[Küldetés] ???

Go down

default [Küldetés] ???

Témanyitás by Lizbet on Szer. Ápr. 24, 2013 12:50 am

Napotok nyugodtan telik, semmi esemény, legalábbis ami említésre méltó lenne. Csak a szokásos üzletelések, társalgások, toborzások, ez itt már mind átlagos. Egész napotok így telik. Töltsétek el kedvetek szerint, vadásszatok gyenge mobokra, vagy párbajozzatok, pihenjetek, lényegtelen, a nap eltelik. Estefelé, hét-nyolc óra között mindannyian kaptok egy quest felkérést. Érdekes, mert legyetek akárhol, nem vettetek fel küldetést. Név nincs, igazából semmi sem, csupán kérdőjelek. Két dolgot tehettek, vagy elfogadjátok, vagy elutasítjátok. A ti dolgotok, ne másé.

Résztvevők:
    - Clio Chronos
    - Ichiga Zakuro
    - Mao
    - Dame Plainhill


Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő


A hozzászólást Lizbet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 12, 2013 8:49 pm-kor.
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Szer. Ápr. 24, 2013 8:05 pm

Ma valahogy nehezemre esett felkelni, bár mondanom sem kell, valami utolsó fogadóban lévő ágyon lustálkodni gyakorlatilag olyan, mintha az ember egy szál érdes deszkán pihenné ki a nap fáradalmait. Hogy én hogyan tudtam délelőtt tizenegy- ig abban a kényelmetlen vacakban lustálkodni, arra máig nem jöttem rá, de hát valahogy összejött.
~Lassan vennem kéne már egy saját házat.
Mindenesetre mégsem maradhattam egész nap ágyban, mivel valahogy ki kellene jutnom ebből a fránya játékból, és hát az ember a heverészéssel nem jut sokkal előbbre. Úgy döntöttem a mai napot egy kis farmolással töltöm, hogy összeszedjek egy kis pénzt a napi betevőre, meg persze a szállásra. Mondanom sem kell, nem telt valami izgalmasan a meló, tekintettel arra, hogy a low-mobok öldöklése közben nem valami nagy az esélye annak, hogy az ember egy epikus tárgyba, vagy esetleg küldetésbe botlana.
~De legalább könnyű a munka.
Hazafele menet voltam, éppen hoztam el a kardomat a helyi kovácstól, amikor is valahogy megjelent az orrom előtt egy küldetésjelző. Néztem jobbra balra, hátha megtalálom a fura küldetés forrását, de sehol nem találtam semmit, ami erre utalt volna. Az efféle feladatokról már hallottam egyet s mást.
~Azt híresztelik, nagyot lehet velük nyerni....de nagy a bukás esélye is.
*Igazából ma már nagyon nem akartam semmit se csinálni, de hát ha egyszer az orrom elé tárulkozik egy ilyen csak úgy magától, hát nincs mit tenni. Szépen megnyomtam az elfogad parancsot....
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Dame Plainhill on Szer. Május 01, 2013 1:14 pm

A tökéletesség legtökéletesebb megnyilvánulása, hogy a tökéletes is képes legyen tökéletlenként viselkedni, s esetenként boldogulni is. Az indokok változtak, a motiváció pedig még egy önállóan személytelen személy számára is lehetett egy másik személy, vagy kettő. A humbugokat félresöpörve, a lovag kaszt még nem kezdett el gyökeresen is hódítani a női játékosok között, s hiába voltak néhány, a többség számára inkább a kardforgatók jelentették az önkifejezés eredeti, macsó csajos módját. Azonban nem mindenki gondolkodott hasonlóan, sőt, talán olyannyira szövevényesen sem, mint ahogy ő.
Dame Plainhill egy egyszerű karakter egyszerű (ám bizonyos szempontból rafinált) neve volt, de a mögötte bújó elme igencsak bonyolult lény, ki még azt is képes volt kétségbe vonni, hogy érzett egyáltalán bármit is.
Bárhogy is volt azonban, ez a lovag bizony az Aincradi többi játékos életét élte, még ha egy enigma is volt, ki alig néhány napja jelentkezett be a Főtéren, s már ment is céltudatosan a dolgára, mint aki nem most járt ott először. És nem is, ahogy ott sem, ahol éppen a barlangok köves padlóját rótta.
Ismerős hely volt, számára fontosnak vélt események történtek itt, sok mindenen gyökeresen változtató események, például ami a szemléletét is illette bizonyos játékostársak irányában. Komoly szándékai nem voltak idelent, nem voltak mobok, a csapdákat is kikerülte, inkább az éterben latolgatta, mit is lehetne tenni az ügye, számtalan ügye érdekében. Biztonságban volt, mint mindig, de nem attól, hogy valamibe belerángassák alkalmanként. Így is pattant fel egy küldetés a semmiből, melyet már csak azért is elfogadott reflexszerűen, mert az idő megérett arra, hogy egy vérbeli játékosként tekintsen valamire, s megpróbáljon lassabban gondolkodni, legalábbis, eljátssza azt.

_________________
avatar
Dame Plainhill
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2013. Apr. 13.
Tartózkodási hely : 01

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
70/100  (70/100)
Céh: Perfecto Records

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Mao on Csüt. Május 02, 2013 1:46 pm

A napom ismét csak a szokásos dolgokkal telt. Körülnéztem a piacon és egy-két boltba is betértem, de igazából semmi lényegeset nem találtam, pedig igazán szerettem volna valami hasznosat szerezni olcsón. Sőt, az egyik boltban még egy kellemetlen dolog is történt, amikor is félreolvastam az egyik kés árát és rossz mennyiséget ütöttem be a kereskedőablakba, és azt hitték, át akarom őket verni. Nagyon égő volt.. Azt hiszem oda sem fogok többet menni. ( Ha mégis megpróbálkoznék vele valószínűleg páros lábbal hajítanának onnan kifelé ) A nézegetésen kívül nem sok mást csináltam, csak pihentem, már ha az egyáltalán mondható valaminek. Az egész délutánomat a fogadó falának bámulásával töltöttem miközben elmélyültem gondolataimban. Már sötétedett, olyan fél nyolc lehetett amikor egy küldetés felkérést kaptam. Ez szokatlan volt számomra, nem csak azért, mert csak kérdőjelek voltak a quest neve helyén, hanem azért is, mert nem szoktam csak úgy felkéréseket kapni.
< Már megint kérdőjelek? > Sőt, addig még soha nem kaptam. Meglepődve próbáltam megnyitni , de üres volt, azonban a választási lehetőségek adok voltak : Elfogadás - Elutasítás. Egyszer volt már egy ehhez hasonló küldetésem, azonban abban legalább voltak információk. Nem voltam benne biztos, hogy azért nincs neve mert olyan könnyű, sőt pont hogy az ellenkezőjét gondoltam. De azért mégicsak bennem volt az a furcsa érzés, hogy ezt muszáj kipróbálnom. Sokat hezitáltam, de végül bátortalanul az elfogadásra nyomtam miután kikértem Enigma véleményét is aki hevesen tiltakozott az ellen, hogy elutasítsuk. Bár mit is várhattam volna egy olyan pettől, aki imádja a harcokat?
- Lássuk mi lesz ebből ..- mondtam közben nagyot sóhajtva.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Lizbet on Kedd Május 07, 2013 6:25 pm

A küldetés ablakocska hírtelen előugrott a semmiből és ti kisebb nagyobb mérlegelés után el is fogadjátok azt. Abban a pillanatban, hogy rányomtok a gombra, egy kék kis szárnyas jelenik meg előttetek, ez a név áll fölötte: Chibico. Kérdőn néz rátok, hogy vajon hol lehet, ti kik vagytok, mit akartok, majd befut valami mögé, ami a közeletekben van és onnan fél szemmel leskelődik rátok, meg van rémülve szegényke.

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Szer. Május 08, 2013 6:30 pm

/Ezúton szeretném megkérdezni, hogy ez itt küldetés, vagy event?/

küldetés elfogadása után rögtön megjelenik előttem egy félős természetűre beprogramozott tü
Tündérke, aki rögvest egy közeli hordó mögé rejtőzik előlem.
~Hm, talán egy küldetéssegítő program NPC-je. Nem láttam ilyen már nagyon régóta.
Az efféle programok más MMo-kban is eléggé ritkák.
~Vagy lejhet, hogy a küldetés objektuma. Na mindegy. Emberinek van beprogramozva, nyilván össze kell haverkodni vele, hogy utána segítsen.
Lassan odaballagtam a hordómhoz. Igyekeztem vidám arcot vágni, mert bár rajtam van a csuklyám, a rendszer nyilván érzékeli a mimikámat, ebből kifolyólag pedig a kis tündérke is tudja, milyen az ábrázatom. Finom, barátságos hangon szóltam hozzá.
- Szia, a nevem Zakuro! Téged hogy hívnak?
Fölösleges kérdés. Ott van a neve a feje fölött. Ugyanakkor ezzel kifejezhetem baráti szándékaimat. Na de, akár fele nekem, akár nem, megkérdezem tőle.
- Na és mond csak: mi járatban vagy errefelé. Tudnék esetleg valamiben segíteni.
Tökéletes. Nyilván be lett rendesen programozva, és ha azt kérdeztem volna tőle, miért generálta le a rendszer, csak játszotta volna az ártatlant. Így viszont talán képes leszek belőle kiszedni egy két dolgot, hacsak a nyájas beszédemről nem valami utcai pedofil jut neki eszébe. Az nem lenne túl poén.


A hozzászólást Ichiga Zakuro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 10, 2013 7:15 am-kor.
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Mao on Csüt. Május 09, 2013 5:38 pm

Nos, miután rákattintottam az elfogadás gomra, lehunytam a szemem, hátha valami drasztikus dolog történik és mondjuk a kalahári sivatagban találom magam. Ám mikor ismét kinyitottam azt, semmi olyasmi dolog nem történt, ami hirtelen végigfutott az agyamon, hanem egy még meglepőbb, váratlan esemény vette színterét. Még csak félig mertem kinyitni szemeimet, így hunyorogva csak egy kék foltot láttam változásként abból, ami eddig volt előttem. Riadtan, hirtelen nyitottam ki teljesen mindkét pupillámat jó tágra. Egy.. kékszínű, szárnyas valami - valószínűleg madár - volt előttem. A nagy - nagy semmiből. Nem kelhetett ki tojásból, mert azt nyilván láttam volna és azt sem vettem észre, hogy iderepült volna. Bár hogy láthattam volna, ha csukva volt a szemem? Na mindegy. Szóval ott volt az a kék tollaska. Buksija fölött a rendszer valószínűleg a nevét jelezte : Chibico. Még magamhoz sem tértem amikor Enigma ágaskodva próbálta szegény halálra rémült jószágot bekapni.
- Hé! Hé! - csapkodtam petem orrára riadtan, aki erre nagyokat pislogott. Nem értette a helyzetet, és ez látszott rajta. Felé fordultam, méghozzá úgy, hogy közé és Chibico közé álltam.
- Nem szabad mindent megenni, azt hittem ezt már megbeszéltük! Ez a kék valami.. nos, chibico valószínűleg nem véletlenül jelent meg itt! Ugye, kis szárnyaska? - fordultam meg, de ekkor már nem ott volt , hanem egy közeli fa mögött rejtőzött reszketve.
-Fúú... - morogtam Enigmára mutatóujjamat előre - hátra mozgatva, így jeleztem, hogy rosszat csinált.
- Hé, kis szárnyas izé - próbáltam úgy megközelíteni, hogy ne ijesszem meg még jobban. Óvatos léptekkel, vigyázva arra, hogy ne tegyek hirtelen lépéseket indultam meg felé.
- Őő.. Chibico, igaz? A nevem Mao, és az a faragatlan csúnya - rossz kígyó ott igazából nem is akart bántani, csak kíváncsi rád, hogy ki vagy és honnan jöttél, szintúgy, ahogy én. Elmondanád nekünk? - vakartam a fejem, majd lehajoltam hívogatóan kinyújtva felé kezeimet. Reméltem, hogy még nem utált meg minket annyira, hogy soha többé ne akarjon kommunikálni... Már, ha tud.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Dame Plainhill on Vas. Május 12, 2013 11:24 am

//Jó kérdés, de az is lehet, hogy valahogy egy helyre akar hozni, részemről kivárom. A sorrend szerintem addig mindegy, nem?//

És még egyazon pillanatnak keretein belül, megjelent egy küldetés NJK madár, Chibico. Nem nyúlt információért, úgy igazán nem lett volna például megfelelő improvizáció teszt, amire a Quest elfogadásával is vállalkozott. Összefonta karjait és figyelni kezdte az apróságot, mire az szondázásának végére érve, fogta magát és egy cseppkőoszlop mögé menekült be, őelőle. A feladat része kellett, hogy legyen, így nme állhatott egyszerűen tovább, valamit kezdenie kellett a madár gyávaságával és erre volt egy módszer, hallásból.
Így hát, ő is fogta magát és W-ülésbe ereszkedett a földre, úgy kezdte figyelni a cseppkövet és az esetlegesen mögűle leskelődő madárkát. Türelme volt, ideje volt, nem kellett hát egyenlőre szavakhoz és egyéb tettekhez fordulnia, egyszerűen várakozni kezdett. Szükség volt a madárra, nem mehetett el, s egyébként minden bizonnyal erőszakosnak tűnhető közeledést is mellőznie kellett, így is jött végül a mindent a szemnek, semmit a kéznek megoldás. Az már a közeljövő zenéje volt, hogy működni fog, vagy sem, de mint arról már szó volt, az idő az ő oldalán állt.
Így telhetett az idő, nem szöszmötölt, nem rendezkedett semmit, még csak az itemjeivel és fegyvereivel sem játszadozott. Feladata volt, elvállalt küldetése, a többi dolog most bőven várhatott, a figyelem központját most Chibico foglalta el, határozatlan ideig. Habár igaz, az örökkévalóságig nem szándékozott itt maradnia, de egyenlőre az idő az ő oldalán maradt. Egyenlőre semmi más nyilvánvaló dolga nem volt, ha pedig mégis, hamarosan minden bizonnyal ki fog derülni, hiszen a játék nem úgy lett megtervezve. Vagy mégis?

_________________
avatar
Dame Plainhill
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2013. Apr. 13.
Tartózkodási hely : 01

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
70/100  (70/100)
Céh: Perfecto Records

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Tsubasa Norika on Vas. Május 12, 2013 10:40 pm

//4 fővel? Hát nem tudom, bár sok játékosnál tényleg felesleges lenne sorrend. Smile Liz, Clio magával hozhatja az egyik NJK barátját azzal a feltétellel, hogy nem harcol valamiért, vagy te veszed őt irányításba? ^^//

Reggel egész jó hangulatban ébredtem, ami éppen jó. Csak az nem, hogy ma nincs fellépés, se próba, se semmi más elfoglaltság. Szóval itt tengődhetek unalmamban. Bár igaz, hogy elfoglalnám magam zenei játékkal, vagy egy új dalszöveg megírásával, de azokra nem gondoltam... mert hirtelen eszembe jutott, hogy lóghatnék a bandával, ha valamelyikük ráérne.
Küldtem Kakasnak, Ichigonak és Pityunak egy PM-et, hogy van-e kedvük velem lógni egyet Aincradban, de Pityu és Kakas nem ért rá. Kakas küldetésen van, Pityu meg randizik valami luvnyával. Ichigo azonban ráért, úgyhogy a PM küldése után egy órával később ütköztünk a bárban. Mindkettőnknek rendeltem egy vörösboros kólát meg egy üveg sört is. Ichigo pluszban egy zsákra való kaját is vett abból a pénzből, amit egy sikeres küldetése után kapott kézhez. Keményen tömte a bendőjét mindezzel, amíg beszélgettünk a banda jövőjéről, élményeinkről, s egyéb mindenről, amiről lehet. Elmeséltem neki a Fiatalság Forrása küldetést is, midőn a balsors összehozott egy akkora seggfejjel, mint Ichiga Zakuro. Nagyon heppi voltam, mikor a mesém után Ichigo annyi mindennel illette Zakurot, ahogy szokása, mikor fullra szidja azokat az embereket, akiknek nem bírja a képét.
- Biz, ha én ott lettem volna, úgy agyonvágtam volna elsőre azt a kis köcsögöt, hogy még, amiért van pofája beszólni mindenkinek, főleg neked! - mondta rendesen a magáét. - De még jobb lett volna, ha Kakas ott lett volna! Ha tudja, hogy nem azon áll vagy bukik egy küldetés és jutalom, simán kitaposta volna a belét, ha egy rossz szót is mert volna rád mondani. Nagy mákja, hogy nem a teljes bandával találkozott, máskülönben inkább jobban tette volna, ha csendben marad, és megpróbál legalább a küldetés kedvéért csapatjátékosként dolgozni.
- Hát jah! - értettem egyet. - Mégis milyen az ilyen? Semmi csapatszellem, de szája az nagy. Remélem az volt az első és utolsó alkalom, hogy össze kellett verődnünk egy bandába. Ha még egy ideig szórakozott volna az idegeimmel, biztos KT-ban móresre tanítottam volna, és ha veszítenem is kellett volna, akkor legalább addig támadtam volna meg, amíg el nem intéztem.
- Nehogy még a végén valaki azt mondja, hogy ne vegyél erre mérget. - mondta Ichigo, majd folytatta tovább a zabálást.
A kaja és pia után bejártuk az egész várust. Mindenhová betettük a bakancsainkat, a lépcsőkön játszottunk a hangsereinken, kiröhögtük a cikis helyzeteket és a cikis alakokat, taliztunk futólag néhány ismerős arccal. Vittünk magunkkal inventoryban néhány üveg sört is, hogy jobb legyen a nap. Nem ittuk le magunkat részegre, mert ha mégis ittasan szórakoznánk a Kezdetek Városában, még a végén nagy baj lenne - főleg, hogy kettesben lógok egy olyan haverral, aki nekem csak az egyik legjobb haverom, de nem az esetem. De hogy ő mit gondol rólam, mint férfi a nőről, fene tudja. Még soha nem beszéltem se vele, se a többiekkel erről.
Éppen a piacon lógtunk, amikor egyszer csak jelzett a PM-kijelzőm, hogy új üzenetem érkezett. Egy quest-felkérés volt az. Még Ichigo is érdeklődve nézett, mint Rozi a moziban.
- Hát emmeg? Mikor vettél fel küldetést?
- Egyáltalán nem vettem fel küldetést mostanság. - mondtam. - Lehet, hogy ez valami olyasmi lesz, mint azok a retkes vérnyulak húsvétról. Na de azért nézzük csak meg, mi lehet ez...
- Várj! Mi van, ha ez csapda! Lehet, hogy KA készül valamire, és bele akar rángatni minket... még csak neve sincsen!
- Akkor vállalom a kockázatot!
Nézegettem egy darabig a "???" című feliratot a quest-felkérésen, aztán acceptoltam. Ahogy megtettem, hirtelen egy kis kék valami felbukkant előttünk. Be se tudtuk egy pillanatra határolni, ez meg mi az ördög lehet, aztán hirtelen szólt Ichigo: - Veréb!
Közel járt az igazsághoz. Valóban egy madár volt az. A feje felett egy név állt: Chibico.
- Emmeg mi a fene? - néztem csodálkozva.
- Hát Veréb... vagy cinege... - találgatta Ichigo.
- Nem úgy értem, te hülye! Hanem, hogy mi köze van neki a küldetéshez!
- Talán le kéne szállítani valahová.
- Ja, az is lehet...
A madár nézett minket, mint borjú az új kapura. Biztos azon gondolkozott, hogy mi történt vele, hol van, mi kik vagyunk és mit akarunk tőle. Mielőtt odamentem volna, hogy felvegyem, elmenekült előlem egy bódé mögé. Onnan bámult ki ránk továbbra is.
- Tubi-tubi-tubi! - hívogatta a madárkát Ichigo, mire jól fejbe vágtam.
- Most mit csinálsz, te hülye??
- Hát hívom! - acsarkodott.
- De ne így, mert az életbe nem jön ide! - trónoltam le. - Így kell ezt csinálni... - Itt a madárkához fordultam. - Szia kismadárka! Ne félj tőlem, nem akarlak bántani. Csak szeretnélek elvinni oda, ahová kellene... persze, ha a térképem kimutatná, mert nem mutatja ki. Szóval nincs mitől félned. Vigyázunk rád!
Hát nem hinném ettől függetlenül, hogy ezzel meggyőztem volna a kismadarat.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Május 13, 2013 5:06 pm

>>Először is ez küldetés ^^ Aztán Clio, én értelmét nem látom neki, de hozhatod az njk-dat. Végül, a 250 szavas minimumról ne feledkezzünk meg Very Happy<<

A félénk, szégyenlős madárka nem reagál nagyon a szavaitokra. Azt sem tudjátok biztosan, hogy érti mindazt, amit mondotok. Legalábbis elég értetlen arcot vág, fejét félre is billenti. Teház nem értek el szinte semmilyen hatást náluk, habár Mao Chibiko-ja egy picit előmerészkedik, de amint meglátja a csúnya petecskét, visszarohan a menedékébe és megint csak kukucskál kifelé onnan.

Feladatotok az, hogy csaljátok elő, kedveltessétek meg vele magatok. A Chibiko-k jelleméről csak annyit, hogy félénkek és bizalmatlanok, a többi rajtatok áll, szép kis szelídítés legyen. Kergetőzhettek, megvesztegethetitek, vagy el is üldözhetitek, ha nem bírjátok már idegileg. Mindenesetre, ha elindultok se szó, se beszéd, a picik lassan sompolyognak utánatok, ha feléjuk néztek, akkor meg sietve elbújnak, egyenlőre ennyit ^^

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Mao on Hétf. Május 13, 2013 5:55 pm

Úgy tűnt, Chibicot nem érdeklik a szavaim.. Bár kissé azokra kijebb merészkedett Enigma láttán újra visszabújt oda, ahonnan ki mert kukucskálni.
- Ugyan már madárka, én nem akarlak bántani! - szavaim nyájasak voltak és guggoló állásban hívogattam magam felé. Egyszer, kétszer, háromszor, nem is tudom már mennyiszer. Eredmény? Az nem volt, akárhogyan is próbálkoztam. Ekkor eszembe jutott, hogy talán étellel kicsalhatnám, úgyhogy a reggeli maradékát - ami történetesen pár szem zsemlemorzsa volt - óvatosan a földre hintettem, majd felálltam, és elfordultam. Bíztam benne, hogy ez most be fog válni. Valami mocorgást hallottam, úgyhogy..
- BÚ! - akartam ráijeszteni a madárra és már ugrottam is volna, ha nem a levegőt rémítettem volna csak meg. Gondolom Chibico a jobb félni, mint megijedni elv alapján él, ezért egész idő alatt elő sem merészkedett. Bár én türelmesnek tartom magam, kezdett elfogyni a türelmem. Úgy gondoltam, megpróbálkozok kicsit határozottabban is előlépni.
< Makacs egy tollas vagy te.. de majd én megszelidítelek! A jó ügy érdekében! >
- Na jó, most azonnal idejössz vagy ... áhh, ezzel nem érek el semmit, ugye? - bizonytalanodtam el és a kezdeti löketből a mondat végére már szinte csak bűnbánó suttogás lett. És igen, igazam volt, Chibico csak kérdően bámult rám.
< Áhh, hagyom a fenébe! > - bár oldalamat furdalta a kíváncsiság, kissé feszült voltam és nem akartam még jobban megijeszteni a kis kékséget. Szégyen a futás, de hasznos.
- Akkor viszont nem tehetek érted semmit úgy látszik, elmegyek. - azzal sarkon fordultam és intettem a petemnek, hogy kövessen. Az óriáskígyó kecsesen csúszott mellettem - legalábbis szerintem igenis felettébb megvolt a maga egzotikus szépsége - a közeli kisebb zöld rész felé. Még utoljára azért visszapillantottam.. és egy ijedt, kék maszatot láttam, aki ugyan követett, de mikor hátranéztem azonnal elbújt valami mögé.
- Tudom, hogy követsz, ennek mi értelme van, Chibico? Gyere ide hozzám, csak megismerkednék veled, és ki tudja, ha jó barátok leszünk talán még valami finom magvat is tudok neked keríteni! Sosem tudnék egy ilyen kis cukiságot bántani! - nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán érti mit mondok de... egyenlőre megtette ennyi. Nem volt más, ami eszembe jutott volna.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Tsubasa Norika on Hétf. Május 13, 2013 9:12 pm

Mindjárt gondoltam. A kék madárkát nem győzték meg a szavaim, és továbbra se közelített felénk. Ichogoval gondolkoztunk, hogy miként tudnánk magunkhoz csalni, hogy elvihessük oda, ahová kellene.
- Mi lenne, ha kajával csalnánk hozzánk. - javasolta Ichigo. - Minden állat szereti az etetést.
- Köztünk te is. - szellemeskedtem vele, de azért nagy nehezen kicsaltam belőle egy kenyérszeletet, amit apró darabokra téptem szét, majd szórtam le a kismadárkához. Ha ez sem csalja őt ide hozzánk, akkor semmi.
Ha a madárka rákap, nagy félénkséggel odamegy, hogy elcsipegethesse a kenyérmorzsát, mi meg csak várunk, hogy ezután mi lesz. Úgy tűnik, valami áttörést érünk el vele, mire pont a legrosszabbkor a hülye Ichigo elfingta magát. A madárka visszamenekült a leshelyére.
- Gratulálok, te majom! - ordítottam le a dagadt haverom fejét.
- Bocsi... - nyögte bűnbánóan Ichigo.
Most már lőttek annak, hogy bármivel magunkhoz édesgessük. A madárka még a nyugtató beszédeimre se akart jönni. Hála Ichigo mozgásban lévő végbeleinek...
- Clio, hagyjuk itt, reménytelen eset. - mondta egy idő után Ichigo. - Majd ha észreveszi, hogy egyedül marad, vagy elmegy, vagy talán jön utánunk.
- Miért jönne utánunk, amikor miattad ennek zéró az esélye? Ráadásul már végképp meg se közelítene minket egy méteres körben, mert olyan büdös vagy most, mitn egy borz.
- Hát... ki tudja... mert nekem vannak sejtéseim.
- Meg belső kisugárzásaid... szó szerint.
Azonban kénytelen voltam egyetérteni Ichigoval. Ez a madárka menthetetlen. Az csak kérdőn és félve néz felénk. Fogócskát meg semmi értelme játszani vele, mert akkor még hetek múlva se tudnánk elfogni.
Elindultunk, de rögtön észrevettük, hogy a kismadár követni kezdett minket. Ichigo többször is megfordult, az meg elbújt, és úgy tett, mintha nem lenne itt.
Mikor én fordultam meg, és a kismadár elbújt, szóltam utána.
- Chibico, látlak ám! De ne félj, nem akarunk bántani, csak visszavinni téged oda, ahová tartozol... legalábbis ha a küldetésünk erről szól. Ha még mindig olyan kis nyuszika vagy, nem fogunk semmire se előrébb jutni. Hát nem akarsz biztonságban lenni gondos kezek alatt, akik megvédenének téged azoktól, akik ártani akarnának neked? Hidd el, a barátaid vagyunk, és Ichigo is sajnálja, hogy megijesztett.
- Igen, igen, sajnálom! - bólogatott zavartan Ichigo.
Ha ez sem, akkor semmi, mert akkor kénytelenek leszünk úgy vaktában elindulni, hogy végig követ minket. Van egyáltalán értelme egy olyan mobnak magyarázkodni, ami egy állat és egyáltalán nem érti, amit mondunk?

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Szer. Május 15, 2013 4:31 pm

a madárka nem akar előjönni, úgyhogy jobban láttam, ha rögtön el is megyek. De valahogy a kis dög követett engem, biztos távolságból persze.
~Nyilván távolságtartásra programozták be. Nos, akkor...
Előkaptam egy darabka kenyeret a zsebemből, majd morzsákban magam mögé szórtam, ahogy haladtam tovább előre. A kis madárka nyilván felcsipegeti, ahogy jön utánam...csakhogy egy idő után megállok, majd a kenyér maradékával magamhoz próbálom csalogatni.
- Gyere, na gyere!
Ha esetleg mégsem akarna hozzám közelebb, akkor a kenyér itt már semmit sem ér, úgyhogy...
~Na gyere, csak idejössz hozzám.
Megfordultam, és megpróbáltam elkapni a kis virgoncot. reméltem, hogy elég gyorsan futok, meg persze azt, hogy karforgató létemre elég gyors vagyok, hogy a kezeim közé kaparintsam a Chibicot. Ha sikerül elkapnom, a már korábban említett maradék kenyérdarabot felhasználva próbálom vele megismertetni vele magam, hogy megmutassam, milyen kedves és megértő vagyok, és persze, hogy nem kell tőlem félni.
~Mennyi időt elvesz ez a kis vacak. Minek taálltak ki ilyeneket.
Ha még így sem sikerülne elkapnom a kis lököttet, akkor nemes egyszerűséggel egy olyan terület felé veszem az irányt, ahol nincs hova bújnia előlem, és távolról szóba elegyedni vele. Mindenesetre, az idomítás valahogy így zajlott le.
- Chibico, ide! Na gyere. Nem kell félni.
Erőteljes testbeszéddel, mivel nem voltam biztos benne, érti e amit mondok.
- Nem kell félni, na.
Amint közelebb ért hozzám, lassan kinyújtom felé a kezem, hogy meg tudja fogni. Dettó, minta kutyáknál.
- Ez az, jó Chibico.
Ha bármi balul sűlne el csak kezdem előröl az egészet.
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Május 20, 2013 6:19 pm

Még egy kis győzködéssel, sikerrel jártok és a kis teremtmény lassan, óvatosan közelít felétek és felugrik, a kezetekbe, vállatokra, vagy épp az öletekbe, ki hogy helyezkedik el. Ha nem tesztek hírtelen mozdulatokat, akkor megnyugszik és ebben a pillanatban felugrik egy barát felkérés, amit Chibico küldött nektek... milyen érdekes. Ha elfogadjátok, akkor egy mini karakter lap jelenik meg, ez nem a tiétek, hanem a kis madárkáé. Itt adhattok neki új nevet, megváltoztathatjátok színét. Pontokat nem tudtok osztani, de választhattok négy opció közül: Heal, Shield, Power, Posion. Egyet választhattok neki. Miután ezzel megvagytok, a kis fickó hírtelen elindul. Jelzi, hogy kövessétek, ugrál, hogy felhívja figyelmetek, ha esetleg nem követnétek. Elég gyors, nehezen, de tudjátok tartani vele a lépést. A várost is elhagyjátok.. egészen az erdő széléig követitek, mob egyelőre sehol, nagy szerencse. Már sötét van, így kinek nincs látása, az éppen hogy csak lát valamit, hála a mesterséges égitestek. Itt találkoztok össze, míg a Chibiko-k, kiknek minden bizonnyal már nevük is szusszannak, leülnek pihenni, kivannak egy kicsikét. Beszélgessetek, ha van kedvetek, üssétek el az időt, míg vezetőitek pihennek, igaz ti is elfáradtatok a nagykövetésben.

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő

avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Hétf. Május 20, 2013 8:06 pm

Nagy nehezemre, de végül sikerült összehaverkodtam a kis madárkával, aki immár a vállamon feküdt, mint valami kezes vadászsólyom. Furdalta ugyan egy kicsit az oldalam, vajon végül mégis mi ez, merthogy nem objektum, az már biztos.
~Talán esetleg közvetve.
A Chibiko küldött nekem egy barátfelkérést, amit én, bár kissé vonakodva, de elfogadtam.
~Első barátom egy madár? Ilyet?
Adhattam neki új nevet is. Na, csak ezt ne. A névválasztási lehetőségtől olyan izgatott lettem, hogy legszívesebben 15 métereseket ugrottam volna.
~Mi legyen? Mondjuk...nem az hülyén hangzik. Vagy esetleg valami ütősebb. Mondjuk: Vallon...várjunk ez itt hím, vagy nőstény. A fene vigye el. Hm, Zakuro-junior...az túl egoista...mondjuk rám vallana. De nem is, nem szokásom felvágni...vagy igen? Á, megvan.
A madár neve Chikuro lett, ami az ő, és az én nevem összekeveréséből keletkezett. Egyszerű mégis frappáns. Egyszerűen tökéletes.
~Rövidebb ideig tartott, mint vártam.
Közben megjelent egy újabb választási opció, miszerint választhatok egyet a négy (Heal, Shield, Poison, Power) közül egyet a madárkámnak. Nehéz döntés. Itt szokásomhoz híven leültem egy kicsit a fűbe, hogy átgondoljam.
~ A power lenne logikus nekem...de a heal-t könnyebb bevetni. A poison úgysem használna semmit, mivel a sebzésem alapja a gyors, egymás utáni ütések. Shield: ugyanolyan, mint a heal, csak macerásabb. Akkor legyen a hé ... várjunk csak! Ez az! Egyértelmű!
Kiválasztottam a shildet. Hirtelen eszembe jutott egy érdekes dolog, ami egy kissé túlbonyolított, de elég használható stratégia, és ehez a shield kell.
~Kíváncsi leszek, vajon be tudom e vetni élesben is.
Chikuro most elkezdett vadul loholni, akarom mondani repülni. Egy szó nélkül követtem, és bár ugyan eléggé nehezemre esett tartani a sebességet, mégsem szóltam egy szót sem, ugyanis egyértelmű, hogy hova vezet: a küldetés helyszínéhez.
~Csak érjünk oda mihamarabb.
Az a bizonyos hely egy város közeli erdő széle.
~Milyen meglepő...
Ironikusan gondolta. Ott találkoztam össze egy pár másik madaras játékossal, akiket a saját kis Chibikoik vezéreltek ide. Mindannyiukat jól ismertem, volt is már alkalmam velük együtt dolgozni, úgyhogy nem aggódtam. Egy helló, kézfogás, s a többi, és már indulhatunk is. Beszélgetni egyelőre nem volt nagyon kedven.
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Tsubasa Norika on Hétf. Május 20, 2013 8:17 pm

Sajnálkoztunk, könyörögtünk Chibiko nevű madárkának, mire végre valahára megtört. Vártunk egy darabig, hogy mi történik, aztán odajött hozzám, majd a vállamra ugrott. Én és Ichigo elégedetten konstanáltuk, hogy a nógatásunk végül csak elnyerte gyümölcsét - és a kismadár bizalmát.
Aztán egyszer csak baráti felkérés jött. Érdekes, ilyenkor ki küldene baráti felkérést... Ichigo eleve a barátom, úgyhogy nem ő volt, más meg nincs rajtunk kívül... aztán jól megdöbbentem, mikor kiolvastam a madárka nevt a felkérésben.
- Ez meg WTF? - csodálkoztam.
- Hát a barátod akar lenni. - mondta Ichigo.
- Azt én is tudom, te ütődött. - sziszegtem rá. - Csak az lep meg, hogy egy njk állat akar a barátom lenni... de a küldetés miatt miért ne?
Ellentűrést nem akaró, lelkes mozdulattal elfogadtam a baráti felkérést. Aztán egy újabb ablak jött be. Egy mini karakter ablak.
- Ez meg... óh! Király! Nézd Ichigo! Ez de jó! - lelkendeztem. - Tudok színt adni neki, meg nevet, és valami típust adni neki!
- Szuper! - örült Ichigo. - Mi lesz a neve?
- Öhm... mit gondolsz? Mi legyen a neve?
- Kis Ichigo!
- Hülye fasz!
- Kis Kakas!
- Úgy néz ki szerinted, mint a mi Kakasunk vagy egy sima csirke?
- Hát, a csirkék is madarak, és a csirkéről mindig a kaja jut az eszembe... apropó, éhes vagyok.
Azzal ki is vett a mély kajával teli inventoryjából egy nagy szendvicset, amit nekilátott magába tömni.
- Elnevezem Marilyn Jr.-nak! - jelentettem ki határozottan.
- Minek? - csámcsogta a dagadt haver.
- Marilyn Manson, a metálrock királya tiszteletére! - magyaráztam. - És hogy kiemeljük a rockmetál stílusát rajta... - Néhány állítgatás, és Chibico, azaz immár Marilyn Jr. színe új színeket vett fel. A hasa és a szeme vörösek voltak, a csőre metálszürke színű, a többi testrésze fekete színt öltött.
- Így mindjárt királyul nézel ki, Marilyn Jr. - néztem rá büszkén és elégedetten. - Na lássuk az utolsó beállítást... hmmm, van a power, heal, shield és poison. Heal nem kell, mert van potionom, és meg tudom magam védeni annyira, hogy ne sebezzenek rám annyit. Power se kell, mert én vagyok az Erő. Shield se kell, mert mint mondottam, meg tudom védeni magam. Így marad a poison. Poison király... remélem, ezzel mérgezel is rendesen másokat, amíg ütjük azt, Marilyn Jr.
Minden király lett a kismadárkán. Úgy néz ki, ahogy kell. Stílusos, tökéletes. Vállamon gubbasztva jól is áll hozzám az új háziállatom.
Egyszer csak lepattan a vállamról, és elmegy egy irányba. Döbbenten kezdtük követni a kishavert oda, ahová vezetett minket. A szárnyát ujjakká formálta, és a "mutatóujjával" (ami az egyik tolldarab) maga felé mozgatta, hogy kövessük. Mentünk s utána, de szinte alig bírtuk követni, mert iszonyú gyorsan haladt. Még jó, hogy a lépést azért még tartottuk vele.
- Szerinted hová vezet minket Marilyn Jr.? - kérdeztem Ichigot.
- Nem tudom, de remélem oda, ahol van kaja. - felelte reménykedve Ichigo, de közben már a negyedik terjedelmes szendvicset nyomta magába.
Azonban a sötét erdőszélre vezetett minket. Olyan, de olyan sötét volt, hogy egy néger szinte világított volna az éjszakában.
Aztán egyszer csak váratlan meglepetés...
Újabb Chibikok (akár az alap nevük, akár megváltoztatva) bukkantak fel. Azok is vezettek másokat ide. Az egyiket nem ismertem, de remélem, hogy nem egy kötekedő alak. Tele a nem létező tököm az ilyenekkel. A másik nagy örömömre Mao volt az, az a rendes, jó fej nagycsajszi, akivel részt vettünk együtt a Fiatalok Forrásában.
- Szia Mao! Hát te meg? Téged is elcsípett ez a kismadaras küldi? - mosolyogtam rá. - Ő itt az egyik haverom és egyben a bandám egyik tagja, Ichigo. Az a fekete, piros hasú kismadárka meg Marylin Jr.
- Kézcsók, asszonyom. - köszönt udvariasan Ichigo. Ő világéletében udvarias volt az idősebb nőkkel szemben.
A harmadik egyben a legutolsó tag meg olyasvalaki volt, akivel még a basszusgitáromat se osztanám meg: a köpenyes kis köcsög. Nyugodt maradtam, nem csináltam semmi egyéb nagyobb reakciót, de tüntető megvetéssel néztem rá.
- Te, Köpenyke? - sziszegtem. - Csodálkozom, hogy pont te tökölnél egy ilyen küldetéssel.
- Hé, nem ő az a köpenyes köcsög, akiről beszéltél? - mutogatott rá Ichigo.
- De, ő az. - bólintottam.
- Akkor jobb lesz, ha máris közlöm vele a játékszabályokat, és hogy viselkedjen velünk...
Fél kezemet Ichigo elé tartottam.
- Hagyd. Úgysem fog hallgatni a józan észre. Majd máskor meg kapja, ami jár neki. Ki tudja, hogy még szükségünk lesz rá és a bunkó agyára...
- Én nem fogom hagyni magam, szét fogom verni a képét, ha beszól. - dohogta csalódottan a dagadt haverom, aztán lehuppant a fűbe. De azért csúnyán bámulta Köpenykét, miközben a hetedik szendvicset majszolta el.
A kismadarak kifulladtak, aztán ledőltek, hogy kipihenjék magukat. Ekkor kapva az ötleten leültem eléjük törökülésben, és kézbe kaptam a basszusgitáromat.
- Hé, kicsikék! Gondolom, nem ismeritek a Platina Varánuszokat... nos, én és a haverom annak a bandának vagyunk a tagjai. Igazi rochmetálok vagyunk. Higgyétek el, nagyon jó a bandánk, és a zenénk is. Van igen erős, amit nyilván ti nem díjaztok, de gondoltunk ám a gyöngédekre is, bizony. Nagyon-nagyon imádnátok a számainkat az egyedi stílusa miatt, és biztos kedvelnétek kakast és Pityut is. Ők nincsenek itt, de ugyanolyan jó arcok, mint én és Ichigo. Mi úgy élünk, mint egy család. Én írom a saját számainkat magamtól vagy közös megbeszéléssel. Itt van például az egyik számunk, a Sleeping Cat. Szép lassú, fantasy típusú rockszám. Pihenéseteknek nagyon jót tesz ám. Füleljetek hallókagylóitokkal! Csípni fogjátok!
Azzal elkezdtem a lágyabb, lassú számunkat elgitározni a kismadár-csipetnek. Egy jó kis lazítás mellett édes egy ilyen pihenés. Akinek nem tetszik, az jobb, ha befogja a száját, mert betömöm.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Mao on Szomb. Május 25, 2013 1:22 pm

Bár időbe telt.. nem is kicsibe, de végül Chibico megadta magát és végre közel merészkedett hozzám és a vállamra ugrott. Meglepődtem, mert egy barátfelkérés jelent meg tőle.
< Vajon mi lehet ez a lény? Npc? Tudtommal azokkal nem lehet ilyen interakciókat végrehajtani.>
- Nocsak, mi történt, hogy ilyen bátor lettél? - mosolyogtam rá, majd megsimogattam a tollas kis buksiját miközben elfogadtam kérését. Enigma már kezdett volna kíváncsiskodni, de - ahogy azt mindig is szoktam - egy határozott NEM- mel megakadályoztam, hogy újra ráijesszen a kis jövevényre. Időközben egy új menü jelent meg, mely sem az enyém nem volt sem pedig petemé nem lehetett.
- Még ilyened is van? Egyre érdekesebb vagy, kismadár! - azzal megnéztem a lehetséges opciókat.
- Lássuk csak.. tudunk neked nevet adni, és még ki is lehet színezni! És ez még nem minden, gondolom ezek a feliratok itt különböző képességeket adnak neked.. Heal, Shield, Power, Poison. - fordultam ismét Chibico felé aki eközben vidáman ugrándozott. Teljesen megváltozott, mintha nem is ugyanaz a félős kismadárka lett volna aki addig.
- Mi legyen a neved? Nem is tudom ... - vakartam a fejemet jelezve, hogy nagyon gondolkozom - MEGVAN! - kiáltottam fel - Legyél Pille! Szerintem illik hozzád ez a név, olyan kis aranyos vagy! Egyetértetek, srácok? - kérdésemre az óriáskígyó csak unottan elfordította fejét, ám az új kis barátunk hevesen bólogatott - Akkor ebben megegyeztünk! - nyugtáztam miközben szúrós pillantásokat vetettem a nem túl együttműködő petemre - Most pedig öltöztessünk fel! - s azzal belemélyültem a színezésbe. Kicsit kreatív akartam lenni, valami pihe-puha hatású színezést akartam neki adni, de semmiképpen sem akartam elcsúfítani szegényt rózsaszínnel. Különben is, mi van, ha fiú? .. Tehát úgy döntöttem, hogy a hasát babakékre festem, a csőrét szürkére a tollait pedig tengerkékkel borítom be.
- No, milyen csinos lettél! Már nincs is más hátra, minthogy válasszunk a négy képesség közül.. A power nem hiszem, hogy kéne, mert Enigma harapásai alapból erősek.. Heal sem, mert egyrészt van gyógyitalom, másrészt a képességem is valami efféle. Poison vagy Shield? Ahh, legyél Shield, kell a védelem!- miután az utolsó opciót is kiválasztottam a madárka elkezdett valamerre ugrándozni. Már bepánikoltam, hogy valami rosszat tettem, de mint az kiderült, azt akarta, hogy kövessem.
- Hová megyünk? - kiáltottam utána kimerülten. Hát igen, nem volt valami lassú jószág és az én kitartáspontjaim igencsak alacsonyak voltak, úgyhogy..
< Istenem... komolyan egy madárhoz beszélek? Tiszta hülye vagyok.. > -csóváltam meg a fejem és loholtam tovább. Nemsokára az erdőszélre értünk, ahol többi hozzá hasonló lényt pillantottam meg... és játékosokat! Ráadásul nem akárkiket! Ott volt az a köpenyes srác a Fiatalság Forrásából és Clio is! Nagyon megörültem, hogy nem ismeretlen arcokkal kell majd végigvinnem ezt a küldetést. Merthát ha mindannyiunkat odavezettek gondoltam együtt kell végigvinnünk. Clio elmésen és kedvesen köszöntött, amit nem akartam viszonzatlanul hagyni úgyhogy egy mosoly kíséretében egy "szia"-val vegyített integetést intéztem felé.
- Igen, el. Ahogy látom téged is és.. Zakurot is. - intettem a fiúnak is. A lány mint láttam valamiféle extrémebb kinézetű fiút hozott magával, akit be is mutatott. Ichigo volt a neve, és a Platina Varánuszok tagja volt ugyanúgy, mint Clio.Meglepően illedelmesen köszöntött.
- Üdv! A múltkori küldetésen Clio eljátszotta az egyik dalotokat és bár nem ez a kedvenc műfajom felettébb tetszett! - próbáltam kedveskedni. Clio ezután egy kellemes, ám mégis olyan dalt kezdett el játszani amiben meglátszott a bandájuk stílusa. Olyan nyugtatós zene volt, felettébb kellemes. Leültem a madárkák mellé és behunytam a szemem, hogy átélhessem a zenét.
avatar
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
203/250  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Lizbet on Vas. Május 26, 2013 2:26 pm

Az összebarátkozás megtörtént köztettek és már el is neveztétek új társatokat, barátotokat vagy éppen kis kedvenceteket. A ti dolgotok, hogy miként gondoltok erre a kis élőlényre, adathalmazra, mely már ott figyel a barátlistátokon azzal a névvel, amit ti magatok adtatok neki. Ezt követően elindulnak valamerre és kérik tőletek, hogy kövessétek őket, mind megteszitek és egy nagyobb loholás után megérkeztetek az erdő széléhez, ahol összetalálkoztatok. Többnyire már ismeritek egymást. Ismerkedjetek még, ha ahhoz van kedvetek, beszélgessetek. A Chibiko-k nem mozdulnak meg fél órán keresztül, csak pihennek. Üssétek el az időt. Kerek 30 perc leteltével megint jeleznek a kis barátaitok, hogy kövessétek őket. Megint egy jó adag, fárasztó futás következik. Az erdő közepén, egy romos boltívhez vezetnek titeket. Pár mob tanyázik itt, nem jelentenek nagy kihívást a csapatotoknak, irtsátok ki őket kényetek, kedvetek szerint. A kis madarak nem vesznek részt a küzdelemben, megint pihennek. Miután tiszta a levegő, a Chibiko-k pihennek egy 20 percet, végül körbeállják a boltívet és működésbe hozzák azt. Láttatok már ehhez hasonlót. ilyenek a teleport kapuk a nagyobb városokban. A pajtásaitok egyértelműen a tudtotokra akarják adni, hogy beakarnak lépni a kapun, de nem tudjátok, hogy hova vezet, milyen környékre. A döntés a tiétek, hogy beléptek-e, avagy sem.

>> Spoilerben csináltátok meg a kis Chibikoitok adatlapját röviden. Név. Kinézet, Típus és jellem, igen, jellem. Alkossátok meg saját kisállataitok jellemét, ami passzol a tiétekhez, vagy esetleg gyökeresen eltérő. <<

Sorrend: Nincs
Határidő: 3 nap/fő

avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Ichiga Zakuro on Csüt. Május 30, 2013 3:45 pm

Találkozás, köszöngetés megvolt. Indultunk is volna mindjárt tovább, de a kis madarainknak kellett már egy kis pihenő, mielőtt még nekivágunk az utuknak. Elég sok idő elment ezzel, nem tudtunk csupán, csak húsz perc múlva elindulni.
~ Vajon, hogy lehet, hogy ezek a kis dögök úgy sprintelnek, mint az állat, de utána fél órákat kell pihenniük. Tanulják meg beosztani az erejüket. Így a végén még el fogom veszíteni az enyémet.
Jó lesz vigyázni rá, ha ilyen felelőtlen a kis dög. Ez futott át az agyamon, mialatt újabb vad sprintelés közepette...
~Akkor is, ezek nem képesek figyelembe venni a gazdájuk képességeit. Gyenge vagyok én az ilyen hosszú sprintekhez.
. . . megérkeztünk egy fura kapuszerűséghez, ami förül egy pár mob tanyázott.
~ Na már csak ez hiányzott!
Elszámítottam magam. Ezek a szörnyikék nagyjából olyan erőssek voltak, mint egy doboz mustár . . . francia mustár. A három részre osztott kardom segítségével hármassávaL TUDTAM ŐKET GYILKOLNI. A madarak ezalatt . . .
~Milyen meglepő!
. . . pihentek. Miután végeztünk az irtással, egyesült érővel estek neki a kis Chibikok a boltívnek, aminek segítségével kinyitottak nekünk egy kaput, át az ismeretlenbe. A küldetésünk helyszíne ott van a mögött a kapu mögött. Kis madárkám is jelezte, hogy át kellene orientálnom magamat.
~ Egye fene.
Elindultam a kapu felé. Félúton odakurjantottam a többieknek velemit, amitől legutóbb eléggé felkapták a vizet. Hátha azóta valamivel hidegebb gondolkodásúak lettek.
- Na mi lesz, nem jöttök?

_________________
Pontjaim (fegyverzettel együtt)

Élet: 5 (+4)
Fegyverkezelés: 3 (+3)
Erő: 4 (+1) (+1 felszerelés)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 3 (+1)
Speciális képesség: 4 (+4)

Akrobatika 1. szint
avatar
Ichiga Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2013. Apr. 11.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
110/150  (110/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szomb. Jún. 08, 2013 1:07 pm

Ichigo lelkesen biccentgetett Maonak, mialatt én adtam egy kellemes rockszámot a madárkáknak, hogy a pihenés könnyebb legyen számukra. Láttam, hogy a köpenyes pöcs türelmetlenkedett, ezért lesújtó sötétséggel néztem rá. Ezzel emlékeztetni akartam a múltkori küldetésünkre, amit szerintünk az ő hibájából majdnem elbukottnak láttatott, mert mindig volt valami hülye pofázhatnékja, másrészt az a küldi időre is ment. Akkor persze húzta az időnket, most meg hirtelen sürgős volt számára sietni a vakvilágba.
- Várd már meg, amíg kipihenik magukat. Tanulj meg alkalmazkodni a küldetésekhez, ha kell a nyavalyás jutalmad.
Végül aztán a kismadárkák kipihenték magunkat, úgyhogy azonmód a basszusgitárt visszahelyeztem a hátamra, és azonmód futni kezdtem a kis Marilyn Jr. után, aki lehet, hogy átvette azóta a kemény stílust, a legelső sorban haladt a többi Chibico közt.
- Nyomás, srácok, szedjük a lábunkat... gyere már, Ichigo! - förmedtem hátra, mikor mi már jóval előrébb voltunk a kismadárkákat követve. A hájas haverom sípoló lihegéssel döcögött utánunk, tíz méterrel.
- De... de... mo-most ettem.. vá-vá-vááárjatok! - nyafogta.
Végül egy romos boltívhez értünk. Egy naaaagy kapu. És itt terpeszkedett néhány mob, amik már egy csapásra megpulnának. De mégis tisztább, ha kitakarítunk itt, mert a Chibikok már megint kifáradtak, és lepihentek.
- Na íme a terv! - mondtam Maonak és a Köpenykének. - Három felé osztódunk, és gyorsabban végzünk velük. Enyém a középső rész!
Azzal kifentem a kaszámat, és nekimentem a moboknak. Szép kecses fordulattal félkörívben odacsaptam nekik, mire pixelekre estek. Másik részükre a fordulatból rúgó állással támadtam, a rúgással elestek. Még én is majdnem, ha nem lett volna ot a kaszám nyele, amire kapaszkodhattam. A fegyvert megforgattam a kezemben, és a kasza élének csúcsát beléjük nyomtam.
- Na, ezzel meg is volnánk. - mondtam, miközben az utolsó mobot is kiirtottuk.
Ichigo csak most futott be.
- Épp rosszkor, zsíragy! Most nyírtunk ki Maoval néhány béna mobot.
Köpenyeskét meg se említettem, mert arra se méltó, hogy Marilyn Jr.-el együtt emlegessem.
- Ne már! És nekem nem hagytatok??
- Így jártál. Nem árt végre lefogyni egy kicsit, és rendszeresen futóedzést tartani.
- Rendes vagy, Clio...
- Köszönöm.
- Szívesen.
Vérszívás ide vagy, oda, néha szoktunk így piszkálódni egymással a bandában. Aztán megint játszottam egy újabb lassúbb rockszámot unaloműzésként, amíg a Marilyn Jr. és barátai kipihenték magukat, és már mentek is a boltízhez, hogy aktiválják. A portál megjelent, és a kismadárkák azt akarták, hogy menjünk be rajta.
- Na mire várunk! Menjünk! - intettem Ichigonak, és már ott is voltunk a boltívnél.
Megse vártam, hogy elkövesse múltkori hibáját Köpenyeske, azonnal rászóltam.
- Szerintem nem akarsz ismét parancsolgatni, Köpenyeském. Előbb gondolkodj mielőtt beszélsz... - idéztem a múltkori beszólását, és elindultam előre. Ichigo úgy haladt el mellette, hogy jól meglökte a vállát a sajátjával.
- Lúzer. - vetette oda, miközben már a saját fegyverét a kezébe vetet arra az esetre, ha valami ránk akarna támadni. Vagy pedig a Köpenyeske a szokásához híven nem hagyja magát. Tanulják meg végre egyesek, hogy hol a helyük, amíg ekkora a pofájuk és nem tanulnak meg jobb csapatmunkában játszani.

Marilyn Jr.:
Név: Marilyn Jr.
Típus: Poison
Jellem: Marilyn Jr hiperaktív és kíváncsi típus, meg nagyon oda van a zenéért, főleg a metálrockért. Visszafogott ugyan, de ahogy "gazdája" sem, ő se szereti a beszólogatásokat. De így úgy, talpraesett, ravasz kis Chibiko, aki tudja, mit csinál. Szóval a külső és elsőre kimutatott ne tévesszen meg!
Kinézet: A hasa és a szeme vörösek, a csőre metálszürke színű, a többi testrésze fekete színű.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Jún. 13, 2013 5:30 pm

// Elnézést a késésért.. .. sok a dolog mostanában//

Itt, ezen a ponton még meggondolhatjátok magatokat, ha akarjátok. Senki nem kényszerít arra, hogy átlépjetek ezen a fura kapun, ami ki tudja, hogy hova vezet, vagy, hogy vezet-e egyáltalán valahova. Csak az biztos, hogy, ha nem mentek át rajta, a chibiko-k akkor is átmennek és ekkor törlődnek is azonnal a barátlistátokból.
Azok, akik átlépnek: semmi extrát nem éreztek, olyan, mint egy sima teleportáció.  Csupán egy pillanat az egész és az erdőből átkerültök egy sötét, nyirkos helyre. Egy barlangba, vagy sokkal inkább tárnába.  Elég meredek részeket láttok és fából összetákol, hidakon lehet átmenni a nagyobb szakadékok fölött. Elég rozogának tűnnek, lehet, hogy ki sem bír titeket.  Jól láttok mindent, nincs ilyen téren probléma. A ki tudja, milyen magasról beszűrődő fénynek köszönhetően nem vakoskodtok.  Ha megfordultok, láthatjátok, hogy a boltív ott van, de a fény, ami az aktiválásakor jelent meg eltűnt, már csak egy sima boltív és nem több ennél. Minden irányba elindulhattok, rákérdezhettek kisállataiknál, hogy merre, várhattok is. Pár perc múlva azonban a csendet megtöri egyfajta zúgolódás, ami fokozatosan erősödik, a távolban pedig mintha egy tűzkígyó közelítene felétek a hidakon, még messze jár, de felétek tart.
A Tárna
Reagáljátok le a helyzetet, mit tesztek? stb-stb  Zakuro ne felejtsd el felírni azokat, amiket az előző postomban említettem ^^

Sorrend: nincs
Határidő: nincs
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szomb. Jún. 15, 2013 11:55 am

A Chibikok nagyon át akartak menni a portálon, de még engem is furdalt a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet ott a másik oldalon. Remélem, valami igazán izgis kaland. Ha várna ott ránk valami, amivel meg kell küzdeni, akkor állok elébe. Szeretem a jó kis bunyókat, és ha muszáj ebbe folyamodni, akkor ezer örömmel. Lehet, hogy nagy hülyeséget csinálunk azzal, ha bemegyünk... én gyakran belekeveredek valamibe, ha még nem is akarom, de hát ez az én formám.
- Na mozdulj, Köpenyeském. - szóltam rá Köpenyeskére. - Nem csak pofázásból és parancsolgatásból áll a világ, hanem cselekvésből is.
Azzal én és Ichigo beléptünk a portálba. Az teleportálás tökre olyan volt, mint amikor a Hazatérés kristályával mennénk egy helyről abba a városba, ahol az otthonunk van. Illetve olyan gyorsan történt a téridő-kontinumbeli átugrás, hogy még csak nem is pislogtam.
Egy rohadt nagy, sötét, nyirkos tárnában találtuk magunkat. Mindenhol szakadékok és oldalak, melyeket egy rakás rozoga híd köt össze. Nem hinném, hogy elbírnának minket, de hálát adtam a speciális képesség-generátornak, hogy nekem van egy szép gyönyörű angyalszárnyam. Szegény Ichigonak ez egy igazi kihívás, mert olyan dagadt, hogy ha csak rálép az első gerendára, az egész híd leszakad. Nekem is elég nagy kihívás lenne átcipelni repüléssel, de ő a haverom, és neki segítek. Ami Köpenyeskét illeti, oldja meg maga bizonyos átjutásokat!
Hová tűnt Mao? Át fog még jönni a boltíven? A boltív, ami itt áll bent a hatalmas barlangi helyiségben, nem rendelkezett portállal. Konkrétan mi már nem fordulhatunk vissza, hogy megnézzük mi történt vele.
Remélem nem esett baja, de az biztos, hogy már nem tudunk visszafordulni érte, egyenest tovább kellene mennünk.
- Mi ez a hely, Marilyn Jr? Itt mi dolgunk van? - kérdeztem az én Chibicomat.
AZ elmúlt pár percben, amióta itt vagyunk, a csendet megtörte egy kis zúgolódás, ami egyre hangosabb és hangosabb lett. Azt hittem Ichigo zúg hülyeségből, vagy csak annak tűnő tőle megszokott fenköltséggel néz le már megint engem ez a hülye Köpenyeske. Elegem van már belőle...
- Kussoljál! - förmedtem rá. - Idegesíteni akarsz, vagy mi?
- Ízé, Clio... ezúttal nem ez volt. - nyögte kicsit félve Ichigo. - Az a zúgás nagy bajt fog még ránk hozni.
- Hogy érted ezt, Ichigo?
- A zúgás forrása ott jön személyesen! - mutatott egy távoli pontba. Valami tüzes valami kúszott a hidakon át, egyenest felénk tartva. Egy batár nagy tűzkígyó volt, és nem tűnik igazán barátságosnak.
- A mindenit! Mekkora retikültáska! Hát akkor mire várunk még! Ha harcolni akar, akkor legyen harc! Biztos, ami biztos... Ichigo!! Mi a f*szt csinálsz??
- Ebből én kimaradok! - szólt ki egy szikla mögé bújva a dagadt haverom. - Tudod, hogy rettegek a kígyóktól!
- Gyáva nyúl! - toltam le. - Na tessék, kénytelen leszek egy fontoskodó hülyegyerekkel karöltve harcba szállni...
Előhúztam a kaszámat, kipattintottam a hosszú nyelét, és támadóállást vettem fel. A fegyveremet magam előtt tartottam gyors csapáshoz. Nem tudom, hogy a Chibikok mi a fenét csinálnak, de remélem ezúttal segítenek, ha támad a tűzkígyó. Végül is Marilyn Jr. méreg típus, csak lesz hasznára!
- Gyere, Sziszi, táncoljunk, ha akarsz!

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Jún. 27, 2013 2:33 pm

A küldetést inaktivitás miatt lezárom... jutalmak:

Clio: 30 exp  60 arany
Zakuro: 25 exp  40 arany
Mao: 20 exp  30 arany
Plainhill: 10 exp  20 arany

Clio megérdemel némi ércet, mert végig aktív volt.
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 27, 2013 3:16 pm

Clio Chronos: Érclátás 1 -> 12 helyett 1 -> 6, 3 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 1 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Fegyverkezelés (3 recept helyett 2): Fa Irányítópálca Recept, Futóíj Recept
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] ???

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.