[Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Pént. Feb. 22, 2013 11:15 am

Hát elérkeztünk idáig minden probléma nélkül Very Happy Nos akkor folytassuk is a történetet Very Happy


Amint átlépitek a küszöböt a falakon és a plafonról lelógó kristályok halványkéken kezdenek el világítani. Mindez elegendő fényt biztosít számotokra, hogy biztonságosan elérjétek az első úgymond pihenő vagy biztonsági zónát. Belépéseteket követve itt is felvillannak a fények az imént említett színben. A terem közepén van egy kerek asztal és körbe van rakva 12 székkel. Az asztalon 12 ezüstkard található. Elmozdítani nem tudjátok se elrakni magatoknak. Abban az esetben ha ezzel próbálkoztok az Immortial Object felirat ugrik fel. (Ismételten előbukkant a 12-es szám és nem véletlenül ) A falak mellett szekrények és könyvespolcok is találhatóak. Illetve festmények és faliszőnyegek díszítik a termet. Több festmény is található de mindegyik más és más illetőt rejteget. Mindegyik képen az arcnak a helyét valaki szándékosan letépte és az összes alak páncélban van maga előtt tartva azt a kardot ami az asztalon található.

Ahogy körbetekintetek mintha egy kisebb történet körvonalazódna a szobában, de még az egészet nem tudjátok kideríteni. Mindössze annyi válik világossá a számotokra, hogy a kulcsok és a lovagok kapcsolatban állnak egymással.

// Posztotokban írjátok meg mit csináltok a szobában. Illetve ha továbbhaladtok akkor döntsétek el hogy a kereszteződésnél merre mentek. Ha egyenesen akkor egy szimpla fa ajtóval találjátok szembe magatokat. Posztotok ekkor eddig tartson.
Ha a másik utat választjátok akkor is egy ajtó állja utatokat. Szintén fa ajtó és eddig tartson irományotok. //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Pént. Feb. 22, 2013 7:13 pm


Semmi, de még egy szösszenet se, egy csikordulás se, se morgás, se ellenfél, se semmi, amikor átléptem a küszöböt. Mégcsak egy újabb rejtvény sincs, amit meg kéne oldanunk a bejutáshoz, az ajtó egyszerűen kinyílik, mintha a mínusz elsőre való leereszkedés lett volna a legnehezebb dolgunk. Meg a csontváz, persze, bár azt nem sorolnám a „feladat” kategóriába, nálam inkább a „probléma”, illetve az „idegesítő” tárgykörbe tartozna.
Ez a küldetés kezd egyre könnyebb lenni. Most először, van időm ilyen hülyeségeken agyalni. Jó, gondolataim sokszor el szoktak kalandozni, még a legvészesebb szituációkban is, ám ennyire sosem szoktam elvetni a sulykot: egyszerűen nem tudom mi van velem. Mintha kényszeredett vigyorgás szállt volna meg, amióta leütöttem a szoba őrét. Új ellenfélre vágytam, új kihívásra, valamire, ami kicsit elterelni a gondolataimat, valamire, ami igényli a teljes odafigyelést.
Erre nincs itt semmi.
Azaz van, naná hogy van, egypár kard meg szék meg falikárpit, meg még mittudoménhogymi. Vackok. Habár ahogy unalmamban végigpásztáztam a termet, csak megakadt a szemem a számok egyezésén, ám egyelőre nem szóltam semmit: hátha ez a tudás fog kelleni egy következő ajtóhoz, igen, mostmár rájöttem, fel kell mérnem a terepet, méghozzá alaposan. Nem figyeltem a lányra és petjére, helyette odaböktem neki egy „pillanat”-ot, és körbejártam a helyet. Majd, miután végeztem, egy elégedett bólintással fordultam sarkon, és mentem oda hozzájuk.
- Azt hiszem itt semmi használható nincs. Talán tovább kéne mennünk, ti mit gondoltok? – kérdeztem, közben újra elővarázsolva a térképemet. Ez a mostani szoba kékkel van jelezve rajta, minthogy a fölöttünk lógó kristályok is ilyen színben pompáznak, az előttünk lévő ajtók azonban – márha hinni lehet a mapnak – más-más termeket rejtenek.
- Szerintem meg kéne próbálkoznunk a fekete szobával – kockáztattam meg, kezemmel a szobából nyíló szűk folyosó végére mutatva – Az úgyis zsákutca, ám lehet, hogy kulcsot rejt.

Miután megbeszéltük a továbbiakat és egyeztettük terveinket, kardomat teljes készenlétben tartva léptem a kérdéses kapu elé. Kezemet enyhén végigsimítva rajta, rögtön rájöttem, hogy fából van, ergo egy éles pengével simán szétzúzható. Arcomra enyhe mosoly ült ki, és már meg is próbáltam volna, amikor az elővigyázatosság győzött agresszív énem felett: bármi lehet mögötte, jobb, ha nem erőszakkal nyitjuk ki.

//Enheriellel megbeszélve, hogy maradjon az eredeti sorrend.//

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Feb. 23, 2013 6:27 pm

Szerencsére, legalábbis szerintem nem volt semmi váratlan dolog. Csak a kristályok a plafonról lógva világítottak halványkék fényben. Mintha biztonságba lennénk itt. Amikor beléptünk a teremben, szintén fölvillantak a kristályok. A terem közepén egy kerek asztal volt körberakva 12 karddal és 12 székkel. Festmények díszítették a terem falait. Mindegyik festmény más személyt mutatott. Illetve mutatott volna, de valaki letépte az arcukat, így nem tudni, hogy ki-kicsoda. De mindegyik ugyanazokat a kardokat tartotta, amik az asztal körül voltak. Hinari egy pillanatot kérve mindent átkutatott. Semmit sem talált. Így nem is kerestem, mert én sem találnák. De a teremben lévő jelenet nagyon is emlékeztetett valamire… Azt hiszem Arthur Királyra és a lovagjaira. Voltak faliszőnyegek is, meg könyves polcok is. Talán azok rejtegetnek valami választ, talán az egyik kulcs hollétére. De egyenlőre nem próbálkozok vele.
- Azt hiszem itt semmi használható nincs. Talán tovább kéne mennünk, ti mit gondoltok?
- Szerintem is. – Villámlás is bólintott. Hinari gyorsan megnézte a mapját.
Szerintem meg kéne próbálkoznunk a fekete szobával – mutatott a szűk folyosó végére. – Az úgyis zsákutca, ám lehet, hogy kulcsot rejt.
- Remek ötlet. – mosolyogtam. Villámlás is bólintott rá.

Miközben mentünk, gondoltam beszélgetek Hinari-val.
- Figyelj, nekem a kardokról és az asztalokról a Kerek Asztal Lovagjai jutottak az eszemben. Te mit gondolsz? – közben Villámlás hátul ment, minket fedezve, nehogy hátulról megtámadjanak minket. A folyosó végén egy fa ajtó állt.
- Izééééé… Kinyissuk? – na, jó, ez hülye kérdés volt. de volt olyan érzésem, hogy nem lesz szép, ami ott bent vár minket. Főleg, ha egy olyan szörny, mint amilyen a Nagy Csontváz.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 04, 2013 6:51 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Kedd Feb. 26, 2013 10:32 am

Elérkeztetek az első fekete szobába melyben a következő kulcsot találjátok meg. (Libra)
MAP:

az X el jelölt szobában voltatok eddig


Az ajtót minden nehézség nélkül ki tudjátok nyitni. Mikor beléptek a szobába valami rettenetes bűz csapja meg orrotokat. A kristályok itt nem feketék mint azt várhattátok volna hanem egyszerűen csak kéken villognak. Ahogy körbepillantatok rengeteg csont van a földön. Illetve egy hatalmas festmény van veletek szemben a falon.
A szoba jobb és bal oldalán lévő falakon itt is faliszőnyegek vannak melyek a bejárat fölötti darabbal együtt alkotják a következő képet. Ezeken a szőnyegeken azt látjátok amint a lovagok szerződést kötnek egy nővel.
A festmény mellett itt is szekrények és könyvespolcok találhatóak. Ha átkutattok mindent akkor se találtok semmi információkat a képen látható lovagról. A szobában melybe beléptek egy közepes méretű asztal is helyet foglal a festmény előtt. A kulcs az asztalon foglal helyet melyet már a bejáratból észrevehettetek hiszen fényesen csillog.(Libra) Ezt a kulcsot bármelyikőtök eltárolhatja az inventoryban.


Eddig megszerzett kulcsok:

Cancer
Libra// Következő fekete szoba elé érkezzetek meg. Itt is egy szimpla fa ajtó állja utatokat mint minden szoba előtt. //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Szer. Feb. 27, 2013 1:49 pm


- Hogy mit? Jah, hogy az… igen, kerekasztal, aham – nem igazán figyeltem a lányra, momentán jobban érdekelt a fekete szoba, de azért illetlennek se akartam látszani, így bőszen bólogattam, mintha minden szavát hallottam volna. Kérdésére csak elmosolyodtam, és bólintottam:
- Nyissuk hát! – tenyeremmel löktem be a szerkezetet, odabentről a bűzösnél is bűzösebb szag áradt szét, végig a folyosón. Egy pillanatra azt hittem, még a festmények is be fogják fogni az orrukat, ám hamar rájöttem, hogy nekem se kéne: mindkét kezemre szükségem volt, hogy biztosan tudjam fogni a kardomat, és mivel ez a szoba eddig semmi jót sem ígért, számítottam valamiféle ellenségre. Azonban csupán a szemközti lovag bámult rám festékszemeivel, ahogy beljebb araszoltunk. Első dolgom volt mindent alaposan szemügyre venni, beleértve a plafont, hiszen ami késik, nem múlik: akármikor fejünkre pottyanhat egy szörnyecske, nem árt óvatosnak lenni. Főleg ennyire mélyen a föld alatt.

Alig leplezett csalódottsággal konstatáltam, hogy itt bizony egyetlen ránk vadászó szempár sincsen, se halott, se élő. Mélyen beszívtam a levegőt – közben a szagtól majdnem elájultam – majd lassan, nagyon lassan engedtem ki. Közben megpróbáltam kitisztítani a fejemet, és mérlegelni a lehetőségeinket. Legelőször persze az asztalon pihenő, az előzőhöz kicsit hasonlító kulcsot tettem el, jelezve Enherielnek, hogy megvan, amiért jöttünk. Ezután még elnézegettem pár percig a szoba berendezését, a szőnyegeket és a könyvespolcokat, majd kiléptem a folyosóra.
- Hát ez könnyen ment. Vagyis, könnyebben – fordultam oda a lányhoz és petjéhez, ujjaim között lóbálva a csillogó tárgyat – Azt hiszem, folytathatjuk a keresést. Remélem Incubusnak is hasonló szerencséje lesz.
- Nos, merre tovább? – hívtam elő a térképet, kezemmel jelölve, hol vagyunk - A kék szobától szerintem nem kell tartanunk, így azon haladjunk keresztül – ajánlottam. Pár lépés után már túl is voltunk rajta, két elágazással előttünk.
- Jobb vagy bal? A bal rögtön egy fekete szoba, jobb oldalon viszont van még egy kék is előtte… habár itt a sorrend csak a lényeg, melyiket nyissuk ki először? – kérdeztem, ezúttal teljesen rábízva a döntést.
Amikor megérkeztünk a kiválasztott szoba elé, kardomat újra készenlétbe helyeztem, és vártam, ezúttal vajon lesz-e odabent valami.

//Az elé a fekete szoba elé fogunk megérkezni, amelyiket En fogja választani. //

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Feb. 28, 2013 5:52 pm

Hinari nem nagyon figyelt arra amit mondtam, nyilvánvalóan a fekete szoba miatt. A kérdésemre elmosolygott, és kinyitottuk, majd bementünk.
Hála az égnek, bár Hinari csalódottságára nem volt a szobában szörny, szempár, és egyéb ilyen. Viszont rettenetes volt a bűz, még a griffem is majdnem felfordult, természetesen nem szó szerint. Rengeteg csont volt itt, valamint velünk szemben egy hatalmas festmény egy lovagról. A szoba jobb és bal oldalán szintén faliszőnyegek voltak, amik a lovagokat ábrázolták, miközben szerződést kötnek egy nővel. A festmény előtt egy közepes méretű asztal volt, rajta a következő kulccsal, ami a Mérleg volt. A kristályok szintén kékek voltak. Hinari eltette a kulcsot, így megvan a második kulcs is. Hinari még pár percig bent volt, valószínű átkutatni a szobát majd kijött. A kulcson kívül semmi mást nem hozott. Vagyis nem volt bent semmi.
- Nos, merre tovább? Jobb vagy bal? – ezúttal rám bízta teljesen a döntést a lány. Én is megnéztem a mapot. Balra fekete szoba egyből, jobbra előtte kék szoba.
- Umm… szerintem… balra! Mert akkor oda nem kell visszamenni. – mondtam határozottan. Amint Hinari is egyetértett, mentük is az ajtó elé. Ez is fa volt. Úgy döntöttem, hogy most én nyitom ki. Odamentem az ajtóhoz, és megfogtam a kilincset. Jeleztem Hinarinak és Villámlásnak, hogy álljon készen, hátha kiugrik valamilyen mob. Bár vicces lett volna szerintem, ha egy felszínen lévő mob hirtelen a fejünkre esik, de most nem kívántam. Tényleg, most mi lehet felettünk? A város, vagy már azon túlon vagyunk? Villámlás kimeresztette karmait. Én is szorítottam a késemet, hogy gyorsan tudja reagálni, miközben elmondtam magamban egy imát is. Megfordítottam a kilincset, és ha nincs zárva, egy hirtelen mozdulattal kinyitottam az ajtót…


A hozzászólást Enheriel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 04, 2013 6:51 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Pént. Márc. 01, 2013 11:08 am

Nos tehát megszereztetek még egy kulcsot így már csak 10 kulcs akadályoz benneteket abban, hogy teljesíteni tudjátok a küldetést.
Ahogy beléptek az újabb kék szobába különböző orvosi felszereléseket találtok benn. Érfogó, szike és még ezekhez hasonlókat. Meglepően az előző teremhez amiben voltatok ez rendekül sterilnek mondható Itt nem találtok faliszőnyeget ami újabb darabkát adna a puzzle-hoz.


Nos ha jól értelmezem akkor a következő fekete szobába akartok menni. Amint beléptek a szobába az úgy néz ki minat az előbbi fekete szoba. Azzal a különbséggel, hogy a kép ami veletek szemben lenne eltűnt. A nyoma ott a falon, hogy valami volt ott, de most nincs ott. Illetve rengeteg papír van az asztalon. Ha átnézitek láthatjátok, hogy ezek nem átlagos szerződések. Információtok birtokában van az hogy a 12 illető vagyis lovag egy nővel kötött valamiféle megállapodást. Az előző kék szobában meg rendkívül sok orvosi berendezés volt található. Innen nem nehéz rájönni arra, hogy a 12 lovag egy orvosi beavatkozásba egyeztek bele amit az asztalon lévő papírok is alátámasztanak.
Ha átkutatjátok az asztalt a sok papír alatt találjátok meg a következő kulcsot. (Capricorn)
Eddig megszerzett kulcsok:

Cancer
Libra
Capricorn
MAP:

A ki X-elt szobákban jártatok eddig ha jól értettem merre haladtok
// Posztotokban írjátok le mégis hogyan jöttök rá ezekre a fejleményekre. //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Pént. Márc. 01, 2013 5:09 pm


Összeráncolt homlokkal vakargattam a fejem, és mégegyszer körülnéztem, csak a biztonság kedvéért. Most vagy én vagyok az emlékezet-kieséses, vagy valami varázslat van a dologban: ugyanabba a szobába léptünk be, mint amiben biztos vagyok benne, hogy egyszer már jártunk.
Nem. Itt nincs fent a festékszemű lovag képe, és a papírhegyek is kicsit magasabbak, mint az előző fekete teremben. Tehát ez valóban egy új szoba, olyan, mintha a folytatása lenne annak a másiknak, így történetileg is biztosan van valami közük egymáshoz. Mint ahogyan a kék színű szobának is volt, amin áthaladtunk. Nos, vegyük csak szépen sorba: tizenkét kulcslyuk a középső szoba átváltozott ajtaján, ugyanennyi elmozdíthatatlan kard egy asztalon, egy-egy letépett arcú lovaggal a kardok mögött. Aztán újra ezek a lovagok, egy nővel egyezkednek éppen, és van még egy másik lovag is, akinek az előzőektől eltérően látszik is az arca. Rögtön ezután egy steril szoba, kórházi hangulattal, most pedig újra a már látott képek, ugyanazok a lovagok és ugyanaz a nő, az arccal rendelkező lovag képe azonban hiányzik.
Teljes káosz.

Óvatosan lépkedtem egyre beljebb és beljebb, majd miután meggyőződtem róla, hogy itt se vár ránk ellenség, odaballagtam az asztalhoz, és kardommal felemeltem a papírhalmot. Mivel csupán ezek jelentették a különbséget, kellett lennie bennük valaminek, ami magyarázatot adhat a múlt eseményeire. Azt vettem észre magamon, hogy tudat alatt, de érdekel a történelem, kíváncsiságom pedig odáig vitt, hogy elmélyülten lapozgattam a lapokat, immáron a kezemmel, kardomat átvéve a bal kezembe.
- Ti rájöttetek valamire? – kérdeztem két bekezdés között – Mert nálam eddig semmi.
Ekkor került szemeim elé egy különös irat: egy szerződést tartalmazott, mégpedig nem akármilyet. Ahogyan a kacskaringós betűkből ki tudtam venni, ez az eredeti példánya volt annak, amit a faliszőnyegeken láttunk, a kézfogás, a testtartások, mind arra engednek következtetni, hogy nem tévedhetek: a lovagok valamilyen szövetségben álltak a nővel, ámbár ennek pontos mivoltát egyelőre homály fedte. Lehet, hogy az orvosi felszerelések pont ezt a darabkát oldották meg, de lehet, hogy valami egészen más értelmük volt.
- Tovább kéne mennünk. Valami azt súgja, a megoldás bármelyik szobában ott lehet. Bár… előbb meg kéne találnunk a kulcsot, hiszen itt is kéne bújnia egynek – tűnődtem, közben kitartóan tologatva a különböző lapokat: hogy teljesen biztos legyek benne, hogy mindent megtudtunk, amit lehet, át kell néznünk mindent. Az utolsó egérrágott könyv utolsó soráig mindent.
- Meg is van! – kiáltottam – Mármint nem az információ… csak a kulcs – mutattam Enheriel felé a tárgyat – Ezzel együtt már három. Maradt… tudod mit, inkább ne is akarjuk tudni mennyi – vigyorogtam.
- Valami ötlet, hogyan tovább?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Márc. 02, 2013 5:19 pm

Megint nem volt szörny. Nem is akartam igazából. Lehet, hogy képzelődök, de a szoba ugyanolyan volt, mint az előző. Aztán rájöttem, hogy mégsem, mert a falon nem volt ott a lovag képe. Vagyis ott volt a falon lévő tisztább folt alapján, csak egyszerűen eltűnt. Rengeteg papír is volt az asztalon. Miközben Hinari kutakodott köztük, én megnéztem az egyiket, ami a földre esett. Egy szerződés volt, és ha figyelembe veszem, hogy az első kék szobában egy faliszőnyegen egy nővel kötöttek valami megállapodást. Hirtelen ráeszméltem, hogy az előző kék szobában orvosi felszerelés volt. Érfogó, szike és még ezekhez hasonlók.
- Ti rájöttetek valamire? – kérdezte a Kardforgató, miközben a papírok között kutatott.– Mert nálam eddig semmi.
- Igen. – mondtam neki. – Azt hiszem, hogy a lovagok egy orvosi beavatkozásba egyeztek bele a nővel. Csak azt nem tudom, hogy milyenbe. Brr, mintha valami Horror filmben lennénk…
- Meg is van! – kiáltott hirtelen Hinari. – Mármint nem az információ… Csak a kulcs. – és megmutatta nekem a Capricorn, azaz a Kos kulcsot. El is tette, majd megkért, hogy ne akarjuk tudni hány darab kulcs van még.
- Rendben.
- Valami ötlet, hogyan tovább?
- Szerintem most menjünk be a jobb kék szobában, majd onnan a következő feketében, hátha több dolog kiderül ezekről a lovagokról. – javasoltam neki.

Nem is vettem észre, hogy Villámlás idegesen nézelődött körben, miközben borzolta a tollait, mintha valami rosszat érzett volna meg. Amikor megbökött a fejével, akkor vettem észre. Nyugtatóan megsimogattam.
- Minden rendben kicsikém, nyugi… - csak akkor szoktam becézgetni így, ha nagyon ideges volt Villámlás. És most valamiért az volt, és egy kis félelem is volt rajta.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 04, 2013 6:52 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Vas. Márc. 03, 2013 4:37 pm

Akkor folytassuk tovább. Had szóljon !!! Very Happy


A következő kék szoba falain rengeteg papír található mely különböző beavatkozásokat írnak le más más testrészeken. Ezen kívül semmi más információval nem gazdagodtok eme szobácskába.
Tovább haladva a fekete szoba felé látjátok hogy ezt a szobát már egy erősebb szerkezetű ajtó őrzi. Pontosabban acélajtó melyen rengeteg horpadás található. Ahogy beléptem a szoba 4 sarában oszlopok vannak és egyenest előttetek egy egy emelvényen egy trón melyen egy illető tartózkodik. Feje felett pirossal írva nevét.
Scorpio lovag
Neki is két sávos élete van!
Amint áthaladtok az ajtó mögöttetek becsapódik. Csak akkor nyílik mikor legyőzitek a lovagot!


Scorpio lovag:

Szint: ?
Élet:?
Fegyverkezelés: 5
Erő: ?
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Páncél: 3


1.Hinari -->2 pont
2.Enheriel -->1 pont

A pontokat az alábbi cselekvésekre oszthatjátok el:
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
1: képességhasználat
1: switch (Csere csapattárssal - értsd: ha valaki cserét kér, akkor csak úgy segíthetsz neki, hogy switchre költesz 1 pontot.)
0.5: szimpla támadás
0.5: mozgás (Ebben az esetben ha meg akarjátok közelíteni a lovagot vagy a teremben mozogni.)

Hinari --> 6-os kockával 3 és az felett találod el a lovagot
Enheriel -->6-os kockával 2 és felette találod el a lovagot. Abban az esetben ha Villámlással támadsz nem kell dobnod. Viszont Villámlás külön ragban cselekedi és ugyan annyi cselekvéspontja van mint neked.


_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 03, 2013 5:06 pm


Klassz. Ember. Vagyis majdnem. Valami skorpiószerű mobszerű emberszerű… öhm… valami. Igen. Ráadásul pirossal írja a nevét, így támadható. Ördögi vigyor. Jó lesz ez.
Ilyen és efféle gondolatok kergették egymást a fejemben, miközben azt próbáltam megfejteni, vajon tapsra vár vagy tényleg megadja a lehetőséget, hogy először mi támadjunk. Utóbbit továbbgondolva, ezesetben biztosan erős lehet, illetve közelharci ellenfél, ami igazán belepasszol a képbe, tekintve hogy csontvázfiú is így támadott. Természetesen neki is két életsávja van, ám ez cseppet sem tántorít el, sőt, minél több élete van, annál többet kell leütni, szóval lehetőség az bőven adódik, márcsak azt kell kitalálni, milyen taktika alapján végezzük ki. Merthogy ez mindenképpen szükségszerű, ha ki akarunk jutni ebből a szobából, tekintve hogy mögöttünk az ajtó becsapódott, és nem úgy néz ki, hogy erővel át lehetne jutni rajta.
- Akkor…? – fordulok Enheriel felé, egy biztató mosollyal bökve a szörnyre, aki még mindig a trónszékén ücsörög.

Valójában régóta készen álltam, már a fekete szobát lezáró ajtó az előzőektől eltérő mivolta is meggyőzött arról, hogy készen kell állnom. Ki lenne olyan buta, hogy nem veszi észre a különbséget a fa és az acél között? Ráadásul, kezdtek unalmasak lenni a mobtalan szobák, akár kékről vagy feketéről legyen szó. A legutóbbi kék szoba viszont érdekesnek bizonyult, alátámasztotta a lány következtetését, miszerint az említett lovagok valamiféle orvosi beavatkozást engedélyeztek, vagy járultak hozzájuk. A konkrét ötletek pedig ott virítottak a falakon, s már az első elolvasása is elég volt, hogy a többit csak átfutni akarjam. Így viszonylag hamar megérkeztünk a következő helyszínre, s én kivont karddal vártam annak titkait.

Mennyi életem is van? – néztem fel a bal felső sarokba összeráncolt homlokkal. Már egy ideje nem volt szükségem ennek észben tartására, s az infó hamar elfelejtődött, ám most itt volt az ideje feleleveníteni azt. A sötétben 30/27, nem is olyan rossz, és még potit is kaptunk önmagunk legyőzése után, így aztán bőven van miből fogyasztani.
- Én megyek – tartottam magam elé a könnyű kardot, s megindultam (0,5 mozgás), közben végig szem előtt tartva ellenfelemet, hátha időközben megmozdul. Ha be is következett, ha nem, én azért megpróbáltam eltalálni, három vágással indítottam (3x0,5), majd vártam a következményeket.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 03, 2013 5:06 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Márc. 04, 2013 6:48 pm

Hirtelen eszembe jutott valami: amikor elolvastam a horoszkópomat, ez volt a „jóslat” az enyémén:

„Szerencsés vagy, mert ma is sok „babér” fog teremni neked. Főleg akkor, ha képes vagy kitartóan, és szorgalmasan dolgozni a sikerért. Ne add fel, ne állj le, bármi történjen! Közben számíts rá, hogy valami tavalyi ügyet még elő kell venned! Nincs semmi baj, csak nem lett minden szál elvarrva. Nélkülözhetetlen, hogy egyeztess másokkal. Ne egyedül akarj mindent megoldani!”

Bár nem értettem a tavalyi ügyet, hiszen nem évek teltek el ebben a játékban, de tényleg nem egyedül kéne megoldani. Reméltem nagyon, hogy be fog teljesülni, folyton erre számítottam. A következő kék szoba falai tele voltak olyan papírokkal, amik különböző beavatkozásokat írnak le más-más testrészeken. Ezen kívül semmi más. De ez is azt bizonyította, amire gondoltam… de az előjel volt, hogy a következő fekete szoba ajtaja horpadásokkal teli acélajtó volt. Istenem, remélem valami jó fog történni, ahogy a Jóslat megmondja! De amikor beléptünk, a szoba 4 sarkában oszlop állt, és előttünk meg egy emelvényen egy trón, amin valaki ült. Amikor jobban megnéztem, elfehéredtem, és majdnem sikítottam. Villámlás nem ok nélkül volt ideges. Most már egyértelmű volt nekem, mit csináltak a lovagokkal. Csak azt nem értettem, hogy mi köze volt az elrabláshoz.
- Akkor…? – Hinari kérdése zökkentett ki. Lehet, hogy most válik be a jóslat?
- Rendben, de együtt, úgy könnyebben megy! – javasoltam neki. Én is megnéztem a HP-mat. szerencsére maxon volt, mint Villámlásnak is. Én is megindultam (Mozgás: 1x0.5), és megpróbáltam én egy vágást a mellkasába (Támadás: 1x0.5), hátha megsebzem.

Villámlás is ugyanígy cselekedett: megrohamozta a mobot (Mozgás: 1x0.5), majd belakarmolt a szemébe (Támadás: 1x0.5), hátha meg tudja vakítani. Ha jól sejtem, nem fog ez bevállni, mivel nem tudok olyanról, hogy így meg lehet egy ellenfelet vakítani.

Élet: 15/15 PET: 8/8


A hozzászólást Enheriel összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 04, 2013 7:04 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 04, 2013 6:48 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Hétf. Márc. 04, 2013 7:17 pm

Szépen rájöttetek az eddigi dolgokra. Ideje folytatni.


A titokzatos lovag feláll az eddigi helyéről és elindul felétek majd kardját előrántva lépett le az utolsó lépcsőfokról. Hinari ekkor ért oda és a lovagot sikeresen 2x eltalálta mellyel leütötte páncélját és piros pixelcsíkot húzott ellenfelébe. Ezzel további 3 életponttól szabadította meg a lovagot. Ezt követve érkezett meg Villámlás és Enheriel, de csak Villámlás-nak sikeredett bevinnie a támadást mellyel ő is 3 életponttól szabadította meg a lovagot.


Scorpio lovag
Páncél : 0/3
1. életcsík -6/?
2. életcsík ?/?

Scorpio lovag:

Szint: ?
Élet:?
Fegyverkezelés: 5
Erő: 3+1 (=4)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Páncél: 3


// Kockával nem kell dobnom, mert Hinari 1-es kitartásánál a lovagnak magasabb a fegyverkezelése, egyből eltalálja, így a lovag 4 életponttól szabadítja meg Hinarit. //


Hinari ha a következő körben 2 támadásod is betalál akkor ellenfeletek hátán 4 Skorpio farok pixeleződik ki.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Hétf. Márc. 04, 2013 10:56 pm


Tényleg kéne tennem a kitartásomra. Nameg a fegyverkezelésemre is, hiszen így sok esélyem nincs a védésre, ami amúgy alapvető lenne az ilyen harcok során. Nem is lepődtem meg, amikor a még egészen emberszerű szörny felállt, és akkorát sózott rám, hogy életpontjaim máris mentek lefelé, nem is kicsit, már ami a megengedettet illeti, annál jóval többet. Ráadásul karddal.
Utóbbit személyes kihívásnak tekintettem, legyen ahogy ő szeretné, kard a kard ellen, az enyém könnyű, az övé… nos, mondjuk csak azt, hogy illik a használójához. Számat elhúztam, amint magamon éreztem a pengét, ám mivel már amúgyis túl közel voltunk egymáshoz, reméltem, hogy ezúttal többet fogok tudni sebezni rajta: kihasználtam a köztünk lévő minimális távolságot, ám nem szemtől szemben támadtam, hanem először a mellkasát(0,5), majd egy oldalirányú lépést követően a kardforgató kezét céloztam meg, háromszor is ugyanazt a mozdulatot megismételve(3x0,5). Úgy taktikáztam, hogy az első ütésem után a Skorpió majd vissza akar vágni, ezt elkerülendő léptem egyet melléje, és próbálkoztam megszabadítani a karjától: ha ez elsőre sikerül, és el is pixeleződik a keze, akkor a következő vágásokat már a felsőtestére illetve a lábára kapja. Ellenkező esetben addig támadom a fent említett testrészét, amíg nem találok be.

Reméltem, hogy kéz híján egy ideig nem fog tudni majd visszavágni, így talán megúszunk egy kört sebződés nélkül, ám csodálkoztam volna, ha bejön: a rendszer nem arra lett megalkotva, hogy a mi gondolatmeneteinket adja vissza, így sok jót nem ígért a dolog, ám egy próbát mindenképpen megért.
A sorozat végén elégedetten ugrottam hátra egyet, az ellenfelünk életcsíkját figyelve, és szurkolva neki, hogy menjen minél lejjebb.

Élet: 30/23


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 04, 2013 10:59 pm-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 04, 2013 10:56 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Szer. Márc. 06, 2013 8:39 pm

Sajnos nem talált a támadásom, viszont Hinari-é és Villámlásé igen, így elvesztette a Lovag a páncélját, és 6 HP-t is. Ez az után történt, hogy az ellenfelünk felállt helyéről, és elindult felénk, az utolsó lépcsőfokról lelépve pedig előrántotta a kardját. Azonban a lovag eltalálta Hinari-t, így az 4 életpontot elvesztett. Az válaszul 4-szer belevágott a lovagba.
- Ez az Hinari, szép volt! – kiáltottam neki. De amikor megindultam volna, hátborzongató dolog történt… A lovag hátán ki 4 skorpiófarok jelent meg! Ettől ledermedtem, és ijedten sikítottam fel. Mégis ki volt képes arra, hogy ilyen műtétet hajtson végre valakin?! Meg sem tudtam mozdulni a félelemtől, és tisztára horror filmben éreztem magam. Az eszem hirtelen üvölteni kezdte, hogy meneküljek, ahogy tudjak, ne is forduljak vissza, de egyrészt a félelem miatt, részben a társaim miatt nem tettem meg. Nem is mertem volna elmozdulni, nehogy kettévágjon vagy valami ilyesmi.

Villámlást ez nem tántorította el. 2 karmolást (PET támadása: 2x 0,5) azonnal bevitt a szörnynek, majd elém ugrott, hogy megvédjen a támadástól. Közben vijjogással próbálta felhívni Hinari figyelmét arra, hogy nem tudok a félelemtől semmit sem csinálni. A lány lehet, már látja rajtam a félelmet. Nem tudom, hogy megpróbálna bátorítani, vagy megvédene, vagy hagyna a fenébe, de én nem tudtam most semmit sem tenni, annyira meg voltam rémülve. A lelkem legmélyén azt gondoltam, hogy ez csak egy rémálom és akármikor felébredek egy pihe-puha ágyban. Azért imádkoztam legbelül, hogy keljek fel, de minél gyorsabban, bár agyam jól tudta, hogy ez egy durva valóság, nem csupán káprázik a szemem, és nem illúzió, hogy ránk hozzák a szívbajt.

Élet: 15/15; PET: 8/8

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Csüt. Márc. 07, 2013 5:20 pm

Hinari támadást olyan sikeres volt, hogy mind betalált, bár a 2. csapást követve változott át. Ez nem ijesztett meg ezek szerint hiszen tovább támadva összesen további 12 életponttól szabadítottad meg a lovagit. Ezzel a sikeres jól időzített támadásoddal a lovagot a piros zónába juttattad és ő fél térdre esett. Ezt követve a 4 farok ami a hátából kandikál ki támadásba lendülnek ellened, de Villámlásnak köszönhetően végeztetek az ellenféllel. Pixelekre esik mely a szobát beteríti és egy aranykulcsot hagy ő is maga után mint a Nagy Csontváz. Hátrahagyja nektek a következő aranykulcsot (Scorpio).

Scorpio lovag
Páncél : 0/3
1. életcsík -10/10
2. életcsík -10/10

SCORPIO LOVAG:

Szint: 2
Élet: 4 (=20)
Fegyverkezelés: 5
Erő: 3+1 (=4)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Páncél: 3


EDDIG MEGSZERZETT KULCSOK:

Cancer
Libra
Capricorn
Scorpio
MAP:// Következő vagyis a mostani posztotokban írjátok meg merre haladtok tovább.//

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 07, 2013 8:46 pm


Figyeltem, amint fogy, először az első sáv, majd szépen lassan a második is, ahogyan megállás nélkül vagdosom. Útközben az eddig egészen emberszerű lény fokozatosan alakot váltott, nevéhez hasonló képződmények nőttek ki hátsó részéből, ám nem álltam le, nem állhattam le: ha most megijedek, leblokkolok, akkor mindannyian halottak vagyunk. Már nem számított, mennyi életpontot vesztek, amíg a kard a kezemben volt, ütöttem-vágtam, más választásom amúgysem volt. Nem figyeltem semmire, csak rá, valahol legbelül reméltem, hogy társaim is bekapcsolódnak, ám a harc teljes koncentrációt igényelt, így nem kockáztathattam meg egyetlen oldalra pillantást sem.
Aztán vége lett: az erőm hamarabb fogyott el, mint a szörny élete, és én a kardomat a földbe szúrva ziláltam, megpróbálva összeszedni a kellő erőt és energiát a következő sorozathoz. A szörny viszont nem így gondolta, nem várta meg, míg kipihenem magam, haragos tekintettel meredt rám, és skorpiószerű farkait felém irányította. Nem tudtam kitérni, nem is lett volna értelme, csupán abban bíztam, van elég életem, hogy ezt túléljem. Mielőtt azonban elérhetett volna a támadás, a lovag hirtelen pixeleire esett szét, és döbbent tekintetem előtt Villámlás jelent meg, aki, úgy tűnik, a másik oldalról karmolta meg, és vette le azt a minimális életet, amit meghagytam.
- Aaa… hhha – nyögtem, nem tudom, pontosan mire is volt ez a reakcióm, de per pillanat cseppet se törődtem vele. Nyeltem egyet, felegyenesedtem, majd egy mély sóhaj után elmosolyodtam:
- Hááát, ez gyors menet volt. Nem? – fordultam Enheriel felé, ám ő még mindig sokkhatás alatt lehetett, mert egyelőre nem válaszolt. A felismerés, hogy tennem kéne valamit, nekem, jobban megijesztett, mint a küzdelem. nem igazán voltam jó a lelki izékben, ám tudtam, hogy kivételesen át kell törnöm visszahúzódó énem falain, és odamennem a lányhoz.
- Jól vagy? – kérdeztem bizonytalanul, kezemet felemeltem, hogy a vállára tegyem, majd leengedtem: sohasem voltam tisztában a határokkal…

Végül csak sikerült rendeződnie a dolgoknak, valahogy, és a kulcs inventory-ba tevése után már újra a map-ot böngésztük, lehetséges útirányokon töprengve.
- Csak egy út van, fölfele. Szerintem nézzünk be a jobb oldali kék szobába is, mielőtt a folyosó végére érnénk, majd célozzuk be a legközelebbi feketét. Persze ahhoz át kell mennünk egy második kék termen is, ám ez nem probléma. Szerinted? – emeltem föl a tekintetem, En arcát kémlelve. Reméltem, hogy már jobban érzi magát...

/Ha beleegyezett, akkor ezeken a szobákon haladunk tovább, és a fekete előtt állunk meg./

Élet: 30/23

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Márc. 09, 2013 12:27 pm

Hinari vagdosása meghozta a hatást. Először az első életcsík, majd a második fogyatkozott. De az utóbbi nem teljesen, így még életben maradt. A skorpió farkak azonnal Hinarit vették célba.
- HINARI! – rémültem meg, mert ha ő meghal, kész, ennyi volt. Azonban Villámlás támadása bőven elég volt ahhoz, hogy a Skorpió lovag meghaljon és pixelekre bomoljon.
- Hááát, ez gyors menet volt. Nem? – nem válaszoltam, mert még mindig sokkban voltam. - Jól vagy? – végül ez a kérdés hozott ki a sokkból végül.
- Már igen… csak megrémültem. – hebegtem. A lovag pixelei beterítették az egész termet, és mint a Nagy Csontváz, ő is hátrahagyott egy aranykulcsot: a Scorpio, azaz Skorpió kulcsot. Hinari el is tette a kulcsot. De tényleg, mekkora ebben a játékban az invertory? Na mindegy, a mapot kémleltük, hogy merre van még szoba.
- Csak egy út van, fölfele. Szerintem nézzünk be a jobb oldali kék szobába is, mielőtt a folyosó végére érnénk, majd célozzuk be a legközelebbi feketét. Persze ahhoz át kell mennünk egy második kék termen is, ám ez nem probléma. Szerinted?
- Oké, menjünk. – mondtam neki. Már azt reméltem, hogy több ilyen ocsmányságot nem látunk, mert ez az egy is sok volt nekem, nem kell az, hogy ijedtemben elájuljak. Azon törtem a fejemet, hogy vajon mi lesz az elrabolttal, amíg mi keressük azokat a kulcsokat. Megölték már? Kinozzák? Bezárták valahová? Nem tudom. Egyáltalán mi köze az itteni dolgoknak a nőhöz? Csak nem ő volt az, akivel a lovagok megkötötték a megállapodást, és a lovagok egyike most valamiért bosszút akar állni rajta?

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Márc. 09, 2013 10:26 pm

Elértek a következő kék szobában nem találtok semmit csakis hamut. Valaki elégette az összes papírt ami ebben a szobában volt. Ezzel nem hagyott nektek semmi újabb nyomot ami segíthetne megérteni a dolgokat.


A következő szoba ismét kék hiszen ezen keresztül juttok ez a következő fekete szobába. Itt vannak berendezések de mindegyik üres. Egy könyvespolcon sincs könyv és az asztlaon se találtok semmit.


Belptetek a következő fekete szobába melyben egyetlen egy asztal van és annek egy fiókja. A fiókon a Zodiákus csillagjegy egyik képe található. Pontosabban a Scorpio. Nem kell nagy ész, hogy melyikkel lehet kinyitni. Amint ez megvan találtok a fiókban egy bőrbe tekert tárgyat. Az a tárgy az újabb kulcs mely közelebb visz titeket a küldetés végékez.(Taurus)

MAP:


EDDIG MEGSZERZETT KULCSOK:

Cancer
Libra
Capricorn
Scorpio
Taurus


// Nosza irány az utolsó fekete szoba Very Happy //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 10, 2013 12:51 pm


Szerencsére Enherielnek sikerült leküzdenie a sokkot, így minden további akadály nélkül mehettünk tovább, a megbeszéltek szerint. Már elő se húztam kardomat a tokjából, amikor átléptünk az első kék szobába: megtanultam, hogy itt sosincsenek ellenfelek, ám a körülöttünk sodródó hamu rossz érzést keltett bennem. Olyan volt, mintha már jártak volna előttünk, és amíg mi éppen a térképen jelzett zsákutca felé tartunk, valaki, vagy valami éppen utánunk szaglászik és az érkezésünket várja. Hátborzongató volt.
Abban a pillanatban, ott téblábolva az orromba szálló fekete porhalomban, eszembe jutott, milyen felelőtlenek is voltunk. Megfeledkeztünk arról a puszta tényről, hogy ez itt Aincrad, annak is egy kevésbé biztonságos övezete: mi okunk lenne azt feltételezni, hogy nem eshet bajunk? A szoba színe (ami hiába volt kékkel jelezve a mapon, a hamurétegtől inkább feketének tűnt) egy cseppet se zárja ki más, ártó szándékú lény jelenlétét. Mire föl tehát ez a nagy biztonságérzet?

Hang nélkül húztam elő a könnyű kardot, lépésenként téve meg a folyosóig tartó távolságot, közben jelezve a lánynak, hogy ő is legyen állandó készültségben. Furcsa játék ez, haláli játszma, ahol minden másodpercben magadnál kell lenned, érzékeiddel maximálisan kihegyezve. Szerencsésnek mondhatod magad, hogy még élsz.

Aztán csak elértünk a fekete szobáig, közben áthaladva egy második kéken, és én már annak is örültem hogy nem voltak horpadások az ajtón. Ránéztem a lányra, majd bólintottam, és benyitottunk. Odabent nem ült senki, csupán egyetlen asztal fogadta érkezésünket, egyetlen fiókkal, amibe csupán egyetlen kulcs illett. Elővettem az imént megszerzett Scoprio-t, és belehelyeztem a zárba, majd az elfordítás után hátrébb léptem: akármi is rejtőzik a fiókban, jobb a távolság.
- Mi van benne? – kérdeztem Enherielt kíváncsian, majd miután meglett a kulcs, elégedetten hívtam le újra a térképet – Már csak egy. Persze ha Incubusnak sikerült megszereznie a maradékot. Tényleg, mennyi zár is volt azon a nagy ajtón? Érdemes lesz eltenni a Skorpiót is, hátha még szükségünk lesz rá – ajánlottam, majd megfordultam, és az utolsó fekete szoba felé indultam.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Márc. 11, 2013 9:28 pm

A következő szoba kék volt, itt szerencsére biztonságba érezhettük magunkat. De mikor megláttuk a hamut a szobába, rossz érzés támadt rám is. Mintha valaki már járt volna előttünk, vagy éppen utánunk szaglászik, és ránk vár. Eléggé ijesztő volt… A második kék szoba is azt bizonyította, hogy valaki járt már ellőttünk: minden könyvespolc üres volt, ahogy az asztal is. Mégis ki nem akarja, hogy, rájöjjünk, hogy mi folyik itt? Csak nem a nő elrablói? Még mindig azon törtem a fejemet, hogy a nőnek mi köze van a lovagokhoz.
- Hinari… - kezdtem el. – Nem lehet, hogy a nő áll a háttérben az orvosi kísérleteknek, és most az egyik Lovag akar bosszút állni rajta? – nem kizárt volt ez, hiszen épp „véletlenül” egy nővel kötöttek megállapodást a Lovagok, és „véletlenül” egy nőt raboltak el. Ráadásul egy igen gazdagot, akinek talán volt pénze az orvosi beavatkozások finanszírozására. Ez már biztos, nem véletlen lehetett. Bosszú lesz itt a háttérben, az biztos. Hinari jelzett, hogy álljak készenlétbe. Meg is tettem, ahogy Villámlás is.

Végül bementünk a feketébe. Hála istennek nem voltak horpadások az ajtón, így talán nem is volt ellenfél. Igazam volt, tényleg nem volt. csak egy asztal, azon fiók, amint a Skorpió jele volt. Hinari ki is nyitotta, egy bőrbe tekert dolog volt benne.
- Mi van benne? – Hinari megkérdezte, bár még mindig készenlétben volt.
- Mindjárt kiderül. – és elkezdtem bontogatni. Egy újabb Kulcs volt! A Taurus azaz Bika Kulcs! – Egy kulcs!Very Happy – és el is tettem, hogy ne Hinari invertory-ja legyen tele vackokkal. A lány elégedetten vette elő mapját.
- Már csak egy. Persze ha Incubusnak sikerült megszereznie a maradékot. Tényleg, mennyi zár is volt azon a nagy ajtón? Érdemes lesz eltenni a Skorpiót is, hátha még szükségünk lesz rá.
- Remélem én is. És tizenkettő, mert a horoszkóp is tizenkettő jegyből áll. – közben eltettem a Skorpió Kulcsot is, majd megindultunk az utolsó fekete szoba felé.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Csüt. Márc. 14, 2013 3:42 pm

Az utolsó kék szoba se tartogat semmi meglepetést számotokra. Mikor beléptek a következő fogad. Rengeteg asztal, szék illetve könyvespolcok vannak a szobában persze semmilyen irat nem található idebenn.


Ahogy elértek az utolsó fekete szobához mely ezen oldal utolsó kulcsát rejtegeti megpillantjátok az ajtóra felírt számot. Szintén acélajtó mint korábban, de ezen egy szám található mely a 3-as szám.


Ahogy beléptek ez a szoba is hasonlóan fest mint az utóbbi ahol harcoltatok. Itt is egy kis emelvény tetején várt reátok ellenfeletek egy trónon, neve felett a Pisces szó található.

Pisces LovagPisces Lovag:

Szint: ?
Élet:?
Fegyverkezelés: 6
Erő: ?
Kitartás: 3
Gyorsaság: 2
Páncél: 10
Felkelt a trónról és elindult lefele a lépcsőn miközben az oldalán fityegő kardon tartotta kezét.
- Üdvözöllek benneteket szerény kis hajlékomban. - mondta nektek miközben lefele tartott.


1.Hinari -->2 pont
2.Enheriel -->1 pont

A pontokat az alábbi cselekvésekre oszthatjátok el:
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
1: képességhasználat
1: switch (Csere csapattárssal - értsd: ha valaki cserét kér, akkor csak úgy segíthetsz neki, hogy switchre költesz 1 pontot.)
0.5: szimpla támadás
0.5: mozgás (Ebben az esetben ha meg akarjátok közelíteni a lovagot vagy a teremben mozogni.)

Hinari --> 6-os kockával 4 és az felett találod el a lovagot
Enheriel -->6-os kockával 3 és felette találod el a lovagot. Abban az esetben ha Villámlással támadsz nem kell dobnod. Viszont Villámlás külön ragban cselekedi és ugyan annyi cselekvéspontja van mint neked.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.