[Küldetés] A Halál Völgye

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 25, 2013 1:56 pm

The member 'Tiffany Williams' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Diabel on Kedd Május 28, 2013 1:09 pm

Hátralévő idő:
még 3 kör


Anat: kezed alatt szétpattannak a rángatott rácsok, erőteljes roppanáshang, majd a pixelek pörögve repülnek szerte-szét a teremben, hogy aztán elenyésszenek a harc hevében. Invertorydban megtalálod a fegyvered és a felszerelésed, beszállhatsz a harcba. Kiknek az oldalára állsz? Saját magadnak segítesz, vagy a téged támadókhoz csatlakozol?
Ren: a switch sikeres, a másik Anatole Esu helyett neked ugrik, végighasít a lándzsája, szinte felnyársal. Ezzel viszont nem csak megvédted a lányt, de hozzásegítetted a támadásához is.
Esu: egyáltalán nem meglepő, hogy egy ilyen szituációban két lövés között nem fogsz tudni hirtelen dalra fakadni. A képességhasználat sikertelen. De a fejemből végül kiment a PM, amit ígértem, pedig Esu támadhatott volna, így jóváírok egy sebzést a javára. A nyílvessző nem sokáig díszíti a másik Anatole testét, pillanatok múlva ez is, ahogy a legtöbb nyílvessző, pixelekre bomlik, viszont a seb természetesen nem múlik, az életpontok levonva maradnak. Ez nem skill, vagy ilyesmi.

Ren (minden 2. körnél pihen, támadáskor 6-ot kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
Anat (minden 4. körnél pihen, támadáskor 4-et kell dobnia, speciális képesség használatkor 4 vagy afölött kell dobnia)
Esu (minden 2. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Anat

a másik Anat: –26 élet, zöld sáv

A másik Anat Rent támadja. Mint tapasztalhattátok, a switch rendszer működik.
Meredith: így van, a képességed aktiváltad, mielőtt a többiekhez hasonlóan teljesen lecsupaszíthattak volna. A pajzsod így is elvették… vajon merre lehet? Rángatásod nyomán már majdnem engednek a rácsok, de egyedül még kevés vagy hozzá, ráadásul az őr odaszúr a kezedre. Három életpontnyi veszteséget jelent ez.
Luv: képességed használata (mondjuk) sikeres. Az őr felétek fordul: a másik Othello vagyok – közli. Társa el van foglalva azzal, hogy titeket próbáljon távol tartani a rácsoktól, nincs ideje arra, hogy még társára is odafigyeljen.
Tiff: a te kezed nyomán roppannak darabokra körülöttetek a rácsok, te vagy az, aki végül pixelekre robbantja a titeket fogva tartó kalitkát.

És most hogyan tovább? Tiff és Luv nem vagy alig tud sebezni, a petjük egyelőre nem áll rendelkezésre. Mere-nél ott a fegyvere, de életpontja igen kevés. Egy katona le van szedálva, a másik rátok veti magát.

Tiffany: 32 HP, 0 páncél
Meredith: 5 HP, 13 páncél
Luv: 19 HP, 13 páncél

Vio: gyógyítókristályokra bukkantál! Ezt hamarosan te is csekkolhatod, ahogy az állandó teleportálgatás után hirtelen egy fáklyákkal kivilágított terembe toppansz. Rácsok és kalitkák széles tárházával van feldúcolva a hozzád közelebb eső fal. Gondolom nagy hangzavart okoz az érkezésed: a petek raboskodnak ott. Találkozásotok viszont nem túl idillikus, belezavar a képbe, hogy nem vagy egyedül.
Mere és Esu is ott van. Mere csak a pajzsát szorongatja, Esu puszta kézzel áll veled szemben. VÁÁÁ! – ordít fel a lovaglány, ahogy neked esik. Esu pedig még nála is gyorsabb!

Vio (minden 5. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Esu
Vio (minden 5. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Mere

Szóval egy körben kétszer jössz te. Nem muszáj mind a kétszer támadnod, úgy is dönthetsz, hogy egy-egy kalitkát rongálsz meg a súlyemeléseddel. Három pet van (Monty, Momo, Regi) három rács mögött. A rácsok tönkretételéhez 4 rongáláspontra van szükséged (kettes súlyemelés miatt kettes szorzó, tehát elég 2-t dobnod szimpla kockával). A petek (szerintem) nem fognak utána besegíteni neked, hanem egy kör kihagyással (tehát a következő körben) megérkeznek eredeti gazdájukhoz – persze az idomárja off-ban felülbírálhatja ezt.
Kérlek, mindenképpen jelezd egy összefoglalóban is majd, hogy támadsz-e (és ha igen, kicsodát), vagy egy rácsnak ugrasz neki. A gyorsítás érdekében mind a két mozgásodat írd le.
Résztvevők: az Artes
Határidő: 3 nap
Sorrend: nincs, nem is lesz
Reagminimum: 250 szó

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Május 30, 2013 7:02 pm

Ezazzz! A rácsok úgy ropognak a kezeim alatt, mintha csak egy csipszes zacsit szorongatnék, majd egy utolsó erőfeszítés hatására megadják magukat és pixeljeikre robbannak. Ahogy átlépek közöttük, késlekedés nélkül lehívom az inventorymat, majd elképesztő tempóval pakolom magamra a felszerelésemet. Teljesen felpezsdültem az adrenalintól, de annyi lélekjelenlétem még van, hogy a saját életsávomra és a hasonmásoméra is tegyek egy pillantást. Nálam minden rendben, a klón viszont már vesztett HP-t, szóval én magam nem szenvedem el azt a sebzést, amit ő bekap. Príma, akkor már tényleg nincs más hátra, mint bedobni magam és felöklelni az imposztort, aki közben Rent támadja. Minden izmom megfeszül és úgy rohanok neki az ál Anatole a lehető legtávolabb kerüljön a csapattársaimtól, miközben lándzsám hegyére tűzhessem.
Tisztában vagyok a képességeimmel, bár még sosem gondoltam bele, hogy milyen lehetne magam ellen harcolni. Ha ugyanolyan gyors és ügyes, mint én, akkor lényegében 50% esélyem van megsebezni. Ha nem is sikerül a támadásom, akkor is meg kell próbálnom elsodorni magammal, ha kell minden erőmmel és skillemmel azon leszek, hogy ledöntsem a lábáról. viszont információra van szükségem, éppen ezért muszáj bevetnem a képességem. Furán jön ki harc közben, de hátha lesz lehetőségem arra, hogy le tudjam fogni valamelyik végtagját, vagy meg tudjam ragadni a torkánál fogva, s pár másodperc elegendő lenne arra, hogy az emlékfelidézős képességemet bevessem rajta. Azt akarom megtudni, hogy mi motiválja a hasonmást a megtámadásunkra, ki a megbízója, egyáltalán mi ő valójában? Egy álomban vagyunk? Vagy mindez nagyon is valóság? Információk kellenek, hogy minél kevesebb HP vesztéssel megúszhassuk ezt a szituációt.
- Ren! segíts lefogni! Esu! Támadd szüntelenül! - kiáltom oda a többieknek, miközben próbálom én magam is leteperni "önmagam", ami elég fura szituáció. Lehetőleg igyekszem kerülni a szemkontaktust és kizárni a tudatomból a hasonlóságot. Meg kell próbálnom a képességhasználatot, most!


//Ha Rennek kellett volna gyorsasága miatt előbb írnia, akkor bocsi, vegyük úgy, hogy ő írt előbb.//
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 30, 2013 7:02 pm

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 02, 2013 2:44 pm

Jó szokásomhoz hűen meggondolatlanul cselekszem, mert már megint egy csaj van a közelemben. Tényleg le kellene szoknom erről, mert így rettentően rövid lesz az amúgy nagyon hosszúnak tervezett életem. A támadó Sai elé vetem magam, hogy védjem a szőke íjász lányt, így engem támad be… nem kis sebzést oszt le nekem, de azért ahhoz kevés még, hogy azonnal bele is haljak. Igaz több hasonlót nem szeretnék elszenvedni.. az tréééé lenne.
- Csak nem aggódsz értem Esu-chan? – kérdezem, miközben próbálom tartani a nyomi fickót, aki képes lenne kezet emelni egy nőre… egy igazi szemétláda ez a Saito. A másiknak nem szentelek túl nagy figyelmet, ő elvan a ráccsal még, így fölösleges, bár azt mondta, hogy ő az igazi, de a hamis is ezt mondaná…. ott vagyunk megint, ahol a part szakad. Oka is lehet rá az igazinak is, hogy megtámadjon, például jobban bejövök Vio-channak, mint ő, vagy egyéb hasonló nyalánkságok. Tehát erőlködök rendesen, majd arra leszek figyelmes, hogy a másik Anatole, aki ez idáig a ráccsal keménykedett, most letarolja a támadómat.
- o.O – kamillázok pár pillanatra, hogy mi is van itt, mert az előbb még ugye nem itt volt, hanem ott, a rács mögött..
- o.O – a rácsokból viszont hiányzik egy kevés, ez az állat ki tőrt a ketrecéből.. ajajajajjj, mi lesz itt még? Itt kellene lennem nekem egyáltalán? Tényleg… mit keresek én itt, és hol van az az itt?
- He? – ez a frissen szabadult bűnöző már is parancsokat osztogat nekem, hát kinek képzeli magát? Parancsot nem fogadok el senkitől sem.. még apámtól sem, nem születet még olyan ember. Kérni lehet, de parancsolgatni nem.. ezt megértette eddig mindenki….
- Cöh… ne parancsolgass ˇ^ˇ ne is, mert lövésem sincs, hogy ő e itt az igazi, vagy, hogy ez esetleg nem egy trükk, amivel csak a bizalmunkba akarnak férkőzni… nem-nem…. engem nem lehet ilyen könnyedén átverni. Nem is segítek neki, még csak az kellene… mondjuk éppen szusszannom is kell egy kicsikét, mert valami durva gyorsan leszívja az erőmet… lehet, hogy ez a hely teszi, nem tudom, de eléggé kellemetlen.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Vas. Jún. 02, 2013 5:03 pm


Kicsit meglepődtem hogy ízelt Tifnek a hínáros nyalóka, sokan nem szeretik. Úgy vannak vele hogy ha egészséges akkor az már csak rossz ízű lehet. Megkínált cukorral, de biccentettem neki hogy nem kérek. Más dolgunk van, ami sokkal fontosabb annál mintsem trécselgessük és megismerjük egymást. Vissza kell szereznem Momo-t mert addig haszontalan vagyok. Ráadásul így hogy mindketten külön vagyunk válva egymástól, a veszély is csak nő rá és rám felé nézve. Tudom hogy nem kell féltenem a petemet, ugyanakkor elképzelni sem tudnám magam nélküle. Minél hamarabb meg kell találnom. Erősödött bennem akarattá ez a gondolat. Oda léptem a rácsokohoz és minden erőmet bele vetve próbáltam feszegetni, még akkor is ha ez most veszélyes mivel az egyik őr minden áron vissza akar minket tartani. Ideges voltam, a képességem a másik őr felé irányítottam, és kérdések garmadával árasztottam el. Lényeges dolgokra nem kaptam választ, ugyanakkor az hogy Ő a másik Othello az enged következtetni arra hogy a társa lenne az első. Gondolom. Vagy legalábbis az biztos hogy ketten vannak. Sokat nem mondott nekem sem a neve sem semmi, ugyanakkor azt hiszem nem hagyhatom figyelmen kívül ezt az információt. Így elraktároztam agyam egy aprócska szegletébe. Észre sem vettem hogy időközben mellém szegődött a két lányka is, és ő is rángatni kezdték a rácsokat. Elkerekedtek a szemeim mikor, nem sok erőfeszítés után Tiff kezei között pixeleződtek el a rácsok, és végre kijuthattunk. Rögtön rávetettem magam arra az őrre aki a sebzéseket okozta, legalábbis ha tudtam. Mindenesetre igyekeztem kikerülni a támadásait, és lefogni úgy hogy ne okozhasson több problémát nekünk, és jól kifaggathassuk. Vagy ha nem szívesen áll velünk szóba, akkor úgy fordultam és próbáltam az őrt is úgy fordítani hogy Meredith támadhassa ha akarja. Ha sikerült esetleg lefognom akkor megszólaltam.
- A többi a ti dolgotok, én próbálom vissza tartani, a képességem meg nem használhatom nehogy a másik srác kikerüljön a hatása alól. Igyekeztem lefogva tartani már ha sikerült, és a másik Othellohoz szóltam.
- Otthello, merre vannak a petjeink és a többiek? – Reménykedtem hogy kapok valamiféle választ, és abban is hogy jó csapatmunkával sok mindent elérhetünk.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Kedd Jún. 04, 2013 11:21 am

*Ren persze vissza is kérdezett, mikor kifejeztem aggódásomat testi épsége iránt, de hát öcsém, még ilyenkor is poénkodik? Mondjuk nem egyedüli eset. Egy sorozatban mondta egy srác, a kedvencem, hogy "ti mind szupererősek vagytok, de én csak egy 60 kilós hústömb vagyok, egy sima ember, egyetlen fegyverem a szarkazmus!" Na igen, hát nem édi? *.* Oké, most nem arra a sorozat hősre kellene gondolnom, hanem a jelenlegi ellenségre, s Ren testi épségére. Elég durván végigszántotta a csúnya és gonosz Anat. Kicsit meglepődtem, hogy dalolászás közben véletlen elengedtem a húrt, a nyílvessző repült, s talált... De persze a spec képességem nem kapcsolt be! Brrr...... Fordítva történnek itt a dolgok, mint szeretném. Anat közben kiszabadult, s rátámadt a másik Anatra. Egyelőre nekem ez bizonyíték, hogy ő az igazi, mármint Anatból ^^, de ha nem is így lenne, egyelőre támadja a mi ellenséges Anatunkat, s az nekünk jó. Vagy lehet, hogy az ellenséges Anat is úgy tudja, hogy mi ál-Esuk és Renek vagyunk? És egymást gyilkoljuk valójában? Jó, már megint elszálltak a gondolataim... sokan mondják, regény írónak kellene mennem. De nem ma! És nem most! Ugyanis nekem támadnom kell! Face palm kerülgetett Ren beszólása miatt. Hogy lehet valaki ennyire ostobán eszes?! Én is tanultam meg pár dolgot a küldetéseim során, de ez... no comment.*
- Oké Ren! Fogd be a szád és csináld, amit Anat mond!
* Majd lőttem végre egy újabb nyilat bele a magával nem bíró rossz Anatba. Persze nagyon csábított a gondolat, hogy Renbe lőjek bele pár szép narancs nyílvesszőt. De most ismét megpróbáltam használni a képességemet. Nyernünk kell! És meg kell találnunk a többieket!*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 04, 2013 11:21 am

The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Szer. Jún. 05, 2013 4:53 pm

Ha kérdeznék se tudnám megmondani, hogy hányszor kellett még lentebb és lentebb mennem a föld alá. Többször belém nyilallt ugyan a kérdés gondolata, hogy mikor lesz vége, de válaszadó hiányában inkább megtartottam magamnak és a költői polcra tettem fel, még ha nem is tartozik oda.
Mikor azonban egyszer csak már nem éreztem magam alatt újabb gödröt, kedves nyugodtság áramlott szét a testemben. Kezdtem aggódni, hogy a végén még Aincrad alsó felén lyukadok és lezuhanok a semmibe. Bár ezt valószínűleg előre láttam volna...
A hely, ahova megérkeztem, szöges ellentéte volt az eddigi kis kőből-földből álló "szobáknak". A kőpadló, vagy valami ahhoz hasonló keményebb anyag, nem süppedt be a lábam alatt, mikor egész testemmel ránehezedtem.
Állati hangzavar fogadott érkezésem után nemsokkal. Nyilvánvalóvá vállt számomra, hogy ez a hely sem különbözhet a többi aincraditól: szörnyek vannak itt is. Késlekedés nélkül rántottam le kezemről a gyűrű alakban tengődő Metamorphot, majd nyomban át is változtattam a korábbi közönséges katana formára. Pengéjéről haloványan verődött vissza a szobában uralkodó gyér fény, melyre ugyan nekem a látásom miatt nem lett volna szükségem, de gyors terepszemle után nyomban rájöttem arra, hogy másnak minden bizonnyal igen. Szörnyek helyett ugyan is petek raboskodtak fal menti celláikban, s nagy morgások közepette néztek rám, vagy éppen kerestek szemükkel, ha nem láttak. Megijedhettek tőlem, vagy felismertek és segítségért nyüszítenek. Vagy nem is nyüszítenek. Fogalmam sincs arról, hogy mire gondolhat egy pet... Ennél tőlem távolabb eső dolgot aligha találni a virtuális világban. Azt viszont nem tagadhatom le, hogy felismertem őket. A mi idomárjainkhoz tartoznak. Csak tudnám, hogy hogyan kerültek ide...
Mozgást hallottam a hátam mögül, melyre egyből odakaptam a tekintetem. Meredith és Esutel állt velem szemben. Azzal a különbséggel, hogy az íjászunknál nem volt nyíl, a lovaginánál pedig fegyver. Csupán csak a pajzs árválkodott a vöröske kezében.
- Milyen hely ez lányok..? - kérdeztem tőlük és leengedtem a fegyveremet, mire aztán rá is jöttem nyomban, hogy hiba volt. A csajok szó nélkül támadtak nekem fegyver híján ököllel. Csak egy kiáltás hagyta el Meredith torkát és az se volt kecsegtető.
- Fene! - kiáltottam és próbáltam teleportálással kikerülni mind a két lány ökleit.


Edit: elfelejtettem, hogy képességre római típusúval kell dobni.


A hozzászólást Viola összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 05, 2013 4:56 pm-kor.
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 05, 2013 4:53 pm

The member 'Viola' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Pént. Jún. 07, 2013 2:34 pm

Ott volt. Mindenhol kerestem, csak ott nem. Pedig olyan nyilvánvaló volt, hisz hol máshol lehetett. Megtaláltam a kardom, viszont a pajzsom valóban nem volt nálam. Különlegesnek éreztem magam emiatt, hisz a többieknél nem volt fegyver, ugyanakkor bent a cellában nem sok hasznát vehettem ennek. Ki kellett jutnunk.
Arcomra megjátszott, ijedt tekintet ült, kezeimet a lábaim közé szorítottam és kezdtem toporzékolni a rácsok mögött. A pisilésnek mindig is nagy hatalma volt és mindig is tökéletes kifogás lehetett bármire. Gondoltam most is „kikérezkedhetek”, azonban a gonosz, otromba, bunkó őr a kézfejemre csapott. Pedig igyekeztem még szépen is nézni. No mindegy, mert egy pár pillanattal később a rácsok a darabjaira hulltak. Nem értettem az okát, nem figyeltem, hogy mellettem mi is történt, ugyanakkor örültem a történéseknek. A fegyverem fogtam és csápoltam a levegőbe. Persze a többiekre vigyáztam, mert hát hogy nézett volna ki, ha nem, de megengedtem magamnak kis túlzásokat is. Egy két harciasabb hang, egy két lendületesebb csapás. A Vörös nyalókás is igencsak aktív volt és bár még nem igazán ismertük még egymást, sikerült összehoznunk némi csapatmunkát. Az eredmény persze győzelem, nem is tudom, hogy hogy fordult meg a fejedben az ellenkezője.
Lett kérdezve egy bizonyos Otthello, de jól tudtam én is a választ. Előre! Mindig is előre. Nagy lépéssel indultam meg, de ugyanolyan lelkesedéssel meg is álltam. Nem tudtam hirtelen, hogy miért is kéne lelkesnek lennem, ám az emlék hamar visszatért és dörzsöltem is a tenyerem ennek köszönhetően. Azt akartam, hogy a tenyerem minél nagyobbat csattanjon Anat pofáján és szándék miatt az arcomon ördögi vigyor szélesedett.
- Leszek elől. – mutattam meg a kardom nekik.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Tiffany Williams on Vas. Jún. 09, 2013 6:02 pm

A nénibácsi nem kért cukorkát, pedig ha nyalókával kínált, akkor biztosan sziri-szereti az édességet. Furik a felnőttek, nem tudok rájönni, hogyan működnek. Lehet, látják rajtam, hogy mennyire szeretem a cukorkáimat és nem akarják elveszegetni tőlem? Az kedves lenne tőlük, pedig én úgy tudom, hogy buták. De nem is zárja ki egymást a két dolog! Akkor jó, mégis értek valamicskét a nénibácsikhoz, de akkor sem akarok felnőni. Azért a példájukat néha még követhetem, és így jutottam oda, hogy utánozom Luv nénibácsit, hogy minél hamarabb visszakaphassuk az állatkáinkat. Ő a cicuskáját, én meg a nyulacskámat. Hiányzott Montgomery, ő volt az egyetlen barátom. Sad

Aztán a rácsocska a kezecskéim között megrepedt és szilánkocskákra tört. Meglepetten hátrahőköltem, nem is tudtam, hogy ilyen erős vagyok! Aztán kihúztam magam és vártam, hogy megdicsérjenek, hogy milyen ügyes vagyok, de se az egyszerű néni, se a mókás-ijesztő nénibácsi nem tette meg. Elszomorodtam, pedig én igenis ügyes voltam, és ezt nélkülük is tudogatom! Azért a szurkálós bácsival én is foglalkoztam, mert bántani akart minket és elrabolta Monty-t. A mesében most ő volt a gonosz, akit le kellett győzni! Míg Luv nénibácsi lefogta, én úgy kerültem eléje, hogy megdobhassam egy izzó, robbanó cukorkával, és akkor csak ő sérül meg, mert felfogja a teste a pukkanás erejét.

- Úgy van, hol vannak? Montgomery-t akarom! Hiányzik! - Rákiáltottam durcásan toppantva a másik szurkálós bácsira. Mérgesen felfújtam az arcocskámat, követeltem a válaszocskát. Biztosan nem voltam túl fenyegető látvány, inkább csak aranyos, de attól még megeshet rajtam a szívecskéje. Ha meg nem, akkor még mindig mehetek az egyszerű néni után, hogy megkeressünk mindenkit együtt.
avatar
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
390/400  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Hétf. Jún. 24, 2013 5:08 pm

Még 2 kör


Anat: Támadásod sikeres, a lándzsádnak köszönhetően alaposan megcsappan hasonmásod élete. Ami viszont talán még fontosabb, hogy sikerül megérintened, így bevillan egy emlék. Saját magadat látod a földön fekve, ájultan, miközben egy ismeretlen, de mégis ismerős férfi lép oda hozzád és a kezét a homlokodra teszi. Ekkor elsötétül minden, de csak azért, mert a másik Anatole elrúg magától és a kontaktus megszűnik. Hátratántorodsz, de csak pusztakezes sebzés ért, az még a páncélod elpusztításához sem elegendő.

Ren: Megzavarodtál. Két Anat üti-vágja egymást előtted, és fogalmad sincs, melyik lehet az igazi. Egyáltalán ez az Esutel nem lehet, hogy szintén hasonmás? Mi van, ha éppen az igazi céhvezéred életsávja fogy rohamosan? Pihenés közben meglátod a nyílást, ami kivezet a szobából. Maradsz? Mész? Segítesz? Nem segítesz? Ha igen, kinek?

Esu: Újabb találat, de ezúttal sem fakadsz dalra. Ellenben legalább a másik Anatole élete lövésed nyomán lezúg a sárga zónába. Jól álltok, de a rossz hír az, hogy elfáradtál. Elhagy az erőd, a lábaid nem engedelmeskednek. Visszaesel a priccsre, amin felébredtél. Te is észreveszed a nyílást, amit Ren felfedez.

Ren - 66 HP 0 páncél (minden 2. körnél pihen, támadáskor 6-ot kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
Anat - 100 HP 12 páncél (minden 4. körnél pihen, támadáskor 4-et kell dobnia, speciális képesség használatkor 4 vagy afölött kell dobnia)
Esu - 50 HP 16 páncél (minden 2. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Anat

a másik Anat: –79 élet, sárga a csík


Félsiker jellemzi az akciótok. Luv lefogja az őrt, ám az bele tudja mártani a lándzsáját a combodba. Patthelyzet, csak akkor tudsz megszabadulni a sebzéstől, amit a fegyver okoz (körönként 3x3 HP lesz), ha elengeded. Ráadásul ahogy ficánkol a kezeid között, úgy fordul, hogy Tiffany támadása végül mindkettőtöket eltalálja. Nem sok az a 4 HP, de nem dúskáltok életpontokban, és fogva tartótok életcsíkjából még alig hiányzik valami. Meredith, úgy tűnik határozottabbnak kell lenned, ha nem szeretnéd, hogy leragadjatok a két őrnél. Persze be is segíthetsz nekik, hátha könnyebb dolgotok lesz, ha hárman összedolgoztok. Oh, és a kérdésre a válasz?
A Tárcsázóban vannak – közli veletek a másik Othello. A társa meglepve pislant rá és megrökönyödve kérdez vissza, miközben vergődik Luv kezei között.
Egyetlen kijárat van csak a teremből, ahonnan eddig is beszűrődött az a kevéske fény, amihez a szemetek Látás nélkül is már hozzászokott. Az ajtó nyitva van a végén, ha netalántán arrafelé mennétek.

Tiffany: 32 HP, 0 páncél
Meredith: 5 HP, 13 páncél
Luv: 19 HP, 6 páncél


Vio: Puff. Esu keze rajtad csattan, ő gyorsabb volt nálad, te pedig Meredithnél. Előle elteleportálsz. Jól jártál, az az 1 HP sebzés semmit sem ér, amit az íjászlány okozott. A petek közben téged meglátva azon vannak, hogy kiszabaduljanak rácsaik mögül. Regi lángolva repül neki a fémrudaknak, Momo harapdálni próbálja őket, Montgomery pedig a láncaival feszegeti, ám sikertelenül. Nélküled nem fognak tudni kiszabadulni.
Kijárat van, Látásod segítségével felfedezhetsz egy nyílást, ami a következő terembe vezet. Nincs közel, de a teleportoddal gyerekjáték elérni. Kérdés, hogy itt hagyod-e a peteket és megpróbálsz rátalálni a többiekre, vagy inkább megharcolsz Esuval és Meredithtel?

Juurei: az átkozott teleport. Kóborlásod egy erdőbe vezetett el, és némi ténfergés után kiáltást hallasz. Mire odaérsz, már csak azt látod, ahogy egy nő lemászik valami lyukba. A nő nagyon hasonlít a céhtoborzón megismert Violára, könnyen lehet, hogy végre véget érhet a szenvedésed. Nosza eredj utána! Furcsa képződmény tárul a szemed elé, egyfajta földbe vájt lépcsőzet. Nehéz átjutni egyik lépcsőfokról a másikra, kicsit talán ásnod is kell hozzá, de Viola minden kétséget kizáróan ebbe ereszkedett le. Te is leérsz, noha belekerül egy kis időbe és az érkezésed sem zökkenőmentes: beszakad alattad a talaj és egy barlangban kötsz ki. Veled szemben azonban tényleg Viola áll. Nem jó hír, hogy kezében egy alabárdot forgat, és támadásba lendül.

Diabellel egyeztetve a küldetés mesélését én veszem át, Juurei pedig becsatlakozik. Remélem jól fogtok szórakozni Very Happy
Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kyrena Juurei on Hétf. Jún. 24, 2013 6:01 pm

A teleportnak, vagyis a közben fellépő hibának hála, a semmi közepén találtam magam. Jobb már nem is lehetett volna… Gőzöm sem volt arról, hogy hol is járok. Jobb ötlet híján, elindultam valamerre. De mégis merre? Ha tudnám, okosabb lennék. Minden esetre, hosszú séta vette akkor kezdetét…
Jelenleg egy erdőben kószálok. Hogy kerültem ide? Nem teleporttal, az biztos. Abból elegem lett egy életre, így nem kockáztattam még egyszer. Az isten, vagyis Kayaba sem tudta volna megmondani, hogy hol kötök ki. Na jó, ő talán igen. Ami viszont szörnyű, hogy egyre fáradtabb vagyok. Az elején jó volt. Ott még erősnek éreztem magam és az alvással sem voltak gondok. De aztán… Mikor kikötöttem a semmi közepén és napokig bolyongtam szintén a semmiben, kezdtek kétségeim támadni. Azok pedig rémeket szülnek. Eltemetetteket és viszont látottakat. Minden nappal egyre korábban jelentkeztek. Az alvás mostanra már igencsak nehézkes feladat számomra. Ami viszont jó, hogy így több időm marad sétára. Merthogy futni nem kezdtem el, pont azért, mert gőzöm sem volt arról, hogy merre tartok.
Hamarosan kiáltást hallok. Ha eddig nem is futottam, most azonnal elkezdek a hang irányába. Talán tudok segíteni. Talán nem, de meg kell próbálnom. Ha nem próbálom meg, nem is nyerhetek. Lépteim egyre csak gyorsítok, mígnem észreveszek valakit. Valakit, aki szörnyen hasonlít egy ismerősömre, még így is, hogy jóformán csak a hátát látom. Meg kell győződnöm róla, hogy ő az. Utána szaladok, de megtorpanok, amint meglátom, hogy hova ment. Egy lejárat. Pontosabban egy föld alá vezető lépcső az, amit most szemeim előtt látok. Ő pedig erre ment le. De mégis mit keres itt? Majd megkérdezem, ha utolértem! Fegyverem előkerítem eszköztáramból és kezembe veszem. A lépcsőkön megindulok lefelé, lassan, de biztosan. Amihátráltat az az, hogy nem csak sétálni, ásni is kell. Hirtelen azonban kellemetlen meglepetésben lesz részem. A talaj beszakad alattam, én pedig rövid sikolyt hallatva a lyuk alján kötök ki. Odalent Violát pillantom meg, de nem éppen kedvező helyzetben. Egyenesen nekem támad. Én még a földön vagyok, így jobb híján próbálok odébb gurulni, majd felkelni, amilyen gyorsan csak tudok és védekező állást felvenni.
- Viola! Mégis mit művelsz? Én vagyok az, Juurei – mondom gyorsan, remélve, hogy ez talán használ.
Őszintén szólva, nemigen akarok vele harcolni. Sokkal erősebb nálam, ez puszta tény. Legalábbis az volt, azóta meg… ki tudja, hogy mennyit fejlődött. De nem is ez aggaszt. Sokkal inkább az, hogy kihívás minden nélkül rám támadt. Az pedig azt jelenti, hogy ha kiállnék ellene, nem röstellne végezni velem. Erről azonban eszembe jut az indikátor. Azonnal keresni kezdem, mert ezek után igencsak érdekel, hogy milyen színe is van. Addig pedig nincs más mód, minthogy védekezzek, míg ki nem találok valamit. Pontosabban meg nem találok valamit. Egy kiutat innen, amin keresztül elszelelve kitalálhatok valamit, amíg utol nem ér.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Hétf. Jún. 24, 2013 6:38 pm

Nem is gondoltam volna, hogy Esutel ilyen gyors! A kiscsaj simán lekever nekem taslit, mielőtt a teleportommal odébb léphetnék. Meredith azonban hozza a lovagok lomha formáját, az ő próbálkozását messziről elkerülöm. Na jó, végül is nem olyan messziről, mert csak a szoba másik végében kötök ki, nyomban a ketrecek mellett.
Vetek egy gyors pillantást rájuk. A céhünk mindhárom petje gondosan be van zárva, s képességeikkel mit sem tudnak tenni a vasrácsok erős tartása ellen. Még Reginald tüzes ereje sem képes megolvasztani a fémet. Jó persze, ez nem igazi fém. Ez varázs virtuális vas, virtuális állatokkal és ha azt mondja a virtualitás, hogy már pedig nem olvasztja meg a fémet, akkor az úgy is lesz.
Idegesen kapom tekintetemet a lányok felé. Úgy tűnik közelítenek, s habár Esutel sebzése nevetséges is, Meredithé már bizonyosan több lenne. Egyáltalán miért is akarnak engem leverni..? Nem szóltam be egyikőjüknek sem. A pasijukat se próbáltam meg lenyúlni. Kezdjük ott, hogy nincs is fiújuk... Ahh, tudom már! Féltékenyek rám, ezért le akarnak verni, hogy megkaparinthassák a szerelmemet. Szép húzás lányok, de abból nem esztek, Anat marad az enyém! >.>
- Már tudom miben mesterkedtek, pff... - jegyzem meg nekik flegmán. Már csak arra kell magyarázatot találnom, hogy miért nincs náluk a fegyverük, illetve, hogy miért vannak bezárva az állatkák. Egyáltalán ha ki akarnak nyírni, miért nem tették meg az erdőben? Mégse bízhatták volna egy nyavalyás zombira a piszkos munkát, ennyire nem becsülhettek le! Mi a fene folyik itt?
Mérgesen fegyveremet egy vaskarikává változtatom, melyet felhúzok a csuklómra, s gyorsan a ketrecekhez lépek. Megragadom a legelső vaspárt, mely az utamba esik, s jól nekifeszülök. Aktiválom súlyemelés jártasságomat is, mert hátha azzal többre megyek, mintha csak simán az erőpontjaimra támaszkodok...
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 24, 2013 6:38 pm

The member 'Viola' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jún. 27, 2013 12:57 pm

Wehh, meggyűlik a bajom ezzel az emlékfelidézgetős képességgel. Nem elég, hogy teljesen kiüt, olyan mint egy lórúgás, ami után kegyetlenül szédülök, de most még jobban megkavarodtak a dolgok. Az emlékképben azt látom, hogy a földön fekszem ájultan. A helyszínt és a felém közeledő és a homlokomat megérintő férfit nem tudom rendesen megfigyelni, mivel a képességemet félbeszakítja a klónom. Elképesztően ismerős nekem az a figura a emlékben, de ha agyonütnének, akkor sem tudnám megmondani ki volt ő. És akkor most egyáltalán magamat láttam a földön fekve, vagy ezt az ál-ént? Hmm, ha a hasonmás fejében voltam, akkor nem láthattam kívülről őt, hanem azt láttam, amit ő látott. Áhhám, akkor simán lehetséges, hogy az az ismerős idegen kiütött engem és valóban klónozott. Akkor viszont lehet, hogy a többiekkel is ez történt, s a velem egy térben lévő Ren és Esu sem az igazi? De ha ők is klónok, akkor az én klónom miért támadt rájuk. Bahh, ez őrjítő! Egy valami biztos, ha a hasonmást csépelem, akkor én nem sérülök. Más dolgom sincs, mint végezni vele, s talán akkor szertefoszlik.
- Ez csak egy program, még beszélni sem tud, csak pusztításra van kiképezve. Ne hagyjátok becsapni magatokat, én vagyok az igazi. Ő tuti azt se tudja ki az az Aldo! - Próbálom ismét bizonygatni a többieknek, hogy nem ellenem kell fordulni, hanem továbbra is a másik Anatot kell támadni, majd nekiveselkedek és feltápászkodva, kijózanodva immáron az emlékfelidézés okozta szédülésből, ismét támadást intézek a klón ellen. Ha időközben az ellenfél is talpra állt, akkor azon vagyok, hogy lehetőleg újra a földre kerüljön. Közelharcba nem akarok keveredni vele újra, lándzsám épp elég kellő távolságot biztosít, de arra kell törekednünk, hogy ő ne használhassa ellenünk a fegyverét. Lándzsám nyelével megpróbálom kiütni a klón kezéből az övét, aztán lendületből visszafelé egy vágást intézek rá, akárhol is érem.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 27, 2013 12:57 pm

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Csüt. Jún. 27, 2013 7:13 pm

Ez a fickó nagyon nem bírt magával, szorítottam ahogy csak tudtam,  és igyekeztem minden esetleges támadását kikerülni, próbálgatta csavargatni magát a kezemből de szorítottam. Az  sok kemény tanárév megtanított hogy hogy is fogjam le a fattyakat ha épp támadni akartak, nem mondhatnám hogy csupán önvédelemből de tény volt hogy nem voltam a kedvencük és hogy én sem rajongtam értük. Az hogy erősebb legyek náluk hogy tudják ki is vagyok én és hogy ne merjenek szembe szállni velem mindennél többet jelentett akkoriban. Igyekeztem úgy mozdulni hogy a földre tudjam rántani, de egy óvatlan pillanatban belehasít a combomba a lándzsájával, amitől igencsak méregbe gurultam.
- Whaaaa! Tudod hogy ez most hogy fájna ha a valóságban lennénk?! –Sikítottam le a haját teli torokból, és daiiiing…. Tiff is eltalál ismét pontokat von le az életemből.
- Tiiif, nem látsz a szemedtől? Előbb célzunk utána támadunk! - *Trollface* Majd össze szűkültek a szemeim.
- Lehet hogy szándékosan tetted? Aranyos cukipofa lánykának adod ki magad, miközben egy sátánfajzat vagy ahogy az összes többi ki suttyó nyominger ivadék… - Ami a szívemen a számon. Majd nem törődve a regciókkal a másik Otthellóhoz fordultam és feltettem neki a kérdésem már nem is tudom hanyadjára. Talán a mérgem erősítette volna a képességem? Nem tudom de sikeresen választ kaptunk.
- Nah végre! Ilyen nehéz volt ezt kinyögni? – Még mindig méreg hallatszott a hangomban, azt az Otthellót aki a kezeim között vergődött meg csak lazán segbe billentettem hogy jól orra bukjon, és el is indultam az ajtó felé. Hátra néztem hogy a többiek miként cselekednek, de az igazság az h nem igen zavart volna még az sem ha nem jönnek, úgy nézem csak hátráltatnak.
- Ha jöttök is, kerüljetek el messzire…. NE ÁLLJATOK AZ UTAMBA! – Most valahogy a szokottnál is ingerlékenyebb voltam. Hehh…. ezekhez csatlakoztam?.... Azt hiszem sürgős tréning elé kell vetnem őket, mert így nem jutunk egyről a kettőre… semmi csapatmunka, semmi tolerancia… nem lesz ez így jó.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jún. 29, 2013 5:08 pm

Ez a helyzet, amibe belekerültem, ház… fogalmazzunk úgy, hogy nem a kedvemre való, még egy picikét sem.  Azt sem tudom, hogy hol vagyok, hogy kerültem ide, sőt, még azt sem, hogy ezek ketten, illetve hárman a társaim-e, vagy sem. Elnézegetve a két harcoló felet, mint két tojás. Az egyiknek be nem állna a szája, míg a másik csak csendben támad. Mondjuk, már azt sem tudom, hogy engem melyik támadott meg.. lehet időközben szerepet cseréltek… veeeeeh, ez mi már? Nagyon tréééé, tisztára össze vagyok zavarodva, ráadásul Esu-chan is keménykedik itt, mintha felettem állna vagy valami. Lehet ő is egy másik Esu, aki szintén az életemre akar majd törni egy óvatlan pillanatban… hmmmm….  
- Azt felejtsd el – válaszolok a szőke lánynak. Nem segítek neki, nekem nem parancsol senki sem.
- Eszem ágában sincs test a testelleni küzdelmet folytatni egy férfival- nincs bizony, bezzeg ha nő lenne, akkor kérni sem kellene, már vetném is rá magam, azonban így? Ez felejtős, de nagyon gyorsan. Verje csak ki mindenki a fejecskéjéből ezt a buta gondolatot, mert nincs az a pénz, amiért elkövetnék ilyen gusztustalan tettet.  Nem nagyon figyelek már a harcoló Sai párosra, nem hagyom magam megtéveszteni, nem bizony, keményebb fából faragtak engem annál. Arról ne is beszéljünk, hogy nem tudom, ki vagy mi lehet az az Aldo. Mintha hallottam már volna valahol ezt a kifejezést, de sok mással is így vagyok, aztán kiderül, hogy mégsem.. vagy mi..pech, mindig is ilyen voltam, ami nem érdekel, az meg sem marad a fejemben….
- Hohoooo- megpillantok valami kijárat szerűséget, hehe.. itt az esélyem, le kell lépnem, csak…csak  Veeeh.. nem hagyhatok itt egy lányt is ezekkel az izomagyúakkal, akik már egymást püfölik.
Tekintetem Esu-chan-ra vándorol most... éppen lecsücsül, mert… mert.. nem tudom miért, talán elfáradt, vagy megunta a dolgokat, esetleg megsértődött rám, mert nem követem az úgynevezett parancsát…. Odasétálok hozzá.. még közel is hajolok..
- Hmmm.. te az igazi vagy? – korábban már majdnem hagytam magam meggyőzni, de nem lehetek ilyen naiv. Nem sokat reagált a mondandóimra, pár szóval válaszolt csak, és még csak fel sem kapta a vizet, mikor a gyűlésen történteket említettem… fura, nagyon fura. Elképzelhető, hogy csak Esu-chan szerepét játssza. Közelebb hajolok még egy picivel… semmi… ugyan úgy néz ki, mint a szőke céhtársam.
- Hmmmm… - méregetem tovább, azonban semmi haszna…. nincs mit tenni, keményebb módszerekhez kell folyamodnom.  Hírtelen lendül jobb kezem, hogy fogást találjon a lányka egyik keblén. Igen, a mellek nem hazudnak, én úgy olvasok belőlük, mint mások a tenyérből, talán még jósolni is tudnék, hehe.  Ha ebből nem is, a válaszreakcióból biztosan tudni fogom, hogy ő itt előttem ki. Ha közben az egyik, vagy mindkettő Sai rám támadna, akkor próbálom a képességemmel eltaszítani őt/őket.


//dobok egyet, hátha valamelyik nekem ugrik Razz//
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 29, 2013 5:08 pm

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szomb. Jún. 29, 2013 9:24 pm

* Káosz a köbön! Imádom! Egy piff ide, egy puff oda, a két Anat már összekeveredett a szemeim előtt, Ren meg pofázik itt jobbra-balra, hogy ő aztán nem engedelmeskedik. Nézek rá, mint borjú az új kapura, eldöntöttem, letojom! Éppen próbáltam még egy nyílvesszőt kilőni, amikor megéreztem, hogy elfáradtam. Le kellett ülnöm.*
~ Oké... mindjárt folytatom, csak... kicsit pihenek... ~
* Ekkor Ren belebámult a képembe. *
~ Hee? ~
* Majd közelebb hajolt. Húzódtam volna egyre hátrébb.*
- Hééé... neked meg mi bajod? Pesze, hogy én... Te szemét!!!!
* Akkora pofont kevertem le a srácnak, hogy végül megbántam! Nem, nem ért a féltett testrészemhez, arra már nem volt ideje! Szerencse, hogy íjászok csak egyet sebeznek közvetlen támadásként. Csak hogy be is sárgult így az indikátorom. Hirtelen felálltam és üvöltözni kezdtem! *
- TE EGY KOMPLETT IDIÓTA VAGY!!! MINDIG MIATTAD SÁRGULOK BE!!! TE MINDIG HÜLYE VAGY HA KÜLDETÉSEN VAGY?!!!!
* Lihegtem a kifáradástól, biztos piros voltam zavarodottságom és haragom miatt. Majd odapillantottam, ahol a kijárat volt. Majd Anatékat néztem. Mintha mi sem történt volna, Renhez fordultam.*
- Nem hagyhatjuk itt Anatot. Biztos az az igazi Anatole, aki, Aldot mondta. Ő a macska... Segítenünk kell neki.
* Reméltem, hamarosan visszatér az erőm, hogy harcolhassak. *
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Szer. Júl. 03, 2013 3:24 pm

Szóval az őröknek nem volt elég, mit eddig kaptak. Bár ütöttem őket eddig is, úgy tűnt, hogy még mindig kell. Masszív állatok voltak én mondom, de igyekeztem csapni és csapni a hátát annak, amelyiket értem. Nem tudtam, hogy mennyit ért a kardom pengéje, de végül tán túlságosan is beleélve magam vetettem személyem egy szabad testre és haraptam azt ahol csak tudtam.
Győzelem, bár azt hittem ezt egyszer ki lehetett jelenteni, úgy tűnt mégis, hogy csak most lehetett ezt mondani. A bunkó lány – mert azzá tette magát – előre ment a váratlan, semmiből lett fény irányába. Nem akartam Tiffanyt vigasztalni, mert igazából nem is tudtam, hogy kellett e őt, de mellé állva szóltam neki, hogy menjünk a bunkó után, miközben a falon a körmeimet éleztem, mert hát a pofonról nem felejtkeztem meg én. A pofonommal már a bőrt akartam leszedni a vezérünk arcáról, mert úgy biza’ megérdemelte azt. A pofon, mi most életben tartott, a pofon, mi akaratot adott a lábaimnak, hogy azok előre menjenek tovább, a pofon, mi e sötét helyet világossá tette, a pofon, melynek ereje túlmutat az evilági dolgokon és fájdalmat ad majd Anatnak. A Pofon, - nagybetűvel – melyet jobban leírni nem lehet, mely után a saját kezem is égni fog, mely könnyeket fog előcsikarni a fiúból. Szinte beszédet tartottam magamnak, mintha a pofonok földjén a pofonok előtt magasztaltam volna az egy nagyot. Már már betegesnek tűnhetett ez, de szerencsére senki sem látott bele a fejemben, szerencsére senki sem tudta olvasni a gondolataimat.
Tehát a vörös bunkó után a fény felé.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Csüt. Júl. 04, 2013 1:58 pm

Még 1 kör


Anat, Ren, Esu:
Talán, sőt valószínűleg a szédelgésének köszönhetően Anat árnyékra vetődik, csak a levegőt suhogtatja lándzsájával. Szerencsétlenségetekre Ren csettintése sem menti meg attól, hogy mása ellentámadása betaláljon, az ismerős lándzsa a hasában köt ki. A sebzése azonos az igaziéval.
- Az igazi én vagyok, ne higgyetek ennek az imposztornak! Honnan tudsz a macskámról?! - cáfol az ál-Anat, miközben azon van, hogy Anat ne tudja a fegyvert eltávolítani magából. Igyekszik lefogni a céhvezért.
Esu közben besárgul, de várjunk csak! Hiszen a sárga életcsíkos Anatba már beleeresztett néhány nyilat, mégis zöld maradt az indikátora! A két harcművész is betalált már a másiknak, mégis mindkettejük feje felett zöld kurzor virít. Nyomra leltetek volna? Akárhogy is, mindegyikőtök szabadon támadhat a körben, ha nem a kijáratot választjátok inkább.

Ren - 65 HP 0 páncél (minden 2. körnél pihen, támadáskor 6-ot kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
Anat - 72 HP 0 páncél (minden 4. körnél pihen, támadáskor 4-et kell dobnia, speciális képesség használatkor 4 vagy afölött kell dobnia)
Esu - 50 HP 16 páncél (minden 2. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)

a másik Anat: –79 élet, sárga a csík
Vio: Az egyik ketrec szétpixeleződik a kezeid között, a benne raboskodó nyúl pedig villámgyorsan futásnak ered és faképnél hagy. Montgomery látszólag tudja, merre szalad, azt a nyílást vette célba, melyet talán már te is felfedeztél. Felmerülhet benned a lehetőség, hogy a pet elvezethet a többiekhez, ha követed. Persze akár maradhatsz is, és folytathatod a ketrecek pusztítását, továbbra is négyest kell dobnod hozzá, és két lehetőséged van rá. Meredith és Esu sem tétlenek, neked támadnak ismételten. Sűrű pillanatok elé nézel, ha habozol.

Juurei: Viola gyors, nagyon is. Egy hajszálon múlott, hogy elkerülted az alabárdja pengéjét, egy hajtincsed így is bánja a találkozást.
- Te nem tartozol ide - közli veled haragosan a lány, és újra támad. Közben egy fehér folt suhan át a termen, ha van időd megfigyelni, egy sárga indikátoros nyúl iszkol keresztül rajta: egy pet. Átveti magát egy szúk nyíláson. Van kiút! Nyilvánvaló, hogy esélyed sincs céhvezéred barátnője ellen, szembeszállsz vele ennek ellenére, vagy megfutamodsz?
Luv, Meredith, Tiffany:
Akkor tehát a fény felé. Nyertetek annyi időt, hogy el tudjatok menekülni a két őr elől, de bizony kétség sem fér hozzá, hogy utánatok fognak jönni. Újabb terem vár rátok, a világosság felülről jön, egy szűk résből. Nem éritek el, a plafon túl magasan van, nem tudtok kimászni rajta. Nem is lenne rá időtök, amint átléptek az ajtón, robbanások borítanak be titeket, kétszer 4 sebzést okozva. Amint a füst eloszlik, Tiffet pillantjátok meg. Igen, egy másikat. Kettő van belőle. Ő a másik Tiffany. Ekkor pattan be Montgomery és ugrik a valódi gazdája ölébe. Kiszabadult, de hogyan? A helyiségből két nyílás vezet tovább, az egyik az, ahonnan a tapsifüles jött, a másik felül pedig csatazaj hallatszik. Hogyan tovább? Szembeszálltok a Tiffany-hasonmással, vagy ignoráljátok és haladtok tovább? Ha igen, merre?

Tiffany: 24 HP, 0 páncél
Meredith: 5 HP, 5 páncél
Luv: 17 HP, 0 páncél
Tiffany 500 szóval pótolhat
Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Júl. 05, 2013 11:26 pm

A fene vigye el, a fene, az. Bahh, azt hittem végre meggyőzöm a többieket, erre ez a klón beleköp a levesembe. A szédelgésem miatt jó nagy luftot ütök, ráadásul közben Ren, ahelyett, hogy segítene végre, még Esut is hátráltatja. Meg taperolja. Az eszem megáll, ez a pasi nem komplett. A lándzsa továbbra is kiáll a hasamból, nyilván újabb életpontokat fogok veszteni, de hála a rendszernek, fájdalom híján ugyanolyan hatékony tudok maradni. Mindenesetre azon vagyok, hogy kikerüljön belőlem a lándzsa és a klón is le legyen fogva. De Ren baromsága nem hagy nyugodni.
- Most komolyan? Még ilyenkor is van időd letapizni a céhtársadat, ahelyett, hogy végre csapatként dolgoznánk össze? - fordítom oda fejemet Renhez, miközben minden erőmmel azon vagyok, hogy feltartsam az imposztort - Most nézd meg, besárgult! 3 napig megint agresszív kisasszonynak fogja mindenki nézni! - Aztán én magam is az indikátorra pillantok, majd tekintetemet visszaterelem az ál-Anatolera. Rengeteg életpontom van, ergo neki is, de már sárga az életsávja, mint az indik... ácsi! Héjj, az ő indikátora nem sárgult be! Visszafordulok Renhez és full komoly arccal intézem felé a kérésem.
- Üss meg! Nem kell durvulni, csak vigyél le tőlem HP-t. Ha besárgulsz, akkor én vagyok az igazi. Ha a klónt ütjük, akkor nem sárgulunk be! Esu eddig is lőtte a klónomat, mégis csak most sárgult be. Legalább ti igaziak vagytok, ezt jó tudni! De ha nem akarsz besárgulni, akkor hidd már el végre, hogy én vagyok az igazi és próbálj már meg legalább egyszer csapatban dolgozni. Bajtársak vagyunk, céhtársak, ugye emlékszel? Az én dolgom pedig az, hogy összetartsam és védelmezzem a csapatomat. Keressük meg Regit! Vele könnyedén végzünk a hasonmásommal! Úgyhogy most... futáááás! - Hát igen, nem túl bátor cselekedet, a mondás is úgy tartja, hogy szégyen a futás, de hasznos. Úgyhogy Rent és Esut a kijárat felé terelem, amíg pedig biztonságos távolságba nem érnek, birkózok tovább a klónommal. Végül minden erőmet beleadva egy rúgást próbálok mérni a lábára, hogy ettől nemcsak sebződjön, de lehetőleg el is essen, hogy tudjak én is menekülni a többiek után. Már ha hajlandóak végre egyszer elfogadni, amit mondok nekik. Állítólag a vezérük vagyok, vagy mi a szösz. Legalább Esuban bízok, ha én nem is, talán ő tud némi értelmet verni Ren szexista fejébe.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.