Asuka vs Kyuushiro

Go down

default Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Csüt. Május 02, 2013 12:21 am

Csak ez hiányzott!
Némán járom a Kezdetek Városát, és feltűnően 'nyugodt' idegállapotomban nem nagyon törődök semmivel.
De hisz' örülök, nem? Most léptem szintet! Újabb pontokkal növeltem a gyorsaságomat! Gyorsabb vagyok, mint valaha, de ki is az a Valaha?
Pörög az agyam, a szokásosnál eltérően azonban egyvalamin. Na, ez egy történelmi pillanat: tudok egyvalamire koncentrálni! Hurrá!
Hol is tartottam? Ja, persze, pörög az agyam. Nyolc gyorsaságpontot csesztem el úgy nagyjából két másodperc alatt. Persze erről nem én tehetek, de ez pillanatnyilag nem igazán érdekel.
Az a szemét...
Egy ilyen rövid, velős és nyugodt hangvételű bevezető után jobb, ha inkább az elejétől kezdem az egészet. Nos, megláttam egy boltban egy Gyorstalpalót.
Az a szemétláda... ja, a Gyorstalpaló, igen. Már ez az esemény is örökre bevésődik a virtuális világ kronológiájába. 'Láttam egy Gyorstalpalót a boltban.' Ez az a mondat, ahol mindenkinek leesik az álla, a gyengébb idegzetűek földkörüli, ellipszoid pályára állnak, és néhányan már rohannak is ahhoz a bizonyos bolthoz... elfelejtve, hogy én nem is mondtam semmit arról, ez melyik boltban is történt.
Szóval akkor: láttam egy gyorstalpalót a boltban. Ne, nem kérek őrjöngést, ovációt, tömeghisztériát, meg ilyesmit, hiszen még el sem mondtam. Szóval, szép nyugodtan besétáltam a boltba. Mivel eléggé elhagyatott utca volt, nem tiportak halálra a becsődülők. És ahogy beértem, mit látok?
Megveszik? Ugyan, hiszen az nem lenne vicces... gyenge, gyenge. Atombombát dobnak rá, és még a pixeljeit is megsemmisítik, a földet utána lángszóróval tisztítják meg? Nem rossz, de nem is az igazi.
Kiderült, hogy a hapsi éppen akkor adja el a gyorstalpalót a boltnak, aminek a kirakatába már előre kitették. Megnézték, hogy fog mutatni, vagy ilyesmi. Éppen a pénzügyeket bonyolították le.
És?
Hát persze, hogy mégsem adta el a boltnak!
Szeretem ezt a magasfokú szerencsét. Ilyen pechesnek lenni már művészet, nem mondom. Akkor én valami balszerencse-Paganini vagyok, vagy valami hasonló. Csoda, hogy még nem hívtak teltházas szólókoncertet adni. Na, majd intézkedem. Már ha kissé lenyugodtam.
Ideges? Nem, nem vagyok ideges, csak kissé ingerült. Kissé. Elvégre egy díjnyertes cuvée is jobb kissé a kannásbornál. Olyan mammutméretű 'kissé'. Járom az utcákat. Minek? Nem tudom. Hová? Nem tudom. Talán csak ki akarom szellőztetni a fejem. Egek, nyolc gyorsaságpont...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Csüt. Május 02, 2013 9:27 am

Ugyan még sosem fordult velem elő, hogy egy fegyver beszélt volna hozzám, na persze olyan már igen, hogy a tárgyak már szóltak nekem emiatt meg amiatt, hiszen mit is mondjak rá, egyszerűen megesik néha, éppen csak ebben a virtuális világban nem, de hát szóval, na, megtörtént a nagy csoda, ami nem is igazán csoda, hiszen itt még a csillagok sem úgy vannak az égen, ahogyan azoknak valójában lenniük kéne, és ez borzalmas... Szóval mi tagadás, egy kicsit még én is meglepődtem, mikor az egyik boltban nézegetve a dolgokat rám köszönt egy kard. O_O Kerestem hát a forrást, merre lehet, és ki lehet, ki így, ilyen egyszerűen beszél hozzám. Fémes hangja eltéveszthetetlen, a boltban pedig nem árulnak fegyvert, bár ezek után azzal sem igazán foglalkoztam, mi mindennel foglalkoznak, foglalkoztattam magam mással, hiszen egyszerűen a beszélő kard rejtélye már önmagába véve elég ahhoz, hogy inkább arra akarjak koncentrálni.
Így is teszek hát, pislogok kettőt, körbenézve azokon, akik még a boltban voltak boltolni. A kard ismét megszólal, csak sajnos nincsen olyan tündérhangja, de legalább könnyű így megtalálni a tulajdonosát.
- Én is szeretem a hangyaembereket. - válaszolok neki, azonban ekkor borzalmas dolog történik! A kard tulajdonosa egyszerűen kisétál!
Kétségbeesve bambizok az eladóra megoldásra várva, bár azt hiszem, nem igazán érti, hogy mi bajom van, gyanítom, csupán azt gondolja, hogy össze-vissza flesselek, pedig nem is!
Ugyan van egy szép bevásárló listám, de azzal ráérek még foglalkozni, hiszen a kard tulajdonosa éppen csak megakadályozta azt, hogy örökké szóló és mély barátságot köthessek a kardjával! *3* Nosza hát, spurizok utána, hiszen még az is lehet, hogy ha nem szólok a gazdijának róla, akkor soha többé nem fogom látni! Pedig olyan kedves kis kard... Biztosan nagyon sok dologról tudnánk beszélgetni. :/
- Várj meg, ööö... Kardos-kun! Surprised - kocogok utána, majd elé lépve adom elő az igazat.
- Húzd elő a kardod, Kardos-kun! Surprised Szeretnék vele beszélgetni! *3* Te eddig miért nem beszélgettél vele? Pedig képzeld, ő is szereti a hangyaembereket! Hűűű, hogy te nem is tudtad, hogy tud beszélni? Persze, talán ha elővennéd, lehet, már te is hallanád! *w* - adom elő a szövegem, mert hát a nyilvánvaló az egészen nyilvánvaló. Biztosan csak süket... lehet, csak bugosan került a játékba, amiért nem veszi észre ezt a nyilvánvaló dolgot. De még az is lehet, hogy én vagyok különleges? *.*
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Csüt. Május 02, 2013 3:23 pm

Nos tehát, mint előbbi fennkölt és patetikus monológomból kiderült, meglehetősen feszült vagyok. Ilyen pechem is csak nekem lehet, de jó!
Kilépek a boltból, azaz kilépnék, hiszen észreveszem, hogy valaki beszél a kardomhoz.
He?
Oké... az elmebetegekel szemben az a legjobb módszer, ha nem veszünk tudomást róluk. Szóval, mintha mi sem történt volna, kilépek. Figyelmen kívül hagyom azt a női hangot... valami hangya, vagy mit mondott... nem, biztos csak rosszul értelmeztem, és valaki mással beszélt.
Alig teszek pár lépést az utcán, a lány utánam szól. Hű, a francba... vagy csak hülyéskedik? Én, mint "Kardos-kun", megfordulok, és nyugodtan ránézek.
...ami most következik, az meghaladja az agyam befogadóképességét. A lány beszél...
...és beszél...
...és beszél...
Hm. Annyit legalább sikerült kihámoznom a zagyvaságból, hogy komolyan gondolja. Az, hogy húzzam ki a kardom, enyhe parbajfelhívás is lehet. Lehetne. Bug, elmebaj, vagy én hülyültem meg? Jobbnak látom az első eshetőséget feltételezni.
-Öhm... szia! Nem, nem hiszem, hogy beszélne, pedig már kihúztam párszor. Hallottam ugyan egy legendás fegyverről, ami beszél, de ez biztos nem az. Amúgy mik azok a hangyaemberek?
Pislogok párat, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve előhúzom a Szabdalót. Egye fene, védett területen vagyunk, és... hát, ha párbajozni akarna, nem utasítanám vissza, de tud egyáltalán harcolni? Mocskos sztereotípiák ide vagy oda, én nem nézem ki belőle. Mindazonáltal... hát, párbajozni ids párbajoznék, de valami bikaerős mobhoz most nagyobb kedvem van. Az hülye, nem kell ellene taktikázni, és megölhetem... Persze ideges azért nem vagyok, mert átmenetileg megfeledkeztem róla a meglepetés miatt.
-Tessék, itt a kardom... de nem hallok semmit. Te igen? - kérdezem kíváncsian, miközben vízszintesen felemelem mellmagasságba a fegyverem. Egek, ha elmebaj, akkor ez vicces lesz...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Csüt. Május 02, 2013 4:23 pm

Szegény kard tényleg mindent megtesz azért, hogy a gazdija beszélgessen végre vele. Biztosan nagyon magányos lehet. ^w^ Azt hiszem, a mai jó cselekedetem ezzel le is tudhatom, hiszen közelebb hoztam egy kardot a gazdijához, és még az is lehet, hogy örökké barátok lehetünk. *w* No persze, először is, meg kéne tudnom hozzá, hogy a kardnak mi a neve, hiszen mindennek neve van, aminek lelke van. Na persze, Kaguci még a párnáját is elnevezi, pedig annak nincsen lelke, egészen addig, amíg fel nem vértezed vele. Mert végtére is, ha valamit nagyon szeretsz, akkor te magad adsz neki lelket, ugye?
Megérte megszólítani Kardos-chant, hiszen tárgyalóképes embernek tűnik, én pedig szeretem a tárgyalóképes embereket, kivéve persze a bíróságon, hiszen oda én többet bizti nem teszem be a lábam, mert tisztára izé volt ott mindenki, meg még csak el sem engedhettem ott magam, pedig nyilvánvaló tény, hogy ott én voltam a legokosabb mindenki közül. Tehát, annyira nem is várat magára, hogy választ kapjak Kardos-chantól, aki valami legendás fegyvert is említ. Igen, igen, Miyako valóban említett nekem valami olyasmit, hogy léteznek valami legendás fegyverek, de úgy igazán még ő sem tudott róluk semmit sem mondani. Pedig biztosan nagyon szép lehet.
- Hűűű, te tényleg nem hallod a saját kardod. Very Happy - ez is csak azt bizonyítja, hogy mennyire nem figyelnek oda az emberek a részletekre. Még a hangyaemberekről sem hallott, azonban ezt most az egyszer elnézem neki. Éppen elég ciki lehet szegénynek ugyanis, hogy nem tudja, hogy beszélő kardja van, nincs értelme ennél is jobban megalázni, mert az aztán már nekem esne rosszul, de tényleg! Surprised
Ujjaimmal csavargatom az egyik hajtincsemet, súlypontomat pedig egyik lábamról a másikra helyezem, miközben válaszát hallgatom. Előhúzza a kardját, hogy megmutassa, s kíváncsi kisgyermekként billegek oda, hátrarakott kezeimet a csuklóimnál összekulcsolva, s engedve annak a rakoncátlan tincsnek, amivel az imént még szórakoztam. Előredőlök picit, hogy jobban megszemléljem a pengét.
- Hmm... Mondd csak, te szereted a kardod? - ártalmatlan kérdés, igaz-e? Pillantok ezúttal az ő szemeibe, majd elengedem összekulcsolt kezeim, hogy ezúttal az ujjaimat tördelve babráljak valamivel. Mert valami mindig kell.
- Tudod, lehet, hogy úgy működik, mint az angyalok. Ők csak akkor mozognak, amikor nem látod őket, például sötét van, vagy pislogsz. Veszélyesek ám! Surprised De a te kardod nem tűnik valami veszélyesnek... :/ - taunt próba, mondanák kockásan, csak nekem nincsenek kockáim a hasamon, hiszen az egy nőn szerintem furán néz ki. Jobb az, ha egy jóképű fazonon látható így. :3
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Csüt. Május 02, 2013 5:21 pm

[off]A reag megírásánál a következő portré járt a fejemben: :/facepalm: Very Happy [/off]

Hm, felvetült bennem egy új eshetőség. Tettetett elmebaj? Nem biztos, talán csak simán gyerekes. Bár nem látszik fiatalnak. Mégis az előbbi feltevések közül lenne igaz valamelyik?
De nem, nem bírom! Alig tudom megőrizni szinte mindig nyugodt arcvonásaimat, csak azért sikerül, mert már sokat gyakoroltam. Tényleg nem hallom a saját kardom... úristen. Úristen. Hova kerültem?
Mindenesetre jobbnak látom nem visítva menekülni az értelem ily magas fokú megnyilvánulásától. Ráadásul még arra sem figyel, mit mondok.
-Angyalok? Öhm... rendben, lehet... talán igazad van... - úristen, mi a francot csinálok? Legszívesebben én magam vonulnék be egy elmegyógyintézetbe. De nem, erős vagyok. Tartom magam, ráadásul mindezt nyugodt arckifejezéssel! Öcsém, ha a nyugalom tettetéséért exp járna, én lennék a legmagasabb szintű játékos... talán már a hetvenes szintű bosst ütném. Persze szólóban.
-De én még soha nem hallottam semmit... nem lehet, hogy ez mégis csak egy egyszerű kard? - teszem fel bátortalanul a kérdést, mert hát ugye csak neki lehet igaza.
-Hogy szeretem-e a kardom? Ez bonyolult kérdés. Sokszor kisegített már a bajból, és már megszoktam, de hogy szeretem-e... az attól függ, mit nevezünk szeretetnek. Annyira biztos nem, mint egy embert. - nocsak, egy kis lelkizésre is futja. Kivételesen komolyan gondoltam, amit mondtam.
Halványan elmosolyodom. Nem látszik túl erősnek? Mi ez, valami amatőr heccelés?
-A tárgyak ereje a használójuktól függ. - közlöm bölcsen. Már csak azért is, mert most nem nagyon van energiám értelmes gondolatok megfogalmazásához. A hülyék fárasztóak, de nagyon. Mindenesetre érdemes lesz mielőbb szabadulni innen, mert ez a lány veszélyesebb, mintha közvetlenül a HP-met sebezné...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Csüt. Május 02, 2013 6:43 pm

[off]Vegyük úgy, hogy a fárasztás jelenti a szintkülönbség kiegyenlítést. *>* Először az elmét kell eltiporni, csak utána a testet. ;P ♥️[/off]

Hogy egy egyszerű kard lenne?! Kétségbeesve méregetem Kardos-kun arcát, valamiféle bővebb magyarázatot várva, sőt, mi több, egyből bocsánatkérést, amiért ilyet merészelt mondani nekem. Nem lehet, hogy én tévedek, nem lehet, hogy én vagyok az, aki ostoba, igen, igen, biztosan nem bennem van a hiba! Hiszen én sohasem hibázok! Még a csillagokat is képes vagyok megszámolni az égen! Surprised
Még rosszabb, hogy hallom szegény kardocska elkeseredett nyüszítését, hiszen ezzel a hozzáállással Kardos-kun véglegesen megsértette őt. Szomorúan nézek a fegyverre, érzelem teljesen gyűlnek össze a könnyek a szememben, na persze sírni azért nem kezdek el, de az mindig drámaian szokott hatni, ha valakinek könnybe lábad a szeme. Bár sosem értettem ezt a kifejezést. A szemeknek nincs is lábuk! o_O Még csak az kéne, hogy kisétáljanak a szemgödrömből, aztán még csak nem is látnám, hol találjam meg őket. ._.
- De gondolj a hangyaemberekre és a gonosz hangyászokra! Ha feladod, senki sem fogja tudni megmenteni őket! - próbálok életet, vagyis szavakat lehelni a kardba, azonban hiába minden. Nincs már semmi, csak zavaró némaság, én pedig gyűlölöm a csendet, mert egyszerűen őrjítő.
- Kardos-chan... - merevedik meg tekintetem, s szigorúan, dacosan tekintek bele gülüibe. - Ezt most jól elintézted... Megsértetted. Soha többet nem fog megszólalni. Megölted Ken-chant. Neutral - úgy nézek rá, mint egy anyuka, amikor rajtakapja gyermekét, hogy az beletúrt a pénztárcájába, csak hogy piti dolgokat vásárolgasson magának, amikre igazán nincs is szüksége. Nem, Ken-chan nem fog megszólalni többé. Megsértődött. Éppen úgy, ahogyan az idő szokta azt, hogyha elütöd, és olyankor annyira megsértődik rád, hogy megáll. Ez különösen ciki akkor, ha bármelyik pillanatban vendéged érkezhet, hiszen így sohasem fog odaérni, ugyebár.
- Kardos-chan, elárultad a saját társadat, nekem pedig meg kell küzdenem veled a becsületéért. Neutral Ezt soha, soha, soha, soha, soha nem fogom megbocsájtani neked! >.< - az inventory menüt azonnal megnyitom, s kezembe nem illő, hatalmas, egy élű csatabárd kerül mégis hozzám. A szabályokat megengedem, hogy ő válassza, de csak most az egyszer, főleg, mert annyira lefoglal a depizés Ken-chan elvesztéséért. Az én csatabárdom ugyan sohasem beszélt, na de én megmutatom neki, hogy ha eléggé szereted, a legegyszerűbb fegyvered is viszonozza azt neked! >.<
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Csüt. Május 02, 2013 11:27 pm

[off]Most már nem mondok semmit. A reag magáért beszél. Nem úgy, mint a kardom. Csak arra vigyázz, az elmém eltiprása után nehogy a te tested tiporják szét![/off]

Egek... mikor szót merek ejteni arról, hogy ez esetleg egy egyszerű, nem beszélő kard is lehetne, úgy néz rám, mintha kiderült volna rólam, hogy a gonosz mostohának szurkolok a Hófehérkében. Vagy valamilyen más, nem kevésbé halálos bűnt követtem volna el. A lány szeme könnybe lábad, szomorúan néz a Szabdalómra.
...jaj ne, már megint a hangyaemberek. De a legjobb, hogy egyenesen a kardomnak mondja, hogy ne adja fel... ez tök poén. Lassan visszasírom azt az időszakot, mikor közölte velem, hogy beszél a kardom. Csak úgy.
He? Mi a franc? Az egyértelmű, hogy Ken alatt a kardomat érti. Az is egyértelmű, hogy milyen viszonylatban értette az ölést. De... mi... hogy... miért...
...Úristen, mit tettem? Mit vétettem nagyságod ellen, hogy ily szörnyù kínokkal sújtod meggyötört testem? Taszíts a pokol lángjai közé, fossz meg minden kegyelmedtől... csak ezt a lányt tüntesd el innen!
Nyugodt arc! Nyugodt arc! Nyugodt arc akkor is! Szuggerálom magam, és sikerül. Pislogok egy párat, de aztán nem mondok semmit. Ilyen fokú hülyeség ellen tehetetlen az emberi értelem.
Bezzeg, amikor konkrétan kihív! Hm, rögtön felcsillant a szemem, bár nagyon tűrtőztettem magam. Ez kell most nekem! Mindegy, mob vagy játékos, csak üthessek valamit. Ez a lány tökéletes lesz. Legalább harc közben sem beszél. Vagy ha igen, akkor elhallgattatom.
-Harc... a Szabdalóm becsületéért, hm? Vagy bármi másért... harc... - ízlelgetem a szót, majd mivel a lány nem csinál semmit, lehívom a menümet.
Párbajra hívás! Teljes életes! Most azonnal! Eddig soha nem vívtam ilyen stílusú harcot, de éppen itt az ideje. Persze nem áll szándékomban megölni, de legalább a látszat meglegyen. A lánynak szép 'kis' fegyvere van, persze annak a mérete még a halvány árnyékát sem közelíti meg a hülyeségének. Miután elküldöm a kihívást, és megjelenik a visszaszámláló egy perctől, akaratlan mosolyra nyílik a szám. Végre! Végre harcolhatok!

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Pént. Május 03, 2013 2:56 pm

[off]De megölted Kennyt! Te szemét! TT_TT xD[/off]

Megölte Ken-chant. Megölte, és még csak meg se siratja szegényt. Szívtelen, kegyetlen szörnyeteg! Pedig Ken-channak is ugyanannyi joga van az élethez, mint nekem, vagy pedig neki. Igen, igen, még egy gyilkosnak is van joga az élethez, még akkor is, ha tette egyáltalán nem egyezik a morális elveimmel. Nem volt célja Ken-chan halálának, értelmetlen volt pusztulása, ezért pedig talán a leginkább Kardos-kunt sajnálom, hiszen így sohasem ismerheti meg azt a személyt, akit a kezében tart most is. Immáron viszont igaz, pusztán egyszerű eszközként. Pedig valaha lelke is volt... Kardos-kunnak viszont nincs lelke, s bizonyára az sem hatja meg, hogy Etiópiában milliók éheznek, és hogy a hangyászok évente több ezer hangyaemberkét pusztítanak el a világon.
A megjelenő kihívást elfogadom, no persze az egész ettől tisztára olyan, mintha igazából ő hívott volna ki, pedig nem is, mert én akarom elnáspágolni őt, amiért megölte szegény Ken-chant, s mélységesen egyet is értek Kardos-kun elhalálozási szándékaival, hiszen szerintem is a Pokolra kéne jutnia tettéért. Neutral Legalábbis biztosan ezért szabta meg a teljes életes harcot. ^w^ Nem mintha ezelőtt lett volna részem élet-halál küzdelemben, de ez igazán csak részletkérdés. Meg kell küzdenem szegény Ken-chan emlékére, ez a harc pedig a végsőkig fog menni. Neutral No nem mintha amúgy szeretném megölni szegényt, hiszen sajnos már rá kellett jönnöm, hogy joga van az életre, mint mindenki másnak, és aztán, az amúgy is csúnya dolog lenne, és akkor én lennék pont olyan, mint Kardos-kun, és attól nekem csak rosszabb lenne, azt hiszem.
- Kardos-kun, szeretnék kérdezni tőled valamit. Surprised - egy kisebb oldalterpeszbe állok, az elöl lévő lábamra rakom a súlypontom, a fegyverem pedig lazán lógatom a kezemben.
- Van egy sál. Ezen a sálon van egy ujjperc. Egy sálon 60 perc van. Ha ezen a sálon nem lenne egy perc, akkor hány másodperced lenne hátra az életedből? ^.^ - ajkaim cuki mosolyra húzódnak, úgy, ahogyan valamikor tanították, meg aztán mosolyogni jó dolog, még egy olyan gyászos napon is, mint amilyen ez. Rohamozásra csak ezután indulok, remélhetőleg sikerült feladnom egy jó kis fejtörőt Kardos-kunnak, ezen még én is sokat gondolkoztam, mire rájöttem, mi a megoldás. Ugyan nem vagyok túl gyors, azért megpróbálok a lehető legnagyobb rohammal Kardos-chan felé futni, a csatabárdomat két kezemmel oldalvást lendítve, bízva abban, hogy sikerülhet megsebeznem.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Május 04, 2013 11:29 am

[off]Tiszta inkvizíció! Rendben, megöltem, csak hagyd abba![/off]

Ehh, az arckifejezéséből ítélve tényleg idióta. Engem nem érdekel, hogy hova képzel személyiséget, hiszen cirka ötévesen én is csináltam ilyesmit (a gáz csak az, hogy a lány kissé idősebb ötnél), csak könyörgöm, ne engem kínozzon vele!
Márpedig kínoz. Ez viszont csak számára rossz, hiszen most van kin kitöltenem a dühömet. Gyorstalpaló? Kit érdekel? Csak végre harcolhatok!
Egy pillanatra megfordul a kezemben, hogy mivel lány, talán kesztyűs kézzel kellene vele bánni, de aztán elvetem az ötletet. Talán egy kicsit felhúzom a harcban, hogy később szebben győzhessek. Talán. De hogy kesztyűs kézzel nem fogok vele bánni, az biztos. Legalábbis könyörületből nem.
Igen, már támad is! Nem, előbb feltesz egy ilyen... hm, milyen kérdést is? Menőző akart lenni, csak nem nagyon sikerült. Bocsánat, rosszul fogalmaztam: nagyon nem sikerült. Elmosolyodom az értelmetlen zagyvaságot hallva.
-Én 18 éves vagyok. Ha 80 évnek számoljuk az átlagéletkort, akkor még 2.272.147.200 másodperc van hátra az életemből, függetlenül attól, hogy a sálon hány perc van. - válaszolom nyugodtan mosolyogva, miközben rohamoz. Pontosabban próbál rohamozni.
Kényelmesen a fegyvere útjába teszem a Szabdalóm, és blokkolom a támadását. Ahogy gondoltam, gyengébb nálam. Nem baj, legalább elszórakozom vele. Ez igencsak vicces lesz, legalábbis számomra.
-És aki változtathat ezen, az nem te vagy.
Majd egy elegáns mozdulattal balra lépek, el a fegyvere útjából, és szúrok felé egyet. Nem biztos, hogy sikerül, mert a csatabárd elkerülésére koncentrálok, de van rá esély. Mondjuk mindenre van esély. Arra is, hogy berepül egy bálna az ablakon, csak arra lényegesen kevesebb. Mondjuk még mindig több, mint a lány győzelmére...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Vas. Május 05, 2013 1:31 pm

De tényleg? Akkor hány másodperce lenne hátra? Hát, nem túl egyszerű a kérdés... Persze nem fenyegetni akarom, hiszen én sohasem tennék ilyet, mert ha valakit megfenyegetek, akkor azzal gonoszságot művelek, és ha bármi olyat csinálok, ami gonosz, akkor egyszerűen sohasem találhatom meg a Tündérföldet, ahol a Tündérkirályság van, és akkor sohasem találkozhatok igazi tündérkékkel! T.T Mert hát ők nem engednek a közelükbe olyat, aki gonosz, és ha én gonosz dolgot művelnék, akkor istenbizony, hogy én magam is gonosszá válnék, én pedig tényleg, de tényleg nem akarok gonosszá válni! Én tényleg megpróbálok jó lenni. ^w^ Ezért is mosolygok sokat, mert aki mosolyog, az egészen biztos, hogy nem lehet gonosz. Főleg, ha csacsog is mellé. Én pedig sokat szoktam csacsogni, néha még hadarok is, de na, hiperaktív vagyok, és nem köt le, ha nem zajonghatok.
- Hűűűű, te még sem vagy olyan buta! Surprised *.* - rajongással telve szólalok fel, hiszen igazán pontos számítást hallhattam tőle. *_* Még akkor is, ha a válasz igazából nem ez, mert igenis, számolni kell a perceket meg az ujjperceket, mert anélkül milyen lenne már? Logikus pedig a megoldás, annyira logikus. Ezt a nagy számot viszont én még számológép nélkül sem tudtam volna ám kiszámolni, szóval el kell ismernem: Kardos-kun egyáltalán nem is olyan buta, mint amilyennek tűnik. Még annak ellenére sem, hogy azt sem tudja, mik azok a hangyaemberek. :/
Gond nélkül blokkolja támadásom, s rántja vissza fegyverem. A lendülettől néhány lépést teszetoszán hátramegyek, próbálván egyensúlyomat megtartani, viszont szinte azonnal figyelnem kell Kardos-kun szúrására. Nem akarom, hogy megszúrjon! T.T Hiszen mégis csak megölte Ken-chant. Csak picit próbálok gyorsabb lenni, s kitérni Ken-chan útjából, mielőtt esetleg még bántana, mert az aztán tényleg rossz lenne ám meg minden, na persze, Kardos-kun gyorsabb nálam, ekkora szintkülönbség mellett pedig - legalábbis, amíg első szintes vagyok - gyakorlatilag esélytelen vagyok ellene. T.T Ajkaimmal furin csücsörítek egyet, és pislogok rá szépen, éppen csak a lendületemnek köszönhetem, hogy egyelőre megúsztam, de tudom ám jól, hogy ez nem tarthat soká.
Alig bírom megtartani egyensúlyom, a fegyvert pedig jobb vállamra vetem, s ügyetlenül bicegek ellenfelem felé. Újabb lendületet veszek, s próbálom szemből támadni, bár meglátszik rajtam, hogy nem igen harcoltam én még ezelőtt. A következő támadását esélyes, hogy már nem tudnám kivédeni, pláne ilyen közelről, és akkor aztán pereghet ám lefelé a számláló meg minden. Surprised


[off]]Asszem, könnyű győzelmet adok, a kövi támadásod esélytelen, hogy kivédjem, bármi is lesz az. xD A türelmedet viszont sikerült legyőznöm. Cool[/off]
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Május 05, 2013 7:50 pm

[off]Hm. Akkor még nagyjából két reag kell mindkettőnktől. Vagy ha te a mostani reagomat követően a zárót írod, az is jó (de nem muszáj), ugyanis holnap (hétfő) délre be kellene fejezni ezt a harcot. Nem azért, mert a karim nem élvezi (dehogynem Razz), hanem mert a Pengék Táncának Stellájára szeretnék 5. szinten menni. Persze úgy sem lesz esélyem, de a látszat meglegyen... Very Happy [/off]

Mit mondjak, nem is számítottam arra, hogy betalál a támadásom. Mindenesetre azt a marha nagy csatabárdot sikerült elkerülnöm, és ez a lényeg. Támadni még ráérek.
-Nem is vagyok olyan buta? Hm, talán. - nem pont a lánytól szerettem volna ilyesfajta 'dicséretet' hallani, de hát az ember ne válogasson. Az viszont tény, hogy szint tekintetében is felülmúlom. Legalábbis olyan nyolcvanöt százalék az esélye.
Szabdalómat magam elé tartom, és eltűnődöm. Ha tovább maradok, akkor csak még jobban leamortizálja az elmémet. Ha viszont gyors leszek, akkor nem tudom kitölteni rajta a dühöm. Mit tegyek?
Persze a lány miatt gondolkozom ilyen marhaságokon, ez egyértelmű. Egy normális harcban ez talán eszembe sem jutna. Úristen, kezdek hülyülni? Talán ez fertőző? Jesszus, Akihiko programozott vajon karantént ebbe a virtuális dimenzióba?
Na, ha a 'Virtuális Dimenzió' szó eszembe jutott, akkor nagy baj nem lehet. Még akkor sem, ha ez valójában két szó. Elég sok maradt épen az elmémből ahhoz, hogy ezt kibírjam, és a sérülések sem maradandóak... remélem. Mert ez a lány elég tehetséges ahhoz, hogy egy mesterséges intelligenciát is meghülyítsen, ha akar... enyhe félelem csillan a szememben. Talán egy játékosnak álcázott mob, akit Kayaba egy szadista segítője tett ide? Nem, ilyen komplett idiótát nem lehet kitalálni. Még úgy sem, ha mintázzák valamiről. Ha valaki kitalálta, esetleg irányítja ezt, akkor az ugyanolyan elmebeteg, mint maga a lány. Tehát teljesen mindegy, igazi-e vagy sem.
Mire idetántorog, döntésre jutok. Határozza meg a véletlen! Balra ugrok, és egy közepesen célzott szúrást indítok. Ha véletlenül eltalálja, akkor gyors leszek. Ha nem, akkor lassú, és fájdalmas...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Vas. Május 05, 2013 9:21 pm

[off]A két kör nekem belefér. Very Happy De nem tartanám reálisnak tovább a harcot, érted. Surprised xD[/off]

Hát bizony, nem egyszerű a helyzet akkor, ha tulajdonképpen nem hogy először kell Aincradban harcolnod, de úgy egyáltalán harcolni sem harcoltál még soha, még csak számítógépes játékokban sem. o.O Én a leginkább neutrínósugárzásokat szoktam a számítógépemen mérni, nem pedig ilyeneket játszani... Kagu-chan meg folyamatosan összezavar a mindenféle fogalommal, amiket én nem értek, pedig én sem szoktam őt megkérdezni arról, hogyan számíthatjuk ki a fényévet. T.T Máig nem értem, mi is az a DD, mert Kagu-chan azt mondta, hogy ha fejlődök, majd DD-nek kell lennem, de nem tudom, mi köze a játéknak a mellméretemhez. :/ Pedig jó ötletnek tűnt, hogy kipróbáljam, és tulajdonképpen most sem bánom, hiszen legyen csak így kiválogatva, ki lesz a legmegfelelőbb arra, hogy a Marsra jusson! Még az is lehet, egyszer kitüntetést kapok azért, hogy ezt a játékot eléggé felmértem.
Elmélázok tovább játékon és valóságon, pedig tudom ám, hogy nem lenne itt az ideje ennek, hiába tartom azonban ilyen ügyetlenül jobb vállamon azt az otromba csatabárdot, és hiába próbálom megrohamozni újra Gyilkos-chant, mert hát idő közben új nevet kellett adnom neki, mert még a végén megszokja és kinevet, ha megint Kardos-kunnak hívom, a chan pedig amúgy is cukkerebb, de így is körülbelül olyan a próbálkozásom, mint amikor egy béka akar leteperni egy aligátort. Pedig a békák és az aligátorok is nagy cukkerek ám, én szívesen tartanék mindkettőből odahaza a fürdőkádamban egy-egy példányt, hátha egyszer lesznek gyerekeik is, azok biztosan édesek lehetnek majd! *-*
- Móóóó... T-T - erőtlenül, tehetetlenül biggyednek lefele ajkam szélei, esélyem sincs az ellen, hogy ne találjon el, hiszen mégis csak gyorsabb nálam, meg ilyenek, ráadásul egy sebzése elég hozzá, hogy a HP-mat lesebezze! TT_TT Cukin néző bambitekintettel fagyok hát be, na persze nem is igazán észlelem, hogy be vagyok ám fagyva, hiszen érzéseim egészen a valóságot súrolják. Egyesültem az énközpontommal, és végre rájöttem a döbbenetes valóságra. Aincrad nem létezik! Még az is lehet, hogy Kardos-kun sem létezik.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Május 05, 2013 11:08 pm

[off]Nocsak, nocsak, nem volt hatásos az elmetiprás? Razz Egyébként meg tudnám oldani, hogy harcoljunk, csak hát érted... kell a tapasztalat, gyorsan. Very Happy
Egyébként úgy értetted, hogy a most következő reagod lesz a záró? Mert akkor oké, utána én is írok egy zárót, és kész.[/off]

Hm, úgy látszik, a sors is meg akar szabadítani a szenvedéstől. A támadásom szépen betalál... bevallom, öröm nézni. A lány életcsíkja rohamosan fogy, egészen a sárgáig.
Mi? Akkor helyes volt a sejtésem... one-hit, érdekes. Sosem szerettem a gyors lefolyású párbajokat, de ez kivétel. Valamennyire le tudtam nyugodni, de még mindig ott lüktet az agyamban, hogy megöltem Ken-chant... neee, ez hihetetlen! Hogy lehet...
Tessék, megint kezd elragadni a hév. Ennek ellenére nyugalmat viszek az arcomra, és nézem a lányt, aki mintha be lenne fagyva.
Mondjuk meg is értem. Nem lehet valami jó, hogy harcolsz valamiért a becsületéért, aztán az ellenfeled egy ütésből elintéz. A harc során először jut eszembe a két gyilkos... én is rájuk támadtam, kétségbeesetten, dühösen, reménytelenül...
...mi? Kezdek együttérezni? Jaj, ne... csak ezt ne. Szerencsére mérhetetlen jó szívemet visszafogja a hangyaemberek gondolata, és újból... hm... mit is érzek? Dühöt? Szánalmat? Értetlenséget? Ez az, értetlenséget az emberi elme hülyeségének határtalansága miatt. Bár, ha ilyen bonyolultan fogalmazok, akkor tényleg nincs nagy baj.
Hátralépek, és egy suhintás után elrakom a szabdalóm. Most jönne az, hogy 'gratulálok', meg ilyesmi. De most nem jön. Nem tudok mit mondani.
-Harc a becsületért... a Szabdalóm becsületéért... - mondom magam elé.
-Eredményesnek érezted? Visszaállítottad a Szabdalóm tekintélyét azzal, hogy harcoltál érte? - na, én is értelmes vagyok. Ahelyett, hogy lelépnék a francba, a moralitásról faggatom ezt az idiótát. De hát na, érdekel, mit gondol most. De ha megint elkezd az angyalokról, a hangyákról meg a kardom lelkéről beszélni, én lecsapom... csak az a baj, hogy akkor besárgulok.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Hétf. Május 06, 2013 7:47 am

Móóó, csúnya dolog ám lefagyni! T.T De mit tehetnék, ha egyszerűen tényleg nem mozdulnak a lábaim? Neutral Pedig nem szokásuk nem mozdulni, mert nekem mindig mozognom kell, és annál, ha nem mozoghatok, tényleg tutkóra csak az a rosszabb, hogy ha nem beszélhetek. Na az aztán a kínzás! Mit nekem fejszorító, ha ehelyett rávehetnek arra, hogy ne beszélhessek? Ha nem beszélhetek, meghalok! TT_TT Érzem most is az, hogy nem a one-hit csapás, hanem saját kínzó hallgatagságom az, mely elveszi előlem a Zerőt, mert biztos csufi anzatiként nyúltak ki a csápok a némaság orrából, hogy kiszívják a fejemből a levesemet. Neutral Akkor pedig nem lehetek jedi mester sem. Bár tudom jól, ez nem az a játék. Pedig lehetne az is. De igazán.
Szóval, ahogyan arra a röpke pillanatra a halállal járom násztáncom, annak ellenére, hogy még csak nem is mozdulok meg, ér engem a megvilágosodás, mely lehet, örök virtuális életemre a sötétségbe taszít és végképp megnyomorít. Rájöttem, végre rájöttem egy hihetetlen dologra ezzel a hellyel kapcsolatban, ez pedig borzalmas, igazán borzalmas. Ajkam szélei még inkább lefelé biggyednek, még akkor is, amikor kiderül, hogy nem halok meg, sőt, hát még akkor aztán, tekintetem pedig kétségbeesetten keresi Majdnem Gyilkos-chan pillantását, mert hát Gyilkos-channak még sem nevezhetem, mert végtére is, nem ölt meg, csak majdnem, viszont Ken-chant megölte, az meg csúnya dolog, fújom fel arcomat és vágok hörcsögpofit egy röpke pillanatra, mert én aztán még mindig haragszom ám, csak éppen nem érek rá haragudni, mert éppen kétségbe vagyok esve, amiért nem haltam meg.
- Teljesen mindegy, hogy megérte-e, Majdnem Gyilkos-chan! TT_TT - halk, remegő hanggal válaszolok neki, s zaklatottan csüggesztem le fejem, hogy a földet bambuljam. - Aincrad nem létezik! TTT.TTT - kész, vége, itt végleg befagyott a rendszer. Mármint az én rendszerem. Gyakorlatilag felfogni nem bírom. Mert ha Aincrad nem létezik, akkor Ken-chan sem létezik, vagyis létezett. És mivel én itt vagyok, ezért még az is lehet, hogy én nem létezek! o_O Kegyetlen ez a világ, és azt sem igazán tudom, mi értelme mindezt elmondanom Majdnem Gyilkos-channak. Hiszen teljesen egyértelmű: még ő sem létezik.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Hétf. Május 06, 2013 8:29 am

A lány láthatólag eléggé... hm... zaklatott? Nem... inkább olyan beletörődő. Mintha egy bölcs öreg elismerné, hogy nincs értelme az életnek, és meghalna.
Viszont a 'bölcs' és az 'öreg' jelzőkből egyik sem illik ellenfelemre. Bocsánat, volt ellenfelemre. Úgyhogy sajnos kénytelen vagyok azt hinni, hogy ezt valami jás okozza. Hogy mi, azt nem tudom, de súlyos lehet.
A válaszán először bólintok egyet. Mindegy, hogy megérte-e, ez korrekt. Aztán a következő mondatán... hm, ha nem edzettem volna a nyugalmamat, akkor most olyan idióta arcom lenne, mint az animékben a ledöbbent szereplőknek. Mert ez... hát... ez...
Nagyot sóhajtok, mintha csak fontolgatnám, hogy megfelelő-e a válasza. Ez övön aluli volt! Azt hittem, már vége, erre bevisz még egy mentális csapást... ezért miért nem lehet besárgulni!?
Mindegy, talán csak filozofikus kedvében van. Hogy Aincrad nem létezik, annak többféle vetülete lehet, mert ugye a szó klasszikus értelmében tényleg nem létezik. Csak egy halom virtuális adat. És mégis valós, mert mi úgy érezzük. A dolgok létezését mi teremtjük meg.
Pislogok egyet, mikor bevillan, hogy ez emlékeztet a lány 'minden tárgynak mi adunk lelket'-dumájára. Úristen, ez tényleg fertőző? Nem, az más szituáció és más elmeállapot volt, ráadásul az értelmezési tartományok nagyban különböznek. Mindenesetre most jobb, ha lelépek, mert a végén még agyf... izé, elmebajt kapok.
Elmosolyodom. Talán ez az első értelmes mosoly, mióta találkoztam ezzel az idiótával. Nemcsak azért, mert végre vége, csak... hm... miért is?
-Ha a harcmodorod kicsit fejlődhet is, a célod mindenképp... hm, nemes volt. Gratulálok, és viszlát. - mondom. Büszke vagyok magamra, mert csak részben hazudtam! Még egyszer a lányra nézek (csak hogy tudjam, kit kell nagy ívben elkerülnöm), aztán megfordulok, és elsétálok a Fogadóba, kicsit pihentetni megfáradt materializálódott létezésemet...

[off]Miért van olyan érzésem, hogy ezt a párbajt te nyerted?
Na mindegy. Köszönöm a harcot. Nagy élmény... lett volna, ha szadista vagyok a karakteremmel szemben Razz[/off]

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Asuka on Hétf. Május 06, 2013 8:55 am

Rémisztő a felismerés, mely most a száraz jég hőmérsékletével furakodik bele csontjaimba, valamint lelkületembe, már ha egyáltalán van nekem olyan. Ez a hely nem létezik. Vagyis igazából Majdnem Gyilkos-chan sem létezik, sőt, mi több, még az is lehet, hogy én sem létezem! Kétségbeesetten markolászom leeresztett fegyverem markolatát, hiszen jó valamibe kapaszkodni, legjobb esetben egy vállba vagy egy karba, végszükség esetében a pohárba, jelenleg viszont csak a fegyverembe tudok, tehát, szóval mindig jó az, ha az ember úgy érzi, van valami támasza. Emlékszem, amikor a gimnáziumban kúpert kellett futni, akkor is állandóan azt képzeltem, hogy van egy korlát, amibe belekapaszkodhatok, és úgy futottam, hogy azt képzeltem, hogy az mindig tart, meg ilyenek. Szóval, ha már úgy éreztem, nem bírtam, akkor mentálisan megelevenítettem magamnak képzeletem korlátait, amik nem hogy korlátoznának, de még tovább visznek az utamon. Most azonban korlátom nincs, s más támaszom sem, egyedül azt az ormótlan csatabárdot találom a kezemben, aminek igazán hasznát sem teljesen értem. Vagyis hát, egyszerűen nem tudom még, mit kéne vele kezdenem. ^^"
Hű, lehet, az a baj, hogy még nincs lelke? *.* Lehet, ha elkezdek hozzá beszélni, egyszer majd válaszol ő is? **>** Szedem hát össze magam, pedig igazán nem vagyok ám biztos benne, hogy akkor ez most valóság vagy sem, mert hát én nem létezem, nem létezhetek, és Majdnem Gyilkos-chan sem létezik, vagyis ez azt jelenti, hogy nem lehet Majdnem Gyilkos-chan, mert ha sem én, sem pedig Ken-chan nem létezett, akkor nem ölhetett meg majdnem egyikünket sem.
- Hű, nekem még sosem gratuláltak a West üstökösről szóló prezentációm óta! *.* Pedig én mindig nagyon igyekszem. T.T Na persze, ha Aincrad nem létezik, akkor én sem létezem, és akkor a West üstökös sem létezik, és akkor... - folytatom a beszédet már inkább csak magamnak. Mert igen, szeretek magamnak beszélni! >.< A kimondott szavak ugyanis megerősítési jelentőséggel bírnak, tehát így lehet a legjobban, a leginkább gondolkozni. Bár cinkes akkor, amikor a gondolataim gyorsabbak a szavaimnál, és egyszerűen összeakad a nyelvem.
Gondolat, valamint szómenetemet folytatva menetelek az ellenkező irányba, annyira belemerülve, hogy még elköszönni is elfelejtek Majdnem Gyilkos-chantól. Sőt, még a nevemet is elfelejtettem megmondani! Surprised Hmm, talán csak nem sértődik meg. T.T Ha legközelebb látom, majd mindenképp tartozok neki egy bemutatkozással. De addig is, előbb ki kell derítenem, valójában létezünk-e egyáltalán.


//Én is köszönöm. Very Happy És kicsi a türelemküszöböd :/ xD//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Klein on Hétf. Május 06, 2013 9:32 am

Ez... ez... beteg volt Very Happy Enyhén szólva is.. khm... Inkább lezárom a párbajt, 25 xp és 70 arany jutalommal @.@
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka vs Kyuushiro

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
» Asuka

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.