[Miniboss] Varmin Tornya

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Klein on Vas. Jan. 13, 2013 5:08 pm

Résztvevők:
  • Allen Dante
  • Ryuninji Ren
  • Incubus
  • Kiroshima Kuroko
  • Meredith White
  • Kyrena Juurei
  • Hasarii Fumiaki
  • Kazesubayai Shizuka
  • Neuro
  • Ryutoshi Kurasai


Valamelyikőtök felhívására gyűltök össze tizenegyen Horunka faluban, hogy megtisztítsátok a szint másik koboldokkal teli tornyát, ahol egy miniboss, Varmin vár titeket. A tizenegyedik ember egy macskabajuszra hajazó arcfestéssel bíró fiatalnak tűnő lány, aki Allennek átnyújt egy kis füzetet, mielőtt távozik köreitekből. Egy öt emeletből álló kazamatán kell túljutnotok, mielőtt kilyukadnátok Varmin szobája előtt, de a koboldok, akiken utatok keresztül vezet, nem okoznak gondot nektek, így élet- és páncélveszteség nélkül érkeztek meg.

Kezdőposztotokban írjátok le, hogyan kerültök a minibossterem elé.

Határidő: 2 nap/fő
Sorrend: elsőnek az írjon, aki összehívta a társaságot és szervezi a csapást (rajtatok múlik ki vállalja magára), utána nincs sorrend.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Jan. 13, 2013 9:26 pm

Jelenleg a főtér környékén sétálgatok és céltalanul nézelődök azzal a reménnyel, hogy hátha valami érdekeset találok. De nem így történik, minden a legnagyobb rendben történik, úgy ahogy eddig is. A madarak repkedtek és vidáman dalolgattak, az emberek jókedvűen beszélgettek egymással. Még néhány szerelmes párral is összefutok. Tényleg minden, olyan megszokott, semmi izgalom. Ekkor megpillantok egy öregembert, aki éppen egy szekérrel küszköd, és látszik rajta, hogy nagyon elkél neki a segítség, ezért odamegyek hozzá és felajánlom neki a segítségemet. Az öreg nagyon boldog lesz, amint ezt a gesztust mutatom feléje, és örömmel él az ajánlatommal. Megragadom szekerét és kérdezem tőle, hogy hova is kell, vigyem a szállítmányát. Kiderül, hogy nem egy konkrét helyre kell a gyümölcsöket, mert azok vannak a szekéren, hanem néhány fogadóba és piaci standhoz kell őket elszállítani. Nos mivel jobb dolgom nincs és jelenleg más tervem sincs, egyből neki is vágok. Az első megállónk egy kisebb fogadó, ez után a piacra megyünk el, ahol több kofánál is megállunk és átadjuk a portékánkat. Legvégül egy nagyobb fogadóba térünk be, ahol, vélhetően a tulaj fogad minket és örömmel veszi az érkezésünket. Az öreggel hátramennek az irodába, hogy a „papírmunkát” elintézzék. Addig én helyet foglalok egy asztalnál, majd a hozzám érkező pincérnek leadom a rendelésemet, ami nem áll másból, mint egy sütemény, amit a kis hölgyre bíztam, és egy hideg barack tea, hiszen ettől a sok szekérhordásból nagyon elfáradtam. Hamarosan meg is érkezik a rendelésem, aminek neki is állok. Közben az öreg is végez a fogadó tulajdonosánál, majd odajön hozzám és meghajol előttem, ezzel kifejezve, hogy köszöni szépen a segítségét. Mielőtt elválnának, útjaink további szerencsét kívánok neki, bár nem tudom, hogy mennyire értékeli, hiszen ő csak egy NPC, de ha azt vesszük, hogy hálás volt nekem, akkor bármi megtörténhet. Ezután visszatérek a süteményhez, ami egy nagyadag franciakrémes. Közben körbe nézek az épületen belül, hogy milyen emberek is vannak itt. Eléggé színes választék találhatunk embereket, bár ezt most nem a bőrszín miatt mondom, hanem mert rengeteg különböző emberrel találhatja szembe magát az ember. Vannak zajosak, csendesek, szerények, szenvedélyesek. Mikor kortyolok az italomba, egy érdekes beszélgetésre leszek figyelmes az egyik asztalnál. Bár nem kenyerem a hallgatózás, mégis kíváncsian fülelek, hogy mi lesz a beszélgetés vége.
- Képzeljétek, az első szinten van egy miniboss, amit még senkinek sem sikerült leütnie. Azt mondják, hogy a tárgyak, amik belőle esnek nagyon jók. És tudjátok, hogy mi a legjobb az egészben, az hogy a frontharcosok nem is foglalkoznak vele, így az olyan kisebb szintűeknek, mint mi van esélyünk, menni ellene. –mondja egy ismeretlen férfi.
- Az meglehet, de azt is hallottam, hogy akik eddig mentek, azok mind meghaltak ellene, vagy alig sikerült elmenekülniük előle. –reagálja le gyorsan egy lány. – Amúgy melyikről is van szó?
- Varmin-ról, Horunkra faluból. –válaszolja az előző srác.
Tovább nagyon nem is hallgatom a beszélgetésüket. És így elkezdek gondolkozni, azon amit mondtak, ekkor eszembe jut, hogy ez a miniboss benne volt még a BETA játékteszt idején is, és tényleg, viszonylag nagyon jó loot-jai vannak. Sokat nem is gondolkozok, gyors elfogyasztom a rendelésemet, majd a fizetés után távozok az épületből, és utam egyenest Horukra-ba vezet. Néhány félóra után megérkezek a városba, de csak akkor jut eszembe, hogy kell egy csapat, amivel meg tudjuk hódítani a boss-t. Így összeszedem a gondolataimat, majd egy hirdetést kezdek írni, annak érdekében, hogy talán lesz néhány bátor vállalkozó játékos, akik segítenének véghezvinni ezt az utat.

Figyelem játékostársaim!

A Horukra falujában lévő miniboss-ra, Varmin-ra, szervezek egy csapatot. Azok jelentkezését várom,
akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, és szívesen bebizonyítanák, hogy ők is vannak olyan jók, mint a frontharcosok.
A jelentkezőket itt fogom várni a faluban, pontosan egy nap múlva ebben az időpontban.

Allen Dante


Azzal elküldöm és elgondolkozok azon, hogy hányan és kik fognak megjelenni a felhívásomra. Másnap a megbeszélt időpontban, már ott várom a többieket, akik nemsokára meg is érkeznek. Pontosan tíz ember jön, velem együtt tizenegyen vagyunk. Érdekes egy társaság gyűlt össze. Voltak köztük ismerős arcok, és olyanok, akiket még nem is láttam. Miután mindenkit végig vizslatok kiállok eléjük.
- Üdvözlök mindenkit, a nevem Allen Dante, és én hirdettem meg ez a „tisztító” munkát. Nos, szeretném, ha bemutatkoznánk egymásnak, és ezzel együtt a kasztotokat is mondanátok. Hogy a későbbiekben, ha kell, akkor könnyebben tudjunk csapatokat alkotni. Akkor kezdeném is én, mint már mondtam a nevem Allen Dante és kardforgató vagyok. –mondom, miközben meghajolok a többiek előtt.
Mikor mindenki bemutatkozik, vagyis majdnem mindenki, mivel van egy macskabajszos lány, akinek bajszai valójában csak festék, átnyújt nekem egy kis füzetet, majd szó nélkül meghajol és elhagyj minket. Kicsit értetlenül állok a dolog előtt, de mikor megnézem a kis füzetemet, mindent megértek. A lány vélhetően egy hírszerző, aki a boss-okról és egyéb játékbeli dolgokról gyűjt információkat, majd átadják más játékosoknak. Ezután ismét a megmaradt kilenc ember fele fordulok.
- A torony, amibe most belépnék, ötemeletes, és a legfelsőbb szintjén található a boss-nak a terme. Ha mindenki készen áll, akkor indulhatunk is. Aki úgy gondolja, hogy mégse tudja teljesíteni, az még most forduljon vissza, mert ez az utolsó lehetősége rá.
Ha senki sem gondolja meg magát, és készen áll mindenki az indulásra, akkor átlépjük a torony bejáratát és megrohamozzuk az ötödik emeleten lévő termet. Az utunk mondhatni simám megy, hiszen, amikkel találkozunk koboldok, néhány csapással leverjük őket, így hamarabb elérjük a boss-nak a termét, mint gondoltam volna, de ez még jobb, mert úgymond egy friss csapat áll még az oldalamon. Mielőtt még belépnénk a terembe, ismét a többiekhez szólok.
- Most, hogy itt vagyunk, jó, hogy ha tisztában lennénk a boss-al kapcsolatban néhány dologgal. Az élete három életcsíkból áll, tovább a fegyverzete pajzs és fejsze. Rendelkezi speciális képességgel, ami egy távtámadás, ami hat sérülést tud okozni. Minden harmadik támadása ilyen, szóval figyeljetek oda erre. De a boss nincs egyedül, mikor belépünk két segítője lesz mellette, kiknek élete nyolc és hármat sebeznek egy csapással, amiket nehéz kivédeni. Minden egyes fázisban, mikor a boss-nak elfogy egy csíkja, újabb kettő érkezik. Szóval ne hagyjuk, hogy sokan legyenek, mert az megnehezíti a küzdelmet.
Ez után már csak azt kell eldönteni, hogy ki kivel legyen egy csapatban, és kitalálni, hogy mi lenne a legjobb taktika a boss ellen.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Meredith White on Vas. Jan. 13, 2013 11:27 pm

- Mit? – gondolkoztam már egy ideje - Mit? – kezemmel támasztottam a fejemet – Mit? – sóhajtottam – Mit? – néztem a plafont – Ááá… - majd csaptam homlokomat az asztalra és az azon levő üres lapra. Kezemből elejtettem a ceruzát és nem hajoltam le érte. Vártam, hogy fáj majd a homlokom, hisz fájnia kellett volna, de nem történt így, mert a játékban voltam. Sóhajtottam megint és törtem majdnem a derekam, hogy elérjem a ceruzámat, de legszívesebben ott hagytam volna a földön, hisz nem volt ihletem, bármennyire is akartam, hogy legyen.
Mióta a játék foglya lettem, nem rajzoltam. Firkálgattam, vázolgattam, de egy épkézláb alkotás sem született a részemről.
Egy érdekes hang jelzett, üzenetem érkezett és elolvasva azt a következő pillanatban már egy voltam a tizenegyből, kik egy nagyobbacska torony előtt álltak. Egyikünk hangot kért magának. Allen Dante, tőle kaptam az üzenetet. A kardforgató - minthogy annak tartotta magát - bemutatkozást kért tőlünk.
- Meredith White, a kasztom lovag. – nem voltam hangos, talán nem is hallották a nevem, de nem érdekelt ez most engem, visszaléptem a helyemre. Nem szerettem a középpontban lenni és szerencsémre már mutatkozott is be a következő személy.
Egyikünk bemutatkozás helyett Allenhez lépett és adott át valamit a fiúnak, majd távozott. Mind addig néztem utána míg lehetett és sóhajtottam, hogy máris eggyel kevesebben lettünk.
A torony pár emeletből állt csupán és az apró lények, mik a szinteken fogadtak minket, könnyed falatok voltak számunkra. Bemelegítésnek tökéletesek voltak, pajzsomat és kardomat mindvégig biztosan fogtam a kezeimben, egy életpontot sem vesztettem, min kicsit meg is lepődtem.
Ha egy lapra lett volna leírva Allen mondandója, abból biztos, hogy több sornyi szöveg születhetett volna. Információkat közölt az ellenségünkről, melyekből egyszerű következtetést vontam le. Rajtunk kívül mindenkit ütni kellett.
- Túlbonyolítják ezt, én mondom. – motyogtam az orrom alatt és vártam, hogy nyíljon előttünk az ajtó.
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Aiko on Hétf. Jan. 14, 2013 3:13 pm

A Kezdetek Városának főterén ültem és gondolkodtam, hogy mit kéne csinálnom. „Uunaatkoozoookkk~ Kéne vállalni valami küldetést ahh ez annyira idegesítőőőő!” Felkeltem a padról s elindultam, sétáltam egy kicsit a városban, de sajnos semmilyen hozzám illő küldetést nem találtam, szép lányokat, csodás fegyvereket annál inkább, de most ezekkel nem foglalkozhattam, végre fejlődni akartam, már épp feladtam volna a keresgélést s a kezdetek Városának kapujához értem, mikor is egy hangjelzést kaptam… „Waaaa! Kazu biztos visszaigazolta a felkérésem végre~” Nem, sajnos nem így volt, de egy elég érdekes, és fejlődés szempontjából hasznos üzenetet kaptam. „Miniboss Horunka faluban, neve: Varmin.”
Rögtön ki is ragadtam a lényeget, és minden erőmmel azon voltam, hogy az elsők között érjek oda. Hosszas utam után, mely az első szint szélére, Horunkába vezetett, megérkeztem, s fáradtan kellett tudomásul vennem hogy már jó néhány játékos előttem érkezett, köztük Kyrena is ott volt s sok más ismerős arcot is láttam, Kyrenát eléggé illetlen módon hagytam a semmi közepén s így inkább nem akartam zavarni őt. Mint kiderült, a csapatot Dante, korábbi ellenfelem hívta össze, s kérte, hogy mindenki mutatkozzon be így hát én is így tettem, miközben összekulcsoltam kezeimet magam előtt kiléptem, a körbe.
- Neuro vagyok, Kardforgató!
Visszaléptem, s hallgattam a leendő társaim neveit, ekkor egy macskabajszos lány, átnyújt Dante-nek egy füzetet, meghajol, majd elindul, hogy elhagyja a helyszínt. Ekkor én utána nyúltam, hogy megállítsam, és magyarázatot kérjek a füzettel kapcsolatban, de valaki visszahúzta a kezem s mire visszafordultam a lányhoz, ő már nem volt ott. Ez nem jelentett problémát, hisz a füzetet körbeadták, miután mindenki átolvasta, Dante folytatta mondandóját. „Innen visszafordulni? Soha!” Mondtam magamban s a véleményem is, jeleztem.
- Chh…
Ezzel útnak is indultunk, a Koboldokkal való harc kissé felpezsdítette a vérem s alig vártam, hogy folytassam a Boss megölésével. Dante ismét prédikálni kezdett s ez már kissé idegesített. „Istenem.. csak ölni kell… ennél misem egyszerűbb.” Mellettem álló Meredith is hasonló véleménnyel lehetett mint én és bár halkan mondta, én mégis meghallottam.
- Túlbonyolítják ezt, én mondom. –
- Még szép hogy túlbonyolítják, csak ölni kell, ebben semmi nehéz nincs!
Üvöltöttem fel kissé hangosabban, miközben kardomat előre nyújtottam, kicsit felfelé s megcsillant a fáklya fénye rajta. Bár talán, jobb lett volna visszafognom magam a piros indikátorom miatt. Ez után, kardomat vállamra tettem s vártam az ajtó nyílását. „Gyerünk! Gyerünk! Gyerünk! Nyíljon már az, az ajtó!” Erőteljes mosollyal, csak ez járt az eszemben.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Thunder on Hétf. Jan. 14, 2013 4:11 pm

Reggel mikor felkeltem az ágyból elvégzem a napi tornagyakorlataimat majd lekászálódok a földszintre. Leadom rendelésemet valami harapnivalóra. Nem telik el sok idő és már ki is szállítják. Szépen el is nyammogom. Ezek után elindulok a főtérre a kedvenc helyemre a fa alá hűsölni ahol a gondolataimnak szentelhetem magam. Meg is érkezek és le is telepszek. Gondoltaim a mai teendőim között forog. Ahogy telik az idő rájövök, hogy semmi dolgom nem akad ma. Így hát továbbra is a fa alatt maradok ebben a napos időben.
Eltelik fél óra vagy tán egy óra és kapok egy üzenetet. Meg is nyitom. Szépen el is kezdem böngészni. A szövegből könnyen rá lehet jönni, hogy ez biza egy felkérés. Nem egy akármilyen hiszen egy miniboss leütéséről szól. Szerepelt benne a találkozóhely és az időpontot is. Horunka faluba szervezi valaki meg a találkozót. Mivel biztos valaki elírta a címzettet így jutottam birtokába az infónak. El is indulok még ma hiszen rengeteg időm van még. Elhagytam hát a Kezdetek Városát és a következő úti célom felé vettem utamat ami nem más mit Horunka falu. Nem kell messze mennem csupán pár óra gyalog az út. Így hát egy nagyobb kerülőt ejtek.
Meg is érkeztem a faluba kora este és a legközelebbi kocsmába ki is vettem egy szobát egy éjszakára. Ezt követve elmentem a helyi kaszárnyába ahol rálesek a küldetésfalra. Biza szerepel rajta a minimoss leütése. Így hát le is téptem onnan a papírost és beszóltam a kaszárnya vezetőnek, hogy az alábbi küldetést szeretném elvállalni. Ekkor nyújtom oda neki a papirost.
- Ejj fiacskám ... Te vagy az első aki elfogadja az itt hirdetett minimoss leütését - mondja nekem.
- Én lennék az elő? Ez nem is rossz. Lenne egy kérdésem főnök - mondom neki. Ki az aki meghirdette a küldetést mert ahogy látom ezt egy játékos karakter (JK) adta fel.
- Nos mivel te vagy első és nem mondta a feladó miszerint nem lehet közölni ezt az információt elmondom neked. Nem más mint Allan Dante volt az. Ekkor jutott eszembe, hogy az említett személlyel már volt egy párharcom amit döntetlennel fejeztünk be.
- Köszöntem az infót főnök - mondtam a kaszárnyavezérnek és már fordultam is meg a kijárat felé.
Fogtam magam és visszamentem a fogadóba. Kikértem valamit enni majd felmentem a szobámba az emeletre ahol el is fogyasztottam majd ledőltem szundítani.

Másnap korán keltem és elvégeztem ismételten a tornagyakorlatok. Nyújtásokat, fekvőtámaszokat és még hasonlóak. Lementem rendelni valami harapnivalót. Sokat itt se kellett várnom a kiszolgálásra. Meghozták tehát a rendelésemet amit jó ízűen el is fogyasztottam. Ez után visszamentem a pulthoz és beszóltam a konyhába mivel nagyon ízletes volt a főztjük.
Közelgett a találkozó ideje is. Így hát az üzenetben szereplő helyszínre mentem amit előző nap a kaszárnyában megerősítettek. Összegyűltünk egy páran. Valószínűleg nem csak itt lett meghirdetve a küldetés. Körbetekintettem és sok számomra ismeretlent pillantottam meg. Mindenki nem volt az mivel egy ismerőt véltem felfedezni. Allen Dante-t. Csápoltam is neki ezerrel, de mintha észre se vett volna. Ekkor kilépett a tömegből és belekezdett a szövegébe. Javasolta, hogy mutatkozzon be mindenki és említse meg a milyen kasztba is tartozik, hogy könnyebben kialakítsuk a csapatokat. Ez nem is rossz ötlet és el is kezdte a bemutatkozást. Őt követte egy leányzó is. A neve Meredith White, a kasztja pedig lovag. Őt követte egy másik srác akinek a neve Neuro és szintén kardforgató. Ha már ennyire belelendültünk kiállok a tömegből és bemutatkozok én is - szólaltam fel. A neven Scarlet Nightamre, de a játékon belül mindenki szólítson Incubus-nak ha kérhetem. A kasztomat tekintve szerintem mindenkinek világos lehet, hogy kardforgató vagyok. Ezzel meghajoltam és visszaálltam a helyemre. Vártam a többiek bemutatkozását.
Miután mindenki bemutatkozott és megemlítette a kasztját is elindultunk a közös célunk felé. Vagyis levadászni Varmi-t a miniboss-t. Nem okozott senkinek nagyobb problémát az ötödik emeletre való feljutás. Én kiváltképpen élveztem még ha csak egy csapás is volt egy ellenfél. Kisebb bemelegítésnek megfelelt legalább. Így hát ott találtuk magunkat a miniboss ajtaja előtt.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Shade on Kedd Jan. 15, 2013 3:35 pm

Újabb nap kezdődik. Korábban keltem, mint ahogy szoktam, a virtuális Nap még éppen hogy, csak látszott az egyik ház mögül. Az ágy, amiben aludtam, még mindig puha, és kényelmes volt. Fölültem, és leléptem az ágyról.
-Még nagyon korán van...- motyogtam, majd lehúztam a menüt, és az átlagos szokást teljesítettem, felöltöztem. Az ablakhoz sétáltam, és kinéztem rajta. A nap már felkelt, és néhány ember már volt az utcákon. Kisétáltam az épületből, és sétálni kezdtem, majd a városon kívül találtam magamat. Sétáltam, csak mentem, mentem, és mentem. A nap már jóval magasabban járt, amikor hirtelen azon kaptam magamat... hogy majdnem leestem! Elértem a szint végére, és már majdnem leestem róla. Túl sokat sétáltam. Lehúztam a menüt, és kihúztam a Hazatérés kristályt. Aktiváltam, és egy pillanattal később, már a Kezdetek városának főterén találtam magamat, de minek mentem vissza? Unatkoztam, így megint kimentem a városból, és mivel már voltam egyszer Horunka-ban, kíváncsisággal töltött el, hogy vajon, most mi van ott, most. Újra előkapartam, majd Horunka-ba teleportáltam, aminek, mivel Harcos kasztúként lassú voltam, volt is értelme. A helyiek, ismét úgy viselkedtek, mint ahogy múltkor, megint eltűntek. Sétálgattam a városban. Egy kiírást találtam.
~Egy quest?~ gondoltam, majd ránéztem. Kiderült, hogy egy miniboss-ról van szó, és egy játékos adta ki a küldetést, biztos hallotta valakitől, és félt egyedül beütni. A határidő egy nap multára volt betéve. A faluban az egyik rozoga épületben éjszakáztam, ide úgysem sok játékos járt, így nem féltem, hogy álmomban meggyilkolnak. Eltelt a nap, és elütöttem az időt. Másnap odamentem, igaz, mások megint megelőztek, mint mindig. Ezek után a vezető fiú, megkért minket, hogy mutatkozzunk be.
-Hasarii Fumiaki vagyok... Harcos- mondtam, majd enyhén meghajoltam, és vártam, hogy mikor indulunk. Miután elindultunk, mint mindig, most is a csoport leghátuljánál meneteltem. Nem sokkal utána eljutottunk a toronyhoz. Hatalmas volt. Bementünk, és most, annyi mob-ot próbáltam levadászni, amennyit tudtam. A sebességem, a kasztomhoz viszonyítva nagy volt, és másokhoz képest az erőm sem volt kicsi, így nem jelentett különösebb gondot, hogy leüssem a lényeket. Gyorsan sikerült kitisztítani, és hasonló rohamban jutottunk fel, az 5. szintre. Nem tudtak sebezni a koboldok. Nem ment le páncél, sem élet. Miután kivégeztük az összes mob-ot, már csak Varmin volt hátra... Talán.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jan. 17, 2013 10:28 pm

Ma is korán keltem, mint ahogy szoktam.. Pontosabban mostanában.. Régebben olyan dél körül sikerült csak kinyitni a szememet. De mióta Juu is velem alszik… már alig várom a reggeleket, hogy felébredve őt láthassam. Ha nem keltett fel az éjjel bizonyos okok miatt, vagy nem rugdalt éppen le az ágyról… igen… az kellemetlen szokott lenni. Mondjuk az furcsálltam, hogy Juu mindig előttem kel fel, bár ismerve az alvás problémáit.. ez annyira nem is meglepő.
Jó szokásomhoz hűen adtam neki egy jó reggelt, puszit.. Majd egy minimális lustizás után szálltunk ki az ágyból. Én persze jóval lassabb voltam, mint a lányka… ő valahogy harcedzettebb a koránkelés terén, mint én.. Egy kiadós reggeli következett.. Amit viszont már jóval hamarabb be is toltam, sőt.. még azt is amit Juu meghagyott. Ezután elmentünk sétálni.. édességet enni és sok minden mást csinálni.. egyszóval együtt töltöttük az egész délelőttöt és mindössze csak két pofont kaptam.. azt is csak mert .. khöm.. mások előtt csináltam illetlen dolgot. Igen.. a rossz szokásokkal nehéz szakítani, de Juu gondoskodik arról, hogy ez megtörténjen.. A fülesektől eltekintve nagyon kellemes kis délelőttöt töltöttünk el együtt. Minél több időt töltünk el együtt.. annál jobban elválaszthatatlanok leszünk.. persze néha azért szánunk magunkra is időt.. csak magunkra és nem csak a másikra… de így van ez jól. Éppen fagyizni készültünk volna *.* Mikor mind a ketten kaptunk egy üzit.. pontosabban egy felhívást, hogy szükség lenne pár emberre, játékosra aki segít kicsinálni egy miniboss-t … Igen.. a mini elnevezés miatt nem érdekli a nagyobb szintűeket a dög.. de nekem ez pont megfelel.. ideje lenne jelentkezni.. Az egyetlen probléma az, hogy nem akarom, hogy Juu veszélybe kerüljön.. De ismerem már annyira… hogy tudjam.. ha megpróbálnám lebeszélni.. jól helyben hagyna. A megbeszélt időpontban és helyen mi is megjelentünk.. Meglepődtem, hogy énnyien itt vagyunk.. bár szinte mind kis szintűek vagyunk.. nem.. Mindenki az.. bár kinek mi a kis szint. A főkolompos, aki a hirdetést intézte átvette za irányítást és bemutatkozott.. még jópár emberkével együtt.. Mi sem maradtattunk ki.. Előreléptem, bár fogtam Juu kezét, hogy tisztázzam a helyzetet..
- Üdv… én Ren vagyok.. és amint láthatjátok Állatidomár..- feleltem Juu –t nem kívántam bemutatni.. lehet megsértődne.. tudom milyen büszke így ráhagytam a dolgot. Elég színes a banda eddig.. van lovagunk is.. kettő, kardforgatóból van a legtöbb.. az nem baj.. kell is.. Talán megyünk valamire ezzel az összeállítással. Figyelmesen hallgattam Dante szavait, majd elérkezett az idő, hogy belépjünk abba a bizonyos toronyba. Az út az ötödik emeletig nem okoz problémát.. a kisujjamat sem kellett mozdítanom.. Reginald darálta a pici koboldokat és Juu is ütésenként kettőt szedett le. Majd megérkeztünk a minibossocska ajtaja elé..
- Hmm.. két lovag, két harcos, öt fegyverforgató és egy állatidomár. Ha szabadna..- hagytam egy kis szünetet és nyújtózkodtam..
- A lovagok és a harcosok menjenek a főmufti ellen… én a kardforgatókkal két hármas fős csapatra oszlunk… és megpróbáljuk minél hamarabb lecsapkodni a két picit.. De ez csak egy ötlet tőlem.. – sok mmo repg-vel játszottam már.. így van némi fogalmam a boss csatákról.. bár nagymester nem vagyok.. vagy tetszik nekik az ötlet vagy nem.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szomb. Jan. 19, 2013 11:04 am

Shizuka épp Horunkában töltötte az idejét. Lehetett volna jobb dolga is. Mondjuk küldetéseket vállalni, de most valahogy nem volt hozzá hangulata, hogy gyűjtögetős küldetéseket csináljon. Egy keményebb küldetésszörnyhöz meg nem biztos, hogy egyedül elég lenne ezen a szinten. Egy ideje már lemondott a szólózásról, mert valahogy mindig kifog egy alkalmi társat, akinek végül nem jön rosszul a segítsége. Egyszer csak egy felhívásra lesz figyelmes. Egy játékos csapatot gyűjt egy miniboss ellen.
~Na, ez már valami. Ez egy kedvemre való móka.
A helyi fogadóban töltötte az éjszakát és másnap meg is jelent a találka színhelyén, ahol egész szép létszámban gyűltek össze a játékosok. Allen Dante, a szervező kezdte a bemutatkozást, amit aztán persze mindenki viszonzott is. Szinte minden kaszt képviseltette magát. Legalábbis első ránézésre.
-Shizuka, szintén kardforgató. –mutatkozott be röviden, akárcsak a többiek.
Miután ezzel megvoltak, nekivágtak a torony kipucolásának. Nem volt épp nehéz feladat, csak koboldok állták a társaság útját. Így nem okozott gondot átvágni rajtuk. Főleg ilyen népes csapatban. A társaságból egyedül Rent ismerte egy korábbi párbaj miatt, de most a feladatra koncentrált, nem a csevegésre. Bár tudja, hogy a fiú szereti jártatni a száját. Végül aztán csak elérkeztek az utolsó ajtóhoz, ahol hős vezérük megosztott néhány fontos információt Varminnal kapcsolatban.
-Nincs ebben semmi bonyolult. Mindent agyoncsapunk, ami nem emberszerű. Kivéve Ren szárnyasát. A stratégiát sem kell túlbonyolítani. Előbb elbánunk a két segítővel, aztán leverünk egy életcsíkot a minibossról. Ezt megcsináljuk háromszor és készen is vagyunk.
Persze mondani könnyebb, mint megcsinálni. De azért bonyolultnak mégsem nevezhető ez a terv. Csak vigyázni kell magukra és egymásra, miközben nullára csökkentik az ellenfelek életét. Ren gyorsan elő is áll egy felállással.
-Gondolom, te velem szeretnél jönni. - piszkálódik vele kicsit a múltkori után. Bár a felállásra tett javaslatával semmi baj nincs. Sőt, teljesen ésszerű. Látszik, hogy rendelkezik némi mmo-s tapasztalattal.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Kyrena Juurei on Szomb. Jan. 19, 2013 11:29 pm

Az utóbbi napok egész jól telnek. Többnyire ezt néhány jómadárnak köszönhetem, de meg nem mondanám nekik. Na jó, néha azért teszek említéseket. Mint mindig, most is Ren előtt ébredek. Ez számomra nem is újdonság. Sosem tudtam valami sokáig aludni, a való világban sem. Ez a szokásom pedig ebben az életben is megmaradt. Furcsa... Ez az egész tényleg olyan, mint egy új élet. Egy második esély, ha úgy tetszik. Itt mindenki tiszta lappal kezdett. Csakis magára számíthatott kezdetben, ahogyan én is. A személyiség döntött el mindent. Na meg... Az erő. Az viszont mindig is fontos volt. Pláne, ha az egész világ az életben maradásról szól. A már szokásosnak mondható, reggeli rituálén is túlesünk. Nem sok ez, csupán egy puszi és némi lustálkodás, de jól esik, hogy megtehetem. Néha akadnak ugyan gondok, még ezzel is, de kezdem megszokni. Az ilyen apróságok miatt, egyre ritkábban jelennek meg a rémképek. Ez viszont Ren... Gőzöm sincs, hogy mással szemben hogyan viselkednék.
A nap egész jól telik. Ugyan kiosztok egy pár pofont, de azt eltekintve, tényleg jól. Azokat pedig megérdemelte a címzett. Jobb, ha megtanulja, hogy mit szabad és mit nem. Főleg nyilvánosan. Ren egy újabb kellemes programmal állt elő. Az pedig a fagyi. Emlékszem, az első fagyit, amit tőle kaptam, Regivel etettem meg. A madár örült neki, a srác viszont, mintha kevésbé tette volna ugyanazt. Az viszont akkor volt, ez meg most van. És igenis várok arra a fagyira. Valami viszont közbe jön. Nem is akármi. Megnézem, hogy miféle invitálást kaptam és azonnal halvány mosolyra húzódik szám. Egy jónak ígérkező kihívás. Nos, bár a Rennel töltött napok alatt is van időm arra, hogy magammal foglalkozzak, értve ezt kalandok és különböző párharcokra, meg egyéb... Sajátos dolgokra, jó lenne ismét egy kis kihívás. Kell a változatosság, még akkor is, ha kell mellé valami, ami állandó. Ezzel szerintem ő is így van. És mint látom, neki is elküldték ugyanazt. Nincs mit tenni. Megyünk. Örülök neki, hogy meg sem próbál lebeszélni. Tudhatja, hogy úgysem sikerülne.
Végül kikötünk a megbeszélt helyen. Kézen fogva, hogyan máshogy? Mintha nem is akarná elengedni a kezem. Lehet, hogy aggódik? Pedig felesleges. Amikor viszont meglátom Neurot, kicsit megszorítom kezét. Miután bemutatkozik, mellé lépek. Az imént szorosabban fogott végtagot elengedem.
- Szép napot! Juurei vagyok, kardforgató. - mutatkozom be röviden.
Egy gyorsnak nem éppen mondható tájékoztatás után, megindulunk. Remek. A terem, ahová készülünk, néhány emelettel feljebb van. Ez viszont nem okoz gondot. Ren szokás szerint nem mozdítja a kisujját sem. Milyen jó lehet, ha az ember helyett elvégzik a piszkos munkát. Nekem viszont magamnak kell lekaszabolnom az utamba állókat. Nem gond, megcsinálom. Bemelegítésnek éppen megteszi. Bár erre aligha van szükség ebben a világban. Legfeljebb a mentális felkészültséget erősíthetjük a kis vagdalással. Társam, kivel együtt érkeztem, egész jó tervvel áll elő. Még sikerrel is járhatunk így. Elmosolyodom, miközben én is agyalok, nem mellesleg, Regit figyelem.
- Az ötlet elég jónak hangzik. Nincs ellenvetésem. Viszont... Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de Regi nagyon jó lenne elterelésnek... Gondolom ezzel tisztában vagy. A segítségével csökkenthetjük a többiek sérüléseit. De... Ettől még vigyáznunk kell... Nos, mi lenne, ha bemennénk és ténylegesen felmérnénk az ellenfelet? - kérdem a többieket.
Reginaldra vetek egy bocsánatkérő pillantást. Tudom, hogy nem szép, hogy pont én hozom fel ezt a témát, de tekintve a regenerálódási képességét és azt, hogy a levegőben előnye van a szárazföldiekkel szemben...

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Jan. 22, 2013 8:29 am

Éppen egy kisebb utcában ülök a fal mellett, és kicsit lazítok. Egész eddig ügyes-bajos dolgaimat intéztem, mire most tudtam leülni először a mai nap folyamán. Ekkor észreveszem, hogy van egy olvasatlan üzenetem. Pár másodperc alatt elő is bukkan a levél, ám mielőtt elolvashatnám, egyik szó felkelti a figyelmem. Varmin… jómagam is találkoztam ezzel a névvel BÉTA idején, ám sosem mertem kiállni ellene, mert tudtam, hogy rengeteg próbálkozás hiába volt azok számára, akik megpróbálták legyőzni. Már majdnem kiléptem az üzenetből, amikor is reflexszerűen végigolvastam gyors a levelet. Ujjam megállt a levegőben. Bal kezem ökölbe szorult. Nagy lendülettel felállok, majd futásnak eredek Horunko felé, miközben kilépek mindegyik dolgomból. A lehető legrövidebb utat választottam, aminek ismeretéért hálát adok a BÉTA időszaknak. Mikor meglátom, hogy nem késtem el lassítok, majd megállok. A bemutatkozás elegendő volt arra, hogy kifújjam magam, majd én következtem.
- A nevem Ryutoshi Kurasai vagyok. Lovag. Ezen kívül részt vettem a BÉTA teszten, ám erről a bossról nincs sok információm! – mondom meghajlással, majd körbemegyek.
A férfiakkal kezet fogok, a hölgyeknek pedig egy kézcsókot adok (persze, ha nincs ellenükre). Ezután egy macskabajszos lány átadott a vezetőnknek, Dantenak egy füzetet, majd elsiet. Neuro (akit régebbről ismertem) megpróbált utánakapni, de vállára teszem a kezem, és lebeszélem róla.
- Ő csak egy Besúgó! – mondom, mivel jól ismertem ezt a csoportot, akiknek az a feladata, hogy híreket szolgáltasson a Játékosoknak, persze nem ingyen.
A kapuig vezető út egyszerűen ment. Hamar kiderült, hogy én vagyok a legkisebb szintű, ám nem zavart. Dante a bosshoz vezető út előtt tájékoztatott a kellő információkról, majd az egyik férfi egy ötletet ötlött fel. Én támogattam egy bólintással, mivel én is ekképpen gondolkodtam. Meredith és Neu mellé léptem, akik nincsenek megelégedve (ezt csak azért hallom, mert én pont mögöttük voltam).
- Neuro… kérem csillapodjon le. – szólalok meg hirtelen, és ha nem vette észre, hogy ott vagyok, akkor könnyen megijeszthetem - Nem szükséges felháborodnia. Ha nem kapunk elegendő információt, akkor felkészületlenül érhet minket a Varmin támadása. Azt meg nem szeretném, hogy a miatt veszítse el a fejét, mert túlságosan forrófejű. – majd egy hideg, merev, ám nyugodt pillantást vetek a fiúra.
Ezek után felkészülök a belépésre, és elhatároztam, hogy rögtön megtámadom a Minibosst speciális képességemmel.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Kiroku on Kedd Jan. 22, 2013 4:41 pm

A am i nap is úgy kezdődött ahogy minden második napja Kirokunak. Mint ahogy az lenni szokott, a lány most is egy teljes álló napon keresztül kereste barátnőjét, reménytelenül. Ahogy az lenni szokott az estét sem tétlenkedéssel töltötte. Mivel épp a Kezdetek városában kereste ismét a lányt így az estét is azzal töltötte, hogy végig járta az összes fogadót és ott érdeklődött kedvese iránt. Házról házra járt egész éjszaka, meg sem állt pihenni, hisz biztos volt abban, hogy most megtalálja. A taktika elég egyszerű, de mégis nagyszerűnek tűnt. Este mindenki visszatér, a biztonságos területekre ahol senki ember fia nem támadhat rájuk, így a legegyszerűbb ilyenkor végigjárni a fogadókat ahol a játékosok általában megszállnak estére.
Igen, a terv tényleg tökéletesnek tűnt, de sajnos sikertelennek is. Hiába járta végig majdnem az összes fogadót este nem lelt rá a játékosra. Mivel a város igen csak nagy így a fogadók közti távolságis nagy volt, így nem csoda hogy nem tudta mindet végig járni az éjszaka folyamán. A maradék szálláshelyként szolgáló épületet végül már csak pirkadatkor tudta leellenőrizni, ami eltartott vagy reggel nyolcig. A lány már fáradt volt, bár már jó ideje követi ezt a taktikát a szervezete még nincs hozzászokva ahhoz, hogy estéket hagyjon ki a keresgélés miatt. Aztán tegnap, mikor épp az utolsó fogadót készült elhagyni egy JK srác futott utána. A fiú puszta véletlenségből meg halotta, ahogy a lány az épületben kérdezősködik és hát neki eszébe jutott, hogy látott egy pont olyan külsejű lányt, mint akit Kuroko keres. A lány azonnal faggatni kezdi, szemeiből hirtelen tűnik el az álmosság. De sajnos a lány már elhagyta a fogadót, derült ki a holléte az állítólagos kedvesének. A harcos azonban nem szomorodott el mikor megtudta, hogy csak fél óra előnye van. Mivel a JK látta, hogy az a bizonyos lány az északi-kapuk felé halad Kuroko azonnal utána is eredt. Futott, ahogy csak a lába bírta ám mire elérte a kaput és zihálva körül tekintett nem találta sehol Midoriko-t. Végül elkeseredve és fáradtan tért be a legközelebbi fogadóba. Mivel ezek a helyek napközben üresek így épp akadt egy szabad szoba a lánynak, aki épp, hogy csak beért a szobába azonnal ledőlt az ágyra és elnyomta az álom. Az egész napot átaludta és felkelni is csak másnap reggel kelt fel.
Így érkeztünk el a mai naphoz. Felkelve a lány a pallost, melyet még tegnapi beájulása előtt sikerült ledobnia magáról visszatette a hátára és elindult kifele. Következő úti célja - a még egy kissé kába lány számára - a város főtere, vagyis az annak közelében lévő valamelyik élelmet árusító üzlet egyike ahol a lány találhat magának valami harapni valót. Szerencsére mostanság jól el van, látva pénzel, aminek köszönhetően nem kell száraz kenyérrel és rossz ízű levessel beérnie, nyugodtan nézhet magának más nyalánkságot.
Miután beszerezte a méretes szendvicsét melyet reggeli+ebéd kettő az egyben-nek szán, leül a főtér egyik padjára, hogy békésen elfogyaszthassa azt. Eltartott egy ideig még a szendvics eltűnt a kezéből, de végül elfogy, így ismét útnak indulhat, hogy felkutassa Midoriko-t. Ám ekkor elhaladva az egyik küldetéseket hirdető tábla előtt megakad a szeme valamin: „miniboss-ra…” Igen, bár a lány minden nap szerelme keresésére koncentrál, nem felejti el, hogy ez a SAO. Mikor megszerezte a játékot eltökélt céljai közt volt, hogy megküzdhessen a bossokkal… ám a frontharcosok jóval gyorsabbak voltak nála így nem volt esélye, de most itt egy miniboss ami még él. Nem is habozott egyenest a tele port kapu felé veszi az irányt és a hirdetésben megnevezett Horukra városába szállítja át magát. A toronyhoz érve azonban szembesülnie kell a ténnyel, hogy kissé több játékos van itt, mint amennyire számított.
- Kiroku, harcos… – jelenti ki a szokásos érzelem mentes hangján, majd a bemutatkozásokat követően a csapattal együtt megrohamozza torony szintjeit. „Sokan vannak, ám ez még nem jelenti azt, hogy ne tudna megküzdeni a minibossal.” Ez jár a lány fejében, miközben fegyverével egymás után csapja szét a gyenge mob-okat, mígnem elérnek Varmin szobájának ajtaja elé. A szóváltások egymást követik a kart forgatótól származó információ után így végül, Kiroku is megszólal, persze csak az után, hogy fegyverét erőteljesen a földnek csapja, hogy mindenki rá figyeljen. Mikor a tekintetek rászegeződnek a lány vesz egy nagy levegőt majd tőle szokatlan módon egy hosszabb mondattal áll elő.
- Enyém az első csapás. Ha nem akartok meghalni, jobb, ha nem kerültök a csapás elé. – mondja mind ezt ugyan csak érzelem mentes arckifejezéssel és hanggal, majd az ajtó elé állt felvéve a speciális képességéhez szükséges testtartást, melynek köszönhetően a felemelt fegyver pengéje vörösen izzik fel.
- Gyerünk, nyissátok! – feleli a lány ám ekkor már egy kis ingerültséget is ki lehet venni beszédéből.


_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Klein on Kedd Jan. 22, 2013 6:32 pm

A hatalmas ajtó kinyílik, és beléphettek a félhomályos helyiségbe. Amint mind a tízen átléptétek a küszöböt megváltozik a terem világítása, és halványlila izzás fut végig rajta. Nagyjából 20 méter széles és 50 méter hosszú helyen találjátok magatokat, a hatalmas csarnok két szélén vastag, barna kőoszlopok sorakoznak körülbelül 7-8 méterenként. A padló fényes és kissé csúszós, legyetek hát óvatosak a hirtelen irányváltásokkal.
Varmin a terem végében áll fel trónjából. Feje felett vörös indikátor villan, három életcsíkot számolhattok meg három méter magas, robosztus alakja mellett. Vadállati üvöltést hallat, és leugrik az emelvényéről, elővéve méretes fejszéjét és fél méter átmérőjű, magához képest kicsiny pajzsát. Szeme zölden felizzik és megindítja felétek rohamát, miközben mellette két, buzogányt tartó, másfél méter magas Kobold Őrszem jelenik meg a semmiből.Innentől nem kötelező a 25 soros reagminimumot betartani, sőt, bátorítanálak is titeket a rövid, lényegre törő írásokra.

Mindenkinek van a támadása mellett egy mellékcselekvése, ami lehet poti ivás, kristályhasználat, valami átadása egy másik játékosnak, vagy különleges képesség használata.

Emellett felhívnám a figyelmet a switchelés lehetőségére is. Switch-hez a SWITCH - név parancsot kell kiabálnotok. Ha azt váltjátok le, akit éppen támad a miniboss, akkor a figyelmét is magatokra irányítjátok, vagyis titeket fog sebezni, és nem őt. Emellett a switcheléssel azt a cselekvést, amit nem használtatok fel a körötökben (támadás vagy mellékakció), átadjátok a másiknak, aki soron kívül fog következni. Még egy dolog: soron kívül következő játékos csak azzal switchelhet, akit éppen támad a miniboss.

Sorrend, gyorsaság alapján:
Incubus
Incubus
Boss
Allen Dante
Allen Dante
Boss
Kazesubayai Shizuka
Boss
Neuro
Boss
Ryuninji Ren & Reginald
Boss
Hasarii Fumiaki
Boss
Kyrena Juurei
Boss
Kiroshima Kuroko
Boss
Ryutoshi Kurasai
Boss
Meredith White
Boss

Magyarul kérem, hogy mindig várjátok meg egy-egy reag után, hogy meséljem, mit tesz a boss és segítői!

Incubus körével kezdődik a harc, kétszer támadhat. Ha Varmint támadod, akkor 2-őt vagy nagyobbat kell dobnod a találathoz hatos kockával. Ha a különleges képességed is szeretnéd használni, akkor római kockával is dobj és 3 vagy afelett kell gurítanod! Ha Őrszemet támadsz, akkor nem kell dobnod.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Thunder on Kedd Jan. 22, 2013 8:25 pm

Kis csapatunk megérkezett a miniboss kapuja elé minden gond nélkül. Már az út alatt eldöntöttem vagy előtte már nem is tudom, hogy előbb a miniboss segítőknek megyek neki. Előrántottam a fegyveremet és aktiváltam a képességemet. Ez után rögvest nyílik az ajtó. Gyorsan feltérképezem a terepet és tudatosul benne hogy a távtámadásom még nem tudom használni mivel a bűvös 25 métert jóval meghaladja. Így hát marad a közelharc egyenlőre. Belépve nagyjából megsaccoltam, hogy a terem vége milyen messze van és úgy vélem körülbelül 50-55 méter lehet maximum. Miután mindenki belépett a terembe látom, hogy Varmin éppen felkel a trónrol majd üvölt egy jó nagyot. Ezután leugrott az emelvényről amin a trón volt. Ekkor pillantok a feje fölé ahol látom, hogy három életcsíkja van. Majd ezt követve veszem észre a két segítőjét is. Jobb oldali segítőnek megyek neki amit a társaimmal is megosztok. Amint ez megvan már neki is indulok az oszlopok takarását kihasználva.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Klein on Kedd Jan. 22, 2013 9:01 pm

Incubus éri el elsőnek a frontot, és a jobb oldali Őrszemnek ront neki. Két támadásával lezúzza a kobold páncélját és pirosba löki az életét, de megölnie nem sikerül a lényt.

Időközben Varmin futás közben fenyegetően felemeli a fejszéjét, ám célpontja még nem tiszta előttetek (támadási fázis 1/3). A jobb oldali Őrszem buzogánya fehéren felragyog, Incubusra készül lecsapni (támadási fázis 1/2), a bal oldali Allen felé indul meg ugyanígy.

Allen következik!
Neked is két támadásod van. Mivel elég magas a fegyverkezelésed, így a támadáshoz nem kell dobnod egyik ellenfél esetében sem, de ha különleges képességet szeretnél használni, a római kockával 4 vagy afelett kell gurítanod!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Allen Dante on Kedd Jan. 22, 2013 9:43 pm

~Cöh, türelmetlen banda, de mindegy, ha már ennyire akarják, menjünk. –mondom magamban, majd a kinyíló ajtón belépek a többiekkel egyetemben.
A terem hatalmas, talán a legnagyobb, amit a rendes játék alatt láttam idáig. Bár a BETA idején, nem voltam itt, ezért a terem ismeretlen számomra. A küszöböt átlépve, sötétség fogad minket, de nemsokára fáklyák fényei ragyogják be a termet, és így lilás fénybe árasztják azt. A terem szélei oszlopokkal van díszítve, a padló meg valami márvány szerűségből lehet, bár pontosan nem tudom megmondani, mert az elemzésre nincs idő, de az biztos, hogy csúszós egy kicsit, ami akár még az előnyömre is válhat. Ezután feltűnik Varmin, akiért valójában jöttünk. Felkel helyéről és egy hatalmasat üvölt, majd, mint, ahogy a kis hírszerző adatai írták, két segítőt hív le maga mellé. A harc kezdetét veszi. Incubus a jobboldali Őrszemnek ront neki. Akkor azt hagyom is neki, inkább akkor foglalkozok a másikkal. Ehhez is tartom magam és egyből megtámadom a segítőt. Közben látom, hogy Incubus a többiekre hagyja az Őrszemet és az oszlopok között megindul, vélhetően a boss-nak. Ha még egy ember besegít, talán le tudjuk győzni ezt az őrszemet, és már eshetünk is neki a boss-nak.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Klein on Kedd Jan. 22, 2013 9:59 pm

Allen reagál a felé futó Őrszemre, és mielőtt az támadhatna, beviszi neki két csapását. Ez a kobold is elveszti ezzel páncélját, élete viszont csak sárgába kerül, éppen a csíkja felén áll meg.

Mind a két segítő meglendíti a buzogányát egy nagy svunggal ezzel Incubus és Allen 3-3 sebzést szenved el. Immár Varmin fejszéje is felizzik, készen áll a támadásra. Egy méretes ugrással Fumiaki elé kerül és és haragosan rápillant (támadási fázis 2/3).

Incubusnak maradt 25 HP és 1 páncél.
Allennek maradt 14 HP.

Shizuka köre jön!
Egy támadásod van, ahogy innentől mindenki másnak is. Az ellenfeleitek ütéséhez nem kell dobnod, ha speciális képességedet szeretnéd használni, akkor a római kockával 4 vagy afelett kell gurítanod.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szer. Jan. 23, 2013 11:46 am

A gyors taktikai megbeszélés után a csapat bele is csap a lecsóba. Belépnek a terembe. Shizuka nem nagyon foglalkozik azzal, hogy néz ki a terem. Gyorsan felméri, aztán Varminra koncentrál, aki hamar üdvözli is a kalandozókat. A teremben csak az az igazán érdekes, hogy a padló csúszós lehet. Azzal jó lesz vigyázni. Shizuka a megbeszéltek szerint(már ha nem volt ellenvetés) az egyik Őrszemet veszi. Allennek segít be. Miközben a fiú bevisz egy támadást, majd el is szenved egyet, Shizuka megpróbál az ellenfél mögé kerülni és onnan bevinni egy támadást. Ha két oldalról támadják, az megnehezíti az ellenfél számára a védekezést.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Klein on Szer. Jan. 23, 2013 1:44 pm

A buzogányos kobold mire újra felemelhetné a fegyverét, testén végighasít Shizuka kardja. A lény megfagy, miközben életcsíkja fogyni kezd, és miután HP-ja elérte a nullát, fényes kis szilánkokra hullik szét. Az egyik Őrszemnek vége.

Varmin azonban még sértetlen, és ereje teljében sújt le Fumiakira, aki azonban képes elkerülni avagy kivédeni az ügyetlen támadást. Nem történik sebzés. Az Incubussal vívó Őrszem buzogánya viszont ismét felvillan, ő támadásra kész (támadási fázis 1/2).


Neuro következik!
Varmin sebzéséhez hatos kockával hármat vagy nagyobbat kell dobnod, az Őrszemhez nem kell kockázni. A különleges képesség működésbe hozásához 3 vagy afelett guríts római kockával.


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 23, 2013 1:52 pm-kor.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 23, 2013 1:44 pm

The member 'Klein' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Aiko on Szer. Jan. 23, 2013 2:58 pm

Varmin termének ajtaja, kinyílt, s itt az esély, hogy előre rontsak és én vigyem be az első sebzést. Nagyjából a csapat hátsófelétől indultam, de az indlás pillanatában, sikerült nagyot esnem, gyorsan felpattantam, és reméltem senki sem látta ügyetlenkedésem. "Ehh.. Ez kissé csúszik..." Nem volt sok időm ezen gondolkodni, meg láttam Varmint. "Itt az idő bizonyítani" Bekapcsoltam a képességem, és megpróbáltam megsebezni vele, majd vissza húzódtam a lovagok közé, és vártam a többiek támadásait.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 23, 2013 2:58 pm

The member 'Neuro' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Klein on Szer. Jan. 23, 2013 3:38 pm

Varmin mozgékony, de mivel vétett a csapása és még nem szedte magát össze teljesen, így Neuro lánccal lendített kardja vörös pixeles csíkot karcol a lábába. A miniboss 10 HP-t veszít, legfelső csíkjából nagyjából egyharmadnyi zöld eltűnik.

A nagydarab kobold felüvölt a seb hatására és mérgesen fújtatva Neuro felé fordul (támadási fázis 1/3). A megmaradt Őrszem közben oldalról lendíti fegyverét egy vízszintes csapásra és derékon találja a sikertelenül védekező Incubust, aki elveszti páncélját és további két HP-t.


Státusz:
Varmin: 1. fázis -10 HP
Bal Őrszem: életcsíkja vörösben

Incubus: 23 HP
Allen: 14 HP
Mindenki más: teljes HP

Ryuninji Ren és Reginald jön!
Kettőtökre csak egy-egy támadás és mellékakció jut, de nem muszáj mindkettőt ugyanannak végrehajtania. 5 vagy felette kell dobnod saját támadáshoz, de ha Regit küldöd csatába, ő mindenképp talál. Speciális képességhez 2 vagy felette kell gurítanotok.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Jan. 23, 2013 5:12 pm

Lassan de biztosan elértünk a csúnya nagy illetve miniboss picinyke ajtaja elé. Előálltam egyfajta taktikával, de nem sokan figyeltek rám.. Maximum ketten hárman. Ez van.. nem tudtam mit csinálni. Az ajtó kinyílt mi pedig mind a tízen beléptünk. Jó nagy egy terem volt.. az tuti. A padló meg egy leheletnyit csúszós… mekkora poén már.. tök jól elehetett volna bohóckodni itt. Majd megjelentek a csúnyaságok is erre mindenki ment a saját feje után.. Nem tehettem mást… Reginald szárnyra kapott, de nem támadott kapásból.. Csak ha jeleztem. Érdekes.. egy-két ember azért tartotta magát a taktikához.. és már csak egy testőröcske volt talpon, a vidéken, aki már eléggé megviselt volt. Ő lett Reginald célpontja és megpróbált mögé kerülni mikor az egyik srácot támadta… fene se emlékszik már a nevére, majd egy zuhanórepülés közepette belévájni éles karmait a hátába. Én magam pedig pár méterrel odébb szemléltem az eseményeket.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Klein on Szer. Jan. 23, 2013 5:26 pm

Reginald akkora erővel csapódik a kobold hátába, hogy fel is dönti azt, miközben a maradék élete is eltűnik. Újabb Őrszem hullik ezzel pixelekre, egy ideig csak Varminnal kell foglalkoznotok.

Említett monstrum fejszéje ismételten felizzik, és csapásra emeli azt Neuro előtt (támadási fázis 2/3).


Fumiaki következik!
Varmin eltalálásához kettőt vagy nagyobbat, különleges képességed használatához hármat vagy nagyobbat kell dobnod.

(a mesélői dobás a következő körhöz kell, szebben néz ki így, mintha szerkesztenék Very Happy )
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 23, 2013 5:26 pm

The member 'Klein' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Varmin Tornya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.