[Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Aug. 10, 2012 2:28 pm

Küldetés teljesítve. Új küldetés! – szinte láttam magam előtt ezeket a kiírásokat, ahogy a gyűrű felhúzódott, és nem ereszkedett le többé. Kicsit bosszankodtam miatta, főleg, amikor helyette kis termetű, kicsi természetadta ruhát viselő, és mint ahogy a yagan miatt nem bírtam nem odanézni: kicsi, de annál „lendületesebb” férfiasságú furcsa alak leugrott a fáról.
Különös kinézete ellenére nem tűnt új ellennek, főleg, hogy nem jelent meg az új faj felfedezéséért járó pénzjutalom… Bár nem voltam biztos, hogy így működött a rendszer.
Álló helyzetben voltam, pontosan abban a pozícióban, amiből a gyűrűt is kilőttem, tehát nem jelentett volna problémát még egy nyilat utána lőnöm, de így, hogy attól féltem, nem ellenség, nem mertem megtenni. Féltem, hogy a küldetés fontos elemét tenném tönkre, és ez csorbítaná pl a küldetés végén kapott xp pontjainkat, pedig szerintem mindenkinek nagy szüksége volt rájuk.
Nekem nagyon jól jött a korábbi lövöldözésem, de mivel nem pusztítottam el mobokat, nem kaphattam tapasztalati pontokat. Viszont userként egész szépen kitapasztalgattam az íjászat működését, ilyenkor még minden egyes lövés hozhat újdonságot. Reméltem, hogy ezt majd xp-vel is díjazza kaland végén a rendszer.

Leugrottam a fáról. Biztos voltam benne, hogy nem kell fájdalomra számítanom, de féltem, hogy az életpontjaim azért még megérzik. Szerencsére ez nem így volt, ügyesen érkeztem, és már lendültem is a fickó után.
Bárcsak ne így tettem volna! Még nem merült fel problémaként, hogy nem tudom kikapcsolni a yagant, most viszont határozottan kellemetlen volt állandóan figyelni sok minden más mellett a férfi himbálozó… ehemm. Nem vagyok prűd alkat, főleg, ha szerepjátékos világbeli nemiségről van szó, de akkor sem viseltem jól az állandó látványt. Próbálkoztam volna a szemem eltakarásával, de az jelentősen megnehezíti az erdő fáinak kikerülését. Így nem maradt más lehetőségem, mint magamban erőteljesen bólogatni Kaedenek és hevesen ráncolni a szemöldökömet.
Az eszem valami ötleted kattogott, de nem találtam megoldást a problémára. Képtelen voltunk utolérni! Hála égnek a kitartásom viszont pont elég volt arra, hogy amíg kellett, üldözni tudjam.

Amikor megláttam a távolban a többieket, felsóhajtottam. Kellett mondjuk egy másodperc, mire felismertem őket, de annál nagyobb volt aztán az örömöm.
Fogjátok meg, el kell kapnunk! – kiabáltam oda nekik torkom szakadtából, nehogy ezen csússzon el a küldetés sikeressége.
Én magam nem gabalyodtam bele a sűrűjébe. Nyilasként hátramaradtam, mondván, hogy van elég közelharci karakter is itt, majd ők megoldják, addig én legalább „külső szemlélőként” tudom figyelni az eseményeket. Felajzottam az íjamat, de támadni nem tudtam: lehetetlen volt, hogy ne találjak el valakit. Többen támadták, de úgy tűnt, hogy nem tudják elkapni, akármilyen hihetetlen, mindig megmenekül. Ami feltűnt még, és fontosnak látszott: nem támadott meg minket. És nem tűnt úgy, mint aki pillanatokon belül elfárad.
Azon járt az eszem, hogy talán ez is valami rejtély, és ismerve a megfelelő elemeket, meg kéne oldani. Ha esetleg nem találtunk volna rá megoldást, vagy semmi olyasmi nem történt volna, amivel előbbre jutunk, akkor valószínűleg felvetettem kis idő múlva: Minden támadást kikerül, de ő nem támad, mégis lehetetlen megragadni. Nincs fa a közelben, így fentre nem tud menekülni: kerítsük be, úgy elkaphatjuk!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Vas. Aug. 12, 2012 4:48 pm

// Elnézést, de azt hittem, hogy Ranmarura várunk és nem rám, nem hittem volna, hogy miután elolvasom kaedéjét már az övé is bent lesz//

A malac hasa el lett vágva, és ahelyett, hogy kifolytak volna a belei, inkább csak eltűnt az örök semmiségbe és várhatta respawn idejét. A malac lent, a két cipő a kezemben, Shoraiko meg volt olyan ész, hogy eltévedett egy rohadt mezőn. Csak gratulálni tudtam volna neki és ha még egyszer találkoznánk visszavonnék minden szépet, amit neki mondtam és rávezetném, hogy egy felelőtlen, hülye fruska. Utáltam az ilyen embereket, kik annyira bolondok, hogy már jobb ha magukban sem bíznak, hanem inkább menjenek a főbosshoz, fejeljék meg, majd dögöljenek meg. Miután ez rendesen felidegesített. Indultam a két cipővel a kezeimben és útközben találkoztam még két karakterrel, akik úgy látszódott, hogy szintén sikeresen megszerezték a gatyát meg a felsőt. Ha megkérdeznék, hogy mi történt a társammal, csak szimplán, nyugodtan válaszoltam:
- Nem engedelmeskedett, tehát megöltem.
Ezután egy fura koboldféleség, pontosabban, ha ránéztem kisember futott felénk. Úgy látszott, hogy nyomában a rózsaszín loholt becsukott szemmel, meg két férfi karakter, köztük Ranmaru. Mikor a gyűrű megcsillant a kezében, gondoltam, hogy tudom mit kell azzal a lénnyel tenni. Elkapni. Az egyiküknek lett egy körbekerítős ötlete is, én azonban először a futkosó girnyóhoz szóltam:
- Hé, patkány! Miért futkosol, mi bajod azzal az emberrel, kinek a gyűrűjét elloptad?
Majd én is becsatlakoznék a körbe állásába. Próbálnám ügyesen csinálni és a többiek segítségével egy kezdetleges nagy körből egyre inkább kisebb és kisebb, záródó kört alkotni, így végül elkapva a lógó pöcsűt. Igazán zavart, hogy ezt csinálta, nem volt ínyemre való a szaladgálást, főleg miután az az árva malac is ezt tette velünk. Kezdett már mindenem kilenni a kergetőzések miatt.

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
avatar
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
126/150  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Hétf. Aug. 13, 2012 12:52 am

//sajnálom ha zavarosra sikeredett, csak kicsit összezavart a szálak hirtelen összefutása//

Tsubaki engedelmesen bólogatott és egyetértett társa, vagy is inkább lassacskán vezetője utasításaival. Ezúttal azonban a vadmalacok ügye egyszerűbbnek bizonyult az előzőnél
- Ezek többen vannak, Senpai - állapította meg a nyilvánvalót, majd lehajolt egy kőért és rövid célzást követően az egyik állatnak hajította hogy magukhoz csalja, de az a találat pillanatában egyszerűen eltűnt - Ez hogyan lehetséges? Nem érdekes... maradok az eredeti tervnél
Végül elméletben az alapvető stratégiánál maradtak és csakhamar úgy jártak közelharcban ahogy a kőhajításban: egy kivételével minden disznó tapasztalatpont kapása nélkül, más animációval felszívódott
- Csak egy malac lett volna igazi? - kapta fel a magányos ruhadarabot és adta Ishiro keze ügyébe, mivel Tsubakinak szüksége volt mindkét kezére egy esetleges újabb küzdelemben
Mivel továbbra sem kezdeményezett folytatást, Ishiro indítványozására indultak el visszafelé a megszerzett "zsákmánnyal" együtt, azonban hamarosan egy magányos játékosba futottak akit felismert a küldetés elejéről. Ő maga nem kérdezett semmit a társával kapcsolatban hiszen valljuk be, teljesen megfeledkezett arról hogy ki ment vele, viszont ha Ishiro vagy Shadow kérdezősködni kezdtek, nyugtalanító választ kaptak. Ha így volt akkor Tsubaki már rá is fogta a fegyverét, amikor feltűnt hogy az illető már nem is rájuk figyelt. Tekintetét követve néhány másik játékost pillantott meg amint egy gyűrűvel futkosó "alul öltözött" kis egyént kergettek éppen feléjük

Abban a helyzetben követte az indítványozást hogy a valamit vagy valakit bekerítsék, a "társgyilkos" játékos még rá is kiáltott a szörnyféle emberkefélére. Tsubaki agyába is bevillant a küldetés eligazítása és a bekerítési kísérlet közepette ő is szavakhoz fordult
- Ikuma-san ha nem tévedek! - kiáltott rá, mert nem úgy tűnt hogy könnyű lesz elkapni, elvégre elképesztően ügyes és gyors volt - Hagyjon fel az értelmetlen játékkal és magyarázza el hogy mi folyik itt! Talán a menyasszonyon kaptak össze? Ha nem önt választotta az a nő, akkor pedig miért ez a felhajtás? Nem lehet sokáig késleltetni egy esküvőt!
Persze furcsa egy elképzelés volt hogy egy ilyen lény érdeklődött volna egy nő iránt, de olvasott már elég bizarrságot hogy ez legyen az első tippje. A zárószó mindenesetre nem az övé volt, elsősorban arra ügyelt hogy az illető ne öljön meg sunyiban valakit
avatar
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
135/400  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

Témanyitás by Jakushi Ishiro on Hétf. Aug. 13, 2012 11:27 pm

Hevesen és kedves mosollyal bólogatok a leányzónak. Sokkal könnyebben rájött a dolog nyitjára, mint én magam. Úgy tűnik öregkoromra elkezdtem túlbonyolítani a dolgokat. Ez helytelen Ishiro, tudd, hogy hol az eszed. Ha a lány is kapható rá, akkor lepacsizok vele. Tsubaki átadja a megszerzett ruhadarabot majd nagy léptekkel és vidáman folyó szóáradattal visszaindulunk az alul öltözött NJK-hoz. Semmiségekkel traktálom a szegény lányt, de hamar be kell fognom a számat, ugyanis meglátjuk a világos hajú srácot. Odalibbenek hozzá és gratulálok neki az elvégzett küldetéséhez.
-Szép volt. Teljesen egyedül szerezted meg a lábbeliket? Hol van az a fura lány, aki veled volt?
Teszem fel neki furcsálkodva a kérdést. A válasz hallatán csak egy furcsa vigyort küldök neki és egy szót.
-Bájos.
Amikor látom, hogy a lány ráemeli a fegyvert ráteszem a kezemet a vállára.
-Nem mond igazat. Nézd, nem változott meg az ikonszíne.
Félmosoly. Ami igen hamar egy kacajba csap át, amikor megpillantom a levélbe öltözött kis valamit. Úgy tűnik senki nem csatlakozik jókedvemhez. A többiek vagy szörnyülködnek, vagy túl komolyan veszik a kis fickót. Hmm... lehet, hogy nekem is így kellene tennem?
Shadow morogva közelít felé. Beállok Zaraki és Tsubaki közé, lábaim között a démonpárduc átnyomakszik és néhány lépést tesz előre. Használom a képességemet, ezzel megháromszorozva az eddig jelen lévő macsekokat.
-Kis ember, maga igazán mulatságosnak néz ki. Mi lenne, ha visszaadná nekünk azt a gyűrűt? Így eloszlatnánk a figyelmet a násznépben. Ha ott csapna le még kellemetlenebb helyzetbe hozhatna, akár mindenkit. Nos, mit szól hozzá?
Kérdem meg. Bízom abban, hogy nem erővel kell elvennünk tőle a gyűrűt. Ha sikerül átejteni, akkor ezzel később is foglalkozhatunk. Persze, ha a játék nem terjed ki addig, akkor már nem is lesz vele gond.
avatar
Jakushi Ishiro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
62/150  (62/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Aug. 13, 2012 11:28 pm

Végül elkezdtük a négyszemű tervének a megvalósítását ami akár az én ötletem is lehetett volna. Őszesen öt fa volt ahol feltűnhetett a gyűrű és mi a madarat is beleszámítva négyen voltunk. Az volt a terv, hogy mindannyian felmászunk egy fára mintha az ékszerért mennénk. Ranmaru a mesterlövész tudásával meglövi a gyűrűt az meg remélhetőleg egyikünk keze ügyében jeleni meg. A fölmászás nem ment zökkenő mentesen néhány ág belecsapott a képembe de végül komolyabb bonyodalmak nélkül följutottam. Mikor mindenki elfoglalta a helyét eljött a várva várt pillanat. Vezérünk megfeszítette íját majd kilőtte szállt szált, majd mikor elérte volna a gyűrűt egy titokzatos erő felrántotta a csecsebecsét a lombok közé. Megilletődöttségtől úgy bámultam borjú az új kapura. Fogalmam sem volt mi a fene történhetett de nem is kellet sokáig tanakodnom. Egy sötét árnyat láttam leugrani a fákról egyenesen a földre. Mikor a nap reflektorként sütött rá láttam meg, hogy egy kopasz kis törpe. Arca akár egy Pikaszó festmény fülein gyémántok lógtak és két nemesfémből készült foga volt. Valamint rajta volt a gyűrű de abban a pillanatban ez érdekelt a legkevésbé ugyanis egy falevélen kívül nem volt rajta semmi. Az is csak elölről takarta ha megfordult teljes panorámában láthattuk férfiasságának bizonyítékát. Szegény Kaede teljesen zavarba jött hisz ő egy úri hölgy volt ráadásul még kiskorú. De valahogy meglepett a kislány viselkedése ahogy azt kívánta valaki pusztítsa el azt a lényt. A mai fiatalok egyre erőszakosabbak lettek de valamiért tetszett amit mondott. Annak ellenére, hogy undorodott a lénytől megpróbálta a kis kedvencével együtt elkapni a kis fickót de csukott szemmel nem sokra mentek. Ezután elment messzebb tőlünk ahol három figurával találkozott. Amint megláttam őket megragadtam a kardomat de aztán el is engedtem mikor kiderült sorstársak. Visszafordultam ami kis cikázó nudistánkhoz és azon gondolkoztam mit tegyek. A szemüveges azt mondta se elfogni se megtámadni nem tudjuk. Majd eszembe jutott, hogy a fáról jöhetett ezért visszamásztam a lombok közé hátha onnan meg tudom lepni. Ha ő onnan jött akkor én onnan érkezve tudom elkapni legalábbis ez volt az elképzelésem. Néhány kisebb ág recsegni ropogni kezdet ahogyan rájuk léptem de igyekeztem csendben maradni.
Ha rávetem magam ott próbálom megszorítani ahol nem tud kicsusszanni mint a nyakánál például.
Ha a négyszemű terve nem válik be akkor rögtön lesz egy B tervünk vagyis én.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 13, 2012 11:58 pm

Először Ranmaru tervét valósítjátok meg, miközben Kizashi, Tsubaki és Ishiro rászól a kisemberre. Úgy látszott, hogy mikor sikerül bekeríteni, térdre rogy és a gyűrűt Tsubakinak dobja, majd végül megszólal:
- Bocsánatot szeretnék kérni! Az a kislány rávilágított az igazságra - mutogat Tsubakira - vigye tehát ő a gyűrűt. Kérem ne bántsatok!
Miután meglett a gyűrű nyugodtan visszatérhettek Giichihez, aki a következő szavakkal fogadja a társaságot:
- Köszönöm! Hát mind a he...hatan vissza tértetek! Nem is tudom, hogy miképpen háláljam meg mindazt a sok dolgot, amit nekem tettetek! Minden egyes ruhát vissza szereztetek! - szélsebességgel begyűjti a ruhákat, mint valamiféle béka - Köszönöm!
Köszöni meg utoljára, majd beviszi a ruhákat, de még mielőtt valaki követhetné, kifárad hét zsák arannyal, amiből hatot szétoszt köztetek, a hetediket pedig elteszi magának. Egy mosollyal távozik.

Gratulálok a küldetés teljesítéséhez! Kérem majd küldjétek PÜ-ben, hogy mi tetszett a mesélésben és mi nem. Nem harapom le senki fejét, csak szeretnék jobb lenni e téren.

Mindenki jutalma:

35 exp, 30 arany (+ 2 exp és +2 arany a céheseknek)

+ 10 arany mindenkinek egy új lény (vaddisznó) felfedezése miatt.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Szétmalackodott Esküvő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.