[Küldetés] A Békakirály Nagytornya

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 08, 2013 8:50 pm

The member 'Askr' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Diabel on Szomb. Május 11, 2013 11:47 pm

Eddig bírtam nézni, hogy az irányításom és a segítségem nélkül mit tudnak összehozni. A végső csapást már én osztom le az utolsó megmaradt Varangykatonára, mielőtt szegény idomárlány jutna az ő sorsára. Bár biztos vagyok benne, hogy ezt már éppenséggel ők is megoldották volna. Segond, haladjunk.
Ezt idd meg – nyomom a kezébe máris az első mini potit (5 HP), majd sorra kiosztok újabbakat minden sérültnek, és pótolom az elhasznált készleteiket is. – És te is, és te is… – teszem hozzá utólag. Dugig vagyok ilyen vackokkal. Az én életem már túl sok ahhoz, hogy ötösével pótolgassam őket, de állandóan ezeket dobálják a mobok, így mindig van belőle nálam néhány. Tény, hogy nem vagyok az önzetlenség megszemélyesítője, de ezúttal nem sajnálom rájuk.
Ez kemény harc volt, srácok. Hadd osszak ki néhány tanácsot… – állok eléjük karba tett kézzel. Ezt most bokszoljuk le, hogy ha még egyszer ilyen szituációba kerülünk, akkor számíthassak rájuk. – Elnézve titeket, meg ahogy gyaktátok őket, azt mondom, hogy ott lehettetek volna abban a csapatban, amelyik az első szintbosst legyőzte. Nagyjából olyan szintűek voltak ezek, mint az ottani segítők is. Talán csipetnyivel erősebbek. – Figyelem a reakciókat.
Te! – bökök Enherielre. – Nagyon szépen dolgozol együtt a peteddel, de szokj hozzá, hogy ő sokkal hatékonyabban nálad bizonyos dolgokban. Ha hagytad volna, hogy végig csak ő támadjon, hamarabb végeztek. – Tekintetem tovább vándorolt. – Nagyon ügyes kislány voltál, Tiff. Szépen dolgoztál, és ne haragudj, amiért a frászt hoztuk rád. – Ezúttal Askr elé álltam. – Fel lettél szólítva, hogy védd a lányt, de nem tetted. A döntésed szerintem is helyes volt. Tisztában vagy a képességeiddel, és nem vállalsz túl sokat. Tetszel nekem, fiú – bólintottam elégedetten. – Seggrugdosó! Szépen küzdettél, máskor talán csak a többiekre kéne kicsit jobban odafigyelned. – Végig értem a soron.
Egy társatok most majdnem meghalt volna. Szépen dolgoztatok. Ne mutogassatok egymásra. Aki életerős, annak be kell vállalnia mások ütéseit is. Aki nagyokat üt, az tudja, hogy hol van legjobb helyen a pofonja. És aki a leggyengébb – intéztem szavaimat a kislányhoz –, az se felejtse el, hogy nincs egyedül, és tartson ki.
Tapsoltam, hogy kis életet verjek beléjük. – Akik szintet léptek, azok osszák el a pontjaikat (STATFRISSÍTÉST kérek a következő reagba. Az aktuálisat írjátok le, és nem kell trükközni, ha új felszerelés adja az új statokat, akkor is írjátok le őket. Most az az alapsztori, hogy szintet léptetek, a szerint játszatok, kérlek), kérdezzetek, ha böki valami a csőrötöket, és egyébként gyerünk-gyerünk, vár minket a Békakirály Tornyának teteje! – Igyekeztem nógatni őket.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Május 14, 2013 8:39 am

Éppen a társaim harcát nézem, miközben enyhe dühroham kerülget.
Sem Enheriel, sem Askr nem váltja Tiffanyt!
Hú, a francba... így meg fog halni. Ilyen szerencsétlenek nem lehetnek a társaim... Szent Isten, ezeket az sem érdekelné, ha meghalna...
Pont, amikor már azon gondolkodom, hogy én fogom switchelni a kislányt, hiszen két-három ütést kibírok, Diabel közbelép. Egyetlen pontos csapással intézi el az utolsó békát, mielőtt az rátámadhatna Tiffanyra.
Vége, sikerült. Legyőztük őket, és még Diabel nélkül is ment volna. Nyilván nem bírta nézni Askr és Enheriel amatőrködését. A kékhajú szépen elkezd tanácsokat osztogatni.
Enheriel? Tulajdonképpen igaza van. Egy idomár hagyja a petre a dolgokat.
Askr? Bevallom, nem értem, mi baja lett volna egy switchtől. Hát na, hasonlítanak Diabellel.
Tiffany? Tipikus... frászt hoztunk rá? Hajh, alig bírom megőrizni a nyugalmat az arcomon. Hiába, nem szokott még a harchoz. De hát pont ezért vettük be a csapatba.
Mikor seggrugdosónak szólít, elnevetem magam. Hát, talán igaza van. Tényleg figyelnem kellene a társaimra. Nem én voltam az, aki figyelte Tiffany életét, figyelembe véve a többiek határait, nem bizony! De mindegy, hagyjuk.
Csak amikor Diabel mondja, akkor veszem észre a villogó ablakot. Lehívom a menümet... kicsit elcsodálkozom. Hm! Gyorsan elosztom a pontjaimat. Nem vagyok gyenge! Csapok egyet a levegőbe a szabdalóval, magpördülök, majd előredöfök. Csak úgy, a levegőbe. Mert miért ne. Ez az, most már én is tudok segíteni az életemmel! Meg minden mással.
Elfogadok néhány potiont, felhajtom őket, majd elindulok Diabel után. Tényleg van még dolgunk, talán csak most kezdődnek a nehézségek. Kezdődjenek! Új erőmmel boldogan várom őket!


Új statok:
Spoiler:
Élet: 7 => 35
Fegyverkezelés: 4+2
Erő: 2+11
Kitartás: 4
Gyorsaság: 12+4
Spec. képesség: 6
Páncél: 9

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Askr on Kedd Május 14, 2013 5:47 pm

Nagy megkönnyebbülésül jutott, hogy Diabel végezte el az utolsó néhány vágást. Nem érdekelt, mit gondoltak a többiek, nem számított. Viszont egy fejmosásra azonban igen. Hati már morgolódni kezdett, hogyha valaki meg akart szidni a mulasztásom miatt, de vele együtt engem is nagy meglepetés ért. Miután Diabel Enherielen és Tiffan túljutott, tetszését nyilvánította, amit nem tettem meg. Volt egy-két hasznos tanács, ami nem éppen az, amire számítottam. Hati elégedetten zümmögött, amiért egyikőjük sem akart kritizálni... legalábbis egy ideig. A lábamhoz dörgölőzött és tekintete a játékostársak között ingadozott, mert egyáltalán nem volt biztos benne, hogy ennyiben hagyják a dolgot. Nyugtatóan simogattam meg, miközben csendben hallgattam Diabel monológját. Csupán közben vettem észre, hogy fejlődtem. Micsoda hír! Egy ideig vacilláltam, miképpen osszam el a kapott pontokat. Amint a többiek végeztek, mentünk volna tovább. Azonban volt még más is, amit bölcsnek tartottam, ha a következő szintre lépés előtt beszélünk meg. Ne húzzon le a teher vagy valami hasonló. Elég feltűnően lassítottam le és álltam meg. Hati kérdően nézett fel rám, szemei meglepődve kerekedtek el. Komoly pillantást vetettem és rámutattam Enherielre.
- Egyet még tisztázzunk, Enheriel. Én nem vagyok a peted, hogy csak úgy megmond, mit tegyek! - szóltam teljesen komoly hangnemben, hogy tényleg vegye a lapot. - Ki mondta még korábban anno Tiffanak, hogy "én fogok rád vigyázni, ha bajba kerülünk"? Nem tagadom le, hogy részben a mi felelősségünk is a kisebbet védeni, de elvileg te vállaltad el az őrizet oroszlánrészét! Elvileg a csapat egyik legerősebbje vagy, nem?! - majd' szétvetett a méreg, de igyekeztem indulataimat fékezni, kisebb-nagyobb. Hati megdöbbenten pislogott és bár nem nagyon értette az egészet, mégis számon akarta kérni tőlem, mi is ez az egész. Oda se figyeltem rá, helyette vártam, vajon lesznek-e ellenvélemények. Minden esetre bocsánatkérő pillantást vetettem Diabelre. Akadályoztam a csapatot, ez tény, de úgy éreztem, jobb, hogyha ezt együtt megvitatjuk.

Spoiler:
Élet: 4 + 1
Fegyverkezelés: 0
Irányítás: 3 +10
Kitartás: 4
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 5
Páncél: 14

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 506
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Május 16, 2013 5:04 pm

Mielőtt switcheltem volna Tiffany-t, nehogy a katona megint őt üsse, Diabel levágta pár mozdulattal. Jellemző az ilyenekre, hogy mindig akkor, mikor már nem erőltető a munka… Majd odadobott nekünk sok Potiont, amit én viszont elraktam későbbre.
- Örülök Tiffany, hogy nem haltál meg. – Ezzel bocsánatot is akartam kérni, amiért nem tudtam teljesen megvédeni. Észrevettem, hogy szereztem pár hasznos holmit, amit fel is vettem magamra, ezzel alaposan megnőtt a páncélzatom is. Majd Diabel szónokolni kezdett:
Ez kemény harc volt, srácok. Hadd osszak ki néhány tanácsot… Elnézve titeket, meg ahogy gyaktátok őket, azt mondom, hogy ott lehettetek volna abban a csapatban, amelyik az első szintbosst legyőzte. Nagyjából olyan szintűek voltak ezek, mint az ottani segítők is. Talán csipetnyivel erősebbek. – Csoda, hogy most megdicsért minket a saját a szavaival. Ekkor egyesével mondta az alábbiakat: Hogy legközelebb inkább a petem harcoljon, mert az hatékonyabb. Villámlás sziszegett rá kicsit. Továbbá Tiff jól harcolt, Kyuu-nak legközelebb a többiekre is oda kell figyelnie. Bezzeg Askr-t megdicsérte, amiért belehalt volna egy switch-ben! Ez mintha nem lett volna elég, Askr elkezdett papolni:
- Egyet még tisztázzunk, Enheriel. Én nem vagyok a peted, hogy csak úgy megmond, mit tegyek! Ki mondta még korábban anno Tiffanak, hogy "én fogok rád vigyázni, ha bajba kerülünk"? Nem tagadom le, hogy részben a mi felelősségünk is a kisebbet védeni, de elvileg te vállaltad el az őrizet oroszlánrészét! Elvileg a csapat egyik legerősebbje vagy, nem?! – Ekkor feldühödtem, és felpofoztam teljes erőből. Villámlás döbbenten nézett rám, mert ilyent még soha nem csináltam senkivel.
- Ide figyeljél! Először is nem úgy kértelek meg, hogy ha kell, switcheld le Tiffany-t, mint petemet, hanem mint társamat! Meg hogy képzeled, hogy úgy gondolkozz, hogy mert mondtam neki, hogy vigyázok rá, egyből én legyek főleg a felelős érte, te meg letojhatod?! Egy csapat lényege nem az, hogy mindenki a feje után megy, hanem az, hogy segítsünk a társaikon! Sajnálom szegény Hatit, hogy egy olyan lett a gazdája, akit nem is érdekel mások sorsa ezek szerint, pedig Hati is jobban törődne a társaival, ha lenne falkálja! – Itt Diabel-hez fordultam, ha esetleg meg akarná védeni.
- Te meg ne védelmezd a kis kedvencedet, mert te se vagy jobb nála! Egy vezetőnek példát kéne mutatnia, és segítenie azoknak, akiket vezet, erre te?! Most sem segítesz a harcban csak akkor, amikor már csak egy mob maradt! És ráadásul Askr-ot jó hogy nem isteníted már, míg másoknál hangoztatod a hibákat! És még valami: Az állatidomárság nem arról szól, hogy a Pet harcoljon jobban, a gazdája meg csak nézze a show-t, hanem arról, hogy közös erővel harcoljanak, még ha az Idomár nem is olyan erős, mint a petje! És ha ennyire nem tetszik a véleményem, akkor maradjatok ti ketten csak itt, én majd a többiekkel végigvisszük együtt ezt a tornyot, amíg ti néztek a fejetekből!Itt a többiekhez fordultam, és kedvesebben válaszoltam nekik. – Kérlek, gyertek, még ma végeznünk kell a toronnyal. – És elindultam, Villámlással az oldalamon, aki meglepődve nézett ugyan, de nem hagyta, hogy egyedül induljak el a semmibe, hanem ment utánam, hátha meg kell engemet védenie.

Spoiler:
Élet: 6 - 30HP (PET: 15 HP)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 6 (+6)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 6
Páncél: +15

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Tiffany Williams on Pént. Május 17, 2013 1:25 pm

A zajnak vége lett, és csilliónyi fényecske keletkezett. Az utolsó gonosz varangyocska is elnyerte méltó büntetését amiért engem bántott. Haragudtam mindenkire, mert nem védtek meg és hagyták, hogy a csíkocskám összezsugorodjon, de nem lepett meg, hisz mind buta felnőttek, akik csak magukkal törődnek és semmit sem tudnak. A térdemre ütögetve magamhoz hívtam Montgomery-t, a kisnyuszika aztán oda is tipegett hozzám, és hozzádörgölte az orrát a tenyeremhez.

- Ügyes voltál, Monty. Good job! - Megsimogattam a buksiját, aztán felkaroltam és feltápászkodtam a hideg földről, nehogy még a végén megfázzak. Diabel nénibácsi odalépett hozzánk és olyan italocskákat osztogatott, amit nemrégen megittam, mert Enheriel néni megkért rá. Fini volt de nem olyan jó, mint a cukorkák.

- De haragszom, furi hajú nénibácsi! - Toppantottam egyet és durcásan felhúztam az orrocskámat miközben hátat fordítottam neki is meg a többieknek is. Mivel jelzett valamit a menücském, így megnyitogattam azt. Pontokat kaptam meg egy pálcát is, ami illett a késecském helyére. Azt egyébként sem mertem megfogni, mert éles és megvághatom vele az ujjacskámat.

- Ez nem is igaz, a petecskék azért vannak, hogy helyettünk harcoljanak és megvédjenek minket! - Szóltam bele Askr bácsi és Enheriel néni veszekedésébe és kijavítottam a butaságot. Montgomery is egyetértően bólogatott, meg is simiztem a fejecskéjét. Aztán lassacskán újra elindultunk, biztos megyünk találkozni a Békakirállyal. Csakis ő lakhat a torony tetején!


Spoiler:
Élet 7
Fegyverkezelés 0
Erő/Irányítás 12
Kitartás 1
Gyorsaság 2
Speciális képesség 3
Páncél +16
avatar
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
390/400  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Diabel on Pént. Május 17, 2013 8:37 pm

OFF: Csak a saját karaktered irányítsd – ez minden FRPG alapszabálya. Az elkerülésének legjobb módja, ha mégis akarsz írni a másik karakterről, az a feltételes mód. Két karakter konfrontációja amúgy is problémás, mert könnyű félreérteni, hogy tényleg a karaktereknek van-e egymással bajuk. Éppen ezért különösen fontos, hogy ilyenkor ne írjunk olyat, hogy felpofoztunk valakit. Kijelentő módban, múlt időben. Nem, ilyet nem csinálunk. Hagyjuk teret a másik játékosnak is reagálni az eseményekre, használjunk feltételes módot – ez egy küldetésben különösen fontos, hiszen itt a mesélő is beleszólhat az események forgatagába. Csak ennyit szerettem volna.


Szerettem volna vita nélkül megoldani ezt az egész szituációt. Nem mintha távol állna tőlem, hogy egy-két mondattal helyre tegyem az elhangzottakat, minimalizáljam a károkat, és csúnyán elintézzem, ha valaki nem tartja tiszteletben vezetői nagyságomat, de jelen esetben… ezek alacsony szintű mitugrászok voltak, akikkel jó móka volt ez az egész kirándulás, mert őket komolyan megdolgoztatta, de akkor is időfecsérlésnek éreztem, ha ebből itt és most hisztit csinálnak. Lassan magamat is győzködnöm kellett, hogy a konfrontációra szükség van, mert ezek segítségével kovácsolódik össze a csapat és fejlődik a tagok toleranciaküszöbe.
Az Askr gyerek szavait én is csendesen hallgattam. Ugyan már, nem fogok félbeszakítani egy véleményezést. Nem vonta kétségbe a szavaimat. Hogy mennyire volt „reális”, amit mondott, az igazság szerint soha nem azon múlott, hogy mit mondott, hanem mindig azon, ahogy a többiek reagáltak rá. Nem neked lesz igazad, ha többen hajtják a saját igazukat. Hogy a logika mit diktál? Ugyan már, kit érdekel az ilyenkor?
Askr séta közben állította meg a csapatot. Nem akartam kívülálló lenni, így én is visszaléptem néhány lépést. Úgy helyezkedtem, hogy közéjük tudjak lépni. Erre szükség is volt. Nem akartam túl sokat tenni az ügy érdekében, csak annyit, hogy csetepaté azért ne legyen. Annyira feleslegesek nem voltak számomra a mini potik, hogy ezért adjak ki újabbakat a kezemből. Hogyisne!
Részemről hagyok néhány pillanatnyi hatásszünetet az elhangzottak után. Ez egy remek lehetőség, fürkésző tekintetem elszakítottam a lányról és körbehordoztam. Tiffany mondatára meglepetten felszaladt a szemöldököm. – Oh – mondtam. – Úgy tűnik, hogy akkor ez eldőlt – mosolyogtam.
Sok sikert a következő teremhez. Tíz percet kapsz, majd utánad megyünk! – fontam össze a kezemet magam előtt. Nem voltunk messze a bejárattól, így ráláttunk mi is. Már aki maradni akart. Tekintetem kérdőn vándorolt Kyuu-ra.

A kapu kitárul, ha Enheriel nyitni próbálja, viszont a terem nem aktivizálódik. Teljes a sötétség benn. A Látásom nem volt elég arra, hogy áthatoljon a teremben uralkodó szürkeségen. Biztos voltam benne, hogy ha ilyenje neki nincs, akkor végképp semmit nem láthat benn.
A felcsattanó nyafogó, elnyújtott üvöltésre vagy böfögések sorozatára emlékeztető hangra pedig végképp nem számítottam. – Menj el! – üvöltötte az a bizonyos valami ocsmányul artikulálva.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Askr on Pént. Május 17, 2013 11:48 pm

Meglepetések mindig vannak. És a korábbin kissé meglepődtem, pedig Enheriel volt az, aki túlreagálta a dolgot. Egy csattanós pofon járt ki rövidebb monológomért. Nem a lány öntelt gondolatkifejtése aggasztott, hanem az, amit Hati művelt. Tény, hogy próbálta fékezni indulatait, de olyan dühös volt az állatidomárra, mint még soha. Ez az, ami nagyon megrémített, bár nem mutattam aggodalmamat. Miközben Enheriel magyarázott, fél szemre is elég volt aktiválnom a bestialelket, mennyire érezzem Hati vérszomját. Szememet dörgölve pislogtam, hogy az elhomályosodó látásomat kitisztítsam. Elnehezedtem, de azért igyekeztem szédelgésemet elrejteni a többiek elől. Hati haragja tántoríthatatlan volt. Minden külső tényezőt - beleértve engemet is - kizárt a tudatából és dühének egyetlen forrására figyelt: Enherielre.
Egy cseppet sem húztam fel jobban magamat a lány monológján. Sőt. Megnyugodtam. Nyugodtnak kellett maradnom, hogy ellensúlyozzam a démonfarkasom tajtékos dühét. Értetlenül álltam ott, majd egy nevetés tört fel belőlem. Egyrészt Tiff gyermeteg megnyilvánulásán, - amely egyébként jól esett, hiszen végülis ellensúlyozta az "ellenérveket" - de leginkább Enherielen nevettem.

- És ehhez az egészhez okvetlenül kellett a lagymatag pofonod? Na de kérlek, ne legyünk már ennyire éretlenek... - gúnyolódtam, miközben próbáltam összeszedni magamat az előbbiekből. Igazság szerint megmondtam volna ott neki a magamét, de Diabel rövidre zárta a konfliktust. Ezek szerint Enheriel nem emlékezett arra, hogy még a küldetés kezdetén elmondtam: a fegyverkezelésem a legnagyobb hátrányom. Nem tudom, vajon mit várt tőlem a harcban, sebzés nélkül. Az állatidomárok a petjeikre támaszkodtak és ha bármiben tudtak, segítették az állataikat. Legalábbis ezen a véleményen voltam. Minden esetre Hati eddig még nem panaszkodott rám és ha lett volna bármi baja, azt nyilván kifejezi. Elvégre amit akart, azt el is érte, ő erről volt híres. Ami a legjobban bökte a csőrömet, hogy nem értette mire célzok: egyáltalán nem ismert, így hogyan az Odinba bízhattam meg benne? Ha barátnak mondhatnám, akkor tán-tán, de így... Szemet szúrt, de nem firtattam tovább a dolgot. Tény: az élet nem habos torta. Nem is érdekelt, mit gondoltak a többiek, ha netán másnak is volt valami negatív véleménye rólam. De ahogy láttam, talán túl mély pontra tapintottam Enherielnél. Monológját követően már rég elindult a következő szint felé. Hamarosan követtük őt a bejárathoz, ami nem is volt annyira messze tőlünk. Borzongás futott át rajtam, majd Hatira néztem. Csendesen, morgolódva próbálta magát nyugtatni, miközben mögöttem jött. Egy igazán különös hang arra akart sarkalni, hogy távozzunk.
- Ez lenne a Békakirály? - kérdeztem, bár a kérdésre könnyű volt válaszolni. Sötét volt, így nem láthattuk, mi lehet bent, talán ezért kíváncsiskodtam az ismeretlen felől.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 506
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Május 19, 2013 7:54 pm

Hát ez nem igaz! Nem elég, hogy egy küldetés kellős közepén vagyunk, majdnem meghalt az egyik csapattag, de ezek még ellenségeskedni is kezdenek. Enheriel elég könnyelműen mondja, hogy mi végigvisszük a tornyot... nyilván kell az a békamintás jogar a sikerhez. Anélkül nem valószínű, sokat érünk, az pedig Diabelnél van. Sajnos.
Vagy mégsem? Majd meglátjuk. Egyelőre azonban ledöbbenek Enheriel pofonján. Egek, hiszen ettől besárgul! Mit akar ez?
Végül is mindegy. Askr csak nevet, bár a petje elég idegesnek tűnik. Diabel nem is reagál meglepően, bizonyos szempontból meg is értem, bár egy kicsit... hm... elhamarkodott? Igen, ez az. Konkrétan veszélyezteti Enheriel életét.
-Muszáj ezt most? - kérdezem nyugodt, de hangos szavakkal. Nem fogom hagyni, hogy egy ismeretlen küldetés helyszínén összevesszenek a csapattársaim azon, hogy mi is az idomár feladata. Mindazonáltal, ha Enheriel elindul a következő terem felé, én is követem Askrral együtt. Jöjjön, aminek jönnie kell... Szabdalómmal csapok egyet szórakozásból, majd belépek a terembe, amit Enheriel kinyit. (Már ha kinyit, ugye.)
A furcsa hang hallatán érdeklődően felhúzom a szemöldököm. Ez mi a franc? Talán a Békakirály, ahogy Askr mondja?
Végül is mindegy. Akár ő, akár csak egy erősebb mob, az ellenségünk, tehát le kell győznünk. Látás nélkül nem hatol át a tekintetem a sűrű feketeségen, de nem félek. Diabelre nem számíthatunk, de ez nem feltétlenül probléma. Tiffany fogalmam sincs, kinek a pártjára fog állni, de hárman is kitisztítjuk a következő termet. Az új statjainkkal biztosan. A kékhajú nem segít? Egészségére! Ez csak egy esetben zavar... ha tényleg szükségünk van a jogarra. Addig nem.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Május 20, 2013 5:42 pm

- És ehhez az egészhez okvetlenül kellett a lagymatag pofonod? Na de kérlek, ne legyünk már ennyire éretlenek...
- Majd akkor gúnyolj ki, ha a te szüleid kikötnek téged az udvarba, mint egy kutyát, hogy élvezzék a szenvedéseidet! – Szóltam vissza neki, mielőtt elértem a kapuhoz. Láttam, hogy Hati legszívesebben megtámadna, amiért felképeltem a gazdáját. Hrm, volt ideje rosszul nevelkednie a gazdája mellett, az biztos. Villámlás Askr-ra nézett, egy ilyen „jól vagy?” Tekintettel, majd jött tovább utánam.
Sok sikert a következő teremhez. Tíz percet kapsz, majd utánad megyünk! – Szólt nekem Diabel
- Te úgysem fogsz segíteni, ebben biztos vagyok. – Sziszegtem neki, majd hamar elértem a következő szint kapuját. Némi erőlködés után kinyílt a kapu, de a terem nem aktivizálódott. Teljes volt a sötétség, így magas szintű látás nélkül nem igen lehetett volna semmit sem látni. Villámlás is arra nézett, meg sem mozdult, mintha arra várna csak, hogy a prédája a közelébe jöjjön.
- Menj el! – Kiáltotta valami a sötétből, de valami ocsmányul. Ráadásul a hangja nyafogó, elnyújtott üvöltésre vagy böfögések sorozatára emlékezett.
- Ez lenne a Békakirály?
- Hacsak Kayaba nem látta Jabba-t a Star Wars-ból… - Hirtelen az az ocsmány óriás meztelen csiga jutott eszembe. Mikor a osztállyal megnéztük egyszer, halkan megjegyezte padtársamnak, hogy melyik volt az az undorító beteg állat, aki ezt kitalálta. Csak gondolom itt az lesz majd a különbség, hogy itt egy ronda béka lesz itt koronával a fején. Villámlás is felborzolt tollakkal sziszegett, majd hirtelen igen mérgesen megindult a valami felé!
- Villámlás, ne! – Kiáltottam, de Villámlás már elveszett a sötétségben. – Villámlás, gyere vissza! – utána rohantam, nem érdekelve, hogy a többiek ezért meg fognak gyűlölni. Villámlás volt az egyetlen igaz társam, aki sose hagyott el, és nem akarom őt elveszteni.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Tiffany Williams on Szomb. Május 25, 2013 1:11 pm

Olyan furi volt az érzés, ami elfogott. Értetlenül billentettem oldalra a buksimat a hangos szavacskák, az elhadart simogatás láttán. Én meg mindi-mondogattam az igazat, de nem nagyon figyelt rám senki se, csak Diabel nénibácsi. Azt hiszem. Én már mendegélni akartam, mert kíváncsi voltam a Békakirályra, de csak bizonytalanul lépegettem előre, mert a többiek nem nagyon jövögettek, csak a szóváltásukkal törődtek. Buta felnőttek... Inkább akkor odamentem a kutyulihoz, és megsimiztem a fejecskéjét. Nem volt nyugodt, biztosan a gazdija meg Enheriel néni tették feszültté.

Aztán a kék hajú lovagocska azt mondta, hogy Enheriel néni menjen előre. Örültem neki, hogy akkor most meg fogjuk nézni a tornyocska tetejét, és nagyon vártam, hogy kinyíljon az ajtócska. Montgomery-re néztem, aki mozdulatlanul kapaszkodott a karomba, de amikor lenéztem rá, akkor felemelte a buksiját és rám meresztette kis piros szemecskéit. Én rámosolyogtam és az ő fejecskéjét is megcirógattam, mire ő mozgatni kezdte a fülecskéit.

- Sötét van. - Szomorú kijelentésemet Kyuushiro bácsi felé intéztem, de nem mertem közelebb tipegni hozzá. Enheriel néni mögött biztonságban éreztem volna magam, de ő meg előrement. Féltem a sötéttől, barátságtalan és hideg. A nyikorgó hangocskára, ami bentről érkezett, összerezzentem egy picikét, és magamhoz szorítottam a nyulacskámat.

- Miért menjünk el? - Kérdezősködtem, hátha válaszol a sötétben a Békakirály, de akkor Enheriel néni petje be akart menni a sötétségbe. Montgomery gyorsan cselekedett, és még engem is egy pindurit hátra lökött, hogy a láncocskái kilőhessenek és megpróbálja megállítani Villámlást azzal, hogy a lábacskája köré csavarodik. Erősen tartanom kell majd Monty-t, ha nem akarom, hogy kitépje a kezecskémből a petecske, ha sikerül megfognia. A láncocskák sem voltak túl erősek, féltem hogy esetleg elszakadnak, az pedig biztos fájna a nyulacskámnak.
avatar
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
390/400  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Diabel on Hétf. Május 27, 2013 11:49 pm

Keményfejű bagázs – néztem végig a csapaton, akiket magamnak toboroztam, és akik láthatóan éppenséggel szétesni készültek. Na nem önmagukban, hanem a csapat… már amennyire beszélhettünk itt még csapatról. – Az idő letelt, utána – jegyeztem meg nem sokkal azután, hogy Enheriel Villámlás után futva átlépte a küszöböt. A hang a petet nem rémisztette el, de csodáltam, hogy a lány is utána ment. – Remélem, hogy te és a peted jobban hallgattok egymásra – szúrtam oda Askr-nek. Igen, kellett egy ember, akin kicsit levezethetem én is a feszültséget. Izgultam a forrófejű idomárlány miatt. Nem a halála miatt, hanem mert az nem gyakorol jó hatást a többiekre. Márpedig egy inaktív terembe így bemenni. Nem tudtam, hogy miért nem aktiválódott, de voltak sejtéseim. Hamarosan igazolhattam is az egyiket: amint én átléptem a küszöböt, a teremben fény gyűlt, világosság lepett el bennünket. Rendkívül rusnya, és hatalmas varangyos béka ült a terem közepén. Igen, a fején ott volt a korona, de nem támadt ránk. Nem is mozdult.
Gyertek ide! – bömbölte az a bizony béka, ugyan azon a hangon, amit korábban már megismerhettünk tőle. Volt életsávja, de mind a két keze üres volt. Láthatóan nem moccant. – Ne támadjátok meg! – Csak javasolni akartam, de parancs lett belőle. Igazság szerint még mindig meglehetősen feszült voltam.
Méretes teremben álltunk, díszítettségében hasonlított a korábbiakra: a falon mindenhol stilizált kaccsok és levelek tekergőztek, tükörkék tavakat fogtak közre, azok világították, és szolgáltatták a hihetetlen fényt a teremben.
Követtem a hatalmas varangy parancsét, és közelebb óvakodtam. Semmi sem történt. A béka kíváncsian figyelt engem. Iszonyatosan széles és hájas volt, teste kelésekkel és hályogokkal teli. Torkát felfújva lélegzett. Nem volt azonban magasabb egy embernél, legalábbis ülve szemmagasságban volt a szeme a lányokéval. Fején aprócska korona ült…
Tippek, ötletek? – kérdeztem hátra a vállam felett.


Pörgessük meg kicsit a küldit: egy hetet kaptok négyen összesen. Reagsorrend nincs, jövő hét hétfőn legkésőbb érkezik az újabb mesélői poszt. Szóljatok, ha probléma!

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Május 28, 2013 11:13 pm

Hogy is mondjam, nem telik el sok idő, és Diabel már szól is. Tíz percről volt szó, nem? A halált járt le az idő.
...na mindegy. Tényleg logikusabb ez így, mivel Enheriel konkrétan semmit nem tud aktiválni. Mondtam én, hogy kell a küldetés iteme a továbbhaladáshoz, és lám! Igazam volt. A terem kivilágosodik.
Nagyon szép. A falak díszítése, az elszórt tavak és úgy általában a helység hangulata tetszik. Csak egyvalami rondítja el. Az a hatalmas béka.
Vajon ő a Békakirály? Hülye kérdés, persze, hogy ő az. Viszont... hm... nem pont így képzeltem. Rücskös, nagy, és... igen, a korona elég bizarr látványt nyújt a fején. És olyan utasítást ad, amivel kicsit megzavar. Most akkor... menjünk innen... vagy menjünk oda... mi van?
Oké, most kettős érzésem van. Egyrészt hurrá, mindjárt vége a küldetésnek, legalábbis a királyféleség jelenléte erre enged következtetni. Szóval a feladatot mindjárt teljesítjük, hepiend, vidámság, ilyenek.
Viszint... most mi a fenét kellene csinálnunk?
Diabel közelebb merészkedik. A béka ránéz, de még mindig nem támad. Oké, nagyszerű kreativitásra vall a küldetés adónk kérdése. Mindig mindent mi csináljunk?
Habár, egy megoldás talán van. Rátámadni nem akarok, hiszen nem tudunk róla semmit. Sem statokat, sem képességeket, még azt sem, egyedül van-e. Oké, látszólag igen, de ez változhat.
Viszont beszél. Csak feltételezni tudom, hogy nagyobb a szókincse a mozgásra utaló felszólításoknák, de valószínűleg így van. Diabelnek nem válaszolok, csak lépek egyet.
-Az előbb azt mondtad, menjünk innen. Most azt, menjünk közelebb. Ki vagy te? Mik a szándékaid? - szavaim a rondasághoz intézem. Oké, nem nagyon számítok rá, hogy tényleg elmondja, csak beszéltetni akarom. Azzal egyrészt időt nyerünk, másrészt pár fontos dolgot megtudunk. Vérmérséklet, intelligencia, meg ilyenek.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Jún. 01, 2013 2:06 pm

Tiffany nyuláról ekkor derült ki, hogy nem is olyan ártatlan. Láncok jelentek meg a hátából valószínűleg azért, hogy elkapja Villámlást a baj előtt. Sajnos nem sikerült neki, mivel Villámlás gyorsabb volt nála. Én is még időben el tudtam kapni a petemet, közben ez a szemét Diabel is már jött, és kivilágosodott a terem. Ugyanis a jogar aktiválta a termet. Igen méretes volt, és csodaszép: a falon stilizált kacsok és levelek voltak, tükör kék tavakat fogva össze, amik hihetetlen fényt szolgáltak. Volt azonban valami, ami rondított a látványon:  az a ronda béka a teremben. Tiffany közben végig a hátam mögött volt.
Gyertek ide! – Bömbölte ismerős hangon. A pici korona a fején jelezte, hogy ő a Békakirály. Széles, hájas volt teste, tele hályoggal és kelléssel. Diabel közelebb ment, de a békakirály még nem támadt rá, csak ránézett.  Így ülve szemmagasságban volt a szemem az enyémével és Tifanny-éval.
Tippek, ötletek? – Kérdezte a talpnyaló vezetőnk. Kyuu nem válaszolt neki, hanem előre lépett, és kérdezgetett tőle. Amúgy is mondta Diabel, hogy ne támadjunk rá még.
- Az előbb azt mondtad, menjünk innen. Most azt, menjünk közelebb. Ki vagy te? Mik a szándékaid? – Kérdezgette Kyuu. Volt benne valami, mert az előbb azt kérte, hogy menjünk innen, most meg azt, hogy menjünk hozzá közelebb. A jogar miatt gondolta talán meg magát? Én nem tettem egy lépést sem előre, mert ki tudja, hogy mire képes ez a dög, még ha üres is volt a keze. Kayaba legalább kezdhetett volna valamit a külsejével, hogy ne legyen már ilyen undorító. Egyáltalán hány éveseknek készítette el a játékot? Vegyesre, hogy ne csak egykorúak ragadjanak bele a játékba, vagy szabott valami korhatárt? Bár nem igen olvastam a dobozon, hogy hány éves kortól ajánlott a játék, valószínűleg Kayaba nem is gondolt rá, mikor kiadta. Csoda, hogy nem szólták le, hogy változtasson bármit is a játékban.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 15, 2013 6:09 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Askr on Vas. Jún. 02, 2013 10:15 am

Az idő leteltével már mentünk is, miután Enheriel belépett a terembe. Kezdett érdekelni, hogy vajon tényleg a békák fejedelmének hangját hallhattuk az előbb. Mert meg mertem esküdni rá, hogy igen, biztos az hallatott ilyen visszataszító hangot. Diabel felém tett szavai azonban kissé megleptek engem. Keresztbe font karral álltam és egy ideig a földet néztem. Hati rögtön megfeledkezett az előbbi csípős hangulatról, köszönhetően Tiffa simogatásának. Le sem állt még nagyobb felháborodással harapdálósat játszani, sőt, teljesen megnyugodott. Igen, rettentően sértett, hogy a lovag megcáfolta a kettőnk közötti kapcsolatot, köteléket. Végülis az elmúlt fél évben egymást tartottuk életben.
- Hmmm... gondolom. - vállamat megvonva válaszoltam, miközben közömbösen tekintettem el, az ajtó felé. Gondolataim az előbbiektől kissé fellángoltak a rosszul sikerült megbeszélés és Hatival való kötelékünk megcáfolása miatt, de egyre jobban a rejtélyes hang érdekelt.
Végül amint átléptük a küszöböt, a szó szoros értelmével minden megvilágosodott. Nem csak a terem, hanem az általam feltett kérdés is válaszhoz jutott: egy hatalmas, rettentően ocsmány béka ült a terem kellős közepén. És valóban: korona volt a fején, ami tényleg arra utalt, hogy ő lehetett a békakirály. Bizalmatlan voltam ezzel a furcsa teremtménnyel. Kezem ügyében tartottam fegyveremet, Hatit pedig magam mellé szólítottam. A kis démonfarkas látszólag szomorú volt, amiért el kellett távolodnia újdonsült emberbarátjától, Tiffanytól. Csalódottsága azonban hamar szertefoszlott, mikor meglátta a nálánál sokkal nagyobb varangyot. Idegesen méregette rubinvörös szemével, beleszimatolt a levegőbe és figyelő testtartása közepette minden izmát befeszítve várt. Láthatóan ideges volt a rusnyaság látványától. Igaz, elég förtelmes lénynek mutatkozott. Diabel szavait figyelmen kívül hagyva még mindig a kezemben tartottam fegyveremet, de ártó szándék nélkül lógattam. Fenyegetve éreztem magamat ennek a teremtmények a közelében. Talán a külleme tette vagy valami más? Valami különöset éreztem ebből az egészből, bár azt nemigen tudtam, hogy mit is. Furcsálló pillantást vetettem rá, mikor végül az mondta, menjünk oda hozzá. Kyuu szóvá is tette. Elég diplomatikusan beszélt a királyhoz, ami kissé meg is lepett, de volt benne valami. Tekintetemmel a mintás jogart pásztáztam. Mi van, hogyha csak azt akarja? Lehet, hogy ártószándék híján csak az kell neki, semmi több? Ennek ellenére jó erősen megmarkoltam a fegyveremet. Nagyon nem tetszett ez nekem.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 506
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Diabel on Pént. Jún. 07, 2013 10:12 pm

Sziasztok! Megint én nem tartottam a határidőt, nagyon sajnálom. Tiff következő körben szokás szerint 500 szóval csatlakozhat vissza.

A jogar, amit a békás tóban találtam a küldetésünk elején, és a segítségével nyílt meg a kapu a békakirály tornyába, tényleg nálam volt, csak éppenséggel az invertorymban pihent. Viszont annyira magamon éreztem a többiek szemét, mintha csak a kezemben lett volna. Gyanúsan forogva néztem körbe rajtuk. Azt hiszem, valamiről lemaradtam.
Gyertek ide! – kiáltotta gurgulázó hangján az ocsmány béka, és kocsányos szemeivel a két lány felé fordult. Mást azonban Kyuu faggatózására se volt hajlandó mondani, mintha nem is léteznénk. Se Askr, se Kyuu, sem én. Még Villám és a nyúlféle se hozták izgalomba. Ütemes brekegésén kívül több hangot nem adott ki magából.
Ülve nem volt túl magas, éppen annyi, amennyi mi is, csak mi állva. Enheriel arca nagyjából egy magasságban volt az övével. Tiffnek lábujjhegyen kellene pipiskednie ha fel akarná érni.
Úgy tűnik, hogy tényleg nem fog megtámadni minket. Viszont csak a lányok érdeklik… – összegeztem a tapasztalataimat. Bevallom, volt egy gondolat a fejemben, hogy mit is akarhat tőlük a méretes varangy, de inkább nem akartam a lányok elé tárni.
Nekem van egy ötletem. Viszont kislány – fordultam oda Enherielhez –, most kéne inkább neked megmutatnod, hogy milyen remek megoldásokat tudsz kicsikarni magadból – mondtam.
Úgy voltam vele, hogy jobb volna, ha nem nekem kéne kimondanom, ami a fejemben jár. Hanem valakinek másnak kéne ezt bevállalnia. Már ha másik is arra gondolnak, amire én – néztem elgondolkozva Kyuura, majd Askr-re. – Nekem van egy tippem… hogy ez nem is a békakirály – sóhajtottam, tekintetem a plafon felé fordítva. Azt hiszem, hogy ennél közelebb nem segíthettem senkit a megoldáshoz… Legalábbis ahhoz, ami az én fejemben élt. Közben a varangy tovább követelte a két lánytól, hogy menjenek oda hozzá.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Enheriel on Kedd Jún. 11, 2013 8:25 pm

A Békakirály megint azt haragyolta, hogy menjünk hozzá. De nekem és Tiffany-nak! A többiek mintha nem is léteznének neki. Még a petek sem. Elundorodtam tőle. Mégis hogy gondolhatott Kayaba arra, hogy egy perverz mobot is belerakjon?! Mit akar tőlünk ez az ocsmányság?!
Úgy tűnik, hogy tényleg nem fog megtámadni minket. Viszont csak a lányok érdeklik… – Diabel is akkor közli ezt, mikor valószínűleg mind rájöttünk. Majd Diabel még azt is közölte, hogy van egy ötlete, viszont inkább nekem kell megmutatnom, hogy milyen megoldásokat tudok kicsikarni magamból.
- Miért, mi az ötleted?? – Kérdeztem kicsit döbbenten. – Hogy odamerjek és elcsavarjam a fejét ennek a… - Itt inkább nem folytattam, mert igen obszcén szó jutott erről a valamiről eszemben. Ha még szebb lenne, talán, de ez egyáltalán nem az volt. Diabel aztán egy sóhajjal mondta, hogy van egy olyan tippje, hogy ez nem is a Békakirály. De akkor ki? Egy utánzat? Egy trónbitorló? Vagy az igazi Békakirály egy csapdája? Ránéztem a többiekre is.
- Nektek van valami ötletetek? Mi van, ha meg akar enni minket? – hogy teljesen őszinte legyek, ettől féltem a legjobban, csak az nem volt ebben a logika, hogy miért csak lányokat enne meg. Talán válogatós? Villámlás közben erőszakosan sziszegett és támadásra készen is állt, hogy megvédjen a rusnyaságtól.
- Ne, még ne! Csak ha jelzek! – Szóltam rá erényesen. Tartalékolja az energiáját arra, ha meg kell engemet és Tiffany-t védenie. Villámlás engedelmesen megnyugodott, és bár még mindig feszülten, de várt. Amikor megbeszéltük közösen a tervet, közelebb mentem a varangyhoz, de tartva még a távolságot tőle figyelve arra, hogy Tiff ne legyen túlságosan a közelében.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 16, 2013 12:30 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Askr on Szer. Jún. 12, 2013 7:12 pm

Ennyit a válaszokról. A varangypofa csakis azt harsogta, hogy a két lány menjen oda. Mégis mi volt ezzel az izével, hogy csupán a nők érdekelték? Adonisz-fazonú volt vagy mi? Minden esetre Diabel véleményére vártunk. Még Hati is, aki pedig szíves-örömest nekirontott és darabokra szaggatta volna a hatalmasra nőtt csúfságot. Teljesen meg tudtam érteni. Engem is nagyon idegesített a varangy és persze az egész helyzet. Minket levegőnek nézett, de Enherielt és Tiffat annál jobban érdekelhette. Vajon miért? A brekegése már kezdett az agyamra menni. A rendes, pici kis békákat sem szerettem anno. Mindig azzal ijesztgettek kint, a valós világban a többiek, hogyha közel hajolok, akkor lepisil. Nos, jelen helyzetben nem tudtam, bevegyem-e ezt a dajkamesét, vagy tényleg igaz a pletyka. Végülis alaposan átgondolva a helyzetet: vajon a békakirály mit tenne, ha harcra kerülne sor? Vagyis milyen fegyvereket vetne be a céljai érdekében? A nyelvét? Vagy ha a szóbeszéd valóban igaz, akkor lepisil? Már inkább arra vágytam, hogy megküzdhessek ezzel a rondasággal. Azonban Diabelnek igaza volt és a koronás kétéltű tényleg nem akart bántani. Csakis egy dolog érdekelte őket és azok a lányok voltak. Keresztbe font karral, kissé előredöntött fejjel elmélkedtem, vajon mi lenne ebben a helyzetben a bölcs döntés. Fejemet csóváltam, mikor bebizonyosodott, hogy a lovag egyáltalán nem akarja megkönnyíteni a dolgunkat, a "talánnyal" kapcsolatosan. Szerinte a rondaság nem is a békakirály. Enheriel aggodalmas kérdésén elkuncogtam magamat.
- Előbb csinálunk belőle békaláb-levest, minthogy elkapjon bennünket. - mondtam. Szó, mi szó, nem tűnt komolyabb fenyegetőzésnek, de azt biztos, hogyha harcra kerül sor, én és Hati biztos beleadjuk apait-anyait. Kijelentésemre a démonfarkaskölyök határozottan vakkantott, azaz jelét adta arról, hogy őrá biztosan számíthatok. Agyarait fenyegetően villogtatta és elrettentő morgással próbálta magára vonni a békakirály figyelmét.
- Mi lenne, ha csak odaadnánk neki azt a jogart? - vetettem föl a legdiplomatikusabb alternatívámat, amiről csak tudtam. - Ha pedig megtámadna... nos, akkor nem nagyon lenne más választásunk, nem? Ha ennyire nem akar velünk beszélni.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 506
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Jún. 16, 2013 11:25 am

Oké, ez remek. Ez a nagy békaizé semmibe vesz, mintha levegő lennék, és a lányokhoz beszél. Diabelnek van valami ötlete, de szokás szerint a titokzatosság fátylába burkolózik. Ezt nekünk kell megoldanunk, nyilván ez is valami piszkos munka, vagy mi. A kék hajútól nem szokatlan az ilyen viselkedés, úgyhogy nem erőltetem a témát nála, inkább a ronda békára figyelek. Bizarr látvány, az biztos, de egyáltalán mit akarhat tőlünk? Mert nem a jogart. Akkor nemcsak a lányokra figyelne. Hiszen azt sem tudja, egyáltalán melyikünknél van.
Mikor átgondolom az eseményeket, pár dolog felkelti a figyelmem. A korona a béka fején... a 'békakirály' elnevezés... az, hogy csak a lányokkal törődik...
...ne. Úristen, ne. Akihiko, ennyire te sem lehetsz idióta. Ilyen gyökérséget beprogramozni, te jó Isten... szegény lányok! Mi ez, valami kiforgatott népmese a virtuális világban?
-Szerintem... nem túl tanácsos dolog közel mennetek hozzá. - mondom vigyorogva Enherielnek és Tiffanynak. - Különben, ha minden igaz, elég... hm, meglepő dologban lesz részetek.
Persze, ha valamelyik lány feláldozza magát, és délceg királyfivá vagy mivé akarja változtatni a rondaságot, nem ellenkezem, de... te jó Isten, ha ez a kulcs, akkor innen logikával soha nem fogunk kijutni. Egyik lánynak sem olyan elfajzott fetisiszta überperverz az 'ízlése', hogy bevállaljon egy csókot a békával. Azt hiszem, készülhetünk a harcra, ha a lányokon múlik. Mit ne mondjak, megértem őket. Ha egyáltalán rájönnek, mi is a nagy helyzet. Mondjuk megnézném Enheriel arcát, mikor megtudja, hogy mit is kellene tennie, de nem kétséges, hogy nem fogja megtenni. Nem, sőt talán már érdemes lenne a harci taktikákon tűnődnünk.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Klein on Kedd Júl. 02, 2013 2:55 pm

Diabel nem véletlenül sürgetett titeket a küldetés alatt, a jogar tulajdonosaként nála látszódott a visszaszámlálás, ami a kazamatába lépve elkezdődött. Az idő most lejárt, és mivel nem jutottatok el az utolsó harcig, így mindannyian egy fényes villanás kíséretében kiteleportálódtok és a Kezdetek Városának teleportkapujában jelentek meg újra. A Békakirály Nagytornya meghódítatlan maradt.

***

Diabel kérésére lezárom a küldetést, és befejezettnek nyilvánítom. A jutalmak a következőképpen alakulnak:

Askr, Kyuushiro, Enheriel: 77 exp és 110 arany
Tiffany: 67 exp és 100 arany

Keresés jártasság
Askr (1): nem talált
Enheriel (2): Alap Csapat Sebzés Kristály (Aktiválása után a csapatodban mindenki következő támadása 1-el többet fog sebezni.)
Kyuushiro (2): Gyenge Kinézet Kristály (aktiválása után egy körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más)
Tiffany (1): nem talált

Céhbónuszok
White Rose: 55 arany a céhbankba (Enhinek); +19 exp Enherielnek, Kyuushironak és Thundernek, +20 exp Ryutoshinak

Young Justice: 55 arany a céhbankba; Clark, Parvulus, Airi +6 exp, Mao, Fuuko, Askr, Peter +5 exp, Chancery +1 exp

Artes Liberales: 50 arany a céhbankba; Ren +4 exp, többiek +5 exp

Ércek, növények és receptek KA-tól érkeznek este.


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 02, 2013 3:00 pm-kor.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 02, 2013 2:55 pm

The member 'Klein' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 03, 2013 12:28 am

Kyuushiro: Érclátás: 9 -> 28, 4 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 6 Sida Kő, 5 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Növénylátás: 9 -> 28, 5 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 4 Tövisgyökér, 5 Vörös Pitypang

Askr: Érclátás: 6 -> 25, 3 Bronzérc, 1 Rubin, 3 Munkálatlan Bőr, 7 Sida Kő, 3 Vasérc
Növénylátás: 6 -> 25, 7 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 6 Vörös Pitypang

Enheriel: Potion/Méregfőzés: Kis Potion Recept, Rövid Pontosság Potion Recept, Gyenge Lénygyengítő Méreg Recept
Növénylátás: 14 -> 33, 5 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 6 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 2 Vörös Pitypang

Tiffany Williams: Érclátás: 1 -> 20, 6 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 5 Vasérc
Növénylátás: 1 -> 20, 7 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Békakirály Nagytornya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.