[Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Május 15, 2013 11:48 pm

Még a kezem is használtam lassításnak. Nem mintha annyira gyors lettem volna, de olyan erős volt a váltás a minket körbelengő hangulatban, hogy nem tudtam olyan hirtelenséggel lassítani, ahogy kellett volna. Nyilvánvaló volt, hogy ezt elbuktuk. Lehet, hogy ha pár percet még kapunk, akkor összehozzuk, de egyelőre erővonalaink nem egy pont ellen irányultak, hanem láthatóan egymás ellen is. És ez helytelen volt. Nem vettem részt a verbális párbajban, túl sok volt az emocionalitás bennük, amik nem az én szakterületem. Viszont kiszúrtam, hogy ki hogyan dolgozik, és az adatokat későbbi feldolgozásra elmentettem magamnak. Nem mintha nem lett volna min őrlődnöm. Szótlanul fogadtam be az újabb és újabb információkat, amikkel a lassan trióra bővülő fura csapat ellátott bennünket szótöredékek és utalások formájában. És akkor hirtelen megelevenedtek a fák és tölgyesek…

Alapból mozgásban voltam, miközben a lombok már megindultak. Beszélhetnék arról, hogy íjászként szükségem volt a megfelelő védelemre, és ezért lendültem Anatole-ék mögé, de nem igazán ez volt az igazság. Mondhatnám, hogy az észlelésem és a fókuszaim segítettek abban, hogy időben tudjak a veszélyről, és ezért nem maradtam tétlen. Ez már közelebb járna az igazsághoz. Viszont a teljes valóság az volt, hogy Libusét féltettem. A többieket nem, hiszen tisztában voltunk a jól öltözött képességeivel, és az eddig elhangzottak alapján nem féltettem Hádészt sem. Bár feltevéseim szerint a lányt sem kellett volna féltenünk, hiszen a rendszer ugyan úgy figyelemmel adózott felé, mégse mutatta eddig olyan aktivitás jelét, ami miatt magára mertem volna hagyni. Igen, tény, hogy íjászként amúgy is a háttérben akartam maradni, hogy onnan osszam az áldást elleneinkre. Igaz, hogy a yagan miatt talán még a többiekkel szembeni gyorsasági hátrányom ellenére is hamarabb kapcsoltam, és ezért is vetődhettem a lány elé, hogy ha kell a saját HP-mel védjem az övét.

Felmerült bennem, hogy nyilaimmal esetleg megpróbálom roncsolni a felénk röppenő lombokat, de egyrészt sokkolt annyira a látvány, hogy ilyesmihez ne legyen lélekjelenlétem, másrészt hiába voltam magas szintű íjász, ott még nem tartottam, hogy ennyi változó számítását csípőből el tudjam végezni, és így tüzelhessek úgy, hogy ráadásul célt se tévesszek ekkora kavarodásban.
Harmadrészt pedig féltettem a srácokat. Ha a nyilaim nem állítják meg a fákat, hanem beléjük ékelődnek, csak még veszedelmesebbek lesznek. És egyébként is… kinek van ideje ennyit gondolkozni egy ilyen felpörgetett szituációban?!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Csüt. Május 16, 2013 5:25 pm

Szigorú tekintettel cövekeltem le az általam kiválasztott ponton, meg se rezzentem Mr. Elegáns dörgedelmes hangjára. Ennyit erről. Meg lehet nézni, mi történt, mert Anat képtelen értelmezni egy egyszerű feladatot és olyan jelentést lát a szavak mögé, amik nincsenek is ott. Persze nem csak ő volt ludas, tiszta szánalmas volt a produkciónk. Nem szabadott volna hagynom, hogy kivegyék a kezemből az irányítást, de talán Nii-chan is lassan megtanulja, hogy attól még, mert alapított egy céhet, még nem válik automatikusan jó vezérré, olyasvalakivé meg pláne nem, aki össze tud fogni egy csapatot a harcban. Ahhoz nem barátságos mosolyok kellenek.
- Ne becsülj minket alá - szólaltam meg a csapatmunkánkat ócsároló szavaira, azonban magabiztos kiállásom gyorsan megváltozott, ahogy indikátorom visszazöldült a hapsi pötyögése nyomán. Ki az úristen ez, hogy ilyet tud? Minimum adminisztrátori hatásköre van ennek az NJK-nak, ha így bele tud nyúlni a kódba, ráadásul panel nélkül, szimplán a menüjéből.
Libuse és a fazon beszélgetéséből nem sokat fogtam fel, ahogy gondolom a többiek sem, ám az eső erősödése és a furcsa jelenség, amire rámutatott az NJK, felettébb... bizarr volt. Hála a sisakomnak, legalább nem áztam ronggyá teljesen, de akkor is zavaró volt a felhőszakadás, ilyet még abszolút nem is tapasztaltam ebben a játékban. Na de a leereszkedő fények... Nemtom, nekem olyan volt, mintha belecsöppentünk volna a Mátrixba. Veszélyt jelentünk a rendszerre, meg ilyen dumák...
- Nem valami ideális a csapat összetétele, három íjász túl sok... túl sok a könnyű célpont... - morogtam rosszallóan, miközben körülnéztem és felmértem a helyzetünket. Ha harc, hát legyen harc, de ezúttal megragadom a gyeplőt.
- Ne maradjunk egy csoportban, ha megjelenik a mob, vegyük körbe! Az íjászoknak annyi, ha közel kerül hozzájuk valami vagy valaki, ezt vegyétek figyelembe! Libuse, te Alexre vigyázz, Hinari Rant védje, Anat, te pedig ne engedd a közelembe jutni, bármi is jön! - osztottam gyorsan párokra hatunkat, miközben magamban átkozódtam, amiért fele-fele a közel- és a távolsági harcosok aránya. Ez így nagyon gáz volt, ráadásul csak Rant és Anatot ismertem. A várt mob helyett azonban fák érkeztek, ráadásul reptükben. Bakker, ha nem láttam volna, el se hiszem >.> Akrobatikámat felhasználva ugrottam a magasba, és az egyik törzsön megtámaszkodva lőttem ki oldalra, hogy elkerülhessem a felém tartó részt, és egyáltalán Nii-chan környékére keveredjek, hogy összeállhasson a párosunk. Jó szolgálatot tett a jártasság, remélem nem kap telibe egy kósza ág, amíg a levegőben vagyok.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Május 16, 2013 11:21 pm

*Felhúzott íjjal áll abban a körben, amit az előbb valamennyire kialakítottak és egyetlen szavacska nem sok, annyi se hagyja el a száját. Legalább is addig, amíg a Mátrixos metafora elő nem kerül. Az eső szakadatlanul esik tovább, így az meg sem lepi. Nem is érdekli, annál inkább az, hogy még több információt szedjenek ki az öltönyös fószerből. A vp-je neki, csak teszi itt magát, nem ad semmilyen támpontot, amivel előrébb juthatnának. Épp Mirika első mondata közbe, még bele tudja szúrni a kérdéseit. Úgy ámblokk. Közben egy pillanatra sem venné le a nyíl hegyét az njk mellkasáról. Jó ott a célkereszt ahol van.
- Hogy érted azt, hogy a "rendszer ellenségei"? Mit van itt, amivel veszélyeztetnénk a rendszer működését?
Hiszen alapból ellenségek mind. A rendszer ellenségei, attól a naptól fogva, hogy ide be lettek zárva. Az emberek ki akarnak jutni, vagy úgy, hogy kiviszik a száz szintet, vagy másképp, és ha ez a Stratos megtudott valamit erről, akkor azt tudniuk kell nekik is. Olyanért, ami nem működik, a rendszer nem fog intézkedni. Vagy legalább is ez nézett ki logikusnak. Ám választ nem igen kapott, mert a férfi felnézett, és őket is erre bíztatta. Alex meg se rezzent. Egész végig megőrizte a hidegvérét. Most is az íját fordította az ég felé elsődlegesen, és csak mellékesen nézett is felfelé, de ugye zuhogó esőben nem olyan könnyű azt. Az égen elterülő sötét felhő valóban nem volt természetes. Furcsa ezt kijelenteni, hiszen mi itt a természetes? Még ők maguk sem azok. Egy ideig a két fénylő pontot követte az íjának végével, de a gyorsan fagyó föld elterelte a figyelmét. Egyből a nyakkendős felé fordult, s már két célpontja is lett hirtelen. Hádész. Ohh, kardot csinált a karjából...o.O
Hangokat hallott, ahogy leértek a fények, így újfent az erdő felé fordult a fegyverével, de még egyetlen nyilat sem lőtt ki. Nem volt mire, nem pazarol, még ha a rendszer újra is generál.... hiszen, ha lehet hinni Mr. Vp-nek, akkor pont, hogy a rendszer ellen fognak kűzdeni. Az pedig okozhat meglepetéseket. Mirika nagyérdemű szónoklatára csak fél füllel figyelt. Annyit azért megjegyzett, hogy nem Hinari, hanem Libuse a "párja". Pfff... hátra sorolt volna a lány mellé, de inkább ő védené a kis vöröst, mint fordítva. Ám Ranmaru mint egy nyílvessző száguldott be közéjük. Nahát... Kocka uraság meg akarja védeni? Nem volt azonban ideje ránézni, mert amit látott, sokkal gyorsabb reakciót igényelt, mint ami neki van. Fák repültek feléjük, s persze, hogy benne volt ő is a nyomvonalában. Oldalt fordult, és elejtve az íjat magával rántotta a földre Libusét és Rant is.
Ezzel az ide-oda pattogó fatörzs alatt megúszhatják sértetlenül. Többre ideje sem volt.


_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Hinari on Pént. Május 17, 2013 12:14 am


A füstölő férfi szavaira kissé kiegyenesedtem, eddig harcra kész testhelyzetemet felváltotta a figyelő üzemmód. Óvatosan, csupán fél szemmel néztem körbe, még mindig élesen tartva érzékszerveim, ám kardom egy egészen picit lejjebb engedtem. Bár Alex még mindig készenlétben volt, úgy tűnt, az indikátor nélküli fickó nem akart támadni, sőt, már nem is szándékozott folytatni játékát, helyette elég lényegre törően és nyersen jelentette ki, hogy semmi esélyünk. Első mondandójának végére azonban alig láthatóan bólintottam, ezek szerint őneki sem tetszett a csapat felhördülése egymás ellen. Legalább valami, amiben egyetértünk…
- Hogy mi? – bukott elő belőlem önkéntelenül, ahogy Mirika újra bezöldült. Az első alkalom volt, hogy ilyet láttam, s az indikátor hiányával együtt ez nagyon arra vallott, hogy inkább valamiféle programmal van dolgunk, mint játékossal vagy egy sima njk-val. A beszélgetés további részét a lány talán érthette, de nekem csak annyi szűrődött le belőle, hogy valami olyanba csöppentünk bele, amibe nem kellett volna.

Ezt beigazolni látszott a természet programjának erős módosulása, a felfagyó föld és növények, nameg a nagyon hirtelen jövő jég. Hogy pontosan mi jöhetett le onnan föntről, illetve lejött-e egyáltalán valami, azt még a Látásommal se voltam képes meghatározni, a vízből megjelenő alak pedig semmi jót nem ígért. Ha két, ekkora erővel és szinte vp-képességekkel rendelkező játékos kell csupán az egyik fejvadász leöléséhez, akkor tényleg nagy bajban vagyunk. A létszámfölényt meg csak a megfelelő csapatmunkával tudnánk az előnyünkre fordítani, ami, nos, nem volt éppen a legjobb. Az íjászlány szavaira csak bólogattam, s szememmel már kerestem is Ranmarut: kíváncsi voltam, hogy reagál a lány szavaira, ám nem tudtam sokáig rajta időzni, tekintetem hamar a zaj forrása felé kaptam. Fák repültek felénk, méghozzá nem akármilyen sebességgel.
Szavakkal már nem volt időm lereagálni a történéseket, azt se láttam, a többiek hogyan mozdultak. A szemüveges íjászra se figyeltem, a felém száguldó törzsekre már annál inkább. Szerencsére az előző esés miatt a képességem már aktiválva volt, így a reflexemet kisegítve lehetővé tette, hogy az első pár faág kikerülése ne okozzon problémát. A kardom is készenlétben volt, azt magam elé tartva rugaszkodtam el, bízva benne, hogy nem mindjárt az egész erdőt kívánják hozzánk vágni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Május 17, 2013 1:22 pm

Őszintén? Most már tényleg fogalmam sincs mibe keveredtünk. Megint nagy volt a szám, jöttünk itt csacsogva-vihorászva, hogy mi flancos hősök majd segítünk a kis bőgőmasinának, és még akkor sem hátráltunk meg, amikor az a baljós figura, az a Hadész is megjelent. Most meg itt marakodunk egy vp njk miatt, akinek a programozó kicsit túl sok szerepet osztott. Mégiscsak azt várta, hogy támadjunk... fejben nyomok egy facepalmot a bődületes félreértésem miatt, úgy tűnik túlságosan szórakozottan álltam hozzá ehhez az egész kihíváshoz, fejben még nem vagyok itt. Utálom ezeket a kocka kifejezéseket, sose fogom igazán átlátni őket... Na de ami ennél sokkal dühítőbb, ami miatt Mirika is kifakad: mi a fenéért aláz meg minket, amikor állítólag egy oldalon állunk? Vagy mégse? Egyre gyanúsabb ez az egész szituáció, lehet ideje lenne lelépni, bár tartok tőle, hogy már vastagon benne vagyunk. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mégis hogyan kellett volna a szmokingos produkciójától lefagyva kikerülnöm egy nyílvesszőt scratch Még pajzsom sincs, ami mögé bebújhatnék. Az összedolgozás pedig nem hiszem, hogy rajtam múlt volna, szóval kikérem magamnak az észosztást. Aztán Mirika indikátora visszaváltozik zöldre! O.O
Még mielőtt szétrobban az agyam az idegtől, felhagyok a közeledéssel és fegyverem egyik pengéjét leszúrom a földbe, majd karba font kézzel lehunyom szemeimet. Akármennyire is felpörögtek az események, muszáj vagyok kicsit belülre is koncentrálni, különben nem tudom megőrizni a hidegvérem. Amikor valaki rébuszokban beszél, legszívesebben megragadnám a grabancánál és megráznám, miközben a képébe ordítom, hogy ember, beszélj már érthetően. De nem, Anatole nem ilyen. Anatole a vigyori, jópofa hülyegyerek a többiek szemében, aki nem emeli fel a hangját indulatosan, aki a végtelen nyugalmáról ismert, akit nehéz kiakasztani. Az edzőmtől tanult nyugtató légzésgyakorlatokat végzem, miközben folyamatosan fogadom be az elhangzott információkat és aprólékosan dolgozom fel azokat. "Belerángattad őket a végzetükbe" "A végzetükbe" "a rendszer kitöröl". Ez a kis libus belerángatott minket valami Kayaba féle ármánykodásba, amibe mi önként és dalolva csatlakoztunk. Príma, lehetne még ennél is rosszabb? Mi ez a hideg a talpam alatt? Ez belőlem jön?
Kinyitom a szemeimet, majd azt látom, mintha megfagyott volna körülöttünk a talaj. Az eső szakadatlanul esik, az égből viszont valami izék "potyognak". Tápos Tamás szerint ezek fejvadász mobok... hát tényleg lehet rosszabb. Veszélyforrások? Mi? A rendszerre? Mert hogy ő és wáhh, itt egy Hadész is most már... szóval őK nem csoda, hogy veszélyt jelentenek a rendszerre. Lehet vírusok, akik exp-ket zabálnak, attól ilyen vp-k. Na de mi? Mi semmi rendszerelleneset nem tettünk! Mégis milyen veszélyt jelenthetnénk a magunk nevetségesen alacsony szintjével az 5. szinten a 100-ból. Ha tehetném, most kézen fognám Mirikát és húznék haza. De nem lehet, hisz az életünkért kell harcolnunk. El vagyok ragadtatva... Arra viszont nincs időm, hogy lehívjam a menüm és aktiváljak egy teleport kristályt, mivel cseszett nagy lombos fák kezdenek el felénk száguldani. Fák! Én komolyan mindjárt eldobom az agyam... Mirika közben kiosztja a párokat, én katonásan a fejemhez emelt kezemmel intek, hogy vettem az adást. Tudom, hogy mikor kell csendben maradni és hagyni, hogy a kockák osszák a parancsokat. Nem sok RPG-vel volt dolgom életem során, ezért félő, hogy sosem leszek igazán jó stratéga, s ilyen személyt illetőleg úgy vélem hiány van a céhemben is. Fel kéne vennem egy tábornokot xD Megragadom a földbe szúrt fegyverem, majd aktiválva akrobatikámat, megpróbálok eltáncolni a felénk száguldó fatörzsek elől, miközben köpenyem szegélyét megragadva igyekszem védeni a szemeimet a kisebb ágaktól, amögül kukucskálok ki. Ha szükséges, nem vagyok rest bevetni a fegyveremet sem, bár nem igazán faaprításra tervezték, de ki tudja, hogy a SAO-ban hogy működik a favágás. Lehet egyetlen jól irányzott csapás elegendő és kettéhasadnak. Ami viszont ennél aggasztóbb, hogy milyen mobokkal állunk szemben, amelyek egyikének elintézéshez a szmokingos és a kaméleon is kell!?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Pént. Május 17, 2013 10:40 pm

A nagy darab fák gyökerestül kitépve repülnek felétek, s látszólag nincs vége az áradatnak, de egyszer csak mégis abbamarad és mikor az utolsó törzs is recsegve terül el a fagyott földön. Mondhatnám, hogy kísérteties csend telepszik rátok, ha az eső zuhogása nem törné meg minduntalan. Korábban elfelejtettem megemlíteni, azt, amire Anatole hívta fel a figyelmemet: teleport kristályaitok nem működnek, csak akkor, ha elég messzire távolodtok el a két jövevénytől. De milyen messze lehet az a távolság, ha már most nem tudjátok használni..?
A fák törzsei mögött pillanatnyi menedékre bukkanhattok, ha éppen nem akartok feltűnősködni. De ki tudja mennyi haszna van, hisz' bizonyára tudják, hogy itt vagytok.
Az eső és jégcseppek függönyén át két alakot pillanthattok meg ezüstös páncélzatban. Egyikőjük egyes elemei pirosan fénylenek, míg a másiknak kéken. Biztosra vehetitek, hogy ők ketten jöttek le az egéből fényes pontként.
Hátukról pallost emelnek le és szépen, egyenletesen menetelnek egymás mellett, olyan jó katonásan!
- A piros az erősebb... - szólal meg az öltönyös férfi - Kétszer annyi fát vágott hozzánk, mint a másik, de ne aggódjatok, vele majd mi foglalkozunk... ...Ő meg velünk. - közli veletek kurjantva, aztán leül az egyik fatörzsre és elszívja a maradék cigarettáját.
A piros mob azonban úgy tűnik máris neki akar kezdeni a "mulatságnak", mert bal tenyerét mutatja a férfi felé, minek közepén egy piros gömb jelenik meg, mely egyre csak nő addig, amíg el nem éri egy focilabda méretét. A következő pillanatban ez a labda egy nagy dörrenés kíséretében kilő és villámgyorsan kezd száguldani az öltönyös felé, aki nyomban felpattan erre a lépésre. Megmarkolja a fát, melyen eddig ült, s szinte lehetetlen módon úgy felemeli, mintha csak egy lapát lenne. Az okosabb játékosok akár azon is morfondírozhatnak, hogy ezt amúgy bárki meg bírja csinálni, csak a megfelelő szintű súlyemelés szükséges hozzá. Az öltönyös irányba állítja a fát és nagy sebességgel elhajítja azt. A két "lövedék" út közben találkozik és egy nagy robbanás kíséretében kioltják egymást. A keltett lökéshullám egy rövid időre megváltoztatja még az eső irányát is. A robbanás közelében felolvadt víz, amint eltűnik a tüzes pokol, újra lefagy.
A nagy füstfelhőből a két mob alakja tűnik ki, ahogy folytatják a menetelésüket. Még pár méter és a piros irányt váltva az öltönyös és Hadész felé veszi az irányt, de immáron rohanva, fegyverét készenlétbe helyezve. Még láthatjátok azt, ahogy a fejvadász újabb labdát teremt tenyerébe, s Hadészt, aki egy földből gyúrt falat emel ki a talajból, de utána elnyeli őket az újabb robbanás, majd az azt követő füstfelhő. Dörrenéseket, dulakodás hangjait továbbra is hallhatjátok.
Ami számotokra lényegesebb, hogy a kék mob felétek indul meg, szintén pallosát forgatva, de ő nem süt el semmilyen extrém erejű támadást. Legalábbis nem adja jelét, hogy készülne rá...

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Pént. Május 17, 2013 10:53 pm

Na akkor! Ahogy ígértem, rész-jutalmazás következik!

Most kezdődött el tizedik (10) kör, ami 50 xp. E mellé jár 60 arany. Tehát:

Mindenkinek:
  • + 50 xp
  • + 60 arany


Jártasságok után nyersanyagok és receptek, illetve céhjutalmak a küldetés végén járnak, így azok most elmaradnak.

Erre a körre most van időtök reagálni, nem kell elsietni. :] Folytatása következik visszatértemkor!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Május 28, 2013 7:28 pm

A fókuszaim segítségével elég sok mindent láttam. Többek között Alexet is, de ez nem jelenti azt, hogy ki is tudtam kerülni buldózeres letarolását. Derekam halk nyekkenéssel adta meg magát neki, hogy most bizony az oldalról jövő vertikális nyomásnak engedelmeskedve Libusé-val és Alex-szel együtt mi elterülünk. Egyáltalán nem örültem a fiú döntésének, ezzel jelentősen csökkentette a mozgásterünket, és kitett minket a vak szerencsének: ennyi erővel egy randomizálóba is bedobálhattuk volna, hogy kit találjanak el a fák, és kiket nem. Arról nem is beszélve, hogy láttam, igenis láttam, ahogy az íját is elhagyta. Nem voltam hajlandó nem felhúzni magam rajta. Morgásomat jelen helyzetemben azonban legfeljebb mohák, animált bogarak és néhány pixeleződő fű hallgatta volna meg. Esetleg Libusé lába, ha a fókuszaim segítségével jól láttam, hogy éppenséggel hogyan sikerült elterülnünk. Első dolgom, mikor végre feltápászkodhattam, a tagadás volt.
Az én nyilaim elé aztán senki ne merjen állni! – horkantottam. Újabb pirospontot szerzett a kislány, amikor láthatóan nem is próbált a közelembe férkőzni, hogy engem védhessen. Nincs szükségem egy bazi nagy holttérre előttem. Az ilyen döntések is jellemzőek Mirikára… neki élő páncél kell. Pfej! A békesség érdekében azonban inkább csendben maradtam. Majd most meglátja, hogy ki a szóló íjász!
Természetesen a pirosra pályáztam az elhangzott információk után, azonban be kellett látnom, hogy adminisztrációs jogkörük van, jobb, ha rájuk hagyom. Abban reménykedtem, hogy vészhelyzet esetén akár törölni is tudják ezeket a túlskillesedett mobokat, de aztán rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg ha ilyen egyszerű lenne, nem fordítottak volna ennyi energiát a likvidálásukba. Talán nincs hozzáférések az ilyen egyedek forráskódjához, vagy szimplán le vannak korlátozva. Bárhogyan is van, szemet vetettem az erejükre.
Fókuszaimmal pedig a mobok harci stílusára. Nyilván nevezhetjük definíciószerűen akár epikusnak is a közöttük kialakult párbajt, bár nem egészen értettem, hogy egy fa milyen pluszokat adhat, hogy megéri használni, de aztán be kellett látnom, hogy blokkolásra tényleg megfelelőbb lehet, mint egy kard mondjuk.
A kék lovag, merthogy magamban így neveztem el, nem mutatott ehhez hasonló aktivitást. Reméltem, hogy ez így is marad, és akkor van esélyünk. A nyilakat sorra helyeztem az íjamra, és tüzeltem is. Közben szándékom szerint lopakodás jártasságomat kihasználva léptem ki az „élbolyból”, hogy senki ne kerülhessen a nyilaim elé. Nem mintha közvetlenül akartam volna konfrontálódni a balekkel. Szándékom szerint egy kört írtam volna le körülötte, hogy tisztás távolságban maradjak, és mégis fedetlen felületet kereshessek rajta.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Szer. Május 29, 2013 8:42 pm

Meg kell hagyni, rohadt félelmetes volt a felénk repülő fák látványa, főleg úgy, hogy én is a levegőben voltam jó néhány másodpercig, amíg csodával határos módon kiszabadultam a kutyaszorítóból. Köszi szépen, akrobatika, most megmentett a jelentős életpontveszteségtől. Pillanatra ledermedtem. Nem attól mentett meg, hogy kilapítsanak a fák. Bakker, komolyan mondom, túlságosan rá vagyok állva erre a játékra :/ Akárhogy is, oldalra vetve magam gurultam még egyet-kettőt, így pozícióba kerültem végre. Elég kemény volta föld, de ugye megfagyott, vagy mi, szóval nem volt meglepő, csak kényelmetlen. Lévén a fák özöne megszűnt, volt alkalmam körbepillantani. Úgy tűnt, mindenki megúszta ezt a... hát, elég látványos bemutatót ép bőrrel. Reméltem, hogy nem fog senki sem akadékoskodni a beálló nyugalomban, egyedül a szakadó eső kopogott a sisakomon.
- Yosshi, van fedezékünk - konstatáltam örömmel, és bepattantam az egyik fa vastag törzse mögé. A távolban hamarosan feltűntek ellenfeleink, amit Mr. Elegancia is megerősített. Piros az övék, kék a miénk. Fain. Humanoid mobok, vastag páncélzattal és sword skillekkel. Hát nem örültem neki, viszonylag haladó mesterséges intelligenciáknak tűntek a magasabb szintekről. Hirtelen kételkedni kezdtem benne, hogy a három frontharcos tuti mindenre elég dumám mennyire lesz helytálló, de mégiscsak hatan vagyunk egy ellen, szóval talán az odds velünk van mégis. A "piros" alak máris támadásba lendült, szerencsére elvonta rólunk a figyelmét a mindentudó fazon. Viszont a becsapódás ereje, meg amiket műveltek... hát, nyeltem egyet, mit tagadjam? Ha a másiknak csak fele ennyi ereje van, szívni fogunk >.>
- Szóródjatok szét, és támadjunk összehangoltan. Mutassuk meg nekik, hogy van csapatmunkánk! - kiáltottam fel, majd féltérdre álltam, és egy nyilat helyeztem az íjam húrjára. Megfeszítettem, és tüzeltem, akárcsak Ranmaru, és reményeim szerint a szőke srác is így fog tenni. És míg a nyílzáporral foglalkozik az ellenfelünk, addig Anatéknak jó esélye van rá, hogy három felől támadva nehéz helyzetbe hozzák ezt a valamit. Csak legyen meg az összhang. A fedezet készen állt, nyilak sora reppent elő. Igyekeztem nem odafigyelni a másik harcra, nehogy elterelje a figyelmem és mellélőjek.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Május 30, 2013 6:27 pm

Bakker, mégis honnan látta a szmokingos, hogy melyik vágott hozzánk több fát? O.o El se látok addig! Kissé idegesítő, hogy amíg az a két full páncélos, pallosos tag felénk masíroz, addig Tápos Tamás komótosan cigizget az egyik fatörzsön csücsülve. Már köszörülném is torkomat, hogy epés megjegyzést tegyek neki, amikor is felpattan, felkapja a fatörzset és elhajítja. Az állam leesik és úgy kell felkanalaznom, főleg, mikor a fatörzs végül egy fénygömbbe csapódik bele, s az ezáltal gerjesztett lökéshullámtól meginogok kissé. Megrázom fejem és pislogok párat, hogy fel tudjam fogni a történteket, de eddigre a két mob már elkezd rohamozni. A piros fejvadász tenyeréből jönnek ki ezek a fényszerű lövegek, mint Vasembernek Hadész és Tamáska már kezelésbe is veszi. A megbeszéltek alapján ránk hárul a kék mob leszedálása.
Bármennyire is nehéznek bizonyul, megpróbálom kizárni a távolabb folyó összecsapást és kizárólag a mi ellenfelünkre koncentrálni. Eszem ágába sincs a három íjászunk íjainak hatósugarába állni, s bár gyorsaságommal általában nem vagyok elégedett, úgy hiszem Hinarinál és Libusénál azért fürgébb vagyok, így az összehangolt támadás érdekében a legnagyobb kerülővel közelítem meg a kék fejvadászt. Egyszerre vagyok tank és dps is, ideje kihasználni ezeket az adottságaimat, amire pláne szükség van most, mivel a csapatunk fele távolsági harcosokból állt. Fogalmam sincs milyen trükköt használhatnék a fejvadász ellen, aztán beugrik valamit. Akár meg is sokszorozhatnánk az támadó csapatunk létszámát! Fogalmam sincs, hogy ez a fejvadász mennyire fog átlátni a próbálkozásomon, mert ha tényleg olyan intelligens mob, mint amilyennek hiszem, akkor elpocsékolom a kristályom. Nem én akarom bevinni az első sebzést, mert ki tudja milyen csalafintaságot rejteget ez a mob, jó lenne látni Mirika és Ran magas sebzése mennyit szed le az ellen életsávjából. Én mindenesetre igyekszem minél közelebb kerülni hozzá úgy, hogy egyik csapattársamat se hátráltassam, közben elhasználok egy Farkasagyar kristályt, melynek következtében 14 ezüstszőrű farkas jelenik meg és megrohamozzák a kék mobot. Sebezni nem sebeznek rajta, de zavaró hatásúak, hátha ez segíti a többieket a manőverezésben.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Hinari on Csüt. Május 30, 2013 9:52 pm


Kezdeti ijedtségemben még a szememet is elfelejtettem becsukni, így pontosan láttam, amint az egyik, a társainál egy kissé vaskosabb és barátságtalanabb ág egy centire húzott el az arcomtól. Aztán mégegy és mégegy, amíg végül meg nem szűnt az áradat, és én nem kapkodtam levegő után, féltérdre ereszkedve az egyik törzs mögött.
Azt hiszem, túl gyorsan történt, nem voltam felkészülve rá.
Érdeklődve tekintgettem oldalra, megpróbálva kistilabizálni a csapatot ért veszteségeket, ám így első pillantásra senki sem szenvedett el komolyabb sérülést. Ennek tudatában meg is nyugodtam egy kicsit, ám az érzés hamar elillant, amint feltűntek a kidobófiúk, fényes, feltűnő páncélzatban. Támadnunk kellett volna, mielőtt ők teszik meg, de az előző esetből tanulva inkább nyugton maradtam, és megvártam az élharcosok reakcióját. Mirika utasítására csak bólintottam, kardom fél kézre fogtam a gyorsabb és problémamentesebb haladás érdekében.

Nem figyeltem a másik küzdelmet. Bár a robbanások és az ezek következményeként fel-felébredő lökéshullámok befolyásolhatták volna a hozzáállásomat, mégis úgy gondoltam, a piros lovag nem a mi dolgunk. Ha ezt elintéztük, és az még mindig él, akkor lehet vele törődni, addig nem. Tekintetemet végigjárattam a többieken, elidőzve kicsit Alexen és Libusén, majd a három frontharcos után én is megindultam. Ran mozgásmintázata egyértelműnek és kiszámíthatónak tűnt, Mirika gyakorlatilag egyhelyben volt, így leginkább Anatot tartottam szemmel, aki iszonyatos sebességgel került ellenfelünk másik oldalára. Elindultam. Gyorsan, sebesen, amennyire csak a pontjaim engedték, fél szemmel a páncélost, fél szemmel pedig a környezetet elemezve. Ekkor azonban a semmiből farkasok jelentek meg, ám mivel célpontjuk egyezett a miénkkel, hamar kitaláltam, hogy nem árthatnak nekem. Közelségük ezzel szemben adott egy remek ötletet, s amikor az egyik semmivé vált, már tudtam, mit fogok csinálni. Az egyik árny nyomába szegődtem, a lehető legtávolabb a macskástól, és abban a pillanatban, amikor az állat rávetődött volna – sok más társával együtt – a lovagra, egy szúrást indítottam mögüle, a kék lovagot célozva. Értelemszerűen a fegyverem a farkast is elporlasztotta, ami eddig fedezéket nyújtott, ám – mivel bőven volt mire figyelnie ellenfelünknek – úgy gondoltam, talán sikerül annyira a kristály általi elterelő hadművelet, hogy az alig fél méterre lévő, a farkas teste mögül érkező pengét már nem lesz képes időben lereagálni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Május 31, 2013 4:29 pm

Az egész egy elszúrt, álomszerű fantasy. Igen. Egészen biztos volt ebben a ténymegállapításában, és mivel az, nem is lehetett komolyan venni az egész elszúrt jelenetet. Már ott kezdődött a kavarc, amikor az égből pottyant manócskák a közeli erdőt célozták meg, nem őket. Ebből persze minden épeszű ember arra következtet egyből, hogy fatörzseket fognak a fejükhöz vágni, hátha kilapul valamelyik. Jah nem, csak életpontot veszít. Surprised Hát persze, hogy így gondolkozik egy logikus személy, nem igaz? Surprised Első dolga volt, már azután, hogy megkereste a kiesett szemgolyóit, illetve az állát valahol a földön, vetődni egyet. Egy olyan szép nagyot, mint a filmekben. Az, hogy ott volt a közelében Ran meg Libu kisasszony, az már igazán semmiség. Őket is vitte magával. Mert ugye, egy magára és másokra odafigyelő, értelmes, logikus személy, nem csak a saját életét menti a száguldó fatörzsek elől, hanem a társaiét is. Egy valahol mögöttük lelte mondhatni egy ideig állandó helyét, egy fatörzs pedig kissé sréjen, mögöttük állt a földbe és vágódott el elöttük hosszában.
Alex egész egyszerűen nem mozdult egy jó darabig. Amikor megszólalt Mr. Bond, épp csak felvetette a fejét, hogy kinézzen a fatörzs mögül. Az íj kicsivel messzebb volt, a lovag felé, de ez neki egy pillanatra sem ugrott be. Még hogy íj, mikor ilyen fontos és veszélyes dolog zajlik körülöttük. Akkor már egy kard jobban elkélne, de mivel kezében ilyesmi nem lehet, és az íj nemvolt nála, akár puszta ököllel is... ó-óóó ilyesmiről szó sincs, mivel a Star warsos, lézerharc kontra egész fa jelenet tanúja lehetett, erről nagyon gyorsan letett.
Fél térden állva a fa törzse mögül kandikálva ki, mármint annak védelme mögött figyelte ezt az álomszerű, fantasys őrületet, és rájött, hogy ő itt nem rúg labdába. Valahogy ez volt az érzése. Erőssen.
>.<"" - Mi a frászkarika van itt?... Neutral
Csak fogta a fejecskéét, míg a vörös Terminátor lődözgetett és csépelte a két fős magán vp brigádot, s egyre idegesebb lett a kék közeledésére. Ran intézkedése ugrasztotta ki, vagy nem is. Mirika kislányos hangja, ahogy elszántan osztogatja a parancsokat. De hát nem látják, hogy ezek itt nem emberiek? o.O
Ezek szörnyetegek! /o\ Nem inkább menekülni lenne a leghelyesebb? Csakhogy ebben a fejetlenségben még a hazatérés kristály se jutott eszébe, nem mintha hallotta is volna, hogy működik e az, vagy sem.
Feláll, ekkor már Anat is akcióba lendül. Rászegeződik a tekintete Hinarira, ami olyan összhatást mutat, ráadásul az arckifejezésé leírhatatlan, mint aki mindjárt fut. Ez az állás beszélni tud.
Meg fogunk halni! ⊙◇⊙'
Meneküljünk! \(*0*)/
Aztán Hinari chan is otthagyta. Hátra fordul Libusehoz, és olyan világra unott fejjel tette fel a következő mondatot, mintha nem is lenne érdekes, bár... nem is volt az.
- Hova hoztál minket?...(◎_◎)

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Szomb. Jún. 08, 2013 9:45 pm

A kék lovag mindenki támadását blokkolja kardjával, vagy szabadon lévő kezével.
statjaitok:
Anatole Saito:
Élet: 15
Fegyverkezelés: 15
Erő: 33
Kitartás: 11
Gyorsaság: 21
Speciális képesség: 10
Páncél: 17

Halász Alex:
Élet: 10
Fegyverkezelés: 14
Erő: -
Kitartás: 7
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 3
Páncél: 14

Hinari:
Élet: 14
Fegyverkezelés: 15
Erő: 10
Kitartás: 7
Gyorsaság: 20
Speciális képesség: 15
Páncél: 13

Mirika
Élet: 13
Fegyverkezelés: 28
Erő: -
Kitartás: 7
Gyorsaság: 31
Speciális képesség: 11
Páncél: 16

Tatsuki Ranmaru
Élet: 12
Fegyverkezelés: 39
Erő: -
Kitartás: 11
Gyorsaság: 30
Speciális képesség: 7
Páncél: 6


Sorrend (a gyorsaság alapján):
Mirika
Kék Lovag
Tatsuki Ranmaru
Kék Lovag
Anatole Saito
Kék Lovag
Hinari
Kék Lovag
Halász Alex
Kék Lovag

Lebontva:
Mirika (Sebzés: 14, minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Kék Lovag
Tatsuki Ranmaru (Sebzés: 20, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Kék Lovag
Anatole Saito (Sebzés: 33, minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia)
Kék Lovag
Hinari (Sebzés: 10, minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Kék Lovag
Halász Alex (Sebzés: 7, minden 4. körben pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képességét nem használhatja)Kék Lovag: full élet, full páncél

Mirika: 65 hp, 16 páncél
Tatsuki Ranmaru: 60 hp, 6 páncél
Anatole Saito: 75 hp, 15 páncél
Hinari: 70 hp, 13 páncél
Halász Alex: 50 hp, 14 páncél

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Vas. Jún. 09, 2013 3:21 pm

Fain, menni fog ez! Nii-chan ötlete zseniális volt, ebben a farkasáradatban tuti nem lát majd semmit ez a bigyó, és akkor jó esélye van mindegyikőnknek szépen lezúzni. Nyilak reppentek, pengék suhogtak és csattantak, amiből ugyan semmit se láttam, de azért biztos voltam benne, hogy amikor a porfelhőből kiesik a páncélos, hiányozni fog egy jó adag az életsávjából. Nos, nem így lett. Egy karcolást sem ejtettünk rajta.
- Pfff... - Megnyilvánulásom nem az intelligenciám magasröptű szikrája volt, de tökéletesen kifejezte, mennyire gáz volt ez az egész. Én mondjuk jól elvoltam a fa fedezékében, meg mi sem szenvedtünk el sérülést, de azért na. Mi az, hogy nem sebeztük meg?! A zanyád! Előhúztam egy újabb nyilat, ám ez most másképpen villant fel, mint a többi, ahogy beillesztettem az íjam húrjára. Muszáj volt bevetni a nehéztüzérséget Rolling Eyes Igyekeztem az ég felé célozni vele, ami mondjuk nem volt túl egyszerű úgy, hogy a szememet mindenféle jégdarab akarta kiszúrni, de valahogy csak-csak aktiváltam a képességem, és a felreppenő nyílvessző reményeim szerint négy felé fog szét esni és megáldja a többieket *>*


// Támadás helyett képességhasználat. Ha megdobom, a többiek +6 sebzést kapnak a következő támadásukhoz //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 09, 2013 3:21 pm

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Vas. Jún. 09, 2013 3:36 pm

A képesség használat sikeres.

A Kék Lovag 15 pontot sebez Ranmarun.

Tatsuki Ranmaru következik.


Kék Lovag: full élet, full páncél

Mirika: 65 hp, 16 páncél
Tatsuki Ranmaru: 51 hp, 0 páncél
Anatole Saito: 75 hp, 15 páncél
Hinari: 70 hp, 13 páncél
Halász Alex: 50 hp, 14 páncél

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Pént. Jún. 21, 2013 9:44 pm

Az elnyúló hiányzások miatt műsorváltozás.
A harc hevében talán csak kevesen veszik észre, hogy egy új jövevény is csatlakozik a lovagverő brigádhoz. A semmiből tűnik fel, mint a nyári zápor. Feje fölött újabb meglepődésre okot adóan indikátor nincs jelen, ruházata pedig merőben eltér a játékosi páncélzattól; egyszerű hétköznapi pulóvert hord farmer nadrággal és vászon cipővel.


Nem vacakol sokáig, kezébe egy kardot "varázsol", majd belesuhint a levegőbe. A penge nyomán fehér színű hasadás nyílik meg, mely elképesztő gyorsasággal tör a Kék Lovag felé, aki még a fegyverét is alig bírja védelmére emelni. A támadás elsodorja, mint szörfözőt a cunami. A srác azonban itt még nem fejezte be. Egy óriási ugrást követően a lovag mellett landol, kibe máris belemártja a kardot többször is. A fejvadász szinte tehetetlenül veszít el rengeteg életpontot, ahogy az újabb és újabb vágások pirosan izzanak fel páncélzatán. Ezt azonban gyorsan megelégelve kitör a sorozatos csépelés alól, s több kisebb ugrással el is távolodik a fiútól.
Az öltönyös "vp" és Hadész ellenfele, a Piros Lovag is feltűnik kisvártatva hasonló magatartást mutatva.
- Parancs; visszavonulás. Folyamat inicializálása. Végrehajtás. - szavalja mély, gépies hangon a piros fényekkel mintázott fejvadász, majd mind a ketten ragyogó fénygömbökké materializálódnak, s ahogy lejöttek, most úgy lebegnek fel a körkörösen forgó vihar belsejébe. A víz felolvad, az eső hevessége alábbhagy. Úgy tűnik elmentek.

- Stratos! - kiáltja szinte sikítva a boldogságtól Libuše, ki lélekszakadva rohan a sráchoz. Könnyekre fakadva öleli, csókolja, szereti.
- Sajnálom, hogy eddig tartott ideérnem. Eizo adott le nekem vészjelzést. Istenem, ha tudtam volna, hogy ez lesz belőle... - öleli viszont ő is a lányt.


- Már értem miért tűntél el olyan hirtelen... De mégis... - Libuše hangja a mondat közben egyre jobban elhalkul, így fény nem derül arra, hogy mit akarna mondani, bár bizonyosan csak aggódását akarta volna szavakba önteni.
- Tudom azt is, hogy nem vagy játékos. Hogy nem vagy ember... - minden egyes szavával egyre erősebben szorítja, gyűri a fiú pulóverét.
- Program vagyok. Sajnálom, el kellett volna mondanom korábban. - szabadkozik Stratos, de Libuše határozottan megrázza a fejét, majd nyom egy csókot a fiú ajkaira.
- Nem számít, hogy valójában mi vagy. Én akkor is szeretlek... - a lány ezen szavaira Stratos még csak erősebben öleli át.

- Köszönöm nektek, hogy vigyáztatok rá és segítettetek neki. - fordul felétek, a játékosok felé a srác. Közben az öltönyös Eizo és az alvilág ura, Hadész is csatlakozik a bandához, mindkettejük arcán elégedett mosoly ül...

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Jún. 24, 2013 2:08 am

És lazán kivédi a támadásokat... bár nem is tudom mit vártam. Ugyan miért is hihettem azt, hogy a hevenyész farkasos trükköm bejön az überhightechkiberszuper fejvadász ellen. Ezek olyan vépék lehetnek, hogy messziről kiszagolják a kristályokat és a potikat. Pedig olyan szépen összedolgoztunk Hinarival, az íjászaink pedig alaposan megsorozták, s mindez hasztalan. De ha ennyire értéktelenek a halálpontos nyílvesszők is, akkor mégis mi lehet a megoldás? Magamban már elkezdem fogalmazni a fohászt, amit Hádészhoz és Tápos Tamáshoz intéznék, hiszen bármennyire is jó harcosok vagyunk mi öten, ezek ellen az ördögi programok ellen úgy tűnik csak hasonlóan magas szintű programoknak van esélyük. Akkor mi miért lettünk belekeverve ebbe az egészbe? Úgy tűnik igencsak meggondolatlanok és nagyképűek voltunk, mikor annak a sírdogáló lánynak igent mondtunk. De hát mégis ki gondolta volna, hogy a harmadik szinten ilyen lények fognak grasszálni. Asszem bepánikoltam, a fene egye meg...
S mire erőt vennék magamon és lendületet a fegyverem forgatásához Mirika képességével felturbózva, agyam pedig ezerrel kattog a megoldáson, érkezik a megmentőnk, mint a mesékben. Amikor a hősök már kudarcot vallottak, akkor jön egy igazi hős és elsöpri a gonoszt. Azt hittem, ilyen tényleg csak a filmekben van, de amit ez az érkező srác leművel a csatatéren, azt káprázatos! Figyelmeztetnem kell magam, hogy pislogjak is, hátha tényleg csak a szemem viccel meg a sok villanás és röpködő fa után, bár nem mintha azok túl valósághűek voltak. Ehh, eleve, mi a valósághű idebent? Óriási dögök ellen küzdünk rendszeresen a bosstermekbe, amik gyerekjátékok ezekhez a magas szintű programokhoz képest.
Akkor lepődök meg viszont csak igazán, mikor ez a bizonyos újabb vp idegen, aki szétzúzta az imént a fejvadász bagázst, s elűzte őket a faggyal együtt, most Libussal borul össze. Ő lenne Stratos? S ahogy a kérdés megofgalmazódik bennem, a bőgőmasina úgy ejti ki a fiú nevét ismét könnyek között. Öhm, de ki az az Eizo? Tápos Tamás? Végül is ki más adhatott le vészjelzést, aki nem Hádész, márpedig a bagós eddig nem mutatkozott be, szóval kizárásos alapon ő lehet. Értetlenül állok a szituáció előtt, s minthogy olybá tűnik, veszély nem fenyeget, ismét földbe szúrom a fegyverem magam előtt és elgondolkodva dörzsölgetem az állam. Tehát a logikázásom valahol helyesnek bizonyult, valóban csak egy program győzhette le a fejvadász programokat. Sajnálom azért egy kicsit a lánykát, mert ha egyszer vége lesz a játéknak és kijutunk, akkor én odakint is folytathatom az életemet Vioval, míg Libuse a SAO pusztulásával örökre elveszti Startost. Pontosan ugyanezért vannak nehéz helyzetben az idomárok is, s éppen ezért lesz nekem is nagyon nehéz majd búcsút vennem Aldotól. De ez az élet rendje, csak éljük meg azt az életet. Egyáltalán elpusztul ez a világ, ha kivisszük a játékot? Egy biztos, jó lecke volt ez az egész arra, hogy körültekintőbben válogassam meg az elvállalandó küldetéseket.
- Nos, igazán nincs mit megköszönnöd, a meló javát te végezted el, szóval talán nekünk illene köszönetet mondani... - Azért mégis nehezemre esett valóban kimondani a köszönömöt, elvégre nem mi hoztuk a nyakunkra a bajt, hanem a szívszerelme. no de most már kár felhánytorgatni ezt a dolgot. Ám vannak még kérdések bennem, amiknek egy részét nem illik feltenni, viszont van, ami mellett nem hunyhatok szemet. - És most hogyan tovább? Ezek a fejvadászok tovább fognak üldözni benneteket? Esetleg minket is, mert belekeveredtünk? Egyáltalán el lehet ezeket pusztítani valahogy? Sajnálom, ha kicsit túl vehemens vagyok, de szerintem te is értetlenül állnál a helyzet előtt, ha a helyemben lennél.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 27, 2013 10:11 pm


Annyira, de annyira igazságtalan volt mindez. Tökéletes volt a taktika és az együttműködés, végre valahára, nem úgy mint az előbb, erre… mintha semmi nem lettem volna. Se én, se a szabdalóm, olyan könnyedén hárította, hogy az már nem emberi. Mondjuk ezen így végiggondolva nem is csodálkoztam, de a tudat attól még rendkívül zavart.
Rohantam is el onnan, mint akit üldöznek, talán reflexből még a képességem is bekapcsoltam, hogy gyorsabb legyek. Időnként persze hátrapislantottam, láttam hogy a többiek se találnak, valamint a szemem sarkából kiszúrtam a furcsa nyílvesszőt is, ami valószínű Mirika képessége lehetett. Mindettől függetlenül a kék lovag továbbra is ott állt középen, s már pördültem is volna amikor egy fehér fénynyaláb suhant el mellettem, halálpontosan becélozva ellenfelünket. Meglepetten torpantam meg, és néztem végig a többieken, ámde egyikük se volt túl cselekvőképes állapotban. Egy fiú tűnt fel. Látszólag minket jött kisegíteni, ami szintén az igazságtalanság haloványabb kategóriái közé tartozott nálam, hiszen elég súlyosan éreztette velünk, mennyire gyengék vagyunk, és hogy valószínű mind meghaltunk volna, ha ő nem ugrik be az utolsó pillanatban. Jobb szerettem volna, ha nekünk sikerül valahogyan legyűrni a fejvadászt, egy győzelem talán adhatott volna némi motivációt, de így… meg kell hagyni, most még a maradék önbizalmam is elpárolgott. Lehangoltan szúrtam a földbe a kardom, és támaszkodtam rá, majd Alex tekintetét kerestem, és vállat vonva rámosolyogtam. Hát ennyik vagyunk mi. Semmi új.

Azt azonban nem tagadhattam, hogy jó volt az egymásra talált párra nézni. Érdeklődve figyeltem őket, elraktározva minden információt, amit megtudtam, neveket és érdekességeket egyaránt. Egy program képes minderre? Szeretni, érezni? Bár, a mai hipermodern világban…
- Ühüm – ennyit bírtam kinyögni egyelőre, egyetértve Anattal, miközben kissé közelebb lépdeltem az összegyűlt csapathoz. Többet kár is lett volna hozzátenni, a fiú mindenre gondolt, és mindent megkérdezett, ami engem is érdekelt. Néhányszor azért még felnéztem az égre, biztos ami biztos alapon, bár logikusan, ameddig Stratos és a többiek itt vannak, nem eshet bántódásunk. Egyszerűen, túl erősek, még Kayaba vadászainak is. De mi lesz, ha egyedül maradunk?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Mirika on Vas. Júl. 07, 2013 6:02 pm

Pfff, persze hogy Ranmarura ugrott rá ez a kéken világító lovagbigyó, de mire bármelyikünk is reagálhatott volna, beugrott a képbe valami... valaki... Úgy igazából akkor tudatosult bennem a dolog, amikor az ellenfelünket lekaszálta jóformán. Hozzá se tudtunk eddig érni, erre jön az ismeretlen és simán hátraszorítja. Dafuq? Itt vagyunk hárman a frontharcosok krémjéből, erre hozzá se tudunk szagolni ahhoz, ami történik körülöttünk. Tiszta jó, éljen a rendszer hatalma \o/ Szép lassan felegyenesedtem és előbújtam a fatörzs rejtekéből, miközben a két humanoid mob menekülőre fogta. Menekülőre fogta... ilyet se pipáltam még, heh. Legalább az eső alábbhagyott, nem mintha nem áztunk volna szanaszéjjel amúgy, szóval mit se számított Rolling Eyes
Ahogy előrébb léptem, úgy tűnt fel, hogy az új jövevénynek sincsen indikátora, ami azért sok mindent megmagyarázott. Nagyot sóhajtottam és levakartam a fejemről a sisakot, eléggé kényelmetlen cucc tud lenni. Az előttem lezajló jelenet viszont úgy körülbelül teljesen taccsra vágott, hiába hallottam már olyanokról, akik teljesen belebolondultak ilyen virtuális barátnőkbe, de azok pasik voltak. Libuse meg csaj, hé! Hová fajul ez a világ? Ekkora kocka nem lehet egy lány sem ._. A következő az lesz, hogy valaki a petjével köt házasságot? Megráztam a fejemet, annyira abszurdnak tűnt a dolog. Egy program meghódított egy csajt. Vagy fordítva. Tudom is én, de ezt a mondatot ízlelgetve úgy kábé felállt a szőr a hátamon is. Anat közben szokás szerint magához ragadta a szónoklás jogát, olyan aggályokat megfogalmazva, ami nekem eszembe se jutott. Nekünk annyi, ha ilyen magas szintű mobok fognak ránk vadászni, ez nagyon gáz :/ Minden nap egy bossharc lesz~ ♪ Nekem igazából csak egy kérdés motoszkált a fejemben.
- Mi az úristent kerestek ti itt, a 3. szinten? Nem tévedtetek el egy cirka 20-30 szinttel? :/ - pillantottam elsősorban Mr. Eleganciára és alvilági haverjára, a párocskát nem igazán volt kedvem noszogatni. Hadd legyenek... egymáséi... a program meg az ember... Oké, ez nekem sok...

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Hétf. Júl. 08, 2013 9:47 pm

Kidobom Anatole keresését!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 08, 2013 9:47 pm

The member 'Eizo' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Henzon on Hétf. Júl. 08, 2013 9:48 pm

- Nem kell aggódnod, a fejvadászok békén hagynak, ha nem mutatkoztok velünk. - feleli Anatole kérdésére Hadész, átragadva a magyarázás lehetőségét az éppen száját szólásra nyitó Stratostól.
Mirika kérdésére mindenki csak a fejét vakarja, egyik program sem érti, hogy mire gondolhat a lány.
- Teljesen mindegy hanyadik szinten vagyunk, ha a fejvadászok megtalálnak. - von vállat végül Tápos Tamás és rágyújt egy cigire.
A gerlepár meghitten bújik egymáshoz és még a nap is kisüt egy pillanatra. De ahogy annak első fénysugarai elérik a földet, a fejetek fölött keringő gigászi felhőzet mozgásba lendül, s egy láthatatlan pont körül kezd forogni ismét. A szél felgyorsul, villámok is nőnek a magasból, s izzó karjukkal a földet döngölik ahol érik.
A vihar torkolatából a korábbiakhoz hasonló fehér, csillogó gömbök ereszkednek alá, de most számuk eléri az öt darabot is. Amint kiválnak a felhők egy bizonyos közelségéből, sebességük felgyorsul, s lövedékként csapódnak a földbe. Nem okoznak nagy rombolást, eleve nem is ez volt a céljuk. A gömbök átformálódnak, s fejvadász mobok alakját veszik fel. Két darab Piros, s három darab Kék lovag feszít előttetek, s mind fegyvere után nyúl.
A tápos banda természetesen egyből védekezésbe vágja magát, de kerekedő szemük, tátott szájuk árulkodik arról, hogy az irányítás bizony kicsúszott a kezükből. Talán csak túl sokan gyűltek össze egy ilyen nyitott területen és a rendszer biztosra akar menni...

- MI0076-os küldetés-elem program... Stratos! Jöjjön velünk, ellenkező esetben az agresszív-begyűjtés elkerülhetetlen! - közli a legelöl álló Piros lovag gépies hangon, majd néma csend borul rátok. Stratos az első, aki mozdul: kezét Libuše fejére teszi, mire egy pillanatra erős nyomást éreztek mindannyian. A lány elveszti eszméletét és aléltan esik össze a fiú karjaiban.
- Sajnálom szerelmem, nincs más út... - suttogja a lány fülébe könnyező szemekkel, majd int Eizonak, ki nyomban ott terem mellettük, s átveszi a Libuše támogatását. Komoran tekint Stratosra, ki vet mindannyiótokra egy-egy pillantást. Egyértelművé válhat számotokra, hogy inkább feladja magát, semmint hogy egy meddő harcba bonyolódjon.
Odasétál a lovagokhoz, mire két Kék megragadja karját két oldalról, s hárman egy nagy fehéren izzó gömbbé változnak. Példájukat követi a többi fejvadász is, majd fellebegnek a felhőrétegbe.

Így történt meg az, hogy a két fiatal, kik csupán együtt akartak lenni, végül még távolabb kerültek egymástól a rendszer áldozatává válva.


Jutalmazás:
  • Tatsuki Ranmaru - nem írt a legutóbbi kényszer-jutalmazás óta, nem jár jutalom, mivel halott, semmi más sem

  • Halász Alex - nem írt a legutóbbi kényszer-jutalmazás óta, másodlagos jártasságokból dolgok járnak

  • Anatole Saito +5 xp +15 arany +180 arany képességből + jártasságokból jár minden

  • Hinari +5xp +15 arany + jártasságokból jár minden

  • Mirika +5xp +15 arany + jártasságokból jár minden


Céhbónuszok:
  • Artes Liberales - Anatole Saito után 28 xp oszlik el a tagok között.

  • Justice League - Hinari után 28 xp oszlik el a tagok között, plusz 38 arany megy a céhbankba.

  • Angelic Voice - Mirika után 28 xp oszlik el a tagok között.


Jutalmak számolásánál figyelembe vettem a rész-jutalmazást és azzal együtt számoltam a mostanit. Ha mégse lenne jó, tessék szólni! Látásokat meg recepteket KA oszt!


Hát mit mondjak? Nem pont úgy sült el, ahogy terveztem, sőt... Na de ebbe ne menjünk bele. A nagy kérdés az, hogy folytatni akarjátok-e, vagy hagyjuk a fenébe?

A küldetést Lezárom!


Our Benefactors - A Jótevőink part 2; A Lomtár
CONTINUE?

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 09, 2013 10:01 pm

Halász Alex: Érclátás: 17 -> 33, 8 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 8 Halvány Rubin, 2 Vasérc
Növénylátás: 17 -> 33, 5 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 5 Vörös Pitypang

Anatole Saito: Páncélkészítés: Trükkös Köpeny Recept, Bőr Cipő Recept, Birkózó Gyűrű Recept
Érclátás: 46 -> 62, 3 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 7 Sida Kő, 6 Halvány Rubin, 3 Vasérc

Hinari: Páncélkészítés: Szalmakalap Recept, Természetgyűrű Recept, Csigamintás Gyűrű Recept
Érclátás: 37 -> 53, 9 Bronzérc, 4 Munkálatlan Bőr, 5 Halvány Rubin, 2 Vasérc

Mirika: Páncélkészítés (T2): Fém Bakancs, Rubin Köpeny Recept
Érclátás: 84 -> 100, válassz (T1)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Our Benefactors - A Jótevőink

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.