RenAi vs Rita Hanami

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Go down

default RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Jan. 12, 2013 2:24 am

Harctér leírása: CANDYLAND
A két játékos egy 10x10 méteres üvegtartályba teleportálódik, melynek egy méteres pereme van. Aki ezen a korláton kívül esik, az automatikusan kiesik a játékból. A tartály derék magasságig tele van mindenféle cukorkával, nyalókával, csokoládéval, amelyek igencsak megnehezíti a harcosok mozgását. Bármikor lábuk elé keveredhet valami ragacsos vagy csúszós édesség. A halmok közül színes, csíkos, nagyjából másfél méter magas és tíz cm átmérőjű cukorpálcikák állnak ki. Teljesen olyan érzete lehet a küzdőfeleknek, mintha Willy Wonka csokigyárába kerültek volna.

Felszerelés:
Mindkét versenyzőnek le kell vennie minden pluszt érő ruházatát! Saját fegyvereitekkel harcolhattok, viszont a bónuszok itt sem érvényesülnek. Kristályok, potik nem használhatóak. Speciális képesség használható, jártasságok viszont nem!

Párbaj időtartama: 4 kör/fő (ha a bíró úgy ítéli, akkor +1 kör)
Határidő: 3 nap/fő

Bíró: Rosalia
Zsűri: Kayaba Akihiko, Diabel, Rosalia

RenAi
Élet: 12
Fegyverkezelés: 5
Erő: 10
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 4

Rita Hanami
Élet: 3
Fegyverkezelés: 8
Erő: 7
Kitartás: 3
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 8

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Jan. 13, 2013 1:36 pm

Végül ez a nap is eljött, a kardforgatók viadalának első mérkőzéseinek a napja. Talán túl gyorsan is eltelt az a néhány nap amit a felkészülésre szántam, szerettem volna még legalább egy vagy két szintet lépni, hogy kiegyensúlyozzam a képességeim de sajnos erre nem jutott idő. Na persze miért is panaszkodnék hisz így is rengeteget fejlődhettem és még most is esélyesnek érzem magam a győzelemre. A lehető legkorábban keltem és indultam el az aréna felé. Gyorsan meg is érkeztem ahol egy külön kis szobában kellet várnom a további utasításokat. Odakintről halkan beszűrődött a tömeg halk kiabálása, a trombita szó és megannyi más nesz, amiket csak akkor tudtam elkülöníteni egymástól ha csak is a zajra koncentráltam. Ekkor kinyílik az ajtó és egy út vezet az aréna közepére. Mikor kilépek a félhomályba burkolózó szobából a verő fényes napsütésre egy pillanatra elvakít a napégető sugarai és reflexszerűen a szemem elé emelem a kezem, pár másodperc múlva viszont kitisztul a látásom és ekkor pillanthatom meg a hatalmas néző közönséget ahol most kitörő örömmel fogadnak engem és az összes többi harcost. A szobából hallatszódó óriási ováció most teljesedett ki igazán, a kürtök és trombiták valamint a nézők hatalmas üdv rivalgása, a levegőbe emelkedő papírsárkányok és a lehulló virágszirmok együttesse hihetetlen érzést váltott ki belőlem. Szinte majd kiugrottam a bőrömből, az egész testem beleremegett már csak annak a gondolatába is, hogy ez az rengeteg ember mind engem fog figyelni harc közben. Mások előtt mindig is tagadtam, de imádtam a figyelem középpontjában lenni és éppen ezért kellet egy csodálatosan szép küzdelmet mutatnom nekik, és ezért kell nyernem. A hírnévért. Elvégre mi másról is szól ez az egész, ha nem a hírnévről és a dicsőségről. A csarnok közepére érve megpillanthattam a többi résztvevő is. Többségük már ismerős volt a számomra és jó néhányukról tudtam, hogy részt vesz majd a viadalon így nagy meglepetések nem értek a résztvevők tekintetében. A céhünk is képviseltette magát négy fővel így az esély is megnőtt, hogy a league fog nyerni a viadalon. Végignéztem a résztvevőkön közben a céhtársaimnak is biccentettem egyet mikor rájuk vetült a tekintetem, ami aztán Zhelen akadt meg. Egy meleg és barátságos mosollyal köszöntöttem őt, hisz sokat köszönhettünk neki a Golhand corporation céh elleni harcban. Nem mondtam neki és valószínű nem is fogom de hálás voltam neki azért amit ott tett rosszul is elsülhettek volna a dolgok ha ő nincs. Következőnek Kotára pillantottam. Bár mosolyogtam szívem mélyén mégis haragudtam rá. Na, jó ez hazugság, inkább irigy voltam rá de most kitörhetek az „árnyékából”. Ekkor a hatalmas kijelzőn két név jelenik meg.
„Fuun Kotarou vs Hinari”
Megráncoltam a homlokom mikor megpillantottam a két nevet. Jobb szerettem volna én elsőnek küzdeni Fuunal, ráadásúl pont Hinari ellen kell küzdenie. Nem akartam leírni a lányt, de sajnos én már biztos voltam a harc kimenetelében. Fuun kasztjának egyik legjobb, ha nem a legjobb képviselője, míg a lány még eléggé kezdő szinten állt és szerintem ezt mindketten tudták. Igaz Hinariban ott van a bizonyítási vágy, ami erőt adhat neki de Kota becsületében igen csak csúnya foltot hagyna, ha kikapna, így biztosan nem fogja fél várról venni őt. Ezután újabb két név jelent meg.
„RenAi vs Rita Hanami”
A párosítás igencsak mellbe vágott, döbbenten néztem a kijelzőre majd Renre. Pont vele kell megküzdenem az első körben? Persze tudtam, hogy előbb-utóbb sor kerül erre, de akkor is! Tartozom egy visszavágóval neki még a legutóbbi küzdelmünk alatt így nem fogom vissza majd magam ellene ahogy akkor sem tettem még ha a barátom és céhtársam is egyben. Az utolsó párosítás ami számomra érdekes lehetett még Bornis és Neuro küzdelme lehetett. Habár ez azért elég két esélyes küzdelem Bornisnak nagyon oda kell figyelnie. Neuro erős, nagyon is és a képessége még veszélyesebbé teszi őt. A sorsolás a lehető legrosszabbul alakult hisz az első körben egy céhtag már tuti ki fog esni a versenyből ráadásul Hinarinak sem sok esélyt adok. Kiváncsi vagyok vajon ezután is sorsolás után dől el, hogy ki kivel küzd vagy épp innentől sorba megy a küzdelem. Ha utóbbi áll fent akkor is bajban lesz a céh főleg ha Hinari nyer, mert akkor még egy tag kibukik. Örültem volna ha az elődöntőig mindenki benn marad de persze ennek aligha volt esélye. Más részről ha legyőzöm Rent akkor jó eséllyel Kota ellen harcolhatok. Miután az utolsó páros is eldőlt a bírák közölték a szabályokat és leleplezték a díjat. A sisak aligha az én stílusom így nem igazán hozott lázba a díj de nem is volt rá szükség hisz már így is kellően motivált voltam. A szabályok ismertetése után végül egy teleportáló fülkébe küldtek minket ahol a küzdőtérre irányitanak minket. Végre kezdetét veheti a harc.

Megérkezve a küzdőtérre, hát nem is tudom, hogy fogalmazzam, úgy éreztem magam mint egy darab savanyú cukor egy gigantikus üvegben. Kíváncsi lennék ki találta ki ezt a küzdőteret, lehet cukorbeteg volt és azt gondolta, hogy a játékosokat is azzá teszi ezzel a derékig érő édességgel. Sok mindenre számítottam mint pl. egy halálos csapdákkal teli arénára, esetleg egy magaslaton lévő vékonyka híd, vagy háztetőkre, erdős terepre, de ez? Nyalókás doboz? Ez csak egy rossz vicc? Mégis, hogyan harcoljak így? Na jó ideje túl lépni ezen az „apróságon” és koncentráljunk az ellenfélre. Annyit tudok, hogy Rennek nagyon sok élete van és emellett nagyon erős is de roppant lassú így nehezen talál el, De! Hála a nagyszerű terepnek a gyorsaságom most konkrétan kidobhatom az ablakon, mert a derékig érő cuccnak hála igencsak nehézkes a mozgás. Oké az egyetlen előnyöm a képességem lehet de mivel nincs páncél azt is csak egyszer tudom bevetni mert ha megütöm rögtön észhez tér ráadásul az se sok életet vesz le neki.
-Sok szerencsét! – Mosolygok rá Renre majd előhúzom az egyik kardom és kivárva, hogy Ren is felkészüljön neki iramodok de nem a lány irányába, hanem oldalra mintha egy kőrt akarnék Leírni körülette majd megállok az egyik kiálló pálcikánál és a tövénél el vágom azt majd a szabad kezemmel megragadom ezt mint egy lándzsát és Ren felé hajítom. A hogy sejtettem a mozgás tényleg elég nehézzé vált, nem sokkal jobb mintha derékig érő vízben harcolnánk.


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 13, 2013 3:12 pm

Vegyes érzelmekkel vegyítve lépkedtem a macskaköves járdán, ahol egész nap nagy nyüzsgés és zajongás honolt, most síri csend és egy lelket sem látni. Hopp, tévedtem, a távolban mégiscsak járkált egy idősebb ember. Gondolom nem tud róla hogy mégis milyen nap van, vagy csak szimplán nem érdekelte. A kardfogatók amióta csak meg tudták hogy lesz egy torna, amin megmérettethetik magukat, és kiderülhet hogy jelenleg ki a legerősebb a kasztjukon belül, azóta más sem csinálnak, csak gyakorolna, igyekeznek szintet lépni, és jobbnál jobb fegyvereket, itemeket beszerezni. Majd páran le is lombozódhattak mikor kiderült hogy a fegyver nem fog számítani, hogy az tárgyak bónuszait, potikat nem használhatják. Nos azt hiszem ez volt az a pont amikor én lelkesültem fel igazán. Igazságosabbnak éreztem így a dolgokat, arról nem is beszélve, hogy így tényleg az ellenfelek fognak megküzdeni és nem a kardjaik…

Pár napja, nem is, inkább egész idő alatt amióta Aincard halálos világába kerültem, azóta készülök erre a napra. Harcoltam ellenfelekkel, igyekeztem fejlődni, és mint mások is ritka tárgyakat beszerezni, küldetéseken kockáztattam az életem, igyekeztem megvédeni másokat, és most itt vagyok. Sietős léptekkel igyekszem az aréna felé. Tudom, hogy nem lesz könnyű dolgom, vívtam már kardfogatókkal is, így néhány taktikát, trükköt is sikeresen ellestem. Ráadásul a kasztomban, szinte mindenki a gyorsaságra és erőre pontjait, én ebben is különlegesebb vagyok, talán gyengébb is de… remélem be fog válni amit kieszeltem.

Már messziről lehetett hallani, az Bajnokok csarnokából érkező, zajokat, rivalgásokat. Mondanám hogy a lábaim még gyorsabban vittek előre, de egy pillanatra megtorpantam.
~ Vajon tényleg felkészültem én erre? És mi van ha az egyik barátommal kell majd megküzdenem, akkor mit fogok tenni, ugyanúgy bele tudok majd adni mindent ha például Ritával vagy Kotaval vagy ha Zhellel? Na jó, a tapizós Zhel képét könnyedén kiszínezném, kékre zöldre, hogy a szivárvány minden színében pompázzon.
~
Gonoszkodtam kicsit gondolatban.
~ De tényleg elég erős vagyok én ehhez? ~ Majd hárman is beelőztek ez idő alatt, így észbe kaptam és őket követve megtaláltam azt a standot ahol le lehet jelentkezni. Biztos voltam benne hogy méteres névsorok lesznek, de csak pár nevet láttam amit gyorsan sunyin ki tudtam lesni, ebből a fele ismerős is volt. A trombita és a közönség üdvrivalgása miatt nem igazán lehetett érteni hogy mit mondott hova menjek majd, inkább bekísért egy kisebb fülkébe ahol csakis várakozással lehetett tölteni az időt, ez idő alatt próbáltam lenyugtatni magam és végiggondolni a már előre megtervezett stratégiám. Kicsit félek, ugyanis még nem használtam senki ellen sem hasonlót. Majd kinyílott az ajtó jelezve hogy hamarosan kezdünk, a torkomban dobogott a szívem, nem is értem mi van velem, nem szokott az ilyesmi ennyire megviselni. Amint kiléptem, a beszűrődő nap sugarai elvakítottak, igyekeztem ellenállni és rögtön az ellenfeleim kezdtem el pásztázni, ők már többnyire a helyükön álltak és látszott rajtuk hogy nem kevés izgalommal várták már ezt az eseményt. Oda siettem a többiekhez és próbáltam elfedni az izgulásom és aggodalmam, így széles mosollyal és nagy ívű integetéssel köszöntem mindenki felé. A nézőtér rivalgása egyre csak hangosabb és számomra zavaróbb lett, és a trombitaszó… úgy éreztem kicsit túl nagy feneket kerítenek a dolognak. Nem is inkább attól féltem hogy ekkora fogadtatásban részesülünk és hogy szégyent hozva erre a napra csúfos kudarcot vallok.
~Össze kéne már szednem magam!~ Majd hörcsög pofát vágtam és a két kezemmel kettőt csaptam az arcomra, nem erőset, még hangja sem volt.
~Vajon feltűnt bárkinek is hogy új ruhám van?~ Majd mindenki a kivetítőre pillantott. Lassan kihozta a párokat. Elsőnek Kotat hozta ki Hinarival szemben. Hinari a céhünk egy tagja, de harcoltam már Kotaval, félek mi lesz belőle, bár nem ismerem Hinari képességeit, de a fiú akkor is nagyon erős, velem is csak játszadozott. A második páros…elsőnek az én nevem írta ki, majd úgy éreztem az ájulás környékez mikor megláttam hogy Ritával kell harcolnom. Pont ettől féltem, ismerem a lány tulajdonságait, nagyon erős, okos és kitartó. Nem utolsó sorban nagyon jó barát. Ugyanakkor tudom hogy Rita nem fog jó pofizni, és bele teszi majd magát a harcba rendesen, és hogy ezt tőlem is elvárja.
~Hajjaj, oda a taktikám, azt kell bevetnem amit Fuun ellen találtam ki…~ A lányra pillantottam, láttam hogy csalódott picit, meg is értem a második boss harc óta meg akar küzdeni Kotaval. Majd sorba mutatták még a többi párosítást is, de annyira el voltam foglalva a döbbenettel és azzal hogy rendbe szedjem magam, hogy már nem is néztem a kivetítőt. Akkor ocsúdtam fel mikor a többiek megindultak egy irányba, kisvártatva de követtem őket, sietős léptekkel léptem be én is a teleportáló fülkébe majd…

- Haaaaa, meghaltam és a mennyországban tértem magamhoz? – Mondtam ki hangosan, mikkor körbe néztem. Majd első dolgom az lett hogy cukorka angyalt csináljak a nagy csomó nyalóka, cukorka, csokoládé és egyéb nyalánkságok közepette.
~Most az egyszer hálás vagyok Akihikónak aki, bezárt engem a SAO világába!~ Lelkendeztem magamba. Majd mozgást hallottam.
- El innen, ez mind az enyém! - Mondtam, de szemem becsukva mert a sok cukros papír kicsit közel volt az arcomhoz és a szememhez is. De a hang csak hangosabb lett. Kinyitottam a szemem és felálltam, ekkor pillantottam meg Ritát.
- Áhhh, akkor ez nem is a mennyország – Mondom csalódottan, miközben hogy enyhítsem a fájdalmam bekapok egy cukorkát.
- Isteni, kóstold meg te is! – Nyújtok oda egyet a lánynak. Komolytalannak tűnhetek, de gondolatban már nagyon is ráhangoltam a harcra. Majd a lány sok szerencsét kívánva már harcba is lendül, ahogy azt vártam is tőle.
- Neked is sok szerencsét! - Mondom majd mikor oldalra kezd el szaladni, fejem kicsit megbillentve nézem hogy most mégis mire készült. Rita kardjával kivágja az egyik oszlopot amit el is hajít felém, én csak úgy tudok kitérni előle ha hátra hajolok így igaz csak pár centivel de megúszom az élve nyársba húzást. Addig-addig hajoltam míg lábam megcsúszott valami ragadós, csúszós édességen, és én teljesen bele merültem a cukor áradatba. Pár pillanatig igyekeztem kikászálódni, majd rájöttem, hogy ezt is ki tudom használni. Mélyebbre kúsztam így az édességek teljesen elleptek. És így próbáltam a lány irányába közelebb jutni. Mivel szinte a talajon kúszok, ugyanis mint valami vakond de ástam az aljára, így nem hiszem hogy látna, hallana. A lány háta mögé akarok kerülni, hogy lábát megrántva a cukortengerbe rántsam. Ha valamit felém dob, vagy ha Ő közeledik felém, a mozgással megállok, és fegyverem felfelé tartom a hang irányába, úgy hogy rögtön tudjak támadni.

/ Ez a harci zenénk :3 Rita találta és közös megegyezés alapján tettem ki ^^ /


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 15, 2013 6:11 pm-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Jan. 13, 2013 3:25 pm

Mikor eldobtam a rögtönzött cukor lándzsám Ren megpróbált hátra hajolni mint ha csak valami filmben volna de a mozikkal ellentétben ez neki nagyon nem sikerült jól mert megcsúszott és elmerült a habokban.. izé… akarom mondani a cukrokban. Egy darabig vártam, hogy a lány elő bukkanjon, de ez nem történt meg. Szerintem épp tömi magába a sok édességet, láthatóan ő nagyon is élvezte ezt a cukorbetegséget idéző üveg burkot. Nem mozdultam mivel nem láttam magam elé és nem akarta úgy járni, mint az ellenfelem ez azonban nagyon rossz ötletnek bizonyult mikor hirtelen két vékonyka kezet éreztem a bokámon majd egy erős rántás, a következő kép pedig a volt, hogy az arcomba csap a rengeteg édesség. Még jó, hogy minden tele van cukorral különben most csúnyán megüthettem volna magam így viszont felfogta az esést. Talán nem is rossz ötlet az amit Ren csinált így én is megpróbáltam odébb kúszni a cukor leple alatt, hogy kicsit távolabb kerüljek Rentől. Mikor biztonságban érzem magam a tenyeremre támaszkodva igyekszem feltápászkodni ami azonban csak félig sikerült mert valami visszarántott és még hogy ezt fokozzam elcsúsztam egy darab csokin is így visszaestem az édesség halom alá. A kis bakim annak köszönhettem, hogy az egyik tenyerem beleragadt valami rágószerűségbe így nem is tudtam fel egyenesedni. Minden erőmet beleadtam, hogy kiszabaduljak, de közben Renre is figyeltem, hogy ha esetleg támadna, akkor még időben tudjak, vagy legalábbis próbáljak védekezni ami ebből a testhelyzetből elég macerás lenne. Némi erőlködés árán sikerül kiszabadítanom a kezem de a túlzott erőkifejtésnek és a gravitáció hatásainak kettőssége miatt szépen hanyatt vágódtam. Komolyan lassan kezdem azt hinni, hogy tudat alatt a cukorban akarok fürdeni. Gyorsan felpattanok a földről ezúttal zökkenő mentesen majd a tekintetemmel Rent keresem, közben pedig elő veszem a másik kardom is. Ideje komolyan venni a küzdelmet…

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 13, 2013 4:49 pm

Mást sem csináltam csak kúsztam, kúsztam és kúsztam. Néha-néha azért kidugtam a fejem hogy lássam hol vagyok és hogy hol van Rita-chan, na meg persze nem utolsó sorban azért levegő is kellett, ugyanis ott lent nem igazán lehetett jól kapni. Majd közel hozzá megálltam egy pillanatra, azt hiszem eljött az idő a tervem első fázisának. Lentebb kúsztam, és kezemmel elkezdtem matatni a hátamnál, le kellet tépnem a masnim. Szükségem van rá. Itt a probléma nem is azzal volt, hanem inkább azzal, hogy sajnos már tapaszoltból tudtam hogy ha rosszul tépem le akkor az egész ruhám el fog pixeleződni. És az nem lenne túl jó. Legalábbis nekem nem. Mondjuk ha dobok pár fanservice jelenetet a közönségnek lehet közkedveltebb lennék. Már láttam is magam előtt a jelenetet, mintha víz alól bukkannék ki, felegyenesedem, az elpixeleződés zöld foltjai vennének körbe, és egy-egy nagy kerek nyalóka ragadna a cicim helyére hogy azért ne mutassak annyit magamból, sőt még Rita is meglepődne és lecsaphatnék rá. Vicces lenne, vagy inkább mégsem. Igyekeztem minél ügyesebben leszedni a masnim. ~Yass, sikerült!~ Örvendeztem mikor a masni a kezemben, a ruhám meg még mindig rajtam volt. Kibontottam és az egyik kezemre kötöttem az egyik végét, majd a másikat elrejtettem a pulcsim ujja alsó részébe csúsztatva. Majd tovább igyekeztem a lány felé. A háta mögött még kikukkantottam egyszer, majd csendesen visszamerültem a mélybe, és a két kezemmel a lány két lábát megrántva sikeresen orra rántottam. Ő tehet róla, csak állt ott mint a cövek. Majd mikor sikerült, a lány után szúrtam a kardommal, de valószínű addigra már ő is arrébb kúszott az édesség áradatban. Hátrébb vonultam nehogy ugyanazt a taktikát vesse be ellenem, amit én ellene, figyeltem van-e bármi féle mozgás vagy hang, de nem észleltem semmit. Majd pár táblacsokit összegyűjtöttem, mivel a barna papírja kiüt a többitől, így egy nagyobb nyilat raktam ki belőle, majd a nyíl végében, ismét a cukor áradat alá merültem.

Hogy most mégis mit akarok ezzel elérni? Vajon megőrültem-e?
Kérdezheti bárki aki olvassa, de…


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 13, 2013 8:13 pm-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Jan. 13, 2013 5:32 pm

Mire ismét felbukkantam a cukor alól addigra Ren már megint alá merült így elvesztettem őt szem elől, de hagyott hátra egy nyilacskát, amit csokiból rakott össze. komolyan nem tudom mit tervezhetett ezzel, talán csak össze akart zavarni, és mi tagadás ez kissé sikerült is neki. Halvány lila gőzöm sem volt mit akart ezzel de így, hogy megint elmerült bajban vagyok. Ha sokat mozgok félő, hogy megint beleragadok valamibe ha viszont egy helyben maradok akkor Ren fog lecsapni rám. Körbe néztem hátha találok valami hasznosat, de a sok csokin és a kiálló nyalókákon kívül sok mindent nem találtam. Most bánom csak igazán, hogy nem fejlesztettem ki az észlelés képességem… ja, várjunk a jártasságok eleve le vannak tiltva. Kétségbeesetten kapkodtam a fejem Ren után hátha feltűnik valami kis apró mozgás vagy hasonló, de semmi. Gondolkozz Rita, gondolkozz, mit tehetnél! Ekkor a közelemben lévő Kiálló nyalóka pálcára pillantottam és ekkor beugrott valami. Talán bejön talán nem, sajnos jobb megoldást nem találtam. Alá merültem a cukornak, hogy Ren ne lássa, mit csinálok a pálcából pedig levágtam annyit, hogy a cukor felett csupán kevesebb, mint egy méter lógjon ki majd elindultam az aréna egyik pereme felé és nem messze a szélétől némi rágó segítségével újra a fölbe állítottam. Szerencsére a körülötte lévő cukrok elég sűrűn voltak, hogy megálljon. Ezután levettem a blúzom és ráakasztottam a kiálló pálcára az alját pedig legyűrtem a cukor tengerbe, hogy úgy nézzen ki mintha benne állnék. Fej híján aligha fogja túl sok időre megtéveszteni a lányt de mivel ő is csak épp pár másodpercre tudja kidugni a fejét talán elhiszi hogy én vagyok. Utolsó lépésként odébb libbentem a tartály legszélére, még mindig a cukor leplét használva a rejtőzködésre és óvatosan kidugtam a fejem épp csak annyira, hogy valamicskét kilássak. Mivel most nagyjából a látóterem egy szintben volt a cukortengerrel így azonnal észre vehettem ha picit is kinéz, hogy merre vagyok persze én ilyenkor lemerülök, hogy ne vegyen észre. Ha sikerül a tervem és azt hiszi, hogy az ruhadarab én vagyok és esetleg rátámadna vagy legalábbis kibújik a cukorrejtekből én az édességek alatt oda kúszom hozzá és kiugorva a kardommal a mellkasát próbálom átszúrni és közben ledönteni őt a lábáról és ha még valamilyen módon ez is sikerülne a másik kardomat bele szúrom a fegyverforgató kezébe odaszögezve őt a földhöz és megadásra kényszerítem.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 13, 2013 8:12 pm

Én csak vártam, és vártam de semmi mozgást nem tapasztaltam, így néha-néha kidugtam a fejem hogy tudjam Rita mégis mire készül és hol tart, hogy felfedezte-e a csokiból kirakott nyilacskám. De a pálya szélén láttam mozgolódni. Majd vissza bújtam és vártam, mikor ismét kidugtam a fejem, azt láttam hogy Rita ott áll és vár, csak áll egy helyben, a mesterséges szél meg csak úgy lobogtatja a ruháját, bár kicsit fejetlennek tűnt, remélem azért jól van. Persze hogy jól van, de viccre vicc a válasz nálam. Majd mint valami sunyi kígyó oda csúszok hozzá. És mikor elég közel vagyok, hátulról lecsapok rá…és megölelem.
- Ritaaa-chaaan, ma valahogy laposabb vagy itt. – Mondom elhúzott vékony hangon, miközben hátulról ölelve megcirógatom a kebleit.
- Ritaaa- chaan, minden rendben van? Olyan fejetlennek tűnsz! – Hívtam fel magamra a figyelmet, tudtam hogy a lány a közelben bújt el és így akart lépre csalni, sőt, már tervem is volt ez ellen. A füleimmel igencsak füleltem hogy ha mozgolódást hallok, rögtön tudjak lépni. Majd a lány fel is bukkant, de nem a kardommal támadtam hanem a két szép kezemmel.
- Ááá, igen ezek az igaziak! – Jelentem ki ugyanis már rögtön felé fordulva, nyúltam az „igaziakhoz”. Remélem ezzel sikerült elterelnem Rita figyelmét, de ha meg is szúrt közben sem zavartattam magam. Közelebb léptem, és amilyen gyorsan csak tudtam a csuklómra kötött szalagot körbe kötöttem a lány egyik fegyvertartó karján, a könyöke és a csuklója között, a tulajdonképp nincs is megkötve, csak körül tekerve ugyanis a másik végét, a azzal a kezemmel tartottam szorosan amelyikre rá van kötve. Majd a azzal a kezemmel amiben a fegyverem volt, kettőnk között a lány hasánál igyekeztem egy vágást csinálni, méghozzá úgy hogy a kardom meg van fordítva a kezemben, azaz a hegye a föld felé néz. Ha nem sikerül újra próbáltam. És mivel a másik kezemmel tartottam, nem tudott hátrálni. Ha megpróbálta levágni azt a kezem, akkor a sajátját is levágta. Tudtam hogy sok az életem, de fogalmam sem volt hogy neki mennyi van, ugyanakkor tudtam hogy gyors és erős, ráadásul két kardja is van. Ha megpróbált ellökni vagy hasonló magammal rántottam. Igyekeztem minden vágását állni, Ha úgy látom hogy valamelyik végtagom akarja levágni akkor.

/Rita egy mellkas szúrása eltalált így veszítettem 7 pontot, maradt 53 életpontom./

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Jan. 13, 2013 9:46 pm

A csali Rita bevált ugyanis Ren rávetődött a bábúra és… hát.. a melleit kezdte el fogdosni ami eléggé zavarba is hozott de megpróbáltam gyorsan magamhoz térni és kivitelezni a tervem. A lány felé ugrottam megcélozva a mellkasát de ekkor már Ren ugrott is felém és a bábuhoz hasonlóan az én melleimet kezdte el markolászni.
-Mi a…? – Kiáltottam el magam teljesen elvörösödve és hála ennek a kis közjátéknak teljesen elterelte a figyelmem így volt bőven ideje arra, hogy rátekerjen a kezemre egy szalagot és közben fordított egyet. Ekkor eszméltem rá, hogy pontosan mi is történt velem és, hogy mi volt Ren célja. Hirtelen két kép villant be az agyamba, az egyik mikor a csarnokban először megpillantottam Rent és a ruháján akkor még volt egy masni, viszont mikor ráugrott az áll Ritára már hiányzott, vagyis a masni szalagját használta, hogy megkötözzön. Más szavakkal teljesen lóvá tett. Na, jó nem is értem, hogy gondolhattam, hogy az a bábús trükk bejöhet. Ren kardja vészesen közeledett a hasam felé. Ennyi lett volna? Ha most eltalál az életem egyharmada lecsökken ráadásul erősebb nálam így még azt sem tehetem meg, hogy hátra ugrom és elrántom. Megint veszíteni fogok ellene! Ráadásul ezúttal a saját gyengeségem miatt, hanem mert egyszerűen jobb volt nálam. Sikerült kicseleznie. Nem! Még egyszer nem veszitek, addig semmiképp még nem küzdök meg Kotával. Eldöntöttem, hogy a legjobb leszek, amire ez a viadal kiváló lehetőséget ad. Nem fogok elbukni rögtön az első mérkőzés alatt vagy legalábbis nem ilyen könnyen. Ren erős és szívós, ellenben nekem ott van a fegyverkezelésem és a gyorsaságom és ezt kell kihasználnom. Mielőtt még Ren kardja elérte volna a hasam elengedtem a jobb kezemben lévő kardot ami így benne maradt a lányban és kilépek oldalra így a támadás csupán a jobb oldalam éri el de nem törődöm vele. Elszenvedtem már elég ütés ebben a világban, hogy most már megszokjam azt, hogy itt nem érzünk fájdalmat. Ahogy Ren kardja áthalad a testemen csakis a lánytámadó kezére fókuszálok. A pupilláim kitágulnak, az izmaim megfeszülnek, szinte éreztem ahogy lelassul körülöttem az idő. Kivárom a megfelelő szöget, közben a bal kezemmel lévő kardot hátra lendítem szúrásra készen végül a megfelelő pillanatban egy villámgyors mozdulattal keresztül szúrom Ren alkarját úgy dőltve a penge hegyét, hogy következőnek a testén hatoljon át miközben én elrugaszkodom a lány felé a teljes testsúlyommal és megpróbálom ledönteni őt a lábáról. Ha ez sikerül zárásként azzal a kezemmel, amivel magához láncolt megragadom Ren csuklóját, már amennyire a szalag engedi és próbálom fogva tartani őt. Mindkét kard benne maradt a lány testében így ha sikerül tartanom ezt a pózt az életpontjai szépen lassan lecsökkennek.
- Add fel! – Ordítottam rá a lányra. Nem akartam túl sokáig így maradni nehogy túl későn húzzam ki belőle a kardokat és azzal is tisztában voltam, hogy ez volt az utolsó esélyem a küzdelemre. Ilyen kevés élettel aligha húzhattam volna ki ellene túl sokáig ráadásul a terep is ellenem dolgozott. Itt az ideje, hogy eldőljön ez a párbaj.

/5 életem maradt/

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 13, 2013 11:10 pm

A cselem sikeresnek tűnt, hasonlóra számítottam, a lány megdöbbenve pislogott, így maradt időm rászorítani a szalagot, ami nincs megkötve így bármikor elengedhetem ha akarom. A lány már reagált is, kardommal akartam egy hosszú és mély vágást okozni a Ritának, aki félre mozdult így épp csak megvágtam, mondjuk élete nagy részét így is elveszítette, de mint ismerjük Ritát ennyivel még nincs vége. De nem ám. Mivel gyorsabb mint én, és ezt jól ki is használta, a kardjával keresztülszúrta a karom és tovább szúrt a hasamba. Már nem aggódtam az ilyesfajta húzások miatt, elvégre sok életem van, de szó ami szó, az kellemetlen volt hogy így hasznavehetetlen volt a karom sőt még a karom is ráadásul a lány még rám is vetette magát. Így akart engem teljesen leszorítani. Nem szívbajos az tuti, bár én kezdek az lenni. Ösztönös reakcióm az lett erre, hogy engedtem a másik kezemmel, elengedtem a szalagot. Így a kezünk szabaddá vált, mivel dőltem hátrafelé, a mellkasomban lévő kard után kaptam, és mivel kihúzni már nem tudtam, a Rita és köztem lévő egyre szűkülő hely végett. Így markolatát elfordítva próbáltam keresztül hasítani magam és a kardot vízszintes pózba húzni ki úgy hogy a karom megtámassza és így a terveim szerint mindketten sebződünk majd, elvégre a kardpengéje amit felállítva tartok kettőnk közé szorul így egyik fele Ritát míg a másik fele meg az én testem sebzi. Komoly a lányka de hát mi másik is várhatnék tőle, erősen oda dobja magát a harcba és még a maradék életpontjait sem zavarja ha elveszíti, hogy mégiscsak nyerhessen, vagy így vagy úgy. Egyszerre tisztelem is ezért, ugyanakkor félek is tőle de egyben féltem is. Ha a továbbiakban is ennyit kockáztat lehet hogy egyszer majd pont egy olyan ellenfelet fog ki akit nem zavar hogy akár meg is ölheti, és akár meg is öli. Jobb lesz, ha a lányon tartom a szemem. És igaz Ő az erősebb és ügyesebb de mégis ügyelnem kell, hogy nehogy egy-egy ilyen mindent oda dobok a győzelemért tényleg az életével fizessen.

/ Rita karon és a karomat hozzám szegezve keresztül szúrt így veszítettem 14 pontot és én megvágtam mindkettőnket így még 10 pontot veszítettem azaz maradt 19 életpontom. /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by Rosalia on Pént. Jan. 18, 2013 6:45 pm

A zsűri elvonul, hogy meghozza döntését. A vártnál is tovább tart a pontozásuk, nehezen jutnak dűlőre, hiszen itt egy igazán kiélezett és izgalmas küzdelmet láthattunk. Mindketten kreatívak voltatok, kihasználtátok a környezet adta lehetőségeket és maximálisan hoztátok a karaktereiteket. Itt is igaz, hogy a zsűrinek nehéz dolga volt, de lássuk végül a végeredményt:

Összesítésben 225:226 arányban, tehát csupán egyetlen ponttal, a győztes RenAi!

Jutalmatok fejenként 35 exp és 40 arany!

Gratulálunk mindkét versenyzőnek, mert igazán pazar küzdelmet vívtatok! Továbbjutó RenAi.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita Hanami

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.