[Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Enheriel on Vas. Jan. 27, 2013 6:38 pm

Résztvevők:
- Hetero
- Lizzy
- Kido Yukari
- Kazesubayai Shizuka

Éjfélt ütött az óra a Kezdetek Városában. Szépen alszotok, mikor egy nyerítésszerű hangra lesztek figyelmesek. Mikor álmosan kinéztek az ablakon, szokatlan látvány fogad: egy csuklyás, termetes alak lovagol egy igen fura hátason. Mintha egy lovat és egy sárkányt gyúrtak volna össze egyetlen egy lénnyé. Azonban nagyon álmosak vagytok, így szépen visszahuppantok az ágyra, nem törődve tovább a jelenséggel.

Reggel azonban szörnyű kiabálásokra lesztek figyelmesek. Az egyik legnemesebb fogadóból jön, minek neve "Vörös főnix szárnya". Amikor odarohantok, rajtatok kívül még hárman vannak ott: egy Harcművész, egy Harcos, és egy Elf, akiről ordít, hogy olyan szerencsétlen, hogy a saját kristályait is elejtette, és azokat szedegeti fel a földről. a hang tulaja egy keservesen jajgató férfi, akinek az elájult feleségét próbálják felébreszteni a pincérek és szobalányok.
- Mi történt uram? - kérdezte a Harcművész. A férfi sírva mondja el:
- Elrabolták!!! Elrabolták az egyetlen szép leányomaaaaaat! - és úgy sír közben, mint egy kisgyerek. Valamilyen szinten meg lehet érteni, hiszen tényleg egyetlen egy gyereke volt. A férfi, miután lenyugtattátok, folytatta:
- Reggel fel akartam ébreszteni, de nem volt a szobájába, az ablaka meg tárva nyitva volt! És pont akkor, mikor már csak egy hét van hátra, hogy minden kész legyen! - sírta tovább.
- Mire? - kérdezte érdeklődve és orosz akcentussal a Harcos.
- Az esküvőjére! - sírta tovább a fogadós. - Egy hét múlva feleségül veszi egy rivális fogadó, a "Végtelen Fa" tulajának a fia, ami nagyon fontos. Részben azért, hogy a gyerekeink boldogok legyenek, részben azért, mert így kibékülhet végre a két család!Crying or Very sad - és itt térden állva könyörög nektek:
- Könyörgök, találjátok meg a lányomat és hozzátok vissza épségben! Ígérem, fejenként annyi aranyat kaptok, amilyen messze van a nap a földtől! - a három Játékos el is fogadta. Ti is elfogadjátok vagy a pénz végett, vagy azért, mert nagyon megsajnáltátok szegény párt. Aztán meglátjátok egy talán gyíkszerű állat sáros nyomait, mivel éjjel esett az eső. A nyomok pedig a Kezdetek erdejének egy fel nem fedezett részébe vezet. a 3 játékos az indulás előtt bemutatkozik.
- A nevem Szamuráj. - hajolt meg japán módjára a Harcművész. - Az én nevem Boris. - mutatkozik be az orosz Harcos. - É-é-é-én Fr-Fr-Frici. - hebegte szerencsétlen Elf. A Frici szót hallva majdnem röhögtetek, de inkább visszafojtottátok, mert nem akartátok megbántani szegényt. Amint bemutatkoztatok ti is, Szamuráj ismét átvette a szót:
- Jobb lesz, ha együtt maradunk. A nyomok olyan helyre vezethetnek, ahová soha nem jártunk.
- Ha, én agyoncsapok majd mindent! - úgy tűnik Boris imád bunyózni. Aztán el is indultatok a Kezdetek Erdeje felé.

Sorrend nincs!
Határidő: 4 nap/fő(ha igazoltad, hogy hiányozni fogsz, megvárunk 7 napig, utána nélküled folytatjuk, ha nem, +2 nap után buktad a küldetést!)

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1070
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Dr. Hannibal Dan on Hétf. Jan. 28, 2013 7:08 pm

A szobámban feküdtem, a fogadóban. Kifele pillogtam a nyitott ablakon, képtelen voltam elaludni. A kis szobám üresen kongott, és félelmetes volt a nagy csend. Ciel hiányzott, nagyon, teljesen letörtem miatta, és bár már elhatároztam azt, hogy neki állok fejlődni, harcolni, és kijutni valahogy erről a szörnyű, és egyáltalán nem aranyos helyről, mégis képtelen voltam hozz fogni. Nem értettem, nem tudtam, hogy kell mindezt csinálni. Teljesen elveszett voltam, és csak magamra számíthattam. Miközben ezen gondolkodtam, egy nyerítés szerű hangot hallottam. Kinéztem az ablakomon, és egy furcsa, kapucnis alakot láttam, valamilyen mesebeli szörny hátason.
- Jujj, de ronda! - ásítottam, majd visszafeküdtem. - Már képzelődöm is, azt hiszem, jót tenne egy kis alvás végre.. - ezzel elnyomott az álom.
Reggel szörnyű kiabálásra ébredtem. Gyorsan összeszedtem magamat, felöltöztem, és siettem is le, a hang irányába, a Vörös főnix fogadóba.
Többen is odasiettek a hang irányába. Végül megtudtam, hogy a fogadós lányát rabolták el, aki nemsokára férjhez is ment volna.
- Jajj szegény.. hogy lehettek ilyen szörnyűek, hogy egy ilyen fontos eseménybe rondítsanak bele! - sajnáltam meg.
- Majd segítek én is.. öhmm..vagyis, szívesen segítek, ha tudok valamiben.. - gyerünk! Legyél már egy kicsit határozottabb! - Szóval én is részt veszek ezen a küldetésen! - jelentettem végül ki. Huhh, igen, végre sikerült.. Jelentkeztem életem első küldetésére. A három fickó, akik az előbb is felszólaltak, bemutatkozott. Volt ott harcművész, orosz emberke, meg egy elf, akit Fricinek hívnak. Ezen jót röhögtem magamban. Hát hogy ehet valakinek ilyen furcsa neve? Ezután én is bemutatkoztam.
- Sziasztok! A nevem Elizabeth, de hívjatok csak Lizzynek. - mondtam, megeresztve egy félénk mosolyt. Ezek után el is indutunk a kezdetek erdeje felé.

Dr. Hannibal Dan
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 176
Join date : 2013. Jan. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : 1. szint, védett terület.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
80/350  (80/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kido Yukari on Hétf. Jan. 28, 2013 8:46 pm

Yukarinak nem kellett kinéznie az ablakon, ő már egy ideje és nem mellesleg szokás szerint az ablakpárkányon húzta a lóbőrt, gyíkok és teasütemények között ugrálva az álmok fellegein... vagy valami hasonló baromság volt. Mert hogy felpattantak a szemei, s egy olyan csodát látott, mely elfeledtette vele képzelgéseit!
- MEGVAN! - kiáltott fel diadalittasan - EZ MEKKORA EGY EXTRÉM-NAGY DEBELLA GYÍK!
Azzal el is számolta magát, mert felszökkenés helyett az ablakon túli világ semmijébe lépett ki, leszédülve az egy emelettel lejjebb elterülő földre.
- Euéka... mehtaháhtam... - hümmögte kábán, aztán elterült...

Valamikor kora reggel tért magához, s amint túl volt az első néhány pillanat nehezén, fel és alá kezdett el járkálni a füvön. Csak a gyíkon járt az esze, hogy ott volt, hogy megszerezhette volna és ennek ellenére... orbitálisan elszalasztotta a lehetőséget! Biztos volt benne, hogy látta, annyira biztos, hogy nagy járkálásában teljesen elkerülte figyelmét az Extrém-nagy Debella Gyík által hátrahagyott megannyi lábnyom. Csak később ébredt újfent öntudatára, mikor is fület repesztő visongás... na jól van, eget rengető üvöltözés lendítette ki koncentrációjából. Valahol készen volt a hepaj, és ha hepaj, akkor neki...


- Rohadtul ott a helyem! (Egyenlőre Rohadt Nagy Vörös Köpeny meg Kiskalapács nélkül...)

Éppen időben rontott be az épületbe ahhoz, hogy szándékosan meglökjön valakit, aki el is ejtette az éppen összeszedett valamijeit, amiket az imént ejtett el saját kútfőből. Nem nagyon figyelhettek rá, vagy inkább az a fazon kötötte le érdeklődésüket, aki egy halott (?) nőszeméllyel a karjaiban rinyált. Yukarit mondjuk nem nagyon izgatta a fickó viselkedése, inkább a sztorijára koncentrált. Szóval megfújták a lányát az éjjel, gáz... csak hogy, ugyanakkor éppen Yukari álmával is megléptek, kellett hát lennie összefüggésnek.
- Azannya! - csapott ingerülten öklével a tenyerébe - Nekem meg az orrom elől fújtak meg egy Extrém-nagy Debella Gyíkot, pont tegnap éjjel! Basszus, csakis egy fickó lehetett, a Modus Operandi tökre ugyanaz!
De valami otromba külföldi közbeugatott és a téma még hülyébb lett: házasodtak a famíliák és nem pont két egy műfajban dolgozó, közhelyes s*ggfájdalomban szenvedő rivális fogadókartelek voltak? Röhej... de gyík volt a dologban, és ez volt a tuti!
Csak a folytatás ment át megint gyogyóba, elkezdtek sorjában bemutatkozni, tegyük fel, hogy mindenki végigszenvedte, aztán csak Yukari meg a hegyesfülű maradtak. Már eddig is röhej neve volt a díszes társaság tagjainak, de amikor a tacskó került sorra, mindenki elhallgatott. Egyedül Yukari volt az, aki szippantott egyet az orrával, aztán... egyszerűen csak kirobbant belőle a vihoghatnék! Saját hasát megragadva elvetette magát a padlón és eufórikus önkívületében csak fetrengeni és könnyezni volt képes, fél percig, amikor is hipp-hopp felült.
- Basszus, kinek kell az Extrém-nagy Debella Gyík, ha ennyi gyík nevű idétlen közül is lehet válogatni! - törölgette könnyeit - Tisztelet a kivételnek!
Mert volt itt normális, kiejthető japán nevű illető is rajta kívül, meg akkor már ne kezdjen ki mindenkivel rögtön az elején. De az esetlegesen szúrós, vagy megvető tekinteteket, egy jó öreg vigyorral megválaszolta. Szóval egy hazai srác, aki közölte hogy a lányokat szereti, aztán egy szamuráj, utána megint csak egy honi leány, egy Borissza nevű izomagy... talán polák? Ja, meg ez a Fritz... ó, na és az a kiscsaj, akiről valahogyan még Yukarinak is leesett, hogy tutira köze van az angolokhoz... csilli villi, viszont...
- Neked tényleg tökre Gyík neved van! - vigyorgott rá, nem volt jó angolból, de ennyire azért értett, hogy feltűnjön.
Aztán le is maradt kicsit mögöttük, de az is lehet, hogy mire felnézett léptek le a közeléből. Egyenlőre csak ment utánuk, kellett valami terv... Ha pedig valaki az ő nevét próbálta megtudakolni, megint csak vigyorgott.
- Nem tök mindegy?
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Hetero on Hétf. Jan. 28, 2013 10:37 pm

Épp egy új számot alkottam, gitáromon, az éjszaka közepén, mikor is felriadtam, és kiderült, hogy a korábbi csak egy álom volt. A felriadás oka, egy nyerítésszerű hang volt. „Hmm..hmmm vannak itt lovak is?” Izgatottan néztem ki az ablakon, és nem, nem ló volt, valami egészen más, bár mintha ló is lett volna benne… Rajta egy fura fickó volt, bár ebben a játékban, semmin sem lepődök meg, és az is lehet, hogy ez csak egy álom. „Kitudja, hogy még milyen meglepetés vár, ebben, a számomra új világban, hiszen ez az első napom, eléggé fáradt vagyok. Azt hiszem vissza, fekszek aludni…” Ezzel, le is dőltem, s elnyomott az álom. Reggel, viszont ismét, egy zavaró tényezőre lettem figyelmes. „Kiabálnak, mért kiabálnak?? Waaa idegesít aludni, akarok!”
- Csendet már!
Kiabálok, és kihajítom a párnát az ablakon. „Ahh.. most meg ez, párna nélkül nem tudok aludni…” Felkeltem az ágyról, lecseréltem a ruháimat, a menüm segítségével. „Ahh.. legalább itt az öltözéssel sem veszítek időt… Micsoda kényelem~” Lemegyek, majd felszedem a párnát, és csodák csodájára, harmadszorra sikerült is bedobnom az ablakon, bár mindenki nézte, hogy mégis mi a fenét csinálok, ez engem egyáltalán nem érdekelt. El is indultam, a fogadó felé, ahonnan a hangokat hallottam, hogy panaszkodjak egy kicsit, hogy nem hagyják aludni az embereket… Ráadásul azt a lovas csávót is a fogadó felé láttam mozogni. Kapucnimat felvéve, fejhallgatómat, nyakamra rakva, és fegyveremet a táskámba helyezve, kényelmesen sétáltam, egészen a fogadó küszöbéjig. „Vörös főnix szárnya chh.. micsoda cicomás név egy ilyen lebújnak…” Volt ott három, nem is tudom.. bohóc? Legalábbis, mintha valami mutatványt rontottak volna el, az egyik úgy kaparta a földről a kristályokat.
- Kuss már! Idegesítő vagy!
Szólok oda a jajgató férfinek.
- Mi van? Ennyire fáj hogy elájult? Tegyél rá sebtapaszt, vagy nem tudom, csak maradj már csöndben. Igen, a szádra tedd…
„Hmm… elrabolták a lányát? Hmm.. azt hiszem illetlenül, viselkedtem… így az a veszély fenyeget, hogy elúszik, egy küldetésnek látszódó helyzet, ebből még előnyt kovácsolhatok.”
Ekkor, egy kislány szólalt meg mellettem. „Fontos esemény? Hát ebben nem értünk egyet…Jajj nemár… most komolyan mért üti bele az orrát ez a kis csaj? Még ott a tojáshéj a fenekén.” A lány nagyjából, mellettem állt, ekkor kicsit megdőltem hátra, hogy leellenőrizzem, azt a bizonyos, tojáshéjas feneket. A bugyros ruhától, nem láttam, túl sok mindent, de mégis mit várhatok, egy kölyöktől… Visszadőlve, hallom tovább a beszélgetést úgy tűnik mégis kénytelen leszek velük tartani. Ahh mindegy, remélem nem ütközünk túl sok problémába. Amíg nem nekem kell csapkodnom, addig minden megfelel, azt hiszem, ezt a titulust, át is engedem, Borisnak vagy kinek..
- Ahh… Jól van… Szóval a nevem Hetero… Mármint a játékban…
A nevemet továbbra is királynak gondoltam. Meghallgattam, a maradék bemutatkozását, és neki is indultunk az útnak. Hogy milyen útnak? Sáros szalamandra, vagy valami hozzá hasonlító, állatnyomok vezettek ki minket, egyenesen, a Kezdetek erdejéig. Először járok itt, azért remélem, hogy nem utoljára. Próbálok, drága, Harcosunk mögött, fejhallgatóval, a fülemen haladni, hátha még tanulok is tőle valamit.


_________________
Petem: Miku
Spoiler:

Képesség:
Spoiler:
Neve:Water Blast
A Víz Elementál, az ellenfél testéből, egy ütéssel, vizet taszít ki, így az ütéstől az ellenfél:
a saját életre osztott pontjaitól sebzőik, vagyis a teljes életének 1/5-détől + a pet saját erejétől.
három körönként, egyszer használható.
tehát: irányítás + az ellenfél teljes életének 1/5-de

Adatlap
avatar
Hetero
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2013. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Kedd Jan. 29, 2013 8:17 pm

Shizuka egyik éjjel az igazak álmát aludta, mint egyébként minden éjjel. Egyszer csak valami nyerítésre ébredt. Puszta kíváncsiságból az ablakhoz ment, hogy megnézze, ki zajong odakint. Elég különös látványban volt része. De betudta az álmosságnak, hogy fura dolgokat lát. Pedig ebben a világban még csak nem is volna különös. Végül vissza is feküdt aludni. Másnap azonban kiderült, hogy valami mégis csak történt az éjjel. Eltűnt egy lány. Az egyik fogadó tulajnak a lánya. Igen nagy sírás-rívás volt belőle. Persze, melyik apa ne sírna az eltűnt gyermeke után. Shizuka nem nagyon szól bele. Hagyja, hogy a tulaj végigmakogja, mi is történt, utána pedig végignéz a csapaton is, ami összegyűlt.
-Én is szívesen csatlakozom. –közli végül, odalépve a társasághoz.
Miután megvolt a kis csapat, mindenki bemutatkozott, ahogyan azt illik. Egy Szamuráj nevű egyén. Nahát, milyen eredeti. Vajon tényleg az? Boris. Ebben semmi fura nem volt. Frici. Nos, ez mulatságos. Shizuka igen jó pókerarcot tudott vágni úgy általában, de egy apró mosolyt belőle is kicsalt ez az amúgy inkább macskának való név. Volt még egy Elizabeth, azaz Lizzy. Na meg egy Hetero. Ilyen karakternevet azért nem várt. Na jó, még mindig jobb, mint az ’Óriászöldnyalóka’ nevű ork harcos az egyik játékban, amiben egyszer tiszteletét tette. Körülbelül 5 percig röhögött sírva. Azóta meg tanulta nem komolyan venni az ilyesmit. Az utolsó csapattag nem nagyon akarta elárulni a nevét. De vajon tudja, ha csapatban lesz valakivel, az látni fogja a nevét?
-Az én nevem Shizuka. Örvendek.
A bemutatkozás után nekivágtak a nyomok alapján, amiket az éjjel látott különös lény hagyott. A Kezdetek Erdejébe vezettek a nyomok. Shizuka odafigyelt a képessége segítségével. Jobb szereti időben tudni, ha van valaki a közelben. Ha az emberrablók számítanak mentőcsapatra, akkor biztos van kint valahol egy-két őrszemük az erdőben.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Enheriel on Kedd Jan. 29, 2013 10:24 pm

//Statokat kérem Spoilerbe!//

Fricin látszott, hogy megsértődött Yukari miatt, de hamar elszállt a morcossága, mert látta, hogy már elindultatok, így sietve rohant utánatok. Ahogy haladtok a Kezdetek Erdejének még fel nem fedezett része felé, minden normálisnak tűnik. Csiripelnek a madarak, a virágok lágyan ringatóznak a szellőben, a mobok is békésen járkálnak, és nem támadnak meg titeket. Azonban ahogy haladtok a sűrű felé, észreveszitek, hogy valami nem stimmel: a madárcsicsergés megszűnt, a mobok sem voltak láthatók itt, még a szél sem járt erre. Csak fura kígyófejű totemek néznek vissza rátok, és sziszegéseket hallotok…
- TAKARODJATOK EL INNEN EMLŐSÖK! – hangzott hirtelen egy hang. Frici azonnal Hetero mögé bújt ijedtében. Aztán meglátjátok a sűrűben egy ember formájú alakot. Azonban amikor pár pillanat csend után kijön, sokkolva fedezitek fel, hogy nem ember: a lábai 2 karomba végződött, a raptorokhoz hasonlóan csak egyforma méretű voltak a karmok, a kezei pedig 3 élesnek tűnő karomba végződött. Egész testét a kígyókhoz hasonló barna és vajszínű (csak a hasát, mellkasát és arca alsórészét) pikkely borította, bár inkább a karból és lábból tudtátok csak megállapítani, mert furcsa fémpáncélzat fedte a teste nagy részét. A feje pedig egy kígyófej volt, és mint a kardfogú tigrisnek, úgy lógtak ki szájából feltételezhetően a méregfogai. És nem fegyvertelen, ugyanis egy íjat tart felétek.
- Egy kígyóember… - jegyezte meg halkan Szamuráj.
- Takarodjatok el innen emlősök! – kiabál megint a furcsa ellenfél. – Vagy szembenézhettek a haragunkkal! – És ha jött a " te és milyen sereg?" kérdés, ha nem, előjött szám szerint 6 darab kardforgató kasztú Kígyóember. Valamelyik zöld, valamelyik sárga, valamelyik barna volt. A kardforgatók szintje 1.-es Vagy 2.-es de az Íjászét egyelőre nem próbáljátok meg kitalálni, mert könnyen lehet, hogy egy erősebb mob. A Kardforgatók támadása a kardok alapján 2-3 sebzést okozhat. Ez is ismeretlen az Íjászról.
- Felejtsd el bőrcsizma! – szólt be Boris. – Nem megyünk el a lány nélkül!
- Utolsó figyelmeztetés, takarodjatok el!! – Vagy nem értette, amit Boris mondott, vagy igenis értette, és megpróbál megfélemlíteni, bár inkább az utóbbi. Boris egy csatakiáltással nekik rontott.
- Boris, ne! – Figyelmeztette Szamuráj, de már késő volt: az Íjász egy nyilat lőtt bele Boris vállába. A harcos, ahogy ti is észreveszi, hogy nem vesztett HP-t. Azonban mielőtt kárörvendésbe kezdene, összeesik és fába szorult féreg módjára üvölt a kíntól, ugyanis valahogyan a nyíl olyan iszonyatos fájdalmat okoz neki, hogy alig bír visszamászni hozzátok. Szamuráj azonnal kihúzza Borisból a nyilat, így Boris kínszenvedése is elmúlik.
- Mi a fene történt?! Azt hittem ebben a játékban nincs fájdalom! – ijedt meg Frici, méghozzá jogosan.
- Lehet valamilyen potion-ba vagy méregbe mártotta a nyilait! – állapította meg Szamuráj. Még titeket is halálra ijesztett Boris kínlódása, pedig csak egy nyilat kapott a vállába.
- Tűnjetek el, ha nem akarjátok átélni a Poklok kínját, mint a barátotok! – fenyegetőzik az Íjász Kígyóember. Frici igyekszik a lábára állítani Borist, aki sokkolt állapotba került, miközben Szamuráj szamurájok módjára egy katanát kap elő, készen állva a csatára.

6-os kockával kell dobnotok!
- Shizukának 3 vagy afölött talál a támadása a nagy szintje miatt!
- Többieknek 2 vagy afölött talál a támadásuk!

A cselekvés pontok, amiket Gyorsasság alapján vannak:
Kazesubayai Shizuka: 5 cselekvéspont
Kido Yukari: 3
Hetero: 2
Lizzy: 1

Amire használhatjátok ezeket a Pontokat (Peteknél külön van ez!):
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
1: képességhasználat
0.5: szimpla támadás
0.5: mozgás (Magyarul: ha megrohamozzátok az ellenfelet, vagy elhelyezkedtek a csatatéren)

Javaslat: Mivel Shizuka a legerősebb, rá hagyjátok az Íjászt, mert ha nem teszitek, nagy eséllyel ölhet meg titeket!


A három szövetségesetek adatai erősség alapján:
Frici(Elf):
Szint: 2
Élet: 2 (10 HP)
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 2
Kitartás: 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Boris(Harcos):
Szint: 3
Élet: 4 (20 HP)
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 5
Kitartás: 4
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Szamuráj(Harcművész):
Szint: 3
Élet: 4 (20 HP)
Fegyverkezelés: 4
Erő/Irányítás: 4
Kitartás: 3
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 3


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 02, 2013 5:26 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1070
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Hetero on Szer. Jan. 30, 2013 4:28 pm


A Küldetésen, további két lány is résztvett, akikről, nem vettem tudomást, hiszen az egyik be sem mutatkozott, a másikhoz, meg, még ha akarnék, se tudnék beszélni. Már rögtön, igen, már rögtön a második napomon, épp a küldetés végrehajtása közben, fura hiba feliratok jelentek meg előttem. Kissé be pánikoltam, azt hittem, hogy a buherált NERvGear, most szétszedi az agyam. De nem így történt. Kicsit felemelkedtem a talajtól, és hirtelen, elkezdett változni a ruhám. „Ó ne ó ne ó ne! Remélem ez nem az amire gondolok!” Amire gondoltam, az a kaszt csere volt, sajnos pont az történt. Valami egészen fura érzés volt. Mintha a játék, a számomra legkedvezőbb kasztot akarta volna kiválasztani, legalábbis ezt hittem. Szörnyű módon nem ez történt, valami gagyi, kezdő állatidomár ruhába voltam.
- Ez meg mi a fene?!
Kiáltottam föl, miközben, őrült sebességgel hívtam le a menüt. „Ne ne csak a gitár ne tűnjön el.” Nagyon ideges voltam, a kialakult helyzet miatt, de szerencsére, megtaláltam a gitárt. Legnagyobb sajnálatomra, fegyverként már nem tudom használni, de semmi baj, legalább gitározni tudok. Azonban, korábbi pallosom alatt, még volt egy titokzatos item, amiről kiderült, hogy egy tojás. „Mégis mi ez? Ez lesz az új fegyverem? Egy tojás…? Kezdem megbánni, hogy ebbe a játékba jöttem.” Nem tudtam, mit csináljak vele, eléggé fura helyzet volt, de sajnos bele kell törődnöm, nem tudok mit tenni. „Hmm, ha talán megenném… Neem nem.. ezt mégsem tehetem… El kell vinnem valami keltetőbe? Vagy üljek rá? Nem erre nincs időm. Amúgy is biztos fura íze lenne, nincs átlagos színe.” A tojás, kékeszöld alapon, arany foltos volt, és a foltokat, fekete, vékony csík vette körül. Nem foglalkoztam vele, eltettem a táskába, majd miközben követtük, a szalamander nyomokat, ismét előettem, és nézegetni kezdtem. Közel raktam a fülemhez, egyre kíváncsibb voltam, hogy mi lehet benne. Hirtelen elkezdett repedezni, és ki kelt belőle egy...
Ebben a pillanatban, kicsúszott a kezemből a tojás, a földre esett, és szétloccsant. A tojás héja eltűnt, és csak egy pocsolya maradt utána. „Mi????Mégis mi ez? Egy pocsolya? Ez az én petem? Na neee neee Kayaba direkt szívat….” Meg sem próbáltam összekaparni a vizet, hiszen, nagy része, a földbe szívódott, és még a szomjam oltására sem lett volna elég. „Nem érdekel, akkor ezzel a kis késsel fogok harcolni.” Eszembe jutott, hogy fájdalmat is érzek, tehát nem lenne túl jó ötlet, egy kis bicskával, harcba keveredni, de mint mindenbe, ebbe is beletörődtem. Haladtunk tovább a kis csapatunkkal, és minél távolabb kerültünk a várostól, annál nagyobb a csend, míg végül, fura kígyó totemek voltak körülöttünk, és elég élesen lehetett hallani a kígyók sziszegését. „Ahhh.. remélem megérte eljönni, kezdek félni kicsit…” Valami megszólított minket, és az egyik idióta, ha jól tudom Frici a neve, rám akaszkodott, de nagy nehezen, sikerült levakarni magamról. Megláttam a kígyóembert, az arcomba csaptam tenyerem.. „Ohh Istenem… mért büntetsz ilyen ocsmányságokkal.” Egy kisebb szópárbaj után, Boris, nekiesett a furcsaságnak, de ő járt rosszabbul, ugyanis mint kiderült, a nyilai miatt érez fájdalmat.
- Hahaha.
Nem bírtam megállni, hogy ne nevessek a harcoson. „Végre, más is átérzi azt a fájdalmat, amit én is érezek, mind egyes támadáskor.”
- Gyerünk, essünk túl rajta…
Mondtam, majd legörgettem a menüm…
- Ohh… Tényleg, már nem vagyok harcos, így nem tudok segíteni petem sincs, csak egy pohár víz, ami semmit sem ér…
Az egyik kardforgató kígyóember, nekem támadt, ám mielőtt, még lecsaphatott volna rám, hirtelen, feltört, a „talajvíz”, mármint, mint kiderült, a petem aki, egy kislány alakjában jelent meg, és támadta meg a kardforgatót. „Istenem, olyan gyönyörű… Várjunk, mégis hogy mondhatok ilyet, ő egy kislány…” Egyre hevesebben vert a szívem, ez talán első látásra szerelem volt. „Mi-mi? De nem szerethetek bele a petembe… Vagy mégis?” Szinte meg sem tudtam szólalni, de mikor láttam, hogy az egyik kardforgató, becélozza a lányt, felkiáltottam.
- Vigyázz!!
Majd, megpróbáltam ellökni, a kard útjából, ami azt eredményezte, hogy átestem a kislányon, és elég csúfosan értem földet, ezzel teljesen hülyét csináltam magamból. Majd meghaltam a szégyentől, de most nem ez volt a legnagyobb problémám. Felálltam, és megkértem, hogy támadja meg a kardforgatót, ő támadott és talán, be is talált.
Stat:
Spoiler:

Élet: 4 (+2)
Fegyverkezelés: 0
Irányítás: 5 (+2)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 3 (+3)
Speciális képesség: 1 (+1)


_________________
Petem: Miku
Spoiler:

Képesség:
Spoiler:
Neve:Water Blast
A Víz Elementál, az ellenfél testéből, egy ütéssel, vizet taszít ki, így az ütéstől az ellenfél:
a saját életre osztott pontjaitól sebzőik, vagyis a teljes életének 1/5-détől + a pet saját erejétől.
három körönként, egyszer használható.
tehát: irányítás + az ellenfél teljes életének 1/5-de

Adatlap
avatar
Hetero
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2013. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 30, 2013 4:31 pm

The member 'Hetero' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szomb. Feb. 02, 2013 5:15 pm

/Elnézést a késedelemért, azt vártam, hogy ki ír előbb. Kellene egy sorrend. Smile Esetleg maradjunk a most kialakulónál/


Hamar kiderült, mi is történt, majd egy kis csapat jelentkezett is rögtön a feladatra, hogy megkeríti az eltűnt leányzót. Ez után egy gyors bemutatkozás és már indult is a társaság a Kezdetek Erdejébe. Shizuka igyekezett szemmel tartani a környéket a képességével. Viszonylag békés volt minden. Aztán egyszer csak csend lett az erdőben. Túl nagy csend. Különös, kígyófejű totemeket lát a csapat és egy ehhez illő figyelmeztetés is köszönti őket. Hamar előjött a hang gazdája is. Egy igen bizarr teremtmény. Szamuráj meg is jegyezte, hogy mi az. Bár ezt valószínűleg bárki kitalálta volna ránézésre. Boris nem hallgatott a figyelmeztetésre és minden taktikázás nélkül rohant a harcba. Kapott is egy nyilat a vállába, ami igen fájdalmas lehetett, mert ordított, mint a fába szorult féreg. Shizuka kardot rántott. Így, hogy az ellenség nyomatékosította a nemtetszését, már nem igen lehet tárgyalni.
-Valószínű, hogy méreg. –értett egyet, miközben közelebb lépett.
Közben Heteroval történt valami. De nem volt ideje foglalkozni vele. Segít, ha kell, de most az a fő, hogy átjussanak ezen az akadályon. A legveszélyesebb az íjász. Már csak a magasabb szintje miatt is. Shizuka őt veszi célba. Remélhetőleg hamar le tudja vágni.
-Foglaljátok le egy kicsit a kardforgatókat. Én megpróbálom minél gyorsabban elintézni az íjászukat.
Mivel ő a legmagasabb szintű a csapatban, bizonyára a többiek is egyetértenek a dologban, így nem is időzik köztük tovább, hanem megrohamozza az íjász kígyóembert. Egyenlőre, csak oldalra kitartja a kardját, hogy megpróbálhasson hárítani. De lehetőség szerint inkább kitér a nyilak elől, ha próbálkozna az ellenfél. Márpedig biztosan fog. Amint elég közel ér hozzá, felé szökken és egy vízszintes vágással indít, amit még egy követ az ellenkező irányba, aztán megint fordít az irányon. Végül X alakban még két vágással fejezi be a rohamot. Közben szemmel tartja a többi kígyóembert, nehogy hátba támadják.


_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 02, 2013 5:15 pm

The member 'Kazesubayai Shizuka' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#3 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#4 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#5 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Dr. Hannibal Dan on Szomb. Feb. 02, 2013 5:32 pm

Egyre beljebb haladtunk az erdőben, az állatok apró neszelései egyre csendesebbek lettek, míg végül teljes csend lett. Tovább követtük a kígyó izé nyomait. Nem tudom, másnak is feltűnt-e ez a félelmetes csend, de nem úgy festettek, mint akiket aggaszt ez az egész. Én kissé féltem, de nem mertem megmondani, a végén még kinevetnének. Inkább gyorsan kihúztam magam, és magabiztosan lépkedtem előre. Nagyon rossz előérzetem volt, és ezt tovább növelte az, hogy egy idő után ronda, kígyófejű totemek vettek körül minket.
- Sziszegés? - lepődtem meg a hangok hallatán.
- TAKARODJATOK EL INNEN EMLŐSÖK! - mondta egy hang. Ijedtemben nagyot ugrottam, mint ahogy Frici is tette. Legalább nem egyedül én ijedtem meg. Ezután egy furcsa.. hát..mit is mondjak, izéé.. igen, egy izé lépett elő a bokrokból. Elhúztam az orrom a látványon. Nagyon ronda volt.
Ekkor Boris kiáltására ettem figyelmes. Úgy vonaglott a földön, mintha valami iszonyú fájdalmat okozott volna neki.
- De..de itt nem fáj semmi.. – lepődtem meg, és egyben bepánikoltam. Itt az ideje elrohanni! Vagy legalább egy másik játékos háta mögé bújni. Körbenéztem, de senki nem tűnt elég biztonságos védőfalnak. Hat csúnya karddal felszerelt kígyóizével néztem farkas szemet. Úgy tudom, most jönne a „Támadáááááááááááás..” kiáltással egybefűzött rohamozás. Ez persze nem történt, de itt az ideje bátornak lennem.

_________________
"Io fei gibetto de le mei case." A saját házamat bitómmá teszem.


Dr. Hannibal Dan
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 176
Join date : 2013. Jan. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : 1. szint, védett terület.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
80/350  (80/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 02, 2013 5:32 pm

The member 'Lizzy' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kido Yukari on Kedd Feb. 05, 2013 9:32 am

Az út tökre unalmas volt, annyira, hogy ha senki sem sietett nagyon előre, Yukari fogta magát és a közeli mobok pusztításába kezdett. Nagyon nem dobták fel az XP mércéjét, sőt, egy idő után felszívódtak és velük együtt minden más is. Nagy szerencséjére, valamiféle szoborizékhez érkezett a díszes társaság, amik totál gyíkfejeknek néztek ki. Tudta ő! Az út a gyíkok birodalmába vezet, még ha Fritz elég gyíknak bizonyult önmagában is, amivel furcsamód kezdte a humorérzéke határait feszegetni.
Valamiféle gyík íjász fazon hozta a hegyesfülre a frászt ezúttal, de nem tűnt elég nagynak ahhoz képest, amit ő akart megkaparintani. Viszont beszélt!
- Anyám, ez k**vára beszél! - csillantak fel a szemei, egyedül neki tetszett a látvány, hát még amikor többen másztak elő a bozótból.
S a szórakoztatásból ez még nem volt minden, sziszegett mint az állat, aztán meg a Polák állt neki veszekedni, de a szövege béna volt.
- Hé, Polák! - kiáltott rá annak a Shizuka nevű csajszinak a takarásából - Arra mondjuk nem gondoltál, hogy ezek a fazonok rohadtul nem vágják, hogy miről van szó? Nem iszonyat egyszerű, hogy tökre egyenes az út ehhez a csajhoz?
Lehet, hogy tökre nem volt igaza az egészben, de a látvány akkor is jobbnak bizonyult Gyík Fricinél, mert hogy az íjászfajzat képen lőtte a köpcöst, mire az fetrengeni kezdett. Ahogy ott mászott visszafelé üvöltözve, Yukarinak tökre nagy kedve lett ahhoz, hogy belenyomja tőreit a nyakába, ami iszonyat muris lett volna. De ahhoz meg neki nem volt kedve, hogy mindenki őt kezdje el agyoncsépelni. A gyík viszont hirtelen nagyon bénának tűnt, a stílusa valami igen gáz volt.
- Basszuskulcs, te tökre béna vagy! - visította még mindig a csaj mögül - Az előbbi így már tökre nem is az utolsó figyelmeztetés volt!
Csak ő foglalkozott egészen mással, mint a többiek? Tutira biztos, mert hogy ahelyett, hogy nekiállt volna beszivárogni a bunyóba, Fritz mellé szökkent, s amikor az éppen a Polákot akarta felsegíteni, puszta heccből fellökte.
- Gyík! - vigyorgott, azzal hátrébb sietett egy fa takarásába.
Ott húzta meg magát és kezdte nézni a műsort, ki mondta, hogy ez a játék csak a fairplayt jutalmazza? Csapatban volt már a gyíkokkal, az XP neki is járt a mobokért. Legalább a kasztját játszotta, majd akkor pazarol mérget, amikor kell. Itt meg csak arra kellett figyelnie, hogy nem-e akarja valami meglepni oldalról vagy felülről... esetleg a földből. Tíz HP-ból nem lesz húsz!

/Ha jól kalkulálom: szökkenés 0.5 + fellökés 0.5 + mozgás 0.5 + fedezékbe bújás 0.5/
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 05, 2013 9:32 am

The member 'Kido Yukari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Enheriel on Kedd Feb. 05, 2013 4:27 pm

Sorrend mostantól:
1. Hetero
2. Shizuka
3. Lizzy
4. Yukari

Az ellenfelek támadásainak sikerét itt dobtam ki!
A kardforgatók támadásai 3 fölött sikeresek.
Az Íjász támadásai 4 fölött sikeresek.

OFF: Hetero: Pet cselekvés pontja külön van, de annyi, mint a tiedé! Shizuka és az Íjász csatája az utolsó a sorban a szintük miatt! Yukari: jól írsz meg minden (tényleg!Smile), de próbálj meg az adott helyzetben maradni!Smile Plusz csak akkor kell dobnod, ha támadsz! Ha jól látom csak te léptél szintet, de ettől még a 2. szint statjai maradnak meg ebben a küldetésben! Ja és már mint írtam, nem kell 250 szó, de ne 2-3 szavas mondatok legyenek!

ON:
Hetero:
Sajnos új peted támadása nem volt elég erős a sebzésre, így a hüllő csak vizes lett. A 1. Kardforgató úgy tűnik rájött, hogy azzal nem jut előrébb, ha csak a petet támadja, így neked ugrik és a szívedbe vájta a kardját. Bár nem halsz meg egyből ettől, így is 3 HP-t (mivel nem írtad ki, mennyi a páncélod) vesztettél. Ezzel ki is derült a Kardforgatók sebzése.
Hetero HP-ja 17/20.

Boris:
Eközben Boris kigyógyult a fájdalom-méregből, és legszívesebben Yukarinak ugrott volna a viselkedése miatt, de inkább a neki támadónak a Páncéltörő nevű képességével (2. Kardforgató), és a páncéllal együtt levitt 5 HP-t neki, és mivel a HP csíkja a közepe felé van már, kiderült ezzel a kígyóemberek HP-ja, ami szám szerint 10 fejenként. A Kígyóember védekezésbe állt. Boris pedig támad. A kardforgató azonban nem tudta kivédeni, így Boris az 5-ös sebzésével meg is szabadít titeket tőle, mivel a Kígyóember HP-ja 0 lett, és szét pixelődött. Boris ezt egy győzedelmes csatakiáltással jelzi, majd megindult segíteni Fricinek.
Boris HP-ja 20/20, Páncélja 7/7.

Frici:
Frici közben felállt, miután Yukari fellökte, majd elkezdett volna harcolni, de már megint leejtette a kristályait, de éppen az mentette meg attól, hogy fejét vegye a 3. Kardforgató, hogy lehajolt felszedni a cuccait. Így az ő ellenfelének fegyvere egy fába szorult, így most azt próbálta kiszedni, amíg Frici összeszedte a kristályait, majd egy Robbanó kristállyal ő is leszedte ellenfele páncélját. A kardforgató haragra gerjed és nekiront a már kiszabadított kardjával. Frici nem volt elég gyors a haragra gerjedt kígyóember kikerülésébe, ahogy Boris sem, így az ellenfél belevágott az Elf karjába, ami miatt Frici elvesztette minden páncélját és 1 Hp-t vesztett.
Frici HP-ja 9/10, páncélja 0/2.

Lizzy:
Megrohamoztad a 4. Kardforgatót, és bár elsőre nem találtad el a gyorsasága miatt, de a második egyenesen a mellkasába ment, amitől egy piros pixelcsík jelezte, hogy eltört a páncélja, és 3 HP-t vesztett. Ellenfele egyből oldalról megvágta a nyakadat. Érezted a pengét a nyakadban, de szerencsédre nem érzel fájdalmat, ezen kívül a páncélodnak köszönhetően csak 1 HP-t vesztett.
Lizzy HP-ja 14/15, páncélja 0/2.

Szamuráj:
Szamurájra közben rátámadt az 5. Kardforgató, és egy gyomrost vitt be neki a pengéjével, mivel Szamuráj éppen az íjász felé tartott volna segíteni Shizukának. Bár csak 3 páncélt vesztett, Szamuráj bekapcsolta képességét: egy kínai sárkány szelleme fonódott kardjának pengéjére, majd így kettéhasította a kardforgatót, ami miatt -2 páncélt plusz 8 HP-t vesztett. A kardforgató hátraesett a támadástól, és alig bírt felállni, de látszott rajta, hogy még nem adja fel. Szamuráj nem támad, a Kígyóember meg próbál felállni.
Szamuráj HP-ja 20/20, Páncélja 2/5.

Yukari(csak akkor kell dobnod, ha támadsz, de itt nem tetted):
Nem segített az neked, hogy elbújtál, mert pont mögötted jelenik meg vigyorogva a 6. Kardforgató, és mire észbe kapnál, már két vágást akar végezni rajtad. Először a gyomrodba, majd a homlokodba. Imádkozol, hogy egyik se találjon el, különben súlyos HP vesztést kapsz. Azonban az első találat így is talált, emiatt elment a páncélod is, és 1 Hp-t vesztettél, viszont valamilyen csoda folytán a kardforgató direkt megáll úgy, hogy a homlokod és a pengéje köz 2 cm lehet. Csak játszadozik veled. Közben úgy vigyorog, mint te, ha rád jön az öt perc(bocsi!XP).
- Előbb alaposan megkínozlak, úgyis rég hallottam már könyörgést és sikoltást! – vigyorogta neked ellenfeled sziszegve. És valószínűleg halálra ijedsz, mikor rájössz: ez egy Pszichopata!
Yukari HP-ja 9/10, Páncélja 0/2

Shizuka:
Az Íjász eközben Szamurájt célozta be nyilával, és mivel nagyon koncentrált, meglepte a támadásod, és ezért történt az, hogy az elsőt tudta csak kikerülni, de a második és harmadik támadásodat nem, amitől egy piros pixel csík jelent meg, plusz a HP csíkja kettőt ment le. Ez azt jelenti, hogy lejött az Íjász páncélzata. A harmadikat ismét ki tudta kerülni, de a negyediket és ötödiket ismét nem. Ez miatt némi HP-t vesztett, de már a piros zónában volt. Mindjárt elbukik.
- Nehogy azt hidd, hogy átadjuk annak a mocskos „vőlegénynek” a leányt Emlős! - mondja az Íjász nem kis haraggal. – Az egy önző féreg, aki a saját anyját is megölette annyi évvel ezelőtt! És most megtudod hogy jár az, aki ellenünk mer kiállni!– ekkor megragadja a karodat, és mindkettőtöket zöld aura vesz körül egy pillanatra. Téged meg fura érzés áraszt el, amiről nem tudod még, mi az. Ezután az íjász ellök magától jó messzire és egyszerre három íjat lőtt feléd. Észrevehetted, hogy sima színű nyilakat akar belé lőni, míg amit Boris-ba lőtt, annak a hegye méregzöld volt. A három nyílból az első nem talált, akárcsak a második sem, de a harmadik már igen, és levitt a páncélodból 7-et. Ekkor jöhetsz rá a pár pillanattal ezelőtt történt furcsa érzés nyitjára: az íjász lemásolta a statjaidat és szintedet is! Ami azt jelenti, hogy az Íjász ugyanolyan erős, mint te magad! Viszont azt is látod, hogy Hp-ja a lemásolás végett visszatöltődött. Ezek szerint a HP-ja is ugyan annyi lett, mint neked.
Shizuka HP-ja 25/25, páncélja 3/10.

Állapotok:
1. Kardforgató --> Élet: 10/10 Páncélzat: 2/2
2. Kardforgató --> HALOTT
3. Kardforgató --> 10/10 Páncélzat: 0/2
4. Kardforgató --> 7/10 Páncélzat: 0/2
5. Kardforgató --> Élet: 2/10 Páncélzat: 0/2
6. Kardforgató --> Élet: 10/10 Páncélzat: 2/2
Íjász --> Élet: 25/25 Páncélzat: 10/10

Adatok a szörnyekről:
6 db Kardforgató Kígyóember:
Szint: 1
Élet: 2 (=10)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2+1 (=3)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 4
Páncél: 2

Íjász(Shizuka szintjét és statjait lemásolva):
Szint: 4
Élet 5 (= 25)
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 0(Mivel Íjász kasztú)
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1070
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Hetero on Szer. Feb. 06, 2013 11:25 am

A petem, csak egy arcmosással tudott szolgálni a kígyópofa számára, de az a szemét, egy szíven szúrással reagált. Hihetetlenül fájt, bár még ehhez is próbáltam pozitívan hozzáállni.
- Legalább már azt is tudom, hogy milyen, amikor szíven szúrnak…
Mondtam kissé elmosolyodva, miközben összeestem a fájdalomtól.
- Te haszontalan pocsolya! Nem azt mondtam, hogy fröcsköld le! Hanem hogy támadd meg! Legszívesebben leadnálak egy autómosóba!
Üvöltöttem miközben mellkasomat fogtam. Majd csodák csodájára a pocsolya sírni kezdett…
- Mi-a? Nee neee kérlek, ne sírj bocsánat, kérlek, inkább támadd meg azt a gyíkot.
Nem lenne jó, ha az a pocsolya még haszontalanabb lenne… „és amúgy is miért is sír a víz?” Kicsit mi a f… fejjel néztem rá, majd eszembe jutott, a képesség.
- Izé? Nincs valami különleges támadásod?
Kérdeztem, bár kissé fura volt, hogy egy pohár vízhez beszélek, már, már nevetni támadt volna kedvem, ha nem fájt volna ennyire a korábbi szúrás. A vízlány viszont elfordult tőlem, és úgy tűnt, mégis aktiválja azt a bizonyos képességet.
- Water Blast -
Szemeim tágra nyíltak mikor meghallottam, hogy ez az izé, beszél, és nem is akármilyen hangon, igazán aranyos hangja volt. Ekkor, nekirontott a kígyónak, és egyet ütött rá. Mintha valami vérszerű jött volna ki belőle, a hátán, bár elég fura egy effekt volt. Támadásom után, rájöttem, hogy páncélom nincs rajtam, így azt is felvettem, ami +2 páncélt ad.
//Ha a támadás sikeres, akkor 5+2 őt sebeztem a kígyóra.//


_________________
Petem: Miku
Spoiler:

Képesség:
Spoiler:
Neve:Water Blast
A Víz Elementál, az ellenfél testéből, egy ütéssel, vizet taszít ki, így az ütéstől az ellenfél:
a saját életre osztott pontjaitól sebzőik, vagyis a teljes életének 1/5-détől + a pet saját erejétől.
három körönként, egyszer használható.
tehát: irányítás + az ellenfél teljes életének 1/5-de

Adatlap
avatar
Hetero
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2013. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Feb. 06, 2013 11:25 am

The member 'Hetero' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Pént. Feb. 08, 2013 4:02 pm

Ahogy az várható volt, közelharcban könnyedén felülkerekedhet az íjászon. Épp Shizuka egyik társára fókuszált, így sikerült rendesen meglepni, nem kis kárt okozva. Pár csapással elvesztette a páncélját, majd jelentős mennyiségű életerőt is. Közel volt a bukása. De azért még közben mondta a magáét.
-Engem ti nem érdekeltek. A lányt akarom vissza vinni az apjához. Ha nem támadtok, megbeszélhettük volna. Most még mindig van esélyetek megadni magatokat és tárgyalni. – felelte röviden.
Természetesen egyáltalán nem várta, hogy az íjász majd készségesen rábólint a dologra és beismeri a tévedését. Pusztán ne mondhassa, hogy nem volt meg az esélye. Egyszer csak elkapta Shizuka karját és valami furcsa zöldes aura vette körül mindkettejüket. Furcsa érzés volt, de nem fájt. Nem is igazán értette, hogy mi történt. Talán csak a meglepettségnek köszönhető, hogy az íjász egyik nyila betalált, miután messzire lökte magától. Ezt még kibírta a páncél, de a következőt már nem fogja.
~Ez meg mi volt? Még csak sérülést sem okozott vele.
Képességének hála gyorsan feltűnt neki, hogy az íjász azonos szintre került vele. A fizikai kontaktust figyelembe véve elég valószínű, hogy még a statjait is lemásolta. Ráadásul az életereje is visszatöltődött. Így még nehezebb lesz legyűrni.
~Érdekes képesség, de vajon meddig tart a hatása?
Gyorsan körbe pillantott, hogy felmérje a helyzetet. Egy kardforgatót kicsinált a csapat, még mindig van öt. Az egyiknek csak egy ütés kell, a másiknak még vagy kettő, ha csak nem ő üti meg, akkor esélyes, hogy egy ütés elég lesz, de nem biztos. A többiek még teljes életerővel rendelkeznek, így át kell gyorsan gondolja, mi a legjobb lépés. Megpróbál levágni egy-két kardforgatót, vagy csak az íjászra fókuszál. Jelentősen megkönnyíthetné a többiek dolgát, ha csökkentené az ellenfelek számát, azonban az ő statjaival felszerelve az íjász nagyon veszélyes egy egyes szintű játékosra nézve. Viszont ugyanezen az alapon ő is veszélyes az íjász számára, tehát nem feledkezhet meg róla.
-Maradjatok minél távolabb az íjásztól! Lemásolta a statjaimat és a szintemet! – figyelmezteti a társait.
Hogy az íjász biztosan rá figyeljen, ismét támadásba lendül. Remélhetőleg ezúttal kicsit jobb lesz a találati aránya és alaposan lefaraghat megint az életerejéből. Közel érve hozzá egymás után két vízszintes csapással kezd, majd szemből az íjász mellé ugrik és közben vág még egyet, aztán még kettőt. Ez után ismét hozzá képest oldalra ugrik, így elméletileg háttal lesz a többieknek az íjász. Újabb két támadással zárja le a kört.

/Remélem nem számoltam el a cselekvéspontokat. Ha igen, akkor szólj és javítok. Smile /

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 08, 2013 4:02 pm

The member 'Kazesubayai Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Dr. Hannibal Dan on Szomb. Feb. 09, 2013 2:25 pm

Megtámadtam azt a ronda gyíkot, de csak az egyik késemmel sikerült eltalálnom. Egye fene, legközelebb ügyesebb leszek, majd jobban próbálkozok. Ami viszont ennél rosszabb volt, hogy a nyakamat eltalálta a szörny, és ezzel egy ronda sebet ejtett rajtam. Hirtelen felsikítottam a hideg penge érzésén, de szerencsére fájdalmat nem éreztem.
- Tehát a kardforgatók nem okoznak ilyesmit, csak az íjász. - mormogtam magamban a levont következtetést. Mégis nagyon megijedtem, szinte sokkos állapotban voltam a még ez előtti engem ért támadástól, így fel sem fogtam, hogy mit csinálok. Hirtelen egy érzés futott át az agyamon. Milyen jó is lenne egy kis édességet enni!
- Nyalókát szeretnék. - böktem ki végül, gyík ellenfelem szemébe nézve. - Adj nekem nyalókát! - kiáltottam aztán ingerültebben, de senki nem akart nekem hozni egyet. Pedig olyan kis apróságot kértem, egy nyalóka az olcsó, és szinte minden boltban ehet kapni. Még azt sem kötöttem ki, hogy milyent hozzanak nekem. - Ez gyalázat, miért nem képes nekem senki sem nyalókát adni? - Elkezdtem toporzékolni, és üvölteni. - Nyalókát! Nyalókát! Nyalókát! Ha nem adtok nekem, nem hagyom abba! - ordítoztam. - Nyalóóókáááát! - közben megragadtam a gyík kezét, és ide-oda rángattam, és a lábra ugrottam, toporzékoltam. - Te nagyon nagy szerencsétlen, miért nem vagy képes nekem ide hozni egy nyavalyás nyalókát? - kiabáltam fülsüketítő hangon. - Tudod mit? Rossz szolga vagy! Megérdemled a büntetésed! - toporzékoltam, és dühömben a késeimet belé akartam szúrni. Mivel az a rondaság pont mellettem állt, nem kellett elmozdulnom, alulról, a hasa felől akartam vágást ejteni rajta. - Baka!!! Nyalóóóóóóókáát! - folytattam a kirohanásaimat aztán. - Engem nem érdeke, hogy ki, hogyan, vagy honnan szerzi be, de most azonnal akarom! - néztem utána fenyegetően a többiekre is. - Kicsapom a hisztit,ha nem kapok! - igazából már hisztiztem, de ezt még lehet fokozni.

_________________
"Io fei gibetto de le mei case." A saját házamat bitómmá teszem.


Dr. Hannibal Dan
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 176
Join date : 2013. Jan. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : 1. szint, védett terület.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
80/350  (80/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kido Yukari on Hétf. Feb. 11, 2013 4:18 pm

Hát, Yukari egy kissé elszámította magát, vagy talán éppen ez a néha dilinyós dolgokat művelő Sword Art Online motor. Hogy miért? Már miért ne? Elég annyit elmondani, hogy amikor megfordult a fa mögött, egy gyíkfazon vigyorgó pofájával találta szemközt magát, aki éppen belevágott a kardjával egy iszonyat nagy gyomrost, hogy rohadt volna el... mégis honnan a francból villant fel ez az idióta?
Nagyjából ez forgott az agyában, meg az, hogy lehet e vajon cipőt csinálni ezekből a pikkelyesekből, amikor az az önjelölt vagány lefékezte fegyverét Yukari orra előtt és sziszegő szappan, azaz dezodor módjára inkább beszólt neki. Eddigre már azért kézben voltak a fegyverei, s úgy totál készen volt megmutatni, hogy ki is volt itt az igazi, legpofátlanabbul gyönyörűséges főgonosz amazon! És vissza is vigyorgott, mert hát... most k****ra rájött az a bizonyos öt perc! Vesszen a tetvese!


- Há! - kiáltott a képébe - Pofád lapos, Bőrcipő!
S azzal egy olyan tipikus aberráltan túlfogalmazott könnyed mozdulattal félre szökkent, miközben fegyvereivel megkísérelte felkaristolni Cipőke pikkelyes bőrét. De nem állt meg, csinálta ugyanezt a szökkenős módszert, csak éppen tökre más irányba, nehogy véletlenül a tag még meg találja előzni. És ha már volt rá ideje, totál megpróbálta ezt a stílust harmadszorra is elsütni, mert ideje az volt, bőven. Mégis mire számított ez a főgyökér, hogy majd nyivákolva fog rohanni előle a francba? Arra ugyan várhatott, mert ő most totál széjjel fogja cincálni!
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 11, 2013 4:18 pm

The member 'Kido Yukari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Feb. 11, 2013 4:56 pm

Az ellenfelek támadásainak sikerét itt dobtam ki!

Hetero:
Nagy mákodra Peted most eltalálta az 1. Kardforgatót, így nem csak elvesztette a páncélját, hanem 5 HP-t is vesztett (ha jól számoltam ki)! A kardforgatót felbosszantotta ezzel, és kettőt (2) Mikunak, egyet (1) neked adott vágásával. Sajnos a háromból az utolsó kettő talált, így Miku 3 HP-t vesztett, te pedig elvesztetted a páncélod, plusz 1 HP-t szenvedtél. Ekkor a kardforgató egy érdekes dolgot mondott neked:
- Ha azt hiszed, hogy hagyjuk, hogy megöljétek a lányt, tévedtek! – te meg WTF fejjel nézel, hogy ez meg mi a bánatról beszél. Hetero HP-ja 16/20, Páncélja 0, Petjének HP-ja 7/10.

Boris és Frici:
Ketten egy ellen nem szép dolog, mondják egyesek. De ha a játékosból van 2, az egészen más. Frici és Boris egyszerre rohamozta meg a 3. Kardforgatót, aki megkerülte Boris vágását, Frici robbanó kristályát már nem, és ezért 2 HP-t vesztett. Először Boris hátába vágott, ami miatt Boris Páncélja 3-al kevesebb, majd Frici gyomrába szúrt, aki szintén 3 HP-t vesztett. De a két fiú nem adta fel csak úgy, hanem készen állnak a következő támadásra. Boris HP-ja 20/20, Páncélja 4/7, Frici HP-ja 6/10.

Lizzy (nem dobtál, mikor megkísérelted belevágni a hasába, így én dobtam neked):
A hirtelen vágyad meglepte a 4. Kardforgatót, és amikor kicsaptad a hisztit és belevágtál négyszer is, nem tudott védekezni, így 0 alá ment szerencsétlennek a Hp-ja, és szétpixelődött. Nézel, hogy megölted, de talán örülhetsz is, hogy nem kell már a rondaság ellen harcolnod. Lizzy HP-ja 14/15.

Szamuráj:
A Kardforgató nem tudott felállni a támadás után, így Szamuráj odament hozzá és egy lefejezéssel megkímélte a kínszenvedésektől, és titeket is tőle, mert szétpixelődött halálakor. valamiért most nem mozdul, mintha megérzett volna valamit és arra várna csak. Szamuráj HP-ja 20/20, Páncélja 2/5.

Yukari:
Minhárom támadásod betalált, így elvesztette páncélját is, meg 4 HP-t is vesztett. Ellenfeled csak vicsorog, majd hirtelen odaszegez a fához egy másik karddal és 2-t hasít a lábadba. Az esőt megint csak eljátszotta, de a másodiknál a kardot tövig a combodba nyomja, így elvesztettél 3 HP-t. Kezdesz már megrémülni ettől a pszichopata alaktól... Yukari HP-ja 6/10.

Shizuka:
Az Íjászon látszik, hogy egyáltalán nem akar tárgyalni veled, és egyből meglő egy íjjal, és a te támadásoddal ellentétbe eltalált, a páncélodtól és 4 HP-dtól megfosztva. A következő 2 támadást azonban nem bírta kikerülni, így te 14 HP-tól szabadítottad meg. Dühébe két közeli lövést ad le, de elvétette, mert éppen elugrottál, és egy újabb sikeres támadással megint 7 HP-t vesztett, már pirosban van. Aztán beadod az utolsó előttit, de mielőtt beadnád az utolsót:
- Dagon, kapd el! - Ekkor a semmiből egy női hang hallatszik, majd egy Potion repül ki az egyik bokorból egyenesen az íjásznak, aki gyorsan megissza, és 5 HP-ja visszajön, ami miatt nem halt meg az utolsó támadásodtól, mert maradt 5 HP-ja. Ahogy a dobás irányába nézel, nem hiszel a szemednek: az elrabolt leány volt lóháton, aki éppen visszamenekült a sűrűbe! Annyira meglepett ez, hogy éppen hogy odafigyeltél, így megmenekültél egy újabb nyíltól. Shizuka HP-ja 21/25, Páncélja 0.

Az íjász, név szerint Dagon látta, hogy csak három Kardforgatója maradt.
- VISSZAVONULÁS!!! - és eldobott egy füstbombát, majd mire feloszlik a füst, csak Yukari Pszichopata ellenfelét látjátok menekülni, mert ő még kínozta volna ellenfelét, de aztán engedelmeskedett a parancsnak. Rájöttök, hogy ha követitek, akkor megtaláljátok a lányt is.
- UTÁNA! - kiabálta a Ludas Matyiból ismert Ispán módjára Boris, majd megindultok. Mikor már úgy érzitek, utoléritek, egy hatalmas kiáltással egy hatalmas gödörbe estek! A gödör nem éppen sekély, egyenesen 7 méter mély, de elég széles ahhoz, hogy ne egymás hegyén-hátán legyetek. Sajnos Boris és Frici elvesztette a becsapódáskor az eszméletét. Látjátok, hogy Szamuráj átugrik a gödör felett, de ekkor egy nyíllövést hallotok, majd Szamuráj fájdalmas ordítását a gödör mellett: egy fájdalomokozó nyilat kapott valamelyik Kígyóembertől, így két körig ő sem tud segíteni.

Feladat: Valahogy kijutni a gödörből!

Állapotok:
1. Kardforgató --> Élet: 5/10 Páncélzat: 0/2
2. Kardforgató --> HALOTT
3. Kardforgató --> 8/10 Páncélzat: 0/2
4. Kardforgató --> HALOTT By Lizzy
5. Kardforgató --> HALOTT
6. Kardforgató --> Élet: 6/10 Páncélzat: 0/2
Íjász --> Élet: 5/25 Páncélzat: 0/10


A hozzászólást Enheriel összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 14, 2013 8:04 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1070
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 11, 2013 4:56 pm

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Hetero on Hétf. Feb. 11, 2013 10:59 pm

A pocsolyám csodálatos támadása után, abból a sokkból is sikerült visszatérnem, hogy az a vödör talajvíz, megszólalt. Bár, ellenfelem támadását, a hosszas elmélkedésben, így sem sikerült elkerülnöm, és szerencsétlenségemre újabb fájdalmas sebesülést szereztem. Láttam, hogy a többieknek nincsenek fájdalmaik. „Persze.. Valószínűleg csak a nyíl okoz fájdalmat…” Már majdnem azon kezdtem gondolkodni, hogy inkább, átállok a kígyókhoz és lelövetem őket a mérgező nyíllal, mondván hagy érezzék azt a fájdalmat, amit én. Az egyik kígyó azonban félbeszakította, csodálatos gondolatmenetemet, egy igencsak furcsa kijelentéssel.
- Ha azt hiszed, hogy hagyjuk, hogy megöljétek a lányt, tévedtek! –
- Ehh^^” aszem kicsit el vagy tévedve….
Mondtam, bár ekkor a drága, vörös hajú árnyharcos lánykára terelődött a figyelmem. Egy gyík éppen őt akarta lekaszabolni, és piciny élete miatt, aggódni kezdtem, hogy elvesztek egy „pajzsot”. Egy részem a halálát kívánta, hátha átérzi a fájdalmam, de kellenek az emberek, hogy magam elé ránthassam őket, a vészhelyzetben. Indultam volna felé, mikori, egy lány megjelent, a kígyó nevét kiabálva, majd visszavonulót fújtak. Piroskát támadó kígyót viszont üldözőbe vettük, Boris vezetésével. Először nem tűnt rossz ötletnek, már tényleg kíváncsi voltam, hogy mit ért megölés alatt. Az üldözés, végül egy nagy gödörben fejeződött be, amibe bele esni, korántsem volt fájdalommentes, két pajzs el is ájult, egy harmadik meg szenvedett, igazán csodálatos volt nézni, de cselekednünk kellett. Úgy döntöttem, kedves pocsolyámnak megparancsolom, hogy mossa ki a földet a gödör falán, aminek egy szó nélkül engedelmeskedett is és nekilátott a földből sarat csinálni. „Legalább ehhez ért, vagyis remélem, hogy ért hozzá, bár meg dicsérhetném korábbi támadása miatt, de fura lenne egy pocsolyának köszönetet mondanom.”


A hozzászólást Hetero összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 14, 2013 8:15 pm-kor.

_________________
Petem: Miku
Spoiler:

Képesség:
Spoiler:
Neve:Water Blast
A Víz Elementál, az ellenfél testéből, egy ütéssel, vizet taszít ki, így az ütéstől az ellenfél:
a saját életre osztott pontjaitól sebzőik, vagyis a teljes életének 1/5-détől + a pet saját erejétől.
három körönként, egyszer használható.
tehát: irányítás + az ellenfél teljes életének 1/5-de

Adatlap
avatar
Hetero
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2013. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.