Nomad vs Kusumi Ayani

Go down

default Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Feb. 10, 2013 6:11 pm

Már lassan egy teljes hete furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon milyen lehet egy Első Találat-os küzdelem, mivel eddig még senkivel sem harcoltam ilyen módon.. Kíváncsiságom annyira fellelkesített, hogy kiléptem az erdők rejtekéből, és ellenfelet indultam el keresni. Már a mezőn jártam, mikor megpillantok egy személyt (Nomad). Apró mosolyt enged el, majd gyors tempóba odaszaladok hozzá. Bár hang nem jött ki a torkomon, azért intek neki. Ha sikerül utolérnem, akkor csak jó tíz percig meredek rá, de végül megszólalok.
- Üdv. Kusumi Ayani vagyok, ő meg Tűzrózsa a petem! Nem játszanál ellenem egy Első Találat párbajt? Az nyerne, aki 3 menetből 2-t megnyer!
Megvárom, hogy válaszoljon, bár látszik rajtam, hogy tényleg az idegeim már a plafonon vannak az izgalomtól.

Ha igen:
Legördítem a menüm, és máris megkeresem, hogy elküldjem a párbajfelkérést. Míg csipog, a visszaszámláló felkészülök. Amint lejár a támadás felveszem védelmi állásom, és eközben petem készen áll a támadásra, bár még ő sem rohamozza meg a fiút.

Ha nem tudja, miről van szó, akkor:
Felsóhajtok, majd magyarázni kezdek:
- Az Első Találat párbaj egyszerű. Az nyer, aki előbb visz be a másiknak egy teljes találatot, vagyis nem karcolás meg ilyesmi. Hiába fogja, fel a páncél a találatot attól még az nyer, aki bevitte a csapást. Minden világos? Kezdhetjük? – kérdezem, majd lehívom a menüt, és küldöm is a felkérést.

Ha nem:
Kicsit bedúrcázok, majd petemmel együtt tovaszaladunk, és még csak el sem búcsúzunk a fiútól, és újj ellenfelet keresünk, aki talán fog harcolni velünk így, és nem fog visszautasítani minket.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Nomad on Vas. Feb. 10, 2013 8:11 pm

Ahogy a mezőre érek, és kaszabolni kezdeném a vaddisznókat, máris egy lány int nekem a távolból majd oda szalad hozzám, bár fogalmam sincs róla, hogy mit akarhat, viszont érdekelni érdekel, hiszen eddig nem túl sokan akartak ilyen lelkesen beszélni velem. Miután odaért hozzám, első benyomásra, ő sem nagyon akart megszólalni. Ugyan olyan unott fejjel figyelem mozdulatlanul, nagyjából tíz perce, mire mégis megszólít. Számomra meglepő könnyedséggel mutatkozik be, és árulja el petjének a nevét. De nem is ez volt a legfurcsább, hanem inkább az, hogy egyből párbajra hív. Míg hallgatom rezzenéstelen arccal nézek a szemébe, aztán várok egy kicsit a válasszal. Hiszen, ha már ő is megváratott, én igazán nem akarom elrontani a csendes pihenőket.
- Nomad.
Bököm ki a nevemet elsőnek. Csak hogy ismételten egy valamivel már rövidebb, de mégis pár percig eltartó csendes pihenőt tartsak.
- Legyen. De ne várj sokat tőlem. Ilyen alacsony szinten nem biztos, hogy sok esélyem lenne.
Vonom meg végül a vállamat, aztán megvárom a kihívást, és elfogadom azt. A visszaszámlálót hallgatva eleinte, csak mozdulatlanul állok, majd még mielőtt letelne az időm, szélesítek a terpeszen, és lejjebb helyezve a testsúlyomat példát veszek ellenfelemről, és védekező állást veszek fel. Aztán a kezemben lévő késekre nézek.
- Szóval az első találatig.
Nyugtázom az orrom alá dörmögve a szavakat, majd bal kezemben lévő késemen fogást váltok, és egyenesen a lányra szegezem, a késnek a hegyét, majd intek vele.
- Te kezdesz.
Szólok oda neki,amennyiben, még nem indítja meg eddigre a támadást. Ha mégis nekem támad, megpróbálok kitérni a támadása elől, esetleg blokkolni, hátha nem ér véget ez a párbaj egyből az indulása után.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Feb. 11, 2013 6:19 am

Spoiler:
Élet: 14
Fegyverkezelés: 4
Irányítás: 9 (+ 4)
Kitartás: 4
Gyorsaság: 9 (+1)
Speciális képesség: 5

Szint: 6
70 hp 10 p

Felszerelt felszerelés:
- Bronz Vért (+ 9 páncél)
- Használt cipő (+1 gyorsaság)
- Szalmakalap (+1 páncél)
- A kobold király pálcája (+4 irányítás, a pálca mindkét vége halvány sárga fényben izzik)

Pet:
Név: Tűzrózsa
Szint: bébi
Élet: 35 hp
Pet képesség:
Lángoló Unikornis sebzése: (irányítás+gyorsaság)/2 //(9+9)/2=9//
fenntartás: 2 kör (3. kezdetén szűnik meg)

Mint ahogy kiderült a fiút Nomadnak hívják, és tényleg nagyon kezdő, ahogy felszerelése elárulja. Miután elkezdődött átengedte nekem a kezdés jogát. Egy gyenge mosollyal díjazom úriasságát. Azonban szöget ütött fejemben, hogy alacsony szintű. Tudtam, hogy petemnek sokkal nagyobb a sebzése, mint az enyém.
- Te most kimaradsz a mókából. – súgom pacimnak, aki erre morcosan kisétál a harctérről, ám ha Nomad furcsállja a tettemet, akkor elmagyarázom neki – Elég nagy a petem találati esélye, és a sebzése. A te érdekedben inkább én harcolok csak, mert enélkül túl rövid lenne a 3 kör.
Na, már most. Mivel átengedte nekem a kezdést, így akkor kezdünk, amikor én akarok. Egy 5 percet készülődök, hogy próbáljam húzni ellenfelem agyát, hogy nehezebben védje ki. Legalábbis, ha én ideges vagyok, akkor elvesztem a fejemet, és ilyenkor könnyű célponttá leszek. Reménykedtem, hogy ez a gyerek is ilyen. Megindulok. Teljes sebességemmel szaladok a fiú körül. Fegyveremet magam előtt tartom. Megszoktam a pálcán, hogy mindig kellemes sárga fényben világít a két vége. Végül aztán nagyjából a 10. körömnél felkészülök, és pont mikor megtenném a 11.-et hirtelen irányt váltok, és Nomad felé szaladok. Pálcámat magasra emelve megpróbálok találatot bevinni a fiú fejére. Reménykedtem, hogy eltalálom, mivel ha mellé megy, sajnos nem biztos, hogy képes leszek kikerülni a támadását. Persze nem is örültem volna, ha ilyen gyorsan véget is ért volna a kör, mivel akkor semmi értelme nem lett volna. Mindazonáltal felkészülök az elugrásra.

Ha sikerült eltalálnom:
Megállok. Csípőre teszem a kezem, és hosszú hajam elviszem, mivel mikor megálltam az arcomba csapott az egész. Amint ismét tisztán látok mindent kárörvendést hátrahagyva megszólalok.
- Most jön a 2. forduló! – és már küldöm is a felkérést- Most te következel.

(mindkettőnknek 4 vagy afölött kell dobnia a találatért; így 50% az esélye, hogy eltaláljuk a másikat)


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 11, 2013 6:20 am-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 11, 2013 6:19 am

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Nomad on Hétf. Feb. 11, 2013 3:46 pm

Miután intek neki, és hangosan is teszek egy megjegyzést arról, hogy ki kezdjen, csak várok kicsit, hogy történjen valami, és történik is. A lány kiküldi a petet a párbajzónából, amire valóban nem számítottam, mert addig az számomra is rendben van, hogy pár szinttel az enyém felett van, felszereléséből ítélve, viszont általában az ilyen játékokban a magasabb szinten állókat, nem zavarja az erő különbség, és a kiegyenlítetlen küzdelem. Ebből arra tudok következtetni, hogy valóban, csak unaloműzés céljából támadt kedve a párbajhoz, és mert érdekelte ez a fajtája.
- Ha mindkettőnknek van esélye, úgy valóban élvezetesebb.
Válaszolok rá miközben a pet arrébb vonul, de persze csak miután végighallgattam, a magyarázatot ami mellé tartozott. Innentől kezdve csendben várom, ameddig készülődik. Már-már lassan csak sikerült volna rászánnom magam, hogy rákérdezzek. Vajon addig, ameddig felkészül leheveredhetek-e egy pillanatra, de csak elindul, és körbe körbe kezd el futni körülöttem. Első néhány körnél még szemmel tartom, de hogy elkerülhessem a szédülés lehetőségét, kicsit kockáztatva a hátbatámadás lehetőségét. Ahányszor elsuhan előttem szememmel végig követem, de készen állok, hogy ha kell hátra fordulhassak, és védjek. Ahogy figyelem, a körözés hirtelen megszakad, egy gyors irányváltással amikor felém rohan. Az egyetlen szerencsém, hogy nem a hátam mögött történik, mert gyorsan zajlanak le az események. Ahogy a pálca a fejem felé közelít egy gyors mozdulattal próbálom elterelni, de nem sikerül teljesen, így a fejem helyett a vállamat találja el. ÉS bár ugyan úgy találatnak minősül, mégis megnyugtat kicsit, hogy nem a fejemet érte. Hiszen a való életben még mindig biztonságosabb egy sérült váll, mintha a fejed sérülne meg. Amikor megáll, és kisöpri a haját arcából rá tekintek.
- Au.
Hallatom halkan, mintha valóban fájt volna, csak lassan kapcsolnék. Amikor megkapom a következő kihívást elfogadom a felkérést, majd megvárva a visszaszámlálót szépen lassan elindulok felé, aztán megszaporázva lépteimet, balra indulok, mintha csak körözni szándékoznék én is, de hirtelen egyik lépés közben visszafordulok, és megpróbálkozok egy vágással testmagasságban ahogy átsuhanok előtte, majd egy vetődéssel, és bukfenccel befejezve a mozdulatot a lány irányába legyintem a késeket, arra az esetre, ha nem találnék be, és jönne az ellentámadás.
Ha talál megforgatom jobb kezemben, a pengét, és én kezdeményezem az utolsó fordulót a párbajkihívással.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 11, 2013 3:46 pm

The member 'Nomad' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Feb. 11, 2013 4:51 pm

Miután Nomad elfogadta a 2.kör kezdetét, már készültem is a támadásra. Már majdnem elfeledkeztem a visszaszámlálóról, és emiatt kicsit kínosabb éreztem magam, de legalább nem voltam feltűnő… annyira. Na de már támad is. próbálna a kis huncut átejteni, de nem eszik ilyen forrón a kását. Egyszerűen ellépek vágása elől. Igaz sikerült eltanyálnok egy kőben, de hát nem vagy én cukorból. Felállok, majd kicsit megrázom magam. Nem esett jól a hirtelen esés, mivel nem tudom, hogy a fiú mit látott. Nem nagyon szeretem az ilyen bakikat ebben a kis szoknyában, ami rajtam van. Habár sosem voltam az a félős, vagy az a szende szűz típus, de azért én is csak elpirultam. Szorosan megmarkolom a késem, és eszeveszett harci kiáltással rohanok Nomad felé. Szurkálását kivédem oly mód, hogy elcsúszok a lába mellett, majd mikor megálltam guggoló támaszt veszek, fel, és fegyveremmel egy fölfelé ívelő vágással díszítve felugrok, így is lendületet adva csapásomnak. Amint a támadásnak vége magam elé emelem fegyverem, és amint leérkezek, már szaladok is tovább, mert túl közel vagyok. Ekkor jutott eszembe, hogy nem is figyeltem, hogy bevittem-e a támadást vagy mellé. Gyorsan rápillantok a Küzdőtér információ pultra.

Ha még megy a menet:
Felveszek egy védelmi állást, és ha Nomad támadni próbál, kísérletet teszek egy arrébb vetődésre (ha 1-3 lesz a tiéd, akkor sikerült).

Ha vége van.
Kiesik a kezemből a fegyver, és előre dőlök.
- Na, végre! – kíséretében – Amúgy bocsi a hirtelen kitörésem miatt.
Eközben hátamra fordulok, hogy nézzem az eget. Kábé egy perc múlva.
- Le a karod játszani a 3.-at vagy befejeztük? – kérdezem, és várom, hogy küldjön egy felkérést, mivel én nem szándékozok.


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 11, 2013 4:51 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 11, 2013 4:51 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Nomad on Hétf. Feb. 11, 2013 5:40 pm

Nem voltam elég figyelmes, és könnyedén sikerült Kusumi-nak ellépnie a támadásom elől, de a vetődés után, ahogy visszafordulok, még sikerül pont elkapnom a jelenetet, ahogy hátraesik egy kőben. Elég hamar feltápászkodik, aminek köszönhetően nem sokáig van részem a látványban, de mégis pont elég idő volt ahhoz, hogy közben kicsit megfeledkezve magamról, sikerüljön eleresztenem egy mosolyt, de próbálom visszaállítani arckifejezésem a korábbira mielőtt észrevenné. Amikor viszont kését megmarkolva felém rohan, kiegyenesedve az övéhez kicsit hasonló módon kitérek előle, aztán felé fordulok, miután elcsúszott mellettem, és egy gyors mozdulattal ismét arrébb lépve, guggolásba ereszkedek, és megpróbálom kirúgni a lábát miközben felugrik. Csakhogy sajnálatos módon sikerül hamarabb ugrania, de legalább az ő támadása sem talál be. Hátra bukfenccel növelem a távolságot, hogy leérkezéskor se tudjon eltalálni, majd hasonló módon az övéhez futólépésben indulok felé, annyi különbséggel, hogy nekem egy hang sem hagyja el közben torkomat. Ahogy elég közel érek, jobb kezemben lévő késsel széles vágással próbálkozok meg, miközben lábaimat megállítva csúszok egyet mellette, majd bal kezemben lévő kést talajba szúrva visszarántom magamat, hogy gyorsabban bírjak még egy vágást intézni felé, ha ismételten sikerült kikerülnie az első vágást.

Amennyiben sikerül eltalálnom:
Szerencsére sikerült kiegyenlítenem az állást, aminek hála szükség lesz a 3. menetre is, hogy eldőlhessen ki győz.
- Szép volt a látvány.
Jegyzem meg neki elhaladva mellette, és feldobom egyik késemet a levegőbe, majd elkapva azt megvárom, az új párbaj kihívást, hogy elfogadhassam.

Ha mellé megy:
Arrébb vetődök, hogy egy hirtelen támadás ne kaphasson el. A gördülés után már talpra is ugrok, és a szemébe nézek, hátha sikerül kiolvasnom belőle, hogy mit tervezhet.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 11, 2013 5:40 pm

The member 'Nomad' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Feb. 17, 2013 9:59 am

Nem elég, hogy mellé találtam, még be is kaptam egy csapást. Bár indulataim már-már elapadtak, azért még egy ideges homlokrángást megengedtem magamnak. Habár sejtettem, hogy a fiú nem rosszindulatból vagy ilyesmikből mondtam, azért mégis csak zavarba jöttem.
- Bocsáss meg nekem… de sok időt éltem egyedül az erdőkben, mind a hétköznapjaimban, mind itt a játékban... emiatt kicsit elszoktam attól, hogy ügyeljek kisméretű ruháim miatt. Na de most ez nem lényeges.
Kicsit ismét elpirultam. Nem tudtam miért, de valami furcsa volt Nomadban. Nem benne, hanem bennem. Nem éreztem semmi szorongást felé, pedig sosem voltam ilyen őszinte magamtól, ha emberek közelében vagyok.
- ÁÁÁÁ! – mondom, miközben megrázom a fejemet.
Túl elkalandozott a gondolataim, így ez segített. Ismét az előttem álló harcra összpontosítottam. Lehívom menüt, és elküldöm a fiúnak a kihívást. Várom a visszaszámlálást, közben még jobban szemügyre vetem a fiút. Szimpatikusnak tűnt. Olyan típusnak, aki szívesen hallgat, ám őszinte, ám lehet, rosszul látom, mivel néha túl sokat képzelődök. Hirtelen a harc kezedét jelző hang kiránt a fantázia világomból. Fegyveremet két kézzel markolom meg, és úgy futok Nomad felé. Hátrahúzom fegyverem, és hirtelen lesújtok vele Nomad bal vállát célozva.

Ha sikerül:
Kezemmel megtápászkodok lábamon, és úgy veszek levegőt.
- Azért mit nem mondjak… Nem tetszik nekem ez az egy találatos harc! Jobban szeretem, ha a másik félt kicsit megszorongathatom Tűzrózsával. Amúgy... – nyújtom Nomad felé jobbomat – Köszönöm a játékot!

Ha mellé:
Magamban szitkozódok, hogy milyen szerencsétlen vagyok, és a lehető leggyorsabb lépteimmel minél távolabb próbálkozok elszaladni.

Ha mellé, és Nomad majd eltalál:
Sajnos nem sikerült eltalálnom, és Nomad be tudta vinni a végső csapást. Kicsit csalódottan, de őszintén mondom:
- Szép volt… de ha Tűzrózsával harcoltam volna nem lett volna ilyen probléma. – mondom viccből a végét.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 17, 2013 9:59 am

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Nomad on Vas. Feb. 17, 2013 10:52 am

A találatnak örültem, de ezt nem mutattam ki, csak figyeltem a reakcióit. Látszólag egy kicsit idegesítette, hogy sikerült eltalálni, saját bénázása, vagy az én szerencsémnek hála. A megjegyzésem ami a látványt illette, szemmel láthatóan kicsit zavarba hozta, de nem akarom ezt szóvá tenni, hogy ne hozzam ezzel is kellemetlen helyzetbe. Csendben várva figyelmesen végighallgatom amit magáról mesél. Bár nem nagyon rétem, hogy miért árulja el ezt pont nekem, de nem is nagyon akarom szóvá tenni, inkább csak eltárolom magamban ezt az információt. Kicsit meglepődök azon amikor ismételten elpirul, aminek hatására egyik szemöldökömet picit magasabbra húzom pár pillanat erejéig. Még egy kis várakozás után megkapom a párbajfelkérést amit azonnal el is fogadok, és készülök, hogy hárítani tudjam a támadását. De most nem foglalkozok túl sokat a beállással, csak szépen nyugodtan állok egy helyben, mert szemmel láthatóan a visszaszámlálás ideje alatt, valami nagyon elvonja partnerem figyelmét, ami után a párbaj indulását jelző hang tereli vissza. Ahogy elkezd rohanni felém bal kezemből a késemet visszacsúsztatom hüvelyébe, majd amikor hátrahúzza fegyverét, és már sújtani akar ellépek egyet jobbra, és megrogyasztva testtartásomat bal kezemet még nagyjából a hastájékán elé helyezem, hogy visszafogjam a lendületét, illetve, hogy kicsit kizökkenthessem egyensúlyából egy kis esélyt adva magamnak, hogy betalálhasson a támadásom. Jobb kezemben megpördítem a késemet, hogy előre álljon a penge hegye, majd egy gyors lépést teszek felé, és egy íves vágást kísérlek meg a hátán.

Amennyiben sikerül eltalálnom:
Bal lábamat tovább csúsztatom, amivel egy kis port verek fel, de visszafogom azt a lendületet amivel támadtam, majd felé fordulok, és kezet nyújtok.
- Szép volt.
Gratulálok neki ezzel a két tömör szóval.

Amennyiben mégsem sikerül eltalálnom:
Jobb kezemben a késen ismét fordítok egyet, és hátam mögé tartva hárításhoz, lépek párat amivel teszek egy teljes fordulatot, és Ayani felé nézek, hogy ha kell, megint megpróbálhassak hárítani.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 17, 2013 10:52 am

The member 'Nomad' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Feb. 17, 2013 12:08 pm

Megpróbáltam eltalálni, ám mellé, de optimista voltam, mert ő sem talált. Azért már kezd idegesíteni ez a sok futkosás. Kezdem el veszíteni a türelmemet, mert érzem, már hogy ez így nem sokáig folytatódhat. Fegyveremet arcom elé emelem. Szépen lassan mozgok. Amint elérte az arcom magasságát tovább emelem kezem, a vállamhoz. Hirtelen megindulok. Még nem támadok, csak úgy teszek. Leguggolok, és úgy teszek, mintha kipróbálnám gáncsolni, ám nem viszek bele nagy lendületet, így egy csiga is kitérhet a rúgás elől. Nem szándékoztam kigáncsolni csak elterelés céljából teszek így. Ha sikerül átvernem, na akkor jön az akció. Fegyveremmel megpróbálom a gyomrába állítani, ami mellesleg igen nehéz, mivel ugye botom van, de azért ha sikerül eltalálnom, végül is az is egy találat.

Ha talál:
Ledobom fegyverem a földre.
- Na véééégre! – és hátradőlök a fűbe, persze úgy, hogy ne lehessen szoknyám alá látni. Behunyom szememet, és megvárom, hogy petem odajöjjön hozzám.
- Szép kis játszma volt, csak kicsit hosszú nem gondolod? – kérdezem a fiútól.
El sem hiszem, hogy egy egyes szintű gyerek ennyire meg tudott dzorongatni, de azért örültem a győzelmemnek.
- Elég jó voltál. És szerintem többet nem nagyon fogok ilyen típusú harcot vívni….

Ha mellé:
Már nem is törődök vele, csak elengedek magamból egy lányokra nem igen való dolgot. Káromkodtam.
- A k****** életbe.
Szemeim szinte szikrákat vetnek.

Ha mellé, és Nomad eltalál.
Elhajítom fegyveremet, amit Tűzrózsa egy kis időn belül visszahoz. Miután sikerül lenyugodnom, odanyújtom a kezemet Nomadnak.
- Bocsi a viselkedésemért. Remélem nem bántottalak meg….
Ha megrázza akkor veszek egy levegőt, és távozok.


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 17, 2013 2:20 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 17, 2013 12:08 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Nomad on Vas. Feb. 17, 2013 2:57 pm

Sajnálatos módon nem sikerült eltalálnom, de szerencsére nem akkor támadott, amikor még arrébb vonultam. Térdeimet kissé berogyasztva várom a támadását. Szép lassan emeli egyre feljebb a kezét, és a botot, csak ezek után indul el felém. Amikor leguggol oldalra vetődök, és egy gurulás után jobb kezemben lévő késsel félrelököm a botot ami gyomrom felé közelít, és ami ha szerencsém van kirepül a kezéből, és valahol messzebb ér földet. Majd közelebb lépek hozzá, azután bal kezemmel megpróbálok lökni egyet a lányon, hátha sikerül elérni, hogy elterüljön a földön, és egy gyors mozdulattal már mellette is vagyok, hogy utána a késen ismét fogást váltva, mind két kézzel megmarkolva megpróbáljam beledöfni miközben mellétérdelek. Ha minden a terveim szerint halad, sikerül gyomrába szúrni a kést. Reménykedek azért benne, hogy nem sikerül elkerülnie a csapást, mert akkor most sokkal kiszolgáltatottabb helyzetbe kerülök mint eddig.

Ha elég nagy szerencsém van hozzá, és sikerül eltalálnom:
Egy félmosollyal nyugtázom a sikeres szúrást, majd gyorsan felrántom a pengét, és megforgatva ujjaim között visszahelyezem a tartójába ezt is.
- Huh.
Nyugtázom nagyjából ennyivel a végkimenetelt, aztán a térdelésből guggolásra váltok, majd kezet nyújtok neki, hogy felsegítsem a földről. Ha elfogadja segítek neki felállni, majd fejemre húzom a csuklyámat.
- Gratulálok. Majd egyszer megismételhetnénk.
Mondom még neki, aztán megfordulok, és szép lassan elindulok a város felé.

Ha még sincs szerencsém, és mellé megy:
Bukfencezek egyet, és egy lábsöprés kíséretével visszafordulok felé, majd védekező állást veszek fel.
- Majdnem...
Fűzöm hozzá halkan. És figyelem tovább mozdulatait, hogy ismét sikerüljön kikerülni a támadását.

Abban az esetben, amennyiben a következő támadása sikeresnek mondható:
Késemet visszacsúsztatom a tokjába, majd csuklyámat a fejemre hajtva felé fordulok.
- Gratulálok. Legközelebb másképp lesz.
Leguggolok mellé, és kezet nyújtok, hogy elköszönhessek, aztán felnézek az égre, mintha csak azt próbálnám megállapítani mennyi is az idő, bár az még mindig ott van a szemem sarkában. Aztán kezeimmel a térdeimre támaszkodva felállok, és elindulok visszafelé, a városba.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 17, 2013 2:57 pm

The member 'Nomad' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Klein on Vas. Feb. 17, 2013 8:42 pm

Ossu!

Huh, érdekes párbajmódot választottatok Very Happy Részben tetszett, de talán a támadásokra való reagálást célszerűbb lenne utólag megírni, mintsem előre. Nomad, az akrobatikus mozdulatokkal bánj csínján vagy vegyél Akrobatika jártasságot Smile

Lezárom a párbajt, 10 xp és 30 arany a jutalmatok.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nomad vs Kusumi Ayani

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.