[Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 13, 2013 7:34 pm

Szépen ragyog a virtuális nap Aincrad szintjeire. Azt hinné az ember, hogy már az első szintet végleg felderítették az emberek ennyi idő alatt, ám még talán a felét sem látták az igazi dolgoknak.

Enheriel, Mitsuki:
Titeket jelenleg három férfi zaklat, akik tetszéseteket próbálják elnyerni. Hiába feszegetik izmukat, attól még ugyanolyan szánalmasan néznek ki a kezdő ruháikban. Egyik pillanatban egy feketeruhás alak megy el mögöttük, aki fekete füstöt ereget maga után. Köpönyege alól csak úgy szivárog a fekete anyag. Az a legfurcsább, hogy míg a nap vidáman világít a férfi körüli egy két cm-es sugárban egyáltalán nincsenek színek. Egyik pillanatban a férfi megáll, és köpönyege elfordul. kapucnit visel, így nem láthatjátok arcát, ám a sötétben hirtelen két narancson világító szembárt pillanthattok meg, ami rátok néz. Mind Enheriel, mind Mitsuki szeme előtt mintha megállt volna az idő. A szín eltűnt a környezettől, és sziszegő hanggal ezt haljátok a fejetekben.
- Menjetek a főtérre! Talán érdekelni fog titeket az ottani dolgok.
Hirtelen minden ugyanolyan volt, mint a furcsa dolog előtt, ám a fura alak eltűnt nyomtalanul. Rajtatok áll, hogy lerázzátok a férfiakat, és a főtérre indultok-e vagy sem.

Rita, Anatole:
Békésen ebédeltek egy nyugodt Fogadóban. Eddig nem nagyon foglalkoztok egymással, de ez nem is muszáj, mivel egymással, háttal ültök jelenleg (rátok bízom milyen távolságra). Egy kistermetű férfi lép be a fogadóba, és felkiált.
- Hé, emberek! Egy ipse azt állítja, hogy sok jutalmat kaszálhatunk egyetlen egy küldetéssel! Nem hallottam a részleteket, de mindjárt elkezdi mondani a dolgunkat! Aki akar, csatlakozzon hozzám!
Ezzel kimegy. Nem kell mondani, hogy a nagy jutalom szóra mindenki rögtön felpattan, és az ajtóhoz tömörül, és követi a töpörödött férfit. Ha ti is ezek között vagytok, akkor eltart egy ideig, mire a Főtérre juttok, mert elég nagy szembe tömeg lett hirtelen.


Lassan mindegyikőtök megérkezik a Főtérre, és nagy csalódás ér titeket. Alig lehet levegőt kapni. Úgy látszik eléggé felpörgette Aincradot ez a küldetés híre. Sajnálatos módon a Hallgatózással rendelkezők sem értenek semmit a nagy ricsaj miatt, amikor is egy hangos fütty szólal meg, majd egy magas férfi mászik fel a Főtér szobrára. Rögtön síri csend lett, így a férfi reszelős hangja jó néhány ember fülét bántotta.
- Figyelmét szeretném kérni a küldetésre jelentkezőket. Először is… szeretném tisztázni, hogy a mostani küldetés nem azoknak való, akik harcra vágynak… - látszott, hogy nem fejezte be, de nem tudta folytatni, mivel a fél csoport káromkodva elment.
A férfi csak azután folytatja, miután újra csönd lett.
Illetve szeretném arra is felhívni a figyelmet, hogy nagyon veszélyes küldetéssel álltok szembe, ugyanis már nem egy Játékos halt már meg, miközben teljesíteni próbálta a feladatot!
Ezek után még jó pár ember elment. Alig két perccel később már csak ti öten maradtatok. Az küldetést magyarázó alak lehuppant elétek, és már nem ordítva közölte veletek:
- Látom csak ti maradtatok… Ezzel itt mögött… - mutat a szoborra – tudtok a küldetés helyszínére menni! Azonban csak akkor, ha még a halálra is fel vagytok készülve! Odabent el lesztek választva a többiektől, és csak az eszetekre hagyatkozhattok! Minden jelentkezőre 5 rejtélyes feladat vár, amit ha nem jól teljesít, könnyen meghalhat! Ha ezek után kész vagytok, akkor egy Mantikór elé kerültök, ami egy kérdést tesz fel nektek, és ha rosszul válaszoltok, akkor megöl, ha nem tudtok elmenekülni, vagy el teleportálni előle. Sajnos én is csak nagy nehezen tudtam elmenekülni előle, ám nem tudom, mit rejt, amit őriz, ám azt meg tudom mondani, hogy rengeteg EXP-t és aranyat őriz! Nos ha készen állnak, akkor nyomják meg azt a Kristályt a szobron, és jó utat, és sok sikert! Többet nem tudok segíteni!

off.:
Résztvevők:
- Rita Hanami
- Hinari
- Enheriel
- Anatole Saito
- Tuki Mitsuki

Határidő:5 nap/fő
//Postotok addig tartson, hogy megnyomjátok a gombot (szépen sorjában egyesével), és elteleportálódtok, illetve ezelőtt//

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Jan. 13, 2013 9:35 pm

Békésnek indult a mai nap igaz nem annak szántam. Eljöttem ide a kezdetek városába, hogy felvegyek egy küldetést de sajnos semmi fogamhoz valót nem találtam így inkább kihasználtam az alkalmat és betértem az egyik fogadóba megebédelni. Mindig is szerettem ebben a városban enni, nagyon sok jó helyük van ám azonban mióta szintet léptem nem igazán akadt dolgom errefelé így a kezdetek városának gasztronómiai csodáit is hanyagolnom kellet. Őszintén szólva bárhol máshol is vehettem volna fel egy küldetést de hallottam olyan pletykákat, hogy van egy különleges kaland amit csak itt lehet felvenni. A pletykák azonban alaptalanoknak bizonyultak így kissé csalódottan kezdtem neki az ebédemnek. A fogadóba belépve egy ismerős arcot fedeztem fel de mivel ő nem vett észre és én sem vágytam különösebben a társaságra így inkább egy távolabbi asztalnál foglaltam helyett és ott kezdtem bele nyugodt ki ebédemre. Nem telt bele sok idő mire egy férfi rontott be az ajtón és egy olyan küldetésről hadovált ami az elmondása szerint hatalmas jutalommal járhat. Ha már úgyis kalandozni jöttem ide miért se vetnék egy pillantást erre a küldetésre? Felálltam az asztalomtól és elindultam a kijárat felé ami elég hosszadalmasra sikerült mivel a hír hallatára szinte mindenki kitolongott a fogadóból az utcára, odakint pedig még ennél is rosszabb volt a helyzet. Nagy nehezen sikerült átverekednem magam a tömegen ahol egy férfi kezdett el mesélni erről a küldetésről. Két bejelentést követően a hatalmas tömeg zsörtölődve szétoszlott én meg csak kapkodtam a fejem utánuk. Nem értettem a reakciójukat. Oké, az, hogy veszélyes meg, hogy meg könnyen az életünket veszíthetjük a küldetés alatt elég demoralizáló lehet de hát nem mindegyik küldetés ilyen? Végül csak alig páran maradtunk. A férfi ekkor már nem kiabált, minek is tette volna hiszen így már tisztán érthettük azt amit mond. Beavatott minket a küldetés részleteibe és mi tagadás engem nagyon is lázba hozott ez az egész. Szeretek küzdeni de szeretem a rejtvényeket is így elsőként léptem oda a szoborhoz és nyomtam meg a gombot…

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 13, 2013 10:13 pm

Az üzleti élet továbbra is a Kezdetek városához köt, jelenleg pedig éppen az ebédszünetemet költöm el egy kellemes hangulatú fogadóban. A szakács kezét aranyba lehetne foglalni, olyan istenien főz. Nagyban táplálkozom, s ha én egyszer belefogok a kajálásba, akkor nehezen sikerülhet kizökkenteni. Egy beszaladó férfinak azonban mégis sikerül, ugyanis az állítja, valaki sok jutalmat ígér egy küldetésért. Igaz, hogy ma nem terveztem be kalandozást, de azért kíváncsivá tett. Felhörpintem a maradék levesemet, fizetek a pultnál, majd utánanézek, hogy miről is lehet szó. Mivel Violeta is elígérkezett egy szóló küldire, Aldo pedig otthon horpaszt degeszre tömött pocakkal a pihe-puha ágyacskájában, így tulajdonképpen nem okozhat problémát, ha kiruccanok egy pár órára egy egyes szintű kalandra.
Mire odaérek a főtérre, már akkora tömeg gyűlik össze, hogy alig hallom az informátort. Megpróbálok előretülekedni, de minél több dolog derül ki a küldetés veszélyességéről, annál kevésbé kell átverekednem magam a tömegen, ugyanis jó pár játékosnak inába száll a bátorsága. Engem nem lehet ilyen sablonszövegekkel eltántorítani, pláne azok után, hogy van túlélő is. Én pedig jobban bíztam annál az életpontjaimban és a felszerelésemben, hogy megfutamodjak. Különben is, ez az első szint, mi bajom eshetne? Találós kérdéseket imádom, a Hoku elleni párbajom pedig kiváló bemelegítő volt erre a kalandra. Nem késlekedek tovább, elfogadom a küldetést.
- Öt kérdés, egy Mantikór. Vettem! - vigyorodok el, bármi is legyen az a Mantikór, s már indulnék is a szobor felé, mikor felfedezek egy ismerőst a JL-ből - Üdvözletem Rita! Látom téged is marasztal a Kezdetek városa. Sok szerencsét kívánok a játékhoz! - Ezután követve a lány példáját, én is a szoborhoz lépek.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 17, 2013 6:52 pm

/nos mivel már ha akartak volna írni már írtak volna, szóval kezdjük el/

Rita:
Egy normál méretű szobába teleportáltak, aminek egyik felébe mobok vannak. Fölöttük ez a felirat olvasható: "Melyik lóg ki a sorból? (3/1)". Egyértelmű a feladat, így megnézheted a mobokat. Egy Vaddisznó, egy Vadászpók, egy Kobold, illetve egy Majom. Ha rájössz szerinted a választásod, akkor kiáltsad a mob nevét, és ha jó egy ajtó nyílik előtted. Ha azon belépsz egy hasonló helyiséget látsz, mint az előző. Hiába fordulnál meg az ajtó eltűnt. Ismét ez a felirat fogad: "Melyik lóg ki a sorból? (3/2)". Ha az előzőnél nem is, de most rájöhetsz, hogy 3 akadály van. A mostani teremben JK-k tükörképei fogad téged. Sir Lewis, Hokushin, Ranmaru és jó magaddal nézel farkasszemet. Itt is ki kell kiáltanod a választ lehetőséget, és ha szintén jó, áttérhetsz az utolsóra. ismét mobok fogadnak, ám nem akármilyenek. A Pókkirálynő, IV. Bunmei, az Óriáscsiga és Illfang a Kobold Fejedelem miniatűr mása áll előtted. Nagyon hasonlítanak a már elpusztított másukra, így nem lenne csoda, hogyha hirtelen előrántanád fegyvered. Ha jól válaszolsz egy kék nyaláb vesz körbe, és tovateleportálnak.
(mindegyik szobába 1x tippelhetsz, ám ha nem jól válaszolsz, akkor nem mondom el, hogy a többi jó lett volna, csak addig, míg eltaláltad)

Anatole:
Amint megékezel egy szűk szobába találod magad. A helyiséget csak 4 fákyla világítja meg, amik a szoba négy oldalán található. A szoba közepén egy asztal van, amin 6 db különböző kristály, és egy papír található. Miután odamész az asztalhoz észreveheted, hogy a kristályok be vannak számozva 1-től, 6-ig, illetve a papír tetején vastag szöveggel ez áll: "Leírás". Ezt olvashatod rajta:
"Üdvözlet bátor utazó! Sajnálattal közlöm, hogy innen nincs kiút, ha nem érted ezt a rejtvényt. A 6-ból 4 mérget rejt, és mindegyik 25%-kal csökkenti életedet az eredeti életpontjaid szerint, vagyis ha mindegyik alkalommal peched van, akkor meghalsz! A maradék 2 nincs rád veszéllyel. Egyik kellemes rózsaillatot ereget, míg másik továbbteleportál. Nos itt a segítség:
1. Főszínektől tartsad magad, mérget tartalmaznak!
2. Utolsótól nem kell félned, nem ár tenéked!
3. Első kettő azonos anyag, vajon ez fejedben marad?
4. Az egyik méregszín fog segíteni rajtad, de vajon tőle tovább haladhatsz?
Ennyit segítek teneked, egyet kihagytam ne lepődj meg ezen! Sok sikert!"
(Minden körben egyszer tippelhetsz, és addig tartson postod, hogy széttöröd a földön a kristályt!)
Kristályok:
1: kék, 2: zöld, 3: lila, 4: fehér, 5: sárga, 6: narancs


Off:
A szólimit 250 szó, és írjátok le pontosan hogyan következtettétek le a tippeteket. Lehetőleg feltételes módba írjatok, ha megpróbáltok valamit! Ezen kívül ha valamelyikőtök postol nem várom meg másikat, és megpróbálok rögtön írni. Ez arra jó, hogy egymástól függetlenül is tudtok játszani.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jan. 17, 2013 7:53 pm

Szűk szoba, egyedül vagyok, hmmm ismerős ez egy karácsonyi eventről. Vajon itt is pénz fog esni az égből? Csalódnom kell, mert csak egy asztalt találok, rajta egy papírfecnivel meg 6 színes kristállyal. Sajnálattal közlöm, hogy innen nincs kiút... blablabla.... ezt már tudjuk, nem kell riogatni, én vállaltam. Bízom magamban és kész, nem tudtok megfélemlíteni. Már első olvasás után körvonalazódik bennem a megfejtés, de inkább lassan, tagoltan újra végigolvasom a leírást, majd elkezdek magamban agyalni. Nos, lássuk akkor sorjában.
A kék, a fehér és a sárga szerintem főszínek, míg a zöld, a lila és a narancs kevert színek, mert a fő színekből lehet őket kikeverni. Hú, ez értelmes volt, de a lényeg megvan. Lilát kékből és pirosból, zöldet kékből és sárgából, narancsot pirosból és sárgából kapunk, tehát kevert színek. Legalább is ez rémlik rajz óráról még a gimiből. Kicsit nevetgélek a nosztalgikus emlékeket felidézve. No, de a lényeg, hogy a kevert színek között lesz a megoldás. Ha a gondolatmenetem helyes, akkor a kék, a fehér és a sárga kristály mérgező. Mivel az első kettő azonos, ezért a zöld is mérgező. Sőt, ha azonosak, akkor amúgy is csak mérgező lehet mindkettő, hiszen más azonos nincs ebben a játszmában. Nincs két rózsaillatú, nincs két teleport. Akkor tehát a négyet ki is bekkeltem, amihez nem kéne hozzányúlni. Tehát a lila és a narancs közül kellene választanom? Az infó szerint az utolsó nem árt nekem, de az túl könnyű megoldás lenne, hogy ebben legyen a teleport. Valószínűleg az lesz a rózsaillatú. De mi a csudát takar az, hogy méregszín? A lila méregszín? Mert a zöld méregszín, de azt ugye kizártam. Üsse kő, marad még életem bőven, ha nem a lila a helyes, legfeljebb újra gondolom a taktikám, vagy megpróbálom a narancsot is. Még akkor is bőven van esélyem továbbjutni. Mondjuk meg kellene őrizni minél több életpontot a következő feladványokra. Áhhhh, nem tudok dönteni, kezdek ideges lenni.
Próbálom lenyugtatni magam, és magabiztosan megragadom a lila kristályt. Mindig az első gondolat a helyes, mindig az első. Ezt mondogatom magamban, majd földhöz próbálom vágom az LILA kristályt.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 17, 2013 8:12 pm

Anat:
El sem lehet hinni. A kristály kék füstöt kezd el eregetni, ám ahelyett, hogy csökkentené le életed körbe veszi tested, és miután eloszlott előtted egy új helyiségbe kerülsz, ami még szűkebb, mint az előző volt. A mozgásban egy asztal akadályoz meg, amin rengeteg aranyérme található. A falon ezt olvashatod: "Melyik az igazi?". Egyértelmű a feladat. Azt hinnéd, hogy egyszerűen csak meg kéne találnod a száz néhány darabból az igazit. Azonban amint megérintesz egy érmét egy lila szerű füst kezd el szállni a levegőben ami a falból szivárog. életcsíkod mellett láthatod, hogy mérgezést kaptál, ami körönként veszi le az életedet 5-tel, és hiába fejeznéd be gyorsan a küldit még a teleportálás után is vonódna le egyszer. Nos, a látásviszonyok hamar romlottak, így fél pillanaton belül, már nem látsz semmit sem, vagyis csak a tapintásra vetemedhetsz (ami furcsa mód, mintha ugyanolyan lenne, mintha nem is játékban lettél volna. Ha megvizsgálsz egy érmét, akkor láthatod, hogy ugyanúgy viselkedik, mint a valóvilágban lévő aranyérmék. ha megtaláltad azt, ami szerinted az igazi, akkor kiálts fel, hogy "Ez az igazi!", és emeld magasra az érmét. ha jól válaszoltál, akkor tovarepülsz a következő feladatra, ám ha nem, akkor próbálkozhatsz újra.
(ismét ugyanúgy 1x tippelhetsz, és légyszi ne keres rá az aranyérmék tulajdonságaira, mint a fehér szín ügyében Very Happy)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jan. 17, 2013 8:54 pm

//A fehér színre utólag kerestem rá, mint ahogy az a postomból is kitűnt. Nem használtam netet, annál izgisebb a játék, ezért is lett hibás a fehér, mint alapszín Very Happy //

Igen, igen és igen! Ezaz baby, profi vagyok! No, de ne bízzuk el magunkat, ez még csak az első kör volt. A bevezető akadályt sikeresen vettem, most lássuk a következőt. Ismét asztal, ezúttal tele arannyal. Mondtam én, hogy ez tiszta karácsonyi event. Lehet Nicholas bá' Mantikór álnéven szívatja a népet most? A falon csupán egy kérdés nyújt némi támpontot a feladathoz: "Melyik az igazi?"
Odalépek az asztalhoz és óvatlanul rögtön megérintem az egyik érmét anélkül, hogy először szemügyre vettem volna őket tisztes távolságból. Aktiválhattam valamit, mert rusnya füst kezd a falból szállni, ami pillanatokon belül megfoszt a látásomtól. Krákogok kicsit, de hamar rájövök, hogy ez a füst nem irritál annyira, mintha a valóságban lennénk. Tehát a játékmester célja az volt, hogy csak a tapintásomra hagyatkozhassak. Viszont csökken az életpontom, ez tuti annak a fránya füstnek köszönhető. Valószínűleg semmit nem érek el vele, de előveszem zsebkendőmet és az arcom elé kötöm, hogy valamicskét tudja szűrni a levegőt. Amatőr próbálkozás, a rendszer valószínűleg így is mérgezni fog tovább, de hát próba szerencse.
Lássuk tehát az érméket! A kezembe veszem az elsőt, majd sorra egymás után a többit is. Milyen pech, hogy nem hordok magamnál királyvizet xD Régen viszont csináltam egyszer olyat, hogy az aranyat szaglás alapján próbáltam megkülönböztetni. Nincs olyan fémes szaga, mint a vasnak. Ráadásul legjobb emlékeim szerint az arany puhább fém, mint a vas. Viszont a réz még ennél is puhább. Tehát valami köztes állapotot kell találnom. Tapintás alapján valami olyat keresek, aminek simább a felülete, mivel a jó minőségű aranyban kevés vagy egyáltalán nincs salakanyag, ami durvává tehetné a felületét. Aztán lehet, hogy teljesen rosszul emlékszem és hiába tapizom, szaglászom, meg harapdálom az érméket XD Mindhárom kritériumomnak megfelelő, kellően kemény/puha és sima felületű érmét találok is, amelyiknek nincs rozsdásodó vas szaga, de akad ilyen több is. Próbálok a súlyból is kiindulni, és miután párat a tenyerembe helyezve próbálok méregetni, végül kiválasztok egyet, amely könnyebbnek tűnik, mint a többi. A magasba tartom és felkiáltok: "Ez az igazi!" Aztán várom a teleportálást, avagy a piros lámpát vagy bármit, ami jelzi a rossz választ.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Jan. 18, 2013 10:26 am

-Neked is! – Biccentettem egyet Anatolénak viszonozva a jókívánságot majd a tele port szépen átirányított egy szobába. Mikor szétnéztem rögtön kardot rántottam és harci pózt vettem fel látva a négy szörnyet a szoba túlsó végén, de azok nem mozdultak így én is kiegyenesedtem és odasétáltam a szörnyekhez. Kissé olyan volt mintha csak szobrok lettek volna mivel nem mozdultak. Mikor kissé jobban megnéztem őket felettük egy kis kérdés volt felírva.
- Melyik ló ki a sorból? – Ismételtem hangosan a kérdést miközben elhúztam a fegyvert és végig nézegettem a mobokat. A feladat sokkal nehezebb mint ahogy az elsőnek tűnik, elvégre lehet akár több megoldás is bizonyos logika szerint, a kérdés csak az a játék melyiket fogadja el. Először a koboldra gondoltam mert az nem számít állatnak, de talán a majom is lehet mert az nem mob? A vadászpók szintén gyanús volt a számomra. Az egyedüli amit ki tudtam zárni az a vaddisznó volt. Pár percig gondolkoztam mit is válasszak aztán eszembe jutott, hogy ezeknek utána is tudok járni a játék leírásának segítségével. Gyorsan elő is hívtam a menüt és a játékleírásban megkerestem a már felfedezett mobok almenüt.
-Nem gondoltam volna, hogy a majom is szörnynek számít. – Kezdtem el hangosan gondolkodni. – Akkor így marad a kobold és a… Várjunk csak! A leírásban nem szerepel vadászpók hanem kis vadászpókként van leírva. Lehet, hogy ez miatt lógna ki a sorból? Elég nagynak tűnik ez a pók… - Estem újra gondolkodóba. Ekkor eszembe jutott még egy ok, amiért a pók lehet a megfejtés.
- A pók ugye rovar a többi viszont emlős… már amennyire emlősnek lehet hívni egy koboldot. De a kobold is lehet mivel az inkább humanoid szörny mint a többi vagy azért mert az képes fegyvereket is használni. De végül is a majom is tud fegyvert használni ha betanítják hmm… Vadászpók! – Kiáltottam el magam és vártam a történéseket ha nem sikerül max újra próbálom a koboldal. Ha a megfejtésem helyes volt kinyílik egy ajtó ami tovább visz engem egy hasonló terembe ahol ezúttal tükrök voltak bent és mindegyikben egy- egy személy állt. Az elsőben Lewis nézett vissza rám, aki ugye a céhünk jelenlegi vezetője. A második Hokushin volt. Ő róla sokat nem tudtam azon kívül, hogy az Angelic Voice tagja. Ranmarut mint a harmadik tükör „foglyát” viszont jól ismertem. Nagyképű és felfuvalkodott, a céh egykori vezetője és jelenlegi átlagos tagja. Fura a srác. A negyedik pedig szerény személyem volt.
- Remek itt is több megoldás lehet. – Sóhajtottam fel. – De legalább lényegesen könnyebb dolgom van mint az előbb. Na nézzük. Ha tippelnem kellene akkor Hokushinra tenném a voksom mivel ő nem a céhünk tagja viszont én is lehetek az mivel én lány vagyok a többiek pedig fiúk. Ötven-ötven százalék az esély rá szóval… Hokushin. – Kiáltottam majd vártam a hatást. Ha nyílik az ajtó belépek ahol az utolsó feladat vár rám. Itt négy mob vár újra.
- Végre egy könnyű rész. – Fújtam ki a levegőt. – Pókkirálynő! Mivel az miniboss a többi pedig rendes boss. – Kiáltottam el a szörny nevét…

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Jan. 18, 2013 7:42 pm

*Ímé, még MINDIG a Kezdetek városának már-már szinte barátságosan ismerős utcáit koptatja. Olyan érzés ez amit még nem érzett. Nem fél körbe menni, megnézni valamit vagy valakit. Amióta a SAO világában tartózkodott, és ide zárták kezdeti félszegségét csak még jobban növelte a tény, hogy szinte semmire sem képes, és mindent újra kell kezdenie, ráadásul egyetlen kis hiba és az életével fizethet érte. Mégis, ahogy a mufurc szemüveg is megmondta, fejlődnie kell, meg kell mutatnia, ki is valójában ő. Nem ülhet a végtelenségig a kispadon várva másokra. Sose tette ezt, még ha ez sérüléssel, fájdalmakkal, fáradtsággal járt. Most ezt a stratégiát, és igazi valóljának legnagyobb erejét veszi elő. A kitartás. Az örökös akarom, amit magával szemben is szépen tud alkalmazni. Megtanulta, hoyg el akar valamit érni az életben, akkor első sorban azt magától kell kérnie, és magának kell harcolnia érte, ha pedig segítségre lel, akkor azt elsősorban megköszönni illik, nem elvárni. Így is fog tenni hát most is.
Azért van itt, mert a kis fogadóban, ahol a betérő jk-k és a fogadó tulaja is már ismerőseként kezelte elmondott el furcsa és még nem is olyan veszélyes küldetési lehetőséget, amit talán pont neki szánt Kayaba Akihiko úr. Csak várjon rá. Lesz ő még jóval erősebb is, és akkor érte megy, és kiveri a székéből azt a pöffeszkedő alakot. *
~ Hát itt vagy.~
*Súgta oda gondolatban a szobor szájában lévő kis teleport kristálynak, majd belenyúlt, s ahogy tapogatózó kezei közt valamit érzett meg is nyomta. Egyből, minden nemű habozás nélkül tette.
Az oroszlán elindult.*


//pff épp 250 szó Razz, majd produkálok többet is ^^//

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 18, 2013 7:44 pm

Anat:
Sajnos nem történik semmi, azon kívül, hogy kezedben lévő érme szétpixeleződiók. Ekkor azonban két dolog történik. Először a életpontod 5 HP-val csökken, másodszor pedig eszedbe jut mit is tanultál az arany megkülönböztetéséről még régen az iskolában. Eszedbe jut, hogy az aranyérméket meg kell harapni, mivel a tiszta arany nagyon puha, így ha benne marad a fognyomod, akkor igazi arany, ám ha nem akkor csak hamisított, vagy nem teljesen tiszta arany.

[45 HP-d marad]

Rita:
Alig ejted ki a Pókkirálynő nevét, már körülvesz az ismert kékes sugarak, és tovateleportálódsz. Egy hatalmas, és világos szobába kerülsz. Alig érkezel meg, máris körülvesz téged 20 ugyanúgy kinéző férfi. Fekete öltönyt, nadrágot, cipőt, és napszemüveget viseltek, így nagyon úgy néztek ki, mint a Men In Black-as zsaruk. Mindegyikük egy kitűzőt hord, amin a "Fegyvered" szó áll. Mielőtt elgondolkoznál ezen mit is jelent, már meg is szólal az egyik:
- Mondja a jelszót!
Ez után fél perced van, hogy kimond azt a bizonyos jelszót, mert ha elkésel, akkor az összes férfi rád ront egyszerre. Mivel nem hordanak fegyvert puszta kézzel jönnének neked ebben az esetben, de ennyi ellen nagyon össze kéne szedned magad. Ha azonban menet közben rájönnél a kódra, akkor rögtön megállnak, amint felkiáltod a kódra. Két lehetőség van. Vagy elintézed az összes alakot, vagy kitalálod a jelszót.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Jan. 18, 2013 9:36 pm

A csudába is, újabb életpont csökkenés, a kezemben lévő érme pedig pixeljeire hullik. Felületes voltam, kapkodtam, és nem voltam biztos a döntésemben. Meg is lett a kára. De mérgelődés helyett jobb, ha koncentrálok és próbálkozok tovább. Nem szabad feladni, hisz nincs kiút, ráadásul ez még a második kör, ügyelnem kell az életpontjaimra. Roppant mód zavar ez a füst, a színéről már nem is beszélve. Nem szeretem a lilát, nem megy sem a ruhámhoz, sem a szem színéhez. Próbálom elhessegetni, hogy lássak is végre valamit, de kénytelen vagyok belátni, hogy ennek semmi értelme. Itt nem úgy viselkednek a dolgok, mint a valóságban. Ezt a füstöt a rendszer generálja.
No, jól van. Lássunk neki újból. Azt hiszem nem marad más választásom, mint végigharapdálni az összes érmét. Ha van egy is szerencsém, akkor nem az összeset. Csak 99-et xD "Találd meg az igazit!" Gondolom csak egy igazi van... miért lenne több? Nem hiszem, hogy Mantikór bá' kedvezne nekem azzal, hogy egynél több lehetséges megoldás lenne. Kár, hogy nem hoztam magammal limonádét. Amint kijutok ebből a füstből, az első dolgom az lesz, hogy a menümben a "Teendők" listára felírom: Ezután mindig legyen az inventorymban innivaló! Már csak azért is, mert most nincs mivel kiöblíteni a számat a sok koszos érme után. Fujj...
Már vagy a harmincadikat harapdálom, mikor úgy tűnik, hogy rálelek az igazira. Nem számoltam eddig pontosan mennyin vagyok már túl, csak arra ügyelek, hogy amit már leellenőriztem, az ne keveredjen össze az átvizsgálatlanokkal. Ismét próbát teszek és a magasba emelem azt, amelyikben benne marad a fogam nyoma és ezt ki is tudom tapintani. Felkiáltok: "Ez az igazi!"
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 19, 2013 1:49 pm

Anat (3. feladat):
Egy hatalmas mezőféleség kellős közepére kerülsz. Az ég kék, a földön puha zöld fűszálak nőnek. Egy legelésző ló sétálgat a közeledben. Körülötted még egy kis házi patak is van, ami mellett egy gyönyörű faházat látsz. A kis kunyhótól alig pár lépésnyire egy kisebb erdő van, aminek a fáin hatalmas gyümölcsök nőnek. A kis patak mellett egy idős nő pityereg. Ha a közelébe mész könyörögve odamegy hozzád, és esdekelő hangon kér meg téged:
- Kérlek hozd vissza a lovamat! Kérlek!
Ha ezt követően a fegyvereddel próbálnál segíteni, az nem jönne össze, mert eltűnt, illetve páncélod tanyasi ruhára változott, így a feladatot ezek nélkül kell teljesítened, ám bármit használhatsz, amit itt találsz.
A házban találsz: alkarnyi hosszúságú szárítókötél; metszőolló; lábasok; illetve egy női ruha, ami nagyon hasonlít az öregasszony öltözetére.
A ház körül találsz: ásó; balta; gereblye; horgászbot; kalapács; szögek; kisméretű tűzifa.
Kis erdőben találsz: bármi amit a fán találsz; gombák (mérgezőek); néhány kitudja idekerült csont.
Mezőn találsz: sár; néhány kő; föld.

Off:
A cselekvéseidet feltételbe írd, mert biztos, hogy sikerül az ötleted, és egy körbe lehetőleg csak egy kombinációt használj (vagyis ne úgy írd, hogy ha ez nem sikerül, akkor csinálom azt, hanem csak egyszer próbálkozz). A ló sokkal gyorsabb és kitartóbb nálad!

Alex (1. feladat):
Egy hatalmas kősziklás barlangban térsz magadhoz a teleportálás okozta kábultságtól. Miközben felállsz halk sziszegést hallasz magad mögül. már majdnem teljesen megfordultál, mikor megpillantasz egy mob körvonalait, és a nevét is megpillanthatod: Gorgó. Mielőtt előjött volna az árnyékból egy mogorva hang azt mondja:
- Azt ajánlom ne nézz a szemébe, mert kővé dermedsz!
Mikor a hang irányába fordulsz egy ismert mitológiai lényt pillantasz meg. A Minotauruszt. Alig csodálkoztál el, máris hallasz egy csontok kopogásához hallatszódó hangot, és mikor ismét a hang felé fordulsz egy embert pillantasz meg, ám bőre szinte átlátszó, és látszik az alatta lévő csontok. Most jössz rá, hogy a Csontvázharcos, a Gorgó, és a Minotaurusz körbe vett téged, ám nem támadnak. ismét megszólal a Minotaurusz.
- Az a feladatod, hogy válaszolj a kérdéseinkre. Én kezdem! Hogy sikerült Thészeusznak kijutnia élve a labirintusomból?
Mielőtt válaszolhattál volna a Gorgó kérdez sziszegős utóhanggal.
- Hogy győssztek le engem?
Majd a csontvázharcos is megszólal:
- Hogy születtem?

Off:
az a feladatod, hogy rájöjj mind3 kérdésre, ám ha rosszul válaszolsz az egyikre, akkor vesztesz 5 HP-t (ám ha mind3-at elrontod, akkor 15 HP-t), majd kicsit segítenek, ám nem mondanak el mindent. megbízok benned, de szólok, hogy ne használd a Google-t még akkor sem, ha kész vagy!

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jan. 19, 2013 5:39 pm

*Első kábultából felkelvén egy felettébb hatalmas barlangban találja magát. Azonban a rendszer nem ad valami sok időt a felocsúdásra, mert ahogy áll fel, azzal egyidőben furcsa sziszegő hangot vél hallani a háta mögül. Reflexből fordul úgy hátra, hogy közben felveszi az alapállást. Azonban ez az mmo világa. Itt nem olyan könnyű ám megvédeni magunkat. Erre Alex csak akkor jön rá, mikor a mob alakja körvonalazódik ki, s míg feltűnik a Gorgó név a virtuális test fölött, lehívj az íját. Mert, hogy ő a "legnagyszerűbb" kasztba tartozik, ahogy Mr. Szemüveg is megmondta. Ez a játék még a végén megutáltatja vele a nyilakat, pedig eddig tisztelte ezt a harcstílust. Az íjászok olyan közelharcosok, akik tudnak íjjal is bánni,és bátrak, mert kevés páncéllal állnak ki, védve társaikat, de ezzel együtt ismerniük kell a kardot is. Az itteni íjász csak egy csökevény a valódihoz képest. Ismer Japánban nem egy ijászt, aki például remek aikidós is, ahogy ő sem egyféle harcstílust sajátított el. De a SAO íjászai csak árnyékuk azoknak amik a való világban vannak.
Azonban itt nem áll meg még ettől a világ. Megfordul, mert úgy tűnik nincsenek egyedül támadói. A figyelmeztető hang irányába néz és rá is szegezi a nyilát. Nagyszerű, a Minotaurusz. legalább a rendszer stílusosan akarja a másvilágra küldeni. Mítoszbeli szörnyekkel. A harmadikon már meg sem lepődik. A Csontvázharcos. Hallott már róla, de nem igazán tudja felidézni emlékeiben a történetét. Előző kettőnél már annál inkább.
Leereszti íját, habár lett volna egy-két kérdése, de csak annyit válaszolt, hogy "-Értem."
Majd jöttek a kérdések. Az elsőre már egyből mondta is volna, de meg kellett várnia töbit.*
~ Pff, ezek az njk-k. Nah mindegy...~
*Valahogy a hideg is kirázz az njk-któl. Nem ember, nem élőlény, de úgy viselkedik, ráadásul bénán. A Minotaurusz felé néz, belekezd a mondandójába.*
- Ezt ismerem. A király léányától, szerelmétől kap egy gombolyagot, azt hiszem varázsgombolyag volt. Thézeusz a kijárathoz kötötte a végét, majd magánál tartotta magát a gombolyagot. Annak segítségével talált vissza.
*Várt egy kicsit, hogy mi lesz, elfogadják e, de ha nem mondtak semmi folytatta a következővel. Itt viszont már kissé bizonytalanabbul. *
- Gorgó, Gorgó....hmmmm, Gorgó....nem egy Medúza volt? A fején ....a fejeden sok kígyó amik kővédermesztenek ha rájuk nézel....
*De nem ez volt a kérdés.*
- Áhh megvan! - * Csillant fel a szeme.* - Ha jól emlkészem, valahogy elérték, hogy saját kígyóid dermesszenek kővé. :3
*Nagyon reméli, hogy nem kérdez bele konkrétabban, mert úgy már nem tudná. S ha hagyják, oda fordul a Csontvázharcos felé.*
- Rólad viszont csak azt tudom, hogy léteztél... azaz a mítoszokban, nah de várjunk. Csontváz harcos....
Csontváz...csontváz...

*Vállat von, egy próbát megér*
- Talán ember lehettél egy időben, egy nagy harcos de varázslat szállt rád
valamelyik isten dühe talán?

*Hát ennyi, és most? Mi lesz? Rátámadnak? A kezében ott van az íj, s nagyon reméli, hogy ha kell, lesz íja is.*

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 19, 2013 6:05 pm

Alex (1. feladat):
A Minotaurusz elmosolyodik, majd szét pixeleződik jelezve, hogy jól válaszoltál. Azonban miközben válaszolsz a két kérdésre a többiekkel nem történik ez. Egyedül azonban a csontvázharcos mozdul. Hirtelen lebénulsz, miközben a csontvázharcos pofon vág, amitől elszáll 5 HP-d. Amint eltaláltak ismét tudsz mozogni. A Gorgó szólal meg előbb.
- Én nem támadok, mert félig eltaláltad a halálomkor történt dolgokat, ám pontosan, hogy váltam kővé? Nem kell elmondanod a legyőzőm nevét, csak elég a módszer.
- De az én válaszomat teljesen elrontottad! - ordítja a csontvázharcos, majd felemel egy fogszerű dolgot - Ez itt egy sárkányfog. Ehhez van közöm!

[15 HP-d maradt]

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jan. 19, 2013 6:44 pm

*A Minotaurusz jó volt, az már valami, azonban Gorgónál nem ez történik, és tovább haladva a Csontinál sem. Ledermed, mintha félne, de nem fél. Elő akarja kapni az íját, azonban ebben meggátolja a rendszer, s csak úgy ott áll, kiszolgáltatottan a pofonnak.*
~ Pofon vágott egy csontváz! O.o
Ha túlélem, ezt tuti el fogom mesélni a többieknek. ~

*A következők viszont nem voltak ilyen mesések. Az életének, egynegyede elszállt a pofon hatására. Pff, hát -.- elég erős csonti pofon volt ez. Lehuppan a földre. Úgyis mindegy. Ha pofozgatni akarják, akkor úgyis megteszik. A rendszer nekik kedvez. *
- Jó, akkor had gondolkozzam.
*Törökülésben volt, s úgy az íját is eltette. Értelme sincs, hogy elöl legyen. *
~ Csak meg ne hallj itt, Alex.~
- Sárkány fog... várjunk, nem egyetlen csontvázharcos van ugye?...
*Nagy semmi a harcos felől. Alex kínos vigyorba kezd. Jó akkor ne válaszolj.*
- Hülye njk-k...csh....* morogta az orra alatt, de most a talány az érdekes.*
- Tudom! Volt egy ilyen játék, már nem tudom mi a neve, de a lényeg, hogy ilyen csontvázharcosokról szólt. Azok ellen kellett küzdenünk.
A sárkányfog arra kellett, hogy elültetve, illetve az elrabolt civilek vérével öntözve keljenek ki a harcosok.
.... gondolom, ha ember vér, akkor megteszi bármilyen is.... Nah jó mondtam?

*Ha békével eltűnik, int neki egy "pá"-t, majd a kígyófej felé fordul.*
- Lássuk. Igazán nem tudom. .... hogyan...
*Bal kezével a másik keze könyökét támasztja, azzal pedig az állát simogatja, mint egy elmélyült tudós, aki egy új találmányon gondolkodik el.*
- Hogyan is....
Odüsszeusz rémlik, meg talán egy vár vagy valamilyen építmény.... víz, óceán...nem a Fekete tenger lehet csak, nah de mítoszok....míítosz...

~Ááááh, mi a fene lehet?~
- Egy hajó....nem, az egy filmbeli adaptáció volt csak.... az eredeti mítosz nem biztos, hogy az...
*De nem volt más támpontja*
- A filmben, beszorultál egy szűk helyre, és mikor kővé akartál valakit, talán pont Odüszeuszt dermeszteni, a kis hely miatt a kígyók nagy hányada feléd néztek...
~De ez nem hülyeség? Hahhh, mindegy, próbáljuk meg.~
- Ez a válaszom.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Jan. 19, 2013 7:50 pm

//júúúúj, elnézést, hogy most írok csak, elfelejtettem, hogy ebben is benne vagyok!X(//

Szépen beszélgettem Mitsuki-val, mikor három férfi kezdett el zaklatni minket. A tetszésünket próbálták elnyerni, de hiába feszítettek, mert szánalmasak voltak a kezdőruhájukba.
~ Ha inkább gyengédek lennének… ~ gondoltam magamban. Villámlás már éppen lecsapott volna rájuk, mikor megjelent mögöttük egy feketeruhás alak. Nagyon fura volt, mert miközben ment, fekete füst halad utána, ruhája alól csak úgy áradt ki a fekete anyag, és amíg szépen sütött a nap, a férfi körül 2 cm-re színtelen volt az egész. Mintha valami szürke aura vette volna körül. Hirtelen megállt, és ránk nézett. Nem láttam az arcát, de narancson világított a szeme. Hirtelen megállt az idő és minden szürke lett. És egy sziszegő hang ezt mondta a fejembe:
- Menjetek a főtérre! Talán érdekelni fog titeket az ottani dolgok. – hirtelen minden olyan lett, mint pár pillanattal ezelőtt, csak az alak tűnt el. Tudtam, hogy valami lehet ott, így a férfiakhoz fordultam.
- Ne haragudjatok, de… nem ti vagytok az eseteim. – majd amíg a férfiak lesokkolva álltak, én megfogtam Mitsuki karját és mentünk a főtér felé. Ott igen nagy tömeg lett, annyira, hogy a Hallgatózással rendelkezők sem hallhattak semmit. Hirtelen egy fütty, és egy magas férfi jelent meg a szobornál. Síri csend lett, majd a férfi olyan reszelős hangon szólalt meg, hogy az én fülem is fájt:
- Figyelmét szeretném kérni a küldetésre jelentkezőket. Először is… szeretném tisztázni, hogy a mostani küldetés nem azoknak való, akik harcra vágynak… - Nem lesz harc? Milyen küldetés lehet ez akkor? Mindenesetre páran elmentek. Miután megint csend lett, a férfi folytatta:
Illetve szeretném arra is felhívni a figyelmet, hogy nagyon veszélyes küldetéssel álltok szembe, ugyanis már nem egy Játékos halt már meg, miközben teljesíteni próbálta a feladatot! – erre már csak öten maradtunk. Az küldetést magyarázó alak lehuppant elénk, és már nem ordítva közölte velünk:
- Látom csak ti maradtatok… Ezzel itt mögöttem… - mutat a szoborra – tudtok a küldetés helyszínére menni! Azonban csak akkor, ha még a halálra is fel vagytok készülve! Odabent el lesztek választva a többiektől, és csak az eszetekre hagyatkozhattok! Minden jelentkezőre 5 rejtélyes feladat vár, amit ha nem jól teljesít, könnyen meghalhat! Ha ezek után kész vagytok, akkor egy Mantikór elé kerültök, ami egy kérdést tesz fel nektek, és ha rosszul válaszoltok, akkor megöl, ha nem tudtok elmenekülni, vagy el teleportálni előle. Sajnos én is csak nagy nehezen tudtam elmenekülni előle, ám nem tudom, mit rejt, amit őriz, ám azt meg tudom mondani, hogy rengeteg EXP-t és aranyat őriz! Nos ha készen állnak, akkor nyomják meg azt a Kristályt a szobron, és jó utat, és sok sikert! Többet nem tudok segíteni! – igen fura küldetés volt, de a fejlődésért talán meg is éri. Én voltam az utolsó előtti, úgyhogy mondtam Mitsuki-nak, hogy sok szerencsét, majd odamentem a szoborhoz,a kezembe vettem Villámlást, és megnyomtam a gombot…


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 20, 2013 7:43 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 20, 2013 10:53 am

Alex (még mindig az 1. feladat xD):
Válaszodra néma csend. Láthatod, hogy a Gorgó fejét fogja, vagyis nagy hülyeséget mondtál (azért ne néz a szemébe, és lehetőleg az arcára se, mert pórul jársz). Felemeli jobb kezét, és egy hatalmas csattanással pofon vág, amitől ismét 5 HP-t vesztettél. Na de azért most jöhet tőle is a segítség.
- Ez okozta a vesztemet, de rájössz, hogy hogyan? - kérdezi, miközben kitudja honnan elővesz egy nagy és fényes pajzsot, aminek elején megcsodálhatod magadat, mivel vissza tükröződött az arcod rajta.

Off:
Ha ennyi segítséggel sem sikerül megcsinálnod az 1. feladatod, akkor megeszem a szalmakalapomat xD
[10 HP-d maradt]

Enheriel (1.feladat):
Egy kis szobába találod magad, ahol elsőre nem látsz semmit. Azonban amint akár egy lépést is lépsz egy-két tégla kiesik a helyéről. Ha ez is megrémített téged, akkor a következőtől biztos szívrohamot kapsz. Rengeteg pók és kígyó mászik illetve csúszik ki a lyukakból, és mind feléd tart. Érzed, hogy nem lenne jó, hogyha utolérnének ,így menekülésre fogod a dolgot, ám a kis szörnyetegek csak azért is követnek (méretük azonos a valóságban lévőkhöz). Egyszer csak egy hang szólal meg a fejedben.
- Melyik állat nem mérges?
Rajtad áll, hogy mit értenek ezen, ám egy pillanat erélyéig (bárhogyan is ellenkezel) hátrapillantasz, és észreveszed, hogy 3 fajta pók, és 3 fajta kígyó van, csak belőlük sok-sok. A pókok közül látsz zölden vibrálót, nagy és szőrőst, illetve egy hosszú lábút, a kígyóknál meg éjfekete, piros, fekete, sárga színűt, illetve egy barna kígyót, aminek a farkán egy csörgőszerű dolog volt. Feladat: Mond ki melyik szerinted a nem mérges? (elég ha az általam megadott leírással válaszolsz).

off:
neked még nem mondtam, de te se Google-zd ki ha lehet Very Happy

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Enheriel on Vas. Jan. 20, 2013 11:24 am

//jól van akkor, úgy sem találtam meg a választXP//

Egy kis szobában találtam magam. Próbáltam körbenézni, de nem láttam semmit. Úgy döntöttem, hogy akkor megyek. De alig tettem meg egy lépést, valami zaj miatt megijedtem. Odanéztem Villámlással, és láttam, hogy csak egy tégla esett ki a helyéről. De a következő dologtól már nagyon megijedtem: rengeted pók és kígyó jött ki a lyukakból és felém tartottak. Sikítottam egyet, és rohanni kezdtem, Villámlással a kezembe. Nem akartam, hogy utolérjenek, és bármennyire szerettem az állatokat, de tőlük undorodtam. Na jó, csak a pókoktól, azoktól futottam el igazából.
- Melyik állat nem mérges?– kérdezte hirtelen egy hang a fejembe. Akármennyire is nem akartam, megfordultam, és láttam, hogy 3-3 fajta volt mindegyikből. A pókoknál egy zölden vibráló, egy nagy és szőrős, illetve egy hosszú lábú. A kígyóknál meg éjfekete, piros- fekete- sárga színűt, illetve egy barna kígyót, aminek a farkán egy csörgőszerű dolog volt. Az éjfeketéről azonnal tudtam, hogy fekete mamba, a barnáról meg azt, hogy csörgőkígyó. A harmadik is sajnos mérgesnek tűnhet. Korallsikló lehet. A pókoknál meg a nagy és szőrösről rájöttem, hogy madárpók. A zölden vibráló-t nem ismertem, de a hosszú lábúról azt feltételeztem, hogy kaszáspók. Azonnal cselekednem kellett.
- A hosszú lábú pók az, ami nem mérges! – kiáltottam. Közben rohantam tovább, nehogy elkapjanak a halálos méreggel rendelkező állatok. Féltem, hogy elrontottam a választ, és akkor nekem itt helyben végem. Villámlás is életében először remegett a karjaimban, nem is csoda, hisz ő se készült fel ilyenre. Még szerencse, hogy nagyon odafigyeltem az iskolába, ha állat volt a téma, így nagyjából ismerem őket. Reméltem, hogy a válaszom helyes volt. Ahogy a petem is, aki már le volt dermedve a félelemtől.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 20, 2013 7:31 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Vas. Jan. 20, 2013 2:44 pm

/1000 bocsi, csak felvételim volt és totál kiment a fejemből, hogy még ez is van Sad(/

Éppen Enheriellel próbáltunk sétálni, csak két Játékos egy "kicsit" feltartott minket azzal, hogy megpróbált felszedni minket. "Te jó ég!" - gondoltam, már majdnem a szememet forgatva. - "Ez a kettő itt sík hülye, ráadásul elégkezdők is és így akarnak felszedni minket?" - már majdnem bokán rúgtam az egyiket, mikor egy furcsa fekete ruhás férfi ment el mögöttük, akiből fekete füst szállt és körülötte minden olyan volt, mint a régi filmekben - fekete-fehér. Az arcát nem láttam a csuklyájától, de aztán felénk fordult és a szemei narancssárgán izzott. Olyan volt,mintha az idő megállt volna és egy hang szólalt meg a fejemben :
- Menjetek a főtérre, talán találtok ott valami érdekeset.
Azzal a fickót mintha a fold nyelte volna el. Hirtelen a világ visszatért a normális kerékvágásba, én pedig az ámulattól néhány percig mozdulni sem tudtam. Aztán Enheriel megragadta a karomat és már mentünk is a főtérre. A főtéren eszméletlen sok ember csődült össze, és a nagy zajban nem lehetett semmit sem hallani- na, hát ezt jól megaszontam. Aztán egy éles fütty hasított a hangzavarba és mindenki elhallgatott. Egy magas férfi jelent meg és egyből minden szem rászegeződött. Nagyon érdes, reszelős hangon szólalt meg.
- Figyelmét szeretném kérni a küldetésre jelentkezőket. Először is… szeretném tisztázni, hogy a mostani küldetés nem azoknak való, akik harcra vágynak… - Nem olyanoknak való, akik jók a harcban? Akkor lehet, hogy megpróbálom. Gondoltam, miközben láttam, hogy páran elmennek, a férfi így folytatta miután megint csend lett:
– Illetve szeretném arra is felhívni a figyelmet, hogy nagyon veszélyes küldetéssel álltok szembe, ugyanis már nem egy Játékos halt már meg, miközben teljesíteni próbálta a feladatot! – Heh, akkor most kell harcolni vagy nem? - gondoltam összezavarodva. Ahogy körbenéztem észrevettem, hogy már csak öten vagyunk, így a férfi lehalkította magát és leült elénk.
- Látom csak ti maradtatok… Ezzel itt mögöttem… - mutatott a szoborra, miközben folytatta – tudtok a küldetés helyszínére menni! Azonban csak akkor, ha még a halálra is fel vagytok készülve!- na ez pont nekem való- gondoltam némi iróniával.- Odabent el lesztek választva a többiektől, és csak az eszetekre hagyatkozhattok! Minden jelentkezőre 5 rejtélyes feladat vár, amit ha nem jól teljesít, könnyen meghalhat! Ha ezek után kész vagytok, akkor egy Mantikór elé kerültök, ami egy kérdést tesz fel nektek, és ha rosszul válaszoltok, akkor megöl, ha nem tudtok elmenekülni, vagy el teleportálni előle. Sajnos én is csak nagy nehezen tudtam elmenekülni előle, ám nem tudom, mit rejt, amit őriz, ám azt meg tudom mondani, hogy rengeteg EXP-t és aranyat őriz! Nos ha készen állnak, akkor nyomják meg azt a Kristályt a szobron, és jó utat, és sok sikert! Többet nem tudok segíteni! – Jóóóóóóóóóóó... - gondoltam kikerekedett szemmel. - Ha az eszemre kell hagyatkoznom talán nem lesz baj, viszont még akkor is félek.- morfondíroztam, de aztán döntöttem. - Üsse kavics elmegyek, aztán lesz, ahogy lesz!
Ez után odasétáltam a gombhoz és megnyomtam, remélve, hogy még élve visszajövök...
avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 20, 2013 4:03 pm

Siker, végre túljutottam! Hatalmas megkönnyebbülést érzek, hogy elteleportálódtam abból a lila füsttengerből. Már nagyon idegesített, hogy nem látok semmit, de szerencsémre most egy igazán kellemes környezetbe kerültem. Most aztán tényleg nem nagyképűsködöm el a dolgot, mert a 2. feladatot csak 10 drága HP elvesztésével tudtam átvészelni. Igaz, hogy maradt még rengeteg életpontom, de azt a Mantikor ellen tartogatom. Mivel most nem rögtön azzal kezdődik ez a forduló, hogy máris sebződöm, ezért alkalmam nyílik arra, hogy kifújjam magam, alaposan megvizsgáljam a környezetem és úgy tűnik jut majd elég idő a logikázásra is. Viszont az azonnal feltűnik, hogy a fegyveremet és a harci felszereléseimet elvesztettem.
Egy mezőn találom magam, s ahogy elkezdek óvatosan lépkedni és körbekémlelni, sorra dolgozom fel az információkat: a távolban egy paci legelészik, mellettem pedig egy erdő, benne egy kunyhóval és csendesen folydogáló patakkal. Idilli környezet a kikapcsolódásra, de nem hagyom, hogy az illúzió megmételyezze az elmém és elvonja a figyelmemet a feladatról. Közben arra leszek figyelmes, hogy a patak felől egy sírdogáló nő közelít felém, ahogy irányába lépkedek. Elkezd kérlelni, hogy hozzam vissza a lovát, így nyilvánvaló, hogy ebben a körben ez lesz a feladat. Ez a néne egy rendszer által generált NJK, lehet ha elkezdeném kérdezgetni, csak ugyanezt az egy mondatot ismételgetné. Legalábbis más RPG-ben előfordul az ilyesmi. Mivel eddig úgy tűnik, hogy időm mint a tenger, ezért levakarom magamról az öregasszonyt és elkezdem tüzetesebben szemügyre venni, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésemre a ló befogásához.
A mezőn szétnézve nem találok egyetlen karámot sem, ahova beterelhetném a lovat, de úgy tűnik nincs elég alapanyag sem arra, hogy én magam építsek egyet. Így ezt a lehetőséget félrerakom egyelőre. Az erdőben botorkálva belerúgok egy kupac csontba, ami a földön hever. Nem hiszem, hogy hasznomra válhatnának, hacsak nem akarnék kárt tenni a paciban. Azt pedig nem akarok. Visszahozni kell, és gondolom egyben, nem lókolbászként. A fák roskadoznak a gyümölcsöktől, talán ezek hasznomra lehetnek még, hogy magamhoz édesgessem a lovat. Mégis leginkább egy lasszóra lenne szükségem, talán van akkora ügyességem, hogy el tudjam egy kellő hosszúságú kötéllel kapni.
Ám csalódnom kell, a kunyhóba érve csupán alkar hosszúságú szárítókötelet találok, ezzel nem megyek semmire. Sok feleslegesnek tűnő kacatot találok még itt, ezért úgy döntök, hogy a ház körül is szétnézek. Az itt talált ásó, balta és gereblye azonnal beindítja a fantáziám, így nekilátok összeszedni a kellő holmikat. Először is fogok egy lábast és a metszőollót, hogy minél több gyümölcsöt tudjak összeszedni, ami a ló ínyére lehet. Remélhetőleg a gyümölcsöket le lehet szedni és a rendszer ebben nem akadályoz meg. Ha ezzel megvagyok a jó falatokkal teli lábast a kunyhóban hagynám. Ezután jönne a piszkos munka. A baltát magamhoz véve visszatérnék az erdőbe, és minél lombosabb gallyakat próbálnék hasítani a balta és a metszőolló segítségével. Ismét csak abban tudok reménykedni, hogy a vágásaim nyomán a rendszer nem immortal objectként kezeli a fákat. Ha mindezidáig sikerült eljutnom és helyesen gondolkodtam, akkor ezután az ásót szeretném magamhoz venni, hogy egy kellő nagyságú, mintegy két méter mély, s ugyanilyen széles és hosszú gödröt áshassak, tehát akkorát, amibe a ló belefér. Az egyik oldalát viszont lejtősre csinálnám, hogy lehetőség legyen a pacit kivezetni, ha sikerülne csapdába ejteni. Ismét attól függ a tervem sikeressége, hogy a rendszer engedi-e a gödör ásását. Ha eddig eljutok és volna rá lehetőségem, akkor tenyerembe köpök, majd megragadva az ásót, s minden pontomat és jártasságomat latba vetem, hogy minél előbb igyekeznék megásni azt a gödröt. Ha eddig eljutok, és kész lenne a gödör, az erdőből szerzett lombos ágakkal fedném be a tetejét, sőt még a gerebjével is összehúznék némi avart az erdőből, amit a gallyal befedett gödörre és környékére szórnék. Miután ezzel is kész lennék, jöhetne az utolsó simítás, a gyümölcsök megfelelő elhelyezése. Úgy szórnám szét a gyümiket, hogy azok egyenesen a gödörhöz vezessenek és a paci belesétáljon a kelepcébe.
Ha eddig sikeres volt a koncepcióm és minden kombinációt meg tudtam valósítani, nincs más dolgom, mint magamra ölteni a néne hacukáját. Merthogy olyan is volt a kunyhóban. Beöltözök és megköszörülöm a torkom, hogy öregasszonyosra el tudjam változtatni férfiúi orgánumomat, majd meglett asszonyos járással célba venném a lovat. Kedvesen becézgetném az állatot, seprű híján csak a kezeimet használnám terelésre és minden óvatlan vagy támadó jellegű mozdulat nélkül a gyömölcsök és persze a gödör felé kezdeném el terelni a lovat. Ha bedőlne a trükkömnek, és belezuttyanna a gödörbe, akkor nem lenne más dolgom, minthogy az öregasszony kosztümömről, vagyis a derekamról leoldanám a kötényt, ha van, ha nincs, akkor előzőleg levetett ingemből próbálnék hevenyész zablát csinálni, hogy a ló száján vagy nyakán átvetve azt, a gödör lejtős oldalán kivezethessem a pacit, majd ha nem ellenállna, akkor vissza a nénihez.

// Remélem kellőképpen feltételes módban írtam Very Happy Ha valahol hibádzik a gondolatmenetem, akkor következő körben kiderül és onnantól kezdve módosítom a gondolatmenetem. //
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Jan. 21, 2013 11:18 am

Amint kimondtam a szörny nevét már át is teleportálódtam egy másik szobába ami jóval tágasabb volt mint az előző és kicsit talán kellemesebb hangulatot is árasztott mint az eddigiek. Az egyedüli dolog ami rontott az összkomfortot az egy csapat fekete ruhás férfi volt akik gyorsan körbe is álltak. Vicces volt mert mind tök egyformán néztek ki, mintha csak most léptek volna ki Kamino klóngyárából. Gyorsan körül nézek és az első ami szembe tűnik az, hogy mindegyiken egy kitűző volt a „fegyvered” szócskával díszítve. Ekkor hirtelen az egyik valamilyen jelszót kér tőlem. Mégis honnan tudhatnám a jelszót? Jó nyilván mivel ez az egész kaland az agyamat dolgoztassa meg ezért valószínű nekem kell kitalálni ezért a kérdésem inkább költői. Lássuk csak! A kitűző lesz nyílván a kulcs a jelszóhoz…. hmm… fegyvered? Nem sok segítség… A fegyverem a kard de van egy olyan gyanúm, hogy nem ilyen egyszerű mint ahogy az tűnik. Ebből az egy szóból a lehetséges válaszok lehetnek a kard, a szabdaló, a pajzs hordozok oldal kardja, rövid kard, egykezes kard. Van lehetőség bőven. Na mivel elvileg nem tudják, hogy mi a neve a kardomnak de ez csak elmélet akkor ezért a kard lesz talán a megfejtés.
-Kard! – Kiáltom el magam és várom a reakciót. Ha rám rontanak akkor gyorsan én is fegyvert rántok és elkezdem felsorolni a kigondolt szavakat. Ha egyik sem válik be beugrik még egy lehetőség. Mivel ők puszta kézzel küzdenek, ezért lehet az ő fegyverükre céloz a felirat így hangosan kimondom az ököl szót. Ha ez sem válik be, megpróbálom felvenni a harcot ellenük. Nem használnak fegyvert így hiába vannak sokan könnye harc lehet belőle ha ügyes vagyok. A tervem, hogy folyamatos mozgásban maradok és a bal kezemben lévő kardal védekezem úgy hogy lehetőleg mindig levágjam a támadó csuklóját vagy alkarját, attól függ hol találom el. A jobb karommal pedig a folytonos mozgást kihasználva gyors forgásokkal és irányváltásokkal egybe kötve csapok le azokra a pontokra amiket könnyű kettészelni. Ez a nyak, a felkar, alkar és a láb. Tehát a taktikám a csonkításra alapoz és arra, hogy harcképtelenné tegyem őket nem feltétlen az elpusztításukra.

/infó híján több tippem nincs így ha nem találom el a jelszót akkor a harcot választom/


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Jan. 21, 2013 6:13 pm

//Akkor, első feladat.... jövőőőők :3...Tényleg, mennyi feladat is van? Razz Tuti kipruccanok xD//

*A Csonti eltűnt, ez jó jel. Habár nem volt olyan biztató, és nem mosolygott bele Al képébe, de eltűnt és ez a lényeg, hacsak nem csapda az egész. A filmes ötlete viszont már nem jött be, s a Gorgó fejét fogva dühöngött majd ugyanúgy, ahogy az előbb is, egy akkorát lesózott a rendszer által lefagyasztott Alnak, hogy csak úgy csattant, meg koppant....a falon drága egyetlen Alexünk. Még a szemét is úgy felejtette, kidüllesztve a csapás hatására. Aztán mintha belülről emésztenék összerándult, s a gyomrát, mellkasát szorította. Összegörnyedt, de nem roskadt le a földre. Inkább úgy tűnt, mint egy kitörni készülő vulkán, s nem tudni, hogy mi tör felszínre. Majd egy kiáltásban összegződött az indulat.*
- Ééééén hülye! Hát perszeeeee....
~Hogy erre miért nem gondoltam már az elején! ~
*Vadul rászegezte a mobra mutató ujját, és heves szónoklatba kezdett.*
- A pajzs! Tükörkéknt funkcionált, mikor épp meg akartál fagyasztani valakit. Eléd emelték, és így saját magadra, azaz a tükörképedre néztél. Azonban ekkor már nem tudtad megállítani a varázst és a kígyók a saját képmásodat bűvölték el, azaz téged változtattak kővé!
~Még mindig Odüszeusz rémlik, de akkor ezt hagyjuk...~
- Nos. Igazam van, vagy igazam van?!
*Ha a mob eltűnik, akkor egyedül maradva leroskad a földre, és szemlehunyva ad hálát Istennek, hogy mégse ölték meg. HA viszont újra csattan a pofon, akkor ideje lesz elgondolkoznia azon, hogy visszakozzon e, illetve, hogy mit csinált történelemórákon, mikor a görögökről volt szó. xD*

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Jan. 21, 2013 9:38 pm

//nos nem könnyítitek meg a munkámat xD//

Enheriel (2.feladat):
Úgy tűnik eltaláltad. mivel tovateleportálsz. Alig vont körbe a kékség, már meg is érkeztél egy jó nagy csobbanással, mivel vízbe estél. Kis úszás után (vagy ha nem tudsz, akkor ideges kalimpálással) egy csónakot pillantasz meg, amibe rögtön bele is mászol. Kis szusszanás után egy lágy dallam hangzódik fel, majd sellő szerű lények ússzák körül csónakod.:

"Kicsinyke leány, ki területünkre érkeztél...
Megtaláltad szirének édenét...
Azonban, hogy ne itt érjen utol a halál...
Mond ki az őrzőnk állati faját..."

Amint befejezték lebuktak a vízbe. Egy-két perc néma csönd, majd hirtelen valami eltalálja a csónakod, amitől kicsit megugrasz. Egy másodpercen belül egy nagyobb görbe hátuszony siklik át a víz felszínén tőled pár centire, majd visszamerül, és ismét szállító eszközödet rohamozza meg. Ki kell mondanod hangosan, hogy szerinted milyen állatot látsz.

Off:
Egyszer tippelhetsz, és most tényleg ne próbálj meg googlet használni, mert igencsak furcsálltam, hogy az összes kígyó nevét eltaláltad ^^"

Tuki Mitsuki (1. feladat):
Ahogy megnyomtad egy kristályt két másodpercen belül egy eléggé szűk teremben találod magad. Egy férfi áll előtted, akinek oldalán rengeteg gyufásdoboz van. Felemeli a kezét, és halkan csettint. Láncok tekerednek a kezeid, és lábaid köré, még a nyakadnál is szorít egy. A legfurcsább az volt, hogy valóban érzed a fájdalmat, ami a lánc szorít. A férfi odalép hozzád, majd halkan megkérdezi:
- Hogy hívják azt a japán gyógyászatot, amikor tűket használnak?
Erre előkap a dobozából néhány tűt, és egyszerűen lábadba, és kezedbe szúrja. A hirtelen fájdalomtól igencsak meglepődhetsz, és nem kell sok, hogy rájöjj. Itt minden valóságosan hat. Rá kell jönnöd a gyógyászat nevére, vagy könnyen bajba kerülhetsz!

Off.:
Neked is szólok, hogy nincs Google illetve minden postod után 3 HP-d fogy.

Anatole (4. feladat):
Könnyedén sikerül elkapnod a kis állatot, és amint megérinted a lovat, már teleportálódsz is el. Egy jó fél óra utazás várt rád, amitől igencsak elgémberedtél, ám hirtelen egy faszékben találod magad, amin rengeteg különös szerkezet volt.
- Találd ki a 3 Kínzószerkezet neveit! - mondja egy fűrészes hangú férfi, mielőtt megnyomna a gombot.
Rögtön beléd hasított a fájdalom. Jól érezhető, hogy áramot vezettek beléd a széken keresztül. Talán ennyi is elég volt, hogy kibögd gyors a választ, így fellélegezhetsz ha jól válaszolsz, mert abbamarad az áram. Azonban egy csettintés, és a szerkezet megváltozik. Hirtelen eltűnik rólad a ruha, majd köteleken keresztül egyre lejjebb eresztenek. Egyik intim részedet egy hegyes piramis tetejére rakják, és elkezdenek ráncigálni rajta. Eközben volt céhtársaid hasonmásai jelennek meg, és nevetnek rajtad. ha van benned elég lelkierő, akkor egy zárt alakzatba kerülsz, ami nagyon hasonlít egy tehénre néhány különbséggel. Érzed, hogy kemény fém borítja ezt a valamit, aminek az üregében vagy te. Egyszer csak elkezd melegedni a a fém a lábadnál, amitől elkezdi leégetni a lábadról a virtuális bőrt.

Off:
Abban az esetben, ha mindegyiket eltalálod, akkor a karakternek lesz lehetősége egy képletes fürdőre (mivel nem vesztesz vele plusz időt), amivel kicsit lehűlhet.

Rita (3. feladat):
Első tipped nem talált, amitől mindegyik férfi neked indul, azonban mielőtt eltalálhattak volna téged egy 20-as kombóval megálltak. Úgy tűnik helyesen válaszoltál, amikor kimondtad éppen kezedben lévő fegyvereid nevét. Kis teleportálás következet, ami után egy szabad térre kerültél. Körülötted sírkövek, és korhadt fák, amiket a telihold bevilágít kísérteties fényjátékkal.
- Üdvözöllek a nevem Dracula gróf! - mondja valaki mögötted.
Ha láttál már Draculáról korai ábrázolást, akkor pontosan ráillik a leírás (rád bízom melyik típusú leírás). Mielőtt azonban megmukkanhatnál három hegyes fogú, vörös szemű nő jelenik meg.
- Öld meg vámpírtársaimat 3 különböző módon! - utasít Dracula.
Ha kimondasz egy lehetőséget, akkor megjelenik előtted (pl. kimondod, hogy hurkapálcika, akkor egy hurkapálcika terem a kezedben)

Off.: fegyvereid eltűntek

Alex (2. feladat):
Végre kikerültél a mitológiai barlangból, ám egy igen kellemetlen helyre érkeztél. Egy kisebb terembe, aminek négy sarkait, négy különbözű anyag borítja. A bal felsőt víz, a jobb fölsőt lángok, a baj alsót sziklák, míg a jobb alsóban először nem látszik semmi, ám rájöhetsz, hogy egyszerűen csak szelek tombolnak ott. A lábad alatt ez áll: "Melyik elem írtja ki a másikat?".
Ez annyit tesz, hogy ki kell találnod, hogy mivel lehet megszüntetni a tüzet, a vizet, a földet, illetve a szelet (persze nem véglegesen, csak ideiglenesen)

Off: Mind a négy elemenek meg kell találnod a gyengéjét, és íro kegy példát állatokra: az egeret megeszi a macska, a macskát megeszi a kutya, a kutyát agyontapossa az elefánt, ám az elefántot elüldözi az egér. Amúgy 5 feladat midnenkinek (neked már csak ezen kívül 3, ha nem tudnál számolni xD) + mantikor talánya + egy meglepetés a kamrában ^^

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Jan. 21, 2013 11:28 pm

Szerencsére elég gyorsan mondtam ki a szavakat így elkerültem azt, hogy bucira verjék a fejem. A következő helyszín egy leginkább temetőre hasonlított amit a hold csodálatos fénye világított meg. Szívmelengető látvány a sírköveken megcsillanó holdfény és a korhadó fák gyászos recsegése ahogy az enyhe szél meg-meg mozgatja őket.
-Vajon most letámad egy vámpír vagy egy zombi? – Kérdem félhangosan mire egy férfi terem előttem azt hangoztatva, hogy ő bizony Dracula gróf. Elég régi vágású változata volt a vérszívó legendának. Falfehér bőre, hegyes szemfogai, kívül fekete belül vörös köpenyben és az elmaradhatatlan hátranyalt éjfekete hajával. Mielőtt bármit mondhattam volna három vámpírszerű nő jelent meg és a mi gróf urunk arra utasított, hogy öljem meg őket három különböző módszerrel. Ekkor a felszerelésem eltűnt így ott álltam fegyvertelenül.
- Jól jönne egy szentelt vízbe itatott katana. – Sóhajtottam egy nagyot és már épp azon agyaltam, hogy miként vessek véget az élőhalottak életének… enyhe képzavar… mikor megjelent a kezemben a kért kard. Felcsillant a szemem mikor megpillantottam a fegyvert és elkezdtem méregetni. Egy ördögi vigyor ült ki az arcomra majd felvettem egy támadó pozíciót és átszúrtam a hölgy szívét.
- Jöhet a következő. Egy fokhagyma krémmel töltött fecskendő! – Ha már vámpírok akkor legyünk stílusosak nem de? Amint megjelent a kért tárgy bele döftem a tűt a nyakába és bele fecskendeztem a tartalmát.
- Egy maradt!- Vele miként végezzek? Az elsőt kívülről fizikai támadással a másikat belülről „vegyi fegyverrel” pusztítottam el. Mi lenne ideális harmadiknak?
- Egy kereszt formájú ezüst tör fokhagymába és szentelt vízbe itatva ami a napfény erejével világit! – Vámpír ölő fegyver a javából. Kíváncsi vagyok vajon megjelenik-e. Ha a kívánt tárgy a kezembe kerül egyszerűen hasba szúrom a fegyverrel a vámpírt.
- Remélem megfelelt.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jan. 22, 2013 2:07 am

//Nem bírtam megállni, még bepötyögöm ezt a hszt, mielőtt alszom. (úgyse álmos még) o.o //

*Hirtelen különös érzés fogja el, mintha milliónyi apró darabkára hullana szét, hogy egy másik helyen álljon újra eggyé. Ugyanúgy ahol volt, a földön térdelve, mindkét kezét a padló kövezetén pihentetve. Ennek köszönhetően előbb az írást pillantotta meg, s a hely különös környezetét csak később. A furcsa kisugárzás, és a hideggel vegyes forróság ami a szoba egyik sarkából és másik sarkából felé sugárzott, már önmagában is érdekesnek bizonyult. Tehát mondja meg, mi mit olt ki. Felállt, és körbe nézett. Lassan szemlélve meg minden egyes követ a falon, a véseteket a félhomályba borult teret, és a helyszín legfontosabb elemeit is. A sarkokban megbúvó elemeket. Lángok, szelek, víz, szikla. Körbe tekintve, megállt a víz felé fordulva, kis huncut mosollyal a szája szegletében. Szinte biztos volt a válaszban, de a biztonság kedvéért párszor még lejátszotta magában a szitut. Körben vannak elhelyezve és fontos, hogy szikla, és lángok, nem pedig föld és tűz van felírva.

//ezt bátorkodtam így elképzelni, hogy oda is van írva, mert sztem fontos, hogy másképp írtad le, de ha nem, úgyis koppanok Razz //

Úgy állt ott most, mintha az övé lenne az egész terem. És nem csak a terem, de az egész SAO is. Magabiztossága már már az eget verte, de ezzel együtt nem bizakodott el. Megfontoltan állt hozzá a feladathoz, már csak azért is, mert az életereje, pont a felét üti meg, ami a sárga tartomány. Itt már vigyáznia kell. És mindez két kis pofon miatt. Mekkora szerencsétlenség. Aztán vesz egy nagy levegőt, és rámutat a vízre.*
- A víz, tiszta formájában egy oxigén és két hidrogénből alakult molekulák alkotta elem. Folyékony, bárhová eljut, mert kitölti a rendelkezésére álló teret.
Mint például a szikla repedéseit is.

* Itt nagy ívben fordult és vitte maga után a képzeletbeli fonalat a víztől egészen a szikláig, közben beszélt tovább.*
- A víz az egyetlen olyan elem, ami képes egyszerre mindhárom halmazállapotában jelen lenni. Víz, gőz, és jég. Ha a beszivárgott víz a szikla résein megfagy, szétfeszíti azt és darabjaira hullhat lassan.
*Majd ezek után vett még egy nagy levegőt, és kis hatás szünet után folytatta a nagy beszédet. Mindeközben nagyon ügyelt mindarra, amit mond. Hiszen itt akár az élete is lehet a tét, de persze mindezt tegyük hatásosan.*
- A szikla. A sziklát megrepeszti a víz, de a szikla önmagában olyan ásványok ötvözete, ami hosszú távon is ellen állhat akár a legerősebb erejű orkánnak is.
*Ekkor fordult a szelek felé, ugyanazzal a nagy komolysággal, és hatalmas színjátékszerű fordulatokkal. Az ember azt várná, hogy megjelenjen mögötte egy kamerás, aki mindezt felveszi a filmhez ami most készül. Ezúttal is újabb nagy levegőt vett, mire belefogott a mondandójába.*
- A szél. A szelet megtöri a szikla, amibe beleütközik, azonban a szél ereje, a nagy erejű vízszintes légmozgás. A lángok .... *Itt ért a lángokhoz, és ugyanazzal a hévvel is mutatott rájuk, mint a többire is.*
- ... legnagyobb természetes ellensége is lehet. Ha tűzről lenne szó, akkor a víz az, ami eloltja, de a lángokat a szél. A lángokat amiktől elvették az oxigént, nem élnek tovább. Pontosan úgy, ahogy elfújjuk a gyertyákat is.
És a lángok pedig, attól függően mit égetnek el, perzselően forrók is lehetnek akár, és ezek a lángok elpárologtatják a vizet.

*Itt fordult újra a víz felé.*
- A vizet, ami ezután megszűnik folyékonnyá lenni, és szétbomlik a kötő erő az egyes molekulák között. Ahogyan a fazékban forraljuk fel a vizet a leveshez vagy teához.
*Ezután vett még egy mély levegőt, és lassan kifújta, majd leengedve a karját, várta hogy mi lesz. Ha semmi, akkor jóval halkabban, de mégis halható szóval, újra elsorolta az egyes elemeket sorrendben.*
- Víz~szikla~szelek~lángok~víz.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.