Twister Biliárd és Póker Club

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Márc. 18, 2013 12:10 am

Nem az a tipikus bűnbarlang tele hiányos öltözetű hölgyikékkel és maffiózókkal, inkább a kulturált szórakozás színtere. Alkalmas hétköznapi megbeszélésel lebonyolítására, kártyázásra, biliárdozásra, italozásra, röviden: szórakozásra és társalgásra. A nőket sem nézik ki és bőven van hely nagyobb társaságok befogadására és partyk lebonyolítására is.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Május 04, 2013 3:48 pm

A hetedik boss megbeszélése

A hetedik boss szervezésével én lettem megbízva. Talán örülnöm kellett volna, talán nem, nem tudtam eldönteni, viszont Mirika tanácsa, hogy ne a kapu előtt beszéljük meg a taktikát, az szó mi szó nem tűnt ostobaságnak. Persze viccesen nézett volna ki, ha húszan ültünk volna egy asztalnál, így csak pár embert hívtam meg egy kisebb találkára. Leginkább csak a céhvezérekkel szerettem volna beszélni, de a listára írtam még Ranmaru és kelletlenül, de Ren nevét is. Nem mintha rosszban lettem volna vele, mert hát rég is találkoztunk, de volt egy nem szimpatikus stílusa, mit most kárpótolt, hogy ő is rendelkezett a hetedik szörny infójával.
Egyszerű üzenetet küldtem nekik hely és időpont és egyszerűen ültünk a bár egy pókerasztalánál.
- Tehát a sütiből két egyszerű információ derült ki. Hogy a szörny gyors és nem lesz egyedül. Tekintve, hogy a hatodikkal is rendesen küzdöttünk a pókjai miatt, félek belegondolni, hogy kik állnak majd az ő oldalán. – sóhajtottam - És a másik információ, hogy gyors, az is hasonlóképp kellemetlen, ha nem jobban. Sajnos páran igencsak lassúak vagyunk. – néztem körbe, miként vázoltam a helyzetet – Nos, erre kéne egy taktika. Míg vártam rátok gondoltam pár dologra. A szörnnyel akkor végzünk, ha leütjük, nem akkor, ha mind túléljük. Persze ez a legbunkóbb megszólalások egyike, de ez a helyzet. Mindenki saját maga dönt, hogy jön e a harcba, senkinek sem kötelező. Nem az a dolgunk, hogy megmentsünk másokat, – nem akartam Mirikára nézni – hisz nem véletlenül találták ki azt a védőburkot, hanem az hogy legyőzzük a szörnyet. Persze vannak olyanok, kik több életponttal rendelkeznek, mint mások és az akaratuk is azt sugallja, hogy mentsenek meg másokat, de én nem fogok erre utasítani senkit. - vártam, hogy erre kapok e reagálást valamelyiküktől.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Május 04, 2013 5:11 pm

Röhejesnek gondoltam ezt az egészet. Semmi szükség semmilyen megbeszélésre! A hatos taktikája maga volt a megtestesült káosz, a küzdelemben részt se vettem, mégis ahogy mindig, úgy most is sikeresen, karakterhalál nélkül vitték végig az egészet. Még Kotarou sem halt meg. A gondolatba beleborzongtam.
Csak számomra.

Azért mentem el rá, mert Peter hívott. Bíztam helyes logikájában, és tiszta gondolkodásában. Találkozni akartam Páncéllal, és gondoltam, valamilyen terefere mentén majd megerősítem a kapcsolatom Anatole-lal is. Hamarosan azonban arra is rá kellett jönnöm, hogy nekem feladatom van. Észhez kell térítenem őket.
Artemis nem volt felszerelve, amikor beléptem a Clubba, és ezen nem is terveztem változtatni. Reméltem, hogy Anatole nem kérdez majd rá, és így egyelőre nem kell felesleges köröket lerónom miatta. Hogyne szereztem volna meg az íjász legendást. Hiszen őt a kezdettől fogva nekem szánták! Triviális volt, hogy nálam a helye.
Ugyan már, nevetséges könnyedséggel ütlegeljük a bossokat! – háborodtam fel. – Minden tiszteletem a tiéd, Peter, és gratulálok az új céhedhez, tényleg. Viszont ez marhaság, és a régi Ökölnek egy tagja sem beszélt volna így! A tankokat nem azért tartjuk, hogy aztán sorra kiteleportálódjanak a csatából, azok pedig, akik csak kihasználják ezt a védelmet, és ezért életre nem pakolnak, csak sebzésre, meg esetleg gyorsaságra, elvigyék sorra előlük az itemet. Egy tank sem fog soha semmilyen itemet begyűjteni. Nem véletlenül a Voice vezet itemek szerzésében… – súroltam tekintetemmel azt a helyet, ahol Mirika ült – és ha jól tudom, most meg az Artes vitte el. Mindenki együttműködésére van szükség, és senki nem helyezheti a saját érdekeit a többiek fölé. Vállaljon mindenki switch-t, és meglátjuk, mennyire bízik a céhtársaiban, hogy leváltják, mint ahogy a volt Ököl bármelyik tankja bízik mindenki másban, hogy nem hagyják meghalni!
Kitomboltam magam. Feltűnt, hogy már nem is ülök, hanem állok, öklöm pedig az asztalon pihen. Hmm… azt hiszem, felmérgeltem magam. Zavartan toltam helyére kicsit megcsúszott szemüvegem, és visszahúztam magam alá kitolt székemet is.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Május 04, 2013 5:37 pm

- Persze, a tankok azért vannak, hogy váltsák le, kit le kell, ezt nem is tagadom. Én is úgy mond egy tanknak lettem ki kiáltva. Tudom, hogy mit vártok el a csatában tőlem. – más kérdés, hogy erről engem nem kérdeztek. Hisame miatt pakoltam életre, egyáltalán nem azért, hogy a boss engem üssön a csatában. Persze, megmentek másokat, ezer örömmel, gondolkodás nélkül, de itt nem életekről volt szó. Így már nem, hogy a boltokba került ez a védőburok – Azonban úgy hiszem, hogy sokan nem gondolnak a jövőjükre. Ha az életük a nullához közelít, akkor leváltják őket, nincs felelősség a gondolkodásukban. Ütnek, ha kell, nem törődnek magukkal és más kapja a szidást, ha nem mentik meg őket és ez így nem jó. – mondtam a véleményem - Persze, csapatmunka, erről szól az egész, de tudjon valaki magáról is gondoskodni és ezt egyszer meg kell tanítani nekik.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Május 04, 2013 7:03 pm

A boltban tevékenykedek, amikor megcsörren a menüm. Nagy örömmel olvasom a levelet, amit régi jó ismerősömtől, Petertől kaptam. Kiváló ötletnek találtam ezt a megbeszélést, s mivel Ren megosztotta velem a 7. bossról az infót, én is úgy véltem, hogy van miről beszélgetni, mielőtt nekiveselkedünk a feladatnak. Azt semmiképpen nem szeretném, ha a múltkori parázs vita megismétlődne a boss ajtaja előtt. Higgadtan és felkészülten kell érkezni, s ez nem feltétlenül egy taktika kialakítását és a sorrend variálását jelenti, hanem a fejekben való rendbetételt.
Dobok egy üzit a meetingről Rennek is, hiszen úgy gondolom korrekt lépésnek, hogy ha már az ő jóvoltából birtokolja az Artes a taktikát, akkor az a minimum, hogy jöhessen ő is. Már ha szeretne. Üzenetembe arra is megkérem, hogy ha lehet, fogja vissza magát, én is így fogok tenni, nem kell összebalhézni senkivel a múltkori miatt. Másrészről nem kell felemlegetni, hogy az Artes miben volt kiemelkedő az előző harcban, nagyképűsködéssel és a tetteink, ha úgy tetszik "szívességeink" felemlegetésével csak ellenszenvet váltunk ki a többiekből. Ráadásul az item is hozzá, hozzánk került, így aztán megkaptuk a jutalmat is, ráadásul mások is segítettek rajtunk.
Megérezve lepacsizok a jelenlévőkkel, majd szembe Mirikával lehuppanok, s ujjaimat összekulcsolva kezeimet az asztalon pihentetem. Peter ismerteti a nézeteit, amik először meglepnek, viszont ahogy fejembe végigjátszom újra a szavait, arra jutok, hogy egyet kell értenem vele. A szörnnyel akkor végzünk, ha leütjük, nem akkor, ha mind túléljük.
- Tehát ha jól értem, Peter azt akarja, hogy a következő harc során ne egymás sejhaját mentegessük, hiszen arra való a pánik burok, hanem a boss kivégzése legyen az elsődleges cél. Valóban pazarlásnak érzem, hogy az ütőerőnket egymás mentegetésére fordítsuk a boss sebzése helyett. Személy szerint be se engednék olyat a boss terembe, aki nem rendelkezik burokkal. - Ranmarura indulatos viselkedése meglep, nem értem mire fel kapja fel ennyire a vizet, ugyanakkor van igazság is abban, amit mond. - Abban egyetértek, hogy a tankokra ne potenciális pajzsként tekintsünk, nekik is joguk van az önálló játékra, sorrend módosítgatások nélkül. Nem tudom téged Kota megkért-e Peter, hogy vállalod-e a tank szerepet, de azt megígérhetem, hogy Lewist többször nem kérem arra négyszemközt sem, hogy elsők közt rohanjon be tartani a hátát. Azzal viszont nem értek egyet, hogy nevetséges könnyedséggel ütjük le a bossokat - Különben te sem léptél volna le Mr. Kocka, vagy annyira gyengének érezted a bosst, hogy nem méltó a nyilaid általi halálra? Hmm, azt hiszem ezt inkább ki se mondom, hiszen azt ígértem nem balhézok. Lehet nem ártana odaszúrni neki, akkor talán visszavenne, de egyelőre kivárok. Kota elhibázott sorrendjét nem kívánom felemlegetni, mert az olaj lenne a tűzre, de egy dolgot még el kellett intéznem a Voice vezérével. Lehívom a menümet és két halvány gyógyító kristályt vettem elő, amit Mirika elé helyezek le. - Nem kívánok az adósotok maradni. Az itemszerzést meg ne emlegessük fel, mert hányingerem van a felszerelések miatti örökös marakodás végett. - A második mondatomnál nem nézek senkire, a menüm bezárásával babrálok közben. - Nos, bár nem lett kimondva nyíltan, de úgy vélem eddig arra jutottunk, hogy nem módosítgatunk ezután a sorrenden. Kellemetlen is, amikor triplát sebez a boss, nagyobb kockázattal jár, mint nyereséggel. És talán abban is megegyezhetünk, hogy nincs szükség felesleges önfeláldozásokra. A sebesség ellen nem igen tudunk mit tenni, aki más statokra erősít, az nem fog most hirtelen gyorsaságra "pazarolni". A társakat illetőleg pedig azt tudom elmondani, hogy a 6. bossnál az tűnt helyes megoldásnak, ha minél előbb kivégezzük a bosst, majd a segítőit sorra leszedegetjük. Talán ez beválik itt is, bár ez függ a segítők sebzésétől is. Egyéb javaslat?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Mirika on Szomb. Május 04, 2013 8:11 pm

Nem volt egyszerű arra összpontosítani, amire elköteleztem magam úgymond. Legszívesebben most félretoltam volna mindent, és bezárkóztam volna a szobámba, hogy gondolkozhassak. Nem tehettem meg, haladnunk kellett, nekem pedig céhvezérként és stratégaként felelősségem volt. A legutóbbi veszekedésnek a bossterem előtt elég súlyos következményei lettek, kezdve azzal hogy a harc legelső pillanatától az utolsóig pengeélen táncoltam. Nem akartam érte hibáztatni senkit, az én döntésem volt és most is megtenném ugyanúgy. Nem volt normális az a roham, amivel letaglózott a boss. 60-nál is több sebzést szenvedtem el, a 6. szinten ez akárhogy is nézzük, abnormális.
Adott volt tehát, hogy ki kéne küszöbölni az érzelmeken alapuló döntéseket, ahhoz pedig a legjobb megoldás az volt, ha már kész, előre megbeszélt stratégiával lépünk fel. Elsőként szereztem meg az elérhető morzsákat a hetedik szintfőnökről, az alapján pedig különösen fontosnak véltem, hogy ne ad hoc módon nyomuljunk. Így kézenfekvő volt az ötlet, hogy tárgyaljuk meg mi, céhvezérek. Meg Ranmaru. Rent nem értettem, mit keres itt mondjuk, de Peter küldte szét a meghívókat, nem szóltam bele.
- Már megint azok a nyomorult itemek... - sóhajtottam fel, ahogy az íjász felszólalt, fejemet pedig a tenyerembe temettem. Semmi értelme nem volt felhozni, örültem neki hogy Nii-chan rögtön letorkolta Rant.
- Ne viccelj, itt én vagyok az, aki adósa bárkinek is - feleltem, ahogy a férfi elém helyezte a kristályokat, és eközben mind rá, mind Renre rápillantottam, majd Peterre is. Nyilván rám célzott az imént, nem voltam hülye. De nem adtam igazat neki.
- Mindenkinek megvan a saját elképzelése arról, hogyan építi fel a pontjait. Valaki sebzéstűrésre hegyezi ki a karakterét és kifárasztja az ellenfelét, valaki meg minél több sebzést akar bevinni minél rövidebb idő alatt. Ennek viszont semmi köze nincs ahhoz, hogy ki milyen szerepet vállal egy csapatmunkát igénylő harcban - Egy pillanatra itt megtorpantam és szétnéztem, mielőtt folytattam volna - A tankok pajzsok, azért vannak, hogy felfogják a sebzést, amíg a törékenyebb, nagyot ütő játékosok lesebzik a bosst. A tank pedig az, aki ezt a szerepet elvállalja, legyen akárhány élete, 40 vagy 140, az mindegy. - Itt Peterre pillantottam rá ismét, érződött rajta, hogy nem tetszik neki a rárótt szerep, de ha így van vele, senki sem kényszerítette még rá, hogy elvállalja. A jámborsága az oka a felé támasztott elvárásoknak, semmi más.
- Sorsára hagyni valakit és hagyni, hogy kiessen a küzdelemből pedig hiba. Egyáltalán azt sem tudjuk még, hogy ezek a burokbigyók tényleg működnek-e! Az első szempont a túlélés, nem a továbbjutás! A bosshoz bármikor visszamehetünk, de ha valami félremegy és meghal valaki, mert nem mentettük meg a lehetőség ellenére, tükörbe tudnátok nézni? Különben meg stratégiai szempontból is megéri "pazarolni" a sebzést, ha olyasvalakiről van szó, akivel könnyebben végezhetünk a bossal - Szigorú pillantásokat vetettem a társaimra, el sem tudtam hinni, hogy képesek lennének bárkit is feláldozni csak azért, hogy hamarabb legyőzzük a főnököt. Ha elkerülhető az áldozat, miért ne kerülnénk el?
- Ami az aktuális megbeszélés tárgyát illeti, én arra gondoltam, hogy 3-4 fős csapatokba kéne szerveződnünk. Minden csapatban lenne egy tank, minimum egy sebző és egy support-jellegű karakter, a gyorsaságuk pedig minél közelebb van egymáshoz, annál jobb. Lennének csapatok, akik a segédekkel foglalkoznak és lennének, akik a bossal. Ha nem termelődnek újra a segítők, akkor megéri őket előbb leszedni, hagyni őket csak akkor érdemes, ha a jelenlétük folytonos és elkerülhetetlen - vázoltam a gondolatomat. Persze ez utóbbi függ attól is, hogy miként sebez a boss, és miként a segítők, de harc közben úgysem fogunk matekozni. Jobb, ha nem kell a figyelmet megosztani.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Május 05, 2013 3:49 pm

Egyik nap fura üzenetet kapok Peter Worker-től, hogy hivatalos vagyok egy megbeszélésre, amin a 7. boss fightot akarjuk megvitatni. Nekem nincs akadálya, amúgy is van egy-két mondanivalóm, hogy mit és hogyan kellene. Sai-tól is jött egy üzi utána, sok vizet nem zavar, elolvasom, de ennyi, majd én azt pontosan tudom, hogy kell-e magamat szabályozni, vagy sem, neki ehhez semmi köze nincs. Most nem az Artes egyik tagjaként megyek, legalábbis én így gondolom, mivel kaptam meghívót magam is. A megbeszélt helyen és időben megjelenek én is, természetesen a petek nélkül, majd leülök az egyik székre és lazára fogom a figurát. Nem szólok semmit sem, először meghallgatom a jelenlévők véleményét. Nos, van, akivel egyetértek, van akivel nem és még olyan is akinek csak félig adtam igazat. Lassan ideje lesz megszólalnom és közbeszólni. Nem vagyok egy atomkocka, de nem ez az első játékom, régebben, mikor időm engedte rengeteget MMO rpg-vel játszottam már. Van már némi tapasztalatom ezekben.
- Jah, az item kérdés, hehe. Engem személy szerint nem érdekelt sohasem, de mind jól tudjuk, hogy ki tesz meg mindent azért, hogy megkaparintsa ezeket. – pillantok Miri-chanra. A kis borzra gondolok, a Voice házi kedvencre. Képes volt másokat a boss elé lökni, hogy mire rá kerül a sor, már alig legyen élete a kicsikének. Felháborító egy dolognak tartom ezt a viselkedést. De ezt egyelőre nem mondom ki, majd ha odáig fajul a helyzet.
- A Tank meg igenis egy pajzs. Az a dolga, hogy védje a többit, nem más. Ez igaz, és általában Healer-rel kombinálják, így ütős a párosuk, csak nekünk nincs valami sok gyógyítónk – sajnos így van, tudomásom szerint csak Ayani rendelkezik ilyen képességgel.
- Ez azonban nem azt jelenti, hogy a tankot magára kell hagyni, amint elfogy az életük. Ha már elvárjuk tőle, hogy megvédjen minket, akkor indulás előtt kaphatna tőlünk pár potit, krstályt, ami segít a védelemben, pajzs kristály, tükör kristály, meg ilyenek, és nem pénzért árulni azt a csata előtt- ismét a borz helytelen viselkedéséhez lyukadok ki, valaki érti ezt? :O
- Ezzel a tank élete jóval meghosszabbítható és mivel ők is ritkaság számba mennek, ez kell is. – kivételesen nem a sztár énemet használom, most nem, komoly dologról van szó, így úgy is kell viselkednem. Ryuninji Ren, most szabadságon van, egy ideig.
- Az is igaz, hogy annyit elvárhatnánk, hogy mindenki költsön pontokat az életre. Olyat nem érdemes vinni, akit az első csapás után mentegetni kell. Ha meg már itt tartunk, akkor kivételesen a kevesebb jobb elvet vallanám. – csak egy megjegyzés, melyet valószínűleg mindenki ért, az előző boss harcon történtek miatt legalábbis.
- A következő, ami talán lehetetlen, de a harc alatt egy csapatnak kellene lennünk. Nincs barát, nincs vetélytárs, rivális, barátnő stb. Aki ezt nem képes minimálisan betartani, maradjon otthon. Szerintem egyikünknek sincs kedve elszalasztani remek lehetőséget támadásra, jó cselre, egy a párjáért aggódó játékos miatt, aki meggondolatlanul próbálja megmenteni azt, akit ki teleportál a burok. – hohóóó, már megint a Voice-hoz lyukadunk ki, bár ez Saito-ra is igaz.
- Ahogy mondták előttem is, akkor van vége a harcnak, ha meghal a boss…….. ennyi. Lényegében azt kell védeni, akinek több haszna van, elsőbbséget élvez- értek részben egyet valakivel.
- A Boss-t le kell győzni, hamar. Gondolom valakiktől túl nagy kérés lenne, hogy ingyen ajánljon fel cuccokat a bossharcra, vannak ilyennek, ezért arra gondoltam, hogy a résztvevők adhatnának egy kis goldot. Teszem, azt vagyunk tízen, mindenki bead mondjuk 40 aranyat az már 400 és abból vehetnénk potikat, meg kristályokat, felszereléseket, amiket szétosztunk. Ha marad valami, megy tovább a következő csatára. bizony, az igazi Ren ilyen, különbözik egy kicsit a sztár Rentől.
- Így a boltosoknak sem lesz vesztesége, meg amúgy is tré dolog elvárni mástól, hogy drága pénzért megvegye a potit, amit elpazarol másra, mint Ai-chan esetében. De ez csak egy ötlet- Egy ötlet, amit ebben a pillanatban találtam ki... hmmmm... eszembe juthatott volna hamarabb is.
- A csapatos felosztásban, meg van fantázia.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Május 05, 2013 8:48 pm

A tankok nem a felszerelés részei, nem tárgyak. Már akkor nem tetszett ez a gondolkodás, mikor Mirika parancsba adta a hatodiknál, hogy „Valaki váltsa a tankot!„, ahelyett, hogy a nevén nevezte volna Lewist. Apróságnak tűnhetett, de ez igencsak zavart engem, ám úgy tűnt csak engem.
Szervező voltam, határozottnak kellett lennem, ám a ló túloldalára sem akartam átesni, hogy azt mondjam az lesz, amit én mondok.
- Úgy tűnik a tankokról megoszlik a vélemény. Nos, én nem fogom senkinek sem parancsba adni, hogy védje meg ezt, vagy védjen meg azt. Nem fogok senkit sem előre küldeni. Ki a leggyorsabb, az éri majd el a leghamarabb szörnyet. – egy lélegzetvételnyi hatásszünet - Ezzel nem akarok bunkónak tűnni, mert nem érzem magam annak. Biztos, hogy helyet fogok cserélni én is másokkal, mert úgy döntök, de ezt egyszerűen nem lehet parancsba adni.

- Minden rosszat el lehet mondani Kayabáról, de azt nem, hogy a rendszere ne működne. Mit leír, az úgy van. Egyszer sem hallottam még olyat, hogy valaki egy hiba miatt vesztette volna az életét, egy elírás miatt. – reagáltam Mirika azon szavaira, melyekben a védőburkot említette és annak hihetőségét – Viszont a csapatokra osztás nem tűnik ostobaságnak, sőt lehet jó is lenne, ám két apróság van ezt illetően. Nem tudjuk, hogy hány segítője lesz a bossnak, így nem tudjuk, hogy hány ilyen csapatot kéne alkotni és ezt a küzdelem közben megbeszélni igencsak húzós lenne, ráadásul a kapuig azt sem tudjuk, hogy kik jelennek meg sajnos, így ezt előre megtervezni ugyanúgy húzós lenne. A másik, hogy attól függetlenül, hogy mi felosztjuk magunk közt őket, úgy ők is feloszthatnak minket maguk közt. Ha például egy ilyen alakult csapat támadja „A”-t és „A” támadja egy másik csapat egy tagját, akkor felborult az egész. Az eddigiek alapján elég öntörvényűen működtek ezek. Csupán csak egy két esetben volt logika abban, hogy kiket támadtak. – fújtam ki a levegőt, túl sok volt ezt egyszerre végig mondanom.
- Beadni aranyat közösbe fölösleges lenne. Kristályíró vagyok és attól függetlenül, hogy adtok aranyat, úgy növényeim nem lesznek sajnos.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Május 07, 2013 10:19 am

Le lettem torkolva. Ezt hajlandó voltam elfogadni, annak ellenére is, hogy gondolkodásmódjuk mögött felelőtlenséget és nagyravágyást olvastam ki. Ők voltak többen, és mint mindig, én voltam egyedül. Konokul csillogó szemmel figyeltem a társalgást. Nem győztek meg, sőt komoly hibákat láttam válaszaikban és felvetéseikben. Fókuszaim folyamatosan az arcokat pásztázták. Engem nem vernek át. Engem!
Egyetlen dolog boldogított ebben a beszélgetésben, és ez az volt, hogy elvetett gondolatmagjaim lassan csírát hoztak, és szárba szökkentek. Ugyan utólag, de annál határozottabban láttam újjáéledni saját felvetéseimet ebben a beszélgetésben. Boldogság töltött el, a szívverésem gyorsult. Rendben, lendüljünk tovább a problémán.
Nagyban támogatom a potis felvetést. Pénznek nem egy harc előtt, hanem a következő harcra van értelme, de potik és kristályok jól jöhetnek. Nekünk is szükségünk lehet rá, nem egyszer voltak már segítői a bossoknak, de ilyenkor átadással még mindig meg lehet oldani. Másrészről viszont ha a tankok jól funkcionálnak, és tudnak potizni, akkor ilyen probléma fel sem merülhet – toltam feljebb a szemüvegemet.
A csapatfelosztás remekül hangzik, de túl sok az ismeretlen az egyenletben. Nem tudjuk, hogy mennyit sebeznek és hányan vannak a segítők. Nem tudjuk, hogy hány tank áll majd a rendelkezésünkre. Az ötlet helyes, de szerintem nem most és nem itt van az ideje, hogy még többet beszéljünk róla. – Konstatáltam, hogy ezúttal még csak fel sem emelkedtem a székről. Úgy tűnik, hogy fejlődik a test-kontrollom.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Május 07, 2013 6:27 pm

- Azért tedd csak el a kristályokat, jól jöhetnek még bármikor. - biccentek Mirikának és egy visszafogott mosolyt is megengedek magamnak. - Ami pedig a csapatfelosztást illeti, szerintem felesleges, mert mindig borulnak az ilyen taktikák, ahogy belépünk a terembe, plusz feszültséget szülhet, hogy kik kerülnek össze az egyes csapatokba, ráadásul vannak olyan frontharcosok is, akiket nem ismerünk jól, nem igazán csapatjátékosok. Őket hogy vonod be? Nem akarok semmi jónak elrontója lenni, tehetünk vele egy próbát, mert ha beválik, alkalmazhatjuk máskor is, ha meg nem, hát akkor valami mást találunk ki legközelebbre. De ha már itt tartunk, milyen csapatfelosztásokat álmodtál meg a megszokott, állandó tagokból? - érdeklődök Mirikától érzelemmentes hangon. Hidegvérrel szeretnék átgondolni minden javaslatot, hisz azért vagyunk itt, hogy végigrágjuk a felmerülő témákat. - A tank témához csak röviden tennék hozzá... szerintem ha már kikiáltunk valakit tanknak, legalább illenék megkérdezni, hogy vállalja-e a szerepet, hogy pajzsként kell funkcionálnia, ahogy többen is mondtátok. - Nem vagyok nagy RPG-s, szóval nem tudom hogy működnek ezek a játékokban, csak felületes ismereteim vannak, viszont mi nem bábuk vagyunk, hanem érzésekkel rendelkező emberek.
A kristályok eddig is úgy működtek, ahogy a leírásban szerepeltek, a teleport kristály is kihúzott már a pácból farmolás közben. Ráadásul Peter maga mondja ki azt, ami bennem is megfogalmazódott, vagyis Kayaba lehet, hogy egy kegyetlen admin, de minden esetben korrekt. - Egyetértek Peterrel, a kristályok eddig is úgy működtek, ahogy kellett. Kayaba nem azt akarja látni, hogy sorra meghalunk, hanem azt, hogy végigvisszük a kisded játékát. Nem lenne logikus, ha halomra ölne minket egy átverős kristállyal. Ráadásul ha csak egyetlen kristály is besülne, befagyna utána a piac, ami megint nem lehet érdeke. De ha továbbra is kétségek merülnek fel, akkor szívesen próbára teszem a pánik burkomat a boss előtt. - Lehet, hogy nem kéne felelőtlennek tűnő kijelentéseket tennem, de úgy érzem, hogy a számomra logikusan felépített érveimet nem árt megtoldani még ezzel a felajánlással. Kicsit drága mulatság lenne hagyni, hogy egy vaddisznó lezúzzon, de ha ez kell a frontharcosok nyugalmához, állok elébe.
Ren "nincs barát, nincs vetélytárs, rivális, barátnő" szövegéből egyértelműen kiérződik, hogy rám is érti a dolgot, persze elsősorban Mirika és Kota párosára. Én is arra kértem az idomárt, hogy védje meg Violetát, bár azért a mi helyzetünk stratégiailag is másként nézett ki, főleg, hogy a saját köröm adtam át. Mindegy, igaza van, ha Mirikától elvárjuk, hogy zárja ki az érzelmeket és ne hősködjön, akkor nekem is így kell tennem. Főleg, hogy az imént kardoskodtam a burok mellett, amivel kedvesem is rendelkezik. Ez a közösbe adás viszont nem hülyeség.
- Ami azt illeti, van arra lehetőség, hogy akik egy partyban vannak a bosson, megoszthassanak egymással cuccokat. Utánajártam és a rendszer engedélyezi, hogy közös inventoryt hozzunk létre, így amit beadunk, azt mindenki tudja használni. Személy szerint szívesen felajánlok egy +20-as kis potiont és egy pajzs kristályt, ezzel csökkentve RenAi legutóbbi veszteségeit, amit értünk áldozott fel. Mindannyiunkért. Akkor mi miért ne áldozhatnánk a sajátunkból mindannyiunkért? Ha nem használódik el, akkor pedig visszakerül a gazdájához. Bizonyára lesznek olyanok, akik nem tudnak, vagy éppen nem akarnak beadni a közösbe, ez velejáró együttható, de nem hiszem, hogy valaki más kárára használná fel feleslegesen a készletet. Ha ilyen előfordulna, azt kizárhatjuk a további boss harcokról. Vélemény? - körbetekintek, hogy mindenki reakcióját le tudjam szűrni.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Mirika on Szer. Május 08, 2013 1:13 pm

Úgy döntöttem ignorálom Ren piszkálódását, egyrészt nem ért annyit az egész, hogy felhúzzam magam rajta, másrészt nem sarat dobálni voltunk itt, hanem megbeszélni, mi legyen. A személyes dolgokat félretettem magamban, amúgy sem voltam abban a rettentően piszkálódós hangulatban. Igazából társaságra se vágytam. Az viszont úgy korrektül ledöbbentett, ahogy a srác viselkedett, semmi tenyérbemászó mosoly, semmi menőzés, nagyképűsködés... Kedvem lett volna megmérni a lázát, jól van-e o.O Mondandója többségével egyetértettem amúgy, így bólogattam is serényen, bár amikor a barátos-barátnős részhez ért, csak simán lesütöttem a szemem. Nyelvemen volt, hogy megvédem magam, de... nem, úgy éreztem vita lenne belőle, amit nem akartam. Viszont nem gépek vagyunk, hanem érző, emberi lények, és bíztam benne, hogy Ren sem csak azért mentett meg legutóbb, mert rettentő jól jött a sebzésem meg a mérgeim.
- Nem kell parancsba adni, de egyvalaki azért kellene, aki felfogja a bosst az elején, a leggyorsabbak törékenyek, a sebzésük viszont magas. Legutóbb taktikázás nélkül két halottal kezdtük volna a küzdelmet és ugyanígy megszívtam volna én is. Nem tudhatjuk, nem jön-e még egy ilyen boss - feleltem Peter szavaira csendesen. Amennyit dumáltam az elején, annyira csendessé váltam most, csak szemlélődtem és mérlegeltem az elhangzottakat. Örültem neki, hogy az ötletem pozitív fogadtatásra talált, halvány mosoly kúszott a szám szélére. Emlékszem, még Rita is próbálkozott ilyesmivel a csiga előtt.
- Anat, a pókos kazamatára emlékszel? Ott tökéletesen működött, amikor párokba rendeződtünk. Nem feltétlenül borul a taktika, ha erős kézzel tartják össze a csapatot. Elég lesz, ha annyit szabunk meg, ki figyel a segítőkre, ki pedig a bossra, akkor szinte mindegy, mivel találjuk magunkat szembe. A szerepeket pedig menet közben fel tudjuk cserélni, ha az AI keresztbe tesz nekünk. Magát a csapatba rendeződést a terem előtt is meg tudjuk oldani, nem kell feltétlenül itt és most - magyaráztam, mikor végül szóhoz jutottam. Az én irányításom alatt eddig még semmilyen harc nem ment gallyra, szóval meg lehet oldani, csak határozottság és pontos utasítások kellenek. Erre Lewis nem volt képes, és abban is kételkedtem, hogy Pete képes lesz-e rá, de növesztett magának némi tököt, mióta párbajoztunk. Biztos történt vele is egy s más.
- Én fel tudom ajánlani azokat a potikat, amik a céhbankunkban vannak, úgysem használja őket senki és eddig is bárkinek odaadtam volna egyet-egyet a harcok alatt - jegyeztem meg, bár azokkal a mini potikkal nem sokra mentünk. Totál useless cuccok voltak a mi szintünkön már, igaz ettől függetlenül életet menthetnek, ahogy a gyógyító kristályok is.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Május 10, 2013 2:08 pm

- Hogy nem tudjuk, hogy hány segítő van, úgy nem tudjuk, hogy hány csapat kell. Így itt valóban nem tudjuk tovább beszélni a felosztást. – összegeztem, mit ők is mondtak – De majd ott, a megjelentekből, lesz akkor egy felosztás és ahogy Anat is mondta, ha nem működik, akkor majd legközelebb mással próbálkozunk. – a kudarctól nem féltem, sem attól, hogy valaki kiesik az irányításom alatt. Persze én leszek megszólva, ezt jól tudtam, de ez a feladat ezzel járt. Egyre erősebb és erősebb szörnyek jöttek és egyszer el fogunk jutni egy olyan szörnyhez, min elsőre nem fogunk tudni tovább menni.
Vakartam a fejem a gondolkodásomban és fordultam Mirika felé.
– Majd leszek az első, ki a terembe lép, de más változtatás nem lesz a sorrendet illetően. – ebben hajthatatlan voltam. Közrejátszott ebben az is, hogy több élettel rendelkeztem, mint az átlag és az is, hogy a szervezője voltam a harcnak – A közös felszerelés, pedig hasznos. Köszönjük Anat, hogy utánajártál ennek. Bevallom, nekem eszembe se jutott volna ez után érdeklődni. – mondtam a fiúnak – Azt hiszem ennyi. Én legalábbis nem terveztem hosszabbra nyújtani ezt a találkozót. Lehet az első körben nem látszik eredményesnek ez és fölösleges egy órának tűnt itt megjelenni, de úgy gondolom ezt is el kellett valahol kezdeni. És mindenképpen jobb itt, mint az ajtó előtt erről beszélni. Esetleg megjegyzés még valakitől? – néztem körbe a jelenlévőkön.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default unalom űzési kisérlet, akció után

Témanyitás by Aidor on Pént. Május 24, 2013 9:06 pm

És bent van... Kiáltom önelégült mosollyal, a valóságban még sosem biliárdoztam csak netten, de itt egészen belejöttem. Ellenfelem egy NJK volt aki láthatólag úgy van programozva, hogy mindig a környéken lebzseljen. Twister Biliárd és Póker Club mindig élettel telinek tűnt kívülről és az is. Habár ez az első alkalom, hogy be is jöttem, már most én vagyok a biliárd asztal királya. Idebent sok ember megfordul, NJK-k és JK-k egyaránt ezért kikapcsolódásnak jó. A legutóbbi harc kissé lefárasztott, jól esik a kikapcsolódás. Ha meguntam a Biliárdot helyet foglalhatok valamelyik asztalnál lévő társaságnál ahol is, ádáz póker meccsek zajlanak. Mosolyodtam el, talán szét kéne csapnom köztük egy két ászpókerrel, de egyelőre még korai... addig minden kép amíg vannak akik jobban keverik a kártyát nálam, szerencsésnek meg annyira azért nem érzem magam. Ezért egyelőre marad a biliárd. Ennek ellenére [ami egyáltalán, nem jellemző rám] elkapott a hév, és a túlzott harci láz aminek következtében felpattantam az asztalra és hangosan ordítottam: Na van itt valaki aki kimeri hívni a Billiárd asztal királyát?! Azzal a körbe nézett a jelenlévőkön, miközben a Biliárd asztalhoz tartozó dákóval hadonásztam. Talán te? Kiáltottam oda egy újonnan belépőnek.
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kyuushiro on Pént. Május 24, 2013 10:25 pm

//Unaloműzési kísérlet, akció után//

[off] Én azért megmaradok a játékok szokásos jelzésénél. [/off]

Elégedetten harapok bele a szendvicsbe, amit útközben vettem. Finom! Nem kóstoltam még ilyesmit, de azt hiszem, rá fogok szokni. Nem drága, bárhová elvihetem, és a táplálékigényemet is tökéletesen kielégíti.
Végignézek az utcán. Sok a járókelő, bár ez nem is meglepő ilyen kora délután. Rengetegen mennek kovácsoltatni, párbajozni, találkozni, vagy miz zudom én. Szóval élik az életüket.
Én hova is indultam? Sehova. Már megint semmi dolgom, és lusta vagyok felteleportálni a magasabb szintekre. Inkább maradok a Kezdetek Városánál, az úgyis elég nagy ahhoz, hogy kiszórakozhassam magam benne.
Például itt! Megakad a szemem egy furcsa helyen. Nem nagyon illik a játék által lefestett fantasy környezetbe, de sokan hódolnak a kinti világ stílusának mostanában. Én maradok a szokásos vértnél,meg a fegyveremnél, ahogy sokan teszik. A franc fog öltözködni, már megszoktam ezt az öltözetet, meg szerintem amúgy sincs benne semmi szokatlan.
...jó, ha szereztem volna valami komolyabb páncélt, akkor jobban nézne ki, de annyi baj legyen.
Billiárd és póker? Hm, pókerezni már pókereztem a játékban, de billiárdozni a valóságban sem szoktam. Bár itt magyban függhet a fegyverkezelésemtől, ha minden igaz.
Ahogy belépek, az első, ami a szemembe tűnik, egy asztalon kiabáló alak, aki pont engem szúr ki. Remek, talán részeg. Vagy csak simán jókedve van.
...egye fene, miért ne?
Néhányan kíváncsian néznek rám, de én nyugodt léptekkel sétálok oda az asztalhoz. Elveszek egy dákót, majd méregetem. Mintha csak a Szabdalómat tartanám, csapok vele kettőt a levegőbe, egy félfordulattal hárítok egy nem létező vágást, majd előredöfök.
-Túl könnyű, nem lenne jó fegyvernek. - mondom egyszerűen.
-Ha leszállnál az asztalról, talán könnyebb lenne játszanunk. Bár nem tudom, van-e olyan szabály, hogy billiárdozás közben tilos az asztalon állni. - kényelmesen várom, hogy az exhibicionista fószer mit reagál.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Biliárd

Témanyitás by Aidor on Szomb. Május 25, 2013 2:06 pm

//Unaloműzési kísérlet, akció után//

Na jó, kicsit azt hiszem elragadtattam magam, többet nem fordul elő, mindenesetre, igaza van, ha egy totál idiótának tűnő csávó dorbézol az asztalon [értem magamra] akkor nehéz játszani. Elmosolyodtam:
Talán néha napján te is felpattanhatnál az asztalra nem jó ha túlzottan a földhöz kötöd magad. Mondtam, enyhe gúnnyal, de nem sértőn. Ezek után leugrottam a földre és beállítottam a golyókat.
Gondolom ismered a szabályokat, szóval vágjunk is bele. [ha azt feleled, hogy nem ismered, kapsz egy rövid felvilágosítást, egyéb esetben kezdjük a játszmát, a szabályok szerint egy "próba" lövéssel döntjük el, hogy ki kezd, ehhez dobj egy kockával akinek ez a szám nagyobb azé a kezdés, a játékot is leegyszerűsítve játsszuk, 15 golyó van összesen +1 fehér, az nyer aki többet ütbe a 15 golyóból, ehez minden körben dobj egy kockával a kapot számot oszd el kettővel, [ha ez a szám 1 akkor a fehér golyót lőtted be, ebben az esetben én a saját körömben kétszer lőhetek, és ez fordítva is igaz, ha kétszer kell lőnöd két kockával dobsz ha a kettő közül bármelyik is egy akkor az előbbi szabály érvényesül + ebben a körben nem kapsz pontot még akkor se ha a másik dobással belőttél volna valamennyit. [tehát olyan mintha az első lövésed fehér golyó lett volna ezért a 2. meg sem történik mivel a kezdeményezés vissza kerül hozzám] természetesen ezek a szabályok rám is vonatkoznak.
Na, lássuk ki kezdi a játszmát! Mondom és elütöm a golyómat.
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Biliárd

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 25, 2013 2:06 pm

The member 'Aidor' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Május 25, 2013 7:28 pm

//Unaloműzési kísérlet, akció után//

[off] Na, ez most érdekes helyzet. Ugyanis 237 szavas a reagod, ami majdnem megüti a 250 szavas limitet, oké. Viszont a nagy része off rész, nem a karaktered szemszögéből írt rész volt, ami pedig nem számít bele a szavak számába. Tehát, ha ezeket kivesszük, a reagod messze nincs 250 szavas. Erre figyelj, kérlek.
És most a másik téma:
Szögezzünk le pár dolgot, ugyanis a dobott szám fele tört is lehet.
1. Ha a dobott szám 1, vagy az ALATT van, akkor lőttük be a fehér golyót. Tehát ha valaki egyest vagy kettest dob, akkor így járt.
2. A törtek is számítanak, tehát lehet valakinek nem egész pontja.
3. Hogy izgalmas legyen: ha valaki törtszámmal lépi át a 15-öt (tehát nem 17 vagy 18, hanem például 16,5 pontja van), akkor nem nyert, hanem levonódik tőle 3 pont. [/off]

Teljes nyugalommal nézem a fickót. A gúnyos szavakra még el is mosolyodom.
-Soha nem láttál, és máris kijelented, hogy földhözragadt vagyok. Kicsit furcsa, nem gondolod?
A dákót a földnek támasztom, és várok. Ismerem a szabályokat, nem kell felvilágosítás.
Hm, először jövök be ide, erre rögtön billiárdozom egy őrülttel. Az asztalon ugrál, földhözragadtnak nevez, ráadásul a kezdő lövése borzalmasan sikerül. Hát, mit mondjak, ehhez kellett balszerencse. Na mindegy.
Helyreállítom a golyókat, hogy én is elvégezhessem a próbalövést. Ellenőrzöm a dákó súlyozását, persze csak szórakozásból, hiszen ez nem fegyver, úgyhogy nem számítanak az ilyen apróságok. Azért jó érzés úgy harcba szállni a győzelemért, hogy semmit nem tudok a szabályokon kívül, mégis úgy teszek, mintha gyakorlott lennék.
-Egyébként, ha már játszunk, egyet árulj el... milyen kasztba tartozol? - puszta kíváncsiság, igen. Lehet, hogy semmi közöm nincs hozzá, de azért érdekel. Mert miért ne.
Amíg válaszol (vagy nem válaszol), már készülök is a kezdő lövésemre. Figyelmesen beállok az asztal elé, igyekszem bevetni a szemmértékemet is az ügy érdekében. A dákó hegyét óvatosan a fehér golyó elé illesztem, majd hátrahúzom, és... mehet! Kezdő lövésként nagyban közre fog játszani a szerencse, de hát ez nem is igazán zavar. Az, hogy mit tudok... pontosabban hogy mit nem tudok, úgyis később fog számítani. Egyelőre csak gizdulok, és figyelem ellenfelemet. Ha éppen nem mobokat irtok, ez is megfelel egyfajta szórakozásnak, habár nekem a póker jobban tetszik. Anatoléval igaz, hogy csak két leosztást játszottunk, de az biztos, hogy a pénz nélküli kártyajáték élvezetes. Bár a billiárdot még nem próbáltam, úgyhogy lehet, hogy megszeretem. Ki tudja?


A hozzászólást Kyuushiro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 25, 2013 7:36 pm-kor.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 25, 2013 7:28 pm

The member 'Kyuushiro' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default re

Témanyitás by Aidor on Szomb. Május 25, 2013 8:20 pm

Egyáltalán nem, válaszoltam magamban. Amúgy úgy tettem mintha meg se hallottam volna a kérdést. Úgy fest nem forgatja olyan jól a szavakat mint az első beszólásánál gondoltam, kicsit csalódtam... ezek szerint fölösleges a csipkelődés, szópárbajban kétségtelenül nem jelentene kihívást számomra. Ezért csak hallgattam a szánalmasan hangzó beszólási kísérletét miközben egy széles félmosolyt eresztettem meg. Ütöttem, nagyon jó, erős meg minden, de melyik irányba? Mert biztos nem arra ment amerre kellet volna vagy csak duplán látok? Nem, ezernyi dolgot kitalálhattam volna, hogy mi volt a pocsék ütésem oka. De az ilyen helyzetek nem érdemelnek magyarázatot elbaltáztam és kész... majd legközelebb jobb lesz. A félvigyor még szélesebbre nyúlt a képemen, az ilyen lövéshez abszolút tehetség kell.
Jól van, te kezdesz innen éles. Pörgettem meg a kezemben a dákót és adtam helyet... nevezzük Mr. Földhöz Ragadtnak... legalábbis addig amíg meg nem tudom meg a nevét. Az asztal oldalán foglaltam helyet és a dákóra támaszkodva nézem ellenfelem kezdését.
-Egyébként, ha már játszunk, egyet árulj el... milyen kasztba tartozol?
Hangzott a kérdés.
Hm... azt hiszem pillanatnyilag a kontár kasztba tartozom. Mondtam olyan arccal mint aki nem ép a nap marhaságát mondta volna hanem az örök élet titkát. Aztán gondoltam egyet és:
Egyébként íjász vagyok... kivéve ma, ma csak a biliárd önzetlen hódolója, holnap viszont ha pechem van, hulla. Hazudtam elmélázó arccal. [ebben mindig is profinak számítottam, az arcomat érzelmeimet tökéletesen uralom a legkisebb izom mozgásig, a hangsúlyom szintén, éveken át tartott tökéletesítenem és ez a gyümölcse. A tökéletes hazugság, eddig még soha senki nem jött rá ha hazudtam és nem akartam, hogy rájöjjön. Mert olyan is volt, hogy pusztán a hecc kedvéért félre érthetetlen jeleket rejtettem el az arcomon amik a hazugságra utaltak, ez most nem ilyen volt.] Nem akartam, hogy észrevegye hazudok, hagytam egy pár másodpercet hogy emésszen aztán folytattam.
Na nem mintha ez egy hamar bekövetkezhetne... Álltam meg és mosolyogva néztem, hogy milyet üt Mr. F. R.
Egyébként megtudhatnám a nevét és kasztját ha már ilyen közvetlenül kritizáljuk egymást? Ahhoz képest, hogy nincs 5 perce, hogy találkoztunk... [sóhaj]
Az enyém Aidor örvendek a szerencsének.
Nyújtottam a kezem közvetlen azután, hogy befejezte a körét.
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Május 25, 2013 9:41 pm

//Aidor//

[off] Milyen az a 'széles félmosoly'? [/off]

Hát, mit mondjak, kicsit csodálkozom. Fesztelenül viselkedik, és a kérdésemre meglehetős nyugalommal válaszolja, hogy kontár. Hát Istenem, nem én mondtam.
Íjász? Vajon igazat mond? Jó emberismerő vagyok, de nem tudom megállapítani. Igazából mindegy, nem érdekel egy noob kasztja, csak azért kérdeztem, hogy mondjak valamit. Ha már lever billiárdban, akkor legalább tegyek úgy, mintha érdekelne.
Szóval, íjász, vagy nem íjász, tökmindegy. Az a 'nem hiszem, hogy hamar bekövetkezne' érdekes. Erős lenne? Hm, sejtésem sincs a szintjéről, de ez pont annyira nem érdekel, mint a kasztja.
Gyors mozdulatokkal összerakom a billiárdgolyókat.
-Hát akkor lássuk, mire megyünk. - beállok, lazán hátrahúzom a dákót, majd egyetlen, gyors, pontos mozdulattal lököm meg a fehér golyót. Na jó, a 'pontos' jelző talán javításra szorul, de semmi sem lehet tökéletes...
-Kritizálni? Én? Távol álljon tőlem. Csupán rideg ténymegállapításra szorítkoztam. - válaszolom az ütés után, arcomon a szokásos nyugalom ül. Érdeklődve nézem a kezét. Hm, elfogadjam?
Egye fene... kezet fogok vele.
-A kasztom kardforgató. - hülye kérdés, teljes fegyverzetben vagyok, a Szabdalóm is látszik. De ha így állunk, akkor beszállok a mókába. Nem szívesen árulom el a neven ismeretleneknek. Illetve de, de ennek a... hm, íjásznak itt nem.
-Én Genro Kamishi vagyok. - légből kapott fantázianév, mert miért ne. Sem arckifejezésem, sem légzésem nem árulkodik arról, hogy álnevet adtam meg. Változatlan nyugalommal várok Aidorra, már ha tényleg így hívják. Az ember már semmiben nem lehet biztos, úgyhogy maradjunk csak az óvatosságnál, az sosem árt. Mondjuk egy ártalmatlan játékból nem lehet baj, főleg, hogy nem érdekel a végeredmény. Nagyon nem.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 25, 2013 9:41 pm

The member 'Kyuushiro' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default re

Témanyitás by Aidor on Szomb. Május 25, 2013 10:35 pm


Egész jót ütött, 2 már bele is ment a lyukba... se baj van még bőven.
-Kritizálni? Én? Távol álljon tőlem. Csupán rideg ténymegállapításra szorítkoztam. Vágta rá kérdésemre.
-Persze, úgy kell azt. Hagyom rá, végül is nekem mindegy, gúny, nem gúny igaz, hamis, ezek mint lényegtelenek jelenleg. Tény, hogy az asztalon álltam, tény, hogy ott volt a gúny ami felért egy kritikával... sz'al mindegy.
-A kasztom kardforgató. Én Genro Kamishi vagyok. Megborzongtam de nem foglalkoztam vele, ember vagyok és tévedhetek annak ellenére, hogy sokat tökéletesítettem a hazugságaimon [és az élet iróniája miatt allergiás is vagyok rá, persze a magaméra nem] ennek ellenére nem vagyok hazugság vizsgáló. Végül is miért hazudna? Nem lenne benne semmi logika... nem több mint amennyi az enyémben. Én meg alapból egy kifordított logika szerint gondolkodok[némi pesszimizmus és realizmus fele-fele arányba keverve] szóval most én mondjam mi a normális? De ez is mindegy, elvégre a név csak azért kellet, hogy ne fárasszam magam ilyen hosszú becenevek kitalálásával. Ami a kasztját illeti, hasznos információ, talán egy nap még előnyöm származhat belőle[az ilyen dolgaimból 100-ból 2-szer van valódi előnyöm], ha bár teljes harci díszben volt tudnom kellet, hogy kardforgató-e vagy harcművész. Azt, hogy minek csak később derül ki... Ha bár amíg nem kérdezte eszembe se jutott, hogy én is a kasztja felől érdeklődjek. Lehet, hogy ez csak egy ósdi kötél húzás? Talán barátságosabbra vehetném a figurát... és ezzel az üldözési mániával is kezdhetnék valamit, kezd az agyamra menni.

Lehajolok az ütéshez, közben érdeklődök:
Biliárdoztál már ezelőtt? [akármit válaszol, ugyan azt felelem, "én ma kezdtem".]
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default re

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 25, 2013 10:35 pm

The member 'Aidor' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Május 25, 2013 11:59 pm

//Unaloműzési kísérlet akció után//

Nem is haladok rosszul. Ahhoz képest, hogy most kezdtem ezt az egészet, egy ütésből két golyó bement. Érdekes helyzet, de az tény, hogy ez csak szerencse volt.
Egek, a kardommal jobban bánok. Ami azt illeti, szívesen használnám dákónak, csak két gond van vele... az egyik, hogy nem lenne túl szabályszerű, a másik, hogy még kárt tennék a golyóban. Talán, ha nem Immortal Object az is. Mindenesetre kénytelen-kellezlen maradok a fából készült dákónál. A célnak megfelel, de semmi egyéb.
Szórakozottan nézem a megmaradt golyókat, amíg ellenfelem tevékenykedik. Hm, egész jó lett, a két bement golyón kívül egy pont a lyuk előtt állt meg, szinte billeg. Remek, most én jövök.
Oda se figyelve állok be a lökéshez. Jobban izgat, hogy mi folyhat éppen a jelenlegi bossfighton, megmondom őszintén. Ez nem annyira köt le, de azért megpróbálok gizdulni valamit. Aidor, azt hiszem, élvezi, vagy valami ilyesmi.
Oké, dákó hátrahúz, lökés indul. Kíváncsian várom, mi lesz az amatőrizmusom eredménye. Közben ellenfelem feltesz egy kérdést. Hm, jogos. Semmi okom eltitkolni a nyilvánvalót, úgyhogy válaszom egyértelmű.
-Még nem billiárdoztam, de soha nem késő elkezdeni. - oké, ő se túl profi. Akár még esélyem is lehet.
Az érdekelne, hogy ez milyen algoritmus alapján működik. A fegyverkezelés nem valószínű, hogy szerepet játszik benne, akkor jobb lennék. Talán ehhez is kell valami gyakorlásfajta? Vagy taljesen reális, fizikai alapokon nyugszik? Az utóbbi az ésszerű, viszont akkor mi határozza meg a készségünket?
Na mindegy, a lényeg, hogy gurítottam, ellenfelem jön. Hátralépek, átengedve neki a helyet, majd szemem érdeklődve körbejártatom a helységen...

Pontok: 2

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 25, 2013 11:59 pm

The member 'Kyuushiro' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.