Sword and Phoenix

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Kurokoto on Hétf. Aug. 12, 2013 10:22 pm

Miután töltöttem neki, saját poharam is megtöltöttem, de nem kívántam bele inni. Kezdem érezni, hogy száll bele a fejembe. Amiből gond lesz, mert a piától elalszom. Kis időt kell nyerjek..
Szavaim figyelmesen végighallgatta és még meglepően is cselekedett. Pontosan itt egy pont, amiről nem sok fogalma sincsen. Kedvem támadna vigyorogni. Azonban a mosolyt csak az alkohol mennyiség az asztalon tudta csak megtörni. Ezt mind meginni, itt halok meg.
- Először is, azért hoztam fel, mert csatlakozik a földönkívüli lét kereséséhez – hagytam egy hosszabb pillanatnyi hatásszünetet, miközben ránéztem a teli poharamra – tudományosan, még nincs bizonyítva, azonban vannak feltételezések. Egyik kollégám adta tudtomra, hogy a részecskék egy közegen belül lehetnek egyszerre két helyen – még mindig a poharat nézve beszéltem, nem, nem iszok beléd, hiába a próbálkozás, azzal Judy arcára néztem és folytattam – így a gömbvillám hirtelen megjelenése könnyen elképzelhető, és véletlenszerűségére is van indok. Közel sem véletlen. Hogy ne maradjon az eddig elhangzottak felszín nélkül. Az egyes gabonaköröket is „jótékony” gömbvillámokra szokták fogni. így még maradhatott benned kérdés, amire lesz hamarosan esélyed feltenni. Most viszont a mellékhelyiség következik, úgy érzem, mindjárt kitör belőlem két üveg pia.
- Bocsájts meg kérlek, – azzal felálltam a kényelmes fotelból, egy pillanatra meg is szédültem, nem volt olyan jó ötlet ez a hirtelen helyváltoztatás – azonnal visszatérek Judy.
Azzal elsétáltam mellette, miközben arcára és szemébe néztem. Egész helyes. Keiko biztosan örülne, még életében is pedzegette a témát, de akkor ő ott volt és minden tanítványom azt élvezte csak, ha kiteszik mindenüket illegetik magukat és még is megbuknak. A kis naivak. Ez a lány meg utcagyerek koromból, ha az egyik arra járó utcalánnyal összeállok, most szinte gyerekem lehetne. Mi jöhet még itt. Igyál és kész ez a feladatom. Meg..
Beértem a wc ajtók elé, balra a női, jobbra a férfi. A régi szép idők.. akkor irány jobbra. Miközben lenyomtam a fém kilincsit felderengett az a sikoltozás, amikor beléptem a női részlegbe. Zene füleimnek. Azonban a mostani sivár, hangtalan férfi wc szinte lehangoló. Egyedül ágyékomban a szorítás sikít. A legelső oldalfali csészét megcéloztam, az tűt a legközelebbinek, dolgomra eredtem. Végtelennek tűnő időt töltöttem ott, de a spiccességem nem alakult. Miután kezet mostam és meglögyböltem arcom már tucatszorta, továbbra sem lettem józanabb. Ott támasztottam a mosdókagylót és a tükrön keresztül saját arcomat és szemem néztem. Látszani még alig látszik rajtam, azonban közel végem van már. Ez a fiatal lány meg, mintha csak úgy nyelné el a piát és semmi baja. Azonban sokáig sem várakoztathatom meg. Egy perc gondolkodási idő kell még.


_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
avatar
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
10/450  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Noxy on Csüt. Aug. 15, 2013 8:24 pm

- Először is, azért hoztam fel, mert csatlakozik a földönkívüli lét kereséséhez. - kezdte a gömbvillámról szóló ismeretterjesztőjét Kurokoto, majd tartott egy kis hatásszerű szünetet, és végül folytatta. – Tudományosan még nincs bizonyítva, azonban vannak feltételezések. Egyik kollégám adta tudtomra, hogy a részecskék egy közegen belül lehetnek egyszerre két helyen. Így a gömbvillám hirtelen megjelenése könnyen elképzelhető, és véletlenszerűségére is van indok. Közel sem véletlen. Hogy ne maradjon az eddig elhangzottak felszín nélkül. Az egyes gabonaköröket is „jótékony” gömbvillámokra szokták fogni. így még maradhatott benned kérdés, amire lesz hamarosan esélyed feltenni. Most viszont a mellékhelyiség következik, úgy érzem, mindjárt kitör belőlem két üveg pia. Bocsájts meg, kérlek.
Azzal elment a mellékhelyiségbe, hogy könnyítsen magán. Én meg itt ültem és vártam rá, hogy visszajöjjön. Láttam rajta, hogy az alkohol kezd úrrá lenni rajta. És úgy tűnik lassan én is becsiccsentek. Megittam az utolsó italomat is.
Miközben vártam, hirtelen befutott egy harcos kasztú kisfiú, aki látszólag keresett valakit. A valaki pedig én voltam.
- Te vagy Judy Noxia?
- Igen, én volnék. - bólintottam. - Segíthetek?
- Yuriko sensei küldött engem. Azt üzeni, hogy a kilencedik szinten látta valaki Natsumit, az öccsét, amint összetűzésbe keveredett pár vörös indikátorossal, és azóta is még mindig ott van. Ha ön nem megy, Judy-neesama, ki tudja, hogy mi lesz addig azzal az állatidomár fiúval!
Hát itt a nagy alkalom, hogy végre elcsípjem azt a hónapok óta szökésben lévő kis bajkeverőt, és visszahurcoljam Yurikohoz. AKárhányszor a nyomában voltam, mindig valami közbejött, és akkor sikerült neki minden alkalommal meglépnie. De most nem fog. Remélem, a vörös indikátorosok addig helyben tartják ott, ahol bujkál. De nem akartam pofátlan lenni, hogy búcsúzkodás nélkül lelépjek... de hát mi fontosabb annál, hogy elejét vegyek egy félőrült hülyegyerek ármánykodásainak, aki akár az egész Aincrad játékosait veszélybe sodorhatja? Hiszen van valami kapcsolata KA-val is, bizony. Úgyhogy angolos távozás lesz ebből...
Amint Kuro visszatér, már csak a hűlt helyemet találja, és egy üzenetet az asztalon egy pár újabb általam rendelt pia mellett, amit csak sima szerény ajándéknak szántam neki.

Kedves Kurokoto!
Ne haragudj, hogy itt hagytalak egyedül italozni, de sajnos közbejött nekem (üzeneten keresztül) egy életbevágóan fontos dolog, amit el kell intéznem. Majd később megmagyarázom. Kárpótlásul még rendeltem egy kis italt, és majd legközelebbi alkalommal több időt is tölthetünk egy kis kocsmázással járó esztétikai beszélgetéssel. Mit szólnál hozzá mondjuk holnapután? Akkor nem lesz semmi dolgom. Első kört én fogom fizetni! A baráti felkérést azonnal küldöm a kilencedik szintről!
Földönkívülis kérdés: szóval akkor mit gondolsz a Roswell-i esetről? Nem sokat foglalkoztam vele, de úgy érzem, arról is a legláthatóbb dolgokat is igyekszik eltitkolni. Na majd ezt is megbeszéljük egy jó ital mellett.
Kellemes szép napot a továbbiakban, és maradj még életben! Te vagy az első férfi ebben a szánalmas kölykökkel és idétlenekkel teli játékban, akivel sok mindenről el tudok beszélgetni, és ha meghalnál, akkor igen kiborulnék...
Baráti üdvözlettel a játékbeli hallgatód: Judy Noxia


//Köszönöm szépen a játékot, Kuro! Majd később csináljunk egy másik játékot másik helyszínen! Very Happy //

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Vacsoraidő

Témanyitás by Aidor on Csüt. Aug. 15, 2013 10:36 pm

Hosszú nap volt a mai. Főleg, hogy ha az ember azt korgó gyomorral tölti. Bóklászás a kazamatákban, úgy hogy közben a gyomorkorgásod visszhangot vet a falakon, egyáltalán nem tartozik az élet gyönyörei közé. Főleg, ha a nap további részét harc nélkül meg akarod úszni. Bár érdekes módon a lények elkerültek. Talán azt hitték náluk valami sokkal éhesebb és félelmetesebb fene vad közeledik. Vagy csak jó munkát végeztünk arra felé a tisztogatással, kitudja. Ha bár, ha az előbbire gondoltak, bizony igazuk volt. Ostoba voltam, nem vettem észre, hogy az élelmiszerkészletemre ráférne egy frissítés. Így a vége az lett, hogy lejárta a szendvicsem szavatossága. Így nem, hogy éhen maradtam, még pocsékba is ment. Persze ezek a mobok nem igen, vagy csak ritkán dobnak húst, vagy bármi más ehetőt. Szépen meg is csináltam, mert teljesen elfeledkeztem a teleportáló kristályomról menetelés közben és csak félúton kifelé jutott eszembe, hogy használjam is. De az éhezés a jutalmam, amiért nem gondolkodtam. Elég morcos is voltam mikor végre betoppantam a Sword and Phonixbe. Sok idő telt el mióta ez a rémálom kezdetét vette. Sok minden változott. Kezdetben a világért se jöttem volna be egy ilyen helyre, most meg már egyike azon kevés helyeknek melyek megnyugvást jelentenek a folytonos küzdelmek után. Forgalmas hely ez, mégis nyugodt. Az ember nem is gondolná, hogy egy játék fogságába van esve. Kellemes hely. Nagyjából ez-az oka, hogy hajlandó vagyok költeni már kicsit a kényelmemre is. Kezdetben még nem mertem volna, most meg már nem befolyásolja a költségvetésem. Amit itt elköltök, másnap újra meg keresem és még nyereségem is van a dologból. Így lassan rendszeres vendégé válok. Most is itt gőzölgött előttem a meleg leves, ahogy az lenni szokott. Vártam, amíg kicsit hűlt, közben ittam valamit. Majd hozzáfogtam. Finom, mint mindig. Az éhség érzetem megszűnt, nyugodtan jóváhagytam, hogy most már jól érzem magam. A pincérek már rutinosak a szakmába amint befejeztem a levest vitték a tányért és hozták a második félét. Rántott hús sült krumplival és pár szelet kenyér. Nincs benne semmi extra. De időnként jólesik...

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Daichi on Pént. Aug. 16, 2013 9:04 pm

Annak örömére, hogy amit eddig tettem az teljesen kárba veszett és kezdhettem mindent előröl, végül úgy döntöttem, erre inni kell. Annyi különbség volt hogy most már tudtam, hogy hol fejlődjek és hogy mik a legjobb helyek a városban. Így betértem a Sword and Phoenix nevű fogadóba. Volt ott néhány ember, akivel már ismertük egymást egy ideig, és kibeszéltem nekik bánatom, néhány ital mellett. Nem vagyok egy társasági ember, de most valahogy jól esett a társaság. Már eléggé kikészültem, nem is igazán tudtam, hogy mit tehetnék így mikor egyedül is maradtam az asztalomnál, sorra kértem az italokat és bár tudom hogy ez csak időszakosan, de legalább addig elfeledteti velem a gondjaim amíg részeg vagyok. Mintha csak egy öregember lennék, pedig elég fiatal vagyok, és ahogy itt körül nézek, nálam sem lehetnek sokkal idősebbek vagy fiatalabbak a többiek. Látom hogy többen is az exp gyűjtéstől, vagy harctól fáradtan esnek be ide. De vannak, akik kimondottan csak azért jönnek, mert nincs jobb dolguk. Bejött két srác és lány, ez dupla randinak tűnt, és ahogy láttam nem nagyon volt hely. Bár legszívesebben magam vágtam volna el a köztük lévő köteléket, de ezúttal se erőm se energiám nem volt hozzá így egy dolgot tehettem. Felálltam az asztaltól, néhány lépést téve, láttam, hogy egy srác egyedül szürcsölgeti a levesét. Nem szívesen ülök idegenek asztalához, lehet hogy az alkohol, teszi ezt, de kivételesen egészen szimpatikusnak tűnt a srác.
A fogadót még nem volt kedvem elhagyni így hát megkérdeztem. Nem szívesen ülök idegenek asztalához, lehet hogy az alkohol, teszi ezt, de kivételesen egészen szimpatikusnak tűnt a srác.
- Bocsi a zavarásért, szabad ez a szék?
avatar
Daichi
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Aug. 15.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
15/50  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Aidor on Pént. Aug. 16, 2013 10:19 pm

Persze. Válaszoltam az idegennek, aki az asztalomhoz szeretne ülni. Bár nem számítottam társaságra nem zavart. Baj nem lehet belőle... Illetve lehet, de erre itt vajmi kevés az esély. Inkább az ételre koncentráltam. Az ellenfelem ezúttal egy rántott hús, vagy kettő... valamint egy pár tucat sült krumpli és pár szelet kenyér. De rajtam nem fog ki még a túlerő ellenében sem. Mertén leszek az utolsó, aki állva marad. Illetve jelen esetbe ülve, de mit számít? Felnyújtottam a kezem. Nem is kellet több, hogy az egyik csinos pincérnő kapcsoljon, és oda jöjjön. Gyorsan kértem egy nagy üveg teát, amit hamar ki is hoztak a csúcsforgalom ellenében is. Gondolom, ilyenkor jól kereshet a tulaj. Pár gondolom ez se játékosi tulajdonban van. Meglepően kevés a jól főző játékos. Bár talán nem kéne, meglepetnek lennem, itt sokan a kijutásért küzdenek, nincs idő főzőcskézni. Ennek ellenére szerintem sokat javítana a hangulaton, ha nem NJK-k szolgálnának fel a legtöbb helyen. Bár így sem lehet panasza az embernek. Ugyanis kitűnően végzik a munkájukat. Meg jobb híján attól még jók az ilyen törzshelyek, mint ez is. Meghúztam a korsómban lévő gőzölgő teát és nem túl vidáman konstatáltam magamban, hogy még forró. Majd neki álltam leküzdeni a vacsorámat is. A nap már majdnem teljesen lenyugodott az utcákra lassan rászállt a sötétség. De még itt tartani fog egy darabig az élet. A legszorgalmasabbak csak ilyenkor jönnek vacsorázni, hogy ne sötétben kelljen vadászniuk. Igaz pár óra múlva ez a hely is ki fog ürülni. Elvégre az emberek ilyenkor már csak egy kényelemes vacsora miatt fáradnak be ide. Nagyon okosan a nyitva tartást is így szervezték meg. Elvégre ilyenkor térnek vissza a fáradt harcosok és van amelyik többet add magára annál, hogy beérje az ebédje maradékával. Ami saját tapasztalatból tudom nem szokott lenni. Persze kivétel, ha az ember egy igazi fene gyerek, aki az éjszakákat is a vadonban akarja tölteni és több napra csomagol. Persze biztos, ami biztos én is 3 napra szoktam csomagolni, csak hát történt egy kis elszámítás és így jártam. Nem mintha több napra terveztem volna kimenőt. Annyira még én se vagyok eszelős, hogy egyedül megkockáztassam a vadonban vagy egy kazamatában való alvást. Egyelőre nem... Persze, hogy mit hoz a jövő, kitudja. Gondolkodtam miközben lassan a húsból, krumpliból és kenyérből álló seregeket őröltem fel.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Daichi on Szomb. Aug. 17, 2013 11:31 am

Köszönöm. Mondtam majd leültem vele szembe és iszogattam az italomat. Néztem az arcát, kissé gondterheltnek tűnt, ahogy az étele fogyasztása közben egy, egy rezdülést láttam arcán, biztos mélyen elgondolkodott valamin, hát igen nem könnyű az élet ebben a világban. Mintha csak megállt volna az idő, csak bámultam ki magamból, de e közben, neki egyre csak fogyott a tápláléka. Igen talán ez az étel túlságosan is hasonlít a mi világunkéra, és itt még fájdalom sincs, talán pont ez lehet az oka, hogy annyian belenyugodtak az itteni élet körülményeibe, mert pont ahogy kint is, itt is megölhetnek, kirabolhatnak, de itt legalább nem üt el egy busz. Bár mégis veszélyesebb és magányosabb az egész ha nincs veled valaki a kinti világból, valaki akit már ott is ismersz. Persze most eljutottunk, ahhoz a dologhoz, amiért érdemes küzdeni, amiért érdemes visszakívánkozni a világunkba, ez a család és a barátok, bár nekem barátai nincsenek, de fiatalságom ellenére a családom otthon van és visszavár, legalábbis ezt remélem. Talán kissé naiv gondolkodás, és butaság elvárni mástól, hogy várjon rád, mégis reménykedek, hogy megvár. Én valahogy nem akartam hogy elmenjen innen, nem akartam hogy ez a kis nyugalom, ami most átjár, megszűnjön így hát vettem a bátorságot és megkérdeztem. Meghívhatlak egy italra? Úgy értem, ha már itt vagyok, akkor mért is ne hívhatnálak meg? Reméltem, hogy elfogadta a felkérést, és ma estére ivócimborám ként velem tartott erre a hosszadalmas és göröngyös útra. Ha nem fogadta el, akkor nem tehettem mást, minthogy iszogattam tovább, majd mikor elhagyta a fogadót, én is így tettem.
avatar
Daichi
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Aug. 15.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
15/50  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Aidor on Vas. Aug. 18, 2013 6:19 pm

Az étel fogyott és fogyott. Azt nem mondhatnám, hogy néma csendben mivel úgy, mint eddig is körülöttünk továbbra is fáradhatatlanul zajlott a beszélgetés. De úgy tűnik vendégemnek nincs ínyére a hallgatás.
Meghívhatlak egy italra? Úgy értem, ha már itt vagyok, akkor mért is ne hívhatnálak meg?
Akkor most ki kinek lesz a vendége. Ő az enyém, amiért az asztalomnál foglalt helyet, vagy én az övé, amiért meghívott? De nem is fontos, ez akar valamit. Gondoltam. Mivel tele volt a szám intettem neki, hogy csak rajta. A rendelést azt hiszem, rábízom, ha már ő a meghívó. Normál esetben bizalmat is lehetnék, ha nem tudnám, hogy itt semmi veszély nem fenyeget. Egy rész védet terület, más részt túl nagy a forgalom bármiféle csapdához, harmadrészt pedig itt mindent helyben készítenek, nincs lehetőség mérget vagy akármit keverni bele. Meg miért is tenné? A lehetőségek mérlegelése vajon milyen szinten függ össze a paranoiával? Mert jobban belegondolva ez igencsak annak tűnt. Ezért inkább nem foglalkoztam tovább a gondolattal. Ködös feltételezések helyett bölcsebb, ha meghallgatom. Gyanakodni, vagy bármiféle előítéletet levonni ráérek utána is. Bár a gyanakodás már a véremben van, igyekszek elkerülni az előítéleteket. De egyszer olvastam egy mondást: "A gyanakvó elme egészséges elme." Így miután lenyeltem a falatot tartottam egy kis szünetet az evésben és érdeklődve felnéztem.
-Segíthetek? Kérdeztem. Tényleg érdekel, hogy mit akarhat, nem minden nap hívják meg az embert minden ok nélkül egy italra. Ezért feltételezem oka is van rá. Akkor pedig egyszerűbb, ha rákérdezek mintsem várjak, hogy összeszedje magát. Bár kitudja még mindig sok a rejtély a világban.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Daichi on Kedd Aug. 20, 2013 12:45 pm

Bégül intett az italra, és már hozták is, egy kis viszonzás a kedvességéjért, amilért leülhettem az asztalához, Persze talán túlságosan is kiültek a problémáim az arcomra, nem egészen értem de jött egy kérdés tőle, amit kedves gesztusnak gondoltam. Hiszen egy idegen embertől nem igen kérdezünk ilyet. – Nem tudom miben tudnál segíteni, de ha iszogatnál velem egy keveset, az bizonyára nagy segítség lenne, persze hacsak nincs más dolgod, vagy nem probléma neked. Tudod egy napja még nyolcas szintűként harcoltam a mobok ellen, de egyik pillanatról a másikra az első szint központjában kötöttem ki, minden felszerelésem, vagyonom és addig gyűjtött exp-met elveszítve. Persze nem kell elhinned, amit mondok, csak azt nem értem, hogy mért pont velem, mért velem szúr ki a játék, annyit küzdöttem, azért amit megszereztem. Bocsi talán kicsit sokat beszélek. Mosolyogtam, majd húztam egyet az italomon. Végül is aminek még örülhetek, hogy nem vagyok piros, legalább az nem maradt meg, azzal igazán kiszúrt volna velem a játék. Most nem tehetek mást, mint várok, hogy mit mond erre a vendéglátóm vagy vendégül látottam.. nem is tudom valójában mi most egymást, látjuk vendégül, érdekes ez a dolog és az is hogy ilyeneken gondolkodok. Bár mást nem igen tehetek, hiszen más nem maradt nekem mint a gondolatok, azokban elmerülni, vagy megmártózni néha megkönnyebbülést jelent ebben a szörnyű világban, bár talán gyáva dolognak hangzik, de tényleg jól esik néha ha nem veszünk tudomást a körülöttünk lévő dolgokról, bár ezzel is csak ideiglenesen szüntetjük meg a fájdalmat melyet ez a játék, a fogság okoz nekünk, na de megint elmerengtem, talán kicsit túl sokat is, eléggé fejembe szállt már az ital.
avatar
Daichi
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Aug. 15.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
15/50  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Aidor on Szer. Aug. 21, 2013 11:18 am

Az idegen válaszolt és egy elég hihetetlen történetet mesélt el. Miképpen vált egyedig szintűvé nyolcadikból. Ez elég lehetetlennek hangzott- Ha bár kétségtelenül sok hiba van a játékban. Olyan sok, hogy néha elgondolkozok neme direkt csinálták ilyenre, hogy a játékosokat megkínozzák. Mert ennyi véletlen nem lehet egy rakáson. Ennek ellenére ezt a történetet mégis nehéz volt elhinni. Mi lehet Kayaba célja ezzel az egésszel? Azt várja, hogy kijussunk vagy azt, hogy feladjuk? Tán azt, hogy mind meghaljunk a kemény boss harcok alatt? Egy ilyen hibát mégis nehéz elhinni, hogy elkerülte a figyelmüket. Bár sok hiba van a rendszerben előbb utóbb, mint orvosolva lett. Többnyire perceken belül. Akkor ez miért nem? Nehéz, úgy feltételezéseket levonni, hogy nem tudjuk mi Kayaba célja ezzel az egész játékkal. Ezért inkább nem akartam érdemlegesen hozzá szólni a témához ezért inkább kérdeztem újdonsült ivó cimborámtól.
-Ez, hogy lehetséges? Mit csináltál éppen? Egészítettem ki a kérdésem. Mivel nem váram, hogy az elsőre érdemlegesen tudna válaszolni. Mindene esetre úgy fest, nagyon le van törve. Persze ha egy csepp igazság is van abban, amit mondott akkor ezt meg is tudom érteni. Elveszteni mindent, amiért dolgoztál és mindent, ami ebben a játékban a túléléshez kell… Hasonlót éreztem akkor mikor még otthon egy áramszünet miatt vesztettem el egy hosszú dokumentumot vagy játékot, amin már órák óta dolgoztam, de nem mentettem. Így tudom, hogy könnyen oda a lelkesedés. Velem is sokszor volt már, hogy ekkor „képzeletben” földhöz vágtam a gépet. És nem is próbáltam meg a játékot folytatni vagy a dokumentumot újra írni. A jót nem lehet megismételni…

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Kurokoto on Csüt. Aug. 22, 2013 12:38 pm

Igen, most már jó lesz, húztam ki a fejem a hideg vizes csap alól. Két percig ömlött rám a jéghideg víz és már éreztem is jótékony hatását. Fejem hátra, majd előre csaptam és megnéztem magam a tükörben. Elmész a francba Thanos. Keikonál alig fiatalabb, de mégis, valami vonz benne. Azzal rávágtam a csapra, hogy fejezze be az idegesítő folyását. Mitévő legyek.
Pár másodperc múlva már kívülről néztem a becsukódó mosdó ajtót. És vissza indultam a kényelmes fotelbe, hogy elhelyezkedjek. Azonban a két fotel most üresen állt, az asztalon temérdek pia, Judy sehol. Legközelebb, visszatartom, ha lesz legközelebb. Azzal lehuppantam és kértem a pincért.
Ki is sertepertélt, mire már meguntam a várakozást és udvariasan billegett.
- A lány hagyott valami szóbeli üzenetet? - kérdeztem. Válasza tömör volt, látszik nem vagyok kedvelt vendég itt, de arra jó lesz a helyiség mögötti utca, hogy felmossam ezzel az arcátlan kis.. azonban megtudtam, hogy mielőtt távozott körmölt valamit és rendelt. Elbocsájtottam dolgára.
Körbenéztem az asztalon és meg is találtam a cetlit. Miután elolvastam, mosolyogtam és összehajtottam. Majd eltettem zsebem mélyére, ez nem olyan holmi, amit a félszerelések közé teszek be, ez fontosabb.
Holnap után. Az nincs messze és addig minden bizonyára élni fogok. Hacsak nem futok több bugyuta kis fruskába útközben.  Azzal minden italt elpakoltam az asztalról felszerelésembe és köszönve kiléptem a Sword and Phoenix ajtaján. Újra elővettem a cetlit és azon sorokat újra olvastam, hogy maradjak életben és, ha meghalnék kiborulna.
Mikor Keiko meghalt kiborultam, élni fogok Judy, most már tudom pechedre cicalány nem te segítettél át életutálatomon. Azzal furcsa mosollyal az arcomon elindultam szállásom felé. Ez a mosoly más volt, mint az eddigi két év álarca. Ebbe volt őszinteség.


// Köszi a játékot! Very Happy Később igen mehet folytatás és lehet zárni az ismerkedőst. //

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
avatar
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
10/450  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 22, 2013 2:27 pm

Judy Noxia: Kis Potion (+20 hp)
Kurokoto: Kidolgozott Bőrruha (+8 páncél)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Daichi on Pént. Aug. 23, 2013 3:56 pm

Végül jöttek a kételkedő kérdései, rátért a lényegre, minden habozás nélkül. Hogy még is mit csináltam? Visszaemlékezve szinte csak egy dologra emlékszek, egyik pillanatban még a társaim mögött haladtam, a másikban meg azon az átkozott főtéren voltam, és rimánkodtam, majd megpróbáltam őket felvenni a listámra, de a játék nem talált olyan nevű játékosokat. Tényleg mégis mi történhetett akkor, vajon hiányosak az emlékeim? Vagy tényleg csak a főtéren való kikötés történt? Ezt sajnos nem tudom, de neki csak azt mondhatom el amit tudok. – Egy küldetés közepén jártam a társaimmal, mikor Hirtelen a főtéren kötöttem ki, a társaim meg sehol, és a nevük alapján se tudtam őket újra hozzáadni. Az ital egyre jobban elnyomott, végül már nem tudtam nyitva tartani a szemem és a kezem, mellyel eddig a fejemet tartottam szépen leeresztette a fejem az asztalra. Végül zsebemből aranyat húztam elő és az asztalra tettem. Majd felálltam onnan. – Köszönöm hogy meghallgattál, legyen további szép estéd. Mondtam majd elindultam a fogadó háló részébe. Másnap fejfájással keltem sok mindenre nem emlékeztem az előző napból, de valahogy megkönnyebbülve éreztem magam, így neki estem a küldetéskeresésnek. Remélve, hogy minél hamarabb beérem régi önmagam. Bár a fiú arca beleégett szemeimbe, és talán mondhatni, hogy az a találkozás kedves emléknek számít, de még a nevét sem tudom, és ha jól emlékszem én sem mutatkoztam be. Persze ő sem volt annak a beszédes alaknak mondható, de ez most már mit sem számít. Új nap új esély a szint lépésre és a vagyon szerzésre.
avatar
Daichi
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Aug. 15.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
15/50  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Aidor on Pént. Aug. 23, 2013 5:12 pm

Hozzáadni, még is mihez? Kérdeztem magamtól, ahogy mesélt. Küldetés oké... társak eltűnése? Csak úgy? Ez csak egyet jelenthet, meghaltak. Bár sok a rejtély a játék körül. Nem értettem pontosan a célzást, hogy hozzáadni mégis mihez. De arra következtetek, hogy barátlistáról lehet szó. Akkor viszont csak arról lehet szó, hogy meghaltak. Vagy rosszul emlékszik a nevükre. De ha meghaltak ő, hogy élte túl? Vagy tényleg csak úgy az egyes szinten kötött ki? Lehet, hogy nem is volt nyolcas szintű csak álmodott. A rendszer nem minden játékost engedett be azonnal a rendszerbe. Nekem nincsen semmi emlékem arról az időről, ami a belépésem és a becsatlakozásom között volt. Lehet, hogy álmodott az idő alatt? Vagy csak blöfföl... de mi értelme lenne? Semmi. Még csak sajnáltatni se nagyon tudja magát ezzel. Annyira nem szívszorongató. Talán tényleg csak valamiféle hiba lenne? Talán tényleg csak ennyi történt? Talán emlékezet kiesése is van... Minden előjel nélkül egy ilyen hiba. És csak úgy megtörtént... Ez egy kicsit távolabb áll a hihetőtől. De mielőtt kifejthettem volna véleményem az idegen úgy döntött jobb elfoglaltság után nézz.
– Köszönöm, hogy meghallgattál, legyen további szép estéd.
Intettem neki és az orrom alatt motyogtam, hogy:
-Szívesen. Aztán távozott. Hát egyedül maradtam... Folytattam az evést. Közben a nemrég még a telt háznak örvendő fogadóból elszállingóztak az emberek. Végül én is végeztem. Már csak maroknyian maradtak az épületben. Így még egyszer meghúztam a kupámat és úgy döntöttem ideje nekem is távoznom. Holnap majd feltöltöm a készleteimet, most vissza kell mennem a szállásomra. Elfáradtam, hosszú nap volt a mai. Mindenesetre elgondolkodtatott a ma halott mese. Úgy tűnik Aincrad még tartogat meglepetéseket...

/köszönöm a játékot/

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 24, 2013 5:14 pm

Aidor: Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
Daichi: Görbe Bot (+4 irányítás)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Viktor Kireyev on Csüt. Nov. 14, 2013 8:48 pm

Szótlanul, gondolataimba mélyedve meredtem magam elé. Nehéz elhinni, hogy ilyen hirtelen minden megváltozhat. A családunkat lemészárolták és talán Luka keze, van a dologban. Egyszerűen nem tudom elhinni. Lehet hogy tévedés az egész…
Képtelenség! Mégis miért tenne ilyet? Csak, azért mert összevesztek apámmal? Abszurd! Mégis…
– Viky… - kezdtem halkan. - Nem hiszem, hogy véletlenül vagyunk itt… - néztem óvatosan a szemébe. A válaszából ítélve nincs túl jó kedvében, de az enyém sem rózsás.
– Lennél szíves letenni azt a rohadt tükröt? - emeltem fel kicsit a hangom mire hozzám vágta a tükröt. Betelt a pohár. Felpattantam a székemről és ököllel az asztalra csaptam.
– Befejeznéd végre!? - üvöltöttem. - Nem én tehetek róla, hogy ide jutottunk! - elhallgattam és lesütöttem a szemeimet. Hazudtam. Az én hibám hogy itt vagyunk. Tudnom kellett volna. Minden joga megvan hozzá, hogy dühös legyen rám de, ha csak vitatkozunk, sosem juthatunk előrébb. Azonban nem eresztett. Ő is felállt és dühösen számon kérte rajtam a hibáimat. Azonban valamit nem értettem. Felemeltem a fejem és az arcán húzódó vágásra pillantottam. Mégis hogy érti azt, hogy mit tettem vele?
– Nem én… - kezdtem ösztönösen védekezni. - nem én tehetek, arról hogy megtámadtak minket. - mondtam halkan. Nagyon nem tetszett a beszélgetésünk iránya. A folytatás azonban meglepett. Tényleg én voltam? Szemeim előtt újra lejátszódtak a támadás pillanatai, és rögtön tudtam hogy igazat mondott. Ismét a házban voltam a puskát szorosan a vállamhoz fogva. Nem volt időm gondolkozni és folyamatosan mozgott. Végül nem mertem tovább várni és meghúztam a ravaszt. A támadó összeesett és Viky vérző arccal fordult felém. Ha kicsit arrébb megy a golyó, akkor lehet, hogy most ő sem lenne itt. Megkerültem az asztalt és megöleltem.
– Bocsáss meg. - suttogtam a fülébe. Kisebb csoda hogy még élünk. Nem akarom őt is elveszíteni. Azonban ahogy az arcomhoz ért és elmosolyodott nem sok jót jelentett. Elengedtem és kisétált a fogadóból. Szinte visszazuhantam a székre és ismét némán meredtem magam elé. Csak egy kis idő kell neki. Nyugtattam magam. Ahogy nekem is. Intettem az egyik pincérnek…
avatar
Viktor Kireyev
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
30/50  (30/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Viktoriya on Csüt. Nov. 14, 2013 8:56 pm

Az agyam fogaskerekei pörögtek, szinte már túl gyorsan, attól féltem, hogy kifüstöl az agyam. Annyi minden történt, olyan hirtelen az egész, nemrég még a saját házunkból menekültünk, és most egy játékban estünk fogságba, ez tényleg csak egy rossz álom lehet, de persze nem az. Tudtam, hogy Luka keze lehet, abban hogy most itt vagyunk, de egyszerűen nem tudom elhinni, nem akarom elhinni a dolgot. Gondolatmenetemet bátyám közbeszólása zavarta meg.
- Mi van?- Pillantottam rá a tükör sarkából, melyben eddig az arcomon lévő sebet nézegettem.
– Ohh.. ez igazán okos bátyus.. mégis hogyan jöttél rá? De ha már itt tartasz, kérlek, folytasd. - Néztem rá mérgesen.
A parancsra, a tükör már repült is felé. - Nesze! Letettem! –
Sikerült kihoznom a sodrából, még nem nagyon láttam mérgesnek, utoljára talán kiskorunkban mutatott efféle érzelmeket. De mérges voltam, véleményem szerint jogosan. Így hát én is felpattantam, tenyeremet az asztalnak vetve, majd a bal kezemmel a sebhelyemre mutatva, dühöm túlcsordult, ennek következtében könnyezni kezdtem. – Nézd, meg mit tettél a húgod arcával! – Kiabáltam rá.
– Nem érdekel, hogy itt vagyunk! Apa és anya halott, nem számít, hogy hol vagyunk, inkább meghaltam volna velük… - mondatom végéhez közeledve egyre halkabban beszéltem.
- Mégis mit csináltál, mikor vadászni mentetek? Nem tudom felfogni hogy, hogy lehetsz ilyen béna… - Halkultam el, miközben az eddig asztalt bámuló arcom, innentől a bátyámra pillantott.
- Végig lőttél az arcomon Viktor… ezt a sebet te okoztad, nem a támadók! –
Bocsássak meg? Jobb kezemmel arcához nyúltam, és végig simítottam azt, míg a balt a sajátomon, lévő seben tartottam, majd könnyes szemmel, mosollyal az arcomon, melyet az öröm okozott, hogy ő itt van még nekem, folytattam.
– Sajnálom, de ezt nem tudom megbocsátani. – Ezzel ott is hagytam a fogadót és elindultam a városból kifelé.
avatar
Viktoriya
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
30/50  (30/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Licht on Kedd Jan. 07, 2014 11:27 pm

//Lydia// Előzmények.

Mint akit ágyúból lőttek ki úgy indúltam meg az idéglenesen zsákmányolt petel, aki látszólag kissé meg ijedt a nem várt terror támadásomtól, de idővel kissé nyugodtabbá vált és kevésbé jajveszékelt, inkább már csak kisebb ficergésekkel próbált szabadulni a karjaimból, amit persze nem engedtem biztosan tartottam a karjaimban és haladtam előre, teljesen figyelmen kívül hagyva a riadt gazdit is.
-Nyugalom pöttöm nem foglak megenni, csak kicsit megszeretgetlek.- közben az utánam loholó Lydiához is vetettem egykét szót.
-Hé csigavér nem lesz baj, így biztos, hogy utánam jössz és a megfelelő helyen kötünk ki.
Majd kissé gyorsítottam a tempón, hogy minél hamarabb a fogadóhoz érjünk és végre leülhessünk és beszélgessünk, meg kipihenjük ezt az előbbi kis tornát. Majd a céltudatos galopp után már a kívánt célt előtt is álltam, Lydia még kissé levolt maradva így bevártam az ajtónál, bár így belegondolva még sosem jártam ezen a helyen mindig csak elmentem mellette, tehát most épp itt az ideje és még társaságom is van. Mikor nyitottam az ajtót Dunkelnek sikerült kiszabadult a kezeim közül és vissza tért a gazdájához. ~Kár pedig szerettem volna még kicsit „szorongatni” meg tutujgatni, de ez van, ha nem lehet őket elválasztani egymástól akkor el kell fogadni a tényeket.~ Majd nagy lendülettel kitártam az ajtót és sebtében leültem egy asztalhoz és elkezdtem nézegetni, hogy mit is kínálnak itt.
-Hé Lydi te mit szeretnél enni vagy inni? Nem szoktam másokat meghívni dolgokra,de most kivételt teszek és állom az első kört. Meg pontosan miről is legyen a beszéd témánk? Innentől megengedem, hogy te diktáld a tempót, de vigyáz, ha nem jól csinálod akkor vissza veszem az irányítást.
Nevetek a párosomra, közben kényelmesen elhelyezve magam a székbe várom a válaszukat, meg kigondolom mit is szeretnék rendelni.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Lydia Einsberg on Hétf. Jan. 13, 2014 4:21 pm

/Licht/

Licht hirtelen kikapta Dunkelt a kezemből és elkezdett vele futni. Nagyon meglepődtem vagy két percig meg csak álltam, hogy mi is történt aztán elkezdem Licht után futni.
-Mama segííts!
-Megyek már ne aggódj.
Mikor meg halottam Licht mondatát mérges lettem hisz elvenni valaki petjét nem vicces. Gyorsítottam a tempómon és vagy tíz percig még futottunk amikor Lichti hirtelen meg ált egy kávézó ajtaja előtt. Ekkor Dunkel kiszabadult a kezéből és vissza jött hozzám. Megálltam és néztem hova is hozott minket. A Sword and Phoenixba hozott minket. Felvettem Dunkelt és bementem Licht után. Dunkel kicsit meg volt szeppenve de nem csoda hirtelen kapta ki a kezemből és idefutott vele. Körbenéztem a kávézón és leültem Lichti mellé. Szóval meghív az első kőrre. (Hmmmm.) Azt hiszem még gondolkodom mit is kérjek. Megvan mit kérek!
-Hát akkor egy forró csokit kérnék Dunkelnek pedig kakaót.
-Éljen kakaó!
-Egyébként milyen a céh vezér és a többi tag? Meg mik is a céh  szabályai, elvei?
Várom a választ és Dunkel is feltesz egy kérdést pedig épphogy visszatért a sokk hatásból.
-Vannak más idomárok is a céhben?
-Tényleg milyen kasztokból vannak még a céhben?
Nincsenek sokan de nem baj viszont valahogy olyan érzésem van mintha valaki később közbevágna a beszélgetésünkbe. De mindegy végül is ki tudja mi lesz.
-Hé neked kellene egyébként egy kisállat úgy, hogy nem kéne hozzá idomárnak lenned vagy  nem szeretnél egy állatkával foglalkozni?
Ez a kérdés nem tudom honnan jött, talán mert elvette Dunkelt.
-Mama most mire gondolsz?
-Mi? Ja nyugodj meg csak érdekel nem adlak én  téged senkinek.

avatar
Lydia Einsberg
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2013. Oct. 10.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Licht on Szer. Jan. 15, 2014 4:10 pm

Vártam a lány válaszát, hogy mit is kér na meg persze a kérdéseket is vártam, egy kis ideig gondolkozott, majd leadta a rendelését, közben kaptam egy kérdést is.
-Okés akkor egy forró csoki és egy kakaó lesz. Várjatok kicsit mindjárt visszatérek, utána egyből jövök is a válasszal.
Elindultam pult felé kikértem a dolgokat, az idomárnak a forró csokiját a kis petnek pedig külön kis tányérkába kértem a kakaót, magamnak egy kávét kértem, majd bónuszba fejenként egy sütit is kértem, majd vissza mentem az asztalhoz.
-Itt is vagyok, tessék itt van amit kértetek, plusz egy kis süti. Nos, hogy milyen a céhvezér, hát inkább azt mondom, majd ha találkozol vele megtudod, én személy szerint nem nagyon tudom dicsérni ezért nem is mondok semmit se róla, majd te felállítod a saját véleményed róla. Tagok?! Igazából egy tag van még, de őt nem igazán tudom ki, ott volt mikor alapítottuk a céhet,de azóta nincs hír felőle, ha jól tudom ő is idomár volt, de mondom nincs nagy esélye annak, hogy össze fuss vele, én is csak egyszer láttam már a nevét is lefelejtettem, bár igaz a név memóriám kissé gyenge. Szóval jelenleg veled együtt hárman vagyunk még csak. A céhvezér Árnyharcos, én padig Harcművész kasztba tartozom. Nos céh szabályok elvek, mivel már tag vagy, így ha megnyitod a céh menüt látnod kell mindent, szóval nem állok neki elmesélni.
Majd hagytam egy szösszenetnyi szünetet, kifújtam magam, majd válaszoltam a következő kérdésre.
-Kisállat?! Nos a valódi világba van egy kutyám, de nem éppen kicsi. A SAO-n belül pedig nem tudom, hogy van e ilyen funkció, hogy kisállat. De, ha már ez feljött mesélj te is. Miért pont az idomár kasztot választottad? Meg neked van kedvenced a valódi világba? Azt tudom, hogy itt van, hisz itt van a kis Dunkel.
Ezt követően hátra dőltem a székben, kortyoltam kávémból, majd magamhoz vettem a sütit és azt is megkezdtem, közben vártam a választ természetesen.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Lydia Einsberg on Szer. Jan. 15, 2014 7:57 pm

Értem szóval a vezért majd megtudom ha találkozunk egy tag pedig eltűnt oké. Hát ez eléggé kiábrándító valamivel azt hittem jobb lesz a céh de mindegy. Szóval a való életben van egy kutyája hát nekem több is ha úgy vesszük.
-Háááát nem mondanám, Hogy az enyémek de anyám kutyákat tenyészt és vakvezető kutyáknak képzi őket és sokat segítettem a gondozásukban a játék előtt és tulajdonképp emiatt lettem idomár.
Kíváncsi vagyok milyen kutyája van a valóságban de hagyok neki reakcióidőt a hosszú válaszom után. Pár perc múlva feltettem a kérdést:
-Milyen fajta kutyád van és azon belül hogy néz ki?
Nagyon kíváncsi vagyok milyen a kutyája de mintha Dunkelt zavarná ez a téma lehet nem tudja mi az a kutya sőt valószínű, hogy nem tudja. Mindegy egyébként vicces, hogy mindkettőnk kutyás a valóéletben de vajon Licht miért a harcművész kasztot választotta. Meg is kérdezem tőle csak ne jöjjön ki felesleges szó a számon.
-Egyébként te miért a harcművész kasztot választottam?
Miközben várom a választ elkezdem inni a forró csokimat és megkezdem a sütim. Dunkel pedig azt mondja :
-Mama ez a kakaó és süti nagyin finom.
-Ugye milyen finom.
Ekkor persze bevillant, Hogy még meg se köszöntem a meghívást.
-Tényleg még meg se köszöntem igaz, köszönöm, hogy meghívtál Licht.
-Én is köszönöm Licht.
Miután megköszöntem fojtattam az evést és vártam a reakcióját Lichtnek és, hogy mit válaszol a kérdéseimre. Vajon mi ez a fura érzés még mindig nem akar elmúlni de miért végül is mindegy mert nem baljós érzés csak fura.
avatar
Lydia Einsberg
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2013. Oct. 10.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Licht on Csüt. Jan. 16, 2014 10:47 am

Kissé elmerengett vagy elgondolkozott a lányka, majd jött a válasza. ~ Áhh….Szóval kutyákkal foglalkozott, ez kicsit ironikus, hogy mindketten kutyásak vagyunk, bár ahogy mondta csak képezte őket és emiatt lett idomár is.~ Persze láttam, ahogy lány szeme kissé felcsillan és egyből az én kis kutyuskámról kérdezett. ~ Ohh…Na igen Ronove…Vajon mi lehet most vele? Kissé aggódom amiatt, hogy jól van e, de a szüleim biztos vigyáznak rá…~ Futott végig a gondolat fejemben, majd válaszoltam is Lydiának.
-A kutyusom fajta szerint egy Német dog, szóval eléggé nagy kutyus, bár ha kutyákkal foglalkoztál, gondolom nagyjából tudod mekkora is egy ilyen kutya.  Kinézetre pedig, szinte teljesen hófehér, kivéve jobb szeménél ott van egy fekete paca ami olyan hatást kelt mintha monoklija lenne. Egyébként Ronove névre hallgat.
Majd tartottam egy ki szünetet két válasz között és megint elmerengtem a kedvencem hogylétéről.
-Egyszerű a válaszom, azért a Harcművész kasztot választottam, mert eléggé érdekeltek a harcművészetek és más kaszt fegyvereit is használatom, kivétel az Idomár és az Íjász kasztot, mivel nekem nincsenek irányítás pontjaim, de az össze többi kaszt fegyverét felvehetem. Így mivel kissé nehezen tudtam dönteni a kasztok között ezért ez amolyan árnyközépútnak tűnt.
Közben fogyott a kávé és a süti, mindkettőnek a fele elfogyott már, bár optimistán nézve még a fele meg van.
-Ugyan nincs mit, ez amolyan üdvözöllek a céhben ajándék. – mosolygok a párosra.
Úgy tűnt mintha zavarná valami Lydit, bár nem nézett ki rosszul, inkább mintha valami előre megérzése lenne.
-Mire figyeltél fel, vagy mi az ami zavar a légkörben?
Kérdeztem meg tőle, majd ismételten a sütit majszoltam. ~ Lehet, ha végeztünk, kéne egy éles meccset is csinálni vele, csak hogy gyakoroljon, bár igaz rám is rám fér.~
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Lydia Einsberg on Hétf. Jan. 20, 2014 6:41 pm

Aha szóval egy német dogja van hát az eléggé nagy kutya az egyszer biztos. De fehéret még nem láttam belőle biztos szép. Na a kutyák szerintem eléggé ki beszéltük ezt a témát és már azt is tudom miért a harcművész kasztot választotta.  ( Hmmm. ) Miről kéne beszélni gondolkoztam amikor Licht megkérdezett tőlem valamit. Két perc reakció idő után már mondtam is a választ:
-Nincs semmi baj csak olyan érzésem van mintha valaki később megzavarna minket semmi több.
-A Mama megérzései általában bejönnek de nem mindig szóval ne foglalkozz vele.
Mondta Dunkel rögtön a válaszom után de ez kicsit fájt, mi az, hogy nem mindig ezért ne foglalkozzon vele ez most tényleg fájt a kicsitől hallani. Na mindegy végül is ez igaz de másnak is vannak ilyin megérzései. ( Mintha aggódna valami miatt biztos a háziállatára gondol.  Mit mondjak végül is biztos vigyáznak rá a szülei nem lesz baja remélem de valahogy meg kéne nyugtatni de, hogy? ) Gondoltam de aztán úgy döntöttem jobb ha nem hozom fel tovább a témát. Valamit azért tényleg beszélnünk kéne de mit is ekkor hirtelen Dunkel megszólalt.
-Licht neked mennyi ismerősöd van már?
Nem tudom, hogy jó ötlet e ilyet kérdezni de mindegy végül is a kicsi persze, hogy kíváncsi. Megkérdezem tőle, hogy milyen a céh épület:
-Egyébként milyen a céh épülete?
Kérdeztem és felvettem Dunkelt az ölembe aki eddig az asztal alatt gubbasztott. Aztán pár perc után megint feltettem egy kérdést:
-Látom fogy a kávéd rendesen. Hozzak egy másikat vagy esetleg valamim mást inni vagy enni.
Kérdeztem és vártam, hogy induljak e vagy se.
avatar
Lydia Einsberg
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2013. Oct. 10.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Licht on Pént. Jan. 24, 2014 5:41 pm

Az idomár gondolkozott egy sort a kérdésem után, bár az is megeshet, hogy túlságosan is sok információval halmoztam el és felkel dolgozza kicsit. Kissé rossz megérzése van, mintha rövidesen megzavarnának minket, itt elgondolkoztam kicsit, de nem tudtam mi lehet az oka a megérzésének, majd jött egy tipp s fejembe, de annak kicsi a valószínűsége.
-Felbukkanás terén, tudom ki a specialista benne, de nem hinném, hogy most felbukkanna. Bár nála sose lehet tudni, mit tervez épp, az is lehet, hogy itt van most is csak mi nem látjuk, de ebbe most nem megyek bele részleteibe.
Közben a pöttöm párduc is kérdezett az ismerőseim felől, mármint, hogy szám szerint mennyi van nekem a játékban, gondolkodtam kicsit, majd jött is válasz.
-Nem vagyok olyan népszerű. Ott a céhvezér, ti és még néhány ember akikkel a küldetések alatt találkoztam, de úgy nem igazán vannak ismerőseim és azokkal is kicsi az esély a viszontlátásra akikkel a küldetéseken találkoztam. Bár kicsit jobb is így, tekintve a céh mivoltát. Bár, ha jól tudom most jött még egy új tag és a céhvezér szerint még esedékes még pát újabba tag, de még az aktuálissal se volt szerencsém találkozni és kitudja, hogy a többivel lesz e, nem tudok mindenhol ott lenni. Bár a céh gyűlések alatt úgy is lesz szerencsém mindenkihez, így nem is nagyon firtatom a dolgot.
Itt vettem egy mély levegőt, majd az utolsó korty kávém is kiittam a  bögrémből és neki álltam a maradék sütimet is befalni.
-Ohh, hogy a céh épület, még én se néztem meg alaposan, szóval majd meglátod. És köszi, de nem kell se több kávé se több süti és másra se vágyom nagyon. Az igazat megvallva, kissé visszanyertem az energiám ettől az ücsörgéstől, na meg a koffein is bejátszik a dolgokba. Csinálni kéne valami mókásat, na persze, ha te benne vagy, de még ücsöröghetünk is, ha neked még van kedved hozzá vagy bekapnál még valamit esetleg.
Majd a mondandóm befejeztével az utolsó falat sütit is megettem és a tányért visszatettem az asztalra, utána nyújtóztam egyet és hátradőltem a székben, majd vártam a további eseményeket.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Chancery on Kedd Jan. 28, 2014 2:32 pm

//Thunder//

Idejét sem tudom, mikor jöttem ide utoljára. Sokszor, miután Yuichi-val megismertük a helyet, hisz számomra sokkal fesztelenebb és nyíltabb, mint például a Karmazsin. Az egyik pincérhölgy kedvesen rám mosolyog, ám tisztában vagyok azzal, hogy nem emlékszik rám, számára ugyanúgy csak egy kiszolgálnivaló játékos vagyok. Mégis visszamosolygok; ritkán van mostanság jókedvem, és az ilyen napokat még nekem is ki kell használnom.
-A szokásost. Köszi.
Bár ezek után inkább leadom a rendelést. Ki tudja, a programja egyáltalán tudja-e, mi is a szokásos. Egy kis rántott sajt és szénsavas narancslé. Egyik sem olyan jó, mint odakint a valóságban, de pótcselekvésnek kitűnő.
-Te kérsz valamit? -fordulok a lábaimnál ülő macska felé, aki csak a farkát legyinti és sanda mosollyal behunyja a szemét.
~A szokásost.
-És egy tálka tejet. -fordulok a pincérlány felé, aki bólint és eltipeg a dolgára, miközben helyet foglalok egy asztalnál. Nem középen, de nem is a fal mellé közvetlenül. Innen látom, kik érkeznek, kik távoznak, ők is látnak engem, de nem vagyok túl feltűnő. Hisz sosem lehet tudni, mikor érkezik egy ismerős arc, akivel lehet kicsit beszélgetni.
A tejet és a narancslevet hamar megkapom, Álomkelő rögvest neki is esik az adagjának, én pedig kortyolok egyet a nedűből. Jól esik. Észre se vettem volna, hogy szomjas vagyok? Mentségemre legyen, már tart a játék egy éve, több, mint egy éve, mégsem figyeltem meg soha, hogy szomjas vagyok-e vagy sem. Éreztem már, főleg, hogy a Valóságban is gyakran megesett velem, mégis... furcsa gondolat, hogy amit most elfogyasztok, az nem is igazi, és nem építi a szervezetem... csak pótlék. Az igazi valószínűleg infúzióra van kötve és mesterségesen táplálják.
Vajon fogytam? Bizonyára úgy nézhetek ki, mint valami csontváz. Nem egészséges, ha az ember ilyen hosszú ideig fekszik mozdulatlanul, minden mozgás nélkül. Amúgy sem vagyok egy telt alkat, de ez az incidens bizonyára nagyon le fogja rombolni mindenem.
Újabb korty, s gondolataim vonata tovább száguld előre.
Mi lehet a szüleimmel vajon? És a nagyszüleimmel? Jay családjával? ...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Thunder on Kedd Jan. 28, 2014 7:39 pm

-== Chancery ==-

Teltek a napok a percek az órák és szépen lassan a nappalok majd a hónapok. Túl sok ideje vagyok már eme játékban. Olyannyira sok, hogy már el is feledkeztem a kezdetekről és arról, hogyan jutottam el oda ahol most tartok. Túl sok időt töltök a gondolataimba merengve. Talán jobb lesz ha visszatérek oda ahonnan elindult minden. Vissza az első szintre és mindent újrakezdek. Újra, de nem úgy ahogyan eddig. Ahogy jobban magamba tekintek rájöttem, hogy rengeteg dolog van amit máshogy kellett volna csinálnom és éppen ezek miatt vagyok most is egyedül. Ám a magány tőlem nem áll messze hiszen eddig se volt senki aki megértett volna és barátomnak nevezhettem volna. Így hát ideje megváltozni és ismerkedni azokkal az emberekkel akik ugyanabba a nehéz helyzetbe keveredtem mint én és rabjai lettek a játéknak. Visszatértem hát a Kezdetek Városába és meglepődtem, hogy vannak még itt játékosok elég szép számban . Próbáltam elfelejteni mindent, persze mindent nem felejthetek el ami velem történt. Azt a pár embert akikkel eddig találkoztam semmi képen se, hiszen ki tudja mikor futok össze egyikükkel. Ahogy ismét ebben a városban barangoltam fogadó után kutakodva, hogy szállást béreljek magamnak a mai napra egy ismerős alakot pillantottam meg amint egy épületbe sétált be. Követni kezdtem majd betértem én is és ámulva pillantottam körbe. Rengeteg felszolgáló … némelyik még cseléd ruhában is van, így nem tudtam levenni róluk szemeimet. Így egyértelműen szem elől vesztettem azt akit eddig követtem. Ám ahogy a szememmel követtem az egyik felszolgálót …. nos elvezetett egy ismerőshöz. Pontosan nem is tudom őt hova kategorizáljam most be, de az biztos, hogy ismerem valahonnan, így hát elindultam felé. Igaz kicsit messze volt, de amint elment a felszolgáló az asztaltól megállítottam. Leadtam neki egy rendelést, hogy hozzon ki 2 szeletet a legfinomabb süteményükből és hogy az imént feladott lány rendelését is én állom majd. Nos amint ez megtörtént elindultam a leányzó felé az asztalhoz.
- Szija …. Leülhetnék melléd és zavarhatlak egy kicsit? - kérdeztem meg a leányzót. - Jajj, de illetlen vagyok még be sem mutatkoztam …. A nevem Thunder. Szóval leülhetnék? - tettem fel ismét a kérdést a lánynak. Ha megengedte akkor helyet foglaltam. -Nos téged hogy hívnak? Ne haragudj meg de olyan ismerősnek tűnsz …. netalán találkoztunk valahol? -

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sword and Phoenix

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.