Meredith & Ranmaru

Go down

default Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Márc. 30, 2013 3:38 pm

Sok háborús filmet láttam már, tudtam, hogy míg nem érik el az íjászokat, addig hátrányban vannak a katonák, így a pajzsomat magam elé emeltem, hogy védjem a felsőtestem a nyilaitól, majd rohantam is neki teljes erővel. El akartam söpörni őt, nem szeretem volna megadni a lehetőséget neki, hogy legyen ideje reagálni.
- Vááááááá! – oroszlán üvöltés kíséretében meglepve őt akartam az oldalába futni, hogy fel tudjam lökni, azonban egy nem várt információ jutott eszembe a futásom közben. A kihívást előbb el kell fogadnia, hogy a párbaj elkezdődjön. Kellemetlen. Talpaim alatt porzott a talaj, miként csúsztam a földön, de még időben megálltam a fiú mellett. Hajzuhatagom hirtelen kicsit előrébb húzta a fejem, mint kellett volna, de nem történt semmi baleset sem szerencsére. A homlokomat fújva, hogy a frufrum ne legyen útba, förmedtem rá a fiúra.
- Fogadd el a kihívást! – nem néztem a szemeibe, a mellkasától feljebb nem emeltem a tekintettem – Fogadd már el, léci! – és időt sem hagyva neki törtem meg rögtön és gondoltam arra, hogy nem fog megküzdeni velem, mert gyáva, nem más!
Egy dühös medvével is megküzdöttem volna most szívem szerint. Kellemetlen, zavart érzés volt gyengének lenni a többiek mellett és bizonyítani akartam nekik, még ha nem is kérték ezt tőlem. Tagja lettem egy céhnek és méltónak akartam lenni a nevükre.
- Bvááááá! – ráztam a fejem és üvöltettem, bár hangom talán egy gyáva nyulat sem ijesztett volna el – Harcolj! Íjász! – emeltem a kardom és mutattam rá vele. Nehéz volt a fegyver, vagy csak az én karom volt vékony, de szó mi szó, biztosabban is állhatott volna a kezemben a markolat.

avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Ápr. 01, 2013 12:10 pm

A fókuszaim jeleztek. A beérkező jelzést egész gyorsan feldolgoztam, becsléseim szerint alig 0.1 microsec idő elég volt már nekem ahhoz, hogy értelmes adatot csiholjak ki az összes fókuszomból egyszerre. Hátam mögött a nagytorna első körének tapasztalatával azt kellett mondanom, hogy bár lassan hét darab fókuszom, plusz a tekintetem is kezdett kevés lenni, és sokkal több információra vágytam minden egyes microsecundumban, még ez is sokkal több volt, mint amennyit a képességpontjaim alapvetően lehetségesnek tartottak felszerelés nélkül. Ez zavart. Éppen azt terveztem, hogy mindenképpen tenni fogok rá, amikor a következő szintlépés elér – ekkor észleltem, hogy az egyik fókuszomból közeledik felém valaki. Általános sebességét felmérve az egyetlen megoldást abban láttam, hogy kitérjek. A védett területeket mindig megengedtem magamnak egy kis pihenést, nem koncentráltam annyira a befutó látképekre, és így előfordultak kellemetlen szituációk. Hogy pontosabban fogalmazzak: indokolatlanul sok problémás helyzetbe futottam bele az elmúlt időszakban, így pedzegettem, hogy fókuszaim megnövelt száma talán már erre is megoldást fog nyújtani. Ez a gondolat azonban egyelőre némi elődázást kívánt, hiszen illett volna a testi kontaktust ígérő, gyorsan közeledő lányra koncentrálnom. Igazság szerint egyedül a vörös lobonca vonta magára a figyelmemet, abban helyből elveszett két fókuszom is, a maradékot meg arra próbáltam használni, hogy körbepillantsak, merre van lehetőségem kitérni. Túl sok nem volt, hacsak nem akartam a lány helyett egy fiú JK-ra cserélni az érintkezést. Ha egy fiú vállát kellett volna megfognom, sokkal kevésbé lettem volna zavarban, mintha egy lánynak bármely más testrészét. A fiúk válla úgymond publikus terület volt. Ezért inkább ugrottam. Ugrottam volna. A lány befékezett. Én meg addigra már rég nekilendültem. Próbáltam volna megszakítani a mozdulatomat, de ez nem csak a való életben, hanem a SAO-ban sem így működött. Az eredmény az lett, hogy ügyetlen botladoztam félre a lány útjából. Arcomat természetesen abban a pillanatban elöntötte a pír. Beégtem előtte.
Hogyne – vágtam rá egyből arra, amit ő is mondott. Biztos voltam benne, hogy szidni fog. Méghozzá engem. Az ilyen sihederes, széllel bélelt típusú lányok tipikusan másokat hibáztatós természetek. És ezekre a legjobb, ha mindent ráhagyunk. Így elkerülhetőek a konfliktusok. Azt hiszem a csodálkozás is kiülhetett az arcomra, amikor 0.1 microsecundumnál sokkal több idő múlva dekódoltam a szavait, és rájöttem, hogy kihívni akar. KT-ra. Hogy küzdeni szeretne, és engem választott hozzá. – Hogyne – ismételtem meg korábbi válaszomat kis gondolkodás után még egyszer, és mivel egyik fókuszommal már rég átolvastam a felugró üzenetet, rá is nyomtam.
Tovább viszont nem léptem. Felkeltette érdeklődésemet a lány. A motivációim számomra világosak voltak, de az övé már nem. Éppen ezért kíváncsian lestem rá valódi tekintetemet használva. Hogyan tovább?

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Csüt. Ápr. 04, 2013 12:50 am

- Remek! – fordulásommal csaptam a hajam hátra, majd léptem pár lépést előre, hogy meg legyen a kellő táv, hisz akkor küzdelem a küzdelem, ha az igazságos. Mondom ezt úgy, mintha az előbb nem meglepetéssel akartam volna fellökni. No, mindegy. Elérve a kellő távolságot fordultam is vissza.
- Emeld a kardod íjász! – kiabáltam rá, majd vettem észre hogy hiba volt a szavaimban – Vagyis emeld az íjad íjász! - azért reméltem, hogy szorult bele valamennyi ügyetlenség és nem talál el.
A pajzsomat megigazítottam az alkaromon, majd jobbommal emeltem a kardom.
- Váááá! – kiabáltam.
Sok háborús filmet láttam már. A nagyobb seregek kiszokták használni, hogy többen vannak és üvöltenek, hogy félelem járja át az ellent. Üvöltenek, hogy megtörjék az addig bátor harcosokat, hogy tudatosuljon bennük, nincs menekvés. E céllal üvöltettem én is és mutattam a fogaim fehérjét. Morogtam és vicsorítottam. Ijesztőnek akartam tűnni, de a szeplős arcommal nem tudtam, hogy mennyire sikerült e hatás elérni. És a futás, a táv, mit ilyenkor le kell futni. Az íjászok a tömegbe lőnek, mert biztos eltalálnak valakit. Csupán csak a szerencsén múlik, hogy ki ér el a várfalig, vagy a másik csapat embereiig. A pajzsomat magam elé emeltem és szedtem a lábaimat. A védelem megvolt, egy nagyon aprócska hátránnyal, még pedig, hogy nem láttam semmit sem. Volt egy tippem, hogy hol lehet, hisz az elindulásom pillanatában memorizáltam a távot, ám azt egy könnyed félrelépéssel fel lehetett borítani. Mert ki engedné önszántából, hogy a pajzsommal bele fussak? A kardomat a jobbomra tartottam, ha véletlenül arra állt volna és futottam nem nézve az utat. Féltettem a skalpomat egy kilőtt veszőjétől is.
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Ápr. 09, 2013 5:49 pm

A legtöbb fókuszom kiérdemelte a lány. A többit pazaroltam a tömegre. Nem mintha különösebb noszogatást igényelt volna, hogy kis helyet kapjunk legalább. Nem örültem a feltűnésnek, de hamar lekoptak rólunk a tekintetek. Itt, a hivatalos küzdőterek környékén gyakorta fordultak elő random kialakuló párbajok. Viszont ezt a lányt…
Nem, képtelen voltam vele mit kezdeni. Zavartan fordítottam el a tekintetem, ahogy ne lássam az arcát, miközben üvölt. Nem örültem a kiabálásának, túlságosan felhívta ránk mindenki figyelmét. Kellemetlenségnek éreztem a hangoskodását. És a vicsorgása után még a fókuszaimmal sem figyeltem rá. Nem értettem, mi szükség van erre.
Kicsit elfordultam tőle.
Néhány lépést hátráltam.
Bizonytalanul lehívtam a menümet.

Hmm. Biztos voltam benne, hogy kezdő játékos, különben nem viselkedne így. Bár amilyen energiákkal és lendülettel rendelkezik, már régen felküzdhette magát komolyabb szintekre is akár. Bár nem láttam sem bossgyakásokon, se mások nem meséltek újabb feltörekvő JK-król. Ahogy rohamozott, kapkodva hívtam le Artemist a kezembe. Bizonytalanul ragadtam meg. Furcsa volt, hogy nem kell töltenem, hanem máris rendelkezésre állt egy nyílvessző. Ekkor már régen nyúltam volna a saját tegezemhez, de így a kezem megakadt a levegőben. Elnyomtam egy káromkodást, ahogy kapkodva visszanyúltam az íjához, hogy feszítsem. Nem, késő volt már. Hiába volt rengeteg pont a gyorsaságomon, azért akkora különbséget még én sem engedhettem meg magamnak, hogy ennyit elszöszöljek valamivel.
Nem maradt lélekjelenlétem oldalra lépni, a lány belém rohant, letarolt. Hangosan nyekkenve feküdtem el. Újra szentségeltem, ezúttal hangosabban. – Szép volt, ügyesen csináltad – dicsértem meg. Nem sok lovaghoz volt eddig küzdelemben szerencsém, és égett az arcom, hogy ő egyből a földre vitt. Esetlenül tápászkodtam fel…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Csüt. Ápr. 11, 2013 11:28 pm

Ugye az ellenhatás okán, hogy bele futottam, én is megálltam. Egy pillanatra úgy tűnt még el is esek, de totyogtam ügyesen, mint egy el nem esni akaró kisbaba.
- Igen! – kiabáltam, hogy a földön láttam az íjászt. Ugrottam is egy pillanatra a magasba a lelkesedésem kifejezve, majd álltam meg, hogy hallottam a dicsérő szavait. Dicsérni az ellenfelet? Ilyet is szoktak? E kérdéssel a fejemben néztem rá értetlenül és ingott meg az örömöm. Nem értettem. Szidnia kellett volna, nem volt ez így jó. Felállt lassan és én nem cselekedtem. Csupán csak hajamba túrtam, hogy tiszta legyen az arcom majd a kardom szegeztem neki.
- Ne dicsérj! – nem sok közöm volt hozzám, hogy felette állónak képzeljem magam, de úgy tűnt, hogy nem figyelve magamra parancsként mondtam ezt neki – Nem kell a dicséreted. Csak fogd az íjad és harcolj te… te… te… szemüveges. – de nem néztem a szemeibe, nem akartam azokat látni. Kardommal szabálytalanul csápoltam a levegőbe előtte, hogy megmutassam neki a „tudásom”, majd a pengével a torka felé mutattam, ám a figyelmem egy pillanatra a fegyvere terelte el. Íjánál egy nyíl volt, pedig láttam, hogy a tegezéből nem húzott elő egy vesszőt sem. Lehet figyelnem kellett volna a futásom közben, veszélyesnek éreztem ezt, így úgy éreztem, hogy figyelnem kellett a kezére is. A kardom továbbra is tartottam felé, azt nem engedtem lejjebb, bár a súlya alatt és a hossza miatt remegni kezdett a kezem. Reméltem rossz a látása és nem veszi ezt észre, de tennem kellett gyorsan valamit. Hátrébb léptem és suhintattam. Csak vágni akartam őt, komolyabb sebzést nem tudtam volna magamtól elképzelni. Valahogy nem az a vérengzős típus voltam.
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Ápr. 12, 2013 8:48 am

Oh… bocsánat – nyögtem meglepetten és… megszeppenve? Nem tudom. Azt hiszem, összezavarodtam. Kioktattak. Átvizsgálva az elmondottakat, meg kellett állapítanom, hogy hagyományt törtem az elismerésével. Mellettem szól, hogy társunk elismerése csökkenti az általa okozott győzelem mértékét, hiszen nem szégyen egy olyasvalakitől kikapni, akit sokra tartunk. Ha éppen nem vöröslött volna az arcom a szégyen miatt, hogy sikerült fellöknie, minden bizonnyal büszkeséget éreztem volna, hiszen ügyesen használtam az emberek közlési technikáját és a mögöttük sugallt üzeneteket ahhoz, hogy kicsit csökkentsem átmeneti vereségem súlyosságát.
Igyekeztem minél gyorsabban feltápászkodni, hátha ezzel nem csak kilépek abból a kellemetlen szituációból, amibe a lány miatt estem, hanem sikerül túllépnem a problémán, és végre teljes értékű harcostársa leszek. Sajnálattal vettem észre, hogy ez nem így van.
Hipnotikus hatással volt rám ellenfelem harciassága. Nem nagyon találkoztam itt egyáltalán nőnemű karakterekkel, ha mégis, állandóan stiklisek voltak. Mármint pupákok. Olyan kis… furcsák. Alig ismertem magamra, hogy keresgélnem kell a szavakat valaminek a definiálásához.
Ez a lány Mizukit jutotta eszembe, ahogy hadonászott a kardjával, teljesen értelmetlenül. Magasabb szinteken biztos elhagyja majd ezt a rossz szokást, hiszen fölösleges energiapazarlás. – Egy igazi harcos nem tesz olyan mozdulatot, ami felesleges – mondtam. Gyenge próbálkozása volt ez annak, hogy helyre állítsam renomémat, de legalább igyekeztem lépésről lépésre foltozni a rajta esett károkat.
Artemisszel nem akartam veszteséget elszenvedni, még a végén megsértődik a fegyver. Nem ismerem a női gondolkodás mikéntjét, és nem akartam ilyen bonyodalmakba keveredni. Így hát felhúztam, máris újabb fényvesszőt generált rá a rendszer. Élveztem az effektet, és élveztem azt is, hogy tizenhármas szinten még találok olyan, a közeljövőben valószínűleg ugyan úgy kifakuló, de egyelőre élményt nyújtó dolgokat, amik éltethetnek.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Pént. Ápr. 19, 2013 1:53 am

- Mhhh. – tűnődtem el a szavain. „Egy igazi harcos nem tesz olyan mozdulatot, ami felesleges.” Lehet igaza volt, ám egy küzdelem közepén nem kérhettem tőle több tanácsot, meg hát íjász volt, mit értett ő ehhez, hozzám! Azt hitte ismert, pedig nem is! Azt hiszem legalábbis. Ismerni. Ő, engem? Ó jaj. Néztem végig rajta, miként az íját feszítette. Nem is tűnt rossz gondolatnak hirtelen, ám, ha nem lett volna ilyen merev... Ó jaj és máris félreérthetően fogalmaztam. Én és a perverz gondolataim, máris éreztem miként vörösödött az arcom. Féltem, hogy hallotta a gondolataimat és hogy lehet azt is hallja, miként azon gondolkodom, hogy hallja e. Gonosz egy ellen volt azt meg kellett hagyni.
- Ááá! Elééég! Ravasz vagy, nagyon ravasz, de engem nem versz át! – két kezemmel emeltem a pajzsom magam elé és bújtam is mögé az arcommal. Nem láttam semmit sem, de a vékony fal meg volt köztem és közte, így némi nyugodtsággal vártam rá. Rá?! Már megint a fejembe férkőzött! Vártam a nyilára! Nem rá! Azt hiszem legalábbis is.
- Naaa, mi lesz már? Lőjél! – parancsoltam rá, mintha én írtam volna a forgatókönyvet, majd dugtam ki a fejem a pajzs mögül – Létszíves lőj, hogy utána tudjalak támadni. – majd a fejemet csóválva húzódtam vissza.
Természetesen se az oldalam, se a hátam, se a lábaim nem voltak védve. Egy oldalra lépéssel könnyedén eltalálhatott volna, főleg ilyen közelről, de mégis nyugodt voltam, hisz a forgatókönyvben nem ez szerepelt. Legalábbis azt hiszem. Félő volt kevertem az oldalakat benne, vagy hirtelen kettőt lapoztam, de már nem volt időm ellenőrizni ezt.
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Ápr. 24, 2013 1:51 pm

A szemüvegem mögül figyeltem a lányt. Igen, erre is képes voltam, éppenséggel a SAO-ban a szemüvegem nélkül ugyan olyan jól látok, mint vele együtt. Ezúttal abban reménykedtem, hogy ha lehajtom a szemüvegem, akkor az olyan új perspektívát fog adni, amivel képes leszek meglátni a logikát a lány cselekvésében, vagy legalább a mozgatórugóját a megmozdulásainak. Sajnos nem segített rajta.
Rejtélyes volt számomra a viselkedése, bár nem mondom, erősen imponált határozott fellépése és önbizalma. Megkockáztattam a sebzést. – Rendben van – emeltem sebzésre Artemist. Természetesen a fénynyílvessző máris termelődött. Nagyon fura volt, hogy nem kellett állandóan töltenem. Jelentős sebességcsökkentés. Hozzá kell még szoknom, hogy jóval kisebb reakcióidővel tudok így dolgozni.
Úgy húztam a vállamhoz a lányt, mintha most fognék először íjat a kezemben. Óvatosan feszítettem, gyengéden feszítve addig a húrt, hogy szinte könyörögjön, esedezzen és vergődjön a kezemben a kioldásért. Az alkaromhoz feszítettem, biztosan tartottam, közel hajoltam hozzá, leheletem cirógatta fa nyelét. Felszívtam a levegőt, és benn tartottam, ahogy nem engedtem még ki a robbanást sem. Nem engedtem, hogy kezemben ellazuljon az íj, már feszült egész testem, majd egyetlen sóhajjal, pillanat alatt engedtem, és a nyíl kiröppent a kezemből, ki a húrból.
Nem hibázhattam el az ellenfelem, más kérdés, hogy féltem a sebzéstől, amit okozhattam így neki? – Jól vagy? – néztem fel, kérdőn pislantva felé. Kerestem a tekintetét, de kerültem a szemkontaktust: amint farkasszemet néztünk, én elfordítottam a tekintetem. Néhány fókuszom éppenséggel tökéletes lesz arra, hogy figyeljek azért rá. – És most… – tártam szét a karom, Artemist egyetlen elengedéssel az invertorymba pakolva – Te jössz. Mutasd meg, hogy mit tudsz, állok elébe! – néztem szemüvegem mögül olyan kihívással a lányra, milyen csak telt tőlem és a fókuszaimból.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Ápr. 27, 2013 3:50 pm

Lőtt és könnyedén talált.
- Hogy jól vagyok e? – bújtam ki a pajzsom mögül – Normális vagy? – egy lövésével tüntette el a páncélom. Nem volt észnél, én mondom! Dühtől felforrt vérrel a bőröm alatt léptem közelebb hozzá. Trappoltam, mintha egy megkergült vad lettem volna, majd borultam is ki, miként hozzá értem. Arcom elől elfújtam a lelógó tincsem, majd szólni akartam, azonban olyan lendülettel miként hozzá sétáltam, úgy el is némultam. A mellkasa került szemmagasságba. Volt egy tartása, ezt korábban már nyugtáztam és most kiderült, hogy erős is volt a sebzése. Éreztem a szívem dobogását és a kellemetlen meleg érzést.
- Ne! Ne! Ne! – ráztam a fejem, majd szúrtam a mellkasát, hogy feledjem a gondolataim.
Az érzés, hogy ő egy nyavalyás vesszővel többet sebzett, mint én, az egyszerűen kiborító volt. Szúrtam még egyszer, de a sebzésem még mindig nem tartott azon a szinten, mint az ő átkozott lövése.
- Miért csak ennyit sebzek rajtad? – futottak könnycseppek az arcomra – Miért? – és ismételtem már sírva.
Hogy takarjam az arcom, úgy hamar a mellkasába borultam, majd felismerve a kellemetlen helyzetet és hogy ő az ellenfelem volt, úgy szipogva toltam is el magamtól.
- Add ide az íjad. – egyszerű, könnyen érthető kérésem volt felé. Ki akartam próbálni magam az ő fegyverével, hogy velem volt e baj, vagy ő volt különleges. Szipogtam, az alkaromba töröltem a taknyom és könnyeim. Kezeimet a testem előtt, a melleim alatt fontam össze és vártam rá, majd nyújtottam a jobbomat, hogy helyezze bele az íjat.
- Kiborultam, azt hiszem. – ismertem be, mert hát kár volt tagadni – De add ide az íjad, hogy lőjek vele... rád.


_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Ápr. 27, 2013 5:05 pm

Igazság szerint néhány hónappal ezelőtt még féltettem volna az ellenfelem életét. Akkor még nem érkezett meg az íjász-gyengítés, és nem Artemis volt a kezemben. A gyengítés előtt sebzésem nem feleződött volna, Artemis előbb pedig brutálisabb pluszokat kaptam volna az íjam után. Ezzel a lánnyal még csak most ismerkedtünk, nem tudtam, pontosan hogyan működött, de nagyon reméltem, hogy idővel a működése, a logikája mögé látok majd, és tökéletes összhangban tudunk harcolni egymás oldalán. Artemis és én.
Most viszont csak azt figyeltem, hogy egyáltalán a páncélját túllőttem-e. Nagyon jól felszerelt JK-nak tűnt. Egyik fókuszom felhívta a céhjelvényére a figyelmem. Előbb is észrevehettem volna. Egyáltalán nem volt csoda ezek után, hogy olyan jó felszerelésekkel bír, mint amikkel bírt. Anatole keze alatt gondolom, hogy jól jártak a céhtársak.
A páncél végül nem csak lefutott, de az életéből is vittem. Elégedetten egyenesedtem fel lövész-pozíciómból. És vártam a támadását. Nem, így nem jó a hangsúly. Szóval: a támadását vártam. Helyette a hisztijét kaptam. Egyáltalán nem erre számítottam.
A csapása, ahogy elmélyítette bennem a fegyverét, egyáltalán nem volt professzionális. A módszer hagyott némi kívánnivalót maga után, a kivitelezés szintúgy. – Ez így csikiz – tájékoztattam, ahogy számomra ismeretlen módon módszeresen támadott. Nem tudtam mire válni a technikáját. – Csináld rendesen – szólítottam fel enyhe zavarral a hangomban. Több volt ebben a kérés, mint a parancs.
Örültem, mikor végre kérdést intézett hozzám. Ez végre valami kézzel fogható volt. Legalább részben, a szó átvitt értelmében. Kicsit feszélyezett a közelsége, próbáltam volna hátrább lépni, de attól féltem, hogy akkor elesik. Így a lábammal először csak kitámasztottam, majd vissza is léptem. Megköszörültem a torkom. – Úgy vélem, hogy a magas szintkülönbség lehet az oka… – mondtam, még egyszer megköszörülve a torkom. Reméltem, hogy veszi a jeleket: tartsuk a távolságot.
Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot. Tartsuk a távolságot.
Ez a gondolat még egy ideig így ment körbe bennem, mint valami megakadt hard disc ugráló olvasófeje mentén az adatok. Ezt váltotta ki belőlem az, hogy elkérte Artemist.
Sajnálom, de nem etikus egymás fegyverét fogdosnunk – jelentettem ki határozottan és ellentmondás nem tűrve. – Inkább támadj még – tanácsoltam, bár felmerült bennem, hogy inkább távozom a mérkőzésből. Valamiért már nem éreztem a késztetést, hogy küzdjek vele, sőt… itt akartam hagyni. Hmm, érdekes. Vajon mi válthatta ki ezt a hirtelen emocionális változást?
Magamat vizsgálgattam.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Ápr. 27, 2013 5:51 pm

- Nem etikus egymás fegyverét fogdosnunk? – ismételtem, majd elmerengtem. Nem értettem, hogy mi nem etikus abban, hogy kézbe vegyem a fegyverét. Csak ki akartam próbálni. Felhúzni azt, élvezni, ahogy a szorításomban van, ahogy a kezemben tartom, majd csodálni miként kilövi a fényes nyilát. Ismételtem ezt magamban, gondolkodtam, hogy mi „nem etikus” ebben, majd villant a körte. Szemeim kikerekedtek, arcom vörösödött és néztem az ágyéka felé. Sokat süllyedt a szememben a fiú. – Hé, én nem Azt akarom megfogni! – mutattam le oda - Bunkó perverz! – hogy kivel nem sodort össze a sors és a gondolat, hogy még tetszett is nekem. Fúj, öklendeztem. Viszont örömmel konstatáltam, hogy a kardom nyele ismét biztosan állt a tenyerem fogságában.
Kérte, hogy támadjak még és én eleget tettem a kérésének.
Mintha felejtődtek volna a korábbiak és újra a harcolni vágyó én került volna a felszínre. Szint különbség ide vagy oda a perverzeket ütni kell. Vágni, darabolni, tépni és harapni, kínozni, rúgni. Úgy tűnt, ahhoz hogy eredményes legyek, ahhoz kell egy ok is nekem, mit szolgáltatott is nekem a szavaival.
- Nem etikus egymás fegyverét fogdosunk. Cöh. Beképzelt barom!
Egy vízszintes vágás, majd egy függőleges lett volna a tervem. Negyedelni akartam a testét, függetlenül attól, hogy itt ebben a világban nem ilyen eredménye lett volna. Mindegy, elképzelni azért jól esett. Gondoltam támadásom végén emelem a pajzsom, de az ugye a darabjaira tört, eltűnt a páncélom. Hogy ugráljak előtte, mint egy majom, hátha nem talál el? Esélytelen, nem voltam én olyan gyors és már fáradtam is. Azt hiszem előtérbe került az általa említett szintkülönbség. Nyavalyás. Azért kiabálni még volt erőm, süketüljön a perverze!
- Váááá!

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Ápr. 27, 2013 6:38 pm

Egyik fókuszom követte a lány tekintetét. Megjegyzésemre adott megnyilatkozása, legyen szó akár verbalitásról, akár a testbeszédről, egyáltalán nem stimmeltek, legalábbis számomra semmilyen gondolat mentén nem voltak összeegyeztethetőek az általam adott információkkal. Fókuszom lekövette, hogy hova nézett a lány, majd zavartan visszapillantottam rá. Aztán megint le, majd vissza. – Khm. – Úri módra köhécseltem, ökölbe fogott kezem a szám elé tartva. – Talán helyesebb volna ha… – Úgy akartam folytatni: a harcra koncentrálnál. Így próbáltam volna felhívni a figyelmét, hogy súlyos tévedésekhez vezethet, ha valaki nem két lábbal a földön állva von le következtetéseket. Mint ahogy most is történt. Megjegyzésem azonban nem kapott elég időt a kifejtésére, sőt egyáltalán az elmondására sem, hiszen képzelete már egészen másfajta berkekbe repítette.
Nem is értettem, hogy mit keresek én még itt. Nőiessége ugyan statokban mérhető változást nem eredményezett, azonban gondolkodásmódja és képzettársításai már nem mondhatták el ezt magukról. – Elég – jegyeztem meg félhangosan, két rikácsolása között. Bántotta a fülemet a hangja. És már megint túl sok figyelmet terelt ránk. Éreztem, hogy zavarba jövök. Ez nem jó, ha zavarban vagyok, képes vagyok logikátlanul cselekedni…
Elég! – ismételtem meg erélyesebben és határozottabban (és nem kevés hisztérikus felhanggal), ahogy újra nekem esett. – Ez már az én köröm lenne, ez cs-csalás! – Dadogtam. Dadogtam! A harc szabályai szerint minden figyelmem az ellenfelemre kellett volna összpontosítanom, helyette viszont nem tudtam nem máshová nézni: a minket figyelő szemekre, a távolban meganimált repülő sárkánygyíkokra, egy vörös hajszál illogikus mozgására az arcom előtt, egy fura ruhafodrozódásra a távolban… csak erre a lányra nem. Erre a lányra nem. Viszont Artemisre igen.
Elég! – csattantam fel, ezúttal el is távolodva, csak egyetlen lépéssel, ügyetlenül állítva meg a kezem, ahogy nyílért nyúltam a tegezemhez, ami már nem volt sehol, és akkor gyorsan nyúlva vissza az íjhoz, Artemishez, hogy feszítsem is, és már lőjek is vele, igen-igen… Bumm! – nevettem fel hangosan, bár nem láttam, becsapódott-e. Nem is érdekelt. Olyan színes volt a világ. Illogikus! Megmagyarázhatatlan. És ami a legjobb: teljesen érthetetlen! Háhá! – Soha nem kapod meg a fegyverem! Ő az enyém! – villantottam a lányra vakító vigyorom.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Ápr. 27, 2013 8:53 pm

- Hát a tiéd, ezt nem tagadom. – ha nekem adta volna Isten bizony, hogy már nem lett volna a helyén. Karóra szúrtam volna és vaddisznókat ettem volna vele! Azok a mobok biztos örültek volna a húsnak.
A nyilat a mellkasomba kaptam, a fegyverével így célzott. Megmaradt életpontom egy hangyáéval vetekedhetett. Nem szabadott engednem, hogy még egyszer lőjön, ám tenni se tudtam mit ellene. A női hormon benne is hamar eluralkodott, kiszámíthatatlanná vált. Egész eddig nyugodtnak tűnt, most meg féltékeny barátként védelmezte, mi az övé volt. Ijesztővé vált és kezdtem félni tőle. Elmélkedtem. A hangom úgy tűnt zavarta, így nem sok teketóriázás után kiabálva kalimpáltam előtte.
Hogy sikerült e meglepnem, vagy sem, azt nem tudtam eldönteni, de végül fejelni akartam őt. Kemény volt a kobakom, ezt megemlítették már páran, reméltem csak csupán, hogy őt puhább fából faragták. Tudtam, hogy itt nincs fájdalom, ezt mindenki örömmel nyugtázta, így félelem nélkül lendítettem a fejem. Volt csattanás, talán hangosabb is, mint a korábbi sírásom. Talán többen is figyeltek fel ránk, de mint ahogy eddig, úgy most sem érdekelt, hogy hány szem szegeződött ránk. Fejeltem őt élvezettel és mosollyal az arcomon.
Cselekedettem után, a pillanatban miként a homlokom a homlokához ért, mintha megállt volna az idő egy gondolat elejéig. Ez a támadások olyan fajtája volt, melyben a test testtel ütközött. Hirtelen egy lehetőség villant át az agyamon, mi szerint én is sebesültem vele együtt. Szerencsétlen kimenetele lett volna ez a küzdelemnek. Az idő tovább pörgött. A fejeink találkoztak, majd távolodtak is egymástól. Én felkészültem erre, így tudtam támasztani magam. Bárgyú remény volt, hogy esetleg elesik a hátrálásában, ha egyáltalán hátrál tőlem.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Ápr. 27, 2013 9:39 pm

A lábaim összegabalyodtak, és ez gyönyörű párhuzamban volt ugyan így a gondolataimmal is. Nyilván nem volt tiszta a fejem, azért viselkedtem úgy, ahogy, de arra rátett egy lapáttal a leány viselkedése is. Nekem ugrott. Lassan egészen jó leszek már abban, hogy mozgási sémák alapján előre lássak bizonyos támadásokat, így hatékonyabban tudjam ki is kerülni őket. Ezúttal viszont tanácstalanul szondáztam a lány testét, és képtelen voltam kiszámolni, hogy pontosan milyen ívben fog közeledni, és egész pontosan milyen támadást is hajt majd végre. A válasz végül a szó átvitt és képletes értelmében és fejbevágott. Szinte szó szerint letaglózott. Az akrobatikám ugrálásokban és ügyesebb mozdulatokban a segítségemre volt, de attól tartok, ezúttal túl komplex volt a feladat számára, én pedig túl ügyetlen, jártasságom pedig még túl alacsony szintű ahhoz, hogy kivédhessem a megtántorodást. Az életsávomat már nem is néztem, hogyan csorog néhány HP-t lejjebb. Rá kellett jönnöm: a fejelés is olyan, mint bármilyen jobb horog, vagy pofon, vagy ilyesmi. A fegyver módosító pontjai nem adódnak hozzá, azonban az alap erő és egyéb felszerelések igen.
A leány ledöntött a lábamról. Egyetlen dologra figyeltem csak igazán: hogy Artemist el ne engedjem. Görcsösen szorítottam rá. Eszembe jutott, hogy egy súlyemelés jártasság talán mégis pozitívan befolyásolná a lehetséges jövőképemet. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez az ötlet helytelen. A felismeréstől teljesen magamba roskadtam. Már a saját múzsacsókjaim is valótlan lehetőségekkel csábítanak!
Kiszolgáltatottan feküdtem el. Nem is próbáltam feltápászkodni. – Győztél! – köhögtem rekedten. Megalázottan. Gyámoltalanul. Kezemben szorongatva… Artemist? Az íjam, igen! A kezemben volt még az íjam! Egy hölgy előtt nem teljesíthettem ilyen fanyarul! Erőt vettem magamon, fel akartam állni! – Nem, még nincs vége! – Hirtelen pálfordulás!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Ápr. 27, 2013 11:05 pm

- A földre kerültél! – örültem az eredménynek és mutogattam rá körülötte ugrálva. A szava mellyel az eredményt véleményezte, az egyszerűen csak… csak hihetetlen volt. Nem néztem volna ki belőle, hogy kimondja ezt az oly nehéz szót. Nehéz volt, mert volt súlya. Nem mindenki számára, de sokak igencsak nehezen emelték fel ezt a szót. „Győztél.” Köszöntem volna meg neki, mert hát köszönni kellett, azonban váratlanul lábadozni kezdett.
Ostobaság volt elhinnem, hogy egy fejelésem elég a padlóra küldéséhez.
- Döntsd el! – és egy igazán nőies mozdulattal vetődtem rá - már ha egy vetődés lehetett nőies.
A szoknyám felcsúszott, combjaim előtérbe kerültek. Nem sokan láthatták még a bőröm ezen részeit, így különleges dolognak lehetett részese az íjászfiú és a gondolat, miszerint ő perverz volt, kellemetlen volt a számomra. Ám most nem igazíthattam a ruhámat, fognom kellett, hogy ne tudja újra az íját használni, ugyanakkor miként fogtam, úgy én is tehetetlenné váltam. Patt helyzet alakult ki.
- Miért vagy ilyen? – egyszerűbb és lényegre törőbb kérdéssel nem is nyithattam volna – Olyan jó voltál. Jóképű, – mert az volt – és masszív, volt egy kisugárzásod. Erre ez. Ez az én formám. – ismét elfújtam egy útban levő tincsemet és néztem le rá. Néztem. Túlzás lett volna ezt mondani, kerültem a pillantását.
- Na jó. Ez nekem nem megy. – ültem fel – Most mit kell csinálni? – és tettem fel a kérdések kérdését, melyre nem a negyvenkettőt vártam válaszul. Komolyan nem tudtam, hogy hogyan tovább. Ütéseim mit sem értek, hajnalodhatott volna mire végeztem volna vele, estére pedig programom volt. Úgy bizony, randira voltam hivatalos.


_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Ápr. 27, 2013 11:33 pm

Már éppen felálltam volna. Legalábbis a szándék megvolt bennem, és talán a gyorsaságom is adott volt, hogy összeszedhessem magam. Azonban hiába lehetett nagy különbség közöttünk, még az sem hidalta át az ügyetlenkedést, ahogy Artemist szorongatva próbáltam feltápászkodni. A leány teljes súlyával rám nehezedett. Letaglózott. Súlyemelés! – jutott megint eszembe. Nem mintha sok értelme lett volna.
Fejezzük be – tanácsoltam, mielőtt beszélni kezdett volna. – Ennek így már semmi értelme. – Elmondtam, amit el akartam mondani, most az ő köre következett. Türelmes hallgatóság voltam, hiszen ilyen kiszolgáltatott helyzetben, mint az enyém, mi mást tehetne az ember? Kivártam, és addig is meghallgattam szíve baját. Soha nem voltam jó a félreértések tisztázásában, főleg nem akkor, amikor csak homályosan sejtettem, hogy mi vezethetett a félreértéshez. Az ember ne is próbáljon meg úgy egy problémát megoldani, ha nem tudja, mi a probléma magja! Nagy az esély rá, hogy akkor csak ront a helyzetén.
Artemis következő nyila pontot tesz a küzdelem végére. Bízz meg bennem, és zárjuk le a mérkőzést – tanácsoltam. Amint két kezemmel fogtam rá a fegyveremre, máris ott volt rajta a fényvessző. – Nem öllek meg, viszont zárul a harcunk. Tizenhármas szintű vagyok. Nagyon szépen teljesítettél ellenem, te bármennyi is vagy – jelentettem ki határozottan. Nem kívántam tovább húzni ezt az egészet. Az elmúlt percek vagy órák több napnak tűntek. Úgy éreztem, hogy szinte megőszültem. Ha Meredith lekecmereg rólam, várakozás nélkül célzok és tüzelek, hogy ne legyen ideje megijedni. A nyíl el sem éri majd, ugye, hiszen a felugró panelen a KT megnyerése opciót választom. Ha nem így, tesz, valószínűleg a szemüvegemmel fogok babrálni. A szemüveg, mióta csak az eszemet tudom, az orromon van, és örök csinga a világ elől.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Meredith White on Vas. Ápr. 28, 2013 12:29 am

Lemásztam róla és mint lövésre váró áldozat vártam a veszőt. Nem voltam boldog. Bizonyítani akartam a céhnek, hogy nem vagyok gyenge, hogy tudok nyerni, ha kell, hogy bízhatnak bennem. Erre tessék. Egy küzdelem, mely bár izgalmas volt, az eredmény nem nekem kedvezett. Lehet erős ellenfelet fogtam ki magamnak, hisz tizenhármas szintű volt. Szégyelltem volna bevallani, hogy hány emelettel vagyok lejjebb tőle. Tizenhármas szint. Lehet, hogy ő ellene még Anatole vezér is kikapott volna. Sőt egy pillanatra biztos is voltam benne, mert hát ha én nem, akkor ki igen? Csekély eredménye volt az önbizalom löketnek, de arra elég volt, hogy hangra nyissam az ajkaimat.
- Köszönöm azt hiszem a küzdelmet. Egy élmény volt. – mosolyogtam. Igen, egy élmény volt. Az első küzdőterem! Azt hiszem szépen teljesítettem. A földre vittem egy fiút. Ó és ha nem lett volna perverz. Szép ábrándozás, de hamar tova is szállt a kép. – Nem tudom, hogy találkozunk e még, de óvakodj majd! Legközelebb már tudni fogom, hogy mit is kell tenni és nem hagyom magam. – mintha most hagytam volna.
Fordultam és trappoltam el tőle. Háttal voltam neki, a kezemet emeltem, majd intettem vele.
- Szió. Puszi és miegymás.

Felszereléseimből egy nagy piros almát vettem elő és úgy haraptam bele, hogy a szomszéd utcákban is hallani lehetett volna. Nem mentem még haza. Gondolkodtam, hogy miként valljam be az itt történteket Anatole-nak és Vionak. Úgy éreztem, mintha a felvigyázóim lettek volna, féltem a véleményüktől és a rosszalló pillantásaiktól. No mindegy. Gondoltam ferdítek az igazságon. Mondjuk hárman voltak, nagyok és izmosak. Az egyiküknek pedig még egy csaja is volt. Artemis!

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Ápr. 28, 2013 12:50 am

Leeresztett Artemisem mögül figyeltem a lányt, ahogy háttal nekem távolodott. Néhány fókuszom megint elveszett a hajában, alig tudtam kikeveredni belőlük. Csak álltam mögötte, mint egy rakás szerencsétlenség. Úgy éreztem, hogy túllépett rajtam. Valamilyen módon mintha fölém nőtt volna, és még ő győzedelmeskedett volna. Nem értettem. Nem találtam semmilyen érvet, amivel alá tudtam volna ezt támasztani.
Igen, még találkozunk! – szóltam utána. A kezemben szorongattam Artemist. Átraktam a balba, majd vissza a jobba. Nem igazán tudtam vele mit kezdeni. Magam elé emeltem újra, lehívtam a leírását… Ezen a küzdőteren nem figyeltem rá. Az újratermelődő nyilakon kívül továbbra sem tudtam meg róla semmit. Egy rejtély volt előttem ez a tiszafa borítású csodás nőszemély. Kibogozhatatlan rejtély. Örök társ.
Egyelőre megfeleltünk így egymásnak. Arra gondoltam, hogy akkor talán valaki olyasvalakivel kezdek, akinek elég HP-ja van ahhoz, hogy próbálgassam rajta Artemist. Így jutott eszembe Ai.
Hamarosan már egészen máshol jártam. Én is, és a gondolataim is. Mégis, ahogy ők is, úgy én is állandóan visszatértem a küzdőtér helyszínére. A lábaim visszavittek. Artemis-szel lődözgettem ott. Reméltem, hogy újra összefutok a lánnyal. Ezzel a fura, de annál határozottabb, különleges lánnyal. Az jutott eszembe, a napokban milyen sokkal volt dolgom. Libuse. Mirika. Artemis. És most ő is. Zavartan toltam feljebb a szemüvegem. Nem örültem volna annak, ha innentől rendszeresen számítanom kell lányok, nők és asszonyok jelenlétére. Nem toleráltam volna több olyan fura logikát, mint amivel ők rendelkeznek. Ettől az emléktől elmosolyodtam. Artemis a térdemen feküdt, én meg végigdőltem egy sziklán a küzdőterektől nem messze. Elégedetten gondoltam a történtekre, és miután Artemist az invertorymba tettem, elaludtam. Minden korábbi fegyelmezettségemet sutba vágta az érzés, ami elhatalmasodott rajtam: a biztonság érzése, hogy amíg itt vagyok, ezen a helyen, ahol vele is küzdöttem, semmi bajom nem eshet. Sem most, sem mindörökké.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Klein on Hétf. Ápr. 29, 2013 8:33 pm

Ossu!

Élveztem olvasni a harcotok, igaz két egyedi stílusú karakter találkozása hogy is lehetne unalmas? Very Happy Lezárom a párbajt, 30 xp és 80 arany a jutalmatok. Ranmaru 33 xp képességbónuszt is kap, Artemis pedig 3 xp-vel fejlődik.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Meredith & Ranmaru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.