[Küldetés] A Halál Völgye

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szomb. Szept. 21, 2013 5:51 pm

*Elindultunk hát, többen is Rent követtük. Egyszer csak egy ajtóhoz értünk, amin volt egy számlap. Anat hallgatózott, Ren meg csak úgy pötyögött össze-vissza. Nem kis meglepetés ért, mikor kinyílt az ajtó.*
- Szerencsés vagy!
* Mondtam Rennek megdöbbenten, de úgy láttam, ő is meglepődött erősen. Betértünk egy terembe. Ott volt Regi is, és a többiek, akik elvileg az ellenfeleink. Őket kell legyőznünk. Untam már ezt az egészet, mert olyan érzésem volt, hogy csak szórakoznak velünk, s röhögnek a markukba, míg mi itt nyögünk. Anat elfogadja a kihívást, amit kaptunk, s gyorsan fel is osztotta, ki kivel harcol. Én már elő is vettem egy nyílvesszőt, s az íjra helyeztem, s amikor itt volt az ideje, támadtam Renre, mármint a klónra. Viszont az eredeti Ren nagyon bepipult. Végülis érthető, de mégsem tudom átérezni a helyzetet. Ezen sokat gondolkodtam,, hogy az idomárok számára hogy válhat baráttá, érzelmileg fontossá a pet? Hisz az csak egy program, Kayaba hamis tákolmánya. Ha a petet szeretjük, ha a mobokat, NJK-kat szeretjük, akkor Kayabát szeretjük. Ch... mindegy is, letojom. Én cseppet sem csodálkozom azon, hogy egy pet a saját gazdájára tud támadni, hisz mondom, csak egy program. S ha a programírótól azt a parancsot kapja, hogy támadjon, akkor támadni is fog. *
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 21, 2013 5:51 pm

The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Kedd Szept. 24, 2013 10:35 am

Nyílt a fal és kerültek elénk a gondjaink okozói. A kardomat rántottam, ám Anat szavai rögtön meg is állítottak. A galád!
- Klón? – kérdeztem magamtól, sem mint mástól, majd véltem felfedezni, azt, kiről szó volt. Ó a lány, a lány, ki önmagában is ellenszenves volt, most meg még ráadásul a klónját kellett ütnünk. Kérlek. Forgattam a csuklómat és forgott vele együtt a fegyverem is. Filmből vett mozdulat, mi most jól is állt nekem. Nem használtam a képességem, nem érdekelt most, hogy látták mások is a csillogó pengét. Sőt, legalább okot is adtam, hogy féljenek tőlem, ha eddig nem tettek így. A főnix lángokba burkolódzott, azonban ez nem zavart, csak a hatásos hátteret adta meg a számunkra és nekem nem is ő volt a célpontom. A frufrumat félre söpörtem a szemeim elől, mert az a szokásához híven útban volt, majd fordultam a Vezérhez.
- Rendben, Luv az enyém! – kacsintás és a fülig érő vigyor, mit most az ördögtől örökölhettem – Khm… khm… - melegítettem be a torkom, majd érkezett a rohami csatakiáltás - Váááá!
A szoknyám és hajam lebegett, a kardom két kézzel tartottam magam előtt. Úgy ügettem, mintha egy paripa is lett volna alattam, mint azokon a tornákon, ahol hosszú dárdákkal lökték le egymást a lovakról az ostobák. Különösebb tervem nem volt egyelőre, és nem is gondoltam rajta, hogy legyen. Mint egy testvéri verekedésnél, engedélyt kaptam, hogy verjek meg mást, így ezt ki is kellett használnom. Gondolkodás? Felesleges időtöltésnek tűnt ebben a pillanatban. Ütni őt ahol csak lehet, a haját húzni és a bokáját rúgni, na meg persze a kardom a szívébe állítani.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 24, 2013 10:35 am

The member 'Meredith White' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Pént. Szept. 27, 2013 11:06 pm

Anat utasításainak megfelelően indultok harcba, így a két "őrt" egy az egyben próbálja elintézni Anat és Vio, a többiek pedig a klónokra szabadulnak rá. Szabadulnának, de ellenfeleiteket sem ejtették a fejükre. Ren klónja tank módjára áll Luv elé, hogy felfogja a támadásaitokat, az idomár mása pedig a háttérből máris aktiválja a képességét, és ráerőlteti az akaratát Juureire. A fiúlány parancsa egyszerű: "ne mozdulj", így Juu cselekvésképtelenné válik. Rent leszámítva mindegyikőtök támadása leapasztja egy kevéssel énekesetek másának életét, hasonmására azonban úgy tűnik jobban odafigyel, az ő támadását megalázóan könnyen kerüli el.

- Nem tudhatják, ugye? - kérdezi rejtélyesen az egyik fickó a másikat.
- Nem hiszem - válaszolja a fejét csóválva neki, majd felétek fordul - Furcsa, hogy nem igényeltek magyarázatot, pedig még nem nyertétek vissza az emlékeiteket, ugye? Legalább a mi dolgunkat megkönnyítitek - mosolyodik el Mac, és szétrebbennének, ha nem lennétek elég gyorsak. A főkolomposokat ért támadások gond nélkül betalálnak, mi több, Anat meg tudja érinteni célpontját is.

Anat, a fejedben végigpörögnek a képek, melyeket a többiek is láttak a pillanatnyi rosszullétetek során, csupán a két férfi szemszögéből. Emellett azonban az is tisztává válik számodra, hogy Othello és Macbeth versenyt űznek egymással, és az általatok kiállt próbákat pontozva döntik el egymás között a vitás kérdéseiket: jelen esetben azt, melyikük készítsen vacsorát a mai napon Neutral

Időközben a lándzsások visszatámadnak és 28-28 életponttól fosztják meg Anatékat. Reginald is támadásba lendül, a kekszeket teljes mértékben ignorálja, mintha azt sem tudná, mik azok. Renre - akinek valószínűleg az összes szerencséje odaveszett a tárcsázónál, lévén képessége sem működik - rá se hederít, helyette a leggyengébb célpontnak vélt Juureit szemeli ki, és egyetlen találattal ki is üti, ahogy végigszántja karmait a lány vállán. Ismét felemelkedik a levegőbe, legfeljebb Esu tudná megtámadni amíg több méteres magasságban van. Regi több, mint veszélyes, mintha nem is emlékezne rátok. Valahogy meg kell állítanotok, mielőtt még nagyobb bajt csinál.

Othello: 77 HP (zöld)
Macbeth: 60 HP (zöld)
másik Ren: 47 HP (éppen csak zöld)
másik Luv: 30 Hp 13 páncél

Anat: 72 HP
Vio: 52 HP
Juurei: ájult
Többiek teljes életen.

A kört mindenképp Anat kezdje, onnantól kezdve egy hetetek van írni. Ha ügyesek vagytok, lehet ez az utolsó kör. Ismét dobjatok a reagotok mellé halál-korona kockával.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Okt. 03, 2013 9:34 pm

Miközben támadásba lendülünk, egy igen fontos dolog nem kerülheti el a figyelmemet. A csapatmunka! De nem ám a mi részünkről, hanem a klónok részéről... Regi támadóereje nélkül, jobban mondva az ellenünk fordított ereje miatt igen hazavágtak bennünket. Ráadásul a két lándzsás között lezajló beszélgetés csak még jobban felpaprikázza a kedélyeimet. Valóban, még mindig nem jöttem rá ennek az egész megveszekedett történetnek a nyitjára. Egyáltalán mi értelme annak, hogy párbajra hívtak bennünket. Ha el akarnak intézni bennünket, akkor nem a békésebb módszer mellett döntöttek volna. Vagy védett területen lennénk? Oh nem, akkor Esu nem sárgult volna be! Tehát úgy tűnik, nem megölni akarnak? Teljesen össze vagyok zavarodva, kétségek gyötörnek, lassan már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán támadnunk kellett volna. Abban meg végképp elveszett vagyok, hogy jó döntés volt-e így beosztani az embereket. Az erőviszonyok alapján jó döntésnek tűnt, de most már nem vagyok benne biztos, látva a klónokat.
Mindenesetre Othellot és Machbetet sikeresen támadjuk Violával, s a képességemet is sikerül aktiválnom és használnom ellenfelemen. Emlékképek sora suhan át elmémben, olyan jeleneteket látok, amelyekről a többiek is beszéltek vagy én magam láttam. Éppen csak a nézőpont más, de ez nyilvánvaló, hiszen éppen fogvatartóm fejében barangolok. Egy lényegi információhoz érek, azonban megszakad az emlékképek sora, s egy lándzsahegy fúródik a testembe. Megszűnik az érintés útján létrejött kapcsolat köztünk, s komoly sebzést szenvedek el.
- Verseny? Mindez csak egy vicc számotokra? Szórakozás? Embereket fordítotok egymás ellen és ezen jól szórakoztok? Hát nagyon tudok nektek gratulálni hozzá... szánalmasak vagytok! - vágom a fejükhöz ingerülten és újabb támadást indítok meg. Úgy térek vissza az emlékekből, hogy az engem ért új információk teljesen felpaprikáznak. Ha eddig volt bennem kétség afelől, hogy támadjak-e tovább, akkor az elillan abban a pillanatban, mikor az összeesett Juureit meglátom. - Le kell győznünk a fogvatartóinkat! Luv! Próbáld meg kérlek rávenni őket a képességeddel, hogy engedjenek szabadon minket Regivel együtt!

//Én és Vio támadjuk tovább a célpontjainkat, dobok Vio helyett is. (1. kocka Anat, 2. kocka Vio) A többiek majd eldöntik maguk, hogy kit támadnak: a klónokat tovább vagy a lándzsásokban besegítenek. Ha Luv nem írna, és ha szükséges, akkor dobnál majd neki képességpróbát, Klein?//


A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 03, 2013 9:34 pm-kor.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 03, 2013 9:34 pm

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Okt. 06, 2013 1:51 am

A képességem már megint cserben hagy. Én ezt már komolyan nem értem. Itt csettintgetek jobbra meg ballra, de senki és semmi nem repül el. Hát ez mi? Én nem vagyok ehhez hozzászokva kérem. Az lenne a normális, ha egy fél csettintéstől felkenem őket a falra, vagy valami hasonló… veeeeeh. Lehet, hogy beadtak valamit, ami miatt nem sikerül, vagy nem tudom, de ez így nekem nagyon nem pálya.
Alapból is felidegelt egy picikét, hogy rólam is csináltak, egy minden bizonnyal tökéletlen másolatot, ami alig hasonlít az igazira… még csak egy kicsit sem menő, nem úgy, mint az oirginal Cool. De mikor hívom a saját petem, mert elvileg az enyém, a térkép szerint, mert pontosan oda mutat, ahol ő van, az meg mást nem jelenthet. Nah, akkor már azt lehet mondani, hogy bedühödtem. Ez legalább egy heti kekszadag megvonást jelent. Én felőlem sírhat, toporzékolhat, meg kötekedhet, akkor sem kap.. nem bizony.. nem-nem.. Majd megtanulja az áruló főnix poronty, hogy ki az úr a háznál…
Annyira felnyomott ez az egész ügy, hogy az arcom szinte teljesen vörös a dühtől és nem is figyeltem semmire és senkire sem különösebben… …. bizony, pedig én vagyok az az ember, aki nagyon, de nagyon ritkán kapja csak fel a vizet. Ahhoz rettentően kell engem provokálni, máskülönben csak elhülyéskedem az egészet. Jól tudom, hogy köztem és a normális emberek között óriási szakadék van, így többnyire a piszkálódásaikat betudom az irigységnek. De ez a mostani provokálás, hogy engem lemásolnak, ráadásul ilyen kontár munkát végezni… még csak meg sem szólalt ez az izééé…. Én már rég mondtam volna valami frappáns, menő szöveget, de ez csak mered előre a semmibe és el-elmozog azok elől, amik elől nem kellene. Tiszta nyomi ez az alak.. csak merje valaki hozzám hasonlítani.
Erő híján nagyon sok mindent nem érek pet nélkül, csak a képességemben bízhatok, már ha szíveskedik végre működni is, mert így ez nem nagyon mókás… ahogy látom még csak nem is nevetnek.. ez a bizonyíték >_<
Próbálok úgy helyezkedni, hogy ez a sok semmirekellő aljanép, hulladék egy vonalba kerüljön és csettintek egyet. Ha minden igaz és nem hagy cserben a képességem, akkor ezt Az „Ál-Sztárt” Rolling Eyes elreppentem a másik kettőnek, így ledöntve azokat is a lábukról.
Ha Reginald megint támadna:
- Azokat támadd te buta kakadu!! - szólok rá szigorú, de sokkal inkább mérges, dühös tekintettel, miközben az ellenfeleimre mutatok..

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 06, 2013 1:51 am

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Vas. Okt. 06, 2013 5:45 pm

Ren állt az utamban, vagy legalábbis a mása, ám őt sikerrel sebeztem függetlenül attól, hogy nem ő volt a célpont. A két szőke egymásellen volt. Miként két lány viadalába nem jó közbeavatkozni, úgy két ilyen srác verekedését is inkább ott kell hagyni, távolról kell szemlélni. Nem mintha nem akartam volna segíteni, de a főnix nem az én súlycsoportom volt.
Egy társunk elesett, asszem. Nem tekintettem nagyon körbe, azonban látszott, hogy vezérünk erősebben fogta a fegyverét. Vagy ha ezt nem is, de a szavait hallani biztos lehetett, mikben nem sok öröm volt. Siettem, hogy mögé álljak és vártam a megfelelő pillanatra. Nem feledtem, hogy haragudtam rá, azonban ezt most félre kellett tennem, mert bántottak minket. Nem csak engem, most mindenki áldozat volt, így együtt kellett működnünk. A kitűnő csapatmunka esélytelen volt, hisz csupán csak pár órája ismertem őt, őket. Szinte idegen voltam itt, de meg kellett tenni mit meg lehetett.
- Ja, emlékekkel, vagy azok nélkül, így, vagy úgy, de ártottatok nekünk!
Legszívesebben Anatole hátára lépve és onnan elrugaszkodva vetettem volna magam rájuk én is egy egyszerű csatakiáltás kíséretében, azonban félő volt, hogy már az elején, az ő testén is felbotlottam volna az akrobatika magasabb szintű hiánya miatt, így csupán csak a fiú hónalja alatt bújva ki mögüle igyekeztem meglepni az ellent. Kicsi voltam és fürgének is éreztem magam, azonban ügyetlen és tapasztalatlan is voltam, csak reméltem, hogy támadásom sikeres és nem kerülök én a lándzsa végére. A frufrum útban volt, - mint mindig - azonban adódott egy pillanat, miként a szemébe tudtam nézni  az ellenek és azokkal is szúrni őt, vagy valami ilyesmi. Szemmel verés, mert én azokkal is pofonokat tudtam adni. Hehe.


A hozzászólást Meredith White összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 06, 2013 5:48 pm-kor.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 06, 2013 5:45 pm

The member 'Meredith White' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Hétf. Okt. 07, 2013 8:05 pmEgy furcsa tompa érzés kerít hatalmába, mintha az egész agyam lezsibbadna, ilyet utolára akkor éreztem mikor az ostoba nyavajás kölykök dolgozatát javítottam. Az egy dolog hogy nem tanulnak de külön tudományt tudnak kreálni mikor maguk akarják megfejteni és megoldani a kérdést, mindenféle ismeretek nélkül. Egy furcsa látomás kerített hatalmába, majd mikor feleszméltem a fejemhez kaptam a kezem. De az indulatok hamarabb eluralkodtak rajtam így gyorsan letámadtam mikor megpillantottam Anatot a céhvezérünket. A képességem sikeresen használtam rajta, és megnyugtató választ kaptam.
- Hát persze hogy nem ártanál nekünk! – Ugrottam a fiú karjaiba, mitha mi sem történt volna.
Áhh, szóval nem csak én láttam ilyesmit. Könnyebbültem meg majd megosztottam a látottakat bár sok új infóval nem szolgálhattam.
- Fura, de úgy néz ki talán mégsem az ellenségeink akikkel harcoltunk. Tisztán emlékszem hogy az Őr azt mondta hogy most már csak annyi a dolgunk hogy kiszabaduljunk, nos ha valaki be akar minket zárni nem hiszem hogy ilyesmikkel bíztatna.
- Mond csak Anat, ugye te rendezted ezt az egészet nekünk hogy meglátsd milyenek is vagyunk valójában, említetted hogy össze kell dolgoznunk, amivel én teljes mértékig egyet értek. – Simultam hozzá a fiú szemetgyönyörködtető testéhez, nem gondoltam másra csakis rá, meg persze Ren re Ők motiváltak a céhben. Össze kell dolgoznunk. Mindent meg kell tennem értük hogy jól szórakozhassunk. Kuncogtam el magam a gondolataimon. Teljesen feldobtak, fellelkesítettek még az sem érdekelt hogy ezekkel a nőkkel kell együtt dolgoznom. Viola… azt hiszem így hívják, kristályokat adogatott mindenkinek hogy vissza tudjuk tölteni az életünket. Tiszteletben tartom hogy oly közel áll Anathoz, így egy biccentéssel meg is köszönöm neki, de igyekszem úgy elvenni hogy ne kelljen hozzá érnem a lány kezéhez. Használtam őket, így mint mindenki mi is Momoval újra töltött élettel vághattunk bele Anat parancsának teljesítésébe.
- Kijárat?... Kilyáraat!... Kilyáraaaat….. – Szólalok meg minden egyes mozdulatomnál, mikor esetleg egy ablakot keresek és próbálok kitekinteni rajta, vagy épp a szőnyeg alá kukkantok be ha van, de az ajtó oldalából kikukkantva is mondogatom hátha hívó szavamra felbukkan és kijuthatunk innen. De úgy látszik csakis egy valaki tudhatja a megfelelő utat, mivel mindenki Őt követi így nem maradhatok le, gyorsan utól érem a többieket, sőt utána még be is előzöm őket, hogy mint Ren fiú titkolt rajongólya példát mutathassak a többieknek hogy hogy is kell követni egy igazi férfit. Mikor a fal betörésével próbálkozik, én lelkesen bíztatom őt.
- Hajrá, Ren-sama biztos hogy sikerülni fog! – Kiabálom oda neki, és hasonló mondatokkal adok neki erőt táplálva amúgysem kis egóját. Látván hogy nem sikerül, nem érzek csalódást, sőt még inkább aranyosnak tartom az önfejű srác próbálkozását. Oda megyek hozzá a kezem a vállára teszem majd egy bályos mosollyal megszólalok.
- Nem baj hogy nem sikerüllt, engem így is lenyűgoztél! – Mondom el szerény véleményem, majd mégis csak sikerült villantania a fiúnak. Nem is értem hogy mit hogy csinált de szerény véleményem szerint most csak a végkifejlett számított. Mikor megláttam a falat ami szemeim láttára válltak ketté. Valami felvillanó gyönyörűség fogott el, szemeim csillogni kezdtek és arcom is kivirult majd felkiáltottam.
- Kijáraaat! – Mutattam rá majd rá kellett jönnöm hogy örömöm hamar csalódás veszi át.
- Még sem kijárat… - Mormogtam az orrom alá, fejemet lehajtva duzzogva mint egy kisgyerek.

Belépve megpillantottuk az őröket, Otthellót és a másikat, sőt az árnyékban megújt egy másik Ran és egy má… másik.. éh..én?!
- Egy másik én?! – Raktam össze a a mondatot és meglepettségembe fel is kiáltottam. Persze nem túl meglepő nem volt mivel ma már találkoztunk hasonlóval, de Ő… Ő akkor is más… Ő egy másik én! Csodálattal álltam a természet ezen eseménye előtt, és nem érdekelt semmi. Köpni nyelni nem tudtam az ámulattol mire Meriedht már meg is támadta legalábbis szerette volna csodás klónomat mire Ren megvédte.
- Ren megvédett engem! – Csodáltam az eseményeket. Már fejemben le is játszódott pár jelenet, én a klónom és Ren, reggel együtt kelünk mikor a napfény átsüt az ablakon és megvilágítja gyönyörű testünket. Miként a takaróba markolok mikor a srác hozzám ér erős karjával. *Orrvérzés* Majd megcsóváltam a fejem és ismét a valóságban találtam magam, miként Regi a céhtársunk, Yureit támadta. Úgy össze zavarodtam hirtelen főleg az ötlettől és az előző fantáziálgatástól hogy hirtelen még azt sem tudtam hogy hol vagyok nem hogy mit tegyek.
- Regi! Rossz Regi! Nagyon Rossz Regi! – Kiálltok rá én is. Miként próbálok összeszedni pár értelmes gondolatot. Tudom is! Talán így jó lehet! – Megpróbáltam a képességem kiterjeszteni Regire, nagy támadása van, ezt tudom jól mivel már harcoltam Ren-el párszor. És tudom hogy ez veszélyt jelenthet ránk. Így félre téve mindent, erősen rákoncentráltam hogy a képességemet használva Regit a mi oldalunkra fordítsuk, majd eszembe jutott valami. Ha bármilyen sérülést kap akkor az irányítás megtörik! – Lehet hogy a gonosz énem irányítaná?... Vagy csak szimplán manipulálják, végül is velünk is játszanak ráadásul az emlékeinket is kitörölték. Gonoszak… nagyon gonoszak… ><
- Regi, támad a gonosz a klónomat! – Szólítottam fel, miként Momo már tudta is mit tegyen. Az események forgatagában az áll Ren mögé osont és a mérgezést bevetve meg is harapta, ha tudta. Csendesen osont, szemem sarkából tudtam mire készül a kis csibész, és borzasztó büszke is voltam rá. A tervem az volt, hogy megtámadtatom saját magam, ha az én irányításom alatt áll és azért támadt ellenünk, akkor csak meg kell hogy sebeződjön picit. És gonosz énem mint az én irányításom is megtörik. Igen, akkor ismét a mi oldalunkon áll. Ha nem akkor sem gond, ha a klónomat támadja és úgy sebesül meg az én irányításom megtörik, de kifejthetem újra ha tudom. És most villant be valami! Ha van gonosz én, akkor lehet hogy van gonosz Momo is. Ijedten néztem körbe hogy mégis hol lehet. Nem láttam sehol, talán még sincs?.. De úgy döntöttem azért szólok a többieknek.
- Vigyázzatok, ha van másik én akkor talán van másik Momo-is. És tud harapni a kicsike ha nagyon akar. - Fordultam hátra a többiekhez.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 07, 2013 8:05 pm

The member 'Luv Delackrose' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Okt. 10, 2013 7:00 pm

*Nem jó ez így. Bár fél életes küzdelemre hívtak ki bennünket, mégis aggdtam, hogy nyerünk-e. Az Artes becsülete forog kockán. Sikeres volt a támadásom Ren klónja ellen, de Ren korán sem volt ilyen szerencsés. Viszont Luv klón leblokkolta Juu-t, s a nagyon gonosz dolgot a főnix tette. Rátámadt a magát megvédeni nem képes Juu-t. Lehet. hogy én is ezt tenném, de ez felbosszantott. Bár Juu nem volt már jelen a céh életében, amikor én tag lettem, mégis tagként gondoltam rá, s felelősnek éreztem magam érte. Meg kell mentenem. Ami már nem fog menni, na de akkor meg kell bosszulnom. Így Regire támadtam. *
- Hogy merészeled, te szemét?!
* Kiáltottam rá közben. Nah, hát az indulataimnak hangot kell adnom néha. Közben Anat kiáltott az ellenfeleinkre. Úgy tűnik, valamit megtudott képességének köszönhetően. Mindenki fel volt háborodva. Én többet nem is szóltam egyik ellenfélhez sem. Ha mások panaszkodnak, akkor én nem nagyon szoktam. Hisz helyettem is beszélnek, így nem kell fárasztanom feleslegesen a számat. A lényeg, hogy Regire támadtam most, s vártam a nagy szerencsét.*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 10, 2013 7:00 pm

The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Pént. Okt. 11, 2013 4:06 pm

- Vicc? Dehogyis, ez az élet drámája! - int színpadiasan Mac - Mellesleg önként vállalkoztatok a játékra, hónapok óta állítjuk próba elé az összetartó közösségeket felemás eredménnyel. Krízisben mutatkozik meg igazán, kik bízhatnak egymásban, vagy éppen ki tudja összetartani a csapatát - válaszol a férfi az ingerült Anatnak, miközben minden tudását igyekszik bevetni, hogy valahogy elkerülje a felbőszült céhmester támadását. Máshol Ren ismét sikertelenül próbálja használni a hanghullámot, ahogy Luvnak se sikerül befolyása alá vonnia az amnéziás Reginaldot. A főnix az őt támadó Esutel nyilát könnyedén elkerüli, majd zuhanórepülésben lesújt a lányra, és bőven a sárga zónába taszítja életét, így őt is kiejti a küzdelemből.

Azonban a nem túl kedvező pozíciótok hamar fordul, ugyanis Momo sunyi akciója végén meglepi Ren klónját, és ezzel sárgába löki az ő életét is, Anat és Viola támadása pedig egyaránt sikerrel járnak a két főkolompos ellen. Macbeth csíkja is besárgul, Meredith támadását már a lila erőtér védi ki, ami a párbajból kiesett ellenfelet óvja. S mivel a két lándzsás egyike számára véget ért a küzdelem, így a másik sem támad tovább, csak fúj egyet fáradtan és feladja a harcot.
- Fuh, ez ám az erő és vitalitás! Ha egyszer csapattá kovácsolódtok, minden banditának inába fog szállni a bátorsága! - húzza ki magát Othello, majd társára néz - A diadal az enyém, minő balszerencse számodra, barátom - vigyorodik el, aztán mindketten rátok néznek és csettintésükkel feloldják a képességük összes hatását. Eltűnnek a klónok, és mindegyikőtök emlékei is visszatérnek, így nem csak Anat fejében áll össze a Halál Völgyének próbatétele. Egyedül a két férfi párbajának tétjét nem ismeritek meg, az már a homály leple alatt marad... hacsak Anat el nem árulja nektek :DOthello és Macbeth ezután udvariasan megköszöni a részvételetek, kiosztja a jutalmatokat, és megmutatja a kiutat is a barlangból. A káosznak vége, hazamehettek!


Rettentő nagy kavar lett ebből a rettentő sokáig tartó küldetésből, de remélem azért nem kergettelek titeket az őrületbe vele és valamennyire élvezhető volt Very Happy

Nyolcból hárman voltatok 10. szint felett, viszont kaptok a küldi elhúzódása miatt egy kevés bónuszt, így 60 exp és 70 arany jár annak az öt játékosnak, aki végigjátszotta a küldetést, Juurei, Tiffany és Viola pedig 40 expet és 50 aranyat kap. Anat és Ren az extra feladványos kör miatt kap még 5 expet.
Anat ezentúl kap 210 arany képességbónuszt, Juurei pedig céhbazáros dobásával keresett az Artesnek egy kis extra mellékest. Luv jutalmát Ainak írtam be, Tiffany pénzét pedig az Artes céhbankja kapja.

Artes Liberales
- 325 arany a céhbankba (mindennel együtt)
- 21 exp céhbónusz jár mindenkinek, Luvot és Tiffet is beleértve

A küldetést lezárom, KA majd jön a nyersivel és a receptekkel.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Pént. Okt. 11, 2013 10:37 pm

Khm... keresés jártasságból lemaradtak a jutalmak Embarassed

Anatole Saito: Gyenge Lénygyengítő Méreg
Ryuninji Ren: Vörös Bika Potion
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 14, 2013 1:32 pm

Anatole Saito: Páncélkészítés (T2): Szélvész Köpeny Recept
Érclátás (T2): 108 -> 128, 4 Fémkő, 4 Vastag Bőr, 3 Drágakő, 2 Tömény Rubin, 7 Acél

Meredith White: Érclátás: 26 -> 46, 9 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 4 Vasérc
Növénylátás: 11 -> 31, 5 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 1 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 9 Vörös Pitypang

Viola: Érclátás: 43 -> 63, 4 Bronzérc, 8 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 2 Vasérc
Növénylátás: 43 -> 63, 8 Kis Tövisgyökér, 5 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér

Ryuninji Ren: Potion/Méregfőzés (T2): Gyenge Lényirtó Méreg Recept, Egyszerű Adrenalin Potion Recept
Érclátás: 71 -> 91, 1 Rubin, 4 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 4 Sida Kő, 5 Halvány Rubin, 2 Vasérc

Koshitsu Esutel: Érclátás: 52 -> 72, 1 Holdkő, 5 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 4 Halvány Rubin, 4 Vasérc
Növénylátás: 21 -> 41, 4 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 5 Tövisgyökér, 6 Vörös Pitypang

Kyrena Juurei: Érclátás: 11 -> 31, 10 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 3 Vasérc
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.