[Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Zhel T. Everett on Csüt. Ápr. 25, 2013 8:36 pm

Az új mentőcsapat útjára indul. Zhel is benne van, de túlzottan nem folyik bele abba a nem is nagyon létező beszélgetésbe. Kicsit lemaradva, hátul kullog a másik két személy után. Nem akar velük sem beszélgetni, sem pedig mást. Lát pár érdekes dolgot a menetelés során, totemek, csapdák, meg hasonlók. Egyáltalán nem rémisztik meg az ilyesmik. Már tízedik szintű a fiú, ilyen alacsony szinten lévő moboktól felesleges tartania, de ha nem lenne az sem tenné meg. A félelem szó nincs benne a szótárában, valószínűleg soha nem is lesz. Hamarosan összetalálkozik a két mentőcsapat. Elméletileg mindenki megvan és most egy fontos dologról kellene dönteni. Arról, hogy melyik úton haladjanak tovább. A többség a bokrok alatt megbújva szeretne észrevétlenül sompolyogni. Ez a művelet, a sompolygás nem passzol az ifjú Everett-hez, még csak egy kicsit sem, szégyenletesnek tartaná. Éppen ezért ő a jól járható, sokat használt ösvényt javasolja, egyedül. Ez van, ezt kell szeretni, őt aztán nem érdeklik a többiek, ha ilyen alantas dologra fanyalodnak, hát szívük joga. de a kékszemű, nem tesz ilyet. Még meghallgatja Shizuka mondandóját a feltehetőleg ellenséges szándékkal rendelkező gyíkokról. Elég érdekes teremtmények, egy nagyon veszélyes képességgel. Azonban ez sem tántorítja el attól, hogy egyedül haladjon hát tovább az ösvényen. Az útja eseménytelenül telik, nem támadják meg, még csak észre sem veszik. Módfelett érdekes, talán nem számítanak arra, hogy valaki innen közelítene. Ez öreg hiba, mert mindig van egy bolond, vagy esetünkben egy magas intelligenciával rendelkező, erős és merész személy. Az út végén különös dolgot talál. Nem mást, mint a célszemélyt aki egy fura figurával beszélget. Valószínűleg ő lesz az emberrabló, azonban semmi nem utal arra, hogy erőszakkal tartják fogva a lányt. A bűnöző küllemű lelép, anélkül, hogy felfigyelne az új jövevényre. Részben mázli, részben sértő egy kicsit Zhel-re nézve. Nem habozik, ír egy üzenetet Shizuka-nak, hogy megvan a lány, az ösvény végénél. Ennyi, a többi rajtuk áll, nem a fiún. Ő odamegy a lányhoz óvatosan. Ha észreveszi és megpróbálna hangoskodni, leállítja, befogja a száját, vagy ilyesmi. Gyanús a kékszeműnek ez az egész, jobb az óvatosság.
- Hazaviszlek! Ellenvetés?- kérdezi, és ha be van fogva a lány szája, akkor egy pillanatra elengedi, hogy daloljon. Az első reakciójától függ, hogy visszakerül-e a kéz a szájára, avagy sem.

_________________
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Ápr. 25, 2013 9:15 pm

A lány megijedt, ezért fogta be a kékszemű a száját a kezével. Azonban mikor Zhel levette a kezét a lány szájáról, hogy daloljon, az a lehető leghangosabban síkit abban a pillanatban:
- SEGÍTSÉG!! - És már hiába fogja be Zhel a lány száját, az egész tábor meghallotta. Zhel dühödt sziszegéseket hall. Mikor megfordul, a következőt látja: 15 dühödt Kígyóember Harcos néz rá vérforgó szemekkel. A többiek, mivel az őrök éppen nem feléjük néznek, hanem a hang irányában, megkapják a lehetőséget, hogy lecsapják őket.

Zhel-nek nem is a túlerő miatt kell most aggódnia. Hanem a férfi miatt, aki előre engedtek a Kígyóemberek. És nagyon mérges.
- Azonnal takarodj el innen, vagy a legkegyetlenebb halált halod! - Egyértelmű volt, hogy nem fog a lányról lemondani. Valószínű meg kell küzdened vele.

Többiek:
Miután elintéztétek az őröket, berohantok a táborba, látjátok Zhel heyzetét. De Dagon, az Íjász állít meg titeket.
- Nem mentek sehová! - És megjelenik 3 Harcos Kígyóember melléje. Na nesztek, megint harcolnotok kell. - Nehogy azt higgyétek, hogy ezúttal győztök! - És jaj ne, már megint használta Képességét Shizuka-n, akinek megragadta erőteljesen a karját, majd ellökte magától, így a szintje és a statja, valamint HP-ja megint ugyanaz, mint a lánynak.

Amit egyikőtök sem lát:
Egy férfi az egyik fánál figyeli az eseményeket.
- Az a rohadt dög... - Morgott elég hangosan. - Tudtam, hogy nekem kellett volna megölnöm a ri**ncot!

Na figyelem! Mivel az első harcnál nem sikerült túl jól, így lesz cselekvéspontotok:

Zhel T. Everett: 6 Cselekvéspont (neki 4 vagy vagy afelett kell dobnia sikeres találathoz)
Kazesubayai Shizuka: 5 cselekvéspont (neki 3 vagy afelett kell dobnia sikeres találathoz)
Kenzo Kamitora: 2 (neki 2 vagy vagy afelett kell dobnia sikeres találathoz)
Miyazaki Momo: 2 (neki 2 vagy vagy afelett kell dobnia sikeres találathoz)
Lizzy: 1 (neki 2 vagy vagy afelett kell dobnia sikeres találathoz)

Mivel ez egy komolyabb csata, az alábbiak lesznek: (Peteknél külön van ez!):
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
2: képességhasználat (Shizuka és Everett esetében ez 3 pont, mivel nekik a legmagasabb a szintjük!)
1: szimpla támadás (Shizuka és Everett esetében ez 2 pont, mivel nekik a legmagasabb a szintjük!)
0.5: mozgás (Magyarul: ha megrohamozzátok az ellenfelet, vagy elhelyezkedtek a csatatéren)

Az ellenfelek támadását ezzel dobom ki: http://dobokockaszimulator.teleoldal.hu/


//Bocsánat, ha néhol igazságtalan voltam, de nem fél körös csatát akartok ti sem gondolom!//

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Kedd Ápr. 30, 2013 8:54 am

A lopakodásnak az lett a vége, hogy rendkívül közel kerültek a bejárathoz. Már csak elő kellett volna bújni és szoknyát villantani. Feltéve, hogy a gyíkemberek gerjednek az emberlányokra. Mialatt még rejtőzködtek, Shizuka fülét megütötte valami, de nem az ellenfél részéről, hanem az egyik társa szavait hallgatta, amint épp divat tanácsokat ad a másiknak. Vagy valami hasonló. Nagyon nem figyelt oda. Egyébként sem igazán érdekelte az ilyesmi soha. A velük lévő nemrég érkezett fiú humorizált egy sort, bár nem értette, miért most kezdi el. De nem is firtatta. Végül tovább haladnak és gyorsan rendet tesznek az őrök között, majd be is hatolnak a táborba, ahol végül komolyabb ellenállásba ütköznek. Shizuka régi ismerőse állítja meg őket három másik harcossal együtt. Zhel helyzetével nem tudnak mit kezdeni, remélhetőleg kihúzza addig, amíg oda tudnak menni. Az íjász megint elkapja a lányt és lemásolja a statjait, aztán ellöki magától.
-Nehogy azt hidd, hogy ezúttal meglépsz!-felelte Shizuka válaszként a kihívásra.
Ezúttal nincs hová visszavonulnia az ellenfélnek, vagyis végre pontot tehetnek a dolog végére. A kardját már a kinti őrök elintézésekor elővette, így ezzel nem kell húznia az időt. Felkészül a támadásra, majd neki iramodik az ellenfél felé. Ahogy elég közel ér az ellenfélhez, oldalról vág egyet az íjász mellkasa felé, majd tovább fordul a lendülettel, miközben a másik kezével is rámarkol a kardra és fordulatból vág megint, ezúttal a hasát célozva. El nem távolodik túlzottan. Épp csak pár méterre. Védekezésre emeli a fegyverét, közben a tábort futólag felméri, hátha talál valamit, amit felhasználhatnának a gyíkemberek ellen.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 30, 2013 8:54 am

The member 'Kazesubayai Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Dr. Hannibal Dan on Csüt. Május 02, 2013 2:24 pm

- Nem hiszem, hogy az ilyen kislányok, mint én tetszenek nekik. Én aranyos vagyok, de nem szexi. Egyszóval az ötleteket add valaki érettebbnek. - fordultam a fiú felé. - Meg hát pikkelyeim sincsenek, így ez az ötlet kilőve. - viccre vicc a válasz, nesze neked kutyás ember. Két őr volt a táborban. Az idősebbik lány már cselekedett is, és támadott, így én sem maradhattam le. A tábort védő egyik őr felé vettem az irányt, és nagy sikítás közepette megtámadtam. Ezután viszont további gyíkok léptek elő, azok, akikkel már találkoztunk egyszer. Most egyszer, és mindenkorra végeznünk kell velük, hogy többet ne is kelljen látnom őket.
- Neked van nyalókád? Vagy esetleg nem tanultál a társad hibájából, és még mindig nem szereztél egyet? - fordultam az egyik felé. - Viszont akkor te is úgy végzed, mint ő.. - nevettem fel ördögien aranyosan. - És nem ti győztök bibibííííííí. - dugtam ki a nyelvem játékosan. - És amúgy is, oda megyünk, ahova akarunk, nem ti szabjátok meg! Viszont előbb kivégzünk titeket! - Ronda, és gonosz lények, megérdemlik a büntetést! Én egy kissé féltem, de nem mertem megmondani, a végén még kinevetnének. Most bátornak kell lennem, és elintézni a rondaságot! A mondataim is a bátorságot tükrözik, még ha legbelül reszketek is. Sőt, az igazat megvallva nem csak belül reszketek, mert még a lábacskám is remeg, de azt eltakarja szerencsére a szoknyám. erősen rámarkoltam a késeimre, és vártam. Itt az ideje, hogy valamit én is jól csináljak ebben a játékban, hogy nyerjek valamiben, hogy visszavigyem az elveszett menyasszonyt!

_________________
"Io fei gibetto de le mei case." A saját házamat bitómmá teszem.


Dr. Hannibal Dan
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 176
Join date : 2013. Jan. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : 1. szint, védett terület.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
80/350  (80/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 02, 2013 2:24 pm

The member 'Lizzy' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 17, 2013 10:47 pm

A mesélő kérésére lezárom a küldetést. Akit továbbra is érdekel a küldetés története az ráírhat a mesélőre és elkérheti, ha az élményekben be akarná úgymond magának fejezni.

Lizzy: 50 exp, 60 arany
Kido Yukari: 20 exp, 30 arany
Hetero: 30 exp, 40 arany
Kazesubayai Shizuka: 50 exp, 60 arany
Miyazaki Momo: 5 exp, 15 arany
Kenzo Kamitora: 10 exp, 20 arany
Zhel T. Everett: 10 exp, 20 arany

Ezek az alap jutalmazások, de a mesélő külön kérésére Lizzy és Kazesubayai Shizuka kitartó résztvevőként még többet érdemelnek, így ők még +10 expet és aranyat kapnak.

Kazesubayai Shizuka: 60 exp, 60 arany
Lizzy: 60 exp, 60 arany
Hetero: 30 exp, 40 arany
Kido Yukari: 20 exp, 30 arany
Kenzo Kamitora: 10 exp, 20 arany
Zhel T. Everett: 10 exp, 20 arany
Miyazaki Momo: 5 exp, 15 arany

Na, de ezek közül nem mindenki érdemli meg a következőeket: Jártasság bónuszok, céh bónuszok, tehát, akik így 20 exp alatt teljesítettek, azok sajnos most nem kapnak extrákat.

Lizzy: Potion/Méregfőzés: Gyenge Gyengítő Méreg Recept, Hosszú Pontosság Potion Recept
Növénylátás: 9 -> 17, 9 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 1 Vörös Pitypang

Kazesubayai Shizuka: Potion/Méregfőzés: Gyenge Speciális Méreg Recept, Kis Potion Recept
Növénylátás: 9 -> 17, 1 Kristálylevél, 2 Kis Tövisgyökér, 1 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 5 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.