Jin vs. RenAi

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 19, 2013 5:20 pm

Napsütéses napra ébredhettem megint, valahogy ennek örülök, a való világban ilyenkor már esős, borús időjárás szokott lenni. De ebben a mesterséges környezettben ez is másképp van, azt hiszem tovább tarthat a nyár, vagy netán mepekre lennének bontva az évszakok? Nem tudom, de így sokkalta jobb közérzettel tudom bele vetni magam a napi teendőimbe, egy röpke bevásárló körút után, megebédeltem majd elsétáltam a hirdetőtábla előtt is, körül néztem de sok érdekeset, vagy legalábbis olyat ami tetszett volna egy picit is, nem láttam, így maradt a küzdőtér. Elsétáltam előtte de valahogy meggondoltam magam útközben, és csak simán elhaladtam mellette, volt ott pár ismerős arc így azoknak oda intettem, de nagyon el voltak foglalva hogy ki legyen a következő kihívott. Gondoltam rá hogy beállok én is a sorba de sosem szerettem várakozni, így csak elsétáltam az aréna előtt, tovább ki a mezőre. Hogy miért oda nem tudom, valahogy csak mentem amerre láttam. A mező telis-tele van szebbnél szebb virágokkal és az illatuk is magával ragadó volt, a kör alakú rét közepén ott árválkodott egy fa. Egy ideig csak néztem, majd úgy döntöttem megmászom. Egész kiskorom óta nem másztam fára, és akkor is csak akkor ha el akartam bújni egy kicsit a világ elől. Furcsa ez? Vagy természetes? Persze sokan vannak úgy, hogy elrejtőznének a világ szeme elől, és belemeneküllek egy játékba, vagy egy könyvbe vagy épp hova, semmi mást nem szeretnének csak megszűnni picit, átalakulni egy olyasvalakivé, akik mindig is szerettek volna lenni. Ebben a világban mindenki kap erre lehetőséget, de ahogy nézem kevesen élnek vele, vagy legalábbis keveseket ismerek akik megváltoztatták a jellemüket, amit nem is csodálok, én is gondoltam rá de nem ment. Nem tudtam más lenni, mint aki vagyok. Furcsa gondolatok kavarogtak bennem a fa lombjai között, azt hiszem tudom már miért is rejtőztem el régebben annyit ilyen helyekre. Valahogy minden csendesebb, és nem kell mással foglalkoznom csakis a saját gondolataimmal, érzelmeimmel. El is felejtettem hogy ennyit jelent ez nekem. Lábaim lefele lógnak, és hátam neki támasztom egy arra tökéletes faágnak, talán el is tudnék így aludni. Félek el is fogok, már alig bírtam nyitva tartani szemeim, és el is bóbiskoltam. A kezemben tartott nyalánkságot is elejtettem és a fűben landolt. Annyira belemerültem a gondolataimba, majd elnyomott az állom hogy fel sem tűnt hogy nem vagyok egyedül…


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 19, 2013 9:59 pm-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Jan. 19, 2013 6:10 pm

Ma is korán reggel keltem fel, mint minden reggel. Igaz dolgom az nincs, csak megszokásból Régen mindig én nyitottam és pakoltam ki a virágüzletben még suli előtt. Az ilyen szokásokkal sajnos nehéz szakítani, de a korán kelésben nincs semmi rossz. Sőt.. ha nem alszom délig sokkal több minden t csinálhatok. Egy kiadós reggeli után természetesen lesétáltam a városba körülnézni, hogy mi a helyzet. Már két napja, hogy hivatalosan s tagja vagyok az Angelic Voice-nak. Igaz eddig semmiben sem változott a mindennapi életem emiatt, de azért remélem, hogy majd hamarosan fog. A városban semmi érdekeset nem találtam. Unalom volt. Játékost sem nagyon látni ilyenkor. Közrejátszhat persze az is, hogy korán van, vagy pedig az, hogy mind a felsőbb szinteken vannak, és ott tengetik a mindennapokat. Ha én nem lustálkodtam volna annyit, nem titkolóztam volna, akkor lehet, már velük lehetnék én is. Elsétálva a hirdető tábla előtt láttam, hogy van pár felvehető küldetés, de egyedül vagyok. Egyedül pedig kötve hiszem, hogy a keményebb küldiket is végig tudnám vinni. Lehet állatidomárnak kellett volna menjek,hogy ha nincs senki akivel el lehetnék akkor legalább vele játszhatnék valamit. Jobb ötlet híján irány a városon kívülre. El kell ütni valamivel az időt, mert ha nem csinálunk semmit akkor csak vánszorog. A városból kiérve ötletem se volt merre haladjak tovább, de nem is baj.. egyszerűen csak arra megyek amerre még nem voltam. és nem bántam meg.. egy kicsit sem..
-Azta -.*- ámultam el a hatalmas virágos mező láttán. Igen.. fiú létemre bizony szeretem a virágokat, hiszen virágboltban dolgozom. És szerintem nem is ciki. A lányoknak is bejött a munkám, persze nem emiatt vállaltam el, hanem mert a nénikémnek kellett segítenem. Én meg azt örömmel tettem. A mező közepén egy nagy fa díszelgett.. ezt mintha nekem találták ki. Odasiettem és ledőltema tövébe pihenni egy kicsit. Fáradt nem voltam, csak élveztem a virágok illatát és a lágy szellőt ami simogatta az arcomat.. Kellemes érzés.. nagyon. Annyira, hogy lassan el is nyomott az álom. Nem tudom mennyi ideje szundíthattam, de csak akkor keltem fel, mikor valami a fejemen megpattant.
- Hmmm?? – néztem értetlenül, majd megláttam egy nyalókát a fűben ami pixeleire hullott.
- Ez honnan került ide??- értetlenkedtem majd felkeltem, hogy megnézzem ki az aki ilyenekkel dobálózik, de nem láttam senkit sem a környéken.
- Hmm…- fejemet vakargattam.. lehet hallucináltam csak?? De nem.. halk szuszogást hallottam felülről.. -_O Egy lány szunyókál fent a a fán. Hogy mikor került ide azt nem tudom.
- Héé.. leesel..!!- szóltam, de nem hiszem hogy hallotta.. így odafutottam amilyen gyorsan csak tudtam, hogy elkapjam a lányt, ami sikerült is..
- Héé.. Jól vagy??
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 19, 2013 6:54 pm

Nem szándékosan volna de valahogy mégiscsak elnyomott az álom. Nem szeretek nyílt terepen elaludni, főleg a város adta védelem nélkül ugyanis így állítólag könnyedén megölhetnek, és csak az ostoba ember kockáztat ilyesmiket. De mégis egyre inkább elnehezedett a testem és a szememet sem tudtam tovább nyitva tartani, furcsa álmom volt most csak képek villantak fel melyben Rita arcát tudtam kivenni, ami meg is ijesztett ugyanis furcsa szokatlan kegyetlenséget, vagyis inkább érzéketlenséget tükrözött. Majd az öcsém képe villant fel előttem, Sato ha velem beszélt mindig mosolygott, de most olyan volt mintha mérges lett volna, mintha utált volna. Szívem egyre gyorsabban vert, ezek az emberek nagyon fontosak számomra, semmiképp sem szeretném elveszíteni őket vagy hogy bármi miatt is megutáljanak engem. Majd elkezdtem érezni hogy dőlök, arra keltem fel hogy zuhanok, de nem tudtam már semmiben sem megkapaszkodni, nyúltam az utolsó ág után is de pár centi miatt zuhantam tovább. Meghallottam egy fiú hangot ami azt mondta hogy le fogok esni, de kösz ennyit már én is tudtam. Gondoltam hogy kikiabálom de nem igazán volt rá érkezésem épp csak egy:
- Kyaaaaaa-t…- tudtam megejteni, mire a fiú karjaiban találtam magam. Pár pillanatig csak pislogtam majd, mikor megkérdezte hogy jól vagyok-e csak pislogtam és némán bólogattam. Majd észbe kaptam, és elkezdtem hadonászni a kezemmel és a lábammal hogy:
- Tegyééél lee! – Majd ha letett megköszöntem ismét megszólaltam:
- Köszönöm hogy elkaptál. Majd hátra pillantottam ahova zuhantam volna.
- Ha te nem vagy, nagyon megüthettem volna magam! – Majd rájöttem hogy hülyeséget mondtam elvégre nem érzünk fájdalmat ebben a világban. Bele is pirultam hogy csak fecsegek össze vissza hülyeségeket. Majd hogy ne tűnjek ostobának kérdésekkel kezdtem el bombázni:
- A nemem RenAi, de szólíts csak Ai-channak. Neked mi a neved? Mióta játszol? Ez az első fprg-d? Milyen kasztú vagy? Szép időnk van nem? Whaaaa, megint csak ostobaságokat beszélek bocsánat. – Szabadkoztam mert tudtam hogy ezzel a közhely kérdésekkel csupán magamat járatom le.
- És te hogy kerültél ide? Én csupán sétáltam és megpillantottam ezt a fát, lehet ostobának tartasz hogy ekkora „nagy lány” létemre felmásztam rá, de olyan megnyugtató ott fent a levegő, vagy a környezet nem tudom… de jó érzés onnan nézni a világot – A mondatom vége fele szintén bele zavarodtam a mondatomba, félő hogy teljesen lököttnek, vagy zavarodottnak néz a fiú, de ma valahogy nem vagyok a szavak embere. Ugyanakkor mindvégig mosolygok, és igyekszem kedves lenni a fiúhoz.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Jan. 19, 2013 8:35 pm

Végtelen unalmamban elhagytam a kezdetek városát, hogy kezdjek valamit magammal. És jól is tettem, mert egy igen gyönyörű tájra tévedtem… egy virágos mezőre. Szemet gyönyörködtető látvány volt és igen kellemes illat lenge körül a mezőt. Le is ültem az egyetlen fa tövébe… nem voltam fáradt, de mégis elnyomott az álom. Nem tudom meddig aludtam volna, mert egy lezuhanó nyalóka felébrezett. Furcsálltam a dolgot rendesen.. Talán valaki eldobott?? De nem, mert nem láttam senkit sem a környéken… Vagy nyalóka terem a fán?? De az sem.. Majd meghallottam egy halk szuszogást és felnéztem. A szuszogás forrása egy lányka volt. Aki elkezdett lefelé csúszni. Azonnal a segítségére siettem és elkaptam a zuhanó lánykát.. sikerült időben elkapnom mielőtt megüthette volna szegénykét. Igaz fájdalmat nem érzünk ebben a világban de akkor sem kellemes leesni egy fáról. Mikor elkezdett ficánkolni és kijelentette, hogy tegyem le azonnal megtettem és csak mosolyogtam rá.
-Igazán nincs mit, csak nem akartam, hogy a föld fogjon meg..- A lány valamiért elpirult… hmmm nem tudom, hogy miért lehet zavarban.. talán a szemkötőm miatt?? Áhh.. az nem ilyen reakciókat szokott kiváltani az emberekből. De mielőtt erre rákérdezhettem volna már kérdésekkel bombázott. Nem értettem mi van vele, de megjegyeztem az összes kérdést, hogy válaszolni tudjak rá szépen sorjában.
- A nemed?? – értetlenkedtem, de biztos csak nyelvbotlás volt.
- Öhm Szia Ai-chan az én nevem Tetsuko Jin..és azóta játszom itt mint te. És ne.. nem ez az első frpg-m. Harcművész a kasztom és igen.. nagyon kellemes időnk van ma..- válaszoltam szinte az összes kérdésre amit feltett
- Semmi baj.. csupán kíváncsi voltál.. előfordul. Szívesen válaszoltam a kérdéseidre. – ismét egy kis szóáradat érkezett Ai-chantól, de nem bántam. Amúgy is unatkoztam, most végre van valaki akivel eltölthetek itt némi időt, ha csak pár pillanatot is.
- Unalmamban indultam sétálni és megpillantottam ezt a csodás virágos rétet.. a nagy fával a közepén. Vétek lett volna kihagynom egy kis sziesztát és meghúztam magam a fa tövénél. - Csak most néztem végig alaposan a hölgyeményen és nem csak kedvesnek találom, de nagyon csinosnak is. Bár kicsit zavarban van, de ettől még aranyos.
- Szerintem a fára mászás nem éppen korhoz kötött. Ha ahhoz volt kedved én nem ítéllek el. Teljesen normális dolognak tartom. Vehetjük úgy mint egy rossz szokást, bár nem rossz, vagy mint egy hobbit. – mindvégig mosolygok Ai-chanra.. ha már volt olyan kedves és szóba állt velem annak ellenére, hogy egy szemkötőt viselek.. ami általában elhajtja közelemből az embereket és ignorálnak. Nem hibáztatom őket és már amúgy is megszoktam.
- Ai-chan azért kérlek vigyázz jobban magadra.. ha jól sejtem fen a fán elaludtál. Az it kint nagyon veszélyes dolog. Nem lenne jó ha bajod esne.
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 19, 2013 9:20 pm

A mai nap sem indult többnek mint a többi és mégis egy fiú karjaiban kötöttem ki a végére, vagyis nem is nevezhetjük a végének elvégre még akad tenni való ha úgy akarja az ember. Lemondtam arról hogy ma küldizzek vagy küzdőterezzek, bár a második elég csábítónak hatott, és most mégis itt vagyok egy vörös hajú fiú karjaiban, miután ügyesen lepottyantam egy fáról szundi közben. Mikor felfogtam mindezt elkezdtem kapálózni, hadonászni mindazt ami hirtelen az eszembe jutott, és kiabálva kérleltem hogy tegyen le, amit első szóra meg is tett. Nagyon kedvesnek tűnik bár eleinte kicsit meglepődtem, de a figyelmességével rögtön zavarba is hozott, majd kérdésekkel bombáztam, magam sem tudom miért. Talán csak enyhíteni akartam a helyzetet ugyanis elég cikinek gondoltam hogy alvás közben pont egy fiú karjaiba pottyanok, ugyanakkor aranyos is, mármint a részéről, biztos akadt volna aki még le is veszi a fejem hogy miért is merek mellé esni ezzel megzavarva délutáni sziesztáját, erre a gondolatra rögtön Zhel jutott az eszembe, de Ő még csak nem is hasonlít erre a fiúra. Illedelmesen bemutatkozott majd szépen egyesével felelt az összes kérdésemre. ~ Ejha jó memóriája van a fiúnak ~ Ugyanakkor volt egy furcsa visszakérdezése amit nem tudtam hova tenni, elvégre nem kérdeztem meg a nemét, hacsak az értetlenkedése nem-e arra utal hogy Ő nem tudja eldönteni az enyémet. Erre a gondolatra kicsit mérges lettem, elvégre a hosszú haj a dekoltázs és még a szoknya is enyhén szólva utal hogy mégis melyik nemhez tartoztok, de szóvá nem tettem, nem akartam még inkább leégetni magam. Elmondta hogy unalmába indult körbenézni a város körül és úgy akadt erre a szép tájra, majd nyugtatni akart hogy a fára mászás nem korhoz kötött, és hogy mindenkinek kell valami hobbi. Lenyűgözött hogy milyen természetes a fiú és hogy minden mondata csak úgy áramlik belőle ami annyit tesz hogy nem gondolja át, csak őszintén mondja a véleményét. Arról nem is beszélve hogy végig kedvesen mosolyog, aranyos fiú.

- Jin, ugye? –
Kérdeztem vissza a nevére, nekem sajnos nincs olyan jó memóriám mint neki.
- Kedves vagy hogy ezt mondod, de ez nem hobbi, már rég másztam fára egész kicsi voltam mikor utoljára felmásztam a hátsó kert diófájára, persze lejönni sose tudtam, így mindig kiabálnom kellet hogy valaki végre leszedjen. – Nevettem el magam. Majd folytattam:
- A vége persze az lett hogy apu épített nekem oda egy faházat, és hozzá létrát, de ahogy nőttem egyre kevesebbet jártam fel oda, majd semennyire. Nem is tudom mi üthetett belém hogy ismét fára másztam. – Koppintottam rá a fejemre és lüke arckifejezést vágva kinyújtottam a nyelvem.
- Azt mondtad harcművész vagy ugye? Kipróbálhatom a fegyvered? Ha jól tudom a kasztod lándzsát használ, kíváncsi vagyok ki tudnám-e próbálni? Mármint hogy kézbe tudnám-e venni, tudod én kardforgató vagyok így az én fegyverem a kard, nem tudom hogy a rendszer engedné-e hogy más fajta fegyvert érintsek, lehet furcsa kérés de kíváncsi vagyok rá, ha szeretnéd te is kipróbálhatod a kardom. – Ajánlom fel, tényleg nem tudom hogy miért kértem meg rá, puszta kíváncsiság azt hiszem. De nem árt minél több dolgot megtudni a játékról, így igyekszem egyre több és több információt összegyűjteni. Ha felém nyújtja, nem veszem el azonnal először megfogom majd megvárom mi történik, persze szinte biztos vagyok benne hogy nem használhatom de akkor is tudnom kell hogy tényleg így van-e. Persze képzeletben már szaladgálok egy-egy kasztomhoz nem illő fegyverrel, milyen komoly lenne ha tudnám váltogatni őket. Jelent meg ördögi mosoly az arcomon, mellette két kicsi ördög szarvacska és akkor már nem maradhat el a farkinca sem.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Jan. 19, 2013 10:17 pm

Délutáni sziesztámat egy furcsa, de nagyon kedves és csinos lány zavarta meg. Illetve nem is megzavarta, csak.. hát hogy is mondjam.. a karjaimba pottyant,mert fent elaludt a fán szegényke és elvesztette az egyensúlyát. Leesni meg csak úgy nem hagyhattam, az nem lett volna fair. Ha tehetek valamit, amivel segítek, akkor megteszem, és nem csak nézem. Az gonosz dolog és nem is értem azokat az embereket, akik csak tétlenül nézik, ahogy a másik szenved, vagy esetleg baja lesz. Nem vetem meg őket, csak nem értem,hogy tudják tétlenül nézni a másik szenvedését. A karjaimban a lányka először csak pislogott párat, majd kérésére letettem. Megköszönte, hogy elkaptam.. Jól nevelt lány és a nevét is megtudtam RenAi.. furcsa, de annál különlegesebb, a becézése meg egyenesen aranyos. Ezután kérdésekkel bombázott, még levegőt se vett közben. Persze válaszoltam is mindre és arra is, hogy hogyan kerültem erre meseszép helyre. Úgy vettem észre, hogy egy kicsit zavarban, van.. nem kellene, de nem teszem szóvá.. valami az súgja,hogy azzal csak rontanék a helyzeten.
-Igen Jin- válaszoltam kérdésére. Nincs nehéz nevem, de annyi dolog jár Ai-chan fejében, hogy bizonyára elfelejtette. A kis történetét meghallgatom.. igen.. Emlékeztet arra az esetre, amikor még Yua a húgom is kicsi volt. Hasonlóan energikus kis lurkó, aki imádott felmászna magas helyekre, de amikor már lefele kellett jönni.. na akkor kellett az onii-chan, hogy leszedje a kis rosszcsontot.
- Megértem. Tehát nem hobbi, de emiatt nem kell ostromolnod magad. Csak kedved támadt fára mászni és kész. Ebben nincs semmi rossz, még ha te annak is tartod. De ez csak az én véleményem. – nem akartam ezzel megbántani, remélem nem is annak fogja fel. Akkor eléggé rosszul érezném magam, de ez is benne van a pakliban. A következő kérdés megint csak nem olyan volt amit gyakran hallok.. kicsit kuncogtam is. A kíváncsiság nem bűn és Ai-chan esetében igen aranyosan jött ki.
- Igen Harcművész vagyok Bár nekem nem lándzsám van, hanem sima botom. Tudom nem valami nagy szám, de nekem ez jutott. Tudod a harcművészeknél nincs az a megkötés, hogy mindenki ugyan azt a fegyvert használja, mint a kardforgatóknál. Az ő esetükben ugye csak a kard használható. Én azonban láttam olyan harcművészt, aki lándzsával harcol, aki szigonnyal, van olyan is aki kaszával.- világosítom fel egy picit, persze nem lenéző hangnemben. Épp ellenkezőleg. Élvezem ezt a társalgást, pedig nem is tart olyan régóta.
- Persze ez csak nyugodtan.. megfogni megfoghatod, csak használni nem tudod valami jól. Ne haragudj a szavaimért de béna vagy vele.. tényleg ne haragudj érte..- máshogy nem tudtam ezt elmagyarázni. Elővettem a botomat és odanyújtottam neki, hogy átvegye.. persze nem merte egyből megfogni. Arcán érdekes kis vigyor jelent meg.. de még így is aranyosnak találom. És persze hagyom hagy próbálkozzon a fegyveremmel.

avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 19, 2013 11:08 pm

A fiú igencsak közvetlennek tűnt így könnyedén kezdeményeztem vele párbeszédet, sőt örültem hogy akad akivel el tudok beszélgetni, nem mintha nem lenne kivel, de most a viadal idején valahogy mindenki annyira elfoglalt lett hirtelen. Persze lehet nekem is gyakorolnom kéne vagy legalább úgy tenni, de mint olyan sok dolognak ennek is az információ és a kreativitás az alapja, azaz hogy, hogy használjuk ki az elénk tárulkozó lehetőséget dönti el hogy ki lesz a győztes, vagy legalább az esélyesebb. Hiába erős valaki, ha az érzelmei visszatartják, vagy hiába erős akaratú valaki ha nem látja a lehetőségeket. Azt hiszem ebben is az egyensúlyt, kell valahogy megtalálni, hogy ügyesebbek tudjunk lenni a másiknál, örülök hogy ebben a meccsben nem számítanak a tárgyak bónuszai, mivel így új esélyt adnak azoknak akik még nem tudták maguk igazán felszerelni ritka vagy épp egyedi itemekkel. De megint elkalandoztam, szóval úgy látom Jin nem az az izgulós fajta, már ha egyáltalán jelentkezett a saját kasztjának szánt viadalra. Ahogy hallgatom nagyon tapasztalt lehet a kasztját sőt talán más fontos dolgokat is tudhat a saoról. Azt hiszem az lesz a legjobb megoldása hogy tanulhassak tőle ha kihívom, bár félő hogy ha ennyi mindent tud nem igazán lesz esélyem, de egy fene majd kialakul valahogy a dolog.

Jin meg szeretett volna erősíteni arról hogy szerinte a fára mászás nem furcsa dolog, bár így bele gondolva lehet csak én reagáltam túl, és ezzel csináltam bolhából elefántot. A fiú végig nagyon kedves volt és mikor a kasztja és fegyvere felől érdeklődött akkor is közvetlen hangon, türelmesen válaszolt minden kérdésemre. Amikor a harcművészek fegyvereiről tartott felvilágosítást kis híján tátva maradt a szám, kicsit bosszantónak tartottam hogy a kardforgató csakis kardot használhat, bár ez benne van a nevében is, szóval nincs jogom fennakadni semmi hasonlóságon, bár bele gondolva hogy akkor mennyi fegyvert próbálnék még ki szívesen, nem hiszem hogy tudnék választani, így lehet szerencsés vagyok hogy csak egy kardom van és ennek a használatát kell elsajátítanom. Jin mikor megkérdeztem hogy megfoghatom-e a fegyverét arra is csak közvetlen hangon válaszolt hogy nyugodtan. Bár említette hogy egy bottal harcol, mégis azt hittem hogy egy lándzsát vagy valami hasonló fegyvert fog elővenni, mire egy hosszabb botot vett elő. Először elfogott a kuncogás, majd a nevetés, de mivel nem akartam megbántani így gyorsan össze is szedtem magam. Majd pár pillanat múlva ki is vettem a kezéből, de amint Ő is elengedte egy kiírás jelent meg mely szerint ez nem multikaszt fegyver, így nem használhatom. Majd elpixeleződött és ismét a tulajdonosánál jelent meg.
- Sejtettem hogy valami hasonló lesz, bár eljátszadoztam a gondolattal hogy kipróbálhatom. Ha gondolod oda adhatom a kardom, de hasonlóképp fogsz járni mint én. De, ahogy nézem elég jártas vagy mind a kasztod terén mind pedig a sao világával kapcsolatban. Mit szolnál ha versenyeznénk egyet és ha győzök mesélsz a kasztodról és mindent elmondasz amit csak tudsz, haa viszont te győzöl akkor elhalmozlak nyalánkságokkal. – Mondtam majd mivel fer üzletnek találtam büszkén kihúztam magam. Reménykedtem benne hogy elfogadja a kihívásom, de ha nem az sem gond úgyis ráveszem hogy mesélje el mindazt amit tud.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Jan. 20, 2013 12:26 am

A nap sokkal kellemesebben telt számomra mióta találkoztam Ai-channal. Nem érzem már az unalmat, az unalmat amit sosem szerettem, de ki szereti?? Senki. Más ha lustálkodik és más ha unatkozik az ember. Igaz én lustálkodni sem szeretek. Ez a mostani is csak egy kis szieszta, amivel unalmam próbáltam csillapítani egy kellemes környezetben. Egy virágos rét a legalkalmasabb erre a célra, mert nem csak a látvány nagyszerű, de az illatok is. Örülök, hogy ma itt pihentem le, mert így találkozhattam vele. Ai-chan nagyon kíváncsi, aranyos és csinos teremtés az biztos. Alig beszélgetek vele pár perce és máris megkedveltem őt. Persze ez csak egy irányú. Pontosabban arról fogalmam sincs, hogy Ai-chan mit gondol rólam. Lehet, hogy megbántottam pár keresetlen szóval, vagy esetleg okos tojásnak tart, mert olyan sokat magyarázok és okoskodok. Pedig egyáltalán nem ez volt a célom, csupán a kérdéseire válaszolgattam sorba egymás után és elmagyaráztam, hogy a harcművésznek, mint kasztnak nincs előírt fegyvere. Mindenkinek más, a saját igényei szerint választott egy fegyvert még a játék leges legelején. Kérésére odaadtam neki a fegyverem, bár lényegében nem értem mi a célja ezzel, de nem tudom megtagadni a kérését, ahogyan senki másnak sem. A fegyver visszakerült az én kezembe.. kapásból el is tettem a felszereléseim közé. Amúgy sem szándékoztam használni és mérete miatt macerás is cipelni. Csak akkor fogom kézben, ha valami veszély lesne rám.
-Ilyenről szó sincs Ai-chan… én sem tudok többet mint sokan mások, csupán abból élek amit még az elején az ismertetőből elolvastam- közlöm mosolyogva. Egyáltalán nem érdemlem meg a dicsérő szavakat, még ha nem is annak szánta, nekem úgy esett le.
- Nem.. Köszönöm a lehetőséget, de semmi szükség rá- utasítottam vissza azt, hogy megfogjam a kardját, hiszen mind a ketten tisztában vagyunk a következményekkel. Ami ezután következett.. hát az egy nagyon picit lesokkolt, persze mosolyom töretlen marad, csak éppen nem szólalok meg pár pillanatig.
- Ai-chan én nagyon szívesen elmondok neked mindent, amit tudok, csak tedd fel a kérdéseidet. Megpróbálok rá válaszolni. Nincs szükség hozzá semmiféle versenyre. Persze ha ragaszkodsz hozzá akkor nem ellenkezem. Ahogy te jobban szeretnéd…- nem mondok nemet egyik lehetőségre sem. Ai-chanra bízom a döntést elvégre ő a hölgy kettőnk közül. Azt nem merem kijelenteni, hogy a gyengébb is, de egy csinos hölgy. Én férfi vagyok, szeretném őt mosolyogva látni.. ha lehet még tovább. A lányok akkor legszebbek, ha mosolyognak. És persze nagy benyomást tett rám azzal, hogy nem szólt meg, sőt még meg sem jegyezte a szemkötőm. Mások egyből rákérdeznek, hogy mi történt a szememmel, vagy csak furán néznek rám, elfordulnak meg ilyenek.
- Öhm.. Ai-chan amúgy milyen versenyre is gondoltál pontosan??
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 20, 2013 3:23 pm

A fiú kedvessége és közvetlensége már a beszélgetésünk elején megfogott, elkapott miközben zuhantam lefele egy fáról, majd ezt meg is köszöntem neki, ezután illedelmesen bemutatkoztam, majd egy kisebb kérdés áradattal halmoztam el, méghozzá úgy hogy időt sem nagyon hagytam hogy válaszolhasson, de Ő utólag gond nélkül válaszolt az összes kérdésemre. Nagyon jó memóriája lehet, nekem még a nevére is rá kellett kérdezem még egyszer pedig már Ő is bemutatkozott. Majd hogy oldjam a zavarban lévőségemből keletkezett feszültséget és persze a kíváncsiság is hajtott, megkérdeztem hogy kipróbálhatom-e a lándzsáját, mire felvilágosított hogy Ő egy bottal harcol. Eleinte azt hittem csak viccel, és valami giga fegyvert fog előrántani az invertoryjából de tényleg egy bot jelent meg a kezében. Ebből mertem arra a következtetésre jutni hogy valószínű kisebb szintű lehet, ugyanakkor nagyon tájékozottak is tűnt ami ebben a feltevésemben el is bizonytalanított. Mikor ide nyújtotta hogy kipróbálhassam, amint elengedte egy hiba üzenet szerűség jelent meg mely szerint nem használhatom mivel nem multikaszt fegyver, majd el is pixeleződött és tulajdonosa kezében jelent meg ismét, amit gyorsan el is tett a raktárába.

Furcsa kérdés lehetett ez tőlem, de tudni szerettem volna hogy mégis mi történik ilyenkor, elvégre egy harcban akár az ellenfelem ellen is fordíthattam volna a fegyverét, de ezt úgy látszik csak a saját kasztomban tudom megtenni. Nem baj, ettől csak még izgalmasabb lesz egy mérkőzés. Majd szépen felvilágosított arról is hogy ő is kezdő akárcsak én, és hogy nem tud többet mint amennyit olvasott a leírásban. Igen én, nem vettem a fáradtságot erre, és csak hirtelen ötlettől vezérelve felvettem a New Geart. Nem is sejthettem hogy ez lesz belőle.
- Nyhiii, lehet nekem is el kellett volna olvasnom… - Koppintok a fejemre.
- De nem is sejtettem hogy ez lesz belőle, mármint hogy így be tudnak zárni egy játékba embereket. - Majd oda nyújtom a kardom hogy ha gondolja kipróbálhatja, persze tudjuk már tudjuk a választ mindketten de az illem megkívánja hogy felajánljam. Persze egyértelmű volt hogy el fogja utasítani, így én is eltettem az enyémet. Majd mikor felhoztam a fogadást témát hogy versenyezzünk és a győztes valamiféle jutalomban részesül, persze az enyém az információ és a tudás jutalma lenne, míg ha veszítek a srácot nyalánkságokkal halmoznám el, elvégre ki nem szeretni az édességeket? Annak aki visszautasít egy ilyen lehetőséget, melyben édességeket lehet nyerni, annak nagy baja lehet. Jin először tiltakozik a verseny ellen, elvégre ha kérdezek Ő szívesen válaszol, de ebben mégis hol a móka? Mosolyodtam el majd megszólaltam:
- Kedves vagy, de abban mégis hol lenne a móka? – Mosolyodtam el majd közel hajoltam hozzá és mókuspofát vágtam miközben a mutató újamat felfele nyújtottam, a hüvelyk újammal meg kitámasztottam az állam. Ezzel próbáltam nevetésre bírni a fiút, vicces arcot vágtam, amitől egyszerre tűnök ostobának és mégis lehengerlően aranyosnak. Majd úgy látszik beadja a derekát, mivel megkérdezi mégis milyen versenyre gondoltam. Ami kicsit lesokkolt mivel még nem gondolkoztam el ezen. Pár másodpercig csak álltam egy helyben és néztem körbe hogy mégis mit tudnék kitalálni.
- Hümmm, lehet tőlem fogócska, bújócska, mob vadász verseny, virág gyűjtő verseny, famászó verseny, édesség evő verseny, vagy akár meg is küzdhetünk…Vagy akár mindegyiket végigcsinálhatjuk. - Mosolyodtam el miközben felsoroltam mindent amit csak ki tudtam találni. Remélem legalább egy tetszeni fog neki a felsoroltakból.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Jan. 20, 2013 5:36 pm

Ez a lány akivel itt futotta össze nagyon csinos, aranyos és roppantul kíváncsi természet. Kellemesnek találom a társaságát.. nagyon kellemesnek. És Nem csak azért, mert unatkoztam, amíg ide nem ért, vagyis fel nem figyeltem rá és el nem kaptam mikor leeset a fáról, amin elszundikált. Kezdeti zavara már szinte teljesen eltűnt. Valamivel összeszedettemben kérdezget és nem össze-vissza. Mondjuk arra is tudtam válaszolni, nem gond, de így mégis csak élvezetesebb egy társalgás, mintha elhadarnánk gyorsan mindent a másik meg foglyon fel belőle minél több dolgot. Az úgy túl macerás. A villámgyors ismerkedés után elkérte a fegyverem, amiről azt hitte szegényke, hogy lándzsa, ezért, hogy ne érje meglepetés felvilágosítottam a harcművész kaszt egyik sajátosságáról. Természetesen ezután kezébe adtam a fegyverem és pont az történt, amire számított.. mégis ki kellett elégítenie túlzott kíváncsiságát és én ebben szívesen segítettem és segíteni is fogok neki.
-Hát igen.. Sokan esnek abba a hibába, hogy annyira szeretnének már játszani, hogy későbbre halasztják a kézikönyv elolvasását. Ez nem is baj, mert normális esetben mikor már kipróbáltad a játékot elolvasod rendesen.. csak ugye itt nem volt rá lehetőség, mert itt ragadtunk.. – felelem, mosolyogva miközben elrakom a fegyverem az inventorymba.
- Egyikünk sem sejtette Ai-chan. Nagyon csúnyán átvertek minket. Sajnos nem tehetünk ellene semmit. Csak azt, hogy éljük tovább az életünket ebben a világban és törekszünk a kijutásra. Igaz néha nem árt lazítani és szórakozni. Különben összeroppanna az ember a nyomás alatt. Ami sajnos már pár emberrel megtörtént. – gondolataimat véletlenül hangosan kimondtam, remélem nem untatom vele Ai-chant.. A következő kérdése ismét elgondolkodtató volt. Nincs szükség versenyre, mert anélkül is mindent elárulok vele.
- Móka??- ez eddig meg sem fordult a fejemben. Bizony mókából hiány van főleg, ha javarészt egyedül van az ember. Egy ilyen kis mókára nem mondhatok nemet. Főleg ezek után… Ai-chan arckifejezése megváltozott.. kis pufi arcocskával is nagyon aranyos.. kezdetnek még el is pirulok egy kicsit.. majd egyik kezem az ajkaim elé kapom és halkan kuncogni kezdek. Visszafolytok egy hangosabb nevetést, mert nem akarom vele megsérteni. De nem csak aranyos, hanem vicces is ez az arckifejezés. Mikor a nevetésem végérvényesen elfojtom, már kapom is a választ illetve a válaszokat a kérdésemre. Bevallom másra gondoltam, de viccesnek ígérkeznek.
- Hmmm.. Nekem bármelyik megfelel Ai-chan … a döntést rád bízom, hiszen te vagy az értelmi szerzője az egésznek. Rád bízom magam. Mókásnak ígérkezik így mindenben benne vagyok Smile
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 20, 2013 7:24 pm

Úgy látom Jin nem csak kedves aranyos de még türelmes is, jó vele beszélgetni, és azt mondta szívesen válaszol bármilyen kérdésemre, közvetlen egy fiú, ugyanakkor semmi sincs ingyen és én az a típus vagyok aki szeret megharcolni azért ami van vagy épp lesz neki, legyen ez akár egy fegyver akár valamilyen item vagy akár az információ. Arról nem is beszélve hogy harc közben is rengeteget tanulhat az ember, nem csak a harcról, kasztokról, hanem önmagáról vagy épp a társáról is tömérdek információ hull az ember ölébe, ha figyel. Majd mikor kijelentettem hogy talán nekem is el kellett volna olvasnom, kicsit félre értett a fiú, elvégre én nem akartam játszani, csak kíváncsiságból felléptem hogy mégis milyen világ lehet az ami olyan könnyedén szippant magába emberkéket, az öcsémmel az élen. Már nyílott a szám hogy magyarázkodjak de inkább elhallgattam és figyeltem a fiú további mondanivalóját. Kiderült hogy sok dologban egyet ért velem, mint például azzal hogy ez az egész enyhén szólva volt szemét és aljas húzás Akihikó részéről. Utána azzal is egyet értett, hogy nem tehetünk mást mintsem elfogadjuk hogy egy ideig itt kell élnünk és törekedni a kijutásra, na meg persze nem árt a kikapcsolódás sem. Ezzel úgy ahogy van egyet értek, látok embereket akik tényleg képesek bele merülni az önsajnálatba és előbb utóbb tényleg bele is őrülnek. Ugyanakkor találkoztam már olyanokkal is akiknek ez az élet tökéletesen megfelel, őket nehezemre esik megérteni, ugyanakkor sejtem hogy ezzel egy új életre kaptak lehetőséget, és odakint talán nincs aki várja őket, de legtöbbször mégiscsak olyanokkal találkozok akik hasonló nézeteket vallanak mint én, és erre a tökéletes példa Jin. Amikor felhoztam hogy mókásabb egy versenyben megszerezni amit akarunk, először meglepődött sőt vissza is kérdezett, amire én egy nagy biccentéssel válaszoltam. Majd vicces fejet próbáltam vágni, ami Jin arcát elnézve mivel először egy kuncogást próbált elfojtani ami egyre csak erősödött, majd össze szedte magát. De ahogy igyekezett elfojtani a nevetését a srác úgy tőrt ki belőlem is. Elvégre azért csináltam hogy nevetni lássam a fiút. Majd mikor össze szedte magát, megkérdezte hogy milyen versenyekre gondoltam, kisvártatva de elkezdtem sorolni mindent, ami csak az eszembe jutott. Majd vártam a válaszát, örültem volna, ha Ő választ, de úgy döntött mivel én vagyok az „értelmi szerzője” ennek az egésznek döntsek én.

Kezem a szám elé tettem és gondolkodást erőltettem az arcomra, persze mást sem csináltam csak képzeletben végigjátszottam hogy miként nézne ki a felsoroltak listája. Elsőnek a fogócska, látom magam ahogy szaladok a fiú elől de Ő épp egy lépésnyire van majd megbotlok (mivel ez rossz szokásom) Ő meg keresztül esik rajtam. ~ Elvetve ~
A bújócska sem lenne rossz épp csak egy mezőn nem sok hely van ahol el lehetne bújni. ~ Elvetve ~ Majd a másik ötletem a mob vadász verseny volt, körülnézve akadt pár levadászható vaddisznó és farkas körülöttünk. ~ Talááált ~ Persze nem állt meg a fantáziám ennyinél láttam miként gyűjtünk virágokat, mászunk fára vagy épp tömjük tele magunk édességgel, de ez megmarad későbbre. Kisvártatva de megszólaltam:
- Hümm, mob vadász verseny! – Kiáltottam fel miközben kezem az ég felé nyújtottam úgy hogy a mutató ujjammal akár lőhettem is volna.
- Mit szólsz hozzá? A verseny menjen időre, ééés győzzön az aki a legtöbbet levadássza! – Mondtam lelkesen.
- Az időt tudjuk a rendszer időhöz mérni, és legyen tíz perc, ennyi időnk van hogy levadásszuk a mobokat, és ér benne minden, mint p.l. le lehet vadászni az ellenfél mobját is, ha gyorsabbak vagyunk. – Itt kacsintottam egyet. És mosolyogva várom hogy bele egyezzen, esetleg fűzzön hozzá bármiféle véleményt vagy ötletet.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Jan. 20, 2013 8:02 pm

Ma reggel mikor felkeltem, meg voltam róla győződve, hogy ma is tök unalmas napom lesz. Tele semmittevéssel és punnyadással amiből még nekem is elegen van néha. Igaz nem szokásom panaszkodni, de néha jól esne csak úgy kiereszteni a felgyülemlett feszültséget. De jól van ez így.. egyenlőre. Egy égből pottyant lányka megkoronázta az egész napomat. Igazából fáról pottyant, de a másik sokkal jobb hasonlatnak tűnik. Gyorsan meg is ismerkedtünk, majd villám kérdéseire villám válaszokat adtam, míg végül ott kötöttünk ki, hogy versenyezzünk valamit válaszokért és édességért cserébe. Én szíves örömest válaszolok a kérdéseire, de ő ezt nem akarja. Szerinte mókásabb lenne a dolog, ha versenyben szereznénk meg azt amit akarunk. Egy kis móka nekem mindig jól jön, csak nem vagyok annyira hozzászokva ebben a világban. Talán javul majd ez, most, hogy beléptem az Angelic Voice-ba. A tagokkal még nem találkoztam, de minél előbb szeretnék rájuk időt szakítani. Vagyis azt szeretném, ha nekik lenne idejük rám.. Csak egy röpke tíz perc, vagy még annyi sem. Ezen rágódni ráérek majd később, most Ai-channal szeretnék foglalkozni, mókázni vagy versenyezni, ahogyan ő is mondta nem olyan rég. Felsorolta a lehetőségeket, de én ráhagytam. Az ő ötlete volt, válasszon ő. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója. Kicsit kuncogtam megint.. látva, hogy töri a kis buksiját. Elég vicces és egyben aranyos is volt. Nem szólok közbe, nehogy megzavarjam a gondolatmeneteit. Szemlátomást nagyon erősen koncentrál… Amíg ezt teszi nem szólok semmit.. Csupán keresek egy szép rózsaszínű virágot, aminek kellemes illata is van a szépsége mellett. Pár pillanat és már a kezemben is fogok egy olyat.. ami önmagában rózsaszín, legalábbis a szirmai és a közepe felé fehéredik.
-Ai-chan ha megengeded…- kérek mosolyogva engedélyt, hogy a hajába tűzhessem. Ha megkaptam akkor meg is teszem majd mosolyogva nézegetem pár pillanatig.
- Illik hozzád Ai-chan.. így még gyönyörűbb vagy..- bókolok neki, hiszen megérdemli. Biztos tett ezért a kinézetért és a stílusa is tetszik nekem. Persze olyan ember még nem nagyon született, akit én nem tudnék elviselni. Még csak nem is utálok senkit. Mindenkinek jár pár esély, mielőtt végleg elítéljük..
- Mob vadászat verseny?? Értem- majd én is követtem a mozdulatot és az ég felé mutattam mutatóujjamat kinyújtva. A szabályokat hallgatva körülnézek.. van pár mob a környéken így kivitelezhető.
- Hmmm.. tíz perc és happolni is lehet?? Értettem- mondom mosolyogva és egy szalutálást is elengedek, jelezve, hogy vettem a parancsot.
- Akkor szól mikor is kezdjük Ai-chan- azzal előveszem a kis botocskámat, hogy megkezdhessük a kis versenyünket.

avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 20, 2013 9:20 pm

Jinel egy játékkal teli fogadást beszéltünk meg, aminek a lényege hogy ha én győzök információt nyerek ha Ő akkor meg tömérdek édességek jutalmazom. Bárhogy is szerintem vesztes nem leszek, mármint ha elbukom a fogadást, akkor is nyertem mivel a mai nap egy érdekes és tartalmas délután felé tart.

Tehát elkezdtem törni a fejem hogy mégis melyik lenne a legjobb választás a már egyszer felsoroltakból, gondolkoztam a fogócskán és a bújócskán, de egyrészt gyerekes másrészt meg nem túl megfelelő hozzá a környezet, így maradt a mob vadászat, persze akadt még bőven ötletem de ez tűnt a legkézenfekvőbbnek, elmélkedésem közepette Jin valamit nagyon elkezdet keresni a közelbe, majd egy rózsaszín virággal a kezében jelent meg ismét. Majd meg kérdezte hogy a hajamba tűzheti-e. Először csak elpirultam majd bólintottam hogy szabad. Amikor közelebb hajolt hozzám hogy a hajamba tűzze éreztem hogy arcom szépen elkezd vörösödni. Majd mikor végzett még azt is hozzá tette hogy illik hozzám és hogy ettől még gyönyörűbb vagyok. Azt hittem itt fogok össze elájulni és össze esni. ~ Nem flörtről volt szó hanem versenyről! ~ Vagy lehet ezzel akar össze zavarni? De hamar rá kellet jönnöm hogy erről szó sem lehet mivel még csak nem is ismertettem az elképzeléseim. Így kisvártatva de össze szedtem magam, és ismét normális arcszínnel néztem a fiú szemébe, amitől persze eszembe jutott a virág és önkénytelen megérintettem amitől persze ismét elvörösödtem. Majd össze szedtem magam, megráztam a fejem és ismét a versennyel foglalkoztam. Lelkesen előadtam az elképzelésem, miszerint a mob vadász verseny lenne a legjobb, kezem a magasba emeltem és virultam mint a tejbe tök, a fiúnak is tetszett az ötlet ugyanis utánozta a mozdulatom és Ő is lelkesen kiabálta a játék nevét, aminek következtében elnevettem magam. Nem a fiút nevettem ki épp csak aranyosnak találtam a reakcióját. Majd mikor ismertettem az elképzeléseim és a szabályokat, akkor szintén mókásan elismételte és még tisztelgéssel jelezte hogy vette a szabályokat. Kérdése csakis annyi volt hogy mikor kezdjük. Előhívtam a menüm ami kiírta a rendszeridőt, és most pontosan tizenöt óra ötvennyolc perc volt.

- Kereken négykor kezdünk. –
Láttam hogy a fiú előhívja a botját és hát én sem leszek rest a kard az én kezemben is megvillant. Amint letelt az a két perc, elkiáltottam magam, de előtte még sok sikert kívántam ellenfelemnek:
- Sok sikert és… Rajta! – Amint kimondtam, már közelítettem is meg az első vaddisznót amit megpillantottam, nem figyeltem hogy a fiú merre van, épp a környék megtisztítására koncentráltam, méghozzá úgy hogy ha tehetem előrébb legyek Jinnél elvégre akkor leölöm az előtte lévő mobokat és neki kerülőúton kell megtámadni a következő csoportot azaz idő előnyt szerezek magamnak úgy hogy már van a számlámon pár halott mob.
- Egy… kettő…három! - Számolom hangosan, és sietek a következő csokorhoz nehogy a fiú beelőzzön.
- Négy… és így tovább elkezdtem keresni a fiút hogy merre lehet, majd ha megpillantom odakiáltok neki:
- Még egy perc sem telt le és már végeztem két csoporttal! - Nyújtottam ki a nyelvem mosolyogva. Ha a közelben volt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Jan. 20, 2013 10:33 pm

Megbeszéltük, vagy is inkább megegyeztünk Ai-channal hogy lesz egy kis verseny, némi információért és persze édességért, amit mindenki szeret. Még én is szereti, de amikor van rá pénzem és veszek akkor inkább a játékban ragadt kis gyerekeknek adom. Azért a kisgyerekeknek jobban kell a kis cukorka, fagyi, nyalóka meg ilyenek. Nekik sokkal nagyobb trauma, hogy bent ragadtak ebben a játékban a szüleiktől távol. Távol bizony, mert szó szerint egy világ választja el őket. Persze, hogy az én szívem is megesik rajtuk. Számomra inkább az az érthetetlen, hogy mégis vannak olyanok akik inkább átgázolnak rajtuk, szegény piciken, csak mert idősebbek. Ai-chan biztos nem olyan.. igaz nem régóta ismerem, de süt belőle a kedvesség. Aranyos lány… bár csak több ilyen aranyos lányka került volna ebbe a játékba. Ezzel, nem azt mondom, hogy jó, hogy itt ragadt.. Eszembe se jutna ilyen gonosz gondolat… Míg Ai-chan a versenyszámokon gondolkodott én kerestem egy szép virágot, amit aztán a hajába is tűztem. Nagyon jól állt neki. Nem teltek el hiába azok a virágboltban töltött évek. Igaz szerettem ott dolgozni. Sok lány jött el a sulimból vásárolgatni.. volt aki naponta is, bá nem tudom minek kellett neki annyi virág. Mindenkinek kell egy hobbi.. neki biztos a virággyűjtés volt. A virág a helyén volt Ai-chan arca pedig picikét elpirult.. lehet túl közvetlen voltam vele?? Áh.. dehogy hiszen csak egy virágot tűztem a hajába, nem vallottam szerelmet, és nem is csókoltam meg.. Valami más oka lehet. Az is lehet, hogy valami.. khöm.. perverzebb dolog jutott az eszébe… neeem.. ez is ki van zárva. Ai-chan nem olyan. Hmmm.. Mindegy is. Sikerűlt megnevettettem a pózváltással és a tisztelgéssel, aminek persze örültem. Fegyverem már a kezemben és a lány sem tartotta tovább a hüvelyben a kardot.. készen állunk
-Négykor… oké rendben.. – körülnézek gyorsan, hogy merre van a nagyobb mob csorda.. de nagyjából egyenlő számban vannak jelen kis csoportosulásokban.
- Köszönöm… neked is sok sikert Ai-chan. – és a versenyünk elkezdődött. Megvártam, míg a lány elindul valamerre, én pedig pont az ellenkező irányba szaladtam. Nem akartam előle elhalászni a mobokat és van egy olyan sejtésem, hogy még csak nem is tudnám. Ezek nagyon gyenge mobok, de még így is két ütés kell egynek, hogy kifektessem. Nem is húzom az időt.. fürgén forgatom fegyverem és csapkodok jobbra, csapkodok balra míg nem lesz a vaddisznókból egy halom pixel. Elég jó területet választottam… van itt pár mob.. de amint végzek a másodikkal hallom, hogy Ai-chan már a negyediknél jár. Lenyűgöző egy lány. Első ránézésre azt mondanám, hogy aranyos, de gyámoltalan, pedig nem.. Aranyos és kemény kis csaj… Ideje kihasználnom a botom nyújtotta előnyöket. Mindkét végével támadhatok.. két mobot is sebezhetek egyszerre. Akkor adjunk nekik.. így más sokkal gyorsabban haladtam és trükköztem is.. egy kisebb csorda közepébe ugrottam és csak körbe forgattam a fegyverem amilyen gyorsan csak tudtam.. Mind a négyet sebeztem és hamar pixel is lett belőlük. Ez a taktika jónak tűnik. Mikor Ai-chan a nyelvét öltötte rám, csak kuncogtam és viszonoztam a kedvességét.. ..ennyit meér.. A végére már rendesen kivoltam.. nem ártana gyúrni picit kitartásra.. Ai-chan viszont még mindig szökkent jobbra-balra.. energikus az tuti. A tíz perc leteltével visszamentem a fához. Kicsit fáradt voltam és leültem a fa tövébe.. pihiznem kell picikét.
- Vége Ai-chan.. ha nem haragszol meg.. pihenek egy picit.. Bár annyi energiám lenne mint neked…- felelem mosolyogva.
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 21, 2013 12:36 am

A fiú kedvessége és közvetlensége már az elején megfogott, kezdve azzal hogy elkapott miközben egy fáról pottyantam volna épp le, miután megköszöntem neki hogy elkapott nem kellet sok rögtön beszélgetésbe is kezdtünk. A fiú nagyon tájékozottnak tűnt a játékkal kapcsolatba így fel is tettem neki egy fogadást, mely alapján ha nyerek elmeséli nekem a tapasztalatait és mindent amit a játékkal kapcsolatban tud, de ha veszítek akkor én ajándékozom meg egy nyalánkság csomaggal. Úgy érzem hogy még ha veszítek is ellene akkor is győztes ként fogok kijutni ebből a kis játékból.

Megbeszéltük mikor kezdünk, mindketten elővettük a fegyverünk, felvettük a támadó pozíciót, majd a rajtra mindketten nekiveselkedtek magunk a moboknak. Én jobbra indultam és rohantam le az ott lévő mob csoportokat, míg Jin a másik irányban szedte áldozatait. Két csoport után eldicsekedtem a levadászott mobok számával, még a nyelvem is ráöltöttem, amit szintén mókásan viszonzott. Azt nem tudom hogy Ő mennyit vadászhatott le, ugyanis csak én számoltam hangosan, így gyorsan neki is álltam a folytatásnak, de nem sokáig, időközben majdnem szembe találkoztam a fiúval és csak néztem hogy miként használja fegyverét. Le voltam nyűgözve. Nem csak egy hanem egy egész csoportot szedett le egy körkörös csapással, és hasonló mozdulatokkal. Eddig azt hittem hogy gyors vagyok, de mit érek vele, ha egy-egy csapással intéz el egy egész rajt. Gyorsan fogtam a kardom, és hasonló mozdulatsort kezdtem el csinálni, hogy én is egy mozdulattal intézzek el egy csoportot és ne csak egyesével. Tulajdonképp a mozdulatsorom nem volt más mint a süni, azaz körbe lendítettem a kardom a csoport közepén, reméltem hogy így legalább be tudom hozni a lemaradásom, már ha volt. Többnyire kiirtottunk mindent magunk körül, mire megpillantottam hogy a fiú már a fa alatt heverészik. Így oda mentem hozzá.
- Negyvenkettő. – Közöltem vele büszkén karba font kézzel a választ, kíváncsi voltam hogy Ő mégis mennyit tudott levadászni, először azt hittem hogy úgy gondolja hogy eleget ölt ahoz hogy nyugodt szívvel heverészhessen addig amíg én ki nem használom mind a tíz percet, de vetve rá egy pillantást rá kellett jönnöm hogy a fiú bizony kifáradt, így nem dorgáltam meg, csak mosolyogva leültem mellé. Kezdett bennem erősödni az a gyanú hogy kisebb szintű mint én, vagyis inkább hogy nem tett túl sok pontot a kitartására, semmiben sem lehet biztos az ember. A fiúra pillantva eszembe jutott a virág amit kaptam tőle, így automatikusan a hajamhoz kaptam és észre vettem hogy már nincs benne.
- Jajj, ne! – Kiáltottam fel és szaladtam ahhoz a helyekhez ahol a mobokat ölögettem. És elkezdtem keresni azt a gyönyörű rózsaszín virágszálat. Reméltem hogy megtalálom, persze ez egy rét és tele van szebbnél szebb virágokkal, de nekem az kellett amit Jintől kaptam, nem értem be másikkal, elvégre ez az első hogy itt virágot kapok bárkitől is.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Hétf. Jan. 21, 2013 1:52 am

Az első versenyszám kihirdetésre került.. és ez nem volt más, mint a mob vadászat. Igaz nem az erősségem, de nem tudok nemet mondani Ai-channak és jelen pillanatban nem is akartam neki. Semmi ellenvetésem nem volt az ötlet ellen. Egy kis testmozgás nem árt, még ebben a világban sem. A szabályokat megbeszéltük. mind a kettőnk ugyanakkor indul és bő tíz percünk van arra, hogy minél több mobot vadásszunk le. Nem feltétlen akartam nyerni, de megtisztelem Ai-chant azzal, hogy mindent beleadok ebbe a versenybe. Igen-igen.. Ennyit simán megérdemel. Sőt még ennél jóval többet is. A puszta jelenlétével elkergette az unalmamat. És micsoda belépő volt.. egyenesen a karjaimba. Ilyen még nem fordult elő velem. Mindenesetre emlékezetes első találkozás volt. Nem is fogom elfelejteni még élek. Még egy kis rózsaszín virágot is adtam neki… a hajába tűztem, szerencsére engedte. De miért ne engedte volna?? Semmiféle hátsószándékom nem volt vele. Hogy is szokták mondani?? Hmmm… áh megvan.. Virágot a virágnak. A verseny kezdetét vette miután sok szerencsét kívántunk egymásnak kölcsönösen. Két irányba mentünk.. szándékosan választottam másik irányt.. két okból is. Mert nem akartam a lányt akadályozni.. a másik meg, így nekem is több mob jut. Ai-chan tuti levágta volna előlem az összes kis röfit és farkaskát. Logikus döntés volt. Szinte biztos , hogy nagyobb szintű mint én.. igaz nem nehéz, mert én csupán egyes szintű vagyok. Mobról mobra járt a fegyverem később meg már mob csoportról -mob csoportra… mikor megláttam, hogy Ai-chan játszi könnyedséggel teszi ugyan azt mint én. Csak gyorsabban és neki elég egy vágás is. Nem vitás, hogy kifogok kapni, de attól még nem érdemes feladni. Csodák amúgy is vannak még.. ebben a világban legalábbis. Mire a tíz perc lejárt én már kész voltam egy kicsit és leültem a fa tövébe pihengetni. Kell egy szusszanásnyi pihenés. Ai-chan is hamarosan megjelent fülig érő mosollyal.. máris feltöltött egy kis energiával. Sokat számít az ember kisugárzása és Ai-chané különleges. Biztos körberajongják.
-Negyvenkettő??!!- kérdeztem vissza.. szép nagy szám.
- Igen szép teljesítmény Ai-chan.. te győztél. Nekem csak harminchármat sikerült levadásznom. Majd tízzel megvertél… nem semmi…- örültem, hogy Ai-chan nyert, és nekem szégyellni valóm sincs. A legjobb tudásom szerint álltam hozzá a feladathoz és így buktam el. Egy tiszta küzdelemben maradtam alul. Egyből szemet szúrt, hogy nem viseli már a virágot, amit adtam neki. Hát ez van. Biztos aggatott neki a harcban. Nem rovom fel neki, az is lehet, hogy nem szereti, ha virágok vannak a hajában és csak kedvességből fogadta el. Ezek után leült mellém, de nem tartott sokáig a pillanat, mert felkiáltott és már szaladt is. -_O Nem értettem, hogy mi van egészen addig, amíg nem kezdett keresni valamit. Bizony.. a virágot, amit neki adtam. Kicsit el is pirultam, hogy ilyen sokat jelentett neki. Eddig csak egy szimpla virágnak tartottam.. Gyönyörű, de szimpla.. most viszont már nekem is több.. Tehát egyértelmű, hogy én is segítek keresgélni.
- Várj Ai-chan segítek én is..- és már rohantam is.. nagyjából emlékszem rá, hogy merre irtott.. és arra is emlékszem, hogy mikor felém nézett és kiöltötte a nyelvét akkor még a hajában volt a virág. Minden bizonnyal ott eshetett ki.. ott ahol az első ilyen pörgős csapást csinálta. Odasiettem.. és először csak letérdeltem, majd négykézlábra ereszkedtem és így kerestem. Szerencsére a memóriám most se hagyott cserben.. meglett a virág..
- Ai-chan!!.. Megtaláltam. – mondtam miközben már felé tartottam.
- Ha megengeded vissza tenném… persze csak, ha nem zavar… - ha beleegyezik és igent mond akkor nagy mosollyal az arcomon tűzöm a hajába már másodjára azt a gyönyörű virágit.
- Így ni… Tökéletes …

avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 21, 2013 4:22 pm

Elég unalmasnak indult a mai nap, de úgy néz ki mégis jól fog záródni. Felkeltem, elintéztem a szokásos dolgaimat, körbenéztem a boltoknál, sőt még a hirdetőtáblát is meglestem hátha lelek valami hasznos küldit de semmi, elnéztem a küzdőtér fele hátha akkor egy kis harccal és új ismeretek megszerzésével el tudom ütni az időt, de úgy nézem mindenki hasonló kép gondolkodott mivel tele volt harcra és kihívásra vágyó playerekkel akik még képesek voltak sorba is állni hogy kialhassanak egymással. Nos mivel én sosem szerettem várakozni így inkább sétáltam egyet, nem néztem sem a térképet sem semmit, csak mentem amerre a lábam vitt, és nem is csalódtam benne, egy gyönyörű mezőn kötöttem ki ami tele volt virágokkal, pár mob csordával, de ami engem leginkább megfogott a mező közepén megpillantottam egy hatalmas fát. Hirtelen ötlettől vezérelve fel is másztam rá, majd a gondolataim súlyától vagy a szabadtéri levegőtől nem is tudom, de elbóbiskoltam. Amikor feleszméltem, már éreztem hogy zuhanok lefele és egy vöröses színű hajó srác karjaiban találom magam, több sem kellett először zavarba jöttem majd illedelmesen megköszöntem hogy megmentet a zuhanástól vagyis inkább az eséstől. Majd elkezdtünk beszélgetni, nagyon közvetlen és kedves srácnak találtam, nem is beszélve arról, hogy igencsak tájékozott a játékkal kapcsolatban, így egy fogadást ötlöttem ki, aminek a tétje hogy mesél a tudásáról ha nyerek, ha pedig Ő nyer akkor viszont kap tőlem egy kis nyalánkság csomagot. Vagyis a kedvenc édességeim, kóstolhatja meg. A versenyszám hamarosan meglett mégpedig mob vadász versenyt indítottunk, aminek a lényege hogy tíz perc alatt több mobot kell levadászni a másiknál. Nem egy bonyolult feladat de jó mókának tűnik. Hamarosan el is kezdtük, és én élvezettel vetettem bele magam a vadászatba, én a jobbra indultam míg Jin a másik irányt vette célba, én hangosan számoltam a a levadászott mobok számát, és mikor úgy éreztem hogy előnyre tettem szert kedvesen ki is jelentettem hogy mennyi és még a nyelvem is kiöltöttem a fiúra, Jin sem tett másképp, viszonozta a gesztust, majd ismételten bele vetettük magunk a vadászatba. Mikor már szinte teljesen megtisztítottuk a terepet, a fiúval szemben álltam, és láttam hogy miként is használja azt az egyszerűnek tűnő fegyvert amit forgat, és meg kell mondjam le voltam nyűgözve, egy körkörös csapással intézett el egy-egy csoportot és máris célba vette a következőt és így tovább… ezt látva én sem hagytam magam és kardommal háromszáz hatvan fokos fordulattal intéztem el egy-egy csoportot én is. Bele élhettem magam a harcba mivel észre sem vettem hogy Jin mikor cammogott a fa kellemes hűvöst biztosító árnyéka alá. Amint észre vettem én is oda siettem és leültem mellé, de nem maradtam ott sokáig mivel feltűnt hogy a virágot amit a hajamba tűzött valahol elhagyhattam, így rögtön a megkeresésére indultam.

Mielőtt helyet foglaltam volna mellette büszkén kijelentettem a levadászott mobjaim számát, nem tudom mennyit gyűjthetett be Ő is, de akkor is büszke voltam arra a számra. Amikor mondtam, a fiún látszódott némi meglepődés, majd mosolyogva meg is dicsért, örültem a szavainak, bár tudtam hogy veszíteni kevesen szeretnek/tudnak, Jinen mégsem láttam sem megsértődést sem pedig bosszankodást, csupán egy őszinte mosollyal és kedves hangon megdicsért. Leültem mellé, és eszembe jutott a virág amit tőle kaptam pár perce, ösztönösen meg akartam érinteni, de ijedten tapasztaltam hogy már nincs a hajamban. Gyorsan felpattantam és elkezdtem azokat a helyeket végigkutatni ahol néhány perce a mob vadászatot tartottam, de sehol sem találtam. Néhány perc elteltével Jin sétál felém a virággal a kezében, nagyon megörültem is neki és sietős léptekkel én is közelítettem felé. Majd megálltam előtte, majd kedvesen megkérdezte hogy vissza teheti-e.
- Persze. – Mondtam lelkesen, nem tudom miért is kerítek ekkora feneket ennek a dolognak, de nagyon jól esett hogy kaptam tőle és kedvesnek tartottam hogy még a hajamba is tűzte, és ez megtörtént másodjára is. Most is bele pirultam picit de nem olyan feltűnően mint az előbb.
- Köszönöm. – Mondtam és fordultam körbe a saját tengelyem körül, majd ismét vicces fejet vágtam, felfújtam az arcom és ujjamat a szám elé tettem mintha gondolkodnék, majd megszólaltam.
- Huuum… Mi legyen a következő versenyszám? – Ötlet vagy valami? Nye csak én gondolkozzak. – Mosolyodtam el és kedvesen, játékból megpöccintettem a homlokát.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Hétf. Jan. 21, 2013 5:27 pm

Már az első versenyszámban megizzadtam rendesen. Vagyis nem is izzadtam, mert ebben a világban azt nem lehet, de elfáradni igen.. és én el is fáradtam. Hosszú tíz perc volt és folyamatosan csapkodtam a mobokat. Nem fogtam vissza magam.. még egy egész picit sem. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy több röfit vadásszak le mint Ai-chan. Persze néha-néha vetettem rá egy pillantást, hogy éppen mit csinál…Ő sem pihent.. így én sem tehettem. Az ember nem nézné ki belőle ezt a harci szellemet, amivel rendelkezik és ez mellé még kifogyhatatlan energia forrása van. Veszélyes ez a kettő együtt.. Igaz az ő esetében inkább aranyos. Amilyen arcokat szokott vágni.. hát az mulatságos.. ma már többször is megnevettetet. Ezért nem okozhattam neki csalódást.. A mobok hullottak csapásaimtól főleg mióta újítottam egy mozdulatot és egyszerre egy csoporttal is tudtam végezni. Végül kicsit kifulladva érkeztem a fához.. nem sokkal később pedig Ai-chan is csatlakozott. A versenyt ő nyerte meg.. Ügyes volt. Azután pedig leült mellém, de csupán pár pillanatra, mert elrohant. Mikor tudatosult bennem, hogy mit is keres segítettem neki és meg is találtam azt a szép virágocskát, amit még az elején tűztem a hajába. Udvariasságból megkérdeztem szabad-e újra feltűznöm. Ai-chan bele is ment így újfent kitűztem a virágot és csillogó szemmel, mert sajnos csak egy van, néztem rá pár pillanatig.. ha látná magát, biztos neki is tetszene. Jut is eszembe.. hiszen van tükör az inventorymban.. Elő is kerestem tüstént.
-Szerintem nagyon illik hozzád Ai-chan.. – adtam kezébe a tükröt, bár szerintem volt neki is, de így biztosabb. Érthető a dolog.. Adott egy széplány, amihez hozzá adtunk egy szép virágot.. és voálá.. Hírtelen nem is tudom mihez hasonlítani.. tündér vagy angyalka.. A lányok általában erre a kettőre hajaznak.
- Egy előnye azért van ennek a világnak is… még pedig az, hogy nem hervadnak el a virágok- mosolyodtam el, de a napnak még koránt sincs vége. Ai-chan megpördült a saját tengelye körül és megint az a mulatságos arcot vágta és gondolkodott. Mikor felszólított, hogy nekem is ideje lenne törni kicsit az agyamat, megpöccintette a homlokom. Ennek hatására felnéztem, persze nem azért, mert annyira erős volt… Majd mikor visszanéztem Ai-chanra akkor én is felvettem a hörcsög arcocskám és az ujjam a szám elé tettem.. pont mint ő.. ezzel jeleztem, hogy gondolkodok.
- Hümü…..- próbáltam felidézni a lehetőségeket amiket Ai-chan mondott korábban.. Szerencsére ez hamar ment.. közben persze fenntartottam az Ai-chantól tanult gondolkodó ábrázatot.
- Fogócska?? Simán elkapsz, de ha szeretnéd benne vagyok… Bújócska?? Hát.. élénkszínű hajam miatt kötve hiszem, hogy a virágok eltudnának rejteni.. – vezettem végig hangosan a gondolatmeneteimet.
- Virág gyűjtő verseny?? Ahhoz mit szólsz Ai-chan??- kérdeztem mosolyogva és vártam, hogy mi mellett dönt. Nekem akármelyik megteszi és ha kell végigmehetünk az összes versenyszámon.

avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 21, 2013 7:26 pm

A fiú segített megtalálni az elveszített virágszálat és másodjára is bele tűzte a hajamba. Nagyon kedves és aranyos srác, a mob vadász versenyt én nyertem és azért is kaptam tőle egy kis dicséretet. A virág ismét a hajamban, Ő meg elővett egy tükröt hogy megnézhessem hogy, hogy is áll. Tényleg csini voltam vele, és a kedves szavainak is annyira megörültem hogy megpördültem a saját tengelyem körül. Majd megszólalt:
- Egy előnye azért van ennek a világnak is… még pedig az, hogy nem hervadnak el a virágok -
- Hümm, igazad van. És itt nincs tél, haha…nem szeretem a telet. Legyen mindig tavasz vagy nyár… de a tél, egyedül a karácsony jó benne, de semmi más. – Mondtam. Majd elkezdtem gondolkodni hogy mégis mit csinálhatnánk még, de eszembe jutott hogy ne csak én elmélkedjek rajta a fiúnak is adtam rá lehetőséget aminek hangot is adtam, sőt a homlokát is megpöcköltem játékosan. Aminek hatására az ég felé emelte fejét. Majd rám tekintett és ugyanazt a gondolkodós fejet vágta amit én, nem tehettem róla kitört belőlem a nevetés. Majd hangosan kezdte el sorolni a lehetőségeket amiket még én találtam ki pár perce. Majd mikor a virág gyűjtő versenyhez ért, fel kapta a fejét, gondolom ez nyerte el leginkább a tetszését. Nekem is nagyon be jött a gondolat, bár fogalmam sem volt róla milyen szabályokat állítsak fel. Nagyot bólintottam, jelezve hogy tetszik. Majd mint az előzőnél a kezem a magasba emeltem és lelkesen felkiáltottam.
- Akkor legyen virág gyűjtő verseny! - Kiáltottam fel.
- Dee, mik legyenek a szabályok? – Kérdeztem tanakodva, majd ha nem válaszolt semmit, akkor megszólaltam.
- Hümm, mi lenne haaaa… - Néztem körbe és felkaptam az első virágszálat amit megláttam, természetesen mivel hirtelen erősen húztam ki elpixeleződött, itt sértődött arckifejezést vágtam. Majd megpróbálkoztam a mellette lévővel, amit már óvatosabban téptem le, oda fordultam Jinhez és dicsőn felnyújtottam a kezemben lévő virágot. Ami egy halványkék színű nagy szirmú befelé liluló virágszál volt.
- Mit szolnál ha ilyeneket gyűjtenénk és a határidő legyen megint tíz perc. Hümm? – Néztem a fiúra és reménykedtem hogy tetszik majd neki az ötlet. Ha elfogadta, szintén előhívtam a menüm, amin fél perc volt negyvenig.
- Sikert és…Raaaj…ta! – Kiáltottam fel. De elfelejtettem a maradék időt kihasználni arra hogy körbe nézzek, így miután gyorsan körbe néztem találtam egy olyan kisebb szakaszt ahol hasonló virágok voltak találhatóak, oda siettem és legjobb tudásom szerint igyekeztem úgy kiszedni őket hogy ne pixeleződjenek el…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Hétf. Jan. 21, 2013 8:58 pm

Az első versenyszámot Ai-chan nyerte meg, mert tízzel több mobot vadászott le. Alulmaradtam. Mégsem éreztem rosszul magam, vagy ilyesmi.. Sőt kimondottan élveztem. Igaz kicsit el is fáradtam, mert a kitartásom elég alacsony szinten áll. A többi sem olyan hű de magas, de ennek a hiányát éreztem meg mindig a leghamarabb. Pihennem is kellett a fa alatt, majd csatlakozott hozzám Ai-chan is, de csak egy picikét, mert elrohant megkeresni a virágot. Persze én is segítettem neki és alig pár perc keresés után megint ott díszelgett a virág Ai-chan hajában. Aranyosan nézett ki benne…
-Én sem szeretem kimondottan a telet, de nem kívánnám, hogy ne legyen több. A kisgyerekek szeretik a telet.. a hóban játszani akárcsak a húgom… pedig ő már lassan tizenöt éves lesz és még mindig kiráncigál hóembert építeni..- kuncogtam a felidézett emlékeken. Hiányzik Yua és a nénikém, meg mindenki az igazi világból, de ezzel mindenki így van. Ezért is szeretnénk minél előbb kijutni innét. Az azonban nem megy ilyen könnyen. De nem is lehet folyton csak erre koncentrálni. Kell a kikapcsolódás és a móka, ahogy Ai-chan mondta.. És igaz eddig sem volt túl nagy bajom, mégis jobban érzem magam a kis mókánk után… aminek még mindig nincs vége. A homlokpöckölést nem vettem zokon… sőt.. vicces volt és ezt Ai-chan nevetése is bizonyította, bár lehet, hogy a gondolkozó arcom miatt volt.. nem is volt lényeges igazán. Közben törtem a fejem a következő versenyszámon, még hangosan is gondolkodtam. Végül a virággyűjtés mellett döntöttünk. Helyes.. Szeretem a virágokat, mindig is… főleg az illatukat. A lányka megint bevágta magát abba a vicces pózba, amikor a döntés megszületett.. Megint kuncognom kellett egy kicsikét.
- Szabályok?? Hmmmm..- törtem a kis fejecskémet, hogy vajon mik legyenek a szabályok, ami alapján majd a verseny folyik. De annyi lehetőséget vettem számításba, hogy mire egyet kiválasztottam volna közülük Ai-chan már le is rendezte az egészet.
- Rendben.. ez egy megfelelő szabály.. – megnéztem alaposan a virágot… Ai-channak van ízlése a virágok terén semmi kétség. Memorizáltam és már körül is néztem, hogy merre lehet a legtöbb ilyen…
- Neked is sok sikert…- és már indult is a versenyünk.. szám szerint a második .Megint a lánnyal ellentéte irányba indultam el a már előbb megfigyelt virágok felé.. Mikor odaértem egyszerűen térdre ereszkedtem és óvatosan szedtem őket a kezembe. Ez sokkal testhezállóbb feladat volt a számomra. A nénikém megtanított arra, hogy hogyan nyúljak a virágokhoz anélkül, hogy ne okozzak kárt bennük. Ebben a világban is ugyan az a rendszer, csak itt nem eltörik, hanem elpixeleződik. Hamar meg is voltam egy területtel, majd felegyenesedtem és indultam is tovább. Szerencsére elég sok ilyen virág volt mindenütt, de ettől én még az olyan helyeket vettem célba, ahol sok van egy helyes és útban felé még felkaptam egy-egy útba eső virágszálat. Kis nosztalgia… mint a virágüzletben. Gyorsan ment az idő, mivel élveztem a dolgot az a tíz perc hip-hop el is szállt. A fa alatt ücsörögtem megint és a virágokat óvatosan a földre tettem.. nehéz volt, mert mind a két kezem kellett hozzá, mert az inventorymból is ki kellett vegyek . Mikor Ai-chan megérkezett csak mosolyogtam rá. száztizenkettő virágot sikerült összegyűjtenem, de megvárom, míg a lány közli az övét.. lehet kevesebbet mondok ennél. Már ha egyáltalán többet sikerült összeszednem nála.
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 21, 2013 11:44 pm

Miután végeztünk a mob vadász versennyel agyalhattunk a következő versenyszámon, bár nem mondanám hogy sokat kellett gondolkodni, most Jin választott és pont arra hibázott rá amit én is szerettem volna. Virág gyűjtő verseny. Lelkesen vetettem bele magam ebbe is, bár rá kellet jönnöm hogy ebben a világban mobokat könnyebb ölni, mintsem virágokat szedegetni. Ki gondolná?... Elviekben fordítva kéne hogy legyen, de úgy látszik mivel egy egy virtuális világ sok íratlan szabály felrúgható. Igyekeztem minél többet összegyűjteni, bár nem csak azért volt nehéz dolgom mert könnyen elpixeleződnek, hanem azért is mert pont egy olyan területet felé indultam amerre kevés az ilyen kékes virág. De nem adtam fel, Jin a másik irányba haladt és úgy szedegette őket egyesével, talán egy sem pixeleződött neki szét, mintha ez egy játszi könnyed dolog lenne. Bezzeg én minden második megsemmisült, vagy elejtettem és véletlen rátapostam a már összegyűjtött virágszálra, és saját magam gondoskodtam a megsemmisítéséről, persze nem szándékosan. Idő kellet hogy ráeszméljek hogy bele tudom tenni a raktáramba és ott már nem kell aggódnom hasonlók felől, minthogy elejtem és megtaposom. Ráadásul így a kezemben is némi szabad marad hely, az időre pillantottam, ami kegyetlenül haladt előre. És én eddig alig pár szálat tudtam bele suvasztani a rakimba. Nyolc perc van hátra… találtam pár hasonló virágot, amik nem ugyan olyanok, de ha ügyes vagyok el tudom vegyíteni úgy hogy fel se tűnjön a különbség. Hasonló kék színe van épp csak nem lila hanem inkább ciklámen árnyalatú a közepe, ügyesen leszedtem párat, majd elő hívtam a többit és ügyesen össze vegyítve, megpróbáltam eltakartatni a különbséget. Maradt még fél percem, így már készülődtem is hogy megmutassam Jinnek a gyűjteményem. Útközben megpillantottam még egy szálat és már hajoltam is le érte hogy felvegyem, és a kis kollekcióm közé tűzzem, de sikeresen felbuktam valamiben, és hasra estem.
- Kyaa – Jött ki a torkomon önkéntelen, és az esést követően becsuktam a szemem. Amint kinyitottam csapán zöld felfele kúszó pixeldarabkákat pillantottam meg.
- Jaj ne! – Kiáltottam és nyúltam a darabkák után mintha még visszafordíthattam volna azt hogy az esés következtében ráestem és összenyomtam szegény virágocskákat. Egyetlen egy darab úszta csak meg a végső megsemmisülést, az amit nem volt érkezésem letépni. Egy pillanatig gondolkodtam hogy ott hadjam-e, és úgy döntöttem hogy ott marad. Össze szedtem magam feltápászkodtam, és oda mentem a fa alá Jinhez. Mosolyogva közöltem vele az állást.
- Egy-egy! A következő versenyszám dönti el a győztest! – Mondtam, vidáman, nem bánkódtam az miatt hogy veszítettem, egyedül a tíz percnyi kemény melót sajnáltam, na meg a sok szép virágokat, amiket pixeljeire romboltam.
- Ötlet? - Ha nem válaszolt semmit vagy ha rám bízta a döntést akkor habozás nélkül rávágtam a kedvencem, vagyis az egyetlen dolgot amiben legyőzhetetlennek tartom magam.
- Süti evő verseeeeny! – Kiáltottam és karom szokás szerint ugyanúgy a magasba emeltem lelkesedésem jeleként. Ha bele ment, a raktáramból elő hívtam egy kis terítő félét, gondosan kiterítettem, majd jöhetett a sütis kosárka is, ami színültig telis tele volt nyalánkságokkal. Gondosan elkezdtem megteríteni a kis piknik helyünk, úgy hogy mindketten gond nélkül hozzá férhessünk a sütikhez és egyébb édességekhez.
- Nyah tíz perc és az aki hamarabb el tudja fogyasztani a felé eső részt, az lesz a győztes. – Ismertettem a szabályokat, és vártam a reakciót.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Jan. 22, 2013 12:49 am

Az első versenyszám győztese Ai-chan lett. Ezzel nem lehetett vitába szállni és nem is akartam. Egyszerűen jobb volt és kész. Ez van… én minden tőlem telhetőt megtettem a győzelemért… de hiába. Viszont jó volt Ai-chan mosolyát látni. Amúgy sem voltam elkenődve, de így már nem is leszek. Egy kis pihenés és virágkeresgélés után már meg is beszéltük, hogy mi legyen a második versenyszám. Ezúttal nekem kellett kitalálnom és a virággyűjtésre tettem a voksomat. A lánynak is tetszett a javaslat így meg is egyeztünk vele hamar. A szabályokat ő találta ki. Egy bizonyos kékes-lilás virágot kellett szedegetnünk.. minél többet tíz perc alatt. Ezen dolgok tisztázása után már el is kezdtük. Ismét ellentétes irányba szaladtunk.. majd én térdre ereszkedve szedegettem a virágokat. Szerencsémre ez a téma feküdt nekem, hála virág boltosi munkámnak, mert az igazi világban sok időt töltöttem a nénikém boltjában. Ezért ment ilyen könnyen ez az egész és szedegettem gyorsan a szép virágszálakat. Nem is tartottam teljesen igazságosnak a dolgot.. Igaz fogalmam arról nem volt, hogy esetleg Ai-channak mennyire lenne rutinja az ilyen dolgokban. Kinézném belőle, hogy szeret a virágokkal foglalkozni. Ilyen élvezetes munka közben az idő hamar elrepül, így a tíz per sem tartott olyan sokáig, legalábbis így éreztem. Visszacammogtam a fához és letettem az összegyűjtött virágokat. Nem volt már más dolgom, minthogy bevárjam a versenytársamat. Innen figyeltem, ahogyan közelít felém. Vígan szedte a lábát, míg valamiben meg nem botlott szegény lányka.. egyből megindultam felé, de gyorsan fel is pattant, mire odaértem és ki is jelentettre, hogy egy-egy.. ergó ezt a versenyt én nyertem. Valahogy nem éreztem tisztának ezt a győzelmet… Ai-chan elesett, nekem meg már nem kevés rutinom van ilyen dolgokban. Kicsit igazságtalannak tartottam.
-Öhm Ai-chan!!.. ez nem lehetne döntetlen?? – kérdeztem mosolyogva..
- Tudod én az igazi világban egy virágüzletben dolgozom suli előtt és után is. Így nem csoda, hogy nekem ilyen jól ment.- osztottam meg vele egy újabb részletet az igazi életemből, bár lehet, hogy most lenéz emiatt… szíve joga eldönteni, hogy kit vél alsóbbrendűnek és kit nem.
- Na meg te el is estél… nem érzem helyesnek vagy tisztának ezt a győzelmet. Ha gondolod, megosztom veled a virágaim felét, így tényleg döntetlen lenne- őszintén így gondolom.. most már csak Ai-chanon múlik az egész. Szívem szerint én is ráesnék a saját virágaimra, de nem tehetem.. igaz, hogy csak egy rakás adat.. de még is sajnálnám megtenni. Reméltem bele megy…Majd következett is a következő versenyszám.. amit a lánynak kellett kitalálnia.. Bizony. Most ő volt a soros. A süti evés volt az… igaz szerettem az édességet, és ezek szerint Ai-chan is, tehát ebből probléma nem lehet.
- Akkor legyen süti evő verseny….. !!- kiáltottam én is és utánoztam ismételten a mozdulatát. Végig figyeltem, hogy mit ügyködik Ai-chan. Mikor elővette a kosarat… hát.. megindult a nyáltermelésem rendesen. A kis piknikező helyecskénk már el is készült. Letérdeltem a terítő féleségre és a sarkamra ültem, mint minden japán. Majd következtek a szabályok.
- Tehát az nyer aki a ráeső részt mind megeszi??- kérdeztem vissza.. azért nem kis mennyiségről volt ám szó.
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Kedd Jan. 22, 2013 1:58 pm

A mob vadász verseny győztese én lettem, míg a virágszedésben nem jeleskedtem annyira, nem csak azért mert többet sikerült elpixeleztetnem mivel ügyetlenül téptem le, hanem azért is mert ügyesen kilapítottam a már nagy és fárasztó munkával összegyűjtött csokromat. Be kellet hogy vessek egy kis cselt, mivel kevés olyan virágot találtam amit kiválasztottam, így pár másik fajta de nagyon hasonló virágot is hozzá kevertem, persze ez a trükk a végére teljesen feleslegessé vált mikor megpillantottam a kollekcióm pixeljeit. Egyetlen egy darab élte csak túl, de az is csak azért mert nem nyúltam még hozzá, pedig az egész azért alakult így mert azt az egyedül árválkodó virágszálat még a gyűjteményem közé akartam tűzni, de ügyetlen voltam és felbuktam. Jin már szaladt is felém hogy minden rendben van-e, de én csak mosolyogva közöltem az egy-egy állást. Nem bánkódtam miatta, egyedül a leszakított virágokat sajnáltam csak. Látszott a fiún hogy nem tetszik neki így felállás és mosolyogva meg is kérdezte hogy nem lehetne-e döntetlen. Pár percig hezitáltam, és ő mondott még pár dolgot magáról. Aranyos volt hogy ilyen könnyen megnyílik másoknak, sokaknak nem megy, nekem sem mindig, pedig én aztán szeretek beszélni.
- Tök jó! Én imádom a virágokat és mindig is szerettem volna hasonló helyen dolgozni, arról nem is beszélve hogy szorgalmas fiú lehetsz ha suli előtt és utána is dolgoztál, akkor tanulásra és a barátokra nem sok időd maradhatott… - Mondtam mosolyogva, majd se szó se beszéd, elvettem az előtte lévő virág gyűjteményt és dalolászva elkezdtem összefűzni a szálakat.
- Tessék!... Ez egy hawaii stílusú virágfüzér. – Tettem a nyakába a fiúnak, ha megengedte. Így én a hajamban egy gyönyörű virágszállal Ő pedig egy könnyed virágfüzérrel díszeleghetett.
- Jól van, legyen döntetlen, de akkor a következő versenyszám győztese nyer, és most rajtam van a sor hogy válasszak. - Persze már tudtam hogy mit fogok választani és abban a versenyszámban legyőzhetetlen vagyok, vagy legalábbis annak tartom magam. Kiáltom a verseny nevét és a fiú szintén lelkesen utánoz, örülök hogy neki is tetszik. Persze megértem a nyalánkságok mindig jól jönnek. Előhívtam a rakit és elkezdtem kipakolgatni belőle a terítőt és a süteményes kosarat. Majd a kosárból pakolgattam ki a süteményeket és egyéb nyalánkságokat, mindent ami szemnek és szájnak ingere. Úgy helyeztem el őket hogy könnyedén elválasztható legyen a két oldal, és mind a két oldalra tettem ugyanabból a fajta ételből. Majd ismertettem az általam elképzelt szabályokat.
- Tehát az nyer aki a ráeső részt mind megeszi??- Kérdezett vissza Jin.
- Igen, vagyis inkább úgy fogalmaznám hogy aki tíz perc alatt többet tud megenni, persze ha hamarabb mindent megeszel, automatikusan te fogsz győzni. – Magyaráztam az evőpálcikával a kezembe. Majd rendszer időt nézve elkezdtem visszafele számolni.
- Három…kettő…és...
- Itadakimasu! – Kiáltottam, amikor az egyet kellet volna mondanom, és már nyúltam is a kaja felé. Már erre is volt egy előkészített taktikám, az édességtől hamar eltelítődik az ember, így a kevésbé édes sütikkel kezdtem, és nem siettem, ha gyorsan eszünk akkor is gyorsan jól lakunk és nem fog több belénk férni. Tehát egy egyenletes tempóban kezdtem el majszolni az édességeket, ami „lassan” de biztosan fogyatkozott. Néha Jinre néztem hogy Ő hol tart, mert ha sokkal gyorsabb nálam akkor viszont nekem is össze kell szednem magam. Annyira ettem hogy nem is figyeltem és koncentráltam másra épp csak az elpusztítandó ételekre…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Jan. 22, 2013 3:17 pm

A második versenyszámot én választottam ki és az pedig nem volt más mint a virággyűjtögetés. Ez egy igen jó kis versenynek ígérkezett és Ai-channak is tetszett az ötlet. Nem is húztuk hát az időt, hanem a szabályok tisztázása után már el is kezdtük a párbajt. Ellenkező irányba mentünk és már bele is vetettük magunkat a virágszedés gyönyöreibe. Nekem egészen jól ment … egyetlen egy virágot sem semmisítettem meg és folyamatosan raktam őket a raktáramba. Ai-channak már nehezebb dolga volt ennél. Neki nem ment ennyire. A tíz perc hamar letelt.. és most el sem fáradtam annyira, mint mikor a mobokkal kellett foglalkoznunk. Ez sokkal inkább volt nekem való feladat, mint Ai-channak. Ismét a fához mentem.. Kineveztük találkahelynek minden egyes verseny után. Letettem a virágokat és a partneremre vártam aki hamarosan meg is jelent, de elesett.. megbotlott valamiben és a virágoknak vége lett.. Megsemmisült mind. Mire odaértem már fel is pattant s vígan kijelentette, hogy én nyertem a kört.. ez persze bökte kicsit a csőrömet.. nem éreztem jogosnak a győzelmemet és ezt szóvá is tettem. Közben pedig egy apró részletet is elmondtam az igazi életemből.
-Azért ennyire nem volt sűrű a beosztásom. Suli előtt csak kipakoltam mindent, hogy ne a nénikémnek kelljen. Szóval én nyitottam a boltot. Suli után pedig én vittem.. persze nem minden nap. Bőven volt időm mindenre emellett és az osztálytársaim gyakran eljöttek az üzletbe meglátogatni, vagy vásárolgatni. – igaz többnyire lányok voltak azok.. akik már megismertek és nem néztek furcsán szemkötőm miatt. Akik elfogadtak. Érdeklődve figyeltem, hogy mit csinál Ai-chan a virágokkal, de csak összefűzte nekem… egy virágfüzér amit a nyakamba is tett. Milyen kedves -.*
- Köszönöm Ai-chan.. nagyon kedves tőled. És nagyon ügyes is vagy.- megcsodáltam a csodás virágfüzéremet, amit most kaptam.. nagyon tetszett… és nem csak azért mert tőle kaptam, hanem azért is mert szép volt.. egy csomó kékes-lilás színű virág… ami sosem hervad el.. Nagyon szép.
- Rendben van.. ahogy akarod. – a lány belement a döntetlenbe.. ezzel kicsit meg is könnyebbültem. Jobb ez így mint egy igazságtalan győzelem.. sokkal jobb. A következő versenyszám Ai-chanra volt bízva, mert ő következett.. és természetesen a nyalánkság faló versenyre esett a választása, amibe persze, hogy belementem.. Mindenki szereti az édességet. Elő is készült rá.. elővett egy hatalmas kosárkát tele mindenféle nyalánksággal. Letérdelem és a sarkamra ültem, majd visszakérdeztem.. az nyer aki az adagjából minél többet, vagy mind megeszi.
- Értem… - válaszoltam és én is megragadtam az evőpálcikákat.. már csak a rajtra vártam amit hamarosan meg is kaptam.
- Itadakimasu!- és már én is elkezdtem falatozni. Igaz nem habzsoltam.. szépen normálisan ettem, csak picit gyorsabban. De úgy két perc után.. egy falatot az ajkaimhoz emeltem.. de nem kaptam be.. nem tudtam megenni inkább visszatettem a tányérra.. Eszembe jutottak a picik akik szeretik az édességet, csak nem tudnak küldizni, és alig van valami kis pénzük. Akiknek általában én szoktam venni. Ha van rá keret. Most meg degeszre tömöm magam édességekkel. Így. hogy eszembe jutottak, már nem esik olyan jól a finom édesség.. De azért mosolygok és várom, hogy Ai-chan befejezze ezt a kőrt. Amikor befejezte rámosolyogtam..
- Szép volt Ai-chan.. te nyertél.. Nem semmi, hogy mennyi sütemény beléd fér. – Egy picike lányba ennyi sütemény.. hmmm.. érdekes…. de sok furcsaság van még ezen a világon.

avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by RenAi on Kedd Jan. 22, 2013 4:15 pm

A mob vadász versenyt én nyertem, míg a virág szedő versenyszámban nem jeleskedtem köhöm túlzottan… vagyis inkább semennyire sem. De most jön a kaja evő verseny amiben azt hiszem kijelenthetem hogy felülmúlhatatlan vagyok, vagy legalábbis szeretnék az lenni.

A leszedett virágokból Jinek készítettem egy virágfüzért amit a nyakába is tettem, ezzel köszöntem meg neki a hajamba tűzött virágszálat. Ha valaki erre járna meg sem fordulna a fejében hogy mi épp egy kő kemény versenysorozat kellős közepén vagyunk. A nap már már elbújó félben van, nem tűz annyira mint eddig, lassan késő délután van. Jin meglehetősen kedves, közlékeny és előzékeny, nagyon megkedveltem. Bár az ilyen fajta emberek kincset érnek mégis sokan használják ki vagy épp csapják be, ugyanakkor nem tűnik ostobának…sőt nagyon okos a fiú, de mégis a jelleme annyira előzékeny hogy akár tudatosan hagyná is hogy kihasználják csakhogy ezzel segíthessen valakinek. Sikeresen előkészültem a versenyszámunkhoz, gusztusosan megterítettem, kipakoltam a legfinomabb és nyálcsurgatóbb nyalánkságaim, majd megbeszéltük a főbb szabályokat. Rápillantottam a rendszeridőre és visszaszámlálással jeleztem a kezdés időpontját.
- Itadakimasu!- Kiáltottunk fel szinte egyszerre, és láttunk neki az étel elpusztításának.
Eleinte mindketten viszonylag gyorsan ettünk, majd Jin pár perc múlva félbe hagyta.
~ Hahaa… nem bírja tovább ~ Gondoltam, és azt hittem egy kis pihenő után folytatja, így én tovább habzsoltam. Majd míg Jin alig pusztított el pár sütit, az én tálkáim szépen egyesével elkezdtek üresedni. Jin még mindig nem folytatta, a pálcikákat a számhoz tartva néztem a fiúra aki csak mosolygott. ~ Úgy látszik én nyertem, de ezt most mégis miért?... Miért nem adott bele mindent? Talán annyira előzékeny lenne hogy hagyja hogy én nyerjek? ~ Bosszantott picit a gondolat, de nem fogok ilyen könnyen bele menni. Nagyjából végeztem a rám eső résszel, el is telítődtem rendesen, sőt picit a fejem is nehéz volt már tartani mivel elfogott az álmosság. Jin dicséretét még hallottam, de éreztem hogy már kezdek eldőlni.
~ Nyem! Nem aludhatok be! ~ Szóltam magamra, majd azzal a lendülettel amivel dőltem elfele, visszaegyenesedtem, talpra álltam, majd megszólaltam:
- Harcoljunk! – Kiáltottam fel szinte a semmiből, kicsit zavarba is jöttem hogy így hirtelen felkiáltottam, és nem tudom mit fog ez kiváltani a fiúból. Nem akarom megbántani meg semmi hasonló, de így feladás árán nem akarok győzni. Mielőtt bármit is mondhatott volna é elkezdtem előpötyögni a menüm, de nem a párbajra hívás volt az első opció amit kiválasztottam.
- Deee, először... Ugyanis küldtem egy barát meghívót. Majd széles mosollyal vártam hogy a fiú elfogadja-e, ha igen utána tartottam a szavam és küldtem egy párbaj meghívást is.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Jin vs. RenAi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
» RenAi

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.