[Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Május 12, 2013 3:02 pm

//bocsi a késést!//

Ahogy haladtok előre, hátborzongató hangokat hallotok az alagútban: mintha pókok mászkálnának mellettetek. egyszer csak Askr és Hati eltűnik, majd egy hátborzongató sikoltás és egy fájdalmas vonyítás rémít halálra titeket, legalábbis a srácot és a Fogadóst. Askr-ot és petjét elkapták. Béke poraikra, vagy ami megmarad belőlük. Ha vissza akartok menni értük, nem tehetitek, mert akkor titeket is elkapnak az alagút lényei. Így mentek előre, amíg egy kisebb terembe nem értek, és a map is frissült:Ez a terem inkább könyvtár, mert rengeteg könyvespolc van itt. Található egy íróasztal és egy szék is. Csakhogy nincs tovább út.
- Ezek Tenebra könyvei lehetnek. Ő volt az egyetlen, akinek ennyi könyve volt. - Jegyezte meg a srác. - Óh, jut eszembe, hívjatok Jack-nek. - Na szóval Jack körbenéz a terembe.
- Úgy tűnik eldugta az utat. akkor keressük meg!

Itt mindenki mondja meg, hogy a terem melyik részében kezdi el keresni az eldugott utat! Az alábbiaknál lehet:

- a 4 fal (északi-keleti-nyugati-déli)
- a terem felsőrészén lévő könyvespolcok
- a terem alsó részén lévő könyvespolcok
- Az íróasztal és a szék
- Esetleg a padló

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Noxy on Vas. Május 12, 2013 3:54 pm

Mentünk tovább. Szívemből éreztem, hogy az alagútban haladva se lesz nekünk egy álom innen kijutni. Gondolom, ezzel mindenki a maga módján így van, ha valamelyikük nem elég ostoba vagy naiv ahhoz, hogy ezt megértse. Nincs üldözési mániám, és sose gyanakodok minden második emberre, de ha egyszer úgy érzem, hogy valami nincs rendben, az akkor mindig úgy van. Sőt, akárhányszor ténnyé teszem ki a gyanakvásomat, a dolog mindig megtörténik. Ezért vagyok mindig óvatos, és biztos ami biztos, kezemben mindig ott az íjam.
Egy kis keresés után megtaláltam a gyógyitalomat, így nem is kellett kérni senkitől sem. Megittam menet közben, de csak szó szerint a felét adta vissza annak, amennyit elvesztettem. Micsoda szerencse!
Éppen hogy megittam a gyógyitalt, velőtrázó hangok csapták meg a fülemet. Hiába néztem hátra, és néztem körül a csapatban, megtörtént az, amire számítani lehetett: Askr-ot és Hatit elkapták, ezek szerint ők is a korábbi áldozatok sorsára jutott. A questadó srác és a fogadós nagyon megrémült. Nem mehetünk vissza, hogy segítsünk nekik, mert még minket is elhurcolhatnak vagy széttéphetnek ezek a bestiák.
- Nem tehetünk értük semmit. - mondtam annak, aki legalább megpróbálná mégis megtenni a tehetetlent. - Nem fordulhatunk vissza. - Hangomban szomorú együttérzés nyoma; egy ígéretes csapattársamat, Mattet szintén egy küldetés során vesztettük el, és semmit se tehettünk érte. Ha lehetett volna, nem engedtem volna, hogy Matt az indák martalékává váljon. Akármennyire is szörnyű a veszteség, higgadtnak kellett maradnom, és élni a tudattal, hogy ebben a halálos játékban bármi megtörténhet velünk.
Ahogy túltette magát ezen mindenki mentünk tovább, amíg meg nem érkeztünk egy terembe. A helyiség olyan volt, mint egy szokványos könyvtár, tele könyvekkel és polcokkal, közöttük egy íróasztal.
- Ezek Tenebra könyvei lehetnek. Ő volt az egyetlen, akinek ennyi könyve volt. Óh, jut eszembe, hívjatok Jack-nek.
Az egyetlen, akinek ennyi könyve volt? Az tény, de egy helyi lakosnak kábé hány könyve van? Minél kevesebb, annál nagyobb a valószínűsége, hogy semmi művészi nincs benne, és egyszerű hígagyú nyárspolgár. De most, hogy itt vagyunk, talán találhatok a könyvek között olyasmit is, ami részletesebb leírást ad az ilyen típusú démoni állatok létrehozásából, visszaváltoztatásáról vagy semlegesítéséről. Jack javasolta is, hogy keressük meg a rejtet átjárót, ami állítólag itt van valahol.
- Jól van, akkor az enyém az első részi könyvespolcok. - mondtam. - Ha nem is az átjárót találom meg, akkor mindenképpen keresek valami könyvet ezekről a démoni állatok előállításáról, talán leírja, miként lehet őket megsemmisíteni vagy távol tartani tőlünk.
Azzal odamentem a könyvespolcokhoz, és átvizsgáltam, kihuzigáltam minden egyes könyvet szép sorjában. A démonológiáról szóló könyveket átlapozom, hátha találok bennük valami nagyon hasznos információt a démoni állatok vagy Tenebra varázslatai ellen. Valahogy mégis ez volt nekem az elsődleges, a másodlagos pedig az átjáró.

Ebben a körben megittam egy Mini Potiont (+5 hp)

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Thunder on Kedd Május 14, 2013 12:31 pm

Ahogy tovább haladtunk a bűzös alagútban gondolkodóba estem. Ahogy az előbb a társaimnak spontán felindulásból elmondtam a nézőpontomat elgondolkoztam. Elgondolkoztam vajon miért tehette ezt az a bizonyos Tenebra vagy kicsoda. Valami biztos van az egésznek a hátterébe ami túlmutat a társadalmi kiközösítésen. Valaminek lenni kell miért teszi azt amit teszi. Lassan egy nagyobb teremhez érünk ami telis tele van könyvekkel. Ez még nem minden hiszen egy asztal és egy szék is van itt. ~ Zsákutca ? Az nem lehet …. Valahol itt lennie kell egy titkos átjárónak valamerre. ~ jutottam erre a következtetésre.
- Ezek Tenebra könyvei lehetnek. Ő volt az egyetlen, akinek ennyi könyve volt. Óh, jut eszembe, hívjatok Jack-nek. - legalább megtudtuk hogyan is szólítsuk.
- Úgy tűnik eldugta az utat. akkor keressük meg! -
- Ez egyértelmű volt … számítani lehetett arra, hogy lesz valami hasonló. Csak óvatosan … lehet hogy valaki talál valami kapcsolót vagy hasonlót, de nem feltétlen jelentheti a továbbjutásunkhoz vezető utat. Ezzel csak azt akarom mondai, hogy lehet elrejtett csapdákat is. Ezentúl legyünk óvatosak, hiszen egy ilyen barlang alkalmas a legjobban csapdák felállítására.-
~ Ha a helyében lennék én biztos nem a könyvekhez rejteném el a kapcsolót. Illetve az asztal is egy olyan hely ami nagyon valószínű lehetőség lenne, de úgy döntök inkább az asztalt és a széket veszem szemügyre közelebbről ~ jutottam erre a következtetésre a magam módján, így már el is indultam a kiválasztott helyszínre. Átnéztem az összes fiókot és az asztal alját … még a szék alá is bekukkantottam hátha meglelem azt amit keresek. Még a székre is leültem hátha nyomásérzékelés lenne beleépítve alá a padlóba. A lényeg hogy teljesen felforgattam mindent amit az asztal és közelében találtam.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Hermit on Hétf. Május 20, 2013 8:45 am

*A vad cicus megköszönte, hogy Hermit emgmentette, de már le is szólta a stílusa miatt. Hermit csak vigyorgott, s enyhén meghajolt.*
- Nem tesz semmit.
* De a többire már nem reagált. Ezután volt Jack beszámolója, s mindenki reagált rá. Hermit azt hitte, valami különleges témát feszeget, de úgy tűnik, senki nem vette az adást. Még Jack sem válaszolt, pedig neki tette fel a kérdést. Na egy valami volt, ami igazán fel tudta bőszíteni. Az, ha nem reagálnak rá. Pedig ő aztán mestere annak, hogy a szemek rá szegeződjenek, hogy magára vonja mások figyelmét. És ez most nem jött be. Na jóm, akkor megtartja magnak a véleményét. Egy szót sem szólt ezután. Ugyanakkor gondolatai szárnyaltak.*
~ Lehet, hogy tévedek, de akkor is szerintem az eltűnt játékosokból hozta létre ezeket a szörnyeket... ~
* Nagyra tartja Kayabát és az egész rendszerét, de valahogy nem tudná elfogadni, hogy programoknak legyenek érzéseik. Vagy ha mégis programok, akkor annak a kutyás fiúnak a képessége zavaros. Vagy még nem értelmezte jól... A lényeg, hogy most végre betértek valami terembe, ami inkább volt nevezhető irodának. Jack végre bemutatkozott, s elmondta, hogy bztos van tt valami átjáró. Hermit várt egy darabig, míg mindenki kiválasztja a neki szimpi helyet, ahol kutathat, majd ő is megindult. Ő a padlót kezdte el mustrálni, ugrált rajta, végigjárta minden szegletét. Furcsaságokat keresett rajta. Esetleg egy csapóajtót, vagy valami gombot. *
~ Ch... Kibelezem ezt a Tenebrát... ~

//Elnézést a késésért! Írói válság!//

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Chitose on Szomb. Május 25, 2013 4:59 pm

Miután elmondtam a saját véleményem, még két lány volt hátra, az egyik egy sötétbarna hajú, velem sacperkábá egykorú lányka, akit eddig nem igazán hallottam beszélni, és aki megerősítette, hogy Tenebra lehet a kulcsfigura. A másik pedig, aki enyhén rácáfolt az előtte szólókra, na ki ? Hát az a hamuszőke hajú teremtés, aki már odafönn is olyan durván szólt hozzám. Nem volt túl meglepő hát, hogy most sem az én véleményemet osztotta. Az ő elképzelés szerint inkább Tenebrával kéne előbb foglalkoznunk. Ez pedig elég helyteálló elképzelés, márha ez a Tenebra valóban tud új szörnyetegeket gyártani. Viszont, azt nem tehetjük meg, hogy nem foglalkozunk a démonokkal, hiszen hacsak kilépünk, ezek máris ott vannak, és akkor muszáj lesz valamit csinálnunk velük. Ha meg nem mozdulunk innen, akkor hogy akarjuk megtalálni Tenebrát, aki mindenki szerint kulcsfontosságú ebben a történetben ?! Áh, mindegy, nem értem én ennek a lánynak a gondolatmenetét, nem is próbálkozok töbet a megértésével. De mi ez a hang ? Mintha apró, de nem, nem is olyan apró lábak hangja... Ekkor egy vérfagyasztó kiáltást halottam, és mellé egy vonyítást. Azonnal hátrakaptam a fejem, de nem álltam meg. Nem, ahhoz, túlságosan is jól működött bennem az életösztön. Tudtam, hogy itt most nem állhatok meg, akkor lehet, hogy engem is... nem, nem erre gondolnom se szabad ! Te jó ég, hiszen már egy társunkat megölték ezek a förtelmes lények, és ki tudja, még hányunkat fogják, tennünk kell valamit ! De előbb valami fedett, lezárt helyre kell érnünk, itt nem biztonságos. Gyerünk, mozduljatok remegő lábak, csak egyeiket a másik után, nehogy én is lemaradjak...
Nekem egy örökkévalóságnak tűnt, de végül beértünk terembe. Ah, végre valami biztonságos hely ! Megkönnyebbülten dőltem háttal neki az ajtóhoz legközelebb eső, szabad falrészhez. Más alkalmakkal ellentétben most igen megnyugtató érzés volt a hideg fal érzete a hátamon. Közben szétnéztem a szobában. Láthatóan egy könyvtárhelyiség lehet vagy lehetett, rengeteg könyv volt itt, és még egy íróasztal és szék is.
- Ezek Tenebra könyvei lehetnek. - szólalt meg a küldetésadó srác, mitegy megmagyarázva, amit láttam. - Ő volt az egyetlen, akinek ennyi könyve volt. Óh, jut eszembe, hívjatok Jack-nek. - Jó, hogy végül meg is mondod a neved így a küldetés közepe felé ! Mindegy, én már elkönyveltelek küldetésadónak. - Úgy tűnik eldugta az utat. akkor keressük meg!
Tehát akkor itt kell lennie a továbbvezető útnak ? Ebben a kis szobában ? Hát akkor Tenebra jól elrejthette, még nem látok semmi gyanúsat. Azonban ahogy láttam, a társaim java máris elkezdte keresni azt az eldugott utat a helyiség különböző részén, ígyhát nekem is csinálnom kellett valamit. És ha már úgy is itt volt mögöttem, én a falat kezdtem el tanulmányozni, hátha van itt valami.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Nio on Hétf. Május 27, 2013 1:25 pm

Ahogy haladtunk kezdett egyre jobban borsózni a hátam ettől a helytől. Totálisan kivoltak az idegeim, már csak az hiányzott, hogy valami tényleg horrorfilmbe illő történjen kicsiny csapatunkkal. Gondolnom se kellett sokáig rá, már meg is történt a drámai jelenet.
Ahogy mentünk az alagút egyre rémesebb és tényleg valami horrorfilmbe illő jelenet volt. A filmekbe általában ilyenkor szokott történni valami valamelyik szereplővel. Sajnos nem is tévedtem. Egyik csapattársunkat valami (vagy valamik) elragadta köreinkből rémisztő zajok kiáltások közepette. Az esemény után ismét feltettem a kérdést, hogy vajon minek is jöttem el egy ilyen hátborzongató küldetésre. Egy kicsire voltam attól, hogy kiadjam magamtól félelmemet. De az alagút hamarosan vezetett valahova.
Egy szobába, melyhez, mint kiderül Jack fűzött némi kommentárt: „Ezek Tenebra könyvei lehetnek. Ő volt az egyetlen, akinek ennyi könyve volt. Óh, jut eszembe, hívjatok Jack-nek. Úgy tűnik eldugta az utat, akkor keressük meg!” E mondatok után mindenki kutatni kezdett. Szó nélkül én is elindultam az egyik könyvespolchoz. Nem nézek horrort, de ha titkos alagútról van szó, akkor egy könyvnek kell lennie a kapocsnak. Kezdtem el nézelődni a polcokon, olvastam a címeket, hátha valamilyen „árulkodó” könyvbe botlik szemem. Valami zombikról, vagy idézésről szóló könyv, esetleg a lehető legvastagabb enciklopédia, vagy bármi. A lényeg hogy elüssön a többitől.
Kezdtem el agyalni, de egy pillanattal később teljesen összegabalyodtam. Mi van, ha azt akarja, hogy ha valaki idetalál, akkor ne jusson ki könnye, és valami átlagos könyv a kulcs? Néztem végig a polcon. Sok hasonló könyv sorakozott rajta. Itt kicsit bizonytalan lette. Felötlött bennem egy kérdés, amire még nem kaptam választ, de lehet, hogy nem is fontos. Hogy ha a fogadós erre indult menekülni és tudta, hogy van ez az alagút, miért nem tudta, tudja, hogy hova vezet?
Ha látom értelmét, majd rákérdezek. Rántottam vállat, majd kerestem tovább, én is.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Május 28, 2013 5:33 pm

Miközben kutatkodtok, Jack minden kérdésetekre szívesen válaszolt, amit még az alagútban tettetek fel neki.

Hermit: Jack azt mondta, hogy nem tudja ezt, de még csak az kéne, mert akkor senki nem tudná legyőzni.
Nio: Neked Jack azt válaszolta, hogy fogalma sincs, mert mióta kiközösítették, nem láttam senki sem.


Miközben keresitek az átkozott utat, páran érdekes dolgokat találtatok.

Judy:
Ahogy kutakodtál, találtál egy Démonokról szóló könyvet, amiben benne volt, hogy van egy Medál, amivel ártalmatlanítani lehet a Démonokat, viszont a csak a 11-19 szintek között, állítólag összetörve, és mindegyik említett szinten 1-1 darabja ott van valahol.

Thunder:
Az egyik polcban megtaláltad Tenebra családjának fényképét. Tenebra egyke volt, és gazdag. Viszont valami furát is látsz rajta, ami jó hogy ki nem szúrja a szemed: a kedvesen mosolygó szülei mellkasa, ahol az embereknek a szíve van durván ki van kaparva, mintha a lány gyűlölte volna őket. De miért?

Hermit:
Miközben már csúszol-mászol azon az átkozott, mocskos padlón, észreveszel valamit: lábnyomot. Méghozzá kettő emberét! Mintha harcoltak volna, és az egyiket elhurcolták volna. Miközben figyeled, merre megy, rájössz, hogy Tenebránál egy túsz is van.

Chitose:
Ahogy tapogattad a falat, megérezted, hogy valami megmozdult a kezednél, ezért azonnal elrántod onnan. Egy lyukat vélsz felfedezni. Amikor átkukucskálsz rajta, sötétet látsz. Aztán hirtelen egy vörös szempár néz vissza rád.

Nio:
Ahogy kerestél, a kezedbe került egy érdekesség: Tenebra Naplója. Mivel a kissé kopott könyvön nincsen lakat (vagy lerohadt), bele tudsz olvasni. Igen megdöbbentő szöveg néz vissza rád:
"Azok a retardált szüleim! Már megint arra akartak rávenni, hogy barátkozzak a korcsokkal! Azt hiszik ezek a parasztok, hogy majd én, a FELSŐBBRENDŰ majd ilyen alantos férgekhez fogok beszélni?! Pff szánalmasak, ő miattuk nem barátkoznak velem azok, akik kiérdemelik, hogy a barátaim legyenek!"

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Hermit on Kedd Jún. 04, 2013 11:49 am

*Nem igazán értette, miért is ne lehetne legyőzni a kimérákat, de rántott a vállán a válaszra. Ő nem felelt rá. Furcsa volt ez az egész. Főleg, hogy az a kiskutyás srác eltűnt. Nem hiszi, hogy komoly baja esett volna, de azért érdekelte volna, hova tűnt. De az ő feladata jelenleg az volt, hogy nézegesse a padlót. Olyan poros volt, hogy tüsszentett egy hatalmasat. Ha ránéztek, akkor csak mosolygott.*
- Na igen, az asztmám! ^^
* Persze semmilyen asztmája nem volt, és valószínűleg a játékba sem lettek beprogramozva ilyesféle betegségek. Ahogy tovább nézegette a padlót, a vasrag porban meglátott egy lábnyomot. *
~ Erre közülünk pedig tuti nem járt senki. ~
* Körbenézett, megnézte mások lábát. Nem passzolt egyik sem. Ahogy továbbment, észrevett még egy pár lábnyomot. Nem szólt egyelőre egy szót sem. Továbbmenvén a nyomokból kezdte megérteni, mi is történt itt. Dulakodás nyomai voltak ezek. Ugyanazon cipőtalp nyomok minden fajta pózban. Merőlegesen, ferdén, kört rajzolva, megcsúszva...*
~ Nah, csak ér itt valamit az utca embere! ~
*Követte a nyomokat, az egyik pár lábnyomból két csík húzódott. Követte a csíkot, talán az pont kivezeti őket innen. Közben megszólalt.*
- Hahó, emberek! Találtam valamit... Tenebra túszt ejtett.
* Rá sem nézett a többiekre, csak követte a csíkokat.*

//Hát, akkor megkezdtem a sort. Smile //

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Noxy on Pént. Jún. 07, 2013 6:36 pm

Mindenki bevállalt egyet-egyet a szoba részéről, hogy gyorsabban megtaláljuk a továbbvezető utat, egyen az egy gomb a falon, vagy az egyik könyv, vagy szék alatti rekesz, akármi.
Szóval én a könyvespolcokat vállaltam be. Neki estem a kutakodásnak, de egyelőre semmi nyoma egy következő folyosóra nyíló járat ajtajának. És a többiek se jártak nagyobb sikerrel, mert másfelől valamelyikük biztos szólt volna, hogy megvan, amit igazán kerestünk.
Viszont nyomokat elsőre én és Hermit találtunk. Bár ő egyszerűen csak röviden és tömören kijelentette, hogy Tenebra egy túszt tart magánál.
- Ki tudnád fejteni nekünk, hogy milyen nyomok és tények alapján találtad ezt ki? Tudod, hogy a konkrétumokkal mi is tisztában legyünk... - kérdeztem érdeklődve, de a srác már valamit nagyon követni kezdett a földön.
Aztán a kezembe került kutatás közben egy érdekes könyvecske. Címét nem tudtam kiolvasni, mert a fedőlapja igen kopott volt már. De legalább a tartalma kristálytiszta volt. Nagy mázlimra a démonokról szól. Érdeklődve olvasni kezdtem a tartalmát. Az biztos, hogy hátborzongatóbbnál is hátborzongatóbbat is olvastam már máshol, és ez a könyv ugyanaz a kategória...
Aztán pont azokról a démoni állatokról találtam valamit, amikkel igencsak nagy a gondunk. Vagy háromszor olvastam át, hogy megértsem, aztán szóltam a többieknek.
- Hát az átjárót még nem találtam meg, viszont a kis okoska kisasszonynak szerencséje van, mert találtam valamit a démonokról. - mondtam. - De konkrétan ennek egy jó és egy rossz híre van: a jó az, hogy van egy medál, ami ártalmatlanná teheti a démonokat. A rossz hír pedig az, hogy állítólag darabokra van törve, és ezt a tizenegyes és tizenkilences közti szinteken találhatóak. Csakhogy az a gond, hogy itt egyikünk sincs még tízes szintű, és nem tudunk eljutni azokra a szintekre - egyelőre. Szóval nincs mit tenni. - Azzal vitát nem tűrően becsaptam a könyvet a kezeim között. - Most is amondó vagyok, hogy nekünk NEM a démonokat kéne elintéznünk, hanem Tenebrát. Ha őt ártalmatlanítjuk, akkor az ő kis állatkái is ártalmatlanok lesznek, mivel ő irányítja őket. Szóval nem törődünk a démonokkal, és amúgy sem tehetünk egyelőre semmit se ellenük, ha nincs nálunk egy olyan tárgy, amit amúgy sem tudnánk megszerezni. De azért Jack... nem tudsz azért valamit erről a medálról?
Kinyitottam ismét a könyvet ugyanazon az oldalon, és megmutattam neki a medál képét, amiben egyben van.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Chitose on Kedd Jún. 11, 2013 7:25 pm

Először csak a szemeimmel vizsgáltam a falat, úgy próbáltam valami rendelleneset észrevenni rajta. Ez azonban nem vezetett eredményre, így eldöntttem, hogy a kezeim is használni fogom. Elkezdtem tapogatni a hideg, érdes falat, hátha van ott valami, amit a szemeimmel nem tudtam észrevenni, kzben fél füllel igyekeztem arra is figyelni, miről társalognak a többiek. Egyszercsak mintha egy mélyedést, lyukat fedeztem volna fel, a fal véget ért az ujjaim előtt. Óvatosságból gyorsan elrántottam onnan a kezem. Furcsa volt, de amikor még csak a szemeimmel vizsgáltam a falat, csak a bútor árnyékának néztem ezt a lyukat, a fekete színe teljesen olyan volt, mint az árnyéké. Arra azért kíváncsi voltam, mi is lehet ez a lyuk, tehát óvatosan legugoltam, hogy kzelebbről is megnézhessem ezt az üreget. Eleinte nem láttam mást, mint feketeséget, majd a semmiből egy vérvrs szempár tekintett vissza rám. Először meg se tudtam szólalni, majd mikor eljutott a tudatomig mit is látok, a kezeimmel ellöktem magamat a faltól, és felsikítottam:
- Á~ááhh... ! Mi-mindenki, ott van valami ! - mondtam el a többieknek is sikoltozásom okát, akik valószínűleg engem néztek, miközben a lökés miatt a földön ültem, és mutogattam arra a lyukra. - Egy szempár ! Egy vörös szempár van abban a lyukban ! - konkretizáltam a mondandómat. Közben igyekeztem megnyugodni, ezután felálltam a földről. Tanácstalanul tekintettem körbe, fogalmam sem volt, mi lehet a fal másik oldalán. Persze nem én voltam az egyetlen, aki talált valamit. Hermit az imént kijelentette, hogy Tenebra túszt ejtett. Csak tudnám, ezt honnan vehette ! Judy pedig elmondta, hogy talált valamilyen medált, ami ártalmatlaníthatja a démonokat. Ez mind és szép és jó, de mit kezdünk azzal, ami a fal túloldalán van ? Nem biztos, hogy az is egy démon. És ahogy hallottam, azt a medált sem olyan egyszerű összerakni... Valamint, ha már megtaláltuk Tenebrát, könnyen túszhelyzetbe kerülhetünk ! Akkor mit fogunk csinálni ? Egek, tengernyi itt a probléma...

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Nio on Szer. Jún. 12, 2013 5:51 pm

Ahogy beléptünk a szobába mindenki keresgélni kezdett valami használható nyom után, amin elindulhatunk a megoldás felé. Én is az egyik könyvespolcot vizslattam bár egy idő után már nemigen reménykedtem semmi eredményben. Azonban, amikor már kezdtem feladni a szemem és az ujjaim egyszer csak megálltak egy könyvnél, vagyis mint kiderült egy kemény fedeles notesznál, ami egy rémes állapotban lévő napló volt.
Eléggé régi lehetett már, mert igencsak kopott és kicsit poros darab volt a szagáról nem is beszélve. Ez nem volt egyéb, mint Tenbera naplója. Hm, ez érdekesnek tűnik! Kezdtem fellapozni a szinte már málladozó naplót. Egy ideig nem találkoztam benne semmi érdekessel, azonban egy oldalon megakadtam,... ahogy elnézem nem ártana ennek a nőnek egy alapos szájmosás:
"Azok a retardált szüleim! Már megint arra akartak rávenni, hogy barátkozzak a korcsokkal! Azt hiszik ezek a parasztok, hogy majd én, a FELSŐBBRENDŰ majd ilyen alantos férgekhez fogok beszélni?! Pff szánalmasak, ő miattuk nem barátkoznak velem azok, akik kiérdemelik, hogy a barátaim legyenek!"
Miután végig olvastam ezt a részt elmentem a polcoktól kicsit közelebb a többiekhez, mondván hátha érdekli őket a napló. Ha nem is ez az oldal, de lehet, hogy van más használható rész is benne, mely segíti a nyomozást és azt, hogy vége legyen ennek a rémálomnak.
-Srácok, - néztem fel a könyvből egy pillanatra- ez lehet, hogy titeket is érdekelhet!- mutattam fel a naplót, de még mindig nem csuktam be.
Volt valami furcsa azokban a sorokban, bár lehet, hogy csak egy elrontott lány naplóját tartom a kezembe, aki nem szereti a szüleit, és akit nem értenek meg. De az is lehet, hogy nincs is mögötte komolyabb tartalom, csak én képzelem be.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Jún. 21, 2013 9:06 am

OFF: Akinek 500 szót kell írnia: Thunder, már ha még szerepel ebben a küldiben...

Na akkor szépen sorban. Judy kérdésére Jack pislog párat, majd gondolkodóba esik, mintha próbálna emlékezni rá, majd vállat von megadóan.
- Sajnos nem jut eszembe ilyen medál. Legalábbis én nem láttam egyet sem Rózsavölgyben, ami gyanús lett volna... - Majd Hermit válaszát odamegy a nyomokhoz, és ő is meglátja.
- Gondolom onnan, hogy két ember volt itt, és verekedtek a nyomok alapján. - Majd a Nionál lévő Naplót nézi meg.
- Basszus, mégis csak igaz... - Ha megkérdezitek, hogy mi, annyit felel, hogy Tenebra rendszeresen szidta a szüleit valamiért, és mindenfélének elnevezte őket, csak nem embernek. Chitose kiáltására felkapjátok mindannyian a fejeteket, majd odamentek a lyukhoz. Egyikőtök benéz, és ugyanaz történik vele: a vörös szempár visszanéz rátok. Most mit kezdtek a teremben?

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Noxy on Szomb. Jún. 29, 2013 6:46 pm

Az idő alatt a többiek is inkább nyomot találtak, nem pedig átjárót. Thun nem válaszolt egyelőre még semmit, mert valamiért most nagyon csendben volt, és Hermit se válaszolt még a kérdésemre, de várom a választ még mindig tőle. A lány, akivel eddig nem nagyon törődtem, talált egy naplót, ami szerinte érdekelhet minket.
- Nagyszerű! - szóltam vissza. - Ha van még rá türelmed, akkor nekiláthatsz keresni benne valami használható dolgot, valami titkot Tenebráról, amit felhasználhatunk ő és az ereje ellen.
A medállal kapcsolatos dologról semmi. Mikor megkérdeztem Jacket, hogy nem találkozott-e véletlenül ezzel az ékszerrel, de hossza gondolkodás után csak megvonta a vállát, és őszintén megadta a nemleges választ. Végül ő volt az, aki megadta a választ Hermit helyett a korábbi kérdésemre.
- Gondolom onnan, hogy két ember volt itt, és verekedtek a nyomok alapján.
- Tömör nyom, de legalább tudjuk, hogy van túsz, akit meg kéne mentenünk. Ezért lenne jobb sietnünk megtalálnunk ezt az átjárót.
A figyelmem visszaterelődött a naplóra, mivel Jack figyelme is arra hárult. Megdöbbent, hogy igaz a pletyka, hogy Tenebra nem volt jóban a szüleivel, de engem ez meg sem lepett, mikor elmondta ezt nekünk (akár rákérdezett valaki, akár nem).
A másik lány, a naiv okoskodó felsikított rémülten, és mindannyian már erre figyeltünk fel. Mikor mondta, hogy van ott valami a lyukban, én már bele is nézek: két vörös szempár pislogott vissza rám.
Levettem a lyukról a szemem.
- Úgy tűnik, ez az egyik démonállat. - mondtam. - Talán Tenebra tudja, hogy valakik erre jönnek, és ezért valamelyik háziállatát iderendelte őrködésre. Legalább megtaláltuk a "lehetséges kijáratot", csak már azon kéne elgondolkoznunk, hogy nyissuk ki és intézzük el a dögöt. Ötlete valakinek?
Reménykedő pillantásokkal nézek végig társaimon.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Nio on Hétf. Júl. 01, 2013 2:31 pm

A szobában eléggé különös nyomokra bukkantunk. Könyvek, napló, dulakodás nyomok és még az a vörös szempár is a fal mögött. Kezd az egész ijesztő lenni. A szempárt a fal mögött én meg se néztem. Még a végén eluralkodna rajtam a pánik vagy valami hasonló. Egy biztos, az vagy valami csillogó, világító szempárnak látszó valami, vagy valaki figyel minket. Viszont tuti, hogy nem bestia, mert akkor már ránk támadt volna.
Kezdtem elgondolkodni a naplót lapozgatva egyik társunk gondolat menete elhangzása után, melyet jobbnak láttam elmondani a haladás érdekében. És hogy minél előbb kijussunk erről a helyről.
-Nem hiszem, mert akkor már ránk támadt volna még mikor beléptünk volna. Az ha csakugyan élőlény akkor inkább valaki- kezdtem halkan kissé gondolkodóan, majd a folytatásnál végül felnéztem.- Esetleg... biztos hogy az egy szempár?- néztem először a lyuk megtalálójára.- Úgy értem nem valami drágakő vagy hasonló?- folytattam a kérdezősködést, hátha kitalálunk valamit. És valaki használhatóbb elmélettel rukkol elő.
Nem tudom mit láttak a többiek, és nem is akarom látni, de biztos, hogy nem fenevad vagy fogoly. Azt is megkockáztatom, hogy maga Tenbera kuksol a sötétben, ha ugyan élőlény és nem valami tárgy van ott. Viszont ha ember és nem Tenbera, akkor miért van itt? És miért nem szól?
Sok kérdés jutott eszembe, melyek megmozgatták agyamat. De vajon melyiket kéne feltenni? Mindenesetre addig nem tudhatjuk, amíg meg nem nézzük mi vagy ki van odabent. Addig csak találgatunk, ami meg sötétben tapogatózás és egy helyben toporgás. Viszont én nem nézek be oda.
Néztem kicsit ijedten a lyukra. Nemrégen elment ijedtségem most egyre jobban eluralkodott rajtam.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Hermit on Hétf. Júl. 08, 2013 5:17 pm

* Hermit felfigyelt a medálos ügyre, de mikor kiderült, hogy semmit sem ér, csak rántott egyet a vállán. *
- Veszett ügy.
* Szólt oda mindenkinek, de talán inkább senkinek, csak úgy magának. Jack végül odafordult hozzá, s válaszolt is helyette. Judy nem volt valami türelmes alkat, s nem is volt a kedvesek közé sorolható, de hát ezért is volt imádni való. Az ilyeneket jó felbosszantani. A napló szövegre is felfigyelt az árnyharcos. *
- Hát ez fantasztikus...
* Mondta kissé kiábrándulva. *
- Igazából semmit nem tudunk, csak azt, hogy egy egoista őrülttel van dolgunk... a többi információ francot se...
* És ekkor sikított fel Chitose. Mindenki rá figyelt. Judy is belesett a lyukon, Hermit nem látta szükségét annak, hogy ő maga is megtegye. Csak egy sanda mosolyt eresztett el. A másik lány szavaira felelt.*
- Talán csak nem tud átjönni. Ha megtaláljuk az átjárót, talán azonnal nekünk esik. Nem biztos, hogy értelmes lények, de ha vannak érzelmeik, akkor talán még Tenebra szülei is lehetnek ők. Simán kinézem a pszichopata csajból, hogy a saját szüleiből fabrikált démonkeverékeket. Bár.. jó lenne tudni... Tenebra rendes játékos, vagy NJK?
* Fordult Jack-hez. Talán csak ijesztgetésből mondta a szülei átalakítós sztoryt, talán valóban elhitte saját szavait. Egyre furcsább volt a helyzet, ugyanakkor mégis vontatott volt, mindenki azt mondta, csinálni kellene valamit, de senki nem tett semmit. Hermit fújt egyet. Majd folytatta a nyomok követését, hisz azok szinte biztos, hogy az ajtóhoz fognak vezetni. *

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Chitose on Pént. Júl. 12, 2013 9:45 pm

Miközben én épp próbáltam megnyugodni és kiheverni azt a sokkot, amit a lyukon át rám tekintő lángvörös szempár látvénya okozott, a társaim a legújabb fejleményeket elemezgették. Jack sajnos nem tudott semmilyen medálról, amit Judy emlegetett, viszont Hermit állítását arról, hogy Tenebra túszt ejtett, megerősítette. Ezzel sajnos negatív irányba dőlt a mérleg, már ami a sikeres küldetési esélyeinket illeti.
- Basszus, mégis csak igaz... - szólalt meg Jack, a Nio kezében tartott könyvet vizsgálva.
- Micsoda ? - kérdeztem meg kívácsian. Jack erre azt felelte, hogy Tenebra mindig szídta a szüleit, vagyis elég rosszba volt velük. Ami azt illeti, egy kicsit meg tudom érteni őt. Régen én is utáltam a motohaapámat, pusztán azért, mert elvette anyát. De ő már meghalt, így már nem utálhatom többé. Ellentétben Tenebrával, aki még mindig gyűlöletet táplál a szülei iránt. Eközben a többiek odajöttek mellém, hogy megvizsgálják a falban lévő lyukat. A veszekedős Judy is belenézett a nyílásba, hátha nem mondok igazat esetleg képzelődöm, vagy nem tudom minek. Szerinte az egyik démonállat lehet az, Nio azonban nem volt ilyen biztos benne.
- Drágakő ? - kérdeztem meglepetten a lánytól. - Nem ! Egy szempár volt, biztos vagyok benne ! Csak meg tudok különböztetni egy szempár egy drágakőtől ! - érveltem felháborodottan.
Hermit viszont érdekes felvetést osztott meg velünk. Hogy Tenebra a saját szüleit változtatta volna démonállatokká ? Nem, senki sem lehet ennyire gonosz, ráztam meg a fejem gondolkodásom közepette. Vagy legalábbis senki lehet képes erre ! Nagyon remélem...

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Júl. 22, 2013 8:30 am

OFF: Hali, megjöttem! És most szemétke leszek, ugyanis mivel nem halad egyesek miatt, úgy döntöttem, hogy mostantól 4 napot kap minden egyes fő! Ja és Thunder jelezte, hogy nem tudja folytatni!

Jack meglepődik Hermit kérdésén:
- Játékos! Tudtommal NJK nem tud kicsinálni játékosokat! - Hirtelen fujtatásokat hallottok a fal mögül. Thunder odanyomja a fejét a falhoz, hogy megállapítsa, micsoda... És ekkor egy fekete lény töri át a falat, úgy felöklelve a Kardforgatót, hogy hazateleportálódik, mivel bekapcsolodótt a hazatérés kristály. Jack is a fal túlsó végére repül, mivel elég közel volt az eseményekhez, és kishíján ti is kaptok belőle. Amint feloszlott a por, meglátjátok, hogy a lény egy fekete alapon vörös csíkos Démonbika.

- Ba** meg! - Ennyit tudott Jack is mondani erre. Mit tesztek? Harcoltok vele, vagy megpróbáljátok kikerülni és tovább haladni?

Amennyiben a harcot választjátok, az alábbiak lesznek:
Hermit: 2 Cselekvés pont, 3 vagy afölött kell dobnia sikeres találathoz
Chitose: 1 cselekvés pont, 2 vagy afölött kell dobnia sikeres találathoz
Nio: 1 cselekvés pont, 2 vagy afölött kell dobnia sikeres találathoz
Judy (Íjász statok): 3 cselekvés pont, 3 vagy afölött kell dobnia sikeres találathoz

Ponthasználati módok:
0.25: potiivászat/kristályhasználat.
1: képességhasználat
0.5: szimpla támadás
0.5: mozgás (Magyarul: ha megrohamozzátok az ellenfelet, vagy elhelyezkedtek a csatatéren)


Pontok:
Nio:
Élet: 6
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3
Kitartás: 0
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 2
Chitose:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 3
Erő: 4
Kitartás: 1
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4
Hermit:
Élet 3
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 2 +1 (+0.5 vágásonként)
Kitartás 1
Gyorsaság 4
Speciális képesség 1
Páncél +2
Judy Noxia (ÍJÁSZ):
Élet: 5
Fegyverkezelés: 5
Erő: 0
Kitartás: 4
Gyorsaság: 7
Speciális képesség: 4
Páncél: 16


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 23, 2013 12:28 pm-kor.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Noxy on Kedd Júl. 23, 2013 11:26 am

//Enhi, azon a szinten is már 16 volt a páncélom, hármas és ötös szinten is.^^ Úgy emlékszem, a többiek is csak egyes szintűek voltak, mikor kezdtek.//

- Igen, az NJK-k mindenki tudtával nem tud megölni játékosokat, csak a mobok. - értettem egyet Jack szavaival. - Játékos.
A fekete hajú lány elmélete, hogy azok biztos drága kövek a túloldalon, mire az okoska kisasszony felháborodott. Kiálltam ezúttal mellette.
- Azok tényleg nem drágakövek vagy egyéb fények voltam, hanem igazi szemek. Nem beszélve arról, hogy tudtak pislogni, és van szembogaruk is. Logikus.
Talán éppen ezért, hogy megállapítsa ő is, Thunder belenézett a lyukba. Senki se sejtette, hogy mi fog történni, de ha tudtuk volna, biztos nem követte volna el a hibát, hogy belenézzen.
A fal egy hatalmas robbanással robbant be, és a csapás kiütötte Thundert, akinek a Hazatérés Kristálya aktiválta magát, és kiteleportált a barlangból. Na tessék, szegény Askr után még Thundert is elvesztettük. Már csak mi négyen, meg Jack és a kocsmáros maradtunk. A rés és Thunder helyében egy nagydarab fekete démonbika fújtatott vörös szemeivel és ugyanilyen színű csíkokkal a hátán. A démonfarkashoz képest sokkal szilajabbnak tűnik. Nem látom be, hogy jó ötlet lenne-e elmenekülni előle. Tisztább, ha végzünk vele, mielőtt kerülnénk és az meg vagy megöl minket, vagy hívja társait.
- Intézzük el gyorsan, amíg nem késő! Nem tudnánk rajta átjutni úgysem!
Azzal meghátráltam, és előkaptam az íjamat. Ha támad, sietek oldalra elkerülni, és a fegyveremmel célba veszem az alhasi részét.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 23, 2013 11:26 am

The member 'Judy Noxia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Chitose on Pént. Júl. 26, 2013 10:30 pm

Miután kitartóan érveltem amellett, hogy nem csak valami drágakövet, hanem valódi szempárt láttam, úgy éreztem, a többiek is végre kezdik elhinni, amit mondok. Még az az ellenszenves Judy is kénytelen volt igazat adni nekem. Ezután viszont furcsa hangokat kezdtem észlelni. Mintha valami fújna valamit, mintha valami fújtatana... rossz előérzetem támadt, Thunder odaállt a falhoz meghallgatni, hogy mi az, és lám, igazam lett, mit valami filmben, amikor a főhős előre megérzi a tragikus történéseket. Hatalmas robajjal szakadt át a fal, csaknem engem is elkapott a robbanás, Thundert pedig messzire lökte valami, az óriási porfelhőben még látszott, ahogy Thunder egy másik városba teleportálódik, tiszta szerencse, hogy a kezében volt a Hazatérés kristány, komolyan, én is tarthatnék a kezemben egyet. Miután a porfelhő eloszlott, egy Démonbika alakja tűnt elő. Tágra nyílt szemekkel átlam előtte. Nemrég még azt találgattuk, hogy mit csináljunk, ha egy ilyen előjön, és most csak úgy itt volt.
- Ba** meg! - Jach reakciója sem volt túl megnyugtató.
Közülünk Judy bizonyult a legnaprakészebbnek, ő ezt az őtletet javasolta:
- Intézzük el gyorsan, amíg nem késő! Nem tudnánk rajta átjutni úgysem!
Igaza van ! Oh, útálom bevallani, de ennek a nőnek igaza van ! Előbb-utóbb ez a vadállat úgyis ránk fog támadni, legalább várjuk felkészülten !
Ezután elővettem a kardomat, és a biztonság kedvéért a Hazatérés kristályomat is, hisz ki tudja mikor lesz szükség rá ! Végül megpróbáltam aktiválni a speciális képességemet is, hogyha sikerült, akkor az életpontjaimat növeljem vele.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 26, 2013 10:30 pm

The member 'Chitose' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Júl. 31, 2013 11:02 am

OFF: fiú, lány, eleget vártunk rátok! Chitose, elég lett volna a 6-os kocka ideO.o...

Akinek 500 szót kell írni: Hermit, Nio

A bikának 4 vagy afölött kell találnia, a kockát itt dobom ki, Ja és NEM KELL A HARC VÉGÉIG A 250 SZÓ!


ON:
Judy eltalálja nyilaival a bikát, aminél megjelenik egy vörös csík, utalva arra, hogy elvesztette a páncélzatát, ami csupán öt volt. Viszont a Bika sem rest, egyből megrohamozza Chitose-t, akit el is talál, levonva az egész páncélját és 6 életpontot is (Chitose, szerintem meg kell pályáznod a képességedet, mert változott az arra vonatkozó szabályzat!), majd dühösen fújtat Judy felé. Közben a Fogadós elbújik, Jack meg beszáll a harcba.

Az áldozatot itt sorsoltam ki.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Noxy on Szer. Júl. 31, 2013 11:42 am

A bikát eltaláltam, és bosszúsan fújtatott felém. Ennyivel a lány nem úszta meg, őt eltalálta, és alaposan lecsapolta őt. Jobb lesz gyorsan lecsapni, mielőtt megölheti akár a bika. Aktiváltam a képességem, hogy hátulról meglepjem őt a támadásommal. Ha a képesség nem sikerül, akkor is igyekszem hátulról támadni rá.

//Első kocka támadásra, második a képességre//


A hozzászólást Judy Noxia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 31, 2013 11:43 am-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 31, 2013 11:42 am

The member 'Judy Noxia' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Chitose on Szer. Júl. 31, 2013 8:50 pm

/Joey, szándékomban is áll a spec. képességemet módosítani, de ezt viszont csak akkor tudom megtenni, ha lesz elég időm és energiám, hogy elolvassam és megértsem az erre vonatkozó szabályokat./

Megpróbáltam aktiválni a speciális képességemet, de valamiért nem sikerült, az életpontjaim változatlanok maradtak. Csodálkozva néztem a számokra, lehet, hogy ez azért van, mert nincs legalább két olyan képességem, amely nagyobb a bikáénál ? Tűnödtem el ezen magamban, csakhogy erre nem volt idő, egyszer csak a démonbika nekem támadott, és el is talált. Ez most komoly ? Húztam fel döbbenten az egyik szemöldököm, miközben a földön térdeltem, egyik kezemmel támaszkodva. Tíz az ereje ? Aggodalmasan néztem az életpontjaimra, mely már csak tizennégy volt, hála a szörnyetegnek, majd feltápászkodtam a földről. Így viszont mindenképp közösen kell legyőznünk a szörnyet. Körbenézttem, és láttam, hogy Jack is leszállt a harcba. Ez remek, de mit csinálnak a többiek. Jó volna, ha ők is segítenének... mindegy, én most nem aggódhatok mások miatt, most magammal kell törődnöm ! Határoztam el, majd magam is nekitámadtam a bikának. Kardom egy függőleges vágásával próbáltam elpusztítani.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlőlet Démonjai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.