[Küldetés] A fiatalság forrása

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Ápr. 15, 2013 6:23 pm

Az utatok, valamilyen úton, módon Torubana városába vezet titeket. A külvárosba érve a térképetek egyből jelet egy quest hollétét. Rajtatok áll, hogy odamentek-e avagy nem. A térképen megjelölt helyen, egy hirdetőtáblán ezt a szöveget olvashatjátok:
„Fiatal és bátor kalandozók nagy szükségem lenne rátok. Jutalmatok nem marad el, az garantálom”
Csupán ennyi áll itt. Elolvasása után elfogadhatjátok a küldetés, mely bekerül a questek közé, neve helyén egyelőre három kérdőjel látható. Ha elfogadjátok, a térkép jelöli a helyet, ahová mennetek kell. A városon kívülre mutat, pont az erdő széléhez. Utatok során alig pár mob támad be titeket, könnyedén elbántok velük, nem veszítettek se páncélt, se életet. Követve a koordinátákat, egy romos, nem túl bizalomgerjesztő házhoz értek, mely előtt egy nagyobb kerti tó található. A ház rendkívül romos, benőtte valami ismeretlen növény, ami szüntelen vörös virágot bont, melynek nagyon kellemetlen illata van.
Megérkeztek, a jel pontosan a házhoz mutat, kérdés, hogy bementek-e, esetleg meggondoljátok magatok? Tőletek függ, itt találkoztok össze mindannyian, beszéljétek meg hogyan tovább, ismerkedjetek, ha megpróbáltok bemenni, egy vérengző kutya állja utatok. Nem ér el bennetek szerencsére, láncra verve tartják. Hangos ugatás, végül agresszív morgás, úgy néz rátok, mint akiket meg akar enni. A ricsajra a házban élő, élők felfigyelnek, mozgolódást, ajtónyitás hallotok. Mos még elmehettek
Résztvevők:
    - Clio Chronos
    - Godknight Yamatory
    - Ichiga Zakuro
    - Mao

    - Joey Chrome


Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő


A hozzászólást Lizbet összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 27, 2013 4:05 pm-kor.
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Küldetés

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Hétf. Ápr. 15, 2013 7:22 pm

Nagyjából reggel hat óra tájban kezdett aznap hajnalodni, amikor is a nap sugarai befurakodtak. A Kezdôk városának házai közé, többek közt oda is, ahol ideiglenesen megszálltam éjszakára. Bár nem vagyok annyira a korán kelés híve, de tény és való, hogy ma hosszú út áll elôttem, ugyanis ideje már továbbállnom a Kezdôk Városából, tekintettel arra, hogy már nemigen van mit csinálnom errefelé. Különben is, az elsô szint más városaiban biztos több küldetést találhatok, mint ebben a túlnépesedett kócerájban. Egy közeli kocsmába tértem be, hogy elfogyasszam szerény reggelimet. Nem valami ízletes, de legalább az éhséhérzetet elmulasztja. Dolgom végeztével aztán odébbáltam, s nekiestem az elôttem álló hosszú útnak. Sajnálattal tudom megjegyezni, hogy az út elsô fele nem tûnt túl kecsegtetônek számomra, tekintettel arra, hogy csupán néhány gyabge mob- bal futottam össze, akik nagyjából egy- két vágás után kipurcantak, még az ilyen kis szintû játékosok által is, mint én. Mindenesetre sikeresen megérkeztem a térképemen jelzett kis városkába, ahol talán sikerülne megpihennem egy rövid kis idôre. Na de erre, mint azt tudjuk, nincs valami sok esélye az embernek, ha új városba érkezik. Azonnal felvillant nekem a város széliben egy még teljesen szûz küldetésjelzô, úgyhogy azonnal odasiettem, és felvettem a fura felirattal rendelkezô küldetést.
~ Három kérdôjel?! Na ez is jól kezdôdik!
A feladat helyszíne valami messzi pont a közeli erdô szélén. Meg kell hogy mondjam, nagyon örülö, hogy nem kell abba a fránya erdôbe bemennem. Mindenesetre, úgy látszik nem állhatok meg pihenni, ugyanis újabb hosszù kutyagolás várt rám. Viszonylag sima volt az odavezetô út, nem volt más, csak azok az idegesítô gyenge mobok, amiket már idefele menet is gyepálnom kellett. A házhoz érve hirtelen csapta meg az orromat valami pacsuki virágszag.
~ Minden tiszteletem a Nerve Gear tervezôjébek. Ilyet kitalálni!
Maga a ház sem volt már új korában, látszott rajta, hogy már eljárt felette az idô. Nem tûnt túl biztonságosnak. Ott megálltam egy picit, és szokásomhoz híven leültem a földre, hogy jól átgondoljam a dolgokat. Még az sem zavart, hogy közbe egy istenverte kutya ugat megállás nélkül.
~ Bár nem csodálom, van némi gyanúl egy full fekete köpenyes, csukjás alakban. Talán, ha levenném, megnyugodna. Ááá nem, akkor túl nagy feltûnést keltenék.
Valóban nem nagyon szoktam mutogatni a fehér, csillogó köpenyemet,csak ha a másik már akadályozna a mozgásban. Mindenesetre talán egy kicsit sokáig firtattam a golgokat, mert ezalatt odagyûlt még pár játékos, akik szintén tanácstalanok volltak. Még csak ez hiányzott: tömeg. Na de énbelém is szorult némi modor, illedelmesen köszöntem, majd bemutatkozta... nem a becenebem, bár, ha ehyszer megélném, hogy valaki csak simán Zakunak szólít, azon igencsak meglepôdnék. Ahogy közben telt az idô, a kutya ugatásának hangjára ajtót nyitottak nekünk, mostmár többes számban. Erre én feláltam, és szó nélkül elindultam befelé. Bár nem vagyok az a született csapatjátékos, most valamiért mégis visszakurjantottam a többieknek indulásomkor.
- Na mi lesz, nem jöttök!
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Tsubasa Norika on Kedd Ápr. 16, 2013 10:34 am

Nya, az utam Torubanába vezetett, mert a haverokkal itt volt egy fellépésünk az egyik szórakozóhelyen. Kicsit pukkadtabb a hely, mint az Aincrad fővárosáé, de még itt is rengeteg játékos él. A fellépés nagy sikert aratott továbbra is a Platina Varánusz-rajongók között, a tulaj hálából meghívott minket egy nagy korsó sörre.
Ezután a csapat sajnos ismét feloszlott. Kakas, Ichigo és Pityu húztak a dolgukra, mivel nekem még nem volt semmi dolgom, úgyhogy ideje fejlődnöm. Máris kipuskáztam a hirdetőtáblán egy hirdetést.

„Fiatal és bátor kalandozók nagy szükségem lenne rátok. Jutalmatok nem marad el, az garantálom.”

~ Én fiatal és bátor vagyok, na meg karizmatikus is, úgyhogy ezt a feladatot nekem találták ki. ~ gondoltam nagy büszkén, és megigazítottam a basszusgitáromat a hátamon, aztán útnak indultam abba az irányba ahová "???" jelzéssel irányított a quest. Nem értem, hogy miért van ott három kérdőjel, de mindegy, csak teljesítsem a Q-t.
Szerettem volna egy lazább utazást, de nem, már az út közepén kekeckedni mert velem néhány mob. Őket egy-két vágással a kaszámmal máris helyrepofoztam, és mentem tovább.
Az utam véget ért egy kis tónál, túloldalt volt egy lepukkadt ház, mely bármikor az ember fejére omolhat. Körbe gyönyörű piros virágok... úristen! Nem lehetnének inkább feketék? Az a szín jobban illene ehhez a lerobbant kalyibához.
Mivel a küldetés idemutatott, közelebb mentem, de ekkor egy láncra vert kutya elkezdett dühösen ugatni és morogni.
- Beszóltál? - sziszegtem vissza az idegbeteg dögnek, és kicsit hátráltam.
Nem vettem észre, de már ott volt egy köpenyes srác is, aztán talán jönnek még egy páran.
- Mizu? - vetettem oda köszönésképpen, mint szokásom egy rakás idegennek. Csak a barátaimmal szoktam bizalmasabban és kedvesebben beszélni, mert nem vagyok az a bizalmaskodó fajta.
A hülye dög ugatására motozások hallatszottak a rombolni való vityillóból, és már nyitották is az ajtót.
- Üdv! - köszönök a lakó(k)nak. - A küldetésre jöttünk. Mi az óhaj-sóhaj?
A köpenyes srác szó nélkül felállt, és elindult befelé anélkül, hogy köszönne a questadónak és kérné a beinvitálását. Ráadásul még van pofáján bőr beszólni, hogy nem megyünk-e.
- Hé, kishaver! - szóltam rá a kölyökre. - Előbb köszönj a tulajnak, és kérdezd meg, hogy bemehetsz-e. Másrészt ne szóljál itt be senkinek így, világos? Nekem meg semmiképpen se próbálj még parancsolgatni sem, mert kapsz ingyenes arcplasztikát másfelől. Tanulj némi több modort!
Leszarom, hogy erre mit fog lépni. Végül is itt kettőnk közül nekem van igazam, nem neki. Na szóval a lakó engedelmével bementem.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Mao on Kedd Ápr. 16, 2013 6:44 pm

- Elérkeztünk hát.. Szóval ez lenne Torubana város. - fordítottam tekintetemet Enigma felé, aki kíváncsian ágaskodott miközben nyelvét öltögette. Mondhatni, körülszaglászott. Bár Torubana nem volt olyan hatalmas, mint a Kezdetek Városa, azért ennek a városnak is meg voltak a maga méretei. Tulajdonképpen azért jöttünk ide, hogy végre kimozduljunk régi virtuális " otthonunkból " és világot - ha lehet így mondani - lássunk. Már unalmas volt ugyanazt látni minden nap, ráadásul a mobok választéka sem olyan nagy. Kis idő múltán mikor a külváros felé lehettünk észrevettem a térképemen, hogy a közelben egy quest található. Mit veszíthetek?.. - gondoltam, majd elindultam a jelzés irányába. Nem sokat kellett mennem mikor egy táblát vettem észre ezzel a felirattal:
„Fiatal és bátor kalandozók nagy szükségem lenne rátok. Jutalmatok nem marad el, az garantálom”
Fiatal már nem annyira vagyok a többi játékoshoz képest, bátornak.. hmm.. inkább ne.. Mi, jutalom? Végülis.. nem sok vesztenivalóm van, maximum meghalok. Még mindig jobb, mint a semmittevés.. Mindegy, majd eldöntöm ott, hogy elvállalom-e, vagy inkább nem. - azzal rányomtam az "elfogadás"ra, így a küldetés bekerült a questjeim közé. Furcsálltam, hogy három kérdőjel a neve... De végül elindultam a jelzett irányba. A quest a városon kívülre mutatott, a lombtenger széle felé körülbelül, ahogy láttam. Nem mehettem még olyan iszonyúan sokat, amikor egy számomra ismeretlen mob támadt be. Enigma könnyen elintézte azonban azt, így még csak a páncélomból sem ment le semennyi, nem hogy az életemből.
Hmm.. talán mégsem vagyunk annyira gyengék?
Az egyszerű koordinátákat könnyen lekövetve érkeztem végül egy romos, félelmetkeltő ház elé, melynek udvarában egy tavacska pihent petemmel az oldalamon. Valami furcsa növény nőtte körbe a házat, így egyből arra asszociáltam, hogy nagyon igénytelen lehet a lakója, vagy pedig arra, hogy bizony ez a kunyhó lakatlan. Bár lehet, hogy szándékosan hagyták a lakók, hogy benője házukat ez a növény, ugyanis finom, édes illatot erjesztett magából. Azonban egy kutya hangos ugatása törte meg gondolatmenetemet, melyből arra következtettem, hogy nem jól gondolkoztam az imént. Nagyon mérges jószág volt, vicsorgott és nagyon hangosan "kiabált". Láttam , hogy két játékos már megérkezett előttem és éppen valamiféle vita közben lehettek, ugyanis a lila hajszínű hölgyemény eléggé durva szavakat használt játékostársával szemben. Nem igazán akartam beleszólni , hiszen nem tudhattam min vesztek össze, így csak a ház tulajdonosának integettem, hogy én is itt vagyok mikor az ajtót nyitott, s amennyiben beinvitált minket, bementem.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Ápr. 17, 2013 6:19 pm

Jaj, de hosszú volt az út Torubana városig!X_X Azt sem tudom, minek jöttem erre! Lehet, berúgtam?o.o Na mindegy, a lényeg tehát, hogy végre megérkeztem ide. És küldetést jelzett a térképem!Very Happy Cool!Very Happy Már szaladtam is, de megálltam: Jaj ne… MEGINT ITT VAN CLIO! Ez kísért engem, vagy mi a bánat?! Mivel nem akartam verekedni vele, mert lány, megvártam, míg elmegy, majd akkor mentem oda. Egy hirdető tábla volt, mindössze ennyivel:

„Fiatal és bátor kalandozók, nagy szükségem lenne rátok. Jutalmatok nem marad el, azt garantálom”

- Na, ez már jó lesz nekem!Very Happy Vigyorogtam, amint akinek most lett volna meg egy bombanő, majd elfogadtam. Meglepetés! Ez volt az összes dolog a küldetés nevéről: ??? Óóóh, király. De legalább jelezte, hogy merre menjek. A hely a város kívülre vezetett, az erdő széléhez pontosan. Út közben megtámadtak örök ellenségeim, a Koboldok, de lazán kiütöttem őket. XD És nem vesztettem életet!Very Happy Na szóval, megérkeztem egy nem túl bizalomgerjesztő, romos házhoz. Előtte egy nagy kerti tó volt, a romos házat benőtte valami piros, nagyon büdös szagú virág. Láttam, hogy ott van egy csávó, a öntelt liba és egy szép nő. Nem tudtak bemenni, mert egy idegbeteg kutya ugatott rájuk veszettül. És Clio még abba is belekötött… hallottam, hogy erre jönnek ki a ház lakói. Az egyik srác pofátlanul be akart menni, és még mondta, hogy menjünk már. Na Clio jól letolta az alábbival:
- Hé, kishaver! Előbb köszönj a tulajnak, és kérdezd meg, hogy bemehetsz-e. Másrészt ne szóljál itt be senkinek így, világos? Nekem meg semmiképpen se próbálj még parancsolgatni sem, mert kapsz ingyenes arcplasztikát másfelől. Tanulj némi több modort!
- Úgy van! – Álltam Clio mellé, de inkább távolról, nehogy összeverjen. Arra pont nem most van szükségem!

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Ápr. 22, 2013 3:28 pm

Mindannyian biztonságban megérkeztek a romos kunyhóhoz. A kutya még mindig mérgesen morog és vicsorít rátok, azonban mikor az ajtó kinyílik, már tudja, hol a helye és csendben leül, pedig nem kapott efféle utasítást. A házból egy alacsony növésű öreg anyóka lép ki. Tényleg nagyon alacsony, még a derekatokig is alig ér, valamelyikőzöknek addig sem. Kedvesen mosolyog rátok, láthatóan nem zavartátok meg.
- Óh, hát eljöttetek? Már nagyon vártam rátok kedveskéim- nagyon közvetlen veletek, mintha ismerne titeket már réges-rég óta, viszont ti még soha az életben nem láttátok őt.
- Gyertek, hamar, gyertek csak be- mosolya változatlan, beinvitál titeket a házba. Érdekes látvány tárul elétek. Kívülről tényleg elég romosnak, igénytelennek tűnik, míg belülről egy szép, igényes nagymamó otthon. Rend van, tisztaság és az a jellegzetes nagymami illat.
- Üljetek le, gyorsan-gyorsan- egy asztalhoz ültet le mindannyitokat, majd eltűnik. Kényelmesen elfértek mindnyájan, nagy az asztal, a székek kényelmesek. Az öreglány hamarosan visszatér egy nagy tálca sütivel. Ha megkóstoljátok szinte mosolyra húzódik a szátok, annyira finom, még nem ettetek ehhez hasonlót.
- Egyetek csak kedveskéim, ne fogjátok vissza magatokat. Moe anyó sütije a legjobb- dicsekedik és mindenki elé lerak egy tányért és egy csészét, amit később megtölt teával és leül közétek ő is.
- Igazán becsülendő a segíteni akarásotok kedveskéim. Egy ilyen öreg anyókára már nem számíthat sok emberre. – kis szünetet tart, szürcsölget a teájából egy kicsit
- Nagy szívességet kérné tőletek. Igazán egyszerű, mégis rendkívül veszélyes- köhög
- Valamit el kellene hoznotok nekem és az a valami ennek a sötét erdőnek a közepén található- ismételten köhög, ezúttal sokkal csúnyábban, szerencsére az illemet ismeri.
- Az út nem veszélytelen, számtalan állat, csapda és szörny őrzi, még így is vállaljátok?- újabb köhögés roham tör rá és kérdőn néz rátok. Tekintete arról árulkodik, hogy válaszotok kedvező lesz számára.
Itt még visszafordulhattok, a választás a tiétek.


Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Kedd Ápr. 23, 2013 2:02 pm

Ahogy lassan ballagtam a ház felé, még hallottam a Clio nevû lány hozzám intézet kemény és meggondolatlan szavait. Nem nagyon akartam ebbôl vitát rendezni, így csak hátrafordítottam a fejem és azt mondtam:
- Goldolkodj, mielôtt felszólalsz!
* Baráti jótanács. Ilyet is ritkán hallani tôlem. Na de nem terelvén tobább a szót, én meg a három másik játékos szépen beballagtunk a házba,. Egy bizonyos Moe anyó fogadott minket a belülrôl önmagát eléggé meghazuttoló házba, ugya az belülrôr szöges ellentéte annak, amit egy ember kívülrôl elképzelne róla. Egy kellemes hangulatú szabában lettünk megvendégelve,. Moe any megkínált mindannyiunkat teával, meg süteménnyel, és meg kell hagyni, valahogy az ízük olyan volt, hoy azt a valóságban képtelenség lenne leutánozni.
~ Még egy ok, hog kijussak innen.
* Mialatt a tásoság falatozgatott, vendéglátónk beavatott minket a leendô feladatunkba. És vajon hova kell mennünk. Hát persze, hogy az erdôbe! Bár, valamennyire várható volt, el a ház az erdô szélén fekszik. Az öreganyónak látszólag nagyon kell az a valami, bár nem nagyon akarja megmondani, ténylegesen mi is az, amit meg kell keresnünk. Hangsúlyozza, hogy nem éppen veszélytelen út áll elôttünk.
- Érdekes.
* Mondtam, miközben felálltam a székrôl.
- Ha megkaphatnánk a keresendô objektum pontos helyét a térképünkre, könnyedén elhozhatjuk önnek azt a valamit. Remélem ti is benne vagytok, nem szeretnék egyedül nekivágni a sötét rengetegnek.
* Fordultam a többiekhez a már inkább költôi kérdésemmel. Kétlem, hogy bárki is meghátrálna.
~ Ami egy öregasszonynak veszélyes, az egy csapat fiatalnak már már túl egyszerû.
* Amint sikerült tisztázni a kérdést, én megköszönön a vendéglátást. Mialatt a többiek is elkészülnek, én még megejtek egy röpke kérdést.
- Tudna esetleg valami tanácsot adni az úttal kapcsolatban.
* Egy efféle három- kérdőjeles kalandhoz bármilyen tipp, vagy jótanács hasznos lehet. Ettôl függetlenül én a nappaliban szélén vártam meg a többieket. Érdekesnek tartom, hogy ámbár nem vagyok a kapkodás híve. mégis hamar össze tudok szedelődzködni, ha indulnom kell valahova. Még kifele menet megejtettem egy apró javaslatot arra, hogy gyorsan hozzunk létre egy csapatot, még most , amíg van rá időnk.
- Úgyis később lehet szét kell válnunk. Na meg jobb most elintézni, ha már együtt vágunk neki.
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Tsubasa Norika on Kedd Ápr. 23, 2013 5:27 pm

//Mao, Clionak nem lila, hanem lila-vörös tincses fekete alapon Razz//

- Gondolkodj, mielőtt cselekszel. - mondtam vissza a nyomorék kispöcsnek szellemesen, hidegvérűen és ironikusan, mielőtt ajtót nyitottak volna. Ha azt hiszi, hogy játszhatja itt a főnököt, nagyon téved. Ugyanolyan kis alsó szintű játékos, mint én még legelső ránézésre is. Mivel a másik kispöcs, Chrome is megérkezett, az nyugodtan megmondhatja neki, hogy velem ne érdemes így beszélnie, és máskülönben nincs igaza. Ezúttal rendes volt a törpétől, hogy kiállt mellettem, és jutalmul ezt mondtam:
- Köszönöm, szöszike, rendes tőled.
Az öreg néni érkezésére a kutya befogta az olajtó száját és a helyére ment. A nénike kedves volt, és beinvitált, igaz, hogy előtte a nyomorult köpenyes barom pofátlanul be akart surranni. A ház rendezkedése öregasszonyos és számomra túl cuki. A magamfajta rockergót nem gyakran szokott ilyen helyekre befordulni, de most jelenpillanatban muszáj. Viszont olyan, de olyan finom volt a süteménye, hogy ilyet még az apai... köhöm, egyszerűen az egyik nagymamám se tud sütni. Pedig nem is valóságos. Ezen egy jót mosolyogtam.
A néni elmagyarázta, hogy az erdő közepén van valami, amit el kell neki hoznunk, de nem lesz könnyű odáig az út, mert vadállatok packjaival kell útközben megküzdeni.
Mielőtt a pofátlan hülye megszólalt volna, egyből a mellkasomra böktem az öklömmel.
- Kedves öreganyám, engem nem tart vissza semmilyen vadállat, én és a többiek vállaljuk a küldetést, azért jöttünk magához. - mondtam. - Adjon nekünk némi útbaigazítást, ami megkönnyíti az utunkat és a dolgunkat. Végül is automatikusan már megjelenik a térképünkön a célpont, nemde?
Ezután a hülyegyerek komoly nagyfiút megjátszó szövegelése már tök felesleges volt.
Ahogy megvolt ez, egyből felálltam útra készen, még csak nem is kellett készülődnöm. Néztem a hülyét, aki most is nagyképűen várakozott elég feleslegesen. Ha azt hiszi, átveszi a vezetés jogát, kurva nagyot téved. Aztán újabb okoskodást, de egyből rávágtam egy beszédet indítványozva a többieknek.
- Figyeljetek! Most, hogy együtt kell dolgoznunk, és ennek örülök is, mert legalább új arcokkal tehetem együtt. Van köztetek, akit már ismerek, de van köztetek igen neveletlen fajta, aki kérdezés nélkül pepofátlankodna egy öregasszony házába. - itt erős célzással a köpenyeskére böktem. - Egy hasznos tanács, ha már együtt megyünk egy félelmetes, sötét erdőbe: maradjunk szorosan együtt, ne különcködjünk, ne kóboroljunk el a másik mellől, és figyeljen oda. Bármi mozgás, azonnal szóljon a másiknak, és könnyebben felkészülhetünk egy váratlan támadásra is, vili? És mindent együtt csinálunk, nincs magánakciózás. Közös erő és munka hozza meg a gyümölcsöt... tudom, mivel én egy együttesben játszom.
Ez elég egyértelmű, de nagyon is. Akkor tudunk szép és gyors munkát végezni, ha közösen dolgozunk. Úgyhogy számít ebbe a különcködő kispöcs is. Ideje jobban szocializálódni és némi több erkölcsöt is tanulnia.
- Na, szívesen játszanék nektek útközben egy lassú, csendesebb számot, de semmi értelme bármilyen zajt csapni, ha nem akarjuk magunkra vonni az agresszív emberevő állataink figyelmét. Na de menjünk, ha készen álltok. - Ezt is inkább célzó jótanácsként mondtam.
De azért elkezdtem egy kellemes rockjátékot játszani a basszusgitáromon, amíg vártam az indulásra. Nem kell kapkodni, bőven ráérünk.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Mao on Pént. Ápr. 26, 2013 6:22 pm

Bár már nem sok szót váltott egymással a két számomra idegen játékos, hallottam, hogy mindkettejük még valamivel beleszúr a másikba. A kutya még mindig idegbetegesdit játszott, már kezdett elegem lenni a hangzavarból, nem szoktam meg... Bár amióta a SAO-ban voltam egyre több ilyesmiben volt részem. Egy aranyos, alacsony kis nénike nyitott nekünk ajtót. Mindig is imádtam az idős embereket, de ez a néni különösen szimpatikus volt ahogy vendégszeretően, közvetlenül invitált be minket otthonos berendezésű kunyhócskájába. Ahogy beléptem, az ismerős illatokat megérezve majdnem elsírtam magam, elöntöttek a valós világ emlékei. Azonban nem tettem, inkább hamar helyrepofoztam magam mire az idős hölgy helyet foglaltatott velünk és süteményt hozott be a helyiségbe. Én nem szerettem volna megkóstolni a süteményt, nem tudom miért, talán megszokásból, a valóságban sem nagyon szoktam elfogadni.
- Köszönöm, de én nem kérek - jegyeztem meg halkan magam elé tartva kezeimet ezzel is jelezve azt, hogy a süteményt nem szeretném megkóstolni. Miközben a többiek falatoztak teljesen elkalandoztam a gondolataimban és a következő percben már Moe anyó leírását hallhattam a küldetésről. Azt mondta, a feladat helye a közeli erdőben lenne, ám az nem lenne veszélytelen, mert tele van csapdákkal és vadállatokkal.
< Ugyan.. Olyan vadállatokkal, amilyenekkel eddig találkoztam? Enigma kettéharapta azt a rusnya adat - fejüket. > - jegyeztem meg magamban és helyeslően bólogattam a lila-vörös tincses fekete (Razz) hajú lány monológjára, miszerint ő ugyan nem fél ezektől. Kicsit furcsa volt azonban nekem, hogy a nénike végig köhögött a beszéde alatt. Mikor utolsó mondatát mondta oda próbáltam hozzá menni és amennyiben megengedte, megsimogattam a hátát és megkérdeztem, hogy jól-van-e , és rákérdeztem , hogy miért köhög.
- Csak nem valami tüdő- nyavaja? - kérdeztem mosolyogva azonban szavaimban hallani lehetett az aggodalmat is iránta.
Később a rocker stílusú lány elkezdett egy dalt játszani a gitárján ami furcsa mód tetszett nekem, hiszen alapból nem szeretem ezt a fajta zenét.
- Ennek a dalnak mi a címe? - kérdeztem meg kicsit félve, hogy rosszul fogja lereagálni, hogy nem ismerem, de annyira kíváncsi voltam rá, hogy végső soron már nem érdekelt így hát megkérdeztem . Talán kicsit régiesnek és cikinek is tűnhettem a szemében, hogy dalnak titulálom a rock-zenét, de hirtelen nem jutott más eszembe.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Ápr. 26, 2013 10:44 pm

- Köszönöm, szöszike, rendes tőled. – Kidüllesztettem a mellkasomat, mert végre nem tettem olyant, amiért ez megölne egyből! Az a nyavalyás Isten verése még mindig meg akart enni minket, de mikor nyílt az ajtó, már tudta, hogy hol a helye, és csendben leült, pedig egy árva szót nem szólt senki hozzá! Milyen ügyes a gazdája! A házból meg egy kis növésű anyóka jött ki. A derekunkat is alig érte el a magassága, az én esetemben még annyira sem. Mint minden kedves anyókára jellemző, ő is kedvesen mosolygott, tehát nem nagyon zavartuk meg.
- Óh, hát eljöttetek? Már nagyon vártam rátok kedveskéim. – Mi volt ebben a furcsa? Hogy mintha már évek óta ismerne minket, pedig csak most találkoztunk először.
- Gyertek, hamar, gyertek csak be. – Még mindig mosolygott, úgy invitált be minket. És WOW! A kívül romos ház belül olyan szép, igényes nagymami otthon. Még az illat is stimmelt!
- Hmmm, csoda, hogy a ház kívül romos. Biztosan egyedül él szegény. – Jegyezte meg „BH”.
- Üljetek le, gyorsan-gyorsan. – Ültetett le minket egy asztalhoz, majd elment. Nagyon kényelmes volt a szék, és még el is fértünk a nagy asztalnál. Nemsokára megjött egy tál sütivel. Gondoltam, megkóstolom illemből. Hát ez nagyon finom volt! Mint szegény megboldogult nagymamám! *szipp* Szegény nagyim, már pár éve az angyalokkal van…Sad
- Egyetek csak kedveskéim, ne fogjátok vissza magatokat. Moe anyó sütije a legjobb. – Dicsekedett, ami szerintem jogos, majd lerak mindenki elé egy tányért meg egy csészét, amit később megtöltött teával, és leült közénk.
- Igazán becsülendő a segíteni akarásotok kedveskéim. Egy ilyen öreg anyókára már nem számíthat sok emberre. Nagy szívességet kérné tőletek. Igazán egyszerű, mégis rendkívül veszélyes. Valamit el kellene hoznotok nekem és az a valami ennek a sötét erdőnek a közepén található. Az út nem veszélytelen, számtalan állat, csapda és szörny őrzi, még így is vállaljátok? – Közben egyszer szürcsölt a teájából, háromszor köhögött. Itt kicsit megijedtem, majdnem félre is nyeltem a sütimet, mert a nagymamám betegsége is köhögéssel kezdődött. Féltem, hogy az anyóka is abban szenved, és gyógyszer kell neki.
- Ne aggódjon nénike, engemet sem riad vissza semmi undormány! – Mondtam magabiztosan a nénikének.
- Gondoltam, hogy megint ilyen nemes leszel Joey. Őrizd mindig meg ezt a jó szokásodat, ha már annyi rossz van mellette. – Magamban pofát vágtam, mert nem értettem, mire céloz a rossz szokás alatt. Már ketten is megkérték, adjon útvonalat a térképre, úgyhogy nem kértem ezt, mert minek háromszor? Amikor mentünk ki, miután mindenki elfogadta, az a köpenyes megpróbálta átvenni a vezetést, de Clio szokásához híven nem hagyta magát, és szónoklatba kezdett.
- Figyeljetek! Most, hogy együtt kell dolgoznunk, és ennek örülök is, mert legalább új arcokkal tehetem együtt. Van köztetek, akit már ismerek, de van köztetek igen neveletlen fajta, aki kérdezés nélkül bepofátlankodna egy öregasszony házába. – Itt nem kicsit erősen bökött a köpenyesre. - Egy hasznos tanács, ha már együtt megyünk egy félelmetes, sötét erdőbe: maradjunk szorosan együtt, ne különcködjünk, ne kóboroljunk el a másik mellől, és figyeljen oda. Bármi mozgás, azonnal szóljon a másiknak, és könnyebben felkészülhetünk egy váratlan támadásra is, vili?
- Igen Ura— Jaj bocsi, akarom mondani asszonyom! – Mondtam neki jelezve, hogy felőlem oké.
- És mindent együtt csinálunk, nincs magánakciózás. Közös erő és munka hozza meg a gyümölcsöt... Tudom, mivel én egy együttesben játszom. – Na ez egyértelmű, hogy egy csapatban kell, így nem lesz talán semmi baj.
- Joey, lehet, hogy nem vagy vele jó viszonyban, de ezúttal hallgass rá.
~ Oké.
- Na, szívesen játszanék nektek útközben egy lassú, csendesebb számot, de semmi értelme bármilyen zajt csapni, ha nem akarjuk magunkra vonni az agresszív emberevő állataink figyelmét. Na de menjünk, ha készen álltok. – Elkezdett valami lassú rockzenét játszani, amíg várt az indulásra.
- Én már készen állok! – Mondtam, miután elővettem a pajzsom és kardomat.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Lizbet on Szomb. Ápr. 27, 2013 11:50 pm

Mindannyian jól kijöttök Moe anyóval, legalábbis nem okoztok neki fejfájást, nem udvariatlanodtok, igaz lehet nem is venné annak, még ha meg is történne. A süteményt is elfogadjátok, kivéve te Mao. Ezen nem sértődik meg, bár látszik az arcán egy kis csalódottság. Miután a teátokat is megkapjátok, belekezd a dolgokba, hogy miért is hívott titeket ide. folyamatosan köhög, ráadásul egyre csúnyábban.
- Óh igazán köszönöm kedveském, hogy így aggódsz értem. Ez a korral jár, minden nyavalyát elkap egy ilyen vénlány, mint én- köhög, jó hosszan, de a kérdésekre megpróbál válaszolni.
- Az erdő közepén kedveskéim –köhög- már mondtam, de nagyjából megjelölöm, hogy mer….- ebben a pillanatban összeesik a néni, hosszú köhögés roham, végül eszméletlenül terül el. A házban a konyhán kívül még van egy nagy nappali és egy nagyobb hálószoba, minek szekrényeiben rengeteg futont találtok és egy kisebb szoba egy apró ággyal, mely valószínűleg Moe-anyóé. A térképeteken nincs bejelölve pontos helyszín, csak egy nagy folt az erdő közepén, ami elég nagy területet foglal magába. A cél úgy ahogy megvan, de az anyó eszméletlen. Mit tesztek?

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Vas. Ápr. 28, 2013 7:03 pm

Rövidke beszélgetés után úgy tűnik, végre megkapjuk a keresett tárgy pontos helyét...
~Épp ideje volt.
...de ebben a pillanatban Moe néninek furcsa rohamai támadnak, és eszméletlenül esik össze.
~Micsoda?! Ilyen nincs is a SAO-ban.
Úgy tűnik mégis van. Na mind egy, most nincs idő ezen töprengeni, sürgősen tenni kell valamit. A házban körbefutva ugyan nem találam semmi nyomravezetőt a keresett cucc hollétét illetően, de van egy két holmi, amivel talán egy kicsit javíthatnának Moe anyó jelenlegi állatotán. Valószínűleg ez már a többieknek is feltűnt.
~Bajos.
Mialatt ezt megállapította, szépen nyugodtan leültem a nappali padlójára, hogy alaposan átgondoljam a dolgokat. Minden lehetséges lehetőséget számba kell venni.
~ Itt valami nem stimmel. A SAO-ban a karakterek, meg az NPC-k nem szoktak csak úgy rohamot kapni. Talán bug...ki kellene jelentkezni, majd újraindí...ja persze, tényleg. Legalább a holmi pontos helyét megmondhatta volna. Pont nem volt rá ideje....pont nem volt. Talán...nem az kizárt...vagy mégis. Hát persze!
- Gyorsan kell cselekednünk!
A rendkívül erős és indulatos szavak ellenére a hangom továbbra is végtelenül nyugodt, és egyhangú volt.
- Ketté kell oszlanunk! A csoport lassabbik fele előremegy, hogy megtisztítsa az erdő közepébe vezető utat. A gyorsabbak addig itt maradnak, és segítenek Moe anyón, ahogy tudnak, majd csatlakoznak a többiekhez.
Addigra számomra egyértelművé vált, vagy legalábbis bíztam elméletem helyességébe. De egy biztos: ebben a világban nincsenek furcsa véletlenek.
- A néni hirtelen rohama valamiképp összefügg azzal a dologgal, amit keresünk. Elég nagy a valószínűsége, hogy azzal a valamivel tudnánk őt felébreszteni. Lehet, hogy ez is a küldetésünk része. Ezek szerint viszont az idő ellenünk dolgozik. Cselekednünk kell, amilyen gyorsan csak tudunk.
Ellenvetést nem tűrtem, értelmes, átgondolt javaslatokat viszont meghallgattam. Más, fölösleges ellenkjezésekre azonban nem szakítottam időt, sőt, keményen leszóltam azt, aki ilyen fölöslegességekkel akarja az időt húzni. Jómagam úgy véltem, hogy a gyorsabb karakterek kategóriába tartozom, tekintettel a becenevemre: "fehér villanás" (bát ez a ruhámon most annyira nem látszik). Ezenfelül finoman megjegyeztem, 2-2 fős részcsapatokra kéne oszolnunk, mert úgy logikus.
- Egy percet sem veszíthetünk!
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Ápr. 29, 2013 10:54 pm

- Óh igazán köszönöm kedveském, hogy így aggódsz értem. Ez a korral jár, minden nyavalyát elkap egy ilyen vénlány, mint én. – Köhögni kezdett, jó hosszan, de a kérdésekre megpróbált válaszolni.
- Az erdő közepén kedveskéim *köhög* már mondtam, de nagyjából megjelölöm, hogy mer...- És ekkor összeesett, majd köhögő rohamot kapott, és elvesztette az eszméletét!
- Jaj Istenem!
- Anyóka! - Rémültem halálra, mert pont az jutott eszembe, amikor a nagymamám beteg lett és meghalt. Óvatosan felkaptam, megkerestem az ágyát, majd letettem oda. Majd rémült tekintettel néztem a többiekre.
- Most mi a fenét csinálunk?? – Látszott rajtam, hogy kiakadtam egy kicsit, de igyekeztem ura lenni magamon.
- Gyorsan kell cselekednünk! – Megszólalt ez a köpenyes taknyos.
- Ketté kell oszlanunk! A csoport lassabbik fele előremegy, hogy megtisztítsa az erdő közepébe vezető utat. A gyorsabbak addig itt maradnak, és segítenek Moe anyón, ahogy tudnak, majd csatlakoznak a többiekhez. – Mégis mit képzel ez magáról?! Clio megmondta, hogy ő a főnök, mert ő legalább nem csak magával tőrödik teljesen, ez meg úgy csinál, mintha isten császár lenne!
- A néni hirtelen rohama valamiképp összefügg azzal a dologgal, amit keresünk. Elég nagy a valószínűsége, hogy azzal a valamivel tudnánk őt felébreszteni. Lehet, hogy ez is a küldetésünk része. Ezek szerint viszont az idő ellenünk dolgozik. Cselekednünk kell, amilyen gyorsan csak tudunk. Egy percet sem veszíthetünk!
- Inkább fogd be! – Kiabáltam rá mérgesen. Most telt be a pohár, hogy ez a helyzetet kihasználva próbálja átvenni a vezetést, mikor azt sem tudja, mi van. – Clio direkt megmondta, hogy te csak ne parancsolgass senkinek, mert rólad üvölt, hogy csak a jutalom érdekel, felőled meg is dögölhetünk mindannyian, és még azt hiszed magadról, hogy mindenkinek parancsolhatsz, mert hú de hasztalanul nagy kardod van! Felőlem agyon is verhetsz, ahogy kinézem belőled, lazán leszúrsz minket! – Majd a lányokhoz fordultam, miközben kezdeményeztem egy party kérvényezést.
- Én megyek előre lányok, és megnézem, mi vár ránk, ha baj van, írok üzenetet! – És amint elfogadták a meghívást, megpróbáltam elindulni feltéve, ha valamelyikük nem fog le, hogy ne egyedül menjek, hanem velük együtt.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Mao on Csüt. Május 02, 2013 1:36 pm

A néni köhögése nem hagyott alább, sőt, egyre rosszabbnak tűnt a helyzet. Nagyon aggódtam... Bár igazából nem is tudtam miért, hiszen valószínűleg ez a néni csak egy adathalmaz. De azért mégis, valahogy magától értetődő volt a segítség szándéka.
- Az erdő közepén kedveskéim –köhögött- már mondtam, de nagyjából megjelölöm, hogy mer….- kezdte el a néni, de mondatát már nem tudta befejezni és a köhögési rohama miatt a földre zuhant. Nagyon megijedtem. A szőke srác rémülten kapta fel a nénit és letette az ágyára. Látszott, hogy már gyakorlata van az ilyesmikben.
< Biztosan a való életben is volt " szerencséje " beteg rokonokhoz. > - futott át az agyamon a gondolat és egyből nagyon elszomorodtam. Arra gondoltam, hogy vajon most mi lehet a családommal, mit csinálhatnak, és hogy egyáltalán még... de elvetettem még annak a gondolatát is.
- Gyorsan kell cselekednünk! - kezdte el a köpenyes fiú, akire annyira kiakadt az elején az a csaj . Azt az ötletet vetette fel, hogy ketté kéne oszlanunk, ami nem tetszett. Volt valami a szavaiban, hogy a néni rohama összefügghet a küldetéssel, de mégsem akartam támogatni ezt az ötletet. Arra gondoltam, hogy talán mégiscsak veszélyes csapdák és erős mobok lehetnek a néni által megjelölt helyen attól függetlenül, hogy az eddigi szörnyek harmatgyengék voltak. Lehetséges, hogy pont arra utazik a hely, hogy a játékosok önbizalma hatalmasat ugorjon majd pont azért bukjanak el.
- Inkább fogd be! - hallgattatta el a másik srác - – Clio direkt megmondta, hogy te csak ne parancsolgass senkinek, mert rólad üvölt, hogy csak a jutalom érdekel, felőled meg is dögölhetünk mindannyian, és még azt hiszed magadról, hogy mindenkinek parancsolhatsz, mert hú de hasztalanul nagy kardod van! Felőlem agyon is verhetsz, ahogy kinézem belőled, lazán leszúrsz minket! - csak lepkézni tudtam.
- Én megyek előre lányok, és megnézem, mi vár ránk, ha baj van, írok üzenetet! - mondta felénk fordulva. Itt telt be a pohár.
- Hé! - próbáltam megfogni a karját, hogy ne tudjon továbbmenni - Komolyan egyikőtök sem tud gondolkodni? Miért akarjátok mindannyian azt, hogy ti legyetek a nagy hősök meg a mit tudjam én micsodák? Logikátlan és butaság, hogy bárki is egyedül menjen, de az sem éppen egy okos ötlet, hogy ketté oszoljunk! Gondolkozzatok már! Attól elvonatkoztatva, hogy az eddigi szörnyek nem voltak hiper erősek, nem lehet, hogy a megjelölt helyen egy vagy több erősebb szörny legyen? Könnyű dobálózni a szavakkal, de majd akkor legyen ekkora önbizalmatok, ha majd ez miatt a rohadt játék miatt soha nem látjátok majd a szeretteiteket! - úgy próbáltam beszélni, hogy mindenki felé forduljak és mindenkinek a szemébe tudjak nézni. Hatalmas gombóc volt a torkomban ezért a szavam itt-ott elcsuklott, a végére pedig már a szemem is könnyes lett az indulatos hangvétel miatt. Lehetséges, hogy túlreagáltam a dolgot, de nem voltam hajlandó ebbe a dologba beleegyezni, ráadásul kis idő alatt apró dolgok miatt ugyan de hatalmas feszültség gyülemlett fel bennem, nem voltam én ehhez hozzászokva.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Lizbet on Kedd Május 07, 2013 6:06 pm

Moe anyó rosszul lett, Joey elvitted az ágyába és lefektetted, szemmel láthatóan nincs jó bőrben, Nehezen kap levegőt, amin csak ront az időről időre előforduló köhögés rohama. Talán tetézi a bajt, hogy veszekedtek, próbál megszólalni, de köhögnie kell, így csak nagy, szomorú szemekkel néz csapatotokra és várja, hogy mire juttok. Gyengének tűnik, nagyon, de ti inkább veszekedtek előtte.

Rendezzétek le egymás között a vitát, beszéljétek meg, hogy mi legyen, merre tovább és hogyan. Clio-t egyenlőre ne számoljátok bele a csapatlétszámba. A küldetéseknél a kérdőjelek eltűnnek és megjelenik az igazi cím, ami a Fiatalság forrása. Ezen kívül pedig még megjelenik két üreg üvegcse, amit elfogadhattok, vagy elutasíthattok.

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő

avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Szer. Május 08, 2013 9:19 am

Moe anyót Joey ellátta, amennyire tudta. Ugyanakkor továbbra sem tudtunk dűlőre jutni, köszönhetően annak, hogy a kedves csapattársaim inkább az érzelmeikre, sem mint az eszükre hallgatnak. Joey-nak valamiért az itt töltött ideje során nem igazán eshetett le, mi is ez a játék valójában: algoritmusok sorozata.
- Ne keverd össze a játékot a valósággal. Itt nem szabad csak úgy nekirohanni az ismeretlennek. Ha azt hiszed, én akarom játszani a főnököt hát tévedsz. De igazad van, engem nem érdekelnek az ostoba részletek, amikkel ez a játék az agyunkat mérgezi. Engem valóban csak a jutalom érdekel. Mert nem akarom, hogy egy program hitesse el velem, hogy ez a valóság!
Hangom továbbra is vészjóslóan nyugodt volt, kicsit baljós, mintha azt mondaná Joeynak, hogy "ne állj az utamba, vagy nagyon megbánod". Mondhatni kemény szavak, ami nyilván Mao-nak is feltűnk már, ugyanis nekiállt az orrunk előtt lelkizni arról, hogy...hát mindenféle fölösleges dologról.
~Hősök!
- Azt hiszed, így logikus. Azt hiszed, így helyes? Azt hiszed, így kell lennie? Komolyan úgy gondolod, azt kéne tenni, ami egyébként logikus. Hát jól figyelt, Mao, mert elmondom: ez a világ nem több, csak programok tö mkelege. Itt minden más, mint a valóságban. Itt az ember kifordul magából, és elveszti minden erényét, ami a való világhoz kötötte. Jegyezd meg, itt minden előre el lett tervezve. Itt csakis egy valami élhet túl: a Hős. A hőst nem játszani kell, valóra váltani.
Hatásos szöveg mi. De csak kiszíneztem egy kicsit a valódi mondandómat: ne add meg magad ennek a világnak. Mindenesetre, én ezzel a vitánkat lezártnak tekintettem, ha esetleg valakinek lenne még valami felesleges mondandója, arra oda se fogom a fejemet fordítani. Apropó, a feladatunk kezd egyértelművé válni. Címe: A fiatalság forrása. Kellékek: két üres üveg, amit azonnal el is fogadok.
~Tehát igazam volt. Valószínűleg be kell mennünk az erdőbe, hogy a célterületen megkeressük a fiatalság forrását, aminek vizét ide tudjuk hozni, hogy meggyógyítsuk vele Moe anyót. Tökéletes. Kétlem, hogy lenne még bármin vitatkoznunk.
Halvány mosolyt erőltettem az arcomra, ami a fekete csuklyám alól olyan látványt nyújtott, mintha a kászás vigyorogna a többiekre. De nem úgy, mintha el akarná vinni őket, hanem mint aki a kis kaszások edzőjeként buzdítja őket, mert tudja, hogy képesek lesznek megcsinálni életük első feladatát: elvinni egy lelket. Borzalmas hasonlat, de remekül leírja a mosolyomat. Egyébként jobb, ha megbecsülitek, mert nagy ritkán szoktam mimikázni, nehogy Kayaba azt gondolja, megadom magam a játéknak.
~Grimaszolni a valóságban kell.
- Ahogy gondoltam. Úgy néz ki, immár egyértelmű a feladatunk. Hallgatok, mondjátok, mikor indulhatunk?
Hangom, akár a méz. Nem akartam annyira direkt lenni, különben az egyik fafej még megsértődik, aztán megint kezdődik minden elölről. Egy rossz szavatok sem lehet ellenem.
~Az előkészületeknek vége. Ideje nekivágni a feladatnak.
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szer. Május 08, 2013 7:53 pm

Az idősebb játékosnőtársam megérdeklődte, hogy melyik számot játszottam a várakozás alatt.
- Ez az együttesem, a Platina Varánuszok egyik számának a... - Itt elakadt a szavam, és ledöbbentem; az anyókára rátört hirtelen a köhögő roham, és összecsuklott. Átrohantam segíteni neki, de Joey már megelőzött. Felkapta a nénit, és berakta az ágyába. Én megőriztem a hidegvérem, de azért aggódtam, de inkább a többiek reakciója miatt. A szöszike már kiakadt (ez látszólag azért nem tűnt fel).
- Szedd össze magad, ostoba lovag! - szóltam rá. - Először is így lett kitalálva a küldi, másrészt meg nem az előbb volt szó arról, hogy induljunk? Megértem az aggodalmad, de hidd el, megcsináljuk a küldetést, és a küldetés végén úgyis minden jobbra fordul, ahogy mindig is minden szerverjátékban. Na menjünk akkor az erdőbe, ha hamar le akarjuk tudni ezt a játékot.
De persze nem tudtunk végre indulni, mert a köpenyes kisköcsögnek megint pofázhatnékja volt, amit persze se Joey, se az idősebb csaj nem hagyott annyiban. A srácok elkezdtek veszekedni, mire Mao végül kiosztotta őket rendesen. Noha egy részét még nekem is megcímezte. Inkább nem szóltam semmit, de azért, mert Maonak igaza volt.
Aztán megint be nem állt a pofája a hülyegyereknek, míg végül kihúztam a kaszámat a basszusgitáromból, és a lehető legsátánibb, legsötétebb, legtiszteletparancsolóbb módon a földbe ütöttem a nyele legalját, és a tekintetem a szemüvegem mögül szinte villámokat szórt.
- Kussoljál végre, te köpenyes szarházi, vagy esküszöm szétszedlek a kaszámmal! Különben is kár lenne érted, mert egyelőre szükségünk van rád... szóval ha nem akarod magadra haragítani a banda háromnegyedét, azt ajánlom, inkább húzd meg magad, és hallgass a józan észre, azaz rám és a nagylányra. És nem akarlak megbántani, de itt senki se hülye, és mindenki jól tudja, hogy ez csak egy kibaszott játék. Szerinted miért is vállaltuk be ezt a küldit, realista pöcs? Hadd gondolkozzam... ugyanazért, amiért te is. A nagylánynak igaza van, itt nem hősködésről és további felesleges pofázásról van szó, hanem arról, hogy bizonyos módszerekkel túléljünk egy halálos szerverjátékot, amit egy félőrült talált ki. Senki nem válik csoportokra, és úgy lesz, ahogy én mondtam: együtt maradunk, és odafigyelünk a másikra. De ha te inkább különködni akarsz, akkor kapsz egy választási lehetőséget. Vagy együtt maradunk és megtanulsz csapatmunkában dolgozni, vagy szépen elhúzol innen a kibaszott "logikáiddal", mint a vadlibák. Jobb is lenne az utóbbi, mert csak szítod köztünk a viszályt. Ha inkább az előbbi mellett döntesz, akkor fogadd meg az aprócska tanácsot: hallgatni arany. De ha annyira el akarsz szakadni, akkor menj csak, de egyedül. Esetleg valakinek van még közbeszólása, hölgyem és uram?
Remélem senki se pofázik vissza, mert nagyon elegem volt a balhézásból, és ha még egy szót mer szólni a tény ellen a köpenyes pöcs, úgy seggbe rúgom, hogy átmegy Nills Holgersonba, és repül, mint a vadlibák. Nem félek ám az ilyen nagyképű különcködőktől, és szíves örömest elfogadom a kihívást.
- Na rendben, srácok, ezt már jobban szeretem. Indulás! Joey, mondtad, hogy előre mész... hát akkor menj. Ti is induljatok utána, majd én fedezlek titeket hátulról. És ne feledjétek, annál a tervnél maradunk, amit megmondtam nektek, így senkinek se esik baja.
Így is lett. Ahogy elindul végre valahára a banda az erdőbe, én is elindulok, és ahogy ígértem, hátulról fedezem őket. A köpenyeskénknek semmit nem engedek, ha netán mégis úgy döntött, hogy velünk marad, és nem kekeckedik velünk tovább. Nem hagyom, hogy elcsessze nekünk az általam megrendezett harmónikus csapatmunkát, vagy magánakciózzon, vagy megpróbálja átvenni a helyem, azaz a hátulról fedezést. Nem bízom benne, és folyamatosan rajta is tartottam a szemem. Meg a minket körülvevő erdőt. Folyamatosan fedeztem a hátunkat, és figyeltem hátra és oldalra is. Minden neszre felfigyeltem. Kezemben készenlétben tartottam a kipattintott hosszú éles kaszámat. Jó lenne végre ezzel a "kicsikével" elvágni valakinek a torkát, vagy kioperálni belőle a beleit.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Mao on Csüt. Május 09, 2013 4:04 pm

Én nem akartam sem támadó jellegű lenni, sem megsérteni senkit, de betelt a pohár a köpenyes sráccal kapcsolatban. Nekem próbált okoskodni és megmagyarázni, hogy az nem úgy van, meg nem is blablabla, nem érdekelt mit mond, biztos voltam benne, hogy igazam van. Már éppen vissza próbáltam volna vágni, amikor Clio helyettem is kiosztotta a srácot. Teljes mértékben igaza volt! Első ránézésre furcsának tartottam a csajt, de rájöttem, hogy tök jófej és jól látja a dolgokat, nem úgy, mint az a beszűkült látókörű kardos fickó. Kicsit ugyan sajnáltam, hogy mindenki rá haragszik és őt szidja meg, de könyörgöm, ő provokálta ki magának és úgy gondoltam nem fogom megvédeni, úgyis meg tudja magát is, ha akarja amilyen nagy a szája. Azonban már elegem volt a vitából és Moe anyó állapotára is gondolnom kellett, hiszen mi van, ha időre megy a quest? Mindeközben a küldi neve megváltozott, s immár "A fiatalság forrása"-ként tündökölve felajánlott 2 üres üvegcsét, amiket el is fogadtam. Ekkor már biztos voltam benne, hogy valami gyógyírt kell felkutatnunk. A küldetés sikerének érdekében már nagyon vártam, hogy abbamaradjon a marakodás és Clio szavai szinte megváltásként hatottak rám :
- Na rendben, srácok, ezt már jobban szeretem. Indulás! Joey, mondtad, hogy előre mész... hát akkor menj. Ti is induljatok utána, majd én fedezlek titeket hátulról. És ne feledjétek, annál a tervnél maradunk, amit megmondtam nektek, így senkinek se esik baja. - mondta, mire én csak hevesen bólogattam és már mentem is kifelé az ajtón sürgetve a többieket arra, hogy ők is jöjjenek, ha már nem tették meg addig azt. Azért arra még kíváncsi voltam, hogy a köpenyes mit fog válaszolni Clio egyszerű, kétlehetőséges eldöntendő kérdésére, de azt nem figyelembe véve indult el a banda. Végül is így volt a jó, végre valahára elindulhattunk, és én nem ellenkeztem. Enigmát megkértem, hogy figyelje a körülöttünk baljósan elhelyezkedő erdőt és ha bármit lát, jelezze. Köztudott, hogy a kígyók hőérzékeléssel látnak. Ugyan nem tudtam, hogy a játékban is így van -e ez programozva, plusz egy szempár sosem árthat. Én is résen voltam és késemet a kezembe tartva mentem a többiek után, hogy tegyünk végre valamit Moe anyó ügyében.


A hozzászólást Mao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 09, 2013 5:11 pm-kor.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Május 09, 2013 4:33 pm

Ekkor az idősebb hölgy megraragadott a karomnál fogva, így majdnem estem is egy nagyot.
- Mi történt most meg?? – Kérdeztem ijedten.
- Komolyan egyikőtök sem tud gondolkodni? Miért akarjátok mindannyian azt, hogy ti legyetek a nagy hősök meg a mit tudjam én micsodák? Logikátlan és butaság, hogy bárki is egyedül menjen, de az sem éppen egy okos ötlet, hogy kettéoszoljunk! Gondolkozzatok már! Attól elvonatkoztatva, hogy az eddigi szörnyek nem voltak hiper erősek, nem lehet, hogy a megjelölt helyen egy vagy több erősebb szörny legyen? Könnyű dobálózni a szavakkal, de majd akkor legyen ekkora önbizalmatok, ha majd ez miatt a rohadt játék miatt soha nem látjátok majd a szeretteiteket! – Itt kicsit elszégyelltem magamat, mert igaza volt, de nagyon.
- Ne haragudjon… - Mormoltam halkan neki.
- Szedd össze magad, ostoba lovag! - Szólt rám Clio is. - Először is így lett kitalálva a küldi, másrészt meg nem az előbb volt szó arról, hogy induljunk? Megértem az aggodalmad, de hidd el, megcsináljuk a küldetést, és a küldetés végén úgyis minden jobbra fordul, ahogy mindig is minden szerverjátékban. Na menjünk akkor az erdőbe, ha hamar le akarjuk tudni ezt a játékot. – Ez kicsit vigasztalt, végül is igaza volt. Bezzeg a Köpenyes megint neki állt okoskodni, hogy ez csak egy játék meg blablabla… Olyan a hangja komolyan mondom, mint egy rossz fűnyírónak, amit kavicsos úton vezetnek bekapcsolva…
- Egyszer ez lesz a veszte… - jegyezte meg láthatatlan barátom. És megszólalt Clio. Úgy, de úgy kiosztotta, hogy csak pislogtam!
- Ez az Clio, szép volt! – Dicsértem meg. És Ekkor Clio közölte, hogy menjek előre, ha annyira akartam. Ilyenkor megijedtem volna, de ezúttal nem ez történt. Már csak a nénike miatt sem, aki végig szomorúan nézett ránk.
- Ne aggódjon Moe anyó, elhozzuk a cuccot magának. – Mondtam neki kedvesen. És megváltozott a küldetés címe: a fiatalság forrása. És kellékként két üres üvegcse jelent meg. (Ha 2-2 jut mindenkinek) Eltettem mindkettőt, és elfogadtam a küldetést.
- Akkor induljunk lányok és srác! – Indultam el… és PLACSS! Bravó, sikerült a tóba esnem, amint kiértem…
- Öhm… Gyakorlat volt! – Vágtam ki magamat rögtön, és jöttem ki a vízből.
- Persze Joey. Úszó gyakorlat, fogadjunk. – kuncogott magában „BH”.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Május 13, 2013 4:09 pm

Az úgynevezett veszekedésetek elharapódzott egy kicsit. Nem találjátok az összhangot, vagyis nem mindenki közületek. ennek ellenére úgy tűnik, hogy mégis csak juttok valamilyen döntésre, hogy hogyan tovább. Sajnálatos módon Moe anyó, ezt már nem látja, mert eszméletét veszti, csináljatok akármit, nem ébred fel, még akkor sem, ha közületek valaki arra vetemedne, hogy fellocsolja szegény, öreg, beteges nénit. Az üvegeket mind elfogadtátok, és már tudjátok a quest nevét is, azonban ez még nem minden. Megjelenik valami közvetlenül az élet csíkotok mellet. Egy óra, ami visszafelé számol. Vajon ez mit jelenthet? Rosszat, vagy jót? Egyelőre nem tudni, hát találgassatok.

Az erdőbe belépve semmi szokatlannal nem találkoztok, még mobokkal sem. Fura zajokat hallotok, mély hörgéseket, néha láttok egy-egy vérben forgó szempárt, ami pár pillanat alatt el is tűnik, az árnyékok néha életre kelnek, mozognak, mintha csak képzelődnétek, vagy tényleg képzelődtök? Ahogy haladtok egyre beljebb, egyre sűrűbb lesz a növényzet, egyre sötétebb lesz. Mobnak nyoma nincs, és elértek egy tisztáshoz, ahonnan két ösvény indul ki. Az egyik jobba megy Észak-kelet felé, míg a másik balra, Dél, nyugat felé. Két ösvény, két út, előttetek meg sűrű erdő. Mehettek akármerre, választhatjátok az ösvények egyikét, vagy a nehezebben járható részt is. rajtatok áll.

02:47


>> Mindenki a postja végén írja fel a pontjait egy spoilerben, köszönöm! ^^

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő

avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Tsubasa Norika on Hétf. Május 13, 2013 8:24 pm

Végre mindenki befogta a száját. Ezzel a veszekedéssel csak annyit értünk el, hogy az időnket vesztegeljük egy olyan kis köcsög miatt, mint ez a köpenyeske itt. Szegény öregasszonyka már KO, és ha nem sietünk a Fiatalság Forrásához, "elpatkol" nekünk, és lőttek a küldetésnek, főleg a jutalomnak. Csak annyit tehetünk, hogy elfogadjuk a 2-2 üvegcsét, és megyünk, amilyen gyorsan lehet. Végül is jól mondták: időre megy a játék. Az életsávunk mellett meg is jelent egy óra, ami visszafelé kezdett számolni. Nem tudom, mennyi idő ment el ebből a vitára, de az biztos, hogy ezért van kit okolni.
- Na látod, kispöcs, ha nem kezdesz okoskodni és visszapofázni, már rég félúton lennénk. - tettem meg a szigorú megjegyzést a nyomorult felé, aztán mentünk is az útra. Én fedezem a csapatot hátulról, csak harci értelemben. Ahogy Joey megindult, egyből megismerkedett a tóval - méghozzá egészen közelről.
- Öhm... Gyakorlat volt! - mentegetőzött, ámde nagyon egyértelmű volt, hogy mi történt igazából.
- Szöszi, most nincs időnk pancsolni! Indulás! Te vezeted a sort! - szóltam rá türelmetlenül. Nem azért, mert mintha barátok lennénk, hanem azért is, mert az idő sürget minket. Szó szerint. Nekem meg kell az az xp és jutalom.
Szóval így mentünk az erdőben. Eddig semmi különös nem történt, és nyugalommal mentünk tovább. Itt-ott horrorfilmbe illő vörös szempárokat is véltünk felfedezni a bokrok és a fák között, meg az árnyékaikban, aztán el is tűnnek. Jól láttam, hogy mozog egy-egy árnyék? Csak hallucinálok? Le kell vennem éjszakára a napszemcsimet... és le is kaptam magamről.
Az erdő besűrűsödik, ahogy beljebb mentünk, majd meg kellett állnunk egy tisztásnál. Innen két ösvény vezetett. Időnk nincs filózni rajta, hogy merre tovább, mert nincs időnk ilyen cseprő dolgokra.
- Tökmindegy nekem. - mondtam. - Döntsétek ti el, merre, mert szerintem úgyis a cél irányába fogunk érni, csak haladjunk már.
Remélem, nem középúton akar menni a csapat. Mondjuk, a köpenyeskéért nem is lenne nagy kár, ha ő arra akarna menni "útrövidítés" céljából, de öngyilkosság lenne a két út között elmenni. Csak válasszanak a többiek egy utat, és menjünk... ha megint balhé kezdődik, tuti, hogy megskalpolom a kaszámmal az illetőt, aki kezdte.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Szer. Május 15, 2013 4:16 pm

Csak ballagok a kijelölt ösvényen, együtt a többi játékossal, akikkel végre valahára nekivághattunk a küldetésünknek. Köztünk lefolyó vita elég érdekesen ért véget. A Clio nevű lány elég fenyegetően fejezte ki nem tetszését a vita iránt, amit igazából ő kezdeményezett. Kis visszaemlékezés veszi most kezdetét:
A lány a gitárjához nyúlt.
~Nicsak, csak nem hegedülni akar?
Majd megmutatta nekem a fegyverét
~ Hogy lehet? Csak nem...egy kezdő kasza. Igen, biztos. Szóval ez a lány...vagy talán a többi játékos is. Tehát Maduva igazat mondott. Hm, sose gondoltam volna, hogy igaz.
Visszaemlékezés vége, kezdetét veszi egy másik, ahogy ott sétéltam a többi játékossal az úton.
~ Nem értem. Pedig azt hittem az egész csak mesebeszéd.
Gondolatban valahol a Kezdetek Városának egyik félreeső fogadójába léptem be éppen. Érkezésem nem keltett nagy feltűnést, hála a szokásos fekete ruházatomnak. Leültem az egyik ssarokbeli asztalhoz, amit a szürkületi sötétség szinte teljesen eltakart. Úgy tűnt egyedül voltam...de ez korántsem igaz. Ott volt mellettem egy szintén fekete köpenyes alak.
- Rég nem láttalak, Zakuro-sama. Már azt reméltem, el sem jössz.- szólt hozzám a másik alak.
- Ostoba kérdés. Tudod, hogy sosem halasztok el találkozókat. Viszont, ahogy hallottam, te még mindig túl korán érkezel meg mindenhova, Maduva-san
- A félelem a késéstől, bizony még mindig üldöz néhanapján.
- A félelem emberi érzelem, azzal pedig itt semmire sem mész. Na mondd, mit sikerült megtudnod.
- Úgy tűnik, a pletykák igazak.
- Tehát már nem vagyunk egyedül.
- Pontosan. Valóban léteznek a "második hullám"-beli játékosok. A hajdani reményvesztett játékosok, akik hosszú idő múlván újra játékba kezdtek. Most ők alkotnak egy kisebb csoportot az aktív játékosokon belül.
- Valóban. Jó hallani, hogy végre vannak hozzánk hasonló játéksok.
- Ne gondolj előre. Ezek a játékosok teljesen mások. Többségüknek as bezárás után hatalmas lelki traumár kellett átélniük. Egymás hatására kezdték újra a játékot, s pont emiatt sokkal inkább az érzelmeik vezérlik őket, semmint az eszük.
- Olyan nosztalgikus a hangod. Ha jól emlékszem, hajdan te is ilyen voltál. Na mindegy, mond meg, hogy lehet, hogy én ebből semmit sem érzékeltem.
- Te már a hullám előtt újrakezdted a játékot. Azonkívül, te nem fecsérelted el az időt sopákodással. Egyébként tudhatnád, hogy mostmár "logikus" játékos vagyok. Te tettél olyanná, Zakuro-sama.
- És ez mentett meg a haláltól. Rendben van, egyelőre ennyi elég lesz. Ha viszont tényleg igaz amit mondassz, a fejlődésem üteme, most dinamikusan felgyorsulhat.
Köszönés nélkül, észrevétlenül távoztam. Az informátorom a hátsó ajtón távozott.
~Tehát ők is második hullámbeli játékosok. Érdekes. Nem gondoltam volna, hogy igaz amit az a hülye informátor mondott.
Nem gondoltam volna.
A csapat egy kereszteződéshez ért. Két út vezetett ellenkező irányba.
- Amondó vagyok, hogy induljunk el az erdőben, keresztül kasul, egyenesen a CÉLPONT FELÉ.

Spoiler:
Élet: 4 (+3)
Fegyverkezelés: 2 (+2)
Erő: 2
Kitartás: 1 (+1)
Gyorsaság: 3 (+1)
Speciális képesség: 3 (+3)


A hozzászólást Ichiga Zakuro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 18, 2013 8:02 pm-kor.
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Május 17, 2013 4:23 pm

Végre elindultunk, ugyanis az idő is elkezdett fogyni, mivel, mint kiderült, ez egy időre menő Küldetés volt. Miután kimásztam a tóból nehezen, mentem előre. Előtte megjegyezte Clio a köcsögnek, hogy ha nem kezdett volna-e okoskodni és visszapofázni, félúton lehetnénk már. Igaza is volt. Már rég félúton lennénk, ha ez a nyomorult féreg nem játszaná meg a „nagymenőt, aki arra szülelett, hogy másokat vezessen”. -.- Ahogy beléptünk az erdőben, semmi szokatlan nem volt, mob sem. Az összes dolog, ami volt, azok az alábbiak voltak: morgások, mély hörgések, vérben forgó szempárak, amit pillanatok alatt eltűntek, és hallucinálok, vagy az árnyékok tényleg életre keltek?o.o Hmm, lehet. Sőt, biztos. De ahogy mentünk beljebb, egyre sűrűbb és sötétebb lett az erdő. Még mindig nem volt mob, ehelyett egy tisztásra értünk, ahol két út volt: egyik jobbra, Észak-kelet felé ment, a másik balra, Dél-nyugat felé. Előttünk meg a naaaaaaagy sűrű! Hátranéztem, hogy nekik mi a véleményük. Clio megmosta kezeit, döntsünk mi. Mr. Köpenyes kijelentette, hogy menjünk a sűrűben, „egyenesen a célpont felé”.
- Hogyisne! Hogy vagy egy erős Mob vagy egy csapda köszönjön nekünk, mi?! – Kérdeztem tőle. Majd visszanéztem az útra. Előbb jobbra, aztán balra. Kétszer megtettem ezt másodpercek alatt, majd visszanéztem rájuk.
- Szerintem jobbra. – Megvártam, mit szólnak ehhez.
- Én sem nagyon mennék a sűrűben. Több idő telne el vele, és ki tudja, mi van ott bent a sűrűn kívül. – Jegyezte meg „BH” is, és még egy okot kaptam arra, hogy véletlenül se a sűrűbe menjünk. Mert „BH” gyanakodásai általában beigazolódnak. Igaz, párszor tévedett, de nem árt, ha az ember óvatos ebben a játékban!


// most csak egy alternatív verzió jön arra az esetre, ha esetleg nincs egyetértés köztünk!//

- Van egy ötletem! – Kiáltottam, mielőtt vita lesz, majd előkaptam egy érmét a zsebemből. – Döntsön a sors! Ha Fej, balra, megyünk, ha Írás, jobbra megyünk, ha élre áll valami csoda folytán, a sűrűben megyünk! - És feldobtam az érmét, ahogyan kel, majd mikor leesett, ránéztem, mi jött ki…

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Mao on Csüt. Május 23, 2013 2:02 pm

// Bocsi a késésért! //
Miután végre mindenkinek sikerült elcsendesednie elindultunk az ösvényen, ám valami furcsát vettünk észre. Valami volt az életcsíkunk mellett... Talán egy óra? Mindegy is mi volt, a lényeg, hogy visszafelé számolta az időt.
< Talán egy bomba vagy csapda van elrejtve valahol? > - futott át a fejemen a merész gondolat, melyet lehetséges magyarázatnak véltem ahogy azt is, amit korábban felvetettem miszerint a küldetés időre megy és ha sokat totojázunk akár el is veszíthetjük. Az erdőben akárhogyan is kutattam bárminemű furcsaság után még csak veszély jelét sem voltam képes felfedezni.
< Aha.. Jó kis figyelemelterelés! > Mindenesetre továbbra is figyeltem annak ellenére, hogy csak felesleges önfárasztásnak tűnt. Azonban furcsa zajokat lehetett hallani melyek bizarr kíváncsiságot keltettek bennem. Jah, és a vörösen villódzó szempárok.. Bár képzelődésre fogtam a dolgot felállt tőle a hátamon a szőr. Ahogy haladtunk beljebb egyre csak sűrűbb lett a nem túl bizalomgerjesztő növényzet, melyben bármiféle szörnyeteg bujkálhatott.. legalábbis én így gondoltam. Nemsokára kereszteződéshez értünk. Ilyen utakkal már annyiszor volt dolgom ebben a játékban...
- Na nee.. Már megint? - sóhajtottam mikor a tisztásra érve megláttam, hogy az ösvény többfelé oszlott. Clio nem foglalt álláspontot az ügyben, neki tökmindegy volt, hogy merre megyünk, amin mellesleg kissé meglepődtem, de nem firtattam a dolgot. Az a köpenyes srác viszont azt javasolta, hogy keresztül - kasul vágjunk az erdőn.
< Mi a fene van ezzel? > Nem akartam elhinni, hogy az utat a sűrű növényzetben akarja folytatni. Ott, ahol pont a legerősebb és legalantasabb fajta szörnyek szoktak bujkálni? Bár benne volt a pakliban, hogy ez is csak félrevezetés és tényleg arra kéne mennünk, amerre a köpenyes mondta. Már majdnem megfőtt az agyam a nagy gondolkodásban mikor Joey felvetette, hogy menjünk jobbra. Hát én eredetileg balra akartam menni - vagyis nem is tudom merre, csak elsőre az agyam azt súgta: balra - de nem akartam megint feszültséget. Végülis a többség dönt, nem? Szóval ezen az alapon megszólaltam:
- Szerintem is jobbra..
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Lizbet on Vas. Május 26, 2013 1:15 pm

2:25

A csapatotokban még mindig nincs nagy egyetértés, de már határozottan jobb, int volt. Már csak egyikőtök van más véleményen, mint a többi. Ti hárman a jobb oldali ösvény mellett szavaztok és el is indultok arra. Zakuro eldöntheted, hogy velük tartasz, vagy mész a saját fejed után, neked kell dönteni. Esetleg még tanakodhattok ezen egy picit, csak ne feledjétek, hogy az idő sürget benneteket, ha valóban van annak az órának egyáltalán jelentősége.
Ha elindultok jobbra, akkor könnyű utatok van, nem támad rátok se mob, se semmi más, ami talán egy kissé furcsa, vagy mégsem? Ki tudja? Mindenesetre tovább kísértenek titeket a azok az elő-elővillanó vörösen izzó szempárok, és hangok is erősödnek. Mocorgások a bokrokban, de mikor tekinteteket odafordítjátok, nem láttok semmit, csak a levelek, bokrok mozgását, ami azt is jelezheti, hogy volt ott valami, valaki. Az ösvény, melyen haladtok egyre szűkebb lesz, benőtte a sűrű növényzet. Indák lógnak le és megnehezítik a látást. A talaj is egyre ingoványosabb, ha nem figyeltek oda csúnya hasra esés is lehet belőle. A térképre rápillantva láthatjátok, hogy még mindig a zöld zónán belül vagytok, ahol a keresett valaminek lennie kell. Az ösvény már nem is nevezhető ösvénynek, a látási viszonyok sem a legjobbak, hála a sötétségnek, de ennek ellenére megérkeztek egy kisebb tisztásra, amit sziklafal vesz körbe, melyet benőttek az indák és egyén növények. Ennyit láttok, lehet, hogy zsákutcába futottatok?

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A fiatalság forrása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.