[Küldetés] Morpheus

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Yurihime on Szer. Júl. 17, 2013 7:32 pm

Megremegett a talaj, s kis híján elveszítettem az egyensúlyomat. Ösztönösen támasztottam ki, és így maradtam talpon végül. Régi beidegződés segített. Szemeim tágra nyíltan fogadták az előttem történő eseményeket, melyeket oly' nehezemre esett felfogni. Az imént Ai-sama és a Testvériség vezetője még ölelkeztek, aztán... minden megváltozott. Csak álltam és hitetlenkedve bámultam, ahogy elszabadult a pokol körülöttem. Pengék villantak, fülsértő kiáltozás vette kezdetét. De miért? Mi oka volt mindennek? Nekünk miért kellene támadnunk, bántanunk itt bárkit? Miért fenyegetnek minket és miért érzem úgy, hogy mégsem lenne helyes fegyvert rántanom? Pedig megtámadták Ai-samát... mégis én nem szerettem volna harcolni. Nem volt miért, a kisasszony nem volt veszélyben. Nem volt válaszom a miértre, a miértekre. A harc értelmetlen volt a válaszok nélkül. Az életünkért küzdünk? Mások életéért? A igazságért, a szabadságért, vagy egymásért? Nem emelhettem fel a pengémet anélkül, hogy ezt tudnám.
Pillantásom Lewis-samára tévedt, és ahogy lélektükreimben megjelent alakja, megrémültem. Már... láttam így egyszer, akkor amikor nagy veszélyben voltunk. Akkor is, és most is ijesztő volt. Olyan, mint a rémálmomban feltűnő Lewis-sama. Nem szerettem volna így látni, nem a hősies lovag állt előttem. Más ember volt, mint akire felnéztem. Az a Lewis-sama értelmet adott a létemnek, utat mutatott és példát mindenki előtt. Nemes szívében cseppnyi önzőség sem leledzett, ismeretlenül is segítségére sietett bárkinek, aki rászorult, és jutalmat nem várt érte. Nyugalmat és higgadtságot árasztott magából, biztonságot adott a jelenléte. Az a Lewis-sama különös hatással volt rám, minden alkalommal, amikor ránéztem, úgy éreztem hogy mindenre képes vagyok, és hogy egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő. Most azonban, ahogy rápillantottam... megijedtem tőle. Olyan volt, mint egy idegen, és... elhagytak azok a furcsa érzések is, amiket vele kapcsolatban tapasztaltam. Egyszerűen csak... nem szerettem volna így látni. Megráztam a fejem, de nem a képzeletem játszott velem. Lábaim maguktól mozdultak, és vittek utána. Átöleltem és karjaimat a mellkasa köré kulcsoltam.
- Lewis-sama! Azt mondtad, a tükrön túl a hasonmásod nem te voltál! Mégis... mégis ugyanúgy viselkedsz! Kérlek, ne légy olyan, mint ő... kérlek! Légy a hősünk, akire felnézünk, akit szeretünk, akit.. szeretek - kapaszkodtam kétségbeesetten, és megpróbáltam visszatartani attól, hogy átalakuljon, vagy... nem is tudom mit tegyen. Szemeimbe könnyek szöktek, szinte fel sem fogtam, mit mondok neki, vagy hogy elhagytam a formális beszédmódot. Csak az volt a fejemben, hogy nem szeretném őt így látni, és hogy segítsek neki megnyugodni, bármire képes lettem volna. Nem hagyom, hogy ellökjön, mint a hasonmása! Görcsösen öleltem, mintha csak ki szeretném belőle szorítani azt a rémisztő, sötét és hideg árnyat, aki birtokba vette a testét, s az elméjét.
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Hinari on Csüt. Júl. 18, 2013 2:13 am


Mindenki itt volt, de láthatóan csak kevesen figyeltek. Érkezütnk, rohanva, egymáshoz futva, mögöttünk záródott a pulzáló folyosó, és pillanatokkal később már nem is volt ott. Túl sok volt a bejövő információ, aki jött, annak biccentettem, egy-egy mosollyal biztatva őket, amikor valójában nekem sem volt semmi fogalmam úgy a helyzet lényegéről. Így, amíg a többiek el voltak foglalva, én megpróbáltam összeszedni magamban, amit eddig tudunk, ám nem voltam képes nem észrevenni Ai kitörő lelkesedésének lehetséges következményeit, nem is beszélve Rita gyors támadásáról. Várnunk kellett volna – döntöttem el sóhajtva, miután majdnem hanyatt vágódtam a rázkódástól, de alig tértem magamhoz, máris volt min aggódnom újból. A csicsergős lányt nem féltettem, ám nem esett jól, hogy csakúgy félrelökik, azok az emberek (vagy mik), akik az előbb még barátságosnak bizonyultak. Úgy tűnt, itt mindenki az ellenségünk.
Amit a testvériség vezetője mondott, az viszont kicsit furcsa volt. Tisztelik Morpheust, és az ő oldalán állnak. Azaz az előző hang nem lehetett Morpheus hangja, hiszen védett minket tőlük, kivéve, ha nem ők az arctalan katonák, amit erősen kétlek. Plusz, ha Morpheus az életadó, akkor ő lehet maga a szív, vagy akár a test, amiben benne vagyunk, és Rita kardja nyilván nemigen tetszett neki, a testvériség ezért is reagált ilyen hevesen a sérülésre.

Ekkor azonban Lewis felkiáltott, hangja kizökkentett, így hirtelenjében nem is tudtam, akkor most rohanjak-e utána, vagy sem. Yurihime se volt oda az ötletért, Ai meg már a terem másik végében volt, a szíven himbálódzva, amin már lassan meg sem lepődtem. Kérdőn néztem Szophie-ra, hogy mi legyen, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a fejetlenek felé fordultam.
- Hogy akarja harminc ember visszanyerni a valóját pusztán hét megölésével? – kérdeztem fennhangon, kihangsúlyozva a számtani ellentmondást, testbeszédemmel értetlenséget tettetve. Ha a vezetőjük parancsait hallották, akkor bizonyosan az enyémet is fogják, és igaz, hogy agyuk nemigen volt, de talán fel tudták fogni mondandóm lényegét. Ha egymás ellen lehetne fordítani őket, akár csak egy rövidke időre is, az sokszorosára növelhetné az esélyeinket.

- Hm? – fordultam hátra, jól megnézve magamnak az újonnan felbukkanó férfit. Szemét rendkívül idegesítő módon nem láttam, így nem tudtam következtetni belőle, ám a sietség, amivel érkezett, sokmindent megmagyarázott – Te voltál, aki szólt hozzánk a folyosón? – kérdeztem bemutatkozás nélkül, rögtön a tárgyra térve. Nem tekintettem sem barátnak sem ellenségnek, legalábbis egyelőre, így azért tisztes távolban maradtam, félig a katonák felé fordulva. Mondjuk ha ő is volt a rejtélyes hang tulajdonosa, akkor sem kerek még a dolog, hiszen választásunk nem volt, a fal záródott mögöttünk, tehát akármennyire is óvakodni akartunk a fejetlenektől, nem tehettünk mást, ide kellett jönnünk. Ezek után persze lehet bolondnak titulálni minket, de csak azt tettük, ami szükséges volt az életben maradáshoz – Mit javasolsz? – tettem még hozzá, meg sem próbálva leplezni a rosszallásomat az előző jelzővel kapcsolatban. Nem volt túl szimpatikus, de ha csak ő segíthet innen kijutni, érdemes lesz legalább meghallgatni őt. Egy próbát megér.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Júl. 27, 2013 4:23 pm

A szemem sarkából láttam, ahogy Ai-chan odarohan az egyetlen, fejjel rendelkező alakhoz és, megöleli.
- Te meg mi a ménkűt csinálsz? – Kiabálok oda a lánynak dühösen. Komolyan, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen? Na majd ezért alaposan leszidom csak legyen vége ennek a morbid rémálomnak. A férfi visszaölelt Ai-channak amire csak még inkább felkaptam a vizet és olyannyira erősen szorítottam a kard markolatát, hogy már kezdtem attól tartani, hogy egyszerűen ketté roppan majd a félelmem beigazolódott. A pasas egyszerűen leszúrta a gyanútlan… és együgyű… leányzót majd a földre lökte őt. Ez volt az utolsó csepp a pohárba, a méregtől majd szét robbanva dobtam neki a szívnek a kardot ami bele állt a túl méretezett belső szervbe és aminek hatására az egész test beleremegett. A férfi erre kiadta az utasítást a szív védelmére. Szóval érzékenyen érinti ha kicsit megböködjük. Mindkét kardomat előrántva rohantam előre kifejezetten az egyetlen fejjel rendelkező ellenfelet megcélozva. Nem fogom megtorlatlanul hagyni azt amit tett. Halottam, ahogy szophie aggódik az miatt mi lesz ha elpusztítjuk a szívet.
- Nem érdekel, szétzúzom ezt az egész kócerájt! – Vetettem hátra teljesen felpaprikázva és támadásra készen nyomultam előre ameddig csak tudtam. Egy pillanatra szem elől vesztette Ai-chant és mire újból megtaláltam már a szív tetején ácsorgott.
- Mit keresel te ott? – Nézek rá csodálkozva, egyáltalán mikor volt ideje fölmászni oda. Ai szavaira megtorpanok és a felénk közelítő fejetlen zombi katonákra szegezem a tekintetem.
- Tartsuk fel őket? Nem lesz nehéz. – Egy aprócska mosoly húzódik a szám szélére amit a harc ígéretének izgalma csalt oda.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Júl. 27, 2013 8:26 pm

Ahogy Ai újabb csapásokat mér a szívre, a tér újra és újra megremeg, mejnek eredményeképpen a lovag leányzó már nem tud rendesen kapaszkodni és visszaesik a földre, s ezzel veszít 5 HP-t. Van esélye újra felmászni, de 5 fejetlen már felé is elkezd rohamozni. Ez nem a te napod kislány, attól mert tank vagy óvatosabban is bánhatnál az életpontjaiddal!
Lewis időközben már hadba is indul, talán nektek sem ártana követni a vezéreteket. Vagy hagyjátok hősi halált halni 25 fejetlen ellen és inkább elmélkedtek a háttérben? A Vér Testvériség tagja nem éppen olyannak tűnnek, mint akik nem akarnának átrálni vagy életben akarnának hagyni benneteket. Lewis és a belé kapaszkodó Yurihime alakja egyre inkább belevész a tömegbe, ahogy elérnek benneteket. Hinari arra lehet figyelmes, hogy a szemüveges idegen egyenesen felé fut, ám ha a lány ellentámadásba akarna lendülni, kár megerőltetnie magát. A szemüveg miatt nem láthatod, hogy nem rád néz, hanem a mögéd érkező fejetlenre és kis híján a te nyakacskád is megszabadult a fejecskédtől. Az idegen azonban még időben segít neked és egy vágás után a földre rúgja a katonát.
- Ha szétzúzzátok a szívet, akkor végem van... - érkezik a szemüveges idegentől a válasz Szophienak - Én vagyok Morpheus, s ha idő előtt meghalok, nem tudok nektek segíteni a véremben élő paraziták ellen. - Nos mérlegelhettek, hogy Morpheus is az ellenségetek, aki csak fel akar használni bennetekt vagy valóban a segítségetekre akar lenni, mint ahogyan annak tűnik a helyzet a Hinarin való segítségből is. Egy biztos, harcolnotok kell, az életetekért...
Rita 2x a többiek pedig 1x dobjanak 6-os kockával támadáshoz! Peter helyett én dobok majd. Első körben még nincs sorrend! Támadáskor // jelben írjátok meg nekem a post végére, hogy hanyas számú katonát támadjátok és mennyi a sebzésetek. Tudjátok, mint bosson. Képességhasználathoz római kockával dobjatok és azt is jelezzétek //-ben, hogy hogy mi a hatása, illetve ugyanez a kristályok, potik esetén is.

Spoiler:


_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Szophie on Vas. Júl. 28, 2013 12:06 pm

Segíteni? Miért akarna segíteni? Ha ő Morpheus.. Akkor nem őt kéne megölnünk? És a saját vére ellen mégis miért segítene? Nem az lenne a lényege az egésznek, hogy a saját vére úgy működjön, ahogy ő akarja? És az embernek.. izé.. lénynek nem szokott baja lenni a saját vérével. Vagyis.. Akaratlanul is a csuklómra néztem, ahol jobban látszódtak az ereim. Nem nagyon értem én ezt.. Most akkor a saját vérében van önmaga, amikor közben kívül is van, meg belül.. Hogy lehet valaki egyszerre odabenn, meg odakinn? Én sem lehetek az eremben, mert akkor nem lennék itt kint, viszont akkor a vérem lenne a véremben.. Meg a hajam is. Most akkor hogy mi? Agyhasadás, azt hiszem.. Ez olyan, mint amikor a tükörben látom a szememben önmagamat, és annak a szemében is látom önmagamat, tehát a szememben lévő én szemében is ott vagyok, és annak a tükörképének a szemének a szemében is.. és végtelenül benne vagyok a szememben. Viszont talán tényleg nem kell tőle félnünk, mert megmentette Hinari-sant. Talán tényleg rendes ez az alak, akárhogy is van a saját vérében benne.. Bólintottam egyet neki, és tovább nem foglalkoztam vele, inkább Lewisre és Himére néztem, akiket jól körülvett egy adag fejetlen.
- Én is jövök! - kiáltottam, és Vezérrel megindultunk a hozzánk legközelebb eső fejetlen felé.


/Vezér támadja a 9-es katonát, ha talál 32-es sebzés./

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Júl. 28, 2013 12:06 pm

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Vas. Júl. 28, 2013 5:54 pm

Ingerült mozgásom egy pillanat alatt megfagy, ahogy két ismerős kéz ölel át hátulról, s kulcsolódik össze mellkasomon, de vicsorgó, dühös tekintetem sehogy sem akar nyugalomba váltani. Mert miért legyek nyugodt? Azt sem tudjuk hol vagyunk, fej nélküli katonák ellen harcolunk egy nagy szív alatt. A hősök istene ránk kacsinthatna végre, vagy egy halovány reménysugarat fellőhetne, hogy tudjuk van még reményünk arra, hogy legyőzzük ellenségünket, kiért eljöttünk idáig.
És itt van Himécske. Mégis mit művel..? Ölelget engem a csata kellős közepén, miközben ellenségek vesznek körül a szélrózsa minden irányában. Aranyos buksijába vajon mi üthetett, hogy így kezdett el viselkedni? Hát nem látja, hogy mibe csöppentünk? És a szavai... Értelmetlenek. Hadovál, össze vissza. Legyek a hőse? Én mindig is az voltam. Mindenki hőse vagyok! A hasonmásomnak ehhez pedig köze aligha van. Én nem téged bántalak Himécske, hanem a gonoszt próbálom pusztítani! Miért nem hagyod?!
Fogásán nem enged, hiába kívánok mozdulni, a kiszemelt célpontom pedig egyre messzebb és messzebb kerül tőlem, mígnem már a fejetlen banda másik oldaláról nem fürkészik minket. A nemjóját!
- Nem értelek Hime, kérlek engedj el és ragadj fegyvert! Nincs most időnk erre! - utasítom a lányt mély, céhvezéri hangomon, majd kezeimmel megragadom az övéit csukló tájékán. Ha nem enged el magától, akkor nekem kell leszednem magamról. Nem tudom mi történt vele. Talán csak besokallt attól, amit látott, összeomlott az események valóságtalanságától.
Aktiválom a súlyemelésemet és lefejtem finom kezeit testemről, majd lépek egyet előre, hogy eltávolodjak tőle.
- Harcolj értünk, vagy maradj hátul, kérlek! - szólok hozzá, de aztán nyomban le is rugaszkodok, hogy a legközelebbi ellenfelet elpusztítsam hősi buzogányommal...

/14-es katonát támadom, ha talál: 18 sebzés./


A hozzászólást Shiel D. Lewis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 28, 2013 5:55 pm-kor.

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Júl. 28, 2013 5:54 pm

The member 'Shiel D. Lewis' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Hinari on Szer. Júl. 31, 2013 11:25 am


Furcsa egy alak volt, az biztos. Amit kérdeztem, nos, arra nem válaszolt, válaszolt viszont egy ennél fontosabb kérdésemre, vagyis inkább gondolatomra, mintha pontosan tudta volna, mi járhat a fejünkben. Kicsit kusza volt, az tény, és először kicsit össze is zavarodtam, amint megemlítette, hogy ő Morpheus, de aztán rájöttem, hogy nem érthetek meg mindig mindent, főleg azok után, hogy egy látszólag igencsak kevéssé virtuális világba cseppentünk Aincrad mezőiről, az adathalmokkal szinte összeegyeztethetetlen volt, ami velünk történt. Már önmagában ez a szív is elég kétségre adott okot, de ha ez tartja életben a férfit, akkor legyen.
Aki, nem mellesleg, éppen az imént mentett meg egy fejetlen katonától.

Gondolkodásra és mérlegelésre azonban nem volt idő, így egy vállrándítással indultam meg én is, a legközelebbi ellenfelet támadva (6-os számú katona). Ha az ellenségünk a szemüveges, ha nem, egyelőre velünk van, és amíg ez így is lesz, addig is, eggyel kevesebb, akivel szembe kell néznünk. Ha sikerül eliminálni a Vér Testvériségét, akkor ráérünk foglalkozni mással, és egyébként is: ha a férfi hátba akarna támadni, vagy megfordulna a fejében ilyen gondolat, akkor elég valószínűtlen, hogy csakúgy elmondaná nekünk a gyenge pontját, a szívet. Kivéve, ha hazudott, ez pedig úgyse most fog kiderülni… Mondjuk, a katonák miért védik a szívet, ha annak „tulajdonosa” ellenük van? Ha tényleg paraziták, bizonyosan életben kell tartaniuk a gazdaszervezetet, de ez egy virtuális világ, csupa egyesekből és nullákból áll… nem?
Megráztam a fejem: kicsit megint elkalandoztam, egyszerűen túl sok kérdés merült fel, és ezek legtöbbjénél váratott magára a megoldás. Mélyen beszívtam a levegőt, és a pillanatnyi megtorpanásom után immáron teljes sebességgel rontottam neki az egyik fejetlennek, megpróbálva belévágni egyet.


A 6-os számú katonára megy egy támadás, 25 sebzéssel. Képességet egyelőre nem használok.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 31, 2013 11:25 am

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Júl. 31, 2013 7:36 pm

Megálltam egy pár pillanatra, izmaim megfeszültek. Testileg és lelkileg is felkészültem a csatára. Egy futó pillantást vetettem céhtársaimra pillantottam. Hinari egy teljesen idegen férfival harcolt vállvetve, eddig fel sem tűnt, hogy rajtunk kívül  bárki más is ezen a bizarr helyen, mit akarhat, látom, hogy mozog a szája, beszél a lányhoz de nem értettem mit mond, nem is igazán számit. Lewis egyre fortyogó dühét Yurihime próbálja csitítani nem sok sikerrel és neki esik az egyik katonának akár csak Szophie aki szintén bele veti magát harcba. Ai megsorozta szívet amitől az egész hely bele-bele remegett és ami miatt egyszerűen a földre pottyant magára vonva a figyelmét öt fejetlen szörnyetegnek. Gyorsan kellett mérlegelnem, akarva akaratlanul is két frontra szakad szét a csata. Ha bízhatunk a szemüveges fickóban akkor öt öten küzdenek huszonöt ellen az-az egy főre jut öt katona míg Ai szintén egy maga küzd ugyan ennyi ellenféllel. Végül a lány segítségére siettem elvégre a többiek tudnak segíteni egymásnak amíg neki egyedül kell boldogulnia. Amint kellő közelségbe értem rátámadok az egyik katonára majd onnan tovább libbenve bele mélyesztem a kardom egy másikba végül pedig úgy helyezkedem, hogy Ai mellé kerülhessek.
- Gyorsan intézzük el őket és segítsünk a többieknek. A szív egyelőre várhat. – Utasítottam Ait fél pillantással Lewisre és a többiekre tekintve főként az idegen mozgását követve, hogy ha valami gyanúsat tesz közbe tudjak lépni, persze egy csapat ellenséggel a nyakamon alig ha leszek képes végig figyelni. Ez tűnt egyenlőre a legésszerűbbnek, hisz most a fejetlen hadsereg volt a fő probléma okozója, de az is megfordult a fejemben, hogy amíg a gazda test életben van folyamatosan újratermeli a katonákat vagy regerenálja őket mint ahogy magával is tette.


/A 4-es és 5-ös számű katonát támadom meg. Sebzésem 25./


A hozzászólást Rita Hanami összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 31, 2013 7:37 pm-kor.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 31, 2013 7:36 pm

The member 'Rita Hanami' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Yurihime on Pént. Aug. 02, 2013 4:27 pm

Kapaszkodtam Lewis-samába, mintha az életem függene tőle, ám hiába vettek körbe minket közben az ellenségesnek tűnő fej nélküli alakok, nem szerettem volna elengedni a férfiút, amíg észhez nem tér. Meg voltam róla győződve, hogy nem önmaga, ahogy akkor sem volt az, amikor azzal a szegény, beteg és kétségbeesett asszonnyal küzdöttünk meg. Akkor is veszélyben voltunk, én pedig ezúttal kötelességemnek éreztem, hogy ha akkor haszontalan voltam, legalább most megpróbáljam megnyugtatni. Mikor, ha most nem?
- Elengedem, Lewis-sama, ha lehiggad végre! Mindannyiunkat nyugtalanná tesz, ha indulatból cselekszik! Egy hős nem mehet fejjel a falnak ész nélkül! Emlékezzen rá, miért vagyunk itt! Kérem! - kiáltottam eltökélten. Nem volt miért harcolnunk, mi Morpheus-sama miatt voltunk itt. Ám most már késő volt, magunkra haragítottuk ezeket a katonákat és belebonyolódtunk egy felesleges küzdelembe. Ahogy Lewis-sama kívánta, kelletlenül fegyvert ragadtam és egy átlós vágással megtámadtam a hozzám legközelebbi, engem fenyegető fej nélkülit.
- Az az úr ott Morpheus-sama? - mutattam rá az idegenre Hinari-sama mellett, megpróbálva felhívni rá Lewis-sama figyelmét. Ha sikerül, én bíztam benne, hogy immár lesz miért fegyvert használnunk, hiszen találhatunk célt annak, amit most teszünk.

/attack #10
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 02, 2013 4:27 pm

The member 'Yurihime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by RenAi on Hétf. Aug. 05, 2013 6:54 pm

Kiskirálynak éreztem magam a csúcson, mármint a dobogó szívecske tetején, de persze nem lábat lógatni másztam fel. Láttam hogy Rii-chan kardja megremegtette az egész hóbelevanccal együtt. Ebből jött az ötlet, hogy majd fentről fogom ostromolni míg a többiek lent harcolnak a fejetlen katonákkal. Itt megtapasztalhattam életem első szerelmi csalódását is, nem rég kihasználtak... átvertek… érzelmileg kisajtoltak, majd simán elhajítottak mint egy használt zsepit. Igaz csupán egy átható ölelésig jutottunk de az bőven elég volt. Ai szerelme nem volt elég ahhoz hogy a fejes tagot vissza csábítsa a sötét oldalról. *Nagy kutyaszemekkel elszomorodik*

De az élet megy tovább, a harc folytatódik és a kapcsolatok bonyolódnak. A szívecske tetejéről míg azon voltam hogy sebezzem, amennyire csak tudtam szemmel tartottam a többieket is. És nem örültem annak amit láttam. Nem volt összetartás, vagyis csak nagyon minimális. Lewis és Himécske valamin vitatkozhattak, sőt úgy láttam hogy Hime-channak kicsit sok lehetett ez az egész és a vezérünk karjába kapaszkodva próbál nyugalmat találni. Felbukkant egy pasas is. Nem volt túl bizalomgerjesztő. Öreg volt. Megmentette Hina-chant de és utána Szophie-vel beszélt valamit. Hiába erőltettem a szemem nem tudtam kiolvasni hogy mit beszélnek. Összevont szemöldökkel figyeltem őket. Majd úgy döntöttem hogy mivel minden másodperc számít bele vágok még egyet a kardommal a szívbe, épp csak elfelejtettem megkapaszkodni, így a fenekemre huppantam immáron a talajon. Mire észbe kaptam már pár fejetlen katona közelített is felém. Majd a fejetlenek mögül Rii-nyan is felbukkan. Örülök hogy látom a csajszit, és egy bólintással igazat adok hogy jobb ha védjük a többieket. Gyorsan felpattantam, ha közben támadtak vissza támadtam, majd buffoltam a többieket. És Rii-channak közvetlen hátat szegezve, míg Ő két kardal én a kardommal és a pajzsommal harcoltam. Majd ha esetleg végeztünk, utána megindultunk Hime és a vezérünk felé.

/Ha talált a buffom akkor mindenki fegyverkezelése növekedett 8 ponttal. Ha talált a támadásom akkor 14-et sebeztem./


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 05, 2013 6:55 pm-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 05, 2013 6:54 pm

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Aug. 06, 2013 2:53 am

Hisame lelkesen rohant felém, ám léptei közben a körülöttünk levő tükrök vadul törtek. Nem tudtam eldönteni, hogy ez véletlen csupán, vagy a lányom okozta e történést, azonban míg én hunyorítva, a karommal védve a testemet figyeltem, addig ő, mintha egy virágos réten lett volna, úgy szalad tovább gondtalanul. Bolond volt, vagy csak védték a pikkelyei, vagy bolond volt és védték a pikkelyei. Sóhajtva öleltem őt, miként boldog gyermekként ért mellém, azonban nem sokat törődött velem, hamar elnézett a vállam felett.
- Nézd. – fordultam, majd mosolyogva konstatáltam, hogy nem voltunk egyedül. Szophie és az ő társa. Szinte nevettem volna az alakjukat látva, ám nyugodtnak kellett maradnom, hisz messze volt a vége, ha volt vége egyáltalán.
Ölelt, lelkesült a lány, én pedig megszeppenve álltam, a lábammal a testem támasztottam, hogy ne boruljunk el, hisz magyarázhattam volna a földre kerülésünk okát.
Egy tér vált szabaddá. Egy vörös, mondhatni vérszínű, sötét tér. Bár lámpák nem voltak, látni mégis lehetett. Egy alagút, egy folyosó szerűség volt a terem végén, mi felé nagyot nyelve mentem. Csakhamar kellemetlen érzés lett úrrá rajtam, de nem volt mit tenni ellene. Bizonytalan voltam, mégsem hátrálhattam. Voltak mellettem, nem játszhattam a gyávát, még ha legszívesebben futottam is volna innen.
Megbotlottam csupán, mi miatt a mozgó falhoz értem és a testem váratlan táncolni kezdett vele. Lépéseink nem voltak, zene se szólt, ám éreztem a ritmusát. A fal diktálta az ütemet, mintha zsinórral ráncigálta volna izmait. Akaratlanul mozogtam, ám meglepő mód nem akartam ellenkezni. Nem szerettem a szokatlan dolgokat, de ez most más volt, különleges.
Nem voltam biztos Szophie szavaiba, de bólintottam felé, hogy legalább érezze a látszatát, miként figyelek rá.
- Óvakodjatok az arctalan katonáktól! Már a nyomotokban vagyok! - szólt egy arctalan hang.
- Örülök ennek. – nem örültem.
Ismét egy szokatlan hang terelte a figyelmem, de ez nem szó volt, sem emberi hang. Fordulva csupán csak azt vettem észre, hogy a fal miként szűkült és szűkült előttünk. Csodás látvány volt, melyben pillanatnyi veszélyt sem éreztem. Vagyis is igen, ám csak néztem miként borult fel a szerkezet, míg nem Szophie ragadta meg a kezeim és húzott magával. Eleinte csak nehezék voltam, mint egy tehetetlen bábú, vagy krumplis zsák, végül azonban futottam a lány lábnyomában.
Fény. Nem tudtam milyen távol volt, nem tudtam mennyit kellett még futni, de miként Szophie ugrott, úgy engedve őt rugaszkodtam utána. Némi hempergés, egy pillanatnyi – senki által sem látott – szusszanás, majd a felállás. Arcomról egy láthatatlan könnycseppemet töröltem, hogy láttam mindenki itt volt.
- Nagyot zakóztál, Apa. – kuncogott a lányom, miként én poroltam a portalan nadrágom. Megszokás volt.
- Egy szív. – a tíz pontos válasz egy olyan kérdésre, mit nem tettek fel – Mi a fene? – csodálkoztam és a mellkasomhoz emeltem a jobbom, hogy megnézzem dobogott e úgy az én szívem, mint az óriásé, ki testében vándoroltunk. Nem voltunk egyedül, úgy tűnt e szerv, e szépen dobogó szerv nagy látványosság volt, minthogy egy kisebb turista tömeg megelőzött már minket. Tippelni sem mertem, hogy honnan jöhettek. Féltem őket és csak néztem, hogy miként rendeződtek vakon. Vakon, de ügyesen, sorba, mint a libák.
RenAi. Ó, RenAi, jutott eszembe a meztelen fürdőzése. Ígértem már neki, hogy erre nem emlékszem, de így az elméből nem lehetett törölnöm e képet. Hisz, ha azt mondom, hogy ne gondolj az elefántra, hát te mégis mire gondolsz? Szóval RenAi. Futni kezdett a lány, majd ölelte a fejetlenek fejes vezetőjét. Nem láttam értelmét, azonban senki sem állította, így néztem e romantikusnak nehezen nevezhető pillanatot. A vezér szavai hirtelen aggódással töltöttek el, majd csak hitetlenkedve figyeltem, ahogy a társam oldalába állította a kihúzott pengéjét. Galád. Újbóli szavai számomra azt tükrözték, hogy az arcaink kellettek nekik. És bár egy sárkányfej jól mutatott volna az egyikükön, magam nem akartam ilyen egyenruhában látni.
Én csak ostobán szemléltem, a társaim gyorsabban gondolkodtak nálam. Rita, az agresszív Rita - kinek útjában sosem akarsz állni - már cselekedett is időközben. A szívet támadta, kardja apró tűként állt a dobogó szervbe, minek okán kisebb testrengés keletkezett. A mennyezet nem szakadt le, de kellett kapaszkodnom a négy lábon stabilan álló lányomba.
- Hehe, majdnem elestél. – sajnálta a sárkány, hogy csak majdnem.
- Bolondok! – sértett minket egy új jövevény, majd mozdulatlan nézve a szívet állt, állt, majd a kardját szegezte. Harmincnál több fényes penge meredt fel, mik között szégyelltem volna a kezdő késem. Pálcám fogpiszkálónak tűnt most, de egy veszélyes állat volt az oldalamon, mi némi vigaszt nyújtott.
- Hisame, figyelj. – és szóltam neki, hogy élezze a karmait.
A társaim majd mindegyike elindult. Ki a szívet szúrta ismét instabil talajt biztosítva így, ki a tömegbe vetette be magát mutatva a példát. Léptem volna és nyitottam is már a számat, mikor a szemüveges - mert szemüveges volt – RenAihoz rohant. Védte egy támadótól a lányt, majd fülleltem a szavait.
- Kicsiny óriás. – szó mi szó ilyen szívvel nagyobbnak képzeltem. Na de a fejem ráztam, a felesleges gondolataimat messzire fújtam és mély levegőt vettem. Fejetlen katonák, ez gondolkodtatott.
- Parancs nélkül mit sem ér egy katona, ugye?
- Parancs nélkül mi sem csinálunk semmit sem.
– közölte az egyszerű tényt Hisame.
- Úgy tűnik. No, de látod ott azt a fejes fickót? – hajoltam az arcához és mutattam a vezérre. Minél közelebb akartam lenni a szeméhez, hogy szinte egyet lássunk, egy felé tekintsünk.
- Ja, ő az kit a lány ölelt.
- Pontosan.
– örültem meg – Nos, legyen ő a célpont.
- Okés. – nyalta a szája szélét és elővillant a vadászó mosolya. Mellkasát a földhöz nyomta, a fenekét magasra emelte, majd várt. Csóválta a farkát és várt. Felém fordította fejét és várt. Várt.
- Ja, igen. Parancs nélkül nem teszünk semmit sem. – jutott az eszembe – Menj! – csaptam a fenekére, hogy a szárnyalása elinduljon. Hisame könnyedén rugaszkodott el, lépett párat, majd ugrott és a szárnyait tárta. Féltem kicsit, hisz az ellen kardjai az égbe meredtek, de a lányom ügyesen húzta fel a lábait. Miként irányt váltott, úgy dőltem én is vele, míg nem észrevettem, hogy én is célpont lehettem. Egy utolsó pillantást tettem a lányom felé, hogy lássam épp a vetődés volt csak hátra, majd úgy szegeztem a pálcám, mintha azzal bárkinek is árthattam volna.  


A minőségért bocsánat, az éjszakai időpont nem nekem való.
Hisame a vezért támadná. A sebzése 18.


A hozzászólást Peter Worker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 06, 2013 2:55 am-kor.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 06, 2013 2:53 am

The member 'Peter Worker' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Aug. 08, 2013 1:50 pm

- Éjszakáról-éjszakára újraépítik magukat. Úgy tűnik nem volt elég eleségük, ezért hiányzik még a fejük... Belőletek akarnak lakmározni, nameg védik a szívet. Nélkülem ők is elpusztulnak - érkezik némi fáziskéséssel a magyarázat Hinarinak is. Közben a harc folytatódik tovább, Morpheus pedig megiramodik, s átvág Lewis és Yurihime között, hogy ott segítsen be, ahol a leginkább sűrűsödnek a fejetlenek. Rutinosan harcol a katonák ellen, rögtön végez is hárommal, megmentve így Himét a támadójától és Lewist is egy másiktól.


  • Szophie - Talált. 9-es szétpixeleződik. /11 Vezért, 12 téged támad, 8-8 sebzést szenvedtetek el./
  • Lewis - Nem talált. /14 támad téged, 8 sebzést szenvedtél el./
  • Hinari - Talált. 6-os szétpixeleződik. /7 támad téged, 8 sebzést szenvedtél el./
  • Rita - Talált. 4-es szétpixeleződik. Talált. 5-ös szétpixeleződik. /3 támad téged, 8 sebzést szenvedtél el./
  • Yurihime - Nem talált. /Téged most nem támadnak/
  • RenAi - Nem talált. Képességhasználat sikeres. /1 és 2 támad téged, 2x8 sebzést szenvedtél el./
  • Peter - Nem talált. /8 támad téged, 8 sebzést szenvedtél el. Hisamet Tábornok támadja, 10 sebzést szenvedett el./

Morpheust 23, 16 és 17 kezdi el támadni.

Szophie: 90 HP 17 páncél
Vezér: 37 HP
Lewis: 160 HP 15 páncél
Hinari: 100 HP 20
Rita: 70 HP 4 páncél
Yurihime: 65 HP 16 páncél
RenAi: 160 HP 2 páncél
Peter: 145 HP 35 páncél
Hisame: 63 HP

Mivel RenAi képessége aktiválódott, így 8 ponttal nő a következő körre a fegyverkezelésetek. Ez alapján a támadásaitok a következőképpen alakulnak:

Szophie (Vezér) - 2 vagy annál nagyobbat kell dobnod sikeres támadáshoz (Ai buffja)
Lewis - 4 vagy annál nagyobbat kell dobnod sikeres támadáshoz (Ai buffja)
Hinari - 2 vagy annál nagyobbat kell dobnod sikeres támadáshoz (Ai buffja)
Rita - nem kell dobnia, biztos találat (Ai buffja)
Yurihime - 2 vagy annál nagyobbat kell dobnod sikeres támadáshoz (Ai buffja)
RenAi - 2 vagy annál nagyobbat kell dobnod sikeres támadáshoz (Ai buffja)
Peter (Hisame) - 2 vagy annál nagyobbat kell dobnod sikeres támadáshoz (Ai buffja)

Egyébként mindannyian egy ütésből leterítitek a fejetleneket! Wink
map:A hozzászólást Rosalia összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 08, 2013 3:31 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Hinari on Csüt. Aug. 08, 2013 2:46 pm


A harc elég hirtelen kezdődött, és egyelőre, úgy tűnt Morpheus is velünk van, s bár logikus volt, amiket mondott, mégse voltam képes teljesen megbízni benne. Szerencsére azonban erre nem is volt szükség, hiszen máris eltávolodott mellőlem, és belevetette magát a küzdelembe, lekaszabolva rögtön három fejetlent is. Bólintottam, majd én is megiramodtam a legközelebbi ellenfelem felé, végezve vele, s mielőtt jött volna az újabb roham, még volt időm kicsit körbenézni. Túl sokan voltak, mégis volt esélyünk, azonban nem mindenki állt olyan jól, mint kellett volna.

Lewist és Yurihimét nem féltettem, Szophie és Vezér meg tudták védeni egymást, ha kellett, Ai-nak pedig Rita segített, így a csapat nagy része – úgy ahogy- biztonságban volt. Hisame viszont eltávolodott Petertől, és a fiút így máris körbevették, ez pedig nemigen tetszett. Nem tudtam, az idomárnak mennyi volt a sebzése, de nem voltam benne biztos, hogy egy csapással végezni tudna a támadójával, s bár a sárkány is veszélyben volt, lévén kevesebb élettel rendelkezett, mint az idomárja, rajta mégsem segíthettem: túl nagy volt a kettőnk között lévő távolság és az ellenségek száma is. Nagy levegőt vettem, majd megpróbáltam aktiválni az Element Absorbot, gondolatban máris kimondtam a kulcsszót: fény, s ez ha sikerült, ha nem, megiramodtam a Peterhez legközelebbi katona felé (8-as). Egy sima, vízszintes vágással indítottam, bízva a megnövekedett sebességemben, ha sikerült elpusztítanom, akkor (ha összejött a képesség) a mellettem álló és engem sebző fejetlent támadtam utána (7-es), ha az első vágás nem sikerült, úgy ugyanazt az ellenséget támadtam másodszorra is.
- Miért idéztél ide bennünket? Ha máskor is voltak paraziták, máskor is elbántál velük egyedül, most miért kellettünk mégis? – kiáltottam Morpheus felé abban a lélegzetvételnyi idejű szünetben, ami a rendelkezésemre állt. Ez a kérdés már azóta érdekelt, amióta felvilágosított minket a helyzetről. Miközben hátraugrottam, és próbáltam védekezni az ellentámadással szemben, fél füllel a szemüvegesre figyeltem, hátha lesz ideje válaszolni. Ha nem hallotta, az se nagy baj, majd rákérdezek újra, ha végeztünk ezekkel a parazitákkal.

Ha sikerül a képesség, +17 gyorsaság, összesen 49, így elvileg minimum 2 támadásom lesz (szólj azért, ha több).
Támadom a 8-as katonát addig, amíg el nem pixeleződik, utána pedig a 7-est.

Élet: 100/100
Páncél: 28/20

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 08, 2013 2:46 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Aug. 08, 2013 3:00 pm

Nem kell dobnod képességre (és ami azt illeti Ainak sem kell, de meghagytam az izgalmat Very Happy) és mivel sikeresen tudtad aktiválni, ezért 3x támadhatsz. Szóval kérlek Hinari, dobj mégegyszer egy választott célpontra!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Hinari on Csüt. Aug. 08, 2013 3:38 pm


Oh köszi Ró Surprised

Ha mindkettő előző támadásom talált, akkor a 20-as számú katonát támadom. Smile

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 08, 2013 3:38 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Szophie on Szomb. Aug. 10, 2013 9:46 pm

Elég közel volt hozzám Morpheus, így hallottam, amit Hinarinak mondott. Az eleje teljesen érthető volt, és én nm is tudtam vele semmit sem kezdeni, de az utolsó mondata elgondolkodtatott. Persze abból sosem sül ki semmi jó, ha én gondolkodom. De most olyan ötlet villant át a kobakomon, aminek egyetlen hátulütőjeként a kegyetlenséget nevezném meg. Ugyanis ha megöljük Morpheust, akkor meghalnak a katonák is. Két legyet ütünk egy csapásra. Nem is kell a továbbiakban a katonákkal foglalatoskodni.. De akkor vajon elég a kicsi Morphit, vagy a nagy szívvel kell végezni? A kicsi valahogy jobban vonzott. de mégis.. Magamhoz hívtam Vezért, és kiadtam a parancsot. Támadja most a szívet!

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Morpheus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.