[Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Jan. 22, 2013 5:58 am

Rita (4.feladat):
Utolsó csapásod érdekesre sikerült, ám még csak elég volt, hogy a vámpírlány felé irányítod a fényt, mert rögtön porrá vált. Dracula elmosolyodott, és csettintett egyet, mire körbevesz téged a már nagyon ismert teleportálás. Néhány másodpercen belül megérkezel egy igencsak furcsa helyre. Leginkább egy kémiai laborra hasonlít. Egy fehér ruhás, védőszemüveges nő lép eléd, aki egy kémcsövet tart, amiben átlátszó folyadék van.
- Itt a bátorságodat fogjuk tesztelni. Ebben a kémcsőben egy olyan anyag van, ami függőséget okoz, és ha nem kapod meg 3-4 naponta vagy akár előbb, akkor meghalsz! A szer neve: dihidrogén-oxid. Megiszod?
Nyújtja oda neked a kémcsövet.

Off:
Jól gondold meg a választ Smile

Alex (3.feladat):
Eloltódik a tűz, majd elpárolog a víz, a szél is eláll, majd a sziklák felrobbannak. Egy-két másodpercen belül az alattad lévő feliratos tábla is kettétörik, mire te a közepébe esel. A zuhanás okozta szél behunyásra kényszeríti szemed, majd egy lágy huppanás, és mikor kinyitod a szemedet egy új helyen vagy. A filmekben is ismert Batbarlangban vagy, és veled szemben Batman áll.
- Üdv! A feladatod a következő: Mondjál legalább 3 felszerelésemet, amit használok, illetve mondjál 3 szuperhőst, aki segíthet nekem Gothamben a munkámba!

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Jan. 22, 2013 9:48 am

Az utolsó vámpír lányt nem pont úgy öltem meg mint ahogy azt szerettem volna de a nagyságos gróf úr még így is elfogadta ezt az enyhén szadista feladatot. Csettintett egyet hulla fehér ujjaival és már meg is jelent körülöttem a szokásos kék fény majd egy laborban találtam magam. Kár pedig szívesen el öldököltem volna még őket egy darabig, vagy sétálgattam volna a temetőben hátha összefutok egy szellemmel. Lehet ezúttal Frankeisteint kell összeraknom vagy valami hasonló? Amint, hogy szétnézek egy fehér ruhás nő jelenik meg és egy kémcsövet ad át nekem. A kéncső tartalma egy Szintelen és szagtalan folyadék volt. A nő átnyújtja nekem és elmondja, hogy ezt a folyadékot ha megiszom függővé válok és három, négy naponta be kell vennem különben meghalok. Ez kissé elbizonytalanodott, de mikor kimondta a szer nevén megkönnyebbültem. Elvettem tőle a kémcsövet és megittam.
-Már születésemtől fogva függök ettől a szertől bár jobban szeretem szénsavas formában. – Mondtam mosolyogva a doktornőnek, vagy legyen bármi is ez a nő. Szerencsére figyeltem kémia órán, igaz mindig is utáltam és emiatt a „di” szócska kissé megtévesztő volt. De a víz akkor is csak víz marad. Mivel biztos voltam benne, hogy a feladatom helyesen oldottam meg már vártam, hogy újra megjelenjen a teleportáló fény és tovább vigyen a következő feladathoz. Kíváncsi vagyok az ötödik feladatra. Gondolom mivel ez az utolsó feladat a mantikór előtt biztosan nem lesz egyszerű. Utána már csak az ő kérdésére kell válaszolnom és a jutalom az enyém lesz. Bánt egy kissé, hogy egyedül kell megoldanunk ezeket a feladatokat mert így nem tudok segíteni a többieknek. Remélem nem esett komoly bajuk.


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Kedd Jan. 22, 2013 5:13 pm

/Hát akkor első feladat.../
Ahogy megnyomtam a gombot hirtelen minden összeszűkült. Fogalmam sem volt, hogy hova kerültem. Egy viszonylag kicsi szobában voltam és mindenhol szürke falak vettek körül. Ajtót nem láttam sehol. Még nem is sikerült normálisan körül néznem, mikor egyszer csak egy férfi jelent meg előttem, akinek nem láttam az arcát és gyufás dobozok voltak az oldalán. Csettintett egyet, mire meg lettem kötözve néhány lánccal. " A nyakamat kihagyhatta volna."- gondoltam mérgesen. A kezem és a lábam megkötözése még elég ésszerű volt, eléggé kellemetlen volt, ahogy az a fém lánc szorította a nyakamat. Így még a levegővétel is nehéz volt. Aztán a férfi hirtelen közelebb jött és megkérdezte:
- Hogy hívják azt a japán gyógyászatot, amikor tűt használnak?- miután kimondta elővett a gyufás dobozokból néhány tűt és a lábamba szúrta. " Ez most komolyan fáj! Ha nem találom ki gyorsan a választ nekem végem! Na, jó ne reagáljuk túl, de akkor is fáj." - gondoltam, és kétségbeesetten gondolkodni kezdtem, bár próbáltam nem megint bolhából elefántot csinálni. Bár most elég nagy bolhára akadtam. Már jó három perce gondolkoztam a válaszon. Most az istenért nem akart az eszembe jutni az, amit ha otthon kérdeznek simán rávágtam volna. És akkor hirtelen az eszembe jutott! Néhány másodpercig hezitáltam, de tudtam, ha túl sokáig húzom az időt, azzal lehet, hogy magamnak többet ártok, mint használok.
- Akupunktúra!- kiáltottam rá, bár inkább nevezném erőltetett súgásnak, mert a láncok nem engedtek nagyobb hanggal megszólalni. Reméltem, hogy jó lesz a válasz és nem fogok kudarcba fulladni már az első feladatnál. Nem tudtam mást csinálni, mint remegve várni, hogy eltűnik-e az alak vagy sem, vagy legalább történik-e valami.
pale
avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Enheriel on Kedd Jan. 22, 2013 5:17 pm

//most nem google-ztam!Very Happy Egyszerűen sok állatos dokumentumos filmet lestemXD//

Ez az! Sikerült megoldanom, mert tova teleportáltam… a vízbe. Szegény Villámlás éppen hogy fel tudott szállni, mivel ő nem szeret fürödni, csak a kádban. Kicsit kellet úsznom, mert találtam egy csónakot a griffem segítségével. Azonnal belemásztam, és kicsit szusszantottam csak, mikor lágy dallamot hallottam, majd sellők vagy ahhoz hasonlók kezdték el körülúszni a csónakomat, miközben ezt énekelték:

"Kicsinyke leány, ki területünkre érkeztél...
Megtaláltad szirének édenét...
Azonban, hogy ne itt érjen utol a halál...
Mond ki az őrzőnk állati faját..."

Olyan szépen énekeltek. Lehet szerelmes is lennék beléjük, csak az a bökkenő, hogy nem fiú vagyok, hanem fiú szerető lány. És amint befejezték lebuktak a vízbe. Pár perces csend után valami eltalálta a csónakot, amitől megijedtem. Egy másodperc múlva egy nagy görbe hátuszony bukkant ki, majd megint megrohamozta a csónakot. Nagyon megijedtem, viszont pont az uszony volt a segítségemre. Tudtommal egyetlen egy hal volt, ami ki szokta dugni a hátuszonyát a vízből.
- Cápa! – tippeltem, remélve, hogy helyes. Mekkora szerencsém, hogy mindig állatos könyvet olvastam és állatos filmet néztem, különben nagy bajban lennék. Villámlást szerencsére nem tudta elérni, meg elég magasra repült, kérésemre. Inkább őt féltettem a legjobban, mert gyakorlatilag ő volt az egyetlen állandó szövetségesem ebben a játékban. És ha elvesztem, nem csak lelkileg török meg, hanem nem fogok tudni kijutni innen… közben figyeltem, hol van a cápának vélt állat, és vártam, hogy jól tippeltem-e. Villámlás közben a karomba szállt, mert már elfáradt, de nem igen szeretett volna a víz közelében lenni, pláne úgy nem, hogy egy ragadozó is úszkál benne.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 24, 2013 7:29 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Jan. 23, 2013 8:10 pm

Igencsak sokat melóztam ezen a harmadik feladványon és fizikailag kimerültnek érzem magam, így nem fogadom akkora kirobbanó örömmel a teleportálást, mint az előző két alkalommal. Persze örülök a sikeremnek, de ez a további majd fél óra utazás a semmiben olyan érzést keltett bennem, mintha örökre beszippantana ez a pulzáló köztes világ. Roppant kellemetlen érzés, leginkább a klausztrofóbiához tudnám hasonlítani, ráadásul csöppet sem tudom kipihenni magam mentálisan, hogy koncentráltabban érkezzem a negyedik feladvány helyszínére. Kellemetlenül érek földet, gyakorlatilag belepasszírozódok egy kemény fából készült székbe, s ahogy magamhoz térhetnék az anyagtalan utazásból, máris kapom az újabb feladványt: "Találd ki a 3 Kínzószerkezet neveit!" Bakker, ugye nem egy villamosszékbe kerültem? Ekkor hasít belém egy régen tapasztalt érzés, a fájdalom. Áramütés szerencsére még sosem ért, viszont villanypásztorba markoltam már bele, de ez az érzés annak legalább ezerszerese és szinte kibírhatatlan. Tartok tőle, hogy minél tovább hezitálok, annál fájdalmasabb lesz a sokk. Mivel ezt a gondolatmenetet nem akarom a gyakorlatban is tesztelni, ezért felordítok: - Villamosszék!
A megoldásom helyesnek bizonyulhatott, mivel újabb helyszínre teleportálódok. Kezdenek ezek a teleportok egyre jobban megviselni, lehet felkavarodott a gyomrom. Viszont soha nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen kellemetlen szituációba kerülhetek, mint a mostani feladványban. Elvesztem ugyanis az összes ruhámat, és mire odakaphatnék ágyékomhoz, hogy szemérmesen kezemmel eltakarhassam az "admirálist", addigra kötelekkel függesztik fel végtagjaimat és egy piramis szerű hegyes kínzóeszközhöz közelít altájam. Ha ez még nem lenne elég, volt céhtagjaim illúziói jelennek meg körülöttem és nevetésük betölti a teret. Riadtan és szégyenkezve csukom be a szememet, ekkor hasít belém a fájdalom, ahogy felsérti bőrömet a piramis csúcsa. Egyszer voltam egy kiállításon, ahol nyugati, középkori vár volt berendezve, s a pincebörtönben mutattak be kerékbetörést, karóba húzást és hasonló nyalánkságokat. Ott láttam egy ehhez hasonló szerkezetet, de akkor még nem értettem, hogy hogyan is használhatták. Most, hogy a saját bőrömön tapasztalom, s ordítok a fájdalomtól, képtelen vagyok gondolkodni és csak ordibálom az eszembe jutó gondolatokat, hogy túlharsogjam a nevetések hangját.
- Valamilyen szék... nem, bölcső! Meg Jézus egyik tanítványa... - újabb karcolás, a fájdalomtól már sikoltok - Júdás bölcsője, Júdás széke, JÚDÁSBÖLCSŐ! ENGEDJ EL, ENGEDJ MÁR EL!
Még akkor is azt ordítom, hogy eresszenek el, amikor átkerülök a harmadik helyszínre //persze csak akkor, ha helyes volt az előző válasz//. A megpróbáltatásaim koránt sem értek véget! Azonnal altájamhoz kapok, amint átkerülök abba a bezárt kis helyiségbe, de szerencsémre nem vérzek. Ennél betegebb játékot ki sem lehetne találni! Mégis hogy engedhették a programozók, hogy egyikőjük ilyen küldetéselemet építsen be a SAO-ba? Ez undorító és felháborító és megalázó és nagyon ajánlom, hogy semmilyen maradandó sérülést ne szenvedjek! Megtörve görnyedek össze magzati pózba, guggolva kuporodok le annak az izének a belsejében, amibe zártak. Hálát adok, hogy nincs klausztrofóbiám, de az előző talánytól olyan frusztrált vagyok, hogy itt helyben el tudnék süllyedni a földben. Semmi kedvem tovább játszani, ez sokkal komolyabb, mint ahogy nekiindultam. Soha többé nem leszek ennyire könnyelmű, soha! Ám itt van még ez az utolsó dolog és már azt hallucinálom, hogy melegszik a talpam. Nem, ez nem hallucináció! Komolyan ég a talpam!
- Beteg, aberrált Mantikor bá! Milyen fémszerkezetbe zártál be? - teljesen kiborulok és csak fohászkodni tudok magamban, hogy továbbjussak innen. Volt az a nyugati film... nem tudom a címét... semmi sem jut eszembe... csak azt tudom, hogy valami Perseizé vagy ki a csuda volt a főhős és görög macákat zártak be egy fém... talán bronz vagy réz tehénbe, bivalyba, bikába... foggggalmam sincs, valami szarvasmarhába, de bakker ez megint fáááj, ég a talpam! - Égesd a saját valagad, játékmester! - kezdek el ugrálni, miközben szitkozódok. Anat koncentrálj, koncentrálj! Mondd már ki és itt sem vagy! - Bronz tehén! Réz tehén! Vagy bivaly! Vagy rézbika! Vagy ÁÁÁÁÁÁÁ, miért nem tudok káromkodni? Átkozott etikai mód! - Csak reménykedni tudok abban, hogy valamelyik kombináció helyesnek bizonyul és nem kell elölről kezdenem az egésze. Könyörgöm, csak ezen jussak túl és elkenem Mantikor száját, az fix! Csüggedten pillantok életpontjaimra, vajon mennyit csökkenhetett ennyi fájdalom után?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jan. 24, 2013 1:17 pm

//3. feladat//

*Ahogy mindet elsorolta, sőt azt se kellett egészen kiejtenie, mert kisvártatva az egész hely megindult. Nem változtatott helyet, de helyzetet talán már igen. A szél és lángok eltűntek, ahogy a víz is elpárolgott a sziklák meg össze törtek, ezek után nagy robajjal a padló is megindult, s hangos reccsenésekkel adva tudtára a fiúnak, hogy most lefelé vezet az út. Azonban Alexben lehet, nem is olyan csoda, hogy az jutott eszébe, hogy most akkor mégis meghal. Valami elrontott volna?
Nem így volt. A következő helyszínre érkezett, vagy is inkább annak padlójába csapódott, de mit bánja már ő, ha úgy sem érez fájdalmat, ráadásul hp pontja sem sérült. Így mosolyogva nézett körül. Csak túlélte ezt a feladatot is. Batman állt előtte. Rábámult, de még mielőtt bármit mondhatott volna, a Fekete harcos kezdett beszélni. Egy ideig nagy csönd következett Alexünk részéről, és ebben a csöndben is öltötte magára azt a bizonyos arcot, ami egyértelműen jelezte, hogy tippelni fog.
Eddig nem jött be a szerencséje, de általában szerencsésnek tartja magát, és remélhetőleg már utolérte. Még ült, de most felállt a Denevérember nagy tiszteletére, és kissé fellengzősen, karjait széttárva kezdett bele a mondandójába. Úgy képzelte, hogy akár fejen állva vagy pucéron is mondhatná neki, hiszen "csak" egy njk. Lehet egyszer erre ráfázik.*
- Nah lássuk csak....ott vannak a járműveid, mint egy: Batmobil, kettő: Batmotor és három: Bathajó, de a ruhád maga is egy segéd eszköz. A "szárnyaddal" tudsz rövid ideig a levegőben maradni.
*És még ott lenne az a kis bizgentyű aminek nem tudja a nevét, és, amit ha használ azaz kilövi, akkor belecsapódva valamibe erősen el tud rugaszkodni....vagy ez nem is az ővé????...lol, hát mindegy. Most pedig kissé összehúzta a szemöldökét.*
~Nah most légy ügyes Alex. Láttam az első filmet, oszt cső... de akkor legyünk kreatívak. ~
- Aztán ott van hű társad a Batman és Robinból, Robin, illetve a Macskanő is, aki néha besegít, és akinek külön filmje is volt, vagy....
*Nah itt megakadt egy kis időre. Hát jó. Legyen, képzeletben a "hasára ütött" és mondott valamit.*
- Batgirl...: D
*Végül hatalmas vigyorral a képén várta, hogy most mi lesz. Kifilézik, vagy mehet tovább.*

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 24, 2013 6:19 pm

Tuki Mitsuki (2.feladat)
Mielőtt ismét beléd szúrhattak volna arrébb teleportálódsz, ám pechedre, még mindig ki vagy kötözve, ám most fejjel lefelé lógsz. Ahogy körbenézel alattad az óceánt, jobbra és balra pedig két falat. Az egyik falon egy kallantyú van, ami ki lehet húzni. Az a feladatod, hogy azt kihúzd (ám kicsit messzebb van tőled, így nem érheted el).

Enheriel (2.feladat):
Sajnos nem történt semmi, mikor kimondtad az állat nevet, ám most közvetlen melletted jött föl a hátúszó, és megpillantasz egy olyan dolgot, amelyet előbb nem vettél észre. A lénynek légzőnyílás van a feje búbján, szóval tüdővel lélegez. és nem olyan sok tüdővel lélegez.

Alex (4. feladat):
Nos habár nem volt a legtökéletesebb a megoldásod, de továbbjutsz. Ismét egy barlangba vagy. 7 férfi áll előtted. mindegyikük másképp néz ki, ám egy szólal csak meg.
- Üdv... az én nevem kevélység. A társaim Fösvénység, Bujaság, Torkosság, Jóra való Restség. A feladatod egyszerű. Derítsed ki a maradék kettő nevét. Sok sikert.
Ha rosszul válaszolnál, akkor nem történik semmi, és rengeteg tippelési lehetőséged van, de ha túl sokat mondasz egyikük nagyon mereven néz rád, és támadásra készülne.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 24, 2013 6:24 pm

Rita (5. egyben utolsó feladat)
Ahogy megiszod a folyadékot égető ízt érzel a szádban, majd torkod égni kezd, mire odakapod a kezed. Behunyod szemed, az erőlködéstől. Mikor végre minden kitisztult azt veszed észre hogy repülsz. Hiába mozdulnál tested nem mozdul. Szemedet sem tudod mozgatni, mire rá jössz. más testében vagy jelen. Te csak egy lélek vagy, míg valaki irányít. Ekkor a Kezdetek Városa felé érsz, majd a test lefelé kezd el repülni. Egyszer csak nagy porfelhőt kavarva becsapódsz. Hiába vagy csak lélek érzed az erejét. Egyszer csak mozog a valami első végtagja, és ahogy emeli jobb karját, a te jobb karod is mozdul (úgy érzed). Lesújtasz, mire eltalálsz valakit. Yurihime repül arrébb, majd szétpixeleződik. A következő pillanatban vad kiáltás hangzik a füstből, és Sir Lewis bújik elő a porból. A testtel együtt felmordulsz, mire egetrázó bömbölés jön ki torkodból, és lángok jönnek ki belőle, ami eltalálja Lewist, aki porrá ég ettől. Hamarosan megjelenik a többi céhtársad is, akik neked rontanak. Azonban nem tudsz leállni. Sorba hullanak el bajtársaid a pikkelyes kés karmaitól. Lassan már csak két túlélő céloz rád. Ranmaru és RenAi. Ekkor többen is érkeznek. mindegyik érkező a barátod volt, akiket szépen sorjába elintézel. Szemed láttára ölöd meg a barátaidat, és céhtársaidat. hiába próbálkozol elesegetni ezt nem múlik el, és rá kell jönnöd, hogy ezt nem álmodod, vagy ilyesmi.

Anat (5. egyben utolsó feladat)
A kínoknak vége. Ruháid visszateremnek rád, ám az érzés nem múlik el. Még a legbátrabbakat is megtörné az előbbi események, így ha már elfeledkeztél volna ezekről a tényekről, akkor eszedbe jutnak. Ez nem játék... ez maga a valóság virtuális formában! Ekkor lila füst vesz körül. Bármerre is mész nem jutsz ki sehova. Érzed legbelül, hogy ki kell szabadulnod innen. hiába gyalogolsz, futsz nem történik semmi. Ugyanott vagy, ahol voltál. Addig futsz, míg össze nem esel fáradságtól. Ekkor azonban egy hangot hallasz a fejdben.
~ Szánalmas vagy! Ennyitől máris berezelsz? Ilyen gyorsan meg lehet törni az elszántságodat? - kérdezi valaki.
Nem érted tisztán a hangot, mert el van torzulva.
~ Nem érezted magad elég jónak, hogy az Angelica Voice tagja legyél, inkább alapítottál egy másik céhet, hogy ott kiélhesd a zsarnoksági vágyadat, és hogy végre felnézzenek rád! Gyávaságból nem támadsz állatidomárok petjeire. Félsz attól, hogy mit gondolnak rólad, ha levágsz egy gyenge petet, és nem mered vállalni érte a felelősséget a gazdájánál!
Hiába próbálkoznál tiltakozni benned marad az érzés, hogy igaza van a hangnak, még ha nem mindegyik igaz is. Végül rákérdezel:

- Ki vagy te? És honnan tudod ezeket?
~ Onnan, hogy én vagyok az igazi Anatole Saito!
Ekkor a füstből kiemelkedik egy test. Egy ugyanolyan színű füstből álló alak terem eléd, aki pontosan rád hasonlít, és hangja mér érthetően pont ugyanolyan mint a tiéd, csak éppen visszhangot ver a fejedben. Mielőtt megpróbálnál bármit is mondani a képmásod int egyet, mire emlékképek jelennek meg körülöttetek. Mind a te múltadat ábrázolja, ahol éppen cselekszel valamit. Azonban most tűnik fel neked, hogy ezek csak a fájó dolgok, illetve az olyan dolgok, ahol valakiből hasznot csikartál ki.
- Látod? Csak a zsarnokság, és a bánat ami körülötted van! Ne tagadd, hogy mindig is vonzott téged a gonoszság, vagy a hatalom. hogy mindenkit a földbe tiporj, aki elállja az utadat! Lásd be. Igazam van! Nyújtsd a kezed, és én beteljesítem ezt a kívánságod! - feléd nyújtja kezed, hogy felsegítsen, ám ha ellenkezel, akkor újabb képek jelennek meg, ahol tengernyi arany van körülötted, illetve kedvesednek mondhatod azt a lányt, akiről régóta álmodozol, meg minden régóta vágyat, ami talán nem is volt meg benned, vagy legalábbis nem tudtál róla - Ez vár rám, ha mellém állsz! Szóval mit válaszolsz?

Off:
Ha megtámadnád akkor a penge egyszerűen a füstön menne keresztül, majd a teste újra ép lesz.All OFF:
Rita... Anat.. eljutottatok az utolsó feladatig... de ne higgyétek, hogy egyszerű lesz! Az utolsó feladatotok többkörös, és a kariaitokat nagyon valószínűen meg fogja rázni, vagy nagyon elgondoltatja! Gondoljátok meg jól, mert könnyen beleőrülhetnek a karaktereitek bármiféle + megterhelésbe! a ti postotokat külön fogom rakni, hogy jól látható legyen, hogy ez az utolsó feladatotok. Sok szerencsét kívánok nektek! Ha teljesítettétek ezt a kihívást, már szabad az út a Mantikorig!

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Jan. 24, 2013 7:42 pm

Sajnos rosszul tippeltem, mert nem történt semmi. Csak úgy hirtelen jutott eszembe a cápa, mert azok elég nagyok és erősek őrzői feladatra, de ezek szerint nem ez az.
- Fenébe! Pedig azt hittem… - sóhajtottam bánatosan. Aztán az uszony elhaladt mellettem, és észrevettem valamit: légzőnyílás. Ez nem hal. Ez egy vízi emlős. Hirtelen eszembe jutott egy.
~ Ez az! ~ Gondoltam hirtelen. ~ Hiszen a legtöbb sellős mesében is szerepel! ~ Villámlás látta rajtam, hogy kiderítettem már ennyiből is. Felálltam, és kimondtam a szerintem helyes választ:
- A Delfin az! Ők a sellők játszótársai és egyben védelmezői! – reméltem, helyes volt a válasz, mindenesetre visszahuppantam gyorsan, bele ne essek a vízbe. Azért gyanakodtam erre az állatra, mert a legtöbb sellős mesében delfin is szerepel. Emlékszem, mikor 10 éves voltam, a mostoha anyukám vett egy olyan könyvet nekem, amiben delfinek voltak a főszereplők. Volt benne egy kisgyerek, aki kis híján megfulladt, de egy delfin kivitte a partra, egy másik történetben egy terhes asszonyt cápa támadta meg, azonban mielőtt hozzá ért volna, egy csapat delfin elüldözte, és kisegítették az asszonyt a partra. Ha választanom kéne az állatok közül, hogy melyek a kedvenceim, az egyik a delfin lenne, mert barátságos, bátor és igen okos is. Közben Villámlásból egy kis merészség jött ki, és a víz felszínére hajtotta a fejét, hogy lássa az állatot. Ha látta, ijedten bújt vissza a csónakba, mivel ő még nem nagyon látott olyan állatot. Azzal próbáltam megnyugtatni, hogy megsimogattam a fejét, miközben vártam, hogy mi fog történni. Minden esetre készen álltam ha támadni kell, bár nem szívesen bántanám.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Csüt. Jan. 24, 2013 8:41 pm

Már éppen azt hittem, hogy megúsztam a dolgot, mikor arrébb teleportáltam. Viszont ha lehet a helyzetem csak rosszabb lett. Még mindig ki voltam kötve ráadásul most fejjel lefelé, és fogalmam nem volt, hogy fogok ki keveredni innen. Vörös hajam lefelé lógott, el tudtam képzelni, hogy milyen vicces látványt nyújthatok.
Ahogy körülnéztem alattam meglehetősen sok vizet, mellettem pedig két falat láttam. Kellett néhány perc nézelődés, mire észrevettem, hogy van egy csapó ajtó a közelemben. Csak túl mesze volt és nem értem el."A fene enné meg ezt a furcsa testhelyzetet is! Ha nem találok ki valamit gyorsan az összes vér a fejembe fog szállni! Mit csináljak... Mit csináljak?" - töprengtem már majdnem félhangosan. Eszembe villant egy ötlet. " Ha elkezdek hintázni, talán elég közel kerülhetek a kallantyúhoz és végre kijuthatok innen! Csak be ne verjem a fejem a másik falba" - nem kellett újra eltöprengenem ezen a gondolaton. Szép lassan elkezdtem himbálózni, remélve a legjobbakat.
- Gyerünk, gyerünk! Csak még egy kicsit! - suttogtam magam elé összeszorítva a fogamat.
Végre elég közel értem a kallantyúhoz, hogy meghúzhassam. Viszont elhibáztam. Ahogy a visszalengés megtörtént szépen nekicsapódtam a másik falnak, szerencsére, vagy inkább balszerencsére úgy fordultam, hogy csak a hátamat érje az ütés, minek hatására erős fájdalom nyilallt a gerincembe. "Ezt se csinálhattam volna jobban." - gondoltam mérgelődve, de aztán újra nekiláttam a próbálkozásnak. Még egyszer elhibáztam, és ugyan úgy végeztem, mint először.
Végül aztán a harmadik próbálkozás volt az, ami sikert hozott és vége sikerült meghúznom a kart. Kíváncsian vártam mi fog történni.
avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Jan. 25, 2013 3:20 pm

*Batman nem nyírta ki, mondjuk jól is néznénk ki, ha egy város hőse csak úgy lenyakazna egy szerencsétlen jk-t mert nem jól válaszolt neki. Aztán tovább haladtak. Hirtelen újra csak egy barlangban találja magát. Ott áll és nézi, azaz hallgatja a kis szünet utáni nagy beszámolót. Ez a barlang se semmi, kicsit más mint az előbbi, de azért egy barlang.
Türelmesen hallgatja a neveket, majd a kérdés már előbb is megfogalmazódik benne, ahogy észre veszi, h két szereplőt kihagytak.*
- Üdv... az én nevem kevélység. A társaim Fösvénység, Bujaság, Torkosság, Jóra való Restség. A feladatod egyszerű. Derítsed ki a maradék kettő nevét. Sok sikert.
* Hiszen ez nem más mint a jó öreg hét főbűn.*
- Tisztára mint a Fullmetal Alchemistben.
*Amúgy is tudta az összeset, de az anime után már elfelejteni se tudná.*
- Nah szóval, ha ti meg vagytok így öten, akkor már csak Irigység és Harag társatok hiányzik.
*Fülig érő mosoly. Ha ezt nem találja el, megeszi a nem létező kalapját.*

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 26, 2013 12:50 pm

Enheriel (3.feladat):
Amint kimondod a delfin szót a rohamok lelassulnak, míg teljesen megálltak. A delfin feje előbukkant a felszínre, majd egyet krákogott, és egy vízsugarat lőtt rád, amitől beleestél vízbe peteddel együtt. A sellők elkezdenek körözni körülötted, míg egy légbuborék nem keletkezett, ami felemelkedett veled együtt, és arrébb szált. Egy mezőre repültél, ahol a buborék kipukkant. Egy madár repült el előtted valami hihetetlen sebességgel. Egy napraforgó csoport előtt álltál, és majdnem belehátráltál a virágokba a hirtelen eléd kerülő madártól. Kis ideig talán vártad a feladatot, ám az nem jött, így hamar rájöhettél, hogy el kell kapnod a madarat, ám sokkal gyorsabb mindkettőtöknél.

Mitsuki (3.feladat)
Mikor kihúztad a kart a kötél enged, és te zuhanni kezdesz, ám ahelyett, hogy a vízbe csapódnál egy kis szobába kerültél. Ahogy felállsz észreveszed, hogy 3 fiú áll előtted.
- Üdv. A feladatod, hogy kitaláld melyik animéből valóak vagyunk. A nevem Kurosaki Ichigo.- mutatkozik be a vörös hajú fekete ruhás alak.
- Én Uzumaki Naruto vagyok! - mondja a szőkehajú, talpig narancssárgába öltötött fiú.
- Az én nevem Yoh Asakura. - mutatkozott be a barna hajú kicsit kócos fiú, aki farmerszerűségbe volt és egy egyszerű pólóban.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 26, 2013 12:50 pm

Alex (5. egyben utolsó feladat)
Torkosság hirtelen kitátja száját, és egyszerűen elnyel. Kis zuhanás után egy padban ülsz. Mikor felnézel, észreveszed, hogy egy iskola padban vagy. Ekkor feltűnik, hogy egy kicsöngő szólalt meg, és egykori osztálytársaid éppen készülődnek, hogy hazamenjenek. Erre hozzádlép az egyik barátod és megkérdezi:
- Jót álmodtál? Az óra elején bevágtad a szundit, és csak az a nagy mákod volt, hogy nem jött be a tanár.
Ekkor jössz rá. Hazajutottál.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Jan. 26, 2013 1:39 pm

Amint kimondtam a szót, megálltak a rohamok. A delfin kidugta a fejét. Mikor megsimogattam volna, az állat krákogott egyet, majd egy vízsugarat lőve belelökött minket a vízbe. A sellők aztán elkezdtek a vízben körözni addig, amíg egy légbuborék nem keletkezett.
- Köszönöm! – ennyit tudtam mondani a sellőknek, amiért nem hagytak megfulladni, mert a buborék felemelkedett a vízből és arrébb szállt. Aztán egy szép mezőnél pukkadt ki. Egy madár repült el hihetetlen sebességgel. Még Villámlásnál is gyorsabb volt. majdnem beleestem a mögöttem lévő napraforgó csoportba. Egy kis ideig vártam, mi lesz a feladat, de nem jött válasz. Aztán hirtelen eszembe jutott valami: mi van, ha a madarat kell elkapnom?
- Villámlás, el kell kapnunk a madarat! Segíts nekem! – én az egyik oldalról, Villámlás a másik oldalról próbáltuk meg elkapni, de mindkettőnknél gyorsabb volt. nem tudtam pontosan miféle madár lehet ez, de most nem az volt a lényeg, hogy tudjam milyen fajta. Mindenféle módszerrel megpróbáltuk elkapni, de nem sikerült.
- Húúú, ki vagyok merülve… - lihegtem, majd a fűre feküdtem az egyik napraforgó elé. Ahogy pihentem, a fejemre hullott egy mag a virágból. Hirtelen felültem és a napraforgókra néztem. Ez az! Nem véletlenül vannak itt napraforgók!
- Villámlás, kitaláltam valamit! – Villámlás nem értette, csak nézte, ahogy az egyik napraforgóból kiráztam a kezembe a magokat. Majd szépen kisétáltam egy olyan helyre, ahol a madár láthatott és hívogatni kezdtem kedves hangon:
- Gyere ide kicsi madárka, hoztam neked finom magokat!^^- nagyon reméltem, hogy beválik. Ha a kis madárka a magokkal teli kezemre szállt, a szabad kezemmel óvatosan megsimogattam, miközben csipkedte a magokat.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jan. 26, 2013 4:56 pm

*.*
*Már már könnyezve hallgatta barátját, s ahogy az, de talán a végégre sem ért a mondandójának, már Alex fogságában érezhette magát. A nyakába ugrott a fiúnak, és fojtott hangon, a meghatódottságtól és pillanatnyi fellélegezéstől szólalt meg.*
- Úgy örülök, hogy itt vagytok! És a többiek is, hogy vagytok, mi történt veletek? És...
*De ennél az "ésnél" beugrott valami. Az ami az egészet elindította. Hiszen tisztán emlékszik, hogy mit tett, és hogy jutott be a Sword art világába. Ha az csak egy álom lenne, nem lenne ilyen tiszta, ilyen valósághű, de még nem akarta elhinni. Rákérdezett hát.*
- Nah és... -* Már nem volt olyan lelkes, és már nem szorongatta a meglepődött barátját sem. Sőt, ijesztően komoly lett.* - mi van a SAO-val? A Nervegear-el. Az újsággal, amiben néztétek? Az hol van most?
*Halál komoly volt, és amilyen kitörő boldogsággal fogadta a másikat most olyan félelmetesen villogtathatta rá zöld szemeit. Látszott rajta, hogy ez az "álom" nem egy hétköznapi volt. Majd hirtelen elhalkult, s kissé magának, de még elég hangosan ahhoz, hogy a másik is hallhassa.*
- Vissza kell mennem Japánba. Lehet, hogy még ott van a testem...
*Majd a homlokára csapott.*
- Gondolkozz Alex, hogy jutottál ide!
*Pá pillanatnyi csönd következett. Jellemzően most nem hallotta meg barátja feltehetően aggódó szavait, csak azzal foglalkozott amit meg akart tudni.*
- Még a SAO-ban kell lennem! - *Nyilallt belé a felismerés.* - A barlang, az a hapi lenyelt, és utána kerültem ide.
*Mindezt teljesen magának, de ha még nem hagyta ott a másik, elég bizarr jelenség lehetett számára. Alex teljesen kifrdult magából, legalább is a hétköznapi magából, hiszen a Sword artban másképp kell "játszani". Elgondolkozva vakarta a a fejét, és láthatóan tanácstalanságba süllyedt.*
- Mi történik itt?

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Vas. Jan. 27, 2013 12:42 pm

Már éppen kezdtem örülni, hogy elértem a kart és sikerült meghúzni, mikor a kötél elengedett és én zuhanni kezdtem. Hiába próbáltam kapaszkodni a karba, nem tudtam. Már majdnem vettem volna a nagy levegőt a lebukáshoz, mikor egy kis szobában találtam magam. Elég viccesen nézhettem ki tátott szájjal, de rögtön becsuktam, amint észrevettem, hogy nem estem bele a vízbe. Ahogy föl kászálódtam előttem három fiú állt (kettőt közülük kapásból felismertem), nem mondom, hogy nem élveztem, de sajnos tudtam, hogy nem olyan feladatom lesz, amit élvezhetnék.
- Üdv. A feladatod, hogy kitaláld melyik animéből valóak vagyunk. A nevem Kurosaki Ichigo.- mutatkozott be a fekete kimonóban lévő halálisten. „ Brühühü - gondoltam – tényleg nem „olyan” feladatot kaptam”
- Én Uzumaki Naruto vagyok! - mondta a szőke hajú, talpig narancssárgába öltözött, kék szemű fiú, aki nem mellékesen ninja.
- Az én nevem Yoh Asakura. - mutatkozott be a barna hajú kicsit kócos fiú, aki farmerszerűségbe volt és egy egyszerű pólóban. „Na, várjunk őt hol is láttam…” – gondolkoztam el, de úgy döntöttem előbb megválaszolom azt, amit tudok.
- Hát... lássuk csak. Ichigo, te a Bleach-ből jöttél; Naruto, te a Naruto-ból; Asakura... - na igen, őt nem igazán tudtam sehova se betenni. „Sámán... Valami sámános volt. Ú a fene de idegesít, hogy nem jut eszembe! Ilyenkor tudnám a fejem a falba verni..." - idegességembe az alsó ajkamat harapdáltam, de csak nem ugrott be. "Sámán... sámán..." - már majdnem feladtam, mikor (mintha csak felkapcsolták volna a villanyt) eszembe jutott.
- Shaman King! - "Huh, végre szembe jutott." - gondoltam megkönnyebbülve és nagyot fújtam. Kíváncsian vártam a végeredményt.
avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 27, 2013 10:21 pm

Végre kijutottam, de iszonyatosan dühös vagyok! I-szo-nya-to-san! Alapvetően nyugodt természetű emberke hírében állok, de most aztán kihoztak a sodromból. A tehetetlenség dühe ez, mivel nem elég, hogy a bolondját járatják velem, de még meg is aláztak. Próbálok arra összpontosítani, hogy ez csak egy jól megtervezett illúzió, amelyből felébredek majd, mint egy álomból, ha megfejtettem az összes feladványt. De az álmokban nem érzünk fájdalmat és itt, ebben a virtuális világban sem lenne szabad! Mégis hogyan kelthetett bennem a rendszer fájdalomérzetet? Lehet a Nerve Gear rázza odakint a testemet apró áramütésekkel? Ha ez így van, szegény anyámék milyen kétségbe lehetnek most esve, ha testem önkéntelenül is vergődik a fájdalomtól. Ráadásul már megint itt ez a lila füst. Nyomasztó, de tudom, hogy csak meg akarnak törni! Ez már az ötödik feladvány, most aztán igazán össze kell szednem magam. De merre menjek? Semerre sincs kiút, akármerre is bóklászok. Fáradtan ülök le a földre törökülésbe, hogy felidézhessem a meditációs gyakorlataimat, miközben elmémben mintha egy torz hangot hallanék vissza. Valaki belemászott az agyamba és sérteget. - Hess, hess ki a fejemből! - Szánalmasnak titulál, meg hülyeségekkel vagdalkozik. Eddig sem voltam jó kedvemben, de most aztán igazán felhúzom magam.
- Ki vagy te? És honnan szeded ezeket a badarságokat?
~ Onnan, hogy én vagyok az igazi Anatole Saito! ~ hangzik a fejemben a válasz, miközben saját magamat látom megelevenedni. Pár pillanatra megkukulok, olyan csend áll be, hogy a légy zümmögését is hallani lehetne, aztán röhögésem hangja tölti meg a teret.
- Na álljon meg a lakodalmas menet! Én én vagyok, te meg a játékmester, aki hülyének néz! Különben is, igazítsd már meg a gallérod, elég trehányul áll rajtad az az ing! Azt hitted megkajálom ezt a lélekrágó dumát? Különben is, teljesen logikátlan, amiket mondasz, én sosem hordanék össze ennyi badarságot. Egyszerűen nem tudsz belelátni a szövevényes gondolataimba, mivel korántsem azok a dolgok motiválnak, amiket te itt összehordasz a kisagyam és a bal agyféltekém között bujkálva. Nagyon felületes és kicsinyes a gondolatmeneted. De ha te én vagyok, akkor meg tudod mondani, hogy mikor született édesanyám. No, halljuk nagyokos!
Eddig csak löktem a dumát, hogy addig se tudjon félbeszakítani a fejembe való duruzsolással. Egy pillanatra elgondolkozom, hogy van-e egy szemernyi igazság a mondandójában, de ekkor érzem, hogy a szavai elkezdenek a lelkemre nehezedni. Nem szabad hagynom, hogy megtörjön! Olyan emlékképekkel kezd el bombázni, amik így összevágva tényleg visszásnak tűnhetnek, de a mögöttes tartalmat egyedül csak én érthetem. Meg talán Violeta most már. Az pedig hogy zsarnok és gonosz lennék, kikérem magamnak!
- Ügyes próbálkozás, de ez itt nem a Xéna vagy a Herkules sorozat, ahol gagyi emlékkép videókkal meg lehet törni a főhőst. - Eszem ágában sincs elfogadni a felajánlott kezét, még mit nem. Ki tudja hova nyúlt előtte. Különben is, milyen dolog már az, hogy magamat fogdossam? Tényleg nagyon perverz volt az a programozó, aki kitalálta ezt a játékot. Újabb illúzióképekkel bombáz, tengernyi arannyal, ami nevetséges, hisz ennyi az egész SAO-ban nincs forgalomban, a lány, kinek szívét elnyerhetem, őt pedig már az oldalamon tudhatom. - Komolytalan ajánlatok ezek számomra, hisz tudom, hogy csak illúzióképek. Mantikor! Mutasd magad! Ideje megküzdenünk! Elsőként akarok kiállni ellened! Ne húzzuk tovább az időt! MUTASD MAGAD!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Jan. 28, 2013 5:47 am

Enheriel (4.feladat):
A madárka végül rászáll a kezedre, mire egy szavannán térsz magadhoz. Mielőtt bármi furcsaságot tennél egy barna bőrű férfi lép hozzád.
- Rakj össze egy legalább 3 fős táplálékláncot csak itt őshonos állatokból!
Ha úgy gondolnád, hogy ez egyszerű csak körül kell nézned, akkor rá kell jönnöd, hogy közel s távol nincs egy állat sem, így feből kell mondanod itt őshonos állatokat.

Tuki Mitsuki (4.feladat):
A más animéből való fiúk egyet bólintanak, mire mintha üveget törtek volna össze változik meg a kép. Pár pillanaton belül egy gumiszobában vagy jelen, aminek nincs ablaka. A már filmekben ismert furcsa fehér ruhakötés van rajtad, ám előtted egy újságot találsz, ami az egyik cikknél van nyitva.
"Elmegyógyintézetben van végre a Gothem City őrültje."
A cikk alatt a te képed néz vissza rád. Mielőtt kétségbe esnél az újság másik felé egy rejtvény van, ami csak egyetlen kérdésből áll.
"Hogy hívják az intézmény?"


_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Jan. 28, 2013 5:51 am

Alex (5. egyben utolsó feladat):
Barátod igencsak furcsán nézett rád a történtek miatt. Azonban mikor az SAO-ra terelődött a téma gyorsan rád kiáltott.
- Ne merj visszalépni abba a világba! Alig bírták kiszedni az emberek nagy részét! Egy sokkolóval mennek oda mindenkihez, mert a rázással egy ideig blokkolják a NeavGear hullámait! Ám így is nagyon veszélyes, mert ha nem veszik le időben meghalsz! Te meg akarsz halni? Mert lehet nem lesz olyan szerencséd, mint tegnap volt! Erről teljesen elfeledkeztél? - mindeközben dühösen nézett rád.

Anat (5. egyben utolsó feladat):
Nos ha te így döntöttél...[i] - mondja a másik Anatole, aki mintha meg se hallotta volna érveléseidet - [i]akkor DÖGÖLJ MEG!
Felemeli kezét, mire a füst mozdul, és érzékelhetőség nélkül beléd fúródik az előbb még légnemű anyag. Életcsíkod vészesen fog, míg...

Látod, hogy végtagjaid szét pixeleződnek, majd alig fél percen belül teljes sötétség vesz körül. Egy darab gondolataidba merülhetsz, mire egy két halván emlékkép jelenik meg benned. Érzelmeid felszínre törhetnek, és érzed, hogy nem szabad hagynod, hogy a program győzzön.

Off.:
A feladatot az, hogy (és most igen kemény leszek) 10 lehetőleg különböző okot felhozz, hogy miért kéne élned még.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Jan. 28, 2013 1:45 pm

- Ejnye már, nem szép dolog valakinek olyat mondani, hogy dögöljön meg - ekkor azonban életcsíkom vészesen közeledni kezd a piros zónába - Bakker, te ezt tényleg komolyan gondolod? Ne ijesztgess! - egyre kínosabb a nevetésem, aztán elkerekednek szemeim és rémülten próbálok életadó potim felé nyúlni, de már késő. Életcsíkom pillanatok alatt a nullába fut és már arra se marad időm, hogy felsikoltsak. Testem fényárban úszik, ahogy a pixelhálóm megrepedezik, majd szilánkokra szakad. Sötétségbe borul körülöttem minden, testem anyagtalanná válik, egyenlővé váltam a semmivel. Hisztérikus kétségbeesés tör rám, a túlélési ösztönöm még csak most aktiválódik, annyira hirtelen történt minden. Az előbb még önmagammal szemtelenkedtem, most meg... halott vagyok!
Az lehetetlen! Ha most lenne testem, akkor átkarolnám a felhúzott térdeimet és hitetlenkedve dülöngélnék, mint egy holtkóros őrült. Ez lenne a karakterhalál? Testemnél beáll az agyhalál, a szellemem, a lelkem, vagy nevezzük akármilyen spirituális izének, az pedig itt ragad a semmi közepén? Nem jutok se a mennybe, se a pokolba? Hát ilyen érzés meghalni? Csendes belenyugvással kellene elfogadnom, hogy itt a vég, de agyam zakatol, magyarázatot próbál keresni. Ez logikátlan, több szempontból is! Nem pergett le előttem az életem filmje, a világosságot pedig nem a feltámadásom, hanem a halálom pillanatában láttam. Képtelenség, hogy ennyin múljon egy emberi élet! Képtelenség! Nem lehet csak egy csettintésre megölni valakit! Nem! Nem! Nem és nem!
Biztosan csak álmodom. Ma reggel még fel sem keltem. Tegnap este nagyon bekajáltam, azért álmodok össze ennyi őrültséget. Most szépen felkelek és teszem a dolgomat. Rengeteg feladatom van még, amit be kell végeznem. Még nem halhatok meg! Még ezernyi célom van, amit nem valósítottam meg és van aki számít rám! Nem hagyhatom cserben Violetát, mert még el sem kezdtük megvalósítani a közös terveinket. Még sosem vallottam neki az érzéseimről. Na és Aldo? Éppen csak most talált gazdára személyemben, nem akarom, hogy újra az utcán kóboroljon. Én vagyok a gazdája, gondoskodnom kell róla is. Mint ahogyan az új céhemről is! Azt ígértem, hogy segíteni fogok a kezdőknek, hogy ne legyenek olyan elveszettek, mint amilyen én is voltam. Hogy naggyá teszem őket, hogy minden erőmmel segíteni fogom a hozzám csatlakozókat, hogy azzá válhassanak, amiről álmodoznak ebben a világban. Az ő álmuk valóra váltaná az enyémet is. Egy erős céh, egy életerőtől és vidámságtól kicsattanó társaság. Még a céhházat sem vettük meg, még el sem kezdtem rá igazán a gyűjtést, pedig elképesztően furdal a kíváncsiság, hogy milyen bónuszokat adhat. A boltomról már nem is beszélve. Új boltot kell nyitnom, amiben lehet krémest enni, amíg várakoznak a vendégek. Igen, fel kell vennem egy cukrászt! Micsoda zseniális ötlet! Ezt még meg kell valósítanom. Egek, hisz holnap lesz a tagtoborzó! Az nem lehet, hogy pont én nem jelenek meg. El fog kallódni minden tervem és ötletem. Szét fog esni a művem. Na és a boss? Addig nem halhatok meg, amíg nem végzek egyetlen bossal sem. Még egyszer sem hódítottam el a dicsőséget, még egyszer sem bizonyítottam, hogy vagyok én is olyan erős, hogy az utolsó szúrás az enyém lehessen. Igen, ki kell vinnünk a 100 szintet. Addig nem halhatok meg, amíg ki nem visszük ezt a játékot. Kudarcba fulladna minden eddigi törekvésem, hogy végre hazajussak. Haza. Ó te jó ég, eddig meg is feledkeztem az igazi életemről! Anyám nem bírná ki, összeroppanna, ha meghalna az egyetlen gyermeke. Nem tehetem ezt anyámmal, és apámmal sem. Számít rám a cégnél, nekem ott még feladataim vannak. Át kell vennem a helyét, hogy büszke lehessen rám. S ha egyszer végre kijutunk ebből a virtuális világból, meg kell keresnem odakint Violetát. Nélküle már nem lenne teljes az életem, sem itt, sem odakint. És tudom, ezek mellett a grandiózus tervek mellett eltörpül, de... én még sosem bizonyíthattam neki, hogy valóban tudok gitározni. Meg kell tanulnom gitározni Aincradban is. Élnem kell! Élnem, és beteljesítenem a végzetemet!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Jan. 28, 2013 4:50 pm

A madárka végül rászáll a kezemre, mire elájultam, majd Villámlással egy szavannán tértem magamhoz. Mielőtt bármi furcsaságot tennél egy barna bőrű férfi lép hozzád.
- Rakj össze egy legalább 3 fős táplálékláncot csak itt őshonos állatokból! – szólt. Először úgy gondoltam, körbenézek, de szembe kellett néznem a ténnyel: közel s távol egy állat nem volt, így fejből kellett kitalálnom az itt őshonos állatokat.
- Egy pillanatot kérek. – mondtam a férfinak, és elkezdtem gondolkodni. Nagyon törtem a fejemet azon, hogy milyen állatok élhetnek itt. Közben végignéztem újra a szavannán, aztán a férfira. Hoppá! Ez is segítség!
- Azt hiszem, tudom. – mondtam neki, majd nagy levegőt vettem pár pillanat szünet után, és elkezdtem:
- Amikor leesik itt az eső, fű nő ki. A füvet olyan állatok eszik meg, mint a gazella, antilop, zebra, gnú. Ezeket az állatokat olyan ragadozók eszik, mint pl az oroszlán, a gepárd, néha a leopárd is, valamint a hiénakutyák. – reméltem ez a helyes válasz, mert a szavannáról és a férfiról Afrika jutott eszembe. Villámlás oldalra döntötte a fejét, mintha tudni akarná, milyen állatokról volt itt szó. Megértettem, hogy nem ismeri őket, hiszen soha nem látott egyet sem, mivel egy játékban van, ami a valósággá vált. Azt terveztem, hogy ha kijutok ebből a barlangból, akkor megmutatom neki egy könyvben vagy valahogy máshogy az állatokat, hogy tudja, melyiktől kell távol tartania magát. Gyakorlatilag ő volt a legjobb barátom, még ha csak egy program. Apropó barát, remélem, Mitsuki jól van és nem esett baja. Meg a többiről is reméltem, hogy egyben látom őket újra.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Hétf. Jan. 28, 2013 7:44 pm

Ahogy megválaszoltam a kérdést a fiúk bólintottak, majd - mintha a tér üvegből lett volna - megrepedtek és összetörtek. A következő pillanatban egy fehér szobában találtam magam, ahol se egy ablak sem egy ajtó nem volt. Rajtam fehér zubbony volt és kezdtem megijedni. a velem szemben lévő falon egy újság volt rajta egy cikkel, ami arról szól, hogy elkapták a város őrültjét. A szemem a képre téved, amin én vagyok látható! "Ez most ugye csak valami rossz vicc?! Nem vagyok őrült, bár az irodalom tanárom szokja mondani, hogy boszorkányosan nézek, de nem vagyok őrült! Ez azért eléggé durván sérti a becsületemet!" - dühöngtem magamban, ami kész csoda olt, ugyanis gyakran beszélek, magamban- tudom rossz szokás.
Lassan megfordítottam az újságot. A másik oldalán ott várt rám a drágalátos kérdés: Hogy hívják az intézményt? „ Ennél jobb már nem is lehetne! Itt vagyok egy elmegyógyintézet gumi szobájában, kényszerzubbonyban, előttem egy cikkel, ami rólam szól és az a címe, hogy "Elmegyógyintézetben van végre a Gothem City őrültje." – már majdnem kezdtem tényleg becsavarodni, mikor szöget ütött a fejembe a város neve. „Gothem City… az nem Matman filmek helyszíne volt?” – morfondíroztam magamban. - „Ott is volt egy elmegyógyintézet, és hála a Batman rajongó barátnőmnek még mindig emlékszem a nevére.” – ezzel le is járt nálam a gondolkodásra hagyott idő, készen álltam megválaszolni a kérdést.
- Az intézet neve – kezdtem kimérten és kellőképpen drámaian hatásszünetet tartva, hogy túlfeszítsem – legalább magamban – a húrt. – Arkham Elmegyógyintézet. – reméltem, ogy jól emlékeztem, ugyanis elég régen volt már, hogy utoljára Batma filmet néztem volna.
avatar
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
210/250  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jan. 29, 2013 5:11 pm

*A leteremtésre visszahőkölt. Nem várta volna ezt a reakciót tőle, s végül is az egész olyan furcsa volt. A hangulat is, és hogy olyan pontosan emlékszik valamire, ami elvileg nem is történt meg. Aztán a mondatok folytak tovább barátja ajkain, és Alex nem győzött egyik ámulatból beleesni a másikba. Olyan összevisszának érzett mindent, de valami mégis legbelül megnyugodni látszott benne.*
~ Lehet, hogy mégis visszatértem? Vége lenne a megpróbáltatásoknak? Megnyugodhatok? ~
*Annyira szerette volna, és annyira vágyott rá a Sword art utálatos pixeljei között, de most, hogy a szemébe mondták, már vége, nem akarta, nem tudta elhinni. Az agya nem fogta fel eléggé, s egyre kételkedni kezdett a hallottak valódiságában. Aztán újra lepörgette maga előtt az eddig történt kis beszélgetésüket, s csak most vette észre, hogy a kicsöngővel, mindenki elment, csak ők ketten vannak bent, és ami még félelmetesebb, ha lehet így mondani. Furcsa csönd telepedett a helységre. Halkan tette fel az első kérdését.*
- Vége az iskolának?
*S ezzel együtt beindult az agya. Mintha a mondattal benyomták volna a kapcsolót, és egy kis újraindítást követően a kerekek újult erővel mozdultak be. Rávillantotta zöld szemeit, s már özönlöttek is belőle az újabbnál újabb kérdések. Egyik a másikból következett, s az azutáni, még egyet szült. A kérdésekben pedig már ott voltak szinte a válaszok maguk is.*
- Hány óra van? Milyen nap? Mi történt tegnap?
Vagy ami még fontosabb....hol vagyunk?

*Itt megragadta barátja alakját a két vállánál, és belemélyesztette zöldjeit az ő barna szembogaraiba.*
- Magyaroszágon? De hogyan, mikor a Sword art csak Japánban elérhető?
*Kissé meg is rázta másikat de csak óvatosan. Leginkább magát akarta felrázni, mert az agya cikázott ide-oda a sok kérdés és talány között. A mi történhettek között.*
- Ha tegnap kerültem le a rendszerről, akkor nem így kéne, hogy kinézzek. Az a hülye szerkezet valamiféle mesterséges altatást, akár kómát is előidézhetett időközben, s közben a játékosok szervezete nem jutott sem megfelelő élelemhez, sem pedig a testmozgás nem volt kivitelezhető.
Ez kész őrület, nem értem miről beszélsz!
És...

*Megint csak, de most már olyan hevesen beszélve és rázogatva a másikat is, hogy közben ő is mozgott vele együtt.*
- ...Sokkoló?...Sokkoló??? Mi ez az agyatlanság?! A NerveGear állandóan csatlakozik az agyunkhoz, s ha megszakítják az áramkőrt akkor megsül az agyunk a szerkezet hirtelen leadott nagy erejű impulzusai miatt.
Hiszen ezt mondta Kayaba Akihiko is.
A sokkoló hülyesééééééég.
Figyelj rám kérlek, nagyon jól figyelj!
Még mindig a Sword artban kell lennem, de segítened kell...

*De ha a SAO-ban van még, akkor amit most lát, az a rendszer alkotta illúzió...szóval így a barátja is. Ez egy pár pillanatra elgondolkodtatta.*
~ Ok. Ez eddigi életem, legnagyobb baromsága... xD ~
*Azonban ettől eltekintve nem változott meg a viselkedése a másik fiú iránt. Egyszerűen képtelen volt úgy kezelni, mint egy njk-t, s talán nagy hiba, és ezt tudta ő is. Tudatában volt ennek, mégsem tudta, nem akarta megváltoztatni a viselkedését. Nem érezte helyén valónak, még ha irracionális is, és nem bír semmilyen morális vagy egyéb jelentőséggel, hogy egy njk-t nem úgy kezel, ahogy kell. Vissza fordult a fiúhoz, s most kissé nyugodtabban, s ennek megfelelően halkabban beszélt, de még mindig a vállait szorongatta.*
- Merre van a legközelebbi NerveGear?
Muszáj. Valójában még mindig bent vagyok a játékban, ezt biztosan tudom.
Hinned kell bennem.
S talán most épp vesztésre állok egy hülye talány miatt.

~ Ha jobban belegondolok, lenyelt egészben az a Falánkság...biztos csak ő lehetett...akkor én most az ő... ~
*Hirtelen beugrott egy kép, nah honnan is? Megrázta magát a felrémlő egyébként elég valószerűtlen rémképre, de ki tudja? Az ott egy ...azaz ez itt egy mmo. Bármi megtörténhet. Barátjára tekintett, már nem fogta. Majd felszívta magát levegővel, s mint egy harcos állt elé az öklét rázogatva poénosan, de mégis komoly elhatározással.*
- Egy harcos vagyok, és nem veszíthetek egy játék ellen! >o<
: )

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 31, 2013 9:23 pm

Enherile (5. egyben utolsó feladat):
A bennszülött csettint egyet mire elveszted eszméleted. Egy tíz perc után térsz magadhoz. Egy kísérteties temetőbe vagy, ahol a kísértet sem jár. Ahogy nézelődsz körbe észreveszel egy nagyon fontos dolgot. Villámlás eltűnt.

Tuki Mitsuki (5. egyben utolsó feladat):
Ahogy kinyögöd a választ a kötés körülszorít, és teljesen elnyel, míg egyszer csak le nem bomlik rólad. Egy erdő közepén vagy önmagaddal. Egyszer csak megreccsen mögötted egy ág, és egy igencsak hírhedt lény áll előtted. Slenderman (ez a feje fölé is oda van írva).Az ösztön (ami lehet a sajátod, vagy a rendszer által beléd rakott) arra késztet, hogy fuss, mert hirtelen fejedbe özönlenek a gyilkos arctalan lény összes rémtette, közte gyilkosságok ezreivel.


Alex (5. egyben utolsó feladat):
- Kettőt tippelhetsz. - mondta vigyorogva barátod miközben az óráról érdeklődsz, ám utána fokozatosan romlott a hangulata.
Amint befejezted, már tényleg látszott rajta, hogy idege már a plafonon. Végül egy dührohamot kapott, és rád ordított.
- Hát ennyit számít neked az érted tett dolgok? Hány barátunkat vesztettük már oda, mert nem sikerült jól kihozni őket! - sorolt pár nevet - Te mindemellett vissza akarsz menni, hát rendben! Ha öngyilkos akarsz lenni, akkor ott van az én NerveaGear-em a szobámban az ágyon. Talán még odatalálsz. A viszont látásra... ám ebben már nem fogok hinni. - és ezzel kiszaladt, ám ha utol akarnád érni sajnos már rég lehagyott téged.

//elnézést lányok, de nem tudtam jobbat kitalálni Sad //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 31, 2013 9:24 pm

Anatole (Mantikor előtt):
Ahogy azon gondolkozol, hogy miért kéne élned a háttér egyre halványabb lesz, és te szépen egy kőlapokból kirakott földre bukkansz, és szépen kiterülsz. Mikor végre talpra állsz 3 bestiát pillanthatsz meg.


Feje fölött a Mantikor szót pillanthatod meg, vagyis célba értél. Nem is várat magára. Odaugrik hozzád, és öreg és rekedt hangos így szól:
- Nős bátor vitéz, ki eddig eljutottál most megmérettetik tudásod nagysága! A kérdés a következő: Néha folyik, néha szilárd; néha színtelen, néha színes; néha csorog, néha áll. Mi az?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.