[Küldetés]Hajtóvadászat!

Go down

default [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Yui on Szomb. Márc. 16, 2013 12:18 am

Résztvevők: Koshitsu Esutel, Kyuushiro, Enheriel , Kamijou Ryner
Határidő: 4 nap/fő
Sorrend: nincs

A Sereg vár!

Figyelem! Ti kik a mi oltalmunk alatt élitek életetek a Kezdetek városában. Most a segítségeteket kérjük! Aincrad szintjeinek meghódításának következtében embereink most megfogyatkoztak és szétszóródtak a környező szinten, hogy fenntartsák a békét.
Azonban szükségünk lenne egy csapat bátor harcosra, hogy lecsaphassunk egy a városban garázdálkodó bandát, akik mocskos trükköket használva fosztják ki játékos társaikat. Ezt pedig nem tűrhetjük, kérlek, csatlakozz a hajtó vadászathoz, hogy közös erővel bebörtönözhessük őket!

Yulier másod parancsnok


Ez az üzenet vonja magára minőtök figyelmét, mikor a küldetések közt bogaráztok. Nem is csoda hisz a küldetés adó Aincrad legnagyobb létszámmal bíró céhe az Ancradi Felszabadító Erő röviden a Sereg. Amint elfogadjátok a feladatot fel is ugrik a mimimap-otok jelezve rajta a pontos úti célt, mely a Kezdetek városán belül is egy hatalmas építményhez vezet, melynek főbejárata pont a városközponti terére nyílik. Amint megérkeztek az előtte álló örök megállítanak és semmi esetre sem engednek be, ám ha megemlítitek nekik, hogy mi miatt is jöttetek az egyikük távozik sietve, míg titeket várakozásra kérnek.


Küldetés során nézett pontok:

Enheriel:
Élet: 4 - 20HP (PET: 10 HP)
Fegyverkezelés: 4
Irányítás: 3
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 3
Páncél: +2

Kamijou Ryner:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 10+4
Irányítás: -
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 4
Páncél: +2

Koshitsu Esutel:
Élet: 5+2
Fegyverkezelés: 8+2
Irányítás: -
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 4
Páncél: +13


Kyuushiro:
Élet: 3+1
Fegyverkezelés: 1
Irányítás: 2+5
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 2
Páncél: +2


A hozzászólást Yui összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 19, 2013 6:18 pm-kor.

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Márc. 16, 2013 2:14 pm

Észrevettem séta közben, hogy új küldetéseket raktak ki a táblára, így odamentem bogarászni. Csak ilyen „szerezd meg ezt, öld meg azt, stb” küldetések voltak. Ahogy nézegettem tovább őket, megakadt a szemem az egyiken. Nem véletlenül: Aincrad legnagyobb létszámmal bíró céhe, az Aincradi Felszabadító Erő röviden a Sereg volt a feladója. Az alábbiak voltak benne a küldetésben:

A Sereg vár!

Figyelem! Ti kik a mi oltalmunk alatt élitek életetek a Kezdetek városában. Most a segítségeteket kérjük! Aincrad szintjeinek meghódításának következtében embereink most megfogyatkoztak és szétszóródtak a környező szinten, hogy fenntartsák a békét.
Azonban szükségünk lenne egy csapat bátor harcosra, hogy lecsaphassunk egy a városban garázdálkodó bandát, akik mocskos trükköket használva fosztják meg játékos társaikat. Ezt pedig nem tűrhetjük, kérlek, csatlakozz a hajtó vadászathoz, hogy közös erővel bebörtönözhessük őket!

Yulier másod parancsnok


Igen komoly dologról lehet szó, ha nyilvános segítséget kérnek. Elfogadtam a küldetést, és már ki is jelezte a helyet. A Kezdetek Városán belül egy hatalmas épület volt az. A főbejárata pont a városközponti terére nyílt.
- Hú… jó sok pénzük lehetett, ha ilyen nagy az épületük. – mondtam a petemnek. El is indultunk, hogy bemenjünk, azonban az őrök megállítottak.
- Állj! – szólt az egyik. – Ide nem jöhet be kisasszony!
- Elnézést uraim... – kezdtem el. – ... De fontos ügy miatt jöttem.
- Akkor sem mehet be!
- De uraim, a céh egy küldetést hirdetett ki, amit elfogadtam. - És mutattam is nekik, melyikről van szó.
- Egy pillanat kisasszony! – mondta a másik, mikor végigolvasták, majd sietve eltávozott. Így nem tehettem mást, minthogy vártam. Közben érdekelt, hogy miféle banda lehet az, amelyiket nem tudja megállítani ez a hatalmas céh.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 16, 2013 7:51 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Márc. 16, 2013 7:44 pm

Remek, szépen haladok. Már jó pár küldetésen vettem részt, a pénzem is lassan, de biztosan gyűlik. Nemrég összegyűlt annyi, hogy a Kezdő Kardomat le tudtam cserélni... önkéntelenül is végigsimítok bal kézzel a frissen szerzett Fényes Vaskard hüvelyén. Ezzel végre nagyobbak lehetnek a támadásaim, nem számít hátránynak az erőm, még egy erőre alapozott, kezdő fegyverzetű karakterrel szemben sem annyira.
Ki akarom próbálni magam egy küldetésben, mit tudok az új erőmmel. Természetesen nem gondolok magas szintű kihívásra, hiszen azt valószínűleg csúfosan bebuknám, de egy kezdő küldetésben szívesen részt vennék.
Ezek a gondolatok a sétám közben zajlanak elmémben, miközben egyenletesen haladok a Főtér felé. Természetesen küldetést akarok keresni, hogy tovább fejlődjek, hiszen még mindig egyes szinten vagyok, hiába szereztem meg ezt a jó kardot. Tehát küzdelem, fejlődés, csak azért, hogy még többet küzdhessek. Egy ördögi kör, és ki tudja, mikor lesz vége?
Na de elég az önemésztő gondolatokból, inkább válogatok a küldetések közt. Nem sok kezdő szintű van, de egy megragadja a figyelmem...
A Sereg? Az Aincradi Felszabadító Erő, vagy hogy hívják? A jelenleg legnagyobb létszámmal bíró céh ebben a játékban. Párszor találkoztam már velük, de nem sok jót tapasztaltam. Olyanok, mint az akciófilmekben szereplő hülye rendőrök, mikor a főhősnek a rendőrség miatt egyedül kell elkapnia a gonoszt. Tipikusan széttúrnak mindent, ha keresnek valamit... nem csoda, hogy pár simlis fickót nem tudnak elkapni. Jellemző. Többet ártanak, mint amennyit használnak.
De hát kell a pénz, nézzük, mi rejlik a hangzatos felhívás mögött. Elfogadom a küldetést, és megjelenik egy pont a térképen, meglepően közel hozzám.
Az épületükhöz hívnak? Láttam már azt a várat, bár még nem voltam benne. Nem is akarok, de mindegy. Rövid a táv, szóval gyorsaságomat kihasználva odasprintelek a bejárathoz, csak úgy. Mert miért ne. Pont meglátok egy ismerős arcot... igen, egy idomár lány. Egy korábbi küldetésen már láttam. Épp vitázik egy őrrel, aki pár mondat után befelé indul.
Mikor odaérek, odaszólok a kinn maradt őrnek, aki már meg is állít. Lehet (valószínű, de nem biztos), hogy az az őr is hallja, aki befelé indul.
-Elnézést! Kyuushiro vagyok, és elfogadtam egy küldetést. - majd megmutatom az őrnek a menümben.
-Tudna nekem segíteni? Esetleg szól a felljebbvalójának? - mondom, hiszen fogalmam sincs arról, minek indult be a másik őr. Ahogy arról sem, az idomár lány mit keres itt. Bár az utóbbit sejtem.
-Szia! Kicsi a világ. Te is a küldetésre jöttél? - szólok oda a lánynak, majd várom az őr válaszát.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Kamijou Ryner on Vas. Márc. 17, 2013 5:42 pm

Ma egyáltalán nem volt bent kushadni a boltomban, s infó után sem akartam vadászni, nem is beszélve róla, hogy fényes nappal van. Azonban valamit csak-csak kellett kezdenem magammal, így hát más nem lévén fogtam magam és elindultam a kezdetek városában. A főtéren lyukadtam ki, s állapodtam meg. A menümmel babráltam, míg látásommal figyeltem a környékemet. Vala jó szaftos infó, elszólás, vagy esetleg egy olyan esemény, amiből hasznot húzhatok. Aztán először egy lányra lettem figyelmes. Idomár, és már volt bent a boltomban. Hát miért is ne alapon meglestem, hogy mit is csinál. Elfogadott egy küldetést, majd ment is tovább. Most már tudom merre mi kell, hogy a nyomába eredhessek, s egyelőre ennyivel be is érem. Türelem hasznot terem, az eredeti helyett ezt a mondást használom, s eddig többször is bejött. Nem is kell sokat várnom, s egy srác is felveszi azt a küldetést. Ám ő már nem csak elballag, hanem konkrétan lohol, mintha határidő sürgetné. Amúgy sincs valami sok érdekesség itt, és sejtésem szerint nem is lesz, így a józan ész azt diktálja, hogy ideje lenne a nyomukba eredni. Odatáncolok az embertömegben a táblához, s én is felveszem a munkát. Nincs idő korlát, és még messze sincs, nem is értem minek siet, de nem akarok nagyon lemaradni, s a csajszinak már elég nagy előnye van, szóval én is tempózok. Annak ellenére, hogy nem vagyok hajlandó futni nem érek oda sokkal később. Már úgy is intézkedtek a leendő társaim, így nem látom értelmét, hogy én is traktáljam azt a szerencsétlent, aki nem enged be minket. Ám az információk begyűjtéséhez beszéd kell, de azokat kezdeményezni kell.
-Hali!- Köszönök oda a csávónak, majd odafordulok Enherielhez. -Szia! Való igaz kicsi a világ, te voltál aki legutóbb a boltban ahol dolgozom szerencsesütizett igaz? Sikerült valami jó szerencsét kapni?- Majd egy lépés hátra, hogy mindkettőjükkel szemben legyek, hogy illendően bemutatkozhassak. - Jha, amúgy Ryner vagyok örvendek.
avatar
Kamijou Ryner

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25
Tartózkodási hely : MMO

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
10/300  (10/300)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Vas. Márc. 17, 2013 6:00 pm

*Köpenyem rajtam volt, a csuklyát a fejembe húztam. Elgondolkodva lépkedtem a menümben megtalálható térképen lévő pont felé. Arra az éjszakára gondoltam, amikor egy idióta csoport egy gonosz csellel megtámadt bennünket. Szerencsénk volt, mert volt köztünk egy erős harcos, de nem tudom, mi lett volna velünk, ha ő nincs. Azóta bár sokat fejlődtem. Nem is tudom, miért is vállaltam el a küldetést. Nem tartottam az előzőt sikeresnek. Úgy értve, hogy akkor olyan kis béna voltam. Nem tudtam segíteni. Csak annyi lett az eredménye, hogy leálltam egy gyilkossal sörözni. Pff... Hagyjuk is, nem jó emlékek! Féltem az újabb kudarctól. Ugyanakkor az is bennem volt, hogy ki akarom javítani a hibámat. Úgy éreztem, tartozom a barátaimnak. És tartozok az itt ragadt népnek. Akármennyire is kicsi vagyok a megmentésükre. Boss harcokban talán sosem fogok tudni részt venni, de... de talán az apró dolgokban segíthetek. Igen, ezért vagyok itt! Páran már álltak a kapunál, odaléptem hozzájuk.*
- Üdv! Ti is arra vártok, amire én?
* De ekkor azonnal hozzám lépett egy őr. *
- Ön is a küldetés miatt jött?
* Biccentettem neki komoly tekintettel.*
- Igen.
*Majd bebizonyítottam neki. Elment. Én összefontam a karomat, rátámaszkodtam jobb lábamra, szóval kényelmes pózt vettem fel, s vártam. Közben figyeltem a többieket. Érdekelt volna, hányas szintűek...
Közben arra is gondoltam, hogy a céhem talán büszke lesz rám, ha bevállalom e nemes küldetést. Védeni az ártatlanokat! Nah igen...*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Yui on Szer. Márc. 20, 2013 12:19 am

Résztvevők: Koshitsu Esutel, Kyuushiro, Enheriel , Kamijou Ryner
Határidő: 4 nap/fő
Sorrend: nincs


A Fekete Vas Kastély, így ismerik, a helyet, mely előtt megálltok és, mely a Sereg főhadiszállásaként szolgál. E hatalmas kastély nyújt otthont a tagoknak és börtönt azon játékosok számára, akik nem véletlenül váltak sárga vagy vörös indikátorossá és sikerült elkapni őket. Ahogy várakoztok, láthatjátok, amint a céh jellegzetes egyenruháját viselő tagjai négyfős csapatokban hagyják el a hatalmas építményt.
Majd miután a negyedik ilyen csapat is távozik, feltűnik előttetek a nemrég elment kapuőr és mellette még öt ember, kik közül négy szintén ugyan azt az egyen öltözéket viselték, kivéve az ötödiket, aki valamivel eltérőbb, de hasonló öltözéket viselt.
- Üdvözöllek, benneteket Yulier másodparancsnok vagyok. Köszönöm, hogy eljöttetek. Kérlek, kövessetek! – szólal meg, majd négyfős kíséretével hátat fordítanak nektek és elindulnak befelé. Nem is olyan soká be is értek egy hatalmas aulába, melynek közepén ott a kőtábla melybe azon 10.000 játékos neve van belevésve, akik elkezdték ezt a halálos játékot.
A kőtábla körül pedig asztalok foglalnak helyet szerteszét. Nagyrészükön különféle iratkupacok foglalnak helyet, másutt tálak és korsók nem épp rendezett sorban, illetve megint másutt páncélok, pajzsok, fegyverek vannak az említett bútorokra hányva.
Ti közvetlen a tábla alatt lévő vele párhuzamosan elhelyezkedő hosszú asztal előtt áltok meg melyen Aincrad városának térképe van kiterítve.
- Engedelmükkel elmagyaráznám a fenn álló helyzetet. – kerüli meg az asztalt és áll meg a tábla alatt pont középen Yulier. - Azért hívtuk önöket, hogy segítsenek elkapni egy a városban garázdálkodó bandát… nem a banda vezetőjét. A csoport zöme zöld indikátoros JK-ból áll épp ezért is olyan nehéz kiszűrni őket. Magukat a Black Vipera névvel illetik, habár nem alkotnak céhet. Annyit biztosan tudunk, hogy maga a vezetőjük az, aki összetartja ezt a társaságot, így ha sikerülne elkapnunk azzal, befellegezne nekik és vélhetőleg feloszlanának. – néz végig rajtatok, majd folytatja.
- A módszereik egyszerűek mégis hatásosak. Három módszerrel fosztják ki a többi játékost. Az egyik, hogy olyan tapasztalatlan játékosokat keresnek, aki bedőlnek az olyan ostoba hazugságinak, hogy a város egyes részein nincs védett zóna, ami megóvná az életüket, illetve, hogy a fegyvereik még a védett zónán belül is sebeznek. A másik mód hogy kicsalják, valahogy a város falain kívülre, majd egy tag kihívja egy párbajra azonban a megkezdését követően a kihívó társai is beszállnak a küzdelembe, ezzel kifárasztják a célpontot így onnan már könnyen kicsalhatják minden vagyonukat. És persze ott van a már igen csak elterjedt Sleep PK is, amit gondolom, már mind ismernek, hallottak róla. Ugyan akkor nem ódzkodnak az erőszaktól már nem egyszer visszaverték az embereimet is. – megköszörüli a torkát. – - Nos, ezekkel kapcsolatban van valami kérdésük vagy hozzáfűzni valójuk. Vagy esetleg valaki, aki inkább úgy dönt, hogy mégsem vállalja a feladatot? – a lány ezután türelmesen megvárja mit válaszoltok.

Küldetés során nézett pontok:

Enheriel:
Élet: 4 - 20HP (PET: 10 HP)
Fegyverkezelés: 4
Irányítás: 3
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 3
Páncél: +2

Kamijou Ryner:
Élet: 3
Fegyverkezelés: 8+1
Irányítás: -
Kitartás: 2
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 4
Páncél: +2

Koshitsu Esutel:
Élet: 5+2
Fegyverkezelés: 8+2
Irányítás: -
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 4
Páncél: +13


Kyuushiro:
Élet: 3+1
Fegyverkezelés: 1
Irányítás: 2+5
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 2
Páncél: +2


_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Enheriel on Szer. Márc. 20, 2013 8:15 pm

Miközben vártam az őrt, megjelent egy ismerős alak: Kyuushiro, egy korábbi küldetésből. Ezek szerint nem egyedül leszek ebben a kalandban. Kérdezte is az őrt, hogy tudna-e szólni a feljebbvalónak.
- Szia! Kicsi a világ. Te is a küldetésre jöttél? – bólintottam neki válaszul.
- Már szólnak neki, a kisasszony is arra vár, mint maga, ahogy megválaszolta magának. – válaszolta az őr neki. Ekkor jelent meg egy másik fiú is. Fehér haja volt, és ilyen rocker-es kinézete volt. Miután köszönt Kyuu-nak, felém fordult:
- Szia! Való igaz kicsi a világ, te voltál, aki legutóbb a boltban ahol dolgozom szerencse sütizett igaz? Sikerült valami jó szerencsét kapni? – Szóval az övé az a bolt? Akkor az a kislányka a húga volt, vagy mi?
- Igen is, meg nem is. – Mondtam neki. – Találtam egy szép szobrocskát a kútban, de nem tudtam magamhoz venni. – mondtam neki elszomorodva. Tényleg olyan szép volt… jött egy csuklyával ellátott köpenyes nő is. Mikor kérdezte, hogy mi is arra várunk-e, amire ő, bólintottam, és ezzel köszöntem is neki. Így négyen vártunk az épületnél, amit egy arra járó Játékos Fekete Vas Kastélynak nevezett. Igazán találó név volt. Állítólag ez egy börtön is volt, ahová az elkapott sárga és/vagy vörös indikátoros játékosokat zárták be, akik persze nem véletlenül lettek azok. Ahogy várakoztunk, arra lettem figyelmes, hogy a céh tagjai négyfős csapatokban hagyják el a hatalmas létesítményt. Nem értettem, hogy ezek meg hova mennek. A negyedik csapat után feltűnt előttünk az imént elment őr, és még öt ember. Négynek ugyanaz az egyenruha volt, de az ötödiknek valamivel eltérőbb bár hasonló ruhája volt.
- Üdvözöllek, benneteket. Yulier másodparancsnok vagyok. Köszönöm, hogy eljöttetek. Kérlek, kövessetek! – Óh, elég gyorsan reagáltak a jelentkezésre. Mentünk is utánuk egy hatalmas aulában. A közepén egy hatalmas kőtábla volt. Odamentem megnézni, mi van rajta, és meglepődtem: a játékba szorult 10.000 játékos, köztük az én nevem is rajta van. Hogy derítették ki, hogy kinek mi a neve? A kőtábla körül asztalok voltak össze vissza. Valamelyiken iratok kupacai voltak, valamelyiken tálak és korsók nem épp rendezett sorban, valamelyiken páncélok, pajzsok, fegyverek voltak. Mi a kőtábla alatt párhuzamosan elhelyezkedő hosszú asztalnál álltunk meg, amin Aincrad városának térképe volt.
- Engedelmükkel elmagyaráznám a fenn álló helyzetet. – kezdte el Yulier. - Azért hívtuk önöket, hogy segítsenek elkapni egy a városban garázdálkodó bandát… nem a banda vezetőjét. A csoport zöme zöld indikátoros JK-ból áll épp ezért is olyan nehéz kiszűrni őket. Magukat a Black Vipera névvel illetik, habár nem alkotnak céhet. Annyit biztosan tudunk, hogy maga a vezetőjük az, aki összetartja ezt a társaságot, így ha sikerülne elkapnunk azzal, befellegezne nekik és vélhetőleg feloszlanának. – végignézett rajtunk, mielőtt folytatta:
- A módszereik egyszerűek mégis hatásosak. Három módszerrel fosztják ki a többi játékost. Az egyik, hogy olyan tapasztalatlan játékosokat keresnek, aki bedőlnek az olyan ostoba hazugságinak, hogy a város egyes részein nincs védett zóna, ami megóvná az életüket, illetve, hogy a fegyvereik még a védett zónán belül is sebeznek. A másik mód hogy kicsalják, valahogy a város falain kívülre, majd egy tag kihívja egy párbajra azonban a megkezdését követően a kihívó társai is beszállnak a küzdelembe, ezzel kifárasztják a célpontot így onnan már könnyen kicsalhatják minden vagyonukat. És persze ott van a már igen csak elterjedt Sleep PK is, amit gondolom, már mind ismernek, hallottak róla. Ugyan akkor nem ódzkodnak az erőszaktól már nem egyszer visszaverték az embereimet is. Nos, ezekkel kapcsolatban van valami kérdésük vagy hozzáfűzni valójuk? Vagy esetleg valaki, aki inkább úgy dönt, hogy mégsem vállalja a feladatot?
- Nekem kérdésem lenne. – Kezdtem el. – Van valami ismertető jegyük ezeknek a banditáknak? – hátha ezzel előrébb jutunk, nehogy véletlenül egy ártatlant kapjunk el.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Kyuushiro on Csüt. Márc. 21, 2013 10:30 am

Az idomár felém bólint válaszul. Tehát ezt a küldetést is együtt fogjuk végrehajtani. Részemről semmi akadálya, sőt örűlök, hogy egy már ismert arccal hozott össze a sors.
Miközben várakozunk, a katonák rendezett csoportokban hagyják el a kastélyt. Négy csoport, tizenhat céhtag. Úgy látszik, a Sereg dolgozóinak napjai igencsak zsúfoltak. Tizenhat katona kelt útra, pedig nem is várunk régóta.
Hamarosan meg is jelenik egy lány, a katonákéhoz hasonló, de mégis más ruhában. Egyértelmű, hogy feljebb való.
És igen, be is mutatkozik, ő Yulier másodparancsnok, aki a felhívást írta. Üdvözöl minket, és beljebb invitál.
Ahogy követem, egy aulaféleségbe jutunk. Középen egy hatalmas kőtábla, rajta elképesztően sok névvel.
Csak nem? A tízezer játékos, akik fogságba estek? Ez hihetetlen. Rendszerezve, és a halottak kihúzva... a játék alap kelléke, vagy ők készítették? Nem tudom, de nagyon hasznos lehet.
Egy hosszabb monológ után nagyjából világossá válnak előttem a dolgok. Hihetetlen, hogy vannak még olyan hiszékeny játékosok, akiknek be tudják mesélni, hogy a városban is lehet gyilkolni. Szemetek... csak azért süttetik meg más agyát, hogy ők több haszonhoz jussanak...
Persze tisztában vagyok azzal, hogy ezt a kinti világban is megcsinálnák. Ott azonban van értelme az értékeknek. Itt hiába dúsgazdag valaki, egyszer kijutunk innen, és ennyi volt a pénze. Ha azért csinálnák a gyilkosok, hogy erősebbek legyenek, és harcolhassanak a bossok ellen, akkor csak szimplán gyűlölném őket. De így... Nem értek, és megvetek minden egyes gyilkost, mert eredmény nélkül dolgoznak. És ezt ők is tudják.
Enheriel feltesz egy fontos kérdést. Figyelmesen hallgatom Yulier válaszát, majd megszólalok én is.
-Nekem két kérdésem lenne. Az egyik, hogy nagyjából hány játékosból áll ez a számkivetett céh? A másik, hogy van valami információ arról, merre találhatóak a tagjai?

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szomb. Márc. 23, 2013 1:50 pm

* Várakozás közben már vonult is a sereg csoportokban. Őket figyeltem, majd megláttam az érkezőket, s a hölgyet, aki végül nekünk kezdett el beszélni. Csak biccentettem neki, hogy szívesen, majd elindultunk. Beérve az aulába, lassú sétába kezdtem, s nagy szemekkel néztem a helyiséget. *
-Oh. Szép!
* Majd megragadt a szemem a táblán. Odaléptem és olvasgatni kezdtem. Azt hiszem, felfogtam, hogy mit jelent és mi az, amikor ki van húzva egy név. Nagyon sok volt már kihúzva. Nem... rengeteg. Elszorult a szívem, a torkom kaparni kezdett. Összevontam a szemöldököm, majd megfordultam, hogy vezetőnket figyeljem. Az asztalhoz sétáltam, így a táblához tudott állni a nő. Elkezdett magyarázni. *
~ Black Vipera ~
* Ismételtem magamban a nevet, hogy ne felejtsem el. Befejezte mondandóját Yulier. Én elgondolkodtam. Hagytam, hogy mások kezdjék a kérdezősködést. A lány fel is tette a legalapvetőbbet. Majd az egyik fiú is feltette értékes kérdéseit. Én bólintottam a kérdésekre. Majd én is megszólaltam. *
- Ölnek is? Vagy csupán lopnak és összevernek másokat?
*Nem mindegy, hogy állunk hozzájuk. Vagy a vezetőhöz. Érdekes dolog jutott eszembe. Amikor káosz van egy országban, valami szerencsétlenség, akkor halálbüntetést is kiróhatnak arra, aki a helyzetet kihasználva lop és pusztít. Az káosz, hogy a SAO-ban ragadtunk. Vajon meddig mehetünk el, hogy igazságot szolgáltassunk a felforgatóknak?*

avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Kamijou Ryner on Vas. Márc. 24, 2013 12:51 am

Nem sokkal az én érkezésem után még mindig jött valaki. Egész érdekes társaságot hozott össze a szél, bár az biztos, hogy nem túl beszédes. Kár, mert beszélgetés közben sok infót lehet szerezni, főleg ha nem én kotyogok.
-Üdv neked is. Hát, ha a küldetésre jöttél, akkor mi is arra várunk. Én Ryner vagyok, örvendek.
Ha kezet nyújtana, akkor elfogadom, ha nem akkor nem leszek bunkó, s én sem nyújtok, hanem csak egy apró hajlás a minimális tisztelet kedvéért. Abban nem vagyok biztos, hogy hogyan is mennek itt a dolgok, de véleményem szerint elég hamar jöttek is értünk, bár idő közben pár csapat is elhagyta a várat.
-Helló! Az én nevem Ryner, örvendek.
Bemutatkozásra azért válaszoltam, a szokáson felül már csak a jó benyomás érdekében is. Befelé menet kicsit frusztráltan érzem magam, sőt beérkezés után sem múlik el. Jómagam is megcsodálom a hatalmas csarnokot, no meg odatipegek a névtáblához. Keresés-keresés, majd elhúzom a számat, bár nem azon okból, sőt pont, hogy az ellentettje miatt, mint a mellettem álló egyén is zaklatottnak tűnt. Pár nevet szívesen látnék kihúzva, de ez van. Figyelemmel követem az tájékoztatást, valamint a többieket is "szemmel" tartom, azaz pontosabban a képességemmel figyelem őket, hasznos egy dolog, ha feltűnés nélkül kell vizslatni valamit/valakit. A végén elgondolkozom a helyzet iróniáján, hogy aztán én is jó helyre keveredtem. Nemrég nyertem felvételt a Liberatorsba, s máris magam alatt vágom a fát, szép. Egyszer egy ilyen hülye húzásom miatt fogom otthagyni a fogamat. Egyelőre figyelés és összegzés, ezeket folytatom, nem kívánom egyelőre kérdezősködéssel is beleütni az orromat a dologba, elég, ha majd akkor cselekszem, ha kell, természetesen majd a saját javamra. De van egy sanda gyanúm, hogy az biza a zölden maradást támogatja, és nem épp a közellenség szerepét.
avatar
Kamijou Ryner

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25
Tartózkodási hely : MMO

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
10/300  (10/300)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 26, 2013 8:59 pm

A küldetést inaktivitás miatt lezárom.

Jutalom: 10 exp 20 arany
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Hajtóvadászat!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.