[Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Ápr. 06, 2013 1:21 am

Mirika alaposan leteremt engem és Rant, s igaz ami igaz, talán nem kéne ennyit akadékoskodnom. A lány így is elég cefetül néz ki, ráadásul ázunk itt a szemerkélő esőben, ahelyett, hogy valami száraz helyre vonulnánk. Mondjuk éppen oda, ahova Libuse invitált minket, a találkozási ponthoz. Indulás előtt bedobhatnánk még egy forró teát, de tartok tőle, hogy ilyesfajta urizálásra már nem lesz alkalmam.
- Igen, kicsit sokat beszélek, hehe. Rossz avagy jó szokás, döntsétek el ti. Bár mindannyian ismertek, kivéve a szomorú kisasszonykát. De majd igyekszem befogni. Na jó, nem fog menni, most szólok előre. - Közben átkarolom szépen Mirika vállát - majd két fejnyi magasság különbség miatt így kényelmes - és hagyom Rant szólóban előre menni. Had érezze magát kicsit nyeregben az öregfiú. Alexet egyelőre ignorálom. Ott kullog mögöttünk, miközben követjük küldetésadónkat, s a fene nagy szószátyár fiú most aztán cipzárt húzott a szájára. Talán jobb is, mert ha még engem is képes volt kikészíteni, akkor Ran két pillanat alatt agyvérzést kapna tőle. Hinarival viszont jólesik incselkedni, ezért picit lassítok a lépteimen, hogy a lány mellém érhessen.
- Mondja csak kisasszony, kiállt már a zsibbadás a kacsóiból? Igencsak megterhelő lehetett egész délután masszírozni, dögönyözni Aldo macskámat. Egyébiránt Mito sokat áradozik kegyedről, kérem látogassa továbbra is. Jólesik a fiúnak a közelsége, s szerintem garantált a további ingyen kóstoló is. - Cupido Saito ismét beveti magát, mégsem kellene hagyni, hogy szegény segédem parlagon maradjon. Kicsit elszégyellem magam, amiért itt heherészek, miközben egy szomorú történetben csöppentünk, de aki a boss terembe is vigyorogva lép be, attól ne várja senki, hogy gyászhangulatban tolja végig ezt a küldit. Mindenesetre ha már Libuse felajánlotta a lehetőséget, hogy kérdezzünk, akkor én bizony megteszem.
- Azt mondtad van egy pici nyom, amin el tudsz indulni. Elárulnád nekünk mi lenne ez? Illetve azt is, hogy mit kell tudni az ismerősödről, akihez most megyünk?


statok:
Level 12

Élet: 13+2
Fegyverkezelés: 15
Erő: 19+14
Kitartás: 7+4
Gyorsaság: 10+11
Speciális képesség: 10
+17 páncél
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Ápr. 06, 2013 3:49 pm

Spoiler:
Szint:5
Élet: 10
Fegyverkezelés:7+7
Kitartás:5 +2
Gyorsaság:10+2
Speciális képesség:3
Láncruha, Vas sisak (felszerelt,+14 páncél)

- Üdv. - Még biccentett is hozzá, és próbálta visszahozni a mosolygós énjét, és... sikerült. ^^ Rávillantotta a kis Mirikára, de úgy ámblokk az egész társaságra hófehér fogait. Esik az eső, ok, de ha jobban megnézzük, épp egy szép lányon akarnak segíteni, még Ran is, és hát Rant nem is utálja. Ez a kis pöttöm, meg egész jó fej, Hinarival van, és Anat meg... hát ő meg ...izé, legalább nem akarta megölni. Ez pozitív ^^ Tényleg, teljesen tisztában van azzal, hogy az itt lévők legalább két ötöde lecsaphatná, mint egy taxiórát. Nyoh, hát Mirika, a pöttöm kislány kilétéről,...saaajnos, nem tud semmit. Azaz, de ...a név rémlik neki. Mintha hallotta volna már valahol, de hol? És kitől? Mindegy Li...Libuse elindult. Menjünk utána. Anat lemarad, Rant előre engedik, s ami a fő, a harcművész pont Hinarival trécsel. Majdnem küldött egy "megöllek" fejet a fiú felé, de türtőztette magát, meg mégis miért ilyen féltékeny a lány mellett? Pff...
Mindegy, egy darabig figyeli a furcsa jelenetet, amiben a harcművész egyik karját a kislányon nyugtatja, miközben Hinarit fűzi...hát ez oltári. Aztán levele érkezett, s azzal kezdett el pötyörészni.
Csak egy átlagos rendszer üzi volt, hogy eddig csak annyi expét utaltak ki neki, amivel szintet lépett, de átszámolva a küldijeit, most megkapta a többit is. Ok, jó hír. Előrébb van a kövi szinthez.
De volt itt még valami. A levelesládája mutatott egy régebbi, el nem olvasott üzit is. Rányit, és nem Anat? OO
Ez mi? Gyors megnézi az időpontot is, és ekkor, de csak magában elhangzott egy...
~ Na neeeeem, rögtön akkor? Ott? Aznap...mikor... az az üzenet az övé volt? LOL ~
"Igen is kellettél volna, de megértem, ha ezek után nem minket választasz. Túlságosan elfajult ez a vita, mindannyian csak a magatok igazát soroljátok, egyszer sem mérlegelve, hogy a másiknak is igaza lehet. Ne hagyd magad tovább provokálni! Te is tudod, okos enged... Ha egyszer higgadtan végiggondoljátok az itt elhangzottakat, lehet ti lesztek a világ legnagyobb barátai"
~Na neee..höhh cshh.....basszus -___-
Ez...gáz... ~

Az övé. Neki az... és akkor most mi legyen? Hallotta közben persze a kérdést, és érdekes volt, de hagyta a "nagyokat" érvényesülni, még mindig csak szótlanul, félig az üzeneteit nézegetve haladt tovább. Aztán gondolt egyet és ránézett Neura.
~ Zöld :3 ... és még mindig a Kezdetek városában dekkol. ._.
Írok neki. ~
„Helo Neu, remélem hívhatlak így. Alex vagyok, és azóta a nap óta nem is beszéltünk, jó lenne valahol találkozni, amikor neked is megfelel, ha már felvettük egymást barátlistára. ^ ^”
~Ennyi elég lesz, majd vissza ír. ~

Ezennel becsukta a panelt, ránézett Mirikára, és tudatosult amit mondott. Hát pont Anattól hallotta az Angelic nevet. Ez egy céh, és ez egy pici lány a feje! Nahát! Öhm, várjunk, Ran, mintha azt mondta volna első találkozásuknál, hogy a két nagy céh feje íjász. Előrébb lépett és Mirikát szólította meg.
- Üdv, Mirika san, elnézést, hogy előbb nem mutatkoztam be, deh hát van aki beszéljen helyettem is. Egyelőre Wink
Én Alex vagyok. Jól tudom, hogy íjász vagy? Úgy hallottam, hogy az egyik nagy céh feje az.

Minden pénzét rátenné arra, hogy az Angelic Voice az egyik ilyen nagy céh. Megérzés, semmi több, de erre most akár az életét is rátenné. Nagyon, naaagyon erős megérzés.


_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Hinari on Hétf. Ápr. 08, 2013 7:40 pm


Végre valahára elindultunk, részemről azonban cseppet sem voltam biztosabb a dolgomban, mint a szökőkút mellett. Hagytam, hadd menjenek előre a tapasztaltabbak, nekem kérdésem se volt a lányhoz, minek ugráljak hát ott közöttük? Amúgysem voltam a legjobb kedvemben, nyomasztott az időjárás és az a bizonyos szakadék is, amin a kistermetű lány egy pillanat alatt átsegített hirtelenségével és közvetlenségével.
Először majdnem elbotlottam, amikor mellettünk termett, úgy meglepett, aztán egy zavart köhintés kíséretében igyekeztem felfogni, amit úgy hamarjában elmondott.
- Hát az tuti – sandítottam Anat felé, próbálva elkapni a tekintetét, majd visszafordultam a lányhoz – Üdv – fura lett volna újra bemutatkozni, így félbehagytam a mondatot, Alexre bízva a továbbiakat, egyelőre nem sok sikerrel. Igyekeztem valami társalgásfélét elindítani, márcsak Mirika kedvéért is, ám semmi se jutott az eszembe – Voice…? – valahol láttam már ezt a céhlogót – Jah igen, Kota is voice-os, nem? – kérdeztem, közben önmagamat korholva, hogy egy sima beszélgetést se tudok normálisan folytatni. Segítségkérően a fiúra néztem, ám ő éppen a gondolataiba merülve bámulta a semmit, így jobbnak láttam nem belerángatni ebbe az egészbe, helyette a lányra mosolyogtam és vártam a válaszát.

Mire sorba rendeződtünk, egy szempillantás alatt Anat mellett találtam magam, éppen a „naagy verseny” hosszútávú következményeiről faggatott. Én két lépés közben enyhén előrehajoltam és oldalra néztem, Mirikát lesve, aki a fiú másik oldalán volt: láthatóan Anat vele is egész érdekes viszonyt alakított ki, azonban különösebben nem foglalkoztatott a dolog, csak egy fejcsóválásra futotta, reagálva a mondandója mögé bújtatott gondolatokra.
- Ó persze, jól elvoltunk, Aldo remekül szórakozott – mondtam vigyorogva, a szót némi iróniával mondva ki, hiszen a fiú nem volt velünk. Gondoljon csak amit szeretne arról a délutánról – Mito meg aranyos – folytattam, majd hátranéztem, ezzel le is zárva a témát. Alex éppen a leveleivel pötyögött, nem úgy tűnt, mint aki nagyon csatlakozni szeretne. Már éppen mellé akartam állni, hogy bevonjam, amikor Mirikát kérdezte. Jobb tevékenység híján, Rant kezdtem el tanulmányozni, néha Libuse-ra pillantva, hátha megtudhatunk valamit az előttünk álló küldetésről.

statok:
Élet: 10+4
Fegyverkezelés: 13+2
Erő: 4+6
Kitartás: 5+2
Gyorsaság: 8+12
Speciális képesség: 10+5
Páncél: +13

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Kedd Ápr. 09, 2013 1:08 am

Spoiler:
9. szintű íjász

Élet: 8+5 (=65 HP)
Fegyverkezelés: 22+6 (sebzés=11+3)
Kitartás: 4+3
Gyorsaság: 21+10
Speciális képesség: 4+7
Páncél: 16

Jártasságok: Akrobatika 2, Észlelés 1, Nyomkövetés 1, Éjjellátás 1

Na, Anat száját legalább befogtam, már legalábbis ami az akadékoskodást illeti, mert ugye ami a többit illeti, azt már nehezebb lenne megoldani. Nem mintha akartam volna, én is szerettem beszélgetni, hallatni a hangom, néha még talán kicsit túl hangosan is. Tudom, hogy hibám, amikor rá akarom erőltetni az akaratom másokra, de ha már egyszer felveszem a kesztyűt valami mellett, akkor kitartok a végsőkig és ezen nem szándékozok változtatni. Ez tesz azzá, aki voltam és én szerettem ezt a jellemvonásomat éppenséggel. Menőnek hangzik, nem? Mármint hogy valaki kitart a véleménye mellett, ha törik, ha szakad. Eltántoríthatatlan elvei vannak, meg stuff.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy Nii-chan keze a vállamon nyugszik, egészen pontosan át is karolt. Felnéztem rá. Ja persze, elindultunk, Ran és a csajszi elöl, mi ketten mögötte, és hátul kullognak a szőkék. Maga a menet nem foglalkoztatott mondjuk, meg a szemerkélő eső sem. Inkább Anat meg az érintése. Hideg volt a keze. Furcsa, nemrég még tartózkodott az érintéstől, persze akkor még nem igazán volt minden klassz köztünk. Annak a találkozónak a végén mégis megölelt, nekem meg jól esett az az ölelés. De most? Nemtom... nem volt szükségem rá, és valahogy kicsit idegenül hatott. Asszem talán azért, mert félreérthető lett volna? Hiszen ha Kota ölelget, az sose zavar, viszont Anattal is bensőséges a viszonyom, és hiába nem úgy, azért... na. Na. Jó, mindegy, túl sokat gondolkodom asszem @.@ Inkább figyeltem a Hinariként bemutatkozó lányra, ha már megpróbáltam beszélgetést kezdeményezni a néma párossal. Kotát emlegette.
- Ööö... ja, ismered? - néztem rá nagy szemekkel. Hunyorítottam rá egy kicsit, néztem az arcát. Ízlelgettem a nevét. Aztán beugrott - Aaa, te vagy az a csaj, akivel a kardforgató tornán harcolt! Hallod, azt hogy csináltad? Kota azt a harcot elég komolyan vette, nem? - kíváncsiskodtam kicsit hitetlenül. Bakker, hát nem összehozott a sors azzal a noname csajszival, aki legyőzte? Elég gáznak éreztem, hogy pont a Voice egyik húzóneve simán kizúgott az első körben, eléggé kíváncsivá is tett Hinari. Ahogy néztem, JL-es, ami a szememben nem volt éppen jó ómen.
Közben a szőke srác meg pötyögött valamit a menüjében, de azért végül ő is becsatlakozott a társalgásba séta közben. Helyes, elég egy antiszoc, Mr. Kocka perfektül kielégíti az igényeimet ezen a téren, nem kell neki még egy társ is.
- Nem kell a -san, eleve becenévvel tolom, amellé hülyén hangzik :3 Jól tudod, Aincrad legjobb íjásza áll előtted Cool Ezek szerint hallottál már rólam? :3 - kérdezősködtem, és közben ellenállhatatlanul édes mosolyomat is bevetettem. Jól esik hallani, ha olyannal futok össze, aki ismeri a nevemet, ráadásul Alex aranyosnak is tűnt így ránézésre. Mondjuk azt a saját méltatásomhoz nem akartam hozzátenni, hogy sose hibáztam lövést, mert éppenséggel itt volna az, aki megcáfolhatta volna az állításom, de azt viszont nem haboztam az illető orra alá dörgölni, hogy kettőnk közül ki a jobb, ezért is szólt az a pár szó hangosabban a többinél. Szeme lehet hogy négy van Ranmarunak, de szerintem fülből elég átlagos pár jutott neki Neutral

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Ápr. 09, 2013 12:18 pm

Lebuktam – állapítottam meg kellemetlenül, miközben Anatole noszogatását hallgattam. Kellemetlenül elhúztam a számat, de azért csak kénytelen voltam kötélnek állni. – Rendben van, én is megyek veletek – sóhajtottam megadóan, és még egy halovány mosoly-szerűséget is próbáltam kicsikarni magamból. Tudtam, hogy ezt az Anatole-féle személyiségjegyekkel megáldott emberek szokták értékelni.
Azért én nem egészen erre gondoltam – mondtam, de ágálásom nagyon halovány volt, így helyből el is lettem nyomva. Mint valami cigicsikk. Oh, a cigi – jutott eszembe, hogy milyen régen is szívtam el az utolsó szálat. Azt hiszem, a harmadik, vagy a negyek szinten. Igen. Egy fogadóban, éjszaka. Hmm.
Arra gondoltam csak, hogy odamenni meg vissza, ezzel a társasággal… – Felpaprikáztak az Íjászok Szégyenének szavai, ezért mindenáron meg akartam magyarázni. – Túl sokan vagyunk – pillantottam némi éllel a hangomban Alexre és a mellette lévő lányra, ki egyáltalán nem tűnt ismerősnek. Még bossgyakáson se láttam. Biztos a srác csaja, pelyhes kezdő – állapítottam meg magamban, bár nem tudtam letagadni, hogy egyik fókuszom figyelmét felkeltette a céhlogója. Oh, JL-s! Vonakodva bár, de be kellett vallanom: innentől kezdve élvezi bizalmamat.
Másrészről meg túl erősek is – csusszant át tekintetem Anatole és a saját lábamon. Feljebb nem ment. Mirikára egy fókuszom emeltem. Kár, hogy ezt ők nem látták. – Energiapazarlás – vontam le nekik még a végső konklúziót is, hátha még ezt sem tudják helyesen dekódolni.
Egyik lábamról a másikra álltam.
De azért megyek ám! – vontam meg a vállam zavartan. Nem volt kedvem több nógatást hallani, inkább tudjuk le már gyorsan, aztán kalap-kabát. Szóval… menjünk! Jah!
Hallgatásba burkolóztam. Legalábbis az első tervem ez volt, de helyette képtelen voltam megállni, hogy ki ne nyissam a számat.
Aincrad mindkét legnagyobb céhének íjász volt a vezetője! – keltem ki magamból. Felháborítottak Alex szavai. Mirika meg persze, hogy csak tette alá a lovat. Még arról is elfelejtkeztem, hogy nem valamelyik fókuszomat emelem rájuk, hanem a valódi tekintetem, miközben dülledt szemekkel, felháborodva makogok. Hiába próbálnék ugyanis valami értelmeset kicsikarni magamból, ilyen nagy hantázásokat hallgatva képtelen voltam rá. Sarkon fordulva Libuséhoz léptem:
Induljunk, induljunk te lány, mert… mert… ah! – Mondatom vége motyogásba fordult. Nem voltak érveim. Egyszerűen csak magam mögött akartam már hagyni ezt a tudatlan Mirikát és a fanboyt. Eh!

pontok:
Élet: 7 (+5) -> 60 HP
Fegyverkezelés: 36 (+3) -> 39
Erő: -
Kitartás: 9 (+2) -> 11
Gyorsaság: 25 (+5) -> 30
Speciális képesség: 2 (+5) -> 7
Páncél: 6

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Szer. Ápr. 10, 2013 11:22 pm

- Igazából a nyom egy ember... Vagyis az ismerősünk! Ő intézett valamit... - helyesbíti ki magát gyorsan érthetetlen okból, majd egy kellemetlen mosolyt ölt az arcára, majd újra az útra koncentrál.
Az említett sarkon, mely kissé el van dugva a kíváncsi szemek elől, több téglafal veszi körbe a helyet. Azonban senki sincs itt közel, s távol. Libuše is zavarodottan pillant körbe.
- N-Nem értem..! Itt kellene lennie... - szólal meg szinte kétségbeesve, ám ekkor egy nem várt hang szólal meg a legközelebbi fal felől.
- Itt is vagyok. - így a hang, mely egy férfihoz tartozik. Egyértelműen a fal felől jött, ám az előtt senki sem áll, ha valaki megnézi, akkor csak a levegőt találja, láthatatlan ninjáknak semmi nyoma.
Hanem ha várnak még egy kicsit, akkor láthatják, ahogy a téglák tömkelege nyúlni kezd kifelé, mint a forró víz buborékjai, majd ezek az amorf nyúlványok formálódni kezdenek mindaddig, amíg egy magas férfi alakját fel nem veszik. Az alak teljesen kilépve, elválva a faltól egy kedves pillantást Libušéra, majd a játékosok felé fordul. Meglepődve lehet tapasztalni, hogy feje felett nem lebeg indikátor.
- Hadész vagyok. - mutatkozik be az alvilág istene, s megigazítja bundás gallérját. Libuše látszólag nagyon örül neki, főleg mikor a férfi ráteszi kezét a lány fejére, s gyengéden megborzolja.
- Szóval ez lenne a te kis sereged?
Libuše bólint.
- Figyelj..! A Records vezérét nem volt egyszerű dolog megfűzni, de végül belement. Kint a réten arra... - s mutat ki a városból - Ott fog várni benneteket. De szedjétek össze magatokat, mert azt ígérte próbatétel elé állít titeket.
- Próba...tétel? - kérdi Libuše feszülten.
- Ennél többet én sem tudok. A közelben leszek, ha szükség lesz rám. - mondja, majd köszönés nélkül egyszeriben folyékonnyá válik, s mint egy vödör víz, folyik szét a földön, de olvad is be azonnal a talajba, legyen az kő, föld, vagy akármi más.
- Hát akkor... Menjünk a rétre. - nyel egy nagyot a lány, s kínos mosolyt erőltet arcára, majd megpördül tengelye körül, s elindul.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Ápr. 11, 2013 4:07 am

Ejnyemár, de titokzatos ez a libus. De nem fogok bele egy újabb elővigyázatossági, bizalmatlan kukacoskodásba, mert Mirika még a végén leharapja a fejem. Ran meg jól tette, hogy végre nem vonakodik elfogadni a csatlakozásra való felkérést, mert különben kénytelen lettem volna az ő nyakán lógni a Mirikáé helyett. Így megkapja azt a neki járó tiszteletet, hogy vonulhat elsőként a küldetésadóval és én sem gázolok át az intim szféráján szöges bakanccsal. Így is tökre kiakad ezen az legnagyobb céh vezetője íjász dumán, aszem Alex máris szerzett egy rossz pontot nála. Most kezdjem el magyarázni nekik, hogy Aincrad legnagyobb céhének történetesen egy harcművész a vezetője? Cool Áhh, úgyse értenék, nagyképű bagázs...
Morfondírozás helyett inkább visszakapcsolódok a Hinaris beszélgetéshez. Nem adom meg a lánynak azt az örömöt, hogy aggodalmat láthasson orcámon, hisz már tudom nagyon jól, hogy nem bántaná Aldot, csupán félreértés volt az első találkozásunk. Ráadásul macsekom úgyis szanaszét karmolta és harapdálta, ha egy szőrszálát is meghúzta. Kényes jószág, szereti, ha el van halmozva minden jóval. Mirika traccspartija viszont felkelti az érdeklődésemet. A kardforgatók tornáját nem követtem túlzottan figyelemmel, mivel számomra az a kaszt a legkevésbé értékes, ráadásul RenAin kívül nem sok mindenki érdekelt. Csak az ő küzdelmét néztem meg Zhel ellen, s utána kerestem fel Mr. Everettet, hogy összemérhessük a tudásunkat. Annyi látnivaló bőven elég volt a tornáról, így persze lemaradtam arról, mikor Kota csúfos vereséget szenvedett egy állítólagos első szintű játékostól. Csak a hírét hallottam, de már az elég volt arra, hogy hitetlenkedjek, majd felnevessek azon, hogy Mr. Menőt megverte egy kezdő lány. Ezek szerint ő volt az, Hinari? Nofene!
- Had gratuláljak a győzelmedhez, kisasszony. Igazán lenyűgöző teljesítmény! - Vagy csak a zsűri látta, hogy ki a tehetségesebb. Esetleg meg volt bundázva, mint az én küzdelmem King ellen. Száni, hogy a kezdő ficsúrokat hagyják a tapasztalt harcosok ellen győzni, de Hinari most felkeltette az érdeklődésemet.
Végül megérkeztünk oda, ahova Libuse kívánt elvezetni bennünket, ám a titokzatos informátornak nyoma sincs. Egy fintort elnyomva felvonom a szemöldököm, úgy tűnik kénytelen leszek kézbe venni a dolgokat és elszórakoztatni a társaságot, amíg várakozunk. Azonban mikor az idegen férfihang megszólal, majd előtűnik, mint egy kaméleon, kissé összerezzenek és ezt Mirika - akinek a vállát még mindig átkarolom - észre is vehet, azt meg pláne, mikor védelmezőleg jobban magamhoz szorítom (ami nem egyenlő az átöleléssel). Hupsz, ennyire talán nem kellett volna, Kota most letépné a fejemet. Nah, akkor már azért sem engedem el Mirikát.
Hadész szerint mi öten vagyunk a bőgőmasina serege, én meg ki is békülök ezzel a megnevezéssel, hiszen tulajdonképpen zsoldosok vagyunk. Igaz fizettségről még nem volt szó. Persze nem hozom szóba, mert a végén Mirika ráharap a fülemre és pixxeljeire marcangolja. Jah nem is, nem éri el a fülem Razz Nyehehe.
- Próbatétel! Hmm, jól hanzik. Irány a rét akkor!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Ápr. 12, 2013 9:00 am

Előbb Anat és Hinari kezdenek kisebb bájcsevejbe, amire csak a száját húzza, majd ugye megérkezik a levele is, aminek folytán Anatéra is fény derül. Jah igen, azt elfelejtette. Annyi minden történt aznap, ráadásul olyan hirtelen dobta félre a levelet, hogy ideje se volt megnézni, hogy kitől jött, meg egyáltalán minek, és, hogy mi is az. Valószínűleg a nagy hévben még csak nem is tudatosult benne, hogy üzit kapott. Pff, de most azért megnézte, és nagy meglepetés volt. Különös. Pozitív meglepetés. Ha ilyen Anat, akkor valamit benézett. Könnyen lehet, hiszen akkor szép szóval élve is, elég furcsán viselkedett, és mindenkiben az ellenséget látta. Pff...
Majd szépen becsukta a kis panelt, miután megbizonyosodott róla, hogy elutasításának másik tárgya, Neu, tényleg olyan e amit mondott. Ha nem, biztos piri, de ha zöld akkor meg van az esélye rá, hogy nem döntött rosszul.
~ Zöld :3 Írok is neki ^^" ~
Nah és ezután már végleg bezárta a paneljét, majd Mirikához sorolt. Eddig lemaradt, mivel úgy sem olyan fontos még, csak sétálgatnak, Anat kérdezősködik, ő meg pötyörészik, mint valami kocka. Nah hát, ez van. :\ De megszólalásában nem volt sem semmilyen sértettség, vagy unalom. Őszintén mondta, és habár a válasz érdekesre sikeredett, nah meg Ran bele is szólt, nem igazán tudott volna őszintén válaszolni rá. Hát mert,....eddig azt se tudta, hogy egy lány a Voice vezetője. Teljesen kavarta a fejeseket, s ezt nem tuti bevallani.
- Öhm Surprised okés, Mirika. Igen, igen ^^" hallottam, pont tőle...
*Mutatott rá a mufurc pápaszemesre, majd halkan el is nevette magát.*
- Igazán könnyű felbosszantani. xD Csak nem ő a másik céhvezér? Vagy, miért mondta múlt időben?...
Ezt ugye halkabban kellett hozzá tenni. Érdekelte a válasz, de ezzel részlegesen, teljesen, elárulta tudatlanságát ebben az ügyben. Hát nem követi nyomon a nagykutyák életét, nah. Neutral
Anat, legnagyobb bánatára tovább cseverészik, de megpróbál ügyet sem vetni a jelenségre. Nem Anatra, vele már ...úgy ahogy kibékült. ....Gondolatban. Azonban a tény, hogy ő jött Hinarival, és most Anat beszél vele, felháborító.
Aztán csak megérkeznek, de a felbukkanó, indikátor nélküli, nem igazán nyeri el a tetszését, ráadásul a belépője elég színpadiasra sikerült. A szavakra meg már csak a száját húzza el.
~ Hát éreztem én, hogy nem biztos, hogy kéne jönni....:/
Nem mintha a lányt nem akarnám segíteni, de ez a titokzatoskodás nem bejövős...~

Anatra meg csak gondolatban vonta meg a vállát, és már fordult is a rét felé.
- Hát akkor "irány a rét"....
Ismételte mega szavakat, kissé kelletlenül, meg cinikusan, de beletörődve a sorsába.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Hinari on Kedd Ápr. 16, 2013 10:45 am


- Hogy komolyan-e? Öhm…
Valljuk be őszintén, teljesen váratlanul ért, hogy tényleg sikerült folytatni a beszélgetést, és ha nem pont énrólam lett volna szó, talán még büszke is lettem volna magamra. Így azonban kellett egy-két pillanat, amíg felülkerekedtem a csodálkozásomon, zavaromat viszont képtelen voltam megfékezni. Éreztem, ahogy enyhén elpirulok, mint mindig, ha nagyon hirtelen kerülök a figyelem középpontjába, ráadásul a szituáció maga sem volt a legmegfelelőbb: nem éreztem magam érdemesnek a szavakra, a gratulációkra, ami meg Kota komolyságát illeti… - Jah, elég komolyan, igen – kaptam észbe, bár hangomon, akármennyire is próbáltam, azért lehetett érezni, hogy én magam sem vagyok teljesen meggyőzve. Valószínű így is a zavarom mentette meg a helyzetet, hisz a helyzettől függetlenül alig álltam meg, hogy ne nevessek már magán a feltevésen is. ”Chh… hangulatgyilkos.” Még jó, hogy az oszlopok keveset engedtek láttatni a közönségnek.
Azért persze megköszöntem amit meg kellett, szépen és illedelmesen, közben a kardom markolatával szórakozva, ám ahogy zavarom fokozatosan alábbhagyott, egy jóleső érzés csak maradt utána, egy újabb apró lépcsőfok, amivel magabiztosságomat igyekeztem feljebb tornászni. Kezdtem egyre jobban érezni magam, ahogy haladtunk előre, valahogy már a tény se zavart, hogy ezek hárman itt frontharcosok. Egyszer úgyis utolérem őket.

Lépéseim határozottabbak lettek, ám egy ponton kicsit lassítottam, és érdeklődve fordultam Alex felé. Fél füllel eddig is figyeltem a kialakuló párbeszédre, ám Ranmaru közbeszólása felkeltette érdeklődésem, főleg mivel a céhem is érdekelt volt a témában.
- Al, ő a Justice League vezetője volt… – tájékoztattam a fiút, nem elfelejtve a mondat végét elharapni, közben a szemüvegesre sandítva, hátha leveszi a dolgokat, és mond valami infót a miértekről. Ez így egy jóval elegánsabb megoldásnak tűnt, mintha direktbe rákérdeztem volna, amit – főleg előbbi megnyilvánulása után (miszerint túl sokan vagyunk) – nemigen mertem volna, legalábbis egyelőre.

Gondolataimat a lányka megállása szakította félbe, s ahogy ő, én is körbekémleltem, ám inkább kíváncsian, mint aggódóan. A semmiből jövő hang azonban már korántsem tetszett annyira, a felbukkanó, magát Hádésznak nevező alak meg mégannyira sem. Összevontam a szemöldököm, és végignéztem a srácon, indikátorának hiánya rögtön feltűnt. Kicsit össze is zavarodtam, magatartása alapján nem hiszem, hogy njk lett volna… de akkor ki? Libuse meg úgy üdvözölte, mintha semmi furcsa nem lenne benne. Ez a lány túl naiv. Ráadásul, ahogy elnéztem, az idegennek a „sereggyűjtésben” is benne volt a keze, ezek szerint mindezt előre megbeszélték, s okkal lehet feltételezni, hogy sokminden mást is. Aggasztó.
Pillantásomat végigjárattam a csapaton, próbálva felmérni, a többiek vajon hogyan reagálnak, mit szólnak a történtekhez, de aztán én is beletörődtem a dologba: mostmár nem lehet visszakozni. Nem is akarnék, ám ez a kaméleonfickó ne várjon tőlem bizalmat! Sőt, ezek után a lány szavait is mérlegelnem kell, a hiszékenysége akár életveszélyes is lehet, főleg a védett övezeten kívül, ahova menni készülünk. S a tény, hogy Hádész nem jön velünk, csak fokozta a rosszérzésemet. Nyugtalanul figyeltem, ahogy Anaték elindulnak, s még utoljára visszanéztem a srác hűlt helyére, mielőtt utánuk indultam volna.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Szer. Ápr. 17, 2013 7:43 pm

Hallottam, hogy Ran valamit magyaráz ott elöl, de igazából nagyon is úgy tűnt, hogy az egyetlen társasága a visszafogottan vonuló vörös csajszi, a többiek mind körülöttem hemzsegtek. Folyt a társasági élet, kiderült, hogy Anat ismeri a szőke lányt, meg már ugye én is láttam őt Kota ellen harcolni, Alex meg ismer engem, szóval megvolt a nagy összeborulás, heló, szia, sötöbö. Ebből tényleg csak Mr. Kocka maradt ki, de valahogy nem lepett meg, hogy tovább játszotta a full antiszoc szerepet. Pedig menne neki a társalgás, ha próbálkozna, legalábbis szerintem. Na mindegy, ha ő így érzi jól magát, akkor gambatte ._.
- Na, de mesélj egy kicsit, milyen volt az belülről? Hogy győzted le? :3 - faggatóztam tovább, lévén eléggé szűkszavúra vette a figurát, engem meg érdekelt, hogy ki a fene lehet ez, aki ha szoros küzdelemben is, de le tudta győzni Aincrad legmenőbb kardforgatóját. Nemtom, lehet zavarban volt, biztos azért, mert Nii-chan nekiállt tejben-vajban füröszteni őt a dicséreteivel Rolling Eyes
- Pontosabban a Fist of Judgement vezére volt, amiből kialakult a Justice League azután, hogy Ran megfutamodott a céhvezetés nehézségei elől - magyaráztam, Hinarit picit kijavítva. Fogalmam se volt, Ranmaru miért tette azt, amit, de nem tudtam nem odaszúrni neki. Kemény szavak voltak, az tény, de ha nem igaz, majd megmagyarázza. Azzal amúgy is tartozik. Különben nem lepett meg, hogy Alex tőle hallotta a nevemet, képzelem miket mondhatott rólam. Ahhoz képest elég pozitív volt a hozzáállása a srácnak.
A megjelölt helyre odaérve viszont eleinte úgy tűnt, hogy senki sem fogad minket, mígnem egy láthatatlan alak hangja fel nem csendült és ki nem olvadt a falból egy indikátor nélküli alak. Szép, rejtőzködés jártasság, ráadásul elég magas szintű.
- Nii-chan? Mi van? - néztem fel a fiúra, mikor kicsit közelebb húzott magához az eddiginél. Mintha... Neeem, az ciki lenne, azért annyira nem félelmetes ez a fazon. Biztos nem látott még ilyen skillt, bár tény, hogy hirtelen ért minket a megjelenése. Kicsit toporogtam a csajszi meg a fickó dumálása alatt, nem sok lényegi infó volt benne. Próbatétel, meg valami Records vezére. Aha.
- Asszem énekelni megyünk - bólogattam egyet, majd felöltöttem magamra a felszerelésem. Kint a réten, a mobok között? Szerencse, hogy csak a 3. szint, de akkor is. Eh, most már én is szomjaztam az információra, ez így kevés volt. Mindegy, erősek vagyunk, ügyesek vagyunk, megoldjuk Razz

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Ápr. 19, 2013 9:59 am

Azt vettem észre, hogy szavakat farigcsálok. Biztosan csak azért csináltam, hogy eltereljem a figyelmem korábbi hírnevem módszeres és jól kidolgozott megerőszakolásáról, amit Mirika és az íjász fanboy látható élvezettel művelt. Némi figyelmemmel tüntettem ki a kardforgató lányt, akit Anatole Hinarinak hívott. Regisztráltam a nevét, és azt is, amit mondott, lejegyeztem, hogy nagyjából egy perc áll rendelkezésemre, ameddig aktuális még a téma. Jelen pillanatban ugyanis túlságosan el voltam merülve abban, hogy mint a fafaragó egy darab botból, úgy véssek ki én is egy fellelt furcsa képződményt mondatok és szavak tömény oszlopából. Lassan haladtam, és módszeresen. Óvatosan kellett a végére dolgoznom, magamban csiszolgattam. Elhatároztam: kovácsolni is így fogok. A szavak vésése is aprólékos, figyelmet kívánó művelet volt. Fel sem tűnt, hogy a nagy koncentrálásban még meg is álltam, hadd tudjak minél jobban elmélyülni a verssorokban. Az állam dörzsölgettem elgondolkozva, félhangosan kezdtem előadni a versikét, amit találtam. Figyelmem annyira lekötötte, hogy fel sem tűnt: a tekintetem is csatlakozott fókuszaim tömkelegéhez, és velük együtt pásztázta az arcokat. Teljesen elzárkóztam a bejövő információk árjától, hogy minél jobban átadhassam magam a versnek, amit én farigcsáltam. Én! Sose gondoltam volna, hogy valaha ilyet teszek. Tekintetem végül éppen Mirikán állapodott meg. Fókuszaimat szétszórtam a többieken, mindenki kapott egyet-egyet, kivéve a kardforgató lányt és Libusét. A maradékkal őket pásztáztam.


Mint a pillangó harmatról harmatra
Úgy szállok én szembe minden konklúzióval
Miattad.

Dőre délceg lovak vágtáznak toporognak
Szívemnek gondolatai paradoxonokba botlanak
Miattad.

Félredobunk statokat és felszerelést
Egymásba gabalyodnak okfejtéseink
Miattad.

Meghajlik a szándék és a vágy
Hiszen a te gravitációs meződ olyan nagy ám
Szeretlek!

Rügy sarjad és nyíl röppen
A saját HP-mal megvédelek
Szeretlek!

A végére teljesen átadtam magam a nyelvemre toluló szavaknak, és fennhangon szavaltam. Iszonyatos élvezet volt, ahogy a sikerélmény hullámai átcsapnak felettem, végigmossák minden tagom. Felszabadítanak! Energiával teltem meg.
A versnek vége volt. A világ elszürkült.
Ott álltam, kimerülve és kifogyva. Zavartan köszörültem meg a torkomat, szemüvegemen igazítottam. Khm. – A Justice League korábban az Igazság Ökle volt. A belső korrupció zabálta fel – jelentettem ki teljes határozottsággal. Bár éreztem, hogy ennyi erővel fel is szólíthatnám őket, hogy ne merjenek az előbb elhangzottakról beszélni, de mégiscsak kifinomultabbnak éreztem, ha gyorsítótáramból előszedve a korábbi témát, korábbi ihletettségem maradékával igyekszem inkább terelni a témát.

Hamarosan aztán meg már szerintem szükség sem volt rá. Hádész a zéróhoz tendáló bizalmamat élvezte. Igazából a dolog nézőpont kérdése: maximális bizalmatlanságomat élvezte. Attól függ, ki mit élvez.
Kezdtem úgy gondolni, hogy helyes volt, hogy eljöttem. Nélkülem minden bizonnyal elpusztulnának a mai nap folyamán. Amilyen kis buták és ügyetlenek, a nyilvánvaló utalásokban elveszve biztosan hamar pirosba fordulna az életük. Nagykutyák közé keveredtek. Örülhetnek, hogy elhívtak engem is – vonultam peckesen közöttük.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Vas. Ápr. 21, 2013 12:38 am

A város ez oldali kapuja, mely kivisz a védettség nélküli zónába igen közel van. Alig kell megtenni két saroknyi fordulatot, s az ember máris ott találja magát a míves boltív alatt, ami után nyomban szembeütköznek a zöldellő mezők, s a közelben szökdécselő gyengébb mobok. A játékosok azonban ki tudja miért, nem használják ezt a kijáratot. Talán csak egy másikhoz vannak szokva, vagy az árusok alacsony minősége nem veti őket erre.
Libuše először kissé félve ugyan, de végül bátran csörtet végig a kis földúton, melynek jobb oldala felé irányzékozva magát letér arra a bizonyos mezőre.
A füves réten túl egy erdősor ácsorog, néha meg-megdőlnek a koronák ágai a fentebb uralkodó szelektől. Egyetlen nagyobb kő fekszik ennek a mezőnek a közepén, melyen már távolabb észre lehet venni, hogy tetején egy férfi ücsörög.
Közelebb érvén bárki számára nyilvánvaló lehet, hogy egy indikátor nélküli fekete hajú férfi az, ki eme furcsa helyen tanyázik. Ruhájáról nem is beszélve: Fehér inge fölött sötét mellényt hord, öltöny nadrágja szépen vasalt, hozzá illő lakkcipője pedig csillog-villog.
Szájából cigaretta lóg, mely felizzik néha, mikor feltételezhetően beleszív. A kis csapat jöttére felkapja fejét, s mielőtt bármit szólhatnának hozzá, egy egyszerű mozdulattal leugrik magasleséről, s elégedett pillantást vet az élen járó Libušére.
- Ü-Üdv. Mi azért jöttünk hogy... - szólal meg a lány, s fojtatná, de ebben a pillanatban a férfi félbe szakítja.
- Tudom, hogy miért jöttetek, Hadész tájékoztatott. - még egyet szív a cigarettába, majd meglepően messzire pöcköli a csikket, ráadásul olyan gyorsan, mintha azt puskából lőtték volna ki.
- Segítek nektek. De előtte be kell bizonyítanotok, hogy méltók vagytok rá. Elvégre nem kockáztathatok akárkiért. - majd széttárja karjait, s megereszt egy lágy mosolyt.
- A feladat egyszerű. Fosszatok meg a páncélomtól. Ha ez sikerül, segítek. - mondja, s megropogtatja ujjait, hátát és nyakát.

- Hát jó..! - szólal fel végül Libuše, ki a menüjében kotorászva egy kardot varázsol kezei közé, melynek pengéje zöldes fénnyel ragyog. A lány hátrébb csúsztatja jobb lábát, majd egy hirtelen mozdulattal megindul az idegen felé.

[Kockával nem kell dobni. Ne feledjétek, hogy az eső még mindig esik. Aki akar leléphet. Pocsolyák is vannak elszórtan.]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Ápr. 25, 2013 7:21 pm

Megspórolom magamnak az okoskodást és nem folyok bele abba a beszélgetésbe, hogy ki volt céhvezér, meg ki nem, Ranmarunak nyilván nyomós oka volt rá, hogy otthagyta az Öklöt és annak pedig még nyilvánvalóbb oka van, hogy hallgat erről a bizonyos kiválásról. Nem áll szándékomban belemászni a lelkivilágába, így is eleget csesztetem Mr. Kockát. Nofene, milyen empatikus lettem ma vele. Inkább kedvemre való, hogy élvezhetem Mirika társaságát is, hiszen még csak nemrég tettük helyre a barátságunkat, és mivel Violetán kívül ő a legfontosabb ember nekem idebent, ezért bennem is kezd végre kialakulni az egyensúly hála a békülésünknek. Ezért is vállaltam be ezt a küldetést ilyen nagy elánnal, máskülönben vagy a boltban vagy otthon antiszockodnék Aldoval. Áh, tényleg, vinnem kell majd haza tejet a is komisznak.
Ran viszont nem várt választ adott az általa csak "Íjászok szégyeneként" emlegetett Mirikának, az első percben nem is tudtam értelmezni a mondandóját. Bevallom a másodikban sem. Valami versikefélét próbált farigcsálni, melynek múzsája talán éppen a pöttöm lányka volt. Felettébb érdekes, de mielőtt szólásra emelném a szám, bölcsebbnek érzem a hallgatást, pláne azt, hogy megvárjam a többiek reakcióját. Felvont szemöldökkel, hümmögve méregetem a pápaszemest. Nem hittem volna, hogy létezik lírai énje, pláne azt nem, hogy pont előttünk fogja megcsillantani.
Először nem értettem, hogy Mirika miért hiszi azt, hogy énekelni megyünk, aztán leesik a Records szó. Csakhamar elérünk a célhelyszínre, szerencsére minden fennakadás nélkül. Nyitva tartom a szemeimet, bár tudom, hogy Mirika és pláne Ranmaru észlelési skilljei jóval precízebbek az enyémnél. Mindenesetre nem árt az óvatosság, és magamra öltöm páncélzatomat, sisakom egyelőre jobbomban - nem igazán szeretem hordani az ormótlan bikaszarvak miatt - balomban pedig az új dual blad fegyverem. Az eső miatt a fejmre húzom a köpenyem csuklyáját és szorosan Mirika mellett haladok. Előttünk kirajzolódik egy méretes kő, melynek tetején üldögél egy ismeretlen férfi. Több szempontból is böki a csőrömet a külleme. Egyrészt nincs indikátora, másrészt még nálam is elegánsabban van felöltözve. Nálam. Egyedül a szájából kilógó cigarettát nem irigyeltem, az sosem tartozott a "stílusos kiegészítők" kelléktáramba. Cöhh, nem kockáztathat akárkiért. Mi bezzeg kockáztatunk. Rossz duma, de egye fene, bizonyítsunk... de csakis a kihívás és a móka kedvéért. Szóval a feladat, hogy fosszuk meg a páncéljától. Nem tűnik nehéz feladatnak, de látva az iménti mozdulatát a sebessége s az ügyessége nem lehet piskóta. Tekintetemmel Rant keresem, majd cinkos mosollyal az arcomon odaszólok neki.
- Ranmaru, éjjeli futó stratégia, mehet? - s ha az íjász egyetért, akkor abban reménykedem, hogy ismét vállalja a terelő szerepét és az általunk kialakított gyűrűbe tereli a ficsúrt. Eközben lehívom az üzenőpanelemet és körüzit dobok Mirikának, Alexnek és Hinarinak, hogy segítsenek kialakítani egy emberi láncot és ne hagyjuk elfutni a próbatevőnket. Persze mindehhez Ran közreműködése elengedhetetlen!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Szomb. Ápr. 27, 2013 12:16 am

Ranmaru rám nézett. Ünnepélyes pillanat volt, még nekem is feltűnt, mennyire kerüli a velem való szemkontaktust mióta hát izé... kicsit piszkáltam hónapokkal ezelőtt. Nem mintha lelkiismeret-furdalásom lenne miatta, most is, sőt bármikor megtenném ugyanazt. Imádtam piszkálni a srácot, marha vicces volt nézni a reakcióit, ennyire durva kockát még nem is láttam, mint ő. Pedig szívattam már egy-két fiút, de ennyire hevesen még senki sem reagált. Ennyire... félénk, visszafogott és menjmárinnenzavarbahozol reakciót még nem pipáltam :3
Ranmaru beszélni kezdett. Nem is... szavalt. És közben engem nézett. Én meg csak néztem, hogy mit is akar ezzel az irtó béna verssel, ami az ő szintjén valószínűleg egy posztmodern mestermű volt - meg ne kérdezzétek, melyik irodalomóráról jegyeztem meg ezt a hülye kifejezést -, de úgy istenigazából csak egy kocka reménytelen próbálkozása a rímfaragásra. Nem fogom leszólni, mert én se vagyok költő, bár egy másik univerzumban simán elmennék dalszövegírónak, csak közhelyeket kell pakolni egymás után Rolling Eyes Na mindegy, lényeg hogy figyeltem, mit alkotott a srác, aztán úgy a negyedik versszaknál jött egy szó, amitől hát, nos elkapott a röhögőgörcs. Nem a kárörvendő, rosszindulatú fajta nevetés volt, inkább valami megkönnyebbülésre hasonlított. Tudtam én, hogy belém zúgott, most már le sem tagadhatja! :3
- Kösz, ez édes volt :3 - léptem oda Ranmaruhoz, és nyomtam egy puszit az arcára. Senki sem mondhassa rólam azt, hogy bunkó vagyok, mert ennyire azért nem vagyok Neutral
- Ne hari, de rossz helyen kopogtatsz. Azért ha meg szeretnél védeni, nem utasítom vissza :3 - mosolyogtam a srácra, kicsit azért sajnáltam is, már amennyire tőlem tellett. Menet közben egy-egy pillantást vetettem rá azért, asszem egy darabig megússza a szekálásomat ezért. És nem csak azért, mert lassan megérkeztünk a vörös csajszi vezetésével valami pingvin elé, aki annyira ki volt öltözve, hogy az már fájt. Egy NJK, mint az előbbi fickó.
- Komolyan, itt áll előtte Aincrad három legkiválóbb harcosa, és még kérdéses, hogy méltók vagyunk-e "rá"? Neutral - jegyeztem meg céltalanul, a hármast erősen elköhögve és torok köszörülve. Felsóhajtottam, nyilvánvaló csapda volt, Nii-chan meg szépen belesétált.
- "Nem fog elfutni, májerkedni akar..." - üzentem vissza Anatnak és megcsóváltam a fejem. Semmi más célja nem lehetett a fószernek, csak az, hogy megmutassa, mennyire király ő, hogy még mi sem tudjuk leszedni a páncélját. NJK-ként könnyű ._. Azért sebességemet felhasználva odébb szökkentem, hogy ne szemből menjek rá a hapsira, majd ráhúztam egy nyilat a húrra és tüzeltem, majd még egyszer.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Hinari on Szer. Május 01, 2013 4:38 pm


Akármennyire is szerettem volna, Mirika úgy tűnik nemigen szándékozott beérni ennyivel, tovább kérdezősködött, elvíve a beszélgetés fonalát egy olyan szintig, ahol már nem lehetett csakúgy, félszavakkal lerendezni a történteket. Nem tudtam mennyit és mit mondhatok, de mivel Kotáról volt szó, nem is akartam falazni neki, annál inkább, mivel a lány reakciója talán felvilágosíthat a kettőjük közti helyzetről.
- Hát, eleinte csak szórakozott, kihasználva a gyorsasági előnyét és azt az illúziószerű képességét – kezdtem bele – de miután sikerült megsebeznem, kicsit komolyabb lett, bár így se mondhatom, hogy végig koncentrált volna – nevettem fel, önkéntelenül is megérintve a felületet, amit anno láthatóbbá kívánt tenni – Meghát, az oszlopok is bekavartak neki – folytattam, az esésére célozva.
- De persze engem se kellett félteni – tettem még hozzá, direkt nem fejtve ki bővebben a dolgot. A taktikáim nagy része más körülmények között is alkalmazható, így egyelőre megtartottam azokat magamnak.

A lány javítására csak bólogattam, igaz már rég JL néven futott a céh, amikor Ran otthagyta, de az való igaz, hogy az új nevet az új céhvezér adta nekünk, így semmi okom nem volt újra beleszólni. Ehelyett kíváncsian figyeltem a szemüveges íjászt, hogy vajon mit is szól kaszttársa mondandójához, ám ez hamar homlokráncolásba fordult át, ahogy elkezdett beszélni.
- Belső korrupció… - ismételtem félhangosan, érezhető nemtetszéssel a hangomban. Igaz, hogy a fejesek ügyeiről vajmi keveset tudtam, de meglepett, hogy maga a volt céhvezér ezt sorolja indoknak, nyilvánvalóan hamis információkat közöl tehát, és egy pillanatig sem hiszi, hogy komolyan vesszük. Én a magam részéről a továbbiakban ignoráltam a kijelentést, nem tudtam elképzelni, hogy így megromolhatott a kapcsolat Ranmaru és a Justice között, sokkal inkább tűnt igaznak az a felvetés, hogy a fiú csak spontán kibökött valamit a jelenlévőknek, azt sugallva, hogy tulajdonképpen semmi közünk hozzá. Így egy rövid mérlegelés után bölcsebbnek gondoltam nem feszegetni a témát, majd utánakérdezek Lewisnél vagy RenAi-nál, ha összefutok velük. Ezzel az íjásszal úgysem megyek túl sokra…
A versike pedig… nos, már az elején is tisztában voltam vele, hogy semmit sem tudok a csapat tagjairól, s ez most is beigazolódott. Ahogyan félrebillentett fejjel méregettem, miközben szavalt, hirtelen beugrott az úszónacis villogtatása is, s ezt a kettőt sehogysem tudtam hozzápasszintani az elmúlt tíz perc során kialakított, mindig visszahúzódó és szótlan énjéhez. Nyeltem egy nagyot, és megpróbáltam nem is foglalkozni vele, inkább Alexre mosolyogtam, közben megfigyelve a reakcióját, hiszen ő régebb óta ismerte Rant: ha ő sem tud mit kezdeni a szituációval, akkor biztosan nem az én következtetéseimmel van a gond.

Végül csak kiértünk a tisztásra, s miközben mindenki felszerelkezett, elmélyülten néztem a lehangoló mezőt: mintha az egészet szürkére festették volna, egy-egy világosabb pocsolyafolttal néhány helyen, teljesen megfeledkezve róla, hogy esetleg beleiktassanak némi napsütést is a szint programjába.
Semmi kedvem nem volt harcolni.
Ez persze megváltozott egy kicsinykét, amint a frontharcosok megindultak, s éppen azon fáradoztam, hogy mozgásukból kiderítsem, pontosan mit is jelent az említett stratégia, amikor megjött a körüzenet. Ekkor már biztos voltam benne, hogy a sziklán ülő alak nem akar feltétlen kivégezni minket, hiszen mire Anat bepötyögte és elküldte a szöveget, ő már legalább ötször támadhatott volna, mégsem tette. Sőt, még Mirikát is megvárta szépen, így immáron magabiztosabban húztam elő a szabdalómat. Még az sem zavart, hogy ennek a fazonnak sincs indikátora, s ugyan egy pillanatig sem hittem el a „csak segíteni akarok” szövegelését, de azt el kellett ismernem, hogy – egyelőre - nem rosszak a szándékai. Megkerestem Anattal a szemkontaktust, és bólintottam, majd úgy helyezkedtem, hogy még véletlenül se legyenek pocsolyák kettőnk között: a távolsági harcnál előnyös lehetett, ám rám nézve kifejezetten nem, főleg, ha nagy sebességgel közelítem meg. Megvártam, amíg Mirika ellövi a két nyilat, majd én is megindultam, gyorsaságpontjaimnak csupán a felét felhasználva. Ha elég közel érek hozzá, maga a vágás gyorsabb lesz (olyan 70%), ám még korainak tartottam felfedni előttük a teljes sebességem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Május 01, 2013 10:46 pm

Kaptam már puszit: Rintől, Mizukitól… Ezek alapján elmondható, hogy alapjában véve fellendült az arcom más arcokkal való érintkezésének forgalma, mióta a SAO-ba léptem. Ez a tény azonban nem változtat azon, hogy végtelen zavarban fogadtam Mirika megnyilvánulását, bizonytalanul köszörülve a torkom, szemüvegem igazgatva. –Igazság szerint nem… Nem te… Nem – próbáltam szavakba önteni a gondolataimat, de nyilvánvalóan gallyra ment a kognitív funkciókért felelős agyféltekem, és semmilyen verbális kommunikációt nem leszek képes most átvinni, amíg helyre nem rázódik a sokktól.
Addig is próbáltam elterelni a figyelmem azzal, hogy értelmeztem a fókuszaimon át a külvilágból befogott jeleket, de túl zagyvák voltak.
O-ok! – bólintottam Anat felhívására. Igazság szerint képtelen voltam mit kezdeni a szituációval, ingerszegénynek éreztem a környezetemet ahhoz, hogy határozott stratégiát tudjak kiépíteni magamban. Az alapvető probléma az volt, hogy most emberekkel kellett foglalkozni – annak tekintettem legalábbis őket, bár triviálisnak tűnt, hogy NJK-k csupán… ez mégsem illett a képbe túl komplex személyiségük folytán –, és éppen ezért nem éreztem magam a helyzet csúcsán. Képtelen voltam pontosan dekódolni, hogy mivel mit akarnak, ezen tetézett a Kana tettei miatt bennem tomboló érzelmi vihar: a gyomrom kavargott, ajkam kiszáradt, a fejem zúgott. Teljesen diszfunkciótlanságomban megmentő jobbot nyújtott Anat a felvetett stratégiával. Mirika és ő is gyorsabbak voltak nálam, így mire cselekedtem volna, már előttem jártak. Ettől függetlenül tartani kívántam magam a tervhez, és bekerítéses módszert alkalmazok, Lopakodás jártasságomat aktiválva igyekszem mögé kerülni, hogy aztán kikapcsolva lépéseim hangjával megzavarjam.
Kihangsúlyoznám, mennyire oda kellett figyelnem, hogy Alex és a számomra ismeretlen, de a kialakult párbeszédek alapján mégis egyre nagyobb érdeklődésemet élvező lány ne legyen láb alatt, de pozitív csalódás volt, hogy ez egyáltalán nem volt így. Ütemesen mozdult a lány, elégedetten előztem be, hiszen fel sem merült az, hogy zavarni fogjuk egymást. Magamban elégedetten bólintottam: rendben van, ez így nagyon jól fog működni akkor.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Május 06, 2013 5:53 pm

//Nem engedtek géphez, pedig már egy ideje megvolt a poszt T.T //

Egy versike öltött alakot, s noha ez még hagyján, de hogy történetesen Ranmarunk hangszálait rezegtette meg az a bizonyos versike, nah az már valami? Rámeredt Mirikára. Öhm, hogy is van ez? o.O De megszólalni nem igazán mert, főleg, hogy az íjász már folytatta is egy „elterelésnek szánt” mondattal a megkezdett sorokat. Nem rossz, de nem is olyan jó, mint azt a „nagy” és rettenthetetlen Tasuki Ranmarutól várná. Körbe pillant kissé, míg elhalad mellette a vers miatt lemaradt íjászunk, hogy vajon ki is érthetné a jelenséget, de csak Hinari csakugyan csodálkozó pillantásaiba ütközik. Mondhatni egy kissé kidülledt szemekkel bambul bele a türkiz szemekbe, majd lesüti a tekintetét. Ó, talán bele is pirult, csak tudná miért? Közben nem maradhat le, így felvesz egy lassabb tempót, de még úgy, hogy a többieket se lassítsa, illetve ne maradjon le semmiről. Az Alvilág ura pedig, indikátor nélküliségében elég meghökkentő látványt nyújtott, de még furcsább volt az, ahogy a kis vörös hozzá állt a dologhoz. Valami nem stimmel, és azon a ponton, amikor az említett Records vezére is ugyanúgy mentes volt mindennemű indikátortól, már ott volt a nyelve hegyén a kérdés, ámde furdalta egy gondolat.
~ Nagyon ismerős ez a felállás…. >< kiknek nincs indikátoruk? …a mobok pirosak, a játékosok általában zöldek, az njk-k sárgák…vagyis…várjunk nem mind… vagy mégis? >< nem találkoztam még indikátor nélküli nj-val, de azt mondják van :/
Fura…. ~

Az ami ezután bekövetkezett, csak még furcsább volt. Harcoljanak? Végül is teljesen mindegy, elvileg csak a páncélját kell levenniük, meg aztán, ha tényleg njk az illető, akkor ez előre megtervezett próba. Egy „kaland”. Egyik fele már húzta is volna elő az íjat, ahogy meg is tette, s a levélke fogadása közben megmozdult belül a másik fele is. „Jó lesz vigyázni Libuse kisasszonnyal. Nem tetszetős, ahogy lepacsizott feltehetően pár njk-val”
Az njk-k, akik viszont Kayaba gyártmányai, és így nem lehetetlen, hogy az ellenségük is.
De egyelőre azt teszi, amit mondtak, amire felhívást kapott a kiscsapat. Fogja az íját, és ahogy helyet változtatott, a nyakkendős mellé lő egyet, majd feljebb ugyanoda még egyet. Úgy céloz, hogy Anat felé terelhesse a férfit, más esetben viszont belesétáljon a nyilaiba.


_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Szomb. Május 11, 2013 4:36 pm

[Elnézést a késésért...]

- Hmm, ohh! - kommentálja az indikátor nélküli férfi azt látva, hogy a játékosok egy szemnyi ellenvetés nélkül rántják elő fegyvereiket, s indulnak meg a maguk módján a csatába. Az egyik lány, az alacsonyabbik például nyomban két nyílvesszőt indít útjára, míg a másik karddal a kezében közelít. A szemüveges fószer lopakodni akar, de úgy is látja, hogy mit művel. Érzi. A törpelány nyilai elég pontosak. Az öltönyös felemeli kezét, s a nyilak felé tartja, majd két gyors mozdulatot követően elkapja a nyílvesszőket. Egyiket a mutató és középső ujja közé szorítva állítja meg, a második középső és gyűrűse közt áll meg. Nincs ideje rá, hogy jobban szemügyre vehesse a nyilakat, mert a szőke leányzó suhint felé kardjával. Annak a pengéjét pedig, mielőtt elérhetné testét, másik kezének két ujja közével állítja meg, majd mintha csak egy tollat emelne fel, átdobja maga fölött a szőkeséget, ki repül pár métert. A vizes föld felfogja esését, így akkor sem sebesül meg, ha a levegőben nem nyeri vissza egyensúlyát.
A két nyíl egyikét elhajítja Artes Liberales vezetője felé, a másikat pedig a szemüveges fószerhez vágja.

Mivel ezek a lövedékek eredetileg Mirika fegyveréből származnak, így ha találnak, a lány indikátora naranccsá válik. Alex felé csak egy mosolyt küld, illetve egy kacsintást, majd Libuše kardját szemléli gondterhelten.

[Gondolom már észrevettétek, hogy megpróbálok egy küzdőtér-másolat harcot imitálni. Lássuk megy-e és ha igen, esetleg alkalmazom legközelebb is...]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Május 11, 2013 7:37 pm

// narancs a világ! *-* //

Felhúzta az íját, de a férfi, nem hogy meg mozdult volna, de mindnen egyes támadásukat hárította. Hinari lendületet vett és megtámadta a különös fószert, de Alex még midnig nem aktivizálta magát. A legjobb időpontot próbálta meg elkapni. Habár sokat remélt Hinari rohamozásán, épp csak figyelője lehetett a lány sárba bukfencezésének. Csak figyelt, ahogy Hinarit szabályosan meglengedte a levegőben ez az ember, ha egyáltalán az, és nem Kayaba egy újabb trükke az elveszejtésükre.
~ Ez nem normális erő.... ~
Megremegett, és lépni akart előre, hogy aztán futhasson segíteni bajtársának. Óriási erőfeszítésébe került, hogy ne tegye meg. Emlékeztetnie kellett magát, hogy ő most íjász, nem közelharcos. Itt íjász, nem a való életben vannak. Annyira átkozta magában most kevés szintjét, és egyes sebzését közelről. Azonban ahogy látta, hogy a lány sértetlen áll fel, megnyúlt arca vissza kapta színét és eredeti alakját, végül realizálta is gondolatban, hogy a SAOban nem minden sebzés, és Hál'Istennek ez sem volt az. Ekkorra már javában találhatott volna a pöttöm céhvezér nyila, de ez az njk, vagy mi, könnyű szerrrel kapta el, és továbbította is. Nem tudja, hogy mit csinált volna, ha őt veszi célba vele, de az a mosoly amit kapott tétlenségének köszönhetően, dühítő volt. Megvonta a válát Eizo felé, egy neki küldött mosolyhoz hasonló kíséretében, majd pötyögni kezdett a menüjében. Nem tartott sokáig, mivel elég gyorsan tud írni. Cool
Miután befejezte, egy üzenet érkezett Hinarinak : "Most már a hátában vagy, alakítsuk ki azt az 'emberi láncot'. Wink "
Természetesen a küldő ő volt. Felhúzott az íjára egy nyilat, és oldalazni kezdett, illetve sréjjen közeledni is amennyire lehet ezt egy íjásznak. Természetesen a terve, hogy egymástól egyenlő távolságot formáljanak.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Május 13, 2013 3:07 pm

Ran zavartsága hála az égnek tovatűnni látszik, csak tennivalót, célt kell adni neki, hogy lefoglalja magát és cikázó gondolatait, s cselevésre bírjuk. Időnként nem tudok mit kezdeni az érzelmi kicsapongásaival. Azt hittem nincsenek is érzései, talán épp ezért nem tudom lereagálni, mikor kimutatja, hogy mégis vannak neki. Mint amikor azt hitte, hogy eltört a szemüvege... akkor sem tudtam mi lenne a helyes hozzáállás vele szemben. Lényeg, a lényeg, mindenki elkezdett szépen a tervek szerint mozgolódni. Alex és Mirika még visszaüzent, ám mire elkezdtem olvasni a felugró panelt, már célzásra is emelte a fegyverét és lőtt. Kétszer is! - NE! - Szakadt ki belőlem felkiáltás formájában az ellenkezés, de addigra már Hinari is megrohamozta a szmokingost. - Levenni kell a páncélját, nem leütni!
A pasas azonban elkapja a feléje száguldó nyilakat. Elkapja! Puszta kézzel! Hinari támadását is könnyed mozdulattal akasztja meg, a lány nagyot nyekkenve kerül a földre, miközben Mirika egyik nyílvesszőjét belém küldi az indikátor nélküli, a másikat pedig Ran felé hajítja. Ahogy lecsíp jó pár pontot a betalált nyílvessző a páncélértékemből, úgy válik az íjászlány indikátora narancs színűvé. Ki kell támasztanom hátra az egyik lábammal, nehogy elveszítsem az egyensúlyom. Nem szívesen lennék a mobok helyében, mikor hugicám megsorozza őket ilyen erős nyilakkal. De hogy volt képes ellenünk fordítani az NJK Mirika sebzését? Értetlenül állok a helyzet előtt, kitérni pedig képtelenség lett volna, ahhoz még Kota sem lehet elég gyors, pláne úgy, hogy teljesen lefagytam a látványtól. Lenyűgöző, amit ez a férfi produkál. Mi szükség ránk, ha ő maga Chuck Norris!?
- Alakítsunk ki egy emberi láncot és ne hagyjuk elfutni a próbatevőnket! Ezt írtam, nem? Hol van ebben egy szó is arról, hogy támadjátok meg? - emelem fel a hangom kissé ingerülten Mirikára, Hinarira, majd Alexre pillantva. Felsóhajtottam, nyilvánvaló csapda volt, Mirika meg szépen belesétált. Nem tudtam más tenni, mint újrakezdeni elölről az egész bekerítéses taktikát, de félő, hogy ezután ki fog csúszni a kezeink közül a szmokingos. Ranmaruban maradt az egyetlen reményem, hogy sikerül közre fognunk és elkapnunk ezt a vp NJK-t, meg talán a többiek is erőt vesznek végül magukon és nem csak a nyilaikat lövöldözik, hanem egyszer test a test ellen is kiállnak.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Május 13, 2013 5:47 pm

Nem azért lassult be minden, mert a gyorsaságpontjaim annyira megugrottak volna. Nem azért lassult be minden, mert a fókuszaim már erre is képesek voltak. Nem azért lassult be mindent, mert laggoltam és töredezett a program futása. Hanem mert mellbe vágott a deja vu érzése.
Anat felordított mellettem, egy fókuszommal éppen őt tartottam figyelemmel, így nem kellett energiát pazarolnom arra, hogy felé fordítsam valamelyik szemem. Mirika már ki is lőtte a nyilait, rohamozott a Hinarinak nevezett lány és Alex is láthatóan kész volt arra, hogy csatlakozzon az íjász-trió aktív tagjaihoz. Mindegyik az íját feszítette, így tettem hát én is, azonban tüzelni nem tüzeltem. Már csak a szerepem miatt sem. Terelés-terelés!
Mirika viszont célzott és hamarosan lőtt is. A nyila röppent, azt láttam. Lekövetni nem tudtam, de egy fókuszommal, amelyiket épp nem volt időm célpontra állítani, szépen láttam a mozgást – amely aztán hamarosan megtorpant, amint elérte a férfit. Biztos voltam benne, hogy ez nem lehet NJK. Gyanúm megerősítést nyert. Egyetlen pillanat leforgása alatt röppent is tovább Mirika nyílvesszője. Attól még, hogy ezt tisztán láttam, nem azt jelentette, hogy ki is tudtam kerülni. Belém vágódott. Minden páncélzatom leomlott rólam, életpontjaim is megindultak. Kellemetlen érzés volt, ahogy felnyársalt. Ismerős érzés. Mikor is történt még ilyen legutóbb?
Nyilván nincs fájdalom a játékban, de az nem azt jelenti, hogy nem érezzük meg, ha egy nyílvessző felkoncol minket. Ráadásul ahogy egy pillanatra üvegessé váló szemeim előtt robbant a múlt, és beugrott, honnan is ismerős az egész szituáció…

Morogva robbantam be a férfi másik oldalára. Legalábbis a célom ez volt, még akkor is, ha a lábam szinte kacsázott a régi Bőr Cipőmben. Kezemben az íjam, de ha kell, bármikor visszasuvasztom az invertorymban. Oldalamon a tegez lóg, egyetlen motorikus mozdulat, és már tudnék is lőni, ha kellene… De egyelőre nem ez lenne elvileg a cél.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Kedd Május 14, 2013 12:00 pm

És tudtam! És tudtam, és tudtam, és tudtam! Erre én? Támadok! Triviális, nem? Óóóó, hogy az a! Tehetetlen dühömben csak tátogni voltam képes, fülig vörösödött arccal és... sárga indikátorral. Megint. Éppen csak, alig pár napja zöldültem ki, erre most megint... De egyáltalán mi a franc volt ez az egész?! Elkapja a nyilaimat puszta kézzel??? Elhajítja őket csak így?! Számítottam rá, hogy májerkedni akar, de hogy ilyen rohadt tápos legyen, az felülmúlta minden képzeletemet. De miért? Miért támadtam rá, ha tudtam, hogy ez a célja? Ez cseszte a legjobban a csőrömet, magamat nem értettem. Még csak nem is gondolkodás nélkül cselekedtem, éppen ez az, hogy gondolkodtam is, leszúrtam Anatot a hülye elképzelése miatt, erre aztán csinálok egy akkora szarvasbakit, hogy legszívesebben... nem is tudom, mit csinálnék!
- Pfff, persze, nyilván! Rolling Eyes - feleseltem vissza ingerülten a fiú hülyeségére. Ja, majd azt akarja tőlünk ez a nyomi, hogy sétáljunk oda hozzá, és emeljük le a nemlétező vértjét meg a sisakját. Nézz már rá, ember, hol látsz te rajta páncélzatot? Ing, mellény, lakkcipő, ezen hol lett volna páncél?! Vááááh, majd' szétrobbantam a méregtől!
- Mi a francért nem kerültétek ki?! - förmedtem rá végül Anatra és Ranra, akik lefagyva végignézték, hogy szépen beléjük hajítanak (!) egy nyilat. Iszonyatosan dühös voltam, ezen a ponton legszívesebben sarkon fordultam volna, és hazamegyek, de nem, nem akartam meg adni nekik ezt az örömet.
- Tök értelmetlen, nem fogja hagyni, hogy "levegyük" a páncélját! Remélem most happy, hogy megalázhatott minket! Mit akar tőlünk?! - fakadtam ki, első mondatomat Anaték felé intézve, a többit pedig már Mr. Eleganciának. Szikrákat szórt a szemem, karjaimat pedig keresztbe fontam a mellkasom előtt. Egy tapodtat sem mozdultam onnan, ahol voltam, ilyen macska-egér játékokban nem fogok részt venni!

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Kedd Május 14, 2013 11:22 pm

Ez nem egy figyelmeztető post, hanem inkább kérő. Hinari részére: Ha megoldható (tehát nem kell karakterjellemet erőszakolni) akkor kérlek ne támadj vissza, hanem csak reagáld le az eldobásodat és ha gondolod helyezkedj, illetve reagálj a többiekre.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Hinari on Szer. Május 15, 2013 7:27 pm


/Köszi Ei, egyébre nem is gondoltam am./

Repültem. Nem, nem azon a szokványos módon, ahogy általában elvárná az ember, még csak nem is irányba állva, sőt, egészen pontosan meghatározva a tényeket, semmim se volt jó helyen. Mondjuk nem panaszkodhattam, tényleg, hisz a táj meseszép volt, bár lehetett volna kevésbé esős is, így azonban még utoljára láthattam arcom tükröződését a közeledő pocsonya felszínén, mielőtt becsapódtam volna. Aktiváltam az akrobatikát, megúszva ezzel az életpontvesztést, ám az ehhez hasonló ütközések eleganciája még így se maradhatott el.
- Aúú – húztam el a szám reflexből, összeráncolt homlokkal pásztázva a szmokingost, felmérve az előző pár másodpercben történt események látható következményeit. A pittyegő hangra egyelőre nem figyeltem, csak azután nyitottam meg, hogy meggyőződtem róla, senki sincs életveszélyben. Megkerestem a fiúval a szemkontaktust, és bólintottam, majd feltápászkodva a nedves talajról, léptem párat előre. Nem voltam túl jó hangulatban, amit Anat kioktató magatartása és a Mirika kirohanása csak tovább fokozott.
Számat szólásra nyitottam, morgásra vagy visszabeszélésre, már nem tudom, a szavak mégse törtek felszínre. Elnyomta őket a már-már elmúlóban lévő, kényelmetlen érzés, ami most újra hatalmába kerített. Vetettem egy gyors pillantást a jelenlévőkre, és mélyen beszívtam a levegőt. A feszültséget és az idegességet szinte tapintani lehetett, s már én is azon voltam, hogy kiakadok, de nem lehetett. Nem is értettem, ők majdnem mind frontharcosok, tudniuk kéne palástolni az érzéseiket, minimum egy olyan szinten, hogy az az ellenfeleket ne juttassa előnyhöz, és ne csökkentse az általános morált. Bizonyosan találkoztak már ehhez hasonló, nagy téttel bíró szituációval, vajon hogy jöttek ki belőle ilyen magatartással?

Kifújtam a levegőt. Nem is vettem észre, hogy egészen eddig bent tartottam, csupán tekintetem cikázott csapattársaimon, s végül állt meg a szemüveges íjászon. Ő nyugodt maradt, igaz mást nem is vártam tőle. Elmosolyodtam, majd realizálva, hogy még nincs vége a megpróbáltatásoknak, mélyen belenéztem az indikátor nélküli játékos szemébe, megpróbálva kiolvasni belőle, mire készülhet, ám nem álltam meg, és egy mondatot azért csak hozzáfűztem a történtekhez:
- Nem egymást kéne hibáztatni… - mondtam félhangosan, hangom haloványabbra sikerült, mint szerettem volna. Igaz, nem volt feltétlen célom, hogy reagáljanak, de reménykedtem benne, hogy azért meghallották és megértették a lényeget. Nem a másikkal kell foglalkozni, amikor baj van. Kicsit furcsa is volt, hogy ezt pont én mondom őnekik...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Szer. Május 15, 2013 9:45 pm

[Srácok a negyedik oldalon vagyunk és bevallom ez még sehol sincs abban, amit én terveztem... x) ]

- Igen mit akarsz?! - fakad ki végül Libuše is Kana szavaiból erőt merítve. Habár eddig meg se mozdult, csak zölden izzó kardjának végét szegezte Eizora, a lány meglehetősen mérgesen néz a férfira.
- Én a páromat keresem, te meg csak húzod az időt ezzel a marhasággal! - kiáltja miközben erősen gesztikulálva hadonászik szabad karjával.
- Csöndet! - Az Eizo szájából előtörő szó szinte megfagyasztja a levegőt. Arca megkomolyodik, szeme mérgesen méregeti az előtte állókat.
- Van egyáltalán fogalmatok arról, hogy mibe keveredtetek..?! Chh, úgy látom nincs... - és a zsebébe nyúl, melyből elővesz egy cigarettát. Rágyújt. - Az elmúlt öt percben győzködtem magamat, hogy van esélyetek túlélni azt, ami rátok vár, ezért is hívtalak ki titeket: hogy lássam mire vagytok képesek. De még azt az egy nyamvadt páncél-pontomat se bírtátok levenni! A csapatmunkátok csapnivaló, csak egymást hibáztatjátok! - fél kézzel megnyitja a menüjét, melyben állítgat valamit. Még akik mögötte állnak, azok is csak annyit láthatnak, hogy egy csomó szám folyik le képernyőn. Kanának szinte rögtön visszaáll a zöld indikátor, Eizo pedig bezárja a panelt.
- Nem azon volt a hangsúly, hogy verjetek le, hanem hogy együttesen tegyétek, összedolgozva! - legyint és Libuše felé fordul. - A rendszer felfigyelt rád, míg együtt voltál Stratossal és most, hogy eljöttél hozzám, nem csak magadat, de ezeket a fiatalokat is belerángattad a végzetükbe...
- Mi..? De én nem... - habogja a lány értetlenül, s Mirikára tekintget segélykérően.
- Stratos azért hagyott el, mert féltett téged, hogy a rendszer kitöröl. Te mégis utána jöttél... - a férfi hangja egyre halkul, majd a végénél feltekint az égre, s homlok ráncolva felmutat egy pontra.
- Nézzétek! - s ujját egy nagy, körkörösen kavargó sötét felhőrétegre szegezi, melynek forgása egyre csak gyorsul. Alig fél perc alatt kitágul, mely lentről találgatva lehet durván száz méter is, majd két fehéren fénylő pont lebeg alá belőle. Az eső zúdulása felgyorsul, mintha csak belepörgetnének, s némelyik esőcsepp már-már jégcseppként koppan a fejeteken. A pocsolyák befagynak, a fű megmerevedik, mintha a szél nem is hatna már rá. (Persze ha jártok rajta ugyan úgy hajlik.)
- Fejvadász mobok... - mondja halkan az öltönyös - Olyan programok vagy játékosok után jönnek, akik valamilyen módon veszélyt jelentenek a rendszerre. Ti és Én ilyen veszélyforrások vagyunk. Az életetekért fogtok harcolni... - s felveszi a bokszolókra jellemző alapállást. Kisvártatva mellette a fű egy ponton folyóssá válik, majd mint egy szökőkút: kilő és egy minutum alatt emberi alakot vesz fel. A jövevény nem más, mint Hadész.
- Mi bevállaljuk az erősebbet. - nyilatkozza az alvilág ura és jobb karját egy nagy fémpengévé változtatja.
A két fénylő pont az erdő mellett landol, több száz méterre tőletek, de amint kihuny a helyzetüket jelző izzás, a levegő is hidegebbé válik. Az eső nagy része már jégeső. Nincsen még olyan jártasságotok, amivel rá láthatnátok a tisztás szélére, hogy mi folyik ott, így csak fák törzsének hangos reccsenésére lehettek figyelmesek, majd arra, hogy több jól megtermett, lombos bükk vagy tölgy repül felétek és ha nem vigyáztok, könnyedén elsöpörnek...

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.