[Küldetés] Zöldfülű Laculas

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Május 24, 2013 10:06 am

Összefontam a karjaimat a férfi válaszára, nem igazán tetszett amit hallottam, gorombának tartottam és ezt az érzést nem tudta enyhíteni a fiú mosolya sem.
- Valamit félre értesz mert egy szóval sem állítottam, hogy jobbak vagyunk nálatok csak szeretnék tisztában lenni az erőviszonyokkal. – A férfi már most unszimpatikus volt a számomra így inkább félre vonultam de még mielőtt teljes otthagytam volna hátra fordultam. – Nem célom senkivel sem megküzdeni közületek ha nem feltétlen muszály… - Azzal bevonultam a házba az ebédlő asztalhoz.

Ai és Thomas tovább folytatta a „mókázást” a tiltásom ellenére is sőt Ai még egy dalba is bele fogott, ez egy fokkal már jobban tetszett mint az előbbi dobálódzása és még egy halvány mosolyt is eleresztettem majd folytattam az ebédet hallgatva Ai-chan énekét. Az ebédnek vége a kisfiút egy idős hölgy veszi pártfogásába én pedig felállok az asztal mellől és a másik szobába vonulnák ha szépfiú nem állná az utam. A férfi párbajra szeretne hívni.
- Odakint megmondtam, hogy nem akarok senkivel harcolni feleslegesen és most az idő sem alkalmas erre. – Próbáltam kitérni a felkérés elöl de ez nem jött össze a férfi túl erőszakos volt, így muszáj voltam bele menni. A hátsó kertbe vezet, ahol szabadon lerendezhetjük ezt a párbajt. Amint a harc megkezdődik megrohamozom az ellenfelem de igyekszem tartani a távolságot, ő is kardforgató így nem számitok nagy meglepetésekre. Több apró de gyors vágással támadok rá amiket rendre mind ki is védett végül pedig egy erőteljes függőleges csapást mérek és megpróbálom hátrataszítani de hiába. Nem csak gyorsabb de erősebb is nálam. Nem igazán értettem mit is akar ezzel a párbajjal főként, hogy egyre feltűnőbben közeledett felém, sőt szinte már hozzám simult. Az egyik ilyen túlzott közeledésnél ráuntam és hátrébb távolodtam a fiútól.
- Ennyi elég volt! Ideje vissza menni a házba vannak fontosabb dolgaink is. – Jelentem kis és ott hagyom a férfit. Kissé elgondolkoztam azon, hogy ha ez a srác ennyivel jobb mint mi akkor miért is kérik ki a segítségünk vagy épp miféle szörnyek lehettek ha még ők sem bírtak velü. Egyre nyugtalanabb voltam...


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by RenAi on Szomb. Május 25, 2013 10:48 pm

Tudtam hogy tudok, ha mást nem legalább is nagyon legalább énekelni. Meglepett hogy a többieknek menyire tetszik és ég az is hogy Ritára rá-rá pillantva látom hogy még ő is élvezi. Ez még inkább lelket adott belém, így rákezdtem egy kedvesebb lágyabb dalra.
- A szél halkan súgja.. a szél elrepít minket, egy távoli múltba,
ha jobbat szeretnél nálam, tudd hogy nem vagy kalitkában, repülj tovább bátran, de tudd hogy vissza várlak, vissza jöhetsz bátran, az én szívem tárva. –
A rímelés sosem volt az erősségem, de ilyenkor örülhetek a hangom áldásának. Miután végeztem, meghajoltam és vissza ültem a helyemre. Az izmos Bob szólított meg, hogy nézzük együtt Rita és Han viadalát. Ki nem hagytam volna, mindenképp látni akartam ahogy Rita elfenekeli azt a szép fiút, és utáána sírva szalad hozzám és megvígasztalhatom.. maoo megint elszaladt a fantáziám, de semmi gond, felálltam és követtem a srácot, aki a leült a lépcsőn ahol tökéletesen láthattuk az eseményeket. Eleinte vigyorogtam, majd mikor láttam hogy Rita nem bír vele, a mosoly ráfagyott az arcomra és inkább aggódásba csapott át. A fiú gyorsabbnak és erősebbnek is tűnt Ritánál, ebbe bele gondolva lehet bajban vagyunk… Igaz én tank vagyok, de ha a többiek nem elég erősek és gyorsak bajban leszünk. Főleg így, remélem hogy csak Han erős a többiekhez képest, és nem mi vagyunk veszett gyengék, mert az számunkra semmi jóval nem kecsegtet. Észre vettem hogy a fiú a támadásai között egyre csak közelebb kerül Ritához, elkerekedett szemekkel nézem hogy na lám a csajszi még a végén bepasizik itt nekünk hajjjaj, össze kell szednem magam gyorsan. Nem kérdezek semmit a sráctól, minek velem nem igazán beszélnek, és csakis arra várok, hogy végre megtudhassuk mivel is állunk szemben. A harcnak Rita véget vetett, furcsállottam ezt az egészet, nagyon harcolni akart vele, és a közel kerülésnek lehet még lesz jelentősége, nem tudom. Mint mondtam lehet hogy még össze jönnek ezek itt nekem. Oda lépve Ritához, megcsíptem a derekát és megszólaltam.
- Ejjnye nem gondoltam volna hogy hamarabb bepasizol mint én! – Csípetődtem kicsi, tudom hogy az ilyenekkel könnyen zavarba hozhatom a lányt, sőt lehet még Han is hallotta elvégre elég hangosan mondtam.

/Nyan tetszik ahogy mesélsz, ügyes vagy és tartalmas, látszik hogy a történet kerek lesz, de egy kérésem azért lenne ha lehetne, szeretnék több lereagálni valót. Köszi nyan. :3/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by Egil on Vas. Jún. 02, 2013 8:35 am

Rendben, igyekszem, több lereagálnivaló.

A szépfiú tartása összeesik, miként Rita távolodik. Csalódott, nagyon, de nem megy Rita után, nem erőlteti tovább egyelőre.
A séta. Utatok a célpont felé folytatódik tovább. Ti ketten, a két elf, az ikerpár, Bianka, a szép fiú és Bob. A taktika egyszerű: Külön váltok. Nem, mert így erősebbek vagytok, mert nem vagytok, hanem mert így valószínű később vesznek észre titeket. A cél az, hogy minél közelebb kerüljetek az elkapott társaitokhoz, még mielőtt észrevennének. Kilencen vagytok, így egyenlő arányba tudtok három csoportra oszlani. Tudják, hogy újak vagytok és látják, hogy Rita továbbra se biztos a dolgokba és e ok miatt ti ketten egy csapatba kerültök. Bár nem biztos, hogy olyannyira bíznátok bennük, ők bennetek igen. Hozzátok egy Han csatlakozik, hogy meglegyen a három fő. Miután a kisebb edzés szerűség után látszott, hogy Rita enyhén szólva nem szimpatizál vele, úgy a fiú kedvtelenül áll mellétek, de talán vele jártatok a legjobban.
A bejárat. Egy egyszerű barlang bejárata, egy egyszerű őrrel, kin látszik, hogy az itt létét rendesen elunta. Han kettes szintű lopakodással rendelkezik, így nem kérdés, hogy ő megy előre. Láthatjátok, hogy milyen könnyedén kerül mögé és üti le a vigyázót, teszi tisztává a bejáratot, majd int felétek, hogy menjetek hozzá. Miként elindulnátok, úgy RenAi észlelése egy kisebb élőlényt jelez magatok mögött, de miként fordulnátok, úgy nem láttok semmit és senkit sem. Érdekes, na de nem megállni.
A bejárat sötét, ez nem meglepő, hisz egy barlang, ám szerencsére a járat nem tűnik szűknek. Ha van kérdésetek a tervvel kapcsolatba, vagy megjegyezni való, akkor azt itt megtehetitek, ám ha nincs semmi, úgy induljatok el és tegyetek némává három őrt az utatok során. Miként így tovább mennétek, úgy a posztotok az első kanyarig tartson. A barlang egy barlang. Sötét, nedves és a falakból élesebb sziklák állnak ki.

avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Jún. 21, 2013 8:56 am

Valahogy furcsa érzés fogott el a párbaj után és ezúttal nem a vereség keserű íze. Nem igazán értettem, hogy ha ennyire erős vagy épp a teljes csapat ilyen jó, hogy nem tudták még kiszabadítani vagy egyáltalán mit keresnek a harmadik szinten? Egyre több kérdés merült fel és egyre inkább az a gyanúm támadt, hogy csapdába csalnak minket vagy legalábbis az egyikük az orrunknál vezet minket. Miként ezek a gondolatok járták át az agyam Ai-chan lépett oda.
-Ne légy nevetséges! – Szólok rá miközben érzem, hogy a szavai hallatán az arcomba szökik a vér. – Különben is a te szokásod zavarba ejtő párbajokat vívni a fiúkkal. – Próbáltam visszavágni. Nemsokára végre útnak indultunk, hogy megkezdjük a támadást és a terv szerint három részre oszlottunk. Én, Ai és Han, ez lett az egyik csapat. Nem bántam ezt a felállást és azt sem, hogy szétváltunk. Az első őrt Han könnyedén elintézi és hamar szabaddá válik az út.
- Tartsd készenlétbe a hazatérés kristályod! – Súgom oda Ai-channak mielőtt még csatlakoznánk Hanhoz és közben én is az övemre helyezem a kristályt ha baj esetén szükség lenne rá. Mielőtt még a bejárathoz érnénk Ai valami apró teremtményt érzékel mögöttünk de megfordulva senkit sem látunk. A jelenséghez nem fűzök kommentárt, reméltem, hogy csak valami állat lesz de az is megfordult a fejemben, hogy az a kissrác követett minket akit a „bázison” hagytunk. A barlang sötét de nem szűk így könnyedén mozoghattunk benne ami jól is jött mert útközben három őrrel is összefutottunk. Nem volt nehéz legyőzni őket. A képességemmel lebénítottam őket és a onnantól már egyszerű volt a legyőzésük hármunknak, valahogy ez túl simán megy…

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by RenAi on Pént. Jún. 21, 2013 6:55 pm

Ritát sikeresen zavarba hozom, majd vissza is vág.
- Én nem tehetek róla hogy a fiúk olyan perverzek! – Kiáltom oda és vörösödök el én is, elvégre akár hogy is azok a helyzetek az én szívecském is megdobogtatják és nem mondhatnám hogy néha néha nem élvezem.  A kis párbaj után úgy nézem végre akcióra is sor kerül. Megkezdjük a hadműveletett, így szét is leszünk osztva. Én Ri-chanhoz és Han-hoz kerülök, ekkor gonosz mosolyra húzódik a szám széle. Mégiscsak össze kéne hoznom őket, és hasonló gondolatok támadnak és már látom is egy távoli szerelem kialakuló képeit kettőjük közt. *Belső gonosz kacaj* Amint készen álltunk meg is indultunk, útközben valami furcsát éreztem a hátam mögött.
- Várjatok! Van valami… - Hátra pillantok és a szavamra valószínű a többiek is így tesznek,ű.
- Ne.. nem szóltam. – Mondtam amint láttam hogy nincs senki és semmi sem mögöttünk, még zavartan hátra pillantottam párszor hátha megpillantom, de semmi. Lehet csak képzelődtem, elvégre akárhogy is, ideges vagyok mivel egy ismeretlen ellenség karmai közé vetjük magunk. Mikor Han előre ment hogy elintézze az Őrt amit könnyűszerrel meg is tett, Ri-chan megállított és fehívta a figyelmem a kristályra hogy legyen nálam. Láttam hogy komolyan beszél, így mivel én nem gyanakodtam kicsit megíjedtem Rita szemeitől. Tudom róla hogy Ő mindig óvatos és túlgyanakvó, de bizonyos dolgok engem sem hagynak nyugodni. Nem akartam ezt elárulni Ritának mert akkor csak erősítettem volna benne ezt a túlzott tartózkodást. Így úgy tettem ahogy mondta, a kristály a kezem ügyében, és időközben be is értük Hant. A barlangban, még három őrrel össze futottunk, akiket Ri-chan lebénítot és könnyűszerrel elintéztük őket. Én kissé lemaradva haladtam végig, de most beelőztem Ritát és közelebb léptem Han-hoz. Rá pillantottam és elmosolyodtam.
- Te tudod az utat, én jó tank vagyok, Ri-chan pedig ügyes attacker. Ha szükség lesz rá, én lefoglalom az ellenséget hogy engem támadjanak, de viszont számítok rátok is! – Mondtam hallkan, mire egy kanyarhoz értünk. Nem tudtam mi fog történni, de egy pillanarta megtorpantam, azt hiszem valami rossz előérzetem támadt…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 05, 2013 1:27 am

1. RenAi 2. Rita Hanami
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 05, 2013 1:27 am

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 05, 2013 3:20 am

A küldetést kérésre lezárom. Ha valaki karakterügyileg be szeretné fejezni a történetet, az az élményekben megteheti.

RenAi, Rita Hanami: 45 exp 60 arany
Tomoyama Tsubaki: 15 exp 30 arany (Csak három körben vett részt)

Justice League: +60 arany, +5 exp RenAi, +5 exp Hinari, +5 exp Szophie, +6 exp Rita Hanami, +6 exp Shiel D. Lewis, +6 exp Yurihime, +6 exp Hayashi Yuichi, +6 exp Jasude

Jártasságok:

Tomoyama Tsubaki dobhat egy tárgyinfót, megemlítve, hogy ingyenes és az egyes szintű hallgatózásából kapta ez a küldetés után.

RenAi: Páncélkészítés: Körpajzs Recept, Míves *Fegyver* Recept
Érclátás: 17 -> 31, 1 Holdkő, 4 Bronzérc, 5 Munkálatlan Bőr, 2 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 3 Vasérc

Rita Hanami: Fegyverkészítés: Kristálypajzs Recept
Érclátás: 75 -> 89, 5 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 4 Halvány Rubin, 6 Vasérc
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Zöldfülű Laculas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.