[Küldetés] Árubeszállítás

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Pént. Május 24, 2013 2:42 pm

Visszasétáltunk, és elindultunk lefelé, a járatban, ennyire még sosem örültem neki, hogy minden száraz és nem kell félnem az eleséstől sem. Azonban az alagút végén lévő halvány fényen kívül nem sok mindent látni. Kau boldogan pattog mellettem, bizonyára örül neki, hogy végre a saját lábával érezheti a talajt. Nekem is könnyebb mivel nem kell cipelnem, és féltenem a hőmérséklet miatt. Hamarosan elérkeztünk egy újabb szobába. A teremben, egyetlen árva ellenségbe sem bukkantunk. Egy emelvényen a szoba közepén egy hatalmas fáklya égett. Közelebb sétáltam az emelvényhez, megnézni közelebbről, azt a fáklyát amikor, egy csobbanásra lettem figyelmes. Az emelvény egyik oldalánál Kau talált két vödör vizet. Hinari-sanra pillantottam kérdőn, hogy mi legyen. A terem majdnem, hogy üres, két vödör víz, egy fáklya és az üres falak. Körbesétáltam a szobában, hátha valamit mégsem vettem észre, bármit ami elkerülhette a figyelmem. Az emelvényre is felmásztam a fáklyához, közelről már izzasztó melegséget áraszt, de valami megcsillant a tűzben, először parázsnak hittem, de hamarosan egy név is megjelent felette. Egy tárgy, ami nemmás mint egy kulcs.
- Hinari-san itt van valami. - Mutattam büszkén a kulcs felé, mint aki jól végezte dolgát. Azonban, egyedüli ötletem, a kulcs megszerzésére hogy kioltsuk a fáklyát. De ha leöntenénk vízzel, én semmit sem látnék, a sötétben. Tettem pár kört ismételten a szobában, feleslegesen. Talán tűzgyújtó szerszámot kerestem, sikertelenül. De azután bevillant egy ötlet. A fegyveremre pillantottam, hosszú irányítópálca. Talán ki lehetne böködni vele, nem mégsem porrá égne a fegyverem. Nem túl tartós, nem bírná ki azt a hőt szerintem még akkor se ha le is öntenénk vízzel. Majd eszembe jutott, a jégfaragás, Hinari-san fegyvere egy kard, és a kardok tartósak... Felkaptam egy vödröt a földről, majd Hinari-san felé fordultam hatalmas mosollyal az arcomon. Majd elkezdtem szemezni a fegyverével. Biztos, vagyok benne hogy érteni fogja mi jutott eszembe, sőt talán neki már előbb is eszébe jutott. Ha mégsem, akkor elmagyarázom neki az ötletem. Majd, ha bele ment akkor segítek ráönteni az első vödör tartalmát a pengére, és odarohanok a másik vödörért és felkapom. Majd az emelvényre igyekezek vele, és megpróbálom úgy tartani, hogy a felforrósodott kulcs pont beleérkezzen. Miközben a vödörrel próbálkozunk, party tagokra pillantok. Ha Ryutoshi-san élete rohamos csökkenésnek indul, akkor a kulcs felvétele után rögtön indulnék a segítségére, közben Hinari-sannak is szólok miért. Remélve, hogy velem tart a lovag megmentésére. Ha mégsem szállt szembe a ragacsokkal, akkor is elindulunk, és üzenetet is küldök neki, miszerint megszereztük a kulcsot, a bezárt ajtóhoz.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 24, 2013 5:47 pm

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Május 24, 2013 5:50 pm

Bár elég húzós volt a helyzetem, azért nem estem kétségbe. Nem voltam sohasem az a pánikolós, és most is nyugodtan nézek életemre. Távolabb megyek, hogy ne táamdjanak rám, majd leülök egy pillanatra. Lassan veszem a levegőt, majd ismét kifújom. Kicsit gondolkoztam mi legyen, de végül csak eldöntöm mi lesz. Egyesével megyek rájuk. Még mindig ülve lehozom menümet, majd megiszom az egyetlen Potionomat, aminek köszönhetően visszatért 5 életem. 6 HP. Nem sok, de több az 1-nél. Lehoztam üzenetküldést is, majd bepötyögtem pár dolgot, majd így hagytam. Nem küldtem el, nem ikszeltem ki, hanem csak hagytam. Visszafordulok a Slymok felé. behunytam szememet, majd összpontosítottam. Na, rám is jókor jött rám a meditálhatnék, de segített az összpontosításban. Pár pillanaton belül csak a kocsonyákat néztem, és éreztem, ahogy képességem aktiválódik. Megnövekedett erőmmel ismét megindulok, ám még nem futok. Mivel a mobok nem egy helyen vannak, így mindegyik más helyen érzékel engemet. Azt akartam elérni, hogy külön essenek nekem, de ha már ez nem sikerül, akkor próbálok úgy helyezkedni, hogy útjukba legyen egyiküknek a másik. Bárhogy is legyen, nekik rohanok, majd egyikükre koncentrálva támadok 1x, majd még 1x. Ha jól következtetek, akkor, ha mindkettő támadásom betalál, akkor ennek a mobnak annyi. Azon tisztában vagyok, hogy ezután nagy veszélybe kerülhetek, akár talál akár nem. Bárhogy is legyen, úgy teszek, mintha 3-djára is támadnék, de e helyett teszek egy 180 fokos fordulatot, és az ellenkező irányba kezdek el szaladni, és reménykedek, hogy nem követnek engemet. Ha minden jól megy, ekkor kapom meg Fuukoék válaszát, miszerint megvan a kulcs, azonban benne van a lehetőségek között, hogy életem elérte a 0-át, ám ha ez bekövetkezik, megpróbálom még elküldeni társnőimnek a levelet, amit írtam.

/amennyiben meghaltam módosítanám ezt a postom végét, hogy mit tartalmaz a levél Smile nem szeretném fölöslegesen felvinni az indulatokat, szóval azért nem írom meg, de Klein úrfi remélem nem ölet csak azért meg, hogy elolvashassa a levelet Smile/

Off: na a elsőre véletlenül rossz karakterrel küldtem el, de remélhetőleg, most jóval megy el Very Happy

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Pént. Május 24, 2013 7:12 pm


Minden lépést egyre magabiztosabban tettem meg. A hőmérséklet is szépen emelkedett, a víznek nyoma sem volt, és nem utolsó sorban, eltűnt a zavaró tényező is. Persze tudtam, hogy előbb utóbb vissza fog térni, de érzelemmentességének hiánya megnyugtatóan hatott rám. Nem kellett figyelnem a mozdulataira, s habár tényleg jóindulatúnak és önfeláldozónak tűnt, azért még mindig bennem volt a félsz, hogy ez csak egy álca, amit a legrosszabb pillanatban fog levetni magáról.

Most viszont ketten voltunk, s én igyekeztem kettőnk helyett is mindent szemmel tartani, ám mint kiderült, ezúttal nem volt erre szükség. Ellenfél sehol, csupán egy fáklya és két adag víz. A kellemes meleg és Fuuko kíváncsisága mosolyt csalt az arcomra, így egyelőre a falnak támaszkodva vártam, hogy felfedezze most ő a terepet. Mondjuk túl sok mindent nem kellett, s mire melléje értem, ő már kész tervvel állt elő. Személy szerint én bizony megpróbálkoztam volna leönteni a tüzet, de aztán rájöttem, hogy velem ellentétben a lánynak nincs látása, és a tény, hogy rám lenne utalva, csak még jobban elbizonytalanítaná. Így, jobb megoldás híján csak bólintottam, és belemártottam a kardom a vízbe. Furcsállottam kicsit, hogy nem szól semmit, de így is megértettük egymást.
Amíg én a lángok egyik oldalára álltam a fegyverrel, az idomárlány a másik oldalon tartotta a vízzel telt vödröt. Óvatosan dugtam bele a tűzbe a szabdalót, s a benne lévő kulcsot megpróbáltam annak hegyével fölemelni, majd a vizet célozni vele. Ha nem ment, akkor csak simán belepöcköltem a tárgyat a vödörbe, majd, lehűtve felforrósodott kardom, elkezdtem tanulmányozni a kincset, amit találtunk.
- Asszem a lezárt ajtóhoz kéne mennünk – indítványoztam, ám mielőtt folytathattam volna, Ryu élete egyszeriben a piros zónába esett. Elhúztam a számat, ám Fuuko ijedtsége jobban felkavart – Rendben, de siessünk – sóhajtottam, és – már amennyire a kitartásunk és a sebességünk engedte– futva indultunk a lovag felé. Menet közben végig az életsávját figyeltem, ami egy pillanatig még emelkedett is, majd újfent süllyedni kezdett. Őszintén reméltem, hogy nem olyan meggondolatlan, hogy megölesse magát, mert a mellettem rohanó lányt eléggé megviselné a halála, ilyen morállal pedig sohasem fogunk sikerrel járni. Hiába piros, azért kár lenne érte…

Már az enyhén jobbra kanyarodó járatban voltunk, amikor előrefutottam, kardomat készenlétben tartva. Ha a lovag esetleg menekülőre fogta volna, a nyálkák biztosan követnék őt, sőt, esetleg hátba is támadnák még utoljára, ezt pedig nem hagyhattam: bíztam az erőmben és a gyorsaságomban, így amelyik trutyi Ryutoshira támadna, azt igyekszem kettévágni. Amennyiben a mobok nem lennének sehol, és a fiú felénk indult volna, a találkozás után a zárt kapuhoz vezetném a csapatot, persze előtte elmagyarázva a lovagnak, mi történt velünk.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Pént. Május 24, 2013 8:22 pm

A kard hegyével sikerül kiemelnetek a kulcsot, mely a vödör vízbe beledobva sisteregve gőzt csap fel. Jó, hogy nem fogtátok meg puszta kézzel, elég forró lehetett. Hamarosan azonban, mikor kihalásszátok a vízből, immár gond nélkül zsebre vagy inventory-ba tehetitek és mehettek megmenteni Ryutoshit, aki vakmerő, vagy talán inkább ostoba módon próbál megvívni a nyálkákkal. Becsülettel helyt állt, mikor megérkeztek, a háromból az egyiknek már nyoma sincs, egy másik élete pedig a sárga zónába esett. Hinari, ha időben switchelt, 4 HP sebzést szedett be Ryutoshi helyett, és pixelekre szedett még egy ragacsot.

A kulcs. Miután az ajtóhoz sétáltok, az valóban illik a zárba és megnyitja nektek az utat az újabb folyosóhoz. Ez kivételesen végig ki van világítva, és egy olyasmi terembe vezet, mint ahol a fáklyát találtátok. A különbség annyi, hogy itt nem víz, és tűzbe rejtett kulcs van, hanem négy darab kőtábla hever a földön, rajta olyan vésetekkel, mint amilyet már láthattatok.


Azt hiszem nem kell nagy lángésznek lenni hozzá, hogy kiderüljön, az egyik beleillik abba résbe, amibe sikertelenül próbáltatok jégből faragni. Igen ám, de melyik? A táblák nem nehezek, könnyen elbírjátok akár az összeset is, de csak egyet próbáljatok meg behelyezni az üres helyre, ha visszamentek a lezárt folyosóra. Válasszatok okosan, ehhez a feladványhoz szükség lesz a logikátokra.


Spoiler:
Cseten már volt róla szó, de azért ide is leírom. A kulcsos feladványra a helyes megoldás az lett volna, ha a bennetek lángoló tüzet oltjátok el, azaz megisszátok a vizet. Ebben az esetben a lángok lelohadtak volna. Az Aranygyermek című filmből való a rejtvény, vigasztal hogy volt, aki rájött, szóval talán nem volt megoldhatatlan feladvány Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3083
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Május 28, 2013 3:14 pm

Bár úgy tűnt reménytelen nem adtam fel. Lihegve bár, de elszántan néztem farkasszemet a Slymokkal. Már majdnem visszavonulóra kényszerültem, amikor meglepetés érkezett. Hinari kisasszony szinte elviharzott mellettem. Figyelmetlen voltam, és nem vettem észre a két lányt. De a végeredmény ugyanaz. Hinari sérült helyettem, majd elintézett még egy ragacsot. Képességem mellékhatását még most is megszenvedtem. Tudtam, hogy nem sok időm van még a képességem idejéből, és azután kitartásom nagyot fog esni. Emiatt Hinari kisasszonyt követve kicsit aggódni kezdtem, és miközben elmondta mi történt nem tudtam mit mondjak rá. A kulcs szerencsére kinyitotta a zárat, majd ezután tovább is mehettünk. Kis idő után végül ismét zsákutca, ám megpillanthattunk új dolgokat. Már ismert lapocskák néznek vissza ránk. Odanézek a többiekre, aztán leguggolok, majd felveszem mind a négy követ, de tudtam már, hogy melyik lesz az, de jobb félni, mint megijedni. Ha minden jól megy, biztonságosan eljuthatunk a lezárt részre, ahol letehetem a köveket. Szépen óvatosan teszem ezt, mert nem akarom eltörni őket, majd kiveszem belőle azt, amelyiknek jónak vélem. Megmutatom a többieknek. A két függőleges csíkost választottam és megmagyarázom a többieknek miért.
- Ha megnézzük egymás tükörképei az 1. meg s 3., vagyis a 4.-nek a 2. lesz a tükörképe, és mivel a többi nem lehet tükörképe sehogy sem, én ezt javaslom.
Amennyire a többiek is helyeslik a választásom behelyezem az ábrás kődarabot, majd távolabb állok, mert nem örülnék semmilyen meglepinek, ami elvenné az utolsó életeimet. Elég bajunk volt mára, és nagyon remélem, hogy nem most fogunk farkasszemezést játszani a sárkányocskával, mert azt nem biztos, hogy túlélnénk.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Kedd Május 28, 2013 3:44 pm

Rohantunk végig az alagúton, minden lépésnél Ryutoshi-san életpontjait néztem, csak azt tudtam remélni hogy időben odaérünk. Hinari-san sokkal gyorsabb volt és mielőtt még egy ragacs levitte volna az utolsó pontjait a lovagnak leswitchelte és ö szenvedte el a támadást. A kis szörnyekkel végeztünk, Ryutoshi-sannak éppen hogy maradt még életpontja. Azt hiszem, ilyen szerencséje még senkinek sem volt soha. Amikor a veszély elhárult, kifújhattuk magunkat egy pillanatra. Majd boldogan fordultam Ryutoshi-san felé, és mondtam neki hogy megtaláltuk a kulcsot ami valószínűleg a zárt ajtóé. Kicsit aggódtam, minden hangra reagáltam, fegyverem a kezemben tartva, készenlétben, ugyanis kevés élete van már társunknak én pedig potion híján semmit sem tehetek mint, hogy megvédem. Kicsit élveztem is ezt a szerepet, végre meghálálhatom a sok kedvességet amit kaptam tőle. Kinyitottuk az ajtót, majd egy terembe jutottunk. Kivételesen tökéletesen láthattam mindent, a szemem már megszokta a sötétet furcsa volt kivilágított terembe érkezni. A teremben négy kőtáblát találtunk. Izgatottan hajoltam közelebb hozzájuk, szememmel azt a táblácskát kerestem amit jégből próbáltunk kifaragni, és mit ad Isten pont volt is egy olyan. Ryutoshi-san óvatosan felvette a táblákat és ismét visszatérhettünk ahhoz a járathoz ahova be kell illesztenünk egyet közülük. A táblákat szépen sorban egymás mellé lehelyezve, a többivel amik már a falban vannak összehasonlítva, még inkább megerősítette bennem a gondolatot a táblácska helyességéről. Majd Ryutoshi-san tükörkép elmélete is egyezett az én korábbi elképzelésemmel. Helyeslően bólogattam az ötletre miszerint a két függőleges vonalú táblát kéne betennünk. Habár az egész túl egyszerűnek hatott. Tényleg ennyire egyszerű lenne az egész? Még csak nem is hasonlít a többi tábla egy kicsit sem a fentiekhez. Remélem nem valami csapdába készülünk besétálni. Bármennyire is nézem a táblákat, más elképzelésem nincs. Majd kérdően Hinari-sanra pillantottam, várva hogy ő mire gondol. Majd ha eldöntöttük melyik tábla kerüljön be a falba, óvatosan felvettem és vittem a lyukba.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 28, 2013 4:38 pm


Nem tudtam, örüljek-e vagy bánkódjak, amiért így történtek a dolgok. Gyakorlatilag megmentettem a fiú életét, hála a gyorsaságomnak és az erőmnek, de még így sem éreztem úgy, hogy feltétlen szükséges lett volna. Így kellett tennem, igen, ez volt a helyes, de… meg sem köszönte. Mégcsak egy bólintást vagy egy mosolyt se kaptam, csak ugyanazt az érzelemmentes arcot, ahogyan feltápászkodik, és elindul. Lemaradtam, nem tudtam, mitévő legyek most. Megálltam, és merengve néztem a járat kiálló szikladarabkáit, ajkamba harapva. Nem követtem őket, egyszeriben érdektelenné vált számomra ez az egész. Keserű ízzel a számban fordultam meg, és indultam a kijárat felé. Annyi minden történt, és amikor végre úgy érzem, hogy érek valamit, nem kapok semmi pozitív visszajelzést. A tudat jobban lehúzott, mint eddig bármi.

Csöndesen sétáltam, elidőzve kicsit a feliratoknál, megérintve a tűzmintás kaput, amelyen át bejöttünk. Aminek kinyitásához hárman kellettünk. Fuuko. Behunytam a szemeim, és megfordultam. Hiába voltam nyomott hangulatban, őt nem hagyhattam magára. Egy csapat voltunk, és bármi veszély is leselkedjen rájuk, a lovag gyakorlatilag használhatatlan, és amennyi önbizalma van az idomárlánynak, még a végén magát hibáztatná. Siettem, rohantam, lépteim visszhangoztak az üres barlangban. Pontosan tudtam, merre kell keresnem őket, kardomat készenlétben tartva futottam, kitartásom maradékát emésztve fel. Beértem őket, éppen a zárt ajtó mögött lévő teremből jöttek kifele, kezükben a hiányzó kőtömbökkel. Mire észrevettek, én a falnak támaszkodva vártam rájuk, nem szóltam semmit, csak mutattam az utat. Időnként rámosolyogtam a lányra, ezzel is biztatva őt, ám az ezúttal nem vettem részt a megfejtés kieszelésében. Ha nem értettem volna egyet velük, úgyis közbeavatkoztam volna, ám mivel okfejtésük logikus volt, csak egy bólintással jeleztem, hogy benne vagyok. Ryutoshi hátrébb lépett, amíg én előre, így vártuk a sorminta kirakásának következményeit.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Kedd Május 28, 2013 5:08 pm

Tényleg ennyire egyszerű lenne az egész? Fuuko aggodalma jogos volt, a megoldás nem volt ilyen egyszerű. Amint a kőtábla a helyére került, a fal vörös izzásba jött és WARNING feliratok lepték el a felszínét. Ennek ellenére hibás döntéseteknek nincs következménye, legalábbis a következő két-három perc csend erről tanúskodik. A táblát kiszedni nem tudjátok, hogy egy másikat próbáljatok a helyére tenni, így ez az ajtó zárva marad előttetek.

Végül észreveszitek. Ha vissza is indultok, mire megérkeztek az időközben újratermelődött nyálkákhoz, a mögöttük rejlő járat faláról kavicsok, kisebb kődarabok csúsznak le. A talaj pár másodpercenként enyhén megremeg, velőt rázó üvöltés hallatszik. Lépések hangja döndül a süvítő szélben, baljós visszhangot keltve. Először egy karmos kéz, majd halványkék szárnyak bukkannak elő a távoli kanyar mögül. A lény érintése megfagyasztja a falat. Egy nagyjából négy méter magas teremtmény, egy Jégsárkány mászik elő a számotokra ismeretlen járatból, mely még most is sötétségbe burkolózik a minimapotokon. A sárkány feje felett lila indikátor díszeleg a szokásos vörös helyett. Ha tudjátok, mit jelent, akkor csak egyvalamit tehettek. Életcsíkjaitok jelenleg így állnak:

Hinari: 10 HP (35 HP, ha árnyékba bújik)
Ryutoshi: 6 HP
Fuuko: 17 HP
Kau: 14 HP


Spoiler:
A második kőtábla volt a helyes megfejtés. A középső vonal 45 fokkal fordul el az egymást követő táblákon, a táblák szélén lévő pedig 90-nel, az egyik az óramutatóval egyező, a másik az ellentétes irányba. Így azok a második és a negyedik képen fedik egymást, ezért látszik csak egy vonal.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3083
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Kedd Május 28, 2013 5:36 pm

Lassan lépdeltem a kőtáblával a falhoz, majd beillesztettem a helyére, társaim már hátrébb álltak elindultam feléjük amikor hirtelen a föld picit remegni kezdett, megfordultam, annak reményében hogy kinyílt a járat. De egy hatalmas "WARNING" felirat villogott előttem, a fal színe vörösbe ment át. A kőtábla ezek szerint mégsem stimmelt. Visszarohantam a falhoz a kőtáblát kivenni és bármelyik másikra kicserélni mielőtt még történne valami. De meg sem moccant bármennyire is próbáltam. Ijedten néztem Hinari-sanra, majd vissza a táblára. Úgy tűnt nem tehetek semmit. Egy ideig mozdulatlanul vártam, hogy mi fog történni, véletlenszerűen megjelenő szörnyek, záródó ajtó, csapóajtó. Azonban egyik sem, semmi sem történt az ajtó sem nyílt ki.
- Mégsem volt csapda ? - kérdeztem meglepetten. - Lehet valamit kihagytunk... - azonban bármennyire is gondolkodtam semmi sem jutott az eszembe, a barlang minden pontján jártunk. Majd amikor visszafelé indultunk, a barlang olyan érzetet kezdett kelteni mint ami ép beomlani készülne. Lépteim gyorsabbra váltottak, majd amikor elhaladtunk a nyálkák mellett azok ismét ott álltak őrt, néhány kődarab is megindult a falon a rengések közben. Azonban a rengések közben mintha más is hallatszana. Majd a következő kanyarnál, a levegő ismét fagyossá vált, a falak megfagynak, a talaj csúszósá válik. Félelem lesz úrrá rajtam, ijedten a társaimra pillantok ma már sokadszor, mint minden ilyen helyzetben. Kicsit szégyenlem is magam miatta, a bátortalanságom okozza majd a vesztünket. A távolban hirtelen egy hatalmas mancsot látok kirajzolódni, majd egy bőrredős szárny és végül a tulajdonosa feje is előbukkan. Egy jégsárkány mászik felfelé a járatban, ez mindent megmagyaráz. A barlang fagyos hatását ez a bestia okozta,de ha a sárkány itt van a tűzkő merre lehet? Biztos az ajtó mögött van. Az életpontjaimra pillantva azt a következtetést vonom le, hogy nem sokáig bírnánk a harcot. A barlang pedig bármelyik pillanatban ránk omolhat. Ha elférnénk a sárkány mellett azt javasolnám a többieknek hogy csaljuk ki a barlangból és ott küzdjünk vele meg, ha nincs más lehetőség. Ha pedig nem tudunk elmenni mellette, támadó állást veszek fel és várom a többiek tervét. Ha a sárkány időközben támadást indítana ellenünk ellentámadok Kau segítségével.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 28, 2013 6:31 pm


- Tűnjünk el innen – tanácsoltam a csapatnak, amint megláttam a piros feliratot. Nem voltam optimista, volt némi fogalmam arról, mi fog most következni, és még akkor sem nyugodtam meg, amikor eleinte semmi sem történt. Fuuko reménykedő szavaira csak a fejemet ingattam, kardomat továbbra is magam előtt tartva. Út nem nyílt előttünk, így kénytelenek voltunk visszafordulni.

Sejtésem rögtön beigazolódott, amint meghallottam a hangot. A mennyezet repedezni látszott, s nekünk minden lépésünkre vigyáznunk kellett, ha nem akartuk, hogy a fejünkre szakadjon a barlang.
- És itt jön a sárkány – mondtam csöndesen, komoran kémlelve az ismeretlen járat felől érkező dübörgést. A lény alig fért el a járatban, karmai a kardommal lehettek egy súlycsoportban, így hamar beláttam, hogy esélyünk sincsen, a feje felett lebegő, lila indikátor pedig csak megerősítette ezt. Rápillantottam az életcsíkomra, majd mindenki máséra is, ám a helyzethez egyáltalán nem passzoló nyugodtságom most is a segítségemre sietett. Nem nyerhetünk, ez itt eldőlt.
- Lila indikátoruk azoknak a moboknak van, akik az adott szinten megtalálhatóaknál jóval erősebbek – informáltam a többieket, ha esetleg nem tudták volna – Ha támadunk, meghalunk.
A tények még sokáig visszhangzottak a térben, ám több időnk nem volt, cselekedni kellett, ha életben akartunk maradni. Hogy Ryutoshi hogyan döntött, az nem érdekelt, inkább az idomárlány mellé futottam, és kezem a vállára tettem.
- Teleport kristályt kell használnunk, nincs más lehetőség – néztem a szemébe mélyen, miközben elővettem a sajátomat. Ha ő is követte a példámat, elengedtem, ám ha nem, akkor megfogtam a kezét, és így mondtam ki a szavakat:
- Teleport! Kezdetek városa!

A város éjjeli ködbe burkolódzott, az elhagyatott utcákon szél söpört végig. Fából készült, kopott cégérek nyikorogtak a csípős hidegben, hangjuk üresnek és szomorúnak hatott a sötétben. Szótlanul lépdeltem, a fogadót és a mellette lévő kovácsműhelyt keresve. Nem néztem vissza, hogy jönnek-e utánam, ám pár perc elteltével megálltam, és sóhajtva dőltem neki az egyik omladozó épület téglafalának. Lehívtam a menümet, és – miután megbizonyosodtam róla, hogy mind a ketten életben vannak – felbontottam a party-t. Még találkozunk – mondtam a neveknek, majd bezártam a panelt, és folytattam utamat.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Május 31, 2013 4:52 pm

Nos, úgy látszik nagy hibát követtünk el. Nem az az ábra volt, amelyet mi jónak hittünk, hanem egy másik, szóval a Warning felirat rögtön kihozta belőlem a rossz érzést. Hinarival és Fuukoval ebben a barlangban úgy látszik nem maradunk biztonságban. Ahogy próbálnánk eltűnni a helyszínről, meghallunk egy szörnyű hangot a Slimeok oldaláról. A szörnyű üvöltés minden reményt elijesztett belőlem úgymond. Két-három lépést hátráltam, majd védekező állást vettem fel. Azonban jól tudtam, hogy ez nem lesz elég egy sárkány mob ellen. Mikor megpillanthatjuk a sárkányt, már nem hiszem, hogy bármelyikünkbe is maradt volna bátorság itt maradni harcolni. Bár harcba szálltam volna a mobbal, ha a két lány bajba került volna, de (ha Fuuko is a teleportációt választotta) szerencsére mindketten inkább a menekülést választották, így hát én sem fogok egyedül itt maradni ezzel a döggel. Ránézek a mobra, és előveszem inventorymból a Teleport Kristályt. Mikor megérkezett kezembe a kristály még egy pillantást vetek a mobra.
- A vacsorája most sajnos elmarad. De az ittléte nem fog titokban maradni.
Tudtam, hogy egy mob nem értheti a szavaimat, de akaratlanul is közöltem vele ezt az infót. Csak hogy távozásom színpadias legyen, kapucnim elejét kicsit meghúzom, mintha kalappal búcsúznék.
- Teleport! Kezdetek Városa! – majd még gyors utána mondom – A viszont látásra.
Pár pillanattal később már a főtéren voltam, és a hirdető táblákhoz vettem utamat, ahol is jeleztem a mob tartózkodási helyét, és jeleztem, hogy arra nem ajánlatos mennie senkinek. Ezek után mindkét lánynak megköszöntem, hogy velem tartottak, és Hinarinak is a mentő akcióját, amit legközelebb talán majd meg tudom hálálni.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Szomb. Jún. 01, 2013 4:43 pm

A fenevad egyre csak közeledett és közeledett a barlangban, ami a beomlás szélél állt. Kicsit megremegtem, és egyre inkább esélytelennek láttam a helyzetet, a sárkány hangja még inkább azt az érzést keltette bennem, hogy itt a vége. Lehetetlen legyőzni egy ekkora bestiát, és az első szinten egy ilyen sárkánnyal találkozni. Hinari-san felvilágosított, a sárkány indikátorszínével kapcsolatban, most már értem miért nem találkoztam e fajta indikátorral soha sem. A félelemtől mozdulni sem bírtam, és néztem a felénk mászó sárkányt, magam előtt tartva irányítópálcám. Tudtam, hogy semmit se érnék vele, egy csapásra ketté törne a kemény pikkelyein, de valami oknál fogva megbénultam. Majd Hinari-san lépett mellém, kezében egy teleportáló kristállyal. Megráztam a fejem, és elővettem a sajátom. Látszólag kicsit, megnyugodott amiért én is úgy döntöttem, hogy menekülünk. De ez csak természetes, nem szeretnék itt meghalni. Hinari mondta ki először a szavakat amikkel aktiválja a kristályt. Majd amint eltűnt, Ryutoshi-sanra néztem, aki látszólag arra várt, hogy én is megtegyem ugyanezt. Mivel az ő kezében is láttam a kristályt megnyugodtam és követtem Hinari példáját és a kezdetek városába teleportáltam.
- Teleport, A Kezdetek városa! - majd pixeljeimre estem és pillanatokon belül a főtéren voltam, biztonságban. Kicsit olyan érzés volt, mintha az egész nap eseményei csak egy álom részei lettek volna. Elbúcsúztam társaimtól, ha volt rá lehetőségem, megköszöntem nekik a védelmet amit nyújtottak. Majd elindultam a kovácsműhely felé, a kovácsnak elmondtam a történteket, és hogy a küldetést nem tudtuk teljesíteni. Igaz, hogy csak egy előre beprogramozott karakter, de jobbnak láttam így a dolgokat.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Klein on Szomb. Jún. 01, 2013 5:42 pm

Sorban tűntök el a teleportálás fényes jelensége kíséretében, így a támadásba lendülő sárkány már csak a levegőt haraphatja. Miközben felüvölt, a háttérben egy emberi alak bontakozik ki az árnyékok közül. Egyik szeme vörösen, a másik aranysárgán világít a sötétben.
- Oh, mégsem olyan dinkák, mint hittem... Milyen kár, hogy a vacsora elmaradt =) - szólal meg, majd ő maga is aktiválja a teleport kristályát és semmivé válik.

Késő éjjel van, a város már sötét és sehol egy lélek az utcákon. A környéken egyedül a kovácsműhely ablaka világít, a programja nem engedi meg az NJK-nak, hogy aludni térjen, amíg az általa kiadott küldetés aktív. Mihelyst beléptek, az öreg felétek fordul, és komótosan elétek járul.
- Hm, visszatértetek? Honnan is? Oh, igen, a küldetésem... Nem hoztátok el a Tűzkövet ugye? Milyen szerencse, miután kiléptetek, akkor jöttem rá, hogy Borostyánkőre lett volna szükségem... - adja a tudtotokra lassan artikulálva, majd visszafordul a munkájához. Ha újra megszólítjátok, csupán azt hajtogatja, hogy borostyánkőre volt szüksége.


***

Az alapjutalmatok 75 xp lenne, de a ritka faj felfedezése csökkent, a nehézségi szint meg növel a tapasztalat mennyiségén. Ezen túl felfedeztetek három új fajt 20+20+50 aranyért.

Így végül mindannyian 70 xp-t és 170 aranyat kaptok a küldetés teljesítéséért.

Fuuko keresés jártassága sikerrel járt. Jutalma egy
- Magasugrás Kristály (aktiválása után a használó kétszer olyan magasra ugorhat)

Justice League:
- A céhbankba 85 arany kerül
- Mindenki 5 xp bónuszt kap, kivéve Ritát (4 xp) és Jasut (6 xp)

White Rose:
- Thunder 8, a többiek 9 xp bónuszt kapnak

Young Justice:
- A céhbankba 85 arany kerül
- Peter, Lotti, Tai, Askr és Fuuko 3 xp; Mao, Parvulus, Chan, Airi és Clar 4 xp bónuszt kap

Köszönöm a részvételetek, ezt a mesélésem élveztem talán a legjobban eddig az oldalon. Remélem számotokra is élvezhető volt a labirintusban való kóválygás Very Happy

Lezárom a küldetést, az érceket és növényeket KA fogja osztani Smile


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 01, 2013 5:43 pm-kor.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3083
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 01, 2013 5:42 pm

The member 'Klein' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jún. 07, 2013 12:56 am

Ryutoshi Kurasai: Érclátás: 17 -> 37, 6 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 4 Halvány Rubin, 4 Vasérc
Növénylátás: 9 -> 29, 6 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang, 1 Örökké Lángoló Tulipán

Fuuko Shinatsu: Potion/Méregfőzés: Béna Frissítő Potion Recept, Gyenge Fárasztó Méreg Recept, Rövid Akarat Potion Recept
Növénylátás: 9 -> 29, 3 Kis Tövisgyökér, 6 Faeno Levél, 1 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang, 1 Kristálylevél

Hinari: Érclátás: 17 -> 37, 10 Bronzérc, 5 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 1 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Növénylátás: 17 -> 37, 5 Kis Tövisgyökér, 5 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 6 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Árubeszállítás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.