[Küldetés] Alice mókusa

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Nio on Hétf. Ápr. 22, 2013 2:13 pm

A sorozatos csöngetésnek meg lett az eredménye. Egy olyan gazdi fogadott minket, akire nem számítottam. A házból egy kislány lépett ki, aki nem igen látszott boldognak, hogy látja állatkáját... Pontosítok; hogy ilyen állapotban láthatja viszont mókusát.
Aranyos lányka volt védelmező, és gyilkos tekintettel. A mókus ordított, és nálunk volt. Nekünk is rontott. Gondolom azt hitte, hogy mi bántottuk, de nem ismerte az egész történetet. Mindenki fáradt volt, majdnem kifogott rajtunk, még hadi sérülést is szenvedett piciny csapatunk. Jelenleg meg Kyuushiro helyzete volt a legrosszabb, mivel nála volt a mókuci.
A lányka reakciója meg csak fokozta a helyzetet. Egész szép kis kiabálás, félreértés lett belőle, melyet remélem többé nem emleget senki közölünk. Belőlem annyira nem jött ki semmi, inkább fáradtan kezdtem el:
-Kislány, fáradtak vagyunk, megdolgoztatott minket a barátod. Ráadásul alig tudtuk megfogni a falánk mókust. Nem bántottuk, inkább fordítva történt. Mi csak hazahoztuk és arra kérünk többet ne engedd ki az ajtón SOHA-mondtam az utolsó szót kissé nyomatékosítva védekezés közbe.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Egil on Pént. Ápr. 26, 2013 5:44 pm

Nio, a kétszázötven szót próbáld tartani.

A lány nem játékos, ő is a küldetés része. A küldetésé mely úgy döntött, hogy a szavaitok nem elegek. A lány és a mókusa "éneke" egyszerűen fülsüketítő. Talán még a szédülés is rátok törhet, miként a hangjukat hallgatjátok.
Egy perc múlva pityegni kezd mindhármótok panelja. A feladat változott, miről egy üzenet formájában értesültök. El kell intéznetek a lányt, kitől sajnos nem vettétek el a kését, ám nem kell aggódni egy - egy támadás mindegyikőtöktől elég, hogy elterüljön a földön.

Rövid kör, tisztában vagyok vele, de bízok bennetek. Ösztönzésnek remélem elég, hogy a küldetésből már nincs sok hátra.
avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Kyuushiro on Pént. Ápr. 26, 2013 6:20 pm

Nem, nem jött be. Én és Nio nyugodtabban próbáltuk jobb belátásra téríteni a lányt, Angelica meg - ki gondolta volna? - kiabálással. Ám sajnos egyik sem sikeres, pedig már megszabadulnék ettől a kis kék mókustól.
Sőt, mi több, a lány hangja lassan felülmúlja (bocsánat, alulmúlja) a kicsi, édibédi állatkáét. Ez a csodálatos duó már eddig is az agyamra ment, de most már elég. Akkor is lenyugtatom.
-Figyelj, sokat dolgoztunk, kérjük a jutalmunkat! Az, hogy nem akar visszajönni, nem a mi dolgunk, de mi megtettünk mindent! Nem, nem bántottuk ezt a grilleznivaló izét, sőt, meglehetősen kesztyűs kézzel bántunk vele. Úgyhogy add ide a jutalmat, és ne engedd többé ki a szabadba az állatodat!
Nem kiabálok, de érezhetően ingerült a hangom. Nyugodt vagyok, nem kicsit, de ez nekem is sok, kérem szépen! Én nem arra szerződtem, hogy idióták üvöltözését hallgassam, miközben fáradságos munkával teljesítem a követeléseiket! Na nem, azt már nem.
Pont, mikor kiabálni kezdenék, villogni kezd egy ikon előttem, és ezzel egyidőben észreveszek valami furcsát.
Hol a lány indikátora?
Hű, a francba. Egy elcseszett njk-t próbáltunk meggyőzni? De ha nem fog menni, mit kell csinálnunk?
A rendszerüzenet, amit kaptam, egyértelmű válasz a kérdésre. Látom, hogy a többiek is megkapták, így nyilvánvaló a teendőnk. Az összekötözött mókust a bal kezembe fogom (letenni nem merem, még kiszabadulna), jobb kézzel előkapom a Kezdő Kardomat, és nekiugrok a lánynak. Persze nem meggondolatlanul, előbb megvárom a támadását, hátralépek előle, majd az oldala felé csapok a kardommal. Nem ismerem az erejét, bár a gyorsaságomnak köszönhetően remélhetőleg nem lesz probléma.
Akár sikerül, akár nem, gyorsan hátralépek párat, hogy elkerüljem a reakcióját.
-Támadjátok ti is! - szólok Angelicának és Nionak, bár az előbbit valószínűleg nem kell biztatni. Igyekszem minél távolabb kerülni az idegesítő csapattársamtól, nehogy véletlenül engem is eltaláljon a beígért, 'elképesztő' támadásával.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Angelica Katharina on Szomb. Ápr. 27, 2013 2:00 pm

- Hehehehheeee… - mondom röviden tömören.
Nemrégen vettem észre, hogy a petgazdi csak NPC, és a küldileírás szerint le kell győznünk.
- Ezt élvezni fogom, de nagyon. – mondom lassan már szadista mosollyal.
Szép lassú tempóba ökölbe szorítom a kezemet (az épet), és a lányra meredek. Kyuushiro máris neki is vetette magát a lánynak. Szavai bár még bejutottak fülemen, agyamig már nem jutottak, hogy fel is fogjam, mit mond. Lassú tempóba magasra emelem bökőm. Nem egyszerűen csak megtámadni akarom. Tekintetemből látszik, hogy simán megölném az NPC csajt. Elsőre küldök egy párbajfelkérést, hisz ha jól tudom, nem lehet megsebezni biztonságos területen Jk-kat, de nem vagyok biztos benne, hogy ez az NJK-kra is igaz. Amennyiben nem igaz, komótos léptekkel elindulok a lány felé, és lassan felemelem fejem fölé kezemet.
- Oltsad ki életét… - kezdek bele halkan, majd elég hangosan befejem – Gyilkos fullánk!
Fegyverem máris elkezd halványzöld színben fényleni, majd besötétül, és már sötétzöldszínben kezd el ragyogni, és szépen zöld lé kezd el csöpögni róla. Most már nem türtőztettem magamat. Ingerült nevetéssel nekirontok a lánynak, és egy tőlem telhető villámgyors támadással a szívébe próbálom állítani a bökőm, ám ha mellé megy többször is megpróbálom megrohamozni, ám ha sikerül eltalálnom még mindig nevetve ránézek a lányra, és hátrálni kezdek, és védekezés nélkül átfonom karjaimat egymáson, és úgy mondom neki.
- Tudod a fegyverem különleges. Mérgek felhasználása nélkül képes megmérkezni valakit. Az az egyetlen szerencséd, hogy a mérgezés időtartama rövid, és a sebzése egy hatalmas sebzés… de ha elmúlik, szívesen megböklek újra, és akkor a mérgezés ismét rajtad lesz.
Kicsit lenyugodtam már, hogy kiengedtem a fáradt gőzt, és már sokkal jobban éreztem magamat. A maradékot már csak Niora bízom, hisz nem látszik ez nagy ellenfélnek, és nem lenne izgalmas harc belőle.

/amennyiben eltaláltam a mérgezés 2 körön keresztül rajtamarad és 3 HP-t vesz le tőle, ezenfelül 1 korona dobásával rögtön elmúlik. Én a mérgezés sebzésének a felével sérülök minden körben, míg ki nem kapcsolom a képességem./

_________________
Fegyver kinézete:



Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Nio on Szomb. Ápr. 27, 2013 3:30 pm

A helyzet csak egyre romlott. A lány és mókusa duettbe folytatták tovább a kiabálást egymást túl kiabálva, és egyre hangosabban. És ha ez még nem lenne elég a kislány még harciasabb volt mint mókusa. Ő támadott is. A nyugodt és barátságos szavak, de még Angelica ingerült kiabálása se hatotta meg a kisgazdát. Mit tehetnénk még?
Hirtelen gondolatmenetem közbe egy üzenet jelenik meg panelomon, és feltehetőleg nemcsak az enyémen. Úgy tűnik a küldetés változott és nem is akárhogyan. Társaimon végignézve láttam, hogy ennek egyikünk igazán örül. Mindenesetre tenni kell amit tenni kell. Most még nem vagyok fáradt, csak egy kicsit futottunk, annyitól meg nem dobom ki a taccsot egyből. Bár remélem, hogy egy egyszerű támadás elég lesz, hogy végezzünk és végre haza mehessünk erről a rémes koncertről.
A kislány először Kyuushirót vette célba, aki minket is "kért", hogy támadjunk. Nem kellett kétszer mondania, bár én személy szerint nem akartam megölni. Lehet, hogy njk, de neki kéne leadni, nem? Mindenesetre, a változás miatt lehet, hogy máshol van a vége. Vettem elő időközben lándzsámat és intéztem egy laza támadást a lányka ellen, akivel már Kyuushiro és Angelica eléggé elbánt. Enyém a végszó.
Szó nélkül indultam meg kicsit előre dőlve, fegyveremet jó erősen megmarkolva, és támadtam majdnem teljes sebességgel, melyet lábam bírt. Célnak a kislány oldalát tűztem ki. Egy lazább támadást intéztem, nem akartam élő holtan hazamenni a fáradság miatt,ezért nem használtam speciális képességemet.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Egil on Szer. Május 01, 2013 3:47 pm

A lány Nio ütését követően ájultan esik össze. Eszméletét veszti és nem mozdul tovább, minek okán a kicsiny mókus vadul esik nektek, lerágja rólatok a nadrágot, ha nem vigyáztok, azonban egy nagyobb rúgás is messzire repíti a kis állatot. Vége lett a küldetésnek. Egyszerű, bonyodalmak nélküli kalandban volt részetek, mely után megkaptátok a jutalmat. Bonyodalmak nélküli, persze azért a mókussal küzdőtettek és persze a lány is nem várt ellenfél volt, de hamar vége lett ennek szerencsére.
Köszönjetek el egymástól véget ért ez az egész. Ez az utolsó kör.
Nio, kérlek legyen meg a kétszázötven szó!
avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Kyuushiro on Szer. Május 01, 2013 4:32 pm

Ez az! Társaimat, ahogy vártam, nem kellett nagyon utasítgatni, ütötték ők maguktól is a lányt, aki Nio támadása után ki is feküdt. Hát, ez nem volt nehéz.
A mókus viszont felpörög, pillanatok alatt kiszabadul a gyenge fogságból, és nekünk esik. Fú, most mutatkozik meg csak igazán a gyorsasága, úgyhogy vigyázva, de gyorsan lépek arrébb, majd oldalba rúgom. De azért felfigyelek valamire. A mókusnak fájt, hogy kiterült a gazdi? Ejnye, Akihiko vagy vicces kedvében volt, vagy marhára nem ért a logikához. Mindenesetre feltételezzük az előbbit, a saját érdekében. Nem hiszem, hogy lenne olyan épeszű mókus, aki egy ilyen gazdit védene.
Mikor arrébbrúgom a mókust, előttem felvillan egy ablak. Megnyugodva veszem tudomásul, hogy vége van ennek a rémálomnak. Még mindig cseng a fülem ettől a zajtól, úgyhogy a legjobb, ha nemsokára kiszellőztetem a fejem. Mondjuk felszeletelek pár mobot, az a legjobb időtöltés.
-Köszönöm ezt a... hogy is mondjam, élvezetes küldetést. - itt szememmel Angelica felé vágok egyet.
-Mindenesetre megérte, a jutalom miatt. Két perccel ezelőtt nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de nem volt teljesen értelmetlen ezt a ricsajt hallgatni. Remélem, még találkozunk. - persze Angelica esetében hazudtam, de annyi baj legyen. Ezt neki nem kell tudnia.
-Sziasztok! - mondom, majd kilépek az ajtón, és befordulok az első mellékutcán. Hát, vége az első küldetésemnek. Hogy mit fogok venni a jutalomból? Fogalmam sincs, de mindenesetre már tényleg kellene egy jó köpeny. Talán olyan, ami fegyverkezelést ad. Van ilyen? Nem tudom, de az tény, hogy illő lenne normálisan felszerelkeznem. A Természet Gyűrűmön kívül semmilyen extra itemem nincs, szóval ideje belehúzni...


[off]Egil, a jutalmazásnál kérlek vedd fogyelembe azt is, hogy már nem 1., hanem 2. szintű a Keresésem Smile[/off]

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Nio on Csüt. Május 02, 2013 7:03 pm

A kislánynak én adtam a végső csapást, mely után ki is terült, viszont a mókus meg nekünk ugrott egyből ártó szándékkal. Hála az égnek Kyuushiro felrúgta az állatot, ami véget is vettet a küldetésnek. Az utóbbit egy felugróablak jelezte,hogy végre vége. Megkapjuk a jutalmat, és mehetünk végre haza.
Teljesen ki voltam ettől az egyszerű feladattól, mi jöhet még ezután? Kicsit elfáradtam siralmas kitartásom végett, a fejem is zengett a kiabálásoktól, már csak egy ágyra vágytam a feltöltődéshez. De szerintem nemcsak én voltam így a dologgal. Néztem végig kis csapatunkon, majd bezártam az ablakot.
Bár zug a fejem, mégis túl voltam egy küldetésen. Ami egyszerűnek látszott, azonban mégse volt az. Elkapni egy mókust? Mi az nekünk? Aztán kiderült, hogy nehezebb, mint gondoltuk. Próbálkoztunk mindennel, ami eszünkbe jutott,míg eljutottunk idáig... Mindenesetre verejték és némi vér árán megoldottuk és végeztünk. Bár nekem vajmi kevés szerepem volt a dologban. Szinte semmi. Csak a bekerítésben segítettem egy kicsit és a végén. Főleg Angelica szenvedett sokat, sajnos még a kezét is leharapta az a kis valami. Viszont ahogy én látom Kyuushiro volt a "csapatvezér", ő végezte a meló nehezét. Elvégre most is ő rúgta fel a mókust.
-Végre vége- sóhajtottam elégedetten. Elégedettségem onnan fakadt, hogy végeztünk, ugyanis magammal még nem vagyok kikékülve, még nagyon sokat kell fejlődnöm. -Remélem összehoz még minket az élet- mondtam mosollyal és reménykedtem, hogy nemcsak ebben a világban látom viszont őket. -Nem volt könnyű de végeztünk. Köszöntem a játékot, érdekes volt. Ideje hazamenni. Sziasztok!- intettem, majd indultam el valamerre.
Egyenlőre nem tudtam merre is járok,ezért megnyitottam a térképem és az alapján próbáltam tájékozódni és hazajutni.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Angelica Katharina on Csüt. Május 02, 2013 10:13 pm

- Cöhh! Még ilyen szánalmas ellenfeleket, mint ez a kiscsaj…. – háborodok fel, mivel Nio vágásától máris kifeküdt.
Hiába voltunk 3-an azért mégiscsak igen kemény, hogy ennyi volt csak a kiscsajszitól. Miután a gazdija kidőlt a mókus elkezdett ugrálni. Kiszabadult Kyuushiro béklyójából, és megpróbált ránk támadni. Már éppen vérszomjas tekintettel készültem rávetni magamat, mikor Kyuushiro egyszerűen elrúgta.
- Hazafutááááás. – mondom, mikor a vérszomj eltűnt tekintetemből, de azért hozzátettem – De azért, ha nekem adtad volna a megtiszteltetést én jobban örültem volna neki. És legalább lett volna mit vacsoráznom. Hm… finom kis mókuspörköltet lett volna jó enni.
Miután visszatértem csoda országból, és ismét két lábon járok a földön, hogy még mindig ott van a küldetés befejezést jelző kiírás. Eddig fogalmam sincs hogyan a fenébe nem jutott ez el az agyamig??? Hát tök mindegy. Le okéztom, hogy rendben van, majd a többiekhez fordultam, akik indulni is akartak volna, ha tőlem ilyen könnyen meg lehetne szabadulni. Megpróbálom elkapni őket, hogy aztán egy szoros öleléssel, és egy víg kacajjal búcsút intsek nekik.
- Egy gyors búcsú öleléééés. Jók voltunk, bár azért a kezemet majd mostanában vissza kéne szereznem. No de remélhetőleg sokat tanultunk ebből. Főleg azt, hogyha leharapják a kezemet, akkor én is visszaharapok. – poénkodtam. – Viszont most akkor szabadon engedlek titeket. További szép napot nektek, és óvakodjatok a kis kék mókusoktól. Sziasztok!
Ezzel intettem egyet, és távoztam. Célom egy olyan fogadót tűztem ki, ahol remélhetőleg tudok kapni valami szíverősítőt, és kicsit leihatom a mai feszültségeket, és ellazuljak olyannyira, hogy képes legyek egy vadászatra, de be kell látnom, hogy ott volt a megfelelő személy (Kyuushiro) és elfelejtettem elráncigálni magammal. majd legközelebb.

_________________
Fegyver kinézete:



Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Egil on Szomb. Május 04, 2013 9:46 am

Ha az első kocka 1, vagy 2 akkor Nio talál a keresésének köszönhetően.
Ha a második kocka 1, vagy 2 akkor Angelica talál a keresésének köszönhetően.
Ha a harmadik kocka 1, 2, 3 vagy 4 akkor Kyuushiro talál a keresésének köszönhetően.
avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 04, 2013 9:46 am

The member 'Egil' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Egil on Szomb. Május 04, 2013 10:01 am

Sziasztok.

Egyszerű és rövid küldetést kaptatok tőlem. Húznom kellett volna még, talán, de nem biztos. Bevallom nem fogom a legjobb küldetéseim közé tenni ezt. Nem tudom miért, többet láttam benne, mint amit kihoztam belőle és ezért elnézést.
Csupán csak egy - egy megjegyzést tennék nektek.
Kyuu, nagyon aktív vagy, mivel egyáltalán nincs semmi gond, csak tud, hogy nem mindenki tud ilyen aktív lenni itt.
Nio, tudom elég minimalistán mesélek, de van egy kétszázötven szavas poszt minimum itt a fórumon. Ha nem hozod ezt, akkor más mesélők megvárják, míg hozod. Talán én vagyok a legelnézőbb ilyen téren itt, erre majd figyelj oda.
Angelica, a karaktered jellemét nem szólom meg, mert az a karakterhez tartozik, de a gondolatolvasást mellőzd majd, mit az első körökben megemlítettem neked.

Jutalmak:
- 50 exp ( ebből 10 a bónusz, mert mikor várni kellett azt szinte csak rám)
- 70 arany

White Rose:
- Enheriel, Thunder, Ryutoshi, Kyuushiro + 6 exp
- A céh bankjába kerül 35 arany

A keresésnek köszönhetően:
Nio: {T1} Könnyű Kard (+1 erő +1 gyorsaság)
Angelica: {T1} Bronzgyűrű (+1 erő)
Spoiler:


Köszönöm a játékot, érceket KA-tól várjatok majd.
avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 16, 2013 2:44 pm

Jajj, elnézést, az expet meg aranyat régen beírtam, csak az ércek/növények teljesen kimentek a fejemből!

Elnézésem jeléül azok mellett, amiket itt sorsolok nektek még egy darab általatok választott gyakori T1-es érc vagy növényt kaptok, amit a bejelentőben választhattok ki.

Angelica Katharina: Páncélkészítés: Használt Cipő Recept, Bőr Köpeny Recept
Érclátás: 1 -> 9, 6 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 5 Sida Kő, 4 Halvány Rubin, 3 Vasérc

Nio: Érclátás: 1 -> 9, 7 Bronzérc, 5 Munkálatlan Bőr, 5 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 1 Vasérc

Kyuushiro: Érclátás: 1 -> 9, 3 Bronzérc, 5 Munkálatlan Bőr, 5 Sida Kő, 4 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Növénylátás: 1 -> 9, 5 Kis Tövisgyökér, 5 Faeno Levél, 1 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 6 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Alice mókusa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.