Ran vs Rita

Go down

default Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30, 2013 9:51 am

Lassan, határozott léptekkel vonultam be az aréna küzdőterébe ahol egy kisebb nézőközönség is fogadott. Elsőre kicsit olyan érzés fogott el mintha újra a viadalon lettem volna. Már régóta terveztem, hogy én is belevetem magam a párviadalok sűrűjébe és, hogy felküzdjem magam a ranglétrán egészen a csúcsra csupán a második képességem megnyitására vártam és, hogy kellő minőségű felszerelést tudhassak a magaménak. Ezek az akadályok mostanra legördültek, legalábbis már valamennyire meg voltam elégedve magammal, hiszen mindig van hova fejlődni. Erősnek éreztem magam és talán túlzottan is magabiztosnak. Sokáig gondolkodtam azon kit hívjak ki elsőnek. Talán Anatot? vagy esetleg a Voice egyik tagját? Előbbivel jó kapcsolatot ápoltam, legalábbis üzletit így őt inkább várólistára tettem még utóbbiakat azért dobtam mert őket mindenképp le akartam győzni ehhez pedig be akartam biztosítani magam azzal, hogy kellően felkészülök. A választásom egy régi ismerősre esett, az egykori céhmesterem, és pár küldetés erejéig társam na meg persze a jelenleg második legmagasabb szintű játékos a saoban. Ha nem volt még egyértelmű Ranmarura esett a választásom és még pár nappal ezelőtt küldtem neki egy üzenetet, hogy szeretném őt kihívni. Tökéletes kezdő kihívás volt a számomra. Igen a kihívás külön kiemelve. Akárhogy veszem tapasztalatlan voltam a játékos-játékos elleni küzdelmekben Ran pedig nem épp egy olyan ellenfél akit félvállról kellene venni sőt… Persze egy valamit már megtanultam, ez pedig, hogy senkit nem szabad alábecsülni. Az arrogancia és a túlzott magabiztosság veszélyes fegyver ami könnyen vereségbe taszíthatja a figyelmetlen harcost és éppen ezért nem esem bele ebbe a hibába. Még egyszer nem. Bízom magamban de nem engedem, hogy ez elvakítson.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Ápr. 30, 2013 11:25 am

A meghívás befutott, a menüm felpityegett, erősebben szorítottam rá Artemisre, halkan sóhajtottam. Fülledt volt a levegő, vakító a napsütés, gyorsan fogyott a kitartásom, miközben átvágtam egy tisztáson. Mögöttem kész falka rohant. Artemis igyekezett írtani őket, sebzése egyre erősebb és erősebb lett minden nyíllal. Fogyni kezdtek. Ahogy a kitartáspontjaim is. Már erősen lihegtem, életpontjaim sárgában csillogtak.
Próbálgattam az akrobatikám, ahogy fókuszaim szerint holt térben voltam hozzájuk képest, aktiváltam a lopakodásom mellé. Kellett találnom egy helyet, ahol a mobok elvesztik az érdeklődésük utánam, és amíg kevéske MI-jükkel nem sütnek ki jobb taktikát, magukban ácsorognak. Én pedig legalább végre levegőhöz juthatok.
Egy termetes fa tövének dőltem, törzséhez érintettem Artemist. Mind a ketten megpihentünk kicsit. Addig is, hogy valamivel elüssem az időt, gyorsan lehívtam a menümet. Néhány pillanat alatt átfutottam az üzenetet. Az arcomra ideges, derült vigyor költözött. Boldogságot éreztem a PM miatt. Természetesen elfogadtam, biztosítottam Ritát, hogy mindenképpen ott leszek a megadott helyen és időben.
A fejemben újabb küldetésleírás aktiválódott. Leírása szerint Ritával el kell mélyítenem a kapcsolatunkat. Csatoltam hozzá korábban már archivált eseményeket:
Első közös küldetés – nem volt felhőtlen viszony. Viszont egy halál közeli élmény közös megélése csodára képes.
További közös küldetések, játékok, kapcsolatok, információk – Rita nagylány már. JL-es lett. Kihívása sok izgalmat rejt magában, még érdekes is lehet.
Miután mindezeket tisztáztam magamban, mélyet sóhajtottam, ellenőrizve, hogy a légzésem ritmusa normalizálódott. Helyes – bólintottam magamban, majd már el is rugaszkodtam a fától, hogy Artemisszel végre pontot tegyünk ennek a gyakásnak a végére.

Szervusz! – köszöntöttem Ritát. Benn vártam már rá. Nem akartam megváratni. Egy hölgyet nem illik. Teljes felszerelésben voltam. Tudtam, hogy szintben jóval alattam van, de korábban már tapasztaltam, hogy más frontharcosok teljes felszerelése milyen komoly plusszokat tud adni nekik. Mintha még én lennék hátrányban. Ezért sutba dobtam korábbi gátlásaimat, és még Bőr Sisakom is a fejemre tettem. Minden ott volt rajtam. Kezemben pedig természetesen ott volt Artemis. – Nos? – kérdeztem, enyhén felszegett fejjel. Azt hiszem, mosoly táncolt az arcomon.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30, 2013 1:20 pm

Ran már az arénában várt rám ami kicsit kellemetlenül érintett hisz én voltam a kihívó és mégis ő ért ide előbb. Ennek pont fordítva kellet volna történnie. Végül is most már mindegy.
-Üdv! Rég találkoztunk. – Köszöntöttem őt és viszonoztam a mosolyt. Izgatott lettem. Teljes menetfelszerelésben állt előttem ami annyit tesz, hogy nem becsül alá engem. Ez bizonyos mértékben jól esett de kissé aggódtam is ez miatt, remélem képes leszek felnőni hozzá és nem egy csúfos vereség lesz a vége. Na jó ezt verd is ki a fejedből. Fő az önbizalom, különben is mióta kételkedek én az erőmben? Na jó az igazsághoz hozzátartozott, hogy még soha nem küzdöttem íjászok ellen és be kell látni egy kardforgatóval szemben elég nagy előnyük van.
- Legyen First Strike mód. Nem vagyok híve ennek de nem akarom, hogy balul süljenek el a dolgok persze ha te utolsó csapásig szeretnél küzdeni nekem úgy is jó. – Közöltem vele, rábízva a döntést majd elküldve a párbajfelkérést. Az idő elkezdett pörögni így volt időm felkészülni a nagy csata előtt. Először is bekészítettem az övemre egyet-egyet a három kristályomból majd előhúztam a szabdalót és magam előtt tartva felvettem a kezdő támadó pozícióm. Egyenlőre csupán az egyik kardot húztam elő de a másik is ott ficegett az oldalamon. Fölösleges lett volna mindkettőt a kezemben tartani, hisz még nem jutok közel hozzá semmire sem megyek és így legalább az egyik kezem szabad marad. Még harc előtt próbáltam megalkotni a stratégiám ami az íjászok alapvető gyengeségére építkezik, méghozzá a közelharcra. Első hallásra ez könnyűnek tűnhet de biztos voltam benne, hogy Ran számit erre, miért ne számítana hisz valószínű mindenki ezt próbálja kihasználni. A kivitelezés már más kérdés, nem egy tervem volt arra, hogy csökkentsem a távolságot kettőnk között. Az idő lassan lejár én viszont megvárom Ran első lövését. Figyelem, türelem és higgadtság. Ez az amire most szükségem van

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Ápr. 30, 2013 1:46 pm

Fókuszaim Ritán táncoltak, idegesen követték minden egyes mozdulatukat. Nem vagyok túl jó a testbeszéd olvasásában, de ahogy ez a lány bevonult… erősebben kezdtem kezemben tartani Artemist. Nyilvánvaló volt, hogy szépen kinőtte magát, és helyes döntésnek bizonyult teljes felszerelésem használata. Szükségem is lesz rá. Felismertem a Gyorstalpalót. Hoku lábán láthattam ilyet először, de azóta egyre elterjedtebb volt. Valóban egyedi volt a lány öltözéke, biztos voltam benne, hogy a statmódosítók szoros küzdelmet fognak eredményezni.
Ahogy neked tetszik, úgy megfelel nekem is – mondtam. Nem ez volt a teljes igazság. Cselt szimatoltam a döntés mögött. Emlékeim között kutatva úgy emlékeztem, hogy a lány gyors volt és erős. A kitartásával sem volt gond. És a páncéljával sem. Be kellett vallanom: egyáltalán nem tudtam, milyen erősségei vannak, csak találgatni tudok legfeljebb.
Ő sem volt túl szószátyár. Ez tetszett. Semmi értelme annak, ha felesleges csacsogással próbálja valaki levezetni a plusz feszültséget. Ellenben… – Miért gondoltál rám? – kérdeztem, amikor már régen lefelé pörgött a felkészülési idő. Igyekeztem minél nagyobb távolságot felvenni közötte és közöttem. Hogy legalább ennyi esélyem legyen.
Lopakodás, akrobatika – ismételgettem magamban a két aktív skillemet. A harcterek nem túl mozgékony, passzív szereplője voltam eddig, és problémát jelentett, hogy most cikázva és ugrálva kell harcolnom. Viszont a kihívásokból levont tapasztalat alapján ez létszükséglet volt.

Meg akartam lepni a lányt, és gondoltam, hogy ehhez a legjobb, ha váratlanul cselekszem: amint lejárt a visszaszámlálás, futni kezdtem felé. Nem teljes sebességgel, nem ez volt a célom, de azért elég tempósan. Közben Artemis fénynyilai már száguldottak is Rita felé… Egy, kettő, három. Zene volt füleimnek Artemis húrjának újabb és újabb pendülése. Ezt gyorsan lerendezzük, ha rajtam múlik. Főleg first strike-ban.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30, 2013 3:57 pm

Úgy látszik az íjász fiúnak is teljesen mindegy milyen módban játszunk.
-Akkor legyen First Strike! – Böktem rá a felkérésre. Még az idő pörgött Ran egy egyszerű kérdést tett fel nekem. Miért őt választottam ellenfélnek? Erre csak elmosolyodtam és pár pillanatra lehajtottam a fejem majd újra a szemébe néztem.
- Röviden és tömören. Dicsőségért! – Böktem ki a választ. – A top játékosok között vagy számon tartva emiatt sokan felnéznek rád vagy épp irigyelnek de viszont ismerlek valamelyest. A gyengepontjaid és az erősségeid egyaránt ami hasznomra lehetnek és előnyt kovácsolhatok. Ezért is gondoltam, hogy tökéletes kezdő ellenfél leszel ahhoz, hogy a csúcsra törjek. Erős de korán sem legyőzhetetlen. – Gondoltam fölösleges lenne kerülgetni a forró kását így őszinte választ adtam. Alig néhány másodperc maradt csupán. – Győzzön a jobbik! – Vettem még oda épp a jelző hang megkezdése előtt. Amint a számláló lenullázódott ellenfelem már mozgásba is lendült de meglepetésemre felém kezdett el rohanni sőt három nyilat is kilőtt felém amik ijesztő sebességgel közelítettek felém.
- Nocsak! – szólaltam fel magamban a meglepő húzást követően, kíváncsi vagyok mi lehet a célja ezzel. Talán óvatosan kellene hozzá állnom de ugyanakkor egy ilyen lehetőséget a támadásra nem szalaszthatok el talán később nem is tudnám ennyire lecsökkenteni a távolságot mint most.
- Nirgal! – Kiáltottam mire az égen megjelent az „idéző kör” és onnan kiugrott a hatalmas tigris útját állva a három nyílvesszőnek. A páncélom megsemmisült és az életpontjaimból is veszítettem egy kis adagot de még így is jócskán sikerült lecsökkentem a bekapott sebzés mértékét. Azonban én sem voltam rest amint Nirgal megjelent rohanni kezdtem felé majd felugrottam a még jelenlevő tigris hátára ahol célba veszem Rant és egy újabb méretes ugrást követően a levegőbe emelkedem. Bíztam benne, hogy mikor Ran megint megpillant ráugorva a tigrisre kilő pár nyilat felém és így tudom, úgy időzíteni az ugrást, hogy könnyen kitérjek előle. A levegőben dobok egy szaltót picit megnehezítve, hogy eltaláljanak plusz látvány elemnek sem utolsó közben pedig aktiválom a másik képességemet is eddigre már bőven a hatósugarán belül kell Rannak tartózkodnia ami ha sikerül akkor már a leérkezésemet nem is fogja érzékelni csupán mikor landolás előtt belé mélyesztem a kardomat és zárásként igyekszem úgy leérkezni, hogy mögé kerüljek de már fordulok is, hogy lássam miként ragál a történésekre.

/Ha minden úgy alakul ahogy terveztem akkor összesen 17 pontot veszitek (12 páncél 5 élet maradt 40 életem) és 26 sebzést okozok a skilljeim pedig töltődnek/


Gome, hogy így belecsapok a lecsóba de nem hagyhattam ki a lehetőséget ^^


A hozzászólást Rita Hanami összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 30, 2013 7:22 pm-kor.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Ápr. 30, 2013 7:07 pm

- Dicsőségért? - morogtam meglepetten. Nem erre a válaszra számítottam. Tanácstalanul álltam előtte, hogy legyőzésem milyen dicsőséget fog adni számára, azonban a válasz homályba veszett. Haloványan felderengett valami válasz-féleség, de nem volt időm foglalkozni vele. A küzdelem megindult.

Taktikámnak meglett az eredménye, a nonverbális jelek nyilvánvalóvá tették, hogy sikerült meglepnem Ritát a rohanásommal, nem számított arra, hogy még csak meg sem próbálom fenntartani a közöttünk lévő távolságot. Artemis megbízhatóan töltötte újra a nyilaimat. Örültem, hogy együtt dolgozhatom vele. Ez jelentősen csökkentette a reakcióidőmet, nem kellett állandóan a tegezemhez kapkodnom.
Láthatóan bőven elég volt mindez ahhoz, hogy Rita élete hamarosan a felére csökkenjen. Nem öntött el a boldogság, sőt, kicsit csalódtam is. Ennyi lett volna ez a küzdelem? Nevetséges!
A pálfordulás nem sokat váratott magára, túl könnyen ment volna ez így. A hatalmas tigrisről alig bírtam elszakítani a fókuszaimat. Próbáltam volna Ritára koncentrálni, de pokoli ügyességgel mozgott. Artemis nyilai úgy röppentek el mellettük, mintha a kezem remegett volna. Yaganom volt az egyedüli megmentőm, aminek segítségével át tudtam kicsit is látni a küzdelmünkben kialakult hirtelen változások egész garmadáját. Meg kellett állapítanom: a kardforgató nagyon gyorsan fordított. Épp elhatározásra jutottam, hogy…
Villanás!

Rita ott volt közvetlenül előttem, életpontjaim lefelé peregtek. Mintha újraindultam volna, úgy néztem rá, fogalmam sem volt, mi történt hirtelen. Yaganom aktiválódott, fókuszaim szétszóródtak… Mi történt?!
Egy pillanatnyi dermedtség után már lendülök is hátra, el, messze, távolabb a csatától. Túlságosan a sűrűjébe merültem. Nem értem, mi történhetett. Teljes zavarral markolok rá Artemisre, méretes távolság kiépítése a célom köztem és Rita között. Döbbenten szuszogok, nem emelem támadásra az íjam.
Ez mi a fene volt?! – remeg az ajkam is, ahogy odakiabálok hozzá. Nehezen szedem ráncba a gondolataimat. Leginkább sehogy. Valahogy nem száll meg az ihlet azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is mehetett végbe itt az imént.


75 HP (6 páncél mellett), lement akkor 20, maradt 55.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30, 2013 7:38 pm

Ran nyilai éppen, hogy elsuhannak mellettem de megúszom az ütközést velük így sikeresen véghez vihetem a támadást. Mikor beviszem a csapást Ran magához tér a képességem hatása alól és kellet neki pár másodperc mire magához tér. Megpróbálok még egy csapást bevinni de ekkora már kiér a kardom hatósugarából és kellően nagy távolságot tesz meg, hogy már kockázatos legyen őt követni. Védekezésre állok be legalább addig míg a képességeim újra be nem vethetőek lesznek. A fiú életcsíkjára vánszorog a tekintetem egy pillanatra majd a sajátomra.
-Mielött azt hinnéd, hogy csalok elmondom, hogy ez volt az egyik képességem. – Adom meg a választ a fiúnak aki láthatóan nem nagyon tudta feldolgozni mi is történt vele. – Viszont ahogy elnézem már csupán egyetlen csapásnyira vagyok a győzelemtől. – Állapítottam meg egy gyors számolást követően amit az előző összecsapás adataiból könnyen ki lehet számítani és ezt nyilván ő is megtette. Viszont az előny így most hozzá került, hisz neki annyi a dolga, hogy folyamatos nyomást gyakorolva távol tartson magától nekem viszont a közelébe kell férkőznöm. Még szerencse, hogy bekészítettem a kristályokat amik most nagy szolgálatot tehetnek. Időt kell nyernem.
- Gondoltam, hogy gyors küzdelem lesz na de, hogy rögtön az első megmozdulások ilyen komoly sérüléseket okozzanak. Nem kellet csalódnom benned bár a sebzésed alacsonyabb mint hittem. – Megpróbáltam elhinteni neki ezt a kis füllentést bár nem valószínű, hogy beveszi de azt már nem tudhatja, hogy Nirgal mennyi sebzést is fogott fel. Jobb ha nem tudja, hogy nekem is csupán egy ütés kell, hogy veszítsek. – Tényleg jó döntés volt téged kihívnom! Ha sikerül legyőznöm téged alig ha van olyan íjász aki gondot okozna. - Ha növelem picit az egóját talán lankad a figyelme bár ő ennél sokkal földhöz ragadottabb és könnyebben felméri az erőviszonyokat amit most nem könnyű megállapitani hiszen bármerre billenhet a mérce.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Ápr. 30, 2013 7:58 pm

Oh… Oh! – támasztékot kaptam arra vonatkozóan, hogy pontosan miben is kell gondolkoznom, már ami az iméntieket illeti. Rá kellett jönnöm: nem ismerem Rita képességét. Emlékeim között kutatva legalábbis nem emlékszem, hogy használt volna ilyesmit olyan alkalommal, amikor együtt voltunk. Vagy ha használt is, nem ilyet. Ez valami más volt. Új.
Tudom, hogy Artemis sebzése nem olyan vérmes, mint amilyen lehetne. – Az íjász kasztot nagyon meggyengítette a nerf – magyarázkodtam. Magyarázkodtam?! Mégis miért? Dühös voltam magamra. Szedd össze magad, Tatsuki!
Igyekeztem lenyugtatni magam, hogy a fejem kitisztuljon, és végig tudjam gondolni, hogy mi is történt, mire van szükségem. Egy kérdésemre a válasz már megvan. Képességet láthattam. Rendben van, ez elindulásnak jó. Nem számítottam arra, hogy nem idomár kasztú petekre támaszkodik majd. Összezavart, hogy már el is tűnt. Kicsit végiggondolva az egészet már nem is értettem, hogy ez mire volt jó. – És most mire volt jó ez a petidézés? – szóvá tettem a gondolataimat. Gondoltam, hogy nem fog helyes, vagy kielégtő információmennyiségű vélaszt adni, de reménykedtem abban, hogy azért el tudok indulni majd valamilyen irányba.
Elhatároztam, hogy ha nem muszáj, nem engedem többször a közelembe. Nem tudom, mivel zárta rövidre az előbb, de nagyon reméltem, hogy bizonyos távolságra van szüksége az aktiválásához. És a távolság az én nagyon jó barátom.
Artemis lassan megemelkedett a kezemben. Kihúztam annyira a húrt, hogy fényvessző generálódjon, ujjammal már rá is fogtam. Egyelőre a föld felé tartottam.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szépen kikupálódtál… – szóltam vissza félhangosan. Nem a tekintetem, hanem a fókuszaim emeltem rá.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30, 2013 10:28 pm

Megálltunk egymással szemben én pedig csak vártam a következő lépésre. Kíváncsi voltam mit tervez Ranmaru bár volt ezzel kapcsolatban egy sejtésem. Őszintén szólva fogalmam sem volt mi az a nerf, mintha halottam volna már ezt a kifejezést de sejtésem se volt mit jelent de lényegi jelentősége nem is volt de továbbra is húzni kezdtem az időt.
-Valóban, de még így is elég erős kaszt, nem véletlen voltál mindig jóval előttem és sok mindenki más előtt. – Mondtam közben pedig elkezdtem oldalvást mozogni, úgy hogy szembe kerüljek a nappal. Normál esetben épp ellenkezőleg kellet volna tennem de itt a saoban más szabályok érvényesek. Hiába a tűző nap a pontok miatt így is hajszál pontosan tud majd célozni viszont ha pár pillanatra erős fény éri a szemét az megzavarhatja. Szerencsére az időjárás az én pártomat fogta. – Mikor először találkoztunk már akkor is sokkal tapasztaltabb voltál nálam sőt az egész csapatnál akik akkor velünk voltak. Ironikus az élet nem? A legelső küldetésünkön mindketten a pokolba kívántuk a másikat sőt, ha ez a párbaj akkor zajlana most jó eséllyel nem first trike-ban küzdenénk. De végül nem csak céhtársak de néhány helyzetben még bajtársak is lettünk. – Folytattam a szövegelést közben pedig elértem a kívánt pozíciót. A nap eleinte eléggé a szemembe tűzött de szerencsére hamar megszokta.
- Mire volt jó az idézés? – Kérdeztem vissza ismét idő húzó jelleggel. – Zavaró célt szolgált ami láthatóan jól sikerült. – Adtam meg a választ. Észrevettem, hogy Ran felhúzza az íját de nem tart célra, hamarosan támadni készül. Ennek megfelelően magam előtt tartottam lent, derék tájt, nem úgy mint aki védekezésre tartaná, lazán tartottam a kezemben úgy, hogy egyetlen apró mozdulat elég legyen, hogy a nap sugarait és a pengém lapját kihasználva megzavarjam a látását és kis szerencsével növelhetem a nyíllal való találkozásom esélyét. Szemeimmel az íjat figyeltem, hogy mikor tartja célra. Kissé úgy éreztem mint valami western párbajban lennék. Kinek fürgébbek az ujjai?

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Május 02, 2013 12:44 am

Én nem támadtam, ő támadt. Nem volt szimpatikus ez a elállás, úgy éreztem, a hajam szála is égnek áll ettől a lánytól. Vihar készült kitörni belőle, én éreztem. Az embernek kialakul egy hatodik érzéke, ha már sok időt töltött élet-halál harccal a SAO-ban. Jelen pillanatban ez a küzdelem bár csak fél-életig ment, éreztem, hogy egzisztenciális szempontból véresen komoly. Aki győzedelmeskedik, az a másik fölé fog kerülni. Ezt nem engedhettem meg ennek a lánynak. Nem sokra tartottam az elején, és ez mostanra sokat változott, de akkor sem lenne elfogadható, ha küzdelmünkből ő kerülne ki nyertesen. Azt aztán nem!
Nagyon jól gondolod. Attól még ugyan olyan erősek vagyunk! – szegeztem rá Artemist. Nem lőttem, nem. Hadd meséljen. Hadd beszéljen. Hadd jöjjek rá, hogy milyen információk is lappanganak a sok beszéd mögött. Töviről hegyire próbáltam leelemezni mindent, amit mondott, de nem találtam mögöttes tartalmakat. Nem jöttem rá a helyzet nyitjára. Hiszen tényleg nem szimpatizáló felekként kezdtük, és mostanra tényleg sokat változott a közöttünk lévő felállás… Nem értek én az emberi megnyilvánulásokhoz!

Artemis elsült a kezemben. Nem véletlenül történt ez így, nem az ujjam remegése miatt oldott a zár, azért történt így, mert ennek így kellett történnie. – Elég a beszédből! – csattantam fel, félbeszakítva idézéses szószapulását, miközben a fényvessző átszelte a közöttünk lévő távolságot. Az íjat feszítettem, Artemis újabb nyilat generált rá nekem, én pedig továbbiakat küldtem az előző után. Mozgásba lendültem közben, távolodni kezdtem, hogy minél messzebb kerüljek Ritától, és a mozgás bizony nem segített a célzásban. Tudtam, hogy még a rendszer sem képes ellensúlyozni mindent. A tervem igen egyszerű volt: még néhány utolsó nyíllal levonni a lány maradék életét.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Május 03, 2013 2:00 am

Ran rám szegezte az íjat de úgy tűnik a szembe világítós trükk nem jött be, nagyon nem! Meg se rezzent tőle ami azért kicsit lelombozó az egyetlen szerencsém, hogy nem tüzelt rögtön. Nem kell már sok idő csak még egy kicsit kell húznom.
-Azt majd a mostani párbajunk dönti el, hogy tényleg egyforma erősek vagyunk-e! – Tettem, hozzá Ran megjegyzéséhez remélve, hogy sikerül még egy cseppet szóban tartani, de nem így lett. Hamarosan egy nyíl süvített ki az íjból félelmetes precizitással és sebességgel. Gyorsan kellet cselekednem, hisz ha egyszer is eltalál vége a párbajnak. Szinte letéptem az övemről a farkas agyar kristályt és a kilőtt nyíl útjába dobtam azt ami neki csapódott és így irányt változtatott, alig pár centit de ennyi elég is volt. Szinte éreztem, ahogy elsuhan a fülem mellett és egy pillanatra a kétségbe esés vitathatatlan jele ült ki az arcomra mikor azt hittem nem elég az a pár centi, hogy elhaladjon mellettem. Mikor a nyíl eltalálja a kristályt az egy halk csörömpölő hang kíséretében összetörik és szinte ugyan abban a pillanatban tíz farkas jelenik meg amik acsarogva rontanak Ran felé, hogy széttépjék, vagy legalábbis ezt a látszatot keltik. Nem tudtam, hogy az íjász fiú milyen gyorsan lát át az illúziókon így még ráadásnak előkaptam a füst kristály amivel megcélozva őt felé hajítottam majd abban a pillanatba, futni kezdtem de nem felé hanem az ellentétes irányba. Most én voltam az aki pont ellentétesen cselekedett mint ahogy az logikus lett volna, na de miért is akartam növelni a távolságot? Az egyetlen oka, hogy ezzel növeljem a saját reakció időm. Szimpla fizika. Minél messzebbről lövi ki a nyilait annál tovább tart, hogy eljusson hozzám és nekem annyival több időm van reagálni a felém suhanó nyilakra. A kristályt is csak azért dobtam, hogy ha rögtön rá is jön, hogy a farkasok nem tudnak neki kárt okozni, elkeljen hajolni a felé repülő tárgy elöl. Vagyis csak bíztam benne, hogy megvan benne az, az emberi reflex, hogy ha valami fel suhan kitér előle és a szétrobbanó füst még zavaró is lehet. Időhúzás! Ez az egyetlen esélyem hiszen itt van a kezemben az ütő kártyám csupán pár másodpercre lenne még szükségem. Hátra nézek és mikor látom, hogy Ran ismét engem vesz célba igyekszem cikcakkba, hirtelen irányváltásokkal nehezíteni a célzást és előhúzom az oldalkardot, hogy ha kell a kardjaimmal térítsem el a nyilakat.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Május 03, 2013 4:47 am

Nem akartam elmondani Ritának, hogy egyáltalán nem maradtunk erősek mi íjászok a gyengítés után. Hogy azóta is az ebből fakadó sebeimet nyalogatom, és egyébként valahol a szívem legmélyén talán még az Íjászok Szégyenét is megértem. Bár az átképzés problémát jelenthetett, komoly nehézségeket, de járunk annyira a pályák elején még, hogy egy jó csapattal, mondjuk egy konkrét céhhel a hátunk mögött mégis biztonságban legyünk, míg sikeres véget nem ér a folyamat. Az árnyharcos Rinnel való küzdőterezéseink során már tapasztaltam, milyen hatékony tud lenni, ha az embernek mind a két kezében van egy-egy fegyvere, főleg, ha mérgeket is használhat. És ha már a felszerelésnél tartottunk: a fegyvereink nem erősödtek, hiába kaptunk gyengítést a statjainkra. A legjobb fegyver is, mint ami a kezemben van, alapvetően csak egyetlen plusz sebzést ad. A többi íjász fegyver fel sem veheti vele a versenyt lassan. Artemis, a Fény egyszerűen fenomenális! És bár a többi íj megkovácsolása sem olcsó, az Ő árát is megfizettem. Méghozzá boldogan.
A nyíl elé dobott kristály megdöbbentett, főleg a másodlagos effektjével, ahogy farkasokat robbantott. Nem használtam kristályokat, nem láttam őket akcióban, ellenben ismertem régen olyan JK-t, akivel hasonlóképpen harcoltunk. Az képességhasználat volt, ez kristály. Bevált technikát alkalmazva engedtem volna közel a farkasokat, kiválasztva egyet, amelyikkel tesztelhetem a sebzésértéküket.
Újabb kristály aktiválódott, bezavart a köd. Éjjellátásom aktiválódott, de nem oldotta fel tökéletesen a ködöt. Nem akartam Artemist felesleges munkának kitenni, még akkor sem, ha éreztem, milyen készségesen simul a kezembe. Oldalra lendültem, egyrészt, hogy kitérjek a farkasok elől, másrészt, hogy elhagyjam a ködös területet. Rita gyorsan mozgott, gyorsabban, mint én, de távolodott. Úgy gondoltam, hogy itt a remek lehetőség: nyilak kész garmadáját indítottam útjának, ahogy csak tudtam, úgy pengettem Artemis húrján, a generálódó nyílvesszők suhogása volt az én hatodik szinfóniám. Rita pokoli ügyességgel mozgott, ráadásul sebes léptekkel. Nem először látott akcióban, viszont a termelődő nyilak engem végtelen mennyiségű ammo-hoz juttattak, ráadásul mivel nem kellett újratöltenem tegezből, sokat javult a reakcióidőm is…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Május 05, 2013 9:25 pm

Hátranéztem és láttam mikor a füst kristály aktiválódott… eltaláltam volna vele? Lehet, hogy talán íjásznak kellet volna mennem és nem kardforgatónak… na jó ez egy hülye gondolat volt. Én kardforgatónak születtem… vagy micsoda… Kendo bajnoknak? Mindegy is most amúgy sem ez a legégetöbb dolog amivel foglalkoznom kellene. Hírtelen nyilak kezdtek el záporozni felém méghozzá igen csak sebesen Mit tegyek? Szólítsam Nirgalt? Esetleg használjam a magas ugrás kristályt… de akkor a levegőben védtelen lennék. Sok választásom nem volt, de nem hagyhattam, hogy túl sok nyilat lőjön ki felém mert azokat már nem tudnám kivédeni. Elhasználtam az megmaradt magas ugrás kristályom és a levegő elől menekülök a kilőtt nyilak elöl. Nem maradt más választásom kéntelen vagyok Bevetni a képességem ha nyerni, akarok.
-Végezz vele, Nirgal! – Kiáltottam el magam és ezzel a parancsszót is aktiváltam. Ekkor már meg is jelent az idéző kör Ran háta mögött és belőle kiugrott a hatalmas bestia ami félelmetes üvöltésével próbálja zavarni a fiút majd hatalmas mancsait felemelve lesújt a fiúra, egyszer, kétszer, háromszor, négyszer… végül újból felüvölt és beleharap a fiú vállába, fölemeli és messzire dobja őt. Csak remélni tudtam, hogy Nirgal ütései betalálnak, vagy, hogy még időben idéztem meg és Rannak nem volt ideje még egy nyilat kilőni felém, amit a levegőben egész biztos, hogy képtelen lennék kikerülni. Volt egy sejtésem, hogy a párbajnak ezzel vége is lesz de persze eben nem lehettem biztos. Akárhogyan mikor földet érek felteszek egy kérdést ami már régóta motoszkált bennem.
- Miért hagytad ott a céhet? – Kíváncsi voltam az indokra bár Lewis biztosan tudta az okát de szerettem volna Ran szájából is hallani ezt.


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Május 05, 2013 10:00 pm

Hihetetlen effektmennyiséget kellett feldolgoznia körülöttünk a játéknak, így komolyan felmerült bennem, hogy a NerveGearem be fog akadni, miközben a fókuszokon keresztül állandóan monitorozom a környezetemet. Ha ezért süti meg az agyamat, mert a fejesem képtelen feldolgozni az információáramlást, és tönkremegy, szentségelni fogok a kockamennyországban!
A füstködből kikerültem, a farkasok a nyomomban lihegtek, fókuszaim nagy számuk ellenére egyáltalán nem voltak elégségesek ahhoz, hogy mindent szemmel tudjak tartani. Főleg abban a pillanatban, amikor Rita a levegőbe lendült. Akkor hirtelen minden még jobban felgyorsult.

Utólag visszagondolva nem tudtam eldönteni, hogy az volt a fordulópont, ahogy a lány szédületes sebességével akcióba lendült, vagy tényleg valamilyen vizuális megjelenítési baki miatt pörögtek fel az események, de tény, hogy a harcnak abban a részében már minden másodperc győzelemmel és nyereséggel egyaránt kecsegtetett.
Az egyik pillanatban még izgalom húzta szélesre és magabiztosra a mosolyom, hiszen Rita – ó a balga! –, a magasba szökkent. Aktuális nyilaimat így sikeresen elkerülte, ebben igazat kellett adnom neki, de mégis mit gondolt, milyen íjász az, amelyik képtelen egy előre kiszámítható röppályával rendelkező lényt eltalálni. Egyetlen másodpercet vártam csak ki, hogy tényleg lássam, hova is kell lőnöm. Lehet, hogy az az egyetlen másodperc mentette csak meg a lány életét…
Már a kezem sem helyesen pendült Artemis húrján, mert a yaganom figyelmeztetett a mögöttem életbe lépő effektre. A hatalmas tigrist ismerősen fogadtam volna, ha nem sokkol közvetlen közelségével, és hatalmas termetével, amellyel felém veti magát. Kezdett már gyarapodni közelharci tapasztalatom, de ez ezúttal nem futotta többre, mint egyetlen csapás kikerülésére. A nem létező fájdalom ellenére vicsorítottam, ahogy a tigris leterített, életpontom túlhaladt a nullán, a küzdelemnek vége lett, az eredmény pedig…

Megérdemled, hogy megtudd, de most nem mesélem el neked. Találkozni fogunk még máskor is. Az alapján, amit most mutattál, ebben biztos vagyok – szokatlanul egyenes beszéd volt ez tőlem, de büszke voltam mindenkori összeszedettségemre. Megköszöntem a szép küzdelmet, intettem és távoztam. A vállamat próbálgattam, miközben távolodtam a harctértől. Még ennyi SAO-ban eltöltött idő után is nehéz volt elhinni, hogy nem fáj.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Május 05, 2013 11:04 pm

Szinte at torkomban dobogott a szívem mikor láttam, hogy Ran felhúzza az íját Nirgal pedig ebben a pillanatban csapott le a fiatal íjászra. A nyíl ugyan elhagyta az íjat de célt tévesztett alig pár centire tőlem haladt el, viszont már nem is igazán érdekelt, hogy eltalál–e vagy sem. Minden figyelmem Nirgalra és Ranra terelődött aki kitért a tigris első csapása elől.
-Találd el! – Kiáltottam fel izgalmamban és vártam mi következik majd. Nirgal második csapása már betalált. – Gyerünk – Motyogtam magamban. A harmadik is talált! –Még Kettő! – Suttogtam tovább mikor a negyedik is betalált. – Terítsd le! - Kiáltottam megint mire a bestia utolsó csapása a földre tiporta őt és ezzel a fél élete alá csökkentette Ran életcsíkját. Ekkorra én is leérkeztem a földre majd az indikátoromat kezdtem el nézni. Nem mozdult el onnan ahol volt. Ezek szerint Ran elhibázta. Nirgal lassan ismét pixeljeire morzsolódott elengedve az íjászt a földről és megjelent a GYŐZTÉL felirat. Örültem neki bár volt egy kis keserű szájízem. Ha nagyon őszinte akartam lenni, akkor csak is a szerencsének köszönhetem ezt a győzelmet. Ran nem válaszolt a kérdésre, hanem egy bókkal próbált kitérni előle. Felállt és elindult a kijárat felé.
- Várj! – Szóltam utána majd oda szaladtam hozzá. – Igazából nem szükséges tudnom az okát, tiszteletben tartom a döntésed… - Mondtam majd előrehívtam a menüm és a cuccaim között kezdtem el turkálni miközben folytattam a mondandóm. – Igaz, hogy túl sok időt nem töltöttünk együtt de akkor és a céhünk tagja sőt, a szememben te voltál a jusctice… nem is… a Fist of Judgement első céhmestere és ezért szeretnék tiszteletre méltó módon elbúcsúzni tőled amit eddig elmulasztottam. – Végül abbahagytam a kutakodást és egy természet gyűrűt vettem a ki a cuccaim közül amit Ran felé nyújtok. – Tudom, hogy nincs szükséged rá de szeretném ha eltennéd amolyan emlékként. Nekem mindig is a Fist of Judgement vezére maradsz. Örülök, hogy a viharos találkozásunk ellenére mégis bevettél a céhbe. Talán most teljesen máshogy tekintenék erre a világra ha nem lenne a céh és a benne levő emberek. Köszönöm! – Mondtam neki mosolyogva. Ha elfogadta a gyűrűt akkor meghajolok és elhagyom az arénát ha nem akkor sem sértődöm meg.


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Klein on Hétf. Május 06, 2013 7:12 am

Ossu!

Ranmaru kapcsolatokat épít \o/ Ettől függetlenül is érdekes, taktikázásban nagyon erős küzdelmet vívtatok, amiért 30 xp és 70 arany üti a markotok. Ranmaru a kérésének megfelelő számítás szerint 14 xp képességbónuszban részesül, Artemis pedig 3 xp-vel fejlődik. Lezárom a párbajt!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ran vs Rita

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.