[Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Hitodama on Csüt. Ápr. 04, 2013 1:37 pm

Rin szájából csak úgy áradtak a szavak, nem lehetett volna kikapcsolni ha egyáltalán akarta volna, de esze ágában nem volt ilyesmire vetemedni. Félmosoly húzódott az arcára, Rint mindig is ilyen lelkes embernek ismerte, hozzá hasonlóan neki is néha túltöltődött a felhasználatlan energiája, s nem igen jelentett gondot fejjel nekirohanni a vastag téglafalnak. Egyszóval örült neki, örült mert volt legalább egyvalaki, aki rajta kívül hajlandó volt bevetni magát a mobok sűrűjébe, bár... azért annak nem örült volna, ha ott is marad, Mizuki ezért is érezte úgy hogy ha szüksége lenne rá, ő majd vigyázna barátjára. De vajon Rin mit akarhat a játéktól... játszani? Esetleg hazamenni... nehéz kérdés volt, fel is tehette volna ugyan de nem látta értelmét, a lényeg hogy remélte eléri a céljait, talán valahogy segíteni is tudna bennük...
- Tudod, Sakamoto-san... - tűnődött el maga is a hallottakon, kissé egykedvűen - még nekem sem sikerült megölnöm egyetlen Bosst sem... talán csak gyengék vagyunk, vagy lemaradtunk... talán felkészületlenek... igaz, én csak egyetlen egy csiga ellen indultam meg, azt is egyből levágta valaki aki elém ugrott......
Ez a kérdés gyakorta foglalkoztatta. Itt volt a kezdetektől, állandóan csinált valamit a megerősödése érdekében és mégis, mindenki elhúzott mellette. Talán nem kellett volna mindenkinek segítenie puszta önlustaság-elleni terápiáján keresztül, úgymond? Talán igen, talán csak túl sok mellékvágányra tévedt rá önszántából, annyi kicsi kihívást teljesítve hogy mire a nagyokra került volna sor, már megelőzték valaki mások. Pedig régebben erősnek érezte magát és a legjobb akart lenni, s vesztesként élni nem tartozott tervei közé... talán a párbajokat is éppen ezért nem kereste, inkább csak várta hogy eljöjjenek maguk hozzá
- Az egy... - csatlakozott Rin rövid szemlélődéséhez - majom?
De érdeklődése eddig tartott, melyet nagy sóhajtással jelzett is önmaga számára, ugyan mások is könnyedén meghallhatták. Végül is nem mentek messze, állítólag, csak a fene sem tudta hogy mégis mi volt az aktuális feladat... mentőakción túl, reménykedett hogy nem valamiféle gondolkodós fejtörővel kényszerül szembekerülni, az nagyon nem menne...
- És... - kapta fel fejét Rin válaszára - erősebb is lettél tőle, vagy átvert az a... nyan...
Más szó nem jutott eszébe, mert nem is gondolt arra hogy mit mondjon, s mivel nem tartotta magát egy kimondottan kreatív játékosnak, hát Rint utánozta és... szóval nyan, nyan-nyan. Szárnya ugyan neki is volt, hasonló meg hát a céhük is ugyanaz volt már, tulajdonképpen ezzel akart felvágni előtte, hogy már ő is a csapatában volt... de mindegy is, elérkezett az idő... vagyis ők érkeztek el az időhöz, vagy nem, nyááááá, AZ ERDŐHÖZ! Kardott rántott és továbbra is fogva Rin kezét folytatta az utat, nem volt kedve megállni egy veszélyesnek híresztelt helyszín előtt, ő bele akart masírozni!
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Henzon on Csüt. Ápr. 04, 2013 8:48 pm

- Hát... -pillant Benji Allenre, majd lenyitva a térképét egy piros pontra bök, mely nem túl messzi helyet jelöl sejtelmesen villogva. - Oda kell mennünk. Szóval szerintem nem vagyunk eltévedve. - pillant vissza Allenre, remélve, hogy a srác eközben jól át tudta tanulmányozni a térképet. Benji bezárja a térképet, s vele együtt a menüt is.
Az erdő kísérteties hangulatot ölt magára, mintha csak egy horrorfilm jelenetében lenne az öt játékos, gyanúsan sugallva a kérdést, hogy még is mit akarhatnak itt?
- Arra. - mondja, s mutat a piros homlokpántja alatt Benji kissé jobbra, hol egy kis ösvény nyílik a fák között. A csapat vezetője erre az útra tér rá, s megy rajta, pár lépést, majd megdermedve hallgatja, ahogy a fák közül egy visszahangzó, túlvilágian dörömbölő üvöltés töri meg a csendet. Benji nyomban féltérdre ereszkedik, s integet a többi játékosnak is, hogy tegyenek úgy, mint ő, majd fülel. Csend. Durván egy perc telhet el így. Ha bárki ezen idő alatt megszólalna, a srác leinti azt, s szája elé teszi a mutató ujját, jelezve, hogy jobb, ha csöndben marad.
Nem történik semmi figyelemre méltó, így Benji újra felegyenesedik, nem is törődve azzal, hogy ez a némaság lehetett a vihar előtti csend, mely oly kellemetlen érzést fon a játékosok köré, hogy érezhetik: valami nincs rendben.
- Azt hiszem minden rendben. - kommentál bizonytalanul Benji, majd lép egyet, s ekkor egy szörny ugrik ki a fák közül, felkapva őt a lábánál fogva.
Nem vacakol sok az ízeltlábú: ránt egyet Benjin, aki hangsebességre gyorsítva berepül az fák sokaságába. Kérges törzsek törése, recsegése jelzi, hogy nekicsapódhatott egy fának, vagy többnek is, azonban egész végig egy hang sem hagyja el torkát.
A szörnyeteg zölden izzó szemével a négy megmaradt játékos felé fordul, s ismét hallatja a korábbi üvöltést. Most már biztosak lehetnek benne, hogy ez a hang akkor ettől a lénytől eredett.

[Azt hiszem elég időtök volt még fejlődni, szintet lépni, új felszerelést beszerezni! Így hát a következő postjaitokban szeretném látni azon statjaitok, amivel részt fogtok venni a küldetésen!]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Ápr. 07, 2013 7:35 pm

Mikor azt kérdezem, hogy tudjuk e, hogy merre kell menni, Benji lenyitja menüjét, majd a térképet nyitja meg, ahol egy piros pont jelzi az úti célunkat. Legalább tudjuk, hogy merre kell menni és nem csak céltalanul kószálnánk az erdőben azt várva, hogy valami csoda folytán megtaláljuk a lányt.
- Köszönöm. –s biccentek a fejemmel is, ami után a srác elteszi térképét.
Majd el is indulunk az erdő sűrűje fele, követve ifjú vezetőnket, aki magabiztosan halad előre, vagy azt keltve bennünk, hogy az, azonban ez a magabiztosság, most alábbhagy, mert a következő pillanatban egy hatalmas üvöltésre leszünk figyelmesek. Valahonnan ismerős hang, de nem tudom azonosítani. Amint alább hagy az üvöltés Benji egyből térdre ereszkedik, és inti, hogy mi is cselekedjünk hasonlóképpen. Nagyon nem kell noszogatni, mivel egyből meg is teszem. Közben ő hallgatózni kezd, hogy jön e az a teremtmény, ami az előbbi hangot adta ki. De mivel nem hall semmit úgy véli, hogy a veszély elmúlt és akár folytathatjuk is az utunkat. De valamiért rossz érzésem támad, bár ez még alaptalanul jelentkezik, azonban nem kell sokat várnom, és már el is ér minket a baj. Ugyan is, hirtelen a bokorból egy szörny ugrik elő, aki gondolkodás nélkül megragadja Benjit a lábainál fogva, majd hatalmas erővel elhajítja szegény srácot, aki nem kis sebességgel csapódik neki az egyik fának. Bár egy kicsit furcsállom, hogy nem ad ki egy árva hangot sem, és erre lenne néhány ötletem is, hogy miért, de amint visszatér, meg fogom tudni, hogy igazam volt e, vagy sem, de addig is itt van ez a dög, amit el kéne intézni, ha nem szeretnénk ugyanúgy járni, mint az újdonsült asztronauta barátunk, akit most állítottak fölkörüli pályára. Ujjamról leveszem a gyűrűmet, és egy kaszává alakítom át, persze csak diszkrét módon, mintha csak a felszerelésemből vettem volna elő a fegyvert, és készen állok a küzdelemre…

Spoiler:
Élet 8
Fegyverkezelés 17 +3
Erő/Irányítás 10 +4 (+5 spec)
Kitartás 4 +2
Gyorsaság 22 +2
Speciális képesség 5
Páncél +4

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
avatar
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
616/700  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Taidana on Kedd Ápr. 09, 2013 3:36 pm

Annyira belemerültem kölyök Susayám simogatás általi módszeres legyilkolásába, hogy fel sem tűnt, milyen helyre tévedtünk. Körbepislogva néztem, hogy nem éppen bizalomgerjesztő az egész hely. Zavartan hagytam fenn egyik kezemet a nyakamban, Susaya bundájában, hogy nyugalmat leljek. Átmeneti megoldásnak jó volt, mert így legalább akkor is megőriztem a hidegvérem, ahogy a csajok Kicsi Mesterről kezdtek csacsogni. Naná, hogy feltűnt nekik, mert erre bezzeg odafigyelnek. Rám nem. Arra, hogy normálisan viselkedjenek, arra nem. Erre tessék! Ha az illemtant nem vágják, legalább a kasztosodásban otthon lehetnének.
Petről hallottál már? – Nem igazán ütöttem meg túl kedves hangnemet a hangommal, de zavart, hogy mutánsnak kezelnek minket ezek a kis tinilánykák. Főleg, hogy nem is volt mindegyik ránézésre tinilányka. A gyerekesebb még talán egykorú is volt velem, míg a másik meg tök pöttöm volt. Komolyan féltettem az életét. Bár… jobban belegondolva inkább nem, mégsem.

A dolgok lehasalás része nagyon működik. Ha lenne lopakodásom, még azt is vázolnám a csajoknak, hadd csodálkozzanak, milyen skilles a morcos bácsi, és aktiválnám is, bár lehet, hogy egy észleléssel vagy valami ilyesmivel most többre mennénk. Épp fel akarom vetni, hogy ha valakinek van ilyesmije, akkor bekapcsolhatná, de a torkomra forr a szó, ahogy az állat nekiesik kicsi csapatunknak. Egyetlen tagunk bánja, mégpedig pont Benji az. – Bakker! – kiáltom dühösen, de ennél többre hirtelen nem futja. Érzem, hogy Susaya is ledermed a nyakamban, szerintem ilyen hirtelen eseményekre még ő sem számítottam. És könyörgöm, ha egy pet ennyire lefagy, akkor nekem mi esélyem lenne bármi okosat és helyeset is kitalálni?! – Bakker – ismétlem meg pár fokkal halványabban.


statok:
Élet: 13 (Kovács Irányítópálcája, +1) -> 70 HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 (Bajnok Köpenye, +2) -> 7
Irányítás - Susaya sebzése: 13 (Kovács Irányítópálcája, Kapcsolat Gyűrű +9) -> 22
Kitartás: 5 (Bajnok Köpenye, +2) -> 7
Gyorsaság: 22 (Bajnok Köpenye, + 1) -> 23
Speciális képesség: 8
Páncél: - (Kezdő Ruha, +2) -> 2

Susaya (kölyök)
Élet: 7 (Kovács Irányítópálcája, +10HP) -> 45 HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 22
Speciális képesség: 8

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Sakamoto Rin on Pént. Ápr. 12, 2013 4:54 pm

- Munya~ én nem is vagyok gyenge… és te sem Mizuki-nyan! Igen, ám, majd legközelebb én magam csapom le a boss, muhaha~! hencegek a lánynak, ahogy haladunk befelé az erdőbe. Aztán persze hogy ebből mennyi válik, valóra ki tudja… Nem, nem *megrázza a fejét* mindenképp le fogok győzni egy Bossos bácsit vagy nénit az mindegy, csak ne bogár legyen… Mert a bogarak igen is ijesztőek, főleg ha főellenségek. Az a nagy csigabiga is az volt amiről Mitsuki-nyan beszél és amit Kotarou-hiro-nyan csapott le… na, az nagyon kakkoi volt. Very Happy
Végül a beszélgetésünk egészen más irányt vesz, mikor meglátom az a szőrgombócot a morcos bácsin és felkiáltok.
- Uhw… tényleg! Kawaii~… Meg lehet simogatni szerinted? – súgom a kérdést a lánynak, mert nem akarom, hogy a morcos bácsi is meghalja egyelőre.
- Mi?... Iiiigen képzeld, tudom mi az a pet, hm. – fonom össze a kezem a mellkasom előtt a felettébb nem barátságos megszólaláson, amit Mr. Morcoska intézett felém az, imént és amivel valószínűleg hülyét akart csinálni belőlem, de nem sikerült.
- Huh, mi az? Ez kezd… – kezdek, bele halk mondandómban miközben ott guggolunk a fűben és nem messze felcsendül egy mob hangja. Ám befejezni sem tudom ugyan is a furcsa nevű idegen vezetőnk csöndre int és még az ajkaimhoz is hozzá ér. Nos, nincs mit tenni elcsendesedem de közben kézbe veszem a lökés kristályom és aktiválom a sebzés kristályt a biztonság kedvéért. Á újra csend áll be és nem látni egy ellenfelet sem, így mind felállunk ekkor azonban a fiú se szó, se beszéd úgy elrepül, hogy csak, na. Pedig kasztokat tekintve itt maximum én tudnék repülni, akkor hogy is van ez? scratch
- KYAA~!!! ÓRIÁS BOGÁR, NESZEE! – kiáltok fel, mikor meglátom a ronda bogár izét és reflexből feléje küldök egy lökéshullámot, majd Mizuki mögé futok…


Spoiler:
> Élet – 7 - 35HP
> Fegyverkezelés – 6 + 3 (Mokaszin)
> Irányítás – 10
> Kitartás – 9
> Gyorsaság – 22 + 2 (Mokaszin)
> Spec. Képesség – 6
> Páncél - 11

_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Hitodama on Szer. Ápr. 17, 2013 3:31 pm

- Hát, neked több esélyed lesz rá... - duruzsolta orra alatt komoran, inkább csak önmagának
A majommal kapcsolatosan inkább csak a fejét rázta és a fickóra mutatott, a képe alapján egyértelműnek találta hogy nem nagyon engedné Rint a petje közelébe, a szemei kissé barátságtalanoknak tűntek. De megint nem érdekelte a dolog egy röpke gondolaton túl, inkább a környezetet kezdte el vizsgálgatni nem kifejezetten sok sikerrel
Bejita tudta hogy merre mentek, legalábbis ő ezt állította és eddig nem is történt semmi sem ami kétségbe vonhatta a szavait. Rin éppen mondani szeretett volna valamit, mikor egy érdekfeszítő bődülésre emlékeztető, bizonyosan mobtól származó állatias hang ütötte meg a fülüket, hogy legyen kicsit túlfogalmazva az élmény. A földre borultak mindannyian vezetőjük utasítására, egyedül Mizuki maradt állva kezében egy szál kardocskájával és nyugodtan nézett a hang irányába. Persze ügyesen ellibbent bármi kéz elől ami meg akarta volna ragadni és lerántani a földre, nem azért mert mondjuk gyorsabb volt hanem külön felkészült az eshetőségre
Aztán elülni látszott a nyugtalanság, Bejita fel is pattant a földről és már indult is tovább, de valami nagy izé előugrott, elkapta és eldobta onnan, nem is foglalkozva vele többé. Érdekes, Mizuki már megszokta hogy ha valami valakit elkap akkor megpróbálja megcsócsálni, erre ez meg eldobja... nem jelenthet akkor a dög túl nagy kihívást. Meglendítette fegyverét és várt egy pillanatot, miközben az izé feléjük indult. Rin megpróbálkozott egy első támadással, majd elbújt Mizuki mögé. Meg fogja őt védeni, ezt magában nyomban megígérte
- Tudjátok, az lehetett a baj - nézte a szörnyet, s a következtetését levonta - hogy mindenki hasra vetette magát, ahelyett hogy mozdulatlan maradt volna... de sebaj! Banzai!
Ennyire volt ideje, aztán elrugaszkodott és fejjel a falnak nekiesett a szörnynek, elsősorban egyik ollóját szerette volna amputálni, vagy jobb híján valamelyik lábát, hacsak nem statikus lény volt és teljes egészében sebeződött, ergo csonkítás lehetőségét nem adva meg


Spoiler:
> Élet – 6 (30HP)
> Fegyverkezelés – 8 + 1
> Erő – 7 + 3
> Kitartás – 5
> Gyorsaság – 12 + 2
> Spec. Képesség – 4 +1
> Páncél - 3 //nem vezetem már egy ideje az adatlapom, tudja fene mi van felszerelve és mi nincs, meg mi van meg mi volt, de nem fájdítom a fejem szóval nem szerelek fel semmi újat//

*elvileg már megvettem őket*
> Akrobatika - 2
> Éjjeli látás - 1
> Súlyemelés - 1
> Keresés - 1

_________________

avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 17, 2013 3:31 pm

The member 'Hitodama' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Henzon on Vas. Ápr. 21, 2013 8:39 pm

A szörny X alakban maga elé kapja ollóit, így hárítva Rin támadását, majd Hitodama felé vágó kardját egyszerűen megfogja végtagjával, s visszahajítja a lányt oda, ahonnan indult, feltéve persze, ha vissza tud érkezni két lábra.
Nagy üvöltést hallat, majd tesz két lépért előre a játékosok felé, de akkor megtorpan, s fejét balra fordítja.
A fák közül Benji csörtet ki mint egy tank, s ideges pillantással illeti a lényt.
- Mi a fene ez?! - kiáltja el magát ingerülten, mire még az ellenfél is megilletődve pillant rá.
- Bejövünk egy kísérteties erdőbe, ahol csönd van egy ideig, de aztán az üvöltés meg megint a csend. Végül előugrik a szörny. Miféle rohadt klisé ez már megint?! - ordibálja a nyálát fröcskölve a dühtől vörösen csillogó szemmel. Kezeiben egy kétkezes fejszét lenget ingerülten össze-vissza.
- Óhh bocs már, hogy nem jutott jobb az eszembe! - szólal meg váratlanul a lény, s ripakodik rá Benjire, aki egy pillanatig még mindig ideges fejet vág, majd mikor kapcsol olyan fejet vág, mint a kisgyerek, aki megtudta, hogy nincs mikulás.
Remegő kézzel mutat rá a lényre, s fejét odakapja a játékosokra, majd vissza a szörnyre. Ezt elismétli még kétszer.
- Erhm, úgy értem... Hörr-hörr Váááváááváááá! - kap észbe a szörny is, s megint üvöltésbe kezd, ám ez már sokkal mesterkéltebbnek tűnik.
- Na ne add itt magad! Tudjuk, hogy tudsz beszélni..! - vonja le Benji a nyilvánvaló következtetést és förmed rá.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Taidana on Szer. Ápr. 24, 2013 3:19 pm

- He? – néztem tök döbbenten hol a felbukkanó Benjire, hol a rákra, hol meg az elf lányra. – %Ł$#Xđ@!! – adtam hangot még magam számára se érthető nyelven értetlenségemnek és felháborodásomnak. Azt se tudtam, mit kezdjek most magammal. De tényleg! – Mi a rák?! – Szent célom volt, hogy valahogy azzal, hogy itt még néhányszor elmondom, mennyire nem vágom az egész szituációt, előbbre fogunk jutni valahogy. Mert igen, tök jó lett volna, ha végre kaszálunk valamit.
Mert érted, Susayával sétálgatni máskor is tudtam. Előtte össze is szedtem volna, ha szeretném. De eddig nem láttam semmi expet. Ideje volt, hogy végre történjék valami. Valami értelmes, amivel kezdhet valamit az ember. Valami, valami, valami. – Legyen már valami! – hőbörögtem, és Benji mellé trappoltam.
- El nem küldöd a fenébe még egyszer! – dörrentettem rá a rákra még egyszer. – És most beszélj! Mégis mi a franc ez az egész? Különben kinyírunk… – ígértem sokat sejtetően, körbemutatva népes kis csapatunkon. Ott volt mellettem Susaya, Benji is láthatóan egész jól túlélte a becsapódását. És a többiek sem tűntek annyira bénáknak… Mármint a két csaj kivételével. Így meg mondjuk csak a másik srác maradt. Mindegy, hárman megtermett férfiak majd mi elintézzük, ha valami félrecsúszna.
- Szóval?! – emeltem fel a hangom, hogy végre kicsaljak belőle némi használható információt. Soha nem voltam jó észkombájnak, én nem úgy működök, ahogy mindenki más. Ha most mégis nekem kell most itt összerakosgatnom a részleteket, hogy mégis mi a fene történt, akkor komoly gondban leszek. Engedélyeztem magamnak néhány körbepislantást, hátha valaki kapcsol, főleg Benji, ha már közvetlenül mellette álltam, hogy na, akkor rakjuk már össze, mi a fene van itt… Hátha a rák nem igazán lesz nagy segítség.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Sakamoto Rin on Szomb. Ápr. 27, 2013 3:17 pm

- Mi? – nézek, a lányra mikor arról hadovál, hogy nekem nagyobb esélyem lenne rá… vagyis mintha ilyesmit hallottam volna az előbb, de nem igazán értettem, mert nagyon halkan mondta, ezért is kérdezek rá.
Hát igen sajnos, szomorúan, de egyet kell értenem a kardforgató lány fejcsóválásával. Morcos bácsi ugyan is biztos nem fogja megengedni, hogy megsimogassam a pet-jét, mert ő olyan… olyan, morcos, na.
- Mizuki-nyan! – kiálltok fel mikor a lány támadása nem éri el a kívánt hatást majd a csúnya bogár bácsi visszadobja őt hozzám. - Mizuki-nyan j-jól vagy, nem bántott a csúnya szörny nagyon? – aggódok a lány épsége miatt habár én is láthattam, hogy nem csinált semmi olyat a lánnyal, ami miatt aggódnom kellene. De akkor is félek, mert ez egy hatalmas bogár izé és bántani akar minket.
- Bejita-nyan? – nézek meglepődve a fiú irányában, aki az erdőből tör elő láthatóan dühösen.
- Nyu… – húzom meg magam, míg a fiú dühösen kiabál a mobbal, ami hirtelen elég furcsa irányba fordul.
- B-beszél? EZ BESZÉL! – húzom meg még jobban magam Mizuki mögött.
~ Ez valami gonosz és ördögi varázslat lehet csak… egy beszélő bogár izé! ~ játszódik le, a gondolat a fejemben miközben a morcos bácsi kezd el beszélni.
- I-igen, szóval?! – szállok be én is a beszélgetésbe, miután valahogy sikerül egy kis bátorságot összeszednem. - Buta b-bogár szörny… beszél v-vagy megbánod! – állok meg egyenesen és szegezem a lökés kristályom a mobra, ami láthatóan remeg, ha most lőnék valószínűleg nem is találnám el, de ezt remélhetőleg ő… vagyis AZ nem tudja.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Hitodama on Szer. Május 01, 2013 12:15 pm

//Elnézést a késésért//

Mizuki meglepetten tapasztalta hogy a levegőben repült visszafelé, szerencsére nem a fejére esett vagy hasonló, akrobatikájának hála most kismacska módjára esett talpra, s ez meg is kellett ünnepelni
- Nyan nyan... - válaszolta a hozzá siető Rinnek - a macskák a talpukra esnek, ha meg nem akkor marad még nyolc életük!
Egy mozdulat és kardja megint csapásra készen állt, egy újabb, s már készen is állt hogy újból nekieredjen. Őt nem lehetett megállítani csak annyival, hogy kivédték egy támadását vagy megsérült, nem, Mizuki harcos volt és most két embert is védenie kellett. Egyikük itt volt mögötte, míg a másik... épp most jött elő a bozótból? Nem! Kísérnie kellett és erre most meg akarta támadni a szörnyet?!
- Megállj, TE! - kiáltott rá Bejitara, de az most túlharsogta a sajátjával
Futott is volna félrelökni és egyedül harcolni, de mielőtt erre sor kerülhetett volna a jogaiban sértett mob visszaugatott a dühös fiúra, akit ezután elvitte az áramszünet. Még Mizuki is mereven bámult egy ideig, bármiféle beazonosítható arckifejezés nélkül, át kellett gondolnia a hallottakat még... gondolatok nélkül is. Így pergett le a perc körülötte, miközben ő állt a többiek mindenfélét mondtak a szörnynek. Mizuki végül megmoccant, majd naiv kislányra emlékeztető arckifejezéssel odasétált az ollós szörnyhöz és ha az engedte, az ujjával kíváncsian megbökte a csápját. Szótlanul állt egy pillanatig, üres fejjel bámulva a lényt, majd váratlanul elkapta a kéznél levő ollóját és hozzádörgölte az arcát
- Kawaii, megtartom! - kiáltotta bűvölt önzéssel - Enyém, senki nem bántja!
Nem tudta miért, de hosszú-hosszú évek óta először talált olyasvalamit, amit minden magyarázat nélkül hihetetlenül aranyosnak talált és képtelen volt neki ellenállni. Ölelte, simogatta, mintha csak egy hatalmas nagy plüss lett volna. Beszélő bogárollószörny, az ilyet egyszerűen képtelen lett volna bántani!

_________________

avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Henzon on Csüt. Május 02, 2013 4:13 pm

- "Mi a franc ez az egész?" - idézi vissza a szörny Saru szavait kérdéssé formálva, a vállait rángatva. - Nem tudom mire gondolsz... - teszi még hozzá, aztán fejét Rin felé fordítja.
- Beszéljek? Csak úgy a la natur, vagy legyen is értelme? - válaszol a lánynak, majd ezt is letudva végre tud foglalkozni Mizukival is, kire megilletődött pillantásokat vet. A lány meglehetősen furcsa viselkedését egy fejrázással kommentálja, szavait pediglen azzal, hogy fejbe csapja saját magát az ollóival.
- Áhhh! - kiáltja el magát Benji. - Szóval ki vagy te és mit csinálsz itt?
- Na így már mindjárt más. A felszabadításomat követően az Erwin nevet kaptam. És azért vagyok itt, hogy az olyanokat, mint ti elkergessem. Szóval ha lennétek oly' kedvesek és elmennétek, az nagyon jó lenne. - s mutat arra felé, amerről a játékosok jöttek.
- Nem megyünk sehova. A barátnőmet keressük. - ellenkezik Benji, s fegyverével rámutat az ollós lényre.
- Yuna. Ismered?
- Nem hallottam semmilyen Yunáról.
- Levágunk itt helyben.
- Rémlik a neve. A táborban kell rákérdeznetek. - s mutat a háta mögé, be a fák közé.
- Tábor? - kérdez vissza Benji hitetlenül.
- Igen-igen, és most menjetek, mielőtt meglátnak minket együtt! - s Erwin hessegetni kezdi a játékosokat, jobban mondva csak négyet.
- Te! - mutat rá Allen Dantéra. - Velem jössz, van egy kis megbeszélni valónk, majd később visszatérsz a társaidhoz. - majd mielőtt bármit szólhatna a srác, Erwin elkapja, feldobja a hátára és elbattyog vele az erdőbe.
Benji csak üstökét vakarja grimaszolva, de mivel nem úgy tűnik, hogy a lény megenni akarja a harcművészt, így megindul a mutatott irányba.

[Allen kiesésével a köridő lecsökkent 9 napra. Ez az új határidő!]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Taidana on Pént. Május 03, 2013 1:57 pm

Nah, hát kajak megkönnyebbültem, amikor láttam, hogy ez nem egyszemélyes keresztes háború lesz ez, hanem majd szépen kiállunk mindannyian a magunk igazáért. Kafa, igazán! Hevesen bólogatva erősítettem meg a kiscsaj minden szavát, és büszkén morzsoltam el egy könnycseppet, amikor a másik kiscsaj is… Hogy micsoda?! Bakker, alig akartam hinni a szememnek, mikor ez elkezdett ölelkezni vele. Elkönyveltem magamban, hogy akkor kettőjük közül ő a sokkal súlyosabb eset. Ebből a szempontból a másik viszont kezdett még szimpatikus is lenni.
Az események… nos, nem volt különösebb hozzászólnivalóm. Minden ment a maga útján, különösebben hozzá sem kellett szólnunk. Tökös gyerek ez a Benji fiú, lerendezte nélkülünk is. Ennek örömére nem kellett mást tennem, mint gyanúsan méregetni a rákocskát. Az én bizalmam még nem élvezte. Susaya is lekászálódott a nyakamból, hosszú karjával a vállamba kapaszkodva, és az alkaromon támaszkodva figyelte az eseményeket. Idegesítő vigyora mint mindig, most is töretlenül ott feszített rajta.
Szerintem nem… – Gyenge próbálkozás volt ez arra, hogy szerintem tökre nem kéne engedni, hogy a rákica elvigye a srácot. Aztán mintha Susaya is megrovóan nézett volna rám miatta, meg Benji is csak úgy megindult. – Nekem aztán mindegy – rántottam vállat, megrezegtetve kicsit Susayát békés harci álldogálásában. Megrovó pillantása megvetőbe váltott, így végre teljes volt a lelki békém. Míg ő visszaköltözött a nyakamba, én szaporáztam a lépteim, hogy utolérjem a Benji fiút.
Meséld el már még egyszer, légyszi, hogy mi is ez az egész. Tod a pubban nem igazán voltam toppon. Elvonták a figyelmem – sandítottam szúrósan a két csajszi felé. Reméltem, hogy hallótávon kívül vannak.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Sakamoto Rin on Csüt. Május 09, 2013 2:50 pm

- M-mi? Mi-mizuki~nyan? – fagyok le teljesen mikor meglátom amint Mizuki~nyan megragadja a bogárszörnyizé ollóját és elkezdi ölelgetni. Érzem, ahogy elsötétül körülöttem a világ a látottak után… Oh, nem csak egy kis felhőcske jelent meg a fejem felett…
- Hát… hát… hagyjál békén! – felelem vissza a szörnynek, aki az imént hozzám szólt. - Nyaaa~ mi ez? – emelem a két karom a fejem felé ám még ez sem elég ahhoz, hogy az esőcseppek ne rám essenek. Majd hamar stratégiát váltok és jobbra-balra lépegetek ám még így is ott marad a fejem felett.
- Ez nem ér, miért csak nekem van! – kezdek el futni a felhőcske elől, amiből záporozik az eső. Közben persze semmit sem hallok abból, amit a többiek beszélnek, sőt még azt is elfelejtem egy időre, hogy itt ez a csúnya, beszélő bogárizé…
- Aucs… – jegyzem meg annak ellenére, hogy valójában fájdalmat nem érzek, mikor neki ütközöm a szörny… izé Erwin egyik lábának. - Nya~! menekülök el a mob mellől célom pedig a szőrmókos, morcos bácsi lévén, hogy Mizuki~nyan túl közel van hozzáááá… de az eső miatt megcsúszom a virtuális füvön, így a maradék pár lépést a hátamon csúszva teszem meg és csak a morcos bácsi lábai állítanak meg.
- Eh? – veszem észre, hogy indul a kis csapat, így gyorsan összekapom magam és a felhőcskével egyetemben sietek utánuk. Majd mikor látom, hogy a szörny másik irányba megy, utána fordulok és egy gyors nyelvöltést intézek az irányába.
- Mi-mizuki~nyan! Segíts ez a felhőcske nem hagy békén!


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Hitodama on Szomb. Május 11, 2013 5:58 pm

- Honnan szabadított? Ki szabadított? - vakarta fejét értetlenül, elengedve a plüss ollót
Hát ennek most semmi értelme nem volt, ő foglalta le a szörnyet, azaz Erizévint de mégis Bejita kezdett el vele beszélgetni! Hát jó, de akkor rá ne is számítson a dologban, leült hát a fűbe és összefont karokkal duzzogni kezdett. A mai nap most már egyre kevésbé lett az ő napja, sokkal több kedve lett volna hirtelenjében mondjuk valami egészen más dolgot csinálni ehelyett. De mégis micsodát?
Még Rin~nyanra se figyelt fel egy ideig, csak üldögélt ott és a fegyverét nézegette miközben fél füle a Bejita és Era... Eruvu... izé közötti szóváltást követte. Yuna... tábor... meglátnak... de kik? Á, úgyis ki fog derülni nem? Addig pedig az egyetlen amit Mizuki tehet, a harc, a feladat beszéd része maradjon csak a többiekre
Mikor végre túl voltak az egyébként rövid beszélgetésen, felkerekedtek és sajnos neki a főnökkel kellett mennie, ez volt elvégre a munka. Suhintott néhányat kardjával és körülnézett, ekkor szúrta ki a földről feltápászkodó Rint. Úgy gondolta, bevárja de ő már futott is felé segélykérőn és egy fölötte lebegő felhőről kezdett el panaszkodni, hogy bántotta
- Hrm... elintézem - vonta össze szemöldökét, s felnézett Rin feje fölé
Elméletileg volt ott egy felhő, s ha egészen közel akkor fogta a kardját és a hegyével bökdösni kezdett feléje, egyrészt hátha el tudja kergetni és másrészt hogy kiderüljön úgymond, vérzik e...
- Induljunk addig is! - mutatott a bozót és fák között eltűnő csapatra, s egyik kezével Rin kezét húzva, másikban kardjával szurkálva a felhő felé elindult a többiek után. Nem maradhattak le, de a barátját se hagyta hogy holmi felhők molesztálják

_________________

avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Henzon on Kedd Május 14, 2013 11:58 pm

Jelenlegi gyorsaságunk: Mikrohullámsugaraséticsiga

- Pff, hol van már..? - nyögi Benji röpke öt pernyi gyaloglás után, ám a vaskos törzsű farengeteg mögül hamarosan egy kisebb tisztás terül a szemei elé, amitől nyomban jobb kedvre derül. Kedélyváltozásában az is szerepet játszik, hogy nem csak a zöldellő fű terpeszkedik mindenfelé; Több ember és még több furcsa, eddig sosem látott szörny sétálgat ide-oda, vagy éppen beszédbe elegyedik másokkal. (Szabadjára engedhetitek a fantáziátokat, biztos akad kedvetekre való szörny, amivel találkoznátok!) Vannak olyan emberek, akik tábortüzek körül ülnek, vagy éppen sátraikból lógatják ki a lábukat. Egymást teával kínáljak és a szörnyekkel is vidáman játszadoznak egyesek. Ami furcsa lehet, hogy míg egyeseknek van indikátora, addig másoknak nincs. Durván a fele bandának nincs jelzés a feje fölött hovatartozását illetően, ami eléggé furcsa lehet első ránézésre. De hát ki lepődne meg a látottakon az Erwinnel történő találkozás után..?
- Yuna! - kiáltja harsányan Benji, nem is igazán törődve a gondolattal, hogy hol lehet éppen, s szalad, sprintel egy lány felé, ki a varázslatos "Yuna" szóra felkapja a fejét és megfordul, félbeszakítva a csevegését egy dinoszaurusz-küllemű mobbal.
- Benji! - kiáltja a lány is nagy örömmel, s mint egy klisé romantikus filmben egymás karjaiba borulnak, csókolóznak, ölelkeznek.

- Yo! Újak vagytok..? - kérdezi egy jól megtermett szörny a játékosokat. (A leggyorsabban postoló játékos kapja meg a jogot, hogy megmondja milyen szörny szólít meg titeket.) Végignéz mindhármójuk indikátorán, majd hümmög egy sort. Természetesen ennek a lénynek sincs indikátora, így a mobokra jellemző piroska "fejdísz" kellék elmarad.


Mostantól 6 napos egy kör.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Henzon on Pént. Május 17, 2013 10:58 pm

A hiányzásokban közölt távolmaradásom miatt rész-jutalmazásban részesítem a bagázst! 9 kör ment le eddig a most kezdődöttel együtt. Tehát:

Mindenkinek:
  • + 45 xp
  • + 60 arany


Jártasságok után nyersanyagok és receptek, illetve céhjutalmak a küldetés végén járnak, így azok most elmaradnak.

Erre a körre bőven lesz időtök reagálni, nem kell elsietni semmit! Folytatás a visszatértemkor várható... :]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Taidana on Kedd Május 28, 2013 8:02 pm

Hát, Benji láthatóan nem akart válaszra méltatni, helyette teljes erőbedobással koncentrált arra, hogy ott legyünk már a táborban. Tökre megértettem, néhány barátnőmért én is tudtam már ennyit izgulni. Nem sokért, de egy-kettőnek kijárt. Úgy döntöttem, hogy leakadok róla, és akkor már más nem lévén, meg ha már több órája együtt csámborgunk már itt, akkor rácuppanok a csajokra. Hátha nem is olyan ribik, mint ahogy az elsőnek tűnik…
Szasztok! Mizújs egyébként! – Jah, ez nem kérdés volt, hanem így köszöntem nekik. És akkor mi van? Talán nem tetszik!... Jah, ez sem kérdés volt, bakker!
Csináltam még vigyort is a képemre. A nyakamban trónoló Susaya arcán meg halál biztos, hogy állandóan ott volt a mosoly, hiszen neki 0-24 órában arra állt a szája.
Folytattam volna még emelkedettebb dumákat is ellőve a magasröptű beszélgetésünket, de akkor Benji vezetésével végre kiértünk a tisztásra. Kőkemény izzadásom, hogy szót értsek a két csajjal végre tök lényegtelen volt, hiszen rakat dologba belebotlottunk. Például rakat mobba. Én kajak haptákba vágtam majdnem magam, ahogy megláttam őket, de aztán sasoltam, hogy Benji hót nyugodtan rohangászik közöttük, és a többi JK sem tesz másként. Hát jó, akkor hajlandó voltam én is kinyomni a zabszemet a fenekemből.
Bakker, egy csillámfaszláma! – lestem csodálkozva az elénk toppanó állatra. Benji addigra már rég a Kis Hableányával hempergett a habok között, tiszta romcsi, erre elénk meg bevágódik ez a rendkívül bizarr mobféleség. Gáz, nagyon gáz!
Öhm… jah, én nem jártam errefelé eddig túl gyakran – vakartam meg elgondolkozva a fejem búbját, csak mert tudtam, hogy azt annyit jelent, hogy Susaya is kap egy kis vakarászást, hiszen ott trónolt rajta. – De a csajok lehet, nem ismerem őket túlságosan… – lestem kérdőn hátra rájuk.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Sakamoto Rin on Vas. Jún. 02, 2013 4:02 pm

- Haaa… Végre! – felelem, mikor végre szétoszlik a fejem felett a kis felhőcske, míg az erdőben bolyogunk. Türelmetlen bácsinak persze ez nem nagyon tetszik, aminek hangot is ad. Persze ez engem nem nagyon érdekel az viszont jobban, hogy csurom víz vagyok a gonosz felhő miatt. Még szerencse hogy villámokat nem szórt, mert akkor mostanra már roston sült kiscica lennék. És az nem valami aranyos… n-na nem mintha már láttam volna olyat, sőt nem is akarok *megborzong* akkor biztos rosszakat álmodnék éjszaka.
- Hum… – fordulok el a morcos bácsitól, mert olyan uncsi, hogy most sokkal inkább az égett kiscicák érdekelnek, mint az, hogy vele beszélgessek. De a furcsa gondolatoknak hamar vége lesz ugyan is a fák eltűnnek a fejünk felől és egy tisztáson lyukadunk ki.
- Nyaaaa~! – adok hangot meglepettségemnek, mikor meglátom, hogy mennyien vannak ráadásul nem csak emberek. Egy csomó furcsa lény… júúúúúj és nagy bogár izék vannak ezen a táborszerű helyen. És persze itt van még a morcos bácsi, aki most már annyira uncsi, hogy még a beszélgetése is az…
- Nyah… tsumannai! – jelentem ki miközben a szuperunalmas morcos bácsi beszélget egy mob bácsival. Huh, tényleg most veszem észre…
- Nézd, nézd Mizuki~nyan itt vannak sima játékosok is! – fordulok a lány felé és osztom meg vele a nagy felfedezésem persze csak akkor, ha még nem tűnt el mellőlem és támadta le az egyik csúnya szörnyet pont úgy, mint nemrég a bogárizét. Hm… még Bejita~nyan is megtalálta lányt, akit keresett, de miért nyalogatja… ja hogy az csókolózás, hm, ilyet is csak filmekben láttam… de majd én is ki akarom próbálni, de kivel? A komornyik bácsi azt mondta mikor egyszer megkérdeztem, hogy az olyat csak azok csinálják, akik szeretik egymást. Hm, ezek szerint Mizuki~nyannal, vagy Mirika~nyannal is csinálhatom, de még Tatsuki~nyant is szeretem meg Nariko hugicát.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Hitodama on Vas. Jún. 09, 2013 9:35 am

Győzedelmes vigyor terült szét az arcán, mikor közbenjárására vagy éppen nem közbenjárására a felhő szétpukkant, kardját pedig visszacsúsztatta a helyére. Szegény Rin azonban mostanra már elázott, így pedig elég kellemetlen helyzetben lehetett, még didergett is picit. Az a férfi pont ekkor lépett oda és kérdezősködött, persze miután egy köszöntést is benyújtott nekik, a maga felettébb különös módján. Mizuki egy pillanatig töprengett, mit mondjon vagy mondjon e egyáltalán valamit neki, de aztán inkább csak a kérdésre felelt
- Sakamoto-sama megázott és segíteni akarok neki - jelentette ki, de az már árkon-bokrón túl volt... vagyis csak bokron, s egy tisztás szélére csörtetett
Hamar beérték a többieket is, habár nem Bejitat aki kirohant a fák közül és egy lánnyal kezdett el ölelkezni meg puszilkodni, meg... csókolózni? Mizuki összefonta karjait, ezt egészen furcsának találta, mármint az időzítést. Márpedig nem is volt olyan ez a nap hasonló egy romantikus regényhez, akkor meg miért csinálták mégis? Mindenesetre inkább a tisztáson nézett körbe Rinnel egyetemben, aki nem mellesleg minderre felhívta a figyelmét. Valóban sokféle játékos meg mob gyülekezett ott, nem egy volt valami bogárféle vagy éppen pókszerű valami, de aztán végül mégis egyetlen egy vált ki mind közűl, aki egyenest hozzájuk trappolt. Mizuki ilyen lényt még soha sem látott azelőtt, s leírni sem szükséges ha egy kép többet beszél annál. A majmos ember még néven is szólította, de ő ilyen állatról nem hallott sehol. Rinhez fordult, mikor a jelöletlen mob kérdését kettejükre passzolták, de úgy tűnt ő nem igazán figyelt éppen
- Itt még soha nem jártam... senkit se ismerek... - gyűjtögette saját gondolatmenetét, mielőtt a végső konklúzióhoz jutott volna - ezek szerint új vagyok!
Ezt letudva inkább ismét Rinnel kezdett el foglalkozni, aki ha még most is dideregni látszott, azon kezdte törni a fejét hogyan segíthetne
- Sakamoto-sama, nem fázol már? - kérdezte, aztán megint a fejét kezdte törni - Az én ruhám száraz, szóval ki tudjuk cserélni? Vagy ölelj meg és akkor nem fázol annyira, vagy megölelheted azt a nagy színes állatot is, esetleg a majmot? Nem meleg kakaót szoktak ilyenkor inni... esetleg sakét?

_________________

avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Henzon on Kedd Jún. 11, 2013 1:01 pm

- Akkor tényleg újak vagytok! - helyesel a csillámfaszláma és hozzá bőszen bólogatja is fejét. - Remélem mind szuperül ki fogunk egymással jönni! Ha kell valami, csak szóljatok nekem! - de meg sem várva, hogy van-e kívánságotok, fogja magát, hátraarc és távozik. De nem kell aggódni, nem maradtok sokáig társaság nélkül. Benji és Yuna tér vissza, természetesen kézen fogva, a hogy azt egy szerelmes pártól el lehet várni.
- Bocsi a megvárakoztatásért! - kér elnézést Benji tarkóját vakarva. - A helyzet a következő: Yuna nem volt veszélyben... - folytatná tovább is, de ekkor a leányzó ragadja magához a szót.
- Köszönöm, hogy elkísértétek ide Benjit, de szeretnénk megkérni titeket egy másik feladatra is. Persze ki lesztek fizetve, emiatt ne aggódjatok. - nagyot sóhajt és elengedve a fiú kezét leguggol a földre, majd ujjával egy kört rajzol a földbe.
- A szint ezen erdeje egy vakfoltja a játéknak. Valamilyen rendszerhiba miatt az ellenőrző programok nem látnak be ide, csak ha úgymond fizikai formát öltenek, azt pedig elég ritkán teszik, így háborítatlan terület. Azok, akiknek a feje fölött nem láttok indikátort - s rámutat néhány random alakra meg szörnyre - egytől egyig programok, akik kitörtek a rendszer irányítása és ellenőrzése alól. Éppen ezért a rendszer hibás programként kezeli őket, akikre rendszerint fejvadászokat küld likvidálás céljából. Így már gondolom értitek, hogy miért gyűltek össze ebben az erdőben. - a kör közepére mutat.
- Viszont ha akarnák se tudnák elhagyni az erdőt, mert valamilyen program láthatatlan falat húzott fel a terület köré. Befelé még jöhetsz, kifelé már nem. Ez igaz az üzenetekre is. - magyaráz Benji is és közben szintén a körre mutogat.
- Biztos találkoztatok Erwinnel. Az ő feladata lenne, hogy kint tartsa az embereket... ...Szerencsére nem végzi jól a munkáját. - mondja boldogan a szőkeség és átöleli a barátját, majd miután ráeszmél, hogy talán nem ez a legjobb pillanat erre, megköszörüli a torkát és visszatér a körhöz.
- Itt. - bök rá egy pontra, mely hozzá van közelebb - Vagyis arra - s integet az erdő egyik szegletének irányába - Van egy adminisztrációs panel. Elvileg kitudom iktatni a falhúzó programot, hogy szabad legyen a ki és bejárás, de állítólag egy olyan mob őrzi, aki elég erős ahhoz, hogy a többiek ne próbálkozzanak meg vele.
- Akiket itt láttok játékosokat, a játék kezdete után nem sokkal kerültek ide, szóval fejlődni sem tudtak. Mi vagyunk itt a legerősebbek. Ha nekünk nem sikerül, akkor senkinek..! - magyaráz még Benji. - Mit szóltok? Jöttök?

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Henzon on Vas. Júl. 28, 2013 4:22 pm

A küldetést érdeklődés hiányában Lezárom!

Jutalmak:

Rin és Hitodama +5 xp és +10 arany.
Taidana nem kap jutalmat, mert már halott.

Céhjutalmat nem vagyok hajlandó adni ezek után. Jártasságokból receptet, ércet, növényeket KA fog osztani, de őt megkérném arra, hogy csak FÉL jutalmat adjon abból is..! (Már ha egyáltalán van olyan jártasságotok...)

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 29, 2013 4:43 pm

Sakamoto Rin: Kristályírás: Gyors Futás Kristály Recept
Növénylátás: 18 -> 26, 3 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 2 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 11, 2013 3:35 pm

Eizo kérésére Hitodama és Sakamoto Rin nem kap céhjutalmat, ez azonban nem azt jelenti, hogy a többiek se kapjanak.

Angelic Voice: 10 arany, +1 exp Judy Noxia, +1 exp Tetsuko Jin, +1 exp Kusumi Ayani, +1 exp Fuun Kotarou, +1 exp Mirika
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 11, 2013 3:54 pm

Kifelejtettem a részjutalmazást, az is ide jön:

Angelic Voice: 60 arany, Judy Noxia +9 exp, Tetsuko Jin +9 exp, Kusumi Ayani +9 exp, Fuun Kotarou +9 exp, Mirika +9 exp
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Clockworks - Az óraművek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.