Halász Alex

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Halász Alex

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Júl. 07, 2015 9:35 am

osu Surprised

Air dance: A levegő, számára egy minden szögben alkalmas talaj, elrugaszkodási pont, fal, lépcső az akaratától függően.
Harc helyzet nélkül a maximális függőleges magasság, amit megtehet vele 10 méter, (függőlegesen bármennyi) harc közben ennek nagyjából kevesebb mint a harmada, ( tehát ~ 3 méter ) azonban még ez is nagy előnyt jelent. Nem csak lépcsőként vagy padlóként tudja használni a levegő részecskéit, de szinte bármilyen testtartásban meg tud állni rajta és elrugaszkodni onnan. Figyelembe véve a magasságát, ellenfelei sokkal nehezebben érik el, de nem érinthetetlen.
Ilyenkor ellene mindig egyel nagyobbat kell dobni találathoz.
Ha megdobta a képességet, utána már csak rajta múlik mikor kapcsolja ki, azonban
hátránya, hogy 20%-al több CSP-t fogyaszt körönként. ( egy körrel előbb kell pihennie)
Mellékcselekvésre nincs hatással.


Air crush
Aktív képesség.
Külsőleg ugyanaz, mint az Air dance, azonban ez nem ad plusz kitérés lehetőséget. Helyette a támadásra összpontosít. Lényegében véve, ez egy speciális támadási lehetőség a levegőből, amivel a szabadesés szerű csapás megnöveli Alex pillanatnyi sebzéspontját. Tehát abban a körben Alex teljes sebzése megnő az össz. sebzésének ( tehát felszerelésekkel együtt ) 30%-val.
Utána sikerességtől függetlenül a lehűlési idő 4 kör.
Hátrány: Az Air dance szünetel a rákövetkező körre.


Air wave
Aktív bénító képesség.
Alex a fegyverével a kiszemelt ellenfél felé suhint, ami így erős hullámot gerjeszt és egyfajta széllökéssel taszítja el a támadót, egy körre kiütve a támadásból, és sebezve rajta Alex teljes sebzésének felét. Ennek a képességnek 5 kör lehűlési ideje van, de csak egyszer kell dobnia, mégpedig a képességre. A támadásra nem. Itt a képesség sebez, illetve abban a körben nem támadhat rendesen.
Hátrány: Az Air dance szünetel a rákövetkező körre.

Kieg.-ek bent, nézd át. Rolling Eyes ^^

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halász Alex

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Szept. 15, 2015 10:23 am

Keretszori ala no.1

Volt már olyan, hogy a rendszer önkényesen variálgatott egyesek képességén és nem mindig a megfelelő, vagy csak egy kicsivel jobb irányba. Olyan ez a hely, mint egy önkényes nagyúr. Egy isten amelyik szeszélyeinek engedve, kiteszi a legkülönfélébb veszélyeknek teremtményeit. Így volt ez most is, és Alex végre kapott valami újat is. A már-már őrületbe kergető fájdalomérzet után, sután indult első izgalmas útjára kifelé. Jó ideje a kezdetek városában dekkolt, most pedig a nagy kapu előtt ácsorgott érzései szerint időtlen idők óta. Ki kellett próbálnia, hogy hat e a totem fejfedő, vagyis most már a totem fejpánt, de ettől még nem lett könnyebb a tudat, hogy talán... erre nem hat a játék hatalma. Erről a kiruccanásáról alig beszélt Hinarinak, a tényleges lépést egymaga akarta megtenni. Egyedül, hogy ha elbukna, senki se lássa. Volt olyan büszke és hiú mint a legtöbb korabeli srác. Eleget látta gyengének a lány, véget akart vetni a balszerencsés sorozatnak. Így hajnalban már az utca érte, pixelnapjának első sugaraival. A kapu előtt viszont megtorpant. Ott volt a sok mi lesz ha... visszafordulni viszont nem volt kedve. Behunyta szemeit, vett egy mély, hosszú levegőt, és miközben kifújta, átlépett a határon. Eszébe jutott, hogy régóta nem járt már kint a védett övezeten kívül. Milyen rég is!? Nem csoda, tekintve a helyzetét, mégis olyan érzés volt letenni a lábát a külső részen, mintha újra találkozna egy régi ellenséggel. Veszélyes és mámorító is egyben. Újra ringben van. Elmosolyodott. Eddig szárnya szegett madár volt, fogait vesztett tigris, lesántult gepárd, de most! Most már minden rendben lesz! Visszatért. És ezt egy adag gyakorló küzdőtérrel fogja megünnepelni. Az új felszerelésekre gondolt, amik eddig csak pénzkidobásnak minősültek a szemében, most azonban új énje eszközeinek. A fegyverre, ami teljesen szét fogja zilálni a statjait. Nem bánta. Arra gondolt, hogy ezzel lesz egy kiemelkedő tulajdonsága, amire számíthatnak a többiek. Számíthat majd rá Hinari. Mellette fog harcolni, megvédi. Csekély áldozat ehhez az, hogy kevésbé állja meg a helyét egyedül. Ha egy lomha ágyú lesz, akkor jó neki így. Hogy is mondják kockául? Üvegharcos. Nem baj. nem is rossz név. Elviszi a hátán a harcot, amíg kap támogatást. Csépelni fog. Erre tette fel minden pontját.
Egyszer csak, mintha épp felocsúdott volna a rendszer, sok kis üzenettel rohamozta meg a fiút. Mint mikor hetekig nem lépsz fel a facebookra, majd amikor rácsatlakozol a wifire, a messenger előbányássza az összes kis üzenetet és egyenként csipog mindegyikre. A felugró ablakok zöme új questekről tudósított, amiknek a javáról már lemaradt, de volt egy ami egészen másról szólt.
Elolvasta egyszer, majd kétszer, aztán még egyszer. A lényeg annyi volt, hogy nem használta a képességeit több mint egy hónapig, ezért újravariálta a rendszer, hogy kedvezőbbé tegye. Ahogy olvasgatta a fiú, felderült az arca. A régiekkel sem volt gondja, pontosabban nem is tudta, hogy azok amik voltak, jó képességnek számítottak e vagy sem, de ezek messzemenőleg jobb adatokkal dolgoztak. Széles vigyorra húzta el a száját. Lehet, hogy őrültség, lehet, hogy meg kéne várnia egy kt-t legalább, lehet, hogy magának tesz rosszat, de ismeri annyira  a helyzetet. Látta ki kell most a csapatba. És most ő kellett.
- Megyek bossra.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halász Alex

Témanyitás by Klein on Kedd Szept. 15, 2015 7:59 pm

Elfogadom a pályázatot, közlegény!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halász Alex

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Júl. 20, 2016 8:03 pm

30. szintre képesség pályázat, meg midnen más is, amihez nem kell pályázat de szép színes lesz tőle a képi pályá.. áhh mindegy xD

(eddig.
passzív képikből 2/1 van meg.
Illetve gyógyító/bénító képiből 1/1 van meg. )

Ezennel megpályázom a permanens 1/1 képimet Smile


Név:
Anime powa:
Képesség permanens. Dobást nem igényel.
Két harcos fegyver felszerelése.
A fegyverek statjai csak abban az esetben adódnak hozzá a sebzéséhez, ha az adott fegyvert használja.
Tehát egyszer az egyiket, annak a kardnak a statjaival, és aztán a másikat a másikéval.
Minden harcban jelezni kell, hogy melyik fegyverrel mikor támadott, illetve kockadobásnál megjelölni előre, hogy melyik kocka melyik fegyverhez tartozik.
A képesség független a többi képességétől, tehát használhatja kombinálva bármelyikkel.
IC az úgy néz ki, hogy az egyik a hátán, a másik az oldalán lóg, menüben pedig plusz fegyver slot jelenik meg. Elsődleges és másodlagos fegyver közt nincs különbség.


Köret.
Alexunk élete kezdett simábbá válni, mint eddig. Fogjuk rá, jobban érezte magát most, és Hinarival is úgy éltek, ahogy szerettek volna. Kisebb nagyobb lemondásokkal. Volt szünet, pihenés, fáradtság és kimerülés, és most a jól megérdemelt jutalom. Persze voltak gondok is, de Alexunk nem az az ember, aki ezekre emlékezne, ha nem muszáj. És ő épp a bolhapiacon flangált. Szokásos nyári öltözékében, egy papucsban, rövid gatyában, és pólóban. Mintha csak kint lenne és tengetné az idejét suli után. Mert hát valljuk be, kint pont ezt tenné, és Alex szerette erre emlékeztetni magát. Egy kicsit behozni ide a kinti élet szagát. Aztán rálelt valamire. Mikor Silvert csekkolta azon a napon a Black Ironban, Asuka neve nem volt kihúzva, és mivel a lány nincs bent a barátlistában... ahh. Kíváncsi lett egy "Asu boszorkányfüzetecskéje" című saláta "füzetre" ráadásul szívecskékkel a belsejében, meg Ceacsi, meg Cearso *.* meg Ceacsimearcsi nevekkel ellátva. Felnevetett. Aztán megijedt, mert pittyegni kezdett a menüje. Höhö, rossz lelkiismeret hm? Meg kéne mutatnia annak az íjásznak, de előbb lógatná fel, minthogy bevallja, hogy megvett egy ilyen kacatot XD Szivatni vele még jó lehet azt a párát.... aztán ~ignorálva a kitartóan villogó menüt ~ beleolvasott és rájött, hogy ez a "boszorkányfüzet" nagyon is hasznos lesz még a jövőben. Le is fogja vinni Yuinak, hátha segít kisilabizálni, hogy melyik növény mi is, és hol található. Azért a kardforgató többet foglalkozott ezzel. Végül rávette magát arra is, hogy megnézze a menü tartalmát, ami virtuális konfettit köpött az arcába, miközben éljeneztek annak, hogy megtalálhatja a legendást. - o.O Anat fegyverét... megtalálni... - Nem volt kérdés. És ez egyszer nem panelként ugrott fel az új képesség, hanem miután legyőzte azt a temérdek mennyiségű mobot a tizenegyedik szinten. Ködben gázolt térdig és minden lépésénél úgy érezte hogy versenyt fut az összes harcos piros  indikátorossal, meg a többiekkel is, de megszerezte. Mivel nem egyedül volt, nem hősködött. Kétszer tanulta meg ezt, két hozzá nagyon közel álló ember elvesztése árán. Mert minden megtörténhet. Ez nem az a hely, ahol hetykén vállrándítunk, hogy leeshet az ablakból is egy cserép, ez harc. És az ostobák egyedül járnak.
Megfogta a pallost, és Hinari felé mutatta büszkén. "Az enyém" Megváltoztatta a kinézetét, mielőtt felszerelte volna, s bár átfutott rajta, hogy a flameberg miatt csúszott el a stat elosztása, Anatole fegyverének nála a helye.
Ekkor ugrott fel a panel. És ekkor ugrott fel ő is. A pöröly az övé. És új képességet szerzett. Talán egész saos pályafutásában a legjobbat.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halász Alex

Témanyitás by Klein on Csüt. Júl. 21, 2016 10:32 am

Osu!

Elfogadom a pályázatot, gratulálok a negyedik képességedhez és a Falánkhoz is Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halász Alex

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.