[Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 14, 2013 10:22 pm


El sem hittem, hogy ilyen hamar a végére értünk a mapnak. Valahogy gyorsabban telnek a másodpercek, ha van mivel kitölteni őket, és hát nekünk bőven volt mivel… habár, az előző, skorpiószerű ellenféltől kicsit többet vártam, de végülis így volt a legjobb. Kevés életpontot vesztettünk, és a képmásainktól szerzett mini potion is a zsebünkben volt még. Nem volt miért aggódni, egyelőre.

Immáron megtanultam a leckét, kardomat egyetlen pillanatra sem tettem el, végig a kezemben lóbáltam, a kék szobába való belépésnél ugyan felemeltem egy kicsit, de szerencsére nem volt sehol sem fogadóbizottság, így minden további nélkül engedtem is lejjebb, szemeimmel inkább az itt lévő berendezést figyelve. Nem mintha bármi érdekes lett volna itt, csupán néhány bútordarab, természetesen teljesen üresek. Nem is tartottam érdemesnek időt pazarolni rájuk, már léptem is ki a folyosóra, ám ahogy megláttam az acélajtót, megtorpantam. Vettem egy mély levegőt, lelkiekben felkészülve az utolsó fekete szoba őrzőjére, majd – miután bevártam Enherielt és Villámlást – benyitottam. Mintha pontosan ugyanabba a terembe csöppentünk volna, mint ahol legutóbb harcoltunk, de az atmoszféra valahogy mégis más volt. Ezt az érzésemet bizonyára ellenfelünk kisugárzása okozhatta, akit magamban már el is kereszteltem halvérű lovagnak, ám azt meg kell hagyni, az előző szörnyek- és félszörnyektől eltérően ez itten kifejezetten udvariasnak bizonyult. Mondanivalójára én csak egy mosollyal és egy meghajlással válaszoltam, jelezve, hogy tetszik, ahogyan hozzááll a dolgokhoz, és egyben tudtára adva, hogy megnyilvánulása után én inkább ellenfélnek tekintem, mintsem ellenségnek.
Egy tisztességes mérkőzés, halálig. Beleborzongtam a gondolatba.
Mielőtt azonban elindultam volna, a lány felé fordultam, és biztatóan a vállára tettem a kezem:
- Ne aggódj, és szólj, ha bármi baj van. Segítek – mondtam neki, majd hozzátettem:
- Támadjunk most egyszerre, három oldalról. Oké?
Csak a lány bólintása (és/vagy egyéb reakciója) után néztem bele újra a lovag szemébe, keresve a legmegfelelőbb időpontot és irányt a támadásra. Könnyű kardomat magabiztosan emeltem vállmagasságba, majd a tőlem telhető legnagyobb sebességgel indultam meg, jobb oldalról közelítve meg a halvérűt (0,5 mozgás). Az utolsó méternél bal lábbal kitámasztottam, majd teljes jobb oldalammal lendületet véve, igyekeztem megvágni őt annyiszor, amennyiszer csak tudtam (3x0,5). Reméltem, hogy csapattársaim velem együtt mozogtak, ezzel csökkentve annak veszélyét, hogy a harc során csak egy emberre fog visszatámadni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 14, 2013 10:22 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Pént. Márc. 15, 2013 10:12 pm

Végre a map végére érünk. Már készen is álltam, hogy védekezzek, hátha jön egy szörnyeteg. Az utolsó kék szoba sem adott semmilyen nyomot arra, hogy mi folyik itt valójában. Rengeteg asztal, szék illetve könyvespolc volt csak benne, semmi más. Semmit nem találtam benne, hiába kutattam. Végül feladva a dolgot mentem Hinari után, aki már elért a fekete szoba ajtajához. Az is acél ajtó volt, azonban ezen egy szám volt, ami a 3-as volt. miután hinari bevárt engemet s a petemet, kinyította az ajtót, és bementünk. Ugyanaz volt a terem, mint a Scorpion Lovagnál, csakhogy itt egy Pisces lovag volt.
Felkelt a trónról és elindult lefele a lépcsőn miközben az oldalán fityegő kardon tartotta kezét.
- Üdvözöllek benneteket szerény kis hajlékomban. – Meglepett, hogy az előző lovaghoz képest ez udvariasabb volt. éreztem, hogy Hinari a vállamra teszi a kezét.
- Ne aggódj, és szólj, ha bármi baj van. Segítek.
- Köszönöm. – Hinari még hozzátette:
- Támadjunk most egyszerre, három oldalról. Oké? – azonban én nem egyből akartam, egy dolog miatt.
- Várj picit. – mondtam neki, majd a lovaghoz fordulva, miközben felkészültem. – Az a nő tette ezt veletek, igaz? Vele kötöttetek valami orvosi beavatkozásra beleegyező szerződést? – Ha megválaszolta a lovag, ha nem, elérkezettnek láttam az időt, mikor támadni készült.
- Hinari, most! – én a másik oldalról rohamoztam meg az ellenfelet (Mozgás: 1x0.5), majd a nyakába próbáltam belevágni a késemet, remélve, hogy eltalálom (Támadás: 1x0.5).

Villámlás nem tétovázott, ő is neki támad a Pisces Lovagnak (Mozgás: 1x0.5), majd előlröl felugorva az arcát takaró sisakba karmolt, hogy ő is levegyen a páncélból valamennyit (Támadás: 1x0.5). Reméltem, hogy az ellenfelünk nem tartogat valami olyan meglepetést, ami megint lesokkolhat, mint a Scorpion lovag. Bár ki tudja, miket műveltek szegényeken.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 15, 2013 10:12 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Márc. 16, 2013 12:52 am

– Az a nő tette ezt veletek, igaz? Vele kötöttetek valami orvosi beavatkozásra beleegyező szerződést? – kérdezte meg Enheriel mire a lovag le is vette fegyveréről a kezét.
- Igen is meg nem. Én nem kötöttem vele semmilyen megállapodást csak a társaim. - felelt a kérdésedre majd ismét összeszedte magát és a fegyverére rakta kezét.
- Nem volt szükségem rá hisz a több lovagnak én voltam a vezére. Miután megkötötték a megállapodást csak a 3. legerősebb lovag lettem amit a képességemnek köszönhetek. - ekkor rántotta elő fegyverét.
- Bizonyítsátok be nekem, hogy erősek vagytok. Amint elismerem erőtöket átnyújtom nektek a kulcsot. -


Pisces Lovag:

Szint: 3
Élet: 6 (=30)
Fegyverkezelés: 6
Erő: 6
Kitartás: 3
Gyorsaság: 2
Spec Képesség: 2 (+3) (=5)
Páncél: 10
Spec képességét még nem írom le hiszen hamarosan rájöttök


A 3-as támadásotok eredménye az lett, hogy összesen 9-et sebeztetek volna a lovagra, páncélzatát se sikerült teljesen leütnötök. Sőt igencsak keveset sikeredett lecsapni a képessége miatt. Hiába van tetőtől talpig páncélban mintha vízen vágnátok át és éppen ez miatt nem annyit sérült mint kellett volna.

// összesen 9 seb ami most mindössze 4,5 de tekintve a küldetés hosszára felkerekítem így könnyebb számolni //

Pisces Lovag:
Életpont: 30/30
Páncélzat:5/10


- Nem rossz a csapatmunkátok. Ha így folytatjátok hamarbb végzünk és hamarabb kapjátok meg a kulcsot is. - majd védekezik tovább.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 17, 2013 11:15 pm


Ahogy kardom elérte a lovag páncélját, éreztem, hogy valahogy könnyebben hasít keresztül rajta, mintha csak vajból lenne az acél. Mintha… nem is tudom. Nem tűnt valóságosnak, sem pedig logikusnak. Az persze csak másodlagos, hogy csupán egyszer sikerült ezt megfigyelnem, ám az az egy is elég volt, hogy elbizonytalanodva nézzek Enherielre, vajon őneki is feltűnt-e a probléma. A másik, az előzőhöz képest legalább annyira aggasztó dolog a lovag életcsíkja volt, ami egy icipicit sem volt hajlandó lejjebb csúszni. Hiába szugeráltam, semmi sem történt.
Hogy lehet valakinek egyszerre hihetetlen erős és egyben hihetetlen képlékeny páncélja?

A gondolat nem hagyott nyugodni, így - miután rájöttem, hogy ellenfelünk nem akar támadni – odafordultam a lányhoz, és sugdolóztunk egy sort, éppen annyira halkan, hogy a halvérű ne hallhassa, de mi ketten és Villámlás igen. Miután megbeszéltük a továbbiakat, bólintottam, és a lovag felé lépdeltem, kezem magabiztosan pihent kardom markolatán. A fegyvert leengedve tartottam, közben végig megtartva a szemkontaktust, majd megsimogattam az időközben a vállamra szálló petet, és motyogtam neki néhány biztató szót, ezzel azt jelezve a Pisces-nek, hogy elvagyunk mi egymással, ne velünk törődjön. Reményeim szerint ekkor már Enheriel beszélt hozzá, kérdésekkel meg hasonlókkal bombázta: akár válaszolt rájuk a lovag, akár nem, de mindenképpen a lánnyal volt elfoglalva. Kivártam azt a pillanatot, amikor egy röpke másodpercre ellankadt a figyelme, ekkor indítottam a négy vágást, remélve, hogy legalább az egyik betalál. Ha ez megtörtént, a piros pixelcsíkot meglátva azonnal ugrottam hátra egyet, vállamat előrelendítve, hogy kezdő lökést adjak Villámlásnak, aki a terv szerint pontosan oda fog karmolni, ahol a lovagot a vágásom érte.

Mindent elterveztünk. Mivel kis elemzés után, figyelembe véve a lovag nevét, arra jutottunk, hogy a páncélja és talán valamilyen szinten ő maga is vízből van, Villámlás képességére építettük föl a stratégiát. A Villámkarmokra, ami ugye elektromosságot generál. A víz pedig vezeti ezt. Naná. Hogy pontosan milyen hatása lesz ellenfelünkre, arról fogalmam sem volt, annyit viszont bizonyosan tudtam, hogy a páncél anyaga akkor változott meg, amikor a kardom pengéje hozzáért, és ezután pár pillanatig még nem változott vissza: ekkor jön a griff az éles karmaival, és használja a képességét.

Miután hátraugrottam, kíváncsian figyeltem, vajon Villámlás hogyan is fogja végrehajtani a feladatot, illetve Enherielnek sikerült-e kellően elterelnie ellenfelünk figyelmét, és ha igen, ő vajon hogyan válaszolt az elhangzott kérdésekre.


/Enheriellel előzőleg megbeszélve minden részlet./

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 17, 2013 11:15 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Kedd Márc. 19, 2013 6:54 pm

- Igen is meg nem. Én nem kötöttem vele semmilyen megállapodást csak a társaim. Nem volt szükségem rá hisz a több lovagnak én voltam a vezére. Miután megkötötték a megállapodást csak a 3. legerősebb lovag lettem, amit a képességemnek köszönhetek. - Ekkor rántotta elő fegyverét. - Bizonyítsátok be nekem, hogy erősek vagytok. Amint elismerem, erőtöket átnyújtom nektek a kulcsot. – Nocsak. Nem is akar igazából harcolni. Csak nem a lelkiismeret? Aztán támadtunk… Valami nem stimmel… a késem úgy ment át a páncélon, mintha vaj lenne. Ha jól számoltam, 9 pontot kellett volna vesztenie a páncélból, de csak 5 vonódott le. Ránéztem Hinari-ra. Neki is feltűnt. Villámlásnak is, amikor ránéztem. A páncél hihetetlen erős volt, és egyben képlékeny. Gondolkodtam, hogy most mi a fenét csináljunk? Hinari ekkor súgott nekem meg Villámlásnak valamit. Nagyon halkan, hogy az ellenségünk meg ne hallja.
- Gondolod, hogy bevállik? – Kérdeztem vissza súgva. Aztán a válasz megadása után megkezdtük a tervet: Villámlás Hinari vállára szállt le. Kis elemzés után a neve alapján a páncélja és valamennyire ő maga vízből van. Villámlásnál meg Villámkarmok voltak. Megpróbáljuk, azzal hogy megy a dolog. Az én dolgom a figyelem elterelés volt. Értelmes kérdésekkel kellett ezt megtennem.
- Ha te vagy a 3. Legerősebb, akkor melyik Lovag lett az első legerősebb? – Remélem, nem veszi észre a trükköt, mert akkor elbukjuk a kulcsot. Közben megpróbáltam belevágni a kést a hasába (1x Támadás: 0.5), hogy rám figyeljen még mindig.

Miután Hinari belevágott 4-szer a pengéjével a lovagba, Villámlás gyorsan leugrott a válláról, majd a Villámkarmokat használva belevágott a Lovagba. Ha minden igaz, akkor Villámlás sebzése így teljes lesz, nem csak a fele… (1x Támadás: 0.5)


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 19, 2013 9:27 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 19, 2013 6:54 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Pént. Márc. 22, 2013 8:46 pm

Kombinát támadásotok sikere nem kicsi hiszen amikor a pet karmait ellenfelébe mélyesztette sokkolta őt.( 1 kör - jelenlegi ). Támadásotok tehát további kerekített értékben 5 pontot vont le a páncélból de a petnek a képesség miatt teljes összeget kell megadjak. Így összesen 8 pontnyi kárt okoztatok ellenfeleteken. Élete elkezdett zöldülni majd láthatjátok ahogy szépen lassan leengedi a fegyverét és előrebiccentette a fejét.


- Ha te vagy a 3. Legerősebb, akkor melyik Lovag lett az első legerősebb? –
- Őt már legyőztétek hiszen akkor nem tudnátok a kulcsokról. - feleli nektek mielőtt a fent említett esemény bekövetkezne( sokkolt állapotban van a lovag)


Pisces Lovag:
Életpont: 27/30
Páncélzat: 0/10


_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Pént. Márc. 22, 2013 10:14 pm


Előre megtervezett, kombinált támadásunk sikeres volt, ám korántsem elég. A lovagot láthatóan nem hatotta meg a dolog, legalábbis annyira nem, hogy odaadja a kulcsot. Elégedetlenül csóváltam meg a fejem.
Mi kell még ennek, mit kell még tennünk ahhoz, hogy elismerje erőnket?

Úgy tűnik nemigen volt más választásunk: full harcban kell bizonyítanunk neki, hiszen eddig sem a csapatmunka, sem pedig a taktika nem volt elegendő. Erőt akar? Hát tőlem megkapja!
- En, Villámlás többet sebzett rajta, mint mi, próbáljátok meg ugyanezt mégegyszer! – kiáltottam, közben felgyorsítva lépteim. Szerencsére ellenfelünk teljesen lebénult, így szinte biztosak voltak a találataim. Még gondolkozni, logikázni sem kellett, hogy merre és hogyan mozogjak, hova üssek, hiszen a Halvérű egy centit nem volt képes mozdulni. Így hát egy nagy levegővétel után négy elegáns vágást indítottam útjára (4x0,5), majd rögtön ezután – az előzőeknek megfelelően – hátraugrottam, elég helyet biztosítva a griffnek, hogyha idomárja úgy gondolja, az általam hagyott vágásba belekarmolhasson.
Eközben azon agyaltam, vajon mit jelenthetnek a lovag szavai: innen nekem nem az jött le, hogy az a hatalmas csontváz erősebb lenne nála, életpontilag biztosan nem. De vajon miért érné meg neki eltitkolnia az igazat? Össze akar zavarni, vagy csak arra számít, hogy ezek után majd lebecsüljük őt? Nem értettem, nem tudtam kiigazodni rajta. Fejemben rögtön megfogalmazódott egy erre épülő kérdés, ám társamra bíztam a hal szóval tartását.
- Amúgy, En, tetszik a peted képessége. Mit is mondtál, mennyi körig érvényes? Kettő? – fordultam a lányhoz, fél szemmel azonban még mindig a Pisces lovagra sandítva, hátha véletlenül megmozdul. Hiába a paralízis, soha nem lehetünk biztosak a biztosban, hiszen bármikor akadhatnak rendszerhibák. A hamus szoba után pedig főleg megérte állandó készültségben lenni.

/Elvileg ha paralízisben van, mind a négy támadásom talál, logikailag legalábbis biztosan, de azért dobok, hátha rossz az elméletem./

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 22, 2013 10:14 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Vas. Márc. 24, 2013 6:48 pm

- Őt már legyőztétek, hiszen akkor nem tudnátok a kulcsokról. – Várjunk… Csak nem a Nagy csontváz volt? Ekkor Villámlás belékarmolt, ami miatt sokkba került a lovag, ráadásnak elvesztette a páncélt is! Ez az, sikerült az elméletem!^^ Villám sebzése teljes volt!^^ a lovag le is bénult, de ez nem volt elég, hogy átadja a kulcsot. Teljes erőből kellett ezek szerint harcolni.
- En, Villámlás többet sebzett rajta, mint mi, próbáljátok meg ugyanezt mégegyszer!
- Rendben! – Ekkor egy villanás keletkezett a szemem előtt, majd magamat láttam! Hogy kerültem oda? Meghaltam?? Körbenéztem, és megláttam Hinarit közelről. Aztán jöttem rá: Villámlás testében vagyok, míg a petem az én testemben! Ez hogy történt?? Ez nem jó a csatára nézve, hiszen akkor Hinari is megzavarodna, és akkor nekünk itt a vég! Egy pillanat, hiszen Pisces nem is akar harcolni…
- Amúgy, En, tetszik a peted képessége. Mit is mondtál, mennyi körig érvényes? Kettő? – Megijedtem, hogy fog reagálni Villámlás az én testemben.
- A 2. Körben fog megszűnni. – Megnyugodtam. Ugyanis úgy viselkedett, mint én. Aztán felémfordult.
- Villámlás, kérlek, támadj! – Bólintottam, majd próbáltam aktiválni megint a Villámkarmokat. Láttam, hogy szikráztak a karmok, majd miután Hinari megtámadta Pisces-t, én is megtámadtam a Villámkarmokkal kétszer is. (2x Támadás: 0.5). Egyszer, hogy lesokkoljam megint, egyszer hogy elektromos sebzést kapjon.

Villámlás az én testemben kérdezte a Lovagot, remélve hogy Pisces rá tud figyelni most is:
- Tudod, ki rabolta el a nőt? Ha igen, akkor miért? – Miután a Lovag megválaszolta a kérdéseket, Villámlás belevágott kétszer a Lovagba, hogy még mindig ne tudjon Hinari-ra meg rám figyelni (2x Támadás: 1). Aztán megint villanás, és ismét az én testemben voltam.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 24, 2013 6:48 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Vas. Márc. 24, 2013 8:27 pm

- Tudod, ki rabolta el a nőt? Ha igen, akkor miért? – kérdezte meg a Enheriel testébe keveredett Villámlás. Erre a lovag elmosolyodott és a következőt mondja miután visszanyeri teste irányítását.
- Ha ennyire kíváncsiak vagytok rá átadom nektek a kulcsot és elmegyek veletek az Elsötétülés kapujához. - majd a tárgyai közül ami nála van előkutatja a kulcsot és átadja nektek azzal a feltétellel, hogy elmehessen veletek a kapuhoz.
EDDIG MEGSZERZETT KULCSOK:

Cancer
Libra
Capricorn
Scorpio
Taurus
Pisces


Hinari kétszer találta el a lovagot(6 seb ami most 3) míg Villámlás testébe rekedt Enheriel kétszer ( 6 seb annak a fele az 3 seb) és végül Enheriel testébe került Villámlás egyszer támadt ami betalált( 3 seb ami most kerekítve 2 mert 1,5 lenne) Így összesen 8 sebzést okoztatok a lovagnak. Támadásotok után ő azonnal visszanyeri teste irányítását.

Pisces Lovag:
Életpont: 19/30
Páncélzat: 0/10


// Posztotokban írjátok még le, hogy mikor visszaértek a a kezdő szobába Incubus az ajtónak dőlve ül és rátok vár eléggé lestrapált állapotban(sárgában van az élete) , de közli veletek, hogy megvannak a kulcsok amiket át is ad ketek. Az ajtónt akár ki is nyithatjátok és beléphettek a terembe de ez legyen a poszt vége illetve ismét a minimum 250 szólimit lép érvénybe. //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Hétf. Márc. 25, 2013 3:02 pm


Sok variáció létezett. Túl sok ahhoz, hogy fejemben megfelelően és főképp, hogy időben elrendeződjenek a kusza gondolatok: nagy hirtelenjében azt sem tudtam, mivel kezdjem az elemzést, mit rakjak rendbe először.
Kezdetnek, ott volt a lovag, aki olyan bizton állította, hogy ő csupán a harmadik legerősebb, és hogy a legkiválóbbat már elintéztük. Logikusan, akkor a másodiknak kellett volna a tizenkétkulcsos ajtó mögött rejtőznie, kivéve, ha a halvérű hazudott, ami ugye egyáltalán nem kizárt. Ezen tényeket figyelembe véve, még beleférne a képbe az, hogy velünk akar jönni, habár a pontos indoka olyannyira nyilvánvaló, hogy nekem valami nem stimmel. Nyilván le akarja rendezni az ajtó mögötti vörös szempár gazdájával a múlt afférjait, és nyilván azért nem tette eddig, mert egyedül kevés lett volna a 12 kulcs megszerzéséhez. Legalábbis azt akarja, hogy mindezt elhiggyük neki, mert így olyan szép kerek lenne a történet. Viszont engem nem győzött meg, de nem ám, egyelőre azonban elfogadom, oké, legyen így, kardomat azonban nem teszem el. Figyelem, ahogy átadja Enherielnek a kulcsot, majd lemaradok mögöttük, végig a hosszú séta alatt. Jobb szemmel tartani ezt a lovagot, és nem megadni neki azt az előnyt, hogy akármikor hátba támadhasson. Nem könnyű elnyerni a bizalmamat ebben a világban, még akkor sem, ha a lovag egyszer sem támadott ránk. De ez így rendben van, azt hiszem: ő kihasznál minket, hogy eljusson abba a szobába, mi pedig kihasználjuk őt, hogy a segítségével legyőzhessük az ellenséget, és kiszabadíthassuk a nőt, teljesítve ezzel a küldetést. Mindenki nyer, a másik nem számít. Ez Aincrad.

Azért megkönnyebbültem, amikor megláttam a fiút. Nem számításból, nem azért, mert jelenlétének hiányában kénytelenek lettünk volna magunk elmenni a többi kulcsért, hanem azért, mert tényleg örültem neki, hogy nem esett baja. Habár élete a sárga zónában volt, sikerrel teljesítette a saját részét, és odaadta nekünk a maradék kulcsot. Ami nálam volt, azt belehelyeztem az adott kulcslyukakba, majd hátraléptem, hogy a lány is megcsinálhassa ezt.
- Öhm… ő itt Pisces lovag, az utolsó fekete szoba lakója, akinek képessége, hogy minden támadás feleakkora sebzést visz be neki. Jelen akart lenni az ajtó kinyitásánál – tájékoztattam Incubust. Nem voltunk barátok a lovaggal, így semmi akadályát nem láttam, hogy megosszak minden információt a fiúval, főleg, hogy elképzelhető, hogy új csapattagunk a végső harcban bizony ellenünk fordul. Jobb, ha Incu is tisztában van a helyzettel.
- Jah, igen, ő itt Incubus – folytattam a bemutatást, direkt kihagyva a többletinfót. Miután letudtam az illendőség formuláit, gondolatban felkészültem az utolsó, mindent eldöntő meccsre. Kardomat magam elé emeltem, és jeleztem, hogy a lovag menjen be elsőként, hátha csapda vár ránk odabent. Sosem lehet tudni, jobb az elővigyázatosság.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Márc. 25, 2013 10:26 pm

Alaposan sikerült megsebeznünk a Lovagot, akinek ha jól számolom, 19 HP-ja maradt csak. Villámlás kérdésére csak elmosolyodott, bár amennyit láttam a sisakján át, miután visszanyerte mozgását.
- Ha ennyire kíváncsiak vagytok, rá átadom nektek a kulcsot és elmegyek veletek az Elsötétülés kapujához. – Ez az, sikerült!^^ De az volt a feltétele, hogy velünk kell, hogy jöjjön. Nem tudtam miért, de úgy gondoltam, hogy talán elég, ha csak Hinari gyanakodik.
- Rendben. Remélem, nem fogsz hátulról ránk támadni, nemes lovag. – Vettem el a kulcsot a kezéből, és hajoltam meg illedelmesen. Így megvan a jobb oldal összes kulcsa, pontosabban nálam van mindegyik. Hinariról tudtam már most, hogy nem bízik meg Pisces-ben annak ellenére, hogy nem támadt ránk. Megértem, hiszen ki tudja, mikor lesz egy durva csavar a kalandukban. A hosszú séta alatt láttam, hogy Hinari szemmel tartja a lovagot. Villámlás is azt csinálta, így legalább megnyugodtam valamennyire.

Aztán mikor megérkeztünk a kapuhoz, még jobban megnyugodtam, ugyanis Incubus már ott állt, bár eléggé le volt strapálva, élete is sárga zónában volt, de azt mondta, megvannak a kulcsok. Nyílván észrevette Pisces-t is.
- Öhm… ő itt Pisces lovag, az utolsó fekete szoba lakója, akinek képessége, hogy minden támadás feleakkora sebzést visz be neki. Jelen akart lenni az ajtó kinyitásánál. – Én csak bólintottam igazolás jeleként. Hinari kinyitotta a kulcsokkal az adott kulcslyukakat, majd hátralépett, hogy én is megtegyem. Azonban mikor megfogtam az egyik kulcsot, hirtelen úgy éreztem, mintha valaki gyomron vágott volna, és a térdemre ereszkedtem. Villámlás aggódva nézett rám.
- Semmi baj, jól vagyok. – Nyugtattam meg a petemet, és a többieket is, bár nem tudom, mennyire sikerült. Akár magamtól felállok, akár a többiek felsegítenek, én is sorra kinyitottam a kulcslyukakat, amitől kinyílt az ajtó. Én először nem mertem bemenni, majd miután mindannyian bementek, mentem utánuk.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Szer. Márc. 27, 2013 9:04 pm

Sajnálatos módon, hogy a lovagot külditek előre nem következhetett be mivel Indubus félrehívta majd arra lehettetek még figyelmesek, hogy a beszélgetés végén eltűnt a lovag vagyis pixelekre esett.
Ahogy beléptek a terembe felvillan egy felirat miszerint felfedeztetek egy MINIBOSS-t a szinten. Belépéseteket követően ez a látvány fogad benneteket:

A trónon egy nő foglal helyet mely csak rátok várt egészen ez idáig.
Aldra a vámpírgrófnő
Incubus-t egyből megtámadta, megragadta majd szépen a fogait a nyakába mélyesztette és ezzel a piros zónába juttatta életcsíkját és az ifjú kardforgató összerogyott ennek hatására.
// Sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy a miniboss értékeit nem adom meg nektek //


1.Hinari -->2 pont
2.Enheriel -->1 pont

A pontokat az alábbi cselekvésekre oszthatjátok el:
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
1: képességhasználat
1: switch (Csere csapattárssal - értsd: ha valaki cserét kér, akkor csak úgy segíthetsz neki, hogy switchre költesz 1 pontot.)
0.5: szimpla támadás
0.5: mozgás (Ebben az esetben ha meg akarjátok közelíteni a lovagot vagy a teremben mozogni.)

Hinari --> 6-os kockával 3 és az felett találod el a vámpírt
Enheriel -->6-os kockával 2 és felette találod el a vámpírt. Abban az esetben ha Villámlással támadsz nem kell dobnod. Viszont Villámlás külön ragban cselekedi és ugyan annyi cselekvéspontja van mint neked.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Szer. Márc. 27, 2013 10:31 pm


Miközben kinyitottuk az ajtót, a halvérű egyik pillanatról a másikra eltűnt mellőlem. Bosszúsan kaptam oldalra a fejem, már készítve is a kardom, meg az „én megmondtam” kezdetű monológomat, ám szerencsére egyikre se volt szükség: csupán Incubussal beszélgetett, szándékosan vonultak félre, hogy mi ne halljuk, amit mondanak. Egyelőre azonban nem szóltam semmit, sőt, még az se keltett bennem mély érzelmeket, hogy a fiú elintézte őt: biztosan mondhatott valamit a lovag, vagy bepróbálkozhatott valamivel, amivel el akarta terelni a fiú figyelmét. Valahol mélyen még örültem is neki, eggyel kevesebb dolog, amire figyelnem kell, eggyel kevesebb gond. Habár kíváncsi voltam a diskurzusra, úgy döntöttem, majd csak a harc végén kérdezek rá Incubusnál, márha egyáltalán túléljük.
Érdekes nem féltem. Még akkor sem, amikor megkaptuk a kiírást, helyette egyfajta idegességgel vegyes izgalmat éreztem: a bossharcok úgyis messze vannak még, ám addig is, ez egy remek tapasztalat lehet, milyen is csapatban dolgozni. Lopva a lányra és petjére pillantottam, reméltem, hogy Enheriel most nem dermed le, ugyanis egy miniboss ellen nem engedhetjük meg ezt a luxust. Erre persze magamat is megpróbáltam rávenni: akármi is történjék majd, nem állhatok le. Nem szabad!

Ekkor történt meg az, aminek nem igazán szabadott volna megtörténnie. A szürkehajú kislány egy szempillantás alatt előttünk termett, kinézve magának a legkevesebb élettel rendelkező tagot, nem szólt egy szót sem, nem köszönt, nem intett, nem morgott. Csupán megharapta a fiút, és én semmit sem tudtam tenni, hogy megakadályozzam.
Ott álltam, bambán, az iszonyattól leeresztett karddal, és néztem, amint sárgából pirosra vált a szín, majd a lenullázódás előtt megáll. Még levegőt se vettem abban a pár másodpercben, ám amint Incubus összeesett, megmozdultam.
- Enheriel, támadás! – ordítottam, miközben észre sem vettem, hogy magamhoz vettem az irányítást. Annyira lefoglalt a helyzet komolysága, hogy nem is gondoltam bele, mintha nem is én lettem volna ott, nem az a bátortalan lány, aki elfutott a sötét alak elől ott, a mezőn. Ennek a Hinarinak a szemében azonban tűz égett, majdnem annyira a bizonyítási vágytól, mint amennyire a felgyülemlett adrenalintól.
Megindultam (0,5 mozgás), teljes sebességgel téve meg a köztünk lévő távolságot, magamban abban bízva, hogy időben elérjem, hogy ne tudja megölni, hogy megmenthessem. Nem céloztam, oda vágtam, ahol a leggyorsabban elértem, még egy kiáltást is elengedve, hogy rám figyeljen. Ezután addig folytattam a vágásokat, amíg csak bírtam (3x0,5), néha oldalra pillantva, vajon Enheriel és petje mit csinál.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 27, 2013 10:31 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Enheriel on Pént. Márc. 29, 2013 1:44 pm

Nem jött össze, hogy Pisces-t küldjük előre, mert Incubus elhívta őt. A beszélgetésük után Pisces pixelekre hullott. Vajon magától, vagy Incubus ölte meg? Talán a végén megtudjuk. Ahogy bementünk, egy felirat jelent meg: egy Miniboss volt itt. Jaj, ne… én még nem voltam Miniboss ellen, ezért nagyon is féltem. Villámlás is félt picit, de hamar legyőzte a félelmét. Láttam, hogy Hinari ránk néz. Biztos tart attól, hogy lefagyunk a látványtól, mint a Skorpió Lovagnál. De ezúttal nem fogok lefagyni, nem bizony! Mikor beléptünk , egy hatalmas, de ijesztő trónterem várt ránk. A trónon pedig a Miniboss. Egy szürkehajú hölgy. Aztán megtörtént a baj: minden előjel nélkül nekiugrott Incubusnak, majd annyi HP-t kiszívott belőle, hogy a kardforgató élete piros zónába ment, és összerogyott.
- INCUBUS! – Érdekes, hogy ettől megijedtem, de a vámpírtól nem igazán. Talán mert már több vámpíros filmet láttam, és már nem ijesztenek meg.
- Enheriel, támadás! – Hirtelen Hinari-t hallottam. Valami nem volt stimmel vele, de örültem, hogy ura a helyzetnek. Én is megindultam (1x Mozgás: 0.5) majd egy vágást próbáltam végezni a vámpíron (1x Támadás: 0.5), kicsit sem rezzenve meg attól, hogy esetleg nekem támadhat, vagy megölhet. Ha meghalok, legalább ne gyávaként emlegessenek engemet.

Villámlás egy vijjogással rontott a vámpírnőnek (1x Mozgás: 0.5), és belekarmolt az arcába (1x támadás: 0.5), hogy átmenetileg megvakítsa. Igyekezett kikerülni ő is a vámpírnő fogait, bár nem tudom, hogy a petvér mennyire ízlene neki. Közben gondolkodtam egy lehetséges tényen: ő az elrabolt nő. De nem voltam benne biztos, úgyhogy rögtön el is vetettem ezt a gondolatot. Hiszen minek raboltatná akkor el magát, ha vámpír. És hol vannak a rablók egyáltalán?


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 29, 2013 1:46 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 29, 2013 1:44 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Thunder on Pént. Márc. 29, 2013 5:14 pm

Gyorsan akcióba léptetek melynek következtében el is találtátok nem egyszer Aldra vámpírgrófnőt.

Élet -2
Páncélzat 0/10


Eközben nagy nyögéseket hallatok Incubus felől ki lassan elkúszott a harcotok elől. Ha netán oda pillantanátok szabályosan örvényleni kezd a levegő körülötte és mintha azt pillantanátok meg, hogy haja színe fehérré kezd változni. Majd hátrapillant és láthatjátok ahogy az egyik szeme kékből pirossá változott.
- Ne törődjetek velem. Üssétek csak! - közölte veletek.


A boss támadást indít az ijfú kardforgató leányzó felé ezzel kereken 5 életponttól szabadított meg téged majd a korábbi célpontja azaz Incubus felé vette útját.
Enheriel: 15 élet
Pet: 8 élet
Hinari: 22 élet

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Hinari on Pént. Márc. 29, 2013 6:03 pm


Arcomon elégedett mosollyal nyugtáztam, hogy ezúttal nem voltam olyan ügyetlen, mint általában: több, mint támadásaim fele betalált, kemény életpontoktól…khm, azaz egyelőre csak a páncéljától szabadítva meg a minibosst. Szó ami szó, tényleg elég minike volt, a három hullámban érkező támadássorozat teljesen eltüntette védelmét, sőt, még az életcsíkjából is ment le egy kevéske.
- Csak így tovább! – mondtam Enherielnek, ám továbbra is a szürkehajú kislányt figyeltem. Amaz nem halogatta sokáig a dolgokat, egyik pillanatban még testében éreztem kardom végét, a másikban már előttem termett, szemeiből hidegvérű gyilkolási szándékot olvastam ki.

Késő volt bármit is tenni, igaz megpróbálkoztam a lehetetlennel: kardom védekezésül magam elé kaptam, közben hátraugorva egyet, ám mintha semmit se csináltam volna. Még levegőt se tudtam venni, pislogásnyi időm nem maradt, máris elkezdett vészesen csökkenni az életsávom, szerencsére azonban megállt mínusz 5-nél.
- Enhi, 5-öt sebez! – ordítottam, majd testemet mozdulatlanul hagyva, lendítettem karom, vízszintesen egy körívet írva le, hogy a félig mögöttem lévő szörnyet oldalba vágjam, mielőtt megharaphatna. Ám arra nem számítottam, hogy jelenlétem totál semmibe veszi, csupán egy támadás erejéig érdeklem, és máris Incubus felé indul.
- Na abból nem eszel! – kiáltottam rá, magam sem tudtam, hogy azért-e, mert meg akartam menteni a fiút, vagy azért, mert irritált, hogy ennyire nem érdeklem. Így játszunk? Hát legyen! – mosolyodtam el, hiszen háttal állt nekem, így minden további nélkül vághattam bele a pengémet a gerincébe, négyszer is (4x0,5). Reméltem, hogy az állatidomár lány és petje is kihasználja az alkalmat. Nem volt időnk az önsajnálatra, és egyelőre nem kellett tartanom a haláltól, hisz árnyékban voltunk.

Élet: 22/30

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 29, 2013 6:03 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A nagy emberrablás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.