Sword and Phoenix

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Shukaku on Vas. Dec. 27, 2015 9:09 pm

Shu maradt a helyén, visszacsüccsent, és kicsit billegett is. Igazából már most nem kedvelte azokat, akik így elrontották ezt a szép fogadót. Itt napközben rendes zene szólt, nem ez a fülsértő valami, és rendes emberek voltak itt, akik még vele is biliárdoztak, méghozzá úgy, hogy fel sem érte rendesen az asztalt, de még biliárdozni sem tudott. Most meg úgy tűnik pont kifogta a csőcseléket, akik ragaszkodnak a vacak életükhöz. Na ez az, amit nem fog soha megérteni, és ezt közölte is Timivel, de csak úgy dünnyögve, hogy mindenki ne hallja.
-Tudod Timi, én nagyon sajnálom ezeket az embereket. Kayaba adott nekik egy új esélyt, egy új világot, amiben mindent elérhetnek. Hősök lehetnek, saját boltot nyithatnak, mesterszakácsok lehetnek. Minden álmodat beteljesítheted itt, ha egy picit szorgalmas vagy, és nem egy lusta disznó. És mégis vannak olyan emberek, akik itt ülnek, leisszák magukat a padlóra, és nekik ez a szórakozás. Én soha nem értettem ezeket az embereket, de örülök, hogy én nem vagyok ilyen. Az az íjász valaki is kiesett. Kurokoto? Azt hiszem így hívták, és látod, már senki nem emlékszik szegényre.
Még egyet dülöngélt a székkel, megette az utolsó falatokat, és szépen visszavitte a tálcáját. A pincérnő persze elvitte volna, de ő nem akarta feleslegesen dolgoztatni szegényeket. Odalépett a pulthoz, és fizetett, jóval többet, mint amennyibe került a vacsorájuk.
-Majd... úgy tűnik ide csak ebédelni lehet jönni. Persze az ilyenek...
Nem fejezte be a mondatot, de egyértelmű volt, hogy arra gondol, hogy az ilyenek úgyis hamar kiesnek. Kayaba tökéletes világába nem férnek be a naplopó iszákosok, és bár a drága Admin nekik is ad esélyt a javulásra, ahogyan ugye most Shu is adott volna ennek az undok nőszemélynek, de ha nem élnek vele, akkor egyszerűen csak eltűnnek, ahogyan oly sokan eltűntek már. Főleg az olyanok, akik összekeverik Shut a frontosokkal. Hol élhettek ezek idáig? Melyik barlangban? Vagy ennyire elitták már az agyukat? A lány szomorú, szánakozó tekintettel lépett ki az ajtón, a sárkánnyal a nyomában. Ha az ilyenek nem esnek ki hamarosan, még ezt a világot is képesek lesznek elrontani...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Kuradeel on Vas. Feb. 07, 2016 4:18 pm

Shu:[T1] Vas Íj
Noxy:[T1] Kemény *Pallos/Fejsze/Pöröly*

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

avatar
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Akichi Murai on Hétf. Ápr. 11, 2016 11:55 am

//Chancery

Szokásomhoz illően elindultam felfedezni mindazt ami körülöttem található. A Noxy-sama által megemlített fogadóhoz mentem ami a Sword and Phoenix nevet viselte. A menümet megnyitva egy kis infót néztem róla miközben Skyfaller a vállamra telepedett és már alig bírt várni, hogy bemenjünk. A belépésünk első pillanatában ennyit tudtam róla mondani: Hangos és sokan voltak. Régi barátok beszélgettek, mivel senkit sem ismertem így nekiveselkedtem keresni egy üres boxot hogy onnan nézzem a többi embert.
~Mit gondolsz Sky? Ritkán látunk ennyi embert nem?
~De Apa! Most lenne az alkalmunk beszélgetni valakivel hátha barátságot tudnánk kötni vele. Remélem fognak rajtunk kívül is egy-két idomár betévedni. Szeretnék még néhány állati barátot magamnak :3.
~Na de fiam... Igaz nekem is jó lenne másik idomártól tanácsot kérdezni hogyan fejlődhetnénk. Shu mondta milyen ritkaság mostanság az, hogy valaki idomár legyen.
Miután végre találtam egy üres helyet jött egy pincér és megkérdezte mit kérek.

-Csak valami lightos italt. A társamnak meg egy kis vizet ha kérhetném. Köszönöm!
A csuklyámat néha-néha addig levettem ameddig ittam, eléggé szorító tud lenni. Azon kívül a többi embert néztük mennyire boldogak és mi is folytattuk szóváltásunkat.

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Chancery on Vas. Ápr. 17, 2016 2:41 pm

//Akichi :3

Nem szeretem Zarbeitet.
Hosszú időbe telt, de sikerült utánanéznem, mi lehet a forrása annak a különös, fekete árnyéknak, mely néha kiválik Áloméból és főleg szorosabb szituációban megpróbál olyan dolgokra ösztökélni, amiket nem akarok megtenni. Pár hete pedig akkor is előjött, mikor egyszerűen egyedül üldögéltem a szobámban. "Gyerünk", mondogatta, "úgyse érsz te semmit senki szemében".
Mintha a depresszióm alakot öltött volna.
A macska azzal próbált segíteni, hogy távolabb került tőlem, sokszor nem is tartózkodott ugyanabban a szobában, mint én, ez viszont szintén nem volt megoldás. Egyrészt, ő a társam, akinek mellettem a helye. Másrészt a hiánya ugyanúgy fájt, mint Zarbeit, a démonmajom állandó suttogása. Teljesen mindegy volt, mit teszek. Így is, úgy is vacakul éreztem magam.
Ismét elkezdtem sápadni emiatt. Fogytam és a mosoly eltűnt az arcomról. Mikor kiléptem az ajtón és emberek közé keveredtem, ugyan próbáltam vidámságot erőltetni magamra, de tudtam, hogy mindenki átlát az álcán, csak nem szólnak.
Szükségem van valamire, de nem tudom, mire...

Ezen a reggelen Dust, a főnixem ébresztett. Sosem szokott piszkálni, el is csodálkoztam a viselkedésén. Csőrével gyengéden, de mégis kellemetlenül csipkedte az arcom, én pedig kérdőn néztem Álomkelőre, aki hasonlóan kérdőn nézett vissza rám. Zarbeit még váratott magára, én pedig nyújtózkodtam egy kicsit.
-Jól van, jövök már. Mi a baj?
Dust nem szokása, hogy kommunikálna velünk, kitárta szárnyait és az ablakhoz röppent. A jó idő köszöntével szinte állandó jelleggel kinyitottam, hogy áradjon be az a meleg, ami beköszöntött a vidékre, és ne kelljen még ilyenkor is a kandallót kapcsolni ki-be, miután mindkét állat (és gazdájuk is) melegmániás. Egyébiránt, ez jelezte azt, hogy ki kell mozduljak, mert őszentsége menni akar valahová. Fintorogva és kelletlenül, de felöltözködtem, a legegyszerűbb öltözetbe, ami lehet, a rendszer segítségével elrejtve a páncélt, majd leszaladtunk a macskával a lépcsőn a már kapunál várakozó főnixhez.
Dust még sosem siettetett ennyire, mint most, ami azért is volt nekem meglepő, mert egyszerűen csak a jól ismert fogadóhoz vezetett és ott toporgott tovább, hogy menjünk be. Előérzetei még sosem csaltak eddig, ezért bíztam benne, de hogy őszinte legyek, semmi kedvem nem volt most itt lenni, megannyi ember között.
-Biztos...? -engedtem meg magamnak egy szájhúzást, de persze reakció nem érkezett, csak a toporgás folytatása.
Álom árnyéka megmozdult egy kissé. Zarbeit is ébredezik, príma...
-De csak egy kicsit... nem igazán érdemlek meg innen semmit. -sutyorogtam magam elé, majd beléptem az ajtón. És íme az én jó szerencsém, nincs egy üres hely sem, de még a pult is tele van...  wtf
Segélykérőn körbenéztem. Ha már le kell ülnöm valakihez, akkor az legyen egy olyan fizimiskájú, akit remélhetőleg nem is zavarok, de ő sem igen szeretne semmit tőlem. Még mielőtt dönthettem volna egy sarokasztalnál szundikáló férfi mellett, Dust ismét szárnyra kapott, és röptében kis fiatal fiókává válva egy másikhoz telepedett le. Az asztal közepén landolt és sikeresen fel is borította vele egy sólyom vizes tálkáját.
-Jaj, na ne már... -fakadtam ki. Még sosem volt ennyire béna. Gyorsan a csuklyás pasas asztalához szaladtam én is, gyorsan felállítottam a tálkát, már mindhiába, és két kezem közé fogtam a rakoncátlan madarat, aki most már ezt mozdulatlanul tűrte is, szemeivel végig a férfit figyelve, mintha a csuklya alá akarna benézni.
-Oh my, komolyan sajnálom, nem tudom, mi ütött belé. Ööö... -néztem körbe tanácstalanul. Hát persze, hogy mindenki engem néz, hát persze, hogy fogadok, épp ítélkeznek, na tessék... "a béna idomárja, még parancsolni sem tud a dögjének", "úgy kell neki, rohadt kis ribi, amúgy sem jó semmire"...
Az Istenit, Zarbeit gonoszsságai már kezdik nagyon ellepni a fejem.
-Elnézést. -szólítom le gyorsan a legközelebbi pincért. -Ide még egy tálka vizet kérnék szépen. Én nevemre. Chancery. Meg... jaj, adjon valami erőset is, ha sikerül leülnöm valahova...  wtf
Bár, maradjak egyáltalán? Sok engem utáló ember között...?
-Tényleg bocsánat... ööö... megvárom a vizet, hogy kifizessem, és itt se vagyok >.>;

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Akichi Murai on Kedd Ápr. 19, 2016 12:26 pm

Egy pillanatra elmerülök a gondolataimba másik pillanatban már egy főnix fióka törtetett felénk mögötte a gazdájával. Egy idomár? Príma. Amikor idejött hozzánk rájöttem, hogy a társa felborította Sky-nak a tálját. Szerencsére Skyfaller már végzett így nem is leszek hajlandó balhét csinálni.
-Ugyan nincs semmi probléma. A fiam végzett az ívással de azért köszönöm. Majd később vissza fizetem ezt. Ha még nincs helye akkor üljön ide hozzánk. Én még csak nem rég kezdtem így örülök a társaságnak Smile.
Már készültem is használni a képességemet arra, hogy a főnixxel is beszélgessek majd, mivel nincs olyan távol Sky családfájával (az igazat megvallva nem nagyon tudom őt hova rakni). A főnixnek mondtam barát vagyok és nem kell félni tőlünk, majd mindkettőjüknek címeztem a szavaimat.
A nevem Akichi Murai. Aki itt ül a vállamon a társam Skyfaller, de a Sky-t is szereti. Üdvözletünk!

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Chancery on Csüt. Május 05, 2016 6:16 pm

Fia. Ez nagyon aranyos, a mosolyom egy pillanatra őszintévé válik. No meg valahogy próbálom az egyik kezem szabaddá tenni, fióka képében szerencsére maroknyivá zsugorodik a kis fajzat, és hebegek-habogok egy sort.
-Jaj, nem szükséges. Én hibám.
Valójában a felajánlott helyet is szeretném elutasítani, de egyrészt, valóban nincs hova ülnöm, és mindezek után elmenni ugyanolyan rossz lenne, mint maradni. Másrészt, ahogy említette, hogy még csak nem rég kezdett, volt valami, ami mocorogni kezdett bennem. "Új" játékos. Talán van olyasmi, amiben segíthetek neki. Sosem lehet tudni alapon.
-Jól van... de legyetek őszinték, ha zavarok, sokkal rosszabb, ha utólag tudok róla. -most már mosolygok, bár a hangom még elcsuklik egy kicsit.
Dust csak néz, nem tudom, érti-e azt, amit a férfi, látszólag a számára, mondott volna. Mikor lerakom az asztal szélére, szépen leül és kicsit behunyja a szemeit. A teljes ellentéte annak, ahogy még reggel viselkedett, vagyis elérte a célját. Ez lett volna az, hogy társaságba hozzon?
Ahogy leültem, az egyik NPC már rakta is elém a vörösboros kólámat. Töményet kértem, de úgy tűnik, itt már nagyon megjegyeztek, hogy mondhatok bármit, én elsősorban ezt kérem, ha némi bódítóra vágyom, nekem szerencsére ennyi is elég szokott lenni általában ahhoz, hogy kicsikét feloldódjak rosszabb hangulataimból. Na meg ezen kívül kaptam egy Álomkelőt az ölembe, amitől egy pillanatra belém akadt a szusz ugrásakor, elvégre ez a macska már akkora, mint egy megtermett maine coon cica.
-Jaj, teh. Üdv. -kezdek bele én is, mikro kicsit levegőhöz jutok. Álom az asztalra rakva két mancsát szimatol, majd hátrahúzódik, és akkor ő most ül. Én meg nem győzök kihajolni mögüle. -Én Chancery vagyok. A kis rosszcsont a vizes tálkával Dust, a céhünk főnixe, ez a nagymacska pedig Álomkelő.
Álom végül rászánja magát, hogy összébb húzódva inkább feküdjön a combjaimon, így végre levegőhöz jutok és tudok kortyolni egyet az italból is.
-Te is akkor egy... "Ébredő", vagy hogy nevezik, vagy? Mivel hogy most kezdtél csak...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Akichi Murai on Szer. Jún. 29, 2016 11:33 am

Szép csendben figyelem azt, hogy ez a lány mit kér. Eléggé úgy tűnt a szemszögemből, hogy nem igazán akaródzik neki az, hogy ide üljön. Mikor már mindem simán ment bemutatkozott. Megpróbálom majd a neveket mejegyezni, de eléggé illik hozzájuk a nevük, úgy hogy szerintem nem lesz itt semmi probléma. A próbálkozám a főnixxel a nullával volt egyenlő, de amúgy is sejtettem hogy nem fog sikerülni a kommunikáció vele.
-Mondtam már hogy nincs semmi baj. Az hogy még kezdő vagyok az nagyon igaz. Már egy jó ideje itt vagyunk de csak néhány helyről tudunk itt a városban. Hogy is vagyunk Sky?
-Ha jók az emlékeim, márpedig azok, akkor összesen egy boltot, két fogadót ismerünk. Nem nagyon szoktunk járkálni, hiszen a főtéren szoktuk eltölteni az időnk egy részét. Apu nevében is.megkérdezem, hogy majd egyszer elkísértek egy városnézésre? Az út közben is beszélgethetnénk. Amúgy a csőröm azért nem áll le, mivel ritka hogy én beszélek. Ez annyira egy titok lenne, de az ismerőseink közül már majdnem mindannyian tudják. Visszatérve a kérdésünkre. Ugye majd jöttök?

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.