Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Go down

default Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Jan. 12, 2013 3:05 am

Harctér leírása:
Egy sűrű dzsungelben találjátok magatokat a küzdőtérre teleportálás után. Éppen ezért elsőre nem tudjátok, hogy a bejárható terület 10x10 méteres. Először nem is látjátok egymást, csak a harc kezdetét jelző gong tudatja veletek, hogy elindult a párbaj. A sűrű aljnövényzet alatt a talaj nedves, tehát könnyen megcsúszhattok, ha óvatlanok vagytok. Akrobatika jártasság híján a fára nem tudtok felmászni és a lelógó liánokat sem használhatjátok arra, hogy Tarzanként szálljatok vele, sok másra viszont alkalmasak lehetnek. A küzdőteretek szélén véget ér a dzsungel, onnantól már a közönséget látjátok, lefelé pedig szakadék tátong, szóval csak óvatosan arrafelé, mert aki leesik, annak vége szakad a párbajnak.

Felszerelés:
Mindkét versenyzőnek le kell vennie minden pluszt érő ruházatát! Saját fegyvereitekkel harcolhattok, viszont a bónuszok itt sem érvényesülnek. Kristályok, potik nem használhatóak. Speciális képesség használható, jártasságok viszont nem!

Párbaj időtartama: 4 kör/fő (ha a bíró úgy ítéli, akkor +1 kör)
Határidő: 3 nap/fő

Bíró: Klein
Zsűri: Kayaba Akihiko, Klein, Egil

Kazesubayai Shizuka
Élet: 4
Fegyverkezelés: 3
Erő: 4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1

Zhel T. Everett
Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 5
Kitartás: 4
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 2

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Vas. Jan. 13, 2013 12:41 pm

Eljött végre az ideje, hogy részt vegyen egy komolyabb megmérettetésen. Persze nem a győzelem volt a cél itt sem, csak a részvétel. Legalábbis számára. Amilyen szerencséje van, az ilyen vetélkedőkben mindig valami tapasztaltabb über kockát adnak ellene, aki csak megvillantja a fegyverét és az ellenfél már fekszik is. De kit izgat? Ez most tényleg csak játék. Még ha a körülöttük lévő világ már nem is annyira. A várakozás után egy elég sűrű dzsungelbe teleportálják. Nem épp a kedvenc környezete a harcra. De a képességének köszönhetően legalább meglepni nem fogja tudni az ellenfél, bárhol is legyen. Bár nem tudja, így felszerelés nélkül mennyire lesz bármelyikük is hatékony a harcban.
~Na, merre lehetsz, kedves ellenfél?
Ellenfelet nem hall, csak egy gongot, ami félreérthetetlen jelzése a küzdelem kezdetének. Mielőtt bármerre is elindulna, kicsit felméri a terepet. Azon kívül, hogy dzsungelben vannak, az is érdekes, hogy csúszós a talaj. Ez még kapóra jöhet a küzdelemben, ugyanakkor kellemetlenséget is okozhat. Végül elindul nagyjából az ellenfél irányába. Szándékosan nem pont felé. Remélhetőleg sikerül elhitetnie vele, hogy még nem vette észre. A kardját kivonja, hisz bármerről érkezhet a támadás. Igyekszik némi zajt csapni, hogy ellenfele biztosan pontosan be tudja őt tájolni, anélkül, hogy felfedné előtte, hogy ő egyébként már rég tudja, hogy ő merre is van. Az sem titok előtte, hogy egy szinttel felette van. Csak az a kérdés, vajon az ő képessége micsoda. A kardot egyenlőre csak lazán maga elé tartja, hogy bármerre védhessen, ha támadásba lendül a másik játékos.
~Na, mi lesz? Felfeded magad, vagy nekem kell a bozótosba menni érted?

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Jan. 13, 2013 5:39 pm

Terjengtek pletykák a kezdetek városában a nagytornákról. Amikben egyes kasztok tagjai mérhetik össze az erejüket. Sőt még szép kis jutalmakról is beszéltek. Ez az információ Zhel-hez is eljutott természetesen. Bár szintje még kicsi volt és tapasztalatlan is, mégis benevezett a kardforgatók tornájára. Hogy miért?? Ez egyszerű. Kell neki az exp és a pénz, amiből sosem elég. Lassan de biztosan eljött a torna napja. Különösebben nem izgatta magát. Hallotta, hogy az első körben mindnek megkapja a jutalmát, még a vesztes is. Tehát mindféleképpen megéri neki ez a kis hajcihő, mert ha egy kicsit is, de hoz a konyhára. Az izgatottság bármily jele nélkül jelent meg a tornán, majd el is kezdődött a teleportálás. Kicsit meglepte a dolog, de ezt sem mutatta.. hogy is nézne az ki. Egy sűrű őserdőbe keveredett. Teli hatalmas fákkal, liánokkal, meg minden ilyen kellékkel ami kell egy őserdőbe. Ellenfelet nem látott sehol sem. Lehet, hogy nincs is?? Vagy előbb ért ide és elbújt a kicsike?? Szétnézett minden irányba és közben jó alaposan felmérte a terepet. A talajcsúszós, ez elég gáz, a liánok bezavarhatnak, nem is kicsit.. bár valamire talán még használni is lehet őket. Ellenfelét továbbra sem látta.. ez már kezdte kicsit zavarni, de a fapofa ettől még maradt. A Gong is megszólalt már, mely a küzdelem kezdetét jelezte, de még mindig semmi. Ez már furcsa.. A kékszemű elindult hát megkeresni ellenfelét, szépen óvatosan, nehogy zajt csapjon, nem akarta felhívni magára a figyelmet. Kardját is lassan és óvatosan húzta ki hüvelyéből, biztos, ami biztos. Pár perc így telt, míg nem hallott valami zajt az egyik irányból. Ez egy veszélyes dolog. Ha szándékosan csapta a zajt az ellenfél, akkor ennek csapda lesz a vége. Jobb ötlet híján viszont nem tehetett mást. Elindult a zajok irányába. Óvatosan.. lassan szedte lábait, míg nem pillantotta az ellenfelét, aki egy lány.. már megint. Nem támadott.. csak előbújt a növények takarásából.
- Zhel T. Everett..- mutatkozott be, majd kardját maga elé emelte, nem támadott továbbra sem.. csak figyelt.
- Sok szerencsét- engedett meg magának még egy kedves gesztust, de ezek után már befejezte.. harcolni jött nem partizni.

avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Hétf. Jan. 14, 2013 3:14 pm

Shizuka szándékosan csapott egy kis zajt. De úgy csinálta, hogy óvatlanak tűnjön. Mint mikor valaki véletlenül rálép egy faágra és eltöri azt. Pont, amikor a lehető legnagyobb csendben kellene lenni. Végül csak előbújt az ellenfél. Egy kék szemű fiú volt az. Eszébe is jutott egy régi dal egy másik országból, ami úgy kezdődött, hogy „Kék a szeme…”. De neki valahogy nem volt derűs az arca, mint a dalban. Korrekt ellenfélnek tűnt, azonnal bemutatkozott és sok szerencsét is kívánt.
-Kazesubayai Shizuka. Neked is sok szerencsét. Ne fogd vissza magad… Mellesleg, minek a rövidítése a T?
Nem akarta szóval tartani, csak kíváncsi volt, úgy általában. Talán neki is kellene egy középső név, amit csak egy betűvel illet bemutatkozáskor. Most, hogy mindent megbeszéltek, már amennyire beszédesek mindketten, kezdődhet a küzdelem. Illetve, az már elkezdődött, csak még tettek egymás felé pár sportszerű gesztust.
-Akkor hajrá!- bíztatta a fiút. Nem, mintha szükségesnek látszott volna.
Nem húzta tovább az időt, neki iramodott és egy oldalról indított vágással kezdte a rohamot. Persze csak ésszel, hisz az ellenfele magasabb szintű és talán egyébként is képzettebb nála. Tehát nem fejjel megy a falnak. Úgy támad, hogy a kard vége épp elérheti Zhelt, ha nem hárít, a mellkasát célozza a vágással. De arra is ügyel, hogy kellő távolságban maradjon egy ellentámadás hárításához is. Nem kellene már az első körben kikapni egy csúnya találat miatt. Az első vágási kísérlet után váltott a markolat fogásán és visszafelé vágott egyet a kardjával, ezúttal a fiú hasát vette vele célba. Persze mindezt csak akkor, ha ellenfele nem tért ki időben. Ez után hátrébb ugrott és védekezett, ha kellett.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Zhel T. Everett on Kedd Jan. 15, 2013 3:12 pm

A csata, összecsapás vagy küzdelem helyszíne egy őserdő lett. Egy dzsungel csúszós, sáros talajjal és lépten nyomon arcba lógó inkákkal amik akadályozzák az embert a normális közlekedésben. Az ellenfelét nem találta sehol sem, hiába nézelődött a sűrű erdőben. Óvatosan járkált, hogy ne csapjon zajt, amit az ellenfele elfelejtett észben tartani. Zajt csapott így a kékszemű be tudta mérni a helyzetét, hogy pontosan merre is lehet. Elindult a hang irányába és pár perc múlva már a leendő ellenfelével társalgott. Bemutatkozott neki és sok szerencsét kívánt. A kérdést nem értette.. ennek semmi köze nem volt a csatához, de nem is akkora nagy titok, hogy ne lehetne közzé tenni.
- A T a Tora rövidítése. – válaszolt Shizuka-nak,mert hogy ő is volt olyan illedelmes és bemutatkozott. Azután mindketten felkészültek a harcra. A lány kezdte meg a támadást.. nem játszadozik. Hamar véget akart vetni ennek a küzdelemnek és ebben Zhel egyet is ért vele. Az oldalirányú vágás elől csak gyorsan hátralépett egyet, így mellkasa előtt suhant el a kard hp-t viszont nem veszített. A Fiú nem támadott vissza kapásból, mert lehet hogy csak valami turpisságra kellet neki egy támadás. És így is lett.. Már jön is vissza a penge Zhel hasa felé, amit ezúttal a kardjával blokkolt. A pengék egymásnak feszültek.. egyik sem engedte közelebb a másikat. Ezt nem lehetett csak így ennyiben hagyni. Zhel szabad kezét ökölbe szorította és megpróbálta gyomorszájon ütni a lánykát. Lényegtelen volt, hogy sikerül-e vagy nem, ez csupán elterelés volt. Ha egy picit is megzavarta a lányt akkor Kardjával félrelöki ellenfele fegyverét, és ezzel egy időben intézett egy egy gyors vágást átlósan. Sikertől függetlenül hátralép kettőt. Biztonságos távolságot akart felvenni. Ez kicsit talán más csak, mint amire számított. Kezdve az ellenfele nemével. Ez van.. ezt kell szeretni.

avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szer. Jan. 16, 2013 2:46 pm

Nem tartott sokáig, hogy megtalálja ellenfelét. Köszönhetően a képességének, meg a zajnak, amit szándékosan csapott. Egy igen komoly arcú fiú volt az ellenfél. Gyorsan felmérték egymást. A bemutatkozás hamar megvolt. Szerencsére kifogott egy elég kulturált ellenfelet, aki nem fejjel rohant a falnak, hanem még egy kérdésre is hajlandó volt válaszolni. Igaz, jelentéktelen kérdés volt. De Shizuka mindig kíváncsivá válik, ha valakinek van egy középső neve, amit csak egy betűvel jelöl. Sokszor valami vicces, röhejes neve van az illetőnek. Ebben az esetben viszont nem így volt. Shizuka támadása elől a fiú hátrébb lépett, így a penge hegye épp csak, de elkerülte. A másik vágást viszont már megakasztotta a kardjával a kedves ellenfél. Egy rövidke ideig próbálták lenyomni egymást, legalábbis látszólag. Az volt csak a kérdés, ki fog előbb hátrálni, vagy próbálkozni valamivel. Nem volt végül ideje próbálkozni, mert Zhel megtette helyette. Megpróbálta gyomron vágni, ami elől Shizuka ösztönösen hátrébb lépett, ezzel lehetőséget adva a másiknak a támadásra. Közben jutott eszébe, hogy amúgy hiába, hiszen ebben a világban nincs fájdalom. Ráadásul a gyomros még sebzést sem okozott volna, hisz az ellenfél is kardforgató, tehát csak a kardjával tud említésre méltó sebzést okozni, akár csak ő. Annyi biztossá vált, hogy a fiú nem bánik vele kesztyűs kézzel, csak mert lány. Legalábbis idáig. Ami azért elég korrekt dolog tőle. A hátralépést kihasználva Zhel egy átlós vágást intéz Shizuka felé. A lány egy csuklófordulatot követően visszahúzza maga elé a kardját, hogy háríthasson. Sikerül védenie. Viszont elég lehetetlen pózban van a karja és a kard is ahhoz, hogy visszatámadhasson, vagy újabb támadást háríthasson, ezért hátrébb ugrik, ahogy időközben ellenfele is.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Zhel T. Everett on Csüt. Jan. 17, 2013 2:35 pm

Zhel hamar megtalálta a nagytornán lévő ellenfelét ebben a sűrű dzsungelben. Hála annak figyelmetlenségének, vagy taktikájának… nem tudni pontosan, de zajt csapott így a kékszemű tudta, hogy melyik irányba kellett menni. Meg is találta és egy rövid bemutatkozás után már kezdetét is vete a harc. A lány nem húzta az időt egyből támadott, de Zhel ellépett a csapás elől, így az célt tévesztett. Shizuka viszont nem esett ettől kéltségbe …. Fordított a kardfogásán és csapott az ellenkező irányból. A fiú levédte a csapást.. Erejük közel azonos lehet, mert egyikük sem tudta lenyomni a másikat. Következett egy kis Csel.. egy gyomor irányú ütéssel akarta elterelni ellenfele figyelmét, ami sikerült is, de levédte a csapást a lányka.. ügyesebb, mint az elején gondolta. Végül mindketten hátrébb ugrottak egy kicsit. Így ott voltak, ahol elkezdték.. semmi sérülés, csupán álltak egymással szemben. Az előbb Shizuka támadott, most ideje, hogy a kékszemű is bizonyítsa, hogy nem a gyáva fajtából van, csupán a megfontoltból. Azért hagyta kezdeményezni a lánykát, hogy nagyjából felmérje.. és a gyorsaságát sikerült is. Kicsit lassabb, mint a fiú.. ez még jól jöhet, de sosem lehet tudni.. Zhel aktiválta a képességét, melyet jelzett a testét körülölelő halványkék aura. Sebessége megkétszereződött. Támadásra fel.. Megindult a lány felé.. be akarta etetni, hogy balról támad, de hírtelen jobbra ugrott és már indította is a csapást a lány oldala felé. Illetve indította volna, ha nem csúszik meg ezen a vizenyős talajon. Nem sok kellett volna, hogy elérje a lányt a fegyverével, de nem sikerült hála ennek a csúszós sárnak. Így csak elcsúszott a lány mellett.. Megkapaszkodott egy liánban , hogy ne dagonyázzon túl sokat a sárban, de közben Shizukáról nem veszi le a szemét, ha támadta kardjával próbál hárítani. Akár támadott a lány akár nem a lián segítségével feltápászkodott.. Ezen a terepen nem lehet csak úgy száguldozni.. jobb taktika kell.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Pént. Jan. 18, 2013 3:49 pm

Shizuka bár azonnal rátámadhatott volna ellenfelére, inkább sportszerű volt és szemtől szemben ismerkedett meg vele első körben. A komoly arcú, kék szemű srác korrekt ellenfélnek ígérkezett és bizonyult is. A terep nem volt a legkedvezőbb, legalábbis Shizuka számára nem számít annak a dzsungel. Illetve csak nincs oda érte, kissé csúszós a talaj, így elég lehet egy óvatlan mozdulat és eltaknyol. A rövid bemutatkozás után bele is csaptak a lecsóba hamar. Shizuka kezdeményezett és pár egyszerű vágással indított, amit ellenfele könnyedén el is került, majd hárított. Végül egy apró trükkel próbálta a lányt kizökkenteni és lecsapni rá. Shizuka ösztönösen elhátrált a gyomros elől. Ezt kihasználva Zhel egy vágással próbálkozott, amit a lánynak sikerült hárítania, de ezzel magát hozta sebezhető helyzetbe. Szerencséjére az ellenfele a támadás után hátrált egy kicsit, így ő is biztonságosabb távolságba húzódhatott, mielőtt ismét támad a fiú. Az eddigiekből azért neki is lejött, hogy ellenfele gyorsabb nála. A vágást is talán csak a szerencsének köszönhetően tudta kivédeni. Hagyta ezúttal Zhelt kezdeményezni, aki élt is az alkalommal. Halványkék aura vette körül és rohamozott. Ráadásul sokkal gyorsabban mozgott, mint eddig. Shizuka nem tudhatta, merről fog támadni. Ilyen sebességgel könnyű összezavarni az ellenfelet. Így végül csak hátrébb lépett és a kardját maga előtt megsuhintotta. Talán a szerencse kisegíti és kivéd vele egy csapást. De ellenfele nem számolt úgy tűnik a csúszós talajjal és elcsúszott mellette. A lélekjelenlét megvolt, elkapott egy liánt, hogy fel tudjon kelni. Shizuka közelebb lépett a fiúhoz, miközben az egyensúlyáért küzdött. Félre tartotta a kardját és a szabad kezét a fiúnak nyújtotta, hogy felsegítse. Nem sértődik meg, ha ellenfele nem fogadja el a segítséget, de megvárja, míg talpra áll. Még távolabb is megy egy kicsit. Ez után ismét támad. Elkap egy útba eső liánt és oldalra mozdul, hogy a csúszós talajt használva egy félkörívet írhasson le, miközben vág egyet a fiú felé. Amint elfogy a lendület, elereszti a liánt és védekező állást vesz fel.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Zhel T. Everett on Pént. Jan. 18, 2013 7:30 pm

Zhel nem valami előnyös helyzetbe került, ami a tornát illeti. Az első dolog, ami nem tetszett neki az maga a terület, a küzdőtér. Egy sebességre gyúró harcosnak bizony ez a terület az egyik lehető legrosszabb, amit kaphat. Nem elég hogy lépten nyomon liánok lógtak mindenfele bele a fiú arcába, még a talaj sem volt megfelelő a gyorsabb mozgásokra. Csúszós volt a sár miatt, szép kilátásokkal indult tehát. A második dolog az ellenfele volt. Egy nő.. egy nő ellen azért mégsem harcol teljes erejéből egy igaz férfi.. hogy is nézne az ki, főleg, ha egy rakat ember is figyeli azt a küzdelmet. Ennek ellenére megadta azt a tiszteletet a lánynak, hogy kicsit keményebben vette a dolgokat, mint normális esetben, de csak mert megérte erre a kékszeműt. Ezért is indította azt a gyomrost, amit elterelésnek szánt, de mégy így sem ment semmire sem a lány ellen. Ügyesebb, mint amilyennek látszott.. sokkal ügyesebb. A csapás után hátraléptek mind a ketten, majd következett egy pár pillanatos szemezés, és a fiút már támadott is, de ezúttal a képességét is bevetette. Próbált trükközni… ilyen sáros helyen.. meg is lett a meggondolatlanságának az eredménye és elcsúszott.. Épp csak egy lián mentette meg attól, hogy ne dagonyázzon percekig. Vert helyzetbe került.. Okolhatta volna a szervezőket, amiért ilyen terepre osztották be, de ennél bölcsebb volt mindig is.. tudta, hogy a saját hibája volt ez az egész, mert nem figyelt oda eléggé. De még nem veszett el semmi. Mikor a lány kezet nyújtott felé, elfogadta a kedvességet, bár arcán nem lehetett látni, meglepődött. Muszáj volt elfogadnia.. Nem szerette volna megsérteni ellenfelét, ha az ennyire sportszerű. Mikor végre felkelt, nem támadott.. megvárta, míg ellenfele távolabb lépked. Így volt fair a dolog Csak biccentett, hogy készen áll.. mehet a dolog és Shizuka már cselekedett is.. Szabad kezébe egy liánt fogott így küszöbölte ki, hogy ne csússzon el. A kékszemű képessége még mindig aktív volt, de ilyen talajon, ilyen környezetben nem sokat ért vele. És egy nő ellen sem akart mocskos trükköket bevetni. Ezért egy szép befejést gondolt ki. Kardját a sárba szúrta, majd két liánt is megfogott. Sokkal gyorsabb volt most ellenfelénél és ezt kellett kihasználni. Bevárta a lányt és mikor ő csapni szeretett volna, nemes egyszerűséggel elhajolt és egyik kezével rátekert egy liánt Shizuka kardforgató karjára, míg a másik kezében csak fogta a liánt, és persze a lány is fogott egyet. Nem tett mást, csak forogni kezdett a lánnyal, míg a liánok körbe nem tekerték és össze nem kötötték őket.. jó szorosan. Ha minden jól ment, akkor egymásra találtak. Egyik kezük fent a magasban, amiben Shizu a kardot fogta és Zhel egyik karja, amivel körbetekerte azt. Így elnézve elég menő pózban lettek összekötözve.
-Elnézést, de a párbajnak vége. Nem akartam ilyen trükkökhöz folyamodni, de nem volt más választásom- közölte Shizukával, hogy alapból nem él ilyen módszerekkel, de a szükség törvényt bont. És így legalább közelebbről is megismerhették egymást.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Klein on Szomb. Jan. 19, 2013 6:06 pm

A gong hangja ismét felzendül, és ezúttal a küzdelem végét jelzi. A zsűri élénk tanácskozásba kezd a számukra kijelölt pulpituson, majd a fejkötős alak áll fel és lép a mikrofonhoz, miközben eltűnik rólatok a liánokból képzett béklyó.

- Khm... Kiegyenlített párbajt láthattunk, egyik fél sem hajolt meg a másik akaratának. Shizuka-san erőn felül teljesített, ami itt most egyben a vesztét is okozta. Különleges képességét nem használhatta volna a pontok alapján, ahogy a környezetet is élethűben használta ki ellenfele, ez a két momentum pedig eldöntötte a kimenetelt.

A győztes Zhel T. Everett 181:163 arányban, ő jut tovább a 2. fordulóba!


Mindketten 25 xp-t és 25 aranyat kaptok a teljesítményetekért. Gratulálok mindkettőtöknek!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazesubayai Shizuka vs Zhel T. Everett

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.