[Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Pént. Márc. 29, 2013 7:39 pm

Elég gyenge minibossnak tűnt, mert a páncélját már el is vesztette, és az életcsíkból is lement egy kevés. Hála az istennek, legalább van esélyünk a győzelemre!
- Csak így tovább! – Biztatott Hinari. Azonban a vámpírnő nekiugrott hihetetlen gyorsasággal, és megsebesítette.
- Hinari! – Ijedtem meg, de szerencsére, ha jól láttam, nem sokat vesztett. Itt Villámlás is nagyon megijedt.
- Enhi, 5-öt sebez! – legalább most kiderült sebzése is. Eszembe jutott, hogy a vámpírok irtóznak a fénytől, így igyekeztem keresni egy rést, ahol átszűrődhet a nap fénye. Sajnos a csatornába voltunk, így nem sok esély lett volna rá.
- Villámlás, támadjuk meg a mobot, majd utána te indulj felfelé, és keress egy rést, ahol beszűrődhet a nap, és vágj ki egy elég nagy rést! Hinari, te próbálj akkor árnyékba maradni! – szóltam a társamnak, remélve, hogy érti, mire célzok. Hirtelen nyögéseket hallottam. Incubus az. Odakaptam a fejemet. Láttam, hogy elkúszott a harc elől. A levegő elkezdett szabályosan örvényleni körülötte, és esküszöm, mintha a haja fehéredett volna el. Hátrapillantott, és azt láttam, hogy az egyik kék szeme pirossá vált. Jaj ne... Kezd vámpírrá válni!
- Ne törődjetek velem. Üssétek csak! – Ez azonban kizárt dolog volt, ugyanis a mob feléje tartott!
- NE! – kiáltottam ijedten, majd a nő elé rohantam (1x Mozgás: 0.5), és a mellkasába próbáltam vájni a késemet (1x Támadás: 0.5). Nem érdekelt, ha engem elkap, nem fogom hagyni, hogy ez a khm… cafka megöljön valakit.

Villámlás bólintott a parancsomra, majd egy Villámkarmokkal kísérelte meg a támadást, hátha mozdulatlanná válik a miniboss (1x Képesség: 1). Ezután felszállt a magasba, hogy keressen egy rést, amin beszúrődhet a nap, vagy bármi más, ami fény. Remélem sikerülni fog neki.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 29, 2013 7:39 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Pént. Márc. 29, 2013 8:59 pm

Aldra vámpírgrófnő:
Élet -16
Páncélzat 0/10


Támadásotok nagy része skierrel járt, így jelentős mértékben megsebesítettétek ellenfeletek azonban mit sem törődve veletek eléri Incubust, majd olyasmi történik mire senki nem gondolt. Ismét megharapta, de ahelyett hogy leszívta volna az életé inkább feltöltődött és ha ez nem lenne elég Incubus átváltozott vámpírrá. Éles szemfogaival és vörösben izzó szemével áldozatát kereste és úgy fest a dolog hogy Villámlást szemelte ki célpontjául. Észrevehetitek amint a második harapás megtörténik Incubus neve megváltozik. Szépen a karakterek törlődnek a feje fölül és egy új név jeleik meg. A Thunder felirat lett olvasható a feje felett.
Tehát Thunder célpontja Villámlás míg a Aldra a mostani körben nem cselekszik többet. Thunder nem találja el a magasan repkedő Villámlást aki sajnálatos módon semmi rést nem talált repülése közben.


Enheriel: 15 élet
Pet: 8 élet
Hinari: 22 élet
Thunder: 25 élet (max)


// Csak óvatosan mert Thudner sebzése 12 összesen, de nem marad végig az, hogy ellenetek lesz hiszen ha legyőzitek Aldrát akkor visszaváltozik míg ujra elő nem tör belőle a vámpír. //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Pént. Márc. 29, 2013 9:32 pm


Hiába a kimondott szó, hiába minden kiáltás, ha a tettek nem elég gyorsak: igaz, hogy sikerült eltalálnom a vámpírlányt, mindjárt háromszor is, jócskán levéve az életéből, ám ez nem állított meg. Enheriel elé állt, Villámlás belekarmolt, ám ez sem lassította le, nem törődött az életével, szemeit végig Incubusra szegezte, és egyre csak közelített hozzá. Nem bírtam mozdulni, a vágások kicsit kifárasztottak, így tehetetlenül néztem, ahogy a miniboss megharapja a fiút, immáron másodszor. Biztos voltam benne, hogy meg fog halni, ilyen kétségek nem gyötörtek, ám legnagyobb meglepetésemre a lenullázódás helyett először a sárga, majd a zöld zónába töltődött vissza az élete, mígnem meg nem állt a maximumon. Ekkor már a kinézete is megváltozott, elérte, hogy egy pillanatra rá figyeljek, és a pillanatból súlyos másodpercek lettek, ahogy végignéztem a változást.
Semmi kétség, ő is vámpírrá vált.
Persze az a dologban a legszebb s egyszersmind a legironikusabb, hogy akinek az előbb még az életéért futsz, nagy hirtelenjében a megsemmisülését kívánnád. Vagy legalábbis a lebénulását, vagy minden olyan megoldást, ami elkerülhetővé teszi, hogy csapattársból ellenfél legyen. Sőt, még meg is támadja a petet, de szerencsére amaz elég magasan van ahhoz, hogy a kardforgató fiúnak esélye se legyen. Gondolkodtam. Egy animé jutott eszembe, amiben pont szerepelt egy vámpír, és igaz, hogy arról a végén kiderült, hogy mégsem az, elmondott valamit, ami talán segíthet: „Amíg csak mestere sértetlen, a szolgája mindigis vámpír marad!”
- Enhi, a lányt támadjuk, ha ő meghal, talán Incu is visszaváltozik! – kiáltottam oda a párosnak. A terv más szempontból is előnyös volt, hiszen nagy valószínűséggel kevesebb élete van a minibossnak, mint a fiúnak, és ha az egyiket gyorsan kiiktatjuk, három az egy ellen több esélyünk van, mint kettő a három ellen. Arról nem is beszélve, hogy akár vámpír, akár nem, nem szívesen ölném meg a srácot. Maximum akkor, ha ezzel megmenthetem a többieket és persze magamat.

Így a vámpírgróf felé fordultam, aki közelebb is volt hozzám, mint a fiú. Újra megpróbáltam a négyes vágást (4x0,5), ezúttal nem ugorva hátra: amíg a szörny velem foglalkozik, a többiek hátbatámadhatják.

Élet: 22/30

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 29, 2013 9:32 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Pént. Márc. 29, 2013 10:01 pm

Támadásaink nagy része sikerrel járt. De ez nem volt elég: a nő így is Incubus felé közelített. Nem tudtam mozdulni valamiért, így tehetetlenül kellett néznem, ahogy a nő megharapja Incubus-t.
- NEEEEEEE! - kifakadtam. Majdnem térdre roggyantam. Nem sikerült megmenteni az elrabolt nőt, és most Incubus is meg fog halni a mi hibánkból. Azt gondoltam, itt a vége. De nem történt meg. Incubus HP-ja ment felfelé, míg teljes nem lett. Ekkor jöttem rá én is: Incubus-ból vámpír lett. A neve is átváltozott Thunder-ra. És pont Villámlásra fájt a foga. Szerencsére nem kapta el, mert a petem éppen rést keresett. Azonban újabb sokk ért engem: Villámlás jelzett, hogy nem talált. Kétségbe estem, hiszen kútba ment a tervem.
- Akkor keress valamit, ami világítani lehet! – kiabáltam lentről neki.
- Enhi, a lányt támadjuk, ha ő meghal, talán Incu is visszaváltozik! – Hinari-ra néztem. Valóban. Hiszen még a régi vámpíros filmekben is elő szokott fordulni. Még mindig van remény. Hinari-val egy időpontban támadtam meg a grófnőt, míg Hinari négyet vágott rajta, és a fáradságom miatt kettőt tudtam csak megpróbálni (2x Támadás: 1).

Villámlás nehéz szívvel keresett valamit, amivel lehet világítani. Ha nem talált, akkor megrohamozta ő is a grófnőt (1x mozgás: 0.5), és belekarmolt, hogy sérülést okozzon neki (1x támadás: 0.5). Édes Istenem, remélem lesz valami csoda, mert ha Incubus eltalál valamelyikünket, akkor nem lesz esélyünk a túlélésre. Bárcsak Pisces életbe maradt volna, hogy segítsen rajtunk. Na de persze pixelekre bomlott. Amikor valakire szükség lenne, vagy cserbenhagy minket, vagy meghal. Mindig ez volt a valóságban is. Már nem is tudom, hol láttam olyant, hogy ott volt mellettem az adott személy, mikor szükség volt rá.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 29, 2013 10:01 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Márc. 30, 2013 9:10 am

Aldra vámpírgrófnő: (kör eleje)
Élet -34 (nagyon piros)
Páncélzat 0/10

Thunder továbbra is Villámlást próbálja támadni de eltalálni ismét nem tudja mivel magasabban van mint ameddig a kardforgató akár ugorva is elérne. Aldra ezek után megharapja ismét mellyel némi HP-t szív el Thunder-től majd megtámadja Hinarit mellyel 5 életponttól szabadít meg.
Aldra vámpírgrófnő:(kör vége)
Élet -24 (halvány sárga, közelít a sáv ismét a piroshoz)
Páncélzat 0/10

Enheriel: 15 élet
Pet: 8 élet
Hinari: 17 élet
Thunder: 20 élet


// A teremben található pár fáklya amivel azt csinálsz amit akarsz Enheriel. Hinari rád nincs semmi hatás a harapás, szóval belőled nem lesz vámpír. Csak életet szívott el. Nah még egy ilyen kört ha kérhetek mert akkor hamar végzünk a és jöhet a jutalmazás. Szóval mindent bele .... HAD SZÓLJON!!! ... ADJATOK A LÁNYKÁNAK!!! //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Szomb. Márc. 30, 2013 4:06 pm


Négyből négy! Ilyen se volt még soha, hogy minden egyes vágásom betaláljon, simán, mintha egy mozdulatlan babát támadtam volna. Halovány mosoly ült ki arcomra, ahogy néztem az életcsíkját, szépen haladt lefele, egyre beljebb a piros zónában, ám sajnálatos módon még Enherielék manővere se nullázta le.
Nem baj, még egy ütés, és vége is. – biztattam magam, ám túl korán: úgy tűnik, oda vissza működött a hp-adás, ugyanis a vámpírgróf, mit sem törődve legújabb szolgájával, újra megharapta, elszívva tőle az értékes életpontokat. Hihetetlen, ezek szerint kedve szerint tudja váltakoztatni a kettőjük pontjainak arányát, és mindehhez nem kell neki más, csupán egy harapás. Ám ez az információ egyvalamire azért mégis jó volt: immáron teljesen biztos voltam benne, hogy először a nőt kell kiiktatnunk, Incubussal, azaz Thunderrel ráérünk akkor foglalkozni, ha legyűrtük a minibosst.

- Gyere csak! – kiáltottam rá, és széttártam karjaim, belül azonban nagyonis tartottam ettől a sebzéstől. Igaz, az előbb 5-öt vitt csak le, de nem tudhattam biztosan, hogy most is ez fog-e történni. Összeszorított foggal vártam a becsapódást, és még a lélegzetem is elállt, amikor elmaradt. Lábaim földbe gyökereztek, amint megéreztem a leheletét a nyakamnál. Izmaim megbénultak, amikor rájöttem, mit is akar tenni. Nem tudtam megszólalni sem, csupán hangtalanul kiáltottam: az idomár lánynak és petjének esélye se lesz hármunk ellen. Nem. Nem szabad! Enherieeeeeel!
Azonban hang továbbra sem jött ki torkomon. A következő pillanatban megharapott, nem pont ott és úgy, mint a fiút, de megtette. Szemem sarkából láttam, hogy csökken az életsávom, majd megáll mínusz ötnél… ám kezdett elsötétülni a kép, és térdre rogytam. Most mi lesz? Ennyi lett volna, engem is szörnnyé változtatott volna? Vettem egy mély lélegzetet, és megpróbáltam felállni, imbolyogva, de eltökélten. Kezdett elmúlni a rosszulétem. Pozitív.
Kérdőn néztem a lányra, majd magamra mutattam, mint aki meg akarja tudni, megváltozott-e. Ám szerencsére pozitív visszajelzést kaptam, így kicsit megnyugodtam. Újra tudtam normálisan venni a levegőt, ezek szerint ez csak egy sima támadás volt. Nem is értettem, miért nem sebzett meg többször, hiszen az ijedtségtől alig voltam magamnál. Felemeltem tekintetem, csalódottan tapasztalva, hogy a miniboss tőlem is tud életet szívni.
- Tö… többet kell levennünk, mint amennyit egyszerre képes visszatölteni – köhögtem – Igen, kell… gyerü… gyerünk! – utóbbit nemcsak csapattársaimnak, hanem magamnak is mondtam. Felemeltem a földre ejtett kardom, és szembefordultam a vámpírral. A nő ott állt tőlem alig fél méterre, és mintha mosolygott volna. Itt az ideje megmutatni neki, kivel is van dolga!

Nem voltam ura önmagamnak, tudatom elhomályosította a düh és a tenni akarás. Mély morgással válaszoltam az övére, hosszan, felülmúlva minden kutyát és mobot, aki morogni képes. Fogat is vicsorítottam, igen, megmutattam neki, hogy kiéleződött szemfogak nélkül is lehet ugyanolyan félelmetes.
A vigyorgó arcát céloztam, bele a közepébe, annyiszor, amennyit sebességem és kitartásom lehetővé tett (4x0,5). Ha ötösével szedi tőlem a hp-t, még van miből fogynia, így továbbra is tartottam magam, hogy a többiek ne sérüljenek. Már csak abban reménykedtem, Incubus nem most unja meg a levegőbe való ugrándozást Villámlás után.

Élet: 17/30

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 30, 2013 4:06 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Márc. 30, 2013 4:28 pm

A két támadásomból csak 1 talált, de már nagyon piros volt. Végre, nem sok kell már a nőszemélynek. Talán csak egy ütés, és meg is vagyunk. Incubus, azaz Thunder is vissza tud majd változni. Azonban kiderült, hogy oda-vissza is működik a HP-adás, mert a grófnő megharapta Thundert, és magába szívott némi életet belőle. Aztán megharapta Hinari-t is!
- HINARI! – Nagyon megrémültem. Ha Hinari is vámpírrá válik, akkor ők lesznek túlerőben, és akkor én is, meg Villámlás is meghalunk. Láttam, hogy Hinari térdre rogyott, mint egy élettelen báb. Aztán felállt, és rám nézve magára mutatott. Most láttam csak: nem lett vámpír belőle!
- Nem vagy az! – Kiáltottam neki megnyugodva. Ekkor Villámlás vijjogására lettem figyelmes. Odarepült hozzám kettő darab fáklyával, ami égett. Reméltem, ez is megteszi a napfény helyett. Elvettem egyet Villámlástól.
- Köszönöm! Most pedig segíts! – Míg Villámlás támadt, én a nő felé fordultam.
- NESZE! – És az arcába próbáltam vágni (1x Támadás: 0.5), majd a késemet a hasába igyekeztem szúrni (1x Támadás: 0.5). Remélem, hogy beválik az ötletem, és többet sérül majd.

Villámlás bólintott kérésemre, majd ő is a grófnő képébe vágta a fáklyát, majd belecsípett a karjába (2x Támadás: 1). Közben Thunder-t is figyelte, ugyanis az már másodszorra szemelte ki őt célpontjául, csak éppen elég magasan volt ahhoz, hogy el ne érje. Én is féltem attól, hogy Thunder egyszer csak elkapja, és megöli. Akkor itt helyben sokkos állapotba kerültem volna, és nem tudtam volna harcolni, és akkor meghaltam volna. Tudom, hogy csak egy számítógép generálta „lény”, de ő pont annyira szeretett, mint a pótszüleim, és sokkal őszintébbek az érzelmei, mint akármelyik embernek.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 30, 2013 4:28 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Márc. 30, 2013 5:28 pm

Aldra vámírgrógnő (kör eleje)
Élet: -24 (halvány sárga, közelít a sáv ismét a piroshoz)
Páncél: 0/10

Aldra grófnő:

Élet: 0/35 (halott)
Páncél: 0/10Hinari két találata illetve Enheriel támadása és Villámlás sebzése elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy Aldra grófnő pixelekre essen szét. Eközben küldetésadótok visszaváltozott, de a neve Thunder maradt. Bizony ám ... Nem vicc ... A miniboss-t sikeresen elintéztétek mellyel a küldetést is sikeresen teljesítettétek.
Mikor Villámlás beviszi a grófnőnek az utolsó mindent eldöntő sérülést egy felirat jeleni meg előttetek.


Gratulálunk! A küldetést sikeresen teljesítettétek!


Thunder magához hív benneteket majd a jutalmakat kezdi el osztogatni.(már ha KA ad is valamit)

Jutalmat, exp-t, aranyat és jártasságok utáni dolgokat KA oszt majd!
( vedd figyelembe a sok ellenfelet és a miniboss-t is ha kérhetem illetve azt is, hogy milyen hosszú lett a küldetés nem beszélve arról, hogy a két játékos LV1-es volt még ekkor)

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 30, 2013 10:42 pm

Keresésre dobok. 5-6 és Enheriel kap +1 tárgyat is.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 30, 2013 10:42 pm

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 30, 2013 11:16 pm

Gratulálok, Thunder nagyon szépen lemesélted! Tényleg gratulálok, de sajnos mesélőknek nem adhatok jutalmat, pedig szívesen adnék. Ha úgy vesszük, céhjutalmat azt kapsz. Na, de a rizsától eltekintve, alább látható a jutalmazást és a rekord hosszúságú (?) küldetést ezennel ünnepélyesen lezártnak tekintem.

A mobok felfedezését nem számítom be az aranyat, mivel egyedi mobok voltak és nem "hivatalosak".

Alapjutalom: 119 exp 130 arany

Justice League: 65 arany, +7 exp Hinari, +7 exp Shiel D. Lewis, +7 exp Jasude, +7 exp Rita Hanami, +5 exp RenAi, +6 exp Peter Worker, +7 exp Yurihime, +7 exp Szophie, +7 exp Allen Dante
White Rose: 65 arany, +12 exp Thunder, +24 exp Enheriel, +24 exp Ryutoshi Kurasai

Enheriel: Növénylátás: 1 -> 9, 1 Örökké Lángoló Tulipán, 5 Tövisgyökér, 2 Barna Gomba, 3 Faeno Levél, 2 Kis Tövisgyökér, 1 Kristálylevél
Potion/méregfőzés: Rövid Akarat Potion Recept, Egyszerű Frissítő Potion Recept

Hinari: Érclátás: 9 -> 17, 8 Bronzérc, 2 Sida Kő, 4 Halvány Rubint, 1 Rubint, 2 Vasérc
Növénylátás: 9 -> 17, 5 Barna Gomba, 3 Vörös Pitypang, 3 Kristálylevél
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.