[Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Ápr. 18, 2013 5:56 pm

Sajnos nem bírtam megütni azt a nyavalyás állatot, aki meg 4 HP-t le is vont belőlem. Ez a homokos meg fájlalta az arcát.
- Hogy lehetsz ilyen velem… – Szipogta ez a Búza, majd hirtelen felcsillanó szemekkel: - Vagy esetleg tsundere típus vagy? – Gyáááá! Nem tudtam, mi az a Tsundere, de nem is akartam tudni!
- Én HETERO típus vagyok, és mindjárt bokszoló típus is, ha nem segítesz de ku*** gyorsan! - Majd fordultam a lányok felé. Judy nem állt túl jól, mivel neki lett a legkevesebb Hp-ja, ráadásnak Íjász léte miatt az öklével nem igen tud ütni, így őt is megtépték a dögök. És jött a helyzet: az egyik farkas nekirontott Márknak. De annak a HP-ja alig ment le. Erre ő mérgesen oldalba ütötte, és a farkas ennyitől szétpixeledett!
- Hányas szintű vagy te???O_O - Erre nagyot néztem, mert ilyenre nem számítottam. És hirtelen jött egy újabb dög csapat.
- Na azt nem! THIS IS SPARTA! – És Meleg Márkot buzogányként lendítettem meg, hogy pusztuljanak a dögök. És hogy miért kiabáltam ezt a spártai dolgot? Fogalmam sincs! Csakhogy megszédültem a forgástól, és véletlenül egy farkasra ültem. Öregem, ilyen elcseszett rodeót! A farkas elkezdett ugrálni, én kapaszkodtam a nyakába, Meleg Márk meg a földbe csapkodott, mint a hal kifogás után.
- SEGÍTSÉÉÉÉG! – Kiáltottam égnek meredő hajjal, kapaszkodva jobban az állatba, aki még mindig rohangál, ugrált, morgott, vonyított, ahogy bírt, közben a többi farkas igyekezett kikerülni minket, mert eléggé veszélyes helyzet volt. Jaj, csak éljem túl ezt, bár az, hogy egy meleggel táncoltam, eléggé halálbiztos diagnózis lenne a halálomra!

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Akuma on Pént. Ápr. 19, 2013 2:40 pm

Nem tudta hogy mi lelte hirtelenjében, de a fiú meg a láncolt barátja egyszerűen nevetségesnek tűntek a szemében. De a dolgukat megcsinálták, a farkas pusztult miközben ő meg az íjászlány egy kissé ügyetlenkedtek, pontosabban a sebzésük egyiküknek sem volt kimondottan égbeszökő. Ugyan megtántorodott az ütésétől ellenfele és gyorsan bemosott így neki hátha megüti, a helyzet mégsem volt a legjobb. Tudniillik Judy hamarosan bekapott egy csúnya nagy maflást a másik kutyustól, márpedig Meredith szerint együtt kellene kijutniuk innen és... Segélykérésére válaszul pedig fogta hát és rántott a kezével, hogy így a háta mögé kanyarinthassa el a szörnyike útjából, lehetőleg nem a másikéba (feltéve ha nem sikerült leütnie)
A lány géniusza persze nem ismert határt, mondjuk úgy, legalábbis Narikonak nem sikerült értelmeznie az íjász legújabb, előzőhöz hasonlatos tervét. De az is lehet hogy most valahogy megint igaza volt Narikonak
- Nem tudlak felszerelni! - kiáltotta, továbbra is igyekezve a farkasok útjából távol tartani, nem támadott hanem őt próbálta védeni... ez volt a feladat - Akkor pedig semmi szavatosság hogy nem fogsz sérülni ütközéskor ugyanúgy mint ők! Hátul, maradj hátul! Ha én nem akkor majd a páncélbrekiiék elintézik őket! UUNNYÁÁÁÁÁ!
Nem volt más váklasztás, ha kockáztat akkor lehet hogy megöli azzal a társát és akkor a küldetés megbukik és akkor akár ő is meghalhat és ha ő meghal akkor Rin is biztos, egy agy ég ki meg két lánnyal! Nem... az nem történhet meg... Rin~nyanra vigyázni kell, ő túl fontos! megesküdött hogy vigyázni fog rá. Győzni kellett, itt egész egyszerűen nem volt más választás! Ha ő nem tud egyszerre véldeni és harcolni, akkor az utóbbit majd meg kell hogy oldja a másik páros!
avatar
Akuma
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2012. Dec. 21.
Tartózkodási hely : Nyah!

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
781/800  (781/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Szophie on Szomb. Ápr. 20, 2013 1:21 pm

Joey eszméletlen, cirkuszba illő mutatványt produkált szerencsétlen farkason lovagolva, miközben az körbe-körbe rohangált tehetetlenségében. Meleg Márkot is magatok után húztátok, aki ennek következtében egyszerűen elájult. A farkas hirtelen támadt ötletből elkezdett a fal felé futni, hátha így sikeresen leráz titeket, neki csapva a falnak, csakhogy azt nem vette számításba, hogy a fölös súly miatt nem tudott időben fékezni, így ő is felkenődött oda, ti pedig rá estek. A csapódás következtében Márk is felébredt, és hirtelen felpattant, Joeyt is magával húzva. Zavartan körbenézett, megrúgta az állatot, aki ekkor elpixeleződött, majd sikítozva elkezdett ő is körbe szaladgálni, Joeyt magával rángatva.
- A körmöm! A körmöm! A körmöööööööööm!! - kiabálta, ugyanis letört a körme. Pff..
Mindeközben Nariko sikeresen védte Judyt a további támadásoktól, de ez miatt ő szenvedett el egy harapást az utolsó épen maradt állattól. Valahogy végül őt is kivégzitek. (Kérlek ezt írjátok le.), majd ha ezzel végeztetek, sétáljatok ki a kristály palotából. Kiérve rájöhettek, hogy egy tejesen ismeretlen helyen vagytok, az előbb még egyáltalán nem így nézett ki az egész. ugyanis most nem volt kőfal, sem furcsa növények, de még barlang sem. Csak egy egyszerű kis kapu, ami egy járatba nyílt. Egy csúszós út vezetett ott, és az út végéről halvány fényt lehetett látni..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Noxy on Szomb. Ápr. 20, 2013 5:44 pm

Nariko túlzásnak tartotta az egészet, és hiába mondtam neki, hogy csináljuk meg, nem akart engem feláldozni. Ez a váratlan gesztus, amiről talán ő nem is tud róla (vagy igen, csak máshogy fejezi ki), igencsak meglepett. Úgy tűnik, a kritizálásaim őiránta kifizetődött, és tényleg bebizonyítja, hogy ránézésre nem olyan, aminek látszik. Ahogy az orkok mondják egy játékban: tett róla, hogy egy nap a holtteste feljebb emelkedjen ki a sírból.
Hogy megvédett, így most Nariko sérült meg. A farkas nem tudom, mennyit kóstolt belőle, de valahogy én már nem bírtam tovább a tétlenkedést, végignézni, hogy küszködnek a srácok a farkasokkal. Egy dolgot még megtehetek, ami csak most jutott az eszembe. Előkaptam szabad kézbe az egyik nyilamat, és ahogy jött a farkas, a fejébe döftem azt. Vagy Nariko előtt, vagy utána, vagy egyszerre csináljuk a lecsapást, és a dög pixelekre esik. Közben a lovag srác és Meleg Márk már elintézték a maguk farkasait.
- Nah, csak valahogy megoldottuk a problémát. - tettem meg a megjegyzést. - Köszönöm, Nariko. Csak így tovább.
Vártam, amíg a többiek készek az indulásra, aztán Narikoval egyszerre elindultunk, magunk mögött hagytuk a csicsás kristálypalotát. Ugyanazon az úton mentünk végig, mégis teljesen más helyen kötöttünk ki. Nem voltak ott az indákkal teli körterem, se Matt, se a macskás férfi. Egy közönséges kapu állt előttünk, amelyen csúszós út vezetett fel a felszínhez. Belenézve az alagútba már láttam is a végét, amit halvány fény jelzett.
- Menjünk, csak óvatosan. - mondtam. - Ne siessünk, csak szép lassan lépkedjünk, úgy nem lesz semmi baj.
Várok az indulásra, aztán Narikoval egymás mellett indultunk el felfelé. Csak szép lassan képkedtem, nehogy elcsússzak, aztán mindannyian visszazuhanjunk az aljába.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Akuma on Hétf. Ápr. 22, 2013 4:30 pm

Egy kicsit összemosódott a világ, dolgok történtek és farkasok pixellálódtak el a semmibe. A lényeg, hogy végül négyen maradtak, Nariko pedig lelkileg fáradtan rogyott térdre, úgy érezte, majd felrobbant a felelősségtől, pedig most még dicséretet is kapott, nem akárkitől! Néhány pillanatig a fejét lógatta, míg keze a levegőben lógott Judy kezéről, de végül ázott kutya módra megrázta a fejét, s felkelt.
- Nyan... - hallatta megkönnyebbülten, mert igazán kimerítő volt a komoly lányok szerepét játszani, sok energiát vitt el - Nariko-san... változz vissza Nariko~nyanná! Vagy... uuh... i-inkább menjünk!
Inkáább ment is tehát, na meg inkább megfogta az íjászlány kezét, mert az nagyon kényelmetlen volt, ha a lánc vagy kötél húzta a kezét, még ha nem is fájt!
Az út előttük szabad volt, ő pedig tartotta bilincstársával a lépést, még ha kissé sikerült is elmerülnie a gondolataiban. Rin vajon mit csinálhatott éppen? Talán egy nagy főellenség nyakát törte éppen ki, vagy koboldhadseregekkel hadakozott egyes-egyedül? Nem tetszett neki a gondolat, nem tetszett hogy nem volt elég erős ahhoz, hogy utána mehessen és úgy igazából segíthessen neki! Szegény Rin, biztos nagyon egyedül volt itt is, pedig olyan jókedvű és nagyon mulatságos!
Bárhogy is, de muszáj volt utolérnie, nagyon nehéz volt a sok idegen között, Nariko szeretett volna megint a közelében lenni, tudni, hogy nincsen egyikük sem egyedül. Bár, úgy tűnt, mintha Rin már talált volna valamiféle társaságot magának és ez őt egy kicsit kényelmetlenné tette. Mi van, ha elfelejtette, vagy hamarosan elfelejti. Mi van, ha nem is gondol rá... mi van...
- Go-gomenasai! - tért magához Judy figyelmeztetésétől, talán kicsit sietett akaratlanul... - Jobban fogok figyelni... vi-vigyázok!
Valóban, az út nem könnyen akarózott megmaradni a lábai alatt, de muszáj volt figyelnie, mert ha leesnek és valamelyiküknek baja lesz, akkor lehet senki sem jut ki, mert elveszik a küldetés? Talán, sajnos Nariko nem tudta, hogy mennek ilyenkor a dolgok.
avatar
Akuma
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2012. Dec. 21.
Tartózkodási hely : Nyah!

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
781/800  (781/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Ápr. 22, 2013 8:07 pm

//egy ne haragudj jól esett volna...:S Na mindegy, úgyis én előztelek be előbbXP//

Búza elájult, annyit húztuk. Az a szerencsétlen farkasnak hirtelen ötlete támadt, és a fal felé kezdett futni, hátha nekicsapva a falnak minket leráz majd. Csak elfelejtette, hogy dupla súly van rajta, így nem tudott fékezni, nemes egyszerűséggel neki kenődött a falnak, én meg Meleg rá. Alábbi történt: felébredt, zavartan körbenézett, egy rúgással kinyírta a mobot, majd engemet maga után húzva rohangált össze-vissza!
- A körmöm! A körmöm! A körmöööööööööm!! – Le volt törve a körme. És ezért csinálta ezt!
- Álljál már meg, vagy letöröm a kezed is! – Kiabáltam, arccal a földön. Közben Nariko sikeresen bevédte Judy-t a támadásoktól, bár én nem sokat láttam belőle. Majd megfogózkodtam az egyik rohadt dögbe, ami nem sokkal később pixelekké hullott. Végre vége az egésznek! X_X
- Már azt hittem, hogy itt öregszünk meg… - Nyöszörögtem. A lányok után vánszorogtam ki a Kristály palotából. Wow, nagyon bizarr hely volt. Nem volt szoba, nem volt pia, nem volt kert, semmi fia. Csak egy út, egyenesen egy kapu felé, amiből fény szűrődött.
- Há, sima ügy! – És mentem… volna, de nagyot taknyoltam. Szerencsére az a búza nem esett rám.
- Jáj, a hátsóm! Biztos összetört benne minden csontom! X_X – Leesett: csúszós az út.
- Menjünk, csak óvatosan. Ne siessünk, csak szép lassan lépkedjünk, úgy nem lesz semmi baj.
- Nem mondod? X_X – Nyöszörögtem az úton fekve, mint a kilapított szarvas. Nagy nehezen felálltam, és jégkorcsolyázós mozdulatokkal haladtam előre. Még jó, hogy valamennyire tudok korcsolyázni, bár állandóan kitört a lábam, de az nem lényeges itt. :S Körbenéztem, és mit láttam? Sötétet. Sok-sok sötétet.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Szophie on Kedd Ápr. 23, 2013 6:51 pm

Az alagútból kiérve fény vakít el titeket. Egy pár pillanatig el is tart, amíg hozzászoktok. A nap magasan járt, és gyönyörűségesen sütötte be a tájat. Megpillanthatjátok a küldetéseteket adó nénike házát is, melynek kéményéből halvány füst száll fel. A tájon újra meleg és vidámság tükröződött. Sehol egy esőfelhő, vagy pocsolya, amely emlékeztetett volna az előző nagy esőzésre.
Közben észrevehetitek, hogy a kötelek is eltűntek a kezeitekről. Meleg Márk még gyorsan egy puszit nyomott társa arcára, majd kézfejéével intett egyet a lányoknak is.
- Viszlát kicsi lányok, szia vörösbegyem. - majd ezzel a mondattal el is tűnt.
Belépve a házikóba, az idős néni meglepetten néz rátok fel könyvecskéjéből, az Alice csodaországból.
- Hát már meg is érkeztetek? Teát esetleg? Mondjátok, ugye nem volt gond az úton? - kérdezte bájosan mosolyogva.
- És a gyógyszereim? - tartotta a kezecskéjét, ami egy kissé megremegett. - Pont jókor jöttetek, mert már csak egy adag maradt az előzőből, ha egy picivel tovább tart, nem tudom, kihúztam volna-e..


/Tudom, nincs sok lereagálni való, de ez az utolsó kör, ne keseredjetek el. Jó volt nektek mesélni, sajnálom a hibáimat, amiket azért próbáltunk közösen kiküszöbölni, köszönöm a játékot.Smile/

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Noxy on Szer. Ápr. 24, 2013 11:04 am

Furcsa módon Nariko (úgy tűnik csalódtam, mert ezek szerint nem változik, csak egyszerűen skizofrén) hirtelen visszatért a kisegeres verziójába, és úgy kapaszkodott bele a kezembe, mint a kisgyerek az anyjába. Hát nincs már mit tenni, úgyhogy így mentünk tovább felfele. Mondjuk tényleg sokkal kényelmesebb kézen fogva felbattyogni a csúszós alagúton, mint egymást cibálni. Figyelmeztetésem azért elkésett előtte, a srác már kapkodott volna előre (hogy mihamarabb megszabaduljon Meleg Márktól biztosan), de elcsúszott. Lehetett volna rosszabb is: ha a partnere ráesett volna. Azért a vicces eseten kuncogtam egyet.
Felmentünk óvatosan, és egy pillanatra se csúsztam meg, amilyen lassan mentem. Kis-nagy sokára végre visszatértünk a bejárathoz, és a fény egy pillanatra elvakított. Amíg lent jártunk a labirintusban, az idő ezalatt szépen kitisztult, és gyönyörű tavaszi idő fogadott bennünket. Eső vagy pocsolya azonban nem árulkodott az előbbi égszakadás-földindulásról. Hát tessék, ezen nincs mit csodálkozni, ez egy halálos játék, ami mégis csak egy játék, aminek a teljes pontosságát nem lehet mindig kidolgozni.
A kötelek, ahogy a gyógyszerész ígérte, eltűntek a kezeinkről, és Meleg Márk arcon csókolva a fiút elbúcsúzott.
- Viszlát, Meleg Márk! Köszönjük a segítséget a farkasokkal. - búcsúztam el illemtudóan a meleg NPC-től, aki már visszament a barlang sötét vermeibe.
És láttuk is az öreg nénike házikóját. Bekopogtam, aztán invitálásra beléptünk mindhárman. Az anyóka éppen az Alice csodaországát olvasta, amin a küldetésen történtek után már cseppet se csodálkoztam.
- Hát már meg is érkeztetek? Teát esetleg? Mondjátok, ugye nem volt gond az úton? - kérdezte bájosan mosolyogva.
- Hát, ami azt illeti, volt egy-két gondunk feladattal és néhány személyi dologgal kapcsolatban, de már megoldottuk a problémát. - vallottam be. - Egy tea egy ilyen út után egészen jól jönne, köszönöm szépen.
- És a gyógyszereim? - tartotta a kezecskéjét, ami egy kissé megremegett. - Pont jókor jöttetek, mert már csak egy adag maradt az előzőből, ha egy picivel tovább tart, nem tudom, kihúztam volna-e...
- Parancsoljon, asszonyom. - adtam át azt az üvegcsét, amire én vigyáztam. Szerencsére nem folyt ki és nem is tört el. Minden a legnagyobb rendben volt.
Megvártam a többieket, addig elfogyasztottam a teát, amivel megkínált az anyóka. Ezt követően illedelmesen elköszöntem az kedves questadónktól, aztán kiléptem a házból.
A házon kívül A társaimhoz fordultam.
- Hát, itt a búcsúidő. Lovag, téged nagyon megviselt Meleg Márk, úgyhogy kárpótlom Meredith helyett a kellemetlenséget, és elhívnálak egy sütizésre Aincradba. Így nemcsak lemoshatod magadról a történteket, de legalább egy lány társaságában leszel, de azért csak lassan a testtel bizonyos esetekben. Mellesleg Judy Noxia a nevem.
Noha nem bízom semmi idegenben, de nem engedhettem, hogy depresszióba essen egy szerencsétlen játékos egy homokossal való összebilincselés után. Aztán Narikohoz fordultam.
- Nézd, Nariko, amik megtörténtek, megtörténtek, és én tartom magam a szavaimhoz és véleményeimhez. Ezután se számíthatsz még mindig a barátságomra, amíg nem bizonyítasz még többet és nem gondolom úgy, hogy kiérdemled a bizalmam és a barátságom. De azért remélem, hogy egy nap még mindketten jobb emberré válunk, és lehetünk majd barátok. Hát, viszlát, további jó játékot. Gyere, lovag!
Nem akartam közölni Narikoval, hogy kezeltesse a skizofréniát, amit már a farkasok utáni esetben következtettem le, mert nem szerettem volna, ha megint hisztirohamot kapna, és letámadna már megint hátulról. És tudom, nem szép, hogy Narikot nem hívtam meg, de logikám szerint a srácnak nagyobb szüksége lenne a pesztrálásra, másfelől őt még nem ismerem névileg, de a küldetésünk során szerintem igyekezett nagyon részt venni a csapatmunkában az elejétől fogva, és semmi nagyobb problémát nem okozott. De azért láttam ám, hogy félve megbújt az asztal alá, mégis úgy tettem, mintha nem vettem volna észre.
Ha eljön az a szép nap, majd Nariko is kiérdemli ezt a megtiszteltetést, hogy fizetem a sütijét.

//Nincs miért sajnálkozni, nem tehetsz semmiről. Jó volt a kalandjáték, köszönöm szépen! Smile //


A hozzászólást Judy Noxia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 26, 2013 5:44 pm-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Akuma on Szer. Ápr. 24, 2013 5:14 pm

Az út nem csak csúszós volt, hanem sötét is. Így hát nem kellett sokat várni arra, hogy megtörténjen a baleset, mely úgy festett, ezúttal is azzal a fiúval történik meg. Ő volt Baleset-san, már maga az érkezése is egy nagy baleset volt: bevezették egy terembe, vádolgatták és a fejével akartak valamit csinálni... ja igen, levágni! Aztán pedig Béka-san puszkálta, s nem menekülhetett előle, lévén össze voltak kötözve. Végül pedig ez az esés, az íjászlány pedig még mindig nem fakadt ki. Nariko félrehúzta száját, őt miért nem szidta meg?
- Uuáááá! - szeppent meg a hirtelen erős fénytől, s önkéntelenül is eltakarta szemeit.
Kellett egy kis idő, néhány röpke perc, vagy kevesebb, hogy végre a környezetet is meglehessen figyelni. Megdörgölte a szemeit, s most végre arra is rájött, hogy a feljáró vége óta nem is volt összekötve az íjászlánnyal. Ásított egyet, néhány lépést eltávolodott társaitól, majd még egyszer jól körülnézett. A föld felett voltak, ahonnan valamikor réges-régen lejöttek egy idős néni gyógyszereiért, teljesen olyan volt, mintha legalább egy évvel ezelőtt történt volna minden. Nem volt messze innen sem a ház.
- Sayonara Béka-san! - integetett az eltünedezőnek.
Ekkor vette észre, hogy kissé sikerült lemaradnia, kapkodta is hát lábait hogy utolérhesse a többieket. Ugyan csak módjával, de végül utolérte őket a házikó ajtajánál és besurrant, mielőtt még az becsukódhatott volna. Judy beszélgetett vele éppen, vagyis váltottak szót, hű... nagyon szerethette a teát, majdnem neki is kedve támadt kérni, de végül meggondolta magát mégis. Tűnődve vette elő a gyógyszeres üvegcséjét, majd odaszökkent és ő is átnyújtotta neki a részét.
- Dozo! Még nálam is van! - nyomta a kezébe, még egy aranyos mosolyt is adott mellé - Bai bai, Obāsan!
Azzal már szedte is a lábát kifelé, de alig jutott kint néhány lépésre, hangokat hallott és megfordult. Az íjászlány búcsúzkodott, de csak tőle, a fiút ugyanis sütizni hívta el valahova. Furcsállóan nézett rá, annyira furcsállóan, hogy mire észhez tért, ők már elmentek mellette az úton, s mindössze már csak utánuk tudott nézni. Elképedt. Sütit? Miért ő kaphat sütit? Miért nem ő? Ő miért nem kap sütit? Miért nem lehet süti? Nyöszörögve sütötte le szemeit, majd elindult a másik irányba.

/Te nem is csináltál semmi rosszat, Sophie-chan! Köszönjük a mesét :3/
avatar
Akuma
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2012. Dec. 21.
Tartózkodási hely : Nyah!

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
781/800  (781/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Ápr. 26, 2013 11:21 am

Na, végre a végére értünk. Csakhogy a fény megvakított minket.
- Jáj, megvakultam!X_X – Ennyit tudtam kimondani, majd végre láttam. Most nem esett az eső, hanem fényesen sütött a nap. Meg is láttuk az öreg nénike házát is. Most egy darab esőfelhő sem volt.
- Mennyi ideig voltunk? – Kérdeztem, megemelve kezemet, hogy a fejemet vakarjam meg, és akkor vettem észre: nincsen rajtam lánc!
- Ez az, szabad vagyok!Very Happy Örömöm nem tart túl sokáig: Meleg Márk arcon csókolt!
- Viszlát kicsi lányok, szia vörösbegyem. - Majd ezzel a mondattal el is tűnt. Én meg elfehéredve álltam, majd:
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! – Akkorát ordítottam, hogy az erdő összes állatmobja kimenekült onnan. – FÚJ, FÚJ, FÚJ, FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!!! – És egy fertőtlenítő kendővel töröltem le az arcomat, teljes sebességgel. Miután fertőtlenítettem, mentem a lányok után. A házban a nénike mily csoda, az Alice Csodaországban című könyvet olvasta. Meg se lepődnék, ha mi is benne lennénk abba a könyvben most.
- Hát már meg is érkeztetek? Teát esetleg? Mondjátok, ugye nem volt gond az úton? - kérdezte bájosan mosolyogva.
- Semmi baj, csak beleestem egy nagy gödörbe, de semmi komolyabb. – mondtam neki, a többit meg inkább nem mesélem el. – És én is kérek egy csészével, eléggé kimerített, hogy a lányok után kellett rohannom.^^ - Azért már nem tudtam haragudni a nénikére a gödör miatt, hiszen csak nem ő ásta ki.
- És a gyógyszereim? - Tartotta a kezecskéjét, ami egy kissé megremegett. - Pont jókor jöttetek, mert már csak egy adag maradt az előzőből, ha egy picivel tovább tart, nem tudom, kihúztam volna-e...
- Itt van!^^ - És odaadtam a nálam lévőt. Hála Istennek semmi baja nem volt! Miután megittuk a teánkat, udvariasan elköszöntem én is a nénikétől, és kimentünk a házból. Ezután Judy felénk fordult.
- Hát, itt a búcsúidő. Lovag, téged nagyon megviselt Meleg Márk, úgyhogy kárpótlom Meredith helyett a kellemetlenséget, és elhívnálak egy sütizésre Aincradba. Így nemcsak lemoshatod magadról a történteket, de legalább egy lány társaságában leszel, de azért csak lassan a testtel bizonyos esetekben. Mellesleg Judy Noxia a nevem. – Kicsit elpirultam a meghívástól.
- K-Köszönöm Judy, Elfogadom a meghívást. O///O Ne aggódj, nem vagyok olyan. Mellesleg szép neved van. – Pirultam el jobban. – Az én nevem pedig Joey Chrome. – És kézcsókkal üdvözöltem. Judy ezután a kislány, név szerint Nariko felé fordult, mondott valamit még, majd szólt, hogy jöjjek.
- Megyek! – Mentem utána. Annyira szép volt szerintem ez a Judy. Remélem többször is összefutunk majd… Várjunk csak! Én most belészerettem??O.O


//Köszi a mesélést, és hogy beszállhattam, klassz volt!Smile//

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 787
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 26, 2013 8:15 pm

Judy keresése. 5-6 esetén talál tárgyat.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 26, 2013 8:15 pm

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 26, 2013 8:50 pm

Jöttem zárni. A jutalmak a következőek:

Judy Noxia, Nariko: 90 exp, 90 arany

Joey Chrome: 55 exp, 55 arany

Angelic Voice: Kota +5 exp, Hoku +5 exp, Mirika +5 exp, Ayani +6 exp, Rin +6 exp, Hitodama +6 exp, Judy +6 exp, Jin +6 exp

Jártasság (csak Judy): Érclátás: 9 -> 17, 3 Sida Kő, 6 Vasérc, 1 Rubin, 2 Munkálatlan Bőr, 4 Halvány Rubin, 1 Bronzérc
Páncélkészítés: Trükkmester Gyűrűje Recept, Kidolgozott Bőrruha Recept
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] - A földalatti boszorkány

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.