Allen vs Ren

Go down

default Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Feb. 01, 2013 9:40 pm

Kora délután van már… Juu éppen küldetésen van és így én, Regi meg Aikon hármasban tengünk-lengünk a kezdetek városában. Igazából semmi dolgunk nincs, csak úgy járkálunk fel alá és keressük a küldiket, csak még nem találtunk jókat.. az is lehet, hogy a felsőbb szintek felé kellene venni az irányt, ott minden bizonnyal több érdekes és jól fizető küldi is van és nem olyan ócskák, mint itt. Igen.. mondjuk mit is várok az első szinttől mikor magam már az ötödiket taposom?? Ez van.. egyelőre nincs kedvem felmenni nagyobb szintre, főleg nem Juu nélkül. Marad a séta a kis petekkel akik egymással játszanak az út közben. Nem olyan rég óta van nálam Aikon, de Regi-vel már rendesen összebarátkoztak. Így már nem is kelteget, reggelente amit nem is bánok. Amúgy is megteszi Juu helyette méghozzá sokkal, de sokkal kellemesebb módon. Sétálgatok, nézelődök a városban, de semmi sincs egyelőre. Kezdek unatkozni… bizony unatkozni, amit nem nagyon szabad nekem, mert akkor hajlamos vagyok bealudni. Még ha nem is vagyok álmos, akkor is. Az unalom ilyen szörnyű dolgokra képes. Végtelen sétám közepette belebotlok az arénába, ahol pár játékos gyakja egymást. Jobb, mint a semmi ezért leültem a nézőtérre.. egy ideig simán elnézegetem, ahogy a többiek gyepálják egymást. Sajnos azonban ezt is hamar megunom. Nem lehet mit tenni.. inkább beállok én is. Mikor az egyik küzdelemnek vége lett akkor odasétállok az egyik harctérre.. szépen lassan. Aikon a vállamon ül, míg Regi felettem repül. Majd megállok.. Ideje megejteni a kihívást.
-Van valaki aki kiállna ellenem??- kérdezem mosolyogva. Igazából egészen megjött mostanában a kedvem a harchoz Varmin óta. A miniboss még csak megsebezni sem tudott, én viszont levágtam a csúnyaságot.. A kihívást megejtettem, majd csak várok, hogy akad-e oly bátor jelentkező aki kiállna ellenem, egy idomár ellen.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Szomb. Feb. 02, 2013 7:36 pm

Már megint egy lézengős nap, nincs mit tenni. Egyetlen küldetést nem találtam a mai nap, ami elnyerte volna a tetszésemet, vagy ha igen akkor nagyon alacsony tapasztalati pontot adott. Így úgy döntök, hogy egy párbajjal ütném el az időmet, már csak egy megfelelő ellenfelet kéne keresnem magamnak. Az sem érdekelne, ha gyengébb, vagy erősebb nálam, vagy akár a küzdelmünk során megsemmisítő vereségben részesítene. Ezt a délutánt, ami előttem áll, valahogyan el kéne ütni, aztán hátha találok magamnak valami más elfoglaltságot is. De előtte valami ételt kéne magamhoz vennem, mert az ebéd a mai napból kimaradt, mert mint mindig, egy újabb megbízatás lett rám sózva. Ezért nem szeretem, ha nincsenek küldetések, mert akkor kénytelen vagyok elvállalni ezeket. Már egy házon is gondolkoztam, amire gyűjthetnék, de ha jobban belegondolok, szinte ugyan ott tartok, mintha a fogadóban laknék, mivel ott sem kell fizetnem a szállásért és az ételért, csak néhanapján, ami eléggé gyakran előfordul, a tulaj rám bíz néhány csomagszállítást. Nos, ezen nincs mit agyalni, irány valamit enni. Ahogy valami fogadót vagy valami hasonlót keresek, egy lánnyal futok össze az úton, aki sütiket osztogat az arra járóknak, és is azok a szerencsések közé tartozik, akiknek ad a finomságából, amit vélhetően maga készített. Szíves örömmel elfogadom a kis csekélységet, majd azt majszolva megyek tovább. Egy kis idő után azt veszem észre, hogy elveszítem az egyensúlyomat, de az akrobatika jártasságomnak nem esek el. Mikor ismét kiegyenesedek, azt látom, hogy egy vörös szőnyegen állok, és rengeteg fotós vesz körbe engem. Mellette még rengeteg rajongó. Azért tudom, hogy azok, mert folyamatosan a nevemet kiabálják és autógrammot követelnek tőlem. Teljesen olyan, mintha egy filmcsillag lennék, már-már kezdem elhinni, hogy az vagyok, így belemegyek a játékba, Nemsokára egy fiatal fiúval, vagyis inkább férfival találom magam szemben, aki küzdőpartnert keres magának. A fangirl-ök egyfolytában azt hajtogatják, hogy álljak ki ellene, mindaddig, míg bele nem megyek.
- Én kiállok ellened. –válaszolom neki, de ebben a percben minden kitisztul, és minden a helyére kerül.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 03, 2013 12:03 am

Céltalan sétálgatásom nem űzte el az unalmamat. Pedig mindent megtettem ennek érdekében. A két pet viszont egész jól elvolt az úton… cöh.. nekik nincsenek olyan gondjaik, mint nekem… ez az unalom a világ egyik legrosszabb dolga. Akkor nem halad az idő.. ez őrületbe tudott mindig is kergetni. A bóklászás közben elértem az aréna részhez, ahol éppen harcolt pár jk. Először csak leültem és néztem őket, de ez korántsem bizonyult tartós unaloműzésnek. Tehát arra a következtetésre jutottam, hogy drasztikusabb lépéseket kell tegyek, és ezt meg is tettem. Az egyik felszabaduló küzdőtér felé vettem az irányt a két pettel és ellenfelet kerestem magamnak. Kihívtam valakit.. Mindegy volt, hogy kit… csak unaloműzőnek kellett. Szerencsémre valaki elfogadta a kihívást.. bár elég bárgyú mosollyal érkezett meg hozzám, de ez mellékes volt.. a kihívást elfogadta és ez volt a lényeg.
- Rendben… a nevem Ryuninji Ren és máris intézem a kihívást.. - mutatkoztam be neki illedelmesen. Úgy ahogyan azt kell, bár ehhez már hozzászoktam az itt eltöltött idő alatt, attól még nem tetszik, hogy lépten nyomon be kellet mutatkozzam mindenkinek. Engem általában azonnal fel szoktak ismerni, bár az az eredeti világ volt és nem ez, de picit akkor is gáz az eset. Előhívtam a panelomat és már intéztem is a kihívást.. fél életig, úgy ahogyan azt mindig is lenni szokott a párbajaimnál. Aikon kicsit odébb ment, mert tudta,hogy csak útban lenne, Reginald viszont a vállamra szállt és ott üldögélt addig, míg a kihívás meg nem történt. A visszaszámlálás ideje alatt magamra öltöttem páncélomat és a többi felszerelésemet, na meg a fegyveremet, ami egy görbe bot. Meg is lengettem jobbra, balra és vártam a visszaszámlálás lejártát.. Nem támadtam.. Csak Reginald szállt fel a magasba én pedig botomat magam elé tartottam védekezés gyanánt. Átadtam a kezdeményezés jogát a fiúnak. Tudni akartam, hogy mire is képes.. gyengébb vagy erősebb nálam.. Ehhez pedig nem támadhattam csak úgy vakmerően.. pontosabban de, csak én húztam volna a rövidebbet pár esetben.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Feb. 03, 2013 6:26 pm

A srác bemutatkozik, csak ekkor veszem észre, miután teljesen kijózanodok, hogy egy bébi főnix repked körülötte, és egy macskaszerű, valami, mert másnak nem tudom mondani, van vele. Bár ezzel nem azt szeretném kifejezni, hogy nem tatszik, csak nem tudom, hova rakni. Ezekből már meg tudom állapítani, hogy ő egy állatidomár, és ha az érzékeim nem csalnak, akkor eléggé jól képzett személy áll velem szemben.
- Az én nevem Allen Dante, örvendek. –mutatkozok be neki én is, mert még bunkónak, vagy nagyképűnek tartana, ha ezt kihagynám, az ő gesztusával szemben.
Hamarosan egy felkérés jelenik meg, amit ő küld nekem. Fél életig megy, szóval, ha nem leszek óvatos, akkor hamar vége lesz ennek a küzdelemnek is. De félre ragom ezt a gondolatot és elfogadom a felkérést. Ellenfelem a visszaszámlálás alatt magára ölti harci vértjét és fegyverét. Közben a macskája arrébb húzódik, csak a főnix, marad mellette. Az idő lejár és a harc kezdetét veszi. Előrántom a kardomat és néhány suhintást elvégzek a levegőben, hogy megmozgassam az izmaimat. Mikor látom, hogy nem akar támadni, és az első támadás jogát átadja nekem, neki rontok. Persze ésszel, mert ez az első alkalom, hogy egy állatidomárral küzdök meg. Még nem sikerült rendesen tanulmányoznom azt a kasztot ezért, inkább csak „kóstolgatom”, mint egy hatalmasat beleharapnék. Azzal tisztában vagyok, hogy az idomárra és a pet-re is figyelnem, kell, de ha az idomárt sikeresen likvidálom, akkor a meccsnek vége, de ez fordítva is igaz lehet, bár az idomár képességeivel nem vagyok tisztában így nem csak a kedvencével, hanem vele is vigyáznom kell.
Kardomat a ball kezemben tartom, a pengét a föld fele fordítva, és úgy indítom meg a támadásomat. Egy egyszerű támadásról lenne szó, semmi trükk, de arra készen állok, hogy támadásomat egyből védekezésre váltsam. Az elképzelésem a támadásról, hogy kardomat végig vágom a mellkasán, majd eltávolodok tőle, mert biztosan a főnixét küldené ellenem.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 03, 2013 8:51 pm

A kihívásomat elfogadták.. ez Szuper.. Egy eléggé érdekes fiú jött oda hozzám.. fura mosollyal.. mint aki beszívott vagy valami ilyesmi, de lényegtelen. Unaloműzésnek megteszi és némi exp-t is kapott érte. Kettő az egyben.. ennél jobbat nem lehet kívánni, persze csak akkor, ha nincs ennél jobb ötlete az embernek. Illedelmesen bemutatkoztam neki, majd ő is így tett. Tehát már tudjuk is egymás nevét. Mondjuk az övét rendkívül furcsának találtam. De nem szándékoztam ezt szóba hozni, csak előhoztam a panelomat és intéztem a kihívást. A visszaszámlálás közben pedig felöltöttem harci szerkóm ami egy páncélt takart, meg egy stílusos fejfedőt. A többi már alapból rajtam volt. Aikon félrehúzódott.. ő sosem vesz részt csatákban, nem is tudna, mert szörnyen gyenge szegény. Csak Regi és én maradtunk. Nem támadtunk, átadtuk a kezdés jogát az ellenfelünknek, aki nem is húzta az időt sokáig. Amint felfigyelt arra, hogy nincs támadó jellegű szándékunk, már intézkedett is. Ellenfelem bal kezes volt.. érdekes.. még nem harcoltam bal kezes jk ellen, nem ez volt az átlag, de ez nem is számított most. Mivel korábban botom magam elé emeltem mellkasom előtt, így ki tudtam védeni a mellkasomat megcélzó csapást. Majd Regi is akcióba lendült és próbálta oldalról megtámadni Allen-t aki már hátrált is, hogy védekezhessen. Ennek a fiúnak sok párbaj tapasztalata lehet már,az viszont koránt sem biztos, hogy idomárok ellen is olyan jó.. kettő az egyben. Talán a mi kasztunk az egyetlen, amely képes egyszerre támadni két irányból is, bár a többiről nagyon keveset tudtam csak és nem is törtem magam azért, hogy jobban megismerjem őket. Nem nagyon volt eddig szükségem rá. A támadást kivédtem és most Regin a világ szeme, hogy betalál-e vagy mellé lő…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Feb. 03, 2013 9:35 pm

Támadásom nem talál, mivel botjával sikeresen védi mellkasát. A mozdulat sort, amit elterveztem folytatom, vagyis megpróbálni távol maradni tőle. Alig sikerül egy kicsit is arrébb mennem tőle, a főnixe már csapna is le rám. Ezt nem hagyhatom, hogy megtörténjen, mivel nem adom magam ilyen könnyen. A sebesség, amivel felém közelít, el tudom kerülni, mert, ahogy elnézem az én gyorsaságom nagyobb az övénél, vagy lehet, hogy nem adott bele mindent. Bár ez csak nekem kedvez, szóval nincs okom a siránkozásra. Már volt dolgom távolsági harcossal, bár ez esetben nem feltétlen mondhatom, hogy táv harcos, mert egy madárral küzd, ami… hát… nem tudom hova sorolni. Na de térjünk vissza a harchoz. Ahogy elnézem ez egy kettő az egy ellen küzdelem. Ha jól gondolom, akkor az idomár közelharcban nem lehet valami jó, mert akkor a petje lenne harmat gyenge, szóval talán a legjobb stratégia, az lenne, ha az idomárt próbálnám elintézni, és közben a petjének a támadásait pedig védjem. Hogyha jól vettem észre az első támadásánál, akkor gyorsabb vagyok nála, amit akár ellene is tudok használni, és akár még az akrobatikámat is felhasználhatom, hogy a kilátások jobbra forduljanak. Na, de elég a szócséplésből, ideje egy újabb támadást indítani. Minden eshetőségre számítok, szóval, ha a petje netalántán le akarna ismét csapni, akkor egyszerűen egy bukfenccel elkerülném, majd mennék tovább az idomár fele. Egy kis trükköt alkalmaznék vele szemben. Az eleje megegyezne az előző támadássál, de mikor csapnék le a kardommal rá, átteszem a másik kezembe, és ahol rést találnék a védelmén, elsősorban derékra, vagy az alatti részre csapnék le, a már jobb kezemben lévő kardal egy fordulatot követően. Majd azzal a lendülettel, haladok is tovább figyelve a támadását, amit ő vagy a főnixe követne el ellenem. Kicsit megterhelő egyszerre két ellenfélre figyelni. Az már más helyzet lenne, ha mindkettőjüket a program irányítaná, mert a mozdulatsoraik eléggé végesek, és valamennyire kiszámíthatóak, de egy gondolkodó ember esetében már más a helyzet. Lássuk, mit tud a srác, és egy mosolyt ejtek arcomra, jelezve, hogy kíváncsian várom, hogy mit is tud valójában.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 03, 2013 10:23 pm

A kihívás megtörtént és már harci öltözékben pompáztam, mikor elkezdődött a harcunk Allen-nel a furcsa nevű, koravén fiúval. Természetesen átengedtem neki a kezdeményezést, hogy minél többet megtudjak arról, hogy melyik féle játékosba tartozik. Van aki a gyorsaságot részesítette előnyben és van aki az erőt, hogy nagyobbat sebezzen. Ezt nem lehetett látni az ellenfeleken csak úgy és van egy két olyan agyafúrt is aki alaposan képes megtéveszteni a másikat. Természetesen én is ebbe a csoportba tartozom, mert kitűnő a szerepjátszásom.. ha kikerülök innen akár még jobban is belemászok ebbea színész szakmába. Ha egyáltalán kijutok és lesz-e még karrierem… tényleg.. vajon kellek-e még ott valakinek?? Áh.. ezt most hagyjuk.
A fiú támadott, de kivédtem az első támadását a menő görbe botommal… Majd hátrálni is kezdett a fiú Ekkor azonban Reginald vette célba az ellenfelet, aki sajnos kitért előle, de ez még csak a kezdet volt. Nem lett volna elég unaloműző, ha hamar végeztünk volna.. sőt… nem is biztos, hogy menne.. Lehet, hogy Allen szintje kétszer akkora, mint az enyém.. Könnyen megeshet ez is. Több időm nem volt gondolkodni, mert a fiú megint támadott.. ugyan azzal a trükkel, ezért csak természetes volt, hogy ugyan úgy próbáltam meg kivédeni a csapását, mint az előzőt, de ezúttal másképpen történek a dolgok. Hírtelen kezet váltott és pillanatnyi értetlenségemet kihasználva derékon tudott szúrni egy fordulatot követően a kis álnok. Azután pedig haladt tovább, hogy folyamatosan mozogjon, nehogy Regi eltudja találni. Nekem pedig nem csak a páncélomat szedte le, de még az életpontjaim is megfogyatkoztak egy nagyon picit. Annyi szent, hogy nem alacsonyabb szintű, mint én, mert gyorsabbnak tűnt és még nagyot is a sebzett. Jobb lesz odafigyelni ezek után. Reginald teste lángra kapott. Egy minimálisan feltüzelte magát és újfent támadást indított Allen ellen, de ezúttal én is vele tartottam és botommal készültem odacsapni, pontosabban csak megjátszottam, hogy eltereljem ellenfelem figyelmét és Regit előnyhöz tudjam juttatni. Ilyenvolt a mi kis csapatmunkánk mindig is.

Regi Hp: 20
Ren Hp: 38


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Hétf. Feb. 04, 2013 5:21 pm

A támadásom sikerrel jár, így sikeresen leütöttem a páncélját és valamennyit az életéből is sikerült levennem. Ennek hatására, szó szerint sikerül feltüzelnem a főnixét. Na, de vágjunk is a dolgok közepébe, ha mindenképpen nyerni szeretnék, akkor előbb a petet kell a földre kényszeríteni, és csak utána fogok, az idomárral foglalkozok rendesen. Bízok benne, hogy nincs neki akkora közelharci sebzése, így ki tudom húzni, amíg a szárnyas tűzlabdát elintézem. Már jön is a két jómadár… -hm szerintem sokat használom a madár szót, de nekem tetszik- , mindketten egyszerre jönnek nekem két oldalról. Az eredeti tervhez tartom magam, és egyből a főnixnek feszülök. Egy vágást próbálnék ejteni rajta, majd egy bukfenccel tovább haladok, kihasználva az akrobatikámat, hogy távol maradjak ismételten tőlük. Figyelmem még most is megoszlik, de a főnixre nagyobb hangsúlyt fektetek, mint a gazdájának. Bár furcsállom, hogy az előbb nem csapott le rám, pedig eléggé védtelen pozícióban voltam vele szemben. Meglehet, hogy nem számolt, azzal, hogy elsődlegesen a petjére fogok koncentrálni, és nem arra, hogy az ő támadását reagáljam le. Ahogy ezen morfondírozok, hirtelen egy erősebb fájdalom tör rám, kicsit ismerős a helyzet, de most nem jut eszembe, hogy honnan. De ez már nem is lényeges, mert a következő pillanatban azon kapom magam, hogy én vagyok a pápa, és híveim körülöttem vannak. Mivel egy kicsit eltévedve érzem magam, pontosabban, nem a Vatikánban vagyok, ahol jelenleg a napi áldást kell rászórnom a hívő emberekre. Így kénytelen vagyok itt helyben elvégezni, és miután ezzel megvagyok, akkor látom, hogy velem szemben áll egy fiatal férfi, akit megszólítok.
- Gyermekem, gyere közelebb. –majd a kezemet nyújtom neki, hogy gyűrűmet megcsókolja.
Ám mikor megpillantom mellette a lángoló démont –a démon Ren-nek a petje Regi- és egy egyszerű következtetést vonok le, a fiú lelkét megszállta egy démon, és mint az egyháznak a vezetője, kötelességemnek érzem, hogy megszabadítsam szegény párát a gonosztól. De ahogy körülnézek, semmi olyat nem találok magamnál, ami egy hagyományos ördögűzéshez szükséges lenne. Csak egy kardot látok a kezemben, ami nem nagyon illik pápai főméltóságomhoz, de az eltévedt lelkeket meg kell valahogyan mentenem.
- Gyermekem. –szólítom meg ismét a srácot. – Megszabadítalak ördögeidtől, csak maradj nyugton. Nem ígérhetem, hogy nem fog fájni, de csak a te érdekedben teszem. –mondom neki, miközben tekintetem komolyra vált az eddig derűset felváltva, és képességemet aktiválom. – A mennyek tüze fog téged megtisztítani. – mondom neki végezetül ezt az ellentmondást, mert valójában a képességem a pokolból származik –lásd a neve- .

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Feb. 05, 2013 4:29 pm

Egy kis időre figyelmetlen voltam és már be is kaptam egy szép nagy sebzést az ellenfelemtől. Be kell valljam nem számítottam arra, hogy rögtön a párbaj elején megsebeznek. Általában Regi viszi be az első sebzést másoknak. Bár ez megint csak az ellenfelem tapasztaltságától és úgymond eszétől is függ. Reginald támadásai elől rendre kitért Allen, míg én nem tudtam az övéi ellen, vagyis az egyik ellen. Páncélom az úgy ahogy volt eltűnt.. leszedte mindet és megszabadított még pár életponttól is ami nem volt valami szép tőle, de várjon csak.. ezt még nagyon durván visszafogja kapni. A főnixem is bepipult egy kicsit és lángra kapott és megrohamozta Allent, de ő megint kitért előle. Kezd idegesítő lenni, de ez még kevés ahhoz, hogy megnyerje a párbajt. Keményebb fából faragtak minket, mint ahogyan az látszik. Szegény petem bekapott egy találatot.. egy szép nagyot, a képességével el is kezdett gyógyulni, de nem tudta egyszerre felgyógyítani magát. Túl nagy sebzést kapott. Éppen készülnék arra, hogy támadjak és megmutassam ellenfelemnek a duónk erejét, mikor elkezdett furcsán viselkedni. Fogalmam sem volt, hogy mi lelete. Ez csak valami színjáték lenne, hogy lankadjon a figyelmem?? Vagy csak az egész gyerek, úgy ahogy van zakkant?? Igen.. Eddig ez volt a legvalószínűbb választás.
- Dehogy megyek!!- naná.. majd pont odasétálok hozzá egy párbaj közepén nem?? Szórakozzon valaki mással. Mikor kezét nyújtotta felém rácsaptam a fegyveremmel.
- Viszed innen a koszos mancsod!!!- rivalltam is rá egy kicsikét, hogy adjak egy kis nyomatékot a tettemnek. Ne nyúlkáljon csak úgy felém senki sem. Szavait végighallgattam, de nagyon meglepődtem. Ez a fiú tuti nem volt normális. Így született… gyenge elmével, ami kis stressz hatására összeroskad. Majd valami ördögről magyaráz, mint valami pap vagy szentatya és meg is akar szabadítani tőle, majd meg is indult Regi felé.. de miért pont felé?? A vak is láthatja, hogy nem ördög, hanem főnix. Ideje volt bevetnem a képességemet.. egy csettintéssel küldtem hátra a fiút.. nem kevesebb, mint 10 métert repült neki a falnak. Igaz sebzést nem szenvedett el, de talán észhez tér tőle.
- Okos ördög- buta pap: 1-0- ismertettem a mérkőzés állását. Bizony.. az atya húzta a rövidebbet. Nem támadok kivételesen.. kíváncsi vagyok, hogy még mindig haluzik, vagy már rendben van-e.. na meg arra, hogy egyáltalán gyógyítható-e reptetéssel a zakkantság.

Ren: hp: 38
Regi: hp: 20 – 13 = 7 + 6 = 13

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Kedd Feb. 05, 2013 5:48 pm

A támadás sikeres, amit a főnixe ellen indítok, amivel szépen megsebeztem, de ahogy észreveszem el is kezd gyógyulni. Érdekes képessége van annak a madárnak, nem véletlenül, hiszen egy főnixszel van dolgom. De pihenésre nincs időm, mert következő pillanatban, azt veszem észre, hogy egy jókorát repülök, hogy mitől, azt nem tudom, de biztos köze lehet, az ellenfelemhez. Meglehet, hogy ez a különleges képessége, bár életpontot nem veszítek, mégis egy hatalmasat csapódok a falnak. Még jó, hogy nem érzek fájdalmat ebben a játékban, mert most biztos egy jó darabig a földön fetrengenék, a fájdalomtól.
- Ajajajaj, meg kéne válogatnom, hogy mit eszek meg. –mondom a fejemet fogva. – Ha legközelebb találkozok, azzal a lánnyal kicsit elbeszélgetek vele. Na de vissza a harchoz. –mondom egy nyújtózás után, és ellenfelemre mosolygok. – Bocs, ha eddig megvárakoztattalak, de szerintem elkezdhetnénk a küzdelmet. –mondom kicsit fennhangon, majd támadást indítok ellene.
Ekkor újabb támadást indítok, de most egyenest a főnixet támadom meg. Hatalmas sebességgel közelítem meg, majd erőteljes kardcsapásokkal kezdem el sorozni. Nem hagyhatom, hogy meglógjon, mert, ha most nem tudom legyőzni, nem tudom, hogy mikor máskor lesz rá esélyem, mert az a gyanúm, hogy a gyógyulást nem fogja abbahagyni egyhamar. Nem szeretnék veszteni, de ha mégis ezt dobná a gép, emelt fővel távoznék az arénából, mert nagyon örülni fogok neki, hogy egy idomár ellen mondhatni egyenlő félként küzdöttem, mikor első alkalom, hogy egyel is harcolok. Na, de akkor most foglalkozzunk a főnixszel, ha megfelelő közelségbe tudok kerülni hozzá, az eredeti terv lépne életbe, azonban, ha ez nem jönne össze, akkor az idomárját támadnám meg, mert biztosan a segítségére sietne, és akkor biztos szembe tudok vele kerülni.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Feb. 06, 2013 5:02 pm

Hát ezt már komolyan nem tudtam elhinni. Az eddigi párbajaim vagy nőkkel vagy totál zakkantak ellen volt. Ilyen az én szerencsém. Először a sensei, most meg ő.. Ez az Allen.. Én nem tudom, hogy beszedett-e valami drogot, vagy alapból így viselkedik néha egy kis stressz hatására. A csodálatos főnixemet valami démonkának nézte, pedig a vak is megmondhatja, hogy inkább angyalinak néz ki mint ördöginek. És ez igaz volt rám is.. ez csak természetes, hiszen én voltam a gazdija. Az én nevelésem és büszke is leszek rá mindig. De ami a legjobban idegesített az az volt, hogy közeledett felém és a kezét is kinyújtotta, mintha simán le akart volna tapizni. Haha.. de abból nem vetett és rácsaptam a kezére egy nagyot. Vgül mikor neki akart rontani Reginek kénytelen voltam használni a különleges képességemet és a falnak repítettem a furcsa ellenfelem. Abban reménykedtem, hogy a fallal való találkozás némileg észhez téríti, vagy legalábbis lenyugszik és felhagy a perverz tapizós vágyaival.. váááááh.. gusztustalan. És úgy tűnt, hogy ez be is vált.. Motyogott valamit a fehér hajú, majd feltápászkodott és nyújtózkodott is egy sort. Nem támadtam.. egyrészt mert messze volt másrészt meg még mindig kételkedtem benne egy minimálisan… abban, hogy megint normális. Viszont már elkezdett szemtelenkedni.. ami egy jó jel volt, de semmi sem biztos, csak a halál és ez Aincrad-ban is így volt.
- Már egy ideje várok rád.. Talán csinálhatnál is valamit.. – feleltem mosolyogva, majd Reginald visszarepült hozzám. Allen korábbi támadásából már rájöttem, hogy a petem a célpontja.. pedig támadtam én is, meg Regi is, de szegény kicsi főnixet támadta.. Ebből még egyszer nem eszik. Kapott egy kis kóstolót.. hát érje be azzal. Reginald mögöttem 2-3 méterrel csapkodott a szárnyaival én pedig az akadály szerepét játszottam el. Botommal ptóbáltam hárítania csapást, ha engem ért, ha megpróbált mellettem elszaladni, akkor pedig nemes egyszerűséggel kigáncsoltam.. illetve megpróbáltam, vagy rávetettem magam, utána és a lábaiba kapaszkodva elejtetni próbáltam.. Regi pedig ekkor támadott.


Ren: hp: 38
Regi: hp:13 + 6 = 19


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Szer. Feb. 06, 2013 7:22 pm

Úgy látszik nem lesz egyszerű dolgom, lehet, hogy mégis taktikát kell váltanom. Eléggé bizonytalan vagyok egy ilyen ellenféllel szemben. Nagyon erős és harcképzett személlyel állok szemben, és biztosra veszem, hogy nem ez az első párviadala. Na, de ideje munkához látni, persze csak átvitt értelemben. Látom, hogy ellenfelem főnixe néhány méterrel mögötte helyezkedik el, amiből arra tudok következtetni, hogy készül valamire, de ha nem csinálok semmit, akkor sosem tudom meg, hogy mire is, és talán elveszítem a lehetőséget arra, hogy legyőzzem.
Ahogy haladok feléje, kardomat ismét a föld fele tartom, majd mikor a közelébe érek, végig húzom azt a földön és egy egyszerű elterelő trükköt alkalmazok ellene, pontosabban felkavarom a földön lévő port és a szemébe szóróm és remélem, hogy ezzel elveszíti a koncentrációját, és ekkor végig hasítom a legvédtelenebb pontját. De vigyáznom kell, nehogy a madara ez idő alatt rám támadjon, így minden gyorsaságomat és ügyességemet összeszedve támadok. Majd amilyen gyorsan csak lehet, visszavonulót fújok és egy biztos távot vennék fel vele szemben. Azonban, ha ez nem jönne be, akkor gyorsan védekezésbe váltok át és próbálom a támadást vagy támadásokat hárítani. A vége ugyan az, hátrálni kezdenék tőlük. Közben a főnixet figyelem és készülök bárminemű támadásra. Látom, hogy a madárnak folyamatosan töltődik vissza az élete. Az életcsíkjának növekedése alapján és abból, amennyit sikerült nemrégiben levennem tőle, megközelítőleg meg tudom mondani, hogy a sebzésemnek a felét tudja visszatölteni, vagy valami hasonló nagyságrendben. Eléggé necces ezt kiküszöbölni, mert ha végleg ki szeretném iktatni, akkor kétszer vagy akár háromszor egymás után biztos találatot kell, bevigyek.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Feb. 06, 2013 9:31 pm

Allen elméje nem valami ép, ezt bebizonyította nekem az imént, de mázli, hogy a falnak repítős trükköm bevált és újra normálisan viselkedett. Legalábbis csak reméltem, na meg azt is, hogy nem zakkan meg újra, mert akkor már nem biztos, hogy vissza tudom fogni majd magamat. Még egy tapi kisbérlet és a lelket is kiverem belőle az száz biztos. Taktikát váltottam és Regi-t a hátam mögé küldtem pár méterrel. Allen őt vette célba így nem tehettem mást. A petem nem bánta… jól tudta, hogy kettőnk közül melyikünk is a főnök, így gond nélkül engedelmeskedett nekem. Így vártam az ellenfelem támadását, amit már meg is kezdett. Elindult felém a falfehérke, én meg már készültem is arra, hogy jó alaposan összerúgom a lábát és egy hatalmasat taknyol. Számításaim azonban tévesnek bizonyultak, mert Allen gonosz módon egy kis port varázsolt a szemembe, amit önkéntelenül is becsuktam.. és ez még semmi sem volt. Meg is támadott, míg nem figyeltem oda, holott csak pár pillanat volt. Na most már aztán tényleg betelt a pohár.
- Aha.. szóval mocskosan játszol?? Ezt még visszakapod.. - feleltem kissé dühösen. Na nem mintha én magam nem vetettem volna már be hasonló trükköket, de az más. Teljesen más mikor te vagy az elkövető, mint mikor ellened követik el az effajta galádságokat.
- Regi!!.. Hagyj magunkra.. én veszem kezelésbe- utasítottam madarat, aki hírtelen felrepült a magasba. Én pedig leültem a földre. Botom még mindig a kezemben volt, el nem engedtem volna, elvégre az volt a fegyverem. Eljött az ideje a menőzésnek.
- Most már én is komolyan veszem a párbajt. Innentől kezdve a fél kezem is elég lesz ellened.. – feleltem és készültem az ellentámadásra..

Regi: Hp: 20
Ren: Hp: 38-13 = 25A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 07, 2013 7:05 pm-kor.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Szer. Feb. 06, 2013 10:21 pm

A trükköm és egyben a támadásom is sikerrel jár, így újabb életpontot tudok levenni az életéből, de most jóval többet, mint a múltkori támadásommal. Bár nem hagyta megjegyzés nélkül a mozdulatomat, nekem úgy tűnik, hogy tisztességtelennek tartja a támadásomat, bár ez az én szemszögemből tűnik így.
- Nos, ez egy küzdelem. Csak egy trükköt vetettem be ellened. –mondom neki.
Ez után Regit, mert hát így hívják a főnixét, hátra küldi, és úgy dönt, hogy innentől egyedül fog megküzdeni ellenem. Nem nézem le az idomárokat, de tudtommal, nem valami jók a közelharcban, bár meglehet, hogy ő azok közé tartozik, akik ezt képesek megcáfolni. Egy kicsit azért flegmán is viselkedik velem szemben, túl magabiztos a srác, mert azt veszem észre, hogy leül a földre. Biztos készül valamire, mert olyan magabiztosan állítja, hogy fél kézzel le tud győzni.
- Azt majd meglátjuk. –mondom neki és az eddigi szinte fülig érő mosolyom, most komoly, már kifejezéstelenné válik.
Kicsi dühöt is érzek vele szemben, mert nem látom benne azt a harci szellemet, mint az eddigi ellenfeleimben. Valahogy teljesen alábbhagy a küzdő kedvem, de megpróbálom egy kicsit feldobni ezt a küzdelmet. Támadni még nem támadok, mert először gyorsan mérlegelem a helyzetet, mivel valami nagyon nem tetszik itt nekem. A petje nincs a közelében, és ő csak ott nyugodtan üldögél a földön. Ekkor bevillan, mi van, akkor, ha ismét azt a lökés hullámot akarja használni, és ha az eltalálna, a madarát küldené rám, hogy elintézzen, amíg tehetetlen vagyok. Cseles, de volt már hasonlóval dolgom, és ott is eléggé jól tudtam állni a sarat.
Egy mély lélegzetvétel után megszorítom a kardom markolatát és megindulok feléje. De ahelyett, hogy egyből neki rontanék, egy kicsit még cikázok, s közben a kardommal felkavarom magam körül a port. Mozgásomban semmi szabályszerűség nincsen, rábízom magam az akrobatika jártasságomra, hogy a kecses (?) mozdulatokat rendesen véghez tudjam vinni és a porfelhő leple alatt egy kis esélyt találjak arra, hogy bevigyek neki egy újabb csapást, de azért nem hagyom figyelmen kívül azt a tényt, hogy van még neki egy segítője, akit bármikor segítségül tud hívni...

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Feb. 07, 2013 7:04 pm

Hát… ha valaki nem fog felkerülni sohasem a barát listámra… az bizony ez a srác lesz. Az elején is felfigyeltem arra a bárgyú vigyorra, amivel közeledett felém. Már akkor éreztem egy kis ellenszenvet, na jó.. nem volt kicsi az az ellenszenv… igazából elég nagy volt, de még magamban tudtam tartani és amúgy is párbajra készültünk, szóval talán még jobb is volt így. Azután jött egy újabb rossz megnyilvánulás, mikor is le akart tapizni ez a homár… ezzel már alapba elvágta magát nálam. De még folytatódott a dolog. Hírtelen papnak képzelte magát és az én csodálatos kis főnixemet gonosz léleknek nézte. Hát ez már több volt a soknál. El kellett repítenem ezt a srácot, hogy magához térjen picit. És meg is lett a hatása.. Mikor támadott egy kisport szórt a szemembe, amit rettentően mocskos dolognak tartottam és ezt vele is közöltem. Azonban kölcsön kenyér visszajár. Regi-t elküldtem én pedig leültem a földre, hogy cukkoljam egy picit az ellenfelem. Ez van.. mindig is szerettem fölényeskedni és ez a mások szerint rossz szokás sosem fog változni, mert nem akarok ezen változtatni. A vak is láthatta, hogy jóval menőbb voltam a legtöbb embernél. Még itt Aincrad-ban is, bár hírnevem megközelítőleg sem volt akkora mint az eredeti világban.. Igazából szinte csak egy senki voltam, de akinek egy picit is éles volt a szeme az rögtön kiszúrta felsőbbrendűségemet.
- Akkor gyere…- feleltem, de nem mozdultam el. Allen megindult felém, de nem támadott egyből.. hanem helyette felkavarta a port, de olyan mértékben, mintha valami homokvihar lett volna. Én nemes egyszerűséggel elfeküdtem gyorsan és jó pár méterrel odébb gurultam és felálltam.. Az igaz, hogy én nem láttam őt a sűrű porfelhő miatt, de ezzel magát is szívatta, mert az még oké, hogy ő sem láthatott engem, de még a por is beszállt a szemébe…. Így.. ha oda is talált ahol korábban ültem, max a levegőt hasította ketté. Amint kilépett a porfelhőből és Regi megpillantotta már le is sújtott rá. Próbálta a háta közepére célozni és holt terében maradni, hangtalanul siklani.
- Milyen érzés magadat szívatni?? Mikor visszanyal a fagyi??- kérdeztem kuncogva és próbáltam ezzel is elvonni a figyelmét.

Regi: Hp: 20
Ren: Hp: 25


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Feb. 10, 2013 4:05 pm

A porfelhőben való bohóckodás, mert másnak nem tudnám nevezni, mert így utólag belegondolva, én sem látok sokkal többet, mint ellenfelem, de nem állok meg, mert tudom, hogy merre van, vagyis inkább a támadásom megkezdése előtt hol üldögélt. Na, de nehogy már itt kelljen megállnom e miatt, szépen haladok előre, de mikor odaérek, már hűlt helyét sem találom. Ekkor gondolom, hogy ideje a porfelhőtől megszabadulni, ezért kimegyek belőle, de talán inkább maradtam volna még ott. A harcnak úgy látszik, itt van vége, mivel abban a pillanatban, amint a friss levegőre jutottam, ellenfelem főnixe lecsapott rám, ezzel hatalmas sebzést okozva nekem. Hatalmas… ha teljes életre mentünk volna én már rég elpatkoltam volna. Ennyi volt, nagyon nem akarom elhinni, hogy veszítettem, mert szinte alig tudtam megmutatni, hogy mit is tudok, de a ténnyel tudatosulnom kellett, mikor megjelenik a WIN felirat ellenfelem nevével. Nagyon nem is mérgelődök, pedig lehetett volna esélyem ellene, de a gép ezt dobta, és ezen nem tudok már mit módosítani. Ez után odalépek ellenfelem elé, majd kezemet nyújtom ezzel elismerve az ő győzelmét.
- Megismételhetnénk majd egyszer a harcunkat... normálisabb körülmények között, mert hát... lássuk be, nem voltam teljesen magamnál. –mondom neki, kicsit zavartan.
Ez után elköszönök tőle, és megyek megkeresni azt a lányt, aki a sütiket osztogatta. Szeretnék vele elbeszélgetni, gondolom magamban, miközben egy kaján mosolyt ejtek arcomon. Ahogy elhagyom a küzdőteret, még egyszer visszagondolok a harcomra, és rá kell jöjjek, hogy az idomárok ellen teljesen védtelen vagyok. Kettő az egy elenni harcban, csak mobokkal és más közelharci játékosokkal küzdöttem meg. De most ez a küzdelem adott néhány ötletet a továbbiakra tekintve.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 10, 2013 8:09 pm

Ezt a párbajt nagyon durván megjártam… nem csak azért mert az ellenfelem nem teljesen volt százas, hanem főként azért, mert nem úgy alakultak a dolgok ahogyan azt előre elterveztem. Ez nem így szokott lenni. Az mondjuk igaz, hogy én inkább a nők elleni párbajokra specializálódtam, így alapból hátránnyal indultam ezen a párbajon, de ez nem szegte a kedvem és amúgy is csak unaloműzőnek szántam. Viszont kicsikét bepöccentem mikor jöttek azok a mocskos trükkök. Az elsőnél a szemembe szórt egy kis port és kihasználva pillanatnyi vakságomat alaposan lecsökkentette a hp-mat. Ez csöppet sem volt az ínyemre, így egy másik taktikával álltam elő és felküldtem Reginaldot a magasba. Én pedig leültem a földre, hogy kicsit felhúzzam az ellenfelem, ezzel is csökkentve a koncentrációját. Azonban ez sem úgy sült el, ahogyan azt én terveztem. Az eredeti terv az lett volna, hogy elrepítem és a petem ez idő alatt megtámadta volna. Ez nem így lett, mert Allen az ellenfelem megint trükközni akart és felkavarta a port és ez által egy nagy porfelhő keletkezett. Ezzel inkább magát szívatta meg és nem engem.. nyilván nem gondolta végig az egészet, így az lett a vége, hogy fogtam magam és elgurultam arról a helyről ahol eddig ültem majd felálltam. Saját magát vakított ameg, így csak a levegővel játszadozott. Regi pedig erre a pillanatra várt és támadott hátulról egy csendes kis zuhanórepüléssel. Telibe kapta az ellenfelemet és ezzel meg is nyertem a párbajt. Azért nem gondoltam volna, hogy elég lesz egy ütés, de így sikerült. Büszke voltam Regi-re.. kihúzott a bajból mert nekem már elég lett volna egy ütés is. Mikor megjelent a győztes felirat a nevemmel megkönnyebbültem. Nem volt a legkönnyebb és a legélvezetesebb párbajom az biztos, de egyszer elment. Mikor a kezét nyújtotta nekem.. hát csak nagon vonakodva ráztam meg és csak pár pillanatra. Még a végén bepróbálkozna itt nekem.
- Hát… azt majd.. eldönti a sors..- feleltem, majd már húztam is el onnan a csíkot Regi-vel és Aikon-nal együtt akik nagyon boldogok voltak a győzelmem miatt.. csak úgy mint jómagam.
- Ügyes voltál pajti.. nagyon jól csináltad- simogattam meg a petem fejét.. meg is érdemelte.Majd kap ezért valami finomat.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Klein on Szer. Feb. 13, 2013 6:53 am

Ossu! Very Happy

Ren pajtás, mi lelt, fiúval harcolsz? Surprised Tekintve, hogy Reginek elég volt egy csapás is a párbaj megnyeréséhez, így a találati arányokon nem lamentálok, csak lezárom a harcot. 25 xp és 65 arany a jutalmatok Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Allen vs Ren

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.