben leengedtem karjaim, és ha érdekelte, ha tiltakozott, nem nagyon izgatott, egészen mellé léptem és kisebb lépésekkel elindultam Horunka felé. Ha útközben lemaradt, így járt.. akkor a borokkal töltöm el az időt és lassan átcammogok a szekér után.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Kemila on Szer. Ápr. 22, 2015 5:41 am

Ha nem ebben a virtuális világban lennénk, akkor ügyet sem vetnék rá. Csupán egy kis hal lenne, mint a többi ember. Azonban az a igazság, hogy egyre inkább kezdi megváltoztatni a viselkedésem és jellemem a játék. Lehet aranyos vagyok, de a való világban mégis csak egy ember életét elkobzó gyilkos, aki parancsra öl.
- Inkább kitartást, odafigyelést és józan észt – szólok hozzá, hogy ne legyek annyira szótlan. Lehet velem beszélgetni, de normális keretek között. Ezek mellett szívesebben beszélgetek olyan mellett, akit már valamennyire megismertem. A jelenlegi partnerem elég hamar bedobja a törölközőt, sőt hamarosan bemutatkozik nekem. Nem marad viszonzatlanul a gesztusa, mert én finoman meghajlok és bemutatkozom.
- Kemila – röviden és velősen válaszolok, mikor ő belefog egy magyarázkodásba. Különösebben nem hat meg ez a látni akartam arcod duma, sőt azt azt követő néhány mondat úgy szintén. Ha tudnám, hogy ő mennyire leszólja a kaftánom, akkor minden valószínűség szerint tőlem telhetően szólnék vissza. Végül megtudom azt, hogy bokszoló és végül sikerül kihúznia belőlem egy nevetést.
- Ühün, azért van rajtam kaftán, hogy a dagadó izmaim eltakarjam. – teszek rá egy lapáttal, majd később megingatom a fejem. Sóhajtok egyet, csak az után válaszolok.
- Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy én mi voltam. A tetoválásomnak más jelentősége van, de nem fogom az orrodra kötni. S igazán értékelném, ha nem agyalnál rajta és tennél fel rá kérdéseket. – szögezem le előre, hogy bizony veszélyes vizek felé kormányoz, ahol bizony egy rossz irányítás az ő életébe kerül. Persze annyira okos vagyok, hogy nem fenyegetőzőm a halálával. Egyik részről nem tudom pontosan milyen szintes. Rákérdez végül, hogy milyen közösségbe tartozom, amit sokkal jobban fogadok, mint a való világ szakmám iránt.
- A közösség neve Éjkötetek Őrzői, ami megcélozta magának, hogy alaposan végignézi az egyes szinteket, hogy biztosan ne maradjon sötét folt vagy ismeretlen rész belőle. A sok kis apró tudást megőrizzük magunknak, ezáltal leszünk többek a többinél. Ezen felül információkat adunk el, mint például ha valaki keres valakit, akkor azt jó pénzért eláruljuk. Vörös indikátorosok helyét és egyebek. De mondjuk például a nyolcadik szinten található ritka tárgy megtalálásának helyét megtartjuk magunknak. Ez vonatkozik mobokra, küldetésekre és egyéb különlegességre. – magyarázom el neki, hogy milyen fajta közösséget képzelek el, de közben ő Horunka felé veszi az irányt. Fintorgok egy keveset, de végül követem. Megragadom az alkalmat, hogy hátha csatlakozik. Mellé lépek, aztán tartom vele a lépést.
- Egyelőre nem vagyunk valami hű se sokan, de remélem egy napon kellő embert tudhat magáénak ez a közösség.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
avatar
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Rogan Hartnett on Vas. Jún. 12, 2016 2:07 pm

Állatidomár fegyver aukció

Az enyém lett, inkább szerencsével mint tehetséggel ugyan de megszereztem a fegyvert. Büszkén csodáltam, forgattam, azonban mégsem érzem a sajátoménak. Nachum nem fejtette ki a véleményét a fegyverről, sőt ami azt illeti sosem szokta véleményezni a felszereléseim ami olykor dühítő, olykor pedig érthető, hiszen nincs joga megszabni, hogy én mit viseljek, és így én sem kötelezem olyanra amit nem akar. Vagy legalábbis az esetek többségében nem.
Szerencsés vagyok, hogy az enyém lett a fegyver, hogy engem választott. Viszont valami azt súgja, hogy nem azért választott ki engem, hogy viseljem és használjam, hanem inkább azért, hogy kihasználjam, és segítségére legyek, hogy egy olyan gazdát keressek neki aki eléggé értékesnek érzi.
Ezért hirdetésekkel bombáztam tele a nagyobb városokat, és persze ezeket csak az fogja észre venni aki elég szemfüles, és időben reagál, hiszen olyannyira kegyetlen és türelmetlen voltam, hogy a kora reggel kiragasztott plakátok már a mai délutánra hívja a lelkes vásárlókat, Tolbana városába. Csak az jön ide aki megteheti magának, hogy idejöjjön.
Türelmesen vártam, hogy egyáltalán lesz-e érdeklődőm a kesztyűre, vagy lesz-e egyáltalán olyan aki a nevetséges árért megvenné-e a fegyvert.


Plakát:

Úgy érzi, hogy nem elég erős a barátaihoz képest?
Szeretné lenyűgözni szíve választottját egy egzotikus felszereléssel?
Vagy csupán egy régi vágyát akarja teljesíteni és a kezében tudni egy legendás fegyvert?
Akkor itt a lehetősége!
Ma 16 órakkor Tolbana külvárosában, a Kopott Kancsó fogadóban akár az Öné lehet a Legendás Nevelés kesztyűje
Feltéve, ha elég pénze van rá.

Az aukcióra nem csupán pénzt, de tárgyakat is felajánlhat.
Tárgyak értékei:
T1: 100 arany
T2: 350 arany
T3: 500 arany
T4: 1000 arany
Ritka: 2x-es szorzó
Licitlépcső: 1000 arany

Azonnal az Öné lehet, 60.000 arany készpénz ellenében!
Ne hagyja ki!
2026.06.12. 16:00

Mához egy hét a határidő, ha addig nem érkeznek érdeklődők megtartom a fegyvert. Aki a legmagasabb licitet adja azé lesz, feltéve ha nem veszi meg senki automatice 60k-ért. Razz
Az összes idomárnak küldtem Pü-ben a linket erről, hogy biztosan senki se maradjon le erről a csodálatos lehetőségről.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 12, 2016 10:53 pm

Engem elsőre nem is a szöveg érintett meg, az a típus volt, ami felett elsiklott a szemem. Nem vagyok elég erős? Én soha nem is leszek az, ha minden igaz. A második mondat inkább a pasikat fogná meg, míg én magamban jót mosolyogtam. Jay-t nem éppen valami jó kis felszereléssel lehet megfogni :3
A harmadiknál álltam meg pár lépés után, és mint valami tolató kocsi, libbentem vissza az oszlophoz.

Amióta tudtam a létezésükről, szerettem volna tudni, az állatidomár kaszt vajon melyik legendással is rendelkezik. Végül a sokadik megjárt könyvtárban rá is leltem, és bár a működési funkciója nem tetszett igazán, mégis volt valami, ami vonzott benne. Talán csak puszta pszchológia, a tudat, hogy legendás. Sőt, teljesen biztos is vagyok benne. Mégis...
Ha nálam lehetne, ha megszerezhetném, akkor talán (biztos) nem érezném végre ilyen szerencsétlenül magam. Érezném, hogy érek valamit egyáltalán, hogy van nekem is esélyem. Hogy segíthetek a többieknek, legyen szó bossharcról vagy kazamatáról, bármiről. Ha pedig igazak a pletykák, hogy a legendás csak egy cím, és valójában a fegyver maximum a T2-es szintet üti meg, még az sem érdekel. Fejleszthető.

Elsőre Álomkelőre néztem, ő pedig unottan vissza rám. Egyszer-kétszer már átbeszéltük, elmélkedtünk, álmodoztunk (ez utóbbi inkább csak az én részemről) arról, hogy mi lenne, ha a mienk lenne. Hogy ő hogy érezné magát attól, ha olyan érzelmet váltatnék ki vele belőle, amit egyébként nem érezne. Csak a farkát legyintette.
~Ezt biztosan akkor tudnám, ha már ott tartanánk. Egy próbát minden megér, és ha nem működik, még mindig lehet változtatni.~
Most pedig itt egy lehetőség, amire lassan már inkább kezdek nyálcsorgatni, mint igazán ácsingózni.
-Najó... inkább majd... ezt még átgondoljuk.

Mert hát valljuk be:
Pénz az nincsen.
A számlámon alig több, mint 1000 arany pihen. Úgy a kezdő licitre talán elég. Sorba vettem ezután a saját felszerelésem, majd mindazt, ami a Bankban pihen, porosodik, kihasználatlanul. Hisz elvégre nem vagyunk sokan; Jaden eltűnése és Shakan közönye óta maximum ha három fővel számolhatok, magamat is beleértve. A Unity immár sokadik alkalommal a pusztulás szélén áll, jóformán már kisebb lelkiismeretfurdalással merném kipakolni a készletet. Többek közt ezért is fogtam pár napja meg mindent, amiből több volt egynél, és vittem el a Szabad Rablás Boltocskába.
Pont ezért a T1 és 2 cuccok kiesnek számomra a beszámításból. Azt Shuéknak szánom >.>
A maradékból viszont... pár kivételtől eltekintve odaadnék mindent.

Így meg is jelentünk, a kiírt időpontban, talán még jó fél órával előtte is.
Idegességemben a körmömet is rágtam már, nem csak a hajamat csavartam, míg Álom a végtelen nyugalom megtestesüléseként ült mellettem.
Felálltam, mikor elkezdődött a műsor és felkészültem rá, hogy életemben először megtörjem a saját anxiety érzésemet
(ugye, milyen gáz, mikor valami nem jut eszembe magyarul?)
és elsőnek tegyem fel saját aranykészletemből az 1000 aranyat.

Ennél úgyis többet ér, de nem leszek bolond, hogy egyből felrakjam mindenem.
Már sokat láttam apámat, ahogy netes aukciókon részt vett. Ha nem is sokat, de talán egy-két aranyszabályt ismerek.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jún. 13, 2016 6:29 am

Shu nem az a fajta volt, aki kitörölte volna a kéretlen leveleket, és az összes rendszerüzenetet elolvasta, sőt, a spam részleg is mind olvasott volt az üzenetei között. Ez nagyrészt Timinek volt köszönhető, aki megtanította arra, hogy a tudás és az információ az hatalom, és leszidta, ha bármit olvasatlanul kitörölt. Most is ez volt a helyzet, ahogy csipogott a rendszer, Timi azonnal mellé ugrott, és együtt nyitották meg a levelet.
-Húú... na ilyet sem sokszor láttam még itt.
Vigyorodott el szélesen az idomár, majd az első ránézés után, elkezdte tüzetesebben olvasni.
-Nope, Frilinát nem érdeklik a felszerelések... bár téged meg igen, szóval talán.
-Ne hülyéskedj Shu. Ez a legendás fegyver.
-Óoóóóh! Tényleg! Na akkor erre lecsapunk!

És már indult is volna a megadott helyre, Timi azonban elállta az útját a farkával.
-Emlékszel arra, hogy mit mondott Atoru?
-Izé... mire gondolsz pontosan?
-Emlékszel arra, hogy kinél láttuk ezt a fegyvert?
-Jesus! De...

Timi mancsa ekkor már a lány zsebében volt, és a kezébe is nyomta a Hazatérés Kristályt.
-Kezdetek Városa.
Nyögte ki kissé elhaló hangon Shu, és ahogy újra összeálltak a pixelekből, Timi elröppent a Black Iron Castle irányába, Shu pedig elkezdte írni a levelet Mirikának.


Kód:
Azonnal keresd meg Ayanit! Egy fickó most írt nekünk, hogy el akarja adni a Nevelés Kesztyűjét. Reméljük nincs baj. Shu & Timi


Elküldés, majd rohanás a kastély irányába, ahonnan ekkor Timi már visszatérőben volt, és a legfontosabbról rögtön értesítette a társát.
-Nincs kihúzva a neve.
-Tehát ellopták tőle...
-Vagy csak nem foglalkozott eléggé a fegyverrel. A Legendás fegyverek új társat keresnek maguknak, ha elhanyagolják őket.
-Jó... oké... de Ayani még megnézésre sem akarta nekünk odaadni. Ha hagyja, hogy elvegye tőle a rendszer, akkor biztosan valami baj van...

Amikor ezt mondta, akkor azonban már egy új levél fogalmazódott, szintén a céhvezérnek, ha addig nem válaszolt volna.


Kód:
Megnéztük a Kastélyban. Nem ejtették ki. Nem ellopták, mert akkor arról biztos szóltak volna, szóval a rendszer vette el, mert nem foglalkoztak vele. Nagyon ragaszkodtak hozzá, ha ezt engedték, akkor biztosan valami baj lehet. Talán szükségük lehet rátok.


Innentől kezdve ez azonban a céhvezér dolga volt. Shu számára elég volt egy céhet segíteni, és bár nagyon büszke volt Timire, amiért ennyire gondolt a többiekre is, még Ayanira is, aki nem kedvelte őt, ennél jobban nem akart belefolyni. Ők csak pár perccel az aukció megkezdése előtt érkeztek, és bár tömeget vártak, gyorsan kiszúrták Chant, aki mellé be is sorakoztak, közvetlenül azután, hogy licitált. Lendült is az következő táblácska a magasba, hiszen az idomár készült ilyennel is.
-Kettőezer arany.
Ezután viszont halkabbra vette a hangját, és köszönésképpen rámosolygott a kedves ismerőseire, miközben Timi is biccentett feléjük.
-Ne licitáljatok nagyon fölénk. Küldivel fejlődik, egyszer ti játszotok vele, egyszer meg mi. Szeretném, ha a miénk lenne, de nem akarunk önzőzni.
Chanból ki se nézte, hogy midnrapelné Álomkelőt, vagy a macskából, hogy ezt hagyná, szóval fel sem hozta ezt a témát. Valószínűsítette, hogy ők is ugyanúgy akarják használni, ahogy ő tenné.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Rogan Hartnett on Hétf. Jún. 13, 2016 1:03 pm

Türelmesen várakoztam a Kopott Kancsó egyik félreeső asztalánál italomat kortyolgatva. Persze csak semmi erőset, hiszen ma résen kell lennem, elvégre egy aukciót kell lebonyolítanom. Nachum békésen pihent az asztalon, alig észrevehetően, hiszen olyan kis pöttöm szegény. Egy pár perccel múlhatott el a hirdetésben foglalt időpont, én pedig elégedetten pislogtam körbe, hiszen egy kisebb tömeg gyűlt össze a fogadóban. Persze az már más kérdés, hogy hányan vannak akik valóban a fegyver miatt érkeztek... De ez nem is számított igazán, inkább az volt most a lényeg, hogy van nézőközönségem, és kezdődhet a műsor! Nekifutok, majd felpattanok a bárpultra. A csapossal előtte már mindent egyeztettem, és egy kisebb összegért cserébe belement, hogy azt csinálok amit csak szeretnék, mindaddig amíg az épület a helyén marad.
- Hölgyeim és Uraim! Azért gyűltünk ma össze ezen szerény kis fogadóban, hogy tisztelettel és odaadással megemlékezzünk elesett bajtársainkról, azon emberekről akik életüket áldozták azért, hogy Aincrad kevésbé békés részein barangolva magukévá tegyék a legendás fegyvereket! Van aki harcokkal, van aki emberi életekkel, és vannak akik békésebb úton, lassan küldetések árán fejlesztgették a magukét. ÉN ma egy olyan kincset kínálok fel, amelyre talán sokan áhítoztok, sokan vágytok, és talán még olyan is van aki a fél karját adná érte, csak, hogy ránézhessen. - a hangom az egész termet beteríti, a zsibongó tömeg lassan elhalkult, férfiak és nők felém fordulnak, vagy csak fél füllel de hallgatják a mondókámat italuk társaságában.
- A Nevelés kesztyűje! - ekkor a magasba emelem a kesztyűt amely a kezemre van húzva, megforgatom, majd egy kis bemutatót tartok Nachum támogatásával. A sárkány körberepül a teremben, én pedig sárgára váltom a fegyvert, amely felgyorsítja a kis apróságot, sebesen körbeszálldos a teremben, asztalról asztalra, végigjár, gyorsan manőverezik. - Ha akarom felpörög, ha szeretném gyógyul, - ekkor zöldre váltok, az animáció kivételével, mást azonban nem tapasztalhat senki, ugyanis a sárkány így is maximum élettel büszkélkedett.. - Vagy pedig ha úgy kívánom akkor lenyugtatom. - és kékre váltok a speciális menüben, majd ki is kapcsolom a fegyvert mire visszatér hozzám Nachum.
- Ez a valódi! Ez az igazi Nevelés kesztyűje mielőtt bárki kételkedne benne. A képessége mint láthatták páratlan! - büszkélkedtem el, a bemutató végeztével a menümbe süllyesztem a tárgyat, hogy ne legyen szem előtt a továbbiakban.
- A szabályok a következők. Az említett tárgyra a licitlépcső 1000 arany. Azonban tárgyakat is felajánlhatnak. T1-es tárgy esetében 100 arany, T2-es esetében 350 arany, T3-as esetében 500 arany, és T4-es tárgyak esetében 1000 aranyat számítok fel, ritka tárgy esetében a Tier értékének megfelelően duplázódik a tárgy értéke. Epikus tárgyak esetében a képessége és pontjai alapján Mi magunk értékeljük, mennyit is ér majd. Ha valaki biztosra akarna menni a licit során bármikor 60.000 arany ellenében hazaviheti a tárgyat, ha úgy határoz. Azonban ebben az esetben csakis aranyban fizethet, tárgyakkal nem. - hevesen mutogatok beszéd közben, igyekszem figyelni a megfelelő hangsúlyozásra is, hogy a nézőket lekössem, és ne untassam jobban a kelleténél.
- Jöhetnek a licitek. Bátran emberek. Csak bátran. - bátorítom őket, és már érkezik is az első ezres. - A bájos cicalány ezret ajánlott! - mutatok a tömegbe, ahonnan érkezett az első, majd kicsivel később egy másik lányra is - A lila lányka kettőezret ajánlott! Gyerünk emberek. Valaki háromezret?


Utolsó licit: 2000 arany - Shu

licitek:

Chan: 1000 arany
Shu: 2000 arany

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Chancery on Kedd Jún. 14, 2016 5:25 pm

A bemutató volt az még, ami lenyűgözött, és ahogy Álom is heves farkcsóválással jelezte izgatottságát, csak növelte bennem a vágyat, hogy mégis megszerezzem a kesztyűt, akármilyenek is a körülötte lengő pletykák. Ha végre van valami, amire Álom az, aki ácsingózik, akkor meg kell tennem mindent annak érdekében, hogy nálunk legyen. Ökölbe szorítom a kezeimet a térdeimen, és ahogy érkezett a második licit, vettem csak észre Shukakuékat.
Álomkelő kivételesen nem örült nekik. Nem mondta ki, de éreztem, ahogy valami fura haraghullám indult meg belőle, de csak egy pillanatra. Ahogy közelebb jöttek köszönni, már semmit sem éreztem, és még ő is üdvözlően meglibbentette farkát, hogy sárga tekintete utána ismét a kesztyűn pihenjen.
-Sziasztok. -mosolygok, és kicsit közelebb hajolok, hogy jobban halljam őket. A bal fülem volt mindig is a rosszabb, és hiába teltek el évek, még mindig automatikusan úgy fordítom a fejem, hogy a jobb fülemet érje több hang annak ellenére, hogy a NerveGear itt kijavítja az efféle hibákat. Én elmosolyodom és bólintok.
-Ez jó ötlet, re...
~Nem!~
Álom hirtelen beleszólása még engem is megdöbbentett, a hangja szinte csattant a fejünkben. Ahogy ránk néz a tekintete olyan... nem olyan, mint máskor.
~Honnan tudjam, hogy tényleg mindig oda fogjátok adni...?~
-Na de...
~...vagy bármi baj történne?~
Mintha elvigyorodna, úgy mozognak a bajszai.
~Beszéljetek rá egy makacs macskát, és lehet róla szó. Máskülönben licitálunk. Csan! A kesztyűdet, nem lesz rá szükség, ha nyerünk.~
-Ööö... neeem, én ezt megbeszélném...
Álom úgy kap felém a karmaival, hogy ösztönösen elengedem a táblát és elhúzom a kezem. Amazt a fogai közé kapja és olyan magasra emeli, ahogy csak tudja, és addig ugrál ide-oda, amíg Rogan észre nem veszi, hogy a pet megadná a háromezres ajánlatot. Csak utána nyugszik le, tér vissza és figyel ismét ránk.
Én pedig egyszerre vagyok döbbent és rémült. Az ajkamba harapok és nem is merek megszólalni >.> Még sosem viselkedett így, kérdőn nézek is Shuékra, majd összeteszem a két kezem és halkan igyekszem utánozni a japánok ilyenkor szokásos mozdulatait.
-Sajnálom. Én benne lennék, thou' >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Kokoro on Kedd Jún. 14, 2016 7:46 pm

Én csak olvastam. És forró lett az arcom. És olvastam újra, és megint forró lett az arcom. Aztán félredöntöttem a fejem. Nem igazán értettem. Az első két sort csak. A többit nem. Mert hát én nem ismerem. Nem tudom, mi ez. Mit jelent az, hogy legendás? A Nevelés-t értem. Nevelem Jackal-t, mikor azt mondom neki, ül, leül, és én megjutalmazom. Az Nevelés. Vagyis, Tanítás, de Nevelés része. A Kesztyű pedig az, amit a kézre kell húzni. Nekem ostorom van.
Aztán a lap alját néztem. 60,000. Az mennyi lehet? Lenyitottam a menümet. Nekem van 1000. Megszámoltam a számjegyeket. Nekem egyel kevesebb van. Akkor biztos nagyon sok kéne még. Mondjuk, ez nem vásárlás. A vásárlás az más. Ez Aukció. De mi az az aukció?
-Megnézzük?
Jackal lelkesen csóválta a farkát. Norm is csippantott egyet és felemelte az egyik lábacskáját. Nagyon örült, úgy láttam rajta. Rendben. Akkor itt leszünk négykor.
És ott is voltam, de nem volt ott senki.
Mert hát majd csak holnap négykor lesz.

Szóval odamentünk másnap is. És akkor már voltak ott. Ott volt a könyvtáros. Más még nem nagyon. Csak olyan egy-két ember. Én hátul ültem le, leghátul. Jackal-t az ölembe emeltem. Rajta ült Norm, a fején, mint mindig. Aztán jött egy bácsi. Jóképű bácsi. És beszélt. Nagyon sokat. Nem nagyon értettem. Vagyis akkor most ezért ilyen sokat harcoltak? Vagy... mi? Valakinek itt hiányzik a fél karja? Megijedek, dobban a szívem. Körbenézek. Nem... mindenkinek két karja van Surprised
Aztán megmutatja. Az egy kesztyű. A nevében is benne van. Kesztyű. De aztán csinál vele valamit. A sárkány röpköd, nagyon gyorsan. Biztos sok a pontja. Aztán pihen. És nem csinál semmit. Kicsit a másik oldalra döntöm a fejem. Mi volt a különleges? Nem értem.
Aztán mi az a licit? A könyvtáros azt mondja, ezer arany. Shukaku mondja, kettő ezer. A könyvtáros macskája pedig emeli a táblát. Nem értem. Most akkor ha táblát emelünk, akkor egy ezres? És majd ki is kell fizetni a végén?
Jackalra nézek. Ő nyelvét nyújtva figyeli a jelenetet tőlünk nem messze. Én pedig lerakom a táblát, amit adtak. Nem akartam, de adták. És a kezemet emelem fel.
-Bocsánat!
Hangosabban! Nem fogja hallani.
-Bocsánat, én... én kérdezhetnék...?

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jún. 15, 2016 6:20 am

A bemutató nem nyűgözte le őket, tudták nagyon jól, hogy mire képes a kesztyű, Timidus unottan bámulta, Shu kissé aggódó tekintettel, de nem a kesztyűt, hanem a kissárkányt. A kedves válaszodra Shu már meg is örül, és tenni is el a táblát az eszköztárába, ám ekkor Álom csattan föl, Shu pedig teljesen ledöbben. Megijedni még nem ijed meg, még arra nem volt ideje, de szóhoz jutni nem tud, így Timi válaszol helyette.
-Onnan, hogy én teszem meg ezt az ígéretet, és te jobban tudod, mint az emberek, hogy nem hazudom. Amint befejezünk egy küldetést, a kesztyű a tiétek, és amint ti is befejeztek egyet, visszakülditek nekünk. A szavamat adom.
-És én is, én is!

Bólogat azonnal Shu is, ám úgy tűnik nemcsak Álomnak kevés ez, mert Timi újra megszólal.
-Amennyiben Shu nem tartaná a szavát, én fogom rávenni arra, hogy átadja a kesztyűt, és ebben az esetben meg is tarthatjátok utána.
-Hé!
-Ember vagy. Neked nem kell tartanod a szavadat, így én teszem meg helyetted. Amennyiben pedig valami baj történne, ígérem, hogy a halálunk előtt mindent megteszek majd, hogy még időben át tudjuk nektek küldeni az itemet. Ezt nem garantálhatom, ezt azonban ti sem garantálhatjátok, kivéve akkor, ha Shu és Chan házasságot köt. Abban az esetben a gyűrű item ezt elintézi, az azonban feleslegesen foglal egy helyet, amit úgy vélem ti sem engedhettek meg magatoknak.

Shu most már nem tud hova döbbenni, így inkább csak félig mosolyogva, félig értetlenkedve húzza el a száját. Soha nem gondolta volna, hogy egy pet fog küzdeni azért, hogy megkapja azt a vackot. Nem haragszik azonban se Chanra, se Álomkelőre, mindössze egyáltalán nem érti a helyzetet, azok a dolgok pedig, amiket Timi mond már annyira furák, hogy viccesek, és egyszerűen nem tud rajtuk felháborodni.
-Semmi gond, Chan. Ez egy ilyen játék. De... ez már elég biztosíték neked, Álom?
A halk hangú Kokorot csak Timi veszi észre, ám mivel nem tőle akar kérdezni, és köszönni sem köszönt, egyszerűen ignorálja.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Rogan Hartnett on Szer. Jún. 15, 2016 1:34 pm

- Na háromezer? Ki ad érte háromezret? Ott a szépséges... cica? - döbbenek meg a macsekon aki szintén szavazni igyekszik, majd mögötte látva a kalimpáló gazdáján elmosolyodom, és folytatom a feszültségkeltést- Háromezer valaki? Háromezer először... - nézem a tömeget, várom a licitálókat, de úgy tűnik mintha mindenki megijedt volna, és máris feladta volna a kesztyűt. Milyen kár, hogy ennyire nem akarja senki sem ezt a legendásat. Csak mosolygok, és már mutatok is a pöttöm lányra a háttérben.
- Háromezer kicsi lány? Oh... kérdezz  csak bátran. Azért vagyunk, hogy válaszoljunk a kérdéseidre. Ha másnak is van kérdése, kérem ne habozzanak szólni. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, persze ami csak tőlünk telhet, és az ésszerűség határán belül is van. - kacsintok, és türelmesen várakozom, nem is reklámozom, csak alkalmanként kérdeztem az összegyűjt tömegtől, hátha valaki meggondolta magát és tetemesebb összeget kívánna ajándékozni a legendásért cserébe. Türelmesen várakoztam, hogy a csöppség feltegye a kérdést, közben pedig izgatottan pásztázom a tömeget, Nachum a próba óta pedig lepihent a csillárra, és onnan figyelte az eseményeket.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Kokoro on Csüt. Jún. 16, 2016 9:19 pm

A macska nagyon ugrál. És szerintem nagyon dühös is valami miatt. Mindig aludni láttam. Aludni, meg néha fetrengeni. Sokszor szokott fetrengeni. Olyankor a könyvtárban olvasok. Volt, hogy már Jack-el játszott is. Vagyis, Jack játszott vele. Húzta a bajszát, meg ilyenek. Olyankor nem ugrált. Vagyis hát, olyankor mozdulatlan volt.
És akkor rám figyel. Megint sokat beszél. Én végigvárom. Kicsit leeresztem a kezem. Ilyen messziről nem nagyon látom a szemét. Látom az arcát. A szeme homályos nekem. Kicsit félredöntöm a fejem. Aztán abbahagyja a beszédet. Rám figyel. Akkor most kérdezhetek vajon? Biztosan, mert vár. És mivel előbb kérdezni akartam, biztos engem vár. Megköszörülöm a torkom.
-Hát... mik a... mik a... statjai? -felemelkedik a vége. Ez a jó szó? Stat. Igen, mintha ez lenne. Mi egy tárgy statja? Mik a statjai? Igen, ez a jó kérdés. Még bólintok is magamnak. Jó volt. Elismétlem. Mik a statjai?
Közben simogatom Jackalt. Már nagyon megjegyeztem. Nekem Erő kell. Neki Irányítás. Én még védeni akarom őt, mert olyan picike. Még nagyon kicsike. Kölyök. Még nem harcolhat. Tehát sok Erő kell nekem, hogy megvédjem. És vajon háromezerért még megvehetem? De csak akkor, ha sokat ad Erő-re. Mert nekem az kell. Arra van szükségem, igen. De ha nem, akkor hagyom. Akkor csak nézem, ki veszi meg.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jún. 16, 2016 9:33 pm

-Héé! Hééé, te ott, elől! Itt tartom ezt a vackot, hogy háromezer, te...~
-Ne szidalmazd!
Rászólok gyorsan, még mielőtt illetéktelenségeket küldene a kikiáltó felé, aki oly tisztán hallhatja fejében a macska hangját, mintha csak ott állna mellette. Álom pedig továbbra is elszántan nyújtózkodik felfelé, szájában a táblával, fejét félredöntve, hogy félreismerhetetlen legyen a mozdulat a licitet illetően.
Nem nagyon látni rajta, hogy hallgatná Timidus érvelését, de nagyon jól tudom, hogy ezt teszi. Éppen csak mélyen elgondolkodik rajta, azért nem érkezik rögvest reakció, míg én igyekszem egyrészt minél mélyebbre süppedni a székben, másrészt lelkesen bólogatni. Végül rájövök, mi kell. Én is felszólalok, és a macska felé fordulok.
-Gondolj bele... nem is rossz ötlet. Tudod, hogy úgyse... szóval nem fog rá telni úgyse. Így viszont félig a mienk, és ismered őket, hogy tartják a szavukat. Egy legendás, két tulajdonos. Vagyis esetünkben négy. Mit szólsz? Nekem tetszik az ötlet, olyan egyedi.
Majd Timidushoz fordulok, és bevallom, egy kicsit talán szúr a szemem, de barátságosan. A házasság témája nekem elég érzékeny, tekintve, hogy nem dobálóznék vele ilyen könnyedén, de ismerem a sárkányt és az észjárását, tudom, hogy számára ez nem azt jelenti, amit nekem, vagy akármelyik embernek. Nem is főzök kommentárt a dologhoz, csak Álmot lesem, hogy mit szól.
Ő még mindig kicsit csendben marad, akár elfogadja tőle Rogan a háromezret, akár nem. Ha igen, leereszkedik, ha nem, még mindig nyújtózkodik.
~Baj alatt nem a halálotokat értettem. Arra nem is szabad gondolni, különben meg fog történni.~
Magamban a szívemre teszem a kezem, hogy emlékszik arra, amit én szoktam követni.
~Olyankor mi lenne a helyzet, ha valamelyikünk olyan szituációba kerül, ahol mindenképp szükséges lenne a kesztyű, de az épp a másiknál van?~
-El fogod fogadni :3 -mosolyodom el, bár erre Álom kicsit sem reagál. A farkát figyelem. Csak a hegye mocorog ide-oda, érdeklődőn, és egyik füle Timidus felé fordul már. Érdekli, és ez már egy jó jel.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Shukaku on Pént. Jún. 17, 2016 6:16 am

Nem tudom, hogy Álomkelő képes-e gondolatokat olvasni amikor nyitva vannak a csatornák, vagy csak azt hallja, amit konkrétan felé akarnak küldeni a többiek. Ez nagyrészt nem lenne gond, hiszen Shu kimondja amit gondol, Timidus pedig pláne, most azonban, ha hallja, akkor a halálos megjegyzésre szinte egyszerre hallhatja mindkettejük fejében: badarság. Válaszoljunk azonban arra a részre, amire valóban választ adnak, kezdve Shuval, aki egy pillanatra egy szomorú pillantást vet rátok, ám megszólalni nem szólal meg. Nem tudja, hogy mit szólnátok ahhoz, ha pénzt ajánlana fel, hogy sértésnek vennétek-e, vagy segítségnek, így megpróbál inkább csak utalgatni.
-Nekünk... nekünk van pénzünk...
Nagyon bátortalanul teszi, szóval az biztos, hogy ezúttal nem fog hencegésnek vagy nagyzolásnak tűnni, és az arcán is szinte neonfényekkel világít, hogy segíteni akarok. Attól azonban retteg, hogy azt hiszed majd, hogy csak megszán és adományokkal akar traktálni, ezért is nem meri erőltetni a témát. Timidus azonban már válaszol is, és Álom láthatja rajta, hogy egyáltalán nem is érti, hogy ez miért olyan rendkívül bonyolult kérdés, mert számára a válasz egyértelmű.
-Semmi. Akkor az item a másiknál van, és ő használja, nem mi. Maximum küldünk egy üzenetet, hogy ha éppen nem küldetésen vesz részt, tehát ténylegesen nem használja, akkor át tudná-e nekünk küldeni egy picit. Ha azonban éppen használja, akkor az az övé, az ő sora van.
Jelenti ki úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, és számára valóban így is van. A szabály az szabály, a megegyezés pedig megegyezés, és ez alól semmilyen körülmény nem jelent kivételt.
-Azt azonban javaslom, hogy vond vissza a licitedet, és akkor mi megvehetjük négyünknek ezerért. Most négyezerért vehetnénk meg, a különbségen pedig megosztozhatnánk ezerötszáz-ezerötszáz arannyal, hiszen együtt vettük. Mind a négyen jobban járnánk.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Enheriel on Pént. Jún. 17, 2016 2:22 pm

//Snowcat annak, aki nem tudja, ki ő//

- 5000 arany, nya!
- Ki itta meg a söröm?! - Heh, azt hittétek, én nem hallok ilyenekről, mi? Very Happy S jobb, ha tudja mindenki, hogy akkor is megszerzem a kesztyűt, nya! Na de persze nem magamnak, hanem a drágalátos Enhikémnek, meglepetésből! ^^ Júj de várom, mikor kinyitja az ajándékos dobozt, amibe beleteszem, s meglátja benne a legendás kesztyűt! 8D Bár érdekelne nya, hogy az előző gazdája miért vesztette el… Na de hogy azt se fogom hagyni, hogy egy olyan alak kezébe kerüljön, aki olyan aljas, mint az ördög, az biztos! Mondjuk nekem nem lenne gond, ha Shukaku kezébe lenne, amíg nem a frontosok ellen használja, amit én kétlek, mert annyi gerince már van, meg a cicafülű lányka se úgy néz ki, mint aki világuralomra akarna törni vele, de ki tudja, mi van, ha pont jön mondjuk Tachibarom, nya!
- S tényleg, mik a statjai, Mr… Anat hasonmás? O.o - Enhikém mesélt erről az Anatról, s leírta, hogy kb hogy néz ki, s egyezik a leírás. De úgy emlékszem, hogy azt mondta róla, hogy harcos, de ez viszont idomár! Lehet átműttette az arcát, nya? O.o Van itt műtét? O.o Na de a cicafüles lány cicája nem úgy néz ki, mint aki osztozkodna, de hát megértem, hiszen a macskáknál nem mindegyik nagylelkű, főleg az, amelyik egyedül nevelkedett fel, nem úgy, mint az én cicám ám, nya! Ők mindent megosztanak egymás között, még a csörgős labdát! Azt mind a ketten annyira szeretik, hogy úgy játszanak vele, hogy egymásnak gurítgatják! Very Happy


Tisztázás:
Enheriel-é lesz a kesztyű, s természetesen Enhitől is kapja meg a pénzt Rogan, ha sikerül megnyerni, csak így jött az ihlet, remélem nincs harag X3

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Shukaku on Pént. Jún. 17, 2016 3:16 pm

Már minden megvan, már minden tökéletes, már minden le lenne rendezve, már talán eljutnánk oda is, hogy ezer aranyért az övék lehet a kesztyű, és még Chan pénzt is kapna, és mindenki boldog lenne, különösen Shu és Álomkelő, akiket úgy látszik jobban érdekel ez a tárgy, mint a társaikat. Furcsa, hogy egyik félnél az idomárt, másik félnél a petet vonzza, de nincs ezzel semmi baj. A baj azzal van, ha feltűnik egy macska a semmiből, akit még soha életükben nem láttak aktívan küldetésezni vagy Bosson vagy akárhol, és ő akarja a kesztyűt. Ő miért akarja a kesztyűt? Oké, nem nehéz kitalálni, hogy Enhinek akarja a kesztyűt. Shu sóhajt egy nagyot, arcát a tenyerébe temeti, majd feláll a székéről, és elindul a macska felé, miközben bocsánatkérően int Channak és Álomnak.
-Maradjatok csak, elintézem.
Most már sokkal magabiztosabb, és nem azért, mert ő magának ennyire akarná azt a vackot. Oké, azért is, de most már négyüknek vásárol, ami azt jelenti, hogy megint tehet valamit valakiért, és ez a valaki ráadásul Álomkelő és Chan, szóval ez elég nagy motiválóerőként hathat rá. Találván egy üres helyet lecsüccsen a cicafiú mellé, és illedelmesen köszön.
-Szervusz, Snowcat. Szeretnélek megkérni arra, hogy ne licitálj. Mi fogjuk megvenni a kesztyűt Channal. Ha szeretnétek kipróbálni Enhivel, akkor néha kölcsönadhatjuk majd, ha mindkettőnknek megfelel, vagy mondjuk kipróbálhatjátok a küzdőtéren ellenünk, meg ilyenek, mert nem szeretnénk önzőzni, de ezt most meg fogjuk venni, és könnyebb lenne, ha nem tolnád fel az árat.
Majd egy mozdulattal megnyitotta a menü pénzügyes részét a macsek orra előtt, és rámutatott a nála lévő összegre, jelezve, hogy nem tudja felüllicitálni.
-És ez csak a mi pénzünk Timivel, Álomék pénze még nincs benne.
Majd felemelte a táblát jelezve, hogy megadja a hatezer aranyat.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Rogan Hartnett on Pént. Jún. 17, 2016 8:57 pm

A kislány aki korábban jelentkezett szót kapott. Minden figyelmem neki szenteltem, mert ugyan lehet nem látszik rajta, de valójában pénzeszsákok sorakozhatnak az háta mögött. Vagy talán van egy nagyon gazdag nagybácsija Kijevben aki szereti támogatni.. Akárhogy is, mosolyogtam, és vártam, hogy végre feltegye a kérdését.
- Jogos. Ugyan a képességéről tartottam bemutatót, de a statjairól nem beszéltem korábban. Tizenhárom pontot ad az irányításra, és öt ponttal a kitartásod növeli. Ami talán kevésnek tűnhet így elsőre, azonban ez a kesztyű más legendásokhoz hasonlóan a teljesített küldetéseid után fejlődhet, és további statokat szerezhet magának. Tehát, ha elég időt szentelsz arra, hogy foglalkozz vele akkor meghálálja a törődést, és erősebbé tesz. Mindamellett, hogy fantasztikusan néz ki a viselője kezén, és tekintélyt ad a viselőjének. A képessége öt állapotot ad, amelyeket egy speciális menüben váltogathatsz, ezek pedig a pet valamely statját erősítik meg.. De legyen ennyi elég. Van még kérdés? - vártam egy pillanatnyit, hátha valakinek még akad feltenni valója, majd ha ez nem történt meg akkor folytattam a műsort.
- Ötezer az úrnak! Hatezer valaki? Hatezer a hölgynek! - mutatok a lányra aki már sokadszorra licitál, nagyon akarja magának a kesztyűt a kis drága, de majd kiderül mennyire. Szélesre húzom a mosolyom.
- Kérem üljenek le a helyükre. Szeretném, ha nem zavarná a vásárlókat senki sem, elvégre komoly pénzekről van szó, és komoly elvekről is természetesen. Ha kérdése van valakinek akkor a továbbiakban is kézfeltartással jelezze, és igyekszünk megválaszolni, amennyiben módunkban áll. Emellett biztosítok mindenkit arról is, hogy a csere garantáltan meg fog történni. A licitálás végeztével, az egybegyűltek jelenlétében. - magam is meglepődtem mennyire komolynak hangzó humbugot előadtam, közben pedig folytattam a fegyver reklámozását.
- Szóval hétezer aranynál tartunk emberek. Hétezer arany valaki? Ismét szeretném a figyelmükbe ajánlani annak a lehetőségét, hogy felszerelés is feltehető, a korábban említett értékek szerint.


Utolsó licit:
Shukaku: 6000 arany

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Chancery on Szomb. Jún. 18, 2016 7:15 pm

Nekem kétszer is el kell ismételnem magamban Timidus szavait, mire egyszer felfogom, de Álomnak valószínűleg nincsenek ilyen problémái. Nem reagál azonnal, még vár, de a táblát nem emeli fel, főleg, mert Rogan amúgy is Kokoro-val van elfoglalja - jéé, ő is itt van? Észre se vettem szegénykét. No meg még mielőtt jöhetne is egyáltalán válasz, érkezik egy harsány hang. Kíváncsian fordulok hátra. Na, ez meg ki is egyáltalán? Olyan ismerős, de nem is emlékszem igazán...
~Ez... egy ember?~ -dönti félre Álom is fejét, ami elég komikusan hat, én pedig kiszedem szájából a táblámat. Míg Shu odalép a furcsa... sráchoz, ott maradok a valószínűleg még magában viaskodó macskával.
~Deal.~
Na ja, ez még... várjunk csak.
~Rendben. De a felét ki fogjuk fizetni.~
-Csak 8000-rünk van... Embarassed
~Megoldjuk.~
Azzal leteszi mellső lábait az előttünk levő sor háttámláiról és elhelyezkedik ülve az ölemben, míg én már-már automatikusan elkezdem simogatni a hátát és hallgatni a halk, alig hallható dorombolást. Kölyök korában ez még sokkal hangosabb volt, manapság már nem igazán szokása kiadni ezt a hangot, de mondjuk túl nehézzé is vált ahhoz, hogy szimpla öl-cica legyen. Még egy puszival is megajándékozom a feje tetejét.
Ritka dolog, ha egy macska átengedi azt, amit ő szeretne mindenáron elérni. Bár valahol a lelkem mélyén vannak fenntartásaim.
Talán sokkal jobb lenne, ha hozzá sem nyúlnék ahhoz a kesztyűhöz, még tönkretenném, mint Flandre Scarlet a játékait.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Rogan Hartnett on Szomb. Jún. 25, 2016 4:54 pm

- Hétezer arany. Hétezer arany? Ott a szép cicafüles lány? Esetleg az Úriember a hátsó sorokban nem vágyik erre a csodálatos kesztyűre? Ez egy soha vissza nem térő alkalom emberek. Ilyet csak egyszer látnak egy életben. Jól gondolják meg. Ha most kihagyják később bánni fogják azt garantálom! - közben előveszem újra a kesztyűt és látványosan mutogatom a levegőbe tartva. Persze Nachum végig készenlétben áll, ha valami probléma sülne el akkor ő időben tudjon rá reagálni.
- Hétezer először... Másodszor... - Lassan, de mégis eléggé túljátszva keltem a feszültséget, jól elnyújtva a számolást. Az igazán komoly licitálók szeretik mindig az utolsó pillanatban változtatni az álláson.


Utolsó licit: Shukaku 6000 arany

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Enheriel on Vas. Jún. 26, 2016 10:13 am

//Shu-nak, mielőtt visszamenne a helyére//

- Nya, s mi a garancia rá, hogy ha te nem is, de Timidus egyszer csak úgy dönt, hogy senkinek nem adhatod oda, mert majd azt gondolja majd, hogy az emberek megbízhatatlanok, he? - pattantam fel, mikor Shu közölte, hogy ő veszi meg a kesztyűt meg a cicafülű lány! Nya, mégis mit gondol magáról most kivételesen??? Még mindig azt hiszi, hogy a Frontosok igenis gonoszak, s csakis gonosz dolgokra használnának egy ilyen fegyvert vagy mi a rossebb?? Bár ha jobban belegondolok, inkább Shu-nál, mint Tachibarom egyik haverjánál vagy ne adj isten valamelyik Sayonarás vagy Tenkás tagnál…
- Az se kizárt, hogy a fickó lelép a pénzeddel meg a kesztyűddel, nya! - mert tényleg, mi van, ha olyan sunyi, mint Vazul néni, nya?? Tényleg, integetek a cicafülűnek:
- Szia, Snowcat vagyok, Enhi-chan kedvese! ^^ Chan-chan vagy, ugye? ^^ - Azt hiszem találkoztam vele, vagy valahonnan máshonnan ismerős, nem tudom, de öröm látni, hogy valaki más is szereti itt a cicákat, bizony. :3 tényleg, Regina is itt van, éppen üdvözlően odasimult Shu-chanhoz, talán azért, mert megszeretette vele a fürdetést. Bizony, Shu-chan segített nekem abban, hogy meg tudjam végre fürdetni Reginát! :3 Igaz, Timidusban még mindig nem bízok úgy meg, mint Shu-chanba, de amíg nem csinál Terminator - a petek lázadását, addig nem aggódok miatta. :3 tényleg, a petek fel tudnak lázadni? O.o Mondjuk Villám már megtette egyszer, de ő legalább visszatért, nya! De Mi van, ha egy olyan pettel történik meg, aki nem hogy nem akar visszamenni majd, hanem még a játékosok ellen fordul, nya?? Szerencsére Regina, aki mellettem alszik, sose tenne ilyent! ^^

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 26, 2016 12:22 pm

Shu megforgatta a szemeit a buta kérdésre, de azért továbbra is mosolygott. Nagyon unta már, hogy valaki mindig keres valami rosszat vagy benne, vagy Timiben, és képtelenek erről a témáról leszakadni. Megsértődni már nem sértődött meg, még haragudni sem haragudott igazán, egyszerűen csak rettenetesen unta.
-Az a garancia, hogy most tettünk ígéretet Chanéknak, és ha én nem is, de Timidus biztosan betartja az ígéretét, és betartatja velem is az én ígéretemet. Ő ilyen. Az emberek pedig folyamatosan megbízhatatlanok, ezt tudja most is, sőt, azt is tudja, hogy én is sokszor vagyok megbízhatatlan, mégis úgy döntött, hogy odaadjuk Chanéknak mindig cserélgetve a küldiken, sőt, most mondtam el, hogy ha négyünk közül éppen senkinek nem kell akkor nektek is szívesen odaadjuk amíg visszaadjátok.
Na jó, a végére már tényleg szomorúbb lett a hangja, amiért ennyire csak a rosszat képes látni bennük az a Snowcat is, aki nem is ismeri őket, ráadásul akinek olyan kedvesen megtartják a titkát, meg aki miatt Enhit is annyira nagyra becsülik, amiért fedezi ezzel az együttlevős dologgal. Shu tényleg nagyon próbálta elhinni, hogy egy ilyen cicafiú lehet hetero, de egyszerűen nem megy neki. Regina bezzeg tudta, hogy egyikük sem gonosz, Shu pedig hálásan meg is simatatta őt. A lelépős feltételezésre elvigyorodott, kicsit gonoszkás mosollyal, amennyire csak tudott, és válaszolt.
-Akkor megtaláljuk, megöljük és elvesszük tőle erővel.
Várt egy picit majd elnevette magát és megrázta a fejét.
-Nem fog ilyet csinálni, és mi sem fogunk ilyet csinálni. Ki akarna ennyi ember előtt balhét, meg elveszteni a hitelét, meg minden? De ha le is lép, a pénz csak pénz. Majd gyűjtünk újat, úgyis kifogyhatatlan mennyiség van Aincradban, meg mi sem tudunk vele mit kezdeni.
Reménykedve nézett körül, reménykedve abban, hogy senki nem lendíti újra fel a táblát, és végre hazamehetnek.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Külváros

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.