[Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Mao on Csüt. Május 09, 2013 3:42 pm

Elkeseredve nyugtáztam, hogy a fadarab, amit kukáska felé hajítottam nem volt valami nagy hatással rá, sőt, észre sem vette. Ellenben társaimmal akik Töpörtyű kiszabadítására siettek, na, őket bezzeg észrevette az az utálatos bádogember. Nem is hagyta szó nélkül a próbálkozásainkat, szilánkokat hajított felénk. Megpróbáltam ugyan kitérni, de a robot támadása mégis betalált. Mit mondjak nem volt valami kellemes érzés... Riadtan az életcsíkomra pillantottam. -3hp. Hát, nem valami sok, de azért mégiscsak megsebzett minket, és lehet, hogy pont ezen fog múlni a kis csapat életben maradása a Cyc elleni harcban? Minden aprócska életpont számít ha egy akkora döggel kell megküzdeni, márpedig biztos voltam benne, hogy arra is sor kerül előbb - utóbb, az nem én lennék, ha szerencsésen ki tudnék jutni erről a helyről, vagy valami más megoldás születne a harcon kívül a dühöngő prototípus lenyugtatására. Ráadásul nekem amúgy is kevés az életem úgyhogy részemről kicsit jobban is aggódhattam volna az elvesztett pontok miatt. Büszkén pillantottam végig a társaságon amikor láttam, hogy a szemétmániás karja leesett. Tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy Enigma sikeresen elvégezte a rászabott feladatot. Mosolyogva hívtam magamhoz a petemet. Legszívesebben megöleltem volna a nehézségek árán a közelembe kúszó óriáskígyót, de alkatát figyelembe véve ez lehetetlen volt.
- Szuper voltál, Enigma! - simogattam meg a fejét. Amint megnyugodva vettem tudomásul, hogy a kis gnómlányt sikeresen kiszabadították a többiek beszéltem volna tovább Enigmához, ha hirtelen nem esett volna le a semmiből egy... medve szoknyában? Ahogy rázuhant a kuka-guru rasztarobotra az egyből csörömpölő zaj mellett kilapult.
< Hah! Ezt megérdemelted! > Ugyan kicsit megrémültem, hogy ez a mackó nem olyan lesz mint a tv-ből jól ismert estimese mondó, a következő pillanatban már egyszerűen nem tudtam rá potenciális veszélyként tekinteni monológja miatt.
- Szavazzatok a liberális medvepártra, és megvédjük az emberek jogait! - hangoztatta, majd elkezdett táncolni abban a jó kis elcseszett-féle bréktánc stílusban. Nagyon hülyén nézett ki a tütüszoknyás mackó és a bréktánc kontrasztja így nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam. Próbáltam ugyan türtőztetni magam, de a legkevésbé sem sikerült a dolog és félhangos hahotázásban törtem ki. Mikor roller-szerű lábakat növesztett az meg az eset fénypontja volt. Visszafogtam a nevetést, hogy atöbbiekkel együtt tudjak kifelé haladni. Miközben haladtunk, kis-növésű barátosnénk elmesélt nekünk egy-két érdekes dolgot, amikről úgy véltem biztosan hasznunkra lesznek a közeljövőben így jól a fejembe véstem szavait. Végül egy elágazáshoz értünk. Három út állt előttünk, mindegyikhez egy tábla tartozott három helyszín névvel rajtuk.
1. folyosó: Műhely
2. folyosó: Nagy csarnok
3. folyosó: Park
- Umm... szerintem ne a park felé menjünk. - vetette fel Shinatsu , s én felvetésére csak helyeslően tudtam bólogatni.
- Igaza van! - kezdtem - Szerintem az lenne a leglogikusabb, ha a műhely felé mennénk. Talán találhatnánk ott valami használható dolgot vagy információt amit felhasználhatunk majd Cyc ellen. - álltam az 1. folyosó felé vezető út melletti táblához jelezve, hogy én azt az ösvényt támogatom.

Spoiler:
Élet : 2 (10 ÉP)
Fegyverkezelés: -
Irányítás: 6 + 3
Kitartás: 1
Gyorsaság: 4
Spec. képesség: 2
Páncél : 4

Egyéb: A bádogember támadása levett 3 HP-t
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Szophie on Hétf. Május 13, 2013 12:32 pm

- Hmmm.. - nyaltam meg az ujjamat, amellyel éppen az előbbi pite maradékait szedtem le az arcomról. - Ilyen finomsággal vétek dobálózni. Ha most a Scooby Doo -ban lennénk, én biztos lenyalnám a sajt arcom, mint ahogy ők szokták. -nevettem fel.
Spoiler:
Ránéztem petemre, és nem, ő egyáltalán nem vágott olyan fejet az almás pitére, mint Scooby szokott. Fintorodva nézte, ahogy végigfolyik rajta az édes nyalánkság, és mindeközben roppant bosszúsnak tűnt. Talán mert nem kapott Scooby snecket..
Megtudhattuk a robottól - aki időközben valami miatt barátságosabb lett. - hogy valami baj van a generátorokkal.
- Igen, mi lennénk a szerelők.- kezdtem hevesen bólogatni, amint rájöttem, milyen szerepet is kell most játszanom. Tehát néhány robot valamiért becsavarodott.. Ezek az információk még igencsak hasznosak lehetnek, több szempontból is. Lehetséges, hogy akár a javunkra is tudjuk fordítani mindezt. Talán magunk mel téríthetünk egy-két robotot, de az is lehet, hogy ezek is ugyanúgy ellenségesek, mint Cyc, és akkor van egy harmadik oldal is, akikkel meg kell küzdenünk, ami pedig annyit tesz, még rosszabbul állunk, mint előtte. A robot közben visszament dogozni a konyhába, illetve mi is elindultunk, ki az ajtón. Mr. Zseniális e is kezdett magyarázni, hogy neki mi a véleménye az egészről. Megerősítette észrevételemet. Ő is úgy gondolta, hogy lehet, hogy segítenek nekünk, de az is lehet, hogy ellenségesek lesznek. Mindeközben egy elágazáshoz értünk. Úgy tűnt, a kicsi gnóm befejezte, amit mondott, és nem is utasított, hogy merre tovább. Elolvastam a kis táblákra írt szövegeket, majd nagyot sóhajtottam.
- Hümm.. A belvárost szívesen megnézném, a kohászati részen véleményem szerint igencsak meleg lehet, a hangár pedig nem mond számomra szinte semmit. Én a belváros felé mennék.. Egyéb logikusabb ötlet? - fordultam körbe. Egyébként meg akármit is tanácsolnék, úgysem hallgatnának rám, eddig sem tették. Bezzeg a főnixes lány.. Na jó, elég a durcázásból.. Most össze kéne fognunk, és nem kéne ilyen véleménnyel lennem a szöszi iránt. Egyébként valahonnan igencsak ismerős nekem ez az Enheriel, csak tudnám, hogy honnan.. Askr és Hati mellé álltam, és vártam a továbbiakat. Őket biztosan tudom, hogy ismerem, hisz nagyon jót játszottunk egyszer még régebben. Még most is állíthatom, hogy az volt az eddigi legmókásabb csatám.


Spoiler:

1. képesség:A képessége a fény. Ez elsőre furán hangozhat, de lényegében kis fénygömböt képes létrehozni , melynek segítségével képes elvakítani az ellenfelét. / ha az belenéz./ A képesség tükrözhető is. Kockás játékoknál: Ha az ellenfelet eltalálom ezzel a képességgel, akkor egyel nagyobb értéket kell dobnia a kockával, mint alapból, ahhoz, hogy találjon. Pl. Ha a fegyverkezelésünk egyenlő, akkor 3-at kéne dobnia, de ha eltalálom a képességemmel, akkor 4 -et kell, ahhoz, hogy eltaláljon.
A támadás spec. képesség/2 körig hat. (Ez a támadás hatásos sötétben való tájékozódásra is.)
2. Szophie akarattal át tudja változtatni petjét ember alakúvá, aki így minden emberi tulajdonságot - köztük a beszédet is. - magáénak tudhat. Ez nem függ a pontoktól, erre bármikor, és bármennyi ideig képes. Külső szemlélőnek az egyetlen feltűnő dolog a 2 kis fülecske, és a farok lehet, de ez is elenyésző, hisz hiheti egyszerű cosplayesnek is. Egyetlen legnagyobb előnye a képességnek, hogy a pet ilyenkor ugyanolyan páncélt hord, mint a gazdája, így megkapja a páncélpontokat. /Jelen esetben +16./

Pet képesség:
Frozen flower:
Petem fagy alapú támadása. A sebzés egyenlő az irányítás és a kitartás/2 összegével, és speciális képesség/2-ször használható. (tehát jelenleg 26 + 11/2= 26 + 6 = 32 )
/Ilyenkor Vezér szeme különleges színűvé válik.

Pontok: 10.szint
Élet: 12
Fegyverkezelés: 3 + 3
Irányítás: 10 + 17
Kitartás: 11
Gyorsaság: 18 + 2
Speciális képesség: 6
Páncél: +16


_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Május 13, 2013 7:09 pm

Azt hittem, a diplomatikus módszer nem fog beválni, mivel kaptam egy adag pitét az arcomban, akárcsak Villámlás is, aki lerázta magáról, de nagyot tévedtem.
- Áh, így mindjárt más! Szóval szerelők vagytok, mi? Cycron XT7-es nagyúr rendelt titeket javításra? Igen-igen, hallottam róla, hogy van valami most a generátorokkal... A lázadás óta történt egy pici meghibásodás, és némelyikünk kicsit... Becsavarodott.
- Nocsak, ez még nekem is új! – Mr. Zseniális szeme felcsillant. Ebből lehetett tudni, hogy valami gubanc van, de egyelőre nem mondhatta el a robot végett. Miután elment a robotszakács, mi is mentünk, Villámlás, a petem a fejünk fölött repkedett. Útközben Mr. Zseniális elmondta, mi van:
- Tudjátok, srácok, véleményem szerint Cyc valamit babrálhatott a főgenerátorokkal, amikor az összes gépünket átprogramozta. Ha valami hibásodás lép fel a generátorainkkal, az azt jelenti, hogy a legtöbb robotunk úgy összezavarodik, hogy... Na. Értitek? Ha ez megtörtént, ahogy a kuktánk mondta, akkor nagy valószínűséggel, olyan robotokkal és agymosott gnómokkal is találkozhatunk, amik segíthetnek nekünk, vagy pedig nem Cycnak dolgoznak, mégis ki akarnának minket csinálni. Szóval figyeljünk nagyon oda. – Éppen befejezte, mikor elágazáshoz értünk. Három út vezetett az alábbiakhoz:

- Kohászati üzem
- Belváros
- Hangár

Gondolkodtam kicsit, majd odafordultam a többiekhez:
- Srácok, és elküldöm kémkedni Villámlást, hogy melyik út lesz a legérdemesebb. – Majd odafordultam a kis petemhez, ha egyetértettek velem:
- Villámlás, kérlek, olyan magasan szállj, amennyire tudsz, nehogy meglássanak. – Villámlás vijjogott egyet nyugtatóan, majd felszállt a magasba, és elrepült sorba megnézni, hogy melyik helyen mi van, nehogy meglepetés érjen minket. Összetettem a kezeimet, és csendben imádkoztam, hogy nehogy megsérüljön. Miután visszajött a petem, arra mentünk, amit a többség választott ki.

Spoiler:
Élet: 5 - 25 HP (Pet: 13 HP)
Fegyverkezelés: 5
Irányítás: 5
Kitartás: 5
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 5
Páncél: +2

felszerelés:
- Kezdő Állatidomár Kés (-)
- Kezdő ruha (+2 páncél)


A hozzászólást Enheriel összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 14, 2013 11:39 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Askr on Hétf. Május 13, 2013 7:22 pm

Valahogyan nem voltam oda a túlságosan édes dolgokért és be kell valljam, hogy az arcba kapott pite gondolata számomra kissé erős volt. Hati viszont boldogan nyalta le az arcomról a süteményt. Féken kellett tartani a kis bestiát, nehogy a robot számára gyanússá váljon a túlbuzgó viselkedése. Szerencsére fel sem tűnt annak, sőt, még jókedvűnek is látszott.
- Áh, így mindjárt más! Szóval szerelők vagytok, mi? Cycron XT7-es nagyúr rendelt titeket javításra? Igen-igen, hallottam róla, hogy van valami most a generátorokkal... a lázadás óta történt egy pici meghibásodás, és némelyikünk kicsit... becsavarodott.
Amint Szophie rájött, mit is kell csinálni a hiteles játék megőrzésénél, a kijelentésénél hevesen bólogattam. Nem tudtam valami jó ürügyet, mit lehetne még mondani, szóval inkább játszottam a néma rabszolga szerepét és egyetértésemet a biccentgetéssel fejeztem ki.
- Nocsak, ez még nekem is új! - szólalt meg a kedves kis gnómbarátunk, amiből rögtön bajt lehetett sejteni. Azt, hogy mi, azt csak akkor deríthettük ki, ha elvonultunk és kupaktanácsot nem tartottunk. Nem volt több dolgunk a konyhában, így még a robot is ment a maga dolgára, mi is a miénkre. Miközben bandukoltunk, Zseniális koma magyarázott:
- Tudjátok, srácok, véleményem szerint Cyc valamit babrálhatott a főgenerátorokkal, amikor az összes gépünket átprogramozta. Ha valami hibásodás lép fel a generátorainkkal, az azt jelenti, hogy a legtöbb robotunk úgy összezavarodik, hogy... na. Értitek? Ha ez megtörtént, ahogy a kuktánk mondta, akkor nagy valószínűséggel olyan robotokkal és agymosott gnómokkal is találkozhatunk, amik segíthetnek nekünk, vagy pedig nem Cycnak dolgoznak, mégis ki akarnának minket csinálni. Szóval figyeljünk nagyon oda.
Amint a monológ végéhez ért, egy három útba nyíló helyhez érkeztünk. A kohászati üzembe, a belvárosba, valamint a hangárba lehetett menni, de előtte közös pontra kellett jutnunk, merre is menjünk. Szophie szerint bölcsebb lenne a belváros felé menni. Egyet kellett értenem vele. Közben Enheriel már küldte is a griffmadarát felderíteni. Tartok tőle, hogy ez sok időnkbe fog telni.
- Én szerintem is bölcsebb lenne a belváros felé menni. Második lehetőségnek a kohót ajánlanám, de valószínű, hogy a belváros lenne a bölcs döntés. - osztottam meg véleményemet a csapatnak. Zseniális véleményére kellett várnunk, majd lesz, ami lesz.

Spoiler:
1. szint
Élet: 4
Fegyverkezelés: 0
Irányítás: 3
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2
Páncél: +6

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 504
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Chitose on Kedd Május 14, 2013 10:36 pm

Spoiler:
Pontok:

Élet: 4
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5
Kitartás: 1
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4

Felszerelések:

Hálóvágó (felszerelt, +3 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Bőr sisak (felszerelt, +2 páncél)


A zűrzavaros helyzetben sikerült megmentenem Töpörtyűt, illetve nem csak nekem, mert ahogy azt láttam, még néhány társamnak is ez járt a fejében, tehát közösen megmentettük a gnómlányt. Csak az volt a baj, hogy ezt észrevette a robot is, így megtámadott minket, és belém állt egy szilnk. Nem túl örömteli hír, de ez levett az életpontjaimból hármat. Viszont ezután vége is volt a robatnak: az egyik társim petje szétrágta a vezetékjeit és a karjai lezuhantak. Ez az ! Mostmár nyugadt szívvel menekülhetünk. Töpörtyű cipelését a társaimra hagytam, hiszen voltunk ott elegen, én magam pedig a kijárat felé futottam. De nem jutottam messzire. Egyszer csak valahonan az égből lezuhant egy medve formájú robot, egyenesen rá a másikra. Nem teketóriázott, meg is mondta, miért jött:
- Szavazzatok a liberális medvepártra, és megvédjük az emberek jogait! - mondta, majd valami tácok is eljárt ott helyben, azt hiszem talán breaket, de nem tudom, nem vagyok valami jó a táncokban. Aztán a medvebocs, ahogy jött, el is tűnt. Egy pár görkorcsolyával a lábán. Én csak néztem utána, közben pedig az járt a fejemben, hogy vajon még mindig a SAO-ban vagyok-e, vagy már csak álmodok vagy haucinálok. Azonban a helyzet elég valósnak tűnt, ott volt körülöttem a nagy halom szemét, aminek a szagát még mindig nem tudtam megszokni, igyekeztem is kiszállni belőle, a kijárat felé vettem az irányt. Ezután megszólalt Töpörtyű, hozzátéve ezzel valami érdemlegeset az imént látottakhoz:
- Tudjátok, srácok, véleményem szerint Cyc valamit babrálhatott a főgenerátorokkal, amikor az összes gépünket átprogramozta. - osztotta meg velünk a fiatal gnóm, miközben már a folyósón haladtunk. - Ha valami hibásodás lép fel a generátorainkkal, az azt jelenti, hogy a legtöbb robotunk úgy összezavarodik, hogy... na. Értitek? Ha ez megtörtént, ahogy a kuktánk mondta, akkor nagy valószínűséggel olyan robotokkal és agymosott gnómokkal is találkozhatunk, amik segíthetnek nekünk, vagy pedig nem Cycnak dolgoznak, mégis ki akarnának minket csinálni. Szóval figyeljünk nagyon oda.
Oh, tehát változatosságból itt nincs hiány. Ez később még jól jöhet, de azért vigyáznunk kell mindegyik robottal. Végül egy elágazásnál kövöttünk ki. Háromfelé tábla volt kifüggesztve: "Műhely" és "Nagy csarnok" és "Park". Tehát ezek közül választhatunk. Akkor nézzük az elsőt. A műhely még érdekes lehet, valószínűleg ott csinálják vagy javítják a robotokat. Tehát lehet, hogyha ott kutakodunk, találunk róluk némi információt, ami még később a hasznunkra lehet. A második, a Nagy csarnok. Vajon ott mi lehet ? Talán ez valami gyülekezési hely ? Viszont, ha nagy és csarnok, akkor valószínűleg szinte üres. Ez pedig nem épp odeális nekünk, ha harca kerül a sor, hiszen nem tudnánk fedezékbe bújni a támadásaik elől... vélül pedig itt van az, hogy "Park". Akkor most ez azt jelenti, hogy tényleg va itt a föld alatt egy igazi park ?! Olyan francia vagy angol kert ? Vagy inkább csak azt jelenti, hogy "géppark", vagy valami hasonló ? Áh, túl sok a kérdőjel. A műhely lenne a legjobb választás. Közben a két másik lány is megosztotta velünk a véleményét, Mao szerint is a műhely lenne a legjobb, Fuuko pedig csak annyit mondott, hogy ne a park felé menjünk. Megvártam, még elmondják, amit akarnak, aztán én is megszólaltam.
- Lányok ! Egyet értek veletek ! - fordultam feléjük. - Szerintem is a műhely felé kéne mennünk, az információszerzés miatt is, ahogy Mao mondta, meg persze azért, hogyha harcra kerülne a sor, akkor ott valószínűleg könnyebben találunk fedezéket, és így nőnek a nyerési esélyeink. Ellenvetés ? - tettem fel a kérdést, bár ez inkább scak Thunder-nek szólt, akinek a véleményét még nem hallottam.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Thunder on Vas. Jún. 02, 2013 12:41 pm

Adatok:

Élet: 14
Fegyverkezelés: 9 (+1)
Erő: 10
Kitartás: 5
Gyorsaság: 15
Speciális képesség: 8
Minden úgy haladt ahogy annak kellett volna, mindössze azzal az egy problémával, hogy a vártnál többen igyekeztünk kiszabadítani a gnóm leánykát a szekrény rabságából. Ahogy azon voltam, hogy végre kiszabaduljon valami furcsát éreztem, de ez nekem már jól megszokott volt. Megsebesültem, de szerencsére életpontot nem veszítettem csak páncélzatot. Amint megfordultam láttam ahogy egy kígyócska a robot karját csócsálja majd lepottyant az. ~ Na végre ~ mondtam magamban. Már éppen azon voltam, hogy megyek és lekaszabolom a robotot amikor egy hatalmas újabb robot bukkant fel. Szerencsére agyonlapította a másik robotot, de ennek a megjelenése kicsit meghökkentő volt. Arról nem is beszélve, hogy mit mondott.
- Szavazzatok a liberális medvepártra, és megvédjük az emberek jogait! - hangzott el amire egy igencsak hangos kuncogásba kezdtem bele. Sokáig nem volt társaságunkban a robotocska mivel lábán görkori jelent meg amivel el is tűnt a halom szemét közepette, így kicsit meg is könnyítette a kijutásunkat a szobából. Amint kiértünk egy rövidke kis séta után egy elágazóshoz értünk ami három lehetséges útvonalat jelentett. Mindegyik útvolnal mellett ott volt a tábla, hogy hova is vezethetnek. Jól szemügyre vettem melyik merre vinne és mérlegelni kezdtem a lehetőségeket amikor az egyik leányzó a kis csapatunkban megszólalt.
- Umm... szerintem ne a park felé menjünk. - hangzott el amire egy másik leányzó már választ is adott.
- Szerintem az lenne a leglogikusabb, ha a műhely felé mennénk. Talán találhatnánk ott valami használható dolgot vagy információt amit felhasználhatunk majd Cyc ellen. - majd ezt követve a harmadik leányzó is becsatlakozott a beszélgetésbe.
- Lányok ! Egyet értek veletek ! Szerintem is a műhely felé kéne mennünk, az információszerzés miatt is, ahogy Mao mondta, meg persze azért, hogyha harcra kerülne a sor, akkor ott valószínűleg könnyebben találunk fedezéket, és így nőnek a nyerési esélyeink. Ellenvetés ? - hangzott el.
- A parkba egyértelműen nem lenne jó menni, hiszen könnyen csapdába csalhatnak a nyílt terep miatt, de ez ugyan úgy igaz a többi irányra is. Szerintem maradjunk az eredeti terv mellett és irány a generátorok - ezzel fordultam oda a kis gnóm leány felé. - Kérlek mutasd az utat ami a legrövidebb a generátorok felé -

// Elnézést a késés miatt Sad //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Noxy on Hétf. Jún. 10, 2013 5:47 pm

Srácok! Rengeteg minden akadályozza, hogy haladjon ez a játék. Hol nekem megy el a netem, csak mert limites itt minálunk, hol meg más nincs, de amúgy sincs mostanság időm, csak annyira, hogy egy-két reagot adhassak a futó játékaimhoz. Így nem hiszem, hogy lenne értelme tovább folytatni a játékot. Bocsánatot kérek mindannyiótoktól, amiért raboltam ezzel az időtöket és a helyeteket. Szégyellem, hogy a legelső mesém zátonyra futott, és így kell befejeződnie. Pedig pont innentől kezdve lett volna elég izgalmas a játék (harcra gondolok Very Happy ). Ha végre eljön az idő, amikor több időm is lesz rá, akkor remélhetőleg remake-elhetem ezt a küldetést, vagy legalábbis csak miniboss lesz belőle. Majd elválik.

KA-ra bízom a jutalmazást, bár szerintem semmi értelme, hiszen a játék elején voltunk még csak. Legalábbis csak pénzjutalom jöhetne szóba. Ettől függetlenül nagyon ügyesek voltatok! Very Happy

Köszönöm szépen ezt a félbehagyott játékot! Legközelebb, ha mesélésre kerül sor, igyekszem majd annak érdekében, hogy minden simán alakuljon és menjen a küldetés.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 11, 2013 3:50 pm

Keresések: Thunder 5-6, Askr 5-6, Enheriel 3-6, Fuuko 5-6
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 11, 2013 3:50 pm

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 11, 2013 4:09 pm

Jutalom: 20 exp 40 arany

Askr keresése: Bőr Cipő (+2 gyorsaság)

Jártasságok (befejezetlen küldetés, csak 50% jutalom)

Thunder: Érclátás: 33 -> 38, 1 Holdkő, 2 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 1 Halvány Rubin
Növénylátás: 33 -> 38, 4 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér
Chitose: Fegyverkészítés: Normális *Pallos/Fejsze/Pöröly* Recept, Fényes Vaskard Recept
Érclátás: 1 -> 6, 5 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 1 Vasérc
Askr: Érclátás: 1 -> 6, 2 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 1 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Növénylátás: 1 -> 6, 2 Kis Tövisgyökér, 1 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang
Enheriel: Potion/Méregfőzés: Fegyver Élesség Potion Recept
Növénylátás: 9 -> 14, 3 Kis Tövisgyökér, 3 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 2 Vörös Pitypang
Szophie: Páncélkészítés: Bőrruha Recept, Természetgyűrű Recept
Érclátás: 38 -> 43, 3 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Fuuko Shinatsu:Potion/Méregfőzés: Gyenge Gyengítő Méreg Recept, Gyenge Lénygyengítő Méreg Recept
Növénylátás: 29 -> 34, 2 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 2 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gépek lázadása Gnómiában

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.