[Küldetés] A Halál Völgye

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Diabel on Pént. Május 03, 2013 7:46 pm

A Halál Völgye

   Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm
   Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem
   Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az Ő nevéért
   Még ha a Halál Árnyékának Völgyében járok is, nem félek a gonosztól
   Mert te velem vagy.
   Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; csordultig van a poharam
   Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján,
   S az Úr házában lakozom hosszú ideig


A Halál Völgyének kitakarítása talán kecsegtető lehetőség volna minden magára valamit is adó harcos számára, ha tudnának róla. Hiszen ahhoz képest, hogy az első szinten található, dugig van még mobokkal. A legtöbben azonban ott hibázzák el, hogy nem ismerik a Halál Völgyét. Nektek jutott a szerencsés megtiszteltetés, hogy nem csak megismerjétek, de végig is járjátok. Mindenki a saját Canossáját.


Teljes törlés

A legutolsó eszetekbe jutó információk szerint éppen túl vagytok Tiffany tagságának megszavazásán. Luv még a szájában érzi az utolsó lenyelt korty teát. Esutelnek még rémlett, hogyan is hívták a felvett új idomárt. Meredith fejében talán még fordult egy utolsót az a bizonyos hármas szám. Ren bizonyíthatja majd kőkemény idomárságát. Vio, igen, gratulálok, úgy tűnik, hogy Anya lettél! Anatole-nál talán még be van kapcsolva a szónoklat-mód. Tiff, felvettek! Hát nem nagyszerű? Nem?


Anatole saját magával szemben ébred fel. A tökéletes mása áll előtte. Közöttetek rácsok feszülnek, téged tartanak fogva. Nem te vagy az egyetlen, aki a padlón tér magához: Ren előtted fekszik, a rácsokon kívül, a másik Anatole előtt. Pet nincs nála. Esu egy priccsen ülve tér eszméletéhez, tőletek egy-két méterre. A másik Anatole Renre támad.

Anat: a rácsok fogva tartanak. Téged? Hiszen kettes szintű súlyemelésed van! Dobj 6 oldalú kockával, szorozd meg kettővel. Dobj halál/koronával is mellé, kérlek.
Ren, Esu, a másik Anat nektek támad. Attól tartok, harcolnotok kell.

Ren (minden 2. körnél pihen, támadáskor 6-ot kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Anat
Esu (minden 2. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
Tiffany, Meredith, Luv: egy ketrecben tértek magatokhoz. Sötétség uralkodik a barlang-szerű helységben, ahol vagytok. Bizony nagyon jól jönne most egy kis éjjellátás. Szemetek lassan hozzászokik a félhomályhoz. Rájöttök, hogy a mélyedésnek, aminek egy részébe ti el lettetek zárva, van kijárata, legalábbis oldalról mintha halovány fénypászmák szállingóznának be a terembe. A petek nincsenek veletek, ahogy a fegyvereitek sem, és a ketrec elvileg masszívan tart.
Ébredeznek – szól egy unott hang. Két őr fixíroz benneteket a ketrec túloldaláról. – El a rácsoktól! – csap oda a másik a lándzsájával (–3 életpont), ha valaki próbálkozna.

Meredith: lehetséges, hogy te valamiért mégis rendelkezel a felszerelésed egy részével?
Tiff, Luv: súlyemelés jártasságotok segítségével 12 pontnyi rongálással tudjátok eltörni a rácsokat. Viszont ne felejtsétek a lándzsázó őröket. Életpontjaitok amúgy sincsenek már a maximumon:

Tiffany: 32 HP, 0 páncél
Meredith: 8 HP, 16(?) páncél
Luv: 22 HP, 13 páncél
Vio: a Kezdetek Erdejében, egy fának dőlve ébredsz. Uh, hogy is van ez akkor? Egy Foszló Zombi dülöngél feléd kilenc óránál, észlelésed bejelez rá. Mi fog járni a fejedben, miközben levered?

Foszló Zombi (1-3. szint) - É:20|F:3|E:3|K:3|GY:2|S:3|P:0|Ö:36|
A fejét üsd!

Vio (2 vagy felette kell dobnod, hogy eltaláld)
Foszló Zombi
Vio (2 vagy felette kell dobnod, hogy eltaláld)
Foszló Zombi

Résztvevők: az Artes
Határidő: 3 nap
Sorrend: nincs, nem is lesz
Reagminimum: 250 szó

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Május 03, 2013 10:29 pm

A céhgyűlés összességében prímán alakult, már azon morfondírozok, hogy ellövök egy fotó kristályt, hogy megörökíthessem ezeket a perceket. Ren viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után, de unom már, hogy mindig rendre kell utasítani. Nem az anyja vagyok, majdcsak feléri ésszel, hogy amit csinál, max neki vicces. Viszont van egy olyan sejtésem, hogy Esu majd helyettem is meg tudja regulázni a tékozló fiúnkat. Ugyanakkor nem vagyok kíváncsi a kettejük közötti szaftos részletekre, mindez rájuk tartozik. Meredith a mai találkozásunk és beszélgetésünk végett különleges bizalmamat élvezi, pillanatok alatt megkedveltem ezt az egyszerű lányt. Luv hangulatingadozása viszont aggaszt, utána illenék járnom, hogy mi okozhatja ezt. Ren és az én közelségemben kirobbanó a kedélyállapota, a lányokra viszont mintha valamiért fújna. Roppant mód érdekes, felcsigázta a kíváncsiságom. Tiffany megszólítása viszont teljesen ledöbbent! Papa? Én? Azt hiszem kicsit beparáztam ettől a titulustól, eddig még sosem morfondíroztam a gyerekvállaláson. Nem nagyon tudok válaszolni, a mindig mindenbe beledumáló Anatoleba belefagy a szó. Segítségkérően páromra pillantok, viszont amikor a kislány kedvesemhez tipeg, hogy inni kérjen, Violeta reakciója még engem is meglep. Tudtam róla, hogy odaadó, gondoskodó nő, de nem is sejtettem, hogy ilyen anya típus. Könnyedén és jól bánik Tiffanyval, kedélyesen csevegnek, én pedig roppant mód irigylem ezt tőlük. Azt hiszem, látva a köztük kialakult harmóniát, nekem is könnyebb lenne feldolgozni, hogy apáskodnom illenék a kicsi lány felett, ha már engem választott a papájának. Tulajdonképpen nem is olyan rossz dolog ez, még ha a felelősségtudat hirtelen megijesztett. Mosolyogva pillantok az asztal körül mozgolódó céhtársaimra, s a lelkembe megnyugvás és elégedettség költözik.

Ám ahogyan az szokott lenni, a boldogság nem tart sokáig. Hirtelenjében elvesztem az eszméletem, s olyan helyen ébredek fel, amire csöppet sem számítok. Az imént még nagyban vigyorogtam az Artes Limenben, most meg valami cellaféleség hideg padlóján ébredezek. Mi a... Úgy tűnik Kayaba figyelemmel követ bennünket, játékosokat, és nem tetszhetett neki a céhes idill, s most tréfálkozik velünk a maga beteges módján. Mi a csuda ez, valami Fűrész féle szabadulójáték? Aztán teljesen lefagyok, ahogy feltápászkodva a rácsokon túl önmagamat vélem felfedezni. Ilyen groteszk szívatással még a Mantikor barlangjában sem pipáltam! A klónom előtt ott fekszik Ren, s úgy tűnik "eltűnt" ikertesómmal nem ápolnak olyan felhőtlen kapcsolatot, mivel éppen vészjóslóan közelíti meg az idomárt.
- REN! VIGYÁZZ! - kiáltok oda az ébredező fiúnak, s abban bízom, hogy kiáltásomat hallva Esu is magához tér. Kezeimmel megragadok két egymás mellett lévő rácsot, hogy kettes szintű súlyemelésemet használva elgörbítsem azokat, szabad utat kreálva magamnak az átjutáshoz. Feleslegesnek érzem, hogy ajtót keressek, miközben egyenesen előre is törhetek, hogy saját magamtól mentsem céhtársam. Vajon kellően erős vagyok hozzá?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 03, 2013 10:29 pm

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Május 04, 2013 12:27 pm

Sötét volt és kellemetlen volt levegőt venni, miként ébredezni kezdtem. Sokáig nem láttam semmit sem és nem tudtam, hogy mi történt velem. Nem rég még a céhtalálkozó tartott és azon elmélkedtem, hogy miként rendezném be a szobám, most meg ez. A sötét lassan változni kezdett, persze igazából csak a szemem szokta meg, hogy nem volt itt fény. Magam mellett csakhamar két társamat véltem felismerni és ültem fel gyorsan, hogy jobban szemügyre vegyem őket. A vörös hajú lány és a kis Tiffany volt itt még a veremben, mert félő volt, hogy ezt a lyukat annak nevezték el.
- Mi történt? – persze nem vártam választ, de kérdeznem kellett.
Tiffany. A kislány bizalommal jelentkezett a céhez és ezt kapta tőlünk. Eldöntöttem, hogy Anatole-t egy biztos és erős pofonnal üdvözlöm majd, ha találkozunk. Papának nevezte őt Tiffany és cserébe ezt kapta tőle. Odavánszorogtam hozzá és öleltem őt, ha már Vio se volt itt, hogy megtegye ezt helyettem. Nem rá akartam terhelni ezt a feladatot, de ha Anatole a papa, akkor ő a mama szerepét töltötte be.
Istenem, még a nyúl sem volt sehol. Féltem, miként reagál erre Tiffany, így előzve a bajt szóltam hozzá, ahogy tartottam a karjaim közt.
- Ne aggódj. Nem lesz semmi baj. Majd megvédelek, megvédünk téged. – szóltam a vörös hajú helyett is és csak reméltem, hogy biztonságosnak véli az ölelésem, mert nem akartam ártani neki. Valakinek vigyáznia kellett rá most és ezt nekem kellett elvállalni, függetlenül attól, hogy valamit csináltak velem is: Az életpontom ijesztően kevés volt, ám mintha páncélom lett volna, minek okát nem értettem.
Két mély és kellemetlen hangot hallottam, talán őrök lehettek, vagy kik idehoztak minket.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Kedd Május 07, 2013 7:59 am

Lágy szellő simogatja arcomat, mikor felébredek, s kinyitom szemeimet. Ébredés utáni bootoló agyam nem képes még feldolgozni, hogy mi a helyzet, így csupán ösztönből tápászkodok fel, s mire kezemmel egy érdes-kérges tárgyba kapaszkodom és ez fel is tűnik, a gondolataim rendeződve vannak. Vagyis a nagyobb részük.
Ijedten hátrálok meg a fától, mely eddig támaszom volt, de most értetlenségem okának megtestesítője.
- Mi a fene..? - makogom, ahogy körbefordulok, s kémlelni kezdem a tájat. Nincs sok látnivaló, amerre nézek, mindenhol fa van, vagy éppen fák ott, ahol sűrűbben egymásra nőttek.
Belső összezavarodottságom jelei kiülnek arcomra, ahogy teszek pár lépést és nagyjából vissza bírok emlékezni az utolsó emlékeimre, már ha azok azok.
A gyűlésteremben éppen kifejtettem Anatnak, hogy fura a céhes embléma, vagy logó, vagy nem tudom hogyan kell hívni. Egyszóval a kézlenyomat és mintha valaki egyet is értett volna velem, bár erre már nem esküdnék meg...
Fogam fehérjét mutatom a világ felé fintorogva és megvakarom a fejem, hajamból kirázom a kéreg vagy levéldarabokat és nyitok egy menüt. A felugró panelen a térképet választom ki, mely nyomban betesz engem egy piros pontként a kezdetek erdejébe.
- Ohh, nagyszerű! Mit is csinálok itt..? - teszem fel a kérdést, s tárom szét a karjaim isteni válaszra várva, de nem történik semmi. Helyette azonban észlelésem aktiválódik, mikor valaki az érzékelésem területére téved. Nyomban irányba fordulok, s amilyen gyorsan csak tudom, a gyűrű alakú Metamorphot lekapom az ujjamról, melyet nyomban át is alakíttatok képzeletemmel egy karddá. Igen, egy kard. A világ legközönségesebb és leghétköznapibb katanája virít a kezemben, melyet egyszer megfordítok a tengelye körül, majd belépek a legközelebbi fa takarásába.
Összevonódik a szemöldököm, ahogy meglátom ellenfelet, egy foszló zombit.
- Ehh, ne ijesztgess..! - azt hittem valami durvább tag. De várjunk egy kicsit... Miért gondoltam egyáltalán azt, hogy ellenség? Áhh megfájdul a fejem, ha sokat kell gondolkodnom... lehetett volna akárki, például Tiffany, én mégis egyből a fegyveremért nyúltam. Persze az biztos közre játszik, hogy egy erdőben ébredtem és nem tudom miért.
Kilépek a fa mögül, majd egy gyors teleportálással a zombi háta mögé kerülök. Felemelem a fegyverem és keresztirányú vágást próbálok eszközölni. Ha elég gyors vagyok, talán még egyet be bírok vinni...

[Izé, nem tudom hogy is van akkor, dobok kettőt, max az egyik nem lesz figyelembe véve... @_@]
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 07, 2013 7:59 am

The member 'Violeta del Sanchez' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Szer. Május 08, 2013 12:20 am

Elaludtam?... Azt hittem még az asztalnál ülök és hallgatom a többieket, és utána se kép se hang… bealudtam volna?... Nem tudom, nem emlékszem. Lassan még kissé fáradtan nyitom ki a szemem és veszem tudomásul hogy nem látok semmit… de semmit… Még mindig alszom?... Fura. Megmozdultam, kissé elzsibbadtak a végtagjaim, és neszelést is hallok, kell egy kis idő hogy a tulajdonosait is lássam és ki bírjam venni a körvonalaikat… majd később már színeket is láttam, ugyanakkor a félhomály még mindig körbeövezett mindent.
- Jól vagytok? – Kérdem a lányoktól. Megpillantva őket, bár lehet nem épp egy ölelkezés kellős közepette kéne „rájuk törnöm” egy ilyen kérdéssel. Megvárhattam volna, míg végeznek. Majd kissé távolabbról is felcsendül egy férfi hang. Nem tudtam mi történt de bosszantott. Valami nincs rendben. Nem hiszem hogy a vezérünk Anat lenne érte a felelős, bár érdekes hogy csak hárman vagyunk itt mint valami… valami… föld alatti börtönben. Bosszantó… és még gonosz is. Hármunkat csak úgy bezárni ide… Gyávaság. Ha csaaak… az egész céhesdi átverés volt? Talán egy affajta fantom céh lenne aki embereket… sőt fiatal és szexi lányokat gyűjt…
- Neeeeeeeeeeeeeeeeh!….. – Kiáltok fel torkom szakadtából.
- Én nem vagyok olyan! Én… én… én szégyenlős vagyoook! – Pirulok el és közben ölelgetem magam.
- Momoo támaaadj!…. – Kiáltok fel, és várom a következményeket. Eddig ez mindig így működött, én felkiáltok és Ő teszi amit tennie kell, vagy épp amit Ő szeretne… Ugyanakkor most mindez elmaradt.
- Momo…! Momo… Mo… - Elhalkulok, úgy néz ki most végre tudatosult bennem hogy hogy az én kis hőn szertetett petem nincs velem. Kiborulok…. Nem törődve az őrökkel, rohanok a rácsokhoz és minden erőmet bevetve igyekszem kiszakítani azt a helyéről. Támadott az egyik őr, és sikerült is megsebeznie, de a következő támadását ha tudtam kivédtem méghozzá úgy hogy megfogtam a lándzsáját és elrángattam tőle, majd a ketrecen belül a földre hajítottam. Nekem nem kell, én csakis Momot akarom minél hamarabb! Nem törődve az élet pontjaimmal, ha kijutottunk megtámadom az egyiket, ügyelve hogy a másik meg ne sérüljön. Nem véletlenül! Ha a lányok közül bárki is be szeretne segíteni, felkiáltok hogy:
- Ne… Ő az enyém! – Majd miután csak egy maradt, akinek szépenként megkíséreltem levinni az életpontjait, vagy esetleg segíthettek benne a lányok. Utána aktiváltam a képességem ha tudtam. És egy fontos kérdést tettem fel.
- Hol van Momo? – Remélem kaptam választ, ha nem megismételtem az egészet.
- Hol van Momo-chaaan? A tigrisem! És mi ez az egész? Hol vannak a többiek? És mire kellünk valójában? …. Folytathattam volna a kérdés áradatot, de hagytam másnak is lehetőséget erre.


/A képességem úgy működik hogy irányítani/befolyásolni tudok másokat egészen addig amíg azok élete le nem csökken./
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 08, 2013 1:04 am

The member 'Luv Delackrose' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Tiffany Williams on Szer. Május 08, 2013 8:47 am

Felébredtem, de nem ám egy kényelmes ágyacskában. Még csak kényelmetlen sem volt, mert nem is volt ágyikó. A földön feküdtem, a padló hideg volt és nyirkos, meg sötét is volt. Megijedtem, hogy egyedül vagyok a sötétben, de szerencsére nem, mert ahogy körbenéztem, megláttam a nénibácsit, meg az egyszerű nénit a C-ből. Eszembe jutott, hogy felvettek, lett családocskám. Az egyik néni úgy döntött, ő lesz a mamám, de még nem voltam benne biztos, hogy őt szeretném a mamámnak, de a papában biztos voltam.

- Hol vagyunk? Félek.. - Összehúztam magam, aztán Montgomery-t kezdtem el keresni a szemecskémmel. Ekkor az egyszerű néni átölelt és nyugtatgatni kezdett, de én ekkor már tudtam, hogy nagy baj van, mert a nyulacskám nem volt sehol. Elbújt, mint a barátom, csak nekem nem volt kedvem bújócskát játszani már, meg én már ki is nőttem abból.

- Egyszerű néni, Monty elbújt? - Kérdezgettem szomorúan és bizonytalanul. Remegett a szájacskám széle már, és nem is bírtam tovább, sírni kezdtem Montgomery után. Még sose hagyott egyedül, mindig itt volt velem! A brekekés tóban is láttam, mikor elszakadtunk egymástól a csúnya Diabel nénibácsi miatt, most viszont még csak a rácsok túloldalán sem volt ott.

- Világosat akarok, Montgomery-t akarom, a mamát és a papát akarom! - Hisztiztem keservesen sírdogálva, és az egyszerű nénihez bújtam, hogy védjen meg, csináljon fényt, hozza vissza Monty-t és vigyen ki innen. Ren bácsi se volt itt, csak a gonosz mostoha nénibácsi, aki most még ijesztőbb volt és egyáltalán nem volt mókás, mint ahogy azt a papa mondta. De mellőle is hiányzott a kiscicája, akkor lehet ő is megijedt?
avatar
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
390/400  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Május 09, 2013 9:52 pm

Ez a gyűlés nekem már egy kicsikét ellaposodott. Nekem nem fekszik a jelenlegi hangulat, bár könnyen lehet, hogy Esu-channal történtek miatt van ez így, vagy nem is tudom én, de most ez van és kész. Anat játssza a vezér szerepét, ez szép és jó, de még mindig nem bizonyított eléggé, legalábbis nekem. Talán majd később, igaz ez tőle függ és nem tőlem. A két új tag ellen nincs semmi kifogásom, bár Nunny-chan esetében szavaztunk, de Mer-channál már nem, mert a „főnök” úr eldöntötte, hogy tag lesz és kész. Úgy tűnik, hogy a demokrácia nem érvényes minden területre, vagy csak bizonyos időszakonként kimegy a fejecskéjéből. Majd közlöm is vele, vagy itt mindenki előtt mondjam és égessem? Áh nem, az nem poén , vagy túl nagy? Csendben ülök tovább, petem társaságában és eszegetünk egy kicsit, nem teszek hozzá semmit az esetleges beszélgetésekhez.

Hideg, kényelmetlen ágyon, fekvőhelyen ébredek fel, vagyis ez még folyamatban van. Az tuti, hogy ez nem a saját ágyam.. sőt még csak ne is Esu-chané, hehe, bizony, beosontam a szobácskájába, míg nem figyelt és alaposan felmértem a terepet. Fura ízlése van, a lényeg viszont az ágy, ami jó nagy, puha és kényelmes. Na, ideje erőt vennem magamon és felülnöm, hogy legalább azt tudjam, hogy kics csábított be a barlangjába. Talán Mer-chan? Kitudja, elvégre még csak nem is ismerem. Kábán felülök és nagyokat ásítozok, nyújtózkodok, és a szemeim kezdem dörzsölni. Húúú, de korán van még, ráadásul még rikácsol is valaki itten mellettem, hogy vigyázzak, de mire? Résnyire kinyitom a szemeim.
- Mi az anyud??!! o.O- mit látok? Na mit? Azt, hogy a céhem állítólagos vezére éppen felém közelít. Kitudja mit szeretne velem tenni . Ijedtemben a kepeségemhez nyúlok, hogy eltaszítsam magamtól. Öcsém, ez de durva. Azt már megszoktam, hogy nem ott ébredek, ahol kellene, meg a képszakadások is okék, ez azonban tréééé, hogy egy talán bí csávó közelített felém ébredés után. brrrrr… még a hideg is kiráz ettől. Lassan ideje lenne felkelni, de hol is vagyok? o.O miért is támadott meg Sai? o.O


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 09, 2013 9:52 pm

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Pént. Május 10, 2013 9:02 am

*Nyűgösnek éreztem magam a gyűlésen, kényelmetlen volt minden. Rennel való beszélgetésem, akkor ahogy ránk szólt Anat, akkor a gagyi bemutatkozásom, és ne is beszéljünk Ren magaviseletéről. Már ráztam a lábam, mert nem tudtam türtőztetni magam. Alig vártam, hogy kijussak innen. Gáz, de nem éreztem magam jól. De tudom, hogy az én hozzáállásommal van baj. idő kell, mire megszokom ezt a sok idegen embert magam körül. Hogy megbízzak bennük? Arra még több időre lesz szükség.

Arra ébredtem, hogy felébredtem. De hát nem is aludtam! Az előbb még nagyban folyt a beszélgetés, most meg mint aki ájulásból tér magához, valami gagyi ágyon ülve néztem ki a fejemből. Alig tudtam körbenézni, azt vettem észre, hogy Renre rátámadt Anat. Csak néztem, mint borjú az új kapura. Mivel Anat elrepült, körbe tudtam nézni. Volt egy másik is, aki rácsok mögül bennünket féltve figyelt minket. *
- Ahaaa...
* Nem gondolkodtam többet. Elővettem fegyveremet, s máris lőttem az ellenfélre. Mert... miért ne...*
~ Mi a fene történt? Kayaba, egyre unszimpatikusabb vagy nekem. ~
* És most csak kulturáltan engedtem szabadjára gondolataimat. Káromkodásom mértéke valószínűleg attól fog függni, mi jön még ezután.*


A hozzászólást Koshitsu Esutel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 20, 2013 9:19 am-kor.
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 10, 2013 9:02 am

The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Diabel on Szomb. Május 11, 2013 10:49 pm

Visszaszámolás indul:
még 4 kör van hátra...


Anat: iszonyatos szerencséd van! A rácsaid már meg is roppannak, ahogy nekik ugrasz. Ez még kevés lesz ahhoz, hogy utat törj magadnak, de első lépésnek nem is rossz. 12 rongáláspont kell ahhoz, hogy kijuss. Eddig 4-et sikerült szerezned (kétszeres szorzó a második szintű jártasság miatt, ugye), még 8-ra van akkor szükséged, hogy te is csatlakozhass a harchoz.
Ren: képességed használata sikeres, a lökéshullám a falhoz taszítja a másik Anatole-t. Remekül láttad át a helyzetet, és így máris egy kört nyertetek, amíg céhvezéretek csatlakozhat hozzátok. Láttad, hogy keze alatt hogyan ropog és pixeleződik a rács? Hát, súlyemelés jártasság híján ebben sajnos nem tudsz a segítségére sietni.
Esu: nyilad szinte hozzászegezte a másik Anatole-t a falhoz Ren lökéshulláma után. Nem vér, csak vörös pixelek röppennek belőle, felnyög. És támad! Mi más is lehetne egy ilyen célja, mint titeket törölni a rendszerből? Ezúttal viszont téged vesz célba. Vigyázz, ha olyan közel ér hozzád, hogy ő sebezni tud téged, nyilazásodat letilthatja a rendszer!


Ren (minden 2. körnél pihen, támadáskor 6-ot kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Anat
Esu (minden 2. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)

a másik Anat: -13 élet, zöld sáv

HA Anat kiszabadul, ebben a körben még nem csatlakozhat be a harcba.
HA Rennek ezúttal semmilyen módszer nem jut eszébe a másik Anat távol tartására Esutól, akkor Esu jobb, ha nem is dob a kockával. (PM-ben jelezni fogom, miután Ren írt.)
Meredith: csekkolod, és nem, a páncélod sem teljes. Viszont a többiekkel ellentétben még így is a rendelkezésedre állhat egy felszerelés. Ha tudod, hogy mi lehet az, írd meg reagban, vagy PM-ben. A lényeg, hogy jelezd nekem. A többiek nem látják.
Luv: rángatásod nyomán ropognak a rácsok, hullik a pixel. 12 rongáláspont kell ahhoz, hogy a rácsok átszakadjanak, eddig 6-ot sikerült elérnie Luvnak (az őr szúrása miatt viszont ő 3 életpontos veszteséget kap), de az őrök sem olyan buták, hogy el tudjátok venni tőlük a lándzsát. A képességhasználat ettől függetlenül sikeres, így egy őrrel már nem kell foglalkoznotok (vegetál). A másik veszi át a helyét, ha a rácshoz léptek, ő szúr.
Tiff: láthatóan hatalmas a kavarodás körülötted. Az egyik őr kétségbeesetten szólítgatja a társát, de az nem válaszol, fogva tartja Luv nénibácsi képessége. Kik is a gonoszak?


Tiffany: 32 HP, 0 páncél
Meredith: 8 HP, 13 páncél
Luv: 19 HP, 13 páncél
Vio: a képességed aktiválásakor minden bizonnyal felfedezted, hogy a föld körülötted nem egészen „reális”. Lyukacsos! Ez annyira maszlagnak tűnhet, de a remek érzékelésed ebben nem hazudhat, igaz? Ahogy a lent rád váró tárgyban sem. Egy kristály! Még nem tudni, hogy milyen, de ha lemész megnézni, várhat még rád egy-két meglepetés: újabbak és újabbak vannak lépcsőzetesen a lábad alatt. Öt teleport? Nyolc? Folyamatosan mész lefelé, már ha nekivágsz a kihívásnak. És minden egyes kis földbe vájt lyukban, ahol milyen jól jön a sötétben a Látásod, újabb és újabb kristály vár rád.
Oh, és a zombi? Simaliba volt!
Résztvevők: az Artes
Határidő: 3 nap
Sorrend: nincs, nem is lesz
Reagminimum: 250 szó

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Május 13, 2013 1:59 pm

Ez az átkozott rács még mindig az utamban áll! Úgy tűnik a második szintű súlyemelés sem elegendő arra, hogy az első szinten széttörjek mindent, ami az utamba kerül. Még tovább kell erősödnöm, különben tehetetlenül kell végignéznem, ahogy a csapatomat csépelik. De mi is történt Rennel és Esuval? Riadtan tekintek föl az erőlködés után, s már csak annyit látok, hogy az idomár elröpíti a klónomat. Ügyes, hasznos egy képessége, ráadásul úgy tűnik pánikhelyzetben is megvan a magához való esze Rennek, a rendszer adta lehetőségeket sem feledi el használni. Esu sem késlekedik, s nyilával a falnak szegezi az imposztort. Príma, kiváló csapatmunka. De hol maradok én? Segítenem kell nekik, hisz ismerve a statjaimat, nem lesz könnyű elbánni "velem". Meg kell mentenem őket!
Azonban van egy nem elhanyagolható momentuma a kialakult helyzetnek. A többiek nem tudhatják, hogy ki az igazi Anatole. Meg vagyok győződve arról, hogy én vagyok az igazi, efelől miért is támadnának kétségeim, ráadásul a klónom támadó magatartása is árulkodó lehetne arra nézve, hogy nem én ő az igazi. Sosem kockáztatnám az indikátorom színét azzal, hogy zöldeket támadok meg, főleg nem a csapattársaimat. Valamivel azonban bizonyítanom kell, hogy én vagyok én. - Fogjátok le! Mindjárt ott leszek én is és segítek! Én vagyok az igazi! Ne higgyetek neki, akármit is próbálna mondani! Kérdezz valamit tőlem Ren, amire csak én tudhatom a választ! Valamit, ami a nyugati negyedben történt! - Mondjuk a nyugatis bulink nem biztos, hogy a legkiválóbb ötlet volt, eléggé taccsra vágtuk mindketten magunkat és a végére nem emlékszünk. De azért voltak ott olyan beszélgetések az alapozáskor, amik elég személyes jellegűek és csak én tudhatom, a hasonmás pedig elméletileg nem.
Szándékomban áll ebből a börtönből kiszabadulni, s erre legkézenfekvőbb lehetőségnek az egyéb kijárat keresése helyett a rács szétzúzása tűnik. Közben a hasonmásom indikátorát keresem szememmel, majd az életpontjaimra pillantok. Arra vagyok kíváncsi, hogy ha a másik Anatot sebzik, akkor az én életpontom is csökken-e. Ha sikerülne átjutnom, és le tudjuk fogni az imposztort, egy emlékfelidézés segítségével máris okosabbak lehetnénk a kialakult helyzetet illetőleg. Ismét bevetem minden erőmet és jártasságomat, hogy szét tudjam törni a szabadulásomat akadályozó rácsokat. Superman-i erőt próbálok kifejteni, tekintetemmel úgy szugerálom a fémet, hogy pillantásom menten átvált lézerszemmé, ami megolvasztja azt. Meg kell mentenem őket! Magamtól...
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 13, 2013 1:59 pm

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Hétf. Május 13, 2013 7:42 pm

A kard könnyedén hasít be e a zombi oszló testébe. Egy pillanatra elkapja orromat a mob bűze, de az is gyorsan elillan, mikor a gazdája pixeleire hullik szét és nyoma sem marad. Feszülten pillantok körbe, fegyveremmel a föld felé mutatva. Nincs már rajtam kívül senki közel, s távol, képességemmel sem érzékelek senkit.
Egy valami azonban felkelti a figyelmemet. A föld alattam nem egészen tömör. Egy nagyobb lyukat érzékelek néhány méterrel alattam, mely alatt ismételten egy kisebb gödör tátong. Valamennyi föld persze van a kettő között, de ez akkor is furcsa.
Teszek néhány lépést odébb, majd mikor úgy érzem, hogy a gödör közepében fogok landolni, aktiválom a képességemet és a világ egy pillanat alatt elsötétül. Vagyis elsötétülne, ha a látásom nem állítana a kontraszton azonnal. Fél méterrel a levegőben érkezem meg, miután még zuhanok egy leheletnyit. Halk dobbanással érkezek meg a földre, pillantásomat pedig azon nyomban egy kisebb tárgy vonja magára.
Érte nyúlok, s akkor látom, hogy az egy kristály. Jól gondoltam, hogy itt valami nem stimmel. Egy kristály a föld alatt? Ráadásul nem tudom megmondani azt sem, hogy milyen kristály. Egy mozdulattal elteszem az inventorymba, aztán a földre nézek, mintha átláthatnék rajta. Ez meddő próbálkozás, de van még bennem ilyen reflex is.
Lejebb megyek egy szinttel, mire egy ugyan olyan üregben találom magamat. Egy kristály itt is van a földön.
- Mi a fene..? - nyögöm ki, ahogy azt is elteszem, s idegesen körbepillantok a képességemmel. Jobbra és balra csak a tömör föld, alattam pedig még mindig folytatódik a ez a lépcsős rendszer. A játék generálta volna ide? Hogy aki le bír menni az aljára, rá akadhat valamire..? Azt hiszem, csak egy módon deríthető ki...
Újabb képességhasználat, újabb kristály begyűjtés és így tovább. Lássuk milyen mély..!
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Május 14, 2013 7:00 pm

Roppantul fura helyen ébredek, ráadásul az első dolog, amit látok az, hogy Sai felém tart és támadó jelleggel. Hát ijedtemben akaratlanul is elröpítem őt. Ekkor figyelek fel a másik Saito-ra, aki a rácsokat próbálja szétfeszíteni. o.O, miért van ezekből kettő? Az általam ellökött fiút egy nyílvessző találja el. Megfordulok és Esu-chant látom ott o.O Mi van itt emberek? De most komolyan…. bolondok háza? Free for All? Nálam totális a képzavar. Felpattanok a földről, elemezgetek. A támadóm el van reptetve, így van rá némi időm.
- Őőőőőőő….. most mi van?- kérdezem a jelen lévőket, Esu-chant és a két Saito-t. Hmmm.. náluk nem igazán tudok dönteni. Amelyik a rács mögött van, azt kiabálja, hogy ő az igazi és a nyugatiban történtekről beszél… hmmmm… az a gáz, hogy abból én szinte semmire sem emlékszem, vagy csak olyanra, ami nem publikus és nem fogom ennyi ember előtt feltenni. Tehát ez itt még nem bizonyít semmi, mert tudomásom szerint, az az ember, aki rácsok mögött van általában rossz ember, ki valami csúnya, törvénytelen dolog elkövetése után került oda a cellába. ez azért jelent valamit. A másik meg megtámad…. pofátlan, de attól még lehet ő az igazi, csak éppen az agyára ment a vezéresdi, ritkítani akarja a tagokat, hogy neki könnyebb legyen… gonosz. Esu-chan, meg Esu-chan.. szép is, meg szőke is, és nem támadott rám… még. Hajajjjjjj… minden annyira értelmetlen, ez így gázos.
- Esu-chan! Te is rám fogsz támadni? Csak, mert a gyűlésen, csak vicceltem, hehe, remélem tudod… bár az tény, hogy nagyon tetszel nekem Rolling Eyes elkalandoznak egy picit a gondolataim, meg is feledkezem egy pillanatra a két Artes céhvezérről. Mire odafigyelek a szabadlábon lévő Anatole megint támadni próbál. Most már azért na, mi baja van ennek? Meg is kérdezem..
- Mi bajod van öcsém? – teszem fel kérdésem nemes egyszerűséggel, még a kezeim is széttárom pár pillanatig. Közben a lefülelt Anatole meg powerkedik a rács mögött. Állítása szerint ő az igazi, de melyik hasonmás nem mondaná ezt? Ráadásul pont olyan emlékről kérdez, mely nekem nagyon ködös, illetve fekete, vagyis… olyan, mintha nem is lenne.. gyanúúúús, nagyon is. Lassan észreveszem, hogy a célpont nem én vagyok, hanem a jelen lévő hölgyemény. Hát ha ő nem lenne itt, már rég elfutottam volna valami kijáratot keresni, vagy ilyesmi, de itt van és szemet vetett rá agresszív, zizi Saito. Muszáj lépnem, ezzel picit felnyomta az agyam. Képességem még nem töltődött újra, így jobb ötlet híján bevetődök a srác elé. A sebzést minden bizonnyal én kapom be, de nem érdekel. Teljes erőmből próbálom távol tartani Esu-chantól, ha kell a lábaiba is csimpaszkodom, hogy ne tudjon lépni, még ilyen boxfeelinges átölelős, távoltartós lépésre is elszánom magam, csak, hogy ne tudjon csak úgy eldobni, akár a szemeit is befogom egyik kezemmel. Úgy viselkedek, mint egy rosszcsont, hiperaktív, erőszakos kisgyerek, akikkel nehezen bírnak a felnőttek.. Bezzeg, ha Regi itt lenne.
- Hozzá ne merj érni a mocskos kezeddel!!!- szólok erélyesen, miközben erőlködök, távol akarom tartani…. uhh.. Öcsém, már megint ezt teszem. Tuti a nők miatt halok meg egyszer, ha így folytatom, akkor meg elég hamar. Ez van, még bevetem a képességem is, biztos, ami biztos.


//Ha a képesség sikerül, akkor Esutel-en megjelenik valahol egy pulzáló arany jel most legyen mondjuk egy szivecske Rolling Eyes Tehát ezen felül a sebzése tőlem vonódik le. //

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 14, 2013 7:00 pm

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Szer. Május 15, 2013 11:01 am

A rácsok feszíttetése jó ötletnek bizonyult. Lassan de biztosan haladok előre, recsegnek ropognak… sőt még pixelesednek is… Csak egy kicsit… még egy kicsit…. Bezzeg ha Momo itt lehetne. Nem kéne a nyomi őrökre is figyelnem, az egyik megfosztott máris pár ponttól, míg a másik a spec képességem hatására „zombivá” alakult. Hajjaj… igyekeztem még inkább feszegetni, de az a nyominger őr már ismét jött és támadott. Bumm a fejemen talált el a botjával… idegesítő, újabb pontok csusszantak lentebb. És még mi az ami még ennél is idegtépőbb nah mi… Igen talált! A lányka bömbölni készült.
- Jajj csak azt ne! Csak hisztit és pityergést ne! – Kiáltok kínomban rájuk, még a hideg is kiráz ha egy gyerek bömbölni kezd, utálom. És még figyelni sem tudok annyira hogy a rácsokat szétfeszegessem. Bosszantó.
- Héy.. héy… kérsz valamit? Inni? Enni vagy valami? – Odaléptem a lánykához és az inventorymban kutakodni kezdtem…
- Hmmm… mi az amit szerethet? Áhh meg van! - Elvileg az ilyeneket szeretik a gyerekek és előkaptam egy nyalókát. A kezébe is adtam.
- Hínáros nyalóka, finom és még egészséges is! – Reménykedtem hogy el tudom hallgattatni vele.
- Anyud és apud most nincs itt, sem a nyulad mint ahogy az én kis tigrisem sem. Azt hiszem azok a gonosz emberek tartják fogva őket, így most az a legfontosabb feladatunk hogy kijutunk innen, de ez pityergéssel nem megy! Harcolnunk kell! – Próbálom lelkesíteni a többieket. És vissza megyek feszegetni a rácsokat, hátha ki tudom szabadítani magunkat. Még mindig a képességem hatása alatt van az egyik őr így ismételten felteszem a kérdéseimet.
- Kik vagytok és miért csináljátok ezt? Ki a vezéretek? Hol vannak a petjink és a többiek! – Működnie kéne, és most remélem valami választ is kapunk.


A hozzászólást Luv Delackrose összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 15, 2013 5:57 pm-kor.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 15, 2013 11:01 am

The member 'Luv Delackrose' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Pént. Május 17, 2013 10:59 am

Tiffany remegett, félt, mint ahogy mondta egy pillanattal korábban. A vörös az őrökkel foglalkozott, majd fordult felénk is.
Hínáros nyalóka? Most komolyan. Nagyot nyeltem és tartottam vissza az öklendezésem. Ilyennel riogatni egy ijedt kisgyereket ostobaság volt, felelőtlenség, vagy csak érdekes gyermekkora lehetett neki.
Az egyszerű néni szólt.
- Igen, valóban nincs itt Monty. - ismertem el én is - De biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baja, jól van valahol, csak meg kell találnunk őt. - mosolyogtam biztatóan és fújtam ki egy tincset az arcomból. Bár pozitív voltam, legalábbis külsőre, mégis kételyek voltak bennem mélyen legbelül. Még mindig nem értettem, hogy az életem miért volt ilyen kevés és páncélom miért maradt meg. Hogyan? Miért? Hisz mindig a páncélt ütik le elsőnek és most is elvették a felszereléseket.
Én ostoba! Ha nem látják, úgy nem tudnak mit elvenni. A képességem egyszerű: Láthatatlanná válik a kardom és pajzsom, ám hogy én ezt bekapcsoltam volna, abban rendesen kételkedtem. Sajnos semmire sem emlékeztem. Lehet csináltam ilyet, de nem tudom. Ösztön, vagy mi.
Míg a Vörös az őrökkel és a rácsokkal foglalkozott, addig én igyekeztem körbenézni a cellába. Látom e valamelyik sarokba a felszereléseimet, vagy sem, ám előtte még szólni akartam a kis Tiffanyhoz.
- Ha kijutunk innen, kérlek, akkor majd maradj valamelyikünk mögött. Majd mi vigyázunk rád és meg keressük együtt Montyt is. – és jól pofán vágjuk Anatole bácsit, mert így magunkra hagyott minket. Persze a mondat második felét csak magamban mormoltam el, hogy senki más ne hallja. Bizony a köszönésem felé teljes és őszinte lesz.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Hétf. Május 20, 2013 9:33 am

*Örültem, hogy sikeres volt a támadásom. Nekem egyértelmű volt, hogy az igazi Anat van a rácsok mögött, és valami hasonmás az, aki bennünket támad. Fordítva semmi értelme nem lenne. Így nem volt lelkiismeret kérdése, hogy támadjam-e a támadónkat, avagy sem. Ugyanakkor abban reménykedtem, hogy nem valódi JK-ról van szó, csupán egy mobról, vagy valami küldetési ellenségről. Mert most szerintem küldetésen vagyunk. Hogy hogyan s miért keveredtünk ide, azt nem tudom. A rácsos Anat mindjárt kiszabadul, közben bizonygatja, hogy ő az igazi. Na de minek?! Egyértelmű, vagy nem? O.o. Lehet, csak én vagyok ennyire naiv... Ren már fel is teszi az alapvető kérdést. Csak megvontam a vállam, s ráztam a fejem, hogy nem értem a szitut. De aztán Ren megint feltett egy ostoba kérdést. Komolyan, én ezen már nem csodálkozom! Mérgesen rámordultam.*
- Igen! Beléd lövök egy sorozatot, ha ezt nem fejezed be!
*Állandóan pánikba esik veszély esetén. Ilyenkor kijárna neki pár pofon, kár, hogy akkor életet veszít. De persze abból sem tanul sosem. Hiába a kastélyos küldi, nem változott. Hiába az éjszakai bandaverekedés, nem változott. Pedig mindkét helyen kapott pofont, vagy valami felfrissítőt. Most meg nem pofozom, nem kell nekem narancs indikátor! Persze menő, meg minden. De nem érek én erre rá, mert már jön is a támadás, ráadásul ellenem. Kár, hogy ilyen hamar kifáradok, s nem tudok most védekezni. Mármint támadni. De pont emiatt védekezni sem. Hisz a legjobb védekezés a támadás... ahogyan azt szokták mondani... Szóval nagyban rohamozik felém a rossz Anat, de Ren elé áll. O.o. Hát na igen. A kis hős. Razz Khm... szóval közénk áll, s belecsimpaszkodik az ellenfélbe. Ráadásul ki is jelenti, hogy az illető nem érhet hozzám.*
- Ren, vigyázz!
* Szólok neki, hisz aggódom érte. A másik Anatra is ránézek, aki épp szabadulóművésznek érzi magát. Mit tehetnék? Sokat nem, míg nem támadhatok újra. De azért "megtöltöm" az íjamat, hogy hamarosan újra kilőhessem. Ugyanakkor szemmel kell tartanom a rács mögötti főnökömet is, mert ki tudja, talán tényleg ő is ellenség. Én már rég nem bízok senkiben... semmiben... Talán Ren is csak egy ál-Ren? De nem hagyhatom ennyiben a dolgot. Mindenki küzd, én meg csak állok, mint valami szobor. Eldöntöttem, hogy megpróbálom aktivizálni a képességemet. Persze az HP veszteséggel jár, de nem szabad magamra gondolnom. Meg kell mentenem a társaimat. Tehát, míg csak várakoztam elkezdtem dalolni. S közben imádkoztam, hogy sikerüljön bekapcsolni a spec képességemet. *
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 20, 2013 9:37 am

The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Tiffany Williams on Szomb. Május 25, 2013 1:56 pm

Felnéztem a mostoha nénibácsira, aki egy nyalókát nyújtott felém. Zöld volt, talán almás? Nem, azt mindi-mondogatta, hogy hínáros. Abbahagytam a siránkozást és félénken elvettem. Mindig azt mondták nekem, hogy idegenektől ne fogadjak el semmit, meg hogy szóba se álljak velük, de ő már nem volt idegen, azt hiszem. Megkóstolgattam, és tényleg finom volt, így egy halvány mosoly is került az arcocskámra.

- Tetszik kérni cukorkát? - Kérdezgettem, és megmutattam neki a zacskót, amiben édesség volt. Legalább azt nem vették el a gonosz nénibácsik. Megint eszembe jutott, hogy hiányzik Montgomery, de akkor ő is meg az egyszerű néni is olyanokat mondott, amitől megnyugodtam. Nem hazudnak nekem, ugye? Kibontakoztam az ölelésből és felálltam, pedig remegett egy picikét még a lábacskám. Ha kijutunk innen, akkor megkereshetjük Monty-t, meg Luv nénibácsi cicáját is. A bácsik a rácsocskákon túl gonoszak.

- Rendben van, megígérem. - Szófogadó kislány vagyok, úgyhogy bólogattam. Mögöttük fogok maradni, ha az segít megtalálni a nyulacskámat. Nagyon-nagyon hiányzott, látni akartam. De ha valami baja esett, akkor szörnyű bosszúm utol fogja érni a gonosz bácsikat! Valahogy... Előbb ki kell jutnunk innen, úgyhogy a nyalókát a szájacskámba vettem és nézegettem, hogy a nénibácsi feszegeti a rácsocskákat. Azok recsegtek-ropogtak és hajlottak, mint az öreg bácsik, én pedig ránéztem a tenyerecskéimre. Én nem voltam ilyen erős, de segíteni akartam neki, mert akkor ki tudjuk szabadítani a petecskéinket és megbüntethetjük a buta bácsikat, akik ujjacskát húztak velünk. Szóval odamasíroztam, megfogtam a rácsocskát, és én is kétfelé húztam, hátha ki tudunk férni a résen. A kinti bácsi meg is szúrt, de nem fájt, bleee!
avatar
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
390/400  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.