Bornis vs Neuro

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Go down

default Bornis vs Neuro

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Jan. 12, 2013 2:59 am

Harctér leírása: VÍZÁGY
A játékosok egy 10X10 méteres harctérre teleportálódnak, azonban igen hamar észrevehetik, hogy talpuk alatt koránt sem szilárd a talaj. Maga a küzdőterület egyetlen kiálló elemmel, kapaszkodóval sincs tarkítva, csupán olyan, mintha egy óriási zöld vízágyon közlekednének. Ha hegyes tárgyat, vagy fegyvert szúrnak bele a talajba, természetesen nem lehet ezzel kilyukasztani a felületet, hogy a "kifolyatott víznek" hála kevésbé legyen egyenetlen a járófelület.

Felszerelés:
Mindkét versenyzőnek le kell vennie minden pluszt érő ruházatát! Saját fegyvereitekkel harcolhattok, viszont a bónuszok itt sem érvényesülnek. Kristályok, potik nem használhatóak. Speciális képesség használható, jártasságok viszont nem!

Párbaj időtartama: 4 kör/fő (ha a bíró úgy ítéli, akkor +1 kör)
Határidő: 3 nap/fő

Bíró: Rosalia
Zsűri: Kayaba Akihiko, Diabel, Rosalia

Bornis
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 4
Kitartás: 1
Gyorsaság: 8
Speciális képesség: 2

Neuro
Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Allen Dante on Szomb. Jan. 12, 2013 6:28 pm

A nagy nap végre elérkezett, a nap mikor kezdetét veszi a kardforgatóknak a tornája, ahova, mér én is beadtam a jelentkezésemet. Mikor felkelek az ágyamból, egy kis tornával kezdek, majd elindulok, hogy reggelizhessek. De hirtelen észbe kapok, hogy az eddigi felszerelésem, nem megengedett ezen a tornán, így valami mást kell, felvegyek, mint a szokásos ruhámat. Gondolkozok, hogy mit is kéne, de ekkor jut eszembe, hogy semmilyen más ruházatom nincs, ami megfelelne, még jó, hogy fegyverrel nincs ilyen gondom, mert olyanom van, ami semmilyen pluszt nem ad. Így gondolkodóba esek, hogy mit is kéne tennem. Ebben pillanatban, hallom, hogy kopogtatnak az ajtómon, odamegyek és kinyitom. Yuki áll előttem, ő is a fogadónak az egyik alkalmazottja. Ő eléggé csendes, de nagyon megbízható is egyben.
- Bornis, ezt a többiek küldik. –azzal megnyitja a menüjét, és elkezd babrálni vele. A következő pillanatban, egy ablak villan fel előttem, amiben egy tárgyelfogadás lehetősége van, amit el is fogadok. Mikor bármit is mondhatnék, Yuki-nak ő már csak hűlt helyét látom. Ez jellemző rá, és elmosolyodok.
- Na, lássuk, hogy mit is kaptam. –azzal megnyitom. Amint ez megtörténik, egy ruha kerül elém, amit fel is veszek. Egy kicsit mozgok benne és megállapítom, hogy tökéletes. Ez után lemegyek, hogy végre tudjak enni, nehogy lekések a teleportálásról. Amint elhagyom a lépcsőfordulót, azt veszem észre, hogy Sara és a fogadó összes személyzete ott áll velem szemben, és amikor meglátnak, hangosan azt mondják; „Sok sikert!”. Ezután az asztalhoz vezetnek, és egy „bajnoki” reggelit raknak elém, aminek neki is látok. Mikor befejezem, megköszönöm, és elindulok a tornára. Még utoljára megköszönöm nekik, hogy támogatnak.
- Ígérem, hogy a legjobbakat fogom nyújtani a tornán. –mondom nekik, majd kilépek az ajtón és elindulok a teleporrhoz. Nem sokára meg is érkezek, és még időben. Amint megérkezek a harctérre ércem, hogy nem állok stabilan. Mikor lepillantok, látom, hogy valami zselés padlón állok, de amint jobban szemügyre veszem, megállapítom, hogy az egész harctér egy hatalmas vízágy. A terem ahol vagyok, pontosabban vagyunk, mert ellenfelem már velem szemben áll, eléggé hatalmas, teljesen alkalmas egy küzdelemre. Bár ha a padló nem lenne ilyen ingatag, akkor a közlekedés alkalmasabb lehetne. Még azt is észreveszem, hogy semmilyen lehetőség nincs arra, hogy megkapaszkodjunk valamibe. Most, hogy a harcteret végig néztem, ellenfelemre kerül a sor. Vékony, már betegesen vékony testalkat, fehér haj, olyan mintha egy torzító tükörbeli énemet látnám, nagyon soványan. Odalépkedek hozzá, majd kezemet nyújtom neki.
- Üdv, kellemes játékot kívánok. –mondom neki, majd ezután hátrébb megyek és felkészülök a harcra. Előrántom kardomat a hüvelyéből, és első dolgom, hogy megnézzem képes vagyok-e megsérteni a talajt, ezért beleszúrom a kardomat, de nem történik semmi. egy karcolást nem ejtek rajta. Ezután magam elé emelem, és védekező állásba állok fel vele szembe, hogy majd tudjak ellentámadást indítani, vagy akár csak elkerülni a támadását.
~ Bár, most nagyon jó lenne, ha tudnám használni az akrobatika jártasságomat. –mondom magamban, miközben várom ellenfelem lépését.
ruha

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Vas. Jan. 13, 2013 1:31 pm

Én valójában, teljesen megfeledkeztem a kardforgatók tornájáról. A torna előtti éjszaka, komoly harcot vívtam, két kettes vadásszal, az egyik kardforgató, míg a másik harcos volt, nagyon jól összedolgoztak, nekem is sikerült ütéseket bemérnem, de végül menekülnöm kellett. A teleportáló kristály segítségével a Kezdetek Városába teleportáltam, szinte semmi élettel, de sikeresen betértem egy fogadóba, ahol korábban már számtalanszor megszálltam s a tulajt nem zavarta, hogy piros vagyok, mert ismert és már sokszor tértem be hozzá hasonló harcok után. Kikértem szokásomhoz híven, a hármas szoba kulcsát, majd, lefürödtem, felvettem pizsamám és ágynak vetettem magam. Reggel, mikor felkeltem, nyújtózkodtam, s egy visszaszámlálást láttam, már tíz másodpercnél járt, hírtelen beugrott hogy ma van a kardforgatók tornája, már csak arra volt időm, hogy a kardomért nyúljak. A játék el teleportált s előbb értem oda mint ellenfelem. „Hmm mi lehet ez? Olyan jó puha.” Lenéztem, magam elé s láttam, hogy a föld hullámzik alattam, először kissé a tengeribetegség uralkodott el rajtam, majd megnyugodtam, s egy kört vágtam a földbe magam körül, de semmi nem történt. Ekkor ellenfelem megjelent előttem, először körbenézett, majd egy kedves mosollyal az arcán üdvözölt, én meghajoltam, majd nyújtotta kezét. Először nem értettem mit akar, majd eszembe jutott, hogy sok országban így köszöntik egymást, s a nagybátyámtól is sokat láttam ezt az üdvözlési formát. Így hát én is nyújtottam a kezem felé, bár ő Japánul köszönt, én mégis fel akartam vágni neki nyelvtudásommal.
- Nice to meet you! My name is Neuro.(Örvednek a szerencsének! A nevem Neuro.)
Ekkor kissé hátráltunk egymástól, ő a kardját a földbe szúrta.
- Az nem fog menni.
Figyelmezettem, de csak most vettem észre, hogy a haja majdnem fehér, ekkor kikerekedtek szemeim a boldogságtól, majd rájöttem, hogy rajtam pizsama van, kissé el pirultam, de most ezzel nem foglalkozhattam. Ő védelmi pózt vett fel, így úgy döntöttem, hogy én támadok először. Megrohamoztam, de egy hullámban megakadt a lábam s ráestem ellenfelemre. Kissé besüppedtünk s a hullám fellökött minket. Engem a Fiú mögötti falnak lökött, amiről, ismét a talajra estem.
- Ehh…^^” Sorry.
Mondtam, majd megvártam míg ismét felkészül a következő támadásomra.
- Most nem vétem el!
A talaj rugalmasságát kihasználva, ugrottam egy nagyot s ezzel egy nagy hullámot gerjesztettem ami a levegőbe repített, és talán őt is. Ekkor kardomat felé tartva zuhantam, és reméltem, eltalálom őt, megpróbálom elkerülni az esetleges támadását.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Jan. 13, 2013 2:57 pm

Mikor megindul, egy kisebb hullámzás keletkezik a pályán, aminek a hatására ellenfelem elveszíti egyensúlyát és rám esik. Kicsit hirtelen jött, de sérülés nélkül megúsztam, de a következő pillanatban egy újabb hullám mindkettőnket felrepít, majd a földön kötünk ki, ismét egymástól eltávolodva. Ellenfelem nem vesztegeti sokat az idejét, ismét támadásba lendül. Ugrálni kezd, amitől újabb hullámokat gerjeszt, végül egy nagyobb hullámnak köszönhetően a levegőbe kerül, és onnan csapna le rám. Megállapítom, hogy abból a magasságból és pozícióból, hogyan és hova esne, majd arrébb megyek onnan. Mielőtt még „földet” érne én is elkezdek rugózni, és mielőtt elérné, a talajt elrugaszkodok, hogy a hullám ami, az esése utáni érkezésével keletkezik, ne sodorjon magával. Amint én is visszatérek a földre, kihasználom a hullámzást, és remélem, meginog, elveszíti az egyensúlyát, ha ez megtörténik, vízszintesen vágnék a kardommal, közben megpróbálom egyensúlyomat megtartani, majd a támadás után hátrább kerülnék tőle és várnám a lépését. Azonban ha netalántán meg tudná őrizni egyensúlyát, a támadást ugyan úgy vinném véghez, de közben ugyan úgy figyelném a reakcióit, és az alapján próbálok reagálni rájuk, majd ekkor is eltávolodok tőle és várom a lépését. Közben azon gondolkozok, hogy ezt a környezetet még miképpen lehet az előnyömre fordítani, mert az nem megoldás, hogy a levegőből csapok le rá, mert akár ugyan úgy elkerülheti a támadásomat, mint én az övét. Így arra következtetésre jutok, hogy itt a földön kell megoldanom a dolgokat. Ezután jobban szemügyre vételezem ellenfelemet. Megmondhatom, hogy még kezdő, de van tapasztalata a harcokban és testalkata ellenére nagyon ügyes, és biztos tartogat valami meglepetést még a tarsolyában, ezért jobb, ha óvatosabban közelítem meg. Közben elmosolyodok, hogy ismét egy nagyszerű harcba keveredtem bele, de nem fogom hagyni, hogy itt legyőzzenek. Az első körön túl fogok jutni.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Vas. Jan. 13, 2013 3:34 pm

Mikor támadásomat vinném be, ellenfelem elugrik, én négykézláb a földre huppanok és a következő hullám ismét feldob ami után egy szaltóval megérkezek talpamra, rá kell döbbennem hogy ez nem túl előnyös harctér, sok gondom lesz még ezzel s az ellenfelem sem kezdő. Következő pillanatban, elvesztem egyensúlyom a hullámok miatt s egyenesen a közelgő ellenfelem kardjába dőlök, ekkor az ellenfelem tovább huppant s én hátra esek és az életcsíkomat nézve, rájövök hogy az ellenfelem épp olyan erős mint én, ez nem túl jó számomra, ha nem vigyázok, a harc hamar véget érhet. Megindulok ellenfelem felé, úgy döntöttem ugyan azt a támadást használom, mint az imént, de mivel egy fal volt nem sokkal mögötte, ezért úgy döntöttem kissé módosítok, hisz korábban már egyszer kitért ez elől a támadás elől. Ismét ugrással kezdem és az ugrással ezúttal a falat célzom meg, majd a falnak talpal érkezve, elrugaszkodok onnan s így hátulról éri a támadás ellenfelemet. Ezek után, hogy a hullám ne dobjon tovább kardomat leszúrva, megkapaszkodok a földön és próbálok együtt hullámozni a talajjal és várom, hogy kissé lenyugodjon a helyzet a sok ugrálás után. Ezek után kihasználva a talaj rugalmasságát, kissé belemélyítem a talajba a lábam, hogy legnagyobb sebességgel indulhassak ellenfelem felé. Támadásom előtti utolsó pillanatban, lábamat ismét földbe vetem s jobbra megdőlve, kezemet földre téve elrugaszkodok előle, majd egy fordulattal megismétlem ugyan ezt balra, ekkor már mellette vagyok, és onnan támadok, teljes lendületemmel. Ha esetleg közben támadást indítana ismét, akkor megpróbálok védekezni, bár koránt sem biztos, hogy ez is sikeres lesz. „Eléggé tetszik ez az ugrálóvár szerű dolog, régen volt szerencsém már ilyen mulatozásban.” A Harc ellenére nagyon élvezem ezt a helyzetet, és mindent nevetve csinálok.

Élet: (10-4=6)
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Jan. 13, 2013 5:51 pm

Miután a támadásom sikerrel jár, ellenfelem hátra esik, én, pedig ahogy tervezem, hátrébb kerülök tőle és várok. Mikor felkel a földről ismét rugózásba kezd, és egy újabb ugrással átugrik fölöttem, majd a falra érkezik, és onnan rugaszkodik el. A mozdulatait folyamatosan követem, így szemben állok vele, mikor elrugaszkodik a faltól. Az elrugaszkodás után hatalmas sebességgel közelít felém. A csapást még hárítani tudom, de becsapódásának erejét nem tudom, megtartani ezért végig gurulok a földön. Mikor végre megállok, elcsodálkozom, hogy ez a vézna kölyök milyen ügyes is valójában. Bár ruházata eléggé vicces. Az ember nem ezt várná, egy tornán résztvevőtől, hogy pizsamában jelenjen meg. De biztosa, hogy annyira sietett, hogy még átöltözni sem volt ideje. Na de most ne ezen járjon az eszem, inkább térjünk vissza a harchoz. Látom, hogy ellenfelem ismét támadásba lendül, miután megveti, a lábát elrugaszkodik, majd mellém kerül. Mivel még mindig a földön vagyok, sok mozgásra nincs lehetőségem, de a támadását ismét hárítom, majd, hogy távolabb kerüljek tőle, a kardommal lököm el magamat. Most ismét távolabb kerültem ellenfelemtől, és ismét felegyenesedek, amennyire lehetséges.
~ Rendben ideje befejezni ezt a küzdelmet is. –mondom magamban és befogyasztom, a lábamat majd megindulok az ellenfelem fele. Minden egyes alakalommal mikor hullámvölgy kerül a lábam alá ismételten elrugaszkodok róla, és ez által sokkal, nagyobb gyorsasággal tudok haladni. Nem egyirányú haladási irányt végzek, hanem, amint lehetséges folyamatosan váltom az oldalakat, hogy összezavarjam az ellenfelemet. Mikor odaérek hozzá, egyből nem csapok a kardommal, hanem folytatom, amit eddig is csináltam. Folyamatosan körözök ezzel az elvvel körülötte, mindaddig, míg el nem veszíti az egyensúlyát és nyílt pontot nem hagy a védelmén, és amint ez megtörténik, akkor suhintok a pengémmel. Majd a támadás után hátrébb megyek tőle. Ezekkel a mozdulatokkal folyamatosan körülötte vagyok. Kíváncsian várom, hogy ebből miképpen tud kikecmeregni, érdekel, hogy milyen erők rejtőznek ellenfelemben.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Vas. Jan. 13, 2013 7:23 pm

Sajnos a támadásaimat továbbra is hárította ellenfelem, majd kissé önelégült arccal nézett, eléggé nehéz lesz így a dolgom. „Elég a játszadozásból ideje komolyan venni ezt a harcot.” Az arcom komolyra váltott s a nevetés is véget ért. A fiú szépen lassan közeledett a hullámokon ugrálva, egyre közelebb ért, mikor is úgy döntöttem, hogy ellen hullámot gerjesztek, s ki lököm alóla a hullámot, amire éppen érkezni akar, ekkor valószínűleg elesik és elveszíti az egyensúlyát, ha ez megtörtént, akkor megtámadom, s megpróbálom megvágni őt. Vágás után, elrugaszkodok a közeléből, majd négykézláb, hogy stabilabban álljak ismét elrugaszkodom a földről, és körülötte körülbelül négy méteres körben cikázva próbálok bevinni sikeres vágásokat a kardommal, és nehezíteni a védelmét. „Ez az, egyre gyorsabb vagyok, most már egyre nehezebb lesz kivédenie a támadásaim.” A végül, az utolsó, a nyolcadik ugrás, és vágási kísérlet után, földre érkezésemkor, leszúrtam kardom és ekkor lőttem ki magam legnagyobb erővel, ha nem sikerül itt eltalálnom, akkor is elesik, és miután elesett, én a falnak ugorva ismét megtámadom, ekkor már szinte lehetetlen lesz kivédeni a támadásomat. Ekkor, észre sem vettem, de újra nevetni kezdek, de ez a nevetés nem olyan, mint a korábbi, ez a nevetés gonosz, pszichopata, s egészen belülről jön. Elönt a sötétség és, bármiféle taktika nélkül, nekirontok ellenfelemnek és elkezdem ütni újra és újra, ekkor kardját támadtam, és talán arra gondolhattam, hogy egy idő után, úgyis elfárad a keze, reméltem én tovább bírom szusszal. „Ismét eluralkodott rajtam a sötétség, most nem szólhatok közbe a saját harcomba, nyernem kell, remélem valaki, leállít a harc után.”

Élet: (6)
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Allen Dante on Hétf. Jan. 14, 2013 3:37 pm

Ahogy közeledek feléje, egy ellenhullámot gerjeszt, amitől elveszítem az egyensúlyomat, és elkezdek esni. Nem tudom, hogy miért, de valamiért a levegőbe akarok belekapaszkodni, ami teljességgel lehetetlen, így szépen a hátamra esek. Ekkor ellenfelem nem vesztegetve idejét felém közeledik, és végig vágja a mellkasomat, majd hátra ugrik, és négy kéz láb várj, míg elmúlik a talaj hullámzása. Akartam indítani egy ellentámadást onnan a földről, de nem jön össze, mert mire meglendíteném a kardomat, akkorra már jóval távolabb van tőlem, Már egy jó ideje harcolunk egymással és meg kell, hagyja, eléggé jól bírja a gyűrődést a gyerek. Valahogy nem vagyok hozzászokva ehhez a talajhoz, Jobb szeretem a szilárd földet a lábam alatt. Végre sikerül felkelnem, de egy perc nyugtom sincsen, mivel ellenfelem ismét támadásba lendül. Ida-oda kering körülöttem, majd kardját a földre szúrja és azzal elrugaszkodva, úgymond felém repül. Sikerül kivédenem, de a talaj ingatagsága miatt nem sikerül az egyensúlyomat megint megtartanom, ezért hátra esek. Ekkor ismét a falról próbál rám lecsapni, ekkor még mindig a földön fekszek, ezért már csak egyetlen esélyem van, hogy eltávolítsam magamtól, amit ki is várok. Amint a közelembe ér és csapna is le a kardommal kivédem azt és abban a pillanatban elrúgom magamtól, hogy nehogy bekapjak egy újabb találatot. De ez még mindig nem elég, mivel sikeresen ért földet, és ismét rohamozni kezd, majd sebes kardcsapás sorozatokat zúdít rám. Közben ismét előjön az az elmebeteg mosolya és nevetése, amitől kiráz a hideg. Olyan, mintha valami sötétség elárasztaná az elméjét. Mivel már kezdek fáradni a folyamatos támadások kivédése miatt, úgy döntök, hogy egy kis kamikaze akcióba vetem magam. Mikor az egyik csapása közelít, nem védem ki a kardommal, hanem, engedem, hogy betaláljon, de már nem engedem, hogy tovább vigye a kardját, ezért lefogom azt, a szabad kezemmel, majd a kardomat egyenest a gyomrába szúrom bele. Majd egy mély levegő után tekintetem üressé, üvegessé válik, és egyenest az ellenfelem szemébe nézek.
- Jobb, ha visszatérsz. Vagy nagyon rossz vége lesz. –mondom neki, célozva arra, hogy inkább az előző csávóval akarok küzdeni, nem ezzel a pszichopatával. – Te még nem tudod, hogy milyen a sötétség, és én sem szeretném még megismertetni veled, de ha okot adsz rá, akkor szívesen megmutatom neked a halált. –mondom neki hűvösen, és remélem, hogy észhez tér, és tényleg nem kell, bántsam.
Ez után elengedem a kardját, majd elrúgom magamtól. Ekkor már élet pontja nagyon alacsony, de az enyém is rendesen leapadt ebben a pár percben. Jobb szerettem volna nem megmutatni ezt az oldalamat, ennek a pizsamás gyereknek, de nem hagyott más választást. Az a célom, hogy megóvjam, az olyanokat, mint ő, attól, hogy a sötétség feleméssze elméjüket és szellemüket. Majd felállok védekező pozícióba, és várom, hogy mit fog tenni ezután.

//Azt mondja, hogy kétszer találtál be ebben a körben, így van:
kerek [7] életem. //

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Hétf. Jan. 14, 2013 4:20 pm

Bár, a hullámzás utáni első támadásom sikeres volt, de gyors támadásaimat kivédte, így, végül csak a véletlenszerű ütlegelés maradt, amit már kissé elborult elmével tettem. Az egyik ütésemnél, ellenfelem tovább engedte kardom, ekkor mosolyom még nagyobbra tágult. „Végreee~!” Gondoltam, de itt nem volt vége, ő is bevitt egy támadást, butaság volt tőlem h nem figyeltem kardjára, visszakozni nem engedett, megragadott s egyenesen a szemembe bámult. Ekkor, korábban még számomra sosem látott hihetetlen nagy sötétséget láttam, ez még Kazuma képességénél is sötétebb volt. „A fenébbe… Ez mégis mi?” Átjárt a félelem, megcsapott a halál szele, azt akarta, hogy a bennem lévő szörny eltűnjön, de ez csak olaj volt a tűzre, az állatok, ha félnek, ösztönszerűen támadnak. Korábban, még sosem fordult elő, hogy így tombolt volna s ennyire erősen vágyott, volna arra, hogy végezzen valamivel. „Öld meg a félelem forrását.” Szinte ütemszerűen visszhangzott, egész lényemet átjárta ez a fajta gyűlölet, az eszméletemet teljesen elveszítettem s a bestia kitört, kitört s testem gőzerővel indult ellenfelem felé, ez már nem párbaj, ez kivégzés lesz ha nem tudom megállítani magam. Egyre csak ütöttem és ütöttem, de ellenfelem minden támadásomat védte. „Ez fáj! Ez annyira fáj! Elég!!!!!” Már nagyon régóta nem éreztem fájdalmat a játéknak köszönhetően, de ez a fájdalom mélyről jött, tudtam, hogy nem tudom elfojtani a fájdalmat, a testem már nem bírja tovább ezt az őrült tempót. Harc közben, folytak a könnyek a szememből, miközben a szemeim pirosan izzottak a gyűlölettől. „Elég! Add vissza a testem! Takarodj!” Ekkor, emlékek tárultak fel gyermekkoromból, kiderült, hogy az álom melyet korábban láttam, hamis volt. A szüleimet, nem más ölte meg, mint én, nem is én, hanem a bennem lévő szörnyeteg. „Elég! Nem akarok többé bántani senkit!” Én kívülről láttam, meztelen testem, magzatpózban feküdtem s egyre csak könyörögtem és könyörögtem, hogy elég legyen ebből… Ellenfelem, kiütötte a kardot a kezemből, ekkor a lendület miatt, tovább haladtam s ő, eldobta kardját és két kezével, ölelésszerűen elkapott. „Mégis hogy félhettem tőle? Tőle, aki ahelyett, hogy bevitte volna utolsó ütését, elkapott.” A sötétség, egyszer csak eltűnt belőlem, elöntött a nyugalom, újra láttam, fejem ellenfelem vállán volt.
- Köszönöm.
Nyögtem utolsó szavaimat, ellenfelem ruháját erősen megszorítva, majd összeestem és a földre zuhantam.

Élet: /2 harcképtelen vagyok./
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Rosalia on Pént. Jan. 18, 2013 3:54 pm

A zsűri eleget látott és elvonul pontozni. Döntésük a következő:

A győztes 140:163 arányban NEURO!

Ám mielőtt a zsűri elvonulna, két tag felszólalási szándékát jelzi. A következő észrevételeket, tanácsokat intézik a játékosok felé:

"Láthatjátok a felvázolt pontokat az elején. Annak ellenére, hogy az akrobatika le volt tiltva Neuro egy szaltó után talpra érkezik, mindezt vízágyon. Azt fedeztem fel, hogy kissé túl sokat mozgott, mikor Dante majdnem háromszor olyan gyors volt. Neuro azonban most a jobbik fél, hiszen nem is tudom pontosan eldönteni, hogy mit olvastam Dantétól. Egyenlő fegyverkezeléssel szinte minden egyes támadást kivédett. Az egyenlő fegyverkezelés kérem szépen nem azt jelenti, hogy mindenét ki tudod védeni, hanem, hogy például minden második ütését. Ezt ne vedd szó szerint komolyan, hiszen nem muszáj minden másodikat beengednek, csak valamit próbálj meg beengedni. Azonban az egyetlen dolog, ami nekem nagyon böki a szemem az a kitartásod használata volt. Egyszerűen tudomást vettél-e a kitartásodról? Azt megértem, hogy egy vízágyon teljesen stabilan meg tudsz állni, miközben Neuro szinte repül a hullámoktól, na, de kérlek... Gondolkozz el arról, hogy volt-e fogalmad a kitartásról. Remélem, hogy elfelejtetted, vagy egyszerűen nem akartad figyelembe venni, hiszen az még a jobbik eset. Ellenkező esetben fogalmad sincs a kitartás lényegéről. Vegyük például, hogy Neuronak háromszor akkora a kitartása, mint neked, ami mellesleg a harcban igaz is volt. Addig még oké, hogy ugrálgattál a hullámok elkerülése végett, de mikor a falról ugrott neked, addigra már alig kellett volna, hogy valamennyi szufla maradjon benned. Össze kellett volna törnöd, mint egy ropinak, hiszen teljesen kifulladsz, ha ennyire kevesebb a kitartásod, mint ellenfeledé, főleg ilyen mértékben. Ilyen kitartással szerintem még felállni sem tudtál volna, ha a földre estél volna, nemhogy tökéletesen védekezni. Úgy vélem, hogy körülbelül a küzdelem felétől a játékod egyenes VP-zés volt és a szabályzat több pontjának megsértése, ami bár nem von maga után egyéb következményeket, de ne lepődj meg, ha esetleg a ponthűségedre alig adtam két pontot a tízből."

"Számomra sokszor követhetetlen volt a küzdelem menete, mert töménytelen mennyiségű támadást, cselekvést írtok le egy-egy reagban. Sokkal kevesebb támadással, taktikusabb, jobban átgondolt cselekvésekkel érthetőbb és reálisabb lenne a küzdelem. Hagyjátok egymást érvényesülni és adjatok elég teret lereagálni az eseményeket. Egy postban 1-2 vágás is bőven elég cselekmény, és a lereagálás sem csak annyiból áll, hogy leírjuk, hogy a másik mit tett. Szívesen olvastam volna sokkal többet a karakter érzelmeiről, gondolatairól, mint azt, hogy hányféleképpen vág jobbról meg balról és ugrál a vízágyon. Nekem főleg Danténél nem jött át a karakter jelleme. Fogalmazzatok tisztábban, választékosabban, kreatívabban és olvassatok sokat. Nem eltántorítani szeretnénk benneteket a játéktól, remélem érzitek, hogy ezek építő kritikák voltak."

A küzdőteret lezárom, továbbjutó Neuro. Köszönjük a részvételt!
Jutalmatok fejenként 15 exp és 20 arany!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs Neuro

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.