[Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Feb. 02, 2013 10:08 am

Sajnos nem jött össze, hogy én is meg a petem is külön célpontot támadtunk, mert a 2. És 3. Csontváz is csak a páncélját vesztette el, meg egyetlen egy életpontot. Mikor Villámlásra néztem, hogy áll, láttam, hogy a lovag leütötte a 3. Csontvázat. A nő sikolyát megint hallottuk, de már nagyon halkan, éppen hogy meghallottuk. Aztán megint kinyílt az ajtó, és két újabb verésre váró csontváz jött be. De ezúttal az ajtó nem csukódott be. Mikor megnéztem, mi van arra, egy vörösen izzó szempárt láttam, amint figyel minket. Megijesztett, de a 2. Csontváz támadása visszarántott a valóságba.

- Villámlás, gyere! – a petem azonnal jött, és együttes erővel 1-1 támadást (enyém 0,5. Villámlásé 0,5) vittünk be a csontkollekcióba.
- Skacok, intézzük el őket, majd menjünk tovább, ha tudunk! – kértem meg a többieket. Már kirázott a hideg ettől az átkozott helytől. Közben azt az átkozott szempárt figyeltem. Valamiért rossz előérzetem volt azzal kapcsolatban, azt sem tudtam, mi lehet az, hogy állat-e vagy démon, vagy valami más.

Élet: 15/15, Pet: 8/8


A hozzászólást Enheriel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 03, 2013 12:10 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Feb. 02, 2013 8:24 pm

Hinari hatékony kombinált támadást vitt véghez mellyel 4 csapást mért ellenfelére ami ezt követve pixelekre esett. Hinari végzett egy újabb ellenféllel. Másik két társa se volt rest és ők is folytatták az ellenfelek számának csökkentését. Villámlás és gazdája Enheriel 6 pontnyi sérülést okozott a ellenfelüknek (Csontváz 2) mellyel jelentős mértékben megsebezték. Ekkor a csontváznak leesett a kardforgató karja így harcképtelenné vált erre a körre. Amint az ajtóra pillantatok láthatjátok, hogy a vörös szempár intenzívebben világít mind eddig. Ekkor a csontvázat körbejárja a vörös fény és új végtagot növeszt magának ( ebben a körben nem támad). Illetve a harcéren Incubus megszabadít titeket még egy csontváztól (Csontváz 4) majd katana-ja pengéjéről eltűnik az eddigi rajta lévő kék láng.


Hinari megúszta ezt a kört mivel most nem vált célpontjává egy ellenfélnek sem. Enheriel és Villámlás is megúszta ezt a kört életpont veszítés nélkül.
Enheriel és Villámlás gazdagodnak még egy ellenféllel (Csontváz 5) aki felhasználta minden cselekvéspontját mozgásra, hogy utolérje a kiszemelt célpontját vagyis Villámlást.


Felállás:
    Hinari:

Nincs célpontod, de mozgásra kell költeni ha Enheriel és Villámlás mellet lévő csontvázakat akarod támadni (Csontváz 2, Csontváz 5). Ha a nagy csontvázat szemeled ki magadnak akkor duplán kell költened mozgásra, hogy a közelébe érj.

    Enheriel:

Magad előtt illetve mögötted helyezkednek el a csontvázak. Előtted csontváz 2 mögötted pedig csontváz 5 van.


Csontváz:

Csontvázak:
Szint: 2
Élet: 3 (=15)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2+1 (=3)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 1
Páncél: 2


Amint a vörös szempár illetője meggyógyította a csontvázat becsukta az ajtót miután egy nagyobb méretű csontvázat küld be a terembe majd hallani lehet, hogy bezárta az ajtót.


Csontváz 1 --> Halott
Csontváz 2 --> Enherielt támadja, Életpont: 8/15 Páncélzat: 0/2
Csontváz 3 --> Halott
Csontváz 4 --> Halott
Csontváz 5 --> Villámlást támadja, Életpont: 15/15 Páncélzat: 2/2
Nagy Csontváz --> következő körben támad akinek célpontja Incubus

[off]
Enheriel sajnálatos módon hiába léptél szintet. Ez a küldetés még az előtt zajlik, hogy elérnéd a következő szintedet. A karaktereknek élettörténete van így azt a statisztikádat kell figyelembe venni ami LV1-en volt neked. Így kérlek azzal számolj a továbbiakban!
[/off]

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 02, 2013 10:39 pm


Csupán egy gúnyos félmosolyra futotta, ahogy a csontváz szemeim előtt pixeleződött szét. Amíg hús-vér embereket ölni, vagy akár bántani eszembe se jutott volna, a virtuális testekkel már koránt sem volt ekkora bajom, főleg, ha mégcsak nem is rendelkeztek semmiféle érzéssel és intelligenciával. Nem tekintettem őket élőnek, mint ahogy nem is voltak azok, így eltüntetésük semmiféle lelki feszültséget nem jelentett.
Csapattársaimért azonban már sokkal jobban aggódtam: amíg én viszonylag egyszerűen legyőztem a sajátom, nekik több ellenféllel kellett szembenézniük, és támadásaiknak sem volt akkora hatása, mint kardom pengéjének. Nem is gondolkoztam soká, már rohantam is segíteni: én nem vagyok az a fajta, aki a háttérben összehúzva várja, hogy a többiek elvégezzék a munkát, és elmúljon a veszély. Vagyis, mostmár nem ilyen vagyok.

Ahogy haladtam, egyszerre csak egy az előzőeknél jóval nagyobb, és feltehetőleg erősebb csontváz jelent meg. Mivel elég messze volt tőlünk, egyelőre nem foglalkoztam vele, helyette inkább a Villámlással szemben álló, hozzám közelebb lévő szörnyet szemeltem ki (csontváz 5). Megpróbáltam feltűnés nélkül megközelíteni (0,5 mozgás), majd háromszor végighúztam a kardomat a gerincén (3x0,5). Ezután fél szemmel a csata állását vettem szemügyre: most nem jöttek újabb kicsik, ám az az óriás-csontkollekció nem sok jót ígért, főleg, hogy megjelenése után becsukódott az ajtó, megfosztva minket a könnyű továbbhaladástól.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Vas. Feb. 03, 2013 12:04 pm

OFF: oké Incubus, bocsi!

ON:
Szerencsére 3 csontváztól már megszabadultunk, én és Villámlás meg nem vesztettünk HP-t. a 2. Csontváznak leesett a kardot tartó karja, így nem tud támadni. De mielőtt örültem volna, a vörös szempár az ajtóban intenzívebben elkezdett világítani, majd a csontvázat vörös aura vette körül, és visszanőtt a karja! Mintha nem lett volna elég, a vörös szempár tulaja beküldött egy Nagy Csontvázat, és becsukta az ajtót, és hallani lehetett, hogy bezárja. Itt már mondogattam magamban, hogy így soha nem érjük utol őket. A felállás az volt, hogy előttem a 2. Csontváz volt, mögöttem meg az 5. Csontváz, amelyik Villámlást akarta megtámadni. Ránéztem a petemre, aki bólintott, majd én beledöftem az előttem lévőbe a fegyveremet (támadás: 0,5) majd megfordultam helyet cserélve a Petemmel, aki mögöttem volt és az 5. Csontvázba szúrtam a késemet. Ha meghalt, és Hinari állt előtte, ijedtembe megálltam, éppen hogy nem döftem le Hinarit.
- Jaj, ne haragudj! - mondtam neki. - Azt hittem még mindig él a csontváz. - kicsit elszégyelltem magamat ez miatt.
Villámlás is ugyanezt tette velem egy időben: megtámadta az előtte lévő 5. Csontvázat és bele karmolt (Támadás: 0,5), majd velem helyet cserélve a 2. Csontvázba karmolt (Támadás: 0,5), hogy így mindkét csontváz veszítsen HP-t, és ha lehet minél többet, plusz a páncéljukat is.

HP: 15/15
Pet: 8/8

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Kedd Feb. 05, 2013 11:57 am

Csontváz 1 --> Halott
Csontváz 2 --> Vilámlás támadja, Életpont: 2/15 Páncélzat: 0/2
Csontváz 3 --> Halott
Csontváz 4 --> Halott
Csontváz 5 --> Enherielt támadja, Életpont: 2/15 Páncélzat: 0/2
Nagy Csontváz --> Továbbra is Incubus-t támadja


Hinari megérkezett az új ellenfeléhez, akinek Villámlás volt a célpontja. Három gyors vágást intéztél ellenfeledre, aki ettől elveszítette páncélzatát és rohamosan kezdett csökkenni az élete. Ez még nem volt minden, hiszen ekkor kezdett bele Enheriel és pete a kis helycserés támadásba, ami következtében mind a két csontváz életpontja a piros zónába esett. Ekkor lehetett hallani, hogy a tőletek nem messze lévő társatok vagyis Incubus megütközik a Nagy csontvázzal. Ha viszonyítani kellene, akkor 3x nagyobb, mint amikkel most harcoltok. Halljátok, ahogy a kardok, összecsattannak és néha még egy két szikra is keletkezik. Ha egy pillantást vettek társatok harcára láthatjátok, hogy az ellenfél két fegyverrel harcol, illetve 2 csík jelzi életpontját. Ekkor vehetitek észre, hogy Incubus kezdett fáradni és ekkor szenvedett el egy csapást ellenfelétől, ami következtében nekirepül a falnak. (Ha leütitek, az elsőt csak a harcmodora változik meg. Nem kell megijedni nem Boss vagy miniboss csak meglehetősen több élete van, mint a kis csontvázaknak.)


Ha meg akarjátok közelíteni a Nagy Csontvázat mozgásra kell költenetek pontot!


Incubus:
Életpont:25/25
Páncél:6/11

Én statom:

Élet: 5 (=25 HP)
Fegyverkezelés: 7 (+3) (=10)
Erő/irányítás: 6 (+6) (=12)
Kitartás: 5 (+1) (=6)
Gyorsaság: 12 (+5) (=17)
Speciális képesség: 5 (+1) (=6)
Páncél: 11


Nagy Csontváz:

Nagy Csontváz:
Szint: ?
Élet: ?
Fegyverkezelés: ?
Erő: ?
Kitartás: ?
Gyorsaság: ?
Páncél: ?

// Kockával nem kell dobnom, mert Hinari nem célpontja egyik ellenfélnek se. //

// Kockával nem kell dobnom, mert Enheriel 2-es kitartása megegyezik a csontváz fegyverkezésével, nem találja el, így Enheriel megúszta életvesztés nélkül//_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 05, 2013 2:15 pm


Csupán egy halk, nemtetszést kifejező sóhajtás hagyta el a számat, amint rájöttem, hogy az előbb megtámadott ellenfelem bizony még él. Igaz, hogy alig-alig, de még képes mozogni, ám én cseppet sem voltam megelégedve ezzel az állapottal. Szerencsére nem engem szemelt ki, lehet, hogy virtuális intelligenciája nem tette lehetővé a számára legveszélyesebb ellenség meghatározását. Persze az is elképzelhető, hogy szépen sorjában halad, arra viszont nem lesz ideje. Életsávja már jócskán bent volt a piros zónában, így könnyedén elpusztíthattam volna, egyetlen ütés, és semmivé foszlik.
Már emeltem is volna a kardomat, megadván neki a kegyelemdöfést, ám ekkor önkéntelenül is felfigyeltem a mellettünk zajló eseményekre: a nagy csontváz elérte Incubust, párbajuk eredményeképpen amaz éppen a levegőben száguldott, neki a falnak. A jelenetre csak a számat húztam el, majd gyorsan ránéztem a kis csontvázra, majd a nagyra, és egy sóhajtás után leengedtem a kardom.
- Ezek itt a tiétek! – szóltam oda Enherielnek és Villámlásnak, a kisebb szörnyekre bökve. Nem igazán akartam úgymond átadni nekik a végső csapás dicsőségét, de az esetleges elejtett itemek kevésbé voltak fontosak számomra, mint a csapatunk épsége, és ebbe már a küldetésadónk is beleszámított. Amíg a nagy csontkollekció a fiúval volt elfoglalva, megpróbáltam észrevétlenül mögéje osonni (0,5 mozgás), majd amikor ez megvolt, újra felemeltem fegyverem, és háromszor belevágtam azt a bordáiba, illetve ott ahol értem (3x0,5). Mindezek után megnéztem, mennyivel esett az életcsíkja, majd a lány és petje felé fordultam, hogy sikerült-e nekik semlegesíteni a maradékot. reméltem, hogy nem kell már soká időznünk ebben a teremben, és végre haladhatunk tovább.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Kedd Feb. 05, 2013 6:35 pm

Bocsánatot kérek tőletek mivel nem tüntettem fel kinek mekkorát kell dobnia a Nagy Csontváz ellen. Ezt most bepótolnám és megkérem Hinarit a lent írtak alapján dobjon utólag. Még egyszer elnézést kérek.

Hinari --> 6-os kockával 5 és az felett találod el a Nagy Csontvázat.
Enheriel -->6-os kockával 4 és felette találod el a Nagy Csontvázat. Abban az esetben ha Villámlással támadsz nem kell dobnod.


_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 05, 2013 8:21 pm

A három támadásom miatt hármat dobok.
*Reméli legalább 1 összejön Very Happy

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 05, 2013 8:21 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Szer. Feb. 06, 2013 7:17 pm

A két (2.-es és 5.-ös) csontváz súlyos sebeket szerzett, de még nem haltak meg. Ismét támadtak ránk, bár nem tudom miért. Én a 2. Csontvázat (Támadás: 0,5) támadtam meg, megadva neki a kegyelemdöfést, ahogy illik. Láttam, hogy a Lovag, Incubus éppen a 3x nagyobb csontvázzal harcol. Csattantak a pengék, és némi szikra is keletkezett. Viszont a nagy csontváznál két fegyver és két életcsík is volt. És Incubus kezdett fáradni, ami miatt a csontváz nekivágta a falhoz, és ezzel ki tudja mennyi páncélt tönkretett rajta. Amint a másik csontváz is meghalt, odarohantam aggódva Incubus-hoz (Mozgás: 0,5).
- Nem esett bajod? – kérdeztem aggódva. Nem szerettem volna, ha valaki itt meghalna, főleg az, amelyik a legerősebb, és aki tudja, hogy merre kell menni. Mert akkor elég nagy bajban lennénk Hinari-val, ha 6-os szintű mobokkal kellene megütközni, vagy a rablók erősebbek nálunk.

Villámlás is megadta az 5. Csontváznak a halálos karmolást (Támadás: 0,5), majd mikor látta, hogy a nagy Csontváz felé haladok, ő is futott (Mozgás: 0,5), és védekezően állt. Mind a ketten kimerültünk kissé a futás miatt ezért csak kerülni próbáltuk a csapásokat, bár így is szerencsénk volt, mert még nem vesztettünk HP-t. És reméltem, hogy most sem fogunk. Legalább egy nem egy Boss vagy miniboss, csak több volt az élete. És jól esne, ha kiderülne, hogy csak az több neki, nem pedig az ereje is. Villámlás már felborzolta a hátán a szőrt, hogy megpróbálja elijeszteni a nagy csontvázat, és hogy Hinari pengéjébe küldje ilyen módon. Bár egy csontváznak mitől kell már félnie, ha halott?


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 12, 2013 6:02 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Pént. Feb. 08, 2013 10:41 pm

Szerintem ezt a sorrendet követhetnénk vagyis megkérem Hinarit, hogy ezentúl ő legyen az első.


Hinari három támadása közöl az első nem talált be, de a másik kettő viszont igen. Hinari ha a Nagy Csontváz életére néz csak az alatta lévő csík, vagyis a páncélzat csíkja tűnt el. Vagyis támadásod olyannyira volt hatásos, hogy az ellenfélnek leütötted a páncélzatát. Eközben Enheriel és Villámlás támadása által a maradék csontváz meghalt. Most már csak a naggyal kell foglalkoznotok.


Látván két társam eddigi harcban nyújtott eredményét meg voltam elégedve. Szépen elintézték eddigi ellenfeleiket ám ekkor egy nem várt dolog történt. Egy hatalmas csontváz bukkant fel és még az addigi ellenfelekkel se végeztünk. Sóhajtottam egyet majd eldöntöttem, hogy amíg bírom, feltartóztatom azt a csúnyaságot, míg lehet. Így hát hősisen belevetettem magam az eddigi legnehezebbnek ígérkező harcomba. Szorosan megmarkoltam kardomat és próbáltam ellenállni a támadásoknak. Ekkor érkezett jobbról majd balról egy-egy hatalmas kard. A jobb oldalit sikeresen elkerültem, de ekkor mutatkozott meg ismét az én szerencsém. Egyenesen a másik kardcsapás irányába mozdultam el, aminek akkora ereje volt, hogy nekirepített a falnak. Kardomat elejtettem a kis repülésem közepette, de nem került a landolási pontomtól messze. Így kicsit kábultan, de felkeltem a földről majd a fegyverem után igyekeztem volna, mikor egyik társam pillantom meg.
- Nem esett bajod? – kérdezte tőlem kicsit aggódó hangnemmel.
- Minden rendben van köszönöm kérdésed. - majd fel is keltem a földről és elkezdtem keresni a kardomat. Megpillantottam katana-mat és elindultam gyorsan felvenni azt. Ismét megmarkoltam szorosan. Amikor kicsit kitisztultak a dolgok láttam, hogy a kis ellenfelekkel végeztek. Rendben van – gondoltam magamban. Ekkor láttam, ahogy Hinri hátulról közelíti meg a szoba védelmezőjét. Nem tudom mennyi vágást intézett felé, de a páncélzatát csak leütötte.
- Szép volt kislány! – kiáltottam neki mikor észrevettem a fejleményeket. – Most én jövök! – kiáltottam el magam, aminek a következtében megindultam szembe a célponttal. Olyan gyorsan cselekedtem amennyire csak tudtam és a csontváz jobb lábát vágtam meg egyszer. Első életét jelző sáv a végéhez közeledett és a piros zónába került.


// Innentől én nem támadok az ellenfélre. //Nagy Csontváz:
Első élet: -12
Második élet: Max
Páncélzat: 0
Nagy Csontváz:

Nagy Csontváz:
Szint: ?
Élet: ?
Fegyverkezelés: 7
Erő: ?
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Páncél: 6


Hinai ha a következő támadásoddal eltalálod egyszer a Nagy csontvázat, akkor első sáv élete eltűnik. Ekkor az ellenfél kezében a két kard kaszává változik.>> Link <<


Információgyűjtés, hogy ki hány csontvázat ölt le. Nekem lesz majd a későbbiekben fontos csak addig összegyűjtöttem. Ahova az én nevem van írva azzal nem kell foglalkozni.

Csontváz 1 --> Halott (Hinari)
Csontváz 2 --> Halott (Enheriel és Villámlás)
Csontváz 3 --> Halott (Incubus)
Csontváz 4 --> Halott (Incubus)
Csontváz 5 --> Halott (Enheriel és Villámlás)
Nagy Csontváz --> még életben van_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Vas. Feb. 10, 2013 4:44 pm


Szépen haladtak a dolgok. Egyelőre pont úgy, ahogy azt elvártam tőlük: Enheriel és petje végeztek is a maradék kicsivel, és az én támadásaim nagy része is sikeresen betalált. Életpontot ugyan nem vittem le neki, de Incubus már jócskán, így a munka nagyjából fele már el volt intézve. Egy-két perc, és mehetünk is tovább.
A fiú dicséretére csak bólintottam egyet, majd újra a csontvázra emeltem tekintetem, aki bőszen vágdosta kardjával a levegőt, potenciális ellenfelét keresve. Eközben Enheriel is befutott, de nekem nagyon úgy tűnt, per pillanat jobban foglalkoztatta a srác állapota, mint a szörny, és ha lett volna egy másodpernyi szünetem, egy vigyor kíséretében szóvá is tettem volna a dolgot, ennek hiányában azonban „csak” a mosolyomat láthatták, amint rájuk kacsintok, majd szembefordulok a csontkollekcióval.
- Gyere csak! – mondom fennhangon, majd megindulok feléje, kardomat a magasba emelve: az első vágással a bordáit célzom, majd gyorsan mögéje kerülök, és még hármat intézek feléje, jobban mondva a gerincére. Ezek után hátraugrok egy rövidet, s kíváncsian várom a fejleményeket.

Sajnos csupán egyetlen egyszer sikerült eltalálnom a négyből, s ez a gyászos adat egy kissé le is lohasztotta a kedvemet, ám hamar túllendültem rajta, s az érzés helyét a düh vette át. Végezni akartam vele, méghozzá saját kezűleg, és már indultam is volna, amikor megláttam az átalakulását: még soha nem harcoltam ilyen lényekkel, s a semmiből megjelenő kaszától földbe gyökerezett a lábam. Hallottam róla, hogy léteznek harci stílust váltó mobok, ám egészen eddig csupán a bossokról mondtak hasonlót, így alaposan meglepődtem. Ez az állapot viszont nem tartott soká, egy fejrázás után már újra önmagam voltam, és amíg a többiek mókáztak vele, én igyekeztem kigondolni egy új stratégiát.

Élet: 30/27


A hozzászólást Hinari összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 10, 2013 4:54 pm-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 10, 2013 4:44 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Kedd Feb. 12, 2013 6:20 pm

Végül a maradék két csontváz is megpusztult.
- Minden rendben van köszönöm kérdésed. – válaszolt nekem Incubus, majd felkelt a földről, majd odarohant a katanájához, és ismét megmarkolta szorosan. Hinari közben hátulról megközelítette a Nagy csontvázat, és annyi vágást leadott neki, hogy lejött a páncélja.
- Szép volt kislány!
- Ez az, szép volt!^^ - kiáltottam én is neki. Már csak a nagy csontváz maradt. Incubus már alaposan megcsapolta az első életcsíkját, mert az piros zónába került. Aztán Hinari jött, és egy vágással el is tüntette. Ekkor a Csontváz kezében a két kard egy nagy kaszává olvadt egybe. Mintha a halált látnám meztelenül!
- Brr… Gyerünk Villámlás! – kiabáltam, majd egyszerre rohamoztuk meg az ellenséget (2 Mozgás: 0,5), és egy-egy sebzést adtunk neki azt remélve, hogy eltaláltuk (két sebzés: 0,5). Valamiért egy küldetéses emlékem jutott eszembe erről:

Amikor egy csontvázat kergettem a bajtársaimmal, ellőtte ittam valami löttyöt, amit nem kellett volna, mert koalának kezdtem el képzelni magamat. Rácsimpaszkodtam az egyik fiú karjára, és ezt mondogattam:
- Kérek eukaliptuszt! – és mivel nem kaptam, bevágtam a durcit, és mérges voltam rájuk. A bajtársaim először hülyének néztek, de aztán rájöttek az előzményekre, és közösen nevettünk egyet ezen. Azóta figyelek, hogy ne vegyek meg akármilyen löttyöt.


Ezután figyeltem, hogy ne támadjon le minket, és egyikünk se sérüljön meg, főleg azért, mert nekem már nem volt Mini Potion, amit meginnák, ha alacsony lenne a HP-m! Majd ha szintet lépek, akkor az életre is rakok 1-et, hogy az is kicsit több legyen. Így Villámlás Hp-ja is nagyobb lesz majd, így kisebb eséllyel ölnének le minket.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 12, 2013 6:23 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 12, 2013 6:20 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szer. Feb. 13, 2013 10:38 pm

Hinari négy támadásából egyetlen egy ami eltalálta a Nagy Csontvázat elegendőnek bizonyult az átalakuláshoz. Ezt követve Enheriel és Villámlás is akcióba lépett aminek a következményeként csak Villámlás találja el a célpontot. Ellenfeletek kezében ekkor a két kard kaszává alakult át majd láthatjátok ahogy a két keze helyett négy lett egy újabb kaszával.


Nagy Csontváz célpontja Hinari mivel az ő sebzését követve változott át ellenfeletek. Bármerre mész téged követ!
Ismétlem magam, hogy nem boss vagy miniboss, de le kellett vennem a cselekedetét ezért két körönként támad.
Támadási fázis: 1/2Nagy Csontváz:

Nagy Csontváz:
Szint: ?
Élet: 6 (=30)
Fegyverkezelés: 7
Erő: ?
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Páncél: 6
Nagy Csontváz:
Első élet: 0/15
Második élet:12/15
Páncélzat: 0

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Pént. Feb. 15, 2013 8:42 pm


Hogy mi vaaan? Oké, az addig rendben van, hogy ez az óriási csonthalmaz váltó fegyvert visel, először kard, majd jön a meglepetés-kasza… dehogy még keze is nőjön ki? Hát arról nem volt szó. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, a kaszaszámot is megduplázta, nem mintha egy darabbal nem lettem volna tökéletesen megelégedve.
- Vajon ez milyen lény csontváza lehet? – vigyorogtam, a helyzethez egyáltalán nem illően. Komolynak, fagyosnak, koncentráltnak és legfőképpen higgadtnak kellett volna lennem, de a pillanatnyi feszültségnövekedés nem várt reakciókat hozott ki belőlem, előbukkant valami teljesen más Hinari, akit valószínűleg a küldetés után meg fogok próbálni úgy elfelejteni, ahogy és amennyire csak lehet. Most azonban most volt, és kedvemet még az sem lohasztotta, hogy kacsintásomra egyikőjük se reagált.

Kezdetnek hátrébb léptem egyet… és ez a mob tett egy lépést felém. Majd mégegyet és mégegyet, s ekkor már igencsak kezdett elegem lenni, nem kértem én az ő figyelméből egy kicsinykét se. Kardomat felemeltem, és megvártam, amíg ideér, majd megpróbáltam az előzőnél valamivel hatékonyabb sorozatot bevinni neki. Négyszer támadtam, ott ahol értem, majd várakozva és főleg vágyakozva figyeltem a második életcsíkját.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 15, 2013 8:42 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Pént. Feb. 15, 2013 10:46 pm

Ez a Nagy csontváz igen sok meglepetést tartogathatott. Először a két kardja egy kaszává olvadt össze, aztán két újabb kezet növesztett, plusz egy újabb kasza is került neki.
- Vajon ez milyen lény csontváza lehet? – vigyorogta Hinari. Érthető okokból most nekem nem volt kedvem mosolyogni, mert jobban meg voltam ijedve az ellenfél borzalmas, horrorba illő látványától. Jobban megrémisztett, mint a vörös szempár, amelyik pár perccel ezelőtt az ajtóban volt. reméltem a nőt nem vitték el nagyon messzire, mert akkor soha nem érjük utol őket.
- Hogy nem ember, az biztos. - Mondtam neki. Aztán észrevettem, ahogy nyílván Hinari is, hogy a mob Hinari-t spécizte ki a következő támadásra, mert követte.
- Hinari, tarts ki! – majd megrohamoztam az ellenfelet (Mozgás: 0,5) és megtámadtam a Nagy csontvázat (Támadás: 0,5), igyekezve nem a bordái közé szúrni, hanem a bordájába.

Villámlás is megrohamozta és megpróbálta megsebezni a csontkollekciót (Összesen 1 cselekvéspont), hátha csökken a HP-ja a bocsánat a kifejezésért, dögnek. Őt szerencsére nem ijesztette meg az ocsmányság, ami nem csoda, hiszen egy büszke griff volt, aki nem fél semmitől. Na jó, a víztől fél picit, főleg ha úsznia kell, mert nem tud egyrészt úszni, másrészt a szárnyai akkor vizesek lesznek, és akkor nem tud felrepülni. Ezt a mantikór barlangjában bizonyította, amikor bele estünk a vízbe, ő ijedten elkezdett csapkodni, aztán teljesen megnyugodott, mikor a buborékba kerültünk. De itt most nem kellett a víz miatt aggódnia. Észrevettem, hogy Incubus nem támadta az ellenséget. Bizonyára elfáradt, és pihennie kell. Meg is értem, hiszen nem könnyű egy két életcsíkkal rendelkező szörnyet legyőzni, még ha minibossnak sem mondható.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Feb. 16, 2013 11:12 am

Hinari mostani akciója sokkal eredményesebb volt. A hadonászása közepette kétszer is eltalálta a célpontot melynek 6 pontnyi sebzést okozott. Enheriel próbálkozása nem talált be mivel nem dobott kockával. Villámlás további 3 pontnyi sérülést okozott ellenfeleteknek. Ellenfeletek ételcsíkja a piros zónába esett. Legközelebb figyel oda Enheriel hiszen akár meg is ölhettétek volna a Nagy Csontvázat.


Nagy Csontváz:

Nagy Csontváz:
Szint: ?
Élet: 6 (=30)
Fegyverkezelés: 7
Erő: 4+(2*0,5) (=5)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Páncél: 6
Nagy Csontváz
Első élet: 0/15
Második élet:3/15
Páncélzat: 0


Támadási fázis: 2/2
A csontváz célpontja nem más mint Hinari. A hatalmas ellenfél megindul feléd ám ekkor a társatok Incubus magára vonja a figyelmét.
- Switch Hinari! - kiáltotta el társatok melynek következtében ő lesz a támadás célpontja. Így a csontkollekció megindult felé és az előzőhöz hasonló módon támadja meg. Suhint mind a két kaszával melyeknek a keresztezésében Incubus van. Első csapás elől most is sikerült kitérnie de ismét a másik találja el így a terem másik végéig repíti.

Incubus:
Életpont:25/25
Páncél:1/11Támadási fázis: 1/2 akinek a célpontja a közelben lévő Hinari hiszen neki a legkisebb a Kitartása.
Az ellenfél megöléséhez mindössze egyetlen egy találatot kell valakinek bevinni!!!

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 16, 2013 11:07 pm


Összeráncolt homlokkal figyeltem a csontváz életcsíkját, ami először csak lassan, majd egyre gyorsabban kezdett el csökkenni. Miután két támadásom is betalált, plusz Villámlás is sebzett egy adagot, már kezdtem azt hinni, sikerült kiiktatnunk a szörnyet, ám az immáron piros csík nem esett le a nulláig, tulajdonosa meg vészesen közeledett felém. Egy gyors pillantás a bal sarokba, hogyan is állok életpont-ügyileg, majd egy megkönnyebbült sóhaj, ami egyben felkészülés is volt a lehetséges találatra. Ami, legnagyobb meglepetésemre, elmaradni látszott, azaz támadás történt, csak éppen nem ellenem. Először nem értettem se Incubus kiáltását, se a csontkollekció reakcióját a kimondott szavakra, ám a hatás elég látványosra sikeredett: a fiú újabb repülési leckét kapott, és én már-már aggódva figyeltem, ahogy másodszor is a falhoz csapódik, ám életsávja még mindig nem csökkent.
Elég sok páncélja lehet. – gondolkodtam el, majd figyelmemet újra ellenfelünk kötötte le.
- Most én jövök! – kiáltottam, és még, csupán próbaképpen, oda akartam mondani a switch szót is, hogy több infót kapjak a mibenlétéről, ám ez nem az a momentum volt. Előbb iktassuk ki, utána ráérünk okosodni.

Egy biztató mosolyt küldtem Enheriel és petje felé, majd megindultam. A csontváz, mivel az utolsó pillanatban elfordult a fiú felé, most háttal volt nekem, esélyt adva, hogy újra megsorozzam kicsit. Kardom felfénylett, ahogy koncentráltam, majd négy vágással próbálkoztam meg pixeleződésre bírni, reménykedve benne, hogy a négy közül legalább egynek sikerül eltalálnia.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 16, 2013 11:07 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Vas. Feb. 17, 2013 9:08 pm

Hinari 4 támadást intézett ellenfelére melynek következtében az pixelekre esett. A szét pixeleződés közepette egy arany kulcsot hagy hátra maga után a szörnyeteg melyet csak Enheriel vehet fel. (Cancer). Ekkor az eddigi ajtó mi előtettek volt átváltozik. A frissen megölt ellenfél pixelei egyenest az ajtóra szállnak és ettől alakul át. Minden kulcson található egy jel, ami az ajtón is megtalálható középen. Értelemszerűen minden kulcsot a számára kijelölt helyre kell beilleszteni.


Kulcsok:

Ajtó:

Ezzel egy időben a szoba, amiben tartozok két rejtett utat tár elétek. Esetleg ha a mapra pillantanátok vagy megnyitjátok, akkor elérhetővé vállnak számotokra a katakomba járatai.

map:

A feketével jelzett téglalapok azok a szobák melyekben egy kulcs található. A kezdő szoba és a folyosó ahol be van karikázva ott található az ajtóIncubus (Thuner) mindössze azt mondja nektek miután felkelt az újabb repülése után, hogy ő vállalja az egyik utat. Beszéljétek, meg ti melyiket vállaljátok be.

// Feladat: összeszedni a maradék 11 arany kulcsot. A map-on jelzett fekete szobákban vannak, de nem minden szobában vannak ellenfelek! Javaslom a jobb oldalit ahol kevesebb fekete szoba van Very Happy//

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Feb. 18, 2013 9:46 pm

A fenébe! Elvétettem, pedig már csak egy ütés kellett volna neki! A szörny vészesen közelített Hinari felé. Már a támadás jött volna, mikor:
- Switch Hinari! – Hirtelen Incubus magára húzta a csontvázat, aki egy repülési leckét adott neki, így lement a páncélja alaposan, de még nem csökkent az életcsíkja.
- Incubus! – rémültem meg így is. Hinari hála az istennek megölte azt a nagy csontvázat. Csakhogy itt lett érdekes a dolog: amikor a csontváz szét pixeleződött, a helyén otthagyott egy arany kulcsot. Odamentem, és felvettem, hogy jobban megnézzem. A zodiákus horoszkóp egyik jegye, a Rák jele volt rajta. A pixelek meg átváltoztatták az ajtót is. 12 kulcslyuk volt rajta, az adott jegyekkel. Odamentem, és megfordítottam a kulcsot az adott jelű lyukban.
- Ez meg is van. - mondtam nekik. - De hol lehet a többi? - a szoba ekkor két utat tárt elénk. Balra és jobbra. A mapra nézve láttam, hogy elérhetővé vált a katakomba járatai.
- Én és Hinari jobbra megyünk. Jó lesz neked is? – kérdeztem a lánytól. Aztán láttam, hogy Villámlás elfáradt, így a kezembe vettem.
- És… Mi lesz, ha túl késő lesz? - nem is akartam erre gondolni, de amilyen sokéig tartott a harc, fennállhat a veszélye ennek is. Emlékeztem, az egyik fogadóban egy játékossal csevegtem, aztán elmesélte, hogy meg kellett volna akadályozniuk egy gyilkosságot, de annyit kellett harcolniuk, hogy mire odaértek, addigra már késő volt. azóta nem tudom, mi lett azzal a játékossal. Miután Hinari-val megbeszéltük, Incubusra néztem.
- Sok szerencsét. - és én, a petem és Hinari is elindultunk, csak Incubussal ellentétes irányban.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 19, 2013 1:50 pm


Arcomon elégedett mosollyal néztem a körülöttem repkedő pixeldarabokat. Elég sok volt belőlük, jutott a szoba minden szegletébe, ami nem is csoda, hiszen ez a csontváz hatalmas volt. Még mindig magam előtt láttam az ábrázatát, ahogy bevittem neki a végső találatot. Fergeteges érzés, felért egy győzelmi kupával.
Kardomat egy sóhajtás kíséretében csúsztattam vissza a tokjába: egy kissé elfáradtam, ám nem hittem, hogy ennyivel megússzuk. Leültem a földre, onnan néztem végig, ahogy Enheriel ügyködik a kulccsal, ám mikor feltárult a két szélső ajtó, felálltam. Pár percbe beletelt, mire rájöttem, hogyan tudom elővarázsolni magam elé a térképet, ám végül csak sikerült: ahogy gondoltam, a két ajtó két teljesen más útvonalat rejtett. És egyik se volt szimpatikus. Még 11 kulcs… a többiek végeznek a játékkal, mire kijutunk… – a gondolattól önkéntelenül is elvigyorodtam. Amíg a többi szörny is hasonló lesz, mint ez a csontkollekció volt, addig nincs mitől tartanunk, főleg, ha végig együtt maradunk.
Ekkor jelentette be Incubus, hogy ő innentől külön utakon fog menni, azaz lerendezi nekünk az egyik oldalt. Összeráncolt homlokkal csekkoltam le még egyszer a térképet, s egy rövid számolás után kikövetkeztettem, hogy a két oldal nem ugyanannyi ellenfelet rejt.
- Biztos, hogy egyedül szeretnél menni? – kérdeztem tőle, csak a biztonság kedvéért, ám döntése úgy tűnik végleges volt.
- Nekem oké – feleltem a lánynak, igaz kissé határozatlanul, közben a fiúra pillantva, hogyha még lenne valami hozzáfűznivalója, megtehesse, mielőtt elindulunk.

Miután minden elrendeződött, elköszöntem Incubustól, majd követtem Enherielt az ismeretlen felé.
- Akkor… - itt találkozunk – fordultam hátra, és egy biztató mosolyt küldtem a fiú felé – Remélem – tettem hozzá, majd átléptem a küszöböt, és vártam, vajon milyen társaságunk lesz ebben a szobában. A map kéken jelezte a helyet, egyetlen továbbvezető úttal, így afelé vettem az irányt, kardomat újra elővéve, hogyha valami ránk rontana, méltó fogadtatásban részesítsem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.