[Küldetés] Árubeszállítás

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Pént. Ápr. 19, 2013 10:02 pm

Fuuko terve nagyon jól hangzott, de már nem volt rá szükség. Ryutoshi Hinari hátán észrevehetett egy halványan tündöklő, piros indikátoros lényecskét. Az alig párcentis rovar felett a Tünemény bogár név virított, a lovag pedig könnyedén elpusztíthatta az apróságot akár úgy is, hogy az ujjai között szétmorzsolja. Amint fényes szilánkokra bomlik a ritka lény, a hasonmásaitok is pixelekké esnek, ugyanis egyedül a kardforgató lány hátán csücsült egy. Életetek azonban sajnos nem tér vissza ettől függetlenül, kár volt az elhamarkodott támadásért.
Ha kicsit beljebb mentek a tágas, magas belmagasságú és mit tagadjam, igen visszhangos teremben, már nem csak Hinari láthatja az elágazásokat. A jobbra lévő kapun kívül veletek szemben két, ajtóval nem fedett járat torkollott a homályba. Ha Hinarira hallgattok és a kaput próbálja meg valamelyikőtök kinyitni, meg se moccan. Ide bizony lehet, hogy súlyemelés jártasság kéne, de az is lehet, hogy nem. Triviális a kérdés: merre tovább? Nehezen nyitható kapu vagy akadálytalan továbbhaladás a barlang szabad járatainak (bal vagy jobb oldali) egyikében?

Megjegyzés: ebben a körben nem kötelező 250 szót írni, lévén kevéske cselekményre kell reagálnotok.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szer. Ápr. 24, 2013 6:44 pm

Sejtésem tökéletes volt. Megragadtam Hinari hátára csimpaszkodó apró kis bogarat, és felemeltem.
- Nos, ez itt egy Tünemény Bogár. Ha nem ismernétek ezt a kis mobot, akkor ez felelős a klónokért, és nagyon nem erre a szintre kellett volna tennie Kayaba Akihikonak.
Végszóra összenyomtam a kis bogarat. Klónjaink azon nyomban pixelekre bomlanak. Míg beljebb megyünk halk gondolkozásba kezdek, amit a lányok simán meghallhatnak, ha csak arra koncentrálnak.
- Itt ez a Labirintus, és máris a legelején egy ilyen veszélyes mobra akadunk, mint a Tünemény Bogár. Van egy olyan sejtésem, hogy nem egy veszélyes lénnyel lesz még dolgunk… és nagy az esélye annak is, hogy az a sárkány nem csak egy Tűzkövet őriz… Nagyon, de nagyon rosszat sejtek. – végül behunyom szemeimet, és megtorpanok.
Összeszedem magamat, és lecsillapítom nyugtalanságomban felvert vihart a fejemben, és mire kinyitottam szemeimet újra béke uralkodott gondolataim között. Hinari választásával egyetértek, hisz a legtöbb sárkány tüzet okád a legenda szerint, és ezért javasolt a tűzmintás. Mielőtt azonban bármelyikünk is neki próbálkozna, felajánlom Mini Potionomat a két lány valamelyikének. Elsőre felajánlom, hogy egyedül próbálom kinyitni, és ők húzódjanak hátrébb hátha valami csapda, ám ha beleegyeztek is nem sikerül kitolni az ajtót. Visszafordulok társaimhoz, és intek nekik, hogy jöhetnek segíteni, ám ha így sem sikerül elgondolkozok. Biztos itt van a szemünk előtt a megfejtés, de nem vesszük észre. A másik kettő járatban nem bíztam eléggé, mert túl könnyen megközelíthetőek. Abban reménykedtem, hogy valami ábra, vagy kar, vagy ilyesmi van valahol a falon elrejtve, de túl sötét van.
- Bárcsak a fáklyáknak erősebb… fénye… lenne… - hirtelen nagy felismerés tárul magam elé.
Odafutok a legközelebbi fáklyához, és megpróbálom levenni, ám ha nem érem el, akkor megkérem egyik társnőmet, hogy tartson kicsit bakot, vagy míg én tartok szedje le, ha tudja. Amennyiben a fáklyákat ki lehet venni a helyükről, odalépek a fáklyával az ajtó elé és vagy csak közel tartom hozzá, vagy ha ez sem jó, akkor a lángokat hozzáérintem az ajtóhoz. Ám ha egyik ötletem sem válik be:
- Hinari kisasszony, Fouko kisasszony. Önöknek van valami elképzelésük, ötletük?

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Szer. Ápr. 24, 2013 7:16 pm

Ryutoshi hevesen tapogatta Hinari-san hátát amit Kau-val érdeklődve néztünk végig. Végül elégedett arccal mint aki jól végezte dolgát felszólalt.
- "Nos, ez itt egy Tünemény Bogár. Ha nem ismernétek ezt a kis mobot, akkor ez felelős a klónokért, és nagyon nem erre a szintre kellett volna tennie Kayaba Akihikonak." Először semmit sem vettem észre de kicsit közelebbről nézve már láttam a vörös feliratot Ryutoshi-san keze felett "tünemény bogár". Sosem hallottam erről a lényről de ha ez a kis bogárka készített másolatokat rólunk akkor nem szeretnék még egyszer összefutni vele. Végül a bogarat szétnyomta és a másolataink megsemmisültek.
- Ügyes voltál Kau - erősen szorítottam magamhoz a kis békát, nagyon büszke voltam rá, hogy észrevette azt a kis csintalan bogarat. - nagyon büszke vagyok rád! Amint levegőhöz kapott ugrált a többiek után akik már a kapuk előtt álltak. Hinari-san javaslata a tűzmintás kapu volt, talán az tűnik leglogikusabb lépésnek, mégiscsak tűzkövet keresünk. Ryutoshi-san erős férfi ember létére úgy döntött, kinyitja nekünk az ajtót. Azonban bármennyire is próbálkozott nem járt sikerrel. Mialatt Ryutoshi-san az ajtóval harcolt kicsit körbetekintettem a csarnokban. Minden csupa por és a levegő dohos. Néhány fáklya világított csak. Ép az egyik fáklyát próbáltam leszedni amikor Ryutoshi-san is a fáklyákról beszélt. Ha a fáklya elérhető magasságban volt akkor leszedtem egyet és átnyújtottam neki, azonban ha nehezen elérhető akkor Ryutoshi ajánlatára szívesen elfogadtam a bakot tartós ötletét és úgy próbáltam elérni egyet. Mégiscsak egy férfi tartsa a bakot nemigaz? Wink Izgatottan nézem a további eseményeket az tűzmintás ajtó mellett. Mivel mindenki ennek az ajtónak a kinyitásával foglalatoskodik én sem foglalkozom a többivel illetve ha valaki segítséget kér valamiben örömmel állok szolgálatára, és Kau is.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Pént. Ápr. 26, 2013 5:03 pm


Egyre feleslegesebbnek éreztem magam, mintha csak lassított felvételben mennének az események, miközben a többiek villámként cikáznak. Nem is értettem, hogyan is lehetséges ez, ám a gondolat kevéssé foglalkoztatott, mint az életpontjaim jelenlegi állásának miértjei.

Még mindig a korábban elhangzott szavaim csengtek fülemben, azokat visszhangozták a száraz falak. Nekem már volt dolgom ilyenekkel… És teljesen komolyan gondoltam, amit kimondtam, biztos voltam benne, hogy csupán egy korábbi eset ismétlődik, hogy ezek sima mobok. El kell pusztítani őket, és már meg is oldódott a probléma. Karddal, fegyverrel, mindegy hogyan, de keresztülhasítani mindenen, ami mozog. Mint eddig.
Ekkor ébredtem rá hozzáállásom alap hibájának okára: eddig minden küldetésemben csak a sebzés számított, egy kevés esettől eltekintve nem kellettek komoly taktikai húzások, se olyan nagy ész ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni és ki tudjuk pipálni a feladatot. Nem találkoztunk semmi olyasmivel, mint ez a bogárka, s be kellett vallanom, hogy – így visszagondolva – elég nagy szerencsénk lehetett, hogy mindet túléltük. Sóhajtva néztem meg újra a pontjaim. Még jó, hogy nem triplavágással indítottam, vagy rosszabbal. Máskor ennél sokkal jobban fel kéne mérnem a szituációt, és nem belerohanni mégegy ilyen hibába. Nagyon úgy tűnik, hogy ezeknek az ellenfeleknek már bonyolultabb programjaik vannak, így nem árt ezt is figyelembe venni támadás előtt.

Eközben Fuuko, Kau és Ryutoshi már a tűzmintás ajtó kinyitásán fáradoztak, s amíg ők az egyik fáklya leszedésével voltak elfoglalva, odasétáltam a két csupasz járathoz, és bekukkantottam rajtuk: kíváncsi voltam, az éjjellátásommal mennyi információt tudok szerezni róluk. Beljebb azonban nem mentem, sőt, konkrétan csak a fejemet dugtam be, majd egy gyors körbenézés után ki is húztam onnét, és csatlakoztam a csapathoz. Reméltem, hogy a kaput megfelelő erővel nyílásra lehet kényszeríteni, vagy csupán fel kell forrósítani a vaspántjait, felborítva ezzel minden fizikai szabályt, a hőtágulással az élen. Nem mintha egy lebegő acélpalotában sok értelme lenne a fizikának...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Hétf. Ápr. 29, 2013 10:50 pm

Mialatt Fuuko és Ryutoshi a fáklyák leszedésén fáradoznak (sikertelenül), Hinari megnézi a maradék két járatot is. A jobb oldali esetében az egyetlen érdekesnek tűnő jellemző, hogy enyhén lejt, a baloldali mélyén viszont tompa fényforrást pillanthat meg éjjellátásával.

Ettől függetlenül ha közösen próbálkoztok meg benyomni a kaput és nem egyedül, akkor ha nehezen is, de megadja magát és felfedi a mögötte rejtőző alagutat. Ahhoz képest, hogy tűz volt a bejáratra festve, a levegő itt enyhén dohos a nedvességtől. Csöpögést hallhattok, a barlang fala itt-ott még nedves is, ha véletlenül megérintitek. Nem kell sokat sétálnotok, gyorsan egy elágazáshoz érkeztek. Az út itt kétfelé válik, az egyik balra, a másik jobbra vezet, a veletek szemközti falon pedig egy feliratot pillanthattok meg. Fehér festékkel van felkenve, és latin betűkkel írták.

2: DCNTC CB QTWNGV VGPIGTG, LQDDTC VWB GU LGI FCNC XCT, MCNCPFQT
3: EDOUD DC RUXOHW WHQJHUH, MREEUD WXC HV MHJ GDOD YDU, NDODQGRU


Értelmetlennek tűnik, pedig valójában angolul van (tettessük, hogy angolul van). Megpróbáljátok megfejteni, mit jelent a furcsa szöveg? Vagy csak találomra indultok el valamelyik irányba? Esetleg mégis inkább a másik két járat egyikébe mentek vissza? Döntsétek el, addig nem kaptok új mesélést, ameddig el nem indultok valamerre. Persze nem feltétlenül kell egy körben megvitatnotok mindezt.

És mielőtt elfeledném, van egy rettentő randa minimapotok is, frissítve Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Kedd Ápr. 30, 2013 1:06 am


Kíváncsian kukkantottam be a járatokba, memóriámba gondosan feljegyezve a látottakat, majd visszasétáltam a pároshoz. Közben a fáklya-hadművelet nem haladt valami jól, így idejét láttam (illetve láttuk) újra bevetni a csapatmunkát, illetve annak az „egymásra-állás-hogy-magasabbak-legyünk” verziójánál kicsit magasabb fokozatút. Elsőre persze nem jött le, hogy mit is kéne csinálni, legalábbis nekem nem, hiszen ez a szerkezet nem volt olyan széles, hogy megfelelő távolságban lehessek a lovagtól, így eleinte megtartottam a két lépést, és onnan figyeltem a bénázását. Aztán persze csak megmoccantam én is, kénytelen kelletlen odaballagva (megemlíteném, hogy mindezt tyúklépésben tettem) a tűzmintás kapuhoz, majd megérintve azt az ujjammal. Semmi. Összeráncoltam a homlokom, és minden erőpontomat beleadva löködtem a vasat, ami – hála hármunk hihetetlen hatalmának – egyszercsak kitárult.

- Akkor indulás! – vettem át újra a vezető pozíciót: nem tetszett, hogy mindig nekem kellett legutoljára eszmélnem, s így lemaradnom pár oly fontos eseményről és megfejtésről, főleg, hogy a lovag volt, aki megelőzött. Ezt pedig nem hagyhatjuk ugyebár, nem tudom céhtag-e egyáltalán, de akkor is meg kell mutatni neki, hogy a JL-t nem lehet hosszútávon beelőzni. Egy piros indikátorosnak meg végképp nem.
Fuukot ezzel szemben igyekeztem biztatni, néha vissza is néztem rá egy mosoly kíséretében. Még nem voltam tisztában a pontos képességeivel, de nem szabad leblokkolnia, ha esetleg ránk támadnak. Eleget tapasztaltam már, hogy ez mennyire veszélyes, hiszen én sem voltam másmilyen a játék elején. De az embernek fejlődnie kell, ha túl akar élni ebben a világban.

Hmmm. Elgondolkozva néztem a feliratot, és a két lehetséges utat. Annyi bizonyos, hogy ezeknél kell próbálkoznunk, mert ha nem így lenne, valószínű senki nem irkált volna semmit a falra. A másik, hogy egyik másik járat se volt túl biztató, így részemről mindenképpen maradt a jobb vagy a bal. Márcsak annyi volt a dolgunk, hogy megfejtsük ezt a kriptogramot, ami szerencsére nem japánul volt írva.
- Én tudok angolul, méghozzá anyanyelvi szinten – fordultam hozzájuk – Adjatok pár percet, oké? – kérdeztem aztán, majd nekiálltam. A megfejtés hogyanja elég hamar megfogalmazódott bennem, ám a kivitelezés eltartott egy ideig.
- Meg is van! – kiáltottam boldogan – Jobbra kell mennünk – mutattam a helyes irány felé határozottan. Ezúttal azonban nem mentem előre, csupán pár lépést, majd kérdően visszanéztem rájuk. Reméltem, hogy bíznak bennem ennyire, vagy ha netán ők is tudnak valamennyire angolul (ami Japánban nem alapkövetelmény), megpróbálják megfejteni.

Ha mindenki készen állt, továbbindultunk, én jobbra mentem mindenképpen, elhatározásom megingathatatlan volt. Útközben elmeséltem nekik, mit láttam az éjjellátásommal, hiszen ha ez az út mégsem volna kifizetődő, még mindig ott van az ismeretlen fényforrás./A megoldást direkt nem írtam le, hogy ne rontsam el a játékotokat, illetve azért írtam elsőnek, mert meg akartam fejteni, mielőtt leírnátok azt./

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Kedd Ápr. 30, 2013 3:35 pm

// Nekem sajnos nem sikerült megfejtenem a szöveget^^" //

A fáklya levételével nem jártunk sikerrel túl magasan voltak, kicsit csalódott voltam, de most már biztos, hogy nincs közük az ajtó nyitásához. Amíg Hinari-san a többi járatot ellenőrizte mi a tűzmintás ajtó kinyitásával kísérleteztünk. Végül hármunk együttes erejével sikerült kinyitni a hatalmas ajtót. Kicsit gyanús, hogy ilyen könnyen bejutunk az ajtón. Lehet valami csapda, de a másik járat is ugyanúgy gyanús. Intettem Kau-nak hogy tovább indulunk ö pedig pattogott szépen a csapattal tovább. A terem dohos és a falán folyik a víz oda kellett kifigyeljek minden lépésemre, nem szeretnék megcsúszni vagy elesni valamiben. Kau látszólag élvezi az itteni klímát. Engem azonban egy kellemetlen érzés fogott el, valami nem stimmel. Még Hinari-san biztató, biztonságérzetet keltő mosolya sem tudott kellően megnyugtatni. Mégis mi a fenét keresne tűzkő egy ilyen helyen? Minden csupa víz, lehetetlen hogy egy sárkány erre bujkáljon. Pár percnyi séta és máris egy elágazáshoz érkeztünk semmi ellenállás csak néhány krikszkraksz a falon. Habár közelebbről megnézve kicsit ismerősnek látszanak ezek a karakterek. Mintha már láttam volna őket korábban valahol... de hol... megvan! Iskola ez angol. Sosem voltam jó az idegen nyelvekben, főleg nem az angolban. Egy ideig néztem a szöveget a falon de bármennyire is törtem a fejem nem jöttem rá mit is jelenthet. Rápillantottam a többiekre de úgy látszik ők is keményen próbálkoznak megfejteni a feliratot. Pár másodpercnyi csend után végül Hinari-san szólalt fel, hogy ért angolul. Ez kicsit megnyugtató volt, de egyben elszomorító is tényleg ennyire hülye lennék? Amíg Hinari-san és Ryutoshi-san a megfejtésen dolgozott én kicsit körbetekintettem a folyosón hátha van még valami jel esetleg egy nyíl ami jelezné a helyes utat.
-" Meg is van! " - kiáltott fel Hinari-san, én pedig kíváncsian vártam a megfejtést - "Jobbra kell mennünk" és ezzel el is indult a kijelölt irányba. Megbízom Hinari-san döntésében, az út helyességéről, de talán most sokkal jobban örülnék annak ha ismét egy zsákutcába vezetne minket. Ez a járat nekem nem tetszik. De akkor miért volt zárva ha nem ide kellene jönnünk? Na meg az a felirat. Miközben egyre csak törnek fel a kételyeim az úttal kapcsolatban Hinari-san hátrafordul, az arcáról tökéletesen leolvasható kérdő tekintet. Talán ő is furcsának találja az utat. Azt hiszem talán jobb nem ezen törnöm a fejem és egy mosollyal és bólintással jeleztem neki hogy halhatunk tovább. Ha az út elzárva van bármikor visszafordulhatunk mivel a tűzmintás kaput nem csuktuk be magunk után. Útközben meghallgathattuk hogy mit is látott a másik elágazásban. Az út lefelé folytatódott illetve valamilyen fényforrás is volt lent. Ez különös, ismét elkezdtem nyugtalankodni. A józan ész azt diktálja, hogy a tűzkő lent van. Igaz hogy még sosem láttam de azt hiszem a nevét nem véletlenül kaphatta tűzről.
- Állj! - kiáltottam fel - forduljunk vissza itt valami nem stimmel. - kicsit elbizonytalanodtam de talán nem itt lenne a legmegfelelőbb befejeznem a mondandóm ezért újra erőt vettem magamon és folytattam - nem találjátok furcsának ezt a járatot? Mi..Miért lenne a tűzkő egy ilyen nedves helyen?

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Csüt. Május 02, 2013 3:10 pm

Nagy erő nekifeszítéssel sikerült végül kitárni az ajtót, és beléphettünk rajta. Túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy elgondolkodjak. Észre sem vettem mi zajlik körülöttem. Hiába sikerült kitárnunk az ajtót, mégis úgy éreztem, hogy valami nincs rendben. Túlságosan is aggódtam a többiekért, hisz nekik elfogyott minden páncélzatuk, és szinte még el sem kezdődött a labirintus. Nem tudtam mitévő legyek. Legszívesebben odaadtam volna a potionom nekik, ami igaz csak egyiküknek, de 5 pontot feljebb vinne életükön, ám egyikük sem reagált rá, hogy rendben, vagy ilyesmi. Minden apró kis sötét lyukban, vagy apró neszben egy mobot láttam, ami rögtön ránk veti magát, hogy aztán kivégezzen minket. ilyen rémképekkel a fejemben vettem észre, hogy mindannyian megálltunk, és Hianri éppen egy elágazás közül választ. Csak éppen rápillantottam a rejtvényre, de nem sok hangulatom és időm volt ezen töprengeni, mivel Hinari a jobb oldali járatban folytatta a további útját, és Fuuko is vele tartott. próbáltam nem lemaradni, de gondolataim folyvást máshol jártak, míg végül Fuuko felkiáltott. Hát mit nem monjak kicsit meglepődtem, és hirtelen fegyveremet is gyorsabban kaptam magam elé, mint ahogy akartam volna, de azért elmosolyodok a lány aggodalmán, és nyugodtan elmondom, amit szerintem én hiszek.
- Kisasszony. Az eszébe jutott, hogy pont ezért rejtették el ilyen helyen, mert azt hinné az ember, hogy ilyen nedves környezetben miért fordulna meg bármilyen tüzes dolog?
Azonban mégsem tudtam nyugodt maradni. Gyanakvó tekintettel nézek magam elé, de azért intek fejemmel Fuukonak, hogy jöjjön tovább, és remélem nem most akarnak kettéválni a lányok, mert annak hú de nagyon nem örülnék.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Szer. Május 08, 2013 2:20 pm

Tehát jobbra indultok és követitek a "tűz és jég dalát", ahogy a rejtélyes felirat írta. A barlangban a fáklyáknak köszönhetően viszonylag elviselhető hőmérséklet uralkodott eddig, ahogy azonban a lassan balra kanyarodó járatban haladtok, úgy fordul egyre hűvösebbre az idő újra. A nedvesség is szép lassan a múlté lesz, és a csöpögés hangja is elhal. Helyébe új zaj lép: süvít a szél. A fagyos légáramlatok forrását a következő elágazásnál találjátok meg. Ismét kettéválik az út, van egy jobb- meg egy baloldali ösvény. A huzat jobbról érkezik, balra pedig enyhén lejt a járat. Mielőtt azonban tanakodhatnátok, merre is érdemes folytatni, előttetek váratlanul megjelenik három lény. Ha eddig hiányoltátok az RPG-k egyik klasszikus szörnyikéjét, többé nem kell csüggednetek miatta. <<Zöld Nyálkák>> teremnek elétek, a takonyszerű derékig érő lények vörös szemeket villantva állják el az utatok, ha jobbra akarnátok menni. Legalábbis képletesen, hiszen el tudnátok mellettük sétálni, csak nem biztos, hogy a jelenleg nyugodtan imbolygó mobok ezt hagynák. Hogyan tovább?


Térképet most nem kaptok. Az előző körös feladvány megfejtését úgy kapjátok meg, ha az első sort két betűvel, vagy a másodikat hárommal balra toljátok az angol abécé szerint.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Csüt. Május 09, 2013 11:59 am


- Egyetértek Ryutoshival – fordultam a lány felé, cseppet meglepődve a kijelentésemen – Szerintem is ez a helyes irány.
Eközben maga az időjárás kezdett ellentmondani nekünk, de hamar megtaláltam erre is a megoldást. Egy ideig szótlanul haladtam ugyan, újra felvéve a lovagtól kapott, szürke kabátot, de elnézve a helyzetet és a mellettem haladó csapattársaimat, úgy éreztem, szavakkal is bátorítanom kell őket. Végülis, én ajánlottam ezt az útirányt, és nem lenne jó, ha megint úgy végződne, ahogy a bejárat utáni zsákutca végződött, vagy ha az is lesz megint a vége, addigra meg kéne valahogy győznöm őket, hogy ne érezzék rosszul magukat a helytelen irány miatt. Piroskát persze nem féltettem, kizártnak tartottam, hogy a kalandunkban bekövetkező bármilyen esemény kiválthat belőle emberi reakciót. Mármint mélyebb érzelmeket, bánatot, meglepettséget vagy éppen felhőtlen örömöt. Nem, ő ilyen szempontból sérthetetlennek bizonyult, ám Fuukoval már más volt a helyzet.
- A szövegben pontosan ez állt: Balra az őrület tengere, jobbra tűz és jég dala vár, kalandor. Így, mivel jobbra mentünk, közelebb jutottunk, de nemcsak a tűzhöz, hanem a jéghez is – magyaráztam, összébb húzva magamon az anyagot.

Ekkor újabb útelágazáshoz érkeztünk, ezúttal azonban semmilyen felirat nem segített, hogy merre is kéne továbbhaladnunk. A megoldás egyszerűnek tűnt, legalábbis a pillanatnyi logikám szerint, ám mielőtt prezentálhattam volna nekik az ötletet, újabb mobok jelentek meg, méghozzá egyértelműen a szelesebbik járatot védve. Ettől kicsit el is bizonytalanodtam, ám elég volt egyetlen pillantás a többiekre, és tudtam, nem láthatják rajtam a bizonytalanságot. Nehéz feladat volt, ki is merültem tőle rendesen, de az, hogy bíztak bennem, adott némi erőt és motivációt a folytatásra.
- Logikusan át a nyálkákon, jobbra – mutattam az adott irányba – Éppen ezért, én balra indulnék. Az a járat még lejt is, és ha szó szerint vesszük a sorokat, eddig a tűz és jég útján mentünk, ám itt a kettő elválik egymástól. És mivel mi tűzkövet keresünk, a jeges szél az ellenkező irányt mutatja. Ezek pedig – mutatóujjam a lényekre vándorolt – nyilván elterelésnek vannak itt. Szerintetek?
Mivel én a bal oldalt tartottam helyesnek, amennyiben azt választottuk, elindultam, ha viszont a jobb oldalit, akkor megvártam, amíg Ryutoshi megpróbál elmenni a mobok között, s amíg sikeresen át nem jutott (akár harc árán) nem támadtam és nem követtem. A bogárka után megtanultam, hogy jobb az elővigyázatosság, és hármunk közül a lovagnak volt a legtöbb élete.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Május 12, 2013 2:44 pm

Fuuko kisasszony amennyiben még mindig nem döntött a továbbhaladás ügyében kicsit biztatom. odanyújtom neki kezemet és lágy hangon szólok hozzá.
- Kisasszony. Nem kell félnie, vagy tartania semmitől. Nem szeretnék Hinari kisasszony nevében beszélni, de szerintem ő is úgy érzi, hogy bármikor kész segíteni Önnek, ha bajba kerülne. Most pedig… - mutatok másik kezemmel az irányban – ha megfelel, jöjjön velünk, majd én vigyázok Önre.
Bár próbáltam kedves lenni, ám nem nagyon sikerült az érzelmeimet ki nyilvánítani arcomon, hogy ő is lássa, hogy komolyan gondolom. Ám remélem sikerül továbbindulni közösen. Kis idő után megtorpanunk, mivel újabb elágazáshoz jutottunk. Egyik oldalról hűvös szél fújt. A másik oldal enyhén lefele irányult. Nem volt kérdés, hogy én merre szeretnék menni, de mielőtt megoszthattam volna társaimmal Slime-ok, azaz itt Zöld Nyálkák teremtek elénk. Nem tartottam nagyon tőlük, hisz alapelv, hogy a Slime-ok a leggyengébb szörnyek, de kitudja. Meghallgattam Hinarit, aki szintén arra akart menni, és kicsit megtoldom, hogy szerintem még miért kéne arra.
- Ugye a valóságban a föld középpontja felé van a mag, és ugye sokak szerint egyszerű tűzgolyó, így szerintem is lefele kéne mennünk.
A mobokra nézek hűvös szemmel. Lassú léptekkel haladok feléjük. Ha a többiek jönnének utánam, akkor intenék, hogy kicsit maradjanak le, nehogy őket is megtámadják, ha támadnak a mobok. Fegyveremet nyugodtan tartom magam előtt, és úgy próbálok elosonni mellettük. Nem vagyok benne biztos, hogy békén hagynak, de ha igen, akkor intek nekik, hogy jöhetnek, mert a Slime-ok nem bántanak jobbra fele. Azonban, ha rám támadnak, akkor bátran szállok szembe velük.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Vas. Május 12, 2013 3:06 pm

A társaim érvelései az út helyességéről kicsit megnyugtattak, és ha jobban átgondolom akkor tényleg lehet benne valami igazság. Ha egyedül jöttem volna ide már halott lennék, örülök hogy ilyen okos Ryutoshi-san és Hinari-san. Kicsit olyanok mintha egy szerelmes pár lennének. Hinari-san aggódó pillantásai, és Ryutoshi-san mindenben egyetért vele. Egy kicsit elmosolyodok ezen gondolatok közben, de az arcomról még mindig tökéletesen leolvasható, hogy kicsit félek tovább haladni. Hirtelen egy kezet látok magam előtt, majd a tulajdonosa próbál megnyugtatni, ami nagyon jól esett és azt hiszem sikerült is neki. Válaszul megfogtam Ryutoshi-san hatalmas kezét, és rámosolyogtam. Boldoggá tesz, hogy aggódik értem, de attól félek hogy csak teher vagyok számukra. A küldetés alatt egyetlen jó ötletem sem volt még amivel előre tudtunk haladni, csak hátráltattam őket. Hamarosan a nedves nyirkos környezet kezdett megváltozni, erős jéghideg szél. Ideje volt elővenni ismét az ajándékba kapott kabátokat, a kabátom alá pedig Kau-t is behelyeztem, hogy ne fázzon szegényke. Sokkal jobban éreztem benne magam mint a vékonyka páncélomban. Pár percnyi séta és ismét egy elágazáshoz érkeztünk. Egy út lefelé, és egy másik út ahol nyálkás lények bukkantak fel. Azt hiszem már láttam őket valahol, de nem vagyok benne biztos hogy hol. Talán játékokban? Mindegy is, nem tűnnek túl erősnek, de ebben a hidegben még inkább nincs kedvem harcba keveredni bármilyen lénnyel is, sokkal inkább az ágyikóm után vágyakozom.
Hinari-san megosztotta velünk következtetéseit, a felirat és a környezet alapján. Tökéletesen egyetértettem vele, hamarosan Ryutoshi-san is megerősítette a lejtős út felé haladásunkat. Miközben haladtunk tovább, megfelelő távolságban a ragacsoktól azon gondolkodtam, hogy hogy képesek nem megfagyni ilyen fagyos helyen? Remélem hamarosan levehetjük a kabátokat, és nem lesz ennyire hideg. Nagyon nehéz cipelni egy óriás békát...és még növésben van! Mi lesz ha felnő?

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Vas. Május 12, 2013 6:26 pm

Mivel a mobok csak a jobbra tartó elágazást állják el és nem reagálnak arra, ha balra indultok, ezúttal a harc elmarad. Döntésetek talán logikus, talán nem, gondolkodásotokat nincs egyelőre mi megerősítse, avagy megcáfolja. Ahogy a járatban haladtok, a huzat ereje valamelyest gyengül, de tisztán érezhetitek a hátatokban a jeges fuvallatot így is. Hideg van, és hideg is marad a levegő, amíg ebben a járatban tartózkodtok. Sőt, mi több, sötét is. Egyértelműen gyengébb itt a fáklyák fénye, mint a barlang eddigi bármelyik pontján. Ráadásul a térképetek is elsötétül minden magyarázat nélkül. Mint mindig, most is Hinari láthatja meg elsőként a furat végét. Zsákutca. Azonban ez mégsem olyan zsákutca, mint a legelső volt, az út ugyan el van zárva, de a falon jeleket láthattok, valamint egy négyzet alakú mélyedés is jelzi: a falból hiányzik valami.


Bárhogy is próbálkoztok, nem tudtok tovább menni, a rejtvény megoldása nem itt van. De akkor hol? Valamelyik elágazásnál rossz irányba fordultatok? Esetleg nem vettetek észre egy szerte-szét heverő kőtáblát? A kérdés adott: most merre?
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Vas. Május 12, 2013 8:33 pm


Zsákutca. Már megint.
Lassan kezdtem unni ezt a labirintust, az itt-ott felbukkanó mobokkal együtt, és ha nem lett volna nagyjából a felénél az életem, talán még élveztem is volna a különféle talányokat, amiket meg kellett oldanunk. Mint ezt a mostanit is, és biztos voltam benne, hogy ez okkal került ide, ennek is bizonyosan van valami értelme, csak ki kell találni, hogy mi az. A jelekről elsőre a betűk ugrottak be, ám logikám azt súgta, itt most ennél többről van szó. Egy új ötlettől vezérelve megnyitottam a térképemet, hogy segítségemre legyen és mintegy beigazolhassa feltevésem, ám csupán a sötétség nézett vissza rám üres szemekkel, így nem tehettem mást, kénytelen voltam emlékezetből felidézni, merre is haladtunk eddig. Tájékozódásban sosem voltam rossz, ám az ide-oda fordulások és elágazások még így is megizzasztottak.
- Nos, először befordultunk balra, majd ott három út is volt. Fölfele mentünk, majd jobbra oldalasan föl, majd balra, és így jutottunk ide. Mivel nincs tovább, nyilván vissza kell fordulnunk, és megkeresni a hiányzó követ. A jeges szél nekem továbbra sem szimpatikus, ellenben a tűzmintás kapu melletti járatok egyike ugyanúgy lejtett, mint ez itt. Ha megnézitek a minták sorrendjét – simítottam végig a bevésett mintákat – először balra fölfele kellett volna mennünk, aztán fölfele, végül jobbra föl. Azt persze nem tudom, hogy a hiányzó kő egy későbbi járatot mutat, vagy pedig a kő mostani helyét, én inkább az előbbire tippelnék, de majd úgyis megtudjuk, ha meglesz – mély levegőt vettem, s tartottam egy kis szünetet. Nem szoktam én ennyit beszélni, ám agyam maximális fordulatszámon pörgött, s addig kellett tudatni velük az információkat, amíg még a fejemben vannak.
- Egy utat semmiképpen sem szabad választanunk – folytattam – Azt, amelyik az őrületbe vezet a felirat szerint. Térkép híján sajnos nehéz elképzelni, de ha felülről nézünk rá, az első kép jelenthetné a lefelé lejtő járatot, ámbár ha a képek nem felülről nézve vannak… - és itt végleg elbizonytalanodtam. Ha a mi szemszögünkből nézzük, bizony jelenthetnek teljesen mást is a jelek. De nem lehet véletlen, hogy pont ilyenkor nem látunk semmit a térképünkön, így jogosnak tűnik az eredeti állításom – Mindegy. Szóval én arrafele mennék. Szerintetek merre?

Amint megbeszéltük, merre induljunk, továbbhaladtunk az adott járaton. A nyálkák és az őrület felé semmiképpen sem mentem, abba nem is egyeztem bele, ámha a két elágazó járat közül a többiek a másikat szavazták meg, minden további nélkül mentem velük.


/Itt egy kép, ami segíthet elképzelni a reagban leírt logikát. Figyelem! Ez saját, így nem feltétlen tükrözi a valóságot, lehet, hogy teljesen rossz az elképzelés, így olyan szemmel nézzétek! Ha másra nem lesz jó, legalább Klein jót fog mosolyogni rajta xD /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Vas. Május 12, 2013 9:03 pm

Miközben elhaladtunk a szörnyek melletti járaton, néha vissza-vissza tekintgettem, hogy biztosan nem követnek e, azonban úgy tűnik nem azért voltak itt hogy levadásszák az erre tévedteket, sokkal inkább valami féle őrök lehetnek. Miközben haladtunk tovább a járaton, szemből már nem ért a jeges fuvallat, azonban a hátszél kicsit gyorsította a menetelünket. A fáklyák fénye egyre gyengül és gyengül minél beljebb haladunk. Igaz, hogy nem félek a sötétben, de itt más a helyzet. Ez egy hatalmas barlang, elképzelésem sincs mi következhet, hol van egy lyuk a talajban, esetleg valami ránk támad, vagy netalántán csapda. Végül ismét zsákutcába futottunk. A fagy hatására egyre csak kezdtem elfáradni, és előfordult, hogy egy-egy ásítás is kibújt belőlem. Kau is már mocorgott a kabátban de nem engedhettem ki mert megfagyna szegény. Próbáltam megnyugtatni azzal, hogy megsimogattam így kabáton keresztül. A bal kezem már egészen felmelegedett, egy pillanatig meg is lepődtem hogy miért, de amikor oldalra néztem eszembe jutott hogy egész úton kézen fogva jöttünk le Ryutoshi-sannal. A pillanat hevében fogalmam sem volt mit mondjak. Elengedtem a kezét és egy meghajlás kíséretében kezdetem neki.
- B-bocsánat. Nem, akartam... csak olyan.. hatalmas és puha.. akarom mondani, nem akartam kisajátítani a kezed. - zavarodottságomban össze vissza kezdtem beszélni. Biztosan hülyének tart most. Majd hirtelen Hinari-san hangjára lettem figyelmes aki az eddigi utunkat próbálta felvázolni. Miközben mondta megnyitottam a térképet, de feketeség fogadott. Először nem értettem miről beszél, miféle kőről, de aztán észrevettem a falon a furcsa alakzatokat.
- Pont olyan mintha a tükörképe lenne saját magának. - közben mutattam a képre. - négy kocka és az első és harmadik hasonló csak megfordítva...szerintem a második megfordított képe kell. Miért nem készítünk valahogyan egy hamisítványt? - Habár ezt könnyebb mondani mint megcsinálni, egy fagyos barlangban vagyunk, hogyan és miből készíthetnénk ilyesmit felszerelés hiányában? Körbenéztem a járatban, de mindent jég borít. Semmi felhasználható sincs... hacsak... egy talán megvalósítható ötletem támadt.
- Faragjuk ki jégből. - és már indultam is a falhoz ahonnan a megfagyott részből egy darabot próbáltam kiszedni, több kevesebb sikerrel.
Ha a terv nem válik be, akkor a hatalmas előcsarnokban található lefelé vezető járatot javaslom továbbhaladási célnak.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szomb. Május 18, 2013 12:14 pm

Mivel a Slime-ok nem támadtak ránk, így nyugodt szívvel indultam tovább társnőimmel az oldalamon. Fuuko kisasszony még mindig fogta a kezemet. Nem hozott zavarba, hisz sosem voltam az a szégyenlős fajta, de úgy látszik a kisasszonyra ez nem érvényes. Most jött csak rá, hogy még mindig a kezemet fogja.
- Ugyan nincs semmi. – legyintek.
Nem volt nehéz rájönnöm, hogy kezdi rosszul érezni magát a hidegtől, ugyanis mióta ebben a hűvös környezetben vagyunk, kicsit furcsán viselkedik. Ásítozik, petjét még véletlenül sem engedte előbújni (legalábbis erre következtettem, mivel nem nagyon láttam elől mióta itt vagyunk), illetve a „meleg” kifejezése, amikor a kezemről beszélt. Hinari kisasszony eközben mondott dolgokat, amiket természetesen teljesen megértettem, hisz rá is odafigyeltem. Fuuko is tanácsolt egy ötletet, és mindkettőjük tervét elfogadhatónak találtam, ám mivel Hinari ötletét követve el kell hagynunk ezt a területet, így előbb Fuuko tervét kéne megpróbálni.
- Hinari kisasszony. Rendben találom a tervét, de Fuuko kisasszony ötlete is elgondolkodtató, és mivel az ő ötletét viszonylag hamarabban megpróbálható javaslom, hogy előbb azt próbáljuk meg, de utána kegyed tervét is követketjük.
Fuukohoz fordulok. leveszem kabátomat, és átnyújtom a lánynak. Bár hűvös van, de nem fogok szétfagyni. Mindig is elég jól bírtam a hideget, és a kabátot is biztos, ami biztos alapon hoztam magammal. Amennyiben Fuuko nem értené, vagy visszautasítani ajánlatomat elmondom, miért teszem.
- Látom, hogy kegyed fázik. Vegye fel nyugodtan a kabátomat. Nincs annyira rossz idő, hogy nagyon ragaszkodjak kabátomhoz. Kérem. – az utolsó mondatot szinte inkább parancsként hangzott, mint kérésnek.
Ezután, ha Fuuko igényli, a segítek neki faragni, ha lehet, azonban nem remélek túl sokat, de ezzel felsülünk, még ott van Hinari terve is.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Szomb. Május 18, 2013 1:38 pm

Ha faragni vágytok, ahhoz eszközök sem ártanának, márpedig a buzogány és az idomárpálca erre nemigen alkalmasak. Megakadhat viszont a tekintetetek Hinari kardján, az már más kérdés, hogy a lány hajlandó-e efféle barbárnak ható műveletekre beáldozni a fegyverét. Ha kitartotok az ötlet mellett, hosszas művelet vár rátok, ami ráadásul nem hozza meg a gyümölcsét sem. A jégtábla, még ha illeszkedik is, nem nyitja meg az ajtót.

Amennyiben visszatértek a tűzkapus terembe, úgy az olyan állapotban fogad titeket, ahogy hagytátok. Minimapotok semmi újat nem mutat, vagyis az imént felfedezett területet nem tartalmazza, de legalább sikerül újra működésre bírnotok. A lejtős járatba belépve tovább is rajzolódik, viszont hamarosan meghalljátok az ismerős vízcsepegést, a környezet újra nedvessé válik, visszaköszön az áporodott, dohos levegő. Ha végigértek rajta, egy kisebb teremben lyukadtok ki, és a térképre pillantva magyarázatot kaptok a jelenségre.


Nyilvánvaló, abban a járatban kötöttetek ki, amit el akartatok kerülni. Hinari léphet ismét a főszerepbe éjjellátásával, balra a tovább lejtő út egy fordulóba torkollik, a jobbra lévő emelkedő tetején azonban egy ajtót pillanthat meg a járat oldalán. Ha előbbit nézitek meg, a sarkon befordulva egy sötét folyosó vár rátok, amiből némi zúgás hallatszik, ha pedig az ajtó felé indultok, nos az zárva van és kellene hozzá egy kulcs, ami nincs nálatok. Megjegyzem, a feliratot tartalmazó terembe gond nélkül el tudtok jutni, nem azt a járatot zárja le az ajtó, hanem egy újat. Ebben a körben csupán az a feladatotok, hogy eldöntsétek, melyik ismeretlen folyosót fedezitek fel. Bármerre mentek, akció vár rátok, ez volt az utolsó úgymond eseménytelen kör.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Szomb. Május 18, 2013 11:56 pm


Összevont szemöldökkel néztem a lányt, majd a lovagot is, fél szemmel a bemélyedést tanulmányozva. Az addig rendben volt, hogy hiányzik egy kő, de nem tűnt logikusnak, hogy nekünk kéne kifaragni, ezzel szemben viszont sem Ryutoshi érvelése, sem Fuuko szavai nem tűntek irreálisnak. Egy próbát mindenképpen megért, időnk pedig volt: a Tűzkő valószínűleg megvár. Ahogy a sárkány is.
- Hát oké… - feleltem bizonytalanul, s elindultam a lány után, megfelelő méretű jeget keresni, habár abban nem voltam biztos, hogy találunk-e egyáltalán. Kardom nem adtam oda nekik, ám egy négyzetet azért vágtam, ha volt miből, a munka többi részét azonban rájuk bíztam. Sajnos akárhogy is próbálkoztunk (próbálkoztak), a járat nem akart megnyílni, így jobb ötlet híján a már előbb említett barlangszakasz felé vettük az irányt.

Ahogyan megéreztem a nedvességet, szívem szerint fordultam is volna vissza, ám valamiért mégis végigmentünk, egészen a következő elágazásig.
- Hát ez remek – kommentáltam a térkép által mutatott rajzot, ami szerint pontosan ott voltunk, ahol nagyon nem kellett volna lennünk. Az őrület tengerében. Tekintetemmel a többieket kerestem, hogy reakciójukból következtetéseket tudjak levonni, ám hamar rájöttem, hogy ők feleannyit se látnak az egészből, mint én – Nos, jobbra vagy balra? Előbbinél visszajutunk a feliratokhoz, ám útközben van egy kapu, amit nem hiszem, hogy olyan könnyű lenne kinyitni, mint a tűzmintásat – kezdtem bele – Balra pedig egy forduló. Én arra mennék.
Végül csak eljutottunk a sarokhoz (ha előbb megnéztük hogy zárva van-e az ajtó, ha nem), és ahogy haladtunk, a zúgás is egyre erősebb lett. Szabdalóm készenlétben tartva mentem elöl, éjjellátásomat kihasználva, ám a kelleténél bizony többször álltam meg és fordultam hátra. Rossz érzésem volt ezzel a küldetéssel kapcsolatban.

/ Most döntsetek ti, merre tovább! Wink /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Hétf. Május 20, 2013 8:31 pm

Bár Hinari kisasszony segített kivágni egy darab tömböt, nem nagyon akaródzott segíteni. Buzogánnyal nem jó dolog jeget faragni, és úgymond a pálca sem valami jó, de legalább nagyobb valószínűséggel marad egyben. Bárhogy is legyen, elég időt pazaroltunk rá a semmiért, ugyanis nem sikerült ez a tervünk, mert az ajtó zárva maradt. Hát mit volt mit tenni visszaindultunk. El a Slimok mellett, majd a rejtélyes elágazásig. Kimentünk a Tűzkapun, majd azt az utat szemeltük ki, amelyet Hinari választott. Míg sétáltunk a környezet ismét benedvesedett, és csöpögést is újra hallani lehetett. Egy pillanatra megálltam, majd körülnéztem. Nem sokat láttam, de végül továbbindultam. kis idő után egy terembe érkezünk meg. Gyanús dolgot éreztem, és ezért megnyitottam a mapomat. Sajnos oda jutottunk, ahova Hinari nem akart eljutni, az őrület tengerének folyosóját. Hianri is ugyanezen a véleményen volt, de azért még továbbvezetet volna rajta. A leírások után én is a lefele vezető utat választanám. Azonban nem engedem, hogy egyikük is elém kerüljön, és ezt velük is megbeszélem.
- Hinari kisasszony, Fuuko kisasszony. Én megyek elől. Amennyiben valami nem lesz rendben velem, vagy megtámadnak, előbb biztosodjanak meg, hogy biztonságos, és csak azután cselekedjenek. – mondom ellentűrést nem elviselő hangon.
Ezután megfordulok, és amennyiben mindannyiunknak jó lesz, elindulok lefele. Remélem, nem a végzetünkben sétálunk bele szinte kitárt karokkal. Eddig nem tűnt fel, de előttem zúgás hallatszódik, vagyis vízesés lehet a közelünkbe. Nagyon nem akaródzott vége lenni ennek az útvesztőnek és az az érzésem, hogy minden egyes itt eltöltött perc közelebb visz minket a halálhoz. Egyre szorosabban kezdtem markolni fegyverem.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Hétf. Május 20, 2013 9:03 pm

A tervem miszerint faragjunk jégből emblémát, egyenlőre kudarcot látszik vallani. Se én se pedig Ryutoshi-san nem tudtunk fegyverünkkel megfelelő jégdarabot szerezni. De szerencsére Hinari-san levágott nekünk egy megfelelő darabot, és meg is kezdhettük a faragást. Be kell vallani, egyikünk fegyvere sem bizonyult megfelelőnek a célra. De megpróbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, azért hogy hasonlítson a második képre. Amint elkészült, büszkén indultam hogy felhelyezhessem. Azonban semmi sem történt, valójában nem is igazán illett bele. Kicsit letörtnek éreztem magam amiért ismét egy tervem csődöt mondott. Végül úgy döntöttünk visszamegyünk és megkeressük. Időközben Ryutoshi-san is felajánlotta a saját kabátját, biztosan észrevette hogy még igy is fázom. Bármennyire is ellenkeztem a kabátot nem tudtam visszaadni, ezért próbáltam minél jobban sietni el a fagyos részről, nehogy megfagyjon szegény. Pillanatok alatt elsuhantunk a ragacsszörnyek mellett, felfelé és ismét a fura szövegnél jártunk. Hinari-sanon látható volt, hogy nem szeretne arra felé menni, de elég sok jel arra mutat, hogy erre felé van a hiányzó kődarab. Az út tovább ismét sötétedik, nem szeretem a sötétséget, de még mindig jobb mintha megfagynánk. Azt is megtudhattuk, hogy ismét két felé mehetünk. Az ajtót teljesen figyelmen kívül hagytam, nagyobb az esély rá hogy csapda. Szépen sorban haladtunk, időközben a kabáttól is megszabadultam és visszaszolgáltattam a lovagnak. Kau-t pedig végre letehettem, hogy saját maga pattogjon tovább. Ki is nyújtóztam, már kezdett nagyon fájni a hátam a cipelésétől. Már nagyon elegem volt, a sok céltalan, össze vissza bolyongástól, remélem minél előbb belefutunk egy tűzkőbe. Sőt ha jobban belegondolok, miért lenne elzárva az az érc, ha odafigyelünk lehet előbb rátalálunk a földön. Mostantól nyitva tartom a szemem. Valahogy, rossz előérzettel fogott el ezzel a járattal kapcsolatban,talán az miatt amit Hinari-san mondott korábban?

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Szer. Május 22, 2013 3:41 pm

Rejtélyes fény és nyálkák helyett a zúgó folyosó felé indultok el annak ellenére, hogy erre eddig nemigen akartatok jönni. A falakról már konkrétan csöpög a víz, és a fáklyák fénye is jóval gyengébb a nedvesség miatt, csoda hogy egyáltalán van némi világítás. A járat végén újabb nagyméretű teremben lyukadtok ki. Ryutoshinak igaza volt, valóban egy kisebb vízesés okozta a zajt, amit eddig hallottatok, ugyanis egy kisebb barlangi tavacska látványa tárul elétek, amibe az egyik falon található résből ömlik a víz. Zsákutca, legalábbis nincs tovább út a vízfelszín felett, de valószínűleg alatta sem érdemes megpróbálnotok, ugyanis tűzforró a tó vize és áll a gőz az egész helyiségben. Minden bizonnyal a lecsapódó pára okozza a nedvességet a barlang ezen részében.


Nem vagytok azonban egyedül. Amint megálltok, a vízből kiemelkedik hat vörösen villanó pont, és ha kicsit megerőltetitek a szemeteket, észrevehetitek a hozzájuk tartozó árnyékokat is. Indikátorok és forró pillantások vetődnek rátok a vörös foltok személyében, két <<Tébolyult Vízitündér>> néz veletek farkasszemet. Meseszépek, de a név nem véletlen: barátságtalan tekintetük mögött őrlet rejtőzik. Róluk beszélt volna tán a rébusz?

A harc most is elkerülhető, ha visszavonulót fújtok, ám a nyálkákkal ellentéten ebben az esetben kaptok egy adag forró vizet búcsúajándékul, ami mindegyikőtöknek 4-4 HP veszteséget okoz. Ha mégis maradtok és a kaland utolsó momentumaként megvívtok a szörnyekkel fáradtságotok ellenére (ne feledjétek, jócskán benne jártok az éjszakában), úgy kockás harc fog következni, szóval ebben az esetben nem kötelező már a 250 szó. A sorrend Hinari (2x dobhat) -> Ryutoshi -> Fuuko, speciális képességek pedig korlátlanul használhatóak.

Ha úgy döntötök, hogy visszafordultok, akkor marad még az ismeretlen fényes járat és a nyálkák. Mindkettő a küldetés végéhez fog vezetni, tehát újabb kitérőt már nem fogtok tenni, így vagy úgy zárulni fog a kaland néhány körön belül. A választás a tiétek.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Szer. Május 22, 2013 5:59 pm


Most az egyszer rájuk bíztam a döntést, erre nem ugyanúgy zsákutcában lyukadunk ki, mint a legelső alkalommal? Ez a csapat kész rémálom – engem is beleértve – ha jó döntésekről van szó, ám most az egyszer szinte biztosra vettem, hogy nem jó helyen vagyunk. Víz. Mégha forró is, akkor se lehet túl sok köze a tűzkőhöz, sárkányhoz meg pláne nem, kivéve ha valamiféle vizidög lenne az ellenfelünk, ami ugyebár nehezen védhetné a tűzkövet.
Felsóhajtottam. Így az életbe nem jutunk ki innen, és nem zárjuk sikeresen a küldetést. Lopva a többiekre pillantottam, ám eközben új társaságunk érkezett, melyek fölött vészjóslóan világított a piros indikátor, őrült fényként a párában. Még soha nem láttam ezekhez hasonló lényeket, de egy gyors átgondolás után úgy döntöttem, nem is akarom behatóbban megismerni őket. „Az őrület tengere.” Hamarosan csatlakozhatnék is hozzájuk, ha tovább folytatjuk ezt a bolyongást.

Előre kellett volna lépnem, és szó nélkül támadni, ám mégse tettem. Nem véletlen, hogy nem akartam már az előbb se errefelé menni, volt az egész légkörben valami más, valami furcsa.
- Forduljunk vissza.
Nem kérdeztem őket, de nem is utasítottam. Mégcsak a szemükbe se néztem, helyette sarkon fordultam, és nem törődve a nyakamba ömlő forró vízzel, elfutottam. Nem állt szándékomban megfutamodásnak nevezni a dolgot, de így is kevés volt az életünk, a sárkány előtt pedig nem kockáztathattunk. Egy faragott kő vagy egy kulcs kellett nekünk, nem tó és eszeveszett tündérek.
Megálltam, és hátranéztem. A saroknál voltam, tovább nem mentem: reméltem, hogy az idomárlány és a lovag is hamarosan feltűnik. Amennyiben ez megtörtént, ismertettem velük az elgondolásomat:
- Itt az ideje, hogy szétváljunk, úgy érzem, kevés időnk van hátra. Fuuko, szeretném, ha velem jönnél. Felderítjük a három járat közül azt, amiben még nem voltunk, hátha ott lesz a kulcs a lezárt járathoz, Ryutoshi meg addig megy a nyálkákhoz. Egyikőtöket sem szeretnélek kényszeríteni, de véleményem szerint ez lehetne a legjobb megoldás.
Ha beleegyeztek, folytattam, immáron a fiúhoz intézve szavaim:
- Akármi baj van, írunk egymásnak, oké? Ha nem bírsz el velük, várj meg minket. Sok szerencsét!

Akár Fuukoval és/vagy Ryuval az oldalamon, akár egyedül, de visszaszaladtam a tűzmintás kapuhoz, majd az eddig fel nem derített járat felé vettem az irányt, bízva benne, hogy a fény segít rávilágítani a barlang rejtelmeire, és hogy a végén rátalálok a lezárt ajtót nyitó kulcsra vagy a faragott kőre, ami a rajzból hiányzott.


/Ryuval megbeszélve, Fuuko szólj ha nem tetszik, és kitalálunk vmit! Wink /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szer. Május 22, 2013 8:39 pm

Sejtésem beigazolódik. Egy kisebb vízesést pillanthatunk meg, és rengeteg gőz is van, ami arra enged következtetni, hogy a víz nagyon forró. Alig gondolkozhattunk el sokáig, mert mobok jelennek meg. Nem ismertem ezt a két csodás mobot, de nem sok kedvem van leállni, harcolni. Hinari is ilyet javasolt. Ránéztem Fuukora, és csak akkor indultam, ha ő is jön. Mivel Hinari volt olyan kedves, hogy előrement megtudtam, hogy kár volt. Mindannyiunkat egy vízlöket talált el, amitől 4 Hp-t vesztettünk. Nem volt jó jel. Na de akkor induljunk. Amennyiben Fuuko is velem tart egy kis idő után találkoztunk Hinarival. A lány ötlete most már nem volt rossz döntés. Túl sok időt pazaroltunk el a sok bolyongástól, és így időt nyernénk. Nagy kelletlenül beleegyeztem, de kihangsúlyoztam.
- Amennyiben rátalálnának a sárkányra ne.. kihangsúlyozom… NE szálljanak szembe vele, hanem küldjék meg nekem a helyét, és várjanak meg. Mindenestre… - legördítem a menüm, majd partira hívom a két lányt – így szemmel tudjuk tartani egymást.
Ezek után bólintok a lányok felé, és megfordulok. Elindultam, de kis idő után megálltam, majd visszaszóltam.
- Vigyázzanak magukra, és legyenek óvatosak. – mondom, majd egy gyenge mosollyal továbbindulok.
Lassú léptekkel haladok, hogy közben összeszedjem magamat. Egy kis idő után végül meglátom ellenfeleimet. Mikor elég közel álltam hozzájuk megálltam.
- Itt az ideje annak, hogy elmenjetek innen. – jelentek ki hidegen, de úgyis tudom, hogy nem értik - Na, akkor segítek.
Nekilendülök, és nekirontok a moboknak. gyorsan akarok végezni. nem akarok beléjük ragadni, szóval ügyesen próbálgatok csapkodni, nehogy könyökig beléragadjak. Nem sokat akarok itt bajlódni, szóval addig támadok rájuk, amíg tudok, de a legkisebb csapdára hátrálok.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Szer. Május 22, 2013 9:50 pm

Az őrület tengere, azt hiszem ezzel a kifejezéssel illette Hinari-san a mostani utunkat. Nem gondoltam volna, hogy szó szoros értelmében kell érteni. Miközben sétáltunk lefelé a zúgás fokozatosan erősödött, a falakról szinte már folyt le a víz és alig egy-egy kósza fáklya mutatta az utunk. Nem telt sok időbe mire elérkeztünk egy újabb terembe, aminek legnagyobb részét egy tavacska és az azt tápláló vízesés foglalta el. Rápillantva társaimra, mindkettejükön a csalódottság tükröződött, sőt meglehetősen fáradtnak látszottak. Úgy ahogy mi is Kau-val. Már órák óta bolyongunk ebben a labirintusban, egy kis követ keresve, eddig sikertelenül. Mindenhol zárt ajtók és zsákutcák. A tó vize szinte forrt, jobb távol maradni tőle. Kicsit közelebb sétáltam a vízhez, közelről úgy tűnik hogy fokozatosan mélyül, nem látni az alját. Kau még bele is merészkedett annak ellenére hogy forró, de rögvest kikaptam belőle mielőtt még főt békává válna. Hirtelen vörös pontokra lettünk figyelmesek. A gőz ami keletkezett miközben kijöttek a vízből elég jól elfedte őket. Kicsit hátráltam, és hamarosan tökéletesen kirajzolódott a képük. Egy újabb számomra eddig ismeretlen szörnyetegfaj bukkant elő a vízből. Tündérek, eddig talán ők voltak a legszebb élőlények amikkel a játékban találkoztunk. De a külső megtévesztő, a vörös indikátoruk jelzi számomra, hogy ezek bizony ellenségek. Sőt még az indikátoruk is vörös. Kicsit hátrébb léptem, társaim felé fordultam, Hinari-san vissza is fordult, ö sem szeretne harcolni ezekkel a lényekkel. Majd én is követtem, Ryutoshi-san megvárta amíg én is elindulok. De szerintem ö is tudta, hogy én sem szándékozom harcba bocsátkozni. A visszavonulónk nem volt olyan könnyed és békés mint a ragacsoknál. A Tébolyult tündérkék forró vizet locsoltak ránk, amitől az életpontjaink kicsit megcsökkentek. Nem túl sok, körülbelül négy pontnyi. Amint beértük Hinari-sant, egy kissé meglepő de elégé logikus döntést hozott. Váljunk szét, egyik csapat a kőtáblát a másik pedig a bezárt ajtó kulcsát keresi. Egy kicsit aggódtam, hogy a lovag egyedül fog visszamenni a hideg részre és még szörnyekkel is harcolnia kell, de ő még ebben a helyzetben is értünk aggódik, és küldött egy csapat meghívást. Így nyomon tudjuk követni egymást a térkép segítségével.
- Ha bármi történik, azonnal írj, és... ha nem bírsz el az ellenségekkel menekülj. Majd együtt túljutunk rajtuk ha szükséges. - mondtam aggódva Ryutoshi-sannak közben felé nyújtottam a kölcsön kapott kabátot, neki még szüksége lehet rá azon a részen. Hinari-val visszasétáltunk a tűzmintás kapu felé, és lementünk az első elágazásunknál, az ismeretlen fény felé. Elképzelésem sincs mi lehet odalent, de remélem nem egy sárkányba botlunk vagy valami hasonló rémségbe.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Szer. Május 22, 2013 10:24 pm

Szétváltatok hát. Lássuk, mi is történik veletek, amíg külön úton kóboroltok.

Ryutoshi:
Visszatérsz a ragacsokhoz, minimapod pedig a kanyarban ismét elsötétül, ahogy legutóbb is. Hideg is van, jól jöhet a kabát, amit Fuuko visszaadott. A nyálkák triója továbbra is kocsonyaként imbolyog a folyosón, ám amint megtámadod őket, szép sorban rád ugrálnak. A sebzésük kicsi (2 HP), de egyébként is csak 13 HP-val szálltál harcba, így a három az egy elleni küzdelem soknak bizonyul. Csak egyet tudsz pixelekre szedni, mielőtt kritikusra esik az életcsíkod, és mire kikeveredsz a támadásaikból, egyetlen árva HP-d marad csupán. Nem tudsz átjutni, egyedül semmiképp. Hogyan tovább?

Hinari és Fuuko:
Ti az ismeretlen folyosót választjátok. Viszonylag hosszú, de semmi víz nincs erre, csak egyre kellemesebb meleg. Hamarosan már Fuuko is megláthatja a tompa fényt a járat végén. Egy alig pár négyzetméteres szobába érkeztek meg, melynek közepén egy emelvényen egy fáklya lobog, ezt láttátok eddig. Az oltár mellett két bödön friss vizet találtok, de ezt leszámítva csak a kopár falak néznek rátok vissza. Ami annál fontosabb viszont, hogy a tűzben egy apró tárgy csillog, mely az <<Aranygyermek Kulcsa>> nevet viseli. Ha puszta kézzel megpróbáltok benyúlni érte, súlyos életpontokat veszítetek, és még csak ki sem tudjátok venni. Ha megpróbáljátok lelocsolni a fáklyát a vízzel, kudarcot vallotok, a tűz zavartalanul ég tovább. De akkor miért van itt mégis a víz?
Szemetek sarkában láthatjátok, ahogy Ryutoshi élete a piros zónába zuhan közben. Segíteni mentek neki, vagy megpróbáljátok valahogy megszerezni a kulcsot mégis előbb?

A kulcs megszerzésére bármilyen kreatív megoldást el fogok fogadni, ha nekiveselkedtek, még akkor is, ha az nem egyezik az általam kitalált módszerrel. Ha viszont megtaláljátok az utalást a megoldásra és úgy szerzitek meg, azért adok a küldi végén +5 expet.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.